hits

Julestemning

THE BODY SHOP JULEKALENDER ♥

I samarbeid med The Body Shop 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Seee hva jeg har fått! Julekalender fra The Body Shop ♥ Jeg er i lykkerus! Jeg er kanskje rar, men etter at kalenderen begynte å vise "november", føler jeg at julestemningen har begynt å boble inni meg. Jeg lar meg ikke provosere av julebrus og julegodt i matbutikken, heller ikke at stedet jeg bor allerede er pyntet til jul. Det er det koseligste på denne jord! Og nå har jeg fått julekalender i tillegg - og ikke en hvor jeg skal kneppe ut en sjokoladebit hver dag, neida: en hvor jeg får en skikkelig fin gave hver eneste dag fra 1. til 25. desember. Ja, det stemmer. Det er en ekstra luke som man kan åpne 1. juledag når romjulsroen har senket seg :-) 

The Body Shop sin julekalender har vunnet "Best i test" på TV2 Hjelper deg to år på rad nå. Jeg kan skrive under på at det ikke er uten grunn. For her føler man seg ikke snytt, tvert i mot. Kalenderen er full av hyggelige overraskelser, så man kan glede seg til å åpne hver eneste luke.

Fun fact om meg og julekalendere: da jeg var ganske liten fikk jeg miniatyrmøbler i julekalenderen hver eneste dag. Til slutt ble jeg så lei av denne dårlige spøken at jeg begynte å hylgrine. Jeg forstod jo ikke at jeg skulle få verdens nydeligste dukkehus på julaften, med tre etasjer, innlagt strøm og det hele. Haha! Vel, det kommer ikke til å bli noe grining av denne kalenderen, blir heller mye glede og hjemmespa tenker jeg! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Siden jeg skulle fortelle dere om julekalenderen, har jeg selvfølgelig snoket litt på noen av pakkene. I den første luken jeg åpnet helt tilfeldig lå det noe som jeg alltid kjøper hos The Body Shop: skrubbehansker! De er så gode og fjerner selvbruning veldig effektivt. Så det er i hvertfall én luke man kan glede seg til ;-) Ellers åpnet jeg også en tilfeldig luke hvor det gjemte seg en håndkrem i full size. Hurra, dere som har testet de håndkremene vet hvor gode de er! Den siste luken jeg skal avsløre, inneholder en body gel lotion som er limited edition, den selges altså kun i julesesongen. Den heter Spiced Apple Body, og jeg sier det bare: den må du lukte på for at du skal forstå. Nam! Nå skal jeg ikke avsløre flere av lukene, jeg ville bare vise dere hvor brukbare ting som gjemmer seg bak dem.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Kalenderen jeg har er en Luxury kalender, men The Body Shop har hele tre ulike julekalendere i ulike størrelser og priser. Fra 1199,- til 1799,- kroner. Jeg anbefaler denne julekalenderen på det varmeste, enten du skal kjøpe en til deg selv eller til noen du er glad i. Hvis du skal kjøpe den til noen andre og vil vite hvilke gaver som skjuler seg i lukene, kan du se det på nettsiden under "detaljer". 

I tillegg til at du kan kjøpe julekalenderen i butikkene til The Body Shop, kan du kjøpe den på nett her


KONKURRANSE PÅ INSTAGRAM 

Jeg har fått lov til å dele ut TO julekalendere, og konkurransen foregår på Instagram. Brukernavnet mitt er @idawu, så finn meg der hvis du ikke følger meg allerede. For å delta i konkurransen må du tagge en venn i kommentarfeltet under bildet av julekalenderen. Hvis du vinner, så får både du og vennen din årets mest velduftende julekalender. Lykke til! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

BATTERIENE ER FULLADET

Julen er over, og jeg kan med glede meddele at mine batterier nå er 100% fulladet. Jeg har ikke løftet en finger hele julen, bare kost meg med familie og sett på TV-serier, og det har virkelig gjort godt. Selv om det selvfølgelig kan ta litt på å alltid være minst 10 pers til bords, og å være roomie med lillebror som ikke innfrir mine krav til ro og orden, hehe. I julen har jeg fått tilbringe tid både med den norske og deler av den danske familien, så jeg kunne ikke spurt om mer. Ellers har jeg fått en haug med fine julegaver som jeg ikke aner hvordan jeg skal få med meg til Oslo - OG jeg reiser til Thailand om bare noen få dager. Nei, nå har denne livsnyteren det ganske greit :-) 

I morgen skal jeg til tannlegen (help me God), og så må jeg få drasset meg tilbake til Oslo og pakke kofferten. Shoppe litt må jeg også prøve på, for da jeg dro fram sommerklærne mine måtte jeg bare le. Alt er slitt, eller lukter solkrem og varme dager. Finnes det i det hele tatt sommerklær i butikkene nå?! Jeg har ikke én shorts. Verdensproblemer, altså. 
Ja,det stemmer. Disse iPhone-bildene er alle bildene jeg har tatt i julen. Denne lille bloggferien er over nå, altså! 

GOD JUL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Åh, julestemning! Dette blir et raskt hei, for her har gjestene begynt å strømme inn av døra. Det lukter pinnekjøtt, champagnekorken spratt nettopp, og  er julen i gang hjemme hos familien Wulff. Ønsker alle en fantastisk kveld, og GOD JUL! ♥

EN JULESANG JEG ELSKER


Okey, så er det egentlig en nyttårssang, men jeg elsker å høre på den i julen. Etter at jeg hørte den i SATC-filmen, har den vært fast inventar på spillelistene mine. Litt rart, ettersom den gjør meg sykt trist. Men fin er den! 

Tannlegen ga meg litt av en julegave; jeg trenger ikke trekke visdomstenner! Men det var nok av andre ting å finne på inni dette brødhullet, så jeg slipper ikke helt unna likevel. Faktisk første tannlegen jeg har vært hos som ikke fyet på meg for at jeg snuser. Akkurat i det jeg skulle dra den der jaja, men jeg skal slutte uansett så, så sa han at snus motvirker hull i tennene. Det har jeg alltid påstått, men jeg har aldri blitt trodd. Så da fikk jeg det bekreftet! ;-) 

Nå skal jeg få orden på løvemanken og møte Malin i byen. Forhåpentligvis kjøpe siste rest av julegaver (hvorfor er det alltid en siste rest uansett hvor tidlig ute man har vært?) og kjøpe 5-6 pysjamaser og kosedresser. Noen ganger får jeg bare helt cravings på den type plagg, nå skyldes det nok feriemodusen. 

Hva er din favoritt julesang? Ser at jeg godt kunne oppdatert listen min litt.. 

ENDELIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA For en ubeskrivelig deilig følelse å bli hentet hjem på juleferie ♥ Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å kaste meg over juletreet og pynte det. Jeg har ikke sett noe poeng i å pynte leiligheten i Oslo, ettersom juleferien tilbringes i Tønsberg og resten av tiden fram til skolestart tilbringes i Thailand. Så da var det godt å komme hjem til julekuler, engler og glitrende lys, haha. 

Så nå skal jeg bare kose meg og gjøre hyggelige ting i pluss/minus en uke, før jeg må hjem og pakke til reisen. I kveld skal jeg ha jentekveld med noen av Tønsberg-venninnene, først er det bare et liite hinder jeg må over før denne dagen kan bli bra. Tannlegen! Hehe. Jeg skal operere ut de to siste visdomstennene mine i narkose, så i dag skal jeg på konsultasjon. Kjedelig, men veldig glad for at det bare er en konsultasjon. Kjenner jeg ikke er klar for lyden av tenner som knuses og nerver som rives av. Herregud, at noe kan være så vondt selv om man ikke kjenner noe! Ble nesten litt kvalm av å skrive det der. 

Vi blogges sikkert senere, mine kjære! :-) 

ALL HE WANTS FOR CHRISTMAS

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå søndag blir jeg hentet hjem til jul. Hvordan jeg skulle greid å få med meg alle julegavene på bussen er et mysterium, jeg hadde i hvertfall ikke turt å legge dem under bussen helt alene. Et alternativ ville jo være å ligge under bussen sammen med dem, men ja... Alle skjønner vel at det ikke er en mulighet. Haha! Men gavesekken begynner å fylles opp, og jeg er snart i mål med alt. 

Men da jeg ble spurt om jeg ville tipse leserne mine om det perfekte gavetipset til menn, kom jeg til å tenke på at det faktisk alltid er til mennene jeg mangler gaver når julaften nærmer seg. Jeg syns det er SÅ vanskelig. For det første så gidder menn aldri å ønske seg noe (det er i hvertfall min erfaring), og for det andre så er det bare vanskeligere å finne noe til dem, i forhold til kvinner som elsker makeup, velværeprodukter, interiør og så videre. Men kanskje er det fordi jeg ikke er en mann, at jeg ikke klarer å knekke julegavekoden til menn, hehe..

Men nå er ett av probleme løst, for jeg har fått noe som må være den perfekte julegaven til menn, nemlig en Braun Series 7 740s Wet&DryJeg har verken skjegg eller bart og kan ikke skryte på meg å ha testet den, pappahjerte har testet den hands on hvis du vil lese innlegget hans her. Det må jo være helt fantastisk med en barbermaskin man kan bruke i dusjen, denne funker nemlig like godt på våt hud som på tørr hud.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne snertne lille saken genererer 10000 vibrasjoner per minutt noe som gjør at den fanger opp mer hår, tilpasser seg skjeggtettheten og gir en tettere barbering. Hodet er roterende og justerer derfor barberingen etter konturene i ansiktet, noe som gjør det enklere å barbere for eksempel kjevepartiet, nakken og rundt nesen. Og så er den selvfølgelig trådløs, og du kan ha den i dusjen og bruke den opptil 50 minutter før den må lades igjen. Jaja, jenter?! Hehe. Jeg kjenner jeg er litt glad jeg ikke har hår skjegg i halve ansiktet, til tross for at det finnes fancy barbermaskiner!

Men hvis du mangler en julegave til pappa, kjæreste, bror eller en annen mann som fortjener en ekstra fin julepresang; sjekk ut Braun Series 7 740s Wet&Dry ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JULEN 2014

God jul, kjære lesere ♥

Har dere hatt en fin jul? Det har jeg, og jeg har virkelig hatt godt av noen dager offline. Da eksamensperioden var over og det endelig var juleferie, var jeg så stresset at jeg verken sov eller satt stille, det føltes som om alt snurret rundt meg. Men nå har jeg endelig fått juleroen over meg, og hatt noen netter med god søvn. Mac'en er ikke alene om å ha støvet ned i julen, den er i godt selskap av kameraet som har fått ligge mye i fred. Men her er en liten update fra min jul så langt :-) 

Lille julaften hadde vi ingen planer, så jeg inviterte mamma, pappa, lillebror og bestevenninne Maria hjem til meg. Jeg serverte helt ekte Fjordland risgrøt (hehe) og hadde laget quiz med premie. Maria stakk av med seieren!

Etter quizen pakket jeg sammen julegaver og bag, og dro på "juleferie" hjem til mamma og pappa. De bor bare fem minutter unna meg med bil, men "driving home for christmas" er en viktig del av julen, hehe. Lillebror og jeg har fått eget rom hos dem, og å våkne opp der på julemorgen med hver vår julestrømpe i senga og sjøutsikt fra hodeputa var veldig koselig. 

Så kom kvelden, og vi dro til tante og onkel for å feire jul. Vi fikk deilig pinnekjøtt, besøk av nissen, og barna var overivrige etter å gå til krig mot havet av gaver som fløt på gulvet. Akkurat sånn en julaften skal være. Jeg fikk  mye fint, og ble veldig glad, selv om jeg syns at gaver og gaveåpninger er en av årets kleineste begivenheter. Etter fóring og gaveåpning, spilte vi quiz igjen. Jeg tror klokka ble tre før jeg kom meg i seng på julaften. 

1. Juledag hadde mamma og pappa invitert på middag, og vi var de samme ti blide fjesene som feiret julaften sammen. Vi spiste kalkun som hadde langtidsstekt i evigheter med masse deilig tilbehør, viktig med noen danske juletradisjoner i familien også. Jeg hadde laget quiz om alle i familien - mamma var visst den som kjente alle best. Nå er det lenge til jeg skal lage en quiz igjen, jeg er tom for quiz. Det ble en lang og hyggelig kveld rundt bordet med de "voksne", før jeg debuterte som taxisjåfør og fikk alle trygt hjem. Ingen festligheter på meg med andre ord, men det var nok best sånn. For meg handler julen om familie og å ta det med ro - ikke om å suge hardest på et sugerør som frakter Vodka Redbull fra glasset til ganen. 

 
Jeg er så takknemmelig for familien min og jula når alle sitter rundt bordet eller ligger slengt i en sofakrok, og bare er sammen ♥

I kveld er vi invitert på ribbe hos mormor og morfar, og før det skal jeg bare ligge godt pakket inn i dyna og se på The Goodwife med restene av julestrømpen min som selskap :-) 

JULEBORDSESONG DOTT COM


Etter tre julebord på rappen er det en ganske redusert frøken som sitter her og prøver å fokusere på skjermen. Julebord er gøy, men det er ikke ordentlig juleferie før julebord er ferdig og man blir kvitt fyllesyken! 

Jeg setter så stor pris på venner som arrangerer og inviterer og booker og planlegger. Jeg elsker jo å gjøre det selv også, men i år har jeg ikke løftet en finger for å ordne noe sosialt. Så det er bra jeg har venner som gjør det! Må skryte ekstra mye av Kalle sitt julebord på Verdens Ende. Hun var ute tidligere på dagen og HENTET (eller sier man fisket?) maten med sine egne hender. Så vi fikk servert skalldyrsuppe ala Thai til forrett, og hummer, kreps og reker med masse deilig tilbehør til hovedrett. Det smakte SÅ godt, jeg satt bare og måpte over hvor konemateriale den dama er. I tillegg fikk vi servert øl, vin og akevitt i lange baner, og hun hadde misforstått pakkeleken og kjøpt inn alle gavene selv - egentlig skal jo gjestene ta med seg hver sin pakke?! Nei, det var bare tidenes julebord altså. Koste meg maks! 

Som dere kanskje kan se har jeg tatt en pause fra speilrefleksen i julebordsesongen. Så bildene blir crappy, men det er bedre enn å komme som turist med fullt kamerautstyr på fest/middag, haha :-) 

LUNSJDATE MED LILLEBROR


I dag har jeg vært tidenes mest ræva student. Sov alt for lenge, fant ikke roen i meg til å lese, klappet bøkene sammen og dro på julegaveshopping. Det lukter en C på lang vei, men den sorg får jeg ta til den tid. Har enda et par dager med effektiv jobbing igjen! Tok med meg lillebror på julegaveshopping. Siden han var hjemme og det i tillegg var søndagsåpent, var det kjekt å få kjøpt noen felles-julegaver i dag. Har dere som bor i Tønsberg vært i den nye butikken til Palma rett utenfor Farmandstredet? De har  mye fint, og så har de marborbrett som ligner ganske mye på det jeg har (siden så mange spør etter det). Til slutt spiste vi lunsj på Kolonihagen, veldig koselig og lun stemning der :-) 

HVORDAN GÅR DET MED JULETRE-BUSINESSEN?

Skulle likt å se noen tall på hvordan det går med juletre-businessen i år? Jeg har ikke hørt om noen jeg kjenner som skal ha ekte juletre i år. I fjor var det noen få, i år er det hvert fall enda færre. Har dere ekte juletre? Mitt er fra Clas Ohlson, og er med ferdigmonterte lys, akkurat passe stygt til å kunne forveksles med et ekte tre. Med andre ord, jeg gidder ikke stresse så mye med skeive grener og at treet står litt skeivt, er det ikke sånn det pleier å være da? 

Uansett så er det veldig koselig å ha et tre i stua, tenner treet på kvelden og det gir julestemning i stua. Har kjøpt noen store, fine julekuler hos Milla Boutique, og noen små fra Panduros. Når vi først er inne på Panduros må jeg bare komme med en liten advarsel; alle som er opptatt av at gaveinnpakningen skal være fin, ikke kjøp papir på Panduros! Jeg kjøpte to typer gavepapir, en billig og to dyre. De billige er så tynt og skjørt at det blir stygt mens du pakker inn, og den dyre er så tjukk og uhåndterlig at det ser ut som om man har vært full mens man pakket inn. Sykt kjedelig, så jeg vurderer å jakte på noe bedre papir i morgen. Hva skulle vi gjort uten bloggere som advarer mot gavepapir, HÆ?!

I kveld har jeg hatt noen timer pauser fra lesingen. Jeg trodde markedsføringen skulle bli den "beste" å lese til, men det er faktisk den verste. Redd det ikke blir noen gledesdans når karakteren på den kommer... Men i stedet for å sitte og grine over boka, dro jeg til mormor og morfar hvor mamma og lillebror også var. Vi koste oss med god mat, TV-titting og gamle album fra da jeg var liten. Så kjørte jeg lillebror på fest, og nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal lese mer eller om jeg skal se på en TV-serie. Vi ser jo alle hvor sent det er, hvem prøver jeg å lure. 

JULEGAVER OG NOEN ORD OM PELSDEBATTEN

God kveld ♥

Jeg ble ganske dårlig under eksamen på onsdag - så takk og lov for at jeg har tilrettelagt eksamen og kan skrive på data, sier jeg bare. Hadde det ikke vært for det hadde jeg sikkert lagt meg ned under pulten og gitt opp, haha. Så etter at jeg var ferdig, dro jeg rett hjem til mamma Wulff og pappa Wulff, og der har jeg vært og slappet av fram til i dag. Er så godt å ha dem hjemme. Hos dem sover jeg som en engel og spiser som en heldiggris.

Er i bedre form i dag, så i kveld har mamma og jeg vært på kjøpesenteret helt til halv ti og kjøpt julegaver. Veldig koselig, selv om jeg virkelig hater å være inne på et senter. Alt for mye folk og boblejakker, og siden jeg er så inne i pensum nå går jeg bare og tenker på salgsteknikker og kjøpsmentalitet når jeg er og handler, HAHA. Hva da psycko. 

Man kan ikke gå på julegaveshopping helt uten å kjøpe julegaver til seg selv. Denne lille saken ble dagens "til meg selv". Jeg er helt hektet på oljer om dagen, både til kroppen og håret, og til min store skrekk fant jeg ikke den faste håroljen min noen steder - ikke på nett en gang. Mulig den ikke finnes lengre... Så da ble Diamond Oil fra Redken stedsfortreder, håper den er like bra! 

I tillegg kjøpte jeg meg laken og sengesett i sateng, og det er det beste jeg kunne gjort for det slitne hodet mitt. Har akkurat lagt meg i det, og det kjennes så svalt og mykt mot huden at jeg tror jeg sovner hvert øyeblikk. Ja, jeg bruker det nye sengetøyet uten å vaske det først. Har tidligere fått høre at det er både ekkelt og farlig, men jeg elsker å sove i splitter nytt sengetøy uten å ha vasket det først. Det er en særhet jeg tillater meg, da jeg er så pirkete og neat freak når det gjelder alt annet. 


På dagens shoppingtur snakket jeg litt med mamma om pelsdebatten som raser som et snøskred om dagen. Hun håpet at jeg ikke kom til å skrive noe om det på bloggen, siden det er mange som er så ekstremt hissige nå, og drapstruslene florerer. Vel, nå har det seg sånn at jeg er blitt drapstruet av dyrevernere tidligere, en dag jeg hadde lånt en pelsvest av en venninne og postet bilde på bloggen. Jeg skal ikke legge meg opp i selve pelsdebatten, der har nok mamma rett. Jeg har vinterjakke med pels på hetta, en pels jeg har arvet fra mormor og sikkert flere ting som gjør meg til verdens verste person, i noens øyne. Men grunnen til at jeg skriver dette lille avsnittet er ikke fordi jeg skal være verken for eller i mot noe jeg ikke kan nok om. Jeg syns bare det er synd hvilken retning denne debatten har tatt, og hvor ufyselig mange opptrer. Folk oppfører seg som ville dyr i kommentarfelt, hetser og drapstruer hverandre, ramponerer butikker... Når man vil kjempe for en sak, så snakker man. Og når det ikke hjelper å snakke, så snakker man mer. Underskriftskampanjer, demonstrasjoner og leserinnlegg er flott, men se nå for søren og oppfør dere som folk. Jeg vet dere bare vil være gode mennesker, men hva er den godheten verdt når man ikke kan være god mot mennesker?

JULEGAVEHJELPEREN ER HER

Annonse

Å ønske seg noe til jul kvalifiserer vel som luksusproblem nummer 1. Man går alltid rundt og trenger et eller annet, men når det nærmer seg jul har man plutselig alt. Selv ønsket jeg meg tre ting til jul. De tre tingene har jeg allerede rukket å kjøpe til meg selv. Helt håpløst! 

Elkjøp har utviklet en tjeneste som heter Julegavehjelperen. Den er helt genial både for deg som ikke aner hva du skal ønske deg, men spesielt genial for å finne ut hva du kan kjøpe til andre. 

Slik funker det: 

♥ Du går inn HER, og trykker på "Prøv julegavehjelperen". 
♥ Trykk på mann, kvinne, gutt, jente eller familie, alt ettersom hvem du trenger gaveforslag til 
♥ Velg aldersgruppe
♥ Huk av interessene til vedkommende, og trykk deretter på "finn gaver". 

Da vil du få opp en haug med forslag til gaver du enten kan ønske deg eller kjøpe. For å utvikle julegavehjelperen har Elkjøp spurt 10.000 kunder hva de ønsker seg til jul, og det må jo bety at den kan gi noen gode råd. Det fine med julegavehjelperen er at når du får resultatet, kan du bevege deg mellom priskategorier. Dermed kan du få forslag i både rimelig og dyr prisklasse. Til slutt kan man huke av de tingene man ønsker seg og legge dem i en gaveliste. 

Jeg tenkte jeg skulle benytte meg av julegavehjelperen selv, og jammen hadde julegavehjelperen noe vettugt å komme med. Den viste flere av mine favoritting som jeg allerede har, men også noe jeg gjerner kunne ønsket meg til jul :-) 
PS. Inne på julegavehjelperen har Elkjøp også en konkurranse hvor du kan vinne julegaveønsket ditt, så sjekk ut den i samme slengen! 

EN SMAKEBIT PÅ JULESTEMNINGEN

Ida: jeg driver og kjøper julegavepapir, sløyfer, teip med farge, gaveesker og gaveposer og sånt på Etsy nå. Blir svart og gull-tema i år.
Mamma: Åja, men... Juledekorasjonen hjemme hos oss går i sølv.

Crap. Jeg hadde glemt at jeg tvang alle jeg kjente til å bytte ut rødt og nisser med sølv og hvite kuler for et par år siden... I et øyeblikk trodde jeg at julen var ødelagt. MEN! Da jeg kom hjem fra skolen i dag, stod hele storfamilien klar med dekket julebord og pinnekjøtt. Gjett hvem som fikk julestemning ♥♥♥ Så jeg sa god jul til liten og stor, før jeg ga meg ut på et pinnekjøtt marathon uten like. Pinnekjøtt er det beste i verden. 

Jeg var så sulten etter den svært dramatiske togturen hjem fra skolen at jeg glemte å knipse bilder av julematen, men takk til Weheartit.com for litt pre julestemning. Jeg tror jeg blir mer og mer begeistret for jul for hvert år som går. Har allerede begynt å styrer med gaver, og juletreet mitt skal pyntes allerede 1. desember. Flere som gleder seg? 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra denne julemiddagen - hvis man kan kalle det det, og skal straks poste månedens Max Factor-innlegg. Da blir det utdeling av premier, siden dere har vært så snille og stemt på meg i challengen! Stay tuned :-) 

PS. Jeg er bare blid og fornøyd jeg altså, men vil likevel si noen sinte ord om en del av kommentarene jeg har fått på mitt forrige blogginnlegg. Å kommentere folks utseende på den måten noen av dere gjør er ikke OK. Jeg har valgt å ha en blogg og til dels være en offentlig person, så meg kan dere gjerne kritisere så mye dere vil. Jeg blir ikke lei meg. Men hvis dere snakker sånn til/om andre, bør dere rett og slett skjemmes. Bare mennesker som har det dårlig med seg selv, snakker/skriver sånn til andre. Og enten det er sant eller ei; man sier ikke til folk at de ser jævlig ut. Sånn er hvert fall jeg oppdratt. 

JEG ER HELDIG

Jeg føler meg så jævlig heldig. Å tilbringe julen med gifte foreldre og fire levende besteforeldre er ikke noe jeg tar for gitt i det hele tatt. Klikk klikk klikk klikk.... Det er det innebygde kameraet mitt som knipser og tar vare på alle øyeblikkene. Jeg tar meg faktisk i å sitte og tenke husk hvor heldig du er.

Fram til nå har julen vært så fin som den kan bli. Julaften startet med en julestrømpe som jeg så vidt rakk å nyte før det bar til kirken. Der fikk jeg julestemning til tross for alle som hostet uten å holde seg for munnen. Senere ble det pinnekjøtt og masse godt ved siden av, og julesalmer ved bordet - fordi farmor og farfar er sangfugler. Så var det dansk øl, kaker, godteri og gaveåpning i noen timer - hos oss er det faktisk veldig viktig at kun èn gave åpnes om gangen, og at alle følger med. Jeg ble helt overveldet av gavene mine....... Æææ. Visste at jeg har vært snill i år, men ikke snill. Etter gaveåpning ble det kortspill og julemusikk til langt utpå kvelden. Vi er blitt helt hekta på et kortspill her i huset.Har dere hatt en fin julaften? Her er jula langt fra over, i morgen får vi nesten hele den danske slekta på dansk julaften. Jeg skal lage dansk remoulade fra bunnen av, wish me luck :-)

LILLE JULAFTEN

I dag har jeg tilbragt dagen med den danske familien - og jeg har til og med kjøpt julegaver. Igjen. Helt utrolig at man aldri blir ferdig før julaften selv om man (jeg) starter tidlig... Jaja. Jeg lagde taco fra bunnen av bare for å ødelegge julestemningen litt, men nå er julestemningen på plass igjen. I kveld har vi drukket dansk øl og spilt kort, og jeg skal faktisk legge meg for å være opplagt til kirken i morgen.

Woooh, glem "opplagt til kirken", fant nettopp ut at det er en ny episode av Homeland ute. Syns hele sesong har vært ganske boring i forhold til de to tidligere sesongene, men i forrige episode ble det veldig spennende! Typisk det, når det kun er èn episode igjen... Jaja, den skal jeg hvertfall kose meg med!

PS. I dagens Monday Giveaway gir jeg bort noe som varmer godt, og som mange har spurt etter her på bloggen. Gå inn på Facebook-siden min for å finne posten!

BYEN MED LILLEBROR

Hva i alle dager. Jeg tror alle menneskene i Tønsberg hater å kjøpe julegaver og at de har drøyd det helt til siste liten. For i dag var alt som kan krype og gå på kjøpesenteret i byen. Jeg tror jeg klarte å bli påkjørt av en barnevogn og snuble i en handlevogn samtidig.

Selv ble jeg ferdig med julegavene for leeeenge siden, men jo nærmere julaften kommer, desto flere ting kommer jeg på at jeg har glemt.

Selv om det var mye folk, hadde jeg en hyggelig bytur med lillebror. Vi avsluttet med middag på Kverneriet, nam nam!

Nå er farmor og farfar rett rundt hjørnet, så jeg skal skynde meg og pakke inn dagens julegave-fangst.

PIKER, VIN OG JULEKALENDER

Da er jeg hjemme i Tønsberg igjen, etter julebord med jentene. Vin, tapas, drikkeleker og brølende latter - i hvertfall fram til vi skulle på byen. Bestevenninnen min så på meg med store øyne, da jeg i ett-tiden annonserte at jeg ville hjem til hotellet og kline med puta mi. Hvem ER du, sa hun. Jeg er tydligvis blitt hun kjipe som tenker konsekvenser, og når jeg mener konsekvenser, så mener jeg to dager med fyllesyke og tunellsyn.

Men det var uansett veldig koselig å se igjen noen av jentene som jeg ser veldig sjeldent. Alle bor jo ikke i Oslo lengre, så noen ser jeg kun til bursdager og den slags. Men gøy å være sammen, og ikke minst at det alltid er det samme når man kommer sammen etter lang tid.

Åh, nå er det virkelig jul dere! ♥

Må minne dere en siste gang på RUStelefonen sin julekalender. Nå er det jo ikke mange dagene igjen, og de siste dagene er det helt fantastiske premier. Canon 100D speilrefleks, Playstation, Samsung note, iPhone 5s....

For å delta på julekalenderen, må du trykke "liker" på siden, og deretter klikke deg inn på dagens luke. Der svarer du på et enkelt spørsmål, og så er du med i trekningen om fine premier. Delta hver dag, så er vinnesjansene større :-)

Julekalenderen finner dere HER.

RUStelefonen er selvfølgelig ikke bare en julekalender, men også en gratis tjeneste som alle bør merke seg. Ring eller chat hvis du har spørsmål om rus generelt, du møter ingen pekefingre - kun svar på det du lurer på. Se mer info på RUStelefonen sin hjemmeside her.

RØDVINSHILSEN

Tente lys, vin i glasset, litt mer julepynt enn i går og masse god mat. Akkurat nå har vi mormor og morfar på middagsbesøk - og jeg kom nettopp på at jeg ikke har sagt hei til dere hele helgen. Så, hei! Her har det ikke skjedd noe spennende siden sist. Bortsett fra at jeg har krabbet rundt i nabolaget og samlet kongler og nøtter (er ikke så lett å finne fram under all snøen) til min aller første juledekorasjon. Haha, jeg har fått i oppgave av mamma å lage et "julefat", klarer ikke bestemme meg om jeg lyktes eller ikke. Det ble litt halvveis, lykke til neste år sier jeg bare... 

Nå kommer snart Kalle på besøk til meg, da skal jeg prøve å få alle sammen til å bli med på et slag Alias! Lenge siden jeg har spilt, og jeg kjente jeg ble i spillehumør av dette rødvinsglasset :-) 

Haha, Bella (som snart skal få seg en juleklipp) har helt sykt god balanse. Hun kan sitte på bakbeina i timesvis, hvis hun bare har noe mat å slikke på... 

Håper alle nyter lørdagskvelden! 

SNØMANN OG JULEKALENDER

Jeg må innrømme at snøen ikke var like romantisk da jeg gikk til skolen i dag morges. Jeg var frossen, sulten, fyllesyk, og gruet meg til prøven jeg snart skulle ha. Og i tillegg var det så mye snø at jeg ble våt på føttene - og ikke jeg noe heller, for det la seg små brøytekanter på øyenvippene mine. Hahaha. Men er jeg hvertfall ferdig med prøver for i år, det føles fantastisk.

Etter skolen var jeg i banken og skrev under lånepapirer. Så nå nærmer det seg virkelig med ny leilighet. I morgen skal jeg signere kjøpskontrakten, så da er det egentlig bare å vente på overtakelsesdato som er 16. desember.

Mamma sa til meg at hun syns det var trist jeg skulle flytte ut. Og at sånn følte hun det ikke da jeg flyttet ut som 18-åring. Noe sier meg at jeg var en vanskelig 18-åring.... :-)

Vil forresten bare minne dere på RUStelefonen sin julekalender på Facebook! Dere må like siden for å kunne delta, og hver dag er det nye fete premier. Typ iPad, iPhone 5s, Bose-headset, Samsung Galaxy Tab, Playstation ++++ Delta hver dag, så er det større sjanse for å vinne.

Dere finner julekalenderen her.

Nå har vi fått besøk av mormor og morfar, så da blir det litt sofakos før jeg skal på trening. Æsj, trening...

DERE ER DE BESTE

God kveld! Håper alle har hatt en fin søndag. Selv har jeg gjort et siste desperat forsøk på å bli venner med pensum, men det ser mørkt ut. Jeg burde kanskje holdt meg inne og lest i går kveld, men det betyr ikke at jeg angrer på gin cranberry, pakkelek og flaksetuten peker på. Jeg angrer dog litt på at jeg sovnet med et glass vann i hånda, for madrassen min er fortsatt våt. Herregud.

Mamma satt forresten og leste kommentarene deres på innlegget "Jenter liker stygge jenter". Hun ble fascinert over at så mange bruker tid på å skrive ganske lange kommentarer til meg, og jeg tok meg i å bli litt nyforelsket i dere. Dere er faktisk verdens beste lesere, og det er så sjeldent jeg kommer over slemme og lite konstruktive kommentarer. Mange av leserne mine har jeg hatt i mange år, dere blir jo nesten som venner. Vi tipser hverandre om oppskrifter, klær og møbler - og dere gir meg så mange komplimenter. Så da må jeg jo gi dere noen også; dere er best!

Og til alle som ble provosert/fornærmet og kanskje leste innlegget litt feil, så må jeg bare si: konklusjonen min var at alle bør få lov til å vise seg fram. Ikke bare de som ikke har noe å "skryte" av. Det kom muligens litt feil ut i innlegget, men det jeg mener er ganske enkelt: både tjukke, tynne, trente, utrente, ryddige og uryddige må få lov til å vise seg fram uten å skulle hetses. Mobbing er så ut. Ingen mennesker er stygge, men det er ingen hemmelighet at idealkroppen for de fleste er en sunn, frisk og stram kropp. 

Nå har jeg bedt lillebror opp på sleepover, håper han ikke merker at madrassen er litt våt. Masse ♥ til dere. 

Deilig sang å høre på før man legger seg. Eller mens man pynter juletreet. Eller når man sitter i vinduskarmen med en kopp te og ser snøen legge seg over den grå asfalten. Jeg er så forelsket! I desember og snø. Vi får se om ikke det går over når bussen er forsinket og jeg kommer på skolen med snøbart.

SNØEN DALTE LETT OG FINT

//Sponsede produkter

Hadde en fantastisk morsom kveld i går. Jeg er helt utslitt i dag, men bestemte meg for å kurere fyllesyken med frisk luft. Herregud som jeg skvatt da jeg så all snøen! Til min store overraskelse ble jeg glad av det snødekte landskapet - jeg pleier jo vanligvis å gå helt i kjelleren bare noen sier snøfnugg. Det var så deilig og friskt ute, hadde aldri lyst til å gå inn. Har så lyst å gå ut og lage en snømann senere!

Fikk luftet mitt nye Barfota outfit i samme slengen. Er det noe jeg har manglet, så er det turklær. Nå som jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å gå på langrenn i vinter, kommer den fine anorakken godt med. Den vindtett,romslig så jeg kan ha masse varmt tøy under, og så har den en kjempefin hette med fuskepels som ikke ser fuskepels-aktig ut. Anorakken finnes kun i to størrelser, S/M og L/XL- jeg har den største størrelsen.

Alt jeg har på meg på bildet kan dere få kjøpt hos BuyHelse :-) Anorakken her, lua her og vottene her. Syns dere det var fint? Jeg elsker det! Ser så norskt og friskt ut.

Alt finnes i flere farger, dere kan jo ta en titt hos BuyHelse.

Vet dere er lei av å høre det, men nå skal jeg kaste meg over bøkene og lese igjen.. Har en stor prøve i morgen som jeg gruer meg maks til. Hjelp!

FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Dette er min yndlingssøndag på lenge! Har sløvet rundt med julepynt, pakkepapir og julemusikk i hele dag. Og HAHAHA, juletreet vårt! Jeg insisterte på å sette det opp i dag, og kjente at julestemningen sank ti hakk da det anorektiske plastikkjuletreet stod oppreist i "all sin prakt". Det var rett og slett et trist syn! Håper det blir bedre med lys og pynt, hvis ikke må vi gå til innkjøp av et dyrere plast-tre. Orker ikke å ha ekte tre - de falske kan jo være like fine :-)

Jeg har lekt med tanken på å skaffe Bella en søster eller bror, og kikker på Finn av og til. I går fant jeg plutselig småsøsknene til Bella i en annonse, den hvite jentekatten på bildet er prikk lik Bella som liten! Annonse her hvis noen er interessert, please ikke sladre til oppdretteren om at Bella er blitt bloggkjendis....

Det ble ikke noe av de "fancy, hvite" pakkene jeg så absolutt skulle ha. De hadde nemlig så mye fint papir og tilbehør på Panduro, takk til leseren som tipset meg om å gå dit! Gråpapir med datahjerter som jeg liker å kalle det, det blir fint det og.

Til dere lesere som ikke liker jul må jeg bare beklage, for her kommer nok julestemningen til å være på topp hele desember. MEN. Ingen nisser. Nisser er veldig røde, stygge og unødvendige, så det blir ingen nisser. Nå skal vi i selskap hos mormor og morfar, blogges senere.

JULEGAVETIPS // RABATT HOS MAKESTYLE

Jeg er nesten ferdig med alle julegaver! Og nesten alle er kjøpt på nett. Er jo så kjekt når det ikke er noe jeg trenger å prøve på kroppen. Gaver til andre = definitivt nettshopping. Makestyle er så snille at de gir mine lesere 10% rabatt på HELE nettbutikken! Så hvis dere vil handle noen deilige produkter i julegave - eller til dere selv, gjelder det å slå til nå :-) Her er mine Makestyle julegavetips!

Til mor, søster, venninne og kjæreste

♥ Highlighter fra Glo Minerals  ♥ Silver Caviar Manicure fra Ciatè  ♥ Liquid Lips fra Glo Minerals  ♥ Lip Scrub fra Sara Happ  ♥ Body Scrub fra Sara Happ  ♥ Fresh Laundry fra Clean  ♥ Smykke fra Second Female  ♥ Brow Kit fra Glo Minerals  ♥ Neglelakk fra OPI  ♥ MAST Vol 2 krølltang  ♥ Rouge fra Hot Mama  ♥ Dry Shampoo fra Baptiste  ♥ Body Bronzer fra Glo Minerals

Til far, bror, kompis og kjæreste♥ Dagkrem med anti age fra Beaute Pacifique  ♥ Nesehårtripper mm  ♥ Bodylotion fra Beaute Pacifique  ♥ Diverse deodoranter  ♥ Parfyme fra Clean for men  ♥ Parfyme fra Lanvin  ♥ Klippemaskin  ♥ Sandalwood Hair and Body wash  ♥ Baby Foot  ♥ Omega barbersett

Alle disse produktene, og mange mange flere finner dere hos Makestyle. Nesten alle mine favorittmerker! Så nå får dere altså 10% på ABSOLUTT HELE Makestyle, god jul liksom. Og vips, så ble det masse julegaver til meg selv også. Rabattkoden er "WULFF48" og den varer i en uke.

//Reklame

CHRISTMAS PLAYLIST

God morgen! Da jeg våknet i dag innså jeg at det kun er en måned til julaften! Og enda kortere til dagene før jul. Jeg har jo hatt julestemningen skrudd på for fullt helt siden jeg var i New York, så jeg sprekker jo snart etter å røske fram plastikk-juletre og julekuler som drysser glitter på gulvet og stjerner med lys i og engler med lure smil. Har aldri gledet meg så mye til jul før, hvis vi ser bort i fra barndommen. Men da gledet jeg meg vel på grunn av pakkene. Nå gleder jeg meg til alt det andre.

Det er ikke mange ganger i løpet av livet at jeg har fått vært med både den norske og danske familien min i julen, men det får jeg i år! Hipp hurra :-)

Det er ikke meningen å prakke på dere julen så tidlig, altså. Men det er sikkert noen av dere som allerede har blåst støv av nisselua. Så jeg tenkte å dele en spilleliste jeg har laget på Spotify, julemusikk only så klart. Si i fra hvis jeg har glemt noen viktige sanger, så skal jeg legge dem til.

Spillelisten finner dere her.

WOHOOOO, snart jul! Her i huset har jeg bestemt at juletreet skal fram 1. desember. De andre bare rister på hodet, men jeg hørte ingen direkte høylytte protester, så jeg regner med at det er greit.

Nå skal mamma, pappa og jeg på trening. Det suger å ha foreldre som er sprekere enn en selv. Jeg er så sykt umotivert om dagen, håper jeg får tilbake "håpet" på meg selv snart, haha. Vi blogges senere, happy sunday så lenge!

LAZY XMAS

Herrejesus, for en lat jul. Mac'en har for det meste fått ligge i fred, så mye blogging er det ikke blitt. Jeg sover, spiser heftige middager med familie, spiller spill (heia Alias), ser på film og sover enda mer. Jeg er så avslappet at pulsen min sikkert = null snart.

Men jeg bare koser meg! Kan helt fint leve slik i noen dager til.

Vi feiret julaften hos mormor og morfar, det er alltid hos dem jeg får mest julestemning. Og jeg må bare si det: pinnekjøtt er sånn cirka det beste i verden. Har bestemt meg for å servere pinnekjøtt i bryllupet mitt! Så min framtidige ektemann må bare finne seg i det.

Ikke få sjokk nå, men: må gå, skal se film med familien.

SNØBALLER OG FAMILIEKOS

Brr... Håret har endelig tørket, og fingrene har endelig tint etter den heftige snøkrigen jeg hadde med pappa etter kveldens familieselskap. Jeg syns han fortjente en snø-tupè, og til gjengjeld fikk jeg ansiktsmaske av snø. Er det rart det er krig i verden, sier jeg bare!

Alle, inkludert meg selv, har gått rundt og mast om at "nå er det juuuul" i nesten en hel måned, men nå ER det jul! God jul til dere, mine kjære lesere Håper dere har det bra, og at dere får en koselig feiring i morgen med noen dere bryr dere om.

Her i hjemmet har julen virkelig ankommet. Jeg fikk bestemme over juletreet, men det kan se ut som om jeg tapte fighten i resten av huset. Røde lys, røde tulipaner, røde nisser, røde julesokker, røde løpere på bord. Jaja, jeg overlever.

I går hadde vi 4 i den nærmeste familien en utrolig koselig kveld med raklett, rødvin, godteri og Alias-spill. Vi "barna" slo de voksne ned i støvlene - det føltes godt!

Og i dag kom samboer innom med gave! Så kooselig! Jeg liker egentlig ikke å få gaver, men det er lov til å like det noen ganger likevel. Nå skal jeg hoppe til sengs og lese litt bok på iPhonen fram til jeg sovner. Kommer til å drømme om pinnekjøtt i natt!