Klær

LONDON BUYS

God kveld ♥

Tenkte jeg skulle vise dere mine innkjøp fra London. Har aldri shoppet så lite (i volum) før, men er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt :-) Hva syns dere forresten om mitt nye kunstverk? Det er en nummerert plakat som jeg har fått tilsendt helt fra Roma, den finnes kun i 200 utgaver i hele verden. Jeg syns det er superfint, er bare litt usikker på hvor det skal henges hen. Rammen er fra IKEA, og plakaten kan kjøpes her. //Annonselenke

Arte Limited har veldig mye fint, så ta en kikk der om du mangler veggpryd. Vel, over til innkjøpene fra London:

Pumps fra Topshop og Chanel Classig Flap Bag i størrelsen jumbo, kaviarskinn og silver chain

Skjørt fra Zara og sko fra Topshop

Hudpleie fra Ole Henriksen og foundation fra Dior

Det var det, det var med andre ord ikke noe problem å lukke kofferten denne gangen.

I kveld har jeg vært ute og øvelseskjørt, det endte med at jeg kalte pappa for jævla *et-eller-annet*, så det sier vel seg selv at det ikke gikk helt strålende. Haha, blir så irritert når det ikke går helt etter planen og når det sitter noen ved siden av og kommenterer at jeg gjør ting feil når jeg VET at det er feil.

Nå skal jeg spise sjokolade og se på "Født i feil kropp", yoooloooo!

PINK AND BLACK AND WHITE

//Adlinks

Postmann Pat ringte på døra her i går, tror han er lei av at jeg bestiller og får pakker som ikke passer inn i postkassa, haha :-) For et par dager siden bestilte jeg meg tre like gensere, bare i forskjellige farger. Er blitt så glad i "twisted shirts", altså gensere med stor, overlappende v-hals. Kan brukes til hverdags med en enkel singlet/topp under, eller til fest med en fin BH under.

Elsker den rosa! Jeg går sjeldent i rosa, men syns det kan være veldig fint hvis det er riktig rosafarge. Kan kjøpes her.

Den hvite finner dere her. Under den bruker jeg blondetopp (undertøy) fra Bik Bok, det er en fin måte å dekke litt når man har store utringninger.Måtte selvfølgelig ha svart og, den kan jo brukes til alt ♥ Finnes her.

Genserne er helt normale i størrelsen, og koster kun 249,-.

Jeg har forresten bestemt meg for å hoppe over Paganini-kontrakten av Lars Kepler. Alle sier at den er skuffende i forhold til de andre bøkene, og dessuten har jeg lest den som kommer før og den som kommer etter. Så nå går jeg rett på Sandmannen, mamma blir nemlig ferdig med den i kveld! Grugleder meg til å lese... Var en leser som skrev til meg at hvis jeg ble redd av de andre, kom jeg til å leie meg en livvakt etter Sandmannen?! Skrekk og gruuuu, wish me luck.

Og ellers må jeg meddele noe småpinlig; verdens største mandagshater (meg) som alltid fnyser av alle som elsker mandager, gleder seg til en mandag! Haha. Jeg gleder meg skikkelig til i morgen fordi jeg skal ha PT-time, det blir gøy. Nå er treningsprogrammet mitt ferdig, så nå begynner alvoret/moroa.

hits