hits

Konkurranser

KONKURRANSE: VINN ECCO UKIUK, VINTERENS DEILIGSTE SKO

I samarbeid med ECCO

ECCO har lansert en ny kolleksjon som heter ECCO UKIUK, og i den anledning har jeg fått et veldig morsomt oppdrag. Nemlig å bruke UKIUK til tre forskjellige antrekk, og vise dem til dere. 

ECCO UKIUK er en vinterstøvel i skandinavisk stil, som kommer i mykt lær. Innsiden er fôret i naturlig lammeull, som jeg personlig vet jeg kommer til å tilbe i vinter. Så innmari myke og gode. Og jeg som får gnagsår av alle nye sko, fikk det overhodet ikke av disse. Dessuten liker jeg hælen som er av gummiert lær. Det gjør at du slipper å få den nedtråkkede Uggs-looken, skoene holder fasongen - og et stort pluss: man blir sånn cirka en centimeter høyere pågrunn av den solide hælen. Nå er det jo ikke blitt glatt helt ennå, men sålen er direkteinnsprøytet PU-såle med gummi som gir godt grep og stabilitet når bakken blir glatt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Jeg har jo vært stor fan av Uggs i alle år, og UKIUK minner meg ganske mye om mine kjære Uggs. Men de løser det ene problemet jeg vanligvis har med Uggs: nemlig at de som regel blir nedtråkket og ser dassete ut etter én sesong i bruk. Dessuten syns jeg også at de ser mye mer classy ut, og jeg har null problem med å bruke dem til en fin kåpe for eksempel. 

Utfordringen jeg har fått fra ECCO går ut på å vise dere UKIUK-skoene til tre forskjellige antrekk. Og hvis du forteller meg i kommentarfeltet hvilket antrekk du liker best, kan du vinne et par i valgfri farge til deg selv. Mer om det lengre ned i innlegget, her er mine 3 antrekk!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Antrekk 1: for meg er dette et typisk antrekk når jeg skal ut og gjøre ærender, i møte, ut og spise eller på shopping. Komfortabelt, men samtidig finere enn jeans og vindjakke. Jeg er veldig glad jeg valgte UKIUK-skoene i svart, for det gjør at de passer til det meste i garderoben min. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Antrekk 2: jeg er egentlig ikke så stor fan av å gå i bukse, og tilbringer store deler av vinteren i varme, svarte strømpebukser. Kjole med en varm genser over er mitt favorittantrekk til hverdagen. Jeg syns ikke Uggs er noe særlig fint til strømpebukse, men UKIUK ser nettere ut på foten og derfor syns jeg det funker. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Antrekk 3: store deler av hverdagen min går jeg i treningstøy. Hvis jeg skal på trening på ettermiddagen, tar jeg like gjerne på meg treningstøy når jeg står opp - det er jo ikke noe galt i å gjøre ærender i treningstightsen heller! Etter at jeg fikk UKIUK-skoene har jeg ikke gått til trening uten dem en eneste gang, både deilig og komfortabelt!

Hvis du ønsker å kjøpe ECCO UKIUK, kan de i tillegg til å kjøpes i butikk, kjøpes HER. De kommer i flere fine farger, så ta en kikk! Du kan også like ECCO på Facebook her, hvis du ønsker å holde deg oppdatert på deres nyheter. 
 


KONKURRANSE: 

Skriv i kommentarfeltet hvilket av antrekkene du likte best, så kan du vinne et par ECCO UKIUK i den fargen du ønsker. I kommentaren trenger du bare å skrive "antrekk 1", "antrekk 2" eller "antrekk 3", men husk å fylle inn mailen din i mail-feltet, slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner :-) 

VINNEREN ER TRUKKET, TAKK FOR DELTAKELSEN! 

KONKURRANSE: NIVEA BARBEINT

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På vei til stranden, med brune, glatte og myke sommerlegger! For en fantastisk følelse :-) Vinter og kaldt vær krever at man passer godt på leggene sine. Men med sommer, sol, bading og hyppig barbering på menyen, bør man være ekstra snill mot bena. Ikke bare for hudens skyld, men man vil vel helst ikke troppe opp i lårkort sommerkjole, og avsløre et par tørre, triste legger? Nei! 

Både mamsen og jeg har med oss NIVEA Body Essentials Smooth Caring bodylotion på denne turen, og smører oss godt med den når vi har dusjet av oss en dag på stranden. Nå skal det sies at jeg er "smøroman" året rundt, og er livredd for at huden min skal være tørst. Men på sommeren er jeg kanskje ekstra nøye. NIVEA Body Essentials Smooth Caring bodylotion gjør jobben sin, og etterlater seg benene myke og glatte. Dessuten inneholder den shea butter, og lukter veldig godt! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KONKURRANSE PÅ INSTAGRAM: 
NIVEA har en konkurranse gående på Instagram, hvor du kan vinne et reisegavekort til en verdi av 8.000 kroner! For å delta må du laste opp et bilde av leggene dine, skrive hvor du er på vei, og hashtagge det med #NIVEAbarbeint. Konkurransen varer til 31. juli, så det er bare å slenge seg på :-) 

KONKURRANSE HER PÅ BLOGGEN: 
I tillegg til konkurransen som kjører på Instagram, har jeg har fått lov til å ha en konkurranse her på bloggen, som kun er for mine lesere. Her skal jeg dele ut to kit fra NIVEA, til to av dere lesere. Hurra! Ett kit inneholder følgende: 

 NIVEA Smooth Caring Body lotion
♥ NIVEA Silk shower mousse smooth
♥ NIVEA Sun protect & refresh sun spray SPF20
♥ NIVEA Deo Protect & Care
♥ NIVEA Sensitive dagkrem
♥ NIVEA Crème Care wipes

For å vinne trenger du ikke gjøre annet enn å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Lykke til!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Altså to konkurranser! En på Instagram og en her på bloggen. Jeg oppfordrer til å delta i begge! :-) 

Besøk NIVEA på Facebook HER for å holde deg oppdatert på nyheter og lese om Instagram-konkurransen deres! Hvis du vil se andres bidrag til konkurransen kan du gjøre det her

KONKURRANSE: SOMMERKLARE LEGGER

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husker dere at jeg skrev et innlegg om Intuition Sensitive Care for en liten stund siden? Det er fremdeles den eneste høvelen jeg bruker til å barbere leggene mine, fordi de blir silkemyke og får en masse fuktighet - i stedet for å bli tørre og flassete av shavingen. 

Intuition er verdens første alt-i-ett barbersystem, som gir deg barbering og hudpleie på samme tid. Den består av fire ultratynne blader, som er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100% Aloe Vera og E-vitamin som hinder uttørking og gir den babymyke effekten. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er enkelt og fort gjort å barbere leggene sine med Intuition, og like enkelt er det å skifte blad. Man trykker hodet av, og trykker på et nytt. Høvelen kommer også med sugekopper slik at du kan feste den i dusjen, og i tillegg følger det med et reisedeksel som beskytter bladet hvis du skal reise med det. Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud, er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. I tillegg er emballasjen 100% resirkulerbar. HURRA for alt ved Intuition, rett og slett! 

Intuition Sensitive Care fåes kjøpt hos EFI, sammen med en rekke andre produkter i samme kategori. Ettersom Intuition egner seg best til legger og armhuler, har jeg fått en helt egen høvel som er ment for intimbarbering, nemlig Quattro for women Bikini. Den gleder jeg meg innmari mye til å teste, tipper den blir en favoritt i sommer :-) 

Du kan forresten teste Intuition helt GRATIS, klikk den hjem HER. Du betaler kun 39 kroner for porto! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KONKURRANSE 
Jeg har fått lov av EFI til å dele ut hele 3 goodiebags som inneholder alt man trenger til barbering og pleie! Hver goodiebag disse produktene: 
 Intuition + ekstra blader 
♥ Quattro bikini + ekstra blader 
♥ Shaving Gel 
♥ Basik Foot cream 
♥ Basik Hand cream 
♥ Basik Age Defence ansiktskrem

For å være med i konkurransen må du dele ditt beste tips eller triks rundt barberingsritualer. Det kan være hva som helst, men for eksempel ditt beste triks for silkemyk barbering? Jeg gleder meg til å høre :D 

PS. Mitt beste tips må være å skylle leggene i iskaldt vann etter barbering, slik at porene lukker seg og man ikke blir nuppete. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GIVEAWAY: PÅSKEEGG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspirert av min kjære Kristina, tenkte jeg å kjøre i gang en liten konkurranse hvor jeg deler ut to påskeegg stappfulle av godis og noen av mine favoritting. Vi snakker selftan lotion fra Vita Liberata, betakaroten, vippeserum, makeup fra Glo Minerals, solkrem til påskefjellet, Haircare +++

Ble rett og slett i påskestemning (er det noe som heter det?) da jeg var ute og løp ærender i dag, så da påskeegg shoppet jeg litt til dere ♥ Her kan du se hva som gjemmer seg i de 2 påskeeggene: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ønsker meg flere følgere på Facebook-siden min, foregår konkurransen der. Dette må du altså gjøre for å være med i konkurransen:
♥ Lik Facebook-siden min. 
♥ Tagg en venn som du vil gi det andre påskeegget til i kommentarfeltet under bildet av påskeggene. 

Thats it! Lykke til :D 

VINN EN IPHONE 6S (AVSLUTTET)

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har eksamen i morgen tidlig, og burde vel egentlig holdt meg LANGT unna denne Macen nå. Men jeg kunne ikke la sjansen om å dele ut en iPhone 6s gå i fra meg. Og fra en av dere! Såååå, da blir det en liten konkurranse på tampen av dagen :-) 

Samarbeidspartneren min Startshop.no spurte nemlig om jeg vil dele ut en iPhone 6s 64 GB til en av mine fantastiske lesere, og det er klart jeg vil ♥ Trenger du den ikke selv, så kan den kanskje være julegave til en som fortjener alt i hele verden? 

SLIK BLIR DU MED I KONKURRANSEN: 

♥ Registrer deg hos Startshop HER, hvis du ikke allerede har gjort det. 
♥ Skriv i kommentarfeltet hvilken farge du ønsker på iPhonen din, du kan velge mellom disse fargene. 
Du som har registrert deg hos Startshop tidligere er også hjertlig velkommen til å delta i konkurransen :-) 

Husk å fylle mailen din inn i riktig felt når du deltar, det vil bli sjekket opp at vinneren faktisk har registrert seg på Startshop! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET 


Hvis du ikke har fått med deg hva Startshop er, kan jeg fortelle kort om det igjen. Det er rett og slett en utrolig smart måte å shoppe på. Helt gratis å bruke, og du får penger tilbake når du handler gjennom Startshop. De samarbeider med 250 nettbutikker, blant mine favoritter er Nelly, Zalando, Hotels.com, Room21 osv. 

StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos en av nettbutikkene de har avtale med, de beholder en liten andel og gir resten tilbake til medlemmene. Det er helt gratis å være medlem og opptjent bonus overfører du direkte til din bankkonto når du selv ønsker det. StartShop støtter Dyrevernalliansen, Flyktninghjelpen og Hjelpetelefonen. Du har også mulighet til å donere deler av din bonus til disse hjelpeorganisasjonene i stedet for å få pengene selv, så det er jo en super måte å støtte på også. Her er en smørbrød-liste over hvordan du kommer i gang hvis du er ny på Startshop: 
♥  1. Registrer deg på Startshop. Det er gratis og tar 10 sekunder.
♥  2. Velg nettbutikk, og handle på vanlig måte. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto. 
♥  3. Etter at kjøpet er bekreftet, vil du motta cashback-poeng i bonus. Disse poengene kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det. 1 cashback-poeng= 1 krone. 

LYKKE TIL i konkurransen, jeg trekker en vinner allerede på mandag! :-) 

 

TJEN PENGER OG VINN GAVEKORT

AnnonseNå har jeg vært medlem at StartShop i litt over en måned, og har allerede klart å tjene over 500 kroner ved å bruke Startshop når jeg shopper på nettet. På Startshop får jeg nemlig en bonus hver gang jeg handler i nettbutikker som de samarbeider med, som for eksempel Nelly, Zalando, Blush, SAS, Get Inspired, Sportamore, Room21 og så videre. 

Det som er så deilig, er at man også får bonus når man handler på salg! Jeg kjøpte en helt nydelig kåpe fra Dagmar på halv pris, hos Nelly og til og med det fikk jeg bonus for hos Startshop! Nelly har jo høstsalg nå, så i tillegg til å gjøre et godt kjøå der, får du 7% bonus hos Startshop. 

Og det stopper ikke der. I tillegg til bonus og bonus på salgskupp, har Startshop ofte egne rabattkoder til nettbutikkene. Nå har de for eksempel en kode som gir deg 10% rabatt hos Zalando. Bruker du rabattkoden, får du både 10% rabatt på det du kjøper og 6% bonus på Startshop-kontoen din. Pengene du sparer opp der kan du enten veksle i gavekort, eller få som penger rett inn på konto. 

Å spare penger på noe man likevel har tenkt å kjøpe, er jo helt supert. Nesten dumt å ikke gjøre det. Det er helt gratis å være medlem på Startshop, og nye medlemmer får dessuten dobbel bonus de 48 første timene etter at de har registrert seg. Det er veldig enkelt å bli medlem også, alt du trenger å gjøre er å skrive inn E-posten din og velge et passord - eller du kan registrere deg med Facebook. Så klikker du på nettbutikken du vil handle i inne hos Startshop, og handler på vanlig måte. Eneste forskjell er at du får noen av pengene tilbake. 
Du kan registrere deg HER! :-) 

Her er en smørbrød-liste over hvordan du kommer i gang: 
♥  1. Registrer deg på Startshop. Det er gratis og tar 10 sekunder.
♥  2. Velg nettbutikk, og handle på vanlig måte. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto. 
♥  3. Etter at kjøpet er bekreftet, vil du motta cashback-poeng i bonus. Disse poengene kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det. 1 cashback-poeng= 1 krone. 

Enklere kan det nesten ikke bli! I tillegg til å minne dere om at Startshop eksisterer, får jeg lov til å dele ut et gavekort til en av dere! Det var jo så populært forrige gang, så da kjører vi på igjen. Denne tradisjonen liker jeg veldig godt, hehe :-) 

♥  VINN GAVEKORT PÅ 1000 KRONER: 
For å delta i konkurransen må du 1. Registrere deg på Startshop.no. 2. Skrive i kommentarfeltet under dette innlegget om du ønsker gavekort fra Nelly eller Zalando. Jeg trekker ut en heldig vinner neste tirsdag, LYKKE TIL!!  

 

 

VINN GAVEKORT PÅ NELLY OG ETT ÅRS FORBRUK AV HÅRFARGE

Annonse
Det som er både fint og kjipt med å blogge, er at alle minner og skamløse selfies ligger på rekke og rad i arkivet. Jeg har tatt en liten kikk på min egen hair story i dag, og må jo innrømme at jeg blir litt flau. Ikke over håret, men av bildene generelt. Håret har stort sett vært blondt i alle år - riktig nok forskjellig grader av blondt. Jeg trives veldig godt med den naturlige blondfargen jeg har i dag, med litt spill av min egen hårfarge. Men jeg kjenner også at jeg kan savne lysere tider slik som på bildet øverst til venstre. Hun berta på det nederste bildet i midten er forresten meg, ikke Maria Montazami... :-) 

♥ KONKURRANSE:
Grunnen til at jeg blar opp alle disse blonde minnene, er fordi jeg vil minne dere på konkurransen som Garnier har gående på Instagram nå. I anledning at de har lansert hjemmefargen Garnier Nutrisse Truly Blonde, deler de nå ut fine premier til heldige vinnere! Du kan vinne gavekort på Nelly + ett års forbruk av hårfarge.

For å delta må du enkelt og greit poste et bilde av din favoritt hårfarge på Instagram. Husk å hashtagge bildet med #GoTrulyBlonde, i tillegg til den nyansen av Garnier Nutrisse Truly Blonde som passer bildet ditt best. Det kan være #BeachBlond, #NaturalBlond, #PlatinumBlond eller #ClassicHighLights ♥

Du kan lese mer om konkurransen HER hvis du vil. 
Ellers har Garnier Nutrisse også laget en test du kan ta for å finne ut hvilken av deres blonde looks du passer best til. Testen "The Blonde Finder" kan du ta HER. Du svarer enkelt og greit på noen spørsmål om deg selv, og får vite hvilken av nyansene som passer til deg.

Hvis du ønsker flere skjønnhetstips fra Garnier Nutrisse, kan du like dem på Facebook Her :-) 

VINN GOODIEBAG

 

Sponset goodiebag

God kveld i stua, eller hva man sier :-) 

Jeg har fått lov av Tights.no å dele ut en fantastisk goodiebag til en av mine lesere. Skulle gjerne vunnet den selv, for den inneholder ting jeg både trenger og elsker. Men den er altså til en av dere, og vilkårene for å delta er enkle. 

♥ GOODIEBAGEN INNEHOLDER:
- Prisvinnende treningstights ved navn Skins A400
- Fitness Foam Roller fra LEVITY
- Yogamatte fra LEVITY
- Fitness Core Wheel fra LEVITY
- Valgfri hårbørste fra Tangle Teezer
- Self tan fra Vita Liberata 

♥ FOR Å VINNE MÅ DU:
- Fylle inn mailen din i skjemaet under - og thats it! :-) 

KONKURRANSE: TRULY BLOND

Annonse
På tide med en ny konkurranse! I samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blond, får jeg nå lov til å dele ut et gavekort på Nelly til en verdi av 1200 kroner, i tillegg til ett års forbruk av Truly Blond hårfarge :-) 

Først litt info om produktet; Truly Blond er en helt ny serie med hårfarger fra Garnier Nutrisse, som inneholder forskjellige nyanser, alt etter hvilken type blondine du har lyst til å være. Hårfargene skal være pleiende, og det som vekket min oppmerksomhet; den er UTEN gulfarge! Serien inneholder en conditioner som sørger for at håret ikke blir gult, så man kan få den kalde, blonde looken. Ingen tvil om at det har skjedd mye bra med hjemmefarging siden den gangen jeg stod på badet og strevet med å gjøre etterveksten min knallgul. Disse fargene ser bare hel fab ut. 

♥ Her er en video som viser steg for steg hvordan man bruker fargen: 


Det finnes mange typer blond! Garnier Nutrisse opererer med fire kategorier; platinum blonde, soft & natural blonde, classic highlights og beach blonde. Vil du finne ut hvilken du er? Prøv "The blond finder" HER, testen som finner ut hvilken blondfarge som passer til din livsstil og smak. Veldig fornøyd med å bli en "classic highlights", da det faktisk er den jeg er mest lik per dags dato. Har aldri vært så mørk som jeg er nå, men er likevel blond. Kjenner faktisk at jeg gleder meg til å bli helt lys igjen til sommeren... :-) 
INSTAGRAM-KONKURRANSE: 
Som nevnt kan du nå vinne gavekort på Nelly og et års forbruk av Truly Blond! 

SLIK GJØR DU: 
Ta et bilde din favoritt blondfarge (bildet trenger ikke å være av deg), og post det på Instagram. Husk å hashtagge med #GoTrulyBlonde og hashtag også med det som passer best til bildet av disse; #BeachBlond #NaturalBlonde #PlatinumBlond #ClassicHighlights. Hvis du vil se hvordan jeg har gjort det, kan du se på Instagrammen min; @Idawu :-) 

Hvis du vil lese mer om konkurransen, kan du gjøre det her
Hvis du vil kan du like Garnier på Facebook her for å holde deg oppdatert, og ellers gjenstår det vel bare å si; LYKKE TIL i konkurransen! 

VINNER + NY GIVEAWAY

Annonse
Husker dere at jeg skrev om Startshop for ikke så lenge siden? I innlegget hadde jeg en giveaway hvor en av dere skulle få et gavekort på Nelly til en verdi av 1000,-. Vinneren av konkurransen heter Elise W og hun blir kontaktet. Gratulerer ♥ 

NY GIVEAWAY!
Siden jeg har bursdag i dag passer det vel utmerket at en av dere får en gave, hehe. Nå har jeg fått lov til å gi bort et gavekort på 2.500,-! Og det beste av alt; vinneren bestemmer helt selv hvilken nettbutikk gavekortet skal gjelde for. Du som vinner kan dele det opp også, for eksempel 2000,- hos Nelly og 500,- på Hotels.com eller Room21.

FOR Å VINNE 
For å være med i konkurransen, må du:
1. Bli medlem eller allerede være medlem på Startshop. Er du ikke medlem, bli det her.
2.Når du er logget inn på Startshop, gå inn på oversikten over nettbutikker de samarbeider med, og finn ut hvilke du vil shoppe hos.
3. Når du har funnet ut hvor du helst vil shoppe, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, og i den kommentaren må du skrive hvilken/hvilke nettbutikker du vil bruke gavekortet ditt i. For eksempel: jeg vil bruke 2.500,- på Nelly, eller: jeg vil bruke 1.500,- på Hotels.com og 1.000,- på Zalando. 
Startshop samarbeider blant annet med Nelly, Hotels.com, Zalando, Room21, Blush, Bangerhead, Ellos, Urban Outfitters, Asos og mange mange flere. Ingen tvil om at alle kan ha glede av dette gavekortet :-) 

Så gå inn og finn ut hvor du vil bruke pengene, og legg igjen en kommentar. Husk å fylle inn mail-feltet når du deltar i konkurransen, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner. 

For de som ikke har fått med seg hva Startshop er, så er det kort fortalt en nettside hvor du kan registrere deg, og tjene cashback når du handler på nettet. Denne cashbacken kan du veksle ut i penger eller i gavekort etterhvert. Hvis du vil lese mer detaljert om hvordan det fungerer, kan du sjekke ut det forrige innlegget jeg skrev om Startshop. 

Lykke til i konkurransen :-) 

TJEN EKTE PENGER NÅR DU NETTSHOPPER

Annonse

I dag har jeg registrert meg på Startshop, en helt genial nettside hvor du kan tjene penger når du shopper på nett. 

Jeg shopper mye på nett. Veldig mye. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var på en ordentlig shoppingrunde i byen, for det er så mye enklere på nett. Det at man kan klikke ting hjem, prøve det - og så enten sende det tilbake eller betale fakturaen er helt himmelsk for meg som fort blir svett og grinete på på shopping. Jeg kjøper også møbler og store ting på nett - ikke alltid en fordel at det går an, for den enkle prosessen gjør at det har blitt en del impulskjøp. Men fornøyd blir jeg alltid! Var en smule nervøs da jeg innså at jeg hadde klikket hjem et spisebord som jeg aldri hadde sett i virkeligheten. Men det kunne ikke passet bedre inn! I skrivende øyeblikk sitter jeg og skal bestille meg et nytt stuebord også, som passer bedre inn i den lille skokassen jeg har flyttet til.

Startshop samarbeider med over 200 kjente nettbutikker, blant annet Nelly, Zalando, Get Inspired, Hotels.com, Bangerhead, Ellos, Blush, Urban Outfitters, Room21 og Eleven. Dette er bare noen av favorittene, tror faktisk de har alle mine favoritter i stallen sin. 

♥ Slik fungerer Startshop
- Du begynner med å registrere deg HER. Kan gjøres på et halvt sekund ved å logge seg inn med Facebook eller ved å oppgi E-post og lage et passord. 
- Når du er logget inn på Startshop, går du på "Finn Butikker" og velger den nettbutikken du skal handle i. 
- Du blir videresendt til nettbutikken via Startshop, og når du har handlet får du automatisk "cashback" på din Startshop-konto.
- Når transaksjonen er bekreftet kan du bruke din cashback ved å gå inn på "bruk din cashback". Du kan velge om du vil ha pengene på konto, eller om du vil ta dem ut som gavekort i valgfri nettbutikk. 1 cashbackpoeng = 1 krone. 
- Husk å sjekke fanen som heter "rabattkoder" før du handler, noen ganger har Startshop rabattkoder på flere av nettbutikkene de samarbeider med!

La oss si at jeg nå skal kjøpe et stuebord som koster 5000,-. Hvis jeg kjøper det på Room21 som har 7% cashback, får jeg 350 kroner tilbake. Kjøper jeg en kjole på Nelly til 1500,-, får jeg 105 kroner tilbake. 

Og dette er verdt å få med seg; akkurat NÅ, har Startshop dobbel bonus i 48 timer. Det vil si at hvis jeg kjøper dette spisebordet nå, så får jeg hele 700 kroner tilbake. Det er jo helt fantastisk! Da koster bordet plutselig 4300,- i stedet. Så enten du er nytt eller gammelt medlem, noter deg dette og gjør et skikkelig kupp :-) 

Det er forresten HELT gratis å være medlem, så her er det kun penger å spare/tjene!

Nå kan alle som registrerer seg på Startshop via meg være med i trekningen av et gavekort på Nelly hvis de vil. Registrer deg HER, skriv en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget (husk mailen din så jeg kan kontakte deg om du vinner), og så er du med i trekningen :-) 

VINN REGNTØY FRA HELLY HANSEN

AnnonseJeg elsker regntøyet fra Helly Hansen. Og nå har jeg jammen vært så heldig at jeg har fått enda en jakke til samlingen! Regnværsdagene kan bare fortsette å komme. For det første er jeg jo veldig glad i regn. Jeg KOSER meg når det regner. Og for det andre, så er jeg veldig godt rustet, haha. Jeg har alltid "investert" i fine paraplyer og gummistøvler - og så har jeg jo fått disse fine jakkene i tillegg! 

Jakken jeg har fått denne gangen heter W Lyness Insulated Coat. På mange områder er den ganske lik som den stripete jeg viste dere for en stund siden, bare at dette er vinterutgaven. Den er isolert med PrimaLoft og vantett og pustende Helly Tech Protection-materiale. Høres komplisert ut, men i praksis så betyr det at den holder meg varm og tørr på regnværsdager utover høsten :-) 
Jeg kan ikke få skrytt nok av hvor komfortabel denne jakken er å ha på seg. Den er overhodet ikke stiv slik mye regntøy er, den er myk og lett som en fjær. Rett og slett skikkelig deilig å gå i! 

Fargen jeg har heter Princess Purple, men den finnes i flere farger, også i det blå- og hvitstripete designet som jeg har på den andre jakken.

Hvis du har lyst til å kjøpe jakken, så har G-Sport tilbud på den i nettbutikken nå. Kan kjøpes HER 
KONKURRANSE 

Nå kan du som leser bloggen min være så heldig og vinne ditt eget regntøy fra Helly Hansen! Alt du må gjøre er å knipse et bilde av deg selv i ditt gamle regntøy, og legge det ut på Instagram. Husk å hashtagge bildet med #WeLoveRain, #gsportnorge og @gsportnorge. Det trekkes hele to vinnere hver uke, og du kan lese mer om konkurransen HER

Masse lykke til i konkurransen! Måtte det bli en haug av regndanser og plaskepytter på Instagram :-)                                                                            - We love rain - 

 

KONKURRANSE: VINN HUDPLEIE FRA DR. HAUSCHKA

Annonse
Litt morsomt å tenke på... Da jeg var tenåring, hadde jeg ingenting i mot å gå i seng med all sminke på. Var jeg trøtt, så var jeg trøtt. Da fikk jeg sove uansett hvor mye brunt jeg hadde klint i ansiktet, og led absolutt ikke da jeg våknet opp på en pute med print av gårsdagens tryne. Nå i "voksen alder" får jeg ikke sove før jeg vet at ansiktet er rent. Jeg tenker på hvor dårlig det er for huden min å gå en hel natt uten å få puste, for ikke å snake om all usynlig skit jeg sikkert er i kontakt med i løpet av en dag. Nei, ansiktet må være rent før forenes med puta.

Å fjerne sminke og rense hud ER det kjedeligste på denne jord, det skal jeg være den første til å innrømme. Men jeg har snudd det til noe positivt. Fem minutter på badet hver kveld, med duftlys, dempet belysning, musikk og ansiktspleie. Jeg er jo en sucker for hjemmespa, så når jeg klarer å lure meg selv til å tro at kveldsstellet er spa; da går det unna i en fart. Bare et lite tips til deg som er like utålmodig som meg, hehe :-) 
Jeg bruker fremdeles produktene fra Dr. Hauschka, og er fortsatt veldig fornøyd med dem. Huden min holder seg fri for kviser og nupper, og det er det viktigste. Produktene du ser på bildet er de jeg bruker fast hver dag. Dette er altså både dag- og kveldsstell. Cleansing Milk og Facial Toner bruker jeg hver morgen og kveld. Er det morgen, avslutter jeg med Rose Day Cream Light. Er det kveld, avslutter jeg med Night Serum. Veldig enkelt og greit!

Som jeg har fortalt tidligere, er Dr. Hauschka et økologisk merke som fører både hudpleie, kroppspleie og makeup. Alle produktene er godkjent av organisasjonen for naturkosmetikk BDIH og/eller merket med det internasjonale kvalitetsstempelet for naturlige og økologiske hudpleieprodukter NATRUE. Produktene inneholder ingen syntetiske fargestoffer, parabener eller andre kjemikalier. Deilig å legge seg om kvelden og vite at ansiktet er fritt for den slags!  

KONKURRANSE 
Konkurranse i regi av Dr. Hauschka pleier å være ekstremt populært her på bloggen, så nå er det på tide med enda en! :-) For å være med denne gangen, må du skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget - den kan gjerne inneholde et argument for at du skal vinne. 

PREMIE
Premien inneholder de fire produktene jeg selv bruker morgen og kveld.
- Soothing Cleansing Milk 
- Facial Toner 
- Rose Day Cream Light
- Night Serum 

Lykke til! ♥
For å finne ut hvor du kan kjøpe Dr. Hauschka i butikk, se denne linken! På nett kan de blant annet kjøpes på Vita.no, Life.no og Sunkost.no :-) 

MISS VEET 2015: THE WINNER

Annonse
Wohooooo, endelig er dagen her! Miss Veet 2015 skal kåres, etter en konkurranse som har vart i flere måneder. Har vært veldig gøy å se bidragene til dere som har deltatt på Instagram med hashtaggene #MissVeet2015 og #WhatBeautyFeelsLikeToMe. For det er det konkurransen har handlet om. Hva skjønnhet er for deg. 

La oss ta en liten *trommevirvel*..... Og vinneren er; @TINSSA! ♥

Tinssa er altså Miss Veet 2015, hun har lagt ut to fine videoer på Instagram. Her er en av dem.

Så gratulerer med tittelen til Miss Veet 2015, gled deg til å få masse fantastiske produkter fra Veet! Og tusen takk til dere andre som også har deltatt i konkurransen :-) 


Hvis du vil kan du lese om da jeg testet produktene til Veet HER og HER! Og ikke glem å like Veet på Facebook her, for å få med deg nyheter!

KONKURRANSE: VINN SOMMERPLEIE FRA DR. HAUSCHKA

Annonse


Det er søndag, og på tide med en konkurranse! :-) Jeg har fått lov til å dele ut en deilig goodiebag her på bloggen, fra selveste Dr. Hauschka. Jeg bruker jo selv hudpleieserien deres til vanlig, og en hel del av de andre produktene deres. 

Her og her kan du lese innlegg fra jeg har testet produktene tidligere. Jeg er fremdeles veldig fornøyd med produktene. Har funnet ut at hudpleie er spesielt viktig for meg om sommeren, da den ellers problemfrie huden min blir litt irritert av solkrem og Mygga. Men man må jo beskytte seg mot både sol og mygg! Så da er det fint å ha en mild og naturlig hudpleieserie som gjør huden glad. Hele hupleieserien til Dr. Hauschka er godkjent av organisasjoen for naturkosmetikk BDIH og/eller merket med det internasjonale kvalitetsstempelet for naturlige og økologiske hudpleieprodukter NATRUE. Produktene er uten syntetiske fargestoffer, parabener og andre kjemikalier, noe jeg er veldig fornøyd med :-) 


Så, over til konkurransen! Goodiebagen du kan vinne inneholder dette: 
♥ Rensemelk 
♥ Ansiktsvann 
♥ Fotkrem
♥ Hårolje
♥ Lipgloss 
♥ Verdi ca. 1150,- 

Den perfekte samlingen av produkter for å ta vare på både ansikt og hår nå i sommer. Og lipglossen er bare superfin i fargen! 

For å vinne må du gjøre følgende: 
♥ Skriv i kommentarfeltet hva du har planer om å gjøre i sommer! Og vips, så er du med i konkurransen :-) Vinneren velges ut om en uke. 


Hvis du vil prøve produktene til Dr. Hauschka, får du kjøpt hudpleie HER og makeup-produkter HER ♥

ARE YOU READY FOR THE SUMMER?

Annonse 

Som dere vet, er jeg veldig stolt over å være Veet Ambassadør i 2015. Jeg har tidligere fortalt dere om konkurransen Miss Veet 2015, og vil gjerne minne dere på den. Har nå fått vite at vinnerne skal kåres i starten av august, så du har fremdeles litt tid på deg hvis du vil delta. 

Som tittelen på konkurransen tilsier; Miss Veet 2015 skal kåres! Her kan man både vinne tittelen - og masse fine produkter fra Veet. For å delta i konkurransen må du legge ut en videosnutt på Instagram, og bruke hashtaggene #MissVeet2015NO og #whatbeautyfeelsliketome

I denne konkurransen har du muligheten til å vise fram noe som er vakkert i dine øyne. Det kan være friske blomster, et nyvasket hjem, en person du er glad i, god mat, en følelse du har etter en treningsøkt, kjæledyret ditt... Hva som helst! Selv hadde jeg nok filmet et bredt smil hvis jeg kunne delta i konkurransen. Eller kanskje en strand :-) Det er overhodet ikke vanskelig å delta, så jeg gleder meg masse til å se bidragene deres! 


Sommeren er rett rundt hjørnet, og det kan jeg finne på å feire når som helst, på mange rare måter. I dag feiret jeg med å vokse leggene mine, er tross alt en måned siden sist nå! Spawaxen fra Veet kan dra bort hår som er så korte som 2 mm - til dere som har lurt på det :-) 

Anbefaler absolutt Spawax fra Veet til dere som bruker mye penger på å vokse dere i salong. Det kan nemlig gjøres enkelt hjemme! Med litt trening er jeg sikker på at det også blir like bra. Spawax er en stripless wax som varmes opp i en beholder, og den kan brukes om og om igjen. Man kan definitivt spare penger på å ha en Spawax hjemme. Hva med å ha jentekvelder med voksing og et glass sprudlevin? 

Hvis noen skulle trenge en oppfriskning på hvordan Spawax brukes, så foregår det slik: 

♥ Legg det antall voksskiver du trenger for området som skal vokses i beholderen. Du trenger for eksempel 4 voksskiver for å vokse begge leggene, men all info om dette står på pakningen. 

♥ Sett på lokket og sett i ledningen, la deretter voksen stå og varme seg i 20-30 minutter. 

♥ Bruk smørepinnen til å smøre varm voks på området du skal vokse. 

♥ La voksen virke på huden i 30-60 sekunder, helt til den er tør. 

♥ Hold huden stram, ta tak i enden av voksen og fjern voksen mot hårenes retning. For eksempel fra ankel til kne. 

♥ Tadaaa, du er klar for sommeren!

 

Et annet spørsmål jeg har fått om Spawax, er om det blir mye gris. Jeg sitter alltid på et håndkle når jeg vokser leggene i tilfelle jeg skulle være uheldig. Men voksen tørker så fort at jeg foreløpig aldri har opplevd noe gris. Fordelen er at voksen oppi beholderen også stivner, så når jeg er ferdig med å vokse meg, setter jeg bare på lokket og lar den resterende voksen ligge der fram til neste gang jeg skal vokse. Da varmer jeg bare opp det fra forrige gang, og legger oppi flere voksskiver hvis det trengs. Genialt! 

Hvis du vil ha mer info om konkurransen Miss Veet 2015, eller vite mer om produktene til Veet, kan du gå inn HER

KONKURRANSE: VINN FLETTEMASKIN

Annonse

Å flette er ikke min sterkeste side. Jeg kan lage vanlig flette og fiskebeinflette, men noe mer fancy enn det får jeg ikke til. Synd, for jeg syns "rotete" flettefrisyrer er noe av det fineste som er. Dessuten en skånsom frisyre for håret, og man burde egentlig ha håret i flette både dag og natt. 

For litt siden fikk jeg en Twist Secret flettemaskin av Elkjøp, og selv om jeg ikke er blitt noen mester i å bruke den enda, er jeg allerede stor fan. Den gjør det så mye lettere å lage fine flettefrisyrer. Dette er noe alle burde løpe og kjøpe før 17. mai! Jeg har slitt så lenge for å få til å lage fransk flette, altså der hvor man starter på toppen og fletter inn mer og mer hår, men bruker så lang tid at jeg blir sliten i armene og gir opp hver gang. Men med Twist Secret flettemaskin går det! Det blir ikke en "teknisk riktig" fransk flette, men det går i hvert fall an å lage noe som ligner. Man kan lage mye annet gøy også, det er egentlig bare å leke og prøve seg fram :-) 

Jeg syns det er et stort pluss at maskinen ikke bruker varme, og dermed ikke sliter på håret. Dessuten er den trådløs (går på batterier), så det blir enklere å holde på bak på hodet. Men det skal sies at det nok er ti ganger enklere å bruke den på andre, i forhold til å bruke den på seg selv. Men det går! Eneste minuset jeg egentlig kan komme opp med er at man trenger en liten stjerneskrutrekker første gang man bruker den, for å få åpnet lokket hvor man skal sette inn batterier. Så det er greit å ha tilgjengelig, hvis man skal kjøpe denne og ha den klar til 17. mai! 


Flettemaskinen fåes kjøpt hos Elkjøp, og du kan lese mer om den og se hvordan man bruker den HER. Hvis du ønsker å kjøpe flettemaskinen, kan du gjøre det både i butikk og på nett. På nett kan den kjøpes HER

Hvis ikke dette er sommerens must have for håret, så vet ikke jeg! ♥


KONKURRANSE 

Vil du vinne en Twist Secret flettemaskin? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, så er du med i trekningen :-) Jeg kommer til å ha én konkurranse her på bloggen og én på Instagram, kanskje det kan lønne seg å delta begge steder?! Jeg heter Idawu på Instagram. 

KONKURRANSE: VINN MIN SKIN-CARE ROUTINE

Annonse

God morgen, alle sammen ♥

Akkurat nå sitter jeg på toget, på vei til min aller siste forelesning dette semesteret. For den deilig følelse! 

I dag tenkte jeg å kjøre en konkurranse for dere, mine snille og trofaste lesere som krever så lite av meg. Har hatt så dårlig samvittighet ovenfor dere de siste ukene fordi jeg har vært opptatt med alt annet og bare servert dere fjas. Og når det da viser seg at dere liker det meningsløse fjaset mitt, blir jeg helt glad i dere! Og veldig letta, for at jeg slipper å jåle meg til og bruke tid på å få det til å se ut som om livet er en dans på friske blomster og fruktfat. 

Dagens konkurranse er i samarbeid med Dr. Hauschka, som er hudpleiemerket jeg bruker.

For meg som alltid syns det er et slit å fjerne sminke og rense huden, er det viktig å ha en enkel hudpleierutine med færrest mulig produkter. Dessuten er det viktig for meg at den får meg til å føle meg fresh, så jeg i allefall får belønning for å gå som en zombie på badet og rense huden når jeg egentlig helst vil stupe rett i seng. Nå har jeg brukt hudpleie fra Dr. Hauschka siden slutten av februar, og er veldig fornøyd. Jeg har jo aldri hatt problemhud, men har opplevd mange ganger at huden begynner å krangle når jeg begynner å bruke hudpleieprodukter. Men med Dr. Hauschka har huden bare opprettholdt sin naturlige balanse. 
Hele hudpleie-serien er enten BDIH-merket, hvilket betyr at de er kontrollert og godkjent av organisasjonen for naturkosmetikk BDIH) og/eller merket med det internasjonale kvalitetsstempelet for naturlige og økologiske hudpleieprodukter NATRUE. Som jeg har fortalt dere før, er produktene uten syntetiske fargestoffer, parabener og andre kjemikalier, og det er deilig å vite nøyaktig hva man påfører huden :-) 
Gå inn HER hvis du vil finne ut hvor du kan kjøpe hudpleieprodukter fra Dr. Hauschka, og HER hvis du vil kjøpe makeup fra Dr. Hauschka. 
Her er mitt nyeste tilskudd til hudpleieserien; Night Serum. Jeg elsker den! Den gir en følelse av å stramme opp ansiktet, og den gir fuktighet uten at du føler deg seig og klissete når du går til sengs. 

KONKURRANSE 
Nå kan 3 av dere vinne hudpleieprodukter til en verdi av 1000,- hver. Alt du må gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Jeg trekker vinnerne om 1 uke! :-) 

Lykke til! ♥

KONKURRANSE: LA OSS SNAKKE SELVTILLIT

Annonse 

Kjenner dere til SB12? Mange av dere har sikkert munnskyllen deres på baderomshylla, eller tyggisen deres i vesken. Produkter som gir frisk og digg pust. God ånde = bedre selvtillit. SB12 har nå en konkurranse gående, dere har sikkert sett den på andre blogger også? Temaet i denne konkurransen er SELVTILLIT. 

I forbindelse med denne konkurransen, har SB12 bedt meg om å dele 3 av mine tips for å få bedre selvtillit. Og det gjør jeg med glede! Selvtilliten vår er noe vi alle bør jobbe med for å få det bedre med oss selv, og ingenting er bedre enn å faktisk like seg selv, være komfortabel med seg selv og ikke minst stolt av seg selv. Jge føler ofte at jeg har alt for mye selvinnsikt, og litt for lite selvtillit, at jeg dømmer meg selv for mye og er alt for kritisk til alt jeg gjør, hva jeg sier og hvordan jeg ser ut. Det kan fort gå utover selvtilliten, og er noe jeg hele tiden må jobbe med. 

Mine 3 tips for å få bedre selvtillit 

♥ Lær noe. Lær deg gjerne noe hver dag. Les bøker, reis, ta en utdannelse, se dokumentarer, hold deg oppdatert på hva som skjer i samfunnet, se nyhetene hver dag. Det sies at kunnskap er makt. Jeg tenker at kunnskap styrker selvtilliten, det er i hvertfall min erfaring. Mestringsfølelsen når man har nailet en eksamen, og det å kunne bidra med noe nyttig i en samtale rundt et middagsbord eller i en sosial forsamling er gull verdt. Det kan lønne seg å vite mer enn hvilken selvbruning som lukter minst dritt. 

♥ Vær snill mot deg selv, og vær din egen bestevenn. Til syvene og sist er det deg selv du sitter igjen med, og for å trives med andre er det viktig å trives i sitt eget selskap. Ikke fortell deg selv slemme ting som du ikke ville sagt til din beste venninne. I dag så du jammen stygg ut. Hvem tror du egentlig at du er? Alle på festen kommer til å tenke at du har lagt på deg. Ville du sagt det til venninnen din? Forhåpentligvis ikke, så ikke si det til deg selv heller. 

♥ Beveg deg. Om du trener styrke, går turer, løper eller danser. Bare gjør noe som utløser de herlige endorfinene i kroppen din. Går jeg en uke uten å trene, føler jeg meg helt forferdelig. Og da skal det bare én treningsøkt til, før jeg føler meg ti ganger bedre med meg selv. Ikke fordi at magen blir flat eller fordi det synes på noen måte, men jeg blir gladere og mye sikrere på meg selv. Når du føler deg bra, ser du bra ut. Det ER sant. 


KONKURRANSE 

For å være med i konkurransen, klikker du deg inn HER, og lager ditt eget profilbilde. Bildet blir da i sort-hvitt med blå øyne, slik som det dere ser av meg over her. 

Premien er en skikkelig selvtillitsboost av en fotoshoot, hvor AKAM13K er fotografen din, og du vil få en egen makeup-artist som styler deg. 

LYKKE TIL!!! 

KONKURRANSE: WE LOVE RAIN

Annonse 

- W Lynnes Coat fra Helly Hansen - 

Å skulle skrive dette innlegget passer meg midt i blinken, for jeg ELSKER virkelig regn. I går kveld, etter at jeg hadde pakket sammen Mac'en og alle de ubrukelige notatene, tok jeg på meg gummistøvler, den nye regnjakka fra Helly Hansen, headphones - og så gikk jeg ut i regnet med Highasakite sin Heavenly Father på ørene. Bare gikk og gikk, og stoppet av og til for å se opp mot himmelen og la regnet piske meg i ansiktet. Utroolig deilig. Og så fikk jeg jo testet regnjakka skikkelig også! Det har for det meste vært fint vær i det siste, så det var ikke før i går den fikk gjennomgå testen - og bestod med glans. Jeg er så glad i min nye regnjakke :-)

Regnjakken heter W Lynnes Coat, og er både vanntett, ventilerende og vindtett. Med andre ord; du holder deg tørr uten å bli klam, og med mindre det er minusgrader ute, holder du varmen også. I tillegg skader det jo ikke at den er så fin å se på, jeg elsker blå og hvite striper, og snøringen i livet sørger for at regnjakken ser feminin ut. 

Hvis du ønsker å kjøpe regnjakken, så kan du gjøre det HER :-) 


KONKURRANSE

Nå har du også mulighet for å vinne denne fine regnjakka. Det kan du gjøre ved å poste et bilde av deg selv i regnet på Instagram med disse to hashtaggene: #weloverain og #gsport

Konkurranseregler, oversikt over bidrag med mer, kan du se her

Lykke til! 

Og til slutt; et par snaps fra gårsdagens tur i plaskregnet. Jeg kan jo ikke delta i konkurransen, så jeg håper at dere vil! ♥

KONKURRANSE: HAIR CARE

Annonse


Nå har jeg oppdatert dere på håret mitt og kosttilskuddet Hair Care et par ganger, og vist dere en ettervekst som vokser som ugress. Haha! Hvis noen ikke har fått det med seg, er innleggene å finne her og her

I dag tenkte jeg å feire etterveksten (ja, ettervekst er noe å feire når man har savnet sitt lange, tykke hår i årevis) med en Hair Care-konkurranse!


 KONKURRANSE

Denne konkurransen er for alle dere som bestiller Hair Care, eller som har bestilt tidligere. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet når du har bestilt - eller at du har best tidligere. Det sjekkes selvfølgelig at vinneren har bestilt :-)

Hair Care kan bestilles HER

PREMIER

Premien i denne konkurransen er den deilige goodiebagen det er bilde av her. Den inneholder produkter til en verdi av 3000 kroner. 

 


 

I tillegg til konkurransen, tenkte jeg å dele noen tips som bidrar til at håret vokser og blir sunt. 

Mine 10 beste tips for å spare ut håret og holde håret friskt

♥ Det kommer vel ikke som noe sjokk at å ta Hair Care er tips nummer én. Jeg har aldri opplevd at håret mitt vokser så fort. Vi snakker ikke 10 cm i måneden altså (haha, la oss være realistiske), men har opplevd 2,5 cm på en måned. Hair Care kan ikke redde håret du allerede har, men sørger for at det nye håret som kommer ut er friskt og sterkt.

♥ Ikke vask håret hver dag. Selv prøver jeg å holde meg til 2 eller 3 ganger i uken. 

♥ Unngå å bruke føner, glattetang og annen varmebehandling på håret alt for ofte. Glattetang har definitivt vært en uting for håret mitt gjennom mange år, nå glatter jeg håret kun de dagene jeg vasker det, og hvis det trengs mer, setter jeg det heller opp i en hestehale og/eller flette. 

♥ Bruk en snill hårstrikk. Enten en Invisibobble, eller en tøystrikk uten metall på. Blax har jeg ikke så veldig troen på at ikke er skadelig for håret, så det bruker jeg kun i tuppene hvis jeg har flette. Tuppene er som regel døden nær uansett! 

♥ Mange har ikke fått med seg dette, men når du vakser håret; først shampoo, så hårkur, så balsam. Yes, hårkur i midten. Men ikke kur håret hver gang du vasker det, da! 

♥ Ha gjerne 2 eller 3 forskjellige shampooer, håret kan nemlig bli "mettet" på den type pleie en shampoo gir. Har hørt flere frisører si at man bør bytte på innimellom. 

♥ Sov med flette, det er skånsomt for håret, og du våkner ikke opp med 40 floker. Dette gjelder spesielt for dere med extensions. 

♥ Snakker om extensions. Ikke ha for mye extensions. Uansett hvor skånsomt for eksempel tape extensions er; hvis du har alt for mange pakker kan det bli for tungt for hodebunnen, og da kan du miste hår og få enda tynnere hårmanke. 

♥ Stuss håret når du ser at tuppene begynner å flise seg. De kan ikke reddes, derimot så kan de spise seg oppover i håret. 

♥ Bruk varmebeskyttende spray eller lotion!

DEL DITT NØDFRESHINGS-ØYEBLIKK OG VINN BILLETTER TIL ØYAFESTIVALEN

Annonse

Er det noe jeg er ekspert på (selvutnevnt ekspert riktignok), så er det nødfreshingssituasjoner. Altså å havne i en situasjon hvor man virkelig trenger å freshe seg opp - og det fort. Jeg tror det har noe å gjøre med at jeg er en ekstrem planlegger. Jeg planlegger ikke bare ut i fra hva jeg skal, men også ut i fra kriser og situasjoner som kan oppstå på veien. I vesken har jeg alltid med meg et emergency kit. Så hvis jeg plutselig må kysse noen etter å ha spist hvitløk, har jeg munnspray og tyggis. Hvis jeg oppdager at jeg har fett hår på vei i et møte, stopper jeg rundt hjørnet og tar en dusj med tørrshampooen. Har jeg et plutselig behov for parfyme, har jeg en mini parfymeflakong - den tar jeg faktisk alltid med meg på offentlige toaletter i tilfelle noen har vært der før meg og gjort ugang. Vil jo ikke at noen skal tro at det er meg. Gnagsårplaster, intimservietter, ansiktsspray sminkefjerner, solpudder, eyepads, tamponger. Ja, det er ikke grenser for hva det er plass til i den lille pungen tydeligvis.

- Deler av mitt emergency kit, kjekt å ha! - 

Men det er ikke alltid man kan være forberedt. Ikke engang jeg, haha. Jeg husker spesielt første gang jeg var i Dubai, og vi jentene var bedt på pool party i det fineste huset jeg noen gang har sett. Det var mot slutten av oppholdet vårt, og i en periode klimaet begynte å bli alt for hett. Vi tre jentene fra Norge var i motsetning til resten av gjestene på festen ikke vant til å ha det så varmt, så svetten rant som om vi nettopp hadde kommet ut av dusjen. Å ta av seg klærne var egentlig ikke noe alternativ, for resten av gjestene så ut som om de var flydd dit rett fra en fotoshoot med Sports Illustrated. Vii gjorde vårt beste for å se ut som vi stortrivdes, men etterhvert begynte folk å legge merke til svettetoktene. Går det bra med deg, eller? Husker jeg at verten spurte. Jeg nikket ivrig mens jeg tørket en innsjø av svette fra overleppen. Tenkte at nå blir jeg snart kastet ut, for jeg står her og ødelegger glansbildet av en modellfest. Så jeg bestemte meg for å ta tidenes nødfresh, tok løpefart, og slang meg ut i bassenget med klær på. Jeg vet ikke om det kvalifiserer til nødfreshingssituasjon sånn egentlig, men det føltes i hvert fall slik der og da, for resten av festen ble veldig vellykket - de var jo tross alt en grunn til at jeg var klissvåt. Asan har lansert noen nyheter i en serie som heter Fresh. Asan Fresh dusjkrem og intimvask gjør at du holder deg fresh hele dagen, og forhåpentligvis slipper å ty til visse nødfreshingsløsninger. 

KONKURRANSE

I anledning disse nyhetene, har Asan nå en konkurranse gående, hvor du kan vinne festivalpass eller lørdagspass til Øya-festivalen. Det er mange billetter som skal deles ut, og det er en fantastisk premie å vinne ettersom det allerede er utsolgt. 

For å være med i konkurransen, må du dele din nødfreshing på Facebook eller Instagram, enten i form av bilde eller video. Bruk hashtag #nødfreshing, og du er med! :-) 

Besøk Asan på Facebook her for mer inspirasjon til ditt bidrag, eller søk opp hashtaggen på Instagram. 

Jeg gleder meg til å se alle bidragene, det skader jo ikke med et par tips til hva jeg kan oppgradere emergency kitet mitt med. Og kanskje noen tips til kriser som ikke engang det kitet kan løse? Lurer på om det finnes noen der ute som har vært så smarte og gått til en stand hvor de selger krølltenger og latet som de skal kjøpe, kun for å få fikset håret sitt i en nødsituasjon - det er hva jeg kaller nødfreshing, haha! Lykke til i konkurransen!! Vinnerne blir kåret 10. mai på Asan sin Facebook-side. 

KONKURRANSE: MISS VEET 2015

Annonse

For meg handler skjønnhet om de små tingene som får en selv til å føle seg vel. Jeg har gitt opp å prøve å se ut som et glansbilde, eller noe man kan klippe ut fra et glossy magasin. Baksiden av lårene mine vil alltid ha celulitter, jeg vil aldri bli høyere enn akkurat litt for lav, og jeg vil alltid ha fregner og et ti-talls andre småting som heller burde vært litt sånn og sånn. Jeg er veldig stolt av å bli spurt om å være ambassadør for Veet i 2015. Slagordet deres "what beauty feels like to me" handler jo nettopp om det. Hva man kan gjøre for å føle seg vel, i den kroppen og med det utgangspunktet man har. Og så vet dere jo at jeg er en sucker for hjemmespa! 

Hjemmespaet mitt ble komplett da jeg fikk tilsendt Veet sitt nyeste produkt, Spawax. Med det kan jeg rett og slett vokse meg hjemme på nøyaktig samme måte som det gjøres på spa. Det kan nesten ikke bli enklere heller. 

Spawax er en stripless varmvoks, noe som vil si at du kun trenger å smøre voksen på, for så å rive den av. I dag har jeg testet den under armene, og for å være helt ærlig.... Dét var vondt, det! Leggene er null problem, men jeg bannet sikkert fem ganger per armhule. 

Slik gjøres det: 

♥ Sett kontakten i veggen, og legg oppi så mange voksskiver som trengs for området du skal vokse. For armhulene trengs det 1. La voksen smelte i 15-20 minutter.
♥ Smør voks på området du skal vokse, og la den stivne. Riv i vei, og lykke til!
♥ Hvor mye voks du trenger osv står nøyere forklart på esken til produktet :-)  

KONKURRANSE: 

Da jeg var i Dubai fortalte jeg dere om konkurransen Miss Veet 2015. Som ambassadør er en av mine oppgaver å kåre vinnerne av denne konkurransen i Norge. Jeg gleder meg! Vinneren får masse fine og nyttige produkter fra Veet, i tillegg til tittelen som Miss Veet 2015.

Konkurransen går ut på å vise fram "what beauty feels like to me". Dette skal gjøres i en video på Instagram, og allerede der stopper kanskje fantasien hos mange. Så jeg tenkte å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan legge ut video av. Beauty, eller skjønnhet som det heter på norsk, er jo så mangt. Hvis jeg skulle deltatt selv, ville jeg tenkt i disse baner; en soloppgang, en solnedgang, nylakkede negler, et nyvasket hår, et ekte smil, en gledesdans, friske blomster på bordet, en blå himmel med sol, svaner på sjøen, en treningsøkt, en løpetur om morgenen, et sminkefritt ansikt, et fint antrekk du gleder deg til å bruke, hvordan du har pyntet deg til fest, mat du spiser for å føle deg vel... Kun fantasien setter grenser, det viktigste er at tanken bak er "what beauty feels like to me". 

Husk å hashtagge videoen din med #Missveet2015NO og #Whatbeautyfeelsliketome

Lykke til i konkurransen! Og lik Veet på Facebook HER hvis du vil ♥

KONKURRANSE: MISS VEET 2015

Annonse

Silkemyke, hårløse, glatte legger. Finnes vel ikke noe bedre tidspunkt å informere dere om denne konkurransen på, ettersom jeg er på ferie med nyvoksede legger! ♥

Veet har lansert et produkt som heter Veet Spawax, som gjør det enkelt og trygt å vokse seg hjemme. Jeg elsker jo hjemmespa, og hva er vel bedre enn å kunne gjøre alt hjemme? Jeg er ikke så høy i hatten når jeg drar i en salong for å vokse bikinilinjer og armhuler, å kunne gjøre det hjemme passer meg midt i blinken. Og så er det så enkelt at man nesten ikke tror det. 

Dette er hva Spawax inneholder. Et apparat som varmer voksen, voksskiver, ledning og en smørepinne. 

♥ Slik gjør du det, step by step: 

- Legg i så mange voksskiver som du trenger for området du skal vokse i oppvarmeren. For eksempel så trenger du 4 voksskiver for å vokse begge leggene, all info står på pakningen. 
-  Sett på lokket og sett i ledningen, la voksen stå og varme seg i ca 30 minutter. 
- Bruk smørepinnen til å smøre varm voks på området du skal vokse.
- La voksen virke på huden i 30 til 60 sekunder, til den er tør.
- Hold huden stram, ta tak i enden av voksen og fjern voksen mot hårenes retning - for eksempel fra ankel til kne.  

Jeg har ikke så mye erfaring med hjemmevoks fra før, så jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å prøve. Men syns det gikk veldig greit, og det var heller ikke så smertefullt som jeg fryktet. Litt må vi jo lide for skjønnheten, hallo! Kunne du tenke deg å teste dette produktet? I såfall må du lese videre om konkurransen. 

KONKURRANSE 

Miss Veet 2015 skal kåres! I tillegg til tittelen Miss Veet, vil du finne alt du trenger fra Veet for å opprettholde glatte og fine legger. Spawax er virkelig et kvalitetsprodukt, og jeg er sikker på at vinneren vil bli like fornøyd som meg. 

For å være med i konkurransen, må du poste en video med temaet "what beauty feels like to me" på Instagram. Bare fantasien setter grenser, men hent inspirasjon i de ordene. Bruk # hashtaggene # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome, og vips, så er du med i konkurransen. Lykke til! ♥

Besøk Veet på Facebook HER hvis du ønsker mer informasjon om produkter og den slags :-) 

LAST NED GRATIS SOLO-APP OG VINN PREMIER

Annonse 

Har dere sett denne Solo-reklamen på TV? Uansett, så kan det nå lønne seg å holde utkikk etter den, for nå har man noe å vinne på å se den. 

Solo er det jeg vil kalle et lite stykke Norge. Når jeg tenker på hyttetur og påske for eksempel, dukker det opp et bilde av Solo, Kvikk Lunsj og store varme gensere i hodet mitt. Jeg er sikkert ikke den eneste! Nå har Solo laget en rekke Solo-produkter, så i tillegg til å drikke Solo på hytta (eller i byen for den saks skyld) i påsken, kan man sette prikken over i'en med en sjarmerende Solo-genser, Solo-lue eller hva det måtte være. Jeg elsker Solo-genseren! Den er oversized og varm og minner meg om solskinn. Etter hva jeg har hørt går det ikke an å få kjøpt disse produktene (er visst mange Solo-fans der ute som har veldig lyst på), men man kan vinne dem. Og det er nettopp det jeg skal informere dere om nå :-) 

-  Solo-genseren  - 

♥ Slik kan du vinne Solo-produkter. Og få gratis Solo i butikken! 

- Last ned Solo Goodiebag-appen på telefonen din. Har du iPhone kan du laste den ned her, har du android kan du laste den ned her. Det er helt gratis! 
- Følg med på Solo sin reklame som går på TV
- Hver reklame har en egen kode som registreres av appen, og man får vite med en gang om man har vunnet.
- Hvis du ikke vinner produkter, vinner du noe som heter Solo-cash.
- Solo- cas h kan brukes for å "kjøpe" gratis Solo, og en Solo koster da 10 slike Solo- cash. 
- Et godt tips er å følge Solo på Facebook og adde Solo på Snapchat: @solosoftdrink, da kan man få tips om hvor man kan vinne.  

 

-   Solo Goodiebag-appen  - 

Her kan dere se noen fler av produktene. De er altså ekslusive og kommer i begrenset opplag. Det vil komme nye produkter utover året, og det deles også ut premier resten av 2015. 

Lykke til på jakten!! :-) 

PS. Fikk nettopp vite at man også kan vinne noen av produktene hos Miinto, så sjekk her også. 

NY KONKURRANSE: SE CATFISH OG VINN IPAD MINI

Annonse 

Så gøy at så mange fikk med seg premieren på Catfish sesong 4 og hadde lyst å delta i konkurransen på bloggen min :-) 

Vi gjentar suksessen denne uken også, og kjører i gang en ny konkurranse som ligner den forrige uke. Førstkommende søndag er det tid for episode 2, og nok en gang må dere se episoden for å kunne delta i konkurransen. Var det fler enn meg som satt med puta foran ansiktet forrige søndag? Jeg syns det er så grusomt å se at folk blir busted. Men samtidig er det fortjent, for de har faktisk køddet med livene til folk. 

For de av dere som ikke har fått med dere hva Catfish handler om, så handler det om en fyr som heter Nev, som reiser rundt i USA og møter folk som er blitt lurt på nett og sosiale medier. Han kommer i kontakt med mennesker som har en mistanke om at de kanskje har forelsket seg i eller blitt kjent med en person som er en helt annen i virkeligheten, og det viser seg dessverre å stemme ganske ofte. Det må være en grusomt pinlig situasjon å være i, men bra TV blir det! 

Her kan dere se en trailer for sesong 2: 

♥ KONKURRANSE 
- Se episode 2 av Catfish på MTV førstkommende søndag klokken 18.05.
- Etterpå går du inn på bloggen og svarer på spørsmålet under i kommentarfeltet under dette blogginnlegget. 
- Spørsmålet du må svare på: Hvor jobber Courtneys mamma? 

♥ PREMIE
- Også denne gangen vinner to heldige lesere hver sin iPad Mini! Det blir ikke tilfeldig trekning, så legg gjerne inn noen ord om hvorfor du fortjener å vinne også :-)  

Catfish ♥

Få mer info om Catfish her, og lik MTV på Facebook her hvis du vil :-)  Lykke til i konkurransen!

KONKURRANSE: SE CATFISH PÅ MTV OG VINN MINI IPAD

Annonse

Har du noen gang forelsket deg på nettet? Blitt så betatt av noen, at du ikke klarer å slippe tanken på dem når du klapper sammen Mac'en og returnerer til ditt virkelige liv? Bestemt deg for å la denne cyber crushen bli en del av ditt virkelige liv? 

Jeg tror egentlig linjene mellom hva som skjer på nett og i det virkelige liv er visket ut for lengst. Vi finner potensielle kjærester på Tinder, skaffer oss venner på Instagram og føler vi kjenner mennesker som vi observerer på Internett. 

Mange som blir kjent på internett møtes i det som en gang het "det virkelige liv". Det går for det meste bra. Men se for deg at du forelsker deg i en person på nettet. Dere snakker sammen i hele åtte måneder, sender bilder fram og tilbake, deler hemmeligheter, begynner å se for dere en framtid sammen... Men når dere endelig skal møtes, blir den andre personen vanskelig å få tak i. Blir syk. Må besøke bestemor som bor langt borte. Har en søster som ligger for døden. Du begynner jo å lure? Det er i slike tilfeller man burde kunne plukke opp telefonen og ringt gutta i Catfish.

Søndag 8. mars (nå på søndag!) er det premiere på sesong 4 av Catfish på MTV. Har dere sett programmet før? Jeg har sittet med puta halvveis foran ansiktet og sett på det mange ganger. Det er så interessant, men likevel så grusomt å se på. Menneske etter menneske, som har utgitt seg for å være en helt annen, og som blir konfrontert av folkene i Catfish og et kamera. For ikke å snakke om det stakkars mennesket de har lurt trill rundt. 

Den nye sesongen tar for seg vennskap, kjærlighet, Instagram, stalkers og mye mer... Jeg gleder meg til å se! 

♥ KONKURRANSE: 

I denne konkurransen er du nødt til å se Catfish på MTV førstkommende søndag, for å få svaret på spørsmålet. Programmet starter kl 18:05, så da er det bare å sitte klar. Spørsmålet du må svare på er som følger; 

Hvilken farge har Nev (programlederen) på skjorta når han drar hjem til Catfish'en i denne episoden? 

Svaret må postes i kommentarfeltet under dette innlegget. 

♥ PREMIE: 

I denne runden får to lesere hver sin iPad Mini (16GB). Vinnerne trekkes samme kveld som episoden går!

 

Les mer om Catfish her og lik Facebook-siden til MTV Norway her for å få oppdateringer :-) 

KONKURRANSE: VINN ØKOLOGISK HUDPLEIE FRA DR. HAUSCHKA

Annonse

Jeg har akkurat begynt å bruke hudpleieprodukter fra Dr. Hauschka, og hittil er jeg så fornøyd som jeg kunne blitt ♥

Har tidligere sett Dr. Hauschka flere steder hvor det selges andre gode merker jeg kjenner til, og derfor var jeg veldig positiv til å begynne å bruke produktene. Produktene hjelper huden med å gjenvinne balasen, og inneholder nøye utvalgte ekstrakter fra legende planter som er økologisk dyrket. Hele hudpleie-serien er enten BDIH-merket (betyr at produktene er kontrollert og godkjent av organisasjonen for naturkosmetikk BDIH) og/eller merket med det internasjonale kvalitetsstempelet for naturlige og økologiske hudpleieprodukter; NATRUE. 

Her ser dere hvilke produkter jeg bruker i min hverdagsrutine. Soothing Cleansing milk til å rense huden, Facial Toner etter å ha renset, og Melissa Day Cream for fuktighet. til slutt. De dagene hvor jeg ikke bruker sminke, blander jeg litt Tinted Day Cream med ansiktskremen, da får ansiktet litt farge og glød. 

Jeg liker disse produktene veldig godt. De virker milde mot huden, noe som er viktig for meg når jeg ikke har problemhud. De lukter friskt og naturlig, og kremene gjør huden myk. Jeg har ikke bare Dr. Hauschka til ansiktet nå, men til kroppen og i sminkepungen også. Det føles deilig og rent! Det er betryggende å vite at man pleier seg med produkter som er uten syntetiske fargestoffer, parabener og andre kjemikalier. 

Her kan du se hvor du kan kjøpe Dr. Hauschka hudpleieprodukter, og makeup-produktene kan kjøpes her

Og selv om dette ikke er "billigprodukter", syns jeg prisene er snillere enn mye jeg har brukt tidligere. 

For ikke så lenge siden lanserte Dr. Hauschka en foundation, som jeg nå har vært så heldig og få teste ut. Og det er ikke bare jeg som er heldig, noen av dere skal også få denne lille godsaken.

♥ KONKURRANSE: 
Ønsker du å motta Dr. Hauschka-produkter til en verdi av 1.000 NOK? Skriv en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, så trekker jeg hele 5 vinnere om en uke :-)

♥ PREMIE:
- Soothing Cleansing Milk
- Facial toner
- Melissa Day Cream
- Foundation  

Masse lykke til i konkurransen! ♥

KONKURRANSE: FIFTY SHADES OF GREY

Annonse

 

Jeg tror ikke jeg har én venninne som ikke gleder seg helt sykt til 14. februar. Ikke fordi de skal gjøre noe hyggelig med kjæresten eller på date med en eller annen fyr, men fordi Fifty Shades of Grey har premiere på kino. 

Siden det er så mange som gleder seg til filmen, er jeg glad for å kunne fortelle dere at jeg nå skal ha en Fifty Shades of Grey KONKURRANSE her på bloggen! :-) 

KONKURRANSE: 

Kriteriet for å være med i konkurransen er at du må dele din mest romantiske historie. Den kan være romantisk, klissete og sexy, eller en kan være klein og flauselignende. Kun fantasien setter grenser! Bidraget ditt kan du dele HER.

PREMIE: 

2 billetter til Fifty Shades of Grey + hotellopphold på Grand Hotell 12.-13. februar. Hvis du ikke bor i Oslo, får du spandert flybilletter også. Filmvisningen er på Victoria kino, og etterpå blir det fest på Villa Eckbo med servering av mat og drikke. Vinnerne trekkes 6. februar!


Ok, så over til den delen hvor jeg deler min historie. Jeg hadde helt glemt denne fyren, helt til han begynte å følge meg på Instagram her om dagen. Før det ante jeg ikke hvilken historie jeg skulle dele med dere lesere, så takk til ham! Hehe :-) 

Faren til fyren 

Jeg går nesten aldri på date. For å være helt ærlig, er det for meg noe av det kleineste jeg kan gjøre. Dessuten har jeg aldri hatt en date som har resultert i at jeg blir interessert i fyren. Folk er rett og slett ikke sjarmerende, der de sitter og skjelver i buksa, prøver å si ting som imponerer og gruer seg til regningen kommer. Og det verste med dater er slutten. Slutten, hvor det til tross for at det verken har vært fyr eller framme, skjer at mannfolket framfor deg ser på deg som en spørrende hundevalp mens han regner ut sannsynligheten. Sannsynligheten for et kyss. For å bli med hjem. For å gå på date nummer to. For en kjip klem. Sist gang jeg satt i denne situasjonen ble jeg så matt at jeg sa at jeg var dårlig og gikk hjem. 

Så, nei. Dater går jeg helst ikke på. Når jeg blir involvert med en fyr har det seg med å falle naturlig, litt sånn; hei, jeg heter Ida, og vips, plutselig var vi på hyttetur og jeg vet hva hunden til morra di heter. Og det er sånn jeg liker det. Hoppe over nervøsiteten før første date, full body wax før påkledd middag og hvor-lang-tid-skal-jeg-vente-før-jeg-svarer-på-melding-taktikk.

For noe som begynner å bli en stund siden nå, ble jeg involvert med en fyr - sånn helt naturlig. Jeg lå og solte meg på en gressplen, han kom og sa hei, bestevenninnen min begynte å date bestekompisen hans, og plutselig stod vi på hytta hans oppe i gokk all fire og lagde fiskesuppe. Jeg var ikke det minste forelsket, men jeg ble glad da jeg fikk SMS, lo sykt mye og tenkte at følelsene sikkert kom krypende etterhvert. Dessuten var det jo ypperlig å være en firkløver - venninnen min og jeg forberedte oss på tidenes sommer sammen med disse to mannfolkene, som var aksjemeglere og gikk urovekkende fjollete kledd. 

Det ble 17. mai, og jeg gledet meg til å se han fyren som jeg ikke visste helt om jeg likte, men som jeg håpet at jeg kanskje kunne begynne å like etterhvert. Det virket jo som om han likte meg. Men å ringe og sende meldinger i Oslo på 17. mai er ingen enkel jobb. Hengedrita, bunadskledde Oslo-borgere trykker hardt på iPhonen sin denne dagen, for å få venner og bekjente til å komme hit, komme dit, nei nå har vi gått hit. Så jeg fikk ikke tak i han jeg ville ha tak i. 

Jeg sitter på en bar som heter F6, da jeg plutselig møter faren til fyren. Glad som en spirrevipp over dette mirakelet, ender jeg opp med å dra ham med meg, og han sitter sammen med meg og vennene mine. Vi drikker drinker, ler og koser oss - helt til jeg finner ut at nok er nok. Det begynner å bli en del timer siden frokosten med jentene, og brisenheten og det gode humøret begynner å dabbe av. Faren til fyren og fyren bor sammen, så jeg blir glad når han sier at jeg kan være med hjem til dem. Jeg håper at fyren er hjemme, og setter meg inn i en taxi sammen med faren. Det er en ganske stille taxitur. Ingen av oss har så mye å si til hverandre, nå som kvelden er over og musikken er skrudd av. Jeg sitter og gleder meg til å komme hjem til fyren, som mest sannsynlig ligger hjemme og sover etter en hard dag på Solli plass, med 17. mai sløyfe på brystet som har laget et mikroskopisk hull i den dyre dressen hans. 

Takstameteret går, og før jeg vet ordet av det er taxien framme. Jeg tar av meg de vonde hælene og følger etter faren til fyren opp i leiligheten. Der er det stille. Jeg går inn på rommet til fyren og skrur på lyset - men der ligger han som en sjøstjerne og snorker med en annen jente ved siden av seg. Kan jo være søstera? Uten å tenke meg om, løfter jeg dyna og får bekreftet at det ikke er søstera. I hvert fall sover ikke jeg så lettkledd når jeg er på overnatting hos min bror. Jeg slipper dyna. Trekker meg litt tilbake. Føler meg med ett veldig dum. Jeg har kommet uten invitasjon - som en sånn masekjerring. Dette var det visst ikke meningen at jeg skulle se. Jeg hører faren romstere på kjøkkenet. Jeg sa jo at han hadde besøk, ler han varmt. Det sa du ikke, din idiot, tenker jeg. Jeg vet ikke hvor lenge jeg stod der og følte meg dum. Sekundene føltes uansett som en time, og plutselig gikk jeg fra å føle meg dum til å føle meg helt knust. Jeg stormer ut på kjøkkenet hvor faren står dypt konsentrert og skjenker vin til oss. Den dag i dag kan jeg ikke huske hva jeg sa til ham mens tårene rant nedover kinnene mine, men jeg husker hva han sa til meg;  ikke tenk på det. Det er sånn det er. nå skal du og jeg kose oss. Med trykk på du og jeg. Og det var da jeg skjønte det. Faren til fyren hadde ikke spandert drinker på meg fordi sønnen hans likte meg. Sønnen hans likte alle. Han hadde tatt meg med i taxien fordi han ville ha meg med hjem. Til seg. 

Jeg kunne ikke gjøre annet enn å sprute ut i latter. Jeg lo som en gal bavian mellom hikstene og tårene. Det var for komisk. Hvor syk i hodet går det an å bli? Jeg bestemte meg for å rømme stedet, og for at jeg uansett ikke ville ha fyren - han vokser ryggen og det stikker noe jævlig å ligge inntil en som vokser ryggen. I kampens hete klarte jeg å rive med meg skoene til  jenta som lå og sov inne hos fyren. Men det var overhodet ikke meningen, altså. I det hele tatt. 

The end

Gleder meg til å lese deres historier! Husk at de ikke skal legges inn her på bloggen, men på siden jeg linket til lengre opp under konkurransereglene. Dere kan også lese andre historier på siden. Lykke til! :-) 

SHAI KONKURRANSE: VINN GOODIEBAG

Annonse 

Wohoooooo!! Jeg har endelig  bestemt meg for å dra ut i kveld. Julebord it is, hvis kvelden bare blir halvparten så morsom som den i går, så er det verdt det. Og ikke nok med det, denne lørdagskvelden byr også på KONKURRANSE for dere lesere!

Siden jeg, og så mange av dere lesere er stor fan av Shai sine barberhøvler, har jeg fått muligheten til å gi bort en goodiebag til en verdi av 2000,- her på bloggen. Godsakene har jeg fått lov til å velge, så det ble julebord-tema med myke, fine legger i fokus. Skrubb, kroppsolje og bodylotion, samt litt andre ting som kommer godt med denne måneden hvor festlighetene står i kø. 

KONKURRANSE

For å være med i konkurransen, må du bestille en gratis prøvepakke med barberhøvel fra Shai. Det kan du gjøre her. Når det er gjort; legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget om at prøvepakken er bestilt. Dere som har bestilt Shai via bloggen min tidligere, kan være med i konkurransen dere også :-) Kjør på!

Her er goodiebagen jeg har satt sammen. Ser ikke noen grunn til å ikke ønske seg den, samt muligheten til å teste ut Shai helt gratis? Min favoritt høvel - og alle jeg kjenner sin favoritthøvel, tror jeg. Den er god som gull!

Masse lykke til i konkurransen :-) 

KONKURRANSE: VINN EKSTRA STUDIESTØTTE

I samarbeid med Nordea

I forrige uke hadde jeg et møte. Et møte med Elin Reitan - forbrukerøkonom i Nordea.  Dere har kanskje sett henne gi gode råd på "God Morgen Norge", eller bladd gjennom bloggen hennes etter et økonomisk tips eller to?

Hils på Elin!

Er det en som kanskje burde ha begynt å lese bloggen til Elin før, så er det meg. Jeg troppet opp på en hyggelig kafé på det nyoppussede Paléet etter skolen en dag i forrige uke, og møtte en smilende Elin. Kvelden i forveien hadde jeg sendt henne oversikt over mitt forbruk for de seks siste månedene. Etter smilet hennes å dømme, tenkte jeg at det ikke var så verst. Der tok jeg grundig feil. Da jeg fikk vite hvor mye penger jeg bruker i gjennomsnitt hver måned, fikk jeg lyst til å løpe bak disken og hente en skje så jeg kunne begynne å grave et hull i bakken. Jeg ble skikkelig flau, og tankene begynte å spinne. Går jeg rundt i svime og kaster penger rundt meg? Hva har jeg brukt alle disse pengene på? Det går jo ikke an!

For å være helt ærlig, var møtet med Elin en wake up call for meg. Å se hvor mye penger jeg bruker i året bare på vann er jo helt latterlig. For ikke å snakke om smoothier og salater jeg er for lat til å lage selv.

Nå som jeg er blitt student og har kjøpt meg leilighet, har jeg veldig lyst til å være mer bevisst og fornuftig når det kommer til pengebruk. Det betyr ikke at jeg skal ha et kjedelig liv, og jeg vil fortsette å gjøre de tingene som gir meg glede. Bruke penger på ferier, kjøpe sushi av og til når jeg vil kose meg og spare til en dyr veske som jeg ønsker meg. Det jeg ikke vil ha noe mer av, er disse "strøutgiftene". Vannflaske her og vannflaske der, smoothie hver dag på vei til skolen, taxi når jeg egentlig kunne tatt buss og så videre. Alle de små unødvendige tingene som plutselig utgjør det veldig mye penger enn man tror.Her er noen av tipsene Elin ga meg personlig, kanskje noen av dere kan få bruk for dem også?

♥ Ta opp fullt studielån selv om du ikke trenger pengene. Lånet er rentefritt mens du studerer. Hvis du ikke trenger pengene, kan du sette dem inn på en høyrentekonto og få rente (skikkelig fornøyd med at jeg allerede gjort dette på forhånd, hehe. Jeg søkte om fullt stipend og lån, og betaler ekstra ned på boliglånet mitt hver gang det kommer inn penger fra Lånekassen).
♥ Som student kan du tjene inntil 4000 kroner per arbeidsgiver per år, på såkalte skattefrie småjobber som for eksempel å vaske huset til noen eller sitte barnevakt. Forutsetningen er at oppgavene du får betalt for utføres innenfor hjemmet, sjekk for eksempel ut småjobber på Finn.no hvis du ikke kjenner noen som trenger hjelp (hadde jeg ikke kunnet leve på bloggen hadde jeg definitivt sett nærmere på dette, skattefrie kroner er jo gull for en student!)
♥ Tenk over hvilken bosituasjon som lønner seg for deg. Kanskje du kan spare et par tusen på å bosette deg utenfor bykjernen? Eller er du av typen som ofte drar ut og aldri rekker siste bussen hjem? Da lønner det seg kanskje plutselig å bo litt mer sentralt. Det kan også være smart å bytte bolig i studieåret, da leieprisene oftest er høyest ved studiestart.
♥ Overvinn budsjettskrekken! Det er umulig å ha orden på privatøkonomien uten å ha en oversikt over hva som går inn og ut av kontoen. (Jeg får nå hjelp av Elin til å lage et budsjett, veldig spent på hvordan det kommer til å se ut. Og ikke minst om jeg klarer å følge det)
♥ Matpakke. Høres kjipt ut, men du kan spare 20.000-30.000 kroner i året, hvis du er en smoothie- og salatbar-nyter slik som meg. (Mitt beste matpakketips er å steke kyllingstrimler i pesto, kutte opp deilig og frisk salat, og koke litt grov pasta til. Og gjør det kvelden før, så klart. Såå deilig å ha med seg på skolen!)
♥ Lag felles middag med medstudenter/venner/familie/roomies. Økonomisk og veldig koselig!
♥ Spar BSU!! 

Hvis dere ønsker å lese flere økonomitips som kan hjelpe dere som er studenter, gå inn her.


Har dere hørt om Nordea Student? Nordea har flere fordeler for bankkunder som er student, blant annet er det ingen årspris eller gebyr på å ha bankkort og konto. Det er heller ingen kostnader for å bruke mobilbank og SMS-tjenester. Les mer om Nordea Student her hvis du er interessert :-) 

Å være student i Norge, er ikke spesielt luksus for tiden. I hvertfall hvis man ikke har en ekstrajobb ved siden av, noe som kanskje går utover studiene i tillegg. Mindre støtte, høyere priser. Se grafen over, hvor mye for eksempel kaffe- og leiepriser har steget siden 2004. Men studielånet - nei, det har ikke steget nevneverdig.

Det syns ikke Nordea noe om, og nå har de en konkurranse gående hvor du som student kan vinne en ekstra måned med studiestøtte. Hvor fantastisk er ikke det? Å rett og slett 7 338 kroner ekstra rett inn på konto. Jeg håper virkelig det er noen skikkelig hardtarbeidende nudler-og-knekkebrød-studenter som vinner studiestøtte, for det fortjener dere.

SLIK DELTAR DU:

1. Gå inn på denne linken, og bla deg litt ned til du ser boksen hvor det står "Vinn 7 338,-". Trykk på "delta".
2. Da kommer du til et bilde Nordea har lagt ut på FB.
3. Lik bildet.
4. Del ditt beste tips for en bedre studentøkonomi i kommentarfeltet.

Enklere blir det ikke! Ønsker alle flinke studenter lykke til i konkurransen :-)

 

TRENGER DU BILLETT TIL SLOTTSFJELL?

Ok, dette er ikke et reklameinnlegg. Får verken sponset billetter eller betalt for å skrive dette, bare så det er oppklart på forhånd. Føler nesten det må understrekes.

Husker dere x-en min, Benjamin fremdeles? Han har startet et firma som heter Veniro, og de hjelper firmaer på sosiale meider. I et forsøk på å få mer trafikk til sin egen Facebook-side, deler de nå ut billetter til Slottsfjellfestivalen som går av stabelen i Tønsberg nå førstkommende torsdag.

Det er jo utsolgt over alt, helt håpløst. Så derfor tenkte jeg å tipse dere om en konkurranse som Veniro har på Facebook-siden sin. Alt dere må gjøre for å delta er å like siden + dele posten om Slottsfjell på deres egen Facebook. Sååå nå håper jeg at noen fortvilte sjeler får sjansen til å dra på festivalen likevel! ♥ Dere finner konkurransen HER.

Sola skinner i dag også, og Oslo viser seg fra sin svetteste side. Kjenner at jeg savner Tønsberg etter en helg her, så nå skal jeg pakke kofferten og dra hjemover snart :-)

KONKURRANSE: COMPACT CLUBBING

Annonse

Dette er min compact club.

Lurer du på hva en compact club er? Philips har nettopp lansert et produkt som heter Philips M1X DJ. Det er et kombinert miksebord og høytaleranlegg med svært god lyd. Anlegget er trådløst og funker både for iPhone, iPod og iPad + Bluetooth.

Den er med andre ord perfekt for å flytte festen dit man måtte ønske - og det er det konseptet Compact Clubbing går ut på. Flytte fester fra de store arenaene til de lokale strøkene og de gjemte plassene. Så min compact club ble en veldig hyggelig bakgård i Tønsberg. En bakgård man kanskje ikke ser hvis man haster forbi, et sted hvor det serveres himmelsk god kaffe. Et sted hvor jeg gjerne skulle holdt en skikkelig fest. Ser dere det for dere? Noen vinflasker på bordene, fargelyspærer i takrenna og en DJ i hjørnet?

Philips har nå en konkurranse som går ut på å finne Norges beste compact clubs. De ønsker derfor at DU skal legge ut din compact club, rett og slett et sted du ser for deg at det kan bli god stemning. Det kan være en bakgård, en strand, på treningsstudio, en terrasse, en buss, en trikk... Det finnes egentlig ingen grenser, så lenge det kan bli til fest.

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN:

♥ Knips et bilde av et sted du kunne tenke deg å lage god stemning
♥ Gå inn HER
♥ Trykk på "Sumbit your spot"
♥ Plasser stedet ditt på kartet, last opp bildet og fyll inn info om din compact club
♥ Del med venner og skaff stemmer! 

PREMIER:

En av tre finalister mottar en Philips M1X DJ, og får sponset sin idé. Den av de tre finalistene som deretter skaper mest "noise" i sosiale medier fra sin Compact Club vinner i tillegg et eget arrangement/en fest på et av de mest populære utestedene i Oslo. Dere kan lese om produktet her, det ser jo heeelt awesome ut! Tenk å ha det på terrassen i sommer. Gøy gøy!

Slik endte mitt bidrag opp med å se ut. Syns det var litt gøy at man kunne lage en spilleliste til utestedet. Jeg visste dog ikke at man skulle plassere spotten sin nøyaktig på kartet, så det endte med å bli langt ute i skogen. Men det skal selvfølgelig være i byen, haha!

Jeg har selvfølgelig deltatt i konkurransen jeg også, og min compact club døpte jeg "Flasketuten peker på". Husk å stemme på meg da, hvis dere kommer over meg på kampanjesiden til Philips! Og legg igjen link i kommentarfeltet her så jeg kan gå inn og se på deres compact clubs også! Det hadde vært gøy :-) Alt sammen finner dere som nevnt HER.

Lykke til i konkurransen!

VENUS SPA KONKURRANSE: VINNER

//I samarbeid med Venus Gilette

Det var ikke veldig enkelt å plukke ut en vinner i Venus Spa-konkurransen. Har lest gjennom hundrevis av skjønnhetstips og hudpleietips, og det var utrolig mye bra. Men en vinner er kåret, og det ble heldige Tonje S. Du får snart tilsendt en mail med mer info! :-) Her er noe av det hun skrev:

Da jeg er student og selv lever på studentbudsjett, vil jeg gjerne dele noen enkle tips alle kan få til med ting de finner hjemme.

♥ Sliter du med fett hår? Føler du at det blir fett uansett hvor ofte (eller sjeldent) du vasker det? Mange som bruker stylingprodukter sliter med dette problemet. I stedet for å investere i en dyr renseshampoo er det bare å vaske håret med noe så enkelt som zalo. Zalo fjerner jo fett og smuss, og etterlater håret friskt, skinnende og helt, helt rent. 

♥ Store porer er vel alle jenters mareritt, og kjøp av porestrips kan bli dyrt i lengden. Du kan enkelt lage dine egne porestrips hjemme ved å blande gelatinpulver og melk i en liten skål, sette blandingen i mikroen i ti sekunder og røre godt. La det avkjøle seg litt, før du penser det på områder som plager deg. Haken, nesen, pannen, neseroten eller hvor du måtte ønske. Ha det på til det stivner og riv det av som vanlige strips. Det skal sies at blandingen ikke lukter særlig godt, men det funker veldig bra!

♥ Lag en herlig hårmaske for slitt hår og sprukne tupper ved å blande sammen en kvart agurk, 1 dl olivenolje og ett egg. Massér godt i håret og gre gjerne gjennom for å sørge for best mulig effekt. La virke i 10-15 min og voila! 

Gratulerer så mye, Tonje! Og det tipset med Zalo som renseshampoo skal jeg faktisk teste ut - selv om jeg er noe skeptisk. Tusen takk til alle dere andre som bidro også! Har plukket ut noen flere favoritter også - bare synd jeg ikke kan sende hele gjengen på spa!

Amna: Drikk vann! Godt for både hjerne og hud. Med små jordbærbiter eller sitron/limeskiver blir det ellers kjedelige vannet litt bedre.
Guro: Bruk litt vatn på kosten du brukar til øyenskygge, du unngår då at øyenskyggen drysser og den sit betre utover dagen.
Astrid: Spray parfymen din på ren og nydusjet hud! Da er huden din varm og porene åpne, så parfymen vil sitte bedre. Hvis du ikke gjør dette, og du har relativt tørr hud, kan du smøre deg inn i en fet og luktfri krem. Parfyme trenger fett og fuktighet for å holde lenge, og hvor irriterende er det vel ikke at favorittduften er forsvunnet så fort du har gått ut av huset?
Mila: Lag ansiktsmaske av avocado og litt honning!
♥ Maria: Lag leppeskrubb ved hjelp av brunt sukker og litt olivenolje. Kan også skvise noe frukt i for å få en fresh lukt/smak.

EN LITEN PÅMINNELSE

God fredagskveld! ♥ Jeg har guttekveld med pappa i kveld. Vi ligger på sofaen med hver vår pc på fanget og puster tungt ut med nesa når noen sier noe teit på TV. Pappa har som vanlig laget kjempegod mat, noe som resulterer i at jeg nok blir liggende her i noen timer til. 

Jeg har jo et par konkurranser gående her på bloggen nå, og det er så gøy at dere syns det er gøy. Tenkte å minne dere på denne konkurransen, som jeg har i samarbeid med Venus Gilette.

//Konkurransen er i samarbeid med Venus Gilette

I konkurransen er det meningen at dere skal dele deres beste skjønnhetstips/hudpleietips i kommentarfeltet, og premien består blant annet av:

- Venus/Olay Sugarberry kit
- Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo
- Badekåper og tøfler
- Frokostbuffèt på Grand Café
- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel
- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub
- I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger

Resten kan dere lese i selve konkurranseinnlegget her, og det er også der dere må dele skjønnhetstipset deres. Nå har dere en uke igjen på å delta, så nå er det bare å kaste seg rundt hvis du enda ikke har gjort det.

Det er 205 lesere som har delt kjempegode skjønnhetstips hittil, så jeg tenkte å motivere resten av dere til å delta ved å dele noen av mine:

Skrubb, skrubb og skrubb. Invester i en god skrubb for kropp og en for ansikt. Jeg skrubber meg cirka en gang i uken, og føler meg så ren og babymyk når jeg har gjort det. Dessuten er det viktig å skrubbe seg godt før man smører/sprayer seg med selvbruning. Jeg vil også anbefale å skrubbe leppene når de er tørre og såre. Kjøp en leppeskrubb, lag en selv eller skrubb med tannbørsten.

Bruk renseshampoo. Renseshampoo er noe ganske nytt for meg, men jeg er veldig glad for at jeg har oppdaget det. Bruker det cirka en gang i uken for å rense ut eventuelle rester av hårspray, tørrshampoo og den slags. Håret blir silkemykt og helt rent! 

Ikke vask håret hver dag! Prøv å gå i 3 dager (eller gjerne 4) før du vasker håret. Da blir ikke håret like fort fett, og du sparer håret for en del slitasje. Føning, greing og glatting flere ganger i uken; ingen tvil om at det knekker et hårstrå eller to.

Spis supermat. Da jeg bodde med Maria startet hun hver dag med å drikke et glass med grønn gugge, jeg lovte meg selv å aldri begynne med sånt tull. Men etter at jeg begynte å spise alger (i kapselform riktignok) har jeg følt at jeg har mer energi. Om det er placebo eller ei bryr jeg meg ikke om (vet at det kommer kommentarer om det, haha) fordi det funker for meg. 

Lykke til, fininger! Vinner kåres søndag neste helg :-)

KONKURRANSE: MAX FACTOR LIPFINITY

//I samarbeid med Max Factor

Max Factor var merket på den første lipglossen jeg eide, da jeg var rundt 13 år. Fikk vel egentlig ikke lov til å sminke meg, men lipsyl ble fort til leppebalsam, og leppebalsam ble fort til lipgloss og leppestift. Og før noen visste ordet av det, løp jeg rundt med hvit glitterøyenskygge og skeiv eyeliner. Good times! ♥

Det er lenge siden jeg har hatt en lip gloss fra Max Factor nå, og jeg lurer egentlig på hvorfor ingen har fortalt meg om Lipfinity-glossen?

Jeg er nemlig av den rasen som pynter leppene mine om morgenen, men ikke søren om jeg husker å fylle på utover dagen. Lipfinity holder så godt at jeg bokstavelig talt må gni den av med sminkeserviett på slutten av dagen. Noen av dere som har prøvd den? Jeg trodde ikke mine egne øyne. Syns både den ene og den andre lover sminke som holder hele dagen, men Lipfinity holder faktisk hele dagen.

Max Factor Lipfinity Collection består av hele 19 fantastiske farger, og som en del av vår/sommerkolleksjonen deres har ansvarlig makeupartist, Linda Wickmann plukket ut 6 av fargene som dere ser her. Litt vanskelig å velge ut sin favoritt, men jeg må nok si 160 Iced og 146 Just Bewitching hvis jeg må velge.

Lipfinity består av to deler. Først påfører man fargen og lar den tørke i et lite minutt. Deretter kan man ta på balmen, som man også kan fortsette å bruke utover dagen hvis leppene trenger fukt. Men selve fargen varer altså i 24 timer.

Her ser dere 160 Iced litt nærmere. Linda Wickmann, har faktisk valgt ut denne fargen til meg uten å ha møtt meg i virkeligheten. Syns hun traff ganske bra der, ettersom det var min favoritt. Den har en perfekt nudefarge, en perfekt hverdagsgloss med ander ord ♥

KONKURRANSE

Jeg har fått lov til å dele ut Max Factor Lipfinity + Glossfinity neglelakk til 5 heldige lesere. For å være med i konkurransen trenger du ikke å gjøre noe annet enn å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget :-)

Hvis du har lyst til å kjøpe en Lipfinity, kan du gjøre det HER. Akkurat nå er de satt ned fra 149,- til 104,-.

KONKURRANSE: VINN TUR FOR 2 TIL NEW YORK

//I samarbeid med Nescafé

Nescafé har nå en konkurranse gående hvor du blant annet kan vinne en tur til New York. Kan en konkurranse ha en bedre premie enn det? I tillegg tar det 10 sekunder å delta, så her er det bare å delta med det samme.

KONKURRANSEREGLER:
1. Gå inn her og stem på den smaken du liker best
2. Fyll inn navn og telefonnummer

PREMIER:
1. premien: tur for 2 til New York + et cafésett. Reisen har en maksverdi på 40.000 kroner, og inkluderer fly og hotell
2. premien: iPad mini, et cafésett og 5 pakker Nescafé Spesialiteter
3. premien: et cafésett og 5 pakker Nescafé SpesialiteterVinnerne kåres 30. april.

Konkurransen holdes i den anledning at Nescafé relanserer sine Spesialiteter;Cappucino, Latte Macchiato, Café au chocolat, Double Choco Mocha og Café Vanilla. I tillegg til å dele konkurransen med dere, har jeg fått gleden av å teste smakene. Til blogger å være er jeg ganske lite luksusdyr på kaffefronten. Jeg liker det raskt og enkelt, og pleier derfor å drikke kullsvart pulverkaffe. Men med disse posene er det akkurat like enkelt som med min daglige dose pulverkaffe.


Tøm pulveret i en kopp, hell på vann (kaffen blir bedre hvis vannet ikke er kokende) og rør rundt. Og så smaker det jo 100 ganger bedre enn det jeg drikker til vanlig, rende luksusen! Mamma har vært stor fan av disse posene i lang tid, så nå gleder jeg meg til å invitere henne på kaffesmak. De nye skal nemlig smake enda bedre, med deiligere og hvitere/kremete melkeskum ♥

Mmmmm... Kan bare komme på én ting som høres deiligere ut nå, og det er en tur til New York. Lykke til i konkurransen!

KONKURRANSE: VINN SPA MED VENUS

//I samarbeid med Venus Gilette

God kveld! ♥

I samarbeid med Gilette Venus får jeg lov til å ha en konkurranse for kun mine lesere, hvor dere kan vinne spa, hotellopphold i Oslo og produkter fra Venus. Så nå er det bare å lese nøye og delta så fort som mulig!

Nå lanserer nemlig Gilette Venus sammen med Olay en barberhøvel som skal gjøre skjønnhetsrutinen enklere og raskere. Her er deres beste hudpleietips:

"Det er viktig å exfoliere huden med jevne mellomrom, men det er lett å glemme - spesielt under vintermånedene. Det er til og med mange som ikke vet at barbering fungerer som en mild exfoliering. Å barbere seg en gang i uken med en utviklet høvel med gelèremser som mykgjør huden etterpå, er en enkel og effektiv måte å ta vare på huden sin på. Nye Venus Olay Sugarberry fjerner døde hudceller skånsomt, barberer tettere og etterlater huden glatt, skinnende og med nydelig duft"KONKURRANSE

Nå ønsker Venus å høre dine beste skjønnhetstips, og dem må du dele for å være med i konkurransen. Skriv inn dine 3 beste skjønnhetstips og grunnen til at du fortjener å vinne i kommentarfeltet under dette innlegget, så vil jeg i samarbeid med Venus trekke ut de bidragene vi liker best. Skjønnhetstipset ditt selvfølgelig ikke ha noe med barbering å gjøre. Kanskje du har tips til en hjemmelaget skrubb som får huden til å gløde? Eller et triks for å få neglelakken til å sitte lengst mulig? Det kan være hva som helst :-)

PREMIE

- Venus/Olay Sugarberry kit (jeg kan skrive under på at det dufter himmelsk)
- Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo
- Badekåper og tøfler
- Frisk frukt og L`occitane velværeprodukter
- Hyggelig overraskelse fra hotellet ved ankomst
- Frokostbuffèt på Grand Café
- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel
- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub
- I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger
- Du får tilsendt et gavekort på premien, så kan du selv booke deg inn når det passer
- Transport til og fra Grand Hotel dekkes ikke

Hvis ikke det er en deilig premie, så vet ikke jeg. Kjenner at en natt i hotellseng og et par spabehandlinger er akkurat det jeg kunne trengt nå. Men kan dessverre ikke delta selv, så det er en av dere heldige som vinner!

Lykke til, gleder meg masse til å lese skjønnhetstipsene deres. 

VINN HVA DU VIL TIL EN VERDI AV 100.000 KRONER

//Reklame

Tenk å kunne vinne hva man vil til en verdi av 100.000 kroner.... Det må jo være den beste premien noensinne. Jeg hadde ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg hvis jeg hadde vunnet. Jeg mener... Hvilket punkt på bucket listen skal man krysse av? Eller hvilke blir vel mer riktig, for 100.000 kroner kan man gjøre mye gøy.SLIK ER KONKURRANSEREGLENE:

♥ Kjøp Libresse
Libresse har både bind og tamponger, og hvis du likevel kommer til å bruke det i framtiden, er tiden for å hamstre inn et lite lager. For på alle Libressepakker med konkurransesticker, kan du skrape fram en poengkode som er verdt 50.000 poeng. I utvalgte butikker får du også sjansen til å finne pakker med doble poeng!
♥ Registrer poengkoden på siden her, du kan legge inn så mange koder du vil.
♥ Du kan også samle poeng ved å spille et mobilspill som du kan laste ned ved å søke på "Libresse Catch" i app store/Google Play. Spillet kan også spilles på nett.
♥ Finn ut hvilken drøm du vil oppfylle hvis du vinner. Det må Libresse vite for å kunne oppfylle den.
♥ Blant de 50 deltakerne med flest poeng, velger juryen ut en vinner. Det er viktig at du registrerer alle poeng og skriver hva du vil vinne inne på siden før 11. mai 2014 :-)Alt foregår HER!

Da gjenstår det vel bare å ønske dere lykke til i konkrurransen og på innsamling av poeng! Og hvis akkurat du vinner, så ikke nøl med å invitere meg med til Maldivene eller Jamaica, jeg kommer ikke til å si nei.

TEST SHAI GRATIS OG VINN GOODIEBAG

//Annonse

På tide med en konkurranse! Jeg har fått lov av Shai til å dele ut en goodiebag til en heldig leser, med deilige produkter fra Bangerhead. Goodiebagen består av fuktmaske fra Dermalogica, shampoo og conditioner fra Redken og neglelakk fra Deborah Lippmann.

Å delta er kjempeenkelt, alt du må gjøre er dette:

♥ Bestill en gratis prøvepakke med Shai barberhøvel her.
♥ Skriv i kommentarfeltet under dette innlegget når du har gjort det.
♥ Vent spent, good luck! 

Tusenvis av dere har jo allerede bestilt prøvepakken, dere kan også være med i konkurransen. Bare husk å skrive i kommentarfeltet at dere er med! Og det vil selvfølgelig bli sjekket at vinneren faktisk har bestilt en prøvepakke :-)

Jeg trenger vinneren om en uke. 

Jeg har jo skrytt av Shai lenge nå, og den er fremdeles min favoritt. Tør påstå at jeg har testet det meste, men det er Shai som blir hengende i dusjen. Barberhøvler og barberblader er som kjent ganske dyrt, og man trenger jo påfyll hele tiden. Shai er rimeligere, og i tillegg kommer det rett hjem i postkassen hver 4. måned hvis man har lyst til å være abonnent. Hipp hurra for det!

FÅ GRATIS BARBERHØVEL OG VINN IPAD MINI

//Sponset innlegg

Har hatt en superkos kveld med familien. Vi har spist, kost oss og skrudd litt i leiligheten. I morgen tidlig reiser jeg til Oslo. Der blir jeg i et par dager, for å ordne meg fin og for å ha julebord med jentene mine. Nå har jeg nettopp hatt minispa i dusjen, deilig å føle seg litt fresh igjen. Har vært så stresset de siste ukene at jeg ikke har vært snill mot speilbildet mitt i det hele tatt.Som dere vet, er Shai min favoritthøvel, og jeg har vært fast tilhenger helt siden jeg prøvde den for første gang. Flere tusen av mine lesere er også fornøyde og faste Shai-brukere. Jeg elsker å høre at dere er fornøyd når jeg har anbefalt dere produkter!!

Nå har jeg fått lov til å dele ut en hvit iPad Mini (verdi 2.400,-) til en av mine lesere som tester ut barberhøvelen fra Shai. Det beste er jo at å teste ut høvelen er gratis, så du får uansett kloa i et herlig produkt - om du vinner eller ei :-)

For å teste ut Shai gratis, trykk her.
Selv om det er vinter og kaldt ute, er det ikke tiden for å la leggene (og andre steder...) gro igjen. Glatte legger året rundt, takk og lov for Shai som gjør jobben raskt og lett ♥ Skriv en kommentar i kommentarfeltet når du har bestilt prøvepakken fra Shai, slik at jeg vet at du vil være med i trekningen.

Lykke til!

Nå skal jeg pakke ferdig til min lille Oslo-utflukt, og så skal jeg kræsje med puta. God natt, alle sammen.

ÅRETS JULEKALENDER // RUSTELEFONEN

Jeg har ikke julekalender her på bloggen i år, så jeg vil gjerne tipse dere om landets råeste julekalender. RUStelefonen har nemlig gått av skaftet, og skaffet en haug av premier som alle drømmer om å ha under juletreet.

I julekalenderen er det premier til en verdi av 75.000 kroner, og det skal deles ut en premie hver dag helt fram til 24. desember.

Dere finner julekalenderen HER. Det foregår enkelt og greit: hver dag åpnes en ny luke i kalenderen, og der er det et enkelt spørsmål du må svare på. Husk at du må "like" siden for å kunne delta. Tro meg; de premiene er absolutt verdt en like.

Ser du noe som frister? Tipper det er mange som ville blitt glad for en iPhone 5s! Eller et nytt speilreflekskamera? Har hørt nyss om at det deles ut et par med Bose headset i kalenderen også, da skal i hvertfall jeg delta :-) Hvorfor ikke delta hver dag, egentlig? Må jo øke vinnersjansene.

I tillegg til å være santa of the year, er RUStelefonen en gratis tjeneste - som jeg vil kalle både nyttig og viktig for ungdom. RUStelefonen er for alle som har spørsmål om rus. Du kan ringe helt anonymt og spørre om hva du vil. Eller så kan du gå inn på nettsiden her og chatte. Ingen spørsmål er for dumme, og det er heller ingen pekefingre eller moralpreken som venter på den andre siden. Kun svar på det du lurer på :-)

Du kan ringe RUStelefonen på 08588 alle hverdager mellom kl. 10 og 16, på onsdager er det langåpent til kl. 21. Chatten er åpen alle hverdager mellom 14.00 og 17.00. Håper dere benytter dere av tjenesten hvis dere lurer på noe.

Og lykke til i julekalenderen, håper dere vinner noe fint!

MONDAY GIVEAWAY

MANDAG! Dagen som det er trendy å late som man liker. Hver eneste Facebook-status, tweet, Instagram-post og bloggpost bobler over av: MANDAGSLYKKE! Jada, dere er supermennesker. Men mandager er faktisk ikke en ny sjanse her i livet, og enten du er flink til å spise grønnsaker eller ei; det er tungt med mandager. 

Men noe som er litt fint med mandager, er jo min nye faste greie; monday giveaway! Dagens giveaway heter Silk'n Body Tan, og er et fullstendig airbrush-system for selvbruning hjemme. Det skal gi samme effekt som når du går til en salong og får spraytan, og den skal gi en naturlig farge uten at du får oransje hender - eller solskade. Mer info om produktet her

Silk'n Body Tan har en verdi på 1695,- og for å vinne, må du enkelt og greit: gå inn på Facebook-siden min HER og "like" posten som handler om Silk'n Body Tan. Jeg trekker en heldig vinner av de som har likt!

//Premien er sponset av Elkjøp

VINN HAIRTALK EXTENSIONS

Siden mandag ofte er en drittdag for mange, tenkte jeg at det er en perfekt dag å ha faste give aways på Facebook-siden min. 

For å starte det hele med et brak, har jeg en helt fantastisk premie å gi bort i dag! Nemlig en tur til min flinke frisør, hvor vinneren får påsatt et fullt sett med Hairtalk Extensions. Wræææ, vinneren er virkelig heldig. Dette er en premie til en verdi av 7.000-10.000 kroner. 

Gå inn på Facebook-siden min HER og del bildet, så har du en stor sjanse for å vinne :-) Foreløpig er det nemlig ikke allverdens mennesker innom siden min! 

Premien er sponset av Hairtalk. Mer info på Hairtalk.no og Facebook her

VINN BILLETTER TIL PREMIEREFEST

3. oktober, altså førstkommende torsdag, går en eksklusiv premierefest av stabelen på BAR Bygdøy Allè i Oslo. Nemlig premierefesten for Kjærlighetsredet, som har premiere på TV3 den 7. oktober.

Jeg tenkte Paradise Hotel med en gang jeg så dette, og det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker den type TV - av nysgjerrighet, fordi det er så langt unna mitt eget univers. Og det er aldri feil med underholdning, hvor ekte mennesker blottlegger ekte følelser. Og hvor deltakerne skal velge mellom penger og kjærlighet...

Vel, den gode nyheten er at jeg nå skal dele ut billetter til premierefesten som jeg selv skal på, på torsdag!

For å vinne billetter til deg og en venn, må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

HVILKEN DATO HAR KJÆRLIGHETSREDET PREMIERE PÅ TV 3? 

//Reklame

VINN LENOVO YOGA 11S

Som jeg så vidt nevnte, vil jeg i dag dele en konkurranse med dere, hvor hele 10 vinnere får en splitter ny laptop av typen  Lenovo YOGA 11S. 

Det unike ved Lenovo Yoga 11S er at den fungerer både som PC og tablet på samme tid. I tillegg er den ganske fin å se på - ser for meg at den er en herlig reisekamerat. Gå inn HER for å lese mer om den fine dingsen.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Ta et bilde av din laptop i en av de 4 yoga-stillingene (tent, laptop, stand, tablet)

2. Gå inn på Facebook-siden til Lenovo HER. Fyll ut navn og last opp bildet ditt. Maks 4 MB.

3. Den med flest stemmer vinner, så det kan lønne seg å dele bidraget med Facebook-venner!

Husk at det er hele 10 vinnere, så vinnersjansene er gode :-)

//annonse 

KYSS MEG FOR FAEN I HELVETE

Etter at jeg så Pornopung på kino for en liten stund siden, har jeg blitt helt hekta på norsk film. Og nå er det tid for ny norsk film på kino! Filmen heter Kyss meg for faen i helvete, og sies å være årets søteste romantiske komedie.

Dere kan se traileren her:

Jeg skal i hvertfall på kino når jeg kommer hjem :-)

KYSSEKONKURRANSE

I forbindelse med Kyss meg for faen i helvete, er det nå kyssekonkurranse på gang. Vis fram ditt beste kyss - og vinner du, får du ta med deg en venn på en ukes surfecamp i Portugal. I tillegg kan man vinne sminke fra MakeupMekka, hårstylingprodukter fra Sexy Hair og kinobilletter.

Kom til konkurransen HER

I tillegg har jeg noen billetter å dele ut til dere lesere! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så trekker jeg i løpet av dagen :-)

//annonse

VINNEREN // NEW YORK MARATHON

Å kåre en vinner i Bucket list-konkurransen var sykt vanskelig. Jeg er veldig glad for at jeg ikke hadde siste ord, for det er jo helt umulig for meg å si at noens drømmer og håp er bedre enn andres drømmer og håp. Jeg har lest gjennom så mange lister nå at jeg i hvertfall sitter igjen med nok av inspirasjon til å forlenge min egen bucket list. Tusen takk til alle som deltok 

Vinneren heter Hanne, og hun skrev dette: 

Var ikke helt sikker på om jeg turte å melde meg på denne konkurransen, for det å faktisk satse på å løpe New York maraton høres fantastisk skummelt ut! Samtidig høres det ganske enkelt fantastisk ut!
På Facebook siden min står det med store bokstaver over profilbildet mitt: May you always do what you are afraid to do. Og dette prøver jeg å leve etter. For det er nettop slik man lever.
Og helt ærlig er det nok flere ting på min bucket list som skremmer meg litt, i tillegg til punktet om å løpe New York maraton, men jeg vet likevel at de vil gi meg mye mer glede enn frykt! Så her kommer en forkortet liste:

– Hoppe i fallskjerm over Australia

– Bli GOD til å surfe

– Bli en kjempeflink lege for kronisk syke barn

– Kaste en dartpil helt tilfeldig på et kart, og reise dit.
– Jobbe for leger uten grenser

Og selvfølgelig: Løpe New York maraton!
:) 

Gratulerer så mye til Hanne!

Og jeg... Ja, jeg trener i hvertfall mer enn før. Jeg har nå begynt med å løpe intervaller i skogen, for å få opp kondisen. Gidder ikke melde meg inn i treningsstudio her i Tønsberg før til høsten.

// Premien er sponset av Head & Shoulders New York Edition.

KONKURRANSE: NEW YORK MARATHON

Her om dagen fortalte jeg dere at jeg skal løpe New York Marathon i November, i samarbeid med Head & Shoulders. Sykt! Og nå har jeg en STRÅLENDE nyhet til dere. En av dere lesere skal også få muligheten! Hvor gøy er ikke det?! Ææææ, jeg er i ekstase!

PREMIE: 

*Flybilletter til New York, 1.-5. november 2013

*Opphold på Hotel Beacon i New York

*Billett til New York Marathon

KONKURRANSEREGLER: 

*Del din bucket list i kommentarfeltet under dette innlegget. Du trenger ikke legge ut hele, gjerne bare de tre punktene som er viktigst for deg. Du trenger selvfølgelig ikke ha New York Marathon på listen, men vær forberedt på at du kanskje står på startstreken sammen med meg den 3. november!!! :D Trenger du inspirasjon til din bucket list, kan du se min litt lengre ned på bloggen.

Å få billett til New York Marathon er langt i fra enkelt. Så det er en stor mulighet å i det hele tatt få oppleve det. Jeg gleder meg i hvertfall utrolig mye, og ser fram til å ha med meg en bloggleser på startstreken. Selv om denne leseren mest sannsynlig kommer til å løpe fra meg, med mindre det skjer mirakler med løpetreningen min! Haha.

Marathon'et er søndag 3. november, og de andre dagene står man selvfølgelig fritt til å oppleve New York som man selv vil. Shopping, sightseeing og mat. Iiik, jeg gleder meg til å komme tilbake til New York!

Nå skal det bli spennende å lese hva dere virkelig  oppleve før dere dør. Kjør på i kommentarfeltet! Vinneren trekkes 20. juli. 

//Konkurransen er i samarbeid med Head & Shoulders New York Edition

VINN DIN DRØMMEREISE MED SAS

SAS har en veldig morsom konkurranse gående på Instagram nå - jeg tviler på at det finnes noen som ikke har interesse av å delta! Man kan nemlig vinne en reise for to, til en av SAS sine fantastiske destinasjoner.

Flere som er klare for å ta bikini og pass under armen, og sprinte til nærmeste flyplass? Jeg er hvert fall det. Jeg hadde for eksempel ikke sagt nei til å reise tilbake til Thailand, en av de beste feriene jeg har vært på.

Vinn din drømmereise med SAS her.

For å delta må du

1. Ta et bilde som viser hvor i verden du drømmer om å reise.

2. Legge ut bildet på Instagram.

3. Skrive hvor du vil reise og hashtagge bildet med #DrømmeSAS.

Hint: det kan lønne seg å være kreativ! Selv hadde jeg egentlig planlagt å rigge meg til i hagen med håndkle, paraplydrink og bikini - MEN, kulda seiret over meg til slutt. Kanskje noen av dere kan gi det et forsøk?

Konkurransen avsluttes 1. mars, og du må ha fylt 18 år for å delta. Lykke til alle sammen!

PS. Den første vinneren er trukket, så hiv dere på med en gang om dere ønsker å være neste heldiggris ut. Christine har drømt om New York siden 80-tallet, og vant nå en reise dit med dette bildet som innsats. 

//Reklame 

BEAUTIFUL CREATURES: VINN BILLETTER

Jeg liker ikke Ringenes Herre, og jeg liker ikke Harry Potter. Jeg liker rett og slett ikke filmer og bøker som ikke har rot i virkeligheten i det hele tatt. Jeg må tro på det jeg leser og ser.

Når det er sagt, så ble jeg overrasket over meg selv da jeg syns at Twilight-filmene var helt ålreite. Og nå kommer det enda en overnaturlig film som jeg gleder meg til å se. Den heter Beautiful Creatures, og jeg syns den ser utrolig spennende ut.

Se traileren her:

Jeg er så heldig at jeg får dele ut 10 billetter til en eksklusiv førpremiere på Colosseum kino (Oslo) 13. februar. For å vinne 2 billetter, må du finne svar på spørsmålet under, og poste det i kommentarfeltet. Og svaret finnes selvfølgelig i traileren!

Spørsmål: Lena (hovedrollen) er en heks, eller "caster" som hun selv kaller det. Snart skal lyset og mørket slåss om å verve henne, og hun kommer enten til å bli en god eller en ond heks. Hvor gammel blir Lena den dagen det skal avgjøres? 

Filmen har norgespremiere 15. februar, men det er også mulig å se førpremierer 14. februar på selveste Valentines day! Dere kan kjøpe billetter og finne mer info HER

Ikke glem å svare på spørsmålet i kommentarfeltet, så kanskje vi sees på førpremieren den 13. februar! :-)

//Sponset samarbeid 

VINNERNE ER TRUKKET...

Husker dere Peppes-konkurransen jeg hadde? Nå er vinnerne trukket, og hvis du har vunnet, finner du en invitasjon til pizzafest i mailboksen din :-)

Og ellers bør alle sende en sms med "PEPPES" til 1933 for å få en hyggelig overraskelse fra Peppes. Det er helt gratis! 

//Samarbeid med Peppes

THE WINNERS

Dere er bare helt rå! Tusen takk for utrolig mange gode reisetips. Jeg har lest reisetips i hele dag, til og med da jeg var på visning av en leilighet. Skal bare sjekke ut badet en ekstra gang, jeg! Dessuten har jeg jo nå reisetips for resten av livet - det var så mange at mamma måtte hjelpe meg å velge ut, jeg blir alltid så frustrert når jeg må velge ut noen få av mange bra.

Å reise er det beste i verden, jeg unner alle å oppleve nye og spennende steder. De 5 heldige vinnerne får 2 billetter hver til Paris, og de er som følger: Mari Tollersrud, Lina Ekseth, Patrick Karlsen, Rita Rasmussen og Iselin Saccosekken. Dere blir kontakten av Berg-Hansen på mandag. Gratulerer 

KONKURRANSE: VINN REISE TIL PARIS

Klokken er endelig 12, og vi kjører i gang med tidenes konkurranse! Men den varer bare fram til klokken 14.00, så her gjelder det å kaste seg over tastaturet.

I samarbeid med Berg-Hansen og Air France KLM, deler jeg nå ut 10 reiser til Paris! Flybillettene er gyldig i ett år, og alt du må gjøre for å vinne er å dele ditt beste reisetips med meg.

Har du funnet en perle av en fortauskafè i Roma? Har du en check-liste over alt som er verdt å få med seg i Paris? Har du funnet gjemte skatter på kanariøyene som turistene ennå ikke har oppdaget? Har du adressen til den beste restauranten i New York? Har du funnet et reisemål i Europa som gjør det unødvendig å bruke en halv årslønn på å reise kloden rundt for å oppleve paradis?

Jeg vil tro at alle har et reisetips. Om så ikke en restaurant i New York - kanskje noe i vårt eget land? Jeg ser fram til mange gode reisetips de neste timene! Klokken 14.30 kårer jeg vinnerne.

Ah, Paris... Minner meg sånn om den gangen farmor og jeg tok nattbussen dit, bare for å ha piknik i Monets hage, akkurat som de hadde på yndlingsfilmen vår. Har så lyst til å dra tilbake på nye eventyr!

Det er forresten ikke bare her på bloggen det deles ut reiser i dag. Det er det store reiseracet i dag, og Berg-Hansen deler ut reiser til rundt en halv million! Dere kan lese mer om det på denne siden.

Men viktigst av alt! Husk å skrive ditt beste reisetips i kommentarfeltet under, så kanskje du stikker av med to billetter til Paris

OBS! KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. DELTAKELSE ETTER KL. 14.30 REGNES IKKE MED

VIL DU TIL PARIS?

... I såfall må du følge godt med på bloggen min i morgen (lørdag) mellom kl. 12.00 og 14.30! Da deler jeg nemlig ut 10 reiser til Paris. Men kun i det tidsrommet, så det gjelder å være på plass til riktig tid!

Reisene deles ut i samarbeid med Reiseracet.no og AirFrance KLM

TEAM WULFF

Leste dere plakaten over nøye? Jeg håper det. For den sier på en måte alt. Om hvor heldige vi er, og om hvor mange som ikke er det. Hvor mange i verden som lider og ønsker seg det som er vår hverdag og våre selvfølger.

Nå er det 4 dager igjen av konkurransen jeg har deltatt i sammen med mine beste venninner. Vi har kastet oss over venner, familie, Facebook-venner og blogglesere, men langt i fra alle vi har mast på har giddet å stemme.

Hva kan jeg gjøre for å sanke flere stemmer? Hva skal jeg gjøre for at folk skal bry seg mer? Kanskje det ikke er noe å gjøre. Kanskje det er for mye å be om, at noen setter av tjue sekunder til å taste inn navn og mail-adresse i et skjema. Eller kanskje flesteparten tenker; hva hjelper det mot fattigdom at en jentegjeng i 20-årene reiser til Brasil?

Denne konkurransen handler ikke om at vi skal redde verden. Den handler ikke om at vi skal utrydde fattigdommen i Brasil. Det ville selvfølgelig vært en drøm, men la oss være realistiske. Vi vil så gjerne til Brasil for å åpne øyne, for å bevisstgjøre de tusenvis av menneskene vi daglig er i kontakt med via sosiale medier og ellers. Vi når mange. Jeg vet med 100% sikkerhet at jeg gjorde en forskjell forrige gang jeg var på en veldedighetsreise, fordi organisasjonen fikk mange nye faddere. Og nei, Kenya badet ikke i rikdom av den grunn. Men det hjalp kanskje et menneske eller to, med mat, skolegang og klær. Husk hvor mye våre 200 kafè-kroner kan bety i et annet land.

Som sagt, så er det 4 dager igjen av konkurransen. Alt er opp til dere, og jeg ber dere; værsåsnill og la oss reise. Det ville betydd så mye Stem på oss her hvis dere gidder. For å stemme på oss, fyller dere inn navn og e-post til høyre på siden.

Tusen takk til alle dere som allerede har stemt, hilser fra jentene og sier takk også!

KONKURRANSE: BRYT BARRIERER

Nivea har et samarbeid med Cecilie Skog, hvor man kan vinne en helt syk opplevelsestur for seg selv og en venninne. Da jeg fikk høre om det, tenkte jeg; hmm, det ringer en bjelle, men hvem er den dama? Etter en rask svipptur innom Google, skjønte jeg at det ikke var så rart at jeg ikke kjenner godt til Cecilie Skog. For mens jeg har sittet på kafè eller fått fikset neglene, har hun vært på turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen. Hun er den første kvinnen som har gått til Nordpolen! Damn, skulle hatt litt av det der i meg. 

Her ser dere en oversikt over premiene. Ser det ikke ut som en fantastisk opplevelsestur? Overnatte i snøhule på Finse? Det er i hvert fall noe jeg ikke har opplevd før.

Du kan delta i konkurransen på to måter:

1. Du kan sende en sms med "FINSE" til 2030...

2. ... Eller du kan gå inn på nettsiden til Nivea og delta der.

//Annonse

VINN EN TUR TIL BRASIL

I dag har jeg meldt meg på en konkurranse hos Kirkens Nødhjelp. Konkurransen går ut på å lage sitt eget team med to venner, og samle flest mulig underskrifter. Vinnerne av konkurransen blir det laget som engasjerer flest mennesker i kampen mot fattigdom, og premien er... En tur til BRASIL!

Brasil er et vakkert og eksotisk land, men 20% av befolkningen der lever i ekstrem fattigdom. Vinnerne av konkurransen vil få besøke noen av prosjektene til Kirkens Nødhjelp i landet, men også tid til å sole seg på stranda og besøke lokale severigheter. En gylden mulighet til å engasjere seg i veldedig arbeid, og ikke minst til å oppleve et nytt og spennende sted i verden.

Her ser dere mitt team (veldig kreativt navn, jeg vet), og teamets ordtak. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Å tenke at "det gjør da vel for pokker ingen forskjell om lille jeg fra lille Oslo i lille Norge betaler 200 kroner i måneden", er bare helt feil. For hvis alle gjør litt, kan det skje store ting. Og ved å reise til et sted og se ekstrem fattigdom og møte de glade menneskene som er takknemlige bare for at du er der, blir man virkelig engasjert. Det vet jeg alt om.

I 2009 dro jeg til Kenya i Afrika for å besøke fadderbarnet mitt, og for å fronte Plan sin kampanje; hva er en jente verdt? Vi reiste rundt i landet og møtte unge jenter som alle hadde sterke, triste, men også imponerende livshistorier. Turen gjorde så stort inntrykk på meg at jeg syntes det var vanskelig å vende tilbake til den vanlige hverdagen, med caffelatte, datamaskin og dusj.

Jeg er veldig klar for å engasjere meg igjen. Hvis du vil skrive under kampanjen til Team Wulff, så finner du oss her. Idabestis og Selmabestis er så klart med på laget!

Dere kan også lage deres eget team og være med i konkurransen om turen til Brasil. Da fyller dere bare ut skjemaet på høyre side her.

KONKURRANSE//FESTIVALPASS

Wæææ, så mange koselige lesere jeg har i Stavanger! Rart det der, jeg tenker liksom aldri over hvor dere sitter og leser bloggen min hen, for meg bor dere jo på Internett. Ikke i den virkelige verden. Akkurat som meg.

Men takk for mange fine tips, nå gleder jeg meg bare enda mer til å komme på besøk! På tide å dele ut festivalpass til Rått og Råde-festivalen! For å vinne billetter må du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Ikke vær så innmari søt og snill, for da føler jeg at jeg er nødt til å skaffe billetter til dere alle sammen 

Sees i Stavanger!

HAR DU SOMMERENS FESTIVALSTIL?

Nå arrangerer Libresse en fargerik fotokonkurranse, som går ut på å finne sommerens festivalstil! Tipper det er mange av dere som har travet rundt på festivaler allerede, med hatter på hodet, fjær i ørene og frynser på klærne. Det er i hvert fall noen av stikkordene som dukker opp i hodet mitt når jeg tenker festivalstil!

Slik deltar du i konkurransen:

♥ Last opp bildet av ditt festivalantrekk på Instagram (Instagram er en app på iPhone, vil tro at de fleste har fått den med seg. Mitt nickname der er Idawu)

♥ Hashtag bildet med #BeTwisted (Se hvordan jeg har gjort det nedenfor)

♥ Og hvis du er smart, får du vennene dine til å stemme på bildet ditt på Facebook-siden til Libresse her! Dere kan dele bildet deres der også, hvis dere ikke har tilgang til iPhone/Instagram.

I premiepotten ligger det blant annet mye kult fra Nelly. Good luck, festivaljåler!

Her er et eksempel på hvordan det skal se ut på Instagram. Bildet er ikke av meg, jeg har foreløpig ikke vært på noen festivaler i år. Men spør du meg, er dette et veldig typisk festivalantrekk. //Innlegget er reklame for Libresse.

vinn vinn vinn!

Har du gjort et kjøp med Visa-kort etter 26. mars i år? I såfall er denne konkurransen noe for deg! Daglig deler Visa ut forhåndsbetalte Visa-kort til en verdi av 2500 kroner (hello shopping), og ukentlig blir det gikk bort OL-pakker. Man kan delta opptil fem ganger per dag, og man får vite med en gang om man har vunnet eller ei.

Husk også å huke av for nyhetsbrev når du fyller inn navn og e-postadresse. Da er du med i trekningen av en Samsung Galaxy Note mobiltelefon i tillegg. Og ta det helt med ro. Disse nyhetsbrevene kommer nok ikke til å plage deg, for de inneholder nye muligheter til å delta i konkurranser, samt gode tilbud på produkter, reiser og opplevelser. 

Delta HER <3 

//annonse