hits

Ida tipser

AUDREY & NEW AUDREY

Hver gang jeg legger ut bilder hvor jeg har på meg solbriller, får jeg spørsmål om merke, modell og så videre. Derfor tenkte jeg å lage et kjapt innlegg om det :-) I går fikk jeg nemlig mitt nyeste innkjøp i posten, et par Céline Audrey. Mine favoritt-solbriller som jeg har brukt i to år (?) nå, heter Céline New Audrey. Vet at mange (inkludert meg selv) lurer på hva som er forskjellen mellom disse to modellene, så here we go: Céline New Audrey: det er disse solbrillene jeg bruker på de fleste bildene hvor jeg har på meg solbriller. De er ganske store i ansiktet, og er mer firkantet enn Audrey-modellen. 
Céline Audrey: det nyeste tilskuddet til solbrillefamilien! Disse er faktisk hakket større enn New Audrey-modellen, og har rundere innfatning som dere kan se. Etter at jeg kjøpte dem ble jeg obs på at det finnes en modell som heter "Baby Audrey", for de som kanskje ikke kler så store solbriller. Jeg mener selv at det kler mitt ansikt (for sånt syns jeg bare at man selv skal få lov til å bestemme, haha), så jeg kjører på med store shades for nå.

For de som vil kjøpe solbriller i butikk, vet jeg at i hvert fall Krogh Optikk fører Céline solbriller. Jeg kjøpte mitt siste par på Otticanet.com - det er ekte vare, rimeligere enn i Norge og rask levering med FedEx. 

Håper det kunne være til hjelp :-)

BASICS FRA ROSEMUNDE COPENHAGEN

Annonse


For litt siden mottok jeg noen helt nydelige plagg i posten fra BuyHelse.no! De har tatt inn silketopper fra Rosemunde, et brand fra København, og jeg elsker dem. Å slenge på seg en kjole og dra på fest er ikke den største utfordringen for meg. Å kle på seg i hverdagen syns jeg er mye vanskeligere! For jeg bryr meg egentlig ikke så mye, vil bare være komfortabel og ikke skille meg ut på noen måte. Derfor er jeg så stor fan av basics som disse toppene. 


Toppene er 70% silke og 30% bomull, så dere kan tro de er veldig komfortable å ha på. De kommer både som singlet og langermet. Singletene er fine alene på en sommerdag, men også under en cardigan eller bluse året rundt. Samme med de langermede, men disse bruker jeg lett som en tynn genser også. Plaggene har nydelige blondedetaljer både på ermene og rundt halsen. Komforten og de fine detaljene kombinert, gjør at de passer like fint i pysjamas/undertøys-skuffen som i skapet for hverdagsklær. Jeg elsker å bruke dem til et skjørt ute og til kosebukse hjemme :-)

Denne toppen i varm beige er min favoritt av de kortermede. Kan kjøpes her ♥Den hvite toppen er favoritten blant de langermede, kan kjøpes her

Toppene finnes i hvit, varm beige, lys grå, sort, brun beige og lys blå, og dere finner hele utvalget hos BuyHelse her :-) 

Disse basisplaggene koster litt, så dere skal selvfølgelig få en rabattkode i dette innlegget! Dere får 100 kroner i rabatt på alle de langermede silketoppene, ved å bruke rabattkoden "Idasilke". 

INGEN SOMMER UTEN BETAKAROTEN

Annonse

Nå er vi tilbake fra spa, og det var sååå deilig! De har en snodig form for hodebunnsmassasje her, men det er absolutt favorittområde å få massasje. Ah, velvære ♥

Før vi skal kle på oss og gå ut og spise, vil jeg gjerne minne dere om tilbudet på Betakaroten fra Good For Me.

Bestill her, og få første levering til kun 99,-. Vanligvis koster det 249,- for en levering, så det er et kjempetilbud :-) Du kan også huke av for "engangskjøp", da vil du kun få levering én gang og ikke bli abonnement.   

Både Malin og jeg har med oss hver vår Good For Me Betakaroten hit til Bali, og vi har begge holdt huden vår frisk og fornøyd. Ingen solbrenthet eller soleksem her i gården - og det er først og fremst grunnen til at jeg tar betakaroten. I tillegg er det jo et pluss at man får fortere farge og at brunfargen holder lengre, men å passe på huden er prioritet nummer én! 

Solen er jo så sterk her i Bali, så det er virkelig viktig å smøre seg med høy nok faktor og ikke ligge for lenge. I Norge har sommeren kanskje latt vente på seg litt? Jeg leste i stad at nå er den på vei for fullt, så da blir det vel behov for både solkrem og betakaroten hjemme også. Please hold på sola til jeg kommer hjem, får aldri nok! ♥


PS. Når jeg har skrevet om denne betakarotenen tidligere har jeg fått spørsmål om hvordan den er å svelge. Min erfaring er at den er lett å svelge - den er ikke for stor, og er glatt så den glir rett ned. Nå skal det sies at jeg er vant til å svelge store algekapsler og andre typer vitaminer, så det er nok individuelt. Men jeg tror de fleste skal klare å få ned denne, altså :-) 

Nå er det på med tøyet og ut og spise. Malin har valgt en spansk tapasrestaurant for kvelden. Jeg furter ikke, for å si det sånn! 

HERE WE GO AGAIN

Annonse

Om NØYAKTIG en måned, ankommer jeg et paradis på denne jord; Bali. Èn måned! Derfor (og egentlig også fordi at det straks er sommertid) har jeg i dag begynt på Betakaroten igjen. 

Så dette er en påminnelse til deg som enten skal på ferie veldig snart, eller som bare vil ha ekstra beskyttelse og brunfarge i sommer. Begynn på Betakaroten ASAP! Det er mange som spør når man bør begynne på Betakaroten, men jeg har ikke noe fasitsvar på det, annet enn at jeg selv begynner alt fra to uker til én måned før jeg skal være i solen. Jeg går ikke på kosttilskuddet året rundt - for det første er det jo dyrt å skulle bruke det hele året, for det andre har vi ikke så mye sol midt på mørkeste vinteren at jeg føler det er vits. Men nå, sommer og sol, Betakaroten for president! 

Betakaroten både beskytter huden din mot solbrenthet og soleksem, samtidig som du får en finere brunfarge som varer lengre ♥

Som dere vet har jeg et samarbeid med Good For Me, og nå får dere et helt supert tilbud på Betakaroten hos dem. Dere får altså første levering til 99,- i stedet for 249,-.

Bestill HER :-) 

Selv om Betakaroten er fantastisk, holder ikke det på egenhånd hvis du virkelig vil ta vare på huden din i sola. Her er mine beste tips for en fin brunfarge samtidig som du passer på huden: 

♥ Skrubb huden din godt før sommeren, eller før du reiser på ferie. Jeg liker å skrubbe huden 2-3 ganger i måneden til vanlig også, for å få vekk døde hudceller og holde huden ren på hele kroppen. Egen skrubb til ansiktet anbefales! 

♥ Ikke ta solarium for å gjøre deg "klar" for sola. Jeg fikk noen kommentarer på det da jeg gjorde dette forrige uke, og har lest en del om det siden. Mye tyder på at de kunstige strålene i solarium faktisk ikke forbereder huden din på solen, men at den kun gir farge til det øverste hudlaget ditt - og i tillegg øker faren for hudkreft. Da er det bedre å jukse med litt selvbruning, og ja, man kan sole seg med selvbruning på huden. 

♥ Smør deg godt med solkrem. Anbefaler å aldri ha lavere faktor enn 25, og å smøre deg hver gang du har badet med mindre du er sikker på at solkremen din er vannfast. Kjøp solkrem på apoteket her hjemme, solkrem som du kjøper på et stativ i en strandkiosk kan ha stått lenge i varmen og beskytter kanskje ikke huden like godt. 

♥ Ikke ligg og sol deg i 6 timer i strekk! Det er ingenting galt med å ligge under en parasoll og lese en bok. Tro det eller ei, men du får farge da også. Og så slipper du kanskje  å bli helt kokt. 

♥ Når du har vært ute i solen en hel dag; ta en lunken dusj for å kjøle ned huden og smør deg med aftersun og/eller aloevera. 

♥ Hvis du begynner å flasse; skrubb med bodyscrub, du kan ikke redde det uansett! Når du har skrubbet, smør deg inn med et bodybutter så du får masse fuktighet på området som flasser. 

♥ Og ja, ta Betakaroten som kosttilskudd så klart! 

Ps. Det går også an å gjøre engangskjøp hos Good For Me, slik at du kun mottar 2 bokser som varer i 4 måneder. Da vil du ikke få tilsendt Betakaroten automatisk. Hvis du likevel velger å bestille på vanlig måte slik at du får tilsendt automatisk, er det ikke bindingstid. Man sender bare en mail til kundeservice@goodforme.no og sier at man ikke ønsker å motta lengre. 

SOMMERENS MEST EKSKLUSIVE LIP BALM

Annonse

Jeg har forelsket meg helt i noen lip balms som Makestyle sendte til meg forrige uke. De heter Organic Shell Lip Balm, og ut i fra navnet skjønner dere sikkert at de er økologisk. Jeg er ikke helt nazi på at mat og produkter skal være økologisk, men jeg syns det er et stort pluss og velger gjerne økologisk hvis jeg har mulighet til det.

Selve lip balmen er som sagt økologisk, og produseres i Australia med rene og naturlige ingredienser. Den er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler. Leppene blir deilig og myke av den, og fuktigheten varer lenge. 

Lip balmen er bra, men det er likevel etuiet som er det jeg liker aller best ved dem. Skjellene er nemlig håndplukket i Australia - ikke fra havet, men av de som er blitt skylt opp på stranden. De er i sin naturlige form, og er ikke blitt slipt eller noe som helst. De er så vakre! I tillegg har flere av variantene speil i lokket, så da har man både speil, leppepomade og en søt liten suvernir i ett. 


Organic Island Shell Lip Balm kommer i søte små poser. Kan tenke meg at dette er en veldig fin vertinnegave sammen med en blomsterbukett eller en flaske vin. Jeg hadde i hvert fall blitt glad for det ♥

Her ligger alle variantene på rekke og rad, Fra venstre; Tiger Cown, White Pearl, Fan Orange, Balm Mocha og White Frangipani


Se en oversikt over alle shell lip balms hos Makestyle HER. Sommerens mest eksklusive lip balm :-)

EN UPDATE PÅ HÅRPROSJEKTET

Annonse

Nå skal jeg straks til frisøren, og i den anledning tenkte jeg å gi dere en update på hvordan det går med Hair Care-tilskuddet jeg tar. Må jo nesten gjøre det før etterveksten forsvinner, så dere kan se hvor mye håret har vokst! 

Så først og fremst, her er etterveksten jeg har fått på 45 dager:

Det er ingen tvil på denne jord om at håret mitt vokser fortere nå enn det gjorde før jeg begynte å ta tilskudd for det. 

Den eneste "ulempen" med å bruke produktet er jo at når håret vokser fortere, så må man oftere til frisøren, men nå har jo jeg heldigvis ikke noe i mot en "ørliten" ettervekst av og til. Jeg prøver jo så inderlig å få mitt gamle hår tilbake, og ønsker egentlig bare tykkelsen jeg hadde på håret før, samt min egen hårfarge med lyse striper i. Jeg er godt på vei, har snart kommet helt ned til ørene som dere sikkert ser! 

For de som ikke fikk med seg mitt forrige innlegg om Hair Care, så kan jeg jo fortelle at det er et kosttilskudd som har som hensikt å få det beste ut av ditt eget hår. Produktet består av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber, og disse ingrediensene sørger for at det nye håret som kommer ut på hodet ditt er sunt og sterkt. Man tar to tabletter om dagen, og selv merket jeg endringer etter en måneds tid. Jeg har også tvunget produktet på en venninne som mistet mye hår etter å ha fått barn, så jeg er spent på å høre om hun har merket noen forskjell :-) 

Nå får mine lesere tilbud på Hair Care, og dere får hele 40% rabatt. Da vil prisen være 149,- i stedet for 249,-. Kan bestilles HER :-) 

Her kan du like Hair Care på Facebook hvis du vil! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren for å legge litt striper i etterveksten. Det gjelder jeg meg til! Føler meg som en grå mus om dagen, og har så vidt hatt tid til å stelle meg. Blogges senere, da! 

EN PÅMINNELSE FØR FERIEN

Annonse 

Det nærmer seg påskeferie for mange av oss, og siden det er noen uker til ser jeg det som en perfekt anledning til å minne dere på Betakaroten. Betakaroten bør man nemlig begynne å ta som kosttilskudd noen uker før man skal være i solen, for å få maksimal effekt. 

Jeg tar Betakaroten først og fremst for å beskytte huden min mot solbrenthet, solskader og soleksem. Har jeg vært flink til å ta kapslene på forhånd, kombinert med hyppig solkremsmøring, er huden fornøyd og fin selv etter noen uker på en soleng. Men det er heller ikke et minus at man får mer brunfarge, glød og at tanen varer lengre. Jeg har fremdeles bikiniskille (riktignok et svakt et) etter forrige gang jeg var i varmere strøk, så det er ingen tvil om at fargen varer lengre når jeg tar Betakaroten. 

Dubai nærmer seg med stormskritt, det er faktisk denne måneden Kristina og jeg reiser. Hurraaaa! Jeg gleder meg sånn til sol og varme ♥ 


Mine lesere får nå et introduksjonstilbud på Betakaroten fra Good For Me, hvor første levering koster 99,- i stedet for 199,-. Tilbudet kan du få HER :-) 

Det er ikke bindingstid på abonnementet, så hvis man ikke ønsker å fortsette å motta kapslene, er det bare å sende en mail til kundeservice. 

Og forresten! Dere husker at Kristina og jeg var på surfetur med Lapoint, ikke sant? Akkurat nå har Good For Me en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor dere kan vinne en surfetur til Portugal i tillegg til 4 måneders forbruk av Betakaroten. Konkurransen finner dere på Facebook-siden HER, alt man må gjøre for å delta er å svare på et enkelt spørsmål om betakaroten. 

Da er det vel ikke annet å gjøre enn å vente på PÅSKEFERIE!! For en varmende tanke. Husk å passe på huden din, enten du skal til varmere strøk eller på påskefjellet! :-) 

EN NY AVHENGIGHET

Altså, er det muuuuulig. Jeg spiser alger, drikker C-vitaminer, får i meg grønnsaker hver dag, kjefter på folk som ikke holder seg for munnen når de hoster; OG SÅ BLIR JEG SYK! Det begynner riktignok å bli noen år siden jeg hadde influensa (vet ikke engang om det er influensa jeg har), men i dag våknet jeg altså opp med dritvondt i halsen, mandler på størrelse med puppene mine og et pottetett hode. Det gjør vondt å bevege på øynene, dette har jeg ikke tid til. Eller. Akkurat nå har jeg tid, for det er helg. Jeg har heldigvis ingen store planer i helgen, så nå må jeg bare krysse fingrene for at jeg kvikner til fort. Det eneste som hjelper akkurat nå er å ligge under dyna og spise pinneis for å kjøle ned halsen :-( 

Jeg skal ikke sutre mer! Jeg ville bare gi dere dagens tips. Har dere smakt de nye pastillene fra Läkerol, med smaken Salty Caramel? Jeg anbefaler den til alle venninner som klager over søtsug. Den er sukkerfri, og smaker GODTERI. Mmmmm. Tror det er flere som har skjønt det, for da jeg var på Deli for å finne dem, var det nesten utsolgt. Men finner du dem, så må du hamstre. Jeg er i hvertfall frelst ♥

Noen som har smakt den, og elsker den like høyt som jeg gjør? :-) 

Nå kommer det snart ut en ny konkurranse på bloggen, med kjempefine premier så klart. Så følg med om ikke lenge! Og det er fremdeles ikke for sent å delta i denne konkurransen, jeg skal trekke 5 vinnere nå på tirsdag. Blogges snart!

JULEGAVE TIL DEG FRA STELLA

Annonse

Ææ! Jeg sov nesten helt til tolv i dag, så det er vel fortsatt innafor å si "god morgen"? God morgen. Jeg ligger i sofaen med en kopp te og et Stella-magasin, etter å ha spist en typisk feriefrokost. Idas juletoast, som jeg kaller den; smør begge skiver med dijonsennep, sleng på Jarlsberg ost og skinke, før smeller dem sammen og steker toasten i panna med smør. Sykt digg! 

Men over til Stella! Nå kan du få de 2 første utgavene dine av Stella gratis, ved å signe deg opp HER. Resten må man betale for, men det er ingen bindingstid og man kan si opp når som helst. 

Stella er et av de få magasinene jeg fortsatt leser, nå som Elle Decoration dessverre ikke lages mer. I tillegg til trender innenfor mote (som jeg selv ikke er så opptatt av), er Stella fylt med litt dypere saker og selvutvikling som er lagt fram på en undeholdende og humoristisk måte. Mange nyttige tips for både kropp og sjel, og det er derfor jeg liker Stella ♥

Nyt tilbudet og ha en strålende dag, alle sammen! Jeg har en dag full av ærender og avtaler, men bare hyggelige ting - for meg er det fortsatt jul! 

ØNSKELISTEN SOM PLUTSELIG BLE LANG

Skrevet i samarbeid med Elkjøp 


Som jeg så vidt nevnte, var jeg på en messe etter forelesning i går. Ikke hvilken som helst messe heller! Elkjøp hadde invitert meg med på Elbit, en gigantisk elektronikkmesse i Lillestrøm, på hele 3600 kvm. Messen har flere tusen deltakere, masse kule utstillere, og den er lukket fra allmennheten. Så jeg var heldig som fikk komme inn og få en omvisning av Elkjøp. 

For å si det sånn... Ønskelistene mine er alltid veldig korte, både ved bursdag- og juletider. Mine nærmeste er heldig hvis de klarer å lirke ut av meg at jeg "kanskje ønsker meg et duftlys", jeg syns virkelig det er verdens vanskeligste ting å ønske seg noe. Her om dagen var jeg på en moro/kostyme-butikk. På veggen hang det en tom emballasje, med skriften "til den som har alt". Jeg tenkte at; den får jeg vel ønske meg til jul... 

Men, etter en omvisning på Elbit, er ønskelisten lengre enn noen gang. Noen av tingene er kanskje litt for dyre til å ønske seg av andre, men hvem har sagt at man ikke kan kjøpe gave til seg selv?

Her er noen av de fine tingene jeg fant: 

iPhone 6 var det første jeg støtte på. Jeg er et Apple-menneske, men ikke en Apple-fanatiker. Så om jeg skal ha den nye iPhonen, hadde jeg så vidt rukket å ta stilling til. På bilder jeg har sett på nettet syns jeg den så stor og rar ut, men da jeg møtte den på Elbit, ble jeg litt forelsket. Fikk et veldig godt grep rundt den, og da mener jeg selvfølgelig iPhone 6, og ikke iPhone 6 Plus som minnet mer om et lite nettbrett. Eller en STOR iPhone, da. 

Juice Mini Radio er en bærbar FM/DAB+ radio, og har 20 forhåndsinnstilte stasjoner. Selv hører jeg ikke så mye på radio, men den har AUX-inngang, så den er jo også perfekt til å spille av musikk på til enhver anledning. Jeg har alltid med meg min Music Angel på reise, stranden eller når jeg skal bo på hotell, denne er kanskje en oppgradering? Syns prisen er veldig fin også, med tanke på den gode lyden man får. 

Hva da, redd?! Haha! Virtual reality-headsetet fra Samsung er den sykeste duppedingsen (er det greit å kalle det det når man er jente?) jeg noen gang har prøvd. OG den står øverst på min ønskeliste, jeg skal  kjøpe den når den kommer i butikk. Det går nesten ikke an å forklare hvordan det var å ha på seg,  prøves. Disse brillene skulle jeg veldig gjerne sett en bra action film med. Min gode venn Kjetil var med, og som han så fint sa; nå trenger jeg ikke fly i helikopter over Manhattan, for det gjorde jeg nettopp med disse brillene... 

GoPro Actionkamera står faktisk på handlelisten min, det  jeg ha før jeg drar til Sri Lanka for å surfe. Dere har kanskje sett folk som lager filmer av seg selv enten på surfebrett eller snowboard? Da er det mest sannsynlig et GoPro de har brukt. Man kan kjøpe masse ekstrautstyr for å feste det på diverse saker og ting, og det tåler selvfølgelig inn. Hero4 som dere ser på bildet, blir sluppet hos Elkjøp 5. oktober! Noen som har peiling og vet om man bør kjøpe det aller nyeste, eller om man kan nøye seg med en av de tidligere modellene? Tar i mot tips med stor takk! 

Noe som imponerte meg skikkelig, var armbåndene fra Jawbone. Det er et livsstilsbånd, hvor du legger inn all mulig informasjon om deg selv - den er koblet opp mot en app på iPhonen din. Så gir armbåndet deg en god oversikt over daglig aktivitet, du kan for eksempel legge inn et mål om hvor mange skritt du skal gå per dag - og så kan du se om du har nådd målet ditt på slutten av dagen. Armbåndet får med seg all aktivitet og teller kalorier du bruker per dag, i tillegg er det lett å scanne matvarer for å telle hvor mange kalorier du tar inn også. Armbåndet kan analysere søvnen din, og du kan se hvor lang tid du brukte på å sovne, hvor mange timer lett søvn og hvor mange timer tung søvn du har hatt. Jeg tror armbåndet er en fin motivator til å være mer i fysisk aktivitet, og ikke minst til å få nok søvn. Men spørs om jeg ikke hadde blitt litt sprø/avhengig om jeg hadde begynt å gå rundt med et slikt...?

Jeg kunne fortsatt i evigheter jeg altså, som dere kanskje skjønner har ønskelisten gått fra å være veldig kort, til å ikke være så veldig kort lengre. Nå nærmer det seg jo jul også, og jeg fikk faktisk øye på en ting eller to som jeg kunne tenke meg å kjøpe til mine kjære til jul. En hard pakke fra Elkjøp har aldri ført med seg nedover-munn, det erfarte jeg jo selv da jeg hadde bursdag forrige uke ♥

Anbefaler dere å ta en titt på såkalte wearables som bare tar mer og mer av om dagen. 

Ser du noe i dette innlegget du ønsker deg? 

GUTTEKVELD OG JENTETING

God kveld, darlings ♥

Mamma er ute, så jeg har guttekveld med pappa. Her har bordet vært fylt med skruer, bruksanvisninger, øl og burritos - jeg var så dum at jeg kjøpe et skoskap på Jysk. Billig møbel = masse jobb. Dessuten er det tydeligvis en tilbakestående hest som har tegnet bruksanvisningen, for den var ikke til å forstå. Men, nå er det vinglete skoskapet oppe og står, og papsen og jeg ligger i hver vår krok med Mac'en på magen og Idol på TV-skjermen. Tror vi følger sendingen med et kvart øye hver.

Ellers har jeg øvelseskjørt masse i dag, noe som igjen har resultert i at jeg har fått gjort masse ærender. Klarte å innbille pappa at vi måtte ha realistiske kjøreturer med virkelige gjøremål (haha), så da ble det jo skoskap, knagger, rammer og det hele i dag.

 


AnnonselenkeForrige gang jeg var hos frisøren min og satte på Hairtalk extensions, anbefalte hun meg en ny glattetang fra GHD. Jeg har kjøpt GHD av Merethe før, og tar alt hun sier om den slags for god fisk. Merethe er bare best ♥

Vel, glattetangen er ganske ny, og den heter GHD Eclipse. Det er seriøst det SYYYYKESTE stylingverktøyet jeg har eid noen gang.

♥ Den glatter store mengder hår på en gang, jeg kan dele inn håret mitt i 4 deler og glatte alt på TO minutter!!! ♥ Den er mindre varm og dermed mindre skadelig for håret, likevel glatter den bedre enn alle tidligere GHD-tenger (ja, jeg har/har hatt alle) ♥ Den kan glatte, kreppe, bølge og krølle - i likhet med de fleste glattetenger ♥ Krøllene man lager med den blir sykt fine ♥ Den blir varm på 10 sekunder 

Er ikke krøllene fine? Jeg elsker dem, og jeg elsker GHD Eclipse så innmari høyt. Skikkelig fin er den også.


Hvis du vil kjøpe GHD Eclipse, så finnes den her.

Må nevne at GHD Max (den store) er en veldig god nummer to. Den har jeg brukt slavisk i to år nå, og det er den jeg bruker for å få den store bøyen nederst på håret i hverdagen.

Så, det var årets tips fra meg!


Når vi først snakker om hår.... Er det noen som kjenner til en helt ekstremt dyktig fargespesialist? Jeg ønsker meg så innmari å få tilbake min egen hårfarge, som er kommunegrå/brun, men frisøren min vil ikke prøve. Så jeg trenger en som bobmesikkert klarer det, uten å gi meg en rød, grønn eller grumsete hårfarge. For daaaa blir jeg ikke særlig blid.... Haha, er det noen som kjenner Norges flinkeste hårfarge-ekspert? Jeg svømmer dit om jeg må. Er så lei av ettervekst.

Nå skal jeg spise hvit sjokolade og se videre på Senkveld. I morgen skal jeg til Oslo med familien, hvor vi skal feire mamma og pappa sin bryllupsdag. Gleder meg ♥

FÅ 2 STELLA GRATIS

Annonse

God dag, alle sammen ♥

I dag dro jeg ikke på skolen, noe som er skikkelig kjipt. Men jeg skal holde meg i ro til i morgen, og satse på at formen og foten er helt tipp topp da. Kjenner at det gnager helt sykt på samvittigheten å være borte fra skolen, så ettermiddagen skal nok brukes på skolearbeid.


Men akkurat skal jeg blåse i den dårlige samvittigheten min, og nyte en kopp te sammen med et rykende ferskt Stella. Er det noe det blir lite av i min studiehverdag, så er det å lese andre ting enn pensum. Men nå skal jeg kose meg i Stella-universet, med artikler om mote (okei, mote bryr jeg meg egentlig ikke om), skjønnhet og selvutvikling. Stella er ikke et kleint kjerringblad som forteller deg hvem du skal være og hva du skal kjøpe, det føles mer som å få tips og inspirasjon fra en god venninne. Glemte jeg å nevne de digge matoppskriftene? Kjipt for meg at jeg prøver å faste i dag...

 

I samarbeid med Stella, gir jeg dere nå muligheten til å få to utgaver av Stella helt gratis. For å benytte deg av tilbudet, gå inn HER og fyll inn din info

Hvis du ikke ønsker å fortsette å abonnere på Stella etter de to gratis utgavene, må du huske å si opp abonnementet ditt. Det er ingen kjøpsforpliktelse, og du kan si opp abonnementet når som helst.


Nyt Stella-tilbudet, nå gir jeg meg selv en time med avslapping før jeg skal tygge løs på kalender og to do-liste. Det er ikke bare skolearbeid gnager på meg, jeg har så utrolig mye som skal gjøres. Noe sier meg at det egentlig er oppkjøringen som plager meg, for den nærmer seg med stormskritt. Kanskje det er den som ligger og ulmer, og får det til å føles som om alt snart raser ned i hodet på meg? Det skal bli godt å få den overstått, enten om det blir stryk eller bestått. Jeg gruer meg så mye at jeg mest sannsynlig kommer til å ha på meg bleie den dagen.

Blogges senere, jeg har tross alt lovet dere noen London-tips! ♥

GOOD FOR ME: BETAKAROTEN

Annonse

 

Jeg har sjeldent fått så bra brunfarge som jeg var på ferie sist - selv om det bare var en uke. Grunnen til det er at jeg for første gang har klart å bruke Betakaroten. Med "klart" mener jeg at jeg har prøvd mange ganger, men jeg glemmer så fort bort sånne ting, og Betakaroten skal man jo gå på en liten stund før det gir noen effekt. Men denne sommeren har jeg vært flink og tatt hver dag, og det har gitt resultater :-)

I utgangspunktet begynte jeg å bruke Betakaroten fordi det beskytter huden mot solforbrenning og soleksem, men det er ikke akkurat et minus at huden blir brunere og beholder gløden lengre ♥Betakaroten fra Good For Me består av naturlig betakaroten fra mikroalge i en base av vegetabilsk olje for bedre opptak. Fordeler ved betakaroten fra Good For Me:

♥ Bidrar til å styrke immunforsvaret
♥ Beskytter huden
♥ Stimulerer pigmentdannelsen
♥ Gjør huden mer mottagelig for sollys
♥ Beskytter huden mot solforbrenning og soleksem
♥ Beskytter mot tidlig aldring av huden 

Man skal ta 1 kapsel hver dag, og jeg anbefaler å begynne på Betakaroten ca 1-2 uker før du reiser på ferie for å få maksimalt ut av det. Det er 60 kapsler i en boks, så den skal holde til 2 måneder. Det er halv pris nå, så gå inn HER for å kjøpe hvis du vil :-)

Kristina var den som introduserte meg for Good For Me først, førstemann å få hennes gløde farge.... Og ja, man kan få litt gul/oransje tone i huden av å bruke betakaroten, haha!

KJEKT Å VITE: DEL 2

Kjekt å vite-spalten så ut til å være populær, så da fortsetter jeg med det så langt de ubrukelige tipsene og rådene rekker. De som ikke fikk med seg del 1, finner den her.

Hvitløksånde. Har du hvitløksånde, og skulle helst blitt kvitt den fort som pokker? Tygg en liten munnfull med persille!

Lukt. Har du røyket inne eller vært en gris og glemt noe i kjøleskapet som har råtnet? Sett en bolle med eddik i rommet/kjøleskapet, og det vil trekke til seg den ekle lukten. Det lukter riktignok litt av eddiken, men det forsvinner fort.

Brente gryter. Har noe brent seg skikkelig fast i gryta? Ta bakepulver og vann i bunnen på gryta, så vil det brente belegget løsne mye lettere.

Calm. Last ned en app som heter "Calm" til iPhone. Den kan hjelpe deg å roe ned, hjelpe deg med å sove osv. Jeg finner den helt fantastisk.

Cry baby. De fleste gråter vel når de skjærer løk, men ikke alle gidder å stå med dykkemaske. Noe som faktisk hjelper er å la vannkranen stå på, samtidig som du stikker tunga langt ut av bunnen og biter på den. Samtidig som du skjærer løk, altså.

Strømpebuksa. De jævlene av noen tynne strømpebukser koster flesk og varer så vidt til man har fått dratt dem over knærne. Spray dem med hårspray så blir de mer solide. Og hvis du får et lite hull: ta på neglelakk!

Smugrøyker. Hvis du har røyket og vil skjule det for noen, er det et veldig godt triks å vaske hendene med tannkrem, det fjerner all lukten.

Rødvin. Rødvin er jo så godt, synd det gjør så mye skade. Hvis du søler rødvin på et plagg, prøv å koke det i melk.

Og til slutt, en video som viser hvordan en skje kan gjøre deg vakrere. Alle eier en skje, ikke sant?

KJEKT Å VITE: DEL 1

To søte jenter jeg går i klasse med (hei Malin og Isabella) foreslo at jeg skulle begynne med en ny spalte på bloggen, hvor jeg deler små og store tips og triks som kan komme godt med i tide og utide. Det syns jeg var en god idé, for jeg vet mye rart. Mye rart som kanskje for det meste er unødvendig, men som plutselig kan redde en dag.

Her er del 1, håper det faller i smak :-)

Oransje hender. Vi har vel alle stått på badet og smurt oss inn i selvbruning som gale bavianer, for så å oppdage at det ser ut som om vi har dyppet hendene våre i oransj maling? Det er ikke særlig pent, og det er nesten umulig å skrubbe bort om det har gått for lang tid. Men ta det helt med ro! Jeg har nemlig feilet så mange ganger at jeg har funnt den perfekte løsningen. En liten klatt med barberskum i håndflaten, gni håndflatene mot hverandre i noen sekunder og skyll i vasken. Vips, så er det helt rent! Men pass på at du ikke får barberskummet på andre områder enn håndflatene, for da forsvinner jo fargen.

Big foot. Har du også det fine paret med pumps som du så gjerne skulle gått med i kveld, men som er bittelitt for små? Skyll et par sokker i vasken så de blir gjennomvåte, ta dem på deg og gå rundt i skoene med våte sokker. Da vil skoene tilpasse seg foten din. Det hjelper riktignok bare i bredden, skoen blir dessverre ikke lengre...

Tørketid. Å vente på at neglelakken skal tørke er kjedelig. Jeg vet om gode topplakker som gjør at lakken tørker fort, men det er vel likevel bedre med noe som er helt gratis og i tillegg mye enklere? Dypp fingrene i en skål med iskaldt vann i et par minutter, og tadaaa!

Pukkelnakke. For å få den perfekte hestehalen uten å ha en bul i nakken, kan du se opp i taket når du setter i hårstrikken.

Bambi på isen. Hvem har vel ikke sklidd rett på ræva i et par høye hæler. Mange av dem viser seg nemlig å være relativt glatte.... Et par lag med hårspray under sålen, så er du ti ganger tryggere!

Stor tallerken. Og til sist vil jeg bare vise dere denne videoen! Noen smarte og enkle triks for å spise litt mindre. Jeg har det i hvertfall med å overspise etter en lang dag hvor jeg er sliten, og det er veldig dumt når jeg egentlig bør spise flere og mindre måltider.

Del gjerne i kommentarfeltet hvis du også har noen unødvendige men noen ganger nødvendige tips eller triks :-)

FÅ 2 NR AV STELLA GRATIS

//Inneholder reklame

... Og før du tenker tanken; det er ingen kjøpsforpliktelser. Stella Magasinet vil rett og slett gi deg muligheten til å prøve to nummer gratis, og så kan du eventuelt bestemme om du vil bli abonnement etter det :-)

For å prøve 2 nummer av Stella gratis, går du inn HER og fyller inn dine detaljer.

Bortsett fra interiøblader, leser jeg ingen magasiner for kvinner - bortsett fra Stella. Jeg liker bladet fordi det er litt mer "ekte". Finner ikke helt ordet. Men jeg føler i hvertfall at det er mindre overfladisk, og jeg kan lese det uten å føle at jeg er helt grønn når det kommer til klær, sminke, trening og kosthold... I tillegg til fine dybdeintervjuer med dyktige mennesker, får jeg mange gode småtips som jeg liker veldig godt.

På treningssidene er det f.eks en kjempefin spalte som viser treningsøvelser man kan gjøre i parken med en venninne. Og på "pusterom"-siden får du gode tips til hvordan du kan slappe av og gi deg selv små pauser i en stressende hverdag. Ett av tipsene burde vært å lese Stella!


I skrivende øyeblikk sitter jeg som dere kanskje ser med Stella og lakking av negler, for å feire at helgen er i gang. Uken har gått så fort at jeg ikke vet hvor den ble av, så det er deilig å bare sette seg ned.

Håper dere får glede av de to gratis magasinene :-) God helg!

LATTERKRAMPE PÅ SENGEKANTEN

Hahahaha, nå har jeg ledd i en time og jeg klarer ikke slutte å le. Fikk litt lakenskrekk i kveld fordi jeg gruer meg til morgendagen, så jeg lå rett og slett med Mac'en på fanget og lette etter grunner til å bli liggende sånn. Ny episode av Erlend Elias søker lykken! Jeg pleier vanligvis ikke å se på sånne miniserier hos VG og Dagbladet, for de faller sjeldent i smak. Men Erlend Elias - herregud, så gøy.

Grunnen til at jeg ler er treningsøkten i episode 2, den må bare sees. Noen som kjenner seg igjen i knebøyene? Herlig fyr med bøttevis av selvironi og gullkorn, noe som gjør at en orker å se på selv om man er lei av "selvhjelps-TV".La dere underholde med episode 1 og episode 2 mens dere venter på mitt blogg comeback, haha...

Hjelp, nå jeg få meg litt søvn. Tror jeg har klart å hamstre til meg 14 timer søvn hittil denne uken, kanskje ikke så rart at jeg fikk tunellsyn på slutten av dagen i dag. God natt, alle sammen ♥

SLIK SLUTTER DU Å SNUSE

Jeg vet ikke hva som gjorde at jeg begynte å snuse. For de første gangene jeg prøvde, ble jeg kjempedårlig. Men før jeg visste ordet av det, brukte jeg 80 kroner om dagen på en boks med Nick and Johnny Xtra Strong. Jeg snuste nesten døgnet rundt, og var spesielt avhengig av den snusen jeg tok da jeg nettopp hadde våknet om morgenen. Og den snusen jeg tok hver gang jeg hadde spist. Og den snusen jeg tok hvis jeg var stressa. Eller lei meg. Eller glad. Eller trøtt. Og den jeg tok når jeg skulle konsentrere meg. Og selvfølgelig; natta-snusen.

For et par år siden sluttet jeg å snuse. Etter tre måneder syntes jeg at jeg hadde bevist for meg selv at jeg klarte å slutte, så jeg gikk på butikken og kjøpte en boks med god samvittighet. Bra jobba!

Og da snuste jeg helt til for 192 dager, 3 timer og 2 minutter siden.

Jeg er veldig glad for at jeg klarte å slutte. Der og da følte jeg at jeg ikke hadde noe valg, for kjøttet under overleppa mi hadde fått riller, og tennene mine hadde fått hakk som aldri kommer til å forsvinne. Dessuten var områdene mellom tennene mine blitt blå, og kantene på tennene var gule. Det skal sies at jeg snuste mye, og jeg snuste sterkt. Likevel vil hvilken som helst snus kunne gi deg disse skadene hvis du snuser nok.

Hvis noen lurer på neglene, så var dette en periode i sommer hvor jeg bestemte meg for å slutte med mange ting. Falske negler, x-kjærester og snus. Litt av en kombinasjon. Men tilbake til snusen. Rillene under overleppa som dere ser her, ble borte etter et par måneder. At tennene er gule i kantene, har små hakk og at tannkjøttet er "gjennomsiktig" enkelte steder, får jeg nok aldri gjort noe med. Heldigvis synes det ikke med mindre man studerer meg close up, jeg er fortsatt fornøyd med tenner og smil i speilbildet. Men tenk hvor ille det kunne blitt hvis jeg ikke hadde sluttet.

Hensikten med dette innlegget er selvfølgelig å få flere til å slutte å snuse. Jeg får spørsmål om snusslutt hele tiden, så det er på tide med et skikkelig innlegg om det. Her er mine beste råd. Følger du alle sammen og adder en liten dose viljestyrke, så er du snusfri innen uken er omme. Og ja, jeg vet at det er fredag i dag.

♦ Slutt med en gang. Å slutte å snuse krever ingen planlegging. Har hørt et par; skal slutte å snuse til uka fordi blablahørteikkerestenavsetningen. Det er bare å lyve for seg selv. Jeg bestemte meg en kveld jeg hadde lagt meg for at; i morgen skal jeg ikke ta morgensnusen. Du vet det har gått for langt når du faktisk kaller det for morgensnusen.

♦ Hvis du har snus liggende i fryser, kjøleskap og vesker, ikke gjør noe med det. Med det mener jeg; ikke kast det eller gi det bort før abstinensene har gitt seg. Bare la det ligge der for trygghetens skyld, det kan spare deg for angsten og panikken du kanskje kommer til å føle. Det er her viljestyrken kommer inn! Jeg hadde to tårn med snus liggende, og var alene hjemme i tre uker. Er kjempestolt over at jeg ikke rørte noe.

♦ Last ned Helsedirektoratet sin app "Slutta". Den er gratis, og gjør at du kan følge med på hvor mange dager, timer og sekunder du har vært snusfri/røykfri, og ikke minst hvor mye penger du har spart. Jeg sparer 29.200 i året på å ikke snuse en boks om dagen! Det er en Chanel-veske. Eller en ganske fin ferie i Karibien. Eller et solid bidrag til boligsparing hvis man skal være litt klok :-)

♦ Kjøp nikotinfri snus. Jeg prøvde et par forskjellige merker, men kom fram til at jeg likte Onico best. De har mange smaker, men er selvfølgelig ikke like digge som vanlig snus. Langt i fra. Jeg følte uansett at det hjalp, det var betryggende å ha en snuspose under leppa. Det skumle med Onico er at det er mye sterkere for leppa enn vanlig snus, og etterhvert kan man få sår. Så hvis du må bruke nikotinfri snus, sett en tidsfrist. Jeg ga meg selv to uker med Onico, og sluttet litt før det hadde gått to uker. Man får kjøpt nikotinfri snus på vanlig matbutikker, og det er selvfølgelig billigere enn vanlig snus.

♦ Ikke trøst deg med at du kan snuse på fest, for det kan du så absolutt ikke. Røyk sigaretter som en gal mann, eller dropp det helt. Spørs litt hvordan du er satt sammen, men jeg har i hvertfall aldri lyst på sigaretter i edru tilstand. Så da går det fint når jeg drikker. Burde egentlig slutte med det også, for jeg har en mistanke om at det forsterker fyllesyken ganske mye. Samme gjelder for deg som skal slutte å røyke, ta deg en festsnus i stedet for festrøyk.

Det var det! Vanskeligere skal det ikke være. Noen syns kanskje det høres tullete ut å ikke kaste snusen man har liggende, men det funket for meg. Er jo ikke sikkert det samme funker for deg. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å bli en snuser igjen - syns rett og slett snus er litt skummelt. Det er ikke forsket nok på det. Tenk hvor ufarlig man trodde sigaretter var før i tiden - mange dør av det. Så om vår generasjon sitter med munnhulekreft og store hull i ansiktet om 40-50 år, blir jeg ikke sjokkert.

Når dere slutter å snuse, pass på at dere ikke går helt crazy i godteriskuffen. Jeg flyttet hjem og sluttet å snuse samtidig, og nå veier jeg 7 kilo mer enn jeg gjorde før jeg sluttet. Men... Kilo kan man gjøre noe med, det er litt vanskeligere med tenner og tannkjøtt.

Kom igjen, slutt å snuse folkens. Det er ikke vanskelig. Jeg var veldig lei meg og sur i en uke, men etter det var det ikke spesielt tungt.

Håper dette var til hjelp for noen :-) Spør i kommentarfeltet hvis du har spørsmål, eller del gjerne flere tips og erfaringer hvis du har noen.

VERDENS BESTE SKJERF

//Reklame

O-M-G, hvis det er lov til å si det! Dere kan tro jeg var i ekstase da jeg åpnet pakken fra BuyHelse, den inneholdt nemlig vårkolleksjonen med skjerf! Jeg er jo frelst av de skjerfene, Acne-skjerfene har fått henge i skapet etter at jeg ble introdusert for disse. Under halvparten av prisen er de også. De er så store (60 cm x 180 cm) og deilige - i 100% ull.

Jeg vet ikke med dere, men jeg er en skjerfslave i disse tider. Har på meg skjerf hver eneste time av døgnet, bortsett fra når jeg ligger i senga. Godt og varmt, og blir jo ikke syk - innbiller meg at det er fordi jeg er så flink til å gå med skjerf og tøfler, og ikke minst til å spise alger og C-vitaminer, hehehe.

Siden BuyHelse sine skjerf har vært så populære hos dere tidligere, tillater jeg meg å vise dere vårfargene også. Selv om det er vårkolleksjon, er de like store og varme som de jeg har vist dere tidligere. Min STORE favoritt (fineste skjerfet jeg noen gang har hatt) er det kremhvite som er vist på de øverste bildene. Det er så fint!!! Enda finere i virkeligheten ♥

Yndlingsskjerfet mitt kan kjøpes HER.

Sweet like sugar-skjerfet som jeg liker å kalle det! Gleder meg til å bruke dette til en off-white kåpe til våren. Du finner skjerfet her :-)Alle med blå øyne må ha dette skjerfet i jeans blå! Da får dere enda blåere øyne - tror jeg. Hehe. Finnes her.

BuyHelse har disse skjerfene i mange farger, dere kan se utvalget her. Dessuten har de kjempefint treningstøy og stort utvalg av hold in-undertøy +++ verdt å sjekke ut nettbutikken! Håper dere holder varmen, tror jaggu jeg skal pakke meg inn i alle skjerfene mine samtidig nå. Brrrrr!!!

GIGANTISKE, DEILIGE SKJERF

//Innlegg i samarbeid med BuyHelse

SKJERF! Skjerf er noe av det koseligste om høsten, og noe av det mest nødvendige om vinteren. Jeg går med skjerf fra september til slutten av april - nesten nonstop. Den siste tiden har jeg så å si slått opp med Acne-skjerfene mine, og sverget til gigantiske, deilige ullskjerf fra BuyHelse. De ligner ganske mye på Acne-skjerfene, men de koster mye mindre og blir ikke like nuppete - etter hva jeg har erfart. Her er mine favorittfarger av skjerfene som BuyHelse har inne nå. Hele samlingen kan dere se her.

Det kamel-fargede skjerfet innviet jeg i dag, det er allerede min favoritt. Det er lengre enn meg og bredere enn meg, og det skal jammen beskytte meg fra både storm og snø i vinter. Det kan kjøpes her.

Dette mørkegrå skjerfet er av 100% lammeull. Grått skjerf passer til alt. Fåes kjøpt her.

Wihuuu, juleskjerf! Eller... Det er faktisk burgunder-farget, ikke så rødt som det ser ut som på bildet, dere ser et bedre bilde av fargen i nettbutikken her.


Baby blue ♥ Skjerfet kan kjøpes her

La dere merke til de fine skinnhanskene jeg har på meg på bilde nr 1 og bilde nr 3? Det er TOUCH SCREEN-HANSKER! Jeg går bestandig rundt og fryser på hendene fordi jeg prioriterer å bruke iPhonen framfor å holde meg varm. Jeg har jo fått med meg at det finnes touch screen-hansker tidligere, men ikke fine i skinn. De koster kun 299, og kan kjøpes her. Perfekt julegave, spør du meg! Og så vil jeg anbefale alle jenter å kjøpe den minste størrelsen, de må jo sitte stramt på fingrene for at det skal være mulig å skrive meldinger uten alt for mange skrivefeil... :-)

 Håper dere liker skjerfene! 

GIRLS JUST WANNA KNOW

//Innlegg i samarbeid med Libresse

Jeg har tipset dere om Girls 1st ved en tidligere anledning, men tenkte å minne dere på det igjen. Nettsiden er et initiativ fra Libresse, og er midt i blinken for alle jenter som lurer på noe, er nysgjerrig eller rett og slett vil prate med likesinnede. Det er ikke alltid man har lyst til å rekke opp hånda i venninnegjengen og spørre om de andre også har opplevd ditt og tenkt på datt. Selvfølgelig er det lettere å gjemme seg bak et brukernavn og prate med helt fremmede. For hva har man å tape da? Det er helt greit å være anonym på nettet, så lenge man er snill og grei, og ikke skriver stygt om andre.

Det er så viktig å stille spørsmål og få svar. Å dele sine egne erfaringer og lese om andres kan være hjelpe mye i en alder hvor man nærmest vanker rundt med et spørsmålstegn over hodet. Og det trenger selvfølgelig ikke være et alvorlig tema! Jeg tok meg en tur innom forumet. En jente skal kysse en fyr hun liker i morgen - hun trenger oppmuntring og råd. En annen skal på juleball på skolen, men syns det er flaut å gå uten date. En tredje lurer på om hun er unormal fordi hun snakker mye om sex. Rett og slett et sted for jenter som vil prate sammen!

Vil også tipse dere om fanen som heter Firstipedia. Dere finner fanen øverst på siden, og den siden handler om første gang. Første gang man har sex, første gang man får mensen, første kyss, første jobb, første kjæreste, første festen, første dagen på videregående, første gang alene på ferie... Det finnes en første gang for alt. Still spørsmål om det dere ønsker, og få svar fra både eksperter og andre medlemmer :-)

SØNDAGSLUKSUS

//Innlegget inneholder reklame

Søndag bruker jeg ofte på å være snill mot meg selv, for å orke den forferdelige mandagen med innvendige brekninger fra morgen til kveld. Søndag er en fin dag, jeg er helt rolig på søndager. Har nettopp hatt en lang og rolig frokost, med nykokte egg og pappas nypressede juice. Vet ikke hva som var oppi, men det smakte "sydendrink" - på en positiv måte.

Nå venter et minispa i dusjen, for å friske opp både hår, hud - og jeg trenger definitivt en leppeskrubb.

Denne minispa-søndagen er vel en fin anledning til å tipse dere om noen nykommere i shampoo-hylla. De siste ukene har jeg testet shampoo, conditioner og hårmaske fra et merke som heter Scalpure. Produktene er uten silikon, sulfat og parabener, og inneholder nøye utvalgte planteoljer og ekstrakter som regulerer talgproduksonen, er antibakterielle og skal være bra for hårvekst. Høres jo fint ut for en som meg, som gjerne vil at håret skal vokse fortere. De skal være spesielt gode for hodebunn - også perfekt for meg som fort kan få tørr hodebunn om vinteren.

I serien likte jeg spesielt denne leirmasken. Den er i likhet med de andre produktene uten silikon, sulfat og parabener. I tillegg fjerner den belegg og rester av hårspray, tørshampoo og annet grums som ofte ikke gir slipp ved bruk av vanlig shampoo og balsam. Den inneholder også tetreolje som er naturens beste middel mot flass. I tillegg kan den brukes som ansiktsmaske! Akkurat det har jeg ikke fått testet enda, men for hår og hodebunn er den deilig og rensende.


Shampoo og balsam finnes her og her.

Dere får nå 20% rabatt på alle produktene fra Scalpure hos MyBeauty. Rabattkoden er "ida13" og den varer til midnatt 4. desember. Enjoy!

Her i huset skal vi finne fram julepynt og begynne å pakke inn julegaver. Det er 1. DESEMBER I DAG!!! Hurra :-)

VI KLER OSS IKKE SOM HORER I JULEN

Blæ. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg bestilte fjærskjørtet mitt her om dagen, men jeg skulle ventet et par dager. For i dag dukket nettopp nyttårskjolen opp på nett! Så jeg burde jo bare bestilt det sammen, men pytt pytt. Jeg må alltid ha på meg paljetter på nyttårsaften, og denne grønne falt jeg pladask for i dag. Grønn er egentlig ikke helt meg, men nå har jeg jo snart 100 beige og svarte paljettkjoler! Gøy med litt farge. Og så kan jeg jo være juletreet på nyttårsaften, hvis noen skulle savne den glitrende grana etter en koselig jul. Haha :-)

For likesinnede, så finnes kjolen her. Adlink!

Må bare ta opp en ting når vi er inne på kjoler. Hva er det med alle disse bloggerne som skal tipse om julekjoler, og som bare legger ut masse lårkorte, trange kjoler med åpen rygg helt ned til rumpesprekken og kløft ned til navelen? Jeg blir helt satt ut. Sånn ville jeg aldri kledd meg i familieselskap, og det er vel tross alt familien vi feirer julen med? Julebord og nyttårsaften er noe litt annet, men det går fortsatt an å roe ned horestilen et lite hakk. Takk for meg.

HOLD IN-SPESIALDa har dagen kommet! Den årlige dagen hvor jeg minner dere om at dere kan legge bort kjoleangsten som ofte kommer snikende før juletider, og legge sideflesket i hendene på Trinny og Susannah. La oss være ærlige. Trinny og Susannah er skrekkelige og udugelige stylister. Når jeg ser på TV-programmet deres (noe jeg sjeldent gjør) venter jeg bare på at noen skal hoppe fram og rope "skjult kamera". Men èn ting kan de hvertfall, og det er hold in- undertøy.

Jeg vet veldig godt hvordan det føles å sitte ved bordet på julaften eller i familieselskap og føle at man er gravid i åttende måned. Med en god hold in reduseres jeg til tredje måned. Jeg vet også veldig godt hvordan det føles å føle seg som en feit julegris i kjolen sin når man skal ut og ha det gøy med venner. Jeg klarer ikke å ha det gøy ute når jeg ikke føler meg noe fin. Med hold in slipper jeg hvertfall å tenke på love handles og øl/vinmage.

Jeg har presentert hold in-produktene hos BuyHelse for dere tidligere, men kjører en reprise på favorittene.

All in one body smoother strammer inn partiene rundt mage, midje, hofter, rumpe og øverst på lår. Den sørger også for at BH ikke lager valker. Finnes i hudfarget og sort. All in one body shaper er perfekt til bruk under bukse men kan også brukes under skjørt og kjole. Ulempen med denne under kjole, er at det kan være litt plyndrete å gå på do. Da ville jeg heller gått for en All in one body smoother.

Hver gang jeg har skrevet om hold in, er det alltid noen som kommenterer "herreguud, så usexy, tenk hvis du skal kle av deg foran noen når kvelden er omme". Dere om det, men det er kanskje de samme tankene T&S har hatt nå som de har laget The Sensual Collection. Fint, elegant og feminint. The magic top kan kjøpes her, og The magic skirt finner dere her.

BuyHelse har hold in-plagg for alle kroppsdeler du kan tenke deg - sånn bortsett fra ansiktet. Du finner hele utvalget her

Her er størrelseguiden som gjelder for alle produktene.Her er en størrelsesguide som gjelder for alle produktene:

Til tross for det som står der, så vil jeg anbefale de som er en passe str 40 å presse seg inn i en S også, det vil gi bedre effekt. Selv er jeg en helt vanlig M, og jeg bruker S i disse produktene. Jeg hadde nok kommet meg inn i dem om jeg var enda større også, det gjelder bare å fighte litt mens man åler seg inn i dem. Jo mer du må kjempe, desto større effekt :-)

Håper dette innlegget var til hjelp, dere får si i fra hvis dere har spørsmål.

//Reklamebasert innlegg

SKIRT FLIRT

God lørdagskveld! Jeg har spist så mye at jeg ikke ser føttene mine når jeg ligger på sofaen. Nesten. Ingen vin og kjole på meg denne helgen, mer skolearbeid, kjedsomhet og klapping av katt. I morgen skal jeg både trene og på kino, kommer vel til å få spennings-overdose.

Her i stua foregår det en mix av Skal vi danse (tidenes kjedeligste TV-program) og nettshopping. Jeg har fortsatt ikke funnet noen kjole å ha på meg på resterende julebord, julaften og nyttårsaften, men ser ikke ut til at jeg finner noe heller. Det jeg derimot finner er skjørt. Jeg har skjørtedilla om dagen, går helst uten bukse.

Sequin skirt fra Glamorous kan kjøpes her, Sequinna Short Skirt finnes her, og det samme i svart her. Det svarte fjærskjørtet (Cadena skirt, kjøpes her) bestilte jeg meg faktisk nå. Krysser fingrene for at det ser bra ut med den sorte bodyen min fra Bik Bok, så har jeg nyttårs-antrekket i boks :-)

De to første skjørtene i rekka, redder en hel uke for min del. Jeg hater å gå på skolen i bukser, og jeg hater egentlig bukser generelt. Grått Craving skirt finnes her, og sort finnes her. Det forede skjørtet fra Modstrom er bare helt herlig, kan kjøpes her. Det siste skjørtet er faktisk fra Vero Moda, i imitert skinn. Kan kjøpes her. (ADLINKS)

Jaja, nå er jeg spent på nyttårsskjørtet mitt. Håper det passer! Nå er det actionfilm på menyen her, men jeg kjenner at jeg snart eksploderer av å ligge stille...

VIL DU LESE STELLA GRATIS?

Detektiv Downs skuffet litt, hadde så høye forventninger til den. Men det var en fin film, altså. Og han som spiller hovedrollen er jo bare herlig. Men jeg skjønner ikke helt... Skal det ikke være en barnefilm? Fordi det var jo en barnefilm. Men plutselig var det sexscener og griseprat ut av en annen verden, jeg fikk lyst til å reise meg i setet og skygge for slik at barnebursdagen bakerst i salen ikke fikk det med seg. Haha. 

Nå er jeg så trøtt. Ligger i senga og leser i den nyeste utgaven av Stella. Har fått tilsendt bladet i posten, og vil nå gi dere muligheten til å få hele 2 utgaver av bladet gratis i posten. Sign up for det HERMat, kosthold, mote, trening, samliv, karriere... I Stella finner du alltids noe interessant. Tror jeg må innføre lese-blad-på-senga-kvelder i stedet for se-dumme-serier-på-senga-kveldene mine. 

Det er ingen kjøpesforpliktelser, men hvis dere ikke ønsker å motta flere blader enn de to som er gratis, må dere melde i fra om det. 

//Reklame

HOLDER VARMEN

De store, deilige Acne-skjerfene er jo virkelig i vinden om dagen. Selv kjøpte jeg et mørkeblått i fjor, og et mintgrønt i år. Men... Alle de andre jentene med blondt hår har også mintgrønt Acne-skjerf, så det er nesten så jeg blir litt flau når jeg møter på en "soulmate" på gaten, hehe. 

Hvis dere ikke er så opptatt av den lille Acne-lappen på skjerfet som koster mellom 900 og 1200 kroner, kan dere gjøre et kupp hos Buyhelse. De har nemlig skjerf som ligner veldig mye på Acne-skjerfene i kjempefine farger. Og ja; de koster langt i fra like mye. 

Det grå jeg har på meg på bildene kan kjøpes her. Det lyseblå og burgunderrøde er også veldig fine. Alt skjerf og tilbehør hos BuyHelse finner dere her


//Sponset produkter

SALGET HAR ÅPNET

NLY-salget har endelig åpnet, og det er nå opp til 85% på masse varer! Dere finner hele salget her

Herregud, jeg har nettopp sittet og bladd meg gjennom 52 sider med salg. Kjoler, jakker, gensere, sko, smykker og annet tilbehør - og det beste er jo at mye av det koster typ 100 og 200 kroner. Kos dere med salget! Jeg skal dra avgårde og hente Bella hos dyrlegen nå. Haha, håper hun har fått en fin sveis!

SØNDAGSTIPS

Søndagens tips fra meg, blir en treningstights som er spesielt god å løpe i. Jeg har testet den ut fordi jeg skal løpe marathon, og foreløpig ligger den på en førsteplass med to andre rett bak. Men det som skiller seg ut med denne, er at den har svært få sømmer, og det gjør den ekstra behagelig å ha på. Rundt lår, legger og knær føler man seg ganske "naken" med den, og det er deilig å ha noe som ikke strammer når man skal yte.

Samtidig er det litt hold in i den, men det syns jeg ikke gjør noe. Rumpa mi skulle jo hatt et navn, i likhet med Pluto og Mars - så litt stramming der er bare betryggende. Liker også at den er helsvart, så den passer til alt.

Anti-shake tightsen jeg snakker om kan kjøpes HER.

I tillegg vi jeg gjerne tipse dere om to plagg fra merket Stay In Place. Det sier vel seg selv hva de sørger for. BH'en er i og for seg en ganske vanlig trenings BH, bare litt hardere. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg er fan eller ikke enda. Men trusa! Trusa den holder inn og løfter rumpa såpass mye at jeg brukte den under kjolen min da jeg feiret bursdag. Men det har jeg ikke sagt til noen enda, så hysj hysj... Alt treningsundertøy finner dere her.

Alt annet treningstøy hos BuyHelse kan kjøpes HER.

//Reklame

VINN ACNE-SKJERF OG GRATIS TØYVASK

Her i familien har jeg innført et nytt klesvasksystem, nemlig; Dizolve.

Dizolve er et tøyvaskemiddel i form av ferdige remser som man legger inn i maskinen sammen med tøyet. Høres kanskje litt rart ut, men jeg har testet her hjemme og kan ikke si annet enn tommel opp.

Fordeler ved å bruke Dizolve er at...

♥ Du slipper å styre med å måle opp vaskepulver og slipper dermed mye søl rundt omkring på badet.

♥ Mindre embalasje, svært så miljøvennlig.

♥ Plassbesparende. 24 vask fyller cirka like mye som et ark...

♥ Mindre allergifremallende

♥ Bra for sensitiv hud

♥ Passer til både hvitt og farge tøy, så du slipper å kjøpe to forskjellige.

Dizolve kommer i posten, du slipper å bære tunge pappkasser hjem fra butikken. 

Det blir ikke stort mye enklere enn dette. Må jo være en drøm for en fattig student eller en travel småbarnsfamilie! Jeg elsker sånne oppfinnelser :-)

Har du lyst til å teste Dizolve? Da kan du få 12 vask helt gratis hjem i morgen, men jeg gjør oppmerksom på at du må betale porto på 19 kroner. Hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet, trykker du deg HIT.

Dere som ønsker kan fortsette å abonnere på Dizolve, da kommer det nye poser i posten hver 3. måned, men det kan man justere som man vil med kundeservice. Noen trenger på fyll oftere, noen trenger sjeldnere.

Alle mine lesere som benytter seg av tilbudet om å teste Dizolve gratis, er med i trekningen om et nydelig Acne-skjerf. Derfor er det viktig at du legger igjen en kommentar under dette innlegget når du har bestilt din prøvepakke. En av de som gjør det vinner et skjerf, juhuu!

OKTOBERTILBUD PÅ NEGLER OG VIPPER

På tide å freshe opp litt! Neglhuset har tilbud på vippeextensions i hele oktober. Det koster nå 1500,- i stedet for 2.000,- som er vanlig pris.

For de av dere som syns det er i dyreste laget, har Neglhuset nå en lærling som gjør det for 750 kroner. Jeg har sendt flere av venninnene mine til henne, og de er kjempefornøyde. Mens mange vippelærlinger bruker 3-4 timer, bruker hun kun 2 timer. Hun tilbyr også gelenegler for 450 kroner.

For å se alle priser, besøk Neglhuset på Facebook eller på hjemmesiden deres. Direktenummer for å bestille time er 458 33 166.

Timene forsvinner raskt nå, så ikke utsett å booke hvis du har planer om å gjøre det :-)

//Reklame

NOEN LØPETIPS PÅ VEIEN

The greatest pleasure in life, is doing the things people say we cannot do.

-Walter Bagehot

Og med de motiverende ordene, vil jeg gjerne dele mine beste løpetips. Jeg er ingen proff løper, eller jogger om du vil - men, jeg er en av alle de som virkelig kan hate å løpe, og som kan ha det sykt vanskelig med å komme meg opp og inn i løpeskoene. Likevel løper jeg nå flere ganger i uka, og jeg skal snart til New York og løpe marathon. Så mine tips må vel være verdt mer for mannen i gata og jenta i sofaen, enn tips fra et beinrangel av en marathon-løper.

Før du løper

Skaff deg gode løpesko som passer til dine føtter. Jeg dro på Løpelabbet for å få hjelp, men vet at de gjør slike tester på flere store sportsbutikker. Jeg har uansett mer tillit til Løpelabbet, de vet hva de driver med. Da jeg kom dit ble jeg stilt på et fotspeil, der føttene mine ble analysert. Etterpå måtte jeg løpe i typ 20 sekunder på et løpebånd, hvor beina mine ble filmet bakfra. Da jeg var ferdig med testen, fikk jeg prøve et par-tre par sko som passet føttene mine, og endte opp med et par fra Adidas Boost. Men alle føtter er forskjellige, og det er jo ikke sikkert at dette er riktig sko for deg.

Invester i komfortabelt, fint og praktisk treningstøy! Jeg føler meg hvertfall mye mer i form når jeg løper avgårde i en tights som gir meg fin rumpe, og en løpejakke i en sprek farge. Dessuten legger jeg stor vekt på lommer og sømmer. Akkurat nå er jeg i en fase hvor jeg tester ut hvilke av treningsplaggene mine jeg trives å løpe langt i, aner jo ikke hva jeg skal ha med til New York. Det må i hvertfall bli noe fargerikt og fint!

Lag en bra spilleliste, og oppdater den gjerne litt før du går ut. Man blir fort lei, og en ny sang eller to kan tilføre joggeturen mer glede enn man skulle tro. Jeg kan jo dele noen av mine spillelister med dere. Selv om jeg er lei, så kan det være at det gjemmer seg en skatt eller to for dere. Denne listen har jeg trent etter helt siden 2011, det hender at jeg legger til nye sanger der. Denne listen er ganske ny, jeg driver og eksprimenterer med å løpe til litt mer rolig og stabil musikk.

 Mens du løper

Start alltid med rolig jogg. Hvis du starter med å fylle musklene med melkesyre, blir det vanskelig å gjennomføre turen du hadde planlagt.

Ha med deg et bra headset på joggeturen. Bare glem de små, hvite idiotene som fulgte med iPhone'en. Det finnes ikke bra lyd i dem, og det er svært lite motiverende. Hvis jeg skal speede på opp en lang slakk bakke, trenger jeg lyd som høres ut som den kommer fra himmelen. Da får jeg det til, selv om jeg egentlig ikke orker.

Ha en plan. Jeg har googlet mye, og i starten fulgte jeg en plan jeg fant på nettet. Men siden jeg hadde sykt dårlig tid til å forberede meg til marathonet, ble jeg stressa, dreit i hele greia, og kjørte heller på som om jeg var en dreven løper. Det var dumt, for slikt kan føre til både skader og mindre løpeglede. Her finner dere f.eks et treningsprogram for nybegynnere som vil mestre å løpe 5 km. Her er et for deg som vil løpe 10 km.

Etter at du har løpt

Vær stolt av deg selv, om du så løp 3 eller 15 kilometer. En liten løpetur er ti ganger bedre enn ingen løpetur!

Drikk masse vann så du ikke blir dehydrert etter å ha svettet masse.

Lek med tanken på å melde deg på et løp? Det trenger jo ikke være et helmarathon på 4,2 mil, men hva med KK-mila eller sentrumsløpet i Oslo? Da har du hvertfall en grunn til å ta på deg løpeskoene så ofte som mulig.

Jeg skal løpe New York Marathon i samarbeid med Head & Shoulders og deres New York Edition!

PREMIERE PÅ TV3 I KVELD

For et par dager siden var jeg jo i Oslo for å delta på premierefesten til Kjærlighetsredet som begynner på TV3. Programmet har premiere i kveld kl 22:30, så da får dere selv muligheten til å se programmet som alle snakker om for tiden.

Premierefesten var prydet av vin, hjertegodteri, kondomer og romantisk stemning - og så fikk vi selvfølgelig se litt av serien. Gleder meg til å se en hel episode i kveld!

Her er noen bilder fra festen:

Her kan dere se en liten teaser på hva dere kan forvente i kveld:

Er det drittsekk-TV folk kaller det? Jeg kaller det kjempegøy-TV, elsker å se på slikt.

//Reklamebasert innlegg

FROKOSTTIPS: HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD

Her i huset har vi begynt å lage våre egne knekkebrød. Det er det flere grunner til! 1. Man har full kontroll over alle ingredienser. 2. Knekkebrødene er kjempesunne og gode for fordøyelsen. 3. De smaker godt.

Her er oppskriften jeg følger :-)

Dette trenger du (for å lage rundt 40 knekkebrød)

♥ 1 dl kruskakli

♥ 2 dl solsikkefrø

♥ 1 dl sesamfrø

♥ 3 dl grov sammalt rug

♥ 1 dl linfrø

 3 1/2 dl havregryn

♥ 7 dl vann

♥ 1 ts salt  

Slik ser alle ingrediensene ut. Det er fort gjort å tenke at det er billigere å kjøpe en vanlig pakke knekkebrød, men husk at når du har disse ingrediensene i skapet, kan du lage knekkebrød mange ganger. 

Dette gjør du

♥ Sett ovnen på 170 grader.

♥ Hell absolutt alle ingrediensene i en stor bolle, og rør til det er en jevn røre.

♥ Dekk to stekeplater med bakepapir og hell røren utover platene.

♥ Bruk en slikkepott eller stor skje til å smøre røren utover, det skal nemlig være et veldig tynt lag.

♥ Bruk deretter en slikkepott eller pizzaskjærer til å lage ruter på platene, slik at knekkebrødene er lette å dele opp når de er ferdig stekt.

♥  Sett begge platene i ovnen, og stek på 170 grader i 35 minutter.

♥ Åpne ovnsdøra innimellom for å slippe ut damp, slik at knekkebrødene blir sprøe og gode.

♥ Når de 35 minuttene har gått, sett temperaturen på ovnen ned til 100 grader.

♥ Ta knekkebrødene ut, del dem opp og legg dem på en rist uten pizzapapir. 

♥ Sett knekkebrødene inn igjen, og la dem stå på 100 grader i 45-60 minutter.

♥ La dem avkjøles på en rist når de er ferdig, og oppbevar dem i en åpen boks. Altså ikke en boks med lokk, for da er det fort gjort at de blir myke.  

Knekkebrødene er perfekte til frokost, lunsj eller bare å ha med seg til et lite mellommåltid. De er jo ikke akkurat stappfulle av kalorier... Hvis jeg ikke tar helt feil, får du i deg mellom 70-100 kalorier hvis du spiser to slike knekkebrød med magert pålegg.

MAST: COSMETIC BAGS

Jeg har tidligere introdusert dere for MAST, Makestyle sitt eget merke. Nå har MAST-krølltengene fått selskap av MAST-sminkevesker, en eksklusiv kolleksjon i skinn og god kvalitet.

Den store sminkevesken heter Quin Beauty Bag, og finnes i sort og hvit. Den lille heter Calli Beauty Bag og finnes kun i hvit.

Disse veskene fungerer perfekt til oppbevaring på badet. Jeg elsker at veggene er harde, noe jeg savnet på Lulu sine sminkevesker.

Quin bruker jeg til litt større produkter, som hårspray, hårbørste, parfymer, kremer og så videre. Calli har gleden av å passe på hverdagssminken min. Er de ikke fine?!

Den andre delen av kolleksjonen, hvis jeg kan si det sånn, er av den mer hverdagslige toalettmappe-typen. Toalettmapper i skinn kan man jo ha i maaange år, så disse er en investering. Mine damer og herrer; Bowie-serien!

Serien har tre størrelser, og jeg syns de er en perfekt kombinasjon. Den største bruker jeg til typ deodorant, hårbørste, tannbørste, hårspray etc., den mellomste bruker jeg til sminken min, og i den lille har jeg antibac, smertestillende og alt det andre man ville hatt med seg på en øde øy.

Det er rett og slett perfekt å ha Quin og Calli stående på badet, og så lemper man bare over i disse når man skal utenfor husets fire vegger.

Toalettmappen finner dere her, sminkevesken her og den minste pungen her. Alle veskene finnes i alle fargene :-)

RABATT 

For å feire de fine sminkeveskene sine, har Makestyle 100 kroner i rabatt på alle veskene.

Men vi tenkte å gi mine lesere en liten goodie i tillegg, så dere skal selvfølgelig få en egen rabattkode! Alle som handler med rabattkoden i løpet av en uke, får med en lipgloss fra Sara Happ til en verdi av 199,-.

Rabattkoden er Wulff40

//Reklamebasert innlegg

TILBUD: SWISS BEAUTY KIT

Dere husker kanskje at jeg har skrevet om disse produktene tidligere. Tannbleking og vippeserum fra Swiss Clinic! Nå har Swiss Clinic et pakketilbud på de to produktene, til den nette sum av 995 kroner! I utgangspunktet ville disse to produktene kostet 2990,- så dette er en kjempedeal.

Swiss Beauty Kit inneholder

♥ Swiss Lashes (vippeserum) 

♥ Swiss Whitening (tannbleking)

Jeg har hørt mange skrekkhistorier om vippeserum, alt fra at folk blir blinde til at øyenfargen skifter permanent - og selvfølgelig har jeg hørt om folk som mister alle vippene sine. Men jeg har en venninne som er vippeekspert (hun legger vippeextensions), og hun bruker dette vippeserumet. Hun sier at det er ett av to vippeserum som er trygt å bruke. Thumbs up!

Har selv sett resultater etter vippeserumet, og man kan helt fint bruke vippeserum selv om man har på seg vippeextensions.

Det er flere gode grunner til å velge Swiss Clinic

♥ Produktene er sikre, testede produkter som er enkle å anvende og har bevist effekt

♥ Fri frakt og rask levering

♥ Du kan kjøpe nå og betale faktura når produktene havner i postkassen 

♥ I følge Swiss Clinic har de 250.000 fornøyde kunder

Beauty kit'et kan kjøpes HER!

For å få rabatten deres, må dere bruke rabattoden "swissblog". Så dere må altså legge varene i handlekurven, og så fylle ut rabattkoden for å justere prisen.

//Reklame for Swiss Clinic

MINE LØPESKO: ENERGY BOOST

Jeg nevnte så vidt tidligere at jeg hadde vært på Løplabbet og kjøpt meg nye løpesko; Adistar Boost fra Adidas. Beina mine er fremdeles ikke ved sine fulle fem, men med  gode sko på beina merker man jo at man tidligere har løpt med helt feil sko.

Da jeg prøvde skoene på Løplabbet, sa jeg "det kjennes ut som å ha på seg sokker. Jeg vil være oppi her". Og det er visst den følelsen man skal ha når man velger ut løpesko.

Nå har jeg vært så heldig og bli et par joggesko rikere - jeg ønsker Adidas Energy Boost velkommen til samlingen!

Energy Boost ble lansert i 2013, og Boost-skoene har faktisk vunnet Runner's World Best Debut Award 2013. De perfekte marathon-skoene sies det.

Hemmeligheten bak Boost ligger i de tusenvis av små energikapslene som utgjør skoens midtsåle. Med sin unike cellestruktur utløser kapslene energi mer effektivt i hvert steg, noe som resulterer i at Boost kombinerer myk støtdemping med høy responsevne, noe som tidligere har vært et paradoks. 

Eller for oss som ikke er helt inne i fagspråket, kan jeg heller si det på denne måten; både Adistar Boost og Energy Boost er en drøm å løpe i. Jeg får nesten lyst til å le av de gamle løpeskoene mine. De er myke og føles som en sokk på foten, samtidig som jeg føler at de gir god støtte og har god demping. God demping er det viktigste for meg i en sko, da jeg tydligvis lett får beinhinnebetennelse når jeg har en "god" løpeperiode.

Jeg kommer nok til å bruke Boost fra Adidas når jeg skal løpe New York Marathon i november, men jeg er ikke helt sikker på om det blir Adistar eller Energy enda. Må teste dem ut litt lengre før jeg bestemmer meg!

Èn ting har jeg i hvertfall lært; har du ikke gode løpesko, kan du like gjerne la være å løpe. 

Boost-skoene får dere kjøpt på XXL, G-Sport, Intersport, G-Max og Løplabbet. 

//Innlegget er reklamebasert

VERDENS BESTE TRENINGSTIGHTS

Denne treningstightsen er verdens beste treningstights. Syns jeg. Jeg har prøvd så mye treningstøy i mitt liv, at jeg tror jeg vet hva jeg prater om.

Tightsen heter anti-shake & hold-in og er fra Röhnisch. Grunnen til at jeg elsker den, ligger vel i navnet.

Når man skal trene, er det umotiverende å føle seg tjukk og blubbete. Jeg kjenner i hvertfall godt til følelsen av å ha lyst til å gjemme seg i et hjørne på treningsstudioet. De tynne, fine trenings T-skjortene, har det med å vise fram magen for alt den er verdt.

Anti-shake tightsene har en veldig høy midje, og holder magen inn. I tillegg gir den rumpa et strammere utseende - jeg føler meg enkelt og greit mer vel når jeg trener i denne tightsen.

Antishake finnes i flere farger og lengder, dere finner alt treningstøyet hos BuyHelse HER.

T-skjorta og løpejakken er også fra BuyHelse, dere finner dem her og her :-) Den jakken er så utrolig kul!

//Reklame for BuyHelse

RABATT PÅ PARFYMER

“I wish we could see perfumes as well as smell them. I'm sure they would be very beautiful.” 

Noen som trenger ny paryme? Nå får dere 10% rabatt på alle parfymer hos Makestyle - bruk rabattkoden "Wulff36" som varer fram til søndag :-)

Trykk HER for å komme til oversikten over alle parfymene Makestyle har. De som er avbildet er mine favoritter. Clean-parfymen har jeg hatt en god stund, mens Flash fra Jimmy Choo er en ny venn på badehylla.

De har også fått inn One Direction-parfymen nå; Our Moment.

Så det så! Nyt rabattkoden, sov godt - og lukt godt 

//Reklame

MITT KAMERA: SONY NEX-3N

Får så mange spørsmål om hvilket kamera jeg bruker, så jeg tenkte å svare på det i et eget innlegg.

Jeg fikk meg nytt kamera rett før jeg dro til Dubai, og ble forelsket med det samme jeg pakket det opp fra esken. Det ser fint ut, det er lite og hendig - og det er akkurat som et mini-speilreflekskamera.

Så siden mai, har alle bildene jeg har lagt ut på bloggen vært tatt med Sony NEX-3N.

Kameraet er et kompaktkamera, men det har utskiftbar optikk som veier så lite som 210 gram. Bildene er av samme kvalitet som man får med speilreflekskamera, og det er også mulig å filme i full-HD.

Jeg hadde jo egentlig akkurat fått meg speilreflekskamera da jeg ble introdusert for denne lille fine saken, men jeg må innrømme at det føltes klønete å drasse med seg den store speilrefleksen når jeg hadde dette. Det er perfekt for reiser, konserter, fester og generelt situasjoner hvor man ikke orker å drasse med seg så mye.

Det er også det perfekte kameraet for en forfengelig blogger (hehe) ettersom det har en vippeskjerm som gjør at du kan se deg selv mens du tar bilder - av deg selv...

Hvis jeg skal trekke fram noe negativt ved kameraet, så må det være at jeg syns det var litt vanskelig å bli kjent med det med tanke på innstillinger. Syns det var litt rotete og vanskelig å forstå i starten, men det gikk seg til etterhvert. Også et lite minus for at lokket som beskytter linsen ikke henger i en tråd. Den er så liten at min selvfølgelig er borte for lengst. Så det var litt kritikk fra en som ikke er spesielt teknisk av seg, haha!

Terningkast: 5

DELIKATESSEN

Naddis og jeg spiste tapas på Delikatessen i går, viktig med masse mat i magen når man skal drikke drinker hele kvelden. Åååh, jeg elsker Tapas, det er noe av det beste jeg vet. Delikatessen er et veldig hyggelig sted, anbefales! :-)

SERIEANBEFALING: RITA

Siden dere alltid blir så glad for musikk- og serieanbefalinger, så kjører jeg bare på når jeg faller for noe :-)

Og jeg beklager at jeg alltid pusher på dere masse danske greier, men det ligger hjertet mitt nært. Og så har jo danskene bare en herlig form for humor!

Serien jeg vil anbefale dere heter "Rita", og den handler om en free minded, småfrekk og smågal barneskolelærer. Jeg har en liten girl crush på Rita, syns hun er fantastisk.

Jeg ser serien på Netflix (som jeg i utgangspunktet ikke anbefaler pga utvalget deres), men serien har akkurat gått på TV2, så jeg vil tro at den ligger på Sumo også.

Noen av dere som har fulgt serien på TV? Hva syns dere?

Nå hopper jeg til sengs - med en episode av Rita

BESTILL GRATIS PRØVEPAKKE

Glatte, nybarberte legger er en selvfølge, sommer som høst - og vinter. Mange er flinke til å glemme leggene når det går mot mørkere tider, men at beina er gjemt bort i jeans bør ikke være noen unnskyldning!

Jeg bruker fremdeles min favoritthøvel fra Shai, den er blitt fast inventar i min dusj. Dere kan lese mine tidligere omtaler om høvelen her og her.

Dere kan fremdeles teste Dorco Shai-høvelen gratis. Gå inn HER for å bestille en gratis prøvepakke.

De 100 første av mine lesere som bestiller en prøvepakke får med en øyenbrynskniv - og er i tillegg med i trekningen om en Chanel lipgloss.

Hyggelig at så mange av dere lesere også har vært fornøyd med Shai! :-)

//Reklame for Dorco Shai

LUKSUS FOR LEPPENE

Denne formiddagen har jeg brukt på å teste noen helt nye produkter som Makestyle har tatt inn i sin nettbutikk. Merket heter Sara Happ, og fokuserer først og fremst på leppepleie. Rettelse: luksuriøs leppepleie!

Jeg trodde virkelig ikke det fantes et eneste pleieprodukt jeg manglet, helt til jeg ble introdusert for lip scrub. Jeg er ekspert på å både bite og plukke meg på leppene - det er et tegn på at jeg er nervøs, spent, sur, kjeder meg, tankefull... Med andre ord, mine lepper er ofte tørre, sprukne og udelikate. Derfor har jeg pleid å skrubbe dem med tannbørste når jeg skal ut blant folk. Det hjelper til en viss grad, men det gjør vondt. Skrubb er helt klart bedre!

Her er produktene jeg har testet fra Sara Happ:

Lemonade Lip Scrub. For en li...p saver! Konsistensen er deilig og myk, samtidig som den er såpass grov at du får skrubbeffekten på leppene. Leppene blir myke etter skrubbing, og i tillegg lukter den friskt og søtt. Jeg syns til og med den smakte godt, men den skal nok ikke spises... Herligheten kan kjøpes HER.

The Lip Slip - Luxe Lip Balsam. En deilig variasjon for meg som bruker Rosebud 24 timer i døgnet. Denne er mykere, og etter min test å dømme, sitter den på leppene i i 6 timer før jeg føler at jeg må påføre mer. Brukte denne etter at jeg hadde skrubbet leppene. Kan kjøpes HER.

The Lip Slip: One Luxe Gloss Tube. Denne glossen er også fin å påføre etter skrubben. I motsetning til balm'en, inneholder den litt mer sparkle og glans. Selv foretrekker jeg balm'en framfor denne. Fåes kjøpt HER.

The Body Scrub - Vanilla Bean. Herregud, enda en body scrub! Det siste halve året er jeg blitt helt skrubboman. Nå får Glo (Minerals) og Ole (Henriksen) selskap av sukkersøte Sara Happ i dusjen. Begge de to andre skrubbene mine er veldig friske og naturlige av seg, så det er deilig med en skrubb som er litt mer søt og myk - samtidig som den er såpass grovkornet som jeg liker den. Fåes kjøpt HER

Hvis dere skulle kjøpt kun ett av disse produktene, så MÅ dere prøve lip srub'en. Den er helt herlig. Men body srub'en var også ganske rå. Så jeg tror konklusjonen er at Sara Happ kan skrubb. Og dere; det er viktig å skrubbe seg - ellers går man rundt med døde hudceller på seg, og det er hvertfall ikke noe digg.

Terningkast 6, no rosablogg-kidding.

Alle mine lesere får 10% rabatt på produktene hos Makestyle, tilbudet gjelder til og med onsdag. Rabattkoden er WULFF33.

Ikke glem at det er fri frakt hos Makestyle om dagen, for å feire den fine nye nettsiden! Hipp hurra - og happy shopping :-)

//Reklame

PS. Håret mitt på disse bildene er krøllet med MAST Vol 2 (Makestyle sin egen krølltang).

RABATT PÅ SUNSPA

Jeg er livredd for hudkreft - derfor soler jeg meg ikke like hardt som jeg gjorde da jeg var yngre. Men jeg liker å ha farge på kroppen, så jeg bruker en del selvbruning.

Jeg tror nesten ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg har prøvd alt som finnes av selvbruning - i alle prisklasser. Jeg liker Dove sin som koster 40 kroner, og jeg liker St. Tropez sin som koster 600 kroner.

Før sommeren testet og anbefalte jeg en selvbruning fra St. Tropez. Det er en av de beste jeg noen gang har prøvd. Nå har jeg testet flere produkter fra merket Sunspa, og jeg fant en som er like bra som den jeg har fra St. Tropez. Med en stor fordel: prisen. 

Favoritten heter Sunspa 3 Day Lotion, og den kan kjøpes HER.

3 Day Lotion er lett å påføre, den gir en utrolig fin og gyllenbrun farge - mye finere enn brunfargen jeg får av å være i sola. Den gir rett og slett glød. Den blir heller ikke stygg og skjoldete på huden når det har gått noen dager, det er noe jeg legger stor vekt på ved valg av selvbruning.

♥ Og, dere! Produktene fra Sunspa lukter ikke vondt! Hvor fantastisk er ikke det? I det overfladiske universet er det ingenting som er verre enn å gå rundt og stinke brunfarge. 

Dere finner alle Sunspa-produktene i Makestyle sin splitter nye nettbutikk HER.

Selvbruning er ikke så hokus pokus som mange skal ha det til. Skrubb deg i dusjen, smør litt bodylotion på føtter, hender, knær, albuer - og smør/spray i vei! Blir det ikke fint, så skrubber du deg bare godt i dusjen og prøver på nytt.

Sammen med produktene fra Sunspa, har jeg brukt denne saltskrubben fra Glo Minerals (LOVE IT!!!) og bodylotion fra Beautè Pacifique - den kan kjøpes HER.

Dere lesere får 10% rabatt på alle produktene i dette innlegget - pluss på alle produkter fra Sunspa. Rabattkoden er "Wulff32", og den varer i en uke :-) 

Anbefaler virkelig å sjekke ut den nye nettbutikken til Makestyle, hvor man blant annet kan logge inn med Facebook nå! Nyt rabattkoden og denne vakre sommerdagen!

//Reklame for Makestyle 

ORANGE IS THE NEW BLACK

Serieanbefaling på G! De to siste dagene har jeg proppet i meg hele første sesong av Orange is the New Black. Handlingen foregår inne i et kvinnefengsel, og foreløpig har jeg både ledd, grått og vært litt småredd. Haha!

Dere kan se serien på Netflix - som jeg i utgangspunktet ikke er noe fan av, men det er jo bare å melde seg ut når man har sett det man skal se :-)

Noen som ser på allerede? Bra, ikke sant? :-) 

SLUTTA...

... Å snuse igjen. I dag. Jeg bestemte meg helt spontant i natt, for at i morgen tidlig skal jeg ikke starte dagen med en snus. Jeg skal slutte. 

Har slutta en gang før. Det varte i fire måneder, og gikk egentlig helt greit. Helt til jeg bestemte meg for at jeg hadde lyst til å snuse, fordi jeg liker det.

Denne gangen virker det som om det er vanskeligere å slutte enn sist. Kjennes ut som jeg har et helvete inni meg, som spreller og danser og river i meg - og det gjør meg selvfølgelig sint. Og ekstremt trøtt.

Jeg har lastet ned en app på iPhone'n som heter "Slutta". Den kan brukes av både røykere og snusere, og den er faktisk litt til hjelp. Man kan følge med på hvor lenge man har vært snusfri, se hvor mye penger man har spart og trykke på hjelp-knappen for å få litt ekstra motivasjon. Oooog appen er gratis, dette er ikke reklame.

Nå kjenner jeg at abstinensene straks gir meg et mega raserianfall, så jeg tror jeg skal løpe et par runder rundt huset. App'en tipset meg om at jeg burde det. IDIOT APP!!!!§!§!!!"!#E4rTGDd$%%$#&#""G/$"GV HSCZ"$E

MIN NYE FAVORITT

Noe av det deiligste med å være hjemme i Tønsberg, er at jeg gir blaffen i hvordan jeg ser ut i hverdagen. Gjett om huden min og håret mitt blir happy her! Null sminke, kun deilige og fuktighetsgivende kremer og oljer. Null glatting av hår, kun naturlige krøller som får vokse fritt ved hjelp av hårkur fra himmelen.

Det nyeste tilskuddet på selvpleie-hylla er en herlig liten sak fra Ole Henriksen. Of course! Den heter Pure Truth Youth Activating Oil, og er en olje sendt fra Gud til ansiktet.

Oljen inneholder 100% ren nypekjerneolje, og fungerer som et anti-age produkt som i tillegg gir deg vitamin C. Fettsyrene i oljen gir huden næring og fukt.

Oljen kan brukes alene, eller sammen med krem. Foreløpig har jeg kun brukt den alene, og syns virkelig den gir en fin glød og etterlater en myk hud.

Selv om jeg syns den er verdt hver eneste krone, er den noe dyr for en som ikke vet hvor bra den er. Derfor får dere 20% rabatt på denne deilige saken. Bruk rabattkode olehen13, som varer ut søndag. 

Kjøpes HER 

PS. Rabattkoden gjelder nå for ALLE Ole Henriksen-produkter hos MyBeauty!!

//Reklame

 

LUKSUS PÅ BADET

Da vi reiste til Dubai, ba jeg jentene om å legge igjen dusjsåpe og bodylotion hjemme. Unødvendig overvekt, når jeg allerede hadde tre kilo med velduftende dusjsåpe og silkemyk bodylotion i kofferten.

Fun and Fabolous fra LdB er allerede tom, så det tyder på at den ble en suksess. Ingenting er som å smøre seg inn i en god, fuktig krem etter en dag på stranden, og lukte som blomster, godteri, jordbær og alt godt som er 

LdB har en konkurranse gående, og den må dere delta i! Dere kan nemlig vinne et speilreflekskamera; Canon EOS 600D. For å vinne må du ta ditt eget "Fun and Fabolous"-bilde, legge det ut på Instagram og hashtagge det #LdBfun

Les mer om konkurransen her.

I tillegg til Instagram-konkurransen, skal jeg trekke 3 vinnere blant mine blogglesere, som får en goodiebag hver til en verdi av 500 kroner. For å vinne må du legge igjen et lite spor i kommentarfeltet :-) 

//Reklame

RABATT SOMMERSMINKEN MIN

Helloo, alle søte! Nå sitter jeg på balkongen og skal straks dra avgårde til Dubai Mall for fjerde gang... Får liksom bare besøkt to-tre butikker hver gang, for det tar så himla lang tid å gå fra butikk til butikk.

Får så mange spørsmål om hvordan jeg sminker huden min, så tenkte jeg endelig skulle lage et innlegg om det. I hverdagen bruker jeg kun foundation og solpudder, og hvis jeg skal noe sosialt, hender det at jeg slår til med litt ekstra farge på øyenbrynene og en sort strek på øyelokket. Veldig enkelt, med andre ord.

Her er produktene jeg bruker for å legge en enkel sommer-make up:

♥  Chocolate Soleil - Matte Bronzing Powder fra Too Faced. Da jeg prøvde dette solpudderet for to uker siden, ditchet jeg Guerlain-pudderet mitt tvert. Dette er det fineste og diggeste solpudderet jeg noen gang har hatt på meg, og jeg har prøvd mye... Ikke bare ser det bra ut, det lukter ekte sjokolade! Hvis du skal unne deg ETT nytt sminkeprodukt, så er det dette. Har brukt det hele Dubai-oppholdet, så dere kan jo bla dere nedover og se flere bilder. Kjøp mirakel-solpudderet HER.

Sweetheart Beads fra Too Faced. Denne herligheten påfører jeg i kinnene for ekstra glød og glans. En fin blanding av rosa, gyllenfarge og et hint av highlight. Helt nydelig i solen! Kan kjøpes HER.

The Luminizer fra theBalm er både en highlighter, en øyenskygge, et shimmer og en all-over-finish. Den reflekterer lyset og gir huden en kjempefin glød. Selv bruker jeg den under øyenbrynene for å framheve øynene, og på kinnbein for å få mer glød i ansiktet. Den kommer nok litt dårlig fram på bildene i dette innlegget, men jeg kan love dere at den er en keeper i sminkepungen! Eller sminkebagen, i mitt tilfelle...  The Luminizer kan kjøpes HER.

Til solpudderet lengre opp i innlegget, anbefaler jeg Kabuki Brush på det varmeste. Den er ikke bare fin å se på, den etterlater seg også et fint og jevnt resultat.

Billion Dollar Brows sin Universal Brow Pencil er et godt alternaltiv for deg som vil ha ekstra farge og form på brynene.

Mascaraen og eyelineren jeg har brukt her er begge fra Nilens Jord. De er parabenfrie, parfymefrie og er ikke testet på dyr.

 Siden dere er verdens kuleste blogglesere, får dere 15% på alle produktene i dette innlegget hos Makestyle. Bruk rabattkoden WULFF25 når dere handler 

//Reklame

SOMMERFINE FØTTER

Hvordan står det til med sommerføttene, jenter? Og gutter...? Mine har det veldig bra. Jeg pleier føttene som om det var en ekstremsport når sommeren er på plass.

Mybeauty har plukket ut alt dere trenger for å pleie føttene og gjøre dem klare for sommeren!

♥ Foot Care Starter set er en mappe med så å si alt du trenger. Skrubb, cooling gel, leg lotion, warming balm og foot cream. Cooling gel er min favoritt, og pga størrelsen var den perfekt å ha med på flyturen.

♥ Smooth Out Callus Remover fjerner hard hud under føttene. Den er lett og behagelig å bruke.

♥ French Manicure Set trenger vel ingen nærmere forklaring. Det følger med maler, som gjør at det er enkelt å få den perfekte, franske manikyren.

Bruk rabattkoden "hb2013" for å få 20% rabatt på produktene. Koden varer ut 16. juni. Enjoy!

//Reklame

SOLIDOX MOT SYRE

Er du en av de som er opptatt av helsa di, og spiser litt frukt hver dag? Kanskje de "fem om dagen"? Drikker du juice til frokost? Velger du vann framfor brus, men velger vann med smakstilsetninger? Trener du mye, og kjøper sportsdrikk på vei til trening?

Eller er du en av de som ikke er fullt så flink med kosthold og trening, og kanskje er litt glad i brus? Eller vin i helgene?

Uansett hvilken gruppe du tilhører, om du tilhører en av dem, bør tennene dine beskyttes mot syreskader. Solidox har laget en syretest, hvor du kan se hvor utsatt du er. Ta testen her hvis du tør! Slik ser mitt resultat ut:

Sammen med resultatet ditt, får du også mange nyttige tips til hva du kan gjøre for å beskytte tennene dine mot syre. Ja takk! Tennene våre skal vi forhåpentligvis ha resten av livet, så det gjelder å passe på dem.

Solidox har nå utviklet en ny tannkrem; Solidox Mot Syre. En tannkrem som er spesielt utviklet for å beskytte tennene mot syre.

SOLIDOX KONKURRANSE

Nå kan dere lesere vinne et helt årforbruk på tannkrem, og ikke nok med det; gavekort på 2.500,- som kan brukes på tannlege! Tannlege er jo så innmari dyrt - og tenk å aldri være tom for tannkrem? Jeg føler at jeg er det hele tiden... Så denne konkurransen må dere bare hive dere på! :-)

For å vinne, må du svare meg på dette spørsmålet i kommentafeltet: Er du bekymret for syreskader på tennene?

//Reklame

RABATT PÅ FAVORITTSMYKKENE

Både Makestyle og jeg har fått med oss at mine lesere er stor fan av smykkene fra Second Female. Derfor får dere nå 10% rabatt på hele utvalget, og tilbudet varer ut søndag.

Rabattkoden er WULFF23

Jeg får aldri nok av disse smykkene! Fantastisk hvordan de kan redde kjedelige antrekk som en hvit kjole eller singlet og jeans. Dessuten er prisen så snill at det er til å bli glad av!

Se hele utvalget av Second Female-smykker hos Makestyle HER

Mitt favorittsmykke om dagen! Adda-smykket kan kjøpes her.

Noa i cobber finnes her.

Noa Gold kan kjøpes her.

Det finnes mange flere farger og modeller hos Makestyle, så dere må virkelig sjekke utvalget :-)

//Reklame

LETS GET UNDRESSED

Da er alt pakket og klart, så i morgen tidlig bærer det avgårde til Oslo. Oslo-byen min som jeg ikke har rukket å savne et eneste sekund. Det er jo et godt tegn!

Jeg har fått meg ny yndlingssang i dag, har sikkert klart å høre på den 200 ganger allerede. Sååå, da er jeg vel lei av den innen uken er omme.

Undressed - Kim Cesarion

Syns live-versjonen er helt rå også, her er den:

Den perfekte sommersangen! Nå er det natta for meg, sov godt alle sammen.

NÅ ER JEG SOMMERKLAR

I dag har jeg tatt meg en velfortjent pause fra bæring og maling. Noen ganger må man rett og slett sette på "Chill"-spillelista, og låse seg inne på badet for litt selvpleie. Nå reiser jeg jo snart også, og den slitne kroppen min var langt i fra klar for lettkledde dager, sol og strand. Det har jeg gjort noe med i dag!

I samarbeid med Mybeauty.no, har jeg plukket ut fire favoritter som jeg syns er must haves for sommeren - og ikke minst for å bli SOMMERKLAR ♥

Dere får hele 20% rabatt på produktene, ved å bruke rabattkode "sommerklar". Tilbudet varer til midnatt 7. juni.

Jeg falt pladask for Ole Henriksen da jeg møtte selveste Ole Henriksen for to år siden. Før det visste jeg vel så vidt hva et hudpleieprodukt var. Men de naturlige ingrediensene, deilige duftene og luksusfølelsen på badet falt i smak, så siden den gang har jeg alltid hatt et Ole Henriksen-produkt eller to i nærheten. Jeg har lenge brukt en leppebalsam med African Red Tea, så da jeg oppdaget ansiktsskrubb i samme serie, ble jeg i ekstase. Sugar Glow - Face Scrub med African Red Tea kan kjøpes HER.

Å skrubbe kroppen er ikke bare nødvendig for å gjøre seg klar for sommer og solbading. Også for å bli kvitt døde hudceller, og hard hud på kroppen. Huden blir babymyk av denne skrubben, første gang jeg prøvde den, så bare; hæææ, er det min hud jeg tar på nå? Loofah Body Srub kan kjøpes HER, og du får mye for pengene.

Sommeren er deilig, men kan fort være skadelig for håret. Mye sol, hårstrikk og saltvann setter sine spor, så jeg anbefaler å ha en god olje til håret. Argan Oil fra Björn Axén inneholder tre oljer; marokkansk aragolj, macadamiaolje og havtornolje. Med andre ord; den er rik på vitaminer, og gir håret fuktighet. Kan kjøpes HER.

Denne lille stiften blir med meg til Dubai! Mange glemmer å beskytte leppene mot solen, men det er like viktig som å smøre nesetippen! In Sun Lipstick fra Piz Buin kan kjøpes HER.

Så der har dere litt sommerluksus for både hår, ansikt og kropp. Nyt rabattkoden - og sommeren!

//Reklame

MAST VOL. 2: STORE BØLGER

Jeg mener at veldig mange jenter har misforstått helt når det kommer til å krølle håret. Noen kommer ut av badet som pudler, mens andre ser ut til å være klare for et amerikansk skoleball.

Selv syns jeg det er fint når krøllene heller mer mot å være bølger. Store, glamorøse lokker. "Naturlig" fall i håret. Og det må gjerne være litt tilfeldig og rotete, det er super hot!

Mange av dere har spurt hvordan jeg får de store bølgene i håret. Jeg har tidligere brukt en krølltang man kun får kjøpt i USA, men nå har det altså kommet en like god, om ikke bedre, på det norske markedet.

Trommevirvel for.... MAST vol. 2 ♥

Ser dere hva som har skjedd siden sist? MAST har blitt tykkere, noe som gir mye større krøller/bølger i håret.

Dere husker kanskje at jeg skrev om den første MAST-krølltangen? Innlegget finner dere her. MAST er utviklet av Janne Borlaug bak Makestyle, og det er jo ekstra stas at den er norsk!

Slik ser håret mitt ut når det er krøllet med MAST vol. 2. Syns bølgene holder kjempebra også, for disse bildene er tatt etter 6 timer i aktivitet. Jeg setter krølltangen på max varme (210 grader) når jeg bruker den, og sørger for at både volum og bølger holder med tørrshampo og hårspray. Dette er produktene jeg har stylet med:

Styling spray soft fra GB, Tørrshampo fra Batiste og Curl Enchance fra Gorgeous. Sistnevnte gir helt ekstremt god varmebeskyttelse - noe som er smart å ha når man skal bruke krølltang. Alle mine lesere får 15% rabatt på disse stylingproduktene, ved å bruke rabattkode WULFF22

Og nå er det kun noen få dager igjen av tilbud på MAST vol. 2! Akkurat nå koster den 549,- i stedet for 749,-, så løp og kjøp så fort dere kan. Krølltangen finner dere HER.

//Reklame

CUFFED HEELS

Jeg elsker cuffs, og har seriøst lett etter lignende sko i alle skobutikker lenge nå. Så da jeg fant dem på nett, måtte jeg ta en 5 minutters pause fra shoppepausen min...

Skoene kan kjøpes her. De finnes også i svart og beige, og akkurat nå har de alle størrelser inne. Men vær rask, siste gang jeg så noe lignende var de borte før jeg rakk å blunke. //Adlinks

VINN GAVEKORT TIL SHOPPING

Søndag er den store online shoppedagen! I hvertfall pleier den å være det for meg. Så i dag får alle leserne mine 15% rabatt hos Zalando, ved å bruke rabattkode "NODISBLOGG321". Gjelder for alle ordre over 1000,-

Her er mine favoritter fra Zalando. Heldigvis har jeg dem allerede, for jeg har allerede shoppet ferdig sommergarderoben x 10. Bankkortet har det ikke så veldig bra om dagen, haha. Men hallo, det skjørtet jeg har på meg er noe av det vakreste jeg har i garderoben!

I tillegg kan dere vinne et gavekort verdt 500,- til å shoppe for. For å delta, må dere finne noe dere ønsker dere på Zalando sin nettside, og linke til varen i kommentarfeltet under dette innlegget. 

Konkurransen starter NÅ, go go go!

//Reklame 

VAREPRØVESALG @STORHEIL

Siden jeg er veldig opptatt med flytting neste uke, var jeg det heldigste mennesket i hele Oslo i dag, og fikk tilbringe ettermiddagen hos Storheil Agenturer. En aldri så liten forhåndsshopping av vareprøvesalget som starter neste uke. Storheil er agentur for to av mine favorittmerker; Second Female og Just Female. I tillegg har de blant annet merker som Front Row og Sofie Schnoor.

Gjett om kofferten til Dubai er full nå, a! Fy søren, fant så utrolig mange fine kjoler. Dere skal få se når jeg har kommet meg til varmen. Og prisene er til å hoppe av glede over!

Facebook-eventet til vareprøvesalget finner dere HER :-)

Flaks for meg at min gode venn Kjetil jobber for Storheil! Her viser han forresten fram en av kjolene jeg kjøpte på Walk In Closet for 1.000,-. Pris på vareprøvesalget; 300,-!!

En brøkdel av vareprøvesalget...

Se der går en zeeebra! Jepp, den ble med meg hjem den også. 

RABATT PÅ MINE FAVORITTER

Jeg har fått lov til å gi dere 20% rabatt på mine absolutte favorittprodukter om dagen, hipp hipp hurra! Produktene måtte selvfølgelig velges ut med omhu, men jeg tror jeg har kommet fram til noe veldig bra nå altså. En favoritt for håret, en favoritt for brunfargen, en favoritt for duft og en favoritt for huden.

Kanskje dere finner noen av deres favoritter her, i såfall kan dere gjøre et kupp med 20% rabatt. Eller kanskje det er på tide med noen nye favoritter?

Rabatt koden er ida2013 - og den varer ut 24. mai :-)

 La oss starte med brunfargen, ettersom jeg er så IVRIG etter å vise dere dette produktet! Per dags dato er nemlig Self Tan Gel fra St. Tropez den beste selvbruningen jeg har prøvd. Jeg har så å si alltid sverget til rimelige selvbruningsprodukter fra H&M, ettersom de dyre jeg har prøvd, absolutt ikke har levd opp til forventningene. Men denne.... Jeg har ikke ord! Lett å smøre på, tørker fort og man får farge med en gang. Og nesten viktigst av alt når det kommer til selvbruning; den lukter GODT, og lakenet blir ikke brunt.

Her er leggene mine tjue minutter etter at jeg smurte det ene benet mitt med gel'en. Overse hairy legs, jeg sparer til voksing.... 

Favoritten min for hud er Invigorating Night Gel fra Ole Henriksen. Samboeren min har brukt denne i en evighet, og nå har jeg slengt meg på. Smører ansiktet på kvelden og vasker av neste morgen. Night gel'en inneholder 10% fruktsyrekompleks og re-mineraliserende vitaminer og planter som bidrar til å fukt i de dypeste hudlagene. Den er også anti-age og forebyggende, og nå som jeg nærmer meg 23 år, er det vel på tide å begynne å passe seg for framtidens rynker.

Det er ikke noe nytt at Batiste regjerer tørrshampo-markedet, men Batiste Cherry er i hvert fall en ny vri for min del. Syns det er viktig at tørrshampoen lukter godt - det er mange som har en litt stram lukt. Denne er frisk og har et hint av kirsebær i seg, nam nam!

Jeg er sikker på at ingen i verden bruker like mye tøymykner i klesvasken som meg. Jeg elsker virkelig duften av nyvasket tøy, og derfor er Clean-parfymene så digg. Clean Warm Cotton lukter som nyvasket tøy, og finnes i to størrelser.

//Reklame for Mybeauty.no

SOMMERFORBEREDELSER?

Se på disse vippene! Er de ikke bare utrolig fine? Jeg vil i hvertfall ikke være foruten... 

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og hvis dere vil ha pene hender, tær og vipper før dere reiser på ferie, må dere være raske. Listene til Neglhuset fylles opp som om alt i Bogstadveien var på 90%.

Besøk dem på Facebook HER! For å booke time, kan dere ringe eller sende SMS til 458 33 166. //Sponset behandling

GIRLS 1ST

Det er en første gang for alt. Første kyss, første kjæreste, første fest, første sommerjobb, første mens, første samleie, første uvenn, første reise til utlandet, første jobb.... Nesten hele livet gjør vi ting for første gang - og hver eneste gang svirrer det et titalls spørsmål rundt oppe i topplokket på oss.

Jeg husker fremdeles hvor nervøs jeg var første gang jeg skulle kysse. Hvordan skal jeg ha leppene? Bruker man tunga hver gang man kysser eller trenger man ikke det? Skal jeg ha øynene åpne? Eller lukket? Etter nedtelling fra alle som stod rundt og så på, fikk jeg mitt første kyss - det er riktignok mange år siden.

Som ungdom er det ekstra mange ting man skal gjøre for første gang, og det er ingenting som gir mer trygghet enn å få svar på ALT man lurer på. Men det er ofte flaut å spørre en voksen eller noen andre man kjenner, for tenk hvis det jeg lurer på er skikkelig teit?

Da er det godt vi har nettsider som Girls1st! En nettside for nysgjerrige jenter, laget av Libresse. 

I forumet kan du starte dine egne tråder, eller svare på tråder som allerede er laget av andre. Kanskje du finner en tråd som handler om akkurat det du lurer på?

På Girls1st-siden finner dere en fane ved navn Firstipedia. Det er den ultimate siden for deg som skal prøve noe for første gang. Der kan du spørre om hva som helst, og få svar fra både eksperter og andre medlemmer av forumet. Brukernavnet ditt velger du selvfølgelig selv, så du kan være så anonym som du bare vil.

Det er selvfølgelig helt gratis også. Så nå er det bare å registrere seg HER, og tømme seg for spørsmål!

RABATT PÅ VÅR-MAKEUP'EN

Hello dolls! Den siste tiden har jeg testet ny makeup fra Artdeco. Ettersom så mange av dere er glad i Artdeco, tenkte jeg at dere mer enn gjerne vil ta en kikk på vår-sminken derifra!

Det er så mange fine farger at det er til å bli svimmel av - selv bruker jeg dessverre ikke øyenskygge. Jeg klarer ikke å legge det selv, blir bare seende ut som en klovn. Men! Jeg fant meg selvfølgelig to favoritter under denne testperioden også, og dem bruker jeg hver eneste dag.

Her er de to nye favorittene! Som var med meg på byen i helgen, det kan dere sikkert se. Leppestiften heter Hydra Lip Colour 08, og dere finner den HER. Den er myk og fuktig på leppene, og viktigst av alt; holder lenge. Rougen heter Blusher Butterfly Dreams, og kan kjøpes HER. Begge produktene er mye lysere og mer rosa i virkeligheten, og det er derfor jeg liker dem så godt. Når det er vår og sommer, går jeg all in med solbrun hud og rosatoner i sminken, syns det er så fint.

Her kan dere se hvor fine fargene er! På dette bildet har jeg også brukt solpudderet fra Artdeco som heter Indian Summer, finnes HER. Det er bare å bla nedover på bloggen, har stort sett kun brukt disse produktene de siste ukene.

Dere får selvfølgelig en helt super rabatt hos Mybeauty, som gjelder alle Artdeco-produktene. Bruk rabattkode "ida2013", som varer helt til søndag.

Kiss kiss!

//Reklame for Mybeauty.no

PERMANENT MAKEUP DEL 2

Husker dere at jeg var hos Sol og tatoverte brynene mine i februar? På lørdag dro jeg tilbake for å fylle på. Når man tar permanent makeup på brynene, skal man fylle på 3 ganger for et resultat som holder lenge.

Fineste Sol! For dere som er skeptiske til permanent makeup, kan jeg bare fortelle dere at det er Sol folk går til når de har fått et mislykket resultat et annet sted.

Permanent makeup på brynene varer i 5-6 år. På mine bryn har Sol brukt fargene pebble og camo 100, altså en blanding av de to lyseste fargene. Jeg er kjemperedd for å få for mørke bryn, ettersom jeg har blondt hår. Jeg er så innmari fornøyd med fargen, og det var gøy å høre at mange har spurt om å få samme som meg etter at jeg var der sist :-)

Sist jeg var hos Sol, svarte jeg på spørsmål fra dere i et blogginnlegg. Det kan dere lese her. Nettsiden til Sol kan dere besøke HER, og Facebook-siden HER.

Disse to bildene er tatt to timer etter at jeg var hos Sol. Som dere sikkert ser, ser det helt naturlig ut, og det beste er jo at man kan gå rett på fest etter behandling. Det gjør ikke vondt, og man blir ikke rød og hoven.

Skal vise dere noen nærbilder etterhvert! Og så har jeg fått med meg noe kjempespennende sminke som jeg skal teste ut, så Sol får dere se mer til her på bloggen!

//Sponset behandling

FAVORITTSKO PÅ SALG

For et par måneder siden viste jeg dere mine nye favorittsko, som jeg både bruker til hverdags og hvis jeg drar på fest i jeans. Rett og slett fordi de er så komfortable å gå i. Nå har jeg funnet noen som ligner ganske mye, bare litt høyere. Så da kunne jeg jo ikke dy meg... Haha.

Mens de jeg allerede har kostet 1400 kroner, er disse på salg til 199,-!! Ja takk. Dere finner dem her ♥  (adlink)

I LOVE HAIRTALK

Vel, som dere kanskje har fått med dere, har jeg gått uten extensions en stund. Så i dag har jeg vært hos Merethe på Ruhs og satt på nytt hår fra Hairtalk.

Jeg har ikke satt i særlig mye denne gangen, og jeg har beholdt min egen lengde på håret. Problemet med mitt hår er at jeg har lengden jeg ønsker bak, men det er kortere foran etter mange år med glattetang, hårstrikk og fikling med håret. Så jeg ønsket rett og slett å få samme lengde i hele håret, og det har jeg fått nå.

Det er så fyldig, deilig og fint - det er ikke så mye Hairtalk som skal til for at man føler seg en million ganger bedre. Og så har vi frisket opp fargen!

Får mange spørsmål om hvilke farger Merethe bruker i mitt hår, så nå har jeg notert info til dere:

Først legger vi foliestriper med bleking. Mange hvis jeg ønsker å være veldig lys, færre hvis jeg ikke vil være fullt så blond. Denne gangen har vi kjørt ekstra på med blekingen siden det er sommer, og jeg følte meg litt for "mørk". 

Deretter pensler vi det som ikke er i folie med farge  9.1, som lager en fin dybde i håret, og står fint til de blekede stripene. Viktig å huske på at 9.1 vil se annerledes ut i et hår som ikke har samme hårfarge som meg i utgangspunktet. Jeg er en mørk "kommunegrå" naturlig. 

//Sponset behandling

TILBUD PÅ VIPPER

Hei alle søte! Hopper innom for å informere dere om at Neglhuset har en lærling som lager vippeextensions mye billigere akkurat nå. Det tar cirka 3 timer, og koster 600 kroner. Det koster vanligvis 1700,- så dette er et kupp!

Ring eller send en sms til 966 111 87 for å booke time, men vær rask 

//annonse 

THE WAITING LIST

For en drømmeverden, om all nettshopping bare foregikk slik. Du går inn på en side, sjekker hvor mange produkter som er tilgjengelig, fyller inn infoen din - og vips så kommer varene dumpende ned i postkassen din GRATIS!

Det får dere muligheten til nå. Alt dere trenger å gjøre er å gå inn på The Waiting List, fylle inn infoen deres, og så får dere et gratis Pantene-kit i Posten, som i tillegg er tilpasset deres hårtype.

Men ikke vent for lenge! Som dere kan se er det i skrivende øyeblikk 833 Pantene-kit igjen som skal deles ut gratis, så vær rask ute hvis du vil kapre et.

Dette er en del av samarbeidet jeg gjør med Pantene, som nå skal relanseres i Norge. I tillegg til warm up partyet jeg hadde med jentene for litt siden, har jeg skrevet artikler og laget "how to"-videoer til nettsiden som heter How's your hair. Så sjekk det ut også, om dere trenger tips til en dårlig hårdag!

//Reklame

PRØV MIN NYE FAVORITT GRATIS

Som dere vet, tester jeg nye produkter hele tiden. Men kun de færreste kommer gjennom nåløyet, og blir produkter som jeg anvender i hverdagen - og forteller dere om.

I forrige uke fikk jeg tilsendt en pakke med produkter fra Sebamed, som jeg kjenner godt til fra før. Men de har kommet med et nytt produkt, som også var en nyhet for meg; shower gel med granateple! En parabenfri shower gel, for normal, tør og sensitiv hud, med pH 5,5. Den lukter helt fantastisk, så nå er gulrot-såpe byttet ut med granateple 

Dessuten skal det nevnes at alle produktene til Sebamed er parabenfrie, og svært gode for sensitiv og ømfintlig hud. To av mine andre favoritter er Cracked Heel Cream og Hand & Nail Cream. Har jo så tørr hud når det er kaldt ute, så jeg er avhengig av å ha slikt med meg i veska hele tiden.

I samarbeid med Tampons for free, ønsker Sebamed å dele ut gratis vareprøver til dere, sånn at dere også kan få testet de gode produktene!
Hvis du ønsker å motta gratis vareprøver, går du inn på Sebamed sin Facebook HER, trykk på "Liker"-knappen, og deretter på "Gratis vareprøve" i menyen. Resten finner du der :-) Og ja, det er helt gratis. Hipp hurra!
...Men skynd dere, for det varer bare ut februar.
Jeg nevnte så vidt at kampanjen er i samarbeid med Tampons for free, og det er også noe dere burde sjekke ut! Jeg har alltid ment at det er så urettferdig at tamponger etc. koster penger. Det er jo ikke akkurat valgfritt, og dessuten er det svært kostbart. Så tommel opp for Tampons for free, lik dem på Facebook eller registrer dere på nettsiden for å motta gratis tamponger i posten!
Sånn, nå var dere heldige! Gratis goodies i posten er jo alltid gøy. Spesielt når det er noe bra i tillegg.
//I samarbeid med Sebamed og Tampons for free

SPREKE VÅRFARGER

Så hyggelig at det var så mange som likte det nye treningstøyet mitt her om dagen! Jeg fornyer jo stadig treningsgarderoben, kan aldri få nok av anti shake-tightsene og t-skjortene fra Röhnisch. Dessuten nærmer det seg tid for å løpe ute i naturen - jeg ser virkelig fram til at isen skal forsvinne fra fortauet, så jeg kan ta på meg en lett løpejakke og løpe i parken.

Elsker dette settet i coral pink! Føler meg alltid mer vel når jeg trener i farger 

Buyhelse har utrolig mye fint og fargerikt treningstøy nå. Dessuten har de tatt inn MXDC-tightsene, som jeg vet at mange av dere er så fan av! Tightsene fra Röhnisch er fremdeles mine favoritter, ingen holder rumpa mi like godt på plass som dem.

Se hele utvalget av treningstøyet hos Buyhelse HER.

//Reklamebasert innlegg

HELLO NUDE

For en vellykket Valentine's day! Leiligheten helt for meg selv, og tv-kveld med pannekaker, is og jordbær. Med bare meg. Jeg er så herlig å være sammen med, kunne ikke valgt en bedre date. Jeg og meg på date: holder helt kjeft og bare slapper av. Tro det eller ei, jeg ble faktisk bedt på date i dag. Men jeg ligger heller i kosedressen og spiser enn å sitte sammen med en stiv fyr i dress, og fikle med spisepinner og drikke vin sakte. Og prate. Late som om jeg har drømmer og ambisjoner, for å virke interessant. Den mooden er jeg i, i dag.

La oss ikke snakke mer om Valentine's day, la oss snakke om sko! Jeg kom nettopp hjem fra New York med 6 par nye sko. Sko til sommer og fest. Da jeg pakket ut, la jeg merke til at de var nude/beige alle sammen - applaus for meg!

Så underbevisstheten min har altså klart å få med seg et eller annet jeg har lest i et dumt dameblad - men som faktisk lager mening. Har du korte bein, eller eventuelt ønsker at bena dine skal se lengre ut; gå for sko i fargen nude. Har du mørke eller sorte sko, vil det kutte, og få bena til å se kortere ut enn nødvendig.

Disse lave pumpsene er en av favorittene, kjøpt på Macy's. Elsker detaljene foran!

Her har jeg plukke ut fire sko i fargen beige/nude, som jeg mener er perfekte til sommeren. For alle oss med korte bein - eller som skulle ønske at de var litt lengre, haha.

De øverst til venstre ligner veldig på de jeg kjøpte i New York. Bare enda kulere, med nagler på spissen. Kjøpes her

De klassiske pumpsene fra Jonas Hallberg kjøpte jeg faktisk i fjor sommer, de er perfekte og passer til alt. Finnes her.

Skoen nederst til venstre er midt i blinken for meg! Liker kombinasjonen av beige og sølv, og dessuten har jeg fått sansen for hæler som ikke er skyhøye. En fin mellomting mellom kitten heels og pumps. *klikker hjem* - dere finner dem til en veldig rimelig pris her

Det siste paret er allerede på vei til meg - jeg elsker hæler som sitter godt på foten, og det er jeg sikker på at disse gjør. Kjøpes her

Mange andre hæler til vår og sommer, kan dere se her. Æææ, er ikke meningen å være så sykt jentete altså. Gleder meg bare så innmari til bar asfalt, for å gå på hæler ute nå...? Det går jo ikke.

Det er forresten fri frakt på hele siden fram til 28. februar!

//adlinks

SWISS BROWS

Bortsett fra gule tenner, enda gulere hår og mye eyeliner - hva er det første dere legger merke til ved bildet til venstre? De tynne øyenbrynene, ikke sant?

Bildet til venstre viser meg og øyenbrynene mine i 2005/2006. Bildet til høyre viser hvordan øyenbrynene mine ser ut i dag. Jeg regner med at jeg ikke var den eneste som nærmest barberte bort øyenbrynene mine? Det ser jo helt grusomt ut! Jeg sier ja og hipp hurra til naturlige, og heller litt kraftige bryn.

Jeg er en av de heldige som fikk mesteparten av brynene mine tilbake. Bortsett fra at de aldri ble helt like igjen, er de i sin skjønneste orden.

Til dere som ikke har vært like heldig som meg, eller som kanskje ikke har så mye bryn i utgangspunktet; det finnes en liten mirakelkur!

Swiss Clinic har kommet med et helt nytt produkt som heter Swiss Brows - et øyenbrynserum. Dere husker kanskje jeg skrev om vippeserumet fra samme merke? Det har jeg sett fungere, så jeg har jammen like stor tro på dette produktet.

Swiss Brows er nå på tilbud til 895,- (førpris er 1395). Men jeg har fått en rabattkode å gi dere, som gjør at dere får ytterligere 200,- i rabatt. Så for dere koster serumet nå 695! Husk å bruke rabattkode "WULFF200" hvis dere skal handle 

Kjøpes her.

//annonse
OBS OBS! Noen av dere får ikke rabattkoden til å funke, dere kan kjøpe 3 ml i stedet (den koster 695,-). Husk å skrive inn en notis om at dere kommer fra min blogg, så får dere tilsendt 5 ml til samme pris. 

NYC FOR NYBEGYNNERE

Okay, lets go! Mange av dere har stilt spørsmål og lurt på om jeg kan skrive ned noen NYC-tips. Jeg er jo ikke akkurat en ekte New Yorker (enda), så dette får bli tips til nybegynnere!

Hvordan var flyruten din, og hvor mye kostet billettene?

Fløy direkte fra Gardermoen til Newark (flyplassen i New Jersey, med taxi koster det 70-80 dollar og tar 25-30 minutter å kjøre til Manhattan) med SAS. Husker ikke helt hva vi betalte for billettene, men tror det var rundt 3200,- per pers.

Hotelltips? Hvor på Manhattan vil du anbefale å bo? 

Nå har jeg jo bare bodd på ett hotell på Manhattan, så det blir vanskelig for meg å anbefale andre. Men hvis man vil bo midt på Manhattan, like ved Times Square og ikke så alt for dyrt, kan jeg absolutt anbefale Distrikt Hotel.Ikke byens beste strøk, men et veldig fint hotell med veldig snille ansatte.

Hvor på Manhattan jeg vil anbefale å bo, er nesten like vanskelig å svare på. Jeg trivdes med å bo i midtown, for da var jeg midt imellom uptown og downtown. Upper east side er veldig fint og Gossip Girl-ish, og også en del dyrere enn andre områder. Så på vinteren ville jeg kanskje valgt upper Manhattan pga Central Park, de fine omgivelsene og Bloomingdale's (hoho) i nabolaget. Men når jeg skal dit i sommer, har jeg tenkt til å bo downtown, i Soho - en bydel jeg fikk sett alt for lite av. Tuslet rundt der med regn og snø i hele fjeset, men tror på at det er svært sjarmerende der om våren/sommeren.

Og ellers følte jeg at jeg fant de beste hotellene og beste prisene på Hotels.com, framfor Finn.no for eksempel. Når du skal booke hotell, husk alltid å dobbeltsjekke på Tripadvisor. Der kan du lese både positive og negative omtaler om hotellet, samt se bilder av hvordan det egentlig ser ut der.

Er merker og designerklær mye billigere i New York?

Mjaa.. Varierer veldig. Det er i hvert fall et mye større utvalg! Noe som egentlig ikke gjorde shoppingen noe enklere for min del, haha. Vi fant både Woolrich- og Parajumper-jakker til halv pris av det de selges for i Norge, og jeg fant helt seriøst Jeffrey Campbell til 250-300 kroner i en butikk! Synd jeg ikke er så fan... Men Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dior, Miu Miu og den slags godsaker, har nok ganske så like priser over hele verden. Med mindre du handler vintange, da...

... Så over til vintage! Hvilke vintage-butikker er verdt å besøke? 

Jeg laget meg en liten liste over vintage-butikker, og fikk besøkt nesten alle.

A Second Chance (butikken på upper east side)

Adresse: 1109 Lexington Avenue 2nd Floor

New York, NY 10075

A Second Chance (butikken i Soho)

Adresse: 155 Prince Street

New York, NY 10012

Michael's

Adresse: 1041 Madison Avenue

New York, NY 10075

Second Time Around

De har mange butikker på Manhattan, se hele listen her.

Adresse: 217 Mott Street
New York, NY 10012
Jeg syns helt klart at A Second Chance på upper east side var den beste jeg besøkte. De hadde så utrolig mye fint! Og det beste utvalget av Chanel-vesker, som var det jeg var på jakt etter. Det skal sies at det er noe overpriset. Nå er jo Chanel veldig dyrt i utgangspunktet, men jeg har sett like bra vintage-vesker til en rimeligere pris her hjemme i Norge.
Shopping, shopping, shopping... 

Det skal godt gjøres å komme hjem fra New York uten nye klær, vesker og sko. Selv shoppet jeg overraskende lite, men jeg var jo så overveldet av det alt for store utvalget! Jeg juger litt. Kofferten var så full da jeg skulle hjem, at både mamma og jeg måtte ligge oppå den. Og jeg reiste med nesten tom koffert. Det jeg prøver å si er: jeg skulle ønske at jeg kunne hatt med meg 10 kofferter hjem!

Vi startet handlingen på Bloomingdale's, hvor de virkelig har ALT for mye fint. De har virkelig alt - fra middels til dyrt. Det var forresten der vi fant Woolrich og Parajumpers på halv pris. Og de hadde faktisk en del fine Chanel-sko på salg! Spiste lunsj på restauranten i 1. etasje et par ganger, de har veldig god burger og pizza... Oh oh.
Var selvfølgelig en del på Macy's også, mammas favoritt. Ikke min store favoritt. Til slutt ble jeg så lei av senteret at mamma måtte gå alene. For et slitsomt sted! De har alt fra veldig billig til veldig dyrt, et forvirrende loppemarked i mine øyne - ble rett og slett sliten av å være der. Men! Det skal sies at jeg gjorde noen kupp der, blant annet solbriller fra Rayban (300-400 kroner billigere enn i Norge) og noen nydelige sandaler fra Steve Madden. De har også billigere og mer spennende treningstøy fra Nike enn Niketown selv har. Niketown var en stor skuffelse, men selvfølgelig et must på veien. Og forresten, ligg unna kjoleavdelingen på Macy's! Det er for det meste så dårlig kvalitet at til og med plaggene som henger i butikken holder på å gå i oppløsning. Og forresten igjen! Alle turister får 10% hos Macy's, så hvis du skal kjøpe noe dyrt kan det jo lønne seg på minne dem på det.
Fikk jo ikke shoppet så mye i Soho, men i tillegg til vintage-butikker, var vi innom French Connection, DKNY, Converse og Victoria's Secret. Victoria's Secret har de nesten på hvert gatehjørne på Manhattan, så ikke stress med det! De har et helt utroolig utvalg av bikinier nå, og for oss som ikke ser så bra ut i bikini.... Så har de heldigvis verdens deiligste kosedresser også!
Jeg tror faktisk jeg shoppet mest på Forever 21 på Times Square. Butikken fyller et helt kvartal! Er som et helt kjøpesenter, ganske sykt. Husker jeg ble så skuffet over Forever 21 i Los Angeles, men i New York var det utrolig bra.
New York er alt for spennende til å bare shoppe, her er noen tips til andre aktiviteter
 Se solnedgangen fra Top of the Rock, på Rockefeller Center, koster 25 dollar per voksen. Utsikt over hele Manhattan, utrolig vakkert.

 Gå en tur i Central Park! Den nest største parken i New York, og den er jammen stor... Blir man lei av å bare gå rundt, kan man gå på restaurant, på skøyter, eller i zoo. Og på sommeren tipper jeg det er verdens mest fantastiske sted å ha en piknik.

 Se en musikal på Broadway! Det var ikke så ille som jeg hadde trodd. Chicago var hvert fall ganske så ålreit, tviler på at dere noen gang vil finne meg i publikummet på Mamma Mia.

 Kjøp 2-dagers pass på en sightseeing-buss. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre noe så kleint, men vi fikk faktisk sett veldig mye av Manhattan. Grei måte å orientere seg på! Og så kan man jo bruke det som framkomstmiddel, ettersom man kan hoppe av og på over alt.

Besøk et museum! Jeg var på MoMA og anbefaler det på det sterkeste.

Har du noen spisesteder å anbefale?
Ikke mange! Dagene var så lange at vi ofte spontant slang oss ned på en resteurant eller en diner. Husker ikke navnet på de fleste en gang. Så neste NYC-besøk, kommer jeg definitivt til å prioritere å finne gode restauranter. Jeg som er så glad i mat! Men jeg vil i hvert fall anbefale Tao, som jeg skrev et innlegg om her. Og et sted rett ved Times Square som heter Ellens Stardust diner. Jeg ler meg i hjeel av sistnevnte sted, de har nemlig syngende servitører. Jeg syns det er megakleint, men maten var innmari god! Og når man blir vant til det, er det jo litt koselig med en trall også... Jeg rakk dessverre aldri å besøke Jay-Z sin restaurant, The Spotted Pig. Men det er veldig mange som har skrytt av den, så den står øverst på lista for neste besøk.

Det var det for denne gang! Og er jeg sykt nørd hvis jeg sier: ha med behagelige sko...? Haha. Ta med deg behagelige sko til NY, men går mye.

YES TO NYE FAVORITTER

Den siste uken har jeg testet et helt nytt merke som heter Yes To. Yes to er en helt nautrlig hud- og hårpleieserie, med produkter basert på organiske frukter og grønnsaker. Dessuten er serien fri for parabener, og produktene kommer i resirkulerbar forpakning.

... Jeg skal ærlig innrømme at da jeg leste det, tenkte jeg; jaja, vi får se hvor bra det kan være da. Hvor myk kan huden bli, hvor godt kan jeg lukte, av noe som skal være så innmari naturlig og miljøvennlig? 

Og så ble jeg veldig positivt overrasket. Jeg har testet Yes To Carrots- produktene, samt ansiktsservietter/makeup-fjerner i cucumber-serien. Jeg elsker jo agurk-produkter, så jeg skal definitivt klikke hjem noe mer som dufter av deilig agurk.

Bortsett fra ansiktsserviettene med cucumber (kjøpes her), er super rich body butter med carrots (kjøpes her) min favoritt. Den gjør huden babymyk, fuktigheten varer lenge - og den lukter godt.

Siden dere er så snille lesere, får dere nå 15% rabatt på alle Yes To-produkter hos MyBeauty.no. For å få rabatten, bruker dere koden "yesto". 

PS. Er dere smøromaner som meg om vinteren, vil jeg også anbefale kremen som er ment spesielt for hender og tørre albuer. Den er perfekt å ha med i veska på iskalde vinterdager! Kjøpes her.

Prisene er svært snille, men husk uansett å få med dere rabatten hvis dere skal handle!

//Reklame for MyBeauty

GET SPORTY, SHORTY

Her i huset er vi klare for å hoppe og sprette litt, dagens (sikkert ukas) treningsøkt nærmer seg med tornadoskritt.

I dag er jeg kledd fra topp til tå i klær fra min kjære venninnes nettbutikk. Kristina har startet opp GetSporty.no, hvor hun selger masse fint treningstøy. Kristina er så dyktig, og jeg ble kjempeglad da hun ville sende meg noen plagg jeg kunne prøve.

Prøvde å overtale henne til å sende plaggene i str L, men hun nektet. Så det ble M. Og jeg kan forsikre dere om at størrelsene på GetSporty er helt vanlige i størrelsen, for mitt passer perfekt 

Denne tightsen løftet jaggu rumpa et par hakk. Deilig å slippe å slepe den etter seg på trening!

GetSporty kommer snart med sitt eget merke også, det blir stas. Ikke glem å hoppe innom GetSporty før neste treningsøkt, litt nytt treningstøy hjelper alltid på motivasjonen!

... Måtte jo bare inkludere dette bildet. Her har jeg frosset til fordi naboen står på takterrassen og glor på meg. ÅÅÅÅH, jeg prøver å blogge her, kan ikke alle naboene bare... Dra hjem?!

I

Nå må dere ikke tro at jeg løper sykt busy rundt i møter på høye hæler og den regla der - for jeg ligger i senga og spiser pizzza og ser på VERDENS BESTE SERIE!

Jeg har akkurat oppdagen Solsidan, og jeg syns det er helt fantastisk. Så denne uken har jeg klart å sluke 3 sesonger, og nå gleder jeg meg bare til det kommer mer.

Hvis du ikke har sett, så burde du seriøst se!

Jeg har sett sesong 1 og 2 på Sumo, og sesong 3 så jeg på denne siden. På sistnevnte siden kan man se alle sesongene. Man må registrere seg, men det koster ingenting.

Verdens beste serietips, bare hyggelig!

PS. Når jeg blir stor skal jeg bli akkurat som Mickan. 

CHILI FORTE

Så denne reklamefilmen på TV her om dagen, og må bare dele den med dere:

//Reklamefilm

Haha, så det ikke gøy ut? Å være tungpusta og sliten med litt for mange kilo på kroppen, for så å bli slått ned av Chili Forte-lynet som gjør deg fit og sprek som bare det?

Vi kan jo drømme! Jeg har fått Chili Forte i posten for å teste det, så skal oppdatere dere på hva jeg syns om det etterhvert. Det sies at det skal øke forbrenningen og dempe søtsug - høres jo bra ut.

Enn så lenge går jeg og venter på at det røde lynet skal slå ned i meg!

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER?

Selv om jeg mener at "nytt år, nye muligheter" er et dumt ordtak, og bare en unnskyldning for alt man burde gjort - men ikke gjorde det året som har gått, vil jeg bruke det nå. Bare èn gang, og aldri igjen; nytt år og nye muligheter for å se bra/bedre ut.

Neglhuset sine timelister har allerede begynt å fylle seg opp, så alle som vil ha flotte vipper, og ikke minst freshe negler, bør kaste seg over telefonen i nærmeste framtid. Neglhuset har blant annet tatt inn en negledesigner som er helt sykt proff i å tegne på negler, så den som er litt mer vågal enn meg, kan jo benytte seg av det også.

Besøk Neglhuset sin nettside for priser og mer info her, eller følg dem på Facebook her.

Mange av dere er veldig nysgjerrig på vippeextensions. Neglhuset har laget en video som viser godt hvilke produkter som brukes, hvordan det gjøres, og hvordan resultatet blir. Enjoy!

//Reklame for Neglhuset

GLATTE LEGGER TIL NYTTÅRSAFTEN?

Dere husker kanskje at jeg hadde en konkurranse hvor en av dere kunne få vinne et årsforbruk av Darco Shai - barberhøvelen jeg ga terningkast 6? Jeg har trukket en vinner, og vinneren ble...trommevirvel... Kristine Amalie! Gratulerer, send meg en mail med adressen din : )

Ikke glem at dere fremdeles kan prøve den fantastiske barberhøvelen gratis - sign up for det HER.

Viktig med fine legger og glatte armhuler i disse tider, hvor vi nesten bruke kjoler og skjørt like mye som om sommeren. Nyttårsaften er jo rett rundt hjørnet også, da er det uhørt med hår på leggene!

Darco Shai er verdens første barberhøvel med 6 blader. Den har et bøyelig barberhode, som gjør det superenkelt å fjerne hår på alle områder.

//Reklame for Darco Shai

CAMEO CHRISTMAS DRESS

Puuh, dere kan tro jeg pustet lettet ut da julekjolen min fra Cameo kom på døren samme dag som jeg dro hjem på juleferie! Fedex-mannen fikk meg riktig nok til å løpe gatelangs i tøfler og singlet (brrr...) fordi han ikke kunne forlate bilen sin - men den var endelig framme, så jeg kunne ikke brydd meg mindre.

Den er perfekt! Paljettkjoler er min store last, og denne har en dyp rygg pluss kule frynsedetaljer på armene. Mange av dere syns at Nelly-kjolene jeg har linket til er for korte, så her er endelig en lang og litt mer anstendig en! Ingen "horekjole" om en skal si det slik, så den passer utmerket til julaften med familien - eller en pen nyttårsmiddag.

Så hvis noen fremdeles er på jakt etter nyttårskjolen, så finner dere den HER ♥ //adlink

PS. Kjolen er forresten på salg nå! 

FÅ 20% PÅ ARTDECO-PRODUKTER

Julekalenderen har vært en hit så langt, og med SÅ mange Artdeco-fans i leserstallen, vil jeg påstå at jeg har en VELDIG god nyhet til dere i dag!

Min nye samarbeidspartner, MyBeauty, gir dere 20% på alle Artdeco-produkter fram til i morgen midnatt! FANTASTISK! Så nå har dere altså et og et halvt døgn på å hamstre de deilige produktene. 

For å få 20% må dere bruke rabattkode "ida" når dere handler. 

Her har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra Artdeco - de jeg syns er verdt hver eneste krone.

♥ Brilliance Lipgloss. Glossen holder lenge, og er ikke klissete på leppene. Men viktigst av alt; de er suuperfine, både til hverdag og fest. Mine favorittfarger er "Hollywood" og "Rose kiss". Kjøpes HER.

Mineral powder foundation. Dette mineralpudderet og denne kabuki-børsten har jeg skrevet om før, les her. Jeg vil anbefale fargene "natural beige" og "light beige". Den som heter "honey" var i hvert fall for mørk for meg.

Eye shadow base. Den ABSOLUTTE favoritten over alle de andre produktene, et produkt jeg aldri kommer til å sminke meg uten igjen. Som jeg har fortalt dere, gjør den at jeg slipper at foundation og eyeliner "rynker" seg sammen på øyenlokket. MyBeauty har den allerede på salg til 92 kroner! Kjøp min elskede HER.

Long lasting liquid liner. Denne herligheten lager den tynne streken jeg har over øyenlokket, og den er en vinner i mine øyne. Kjøpes HER.

Bronzing powder og påføringsbørste. Elsker dette solpudderet! Du finner det her, og kosten her. Perfekt størrelse på kosten!

All in one mascara. Denne slår både YSL og Dior ned i støvlene etter min mening, jeg har den både i sort og brun. Du finner her.

Åh, nå er jeg gira! Gøy å kunne gi dere et såpass bra tilbud, når både dere og jeg er så stor fan av produktene.

Det er jo veldig mye prat om nettsider som selger falske skjønnhetsprodukter, så jeg kan forsikre dere om at MyBeauty er sertifisert forhandler av alle merkevarer de selger på nettsiden sin. Så kvaliteten på produktene er tipptopp! Dessuten har MyBeauty fagpersoner som gir tips og råd - så dere er i trygge hender når dere handler der.

Kos dere på nettshopping og NYT Artdeco-produktene!

//Innlegget er skrevet i samarbeid med MyBeauty 

SCREAM AND SHOUT

To sanger som passer like godt på løpemølla som på dansegulvet. Jeg hører på dem hele tiden, og blir like gira hver gang. Får både lyst å løpe og drikke vin - det gjør seg kanskje ikke så bra sammen.

PS. Husk bra headset/bra annlegg.

AINT IT PRETTY

I dag har jeg vært hos min superfrisør, Merethe på Ruhs i Oslo. HairTalk exstensions blir like bra hver gang, og fargen blir bare bedre for hver gang. Den er selvfølgelig ikke så gul som på bildene!

Får mange spørsmål om hvordan jeg klarer å ha donut/høy hestehale med exstensions, uten at det synes under. Det er takket været tryllestaven til Merethe. Hvor hun plasserer festene er nøye planlagt, og hun setter dem slik at det er enkelt å sette opp håret uten å avsløre at man fake'r beauty.

Ruhs/Hairtalk har ny Facebook-side, lik den her. For å finne en salong nær deg som driver med Hairtalk, kan du besøke nettsiden her.

//Sponset samarbeid 

SOL PERMANENT MAKEUP

I dag var dagen hvor jeg tok permanent makeup på øyenbrynene. Jeg gledet meg som en unge, og merkelig nok gruet jeg meg ikke i det hele tatt. Kanskje fordi jeg har sett Sol jobbe før, og vet hvor flink hun er. Når man er i trygge hender er det jo ikke så mye som kan gå galt. For la oss være ærlige; å tatovere seg i ansiktet er vel det dummeste man gjør om man ikke er sikker på at den som utfører jobben faktisk kan jobben sin.

Den hyggelige salongen i Professor Dahls gate 8, rett ved Bogstadveien. 

Sol blandet disse to fargene i mine bryn, ettersom jeg var redd for å få for mørke bryn.

Tegnet opp og klar! Dere ser vel tydelig på bildet hvor jeg mangler hår i brynene mine?

To trøtte damer som koser seg med kaffe. Her er vi ferdig med brynene! 

Svar på spørsmålene deres:

Hva koster det og hvor lenge etter må man etterfylle?

Prisene finner dere HER. 2 gratis refill er alltid inkluder i prisen, man bør etterfylle ganske tidlig om man ønsker at fargen skal holde seg.

Jeg lurer på om man må fjerne alt av øyenbryns hår når man skal gjøre det?

Nei nei nei! Det nappes rundt, men øyenbrynene blir stående som de er. Det er meningen at man skal fylle inn farge der det trengs i brynene, man skal jo ikke lage helt nye bryn. Poenget er å framheve og forbedre utgangspunktet. Sol bruker en metode hvor hun tatoverer bittesmå hår inni ditt eget bryn, det ser kjempenaturlig ut - til og med når man studerer dem på nært hold. 

Hva skjer med øyenbrynene dine? Vokser de fortsatt som normalt?

Jepp! Ikke noe hokus pokus der : ) 

Gjør det vondt?

NEI! Haha, ble helt sjokkert over hvor lite vondt det gjøre. Vil si at det er dobbelt så vondt å nappe brynene. Man får bedøvelseskrem før behandlingen. Det er ikke vondt når man er ferdig heller, føles bare litt som å være solbrent på øyenbrynene. Ingen hevelse eller rødhet etterpå - i hvert fall ikke på meg!  

Hvor lenge varer det?

3-5 år etter at du har tatt de to etterfyllingene som er inkludert i prisen.

Er  fornøyd, og er faktisk klar for mer øyenbryn når jeg skal tilbake og fylle. Måtte jo bare starte forsiktig - siden jeg er litt pysete.

Slik ser brynene ut her jeg ligger nå! Hva syns dere? Skal få tatt noen nærbilder i morgen og vise dere litt bedre. 

Dere finner nettsiden til Sol her, og Facebook her!

BLOPPIS IN THE MAKING

Wohooo, Maria og jeg har endelig tatt oss sammen og laget vår helt egen Bloppis. Så nå kan dere kjøpe klær, vesker, sko mm av oss på idaogmaria.bloppis.no.

Det tok litt mer tid enn forventet å legge ut alt, så det kommer mer. Håper dere finner noe dere liker, sånn at vi får litt bedre plass i klesskapet :D

Alle burde opprette sin egen Bloppis! Miljøvennlig og faktisk ganske gøy. Dessuten trenger man ikke ha like dårlig samvittighet hvis man kjøper en kjole for engangsbruk, noe jeg vet at to her i huset gjør ganske ofte... GOOOO Bloppis!

Har du din egen Bloppis? Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet! 

FASHION FOR NAILS

Noe sier meg at dere er smålei av å bli servert bilder av min franske manikyr hver eneste måned. Jeg er kjempepysete når det gjelder å leke med neglene, og har vel hatt fransk manikyr uten stans i... 3-4 år?

Men nå har jeg altså utforsket "neglemoten" litt mer, hos Neglhuset har de jo alt en kan tenke seg i sin villeste fantasi - av farger, lakker, paljetter, klistremerker og you name it. Ingen grenser for hva slags negler man kan ha, tydligvis!

Akkurat nå er visst "gelish"-negler det hotteste på markedet - en supersterk lakk som holder i 3 uker. Neglhuset har tilbud på gelish-negler med farge for 450 kroner. 

Besøk dem på Facebook her, og ring eller send sms til 458 33 166 for booking! 

Her ser dere noen av variantene

Å snoke i skuffene på Neglhuset er som å være i en godteributikk! Så utrolig mye fint og rart. Jeg vurderer å pynte neglene litt ekstra før jul, selv om jeg aldri blir lei av den franske manikyren min. En rød gelish kanskje?

//Reklame for Neglhuset

TERNINGKAST 6

Jeg har testet barberhøvelen. Ikke en barberhøvel, men barberhøvelen. Darco Shai er verdens første barberhøvel med 6 blader. Den har også et bøyelig barberhode, som gjør at det er enkelt å barbere - hvor enn håret skal bort.

I love it. Den var så enkel og god å barbere med at jeg var hårløs på to minutter og tjueni sekunder - vanligvis står jeg i år og dag og kløner med leggene. Dette er faktisk den beste høvelen jeg har brukt, og jeg ser fram til at den skal gjøre sommeren min litt enklere. For ikke å snakke om julebordsesongen! Enn så lenge avstår jeg fra smertefull voksing...

Dere er, i likhet med meg, så heldige at dere kan få prøve den gratis. For å få den tilsendt i posten, gå inn HER og fyll ut.

Altså hvis noen prøver den og er misfornøyd, skal jeg la være å barbere meg i et helt år. For jeg tipper alle kommer til å elske den!

KONKURRANSE: vinn et årsforbruk av Darco Shai, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet :-)

//Reklamebasert innlegg

LER MEG I LIVE

Takk til Erle som sendte meg denne fantastiske videosnutten! Latter gir meg overskudd, så nå har jeg energi til å gå på butikken og hamstre alt jeg trenger for å kose meg denne fredagskvelden  Hva skulle jeg gjort uten dere lesere, hæ...

LIVET UTEN MASCARA

Jeg har mange ganger påstått at hvis du skal ta vippeextensions, så må du ikke finne på å ta det andre steder enn hos Neglhuset. Og det står jeg fortsatt ved. I løpet av de årene jeg har gått dit fast, har jeg vært vitne til mange kunder som har kommet dit med ødelagte vipper etter å ha vært andre steder. Jeg vet ikke hvordan de gjør det hos andre salonger, men når folk kommer med klumpete vipper fulle av lim, er det ingen tvil om at det er gjort en dårlig jobb.

Mens mange som setter på vippeextensions kanskje bruker slike vipper...

... Bruker Neglhuset disse:

De har sitt eget vippemerke, av typen mink. Sist jeg var der lærte jeg at det ikke har noe med dyret mink å gjøre, det er bare en type vippeextension som er veldig bra. Den beste! Det er en mye høyere kvalitet på minkvippene, så resultatet blir helt klart mye bedre.

Dere finner nettsiden til Neglhuset her, og her kan dere like og besøke dem på Facebook For å booke time kan dere ringe eller sende SMS til 458 33 166. Lønner seg å følge med på Facebook-siden for gode tilbud.

Og de som kunne tenke seg å lære å lage vippeextensions, kan ta en kikk på denne plakaten:

//Reklame for Neglhuset

BADEKAR OG HOTELLSENG

I dag hadde Sandra i vår lille Polen-gjeng bursdag, noe vi feiret i natt. Men vi måtte jo gjøre noe hyggelig i dag også, selv om ingen av oss egentlig orket. Så vi dro på en italiensk restaurant ved navn San Lorenzo, hvor vi spiste veldig god mat. De tilbyr for det meste pastaretter med sjømat, så vi var litt vågale og prøvde oss på mye rart. Dette er en Michelin-restaurant, og vi betalte cirka 150 kroner hver for to retter og en stor flaske vann. Ganske ålreit!

Nå er jeg tilbake på mitt kjære hotellrom, og her har jeg tilbragt en hel time i badekaret. SÅ deilig! Og nå er det bare èn ting å gjøre: legge seg i den deilige hotellsengen og se på Farmen og Tigerstaden på Sumo 

Å ligge i senga og se ut på lysende skyskrapere er virkelig en beroligende følelse. Jeg har ikke lyst å dra hjem i morgen! Får heldigvis litt tid til shopping og spising før vi må dra til flyplassen. God natt, kjære lesere!

THE DRESS

Har fått så mange spørsmål om kjolen jeg linket til for litt siden, den såkalte "nyttårskjolen" min. Jeg likte den så godt at jeg tok den med meg på tur. Og jeg har brukt den to dager på rad, så jeg hadde ikke trengt de fire andre kjolene jeg pakket med meg. Til dere som spør: den er helt normal i størrelsen, dere må hvert fall ikke kjøpe den større enn deres vanlige størrelse. Finnes fortsatt i alle størrelser HER! //adlink

VINTERJAKKEN MIN

Var så mange som lurte på den nye vinterjakken min, så here it is. Den er fra Woolrich, og kan kjøpes på nett HER. Nei, jakken er ikke sponset.

Beste vinterjakken jeg noen gang har hatt! Varm, men ikke for varm. God og myk, lett å bevege seg i. For ikke å snakke om den fine, fine pelshetten. Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være. De er helt normale i størrelsen, for de som måtte lure på det. Jeg har i str M, og fargen er mørkeblå.

PERFECT TEINT CONCEALER

Ettersom jeg var så fornøyd forrige gang jeg testet produkter fra Artdeco, sa jeg ja til å teste enda et produkt. Denne gangen: concealer. Som et resultat av lite søvn, har jeg ofte blå ringer rundt øynene, og derfor er jeg avhengig av å ha en concealer som dekker over. Denne concealeren nevnte jeg da jeg ble intervjuet om must haves- i sminkepungen. Les det her! Jeg vet. Ligner ikke meg å være med på sånt.

* Ordet concealer kommer fra conseal, som betyr å dekke over. 

* Concealer brukes hovedsaklig rundt øyepartiet, og andre steder i ansiktet hvor man har rød- eller blåskjær. 

* En concealer bør alltid være litt lysere enn din egen hudtone. 

Concealeren jeg har testet over en lengre periode heter Perfect Teint Concealer, og jeg bruker farge 3 - Refreshing rose. Den er en Lysreflekterende og flytende concealer i en praktisk vri-penn, for ikke å snakke om et rimeligere (og like bra) alternaltiv til YSL-pennen som jeg vanligvis bruker. Perfect Teint Concealer dekker godt over blå/røde områder i huden, og er drøy i bruk. Terningkast: 5 

Fåes ikke kjøpt på nett, men dere finner oversikt over forhandlere her.

//Reklamebasert innlegg

MAST KRØLLTANG

Hei, og velkommen til stua mi på en søndagskveld! Haha. Jeg lovte dere å vise fram krølltanga jeg er så glad i, husker dere? Nå har jeg endelig tatt meg tid. Å krølle håret tar toppen ti minutter, men det å ta bilder hvor man ser nogenlunde oppegående ut i tillegg... Jeg har prøvd et par ganger, men nå blåser jeg bare i det og serverer dere noen rykende ferske (og kanskje ikke så alt for proffe) webcam-bilder.

Jeg har testet mange krølledingser opp gjennom året. De færreste består kvinndomsprøven og havner ikke på bloggen. Men når en toppkandidat havner på bordet; da er det på tide.

Krølltangen heter MAST, og er designet av Janne som står bak Makestyle. Ekstra gøy å teste når man vet at det står en norsk og hardtarbeidende dame bak.

Her er herligheten! Og jeg liker den fordi:

Krøllene blir fine.

Den er lett å bruke. 

Krøllene varer evig - helt til du dusjer, såklart. 

Den er rimelig. T-tching!

Jeg har altså testet krølltangen over flere måneder, og er mer enn fornøyd. Så istedet for å betale dyre dommer for en varm pinne hos frisøren din, ville jeg kanskje tatt en kikk på denne først. Slik bruker jeg den:

♥ Du har strikken i en dott på hodet. Ta delvis ned det håret du vil krølle. Ikke noe hokus pokus her i gården. Vi vil ikke se ut som en pakke ned nudler, så dette skal ikke gå alt for ryddig for seg. Så klyper og oppdeling er ikke noe must. Jeg veksler på å krølle store og små mengder på hår, så ser det mer naturlig ut. 

Surr håret rundt stangen. Har du mye hår surret rundt, teller du til 10 etter at alt håret er på plass. Har du lite hår, teller du sakte til 5. 

Når det er gjort, tenker du "æææ, nå fikk jeg kort hår og jeg ser ut som en puddel!". Stemmer det, men du er jo ikke ferdig helt enda.

Du skal selvfølgelig gre ut krøllene, enten med børste eller fingrene. Jeg foretrekker fingrene, selv om jeg demonstrerer med børste her. 

♥  Tataaa! Ferdig krølla. Ettersom dette er rett etter akten, er det fortsatt litt for "krøllete" for min smak. Selv om krøllene holder veldig lenge, blir de litt slappere og mer naturlige etterhvert. Jeg liker dem aller best etter en natt på hodeputa. 

Les alt om - og kjøp krølltangen HER!

//Innlegget er reklamebasert

YVES ROCHER: FLIRTY GLAMOUR

I den anledning at det virkelig er HØST, har jeg testet en høstlook for Yves Rocher. Valgte looken som heter Flirty Glamour, ettersom jeg syns det gjør seg med masse rouge i kinnene og sterk farge på leppene når himmelen er grå og trist. Det eneste fine ute om høsten er bladene, og de har jo så sterke fine farger.

Jeg skal være ærlig nok å si at jeg ikke har peiling når det kommer til å sminke seg. Prøver jeg å gjøre noe nytt, ender jeg som oftest opp med å se ut som en klovn eller en karikatur av meg selv. Men det positive med å teste sminke likevel, er jo a man finner keepers, som blir nye sminkefavoritter og som passer inn i hverdags-sminken. Det gjorde jeg denne gangen!

Her ser dere produktene jeg testet. Alle sammen kan undersøkes nærmere og kjøpes på denne siden ♥  

Jeg nevnte en keeper! Og herregud, den sorte eyelineren er bare helt fenomenal! For en liten stund siden kjøpte jeg en eyeliner-tusj på Makeup Store som skulle være helt fantastisk, og det var den. Denne er bare enda bedre. Jeg er sikker på at til og med en blind person kunne fått det til å se fint ut! Fordelene med denne fra Yves Rocher, er at den tørker med det samme og ikke smudger utover øyelokket, OG den koster kun 79 kroner. Opp mot den andre som koster flere hundre, syns jeg den er et kupp.

//Reklamebasert innlegg

JULEGAVETIPS: COSMETIC ORGANIZER

Til å være en person som bruker relativt lite sminke, eier jeg ekstremt mye av det. Jeg har faktisk så mye sminke at jeg ofte både kaster og gir bort - slike produkter holder seg jo ikke i all evighet.

I dag var jeg så heldig og mottok noen helt geniale nyheter fra Makestyle, nemlig; Cosmetic Organizers! Så da var det bare å sette i gang og sortere sminken, for så å sette alt på plass i mine nye sminkehyller. Jeg så slike på Kardashians for litt siden, og etter det bare; sånn MÅ jeg ha...

Jeg sitter fremdeles igjen med mye sminke, men jeg har i hvert fall kun beholdt det jeg bruker hver dag - og av og til.

Mitt lille jålehjørne på rommet, ser det ikke fint og oversiktelig ut? Nå har hver eneste øyenskygge, eyeliner, sminkekost og pudder fått sin egen plass - for ikke å snakke om neglelakker som jeg kanskje er heldig og får brukt èn gang i året. Det gjør seg jo fint som interiør uansett!

Vil virkelig si at dette er et av årets heteste julegavetips! Og det beste av alt er at prisen er så lav at det gjør seg på budget julegaveshopping også. Dere finner alle Cosmetic Organizer'ne på nyheter HER, fra 79 kroner og opp til 299 kroner. Hvis dere vil ha èn av dem, vil jeg anbefale den med 3 skuffer + oppbevaringsplass på toppen, den finner dere HER.

//Reklamebasert innlegg

MAKE UP TEST

Jeg har tidligere svar dere på hva slags sminke jeg bruker på huden. Forever fra Dior - en blanding av farge 20 og 31. Skal jeg fortelle dere noe ganske pinlig? Jeg bruker nøyaktig 820 kroner på foundation hver måned. Jeg har ingen kviser, men jeg er så sykelig opptatt av å dekke fregner og føflekker, at jeg hver morgen legger en maske for å dekke over.

I og med at jeg har vært ganske sikker på at jeg ikke kommer til å finne noen foundation jeg vil bli like fornøyd med, sier jeg som oftest nei til å teste ny sminke. Jeg vil ikke anbefale dere masse rart bare for å tjene penger. Men jeg har innsett at det er galskap å bruke så mye penger på foundation, så de siste ukene har jeg testet et produkt fra Artdeco som heter mineral powder foundation.

Når jeg tester en foundation, legger jeg vekt på at...

... Fargen ser naturlig ut. Ikke for mye rødt og ikke for mye gult (derfor blandingen fra Dior).

... At sminken holder lenge.

... At den dekker godt, for jeg vil fremdeles skjule min "søte" hær med fregner.

Her er produktene jeg har testet:

Mineral powder foundation, se her.

Mineral kabuki brush, se her.

Makeup base, se her.

Forhandlerlisten til Artdeco finner dere her

Jeg innrømmer at jeg var skeptisk, i tillegg har jeg erfaring med at mineralsminke ikke dekker særlig godt på huden min. MEN, jeg ble positivt overrasket.

Mineral powder foundation'en dekker både fregner og føflekker, og holder dagen lang. Av en eller annen grunn berører jeg ansiktet mitt mye i løpet av en dag, og derfor er jeg så avhengig av at sminken sitter godt på. Ved bruk av kun foundation'en, holder sminken fint fra morgenen av, og til jeg er kommet hjem fra jobb sent på ettermiddagen. Bruker jeg makeup base'n i tillegg, føler jeg at den holder hele kvelden, og at det ikke er nødvendig å freshe opp før jeg farter videre.

Det eneste minuset jeg har ført opp i blokka, er at det drysser noe sinnsykt når jeg påfører, og det er ikke sminken du drar opp på bussen - for da blir det alt for mye søl. 

Her har jeg kun på meg makeup base'n og mineral powder foundation. Som dere kan se, ser man fortsatt antydning til fregner og diverse huden, men den dekker såpass godt at det ikke dominerer ansiktet.

Terningkast uten tvil: 5 

//Reklame for Artdeco 

KJØP BIL TIL HALV PRIS

Nå gir Letsdeal 4 heldige personer muligheten til å kjøpe en Skoda til halv pris! Herregud. Det er ikke ofte man får 50% avslag når man kjøper en bil, eller hva?
Bil-dealen starter på et tilfeldig tidspunkt den 1. oktober 2012, så det lønner seg å følge nøye med! Når KJØP-knappen blinker, er det bare å kaste seg over den. 
I tillegg til å delta selv, kan det være lurt å dele muligheten (altså den personlige sporingslinken du får når du deltar) med vennene sine på Facebook/blogg/Twitter også, for hvis en du har tipset er den heldige bilkjøperen, får du automatisk selv mulighet til å kjøpe en av bilene.
Da sier jeg bare wroom, ferdig, GÅ! Dere kan kjøpe bilen HER 1. oktober!!
//Reklame for Letsdeal

BLOGGTIPS: LAMA

Mange av dere var nysgjerrige på det nye interiøret mitt fra Lama, så da syns jeg dere skal ta en kikk på bloggen deres. Det er Kath (som jeg deler kontor med) som står bak bloggen, og oppdaterer med nydelig interiør og fine bilder. Dere finner bloggen her 

Her går jeg og beundrer alt fra gulv til tak hos Lama, wiihuu! For et paradis.

THANK YOU FOR MAKING ME PRETTY

Tusen takk til Daniel på Ruhs for at han tok i mot en morgengretten og vandrende ettervekst, og gjorde meg om til et fornøyd og vandrende menneske på et øyeblikk.

Og takk til jentene på Neglhuset som fikset både manikyr, pedikyr og vipper på meg, så jeg skulle være fin til bursdagen min. Ingen over, ingen ved siden av, like fornøyd som alltid 

Dette er faktisk mine egne negler, det er bare lagt acryl oppå dem. Wihu! 50 % naturlig, det er i hvert fall en start. Husk å like både Ruhs og Neglhuset på Facebook, så får dere med dere alle news og tilbud.

//Reklame

NOSE CANDY

Jeg nevnte jo at jeg kjøpte duftlys her om dagen. Et duftlys som lukter bedre enn tøymykner. Hele verden stopper opp og bare; hæh, er DET mulig? Og jeg bare; ja. Duftlyset mitt lukter så godt at jeg helst vil sitte på rommet mitt og lukte på det hele dagen. Det lukter så godt at jeg vil spise det opp. Det lukter så godt at jeg bare MÅ dedikere et helt innlegg til det. Duftlys 

Jeg har kjøpt Voluspa-lysene både på "Fine ting" på Byporten og på Høyer motehus i Oslo. De fåes også kjøpt på nett her.  Min favoritt for øyeblikket heter Saijo Persimmon, men det dufter også himmelsk hos venninnene mine som bruker Crisp Champagne.

Edit: linken er fikset, dere må bare krysse av "Voluspa" på merker.

 

VIL DU LÆRE Å LAGE VIPPER?

Sist jeg var hos Neglhuset, fortalte de meg at de skal begynne å holde vippekurs! Hvor fantastisk er ikke det? Neglhuset ER best (i hvert fall i Oslo) på vippeextensions, og de får ofte kunder som har vært andre steder og fått et mislykket resultat først. Så det er virkelig ikke noe jeg sier bare fordi jeg har et samarbeid med dem.

Men tilbake til vippekurs. Dere kan ringe eller sende en SMS til tlf: 458 33 166 hvis dere er interessert i et vippekurs, eller hvis dere har spørsmål rundt tider, pris og diverse : )

Dere finner Neglhuset på Facebook her.

Her er jeg med Agnes og Egle, dronningene av vipper og negler 

Ett øye med, og ett øye uten vippeextensions.

TIPS TIL NY SERIE

Jeg tror jeg har fått meg ny favorittserie! Jeg har jo begynt å se på Keeping up with the Kardashians, og er det en ting som er sikkert, så er det at jeg ikke keeper up i det hele tatt. Jeg har ikke like mye penger som dem, jeg har ikke like mye klær som dem, jeg er ikke like pen som dem, og jeg kan ikke reise nær en tiendel av hva de gjør. Så hvorfor sitte og se på noe som får deg til å føle at du ikke strekker til her i verden? Hvorfor ikke se på noe som gir deg all selvtillit i verden i stedet?

"Here comes honey boo boo" handler om en GAL amerikansk familie. Yngste datteren på 6 år deltar i alle skjønnhetskonkurranser hun kommer over, og livet til familien dreier seg stort sett rundt dette. Glemte jeg å nevne at 6-åringen (honey boo boo) er den smarteste og mest reflekterte i familen?

I videoen over kan dere få en liten smakebit av den gaaale familien, haha... Dere MÅ begynne å se på serien. Tror ikke den har kommet til Norge enda, men dere kan se den på nettet her.

TIL NEGLEBITERE

Jeg har lest at omkring 10% av den voksne befolkningen her i landet er neglebitere. Altså biter negler. Selv syns jeg det er helt ubegripelig at folk tillater seg selv å tygge på negler, men det er tydligvis et veldig vanlig problem - og man antar at noen biter negler på grunn av nerver, stress, konsentrasjon og ligndende. I tillegg til at nedbitte negler ikke ser særlig pent ut, er det rett og slett helseskadelig og man kan lettere få vorter på hendene ved virusinfeksjon i huden.

Tips for å slutte med neglebitingen:

♥ Lakkèr neglene med "Go'Negl", en lakk som smaker helt forferdelig. Kanskje det frister litt mindre å bite da!

♥ Kjøp en håndkrem som smaker vondt. Spør på apoteket!

 Ha pastiller eller tyggegummi tilgjengelig hele tiden. Tygg på det i stedet - smaker nok bedre.

♥ Putt hendene i lomma når du merker at du begynner å bite på neglene dine. 

♥ Sett på falske negler, det er mye vanskeligere å bite på acryl, gelè og den type materiale. 

 Jeg tror på sistnevnte alternaltiv, og det samme gjør Neglhuset. Selvfølgelig! En skal kjempe ganske hardt for å klare å bite av disse falske neglene.

Akkurat nå har Neglhuset en kampanje for neglebitere gående, og skal forhåpentligvis redde alle de mindre pene hendene der ute. 60% av kundene hos Neglhuset er neglebitere, og både menn og kvinner kommer dit for å legge acryl/gelè over sine egne negler. Neglene trenger jo ikke å være lange og fake, man kan få dem akkurat som man ønsker.

Neglebitere får nye negler hos Neglhuset for 600 kroner. Etterfyll innen 2 uker koster 156 kroner, og etterfyll innen 3 uker koster 288 kroner. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke time! Dere finner dem på Facebook også. 

Søte Stephanie som la negler på meg under siste besøk. 

Vil også minne dere på at Mayrica fremdeles har vippetilbud for 1200 kroner (førpris: 1700), dere kan ringe eller tekste henne på tlf: 92564650.

//Reklame for Neglhuset

LEGALLY BLONDE

Ikke en eneste en av dere har kommentert at håret mitt har vært kortere og tynnere den siste tiden, så da regner jeg med at dere ikke har lagt merke til at jeg har gått uten extensions. Hurra! En donut på toppen av hodet gjør virkelig susen.

Men på mandag var jeg hos min kjære frisør Merethe på Ruhs igjen, for å få de blonde lokkene på plass. Jeg har brukt Hairtalk extensions lenge nå, og er kjempefornøyd med hvordan håret kan være fyldig og fint samtidig som man sparer sitt eget. Jeg har jo skrevet om Hairtalk og Ruhs mange ganger før, så tenkte jeg kunne legge ut linker slik at dere kan lese mer der hvis dere lurer på noe eller bare har lyst til å se flere bilder. Sjekk her, her, her, her, her, her, her og her.

Fant nettopp ut at jeg begynte med Hairtalk i mars 2011, og for å være helt ærlig tror jeg at jeg vil ha vanskeligheter med å vende meg av det. Uansett hvor langt og fint hår man har, er det nok deilig å fylle på med litt ekstra som man ikke en gang merker at er der.

Fargen er veldig blond akkurat nå, men vi skal legge inn striper i september, så får håret en mer "naturlig" look. Tro det eller ei, jeg er ikke så redd for mørke farger lengre. Men noen brunette blir jeg nok aldri! 

Her er jeg med Daniel og Merethe, to av de herlige frisørene hos Ruhs. Alltid like god stemning, tror dette var det eneste bildet vi ikke lo oss i hjel på. Og vi tok mange! 

Hvis dere vil komme i kontakt med Ruhs eller booke en time, finner dere all info på Facebook-siden deres her. Anbefales på det aller, aller varmeste 

//Reklame

KUNNE VÆRT HER FOR ALLTID

Vil virkelig ikke hjem. Å ligge på en solseng fra morgen til kveld med en tjukk bok som eneste skygge er virkelig en drøm. I kveld har vi spist på El Cenador nede ved havnen i Puerto Rico. Stedet er virkelig å anbefale. Sykt god mat og hyggelig atmosfære. Møtte til og med naboene våre fra Norge der i dag, det sier vel sitt!

I dag klarte vi til og med å holde løftet vårt om å spise dessert. Det har vært planen i to uker nå, men vi er alltid rullende mette før den tid, så det blir liksom aldri til det.

Nå har vi to dager igjen i solen, 15 dager i varmen er virkelig ikke nok. Hjem til gummistøvler og teite seilerjakker som egentlig ikke har noe midt i byen å gjøre.

Ingen sminke, masse karbohydrater og charter-livet, ahhh. Kanariske poteter med mojo-saus er forresten min yndlingsrett i hele verden. Bedre enn sushi, og bedre enn taco. Punktum.

TILBUD PÅ VIPPER

Denne helgen startet jeg med et hyggelig besøk på Neglhuset. Agnes fikset neglene mine, og Egle lagde nye vipper på meg. De damene der er bare helt rå!

Neglhuset har fått en ny ansatt som skal gjøre vipper hos dem. Hun heter Mayrica, og gjør vipper for 1200 kroner! Det koster vanligvis 1700, så nå kan dere gjøre et kupp. Ring eller tekst Mayrica på tlf 92564650 for å booke en time : )

Med og uten vippeextensions! 

Besøk Neglhuset sin nettside her, og facebookside her. //Reklame for Neglhuset

NYTT LESERTILBUD

Det viser seg at det forrige lesertilbudet fra Neglhuset var veldig populært, og at mange fornøyde lesere har vært innom for å få freshe sommertær.

Så de flotte jentene på Neglhuset har bestemt seg for å kjøre på med en uke til! Det vil si at hvis dere booker time til pedikyr i løpet av 1 uke fra og med NÅ, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, bare den blir booket nå : )

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser, og besøk Facebook'en her for andre tilbud og nyheter.

//Reklamebasert innlegg

TINE ISTE SPONSER TØRSTE ØYEBLIKK

I sommer sponser Tine isTe tørste øyeblikk. Det vil enkelt og greit si at om gradestokken bikker en viss temperatur, kan du hente en gratis isTe på din nærmeste 7Eleven, Shell eller Narvesen. Og du kan selvfølgelig velge hvilken smak du vil ha!

For å få beskjed når du kan gå og hente deg en gratis iste, må du like Tine isTe på Facebook. Det gjør du her

Nå har jeg smakt på alt som er å smake på, og de nye isTe'ene er en soleklar favoritt. De heter Sparkling Guava og Sparkling Peach, og er med kullsyre. De må rett og slett dele førsteplassen, for de er like gode. På en ganske tett tredjeplass Guava uten kullsyre. Guava er rett og slett smaken av sommer! ♥

//Reklame for Tine isTe

 

VOLUSPA LOVING

Om disse lysene var en artist, ville jeg dratt på konsert. For å si det sånn. De lukter fantastisk, og ser fantastisk ut. Verdt hver eneste krone! De passer perfekt i den nye leiligheten også, let's go crazy!

Anbefaler spesielt Crisp Champagne og Pink Citron. Vet at de selger lysene på blant annet Høyer også, for de som vil lukte på dem. Lysene kan kjøpes her <3

VIP SALE

Woop woop! Det er tid for sommersalg hos Nelly, og VIP-salget er låst med en kode. Den koden skal jeg selvfølgelig dele med dere; SUMMERSALEVIP. Bare hyggelig! Nå kan dere gå inn og hamstre alt det fine som er. Jeg har selvfølgelig gjort det selv, og kan nok en gang konkludere med at lykke kan kjøpes.

Kom til VIP-salget her!

Adlinks

 

KONKURRANSE: NEW LASH

Jeg går og får vippeextensions omtrent en gang i måneden. Rett og slett fordi jeg syns det er fint med lange, fyldige vipper. Jeg har helt ok vipper i utgangspunktet, men falske vipper setter prikken over i'en, og dessuten slipper man å ta på seg mascara. Jeg har nå fått tilsendt noe som skal være et svært godt alternaltiv, for de som ønsker å gjøre sine egne vipper lengre.

Vil gjerne dele ut New Lash til noen heldige lesere, alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet under samt like Facebook-siden til Swiss Clinic : )

Det er altså Swiss Clinic som selger vippeserumet New Lash, i tillegg til tannblekingsprodukter. Dere kan jo sjekke ut nettsiden! Dere vet hvor skeptisk jeg er til slike produkter, og jeg er alltid kritisk til noe som lover mirakler. Men så googlet jeg produktet, og fant et innegg på bloggen til bloggkollega Lene. Hun har testet produktet, og resultatet er jo helt sprøtt!

Bildet til venstre viser vippene hennes i utgangspunktet, og til høyre har hun brukt serumet i litt over en måned. Det er jo helt fantastisk! Så nå skal jeg jammen teste ut produktet, skal holde dere oppdatert på mitt resultat også!

Produktet kan kjøpes på denne siden, hello bambi eyes! //Annonse for Swiss Clinic

PARADISET I KRAGERØ

Jeg har hele tiden vært klar over at jeg har verdens beste jobb, men noen ganger blir man minnet på det ekstra mye. I helgen foreksempel, så ble jentene på jobb sendt til Kragerø Spa & Resort. Vi bare; jaja, da setter vi oss i bilen og kjører nok en tur. Så kom vi fram, og da bare; herregud, for et paradis! Vi vil aldri hjem herifra!

Det virker som om det alltid er sommer på sørlandet, sola skinner i hvert fall bestandig når jeg er der. På bildene over ser dere resepsjonen, utebassenget og litt av beach club'en. Vi fikk omvisning i golfbil, og jeg ønsker meg definitivt en golfbil! Vet dere hvor gøy det er å sitte baklengs og kjøre fort, eller?!

B var så redd at hun måtte bytte plass og sette seg foran, heee he.

Etter en imponerende guide rundt hotellet og golfbanen, var det klart for SPA! Chills-jentene elsker spa, så det var tre gladlakser som pakket seg inn i hvite morgenkåper og hotelltøfler. Jeg prøvde en behandling som heter Red Iland. Varte i 70 minutter, og bestod av full body scrub og massasje. Følte meg som et nytt menneske etterpå, det var himmelen! Ulempen var at jeg plutselig hadde min naturlige hudfarge over hele kroppen. Det ble et problem da jeg skulle sminke meg før middag.

Vi var alle helt i drømmeland, da vi plutselig innså at det var tjue minutter til pen middag. Det var Riises fotballskole på hotellet, så fotballspillere, andre idrettsutdøvere, ordfører og masse andre folk jeg ikke aner hvem var, hadde dresset seg opp for et bedre måltid. Og maten den var god, kan dere tro! Skulle bare ønske jeg var litt mer fotballinteressert.

Kath og jeg. Vet ikke hvem som hadde mest skrubb og massasjeolje i håret.

Man blir sykt sulten av spa. Så det passet bra med sykt god mat. 

Og sykt god vin. Kjøpte sykt mange flasker. Må finne ut hva den heter!

Vårt nydelige selskap under middagen <3

Dagen etter våknet vi med tungt hode hele gjengen. Sykt bra vin er ikke alltid sykt bra dagen etter. Men kleinheten varte ikke lenge. Deilig omelett til frokost, og så bar det ret inn i morgenkåper og spa igjen. En hel time med kroppsmassasje gjorde susen! Vi sjekket ut av leiligheten vår alt for sent, rett og slett fordi vi ikke hadde lyst å dra. Kragerø Spa & Resort er himmel på jord, gleder meg til jobben skal sende oss på tur igjen <3

PUPPESPESIAL

Dere spør meg om mye rart, og uansett hvor rare spørsmålene er, setter jeg pris på at dere ønsker mine "ekspertråd". Jeg svarer leserne mine på alt fra spørsmål om kjærlighetssorg til matlaging, men om jeg er riktig person å spørre får være en annen sak. Jeg får mange spørsmål hva angår kjoler og pupper. Ikke alle kjoler gjør seg med en synlig BH under, og nå har jeg vært så heldig og fått testet noen gode alternaltiver fra BuyHelse.

Fashion tape er en tosidig tape som sørger for at kjolen holder seg der du ønsker den. Ikke like fett bestandig, at man ser helt ned til navelen når man bøyer seg framover. Med denne tapen er det rett og slett lettere å kontrollere kjolen. Tapen holder hele kvelden, og synes ikke utenpå plagget.

Magic clip gjør det enkelt å skjule BH-stroppene. Clip'en er i myk plast, ikke sjenerende. Og vips, så var ikke de stygge stroppene i veien lengre. Love this!

Niple covers har jeg brukt i mange år. Det er rett og slett utrolig praktisk, om du ikke har behov for noe som "løfter" og holder på plass. Minuset er at blomstene synes gjennom gjennomsiktige plagg, men heller det enn å være helt toppløs. Niple covers er et must for alle med pupper på rimelig størrelse!

Eve's bra er helt genial. BH'en dekker kun det som er nødvendig, og man er fri for både rygg og stropper. Helt perfekt for tubekjoler/topper, eller plagg med åpen rygg. De to separate kopene sitter godt fast på kroppen og kan brukes mange ganger.

V-bra er min absolutte favoritt av alle produktene jeg har testet. Herregud for en magi! For vi er vel alle enige om at en stygg utringning ikke er noe spesielt å se på? Skal man først vise hud, kan man gjøre det på en ordentlig måte. V-bra kan brukes til dype utringninger og V-halser, helt perfekt. Og ja, den er nesten like snill med puppene som på modellen på bildet over. HURRA!

Alle puppeproduktene finner dere her. De koster nada, og er så absolutt verdt pengene. Go boooobs! //Reklamebasert innlegg.

VINN FESTIVALPASS

29.-30. juni arrangeres Kollenfestivalen på Holmenkollen i Oslo! Det høres nesten for godt ut til å være sant, men både headlinerne er selveste Rihanna og Kiss! Rihanna surrer på ørene hver eneste dag, og Kiss var mine helter da jeg var 13 år gammel. Så dette blir bare helt sykt! Av andre øregodterier, kommer Billy Idol, Katy B, Raga Rockers, Kelis, Magnet, Den Svenska Björnstammen, Sivert Høyem med mer. Se programmet med alle artistene her.

Jeg er så glad for å kunne dele ut festivalpass til 2 heldige lesere! For å vinne må dere like Facebook-siden til Kollen, og deretter fortelle meg i kommentarfeltet under dette innlegget; i hvilket årstall er Rihanna født? 

Trekker en vinner i løpet av helgen, så hurry up! Lykke til alle sammen, håper vi sees på Holmenkollen <3

BLOW DRY BAR

Er det en luksus jeg elsker, så er det å gå til frisør og få vasket og føne håret. Når jeg gjør det selv, er det bestandig krig mellom meg, hårføneren og børsten, og resultatet blir sjeldent bra.

I går var jeg hos Junior på Jan Thomas Studio. Han er frisørlærling, og VERDENSMESTER på å føne hår. Jeg måpte da han var ferdig med å trylle på hodet mitt. Kan man gjøre sånt med bare føner og børste? Jeg så ut som en superstar.

Anbefaler alle å booke en fønetime på JT studio, konseptet Blow Dry Bar er jo bare genialt!

Ble det ikke fint? Ble enda bedre da trynet fikk litt sminke på seg, så dere får se når jeg legger ut bilder fra gårsdagens jentefest! Wiiihu! Men nå skal jeg faktisk ned på JT igjen, jeg er en bortskjemt jente.

REDDENDE ENGLER

Husker dere jeg tipset dere om en del hold in-produkter rett før jul? Her er innlegget for dere som vil lese det igjen. For nå er jo sommeren her, og alle som ikke har vært flinke nok til å planlegge sommerkroppen 2012, vil kanskje ha bruk for det igjen. Nå skal jo alle kjolene fram igjen! Love handles, mage, rumpe, lår - i veien som aldri før. Jeg kan gjerne følge boka og skrive at dere er vakre og bør føle dere vel uansett form, størrelse, høyde og vekt. Men sannheten er jo at det ikke gjør noen forskjell, og føler man seg finere i kjolen med en hold in, ja, så føler man seg finere i kjolen med en hold in.

Produktene er fra BuyHelse, og ALLE hold in-produktene finner dere her. De er veldig kjekke å ha når man er sur på klesskapet for at ingenting sitter fint på kroppen. Har sluttet å kalle dem hold in's, jeg. Kaller dem reddende engler i stedet.

Når vi først er inne på undertøy. Jeg venter på det mest geniale undertøyet fra BuyHelse, har det forhåpentligvis før uken er omme, så da skal jeg vise dere! Jeg gleder meg. Og den svært utringede kjolen min gleder seg.

//Reklamebasert innlegg

LESERTILBUD

Dere er jammen heldige som er mine lesere! For nå har Neglhuset bestemt seg for å gi et tilbud til bare dere <3 Og tilbudet gjelder pedikyr, hører jeg jubelen? Pene tær er viktig, det har jeg sikkert blogget om en del ganger. Spesielt på sommeren har jeg alltid en fin pedikyr. Tær er jo ikke pene i utgangspunktet, så det er viktig å pynte litt.

Hvis dere booker time til pedikyr i løpet av denne uken, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Det pleier å være i 2-3 måneder. Mange farger å velge mellom, selv er jeg fan av den sjokkrosa og fransk, som dere ser på bildene over. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, men den må bookes i løpet av uken.

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser!

LE DISKO

Du vet du bør holde deg unna når lillebroren din bestemmer film for kvelden. Er ikke så fan av voldelige, skumle og høylytte filmer, så jeg vil helst være den som peker ut. Men i går så vi faktisk en skikkelig morsom film, jeg holdt på å le meg i hjel. Den heter Project X, og dere burde virkelig se den. sier bare; HA HA HA. Fikk skikkelig lyst å dra på fest.