hits

Jåleri

MIN FASTE FOUNDATION

Hvilken foundation jeg bruker er faktisk det spørsmålet jeg får oftest. Jeg vet ikke om det er hyggelig eller litt trist? Jeg har jo så mye mer enn det å by på! Hehe. Neida, jeg syns bare det er hyggelig at dere vil ha tips til foundation, det er tross alt det i toalettmappen jeg bruker mest penger på. Alltid på jakt etter den beste, og noen ganger finner jeg favoritter som jeg kjøper flere ganger. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I flere år var Dior sin Forever min favoritt, de siste månedene har jeg brukt Armani sin Designer Lift. De to minner egentlig ganske mye om hverandre, men jeg syns Armani gir mer glød og en litt blankere finish enn Dior. Det er ikke alle som liker det, men hos meg er den blitt fast inventar og er akkurat nå min "hverdags-foundation". Den dekker godt - men ikke hør på de som sier at den har full dekkevne, jeg syns det krever enda mer for å kunne si at en foundation har det :-) 

Jeg har 5 i farge, og kjøper som regel mine på Steen&Strøm i Oslo. 

JEG TESTER VEGANSK MAKEUP

Annonse

Jeg har fått i oppdrag av Makestyle å teste deres nye sminkemerke ZAO. Grunnen til at jeg ble interessert i merket, er at alle produktene er 100% naturlig, økologisk sertifisert og veganske. De er ikke testet på dyr, og ingen av ingrediensene er av animalsk opprinnelse. Det er jo slike produkter man håper skal være bra, for isåfall er det noe man kan bruke med den reneste samvittighet. 

Min erfaring med økologisk sminke har i flere tilfeller vært at det mangler fuktighet, at det kan bli litt tørt. Jeg ble veldig lettet over at det ikke var tilfelle med ZAO, i hvertfall er ikke de produktene jeg har testet tørre i det hele tatt. Både foundation, leppeprodukter og mascara har en perfekt konsistens - det er disse tre produktene jeg var mest skeptisk til i utgangspunktet. 

Her er hverdagslooken jeg lagde med ZAO-produktene jeg fikk tilsendt: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Hud: før jeg begynte påføringen, smørte jeg på Light Complexion Base som en primer. Så påførte jeg Concealer Stick. Dette er en korrigerende kremstift som dekker ujevnheter og mørke ringer. Liten og kjekk å ha med seg i vesken til enhver tid. Etter concealer påførte jeg Compact Foundation. Jeg er vant med flytende foundation, men denne likte jeg kjempegodt! Den er kremete, men gir likevel en pudret finish på huden. Altså ser den ikke klissete og våt ut, jeg følte faktisk ikke at jeg trengte å pudre ansiktet for å sette pudderet etterpå. Fargen jeg fikk tilsendt er hakket for mørk for meg selv om jeg pleier å sminke meg litt mørkere enn jeg er, så denne sparer jeg og gleder meg til å bruke i sommer! Da har jeg forhåpentligvis litt mer farge, og den vil passe bedre. Så påførte jeg Cooked Powder. Dette er et solpudder i gylden bronze. Den er faktisk laget av ekte leire som er bakt i ovn. Jeg syns gløden den ga var kjempefin! Bronzeren påførte jeg med denne Kabuki brushen fra ZAO. Det siste jeg gjorde var å legge på rouge, som også er en øyenskygge. Her har jeg brukt Eye Shadow Rouge både som øyenskygge og rouge, den er en keeper!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥ Øyne: det første jeg gjorde var å bruke øyenbrynspennen til å fylle inn øyenbryn. Pennen har en veldig fin farge, men konsistensen er kanskje litt for myk for min smak. Så påførte jeg øyenskyggen (samme som rougen). I tillegg til å legge skyggen på øyenlokket la jeg også litt langs nedre vippekant. Så la jeg svart eyeliner på våtkanten nede - det er vanligvis ikke noe jeg gjør til hverdags, men Janne i Makestyle sa at denne måtte jeg bare teste, for den sitter som støpt. Og det gjorde den jammen! Til slutt påførte jeg ZAO sin volum-maskara på vippene nede - oppe har jeg jo vippeextensions så der bruker jeg ikke mascara. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lepper: enkelt og greit! Først lipbalm, så leppestift. Det er så viktig med fuktighet før man påfører leppestift, så den ikke sprekker og blir ujevn. Balmen kan også brukes uten leppestift, for å fukte leppene. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Produktene finnes i flere farger, så sjekk ut hele utvalget her. Jeg har bare linket til de fargene jeg har brukt til min sminkelook :-) 

Er det noen av dere som har erfaring med vegansk sminke? Jeg tester jo ofte ny makeup, og selv om jeg liker produktene er det ikke alltid de havner i min "private sminkepung". Det er med glede jeg kan si at to av ZAO-produktene havnet der. Det ene er rougen/øyenskyggen, fargen var dødsfin både på øyne og i kinnene, og det er perfekt at ett produkt kan brukes til to ting. Det andre er den svarte eyelineren, etter at jeg fikk den har jeg begynt å bruke liner på våtkanten mye oftere. Den sitter som støpt, og holder til og med gjennom en svett treningsøkt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her kommer en rabattkode; WULFF12. Den gjelder for ALLE produktene fra ZAO, gir 10% rabatt og varer i 1 uke fra nå. Enjoy! :-) 

MAKEUP BY DAJANA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går dro Kristina og jeg hjem til makeup artist Dajana. Har dere hørt om henne? Det hadde i hvertfall jeg, så jeg gledet meg helt villt til hun skulle legge makeup på oss. Dajana er kjent for kontureringen hun gjør, hun er bare helt rå. På to sekunder forandret hun utseendet på nesen min fullstendig. Gøy at man kan gjøre så mye med makeup, selv om det er en smule deprimerende å vaske det av. Hehe! Dajana er også helt ubeskrivelig flink på øyenbryn og øyenskygge, jeg elsker looken hun gjorde på meg i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns jeg var fin allerede her jeg! Haha. Ser jo litt kult ut når ansiktet er tegnet opp og delt inn. Dajana lærte og forklarte oss masse underveis, blant annet hvorfor man tegner opp disse strekene, og hva som skal gjøres i hver del. Jeg fikk også noen tips til hvordan jeg kan dekke føflekkene mine, for det har jeg visst gjort feil "hele livet". Så nå er det noen produkter som skal kjøpes og testes! Fikk lyst til å melde meg på en makeup-skole eller et kurs, for jeg har såå lyst å bli flink til å sminke meg! Syns det er skikkelig gøy å lære om, altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildene er huden min helt uredigert, det er kun makeup som får den til å se så fin ut. Aaah, gjett hvem som sov med sminke i natt :-) Det verste er at den nesten er like fin i dag, ikke dårlig! Slik så makeupen ut med litt mindre dagslys i fleisen: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere MÅ følge Dajana på Facebook og/eller Instagram, hun legger ut masse videoer + før/etter-bilder. Jeg syns det er så morsomt å se forvandlinger jeg - da ser man liksom at det er håp for alle... 

Dajana finnes på Facebook HER og på Insta heter hun dajanamakeup ♥

Håper jeg får dratt på kurset Dajana skal holde her i Oslo i mai - det er ikke annonsert enda, men hold utkikk!

HAIR GOALS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Da jeg var hjemme i Tønsberg i helgen, fikk jeg heldigvis tid til å besøke min frisør og navnsøster Ida. Bare så det er sagt; jeg tror jeg må være den kjedeligste kunden en frisør, negledesigner osv kan ha. Jeg skal alltid ha det samme, og jeg skal helst ikke skille meg ut fra mengden. Så det blir aldri noen fargerike eller glitrende prosjekter på meg, haha. Det kommer nok aldri til å forandre seg - men! Denne gangen ble jeg i hvertfall med på noe nytt hva angår håret. 

Det har seg nemlig slik at jeg egentlig trives best med litt ettervekst. Når jeg har min naturlige, mørke hårfarge inntil ansiktet, føler jeg at jeg ser friskere og mer levende ut. Men samtidig vil jeg jo være blond, for det har jeg nesten alltid vært etter at jeg tvang mamma til å stripe håret mitt i 7. klasse. Men Ida foreslo at hun skulle bruke en metode som heter "balayage" på meg, noe som går ut på å lage highlights utover i håret - og gjøre veldig lite med etterveksten. Ida er fargeekspert, så jeg gikk selvfølgelig med på det. Og nå har jeg et nytt hårprosjekt! Altså å røre etterveksten så lite som mulig, kun gjøre tuppene kalde og blonde - og målet er å ende opp med et spill i håret som på disse bildene: Da får jeg i pose og sekk; jeg kan være blond, men fremdeles ha min naturlige hårfarge til å ramme inn ansiktet. Da er det vel bare å vente på mer ettervekst da.... :-) 

Noen av dere som har farget håret med balayage-metoden? Jeg syns det er SÅ fint! Og jeg gleder meg til håret mitt blir like fint ♥

Bildene er lånt fra Weheartit

VEET AMBASSADØR 2015

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden flyr. 2015 er snart over, og det betyr at ambassadørjobben jeg gjør for Veet også er det. Det har vært veldig stas å få være ambassadør for Veet, og jeg har kost meg masse med å teste ut produkter, dele tips med dere og ikke minst ha konkurranser! Veet er all about å omfavne seg selv om kvinne og føle seg vel, og det føler jeg at jeg er blitt flinkere til. Til og med midt på mørkeste vinteren, har jeg vært og fått pedikyr og i dag vokser jeg leggene for å føle meg vel i julen. Selv om leggene gjerne gjemmer seg bak en strømpebukse eller en lang kjole, er det bare følelsen av å være velstelt jeg elsker. Man skal jo gjøre det for seg selv, ikke for alle andre. 

Tenkte jeg skulle dele noen tips til hvordan man kan føle seg vel og holde seg fresh gjennom vinteren. Vi har tross alt både julebord, julaften og nyttårsaften å holde oss freshe for: 


♥ Book deg en pedikyr. Shellac (eller hva nå man foretrekker) holder dobbelt så lenge, hvis ikke enda lengre, enn det gjør på fingrene. Så en runde med pedikyr holder gjerne hele vinteren. Så verdt det! 
♥ Skrubben er din venn. Skrubb deg i hvertfall én gang i uken, for å bli kvitt tørr og død hud, slik at du holder huden frisk og myk. Husk å alltid skrubbe før du vokser eller shaver leggene, det er vondt å gjøre det etter. 
♥ Kjøp deg et Veet Spawax så kan du vokse leggene når du vil i fred og ro. Og andre kroppsdeler, så klart! Koster ikke mye i det hele tatt, og vokskapslene varer lenge. Et tips er å la voksen ligge i apparatet når du er ferdig, slik at det stivner. Når du setter på maskinen neste gang kan du bruke opp voksen du ikke brukte sist. 
♥ Ha en kroppsolje stående på nattbordet, så du kan smøre inn hele kroppen før du legger deg. Jeg liker å ha en med lavendelduft, det skal visst være bra for søvnen også. 
♥ Hvis du har skikkelig tørre føtter, dynk dem i olje eller body butter før du legger deg, og sov med sokker. Da vil du få fuktighetsbehandling natten gjennom. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer varmer jeg opp voks fra sist gang jeg vokset meg hjemme hos mamma og pappa. Lur som jeg er har jeg et Spawax både her og i Oslo, haha! Voksen er VELDIG lett å bruke, og selv om jeg foretrekker å ha et håndkle under, så griser den ikke i det hele tatt. 

Hvis du vil se hvordan man bruker Spawax kan du lese et tidligere innlegg om det HER
Da gjenstår det vel bare å takke for seg som Veet ambassadør 2015, og håpe at dere har fått noen brukbare tips på veien :-) Du kan følge Veet på Facebook HER hvis du ønsker flere beauty tips. 

20% PÅ HELE NETTBUTIKKEN

Annonse 
Wooow, nettet (og de fleste butikker) har jo virkelig EKSPLODERT av tilbud i helgen, pågrunn av Back Friday. Jeg shoppet ikke en eneste ting til meg selv, jeg tenker at hvis det ikke er noe jeg trenger når det ikke er tilbud, er det heller ikke noe jeg plutselig trenger. Sånn sparer man penger! Man sparer faktisk ikke penger på å løpe på salg. Men er det noe jeg har gjort i disse ville salgsdagene, så er det å klikke hjem julegaver til mine kjære. Jeg drasset nettopp hjem to store Makestyle-pakker fra postkontoret, følte meg som julenissen himself, der jeg humpet bortover glattisen, haha :-) 

I dag er det enda en dag med ville tilbud over alt, og Makestyle har 20% på hele nettbutikken i dag også. Derfor tenkte jeg å komme med noen julegavetips, så kanskje du kan gjøre et kupp som du kan slenge under treet 
♥ Self tan fra Vita Liberata er det perfekte julegavetipset spør du meg. Og kanskje noe jeg ville unnet meg selv også, til julebordsesongen. Lageret mitt er i hvertfall fylt opp, nå skal gløden på igjen. Du finner alle produktene fra Vita Liberata HER. Mine favoritter er pHenomenal tan mousse i medium og tinted self tan lotion i dark. Husk påføringshanske!
♥ Av hverdagssminken min syns jeg at de beste julegavetipsene er Mary Lou Manizer (klarer ikke slutte å mase om denne, men den må virkelig prøves) og liquid lips fra Glo Minerals i fargen Romance. 
♥ Parfymer og kremer er alltid deilig å få til jul! Jeg elsker Victoria's Secret Bombshell, den er en av mine faste. Føler jeg lukter som en VS-butikk når jeg har den på, hehe. Alle parfymene hos Makestyle finner du HER
♥ Skal du julegaveshoppe til en som er glad i interiør, duftlys og duftpinner, bør du ta en titt på Makestyle sitt utvalg av Clean-produktene. Selv har jeg fått litt nok av Clean-parfymene, men interiørproduktene elsker jeg fortsatt. Duftpinner og duftlys på badet gjør det til et hjemmespa i seg selv :-) 
♥ Og hvis du har en kjæreste eller en datter eller noen andre som har vært ekstra snill; den nye Gizmo glattetangen fra MAST i sort. Den perfekte julegaven! Du finner alle MAST-produktene HER
Rabattkoden som gir deg 20% avslag er "CYBER", husk at den kun gjelder i dag :-) 

30% RABATT PÅ ALT I INNLEGGET

Annonse
Det er ikke hver dag det ligger en så fin overraskelse og venter på postkontoret, æææ! Som dere sikkert kan se med eget øye, så har Gizmo-glattetangen kommet i svart nå, og den er så utrolig fin ♥ Jeg har hatt den lilla lenge nå, men du trenger ikke spørre meg en gang om jeg foretrekker lilla eller svart. Veldig fornøyd med denne nyheten fra Makestyle

Nylanseringen i sort er helt lik som den forrige, bortsett fra designet. I følge min mening har Gizmo hele tiden vært en så bra glattetang at det tekniske virkelig ikke har trengt noen oppgradering. For de av dere som ikke har testet Gizmo allerede, kan jeg jo fortelle at glattetangen består av Premium Tourmalin-plater i titanium med vibrering. Vibreringen gjør at håret rettes raskt ut og lukker det åpne skjellaget i hårstråene på en skånsom måte. Dette hindrer igjen skade på den yre delen av hårstrået, og forsegler og holder på hårets fuktighet. Vibreringen gjør også at pleieproduktene du bruker trenger bedre inn i håret. 

Mange sammenligner denne rettetangen med GHD sine, og GHD har jeg jo vært slavisk kunde av i mange år. Det er helt riktig at Gizmo er like god - det som skiller seg er at på Gizmo kan du styre varmen selv. Det kan hvertfall ikke de glattetangene jeg har fra GHD. Når man kan styre varmen, kan man ha lav varme og dermed ikke påføre håret like mye skade som ved full varme. 

Her kan du se hele min hårrutine fra nyvasket hår til ferdig glattet: 
Nå skal det sies at jeg prøver å la håret lufttørke så ofte som mulig, og det burde du også gjøre hvis du er "avhengig" av varmeredskap som glattetang eller krølltang. Gizmo er helt super å krølle med også, jeg pleier å gjøre en mellomting. Altså vippe/krølle når jeg kommer til bunnen av håret. Superenkelt, og håret ser sunnere ut da. Hvis man ønsker en mer hverdagslig/avslappet look på det, er det bare å slenge litt på hodet og spraye litt til slutt, da ender jeg opp slik: I tillegg til glattetangen, anbefaler jeg noen produkter som jeg bruker slavisk når jeg glatter/krøller/vipper håret. Her er de: 
Varmebeskyttende, alligator clips, styling spray og naturhårbørste.   Nå får du hele 30%!!!!! rabatt på alle produktene i dette innlegget. Kanskje en litt uvanlig rabattkode, men Makestyle feirer Black Friday i en uke og er ekstra gavmilde med rabatter. For å få 30% rabatt på produktene i dette innlegget, bruk rabattkode WULFF30 når du handler. Rabattkoden varer ut november :-) 

Og bortsett fra det vil jeg tipse deg om dette eventet som Makestyle har opprettet på Facebook. Det varer fram til førstkommende fredag, og er et Black Friday event med konkurranser og masse gode tilbud. Happy shopping! 

EN HAIRCARE-OPPSUMMERING

Annonse
Det morsomme (og grusomme) med blogg er at man kan bla seg tilbake i arkivet og snoke i sitt eget liv. Da jeg nå satt og skulle oppdatere på HairCare-forbruket mitt, ble jeg sittende og scrolle etter bilder av håret mitt. Alle disse bildene er cirka et år gamle. Hvis jeg ikke husker feil hadde jeg nettopp sluttet med extensions. Håret var egentlig ikke så ille, men jeg hadde ekstremt tynne tupper. Måtte liksom krølle det hver dag for at det skulle se sunt og friskt ut. 

Etter at jeg sluttet med extensions og begynte å spise HairCare, merket jeg en ekstrem stor forskjell i hårveksten. Det vokste fortere, etterveksten ble godt synlig etter veldig kort tid. Så det var både positivt og negativt, hehe. I tillegg fikk jeg masse babyhår, som betyr at nye hårstrå vokste ut og jeg fikk tjukkere hår. Jeg har klippet/stusset håret annenhver måned det siste året, og nå har jeg hatt tykke, sunne tupper en god stund. Det er så deilig! Her er nyere bilder av håret - ser du forskjellen? 
Jeg elsker lengden og tykkelsen på håret mitt nå - men mye vil ha mer, så jeg fortsetter å spise hårpiller og behandle håret med varsomhet. Jeg merker skikkelig godt på håret at det begynner å bli vinter. Er akkurat som om håret blir like trøtt som meg, og det trenger å vaskes mye oftere. Mitt triks er da å gre håret i en stram hestehale, og la det gå en ekstra dag. Å vaske håret sliter masse! Men når man bruker HairCare røyter man heldigvis mindre. Det kan pappaen min skrive under på. På mamma sine vegne altså.... Haha! Har også gitt bort noen pakker HairCare til flere skeptiske venninner som ikke ville bestille, og det har som regel ikke gått mer enn et par uker før jeg får MMS; takk for etterveksten, eller lignende. Veldig morsomt!
Mine beste hårpleie-tips: 

♥ Spis HairCare 
♥ Invester i gode hårprodukter
♥ Ikke vask håret hver dag
♥ Sov med en løs flette som ikke strammer noen steder
♥ Bruk hårstrikker uten metallplater som ikke sliter så mye på håret
♥ Vask håret i denne rekkefølgen; shampoo, hårkur, balsam til slutt 
♥ La håret lufttørke hvis du har mulighet, og bruk beskyttende lotion før du eventuelt føner
♥ Bruk alltid varmebeskyttende ved bruk av glattetang og krølltang
♥ Gi håret ditt en ukes pause fra ALT! Passer perfekt i eksamensperioden når ingen skal se deg ;-) 

Bestill HairCare HER hvis du vil prøve! :-) 

HJEMMESPA MED VEET: EMBRACE WOMANHOOD

Annonse
Som mange av dere vet, er jeg helt avhengig av mine små hjemmespa- stunder her hjemme for å føle meg vel og ha det bra. Det går like mye på alenetid som på å føle seg fin. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt en venninne si ååh, skulle ønske jeg var mann, det er så sykt stress å være kvinne! Da gjerne med voks i barten eller rouge i øyenbrynet, hehe. Jeg kan være enig på visse punkter, at det kanskje hadde vært enklere å være mann på den overfladiske fronten. Men på en annen side - tenk å gå glipp av alle de øyeblikkene vi kvinner føler oss ekstra fine! Alt fra nyvoksede legger, til å ha klart å legge den perfekte makeupen, til følelsen av en ny kjole og høye hæler man er skikkelig fornøyd med. Det bytter man ikke ut for å slippe et par kleskriser, altså! 

I går kveld hadde jeg hjemmespa for å gjøre meg klar for nok en uke. Etter å ha vært hos frisøren (og fått så fin flette) så jeg ingen grunn til å stanse der. Jeg vokset legger (sorry, men armhulene må denne pingla ta seg av på andre måter), skrubbet hele kroppen, skrubbet leppene som lider i kulda om dagen, og smørte meg inn med oljer. 
Noen tips til hjemmespaet ditt:

♥ Hvis du skal skrubbe deg, gjør det først. Kan bli litt for hardt for huden å skrubbe seg etter at man har vokset eller barbert seg. 
♥ Lag din egen skrubb til kropp eller lepper hvis du ikke har råd til å kjøpe en. Det finnes mange gode oppskrifter på nett! 
♥ Ha kur i håret mens du skrubber, smører og ribber kroppen for hår. Så slipper du å stå i dusjen og vente på at den virker. 
♥ Drikk vann, te og tenn duftlys. 
♥ Skift til rent sengetøy, da får du en perfekt avslutning på hjemmespaet.
Ellers kan jeg virkelig anbefale Veet Spawax, for deg som har lyst å gjøre voksingen hjemme. Det er både tid og penger å spare på det. Man må bare ha en liten dose med mot! Er jo ikke akkurat deilig! Men veldig deilig etterpå, med babymyk hud. For å se hvordan man bruker voksen kan du lese et av mine tidligere innlegg her. Og forresten, jeg har blant observert Spawax på Vita, så den kan hvertfall kjøpes der :-) 

Hvis du ønsker mer informasjon om Veet sine produker og skjønnhetstips generelt, kan du følge dem på Facebook HER

EN QUICK FIX JEG KAN HA MED OVER ALT

Annonse
Define har lansert et produkt som er både hårspray og tørrshampoo - det KUNNE jeg bare ikke si nei til å teste! Jeg er alltid veldig forsiktig med å spraye håret mitt med for mye, fordi det gjerne gjør håret stivt og kan slite en del. En runde med tørrshampoo og deretter en runde med hårspray... Det lukter stivt og tørt hår lang vei. Men hårspray er vel noe vi alle har på badet, slitasje eller ei. Man er liksom litt avhengig av det, for at håret skal holde seg på plass! Tørrshampoo derimot har jeg vært litt forsiktig med, til tross for at jeg prøver å vaske håret så sjeldent som mulig. Løsningen er gjerne en stram hestehale, for å prøve å skjule smørsveisen, som jeg liker å kalle det når det begynner å bli blankt på toppen. 

SÅ! Et produkt som har kombinert hårspray og tørrshampoo høres genialt ut i mine ører. Spørsmålet er jo så om det funker. 
Førsteinntrykket av Define Refreshing Styling Spray er at flasken har et veldig fint design, og at den er så liten at den passer perfekt i vesken på fest og skole. Den passer til og med i den lille mappen hvor jeg har lipgloss og håndkrem, og det er et stort pluss. Ingen flyr vel rundt med en stor hårspray i veska? Og på reise er det  deilig med små størrelser. Og så lukter den helt himmelsk, syns jeg. Den lukter ikke "kjemisk", hvis man kan si det sånn? Rett og slett bare friskt og rent. 
Så, over til effekten av produktet og min ærlige mening om det. Håret mitt på bildene er ikke vasket på to og en halv dag. Selv syns jeg det ser ganske fresht og nyvasket ut. Det er i hvert fall ikke fett i det hele tatt! 

Jeg var litt bekymret for om etterveksten min kanskje var for mørk, og at det ville synes at jeg hadde tørrshampooen i håret. Har tross alt ikke brukt tørrshampoo siden jeg ble mørkere i håret. Men det ble ikke noe problem, og så lenge man ikke bruker for mye, synes det ikke. Jeg syns resultatet blir best hvis man sprayer fra litt avstand, slik jeg gjør på bildet over. Sprayer man mye nærmere, kan man oppleve at det legger seg noe synlig pulver på håret. 

Jeg har ikke testet produktet ute i "uvær", men syns det gir en god hold gjennom dagen. Dessuten liker jeg veldig godt volumet det gir når man sprayer i underhåret, det er nok kombinasjonen av hårspray og tørrshampoo som gjør det. Et supert tips er å henge ned med hodet, spraye med Define Refreshing Styling Spray, slenge håret opp igjen og så spraye fort over. Da får du kjempebra volum, og freshet opp håret i samme sleng. 
Nå som dette nye produktet lanseres, har Define en konkurranse gående på Instagram, hvor du kan vinne produktet! De har lagt ut et bilde (@definehaircare) som du må reposte, i tillegg til at du må svare på spørsmålet "hvor går din neste reise?" med hashtag #DefineQuickFix. Så sjekk det ut på Instagram, om du har lyst til det :-)

RABATT PÅ MIN FASTE MAKEUP

Annonse 
Jeg er fortsatt i lykkerus over at det er HELG, herregud så deilig. Og en annen hyggelig ting, er at Makestyle nå gir deg 15% rabatt på ALLE produktene i dette innlegget. Eller som jeg liker å kalle dem; mine faste from beast to beauty-produkter. Neida, joda. 

Produktene er stort sett de samme som sist jeg skrev om mine faste sminkeprodukter. Det innlegget kan du lese her hvis du vil. Forskjellen er at jeg har byttet ut blant annet solpudder, sminkekoster og lagt til en eyeliner. Foundationen jeg skrev om sist passer ikke huden min lengre nå som det er vinter, så den er heller ikke med denne gangen. Jeg er på evig jakt etter en foundation jeg liker nå, føler at etter det ble kalt ute, så legger alt seg bare som en maske på huden. Så hvis du har et tips til meg, blir jeg veldig veldig glad :-) 
Jeg bruker stort sett den samme sminken til hverdag og fest - bare at til "fest" så bruker jeg eyeliner også. Et lite tips! Hvis du har vippeextensions, ikke bruk våt eyeliner før det nærmer seg på fyll av falske vipper igjen. Jeg bruker aldri liner på nye vipper. Vipper er dyrt, og jeg opplever i hvert fall at det sliter en del på vippene når man skal fjerne eyelineren.

Her er mine faste favoritter: 

Concealer under Eye fra Glo Minerals i fargen "Natural". Fjerner blåfargen under øynene - et råd er å ikke ta på for mye, da samler det seg bare i linjer. Man trenger ikke spesielt mye av den før den dekker godt. 
Camouflage Oil Free fra Glo Minerals i fargen "Natural". Denne bruker jeg til å dekke andre ujevnheter, som føflekker og fregner. 
Mary-Lou Manizer fra The Balm. Denne kommer jeg til å bruke til jeg dør. Si i fra hvis den skal ut av produksjon, så jeg kan kjøpe til resten av livet! Jeg bruker Mary-Lou i øyenkroken, i kinnene, under øyenbrynene og noen ganger på neseryggen. Den skinner utrolig fint i solen!
Brow Collection Kit fra Glo Minerals. Jeg kommer aldri til å bli noen pro på øyenbryn, så jeg nøyer meg med å fylle inn litt farge. Jeg elsker denne, spesielt påføringsbørsten som følger med i kitet. 
Liquid Lips fra Glo Minerals i fargen "Romance". Jeg sier det samme om denne som jeg sier om Mary-Lou. Kommer til å bruke den til jeg dør, og har brukt den siden jeg
ble født. Nesten. 
Så, over til nykommerne i sminkepungen min. Eller, jeg har egentlig testet dem i flere måneder nå. Vil jo gjerne være sikker på at jeg virkelig elsker dem før jeg eventuelt anbefaler dem til dere. Og Kide-produktene har bare blåst meg helt av banen. Faktisk så jeg at Janne som driver Makestyle hadde postet bilde av dem på Facebook, og så sendte jeg henne en melding og sa at jeg måtte teste dem! De er økologiske, og fargene er så fantastiske at jeg visste ut i fra det ene bildet at jeg kom til å elske dem, haha. Tok heldigvis ikke feil!

Kide Foundation i fargen medium er egentlig litt overflødig for meg som liker å bruke en dekkende foundation. Men jeg syns den gir så fin glød, at jeg bruker den som et pudder over foundation. 
Kide Bronzer i fargen sunshine elsker jeg! Fargen den gir i kinnene er helt perfekt syns jeg. Til og med på en blek hud. 
♥ Det skulle en del til for å få meg til å glemme rougen fra Glo Minerals som jeg har brukt så lenge. Men Kide Blush i fargen kissed gjorde det for meg! Kjærleik. 
Arched Powder og Tapered Blush fra Bold Metals er mine nye sminkekoster til solpudder og rouge. De gir meg lyst til å bli en sånn person som passer skikkelig godt på kostene mine. For de føles bare skikkelig luksus! 
♥ Siste nykommer er våt- eyelineren Iceliner fra Wintermark. Den er NORSK! Sånt liker jeg. Den tørker fort inn, tåler vann og sitter seriøst gjennom en hel kveld på byen, gåturen hjem i regnet og hele natta gjennom hvis du er for lat til å fjerne sminken. Eller ikke vil fjerne den, av andre mystiske grunner. 
Og det var vel det! Jeg fortsetter jakten på en primer og en foundation som gjør meg lykkelig... Tips gjerne! Og fortell meg gjerne hvis du bruker/har prøvd noen av produktene i dette innlegget, og hva du eventuelt syns :-) 
Rabattkoden gir 15% rabatt på alle produktene i dette innlegget. Nyt rabatten, og bare spør hvis du har spørsmål om noen av produktene :-) 

DR HAUSCHKA MAKEUP

Annonse
Jeg er ikke den letteste å få til å teste ny sminke. Jeg har liksom mine favorittprodukter, og ser sjeldent noen grunn til å bytte dem ut. Når det er sagt; dere skulle bare visst hvor mye penger bloggere kan dra inn på å bytte ut sine "sminkefavoritter" hver uke. Men det er liksom ikke verdt så mye for leserne, hvis det ikke er virkelige favoritter. 

Men er det noen som kan få meg til å prøve noe nytt, så er det Dr. Hauschka, min faste samarbeidspartner på hudpleie. Nå har jeg samarbeidet med Dr. Hauschka siden mars, og har utelukkende brukt deres hudpleie. Og som dere vet, har jeg vært så innmari fornøyd, huden min holder seg rolig og balansert, i tillegg til at produktene føles så friske og lukter godt. Jeg føler meg alltid renere i ansiktet når jeg vet at det jeg bruker er økologisk og fritt for parabener, og det er jo tilfelle her. 
I dag har jeg testet makeup for Dr. Hauschka. Denne foundationen har jeg jo testet før, men øyenskyggen og volum-maskaraen har jeg ikke prøvd tidligere. Jeg bruker jo sjeldent maskara fordi jeg alltid har vippeextensions, og vippeextensions skal man i utgagnspunktet ikke bruke maskara på. Et godt tips er likevel å gre litt maskara ytterst på de flaske vippene hvis de synger på siste vers, eller hvis du vil ha ekstra volum på den. Du bør altså ikke ha maskara helt inn, men ytterst på tuppene er ikke noe problem. Det har jeg gjort her, det er snart på tide med påfyll på mine vipper. Ellers testet jeg maskara på vippene nede i dag, jeg har lest at det skal fjerne fokus på poser under øynene - så kanskje det er noe jeg bør gjøre oftere, i disse eksamenstider. Jeg likte uansett maskaraen veldig godt, i skrivende stund har jeg hatt den på meg i 10 timer, og den har ikke drysset enda. Et tips er å ha så lite maskara på kosten som mulig, og påføre den med en sage-bevegelse. 

Over til øyenskyggen! Jeg bruker nesten kun brun øyenskygge - hvorfor vet jeg ikke, men av en eller annen grunn trekkes jeg alltid mot jordfargene. Jeg syns brun øyenskygge er veldig fint til blå øyne, i hvert fall. Om det er "riktig" etter boka vet jeg ikke, men det har jeg ikke tenkt å gjøre noen grundig research på. Når jeg bruker øyenskygge legger jeg alltid en kant nede også, for da syns jeg øynene mine ser større ut enn de er. Men det er lurt å gjøre før man legger maskara, da :-)

Jeg må gi øyenskyggen et lite minus for at den drysser veldig mye under påføring. Jeg vet ikke om dette er typisk for økologisk makeup? Men den drysser i hvert fall mer enn andre øyenskygger jeg har under påføring, til gjengjeld drysser den ikke når man er ferdig sminket, og den holder seg fin hele dagen. 
Og slik endte jeg da opp, etter å ha brukt de tre produktene jeg har linket til! Jeg er forresten ikke så hvit på brystet som det ser ut som, vi har med et lite morgenlys-issue å gjøre her ;-) 
Så til deg som er på utkikk etter økologisk makeup, da vet du at Dr. Hauschka fører det! For å finne ut hvor du kan kjøpe Dr. Hauschka-produkter i nærheten av deg, kan du se HER

Du får også kjøpt produktene på nett, hos Life, Sunkost, Bodyglow, Vita og Arnika

Blogges snart igjen! ♥

RABATTKODE PÅ VITA LIBERATA

Annonse
På tide med en post om de fantastiske self tan-produktene fra Vita Liberata! Det sies at Kim Kardashian bruker disse produktene. Om det stemmer vet jeg ikke - men jeg må innrømme at det var derfor jeg ble nysgjerrig på dem. Hvem vil vel ikke ha hennes glød?

Jeg testet Vita Liberata for første gang julen 2014, og etter det har jeg ikke brukt noe annen selvbruning fast. 

♥ Grunnen til at jeg liker disse produktene så godt: 
- De gir masse fuktighet.
- Fargen og gløden er fantastisk. 
- De er lette å smøre på huden, selv for en nybegynner.
- Lukten er bedre enn andre selvbruninger, og etter en dusj syns jeg ikke den er merkbar. 
- De typiske "skjoldene" du våkner opp med morgenen etter å ha tatt selvbruning forsvinner i løse luften etter én dusj. 
- Når du legger deg med ny selvbruning vil det alltid bli brune flekker i senga. Vita Liberata har alltid forsvunnet etter én tur i vaskemaskinen. Ingen ødelagte putetrekk!
- Den holder seg fin på huden lenge. 

På bildene i dette innlegget har jeg brukt disse fire produktene, altså ikke Phenomenal Mousse Medium som er med på det øverste bildet. Jeg elsker moussen og har kun brukt denne tidligere, men jeg valgte å teste lotion framfor moussen for første gang og ble ikke skuffet. 

♥Her er en noe grundig gjennomgang av hvordan jeg gjør dette, steg for steg: 
- Jeg starter med å barbere legger og armhule så alt er fritt for hår. 
- Deretter skrubber jeg meg med Super Fine Skin Polish, for å bli kvitt døde hudceller, gi huden fukt og klargjøre den for selvbruningen. Dette punktet er avgjørende for at du skal få et fint resultat. Skrubben gjør huden supermyk, og er virkelig en deilig sak å ha i dusjen. Det skal sies at hvis du har fire gamle lag med selvbruning på deg, tror jeg du trenger en noe grovere skrubb for å få all "skiten" av. 
- Når huden er skrubbet, dusjer jeg et minutt i kaldt vann for å roe ned huden etter barbering og skrubbing.
- Ta et håndkle rundt deg, men ikke tørk deg. Lufttørk eller klapp på huden med håndkleet. 
- Start med å smøre ansiktet. Jeg tar ansiktet først fordi jeg gjør det uten hanske, og da kan jeg virkelig vaske hendene rene uten at de blir skjoldete. Her har jeg brukt Rich Face Light som jeg alltid bruker. Jeg bruker hele 5-6 punkt, og jobber meg nedover mot halsen og blender den ut der. 
- Når ansiktet er ferdig og hendene er vasket, tar du på deg en selvbruningshanske. Det er også helt avgjørende for at dette skal bli bra!
- Pump ønsket mengde i hansken, og jobb i sirkler - ikke opp og ned. Da vil du få det beste resultatet. 
- Jeg smører meg alltid på kvelden en times tid før jeg går i seng, og dusjer morgenen etter. 

Det er umulig å svare på om jeg foretrekker tan lotion eller mousse, jeg syns resultatet blir like bra med begge. Kanskje det kan være lettere å påføre lotion? Og ellers har jeg fargen dark i lotion, og medium i mousse. Ut i fra bildene ser dere kanskje at dark ikke er veldig mørk, men det har å gjøre med at produktene tilpasser seg dine pigmenter.  

For at fargen skal holde seg enda lengre, kan man fint smøre seg tre ganger i uken. Da skal man altså ikke skrubbe seg mellom disse tre gangene, kun før første påføring. Og vent minst 8 timer med å dusje, hvis du velger å smøre deg på dagen. 
Den lille flasken til høyre på bildene, er en illuminating skin finish som heter Capture The Light, og jeg syns det er et meget fascinerende produkt. Hehe. Jeg bruker ikke dette produktet i hverdagen, men til på fest eller hvis jeg skal ut. Da smører jeg det gjerne på leggene, på armer og på brystet (alt etter hva som vises i kjolen) cirka en time før jeg kler på meg finstasen. Det gir en veldig fin glød, har litt dekkende effekt og ser i tillegg fantastisk ut på bilder. Du kan fint bruke denne selv om du ikke bruker selvbruning, jeg anbefaler virkelig å ha en på badehylla. 
♥ Og sånn bortsett fra å tipse om disse produktene, vil jeg gi dere noen generelle self tan-tips:
- Hvis du noen ganger skikkelig uheldig med påføringen din og tenker "shit, dette må av"; smør deg inn i barberskum, la det virke i 30 sekunder og skyll av. Det har i hvert fall funket strålende på all mousser og lotions jeg har prøvd. Og det samme gjelder hvis man må kvitte seg med selvbruning på hendene, og det kvikt. 
- Det med hendene bringer oss til dette punktet. Bruk ALLTID hanske! Jeg er ganske ny med hanske, men kommer aaaaldri til å smøre meg uten igjen. 
- Smør deg helst kvelden før, så det kan virke på natten og dusj morgenen etter. 
- Av praktiske årsaker, begynn med ansiktet, deretter bena og til slutt overkroppen. Bena først fordi man gjerne lener overkroppen mot lårene når man smører legger, og da er det uheldig hvis man akkurat har smurt seg der. 
- Ikke smør deg med fuktighetskrem på hele kroppen før selvbruning, da er det fare for ujevnt resultat. Derimot kan du gjerne smøre tørre partier på føtter, knær og albuer, så det ikke samler seg og blir stygt der. 
- Og til slutt; sol deg mindre, smør deg mer :-) 

Makestyle er så snille og gir oss en rabattkode på 15% på ALLE Vita Liberata-produkter i deres nettbutikk. Rabattkoden er Wulff15. 
Jeg vet i hvert fall om én som skal bruke den rabattkoden, og det er meg. Og ja, jeg kjøper disse produktene selv hver gang det går tomt, for det er de virkelig verdt :-) Happy shopping! 

HÅRETS BESTE VENN

Annonse
I det virkelige liv, sånn utenom kommentarfeltet her på bloggen, blir jeg spurt ofte; de der HairCare-pillene, funker de faktisk? Når det er venninner som spør blir, svarer jeg bare med et spørsmål; ville jeg skrevet om det hvis jeg ikke syns det funket? Og de vet jo svaret. Noen ganger høres det bare litt for godt ut til å være sant, og det skjønner jeg. Mange av mine venninner bruker også HairCare nå, enten de har bestilt det selv eller fått det stappet ned i veska på vei hjem fra meg, haha. Og alle jeg har snakket med om det senere, sier at det funker for dem. Det som går igjen er at de mister mindre hår, at de får babyhår (altså nytt hår som kommer ut), og at håret er mer glansfullt og ser mer levende ut.

For min egen del har ikke håret blitt så veldig glansfullt, jeg har et veldig grovt og krusete hår. Så det er egentlig bare en pakke med smør som kan få håret mitt til å se glansfullt ut. Men, jeg har fått fantastiske resultater likevel. De er følgende:

- Jeg mister mindre hår. Det er merkbart mindre hår i hårbørsten og i sluket når jeg bruker HairCare. 
- Jeg har fått tykkere hår, og det blir stadig tykkere. Det ser jeg på mengden babyhår som vokser ut. Babyhår er ikke pent, men det er for en god sak... :-) 
- Håret mitt vokser fortere.Jeg er så lykkelig over håret mitt nå! Etter at jeg begynte hos ny frisør, har jeg klippet det annenhver gang jeg har vært der, og nå er håret mitt så å si like tykt hele veien ned. Er ikke så lenge siden de 10 siste centimeterne av håret mitt var tynne fjoner, men som jeg klamret meg fast til for å ha litt lengde på håret. Det er så deilig å ha sunt hår og slippe å tenke på extensions og alt det der. 

Så jeg anbefaler virkelig Haircare på det varmeste, til alle som har et hår som trenger litt pleie. Haircare reparerer ikke tuppene dine som allerede er ødelagt, men sørger for at det nye håret som kommer ut er godt rustet for vind, vær, rettetenger og hårfønere. 

Selv tar jeg 2 tabletter med HairCare hver kveld, og det kommer jeg til å fortsette med. Jeg har jo skrevet om HairCare tidligere, og det er morsomt å se hvor stor forskjell jeg ser på håret mitt fra innlegget jeg skrev i april og til nå. Hvis dere vil se å noen av de eldre HairCare-innleggene, så kan dere lese dette og detteNå får du 40% på første bestilling av HairCare. Denne bestillingen inneholder 60 tabletter, og vil da koste 149 kroner for en måneds forbruk. Når du bestiller, blir du meldt på løpende leveranse, slik at den mengden HairCare du trenger kommer i posten. Dette kan man si opp når som helst, og det er også 30 dagers åpent kjøp i tilfelle du ikke er fornøyd.

Bestill HairCare HER

RABATTKODE PÅ VERDENS BESTE MAST-PRODUKTER

Annonse


I dag har jeg ordnet dere rabattkode på de fantastiske MAST-produktene fra Makestyle! Som dere kanskje har fått med dere allerede, er det Janne i Makestyle som har designet og utviklet disse produktene. Hun er råflink, og jeg kan ikke gjøre annet enn å applaudere. De er SÅ bra!!

 Her er produktene jeg har brukt i innlegget, og det er disse dere får 20% rabatt på.

Gizmo Straightener er en glattetang som selv den mest håpløse bør klare å krølle håret med. Jeg bruker nesten aldri krølltang lengre, rett og slett fordi jeg blir utålmodig - og glattetang gir et mye mer naturlig resultat hvis man går inn for det. Grunnen til at det kan være enklere å krølle med Gizmo enn med for eksempel GHD, er at man på denne kan stille inn hvor varm man ønsker at glattetangen skal være. Har man på lav varme, slipper man de kantete, mislykkede krøllene som man lett kan få med andre glattetenger hvis man ikke har teknikken helt inne. I tillegg kan man skru på vibrering (jeg har aldri sett dette på en annen glattetang, har du?), og da vibrerer tangen når du klemmer platene sammen rundt håret. Vibreringen skal gjøre at pleieproduktene du bruker før du styler håret skal trekke bedre inn, slik at du har bedre beskyttelse mot varmen. Jeg liker å ha vibreringen på når jeg glatter håret, da går det raskere og jeg kan glatte mer hår om gangen.

Jeg bruker aldri mer enn 5-6 minutter på å glatte eller krølle håret, og det selv om jeg er ganske nøye. Når jeg er ferdig å krølle, står jeg opp ned med hodet og sprayer, for så å gre lett gjennom det. Da syns jeg at jeg får den naturlige looken som jeg liker, altså at det ikke ser helt nykrøllet ut. Krøllene Gizmo lager holder veldig bra (hvert fall på meg), så jeg tar ikke sjansen på at det "glir ut" av seg selv i løpet av dagen. 

♥ Jeg bruker alltid Alligator Hair Clips når jeg ordner håret, enten jeg føner, glatter eller krøller. Da er det lettere å holde styr på hvor man allerede har vært. I tillegg er de helt supre til å få håret vekk fra ansiktet mens man gjør makeup!
Til slutt har vi Ricci Grande Hair Brush, som er en naturbørste. Børsten er laget av villsvinhår og nylonhår, og beskytter håret mot skade i tillegg til å gjøre det anti-statisk. Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og drar med seg naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans. Børsten kommer med en liten oppbevaringspose - perfekt for oss som alltid har med børste i vesken! Og dere som aldri har prøvd naturhårbørste; gi det en sjanse, dere kommer til å merke STOOOOR forskjell. Once you go naturbørste, you never go back, haha! 
Rabattkoden er Wulff20, og den gir deg 20% rabatt på alle produktene i dette innlegget. 

Enjoy! :-) 

HVERDAGSSMINKEN MIN + RABATTKODE

Annonse


Jeg har lovt lenge å vise fram hverdagssminken min, men kommer visst aldri så langt. Så jeg tenkte å gjøre det i dag, i samarbeid med Makestyle! Alle produktene jeg her omtaler som min hverdagssminke er faste favoritter - noen har vært det gjennom mange år. Unntakene er øyenbryns kitet fra Glo Minerals som er helt nytt for meg, men som ble storfavoritt etter én runde med makeup. Foundationen er også ny i sminkepungen, ettersom jeg trengte en foundation som passet bedre til solkysset hud, og som dekker godt men ikke dekker helt


Dette er produktene:

Liquid Foundation Satin fra Glo Minerals i fargen "Honey Light". Fantastisk konsistens og farge for deg som har fått litt farge. Dekker mye, men ikke for mye, jeg elsker den! 
Concealer under Eye fra Glo Minerals i fargen "Natural". Fjerner blåfargen under øynene på et blunk!
Camouflage Oil Free fra Glo Minerals i fargen "Natural". Denne bruker jeg til å dekke andre ujevnheter, som føflekker og andre ujevnheter.
Betty-Lou Manizer solpudder fra The Balm. Dette pudderet er egentlig både solpudder, highlighter, shimmer og øyenskygge i ett. Jeg bruker den som bronzer, og syns det gir en kjempefin glød. 
Blush fra Glo Minerals i fargen "Papaya". Denne har jeg brukt i evigheter, blir aldri lei. Syns kanskje ikke den kommer så godt frem på bildene fordi jeg har så mye bronzer på meg, men fargen er nydelig og sukkersøt. 
Mary-Lou Manizer fra The Balm. AVHENGIGHETSALARM! Tror jeg er på min tredje eller fjerde nå, dette produktet bare elsker jeg. Bruker det som highlighter i øyenkroken, under øyenbrynene og over kinnene. 
Brow Collection Kit fra Glo Minerals. Obs, jeg bruker den lyseste fargen i kitet og den er ganske mørk!
Liquid Lips fra Glo Minerals i fargen "Romance". Vært en favoritt gjennom mange år, denne har jeg alltid med meg. 
Duo Brushes fra Nilens Jord. Yndlingsbørsten min at the moment, fordi den er to i én, og fordi den IKKE RØYTER! Det er viktig, det. Og sjeldent tror jeg. 


Utrolig hvor vanskelig det er å få fram de virkelige fargene på bilder. Foundation og solpudder kommer mest til sin rett på det øverste bildet av meg i innlegget, mens rouge og lipgloss stemmer mest på de to nederste. Hvis noen skjønte hva jeg mente der, hehe. 

Og forresten! Selv om dette er "hverdagssminken" min bruker jeg nøyaktig de samme produktene til "fest", bare at da bruker jeg gjerne litt øyenskygge også. Dette kitet er veldig fint! Vågal som jeg er, holder jeg meg til de nøytrale fargene som vanlig...


Et godt tips til deg som ikke trenger en spesielt dekkende foundation, er BB Cream Light fra Miriam Quevedo. Dekker langt i fra nok på min hud til at jeg skal føle meg sminket, men for deg som har et blankt lerret fra før av, er denne et supert og mye sunnere alternativ for huden. 


Som overskriften tilsier, skal dere selvfølgelig få en rabattkode hos Makestyle! Koden gjelder alle produktene i innlegget, og varer ut juli. Bruk rabattkode Sminke15 for å få 15% rabatt! 

15% RABATT PÅ ALT HOS BANGERHEAD.NO

Annonse 

Noen pakker er bare så fantastisk å få i posten, og denne pakken fra Bangerhead jublet jeg over da jeg fikk den rett før helgen! Den inneholder ikke bare masse som passer perfekt til sommersesongen, men også flere av mine gamle favoritter som jeg alltid har på badehylla. 

Bangerhead sin egen dry shampoo og self tan fra Madame LA LA Tan er nye for meg begge to. Tørrshampoen er kjempebra, og jeg gleder meg til å teste selvbruningen! Gjør alltid research før jeg prøver ny selvbruning, og etter litt googling tipper jeg at denne blir en av favorittene. 

Jeg elsker makeup fra The Balm og Glo Minerals!! Betty-Lou Manizer er det perfekte solpudderet for sommeren, det gir en glødende og solbrun finish. Den var like god som Mary-Lou Manizer, som jeg bruker som highlighter i øyenkroken og under brynene hver eneste dag. Lipglossen fra Glo er i fargen Flirt! ♥ Jeg har den i fargen Romance fra før, og den er også dødsfin. 

Dette radarparet har jeg vært stor fan av lenge; lavendel body oil og body sleek hydrating lotion fra Ole Henriksen. Spesielt førstnevnte er jeg helt avhengig av, tror jeg har tømt tre slike flasker til sammen. Først og fremst smører jeg meg alltid med den på kvelden når jeg er på ferie, for å være helt sikker på at huden ikke blir tørr og begynner å flasse. Våkner med silkemyk hud dagen etter. Men i tillegg til å holde huden fuktig og myk, er lavendel kjent for å være en søvndyssende effekt (hvis jeg ikke tar helt feil?), så det hender også jeg smører meg med den hjemme om kveldene. Minuset er jo at man får kroppsolje i sengetøyet - OG, det er viktig å påpeke at hvis du skal ha den med deg på tur, så må du pakke den inn i minst fem poser eller helle litt over på en annen flaske. Det er nemlig ikke så god kvalitet på flasken, og den har lekt seg rundt i både kofferter og bagger hos meg. Ikke gøy! Men jeg tilgir den alltid, for den er bare best. 

Det siste produktet jeg skal vise dere er årets sommerduft fra Escada! Jeg kjøper vanligvis parfyme fra Escada hver eneste sommer. Men i år har jeg ikke gjort det fordi jeg har noen rester fra de tidligere årene. Så jeg ble veldig glad for å få denne likevel, for flasken er jo så utrolig fin! Og duften... Alle vet vel hvor fantastisk den er :-) 

Hvis du skulle unne deg ett av disse produktene (vanskelig å velge ett), this is it. Lavendel oljen, mmmmm ♥

Og så har jeg fått en rabattkode å gi til mine lesere, så nå kan du få 15% hos alt i nettbutikken til Bangerhead. De har alle merker mellom himmel og jord, så hvis du trenger hva som helst til sminkepungen eller badehylla, kan du kanskje finne noe der og få rabatt på dine favoritter. 

Rabattkoden er IDAW, og varer fram til 7. juni. Og så gjelder den ikke kampanjevarer, som allerede er på tilbud :-) Enjoy, og ha en fin søndagskveld! 

SOMMERGLØD PÅ BOKS

Annonse 

Husker dere at jeg skrev om Betakaroten fra Good For Me før jeg reiste til Dubai? Vel, jeg har vært "flink" og tatt kapslene hver eneste dag, og jeg er kjempefornøyd med den gylne brunfargen jeg har fått. Jeg har aldri vært en som blir helt sjokoladebrun, men når jeg tar betakaroten får jeg mye mer farge enn hvis jeg ikke gjør det. 

Nå er jo ikke brunfargen det aller viktigste med Betakaroten da, men jeg kan jo ikke nekte for at jeg føler meg mye mer fresh med litt farge. Jeg er veldig forsiktig med solen fordi jeg er redd for å bli solbrent, få flere føflekker og til slutt ende opp med hudkreft. Så jeg soler blant annet ikke ansiktet mitt, men merker at det også har fått litt farge selv om det for det meste har vært i skyggen. Den største fordelen med betakaroten er at man er mye mindre utsatt for soleksem og solbrenthet, og det er en forskjell jeg virkelig har merket. En av dagene sovnet jeg på solsengen med nesen i en bok, og da jeg våknet varm som en kokeplate, slapp jeg unna med litt rødfarge på brystet som var borte dagen etter.

Som leser av min blogg, får du nå tilbud på Betakaroten fra Good For Me. I stedet for å betale 249 kroner, får du nå første levering for kun 99 kroner. 

Tilbudet får du HER :-) 

Når jeg har skrevet om dette produktet tidligere, har jeg fått spørsmål om bindingstid og abonnement osv, så tenkte å svare på det her til alle som lurer. Det er ikke bindingstid på levering av Betakaroten fra Good For Me. Hvis du ikke ønsker å motta mer etter at du har fått den første pakken, er det bare å si i fra til kundeservice. 

Og når vi først er inne på det å sole seg og ta vare på huden; husk at du ikke kan poppe en Betakaroten, legge deg på solsengen og tro at alt er i sin skjønneste orden. Du må selvfølgelig smøre deg med solkrem, men det skjønner vel de fleste. Ha solvett, og bruk høy faktor - spesielt i ansiktet :-) 

RABATT PÅ MAST-FAVORITTENE

Annonse

Det beste med at jeg begynner å få ganske langt og tykt hår igjen, syns jeg er å ordne meg fin på håret. Ikke bare dra det opp i en hestehale for å få det ut av veien. Nå har jeg eksperimentert litt med MAST-krølltengene, som jeg faktisk har hatt i flere år nå. Å få krøllene/bølgene til å se naturlig ut er det aller viktigste når man krøller håret, for hvem vil vel se ut som en prom queen med nykrøllet parykk? 

I dag har jeg først krøllet håret med MAST vol 1, deretter glattet det ut og krøllet det igjen med MAST vol 2 for å demonstrere forskjellen for dere. Etter å ha surret håret rundt krølltangen, holdt jeg det i nøyaktig 5 sekunder. Jo kortere man holder, desto naturlig føler jeg looken blir. Her er resultatet :-) 

♥ På de to øverste bildene har jeg brukt MAST vol 1

Vol 1 anbefaler jeg virkelig til alle dere med langt og tykt hår som aldri lystrer på krølltenger. Krøll håret med denne, og krøllene vil sitte helt til du enten vasker håret eller til du glatter det ut med glattetang. Jeg har jo ikke dette problemet selv, håret mitt står rett til værs bare man ser på det. Men syns den kan være veldig fin på min hårtype også, så lenge man rufser det litt til eller grer i det. Jeg valgte å ikke gre det ut i dag, men det gir i hvertfall noe som ligner på "englehår", masse volum! 

♥ På disse to bildene har jeg brukt MAST vol 2, og den må jeg si er favoritten til mitt hår. 

På det øverste bildet har jeg akkurat bølget håret med Vol 2, mens på det nederste har jeg børstet det og rufset det sånn jeg ville gått ut døra. Syns den gir et så utrolig fint og naturlig resultat. Jeg har ikke brukt noen annen krølltang etter at jeg fikk denne for noe som kjennes som evigheter siden ♥

For å gjøre krøllingen av håret skånsomt, raskt og enkelt har jeg noen faste produkter jeg bruker. Det er selvfølgelig ikke et must å ha akkurat disse produktene, men jeg vil uansett anbefale å ha en varmebeskyttende spray og klyper til å sette opp håret som er ferdig krøllet. Her er produktene jeg bruker: 

♥1. Varmebeskyttende spray som lukter syyykt godt ♥2. Hårklyper fra MAST som gjør det lett å holde orden mens man krøller (eller glatter) ♥3. Den prisvinnende hårbørsten fra MAST, laget med naturhår og skader ikke håret ♥4. Krølltangen MAST vol 1 som lager krøller og gir håret masse volum ♥5. Krølltangen MAST vol 2 som lager naturlige, glamorøse bølger i håret. ♥6. Hårspray fra GB som gir godt hold uten å gjøre håret stivt. Finnes også i strong for de som trenger enda mer hold. 

Hvis det er noen av dere som fremdeles ikke har krølltang fra MAST, får dere nå 20% på dem hos Makestyle. Bruk rabattkoden wulff20, og 20% blir trukket fra i kassen. Rabattkoden varer i en uke! :-) 

I LOVE BITCHN'BROWS

Sponset behandling 

Da jeg var i Oslo i går, var jeg innom Beauty House Oslo for behandlingen bryn design. Mine bryn har levd sitt eget liv den siste tiden, jeg har egentlig bare latt dem gro som de selv vil. Men nå som jeg skal reise til Dubai har jeg hatt en uke hvor jeg har fikset på litt av hvert på fasaden, og i går var det brynene sin tur. På Beauty House vet jeg at jeg er i gode hender. Etter anbefalinger booket jeg makeup der til bursdagen min i fjor, og jeg ble så fornøyd at jeg ikke vasket av med sminken da jeg kom hjem den natten. Uups, haha. 

Men tilbake til bryn! Jeg har ikke vært så fornøyd med brynene mine på evigheter, de fikk seg virkelig en makeover. Jeg har egentlig ikke noe i mot å nappe bryn og sånt selv, men syns det er veldig fint å få hjelp til å i hvert fall gjøre det første gangen. En profesjonell som viser vei, og så kan jeg bare gå i fotsporene og vedlikeholde etterpå! 

Bryn design- behandlingen hos Beauty House består av farging, napping, styling og ikke minst rådgivning. Helt supert å få noen tips om hvordan man bør sminke sine bryn, etter å ha fått litt undervisning kunne jeg peke ut minst tre ting jeg alltid har gjort feil... Og ikke var det komplisert heller, så med litt øving håper jeg at jeg snart klarer å lage like fine bryn selv! 

Menneskene bak Beauty House har utviklet de beste (og når jeg sier de beste, da mener jeg de beste) produktene for skandinaviske bryn, og disse produktene heter Bitchn' Brows. Jeg ble stylet med produktene, og var så heldig å få dem med hjem også. For å si det sånn; alle øyenbrynsprodukter jeg tidligere har klattet rundt med får sparken nå, nå er det kun Bitch'n Brows som gjelder. Som nevnt er de utviklet med tanke på skandinaviske bryn, så fargene passer perfekt og ser helt naturlig ut. Det er så viktig at brynene passer til hudtonen og til håret, at de ikke lager sitt helt eget show i ansiktet. 

Kort tid etter at produktene var lansert,  ble de tatt inn i 90 salonger rundt om i landet. 90! Det er ikke lett å få innpass i salonger som nytt merke generelt, så det sier vel sitt om hvor bra det er. 

Her er tre must haves fra produktlinjen, produktene man bruker til å style brynene når de allerede er nappet og formet.

1. Brow pencil som man bruker til å ramme inn brynet, og til å fylle åpne partier i brynet. I motsetning til mange andre slike penner, inneholder Bitchn' Brows sine veldig lite oljer og fettstoffer, noe som gjør at den sitter hele dagen. Jeg har pennen i fargen "blonde".

2. Brow Shadow er en tre-delt skygge som fungerer like fint sammen med brow pencil som alene. Skyggen gir fylde i brynene og får dem til å se veldig naturlig ut, på meg ble den lyseste fargen brukt.

3. Brow Fix er en gel som setter brynene på plass og sørger for at de holder seg hele dagen. 

Når man finner virkelig gode produkter er baksiden ofte at de koster skjorta. Derfor ble jeg litt overrasket da jeg sjekket prisene på Bitchn'Brows, for prisene er hyggelige og mer enn overkommelige. Dette er jo produkter man har lenge, og jeg syns det er fint at det ikke trenger å koste flere tusen å ha fine bryn. Bitchn' Brows har laget en pakke for de som ønsker disse tre produktene, til en veldig fin pris. Kit'et kan kjøpes HER :-) 

- Her ser du fargene på Brow Shadow bedre, jeg bruker den lysebrune til venstre for en naturlig look -

Mange har nok pinsett, saks og den slags fra før, men Bitchn' Brows har naturligvis utviklet noen fantastiske produkter her også. Så jeg kan vise dem også, for de som eventuelt ikke har eller som ønsker å oppgradere til noe som faktisk er beregnet på bryn. For eksempel så har jeg alltid stusset brynene mine med neglesaks. Nå har jeg en liten saks som er ment for kun bryn, og man kan trygt si at det er en stor forskjell. 

1. Pinsetten Tweezer Straight! Pinsetten jeg har fra før er jeg blitt så god venn med at jeg tviler på at jeg kommer til å bytte, men den er også det eneste brynproduktet jeg ikke kommer til å bytte ut. Denne pinsetten gir et veldig godt grep og det er lett å nappe hår med den.

2. Brow Razor minner meg om da jeg var tenåring og lagde supertynne bryn ved hjelp av en slik en. Regner med at jeg ikke er den eneste? Men Brow Razor er et misforstått produkt, noe jeg skjønte i går. Den er jo ikke til for å kutte bort halve tykkelsen på brynet, den skal effektivt fjerne dun og småhår rundt brynene. Perfekt for området mellom brynene, for eksempel. Lenge leve! 

3. Bitchn' Brows Scissor slår hvilken som helst neglesaks ned i støvlene, og er perfekt til å stusse hårene på brynet så de ikke er for lange og lager "rot". 

4. Angel Brush er til å påføre Brow Shadow. Hårene på børsten gjør at produktet fester seg optimalt, og skyggen legger seg også veldig fint på brynet.  

På disse bildene er brynene mine ferdig stelt. Jeg er superfornøyd, og syns de ser så naturlig og fine ut. Fargen kunne ikke passet bedre, og produktene sitter til du selv velger å fjerne dem. 

Alle produktene fåes kjøpt hos Cosmeticspot.no, og hvis du ønsker å få hjelp til å designe brynene dine kan jeg anbefaler Beauty House Oslo på det varmeste. Jeg lover at du vil være i gode hender der, og selv om du kanskje tror at du har håpløse bryn... Det finnes triks som kan redde det meste :-) 

På Facebook-siden til Beauty House Oslo ligger det flere før- og etterbilder av brynh, helt fascinerende å se på. Tusen takk for fine bryn, og enda finere produkter! ♥

DUFTEN AV RENT HJEM OG SOMMER

Annonse 

Dere vil ikke tro hvor godt det lukter hjemme hos meg nå. Jeg har nemlig vært så heldig og få tilsendt en masse nyheter fra Makestyle, og temaet er duft! På soverommet lukter det som i en Victoria Secret Store, i stua lukter det sommer og rent, og på badet lukter det nyvasket sengetøy. Er ikke de tre tingene de beste duftene på denne jord? 

Når jeg har gjester blir de alltid sittende og lukte på duftlys og duftpinner, jeg er jo helt hekta og begynner å få litt av en samling nå. Men det er deilig å kunne bytte på, man blir jo "immun" mot duftene man omgås hele tiden. Med litt variasjon unngår man det :-) 

Først vil jeg vise dere de deilige produktene fra Clean. Jeg har parfyme fra dette merket fra før, og er helt fascinert over duftene. Om du vil ha duften av clean cotton, fresh laundry, warm cotton, rain.... Clean har alt du trenger for - ja, en ren duft. 

Duftpinner og duftlys ala Fresh Laundry ♥ Ahh, tenk om det gikk an å legge ut en duft på bloggen... En feil jeg ser mange gjør med duftpinner er at de setter alle pinnene i glasset med en gang. Da blir det veldig sterk lukt og du bruker den opp fortere. Start med kun noen få, og sett oppi en ny i uken eller når du føler at det trengs. Et trikst er også å røre litt rundt på pinnene av og til, da blir det "frigjort" mer duft :-) 

Fresh Laundry passer like godt i stuen som på badet eller vaskerommet. 

Duftspray til hjemmet er faktisk nytt for meg. Denne er i duften rain, lukter helt sinnsykt godt og rent. Gir meg litt følelsen av en norsk sommerdag etter at det har sluttet å regne. Bare parfymert! Vanskelig å forklare, altså. 

Så, over til produktene fra Victoria's Secret! Kan jo ikke gjøre annet enn å juble over at Makestyle har avtale med VS. Flere av disse produktene står alltid på handlelisten min når jeg besøker et land som har Victoria's Secret, og Dubai-turen jeg straks skal på er intet unntak. Men nå slipper jeg altså å bruke koffertvekt på duftsprayer, hurra! 

Disse duftsprayene er til kroppen, og lukter bare så deilig, sommerlig og søtt - uten å være kvalmende. Min favoritt er Love Spell til venstre, og de to andre heter Passion Struck og Strawberries & Champagne

I tillegg til bodymistene, har Makestyle tatt inn parfymer og bodylotion fra Victoria's Secret. Parfymen til venstre heter Victoria's Secret Angel Gold, og utseendet på flasken er jo nesten grunn nok til å ha den stående i hylla. Den i midten heter Victoria's Secret Bombshell, og hallo! DETTE MÅ JO VÆRE DUFTEN DE SPRAYER MED I VS-BUTIKKENE?!! Har alltid lurt på hva det lukter der, for det lukter så sykt godt. Den lukter i hvert fall veldig kjent, så for meg er dette vinneren blant alle VS-produktene ♥

Favorittduften for sommeren :-) Nå får dere 20% på alt fra Victoria's Secret hos Makestyle. Dere trenger ikke rabattkode, rabatten er allerede trukket fra prisen i nettbutikken. 

ET KOSTTILSKUDD SOM FAKTISK FUNKER

Annonse for noe genialt


Dere som har lest bloggen min lenge, kjenner til hårhistorien min. Klipte en skikkelig kort bobfrisyre, og så ut som en idiot på håret i to år. Det ble liksom aldri langt igjen, så jeg begynte med extensions. Bra extensions som gjorde lite skade, men hallo; alt sliter jo på håret - til og med at vi grer fingrene gjennom det. Nå har jeg endelig fått så mye hår at jeg er fornøyd, og jeg har sluttet med extensions. Kjempeluksus å ikke bruke en halvtime på å føne håret! 

Jeg er evig takknemlig for at venninnen min Naddis fortalte meg at jeg burde begynne å spise biotin. Hvorfor er det ingen som tipset meg om det da jeg hadde kort guttesveis og krøllene stod til alle kanter?! Vel, bedre sent enn aldri. 

Kosttilskuddet jeg tar heter Haircare, og det består blant annet av biotin, ølgjær, sink og kobber. Jeg har skikkelig troen på at spesielt biotin og ølgjær har gjort noe veldig bra for håret mitt. Har faktisk hørt at mange vasker håret sitt med øl for å få det til å vokse fortere? Kjenner at jeg har mer lyst til å ta et kosttilskudd enn å ha den slags party i dusjen, hehe. 


Som nevnt er Haircare et kosttilskudd, så vi snakker ikke hokus pokus, ta en pille og så våkner du opp med hårmanken til Shakira dagen etterpå. Jeg husker ikke nøyaktig når jeg begynte å ta Haircare, men det var en god stund før jul hvertfall. Har vært flink og tatt den daglige dosen hver dag, jeg er jo en mester i å glemme slikt. Men det har jeg virkelig fått mye igjen for. Håret mitt vokser fortere enn før, jeg har fått en del babyhår som er et veldig godt tegn selv om det er irriterende og håret kjennes sterkt og sunt ut. De gamle tuppene får man ikke gjort noe med annet enn å stusse og kure dem, men man kan hvertfall sørge for at det nye håret som vokser ut er sterkt og sunt. Det er det Haircare handler om :-) 

SER dere hvor mørk jeg har blitt i håret?! Jeg var hos frisøren og stripet det på fredag. Jeg har faktisk spart ettervekst siden julen fordi jeg skulle teste dette kosttilskuddet og ville vise dere hvor mye det hadde vokst. Bildet under er tatt én måned og 15 dager etter at jeg hadde vært hos frisøren sist. Jeg vet ikke med deres hår, men for mitt er dette en ganske lang ettervekst på så kort tid. Kall meg gjerne rar, men det er en fryd å se!


Hvis du har lyst til å prøve Haircare, får du 40% rabatt på det nå. Du kan lese mer og bestille produktet her :-) Hvis du ønsker å følge Haircare på Facebook-siden deres, kan du gjøre det her

Jeg anbefaler Haircare på det varmeste. Det er et av de få kosttilskuddene jeg faktisk har sett resultater av, og i tillegg får man det nå til 149 kroner. Happy hair! 

RABATT PÅ ALT FRA NILENS JORD

Annonse 

God søndag, dere ♥

Jeg hadde en sykt morsom lørdagskveld i går, med Alias og Heads Up. Og en liter vodka. Hadde det så gøy at jeg aldri kom meg på byen. Veldig glad for det i dag, da. 

I dag tenkte jeg å dele med dere et tilbud som Makestyle har kjørende i hele februar. Nærmer seg jo slutten av februar nå, så for de som ikke har fått det med seg enda; Makestyle gir 15% rabatt på ALLE produkter fra Nilens Jord! Rabattkoden er NJ15, og dere kan finne alle produktene på denne siden

Her har jeg lagt min typiske hverdagssminke, med produkter fra Nilens Jord. Hvilke produkter jeg har brukt kan dere se her: 

1. Velvet Perfect foundation 2. Bronzing powder 3. Duo brushes 4. Jumbo Mascara 5. Duo Concealer 6. Eyeliner 7. Blush 8. Flytende eyeliner (denne har jeg ikke på meg på bildet 9. Lipshine rose

Det er tre must haves her! Den første er Duo Brushes, det er den beste sminkekosten jeg har hatt så langt. Deilig å ha kost til solpudder og rouge på samme, og så røyter den ikke heller. Den andre favoritten her er Duo Concealer. Duo Concealer er kåret til årets makeup produkt i Danmark, noe jeg kan forstå. Også dette produktet er todelt, den ene siden er stift og den andre er flytende concealer. Den tredje er Lipshine i fargen Rose. Utrolig fin på leppene, for en litt søtere og mer glossy look enn vanlig ♥


Nilens Jord har så gode produkter. De er parabenfrie og parfymefrie, med andre ord snille mot huden. Nyt rabattkoden og resten av søndagen, jeg skal ut og gå en tur i den deilige ettermiddagssola! :-)

MAX FACTOR 100 ÅR: 1980-TALLET

Annonse

God tirsdag, kjære lesere ♥

Nå har blogg challengen i forbindelse med Max Factors 100 års jubileum kommet til veiens ende, og som dere kanskje har gjettet allerede er siste utfordring 1980-tallet med Madonna i spissen den siste utfordringen. Det har vært så gøy å være med og teste masse make up og looks jeg kanskje ikke ville prøvd ut ellers. 80-talls looken syns jeg på godt norsk at er innmari stygg. Blå og rosa øyenskygge får meg til å sette meg helt på bakbeina, hehehe. Så denne gangen valgte jeg å tone looken helt ned, såpass at jeg kunne gått ut døra sånn uten å bli flau. 


For å se lookene våre ordentlig kan dere gå inn på Facebook her. Der kan dere også stemme på den looken dere liker best. Denne gangen syns jeg virkelig de andre jentene fortjener stemene deres (de er så flinke!!) men hvis dere vil stemme på meg er det veldig hyggelig :-) Den bloggeren som vinner challengen får dele ut makeup til sine lesere. 

Her ser dere makeupen som er brukt i innlegget. 1. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-In-1 Foundation 2. Bronzing Powder Golden 3. Colour Perfection Duo Eye Shadow Sparkling Sirius 4. Kohl Pencil White 5. False Lash Future Mascara 6. Colour Elixir Gloss

80's ala 2014! Takk for meg :-) 

PERFUME

Denne parfymen fra Chloé er en av julegavene jeg fikk, og jeg MÅ bare tipse dere om den. Den er herved min nye, faste parfyme ♥ Den lukter friskt av roser, uten å være for søt eller kvalmende. Jeg er jo stor fan av sommerduftene fra Escada, men føler at de passer bedre å bruke om sommeren. Denne er perfekt året rundt! 

RABATT PÅ VITA LIBERATA

God kveld!

Nå har jeg gitt meg med lesingen. Mamma var her en stund og hørte meg i pensum, men plutselig sovnet hun da jeg var midt i et svar! Haha, ler meg i hjel. Det sier kanskje litt om hvor håpløst dette er? Etter dette innlegget skal jeg varme opp middagsrester og se den nyeste episoden av Homeland, før jeg pakker til Oslo-tur. Etter eksamen blir jeg nemlig igjen for å feire med klassen. Det skal bli så gøy, det. 

 


Annonse

 

Dette innlegget skulle egentlig kommet for lenge siden, men som dere vet mistet jeg alle bildene mine i Sri Lanka. Så har det bare vært alt for mye å gjøre, men nå håper jeg dere som har etterlyst likevel rekker å bruke rabattkoden før julebord, nyttårsaften eller hva det måtte være ♥

Makestyle gir dere nå 10% rabatt på alt du trenger for en fin, myk, sunkissed og glødende hud. Dere får altså rabatt på alle produktene i dette innlegget, ved å bruke rabattkode "Wulfføko", og rabattkoden varer ut måneden. 

Som jeg har nevnt tidligere, så var jeg veldig spent på å prøve selvbruningen fra Vita Liberata, fordi jeg har hørt at det er den Kim Kardashian bruker. Hun er bare det vakreste i verden - nesten. Dum som jeg er, forventet jeg å se Kim K i speilet da jeg var ferdig smurt. Haha! Jeg så ikke ut som Kim, men jeg fikk hvert fall en veldig fin brunfarge. 

Jeg testet både pHenomenal mousse i fargen medium og Rich Face i fargen light, og er superfornøyd med begge. De lukter ikke vondt i det hele tatt, og fargen blir fin og naturlig. Vita Laberta har vunnet priser for disse selvbruningene, og jeg leste at fargen kan vare opp til 3 uker hvis man påfører farge tre ganger. Passer meg utmerket, for det blir ikke mye ekte sol på denne kroppen på en stund! 

Som dere sikkert ikke trenger noen leksjon i, er det viktig med en ren hud for at selvbruningen skal se fin ut på huden. Å smøre seg og forsyne huden med fuktighet er også et smart triks for at selvbruningen skal holde seg fin i en god stund. 

Makestyle anbefalte meg å teste Argan Body Butter og Honey Scrub fra Terre d'Oc, og de er herlige begge to. Økologiske produkter som lukter himmelsk og nærmest smelter på huden. Body scrub'en er like god som den jeg anbefalte fra Sara Happ, og den koster det samme på kronen. Så da blir det jo litt hipp som happ. See what I did there?! Haha. 

Bodybutteret har jeg stående ved siden av senga, og smører gjerne leggene med den før jeg legger meg om kvelden. Føttende også! Våkner med babymyke føtter morgenen etter. Jeg får så tørr hud om vinteren, så den er helt genial. 

Kjempevanskelig å ta et fair bilde av fargen innendørs på kveldstid, men her har jeg smurt høyre bein én runde. Dere får følge med på bloggen de neste dagene og se hvordan fargen ser ut på meg. Nå har jeg nemlig smurt ansikt, hals, ben, bryst og rygg, og er klar for JULEBORD! :-) 

RABATT PÅ HOLD IN

Annonse

God kveld fra et kaotisk kjøkkenbord fullt av papirer og tusjer som ikke virker ♥

Hvert år like før jul, skriver jeg et innlegg om hold in-produktene hos Buyhelse. Ikke fordi jeg lengre trenger å understreke hvor bra de er, men fordi det er kjekt med en påminnelse om at de fakisk finnes på denne tiden, hvor mange gruer seg til å åle seg inn i en trang julekjole og i tillegg spise og drikke til langt på natt. 

Så for deg som kunne trenge en hjelpende hånd - eller skal jeg si noe hjelpende undertøy til finstasen skal på, her er et tilbud på to bestselgere: 

The Magic Body og All in One Body Shaper får dere nå 100 kroner i rabatt! Rabattkoden er "holdinn" og varer fram til 31. januar. 

De er ikke akkurat veldig billig disse livreddende plaggene, så en sånn rabatt kommer godt med :-) Til deres forsvar kan de brukes år etter år, rakner ikke som en typisk party-strømpebukse med en gang man har fått den på seg. Begge kan brukes under bukse, skjørt og kjole, og kommer både i sort og hudfarget. 

Selv kjenner jeg på at min egen forfengelighet daler. Jeg har kutta ut extensions, etterveksten min når snart til ørene og jeg får ikke lengre pusteproblemer hvis jeg ikke har hold in-strømpebukse når jeg skal dra på meg kjolen. Så jeg bruker ikke selv disse "draktene" eller hva jeg skal kalle dem, men jeg ble derimot veldig glad da jeg så denne nyheten, som jeg absolutt kommer til å bruke: 

The magic pant - ser ikke denne ut som noe Kim Kardashian kunne gått med i full offentlighet, uten noe over? Haha. Jeg liker den! Holder inn magen og gir rumpa et lite løft, mer enn det kan jeg vel ikke be om... 

I tillegg til favorittene over, vil jeg minne om at BuyHelse har et stort utvalg av alt mulig du kan ha under kjolen for å føle deg litt finere (ja, det høres dumt ut, men flesteparten av oss går vel og holder inn magen store deler av kvelden) så ta en titt her for å se utvalget

I nettbutikken kan dere selvfølgelig se bedre bilder av produktene (også på modell, beklager at jeg ikke poserte i disse plaggene...) og selvfølgelig størrelsesguide. Selv har jeg plaggene i medium, men kunne sikkert også hatt small, da ville de gitt enda bedre hold in-effekt :-) 

HILSEN EN SOM ALDRI BYTTER FOUNDATION

Inneholder annonselenker

Makeupen til gårsdagens julebord. Jeg holder på å spare ut brynene mine, så det er derfor de ser litt crazy ut med blits, haha :-) 

Som jeg har fortalt mang en gang, så har jeg aldri klart å finne en foundation som kan måle seg med Dior sin Forever, som jeg har brukt i mange år nå. Jeg bytter kanskje foundation hvert femte år, uansett hvor mange flotte produkter som har dumpet ned i postkassa mi, er det nesten aldri noen som får fast plass i sminkepungen. Nå har jeg endelig funnet en ny favoritt foundation, det trodde jeg aldri kom til å skje. 

Sensai sin fluid finish lasting velvet foundation er hittil den beste foundationen jeg har prøvd. Fargen er helt nydelig, huden gløder og ser mer naturlig ut, og så varer den hele kvelden. Ah, så deilig å endelig kunne bytte! ♥ Jeg bruker forresten fargen natural beige. 

Jeg har også begynt å bruke primeren dere ser på bildet, den heter skin perfecting primer og er fra merket Murad. Primeren har faktisk en poreminimerende formula, og skjuler ujevnheter og hinder huden i å se blank ut. Den kan faktisk brukes både under foundation og i stedet for foundation! Er litt farge i den. 

Over primeren og foundation bruker jeg Sensai silky bronze sun protect compact. Beste solpudderet jeg har hatt, ever! Skulle hørt på de som har anbefalt meg Sensai mye tidligere, da hadde jeg sluppet å prøve mye rart, haha. Jeg har fargen medium i pudderet.. 

Jeg ble helt i ekstase da jeg fant dette Anastasia Contour kit'et! Har alltid hatt så lyst å lære meg conturing, og sminke meg sånn som Kim K. Man kan jo gjøre de mest utrolige ting med ansiktet ved hjelp av conturing, men jeg har fortsatt til gode å lære meg teknikken. Enn så lenge får jeg nøye meg med å lage litt mer markerte kinnbein, så får jeg sette meg ned med Youtube og prøve meg fram en dag jeg har tid. Ser forresten at det er utsolgt akkurat nå, men det går an å "overvåke" produktet på siden, så får du mail når det kommer på lager. 

Hvem hadde trodd at jeg skulle bli glad i å bruke øyenskygge?! Er ingen ekspert, men jeg prøver litt her og litt der. Elsker både de skyggene jeg har brukt i bloggchallengen med Max Factor, et kit jeg har fra Nilens Jord samt disse skyggene fra Make up Store. Det er faktisk et Make Up Store X-mas Palett kit med masse fine skygger på ett brett. 

Mine lesere får nå 15% rabatt på HELE sortimentet hos Bangerhead, bortsett fra kampanjevarer. Så hvis dere trenger makeup til dere selv eller noe fint til julegaver, så kan dere jo ta en kikk. De har seriøst alt i denne verden man kan ønske seg på badehylla, i sminkepungen og i dusjen ♥


Rabattkoden er gyldig fram til 14. desember, enjoy! :-) 

MAX FACTOR 100 ÅR: 1970-TALLET

Annonse 

Vi fortsetter å feire at Max Factor fyller 100 år, og i første del av desember er det 1970-tallet som skal hylles. Looen er inspirert av Farrah Fawcett, en amerikansk skuespiller og i følge Wikipedia (ja, jeg måtte google) et legendarisk sexsymbol. 

Looken er frisk, glødende og glamorøs, og passer derfor perfekt nå som det er julebord, julaften og nyttårsaften ganske straks. Her er tolknigen Max Factor har gjort sammen med Gwyneth Paltrow: 


Og her er min tolkning. Vil hvert fall påstå at jeg nailet kjolevalget, da?! 

Siden det blir spurt om produktene jeg har brukt hver gang, har jeg valgt å finne fram linker til alle produktene. Her er alt som er blitt brukt til looken: 

Skin Luminizer Foundation i fargen golden Flawless Percection Blush i fargen Mulberry ♦ Wild Shadow Pots i fargen feral brown ♦ Wild shadow pots i fargen savage rose ♦ Wild shadow pots i fargen Auburn Envy ♦ Colour X-pert Eyeliner i fargen sort False Lash Effect Maskara i fargen sort ♦ Giant penstick i fargen mysterious hazel ♦

Denne looken er den av lookene så langt som jeg føler meg mest hjemme med. Kunne fint gått sånn på fest, selv om jeg ville valgt en øyenskygge som det ikke var rosatoner i. Colour X-pert eyelineren blir jeg bare mer og mer glad i, det er faktisk den eneste våtlineren jeg bruker nå. Den går ikke av med mindre du virkelig vil ha den av. Likte også penstick'en i mysterious hazel veldig godt. Fargen var helt nydelig! 

Håper dere likte looken, og har lyst til å legge inn en stemme til meg på bloggchallengen HER :-) Husk at hvis jeg vinner, er premien å få dele ut makeup til dere lesere ♥

PS. Ved å bruke rabattkoden "wulff" på Vita.no får du 20% på alt fra Max Factor i hele desember!

HAIR BY MAST

Annonse

Endelig var det min tur til å teste de nye produktene fra MAST ♥ Som dere sikkert har fått med dere, er det Janne, grunderen bak Makestyle som lager MAST-produktene. I tillegg til krølltengene vi alle er så glad i, har det nå kommet en egen MAST glattetang + hårbørste. Glattetangen Gizmo og naturhårbørsten Ricci Grande er ikke bare et syn for øyet, men til stor glede for håret også. 

Jeg var veldig spent på spesielt glattetangen, da jeg har vært stor GHD-fan fra dag én. Finnes det noe som kan måle seg med GHD? For å teste, brukte jeg Gizmo til fire looks som jeg vanligvis pleier å lage med GHD-familien min. Helt glatt hår, glatt hår med bøy nederst, masse krøller, og til slutt "slappe" krøller som man får når man grer ut nykrøllet hår. Her er resultatet: 

Gizmo Straightener imponerte på alle punkter, bortsett fra ett. Når jeg skal lage frisyren hvor jeg kun har bøy nederst i håret, kommer jeg fremdeles til å foretrekke den store GHD-tangen min. Gizmo ble litt for liten. Men på de andre frisyrene syns jeg faktisk Gizmo var like god som GHD, den er faktisk enda enklere å krølle med. Så den kommer jeg til å anbefale til mine venninner som syns at det å krølle håret med glattetang er det vanskeligste på denne jord :-) Dessuten ligger MAST sin langt under i pris, faktisk omtrent halv pris... 

Glattetangen Gizmo kan du kjøpe her, og naturhårbørsten Ricci Grande fåes kjøpt her

 

Tilbehøret jeg har brukt når jeg lager disse frisyrene er ikke noe hokuspokus, dette er to ting jeg bruker hver dag. Uansett om jeg føner, glatter, krøller. Alligator Hair Clips bruker jeg for å holde styr på håret og The Gold Lotion bruker jeg som varmebeskyttende. Sistnevnte lukter så godt at jeg snart har tømt min andre flakse. Ops. 

Nå får dere 10% rabatt på MAST-produktene fram til 15. desember, ved å bruke rabattkoden IDAMAST ♥

AUDREY HEPBURN + GIVE AWAY

Skrevet i samarbeid med Max Factor


Det er november, og denne måneden feirer vi Max Factor's 100 års jubileum ved å hylle 1950-tallet. Visste dere at den første concealeren deres kom i 1954? Og maskarabørsten i 1958? Mest sannsynlig ikke, hehe. 50-talls looken presenter Max Factor med Audrey Hepburn, og i dette innlegget får dere se mitt forsøk på å gjenskape looken. Her er produktene jeg brukte:

FaceFinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation, Flawless Perfection Blush i Natural Glow, Eyebrow Pencil i Hazel, Wild Shadow Spots i Auburn Envy, Wild Shadow Spots i Pale Pebble, Colour Precision Eye Shadow i Pearl Beige, Colour X-pert Eyeliner i Black, Masterpiece Max Mascara i Black og Colour Elixir Lipstick i Burnt Caramel. Jeg liker eyelineren og leppestiften godt, syns de gir en sofistikert men samtidg ganske naturlig look. Alle produktene får man kjøpt her


Audrey Hepburn ala Ida! Får lyst til å begynne å gå med sånn eyeliner til vanlig, jeg. Hva tror dere, blir det for mye? Jeg blir uansett veldig glad om dere har lyst til å stemme på mitt bidrag i blog challengen, det kan dere gjøre HER

Og vet dere hva! Jeg vant forrige måneds bloggchallenge! Kjempegøy! De andre jentene er jo så flinke både med makeup og foto, så det var morsomt å vinne. Og det beste er jo at vi ikke vinner noe til oss selv, men at vi får lov til å dele ut makeup til leserne våre. Så siden jeg vant, får jeg nå dele ut 6 stk av nyheten Masterpiece Transform Mascara til dere. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis du har lyst på, så trekker jeg ut vinnere i løpet av helgen. Og pssst, ikke glem å stemme på meg denne måneden også, da! Hvis jeg vinner igjen blir det enda flere premier neste måned :-) 

VINNERNE ER TRUKKET 

20% RABATT PÅ COSMETIC ORGANIZERS

AnnonseHei, alle søndagselskere - og hatere. 

Tenkte jeg skulle tipse dere om noen dingser som jeg elsker, og som sørger for at jeg har orden i sminkesakene. Jeg har hatt Makeup Organizers i flere år, og kommer aldri til å gå tilbake til å sitte og rote i en stor sminkepung hver gang jeg skal sparkle fjeset. Det er også et helt supert julegavetips til venninner, mammaer, søstre, tanter og så videre, for i tillegg til å være nyttig, så koster det ikke stort. 

Her ser dere min hær med Makeup Organizers. I tillegg til å være praktisk, så syns jeg det ser utrolig fint ut også. Hvis jeg skal dra fram noen av favorittdelene, så må det være disse:  

♥ Denne smykkeorganisatoren bruker jeg til hårstrikker og spenner. Veldig kjekt, for hårstrikker og spenner har en mystisk måte å forsvinne på. 

♥ I Fox Shape Lipstick Holder er det plass til opp til 15 leppestiffer samt flere produkter på øverste rad. Perfekt for en lipstick- lover! 

♥ Cosmetic Organizer Tray er min favoritt. Den har store rom, så den bruker jeg til neglelakker, parfyme og solpudder. 

♥ Box With 3 Drawers er veldig praktisk, i skuffene oppbevarer jeg sminkekoster, eyelinere, brynpenner og noen puddere. På toppen er det plass til andre ting. 

Alle Cosmetic Organizers hos Makestyle finner dere HER


Mine lesere får nå 20% på alle produktene fra Cosmetic Organizers. Rabattkoden er WULFF45 og varer i to uker :-) 

Enjoy!

MAKEUP SOM DEKKER ALT

Annonse

Jeg husker jeg så denne videoen for noen år siden, og fikk helt hakeslepp. Husker dere den? Ser at den har over 9 millioner views, det er jo helt sykt. Men ikke så rart, egentlig.

Da jeg fikk tilbud om å teste ut og skrive om disse produktene, kunne jeg jo ikke si nei! Tenkte på denne fyren med tatoveringer over hele kroppen med en gang jeg fikk henvendelsen, men da var jeg faktisk ikke klar over at det var nettopp Vichy Dermablend som var brukt i videoen. 


Den som leser bloggen min fast, vet at jeg er stor fan av en liten dose retusjering. Jeg "rydder" gjerne opp i fregner, føflekker og solskader før jeg legger ut bilde på bloggen. Jeg var mer nøye på det før, bryr meg liksom litt mindre nå. Men det er fremdeles irriterende, og jeg kunne vært mer komfortabel med å vise meg fram uten sminke. Så gjett om jeg gledet meg til å teste disse produktene, som skal dekke over alt! Første gang jeg har vært litt lei meg for å ikke ha tatoveringer, for da kunne jeg virkelig vist dere forskjellen. 

Her er produktene jeg fikk tilsendt: 

Ettersom jeg ikke har tatoveringer å dekke til, valgte jeg å demonstrere sminken på ansiktet, mitt "problemområde". Jeg foretrekker foundation framfor pudder, så jeg bestemte meg for å utelukke de to produktene til høyre (det ene er jo til kroppen) og bruke disse tre produktene for å blende ansiktet mitt: 

Jeg bruker farge 15 opal, det var den av de tre nyansene som passet huden min best. De andre fargene heter 25 nude og 35 sand. Når jeg har litt mer farge på huden, kan jeg tenke meg at det er fint å blande litt av nude inn i opal. Det gjør litt vondt å legge ut et så nakent bilde av huden min, men slik ser det altså ut: 


På bildet til venstre er jeg helt usminket og uretusjert, obviolsly! På bildet til høyre har jeg brukt de tre produktene jeg skrev at jeg skulle bruke. Det er jo en gigantisk forskjell. Men jeg tipper dere er enig i at bildet til høyre ser litt unaturlig og livløst ut. Men det er jo fordi jeg ikke har hatt på meg solpudder, og den andre sminken jeg bruker til daglig. Her er jeg ferdig sminket: 

Her ligner jeg litt mer på versjonen jeg vanligvis presenterer av meg selv, haha :-) 

Så, hva er den ærlige dommen over produktene? Først må det sies at produktene har varierende dekkevne. Fra minst til mest dekkevne, går det i rekkefølgen foundation til ansikt > pudder til ansikt > corrective stick > foundation til kropp. Foundation til kropp har jeg ikke testet, men jeg har testet alle de andre.

Jeg er i utgangspunktet ikke fan av pudder til ansikt. Pudderet dekker bra, men jeg føler meg uansett ganske blek og tørr når jeg sminker ansiktet mitt med pudder. Derfor velger jeg alltid foundation. Fluid Corrective Foundation likte jeg godt. Den er fuktig, lett å påføre, og den gjør mye for huden i form av at den lysner og dekker ujevnheter. Røde spotter, blåfarge under øynene - og den tar seg av småfregnene også. Men den har ikke så mye dekkevne at den dekker alt av føflekker og sånt. 

Her kommer corrective stick inn. OG DEN HAR JEG LYST TIL Å KÅRE TIL ÅRETS PRODUKT!!! Den utslettet føflekkene mine på et blunk, de ble usynlig. Så usynlig at jeg satt et øyeblikk, og bare; hmm... Helt fantastisk. 

Alle produktene kan man kjøpe på Apotek som fører Vichy. Hvis du går inn på denne nettsiden, kan du lese alt om produktene og finne et apotek i nærheten av deg som selger dem. 

Noen av mine lesere som har erfaringer med produktet? Eller som har lyst til å teste det? 

KISS KISS

God søndag ♥

Jeg hadde en kjempekoselig tacokveld med Malin og Kathrine i går. Vi lo og skravet til det ble midnatt. All mimringen vår gjorde at jeg fikk lyst til å dra på meg styltene og gå på byen, men det er jeg veldig glad for at jeg ikke gjorde. Å våkne opp i fin form på søndager er verdt så utrolig mye. 

 


 

Annonse

Da jeg la ut rabattkoden til Makestyle på fredag i dette innlegget, glemte jeg helt å linke til og skrive om leppestiften og lip glossen i innlegget. Krise!!! Det er jo noen av mine favorittprodukter om dagen. Faktisk så har jeg tre av glossene og tre av leppestiftene fra Nilens Jord. Så da viser jeg dem heller i et eget innlegg i stedet, siden jeg surret sånn på fredag :-) 

Disse to leppestiftene er helt fantastisk. Bortsett fra når jeg skal ha på meg rød leppestift, er det kun disse to jeg bruker. Jeg er overrasket over hvor glad jeg er blitt i den beige, men den er jo bare så Kim K ♥ Fun fact: visste dere at to av mine beste venner tror at de er Kim? Bra de ikke kjenner hverandre, for da hadde det vel blitt cat fight. Hahaha. Vel, jeg vet at jeg ikke ligner på Kim, men leppestiften er veldig Kim. Så. Ja. 

Den nude kan kjøpes her, og den rosa her

Dette er en lipshine, fra Nilens Jord den også. Må bare være helt ærlig og si at jeg foretrekker de to leppestiftene over i stedet for denne. Denne har litt mindre farge, men er mer ute etter å gi leppene shine. Den sitter hvertfall veldig godt og holder leppene fuktig :-) Kan kjøpes her


Her er de tre glossene. Farge nummer 748 og 749 er ganske like, mens NUDE er favoritten her også, så klart. Jeg liker å bruke glossene over leppestiftene, men det er muligens litt smør på flesk... 

På disse bildene har jeg på meg de to leppestiftene øverst i innlegget, fargene nude og soft rose ♥ Takk for at dere holder ut med de kleine trutmunnene mine, de ble i utgangspunktet utført med en ironisk distanse - men det kom ikke helt fram her. 

Rabattkoden på HELE Makestyle gjelder fortsatt, så dere får 10% rabatt på alt i nettbutikken. Og koden er fremdeles WULFF43. 

Kos dykk! Jeg skal slenge meg på sykkelen, mamma venter på meg i den nye leiligheten :-) 

IN MY BAG

Annonse

Først og fremst: jeg har fått en rabattkode av Makestyle som gir min lesere 10% på HELE nettbutikken. Så hvis dere har siklet på noe fra Makestyle har dere muligheten til å få en fin rabatt på det nå ♥

Rabattkoden er WULFF43 :-) 

Tenkte jeg skulle vise dere noen favoritter som jeg har i veska. Det er ingen hemmelighet at det alltid er dårlig plass i vesker, enten den er stor eller liten. Jeg som pendler så mye, er helt avhengig av å ha med meg masse stæsj. Hvis jeg ikke har pungen med "velvære" i veska, klikker det for meg. Å være langt hjemmefra uten mulighet til å gå hjem og freshe seg opp mellom forelesning og møte er dritkjipt. 

Også når jeg er på byen drasser jeg med meg halve livet mitt i en liten veske. Så da er det jo greit at det finnes kompakte produkter og små størrelser, da? 

 

Her er produktene: 

Hello munnspray kommer i tre forskjellige smaker; supermint, pink grapefruit mint og mojito mint. Jeg kan se for meg mange situasjoner hvor denne er kjekk å ha! Etter lunsjen som inneholdt litt for mye løk, på byen når du etter en halv pakke Marlboro light endelig tror du har funnet den rette (hahaha) - and the list goes on...  De små sprayene er så søte, og de både lukter og smaker godt.

Parfymeflakong fra Travalo er som sendt fra HIMMELEN til meg! Jeg har jo sett dette produktet på flyplasser i mange år, men aldri tenkt at det er noe jeg trenger. Nå kan jeg aldri leve uten. I stedet for å drasse med meg en svær jævel full av Escada, har jeg sprayet parfymen min inn på denne lille flasken på størrelse med en lillefinger. Og så koster den bare 99,-! 

Travel Brush Set fra Da Vinci er gull på byen. Selv har jeg et par vesker som bærer preg av at sminkekostene jeg bruker til hverdags har levd sitt eget liv der nede. Så fra nå av er det dette settet som blir med. Tar liten plass, og det kjennes ut som om børstene er av veldig god kvalitet. Perfekt som gave også?! 

Maya Water Facial Mist har jeg jo skrevet om før, veldig kjekt at den finnes i så liten størrelse også. Tar ingen plass, og det er så deilig og forfriskende å ta seg en liten "dusj" her og der. 

Eyedews har jeg alltid i kjøleskapet - og i veska. De hører vel egentlig ikke hjemme i kjøleskapet, men jeg elsker når de er ekstra kalde. Hvis det er veldig få mennesker på toget hender det at jeg unner meg en liten runde med eyedews - noen ganger trengs det virkelig. Uunnværlig når man er sliten, trøtt, har vondt i hodet, er fyllesyk etc. Nå for tiden bruker jeg den med kokosnøtt, elsker den!

Styling Soft Spray fra GB har jeg hjemme på badet også, men denne størrelsen er perfekt for veska både på skolen og på byen. 

Kos dere, og husk at dere kan bruke rabttkoden på hva dere vil inne på Makestyle :-) 

MAX FACTOR 100 ÅR: 1940-TALLET

Skrevet i samarbeid med Max Factor 

Som dere sikkert husker, har jeg tatt i mot en utfordring fra Max Factor. De har 100 års jubileum i år, og det feires ved å hylle ikoniske looks opp gjennom tidene. Nå i oktober er det 1940-tallet som står på menyen, og det med Marilyn Monroe i spissen. 

Her er mitt forsøk på å skape looken. Make up looken vel å merke, håret måtte jeg bare gi opp for jeg har jo hår ned til korsryggen nå, haha! 

Jeg elsker jo å gå med røde lepper når jeg skal ut, så det var egentlig ikke så fremmed for meg. Kremøyenskyggene som hører til looken var overraskende enkle å påføre, det var noe helt nytt for meg. Ellers tror jeg favorittene mine for dette innlegget må være denne foundationen og denne maskaraen. Førstnevnte har rikelig med fuktighet, er lett å påføre og sitter hele dagen, mens sistnevnte har en børste som sørger for at man ikke får klumper. Jeg våget meg på litt maskara selv om jeg har vippeextensions, det må være lov en sjelden gang. Alle produktene som er brukt finnes her hvis noen er interessert :-) 

Nå er jo dette en konkurranse mellom to andre bloggere og meg, og det er meningen at vi skal få leserne våre til å stemme på oss. Det har seg sånn at de to andre jentene har mye bedre bilder enn meg, men den bloggeren som vinner får som premie å dele ut masse makeup til sine lesere. Så hvis dere vil at jeg skal dele ut fine premier til dere, stem på meg HER ♥ 

Ps. Du trenger ikke fylle inn noe som helst, bare trykk på "stem" knappen under mitt bilde!

MAX FACTOR: 100 ÅR MED GLAMOUR

Annonse

Hei igjen ♥

Jeg har fått en morsom challenge av Max Factor. De fyller nemlig 100 år i år, og 100 år med glamour må feires med et brak. Derfor har de gjenskapt ikoniske looks fra 50-, 60-, 70- og 80-tallet, og har lansert en stor kampanje med Gwyneth Paltrow i spissen. Hun ser virkelig helt fantastisk ut med alle lookene, og utfordringen går ut på at jeg og to andre bloggere skal leke oss med sminke fra Max Factor og gjenskape lookene vi også.

Først ut er 60-tallet, og det er Brigitte Bardot som hylles. Her ser dere Gwyneth med looken, sminket av make up artister i Max Factor:

Og så var det min tur, da. Jeg hadde ikke make up artister fra Max Factor stående på badet, men jeg gjorde mitt beste med både øyenskygge og eyeliner, hihi.

Jeg syns jeg ser helt merkelig ut med så mye sminke på øynene, tror aldri jeg har hatt så mye før. Hehe, men gøy å prøve noe nytt da. Brukte ganske mange produkter til denne looken, men jeg fikk meg to storfavoritter. De heter Whipped Cream Foundation og Creamy Blush, sistnevnte er en rouge. Konsistensen var helt fantastisk på begge produktene, for ikke å snakke om fargene. Alle produkter fra Max Factor kan kjøpes her.

I månedene fram til jul kommer jeg til å prøve meg på en ny look hver måned. Alle blir lagt ut på Max Factor sin Facebook side her, og du som leser kan stemme på hvilken look som er best. Den bloggeren som får flest stemmer får lov til å dele ut haugevis av sminke til sine lesere, sååå dere må selvfølgelig stemme på meg ♥

Nå skal resten av London-kvelden nytes, god helg til alle :-)

PS. Nå har stemmefunksjonen kommet, så stem på meg her om dere vil.

INVISIBOBBLE GIVE AWAY

Annonse

Hei! ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en helt fantastisk en, faktisk så bra at jeg glemte at jeg har en blogg å oppdatere. Men det kommer bilder fra hyttetur senere i dag, først vil jeg tipse dere om et nytt produkt jeg har testet.

Det finnes mange grunner til at håret vårt blir slitt. Hårfarge, glattetang, sol, hårføning... Og hårstrikk. Jeg bruker nesten alltid hårstrikk, og det er nok en av grunnene til at håret mitt i fronten aldri blir langt. Det knekker rett og slett, som et resultat av alt for mange timer tilbragt under en hårstrikk som sliter på håret. 

Jeg har prøvd disse Blax-strikkene og lignende hårstrikker som skal være mindre skadelig for håret, men når jeg skal bruke dem til hestehale eller dott, er de enten for små eller så ryker de. De funker nederst i håret når man har flette, men ellers får jeg ikke til å bruke dem.

Her om dagen fikk jeg tilsendt en pakke full av et nytt produkt som har kommet til Norge; det heter Invisibobble.

Invisibobble er en hårstrikk som skal være mye snillere mot håret, her er noen fordeler ved produktet:

♥ Hestehalen ser større ut og får mer volum
♥ Setter ikke merker i håret
♥ Får ikke håret ditt til å se flatt ut
♥ Klemmer ikke og er veldig sensitivt for håret
♥ Holder håret stramt, og er perfekt til trening
♥ Vannfast og hygienisk.
♥ Ikke ubehagelig å sove med, selv om man kanskje helst ikke skal det

Besøk Invisibobble på Facebook HERDu får kjøpt Invisibobble på XXL og Kicks parfymeri i Norge, jeg anbefaler hårstrikken på det varmeste. Det er vel aldri en dum idé å være litt snillere mot håret sitt?

Jeg har fått en hel haug med Invisibobbles i søte farger, og tenkte jeg skulle dele dem med dere. Er det noen som har lyst å prøve? Skriv en kommentar i kommentarfeltet hvis du har lyst på en, så sender jeg i posten til noen av dere :-)

25% RABATT PÅ SUNSPA

Annonse

Sprett champagnen!!! Neida. Men med jevne mellomrom er det faktisk flere lesere som etterlyser rabattkode på Sunspa-produkter, så dette jeg jo dele. For nå har Makestyle nemlig 25% rabatt på alle produkter fra Sunspa.

Bedre tilbud kan man vel nesten ikke få. Jeg har hatt mine i et år nå, og de to favorittene mine er nesten gått tom. Så jeg skal i hvertfall klikke hjem to! Her er mine to favoritter fra Sunspa:

Den rosa heter 3 Day Lotion og er en bronzing lotion som gir en syykt fin farge. Den brune heter Tan-In-A-Can Chocolate, og er en spray med en mørk men troverdig farge. Jeg elsker begge to, det kommer egentlig litt an på om man foretrekker lotion eller spray. Jeg er flinkest med lotion, så går som oftest for det.

Selvbruningene fra Sunspa lukter ikke vondt i det hele tatt, noe som er så synd med andre selvbrunere jeg liker å bruke. Dove for eksempel. Den superbillig, fargen blir ganske fin (litt mer oransje enn Sunspa dessverre) men man lukter jo råtten nøttefabrikk etter å ha tatt den på. Så det er et stort pluss med Sunspa ♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg i bilen hjem til Norge. Gleder meg til å komme hjem til fastedager, bilkjøring og trådløst internett ♥

HJEMMESPA MED STERKE BILDER

Annonse


Hjelp! Er ikke det noe av det styggeste dere har sett? Haha, jeg ble skremt da jeg så meg selv i speilet. Følte meg liksom så vel med et deilig, nedkjølt ansikt - men da jeg åpnet øynene for å se meg selv i speilet for første gang, da skvatt jeg! Men det er bare en HELT fantastisk Ice Mask, som jeg har testet for Makestyle. Ice Mask gir huden fukt og skal stramme den opp. Den inneholder C-vitamin som beskytter huden mot ytre forurensing og Aloevera som gjenoppbygger og beroliger skadet hud. Etter å ha testet masken tre ganger (det er 6 masker i en pakke) må jeg innrømme at jeg er imponert. Skal jeg være helt ærlig, så vet jeg jo ikke om den strammer opp huden, det er vanskelig for meg å se. Men gropene under øynene mine er blitt mindre synlige. Jeg er av typen som har groper under øynene uansett, trøtt eller opplagt. Men jeg syns at Ice Mask hjelper mot det. Verdt hver eneste krone, og jeg skal kjøpe nye når det er tomt.

Hjemmespa er som medisin i hverdagen min. Hvis jeg er trøtt, sliten eller i dårlig humør, liker jeg å skru av lyset på badet, tenne et Voluspa, sette på avslappende musikk og dusje i glovarmt vann helt til jeg blir lei. Og jeg føler meg alltid mye bedre etterpå. Så - hjemmespa trenger ikke å koste en krone, det blir til hva man gjør det til selv. Altså, bortsett fra at det kanskje synes på strømregningen, haha.

Likevel er det jo ekstra deilig med produkter som får en til å føle seg ekstra fresh. Denne søndagen har jeg veltet meg i hjemmespa-luksus med disse produktene: Maya Water Facial Mist: har sett disse sprayflaskene over alt i det siste, og da ble jeg naturligvis nysgjerrig. Maya Water er laget av rent, norsk kildevann og skal være proppfull av organiske antioxidanter. Beyoncé, Victoria Beckham og Rihanna er blant kjendisene som forguder Maya Water - og de er vel kravstore damer? Jeg konkluderer med at Maya Water nå og for alltid skal ha en fast plass i vesken min, så jeg kan spraye ansiktet mitt når som helst og hvor som helst. Den tilfører huden fuktighet, og kan brukes selv om man har på seg sminke! Hurra :-) Den lille er kanskje kjekkest å ha med i veska, den finner dere her
Beauté Pacifique fuktmaske: jeg har testet en hel serie med produkter fra dette merket tidligere, men har aldri anbefalt det til dere fordi det ikke var noe for meg. Jeg er av den enkle typen når det kommer til hudpleie, og når det blir for mye å holde styr på: da gir jeg opp. Likevel er det noen få produkter fra serien jeg valgte å beholde, og fuktmasken er en av dem. Det jeg liker så godt ved denne er at den kan brukes om natten. Man våkner opp med silkemyk hud morgenen etter. Deilig, deilig!
Lip Scrub fra Sarah Happ: denne har jeg anbefalt dere mange ganger, og jeg er ikke blitt mindre begeistret med tiden. Et must (før jeg oppdaget den skrubbet jeg leppene mine med tannbørsten) for meg som biter meg i leppa ved hver minste bekymring, men som ikke takler å ha tørre og sprukne lepper. Denne gang i smaken Clementine, pass på å ikke spise den opp...
Eyedews: jeg elsker Eyedews! Et godt alternaltiv til Ice Mask hvis man ikke vil ha en heldekkende maske. Noen ganger er det jo kun området under øynene som trenger oppfriskning. Her har jeg dem i kokos og grønn te, de er utrolig gode begge to. Grønn te finnes her
Nyt rabattkoden, og fin søndag til dere alle! ♥

SOMMERTILBUD PÅ MAST KRØLLTANG

Annonse

Det er sommertilbud på min favoritt krølltang gjennom tidene, og det kan vi jo ikke la gå hus forbi. Så for dere som enda ikke har skaffet dere en MAST Vol 2, gjør det HER nå ♥

Mange hundre, hvis ikke tusen lesere har kjøpt krølltangen, og det er så gøy å høre at dere også elsker den. Ekstra gøy er det jo at det er Janne (Makestyle-grunderen) som har laget den.

MAST vol 1 er forresten også på salg, den lager mindre krøller i håret og er også veldig bra. Hvis dere vil se forskjellen på krøllene Vol 1 og Vol 2 lager, kan dere se på et gammelt innlegg hvor jeg sammenlignet de to. Det finner dere her. Dere trenger ingen rabattkode for å få sommertilbudet, prisen er allerede satt ned hos Makestyle.

Jeg er dessverre ikke gravid enda, bare mye vind i Tønsberg i dag...

Her er produktene jeg bruker til å style sammen med MAST. Styling Spray Strong eller Styling Spray Soft (førstnevnte hvis det regner eller hvis jeg skal ut på byen, sistnevnte i hverdagen), MAST Alligator Clips og varmebeskyttende fra Miriam Quevedo.

Nyt sommertilbudet! Akkurat nå har jeg besøk av mamma og pappa, de har vært på middag her siden de flytter ut av huset nå og så vidt har en stol igjen å sitte på. Maten jeg lagde smakte dritt, så nå skal vi til mormor og morfar og spise vafler, jam jam! :-)

CARRIE BRADSHAW-HÅRET

Annonse

Ok, ganske sykt: Sarah Jessica Parker er på Gran Canaria for en filminnspilling. Har lyst til å møte henne, men kjenner at ferien ikke skal brukes på timesvis med leting og stalking. Mye bedre å bare hylle henne med Carrie Bradshaw-sveisen, haha.

Makestyle har sponset meg med en bølgetang, som faktisk lager nesten helt like bølger som jeg har i håret fra naturens side. De blir selvfølgelig litt finere med bølgetangen, skikkelig Carrie Bradshaw ♥

Jeg har hatt bølgetang tidligere også, men slike redskaper kan sette tålmodigheten på prøve. Derfor liker jeg denne så godt, den har nemlig en låsemekanisme som gjør at du slipper å sitte og klemme igjen tangen med hendene.

Jeg har valgt å rufse mine bølger til for å få en mer naturlig look, men det er også veldig fint hvis man ikke rufser, så får man litt mer kreppet look.

Her er produktene jeg har brukt:


♥ 1. Corioliss Big Wave Iron er bølgetangen jeg har brukt, elsker den!

♥ 2. Alligator Hair Clips fra MAST bruker jeg både når jeg føner, retter og krøller håret. De kommer i 6-pack.

♥ 3. Styling Spray Soft fra GB holder i massevis til å holde denne typen bølger på plass, de varer som regel uansett til neste gang du vasker håret. 

♥ 4. The Gold Lotion fra Miriam Quevedo kan brukes til varmebeskyttende og skal gi en shine og glans i håret. Personlig ser jeg ikke noe til den "glansen" den skal gi, men en god varmebeskyttende kommer alltid godt med. 

♥ 5. Hårbørste fra Mason Pearson, verdens beste hårbørste! Jeg har sverget til samme hårbørste i flere år før jeg ble introdusert for denne. Den er dyr, men det er det en grunn til. 

RABATTKODE:

Dere skal selvfølgelig få en rabattkode på produktene i dette innlegget. Den er wulff22, og gir 10% rabatt på produktene i 1 uke.

Enjoy! :-)

SUMMER READY

//Sponset behandling

Noe av det første jeg gjorde da jeg luktet sommer, var å løpe til Neglhuset og fikse meg. Det er faktisk over et år siden jeg har fikset neglene mine, etter flere år med påsetting av negler var jeg rett og slett litt lei. Men herregud, så deilig det var å få fikset neglene igjen. Jeg er like flink til å ta på neglelakk selv som en elefant ville vært, tror jeg. Dessuten satte jeg ikke på falske negler, men jeg fikk shellac - en slags lakk som kan vare i opp til 4-6 uker.

På sommeren pleier jeg alltid å pynte litt på tærne også, jeg går som regel barbeint, i flipflops eller i åpne sko. Fikk shellac på tærne også, og det ser ut til å vare like lenge som lovet. Fikk det på et par uker før jeg dro til Gran Canaria, og nå etter at jeg kom hjem er det like fint. Neglhuset har mange fine farger, og det koster 700 kroner.

Katlin på Neglhuset er helt rå på negler. Det er nesten synd å komme dit og be om ensfargede, "kjedelige" negler når man vet hvor mye fantastisk hun kan gjøre. En ekte kunstner!

Neglhuset selger også et ganske sykt produkt som heter Babyfoot, har dere hørt om det? Det er en hjemmebehandling hvor man sitter med poser på bena i 2 timer, og den neste uken vil all gammel hud falle av. Egentlig ganske ekkelt, så vil i såfall anbefale å gjøre det litt før du planlegger en svømmetur med din kjære.

Dere finner mer info på nettsiden til Neglhuset her. De finnes også på Facebook her. For å booke time kan dere ringe eller sende sms til 458 33 166.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å dra tilbake til Neglhuset, må få fikset vippene mine snart! En tur til frisøren trenger jeg også, føler meg som en grå, ustelt mus her jeg sitter og leser til prøve. Tror jeg har slått rekord i å ikke bry meg om utseendet de siste ukene. Befriende, men det får være grenser...

LYKKELIG FREDAG

Woah, sjekk den fletta! Eller sløyfefletta, eller hva jeg nå enn skal kalle det. Snille Line på Bibbis som både ordnet hår på meg og sminket meg, selv om alt jeg kom for var en stuss. Jeg var hårmodell for Line da jeg var fjortis, og det var hun som klippet bob på meg hvis dere husker det? Haha, det var ulykkelige tider for meg med så kort hår, men da har jeg i det minste lært at jeg aldri skal ha kort igjen. Evigheter siden jeg hadde sett Line, så det var koselig å dra og klippe seg der ♥

Nå skal jeg hjem på fredagskos til mor og far. Jeg begynner å lure på om jeg kanskje har en hjerneskade, for det er ingenting i denne verden som frister mer akkurat nå. Å snuble rundt med en GT er det i hvertfall lenge til jeg skal gjøre igjen.

Håper alle har en fantastisk start på helgen sin :-)

LA OSS SNAKKE ØYENBRYN

//Inneholder reklame

Jeg får veldig mange spørsmål om hvilke produkter og hva slags farge jeg bruker på brynene mine. Det skal nevnes at jeg har to forskjellige øyenbryn (tipper jeg ikke er den eneste som har det "problemet") men prøver så klart å gjøre det beste ut av de brynene jeg har fått tildelt likevel. For et år siden tatoverte jeg dem også, noe jeg ble superfornøyd med. Men jeg har ikke vært og tatt det siste påfyllet, så jeg føler ikke at tatoveringen i seg selv er nok. Den er ganske svak nå, og jeg vil selvfølgelig ha fyldige bryn med farge.

Husker dere Fred Hamelten, som jeg har vært hos og fikset brynene hos flere ganger? Han er kongen av øyenbryn, så det er kanskje ikke så rart at det er klin umulig å få time hos han. Sist jeg snakket med han var ventelisten på over ett år...

Nå har han kommet med sin egen kolleksjon med øyenbrynsprodukter som man kan kjøpe hos Makestyle.

Kolleksjonen består av pinsett, etui, to brynskygger og highlighter. Produktene er ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener og går under kategorien mineral-make up.

Pinsett: jeg blir nesten litt oppgitt når jeg skal prøve å finne ord for hvor bra denne pinsetten er, for jeg vet at ingen kommer til å skjønne hvor bra den faktisk er. Da jeg prøvde den første gang begynte jeg å le, for... Hva er det jeg har drevet med tidligere? Sammenlagt har jeg sikkert stått timesvis og klønet med en dårlig pinsett, for så å få tak i håret på tredje forsøk. Denne pinsetten gjør jobben lekende lett. Kanskje ikke så rart når den er håndlaget i Sveits under forstørrelsesglass av den verdenskjente produsenten Rubis. I 2012 vant den også Cosmopolitan Awards. Pinsetten kan kjøpes her.

Etui: etuiene kommer i konjakkfarge, rosa, oransje, lilla og svart. Jeg falt padask for det i konjakkfarge! Etuiene er ganske dyre, men de er visst laget av samme skinn og på samme fabrikk som Chanel. Kvaliteten er upåklagelig - den perfekte gaven til en som er opptatt av øyenbryn. Kan kjøpes her

Brynskygger: brynskyggene kommer i fargene Light Blonde og Ash Grey. Jeg bruker den som heter Light Blonde, den passer for kvinner av typisk nordisk utseende som har lyse hudtoner. Ash Grey passer til personer med mørkere hudtoner eller som ønsker mørkere øyenbryn. Skyggene kommer i applikatorer som ligner på våt eyeliner, kjempelett å påføre brynet. Fargene er helt supre, og sitter hele dagen - eller enda lengre om man ønsker det. Kan kjøpes her og her.

Highlighter: High Brow er en highlighter til bruk rett under øynene. Den gir inntrykk av løftede bryn. Finnes her.Elsk på disse produktene, altså! Hvis jeg skal anbefale spesielt ett av disse produktene, så gir ikke det. Men jeg kan anbefale spesielt to! Og det er pinsetten og brynskyggen. Er så morsomt når man finner helt geniale produkter, og etter èn dag tenker man; hva gjorde jeg egentlig før disse produktene? 

Sminkeveskene som er avbildet lengre oppe i innlegget er Makestyle sine egne MAST beauty bags. Den lille heter Calli Beauty Bag og kan kjøpes her. Den store heter Quin Beauty Bag og kan kjøpes her. Jeg lånte dem nettopp bort til boligstyling (mamma og pappa skal jo selge huset og fikk besøk av fotograf) for de får badet til å se skikkelig luksus ut.

RABATTKODE

I forbindelse med dette innlegget, får alle mine lesere som kjøper Fred Hamelten-produkter hos Makestyle med en liten gave på kjøpet. En giftbag fra Sara Happ til å ha produktene i :-) For å få med den ekstra gaven på kjøpet, bruk rabattkode wulff7. Rabattkoden varer ut uken.

Snille, flinke Fred og jeg back in the days :-) 

Nå har jeg kommet meg hjem til mamma og pappa, med koffert, katt og hele pakka. Avreise til Roma i morgen, wohoooo!!

ALT OM MITT HÅR

//Jeg er sponset av Hairtalk extensions som jeg nevner i dette innlegget

Nesten daglig får jeg kommentarer og mail med spørsmål om håret mitt, så tenkte det var like greit å lage et innlegg hvor jeg oppsummerer alt og svarer på spørsmålene jeg ofte får.

Hvilken shampoo og balsam bruker du?
Det varierer litt, men mesteparten av tiden bruker jeg K-Pak fra Joico. K-pak inneholder masse protein og er så god mot håret. Og den lukter deilig og rent, mmmm... Skulle ønske man kunne spise produktene, haha. Linker direkte til produktene jeg bruker:shampoo her, balsam her og kur her. Jeg pleier faktisk å kjøpe de store flaskene, for jeg bruker så veldig mye av produktene. Hos en vanlig person varer de små flaskene sikkert i flere måneder, men ikke hos dette hårvraket. For de som ønsker flasker i frisørstørrelse (1000ml) finnes shampoo her og balsam her.

Jeg sliter sånn med at håret mitt ikke vokser foran, det rekker meg aldri lengre enn til haken. Mener jeg har lest at du hadde samme problem en gang, hvordan fikk du det til å vokse?
Jeg er ikke kvitt det problemet helt. Sykt irriterende. Men det kommer av tre ting. 1. At man har håret mye opp i hårstrikk, det sliter konstant på håret. 2. At man bruker varme stylingredskaper og hårprodukter som gjør håret stivt slik at det knekker. 3. At man tar/stryker/drar seg i håret. Det eneste man kan gjøre for at det skal vokse ut igjen er å la det være helt i fred. Jeg har nesten gitt opp! Men for å hindre at det knekker enda mer, bruker jeg i det minste varmebeskyttende når jeg krøller og glatter håret. Kan anbefale denne og denne. Litt vanskelig å si hvilken som er best. Joico er jo et av mine absolutte favorittmerker, men Sassoon sin lukter faktisk himmelsk i tillegg til å beskytte. Joico sin lukter litt mer... Kjemisk? Skal til å teste en helt ny varmebeskytter nå, som i tillegg til å være varmebeskyttende gir håret sykt fin glans og kan brukes på huden for å gi den ekstra glød. Produktet finner dere her, skal anbefale det til dere hvis jeg liker det!

Eeeh.. Er det sant at man skal ha i hårkur før balsam?
JA! Er ikke så alt for lenge siden jeg fant ut av dette selv. Men rekkefølgen skal altså være slik: 1. Shampoo. 2. Hårkur. 3. Balsam. Vannet åpner hårstråene, så det er jo meningen at shampooen skal inn og rengjøre, og så skal kuren pleie håret før balsamen brukes til å lukke skjellagene. Å bruke hårkuren til slutt er altså ganske bortkastet. Et tips som jeg syns funker, er å skylle ut balsamen med kaldt/lunkent vann helt til slutt - det gjør at det tar lengre tid før håret mitt blir fett.

Oppbevaringsboksene som jeg har i dusjen er kjøpt på Lucky Duck. Elsker dem!

Har du fremdeles extensions?
Jeg har noen få remser i nå. Bytter litt på å ha extensions og ha pause. Jeg elsker det og føler meg veldig fin med det, men i perioder hvor jeg er lat og så vidt ser meg i speilet, er det ikke vits. Nå skal jeg heldigvis til frisøren snart! Da tenker jeg at jeg setter i noen i min egen lengde, som plasseres slik at jeg fortsatt kan ha hestehale og donut-frisyre.

Hvilken frisør går du til? Og hva slags extensions bruker du?
Jeg går hos Ruhs frisørsalong på Frogner i Oslo. Frisøren min heter Merethe, men de andre som jobber der er veldig dyktige de også. Den type extensions de bruker hos Ruhs heter Hairtalk, og er bare det beste du får tak i innen extensions. Teipsystemet til Hairtalk sørger for at ditt eget hår kan vokse ut samtidig som du har extensions, i motsetning til ved bruk av keratin-fester og den slags dritt. Herregud, jeg kom til Ruhs for første gang i 2011 etter å ha hatt keratin-fester. Jeg var jo nesten skallet... Følte meg som en gutt. Nå har jeg fått normalt, langt hår igjen, takk og lov! Likevel liker jeg å fylle inn med Hairtalk av og til.

Hvilken farge farger du håret ditt i?
Det har jeg spurt Merethe om tidligere, og da fikk jeg dette til svar: min naturlige hårfarge er en 6'er, på en skala hvor 1 er svart og 10 er blondt. Når Merethe farger håret mitt, legger hun foliestriper med bleking, samtidig som hun bruker 9,1 mellom i bunnen for å lysne etterveksten. Men vær obs på at ikke alle frisører bruker samme farger!

Hva koster Hairtalk Extensions? Står ikke priser noen steder.
Grunnen til at det ikke står priser noen steder, er fordi det varierer så mye. Det varierer fra salong til salong, og det varierer fra hode til hode. Hvor mye du trenger, hvor langt du skal ha og så videre. Så jeg kan dessverre ikke gi deg noen pris.Ta kontakt med frisørsalongen hvor du har tenkt deg å sette på Hairtalk, så kan de gi deg en pris etter å ha snakket med deg.

Hvordan kan man holde extensions fine lengst mulig? Har ikke råd til nye hele tiden.
Hvis du skal være en eksemplarisk extensions-bruker, føner du håret med en gang du har dusjet, sover med flette og bruker de hårproduktene som hører til extensionsmerket ditt.Hvordan lager du donut? Du lager den uten sånn hull i midten?
Jeg har lovet å lage en video hvor jeg viser, så skal prøve å få gjor det snart. Men hvis jeg skal prøve å forlare det: de fleste lager donut ved å lage en palme. Altså at de lager en hestehale, trer donuten på og legger håret over donuten som en palme. Jeg bruker en litt annen teknikk. Jeg snor håret rundt hele veien, legger det liksom rundt donuten. Gah - ikke enkelt å forklare akkurat.

Kan du anbefale en hårspray?
Jeg kan anbefale to! Den ene ble jeg introdusert for en dag det regnet. Jeg hadde fikset håret og skulle på fest, og marsjerte pottesur inn på Byporten for å få tak i en hårspray. Jeg fant en frisørsalong, og sa jeg trengte en paraply-hårspray. Jeg ble anbefalt en, og hadde svært høye forventninger fordi den var dritdyr. 400 kroner for en hårspray?! Galskap. Men den funket som bare det, og jeg våknet opp med fint hår morgenen etter, selv etter en fuktig kveld på byen. Jeg har jo et hår som kruser og krøller seg bare noen fråder litt, så jeg ble veldig glad da jeg fant en spray som reddet meg fra det. Sprayen er på tilbud her. Til dere som ikke har fullt så kravstort hår, anbefaler jeg denne hårsprayen. Den bruker jeg selv til hverdags, for håret blir ikke like stivt av den som førstnevnte :-)

Hvordan blir du kvitt babyhår?
Haha, jeg blir gal av babyhår! Har sykt mye av det. Det er sikkert ikke bra for håret, men noen ganger tar jeg håndkrem og drar det over håret der hvor det er ille. Veldig lite så klart, så det ikke skal bli fettete. Men det funker, verdt et forsøk!

Hvilke krølltenger og glattetanger bruker du?
Jeg har tre krølltenger og to glattetanger. LOL tenker du kanskje, men jeg bruker alle bortsett fra den ene krølltangen. Jeg bruker Mast1 og Mast2 som jeg skrev om her for ikke så lenge siden. Begge glattetangene er fra GHD. Jeg har den minste og den største. Hadde den mellomste, men den ble ødelagt. Man trenger uansett ikke den hvis man har de to andre størrelsene. Den minste bruker jeg hvis jeg vil krølle håret med glattetang, og for å glatte de korte babyhårene helt inntil hodebunnen. Den store bruker jeg til å glatte ut håret i hverdagen, den er utrolig bra.

Håper noe av det var til hjelp! :-)

Jeg har hatt en kjempekoselig ettermiddag med Maria. Vi gleder oss så fælt til å reise fra snøkaos. Gjør ikke noe hvis det regner og er kaldt (selvfølgelig håper vi mest på sol) i Roma, så lenge det ikke snør... Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa for å suge til meg litt internett og spise middag! Er det mulig at jeg ikke har bestilt internett. Skulle nesten tro at underbevisstheten min ikke har lyst til å flytte.

VIPPEEXTENSIONS TILBUD: 2 for 1

Hipp hurra for Neglhuset, som fyller 6 år i januar ♥ Neglhuset er en av mine eldste samarbeidspartnere, husker fremdeles den dagen Agnes (eieren) ringte meg og sa at hun hadde fått et tips om at jeg drev med noe som het blogg, men hun visste ikke helt hva det var fornoe. Ah, de tider da ingen visste hva blogg var; good times. 

Har hatt mange morsomme timer hos Neglhuset - det er alltid en fryd å sitte der og skravle i noen timer mens man bare blir penere og penere og penere...

I anledning bursdag, ønsker Neglhuset å feire med et sjeldent bra tilbud. Nå gir de 2 for 1 på vippeextensions, hvilket betyr at du kan ta med deg en venninne/mor/søster/tante/kollega, og så kan dere dele regningen for ett sett med vippeextensions! Det er halv pris, for å si det på enklere måte :-)
For å benytte deg av tilbudet må du booke timen i løpet av januar - men du trenger altså ikke å ha timen i januar. Dere trenger heller ikke å gå samtidig, men isåfall må den som har den første timen legge ut for hele beløpet.

For å booke time, ring eller send sms til 458 33 166. Dere mer info om Neglhuset på Facebook her og på nettsiden deres her.

GOD MORGEN

God morgen! I dag er det bittelille julaften ♥ Jeg har sovet lenge, og hatt en lang frokost for meg selv mens resten av familien har vært ute og gjort ærend. 

Endelig har jeg fått på vippeextensions igjen! Føler meg som meg selv igjen, haha. Jeg går fremdeles til Neglhuset, og er fremdeles like fornøyd etter 4 år med samarbeid. Tenkte å tipse dere om at Neglhuset selger gavekort - og de har åpent i dag! Så hvis du mangler julegave til en som ønsker seg vipper, eller om du ønsker deg vipper selv: det er fremdeles ikke for sent!

Dere finner Neghulset på Facebook her, og nettsiden deres her. Behandlingen er sponset :-)

RABATT PÅ MIN FAVORITT-KRØLLTANG

//Innlegget inneholder reklame for helt fantastiske produkter

God kveld, kjære lesere ♥ 

Nå har jeg endelig tatt meg sammen og tatt bilder hvor jeg har brukt både MAST vol 1 og MAST vol 2, slik at dere kan se tydelig forskjell på de to krølltengene. MAST vol 1 lager middels store, og litt tettere krøller. Hvis man ikke grer dem ut, vil jeg kalle det prom curls. MAST vol 2 lager større, slakkere krøller, jeg vil kalle dem bølger. Gir litt mer classy Hollywood look. Toern er definitivt min favoritt, da jeg har små krusete krøller fra naturens side, hihi.

I tillegg til å vise dere forskjellen, har jeg vært så heldig og få en heftig rabattkode til dere, på hele 20%! Så hvis noen av dere vil kjøpe MAST eller noen av stylingproduktene i dette innlegget, får dere en veldig fin pris på det. Hvis dere bestiller innen onsdag, er det til og med nesten helt sikkert at dere har pakken deres før jul :-)

På de tre bildene over her, ser dere da håret mitt etter bruk av MAST vol 1. Disse bildene er tatt etter en hel dag. Krøllene er også dratt ut med hårbørste, så dere kan tro de holder godt! Syns ikke krøllene MAST vol 1 lager er superfine hvis man ikke grer dem ut, da blir de alt for nuddel-ish. Men absolutt pluss for holdbarhet, der slår den MAST vol 2 ned i støvlene. Disse krøllene kan vare i dagevis hvis du ikke blir våt i håret.

På disse to bildene har jeg brukt MAST vol 2. Jeg liker å buste til looken litt, så jeg tuperer og sprayer litt tilfeldig etter å ha krøllet med den. Jeg virkelig elsker MAST vol 2, bruker den flere ganger i uka. Og det har jeg kun tid til fordi den varmer seg opp på ett minutt, og fordi man får fine bølger i håret veldig fort. Jeg kan krølle hele håret mitt på 10-15 min. Når dere ser meg med fine bølger i håret, er det MAST vol 2 jeg har brukt :-)

MAST vol 1 kan kjøpes her, og MAST vol 2 finner dere her.

Ikke glem å bruke rabattkoden dere har fått, da får dere hele 20% rabatt. Rabattkoden er wulff51 med små bokstaver, og den varer ut 31. desember.


Disse stylingproduktene har jeg fått anbefalt av Janne, jenta som har laget MAST (og står bak Makestyle). Har testet Gun-Britt sine produkter tidligere, de er så naturlige og deilige. Nå har de jo fått et utrolig kult design også! Velkommen inn på mitt nye badeværelse, søte små flasker.

Dry Volume Booster sprayes i tørt hår og gir håret maksimalt med volum. Fungerer som en tørrshampo, uten at hodebunnen din dekkes av hvitt støv. Styling Spray Soft er en lett men samtidig holdbar hårspray. I fuktig vær vil jeg likevel anbefale å bruke en spray som er litt sterkere enn denne. I hvertfall hvis du har like vanskelig hår som meg! Repair & Style Mousse er himmelen for meg. Den redder deg fra anti-frizz og reparerer faktisk skadet hår.

Dere får 20% på alle disse stylingproduktene i tillegg til MAST. Rabattkoden er som nevnt lengre oppe; wulff51. 

Alle ha en MAST-krølltang. Bedre å angre på noe man har kjøpt enn noe man ikke har kjøpt! Haha ♥

PS. Makestyle har en julekalender gående på Facebook, med masse fine premier. Den finner dere her.

RABATTKODE OG GIVEAWAY ♥

Hudprodukter er noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg er litt sånn; smører meg febrilsk, og gransker speilbildet mitt etterpå. Hvorfor ble jeg ikke noe penere?! Burde ikke den lille prikken der gått bort med en gang? Haha, jeg vil ha action med en gang. Noe utålmodig. Nå har jeg heldigvis alltid vært heldig med huden min, og sluppet unna både kvisemonsteret, tør hud og fet hud. Jeg har selvfølgelig perioder med røde prikker og tørr hud, men jeg klager ikke i det hele tatt. heldig har jeg vært! 

De siste ukene har jeg testet Linda Johansen-produkter for MyBeauty. Dere vet hvor glad jeg er i Ole Henriksen, sant? Linda Johansen og Ole Henriksen (hvis man ikke har peiling, høres de ikke akkurat ut som deilige hudprodukter) er herved likestilte. Ole Henriksen er ekte, frisk og man føler at man smører sunnheten selv rett på huden - mens Linda Johansen føles luksuriøs, deilig og oppfriskende. 

Bortsett fra to dager, har jeg gått uten sminke de siste ukene, mens jeg har testet LJ. Jeg syns jo selv at jeg ser grå og stusselig ut uten sminke, men med disse har jeg hvertfall følt meg fresh. 1000 poeng spesielt til Rescue Mask, som på en eller annen måte fresher opp trynet på 5 minutter. Om det faktisk synes, bare føles eller om det er Placebo-effekt vet jeg jo ikke, men det føles deilig og jeg føler meg finere etter å ha brukt den. Masken har forresten funnet Cosmopolitan Beauty Awards tidligere!

♥ Påfør Instant Rescue Mask, og la den virke i 2-3 minutter før du "masserer" ansiktet lett. La virke i ca 2 minutter til før du renser av. 
♥ Deretter kan du påføre Hydra Gold Serum +. Den inneholder 24K gullflak og biner fuktighet slik at den forblir i huden. Hello glow! 
♥ Til slutt smører jeg på White Truffle Radiance Cream. Huden blir veldig myk og deilig av den, men kremen er litt tykk for min smak. 

RABATTKODE 

Produktene fra Linda Johansen er ganske kostbare til forbruksvare å være, derfor tenkte jeg å gi dere en rabattkode. Koden er LJ2013 og varer til midnatt 20. november. Det er hele 20% i rabatt, enjoy :-) 
PS. Rabattkoden gjelder på produktene jeg har omtalt i dette innlegget, samt hele lakkserien fra Linda Johansen. Alle LJ-produkter finner dere her.  

MONDAY GIVEAWAY

Monday Giveaway er nå ute på FB-siden min! Og ja, den har noe med dette innlegget å gjøre, hihi :-) Husk at dere må like siden min for å kunne delta.

//Reklamebasert innlegg

FARSDAG OG VIPPETILBUD

Hurra for alle fedre i dag! Har dere gjort noe hyggelig for pappaen deres? Jeg mener nå at det viktigste er å være sammen med pappaen sin, for oss som er heldige å ha en. Det er jo snart jul, så jeg har ikke overøst pappa med gaver. Han fikk to flasker vin og så dro vi og trente sammen. Det har vi aldri gjort før. Men det var kjekt å trene med pappa, for da var det ingen sleske fyrer som glodde på meg eller snakket til meg. Verste jeg vet er fremmede folk som vil prate på trening, og dem finnes det mange nok av. 

Mamma kommer snart hjem fra fjelltur, og da håper jeg at jeg klarer å lure med meg hele familien på kino. Jeg har så lyst å se Bad Grandpa! Haha, mamma kommer til å drepe meg hvis jeg får lurt henne med på den. Hun vil helst se filmer om grønne sykler, solsikker og dikt. 

Vil gjerne gi leserne mine et VIPPETILBUD denne søndagskvelden! I hele november har Neglhuset nemlig halv pris på vipper. Passer perfekt siden julebordsesongen er rett rundt hjørnet, og fordi julen er en ekstremt dyr tid i utgangspunktet. Så i stedet for at det koster 2.000,- å legge vipper, koster det nå 1.000,- hos alle behandlerne. 

Så hvis du vil ha vipper til halv pris, kast deg rundt og bestill time - og husk å si at du vil ha tilbudet som du fant på min blogg :-) Tlf: 458 33 166

PS. Dere må slutte å gå helt random steder og ta vippeextensions, det ser jo helt jævlig ut. Ser bloggere har vært og fått typ fire vipper på hvert øye, og bare jippi, se hvor fint det ble. Det skal være like tett som dere ser på bildene av meg over her.

//Reklamebasert

HÅRET MITT ER HELDIG

Du vet at du er keen på å dra til frisøren når du står opp klokken syv på en fridag for å komme deg dit. Trengte virkelig å freshe opp litt nå, så nå sitter jeg hos Ruhs og får nytt Hairtalk og farger etterveksten. Og så koser jeg meg med salat fra Bit og smoothie fra SmoothiexChange - det er de to første stedene jeg løper til når jeg kommer til Oslo. Trenger dem i Tønsberg, så hvis noen gidder å åpne der er det flott. Jeg lover å komme hver eneste dag :-) 

Skal vise dere bilder av håret senere! Nå skal jeg på overnatting til Idabestis, (haha, angrer på at jeg begynte å kalle henne det her på bloggen, kan jo ikke slutte med det nå) så det blir superkos. Må jo utnytte tiden når jeg først er i byen. Jeg tenkte forresten å få litt fart på Facebook-siden min. Hallo, alle bloggere må jo ha en Facebook-side, og der har jeg ligget litt på latsiden. Så nå tenkte jeg å ha konkurranser der hver uke. Første superpremie er å sette på Hairtalk extensions - er ikke det en fantastisk premie så vet ikke jeg. Konkurransene kommer til å være på mandag. Jeg blir veldig glad om dere vil like siden min HER, ellers kan dere jo bare stikke innom og kikke etter konkurranser av og til. 

Behandlingen er sponset. 

MY NAILS ARE HAVING FUN

De siste par ukene har jeg testet Ciatè-neglelakker for Makestyle. Ciatè er det hotteste innenfor negler nå, og er spesielt kjent for sine kit med caviar- manicure. Jeg har aldri vært spesielt opptatt av neglelakk, men da jeg oppdaget disse. Herregud, så gøy jeg har hatt med negler. Og plutselig er det blitt like viktig for meg å fikse negler som å legge sminke før jeg skal på fest. 

Emarald Collection ble en av mine favoritter, med hele fire elementer å pryde neglene med. Ditch The Heels nail polish, caviar pearls, sequins og crushed velvet samarbeider om å lage de fineste neglene. Jeg ser for meg at dette kit'et er perfekt for julekjolen. Jeg skal glitre om kapp med juletreet! Hehe. Kit'et kan kjøpes her

Caviar Luxe Smoulder i sølv, er en mer luksuriøs vri på caviar-manikyr. Herregud, så fine de er! Blås i hvor kjedelig antrekket ditt er, har du disse neglene, er du klar. Fåes kjøpt her. Finnes også i gull her og rose gold her

Sukkersøte negler med Caviar Lemon Fizz kit. Lemon Fizz har gul underlakk, og kan kjøpes her. I Cotton Candy kit'et får man turkis bunnlakk, mens man kan få rosa bunnlakk ved å bruke Tutti Frutti kit. Finnes her og her

Caviar Mother of Pearls minner meg egentlig mest om fin snø, så det passet jo perfekt å ta på seg den i dag. Første dag med snø. Hjelp! Liker ikke snø på bakken, men på neglene er det vakkert. Kan kjøpes her for kun 199,- (Ikke glem at det ligger en rabattkode nederst i innlegget, så blir det enda billigere!)

En caviar-manikyr har forventet levetid på cirka 2 døgn. Det er jo ikke "hverdagslakk", mer til fest. Men Ciatè har mange fine neglelakker uten Caviar også, kvaliteten på disse er helt rå. Jeg vil også anbefale Speed Coat - Top coat på det sterkeste. Også selv om du ikke bruker Ciatè-neglelakk. Ett strøk med den over lakken, og du har tørre negler på 60 sekunder. Koster kun 129,- og kan kjøpes her

Å legge caviar-manikyr ser kanskje litt komplisert ut, men det er enklere enn man skulle tro. Her ser dere hvordan man gjør det: 

♥ Legg et passe tykt lag med bunnlakken - kun på èn negl, vi jobber med en av gangen. Tenk på at perlene skal kunne feste seg i det, men det skal ikke være så tykt at det renner utover. 
♥ Hold neglen du nettopp har lakket over plast-emballasjen som følger med, og hell perler rett fra flasken.
♥ Press forsiktig på perlene med fingeren. Så gjentar du dette på alle negler.
♥ Når alle neglene er ferdig, setter du den lille trakten ned i flasken med perler, og heller rett fra emballasjen, der hvor alle perlene har samlet seg opp.
♥ La neglene tørke i 15-20 min. Jeg sitter gjerne i en halvtime for å være helt sikker på at perlene sitter!  

Ciatè har virkelg de perfekte julegavene - for ikke å snakke om venninnegaver. Prisene er såpass lave også, så jeg spår mange Ciatè-kit under juletrær i år. 

ALLE MINE LESERE FÅR NÅ 15% RABATT HOS MAKESTYLE, PÅ ALLE PRODUKTER FRA CIATÈ. RABATTKODEN ER WULFF43 OG VARER I EN UKE :-) 

//Sponset innlegg

IN MY SHOE BOX

Jeg går aldri lei av "de små sorte", og nå i høst har jeg utvidet fra bare svarte, til svarte med gulldetaljer, svarte med sølvdetaljer, sorte med gap i hælene, sort matt, sort lakk... Jeg som vanligvis ikke bryr meg noe særlig, jubler over høstens skomote. Den passer meg så fint fordi den er enkel. Og sort - med beskjedne, men tøffe detaljer. 

Her er mine favoritter 


1. Høye støvletter fra River Island med 2,5 cm hel. Elsker disse! Spesielt fordi de har strikk i sidene, kan tenke meg at de er verdens mest komfortable. Så yes, det var disse som ble klikket hjem til meg i kveld, ser fram til å bruke dem. Kan kjøpes her for kun 599,-.
2. Audry Boot fra Notion1.3 er sykt fete. Elsker detaljene med metallplater. Kan kjøpes her.   
3. Boots i ekte skinn fra River Island. Elsker River Island, kan vi please få en butikk i Norge snart? Skoene kan kjøpes her. 
4. Disse skolettene fra Sixtyseven har jeg, de er supergode å gå i. Litt enkle, men fine. Fåes kjøpt her
5. Enda et par skinnboots fra Sixtyseven, litt kraftigere og med lav hel. Finnes her

Kan folk være så snille og slutte å gå i de skyhøye Jeffrey Campbell-styltene nå? Jeg syns det er så himla stygt. Og så føler jeg meg så innmari lav ved siden av dere. Neida, men... Jeg er sikker på at det er en av de tingene vi kommer til å le oss i hjel av om 10 år. Det ser jo helt spaca ut. 

Adlinks

TIDENES MAKESTYLE-KONKURRANSE

Det som kanskje er en kjip og grå mandag, kan vel fort bli en fargerik og herlig dag med denne konkurransen fra Makestyle!

Jeg har fått lov til å plukke ut noen av mine favorittprodukter til en verdi av 3.000,- som en av dere heldige lesere skal få!

Alle som vet hva katten min heter (hehe) er kvalifisert til å vinne - og hvis du ikke vet det, så finner du garantert svaret her på bloggen.

Trykk HER for å komme til konkurransen, der huker du av svaret du tror er riktig!

Produktene som ligger i premien:

♥ Chocolate Soleil solpudder

♥ MAST vol 2, krølltang

Kabuki brush, Nilens Jord

♥ Sunspa 3 Day Lotion

Glo Minerals Body Bronzer

Hot mama rouge

Glo Minerals Liquid Lips

♥ Glo Minerals Salt scrub

Smykke fra Second Female

//Konkurransen er sponset av Makestyle

PS. Det er ikke meningen at dere skal legge igjen svaret i kommentarfeltet her, les blogginnlegget nøye før dere deltar.

VINN MODELLJOBB FOR L'OREAL

L'Oreal har nå en konkurranse gående, med en premie som sikkert er alle jenters drøm. Jeg husker da jeg var hårmodell for frisøren min for mange år siden, og jeg syntes det var  stas. Fikk til og med gratis shampoo som takk for jobben, i tillegg til noen skikkelig heavy "modellbilder" av meg selv, som jeg kunne klistre opp både i øst og vest på hjemmesiden min. Skryt skryt.

Men jeg ser jo nå at disse crazy hårfrisyrene og fotoshootene ikke er så mye å skryte av, når L'Oreal har en premie som kan gjøre deg til en helt ekte hårmodell. Reklamemodell, faktisk. Og så for L'Oreal! 

Dette må du gjøre: gå inn på denne siden og last opp et bilde av deg selv. Dermed er du med i konkurransen om å bli L'Oreal sin modell i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss.

Premien: det trekkes 2 vinnere som vil få en reise til Stockholm for å være med på en profesjonell shoot med dyktige stylister, frisører, make up-artister, og ikke minst en av Nordens beste fotografen. En drøm for enhver som ønsker å bli modell!

Casting Creme Gloss er en toningshårfarge uten ammoniakk, og den finnes i 27 forskjellige farger. Den er perfekt til å friske opp din naturlige hårfarge, og gir håret glans. Fargen varer i 6-8 uker. Her er 10 tips for hårfarging:

♥ Finn ut hvordan håret ditt er – slitt og skadet hår absorberer mer farge, da er det viktig å velge en lysere farge. En toning er mer skånsom enn en varig hårfarge.

♥ Vil du farge blondt hår mørkere skal du velge en nyanse som er varm, da blir resultatet ikke matt eller grønt.

♥ Du kan ikke bleke en farge med en farge. Vil du ha en lysere nyanse på et allerede farget hår må du først gjøre en avfarging.

♥ Bruk alltid hårfargekartet når du skal velge en farge, ikke modellen på pakningen. Er du i tvil om to nyanser, velg den lyseste.

♥ Ta alltid en allergitest 48 timer før farging, se instruksjoner på pakningen.

♥ Ikke vask håret før farging. Hodebunnens naturlige oljer beskytter under fargingen.

♥ Bruk hårpleieprodukter for farget hår for å bevare glansen.

♥ Beskytt hårfestet med en fuktighetskrem. Det gjør det lettere å fjerne eventuelle fargeflekker.

♥ Følg bruksanvisningen i pakningen nøye. Ikke la fargen sitte i håret lenger enn indikert i bruksanvisningen.

♥ Blir fargen for mørk kan du bruke sitronsaft som et første hjelpemiddel: Påfør sitronsaft fra 2-4 sitroner i vasket, handkletørket hår og la virke i 15 minutter. Skyll ut og ha på etterbehandlingen. Du kan gjøre sitronbehandlingen på nytt ved neste vask.

Lykke til i konkurransen, alle sammen!  //Dette innlegget er reklame for L'Oreal. 

WELCOME TO PARADISE

Jeg tror ikke jeg har ord for å beskrive hvor deilig denne dagen har vært. Kommer rett fra spa og båttur, og alt jeg har lyst til... Er egentlig å dra på spa og båttur igjen. Vi var gjester i spaet på Sola Strand Hotel, et sant paradis på jord. Hotellet ligger langs strandlinjen, og når du ligger og får en massasje, er det hvit sand og hav så langt øyet kan se. Jeg ble helt forelsket. Fikk fantastisk massasje, frukt og deilige bobler i glasset.

♥ Et lite tips mot fyllesyke: sitt i badstue så lenge du orker, og hiv deg deretter i kuldestampen. Hold ut i 30 sekunder, og fyllesyken er halvert.

Ser det ikke bare helt nydelig ut? Og alle som jobbet der var så utrolig hyggelige, gleder meg til å komme tilbake en annen gang! Men til slutt måtte vi takke for oss, for gutta hos W-Yacht kom og hentet oss i båt.

De hadde stelt i stand med champagne og snacks i lange baner, og vi fikk servert deilig lunsj fra Food Story. Og så kjørte vi rundt på bølgene og fikk vind i håret mens vi så mer av hva Stavanger har å tilby. Litt frisk luft etter spa gjorde susen!

Nå har jeg nøyaktig en halvtime til å slappe av, dusje og ordne meg, før vi skal på Tango for å spise fancy mat. Noe sier meg at jeg bare kan glemme den delen med å slappe av, tar jo en halvtime bare å tørke dette håret! Akkurat nå frister det mest å borre hodet langt ned i den deilige Clarion-puta, men jeg vedder på at denne kvelden blir en fest jeg ikke kan gå glipp av. I dag som i går! Takker alle involverte for en fantastisk dag så langt.