så var vi dumme igjen, da

I går hadde jeg invitert en liten gjeng hjem til meg fordi mange av oss er dødslei av "utelivet" i Oslo by. En liten gjeng er uansett alt for stor for min lille leilighet, så det ble jo en smule... intimt - men veldig koselig!

En del drama og usagte - men nå godt sagte ord hører jo med når vinflaskene tømmes på rekke og rad, men alt i alt tror jeg alle koste seg, og rakk å både himle med øya og få seg en god latter minst èn gang. Vi lekte nemlig... damtidam: PANDORAS ESKE! Det gikk forresten ganske hardt utover meg, og jeg føler ikke at jeg har noe privatliv lenger. Haha!

Har lånt et par bilder av Kenneth bebbe<3

the dress

Fikk veldig mange spørsmål om hvor kjolen jeg brukte på Nelly- arrangementet var fra. Hallo, følger dere ikke med i timen?! : ) Den er fra Nelly.com, vel! Det samme er skoene. Love em!

skrevet i natt, fo sho

Klokka er litt over halv fem, jeg har lakris mellom tenna, vondt i beina og senga mi frister mer enn Slash gjorde da jeg nærmest onanerte etter Guns N' Roses- plakater i fjortenårs- alderen. Bare for å berolige alle foreldre der ute: det var en spøk. Tror dere virkelig fjortenåringer onanerer?! Hah, de vet jo så vidt hva sex er.

Ok, nå sporet jeg av. Jeg var jo på La Belle i kveld. Med halve Sverige, Nelly.com. East Westcoast og resten av verden, og jeg har hatt det fett som faen. La Belle viste seg å være et HETT sted, og jeg likte meg der. En som ikke likte meg der var sjefen over BLOGG.NO som stod og så stygt på meg. Fem minutter senere kom det tilfeldigvis en vakt bort til meg og spurte om det var sant at jeg var IDA WULFF, og om jeg var NITTEN ÅR GAMMEL. La Belle er jo tross alt et 20 årssted. Synd for de som ikke ville ha meg der at det allerede var klarert, og at jeg holdt meg langt unna alt som heter sprit, da. Regler er til for å holdes!

Ser uansett fram til å turnere mer med Nelly.com!

Hallo. På vei hjem fikk jeg så sykt lyst på pølse, og jeg syns som vanlig at det er dritflaut. Så da jeg OMSIDER fant nøkkelen min, gikk jeg opp i leiligheten og nærmest kledde meg ut. Det har seg sånn at jeg er en del på 7Eleven (IKKE for å kjøpe pølse), og etter et par byturer har jeg tatt turen innom og gitt de bak kassa sidetall i diverse blader hvis de vil lese om meg.... Noen ganger vil jeg drepe meg selv. Så at de kjenner meg igjen er kanskje ikke noen overraskelse?

Jeg kledde meg i hvert fall som en boms, hoppet ned trappene og inn på 7Eleven. Eeey, hun som bor over oss jo! Så da måtte jeg tusle rundt og late som jeg hadde lyst på pastiller i stedet. Til slutt ble det jo både pastiller OG pølse, så jeg helte like gjerne pastillene utover pølsa og satte kurs mot leiligheten igjen. Jeg brukte pølsehånda til å åpne døra, så pølsa slo seg sammen med dørhåndtaket og ble helt uspiselig. Og jeg som hadde så lyst på pastillpølse...

Jaja, nå MÅ jeg komme meg ut av hulen. Jeg får rundt 10 vindrikkende gjester i kveld, det er cirka 10 fler enn det er plass til i leiligheten min. Ollalaa..

Ps. Ingen bilder fra i går foreløbig! Hadde det alt for gøy til å være blogger, vutt.

fiksefikse

Tenkte kanskje å bruke denne kjolen? Deilig å ha noe som dekker armene når det er så kaldt. Så får vi bare håpe at det ikke blir nippleshow hvis den får kamerablits på seg, det er kanskje greit å sjekke ut på forhånd?

Nå må jeg fortsette å fikse hår og sminke trynet. Fakta om meg: jeg har ikke peiling på øyensminke. Når jeg er ferdig ser jeg alltid UT SOM EN ØYENSKYGGE, i stedet for et menneske MED øyenskygge. Noen som kan holde kurs for meg?

i kveld er det skoene som bestemmer

Jeg pleier vanligvis å velge sko etter antrekk når jeg pynter meg, men i kveld blir det omvendt. NELLY SHOES arrangementet betyr selvfølgelig at jeg skal være dresset opp av Nelly.com, så derfor var jeg og hentet en hel kasse med kjoler og sko i dag. Er ikke det alle jenters drøm?! Jeg føler meg så heldig! Så nå har jeg svinget meg rundt i sikkert 20 forskjellige sko og kjoler i en times tid, og prøver å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg.

Luckygiiirl : )

Nå er bordet fyllt med pumps og støvletter! For et måltid... Bare for å forsvare de knallgule penskoene: jeg ser for meg at jeg skal ha en kåpe/ jakke i samme farge i vår! Du vet... Jeg så det på Gossip Girl.

Mine tre nye yndlinger! Bare se på de orgasmiske hælene:

Åh, jeg tenner på sko!

hjemme hos

Baktanken med dette innlegget er at du vil flytte inn, slik at jeg kan flytte ut. Her er noen bilder fra leiligheten min, noe mange har spurt etter : )

35 kvadratmeter i Frogner sentrum, 8000 kroner i måneden, det tar to sekunder å gå fra soverommet til badet og trikken får hodeputa til å vibrere hvert femte minutt - ganske digg. Ps. Det ser ut som om noen har lekt med kunstløpskøyter på parketten.

Dansk design av Lene Bjerre, me like!

Tv'en pleier å stå i stua, men jeg...

... Leide film i natt. Kan noen minne meg på å levere filmene tilbake i morgen?

Jo, og så har jeg en søt liten balkong som liker sommern aller best.

HEI

Hei! Det er morgen. Jeg rydder, spiser frokost og hører på Röyksopp <3 Nå venter jeg bare på en fin venn, og så skal jeg møte noen Nelly people og hente klær jeg har bestilt. Må jo ha på meg Nelly- klær på et Nelly- arrangement!

I går fikk jeg en ny genser fra Dress2impress, fin hva?

hurra for mami

Mamma er tagget i hele TO bilder på Facebook, så det var ikke lett å grave fram et kodak moment av henne for å si gratulerer med dagen. Men jeg prøver likevel: GRATULERER MED DAGEN MIN KJÆRE MAMMA! : ) Over the top glad i deg!

Mamma elsker å være på bloggen, i likhet med resten av familien. Kødda. Åååå, jeg hadde så sykt lyst til å dokumentere noe som skjedde i stua da jeg kom hjem i går! Familien har nemlig nettopp oppdaget Spotify. Lillebror skrudde på den sykeste technosyra, og pappa begynte å hoppe rundt og gjøre den sykeste discodansen jeg noen gang har sett. Haha, bloggmateriale til tusen!

I dag har jeg vært og shoppet litt og spist lunsj med mamma i byen, og ellers har jeg ligget kort som jeg er og vært sliten. Smertestillende gjør meg så irriterende trøtt - så vi får se om jeg overlever både familieselskap og restaurantbesøk før jeg skal hjem til Oslo og sove : ) Hurra for mamma igjen!

hva i...

Ble både trist og sjokkert da jeg så denne filmen på Youtube. Heidi fra The Hills har jo ødelagt seg fullstendig. Noen som fikk lyst å legge seg under kniven og leke med trynet sitt etter denne videoen?

jeg bare visste det

Siden morra mi blir ett år eldre i morgen, har jeg tatt turen hjem til Tønsberg. På vei til toget hørte jeg en gal dame som gikk rundt og skreik i gangene, og jeg tenkte med en gang: gjett om hun kommer til å sitte ved siden av meg på toget.

Jeg glemte alt om det høylytte fugleskremselet, fant meg en ledig plass på toget og prøvde å smile hyggelig til menneskene ovenfor meg, i og med at de så på meg på en måte som fikk det til å virke som om jeg hadde drept noen eller vekket dem fra en fantastisk drøm. Det er lov å smile litt da, folkens!

Toget ruller i gang, og tror dere faen ikke fugleskremselet kommer og setter seg i samme vogn?! Det mest slitsomme som finnes er gærninger som ikke nøyer seg med å være gærne, men i tillegg MÅ kritisere og kommentere alle rundt og hva de gjør. Mobiltelefon er FARLIG, du får alzeimers! Å herre- herre- herreguuuud, hva ære du har på deg?! Bryr du deg ikke om helsa du eller? Ikke nok med det, men hun satt og tømte halsen sin for slim, og da hun (heldigvis) skulle gå av toget i Drammen, sprintet hun gjennom gangene og skrek "NEI TIL EU!". Flott at dama har meninger, men jeg satt igjen med tanker om at noen kanskje burde tatt vare på denne dama.

Jeg har fått meg nytt speilreflekskamera. Canon EOS 1000D, weee.

Hvis du vil kan du kjøpe Nikon- kameraet mitt for tre millioner, så kan jeg kjøpe meg en leilighet.

stupid has one hell of a hangover

At Diesel åpner dørene for bloggere før pressen slipper til er beundringsverdig. Var en veldig trivelig kveld i går, til tross for at jeg muligens sjanglet overdrevent mye. Man bør kanskje holde seg unna alkohol når man knasker smertestillende på resept? Det fikk jeg i hvert fall erfare nok en gang i går, da jeg ble fulgt hjem i taxi og lagt i seng innen klokka 22.00. Ikke at kvelden stopper der, for resten av natten lå jeg i fosterstilling i dusjen og kastet opp pågrunn av smertene. MENSEN ALTSÅ.

Så nå sier jeg egentlig bare som Diesel: smart may have the brains, but stupid has the balls.

Anbefaler alle å stikke innom Bogstadveien 50! Dere får kanskje ikke vin, øl, pølser, sukkerspinn og popcorn slik som vi fikk, men det er i det minste masse fete klær dere kan sjekke ut.

Og her er grunnen til at jeg er så lite glad i å omgås andre bloggere som ikke er vennene mine, heh heh heh:

Kamilla, venninnen min, skulle bare vise noen at hun klarte å få beina over nakken, så hun latet som om mitt bein var hennes. Ser du, de fleste slike bilder har en ganske naturlig forklaring.

Bilder fra Diesel- kvelden kommer når jeg orker å reise meg og lete etter kamerakabelen. Next year!

just chillin with mah giirls

I går ble det tacokveld med Selma og Ida! Kjempekoselig : ) Kjøkkenet mitt er ikke akkurat verdens største og mest praktiske, så der stod vi enten på skift eller arm- til- arm og stekte kjøttdeig, kuttet grønnsaker og fikset nachos. Big neeews: det gikk helt fint å spise tacokjøtt, så nå kan dere droppe graviditetsspekulasjonene deres. Det går an å være lei av enkelte typer mat uten å være smelt på tjukka!

I dag skal vi på fest hos Diesel, med masse BLÅGGERE. Noen av dere som skal?

Idapusen måtte dra alene på trening i går pågrunn av mitt dramatiske hosteanfall. Haha! Hun kom fortvilet hjem og følte seg FROSSET UT av hele SATS. Ikke ett eneste apparat var ledig, så hun måtte stå og se dum ut før hun løp hjem til meg, stakkar. SATS må utvideeee!! Hoho..

Selma er glad i grønt! Nei, faktisk ikke. Hun var mer eller mindre småredd for grønnsaker da vi skulle handle, og kunne verken fatte eller begripe hvorfor vi skulle ha så mye SUNT til tacoen! Søta : )

Tacolovin! Men HVA skal man med rømme, liksom... Guh..

er ikke så lett å være bestevenn med seg selv, gitt

Av og til, oversatt ganske ofte, irriterer jeg meg selv både grønn og rosa. Jeg vil jo helst ikke diagnosere meg selv med schizofreni, men det hender jeg lurer på om den ene delen av meg kun er ute etter å plage den andre.

I stad for eksempel, satt jeg på trikken omgitt av gamle mennesker. Jeg har en varmhjertet og høyst omtenksom policy om å ikke hoste og snufse rundt mennesker som ble født under krigen, for det skal visst ikke mer enn et par ekle bassilusker til før de blir dausjuke og takker for seg på denne jord - i enkelte tilfeller, vel å merke. Og siden jeg er litt syk om dagen, prøvde jeg selvfølgelig å verken hoste eller snufse på trikken.

Men SÅ, vettu. Den irriterende delen av meg sørger for at lungene mine begynner å dunke og hige etter luft. Det klør i halsen, så jeg holder pusten. Tårene begynner å renne, synkronisert med nesa selvfølgelig, og etter to minutter har jeg virkelig ikke nubbesjans. Hosten runger gjennom hele trikken, samtidig som snørr og tårer danner en elv i midtgangen. De gamle menneskene begynner å skrike, og s..... Okei da, ikke så ille. Men det var så pinlig at jeg bare måtte hoppe av trikken på Aker Brygge for å få puste og hoste ferdig. Det var jo liksom for å IKKE smitte alle de gamle menneskene, så det var jo ubeleilig at en gjeng med gamle mennesker fulgte etter meg for å spørre hvordan det gikk.

Jaja, så nå sitter jeg her da - og hoster i fred. I kveld får jeg besøk av et par venninner, vi skal lage middag og kose oss! Den irriterende Ida- delen kan gå og legge seg så lenge.

liveshow, on air!

Liveshow er over for i dag! :) Over 10.000 forskjellige mennesker var innom og så på, takk til dere!

liveshow kl 15.00!

Det var mange ønsker om nytt liveshow siden mange av leserne ikke fikk det med seg i går. Sååå, da prøver jeg igjen kl 15.00! Ikke drep meg hvis planene går i vasken, jeg har nemlig aldri fikset... det tekniske selv før. Sees kl. 15.00 : )

pretty friends

Rolighelg, sa jeg jo! Og rolighelg ble det. Selv om ingen trodde på meg. Klokka har så vidt passer midnatt, og jeg har kommet HJEM! Har vært hos noen venner på Adamstuen og "spist taco". Det vil si; de spiste taco, for i det siste har jeg ikke klart smaken av kjøtt og kyllingkjøttdeig. Blir rett og slett kvalm. Håper det går over, for jeg eeelsker tacooo!

Vi hadde forresten et spontant liveshow også. Hvem stemmer for flere liveshow framover? Hehe. Nogenlunde pinlig, en liten smule gøy.

Vi har forresten planlagt 4 stjerners middag for bloggere! Så se hva som skjer...

Først drakk vi kaffe på Z Clubs.

Vakreste!

Så hadde vi kvalitetstid rundt middagsbordet.

Og til slutt i sofaen. Nerdetid! Og puppesensur.

rydde kan vi gjøre etterpå

Hm, roliglørdag! Hva skal jeg ta meg til? Er egentlig litt snufsete og ikke i storform, men nå skal jeg bevege meg nedover mot byen (med pepperspray i lomma, vel å merke) og drikke kaffe med noen venner. Pensjonisttilværelse, altså!

Men FØRST må jeg innom Deli og kjøpe en boks med nudler! Herregud, avhengighet. Jeg tenker på nudler hele tiden.

kjøkkenfyll

Kjøleskapet mitt har fått en ny dekorasjon! Kjenner at jeg har funnet et tema for bloggen min: kjøleskapsdekorasjon. Neida : ) Men fadderbarnet mitt, Aisha i Kenya har tegnet en tegning til meg! Åååå, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fikk den. Se!

Er det fadderbesøket hun har prøvd å tegne, montro? På grunn av bilen, mener jeg. Her må det litt kunsttolkning til!

Og så er jeg blitt spurt om hva jeg SPISER. Jeg har ikke for vane å lure på hva bloggere stapper i munnen med mindre de veier enten 200 eller 30 kilo, men de som spør skal få svar. Nå om dagen spiser jeg stort sett kun det dere ser på bildet pluss middag. Ikke fordi det er spesielt sunt, usunt, dyrt, billig og hele den regla der, bare fordi det er det eneste jeg har lyst på. Jeg er så LEI av mat om dagen. Sååå mine hete mattips:

* Tørst fra Nora. Mmmm, jeg drikker 2- 3 kartonger om dagen, husk isbiter!

* Skyr Yoghurt fra Q. Fettfri, ikke tilsatt sukker og proteinrik. Skogsbær&vanilje smaker best : )

* Tomatsuppe fra Toro. Inneholder skuffende lite pasta...

ps. sier ikke nei takk til sponsing av disse produktene, HINT HINT.

ps 2. jeg glemte helt å si at nudlene på Deli er helt FANTASTISK middag! Styr unna 7Eleven sine.

partyqueen is DEAD

Jeg har mistet lysten på å:

... Drikke øl.

... Kjøpe fargerike drinker.

... Smile til sleske gutter med snuskete baktanker.

... Smiske med vaktene i døra.

... Prøve hardt å se deilig ut.

... Danse i korte kjoler.

... Løpe etter taxier i skyskrapersko med tynne hæler.

... Våkne opp dagen etter og tenke på døden.

Betyr dette at partyqueen Ida Wulff er død? Vel, i hvert fall for denne gang. Om hun dukker opp, dum og rebelsk om noen uker eller måneder igjen er ikke godt å si. I dag skal jeg i hvert fall bare slappe av hjemme med venner, god mat og en flaske vin. DÈT er livet.

fellesaksjon haiti - vi er der før og etterpå

Jeg vil fortsette å oppfordre alle til å støtte fellesaksjonen til Plan Norge, Care og Unicef, og arbeidet de gjør med gjennoppbygging og nødhjelpsarbeid.

Etter at jeg var i Kenya med Plan Norge i høst blir jeg selvfølgelig engasjert i slike saker, og håper alle tar til seg at dere KAN gjøre en forskjell. Mange av dere er unge og tjener kanskje ikke egne penger, men til og med en femtilapp har noe å si i denne sammenhengen!

Fellesaksjonen har en kampanjesiden, den kan dere finne her. Det finnes to måter å gi penger på. Det ene alternaltivet er å ringe 820 44 011 (du blir belastet 200,-), og det andre er å sette inn et valgfritt beløp på kontonummer 5005.07.00000.

våknet som mann

Jeg våknet med røst som en mann i dag tidlig, da bestis (som i grunn har flyttet inn hos meg) skulle på jobb. Alt jeg prøvde å si kom ut med en helt annen stemme, det var nesten så jeg hoppet i taket, og jeg måtte løpe til speilet for å se om jeg hadde grodd bart over natta. Ingen bart... Bare denne mørke, fremmede røsten som absolutt ikke passer til utseendet mitt. Stemmen min er mørk nok naturlig, om ikke jeg skal høres ut som en trøkkfører i tillegg.

Så, det betyr vel at jeg ikke er blitt noe friskere etter London. Så ÈN ting er veldig sikkert! Jeg skal ikke på byen i dag. Og sikkert ikke i morgen heller. Så i kveld blir det vel bare å invitere meg selv og en venn eller to på middag og film, og sånn går no dagan.

Nå skal jeg utenfor døra og ta en kaffe med Benjamin igjen! Må vel få i meg noe frokost også, så frokostmenneske som jeg er blitt : )

Deilig med Uggs og skjerf på slike dager!

KJEEEETIIIL, jeg har fått postkortet ditt! Tusen takk, søte : ) Jeg elsker å få postkort, brev og you name it, mail er bare SÅ 2012! Og som du ser, så har det fått hedersplass på kjøleskapet. Lovelove!

gratulerer med dagen, pappa

Han er kanskje ikke verdens største bloggfan, men en gratulasjon på bloggen kommer han ikke unna uansett. Min kjære PAPPA har bursdag i dag! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!

Pappa og jeg har kranglet som hund og katt helt siden jeg fikk mine egne meninger og skulle være kul (dette skjedde i ganske tidlig alder, vel og merke), og i 6- årsalderen trodde jeg faktisk at jeg var forelsket i pappa fordi han var så kjekk! Godt at jeg har funnet ut hva forelskelse er nå i ettertid, da. Jeg sier ofte til mamma ( foran pappa) at jeg ikke forstår hvordan hun klarer å være gift med "han der", men når jeg tenker meg om så er han jo egentlig en ganske ålreit dude. Vi er bare alt for like, og ikke minst stae begge to.

Nok en gang, gratulerer med dagen paps! Jeg er glad i deg!

Wulff- familien minus Wulff- mammaen.

Denne blodharry sangen vil jeg forresten dedikere til pappa! Vi har hørt på den i sikkert 10 år, mens vi har kjørt med bil gjennom Italia, Frankrike Tyskland, Norge og you name it. Noen sanger må man jo bare like uansett hvor fæle de er!

la oss SATSE litt

Dette innlegget er vel egentlig bare for å fortelle mamma at jeg er flink til å bruke medlemskapet mitt på SATS. Jeg trener hveeeer dag : ) Og nå står Ida på senteret og venter på meg, så jeg burde vel egentlig løpe avgårde.

Etter treningen i dag skal vi London- jentene møtes og planlegge ny tur, det blir kooos!

forgive and forget, forgive but not forget, eller hva var det igjen?

Alle snakker om å tilgi, men ikke glemme. Hva vil det egentlig si? Å leve med det? Godta hva som har skjedd, men tenke faen heller, livet er for kort til å bære nag? Jeg mener at alle mennesker fortjener en ny sjanse - kanskje to, kanskje til og med tre. Men skal man liksom lure hjernen sin? Noe i meg sier at man må kunne glemme for å kunne tilgi. Og det gjelder i alle tilfeller! Venner, kjærester, familie...

Jeg har hatt så mange slitsomme mareritt i natt, og for å være helt ærlig er det ikke lenge siden jeg tok meg sammen og gikk i dusjen. Jeg har det fortsatt bra, men det er ingen tvil om at jeg fortsatt har sånne tenke-thinke-thanke- dager.

Hadde det ikke vært deilig å bare operere ut hjernen enkelte dager, legge den igjen hjemme og løpe over gule blomsterenger uten snø, sludd og tunge tanker? Enkelte mennesker vil nok mene at det er akkurat det jeg gjør hver eneste dag, men nå er det jo ingen andre enn meg som befinner seg inne i hodet mitt, eller hva? Jeg vil jo bare danse, le og være lykkelig, men lykken er aldri komplett når den ikke treffer alle man er glad i også.

Med hvilken alder er det egentlig den evige kompliserte hjernen utvikler seg, og når forsvinner den? Jeg mener, når skal jeg legge fra meg alle småproblemer som egentlig ikke betyr noe og skaffe meg en irriterende mann, en defekt oppvaskmaskin, en krevende goldentretriver, stasjonsvogn og tre skrikerunger i baksetet? Det er jo faktisk det livet jeg vil ha.

bolla sier hei

Hadde en koselig kafètur! Benjamin bringer alltid den champagnesprudlende følelsen inn i hverdagen min - selv om vi bare drikker kaffe.

I kveld skal jeg bare slappe av med tv, mat og en venn. Hello, jeg har mistet matlysten fullstendig og vurderer å bare lage meg suppe. Ble med Benjamin på Mc Donalds i dag og holdt på å kaste opp. DÈT er hva jeg kaller et godt tegn! Trenger ikke akkurat mine kjære doble cheeseburgere nå før Thailand- turen!

Paparazzi and mamarazzi!

Benjamin påstod forresten at Fridtjof Wilborn klødde seg i skrittet på Mc Donalds. Det ække mye classy! Selv om jeg liker å scratche litt selv når jeg spaserer i Karl Johan.

se på hun da, hun har prøvd å pynte seg!

God daaag! Jeg har en fantastisk dag, selv om jeg ikke har gjort en dritt annet enn å dusje og lage mat. I dag føler jeg meg BRA med meg selv for første gang på veldig lenge, det er liksom som om jeg er hundre kilo lettere - vel, det var jo realistisk. Og tro meg; jeg ser ut som en gnom, har på meg for trang bukse og er tett i både hals og nese, men jeg har det bra likevel. Så, hva skyldes da? Got no idea.

Ida- frokost! Åååh, jeg elsker virkelig de Tørst- juicene. Med isbiter, vel og merke. Føler nesten at jeg er i syden når jeg drikker den, så jeg sitter så klart og myser inn i taklampa når jeg spiser frokost.

Nååå skal jeg på kafè med min kjære Benjamin for å sladre om de siste ukenes begivenheter. HÆÆÆL'IIII! Håper alle føler seg like bra som meg i dag : )

flinka sjæl

Flink 1: jeg tok toget fra Tønsberg til Oslo! Den turen er så jævlig kjedelig at jeg alltid kjenner det krible i hver eneste tånegl, og jeg får en trang av å løpe. Det skjer virkelig aldri ellers. Og så har jeg jo ikke lyst til å joine kreka på 3 år med snekkerbukse som spurter og skriker gjennom gangene. Alle ønsker dem jo døde, selv om ingen sier det høyt.

Flink 2: da jeg kom hjem gikk jeg rett til postkassa, satte fra meg kofferten og LØP (togturen, vet dere) rett på postkontoret for å hente pakker.

Flink 3: så vasket og ryddet jeg i leiligheten - i hvert fall litt. Det så jo ikke ut, for jeg hadde vors og nach rett før jeg dro til London. Jeg er sikker på at gulvet mitt var mer sølete enn gata utenfor - og den ser ut som en naturkatastrofe om dagen. Savner sommern, jeg!

Flink 4: handlet mat til kjøleskapet (og til meg selv). Nå ser det faktisk ut som om noen bor her, og det er slettes ikke usunt fyll kjøleskapet har fått.

Over og ut!

visste du at

... Jeg fremdeles ikke har innstallert en eneste lampe i leiligheten min, og jeg har bodd der siden juli?! Det er ganske mørkt der.

... Jeg har telefonskrekk til tusen, og fortrenger ofte at telefonen min ringer - uansett hvem som ringer.

... Av hobbyer har jeg vært aktiv innen teater, kampsport og dansing - helt til jeg ble en lat teenager med andre ting å tenke på.

... Når jeg står på tredemølla eller lignende apparater på SATS, innbiller jeg meg alltid at menneskene bak meg ser på rumpa mi, så det jeg forbrenner mest kalorier på er å stå slik at rumpa ser best mulig ut.

... To ting jeg virkelig hater er å støvsuge og skifte dynetrekk, så synd at det er to ting som må gjøres så ofte.

Føler dere at dere kjenner meg bedre nå? Det finnes ikke noe mer interessant enn uinteressante fakta. Fortell meg noe uinteressant om deg?

... Glemte helt å fortelle at det er 24 DAGER TIL JEG REISER TIL THAILAND!

jeg tror alle er bifile

Fikk helt gåsehud da jeg fant dette bildet. Elsker det! Det sier så mye om ubetinget kjærlighet. Jeg lever i den tro at kjærlighet er kjærlighet, uavhengig av kjønn. For å være helt ærlig gir jeg langt blaffen i om jeg ender opp med en kone eller en mann, så lenge det er ekte kjærlighet og glede inne i bildet. Foreløbig har jeg bare vært tiltrukket av det motsatte kjønn, men hvem vet?

Hva tror dere? Er dere enig i at kjærligheten ikke avhenger av kjønn? Altså, nå er jo de fleste av oss oppvokst med et bilde av at et forhold/ ekteskap består av mann og kvinne, men om vi ikke hadde disse rollemodellene, tror dere ikke at selve kjønnet hadde kommet lenger ned på check- listen vår når vi leter etter mennesket vi skal leve sammen med resten av livet?

be good to me

Som dere lesere kanskje har fått med dere, er jeg jo ikke verdens største MGP- fan. Jeg unngår det helst, for å være helt ærlig! Men i dag hørte jeg sangen til søte Tomine som var med i år, og må si at låta, og ikke minst TEKSTEN, falt i smak. Be good to me av Tomine Harket, here you go : ) Hva syns dere?

Dere kan kjøpe sangen på iTunes her!

mine tanker går til haiti

Mine tanker går til alle ofrene og pårørende som er rammet av jordskjelvet i Haiti. Utrolig fælt å høre om slike ting på nyhetene og samtidig sitte og være ubrukelig her hjemme i Norge. MEN, takket været en del organisasjoner kan vi i hvert fall gjøre LITT for å hjelpe.

Care, Plan Norge og Unicef har en fellesaksjon som samler inn penger for å hjelpe til i Haiti, så jeg håper alle leserne mine har lyst til å bidra!

Dere kan gi bidrag (valgfritt beløp) til kontonr: 5005.07.00000 eller ringe 820 44 011 (da blir telefonen din belastet for 200,-)

you should try this

Etter julekalenderen jeg hadde i desember fikk jeg mange takkemail for at jeg i samme sleng hadde hjulpet folk å finne deres nye yndlingsprodukter til sminkepungen - utrolig gøy! Så derfor skal jeg gjøre som upersonligblogger- Ulrikke Lund (det er ikke å henge ut, det er jo fakta at hun ikke blogger personlig - hver sin smak) og anbefale en mascaaaaraaa!

Hvis du i likhet med meg ikke er født med lange vipper, på samme måte som nordmenn EGENTLIG ikke er født med ski på beina, bør du teste ut Smashbox sin Lash DNA- mascara. Så får du lange vipper som ser medfødt ut, og ikke klumper seg sammen til en eneste stor ball. Har prøvd en del sminke fra Smashbox i det siste faktisk, digger det! Mascaraen kan dere kjøpe hos Coverbrands : )

gjett hvem jeg spiste middag med i går!

Greit da, så spiste vi kanskje ikke middag sammen. Men hun satt i hvert fall på samme restaurant og lagde et helvetes kaos med blitsing og paparazzier da vi skulle dra fra restauranten! I give you: Alexandra Burke! Digger sangen, i grunn.

london by ida wulff

Mange har spurt i kommentarfeltet om jeg kan gi noen London- tips, hva jeg syns om byen osv.! Det blir litt vanskelig ettersom jeg var minimalt turist. Reiste for å feste og shoppe, men har lovt meg selv å komme tilbake snart for å se BYEN.

Hotell: jeg opplevde to hoteller mens jeg var i London, og begge to var helt topp! Først og fremst The Montcalm som Ida Helene og jeg bodde på. Moderne og behagelige rom, god service, hyggelige mennesker, bra spaavdeling og ikke minst folk som åpner dørene for deg! Haha : ) Og så Hilton Metropole som de to andre jentene bodde på. Digg hotell, men såpass stort at jeg klarte å rote meg bort et par ganger.

Shopping: Jeg ble DØDSSKUFFET over London da jeg skulle handle klær! Fant ikke et eneste plagg jeg hadde lyst på, handlet kun et par kjoler da det var nødstilfelle før kveldens bytur. Så for meg gikk det mest i sko, vesker, undertøy og annet tilbehør. Jeg holdt meg for det meste i Oxford Street (noe jeg ikke skal gjøre neste gang), butikkene inneholder stort sett sennepsfargede kjerringklær og syntetiske plagg med glitter. To steder dere bør sjekke ut i Oxford Street er Primark og Selfridges. Primark kjenner vel alle til!? Sko, vesker, undertøy og det meste annet til en VELDIG billig penge. Klærne var ikke mye å skryte av der. Selfridges er et stort senter som har det meste av ting, klær og brands. Ikke glem å besøke det eksklusive polet der, hehe. The Cigar house, eller noe. En av dagene dro Ida Caroline og jeg til Westfield kjøpesenter, der finner du gigantiske butikker med LV, Gucci, Miu Miu, Prada, Burberry osv. Husk gode sko, det er huuuuge!

Festing: Her handler det om å snakke med de riktige folkene, men det er som oftest ikke noe problem for norske jenter å få seg en bra fest i London tror jeg. Vi hang for det meste på private member clubs, da må du være på gjesteliste for å komme inn. Hvis du ikke har kontakter i London, prøv å snakke med folka i resepsjonen på hotellet ditt! Alltid noen som kjenner noen : ) Dere kan også prøve å maile utestedene før dere reiser! Det stedet vi hang mest på heter Jalouse. Som regel god stemning, men ikke verdens mest fengende musikk. Var også på Maya og Merah! På sistnevnte var det ekstremt mange pene mennesker, så dress up!

Mat: Vi hadde fått en del anbefalinger på restauranter, så måtte jo sjekke ut noen av dem. Var ekstremt fornøyd med to stk! Hakkasan og Nobu. Regn mellom 350 og 600 NOK per pers hvis dere spiser på disse stedene, og ikke minst: watch out for kompliserte menyer og blitsing fra paparazzier på utsiden.

Taxi: i London finnes det to typer godkjente taxier! De svarte, små 5- mannstaxiene med taxiskiltet på takene, og de som kun har lisensen sin hengende i vinduet. Skal dere kjøre en 5 minutterstur fra A til B, ta de sorte taxiene med skilt. Det er billigst! Skal du langt derimot, til flyplassen f. eks, styr UNNA disse taxiene og gå heller for den andre typen. Hoteller har som oftest kontrakt med disse taxiene.

Såååå, hvem er med meg til London i mars? : )

My car! Jeg kunne seriøst blitt taxisjåfør om jeg fikk kjøre Juicy- bilen.

I resepsjonen på The Montcalm : )

Kinarestaurant med fantastisk mat, men med så DÅRLIG service at jeg ikke vil si hva den heter en gang.

nedtur på vekta

Å dra rett fra byen til flyplassen var jo interessant. Taxien hentet oss på hotellet klokka 3 i natt, så vi rakk akkurat å kle på oss 40 plagg hver for å slippe overvekt i kofferten. Regnet med å måtte betale et par tusen i overvekt, så hvorfor ikke slippe det? Da vi ankom flyplassen gikk jeg som en feit zombie (fikk nesten ikke puste inni alle klærne!) bort til vekten, satte kofferten på og oppdaget til min store skuffelse at jeg kunne hatt en halvkilo til i kofferten. Ida Helenes koffert var lettere enn da vi ankom London, haha.

Nå er jeg hjemme i Tønsberg. Orket ikke å dra tilbake til Oslo, har litt nedtur og er ganske utslitt. Men sånn blir det vel etter fire dager på byen, akkurat nå savner jeg bare en armkrok å ligge i og en film å se på.

Dette er gøy, men det er ikke helt meg.

du er akkurat som meg, du tør bare ikke å stå for det

Vi jentene som er på London- tur har virkelig storkost oss med, og skrattledd av alle de rasende og negative kommentarene jeg har fått på bloggen den siste tiden. En skulle tro at festing og ferieflørting var tabu, jo! Lever vi i 2010 eller lever vi i 2010?

Hvis dere vil  lese en blogg som er fullstendig blottet for privatliv, hvor det nærmeste du kommer bloggeren er hvilken mascara vedkommende bruker, foreslår jeg at dere leser Ulrikke Lunds blogg, eller noe lignende. Her KOMMER det til å stå opp tabbene jeg gjør på byen, guttene som ble stygge da lyset skrudde seg på og alt det som enkelte er for feige til å ta opp i bloggen sin. Jeg er ikke særlig forskjellig fra andre jenter på min alder, og jeg gidder faen ikke late som jeg sitter rak i ryggen med beina i kors 24/ 7. Det er vel nå jeg skal slå an med noe sånt som "jeg vil heller være hatet for hvem jeg er enn elsket for en jeg ikke er", men det er jeg rett og slett alt for lat til.

Nå skal jeg spise Hilton- burgern min, haha. Stakkars kelneren snublet rundt på det rotete hotellrommet, så jeg kom i fare for å tipse han hele månedslønna mi. Bon apetite.

ps. Tro meg, det kommer bilder fra gårsdagens party også, så sett dere ned og pust dypt : )

champagnehorer

Fire norske jenter som har kommet til en storby og gjør sitt beste for å slå seg løs kan muligens se ganske tragisk ut. Jeg føler meg i hvert fall ganske tragisk etter gårsdagen, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hvorfor. Det føles en smule horete å ikke betale for en eneste drink hele kvelden, og samtidig utveksle spytt med en av de som driver stedet, eller hvem han nå egentlig er. Synd for han at vi ble på utestedet helt til lyset ble skrudd på, for da så jeg at han hadde på seg grønn fleecegenser og rakk meg til haka. Men FORÅSIDETSÅNN! Jeg ga han videre til en venninne...

Jeg var ikke helt i form i går, så det ble halvhjertet festing fra min side. Jeg har egentlig bare lyst å raide engelske, koselige puber i dag, er litt smålei av å skulle smile pent og prøve å være deilig nå. Så jeg får snakke med de andre jentene og se hva det blir til!

Her var vi på vei til Hakkasan, en ganske så fancy restaurant. God mat, god service og ikkesærligbillig. Poseringen min skyldes at jeg er furt fordi jeg ikke rakk å fikse meg før avgang.

Ble glad igjen da jeg fikk en mojito. Ok, for å være helt ærlig. Mojito smaker blanding av tang og dårlig ånde.

Selma og Ida på stamstedet vårt, haha! Utestedet heter Jealos, som i jealous eller noe.

Vi hadde bursdag! Latet som, i hvert fall : )

Fancy toaletter må dokumenteres.

Ida og Idas nye venner, hahahaha..

Bortsett fra barten, så er han jo ikke så verst...

Spark stylisten. Jeg ble helt skremt da jeg så på bildene hva jeg hadde rotet meg borti.

can i call you tonypony?

Vi fire jentene har selvfølgelig noen forhåndsregler når vi drar ut i London. Vel, i hvert fall èn: holde sammen. Vi drikker selvfølgelig ikke av fremmede drinker heller, selv om vi ble påspandert hele kvelden i går. Og selvfølgelig blir vi ikke med fremmede hjem. Eieren av utestedet anser vi vel ikke som fremmed, og dessuten er det jo ganske trygt når folk bor på hotell?

Vi hadde i hvert fall en fantastisk natt! Da vi kom hjem til hotellet i 6, 7- tiden hadde vi et veldokumentert badekarnach, før vi tuslet til Mc Donalds - som var et KJEMPESKUFF. Der var det nemlig frokostmeny, med egg, bacon, bagels og you name it. Skal ikke bare begynne å selge pølse i brød og, da?

Vel. å må vi komme oss ut og shoppe før en ny kveld begynner. Mamma og pappa: ta det rolig, jeg oppfører meg mer enn det høres ut som!

Fredrikstad- jentene kom og besøkte oss på hotellet. Kooos : )

Endelig kom jentene våre!!!

det jeg liker best ved london foreløbig er at...

... Folk åpner dører for meg her, smiler til meg og spør meg hvordan det går selv om de egentlig gir langt faen.

... Når man kjøper sprit på polet (18 årsgrense, wuhu!) får man et smil og beskjed om å "kose deg". I Norge føler jeg at det ikke går an å ta en drink uten at en eller annen gjøk mistenker deg for å ha alkoholproblemer.

... Annenhver time banker det folk på døra som tilbyr seg å re opp senga eller gjøre oss andre tjenester. Når jeg blir stor skal jeg flytte inn på hotell.

... Ved siden av sengen har jeg en sånn knapp som jeg kan trykke på for å spre blomsterduft i rommet. Fancy.

Og nå liker jeg at festen begynner! Koselig at så mange av leserne mine bor i London da, og at dere inviterer meg og jentene ut! :)) Det liker jeg svææært godt. I kveld skal vi ut med Selmas partyfikser- dude. En sånn dude som er beztiz med Paris Hilton, så da må han jo bare digge oss.

Det kom nettopp en søt mann på døra med isbiter! Haawt.

ÅÅÅÅH!!! Flyet til jentene våre, Selma og Selmer, ble innstilt! Utrolig irriterende... Så nå sitter vi egentlig bare og venter på dem så festen kan starte. De måtte betale ekstra for å kunne komme i dag, faen ta Norwegian eller hva? Og hvem lo da vi skulle fly med Ryan Air, høhø...

Nå er vi lei av webcam- bilder, eller hva. Får skjerpe meg i morgen.

kofferten min er jo tom...

Krysser fingre og alt annet jeg har for at det finnes mye bra klær jeg har lyst på i butikkene i dag! For gjett hva... Kofferten min er TOM. Skulle være så smart vettu, og nå har jeg jo ikke lyst til å gå ut døra fordi jeg ser ut som et loppemarked. Jaja, det blir nok bra. Shopping next!

Spotifymannen snakker plutselig londonsk. Whaskjeeeer....

for et jææævlig fint hotell!

Ida Helene og jeg er STOLTE av oss selv i dag. Vi har tatt fly, tuber, tog, tatt vare på passene våre og spurt om veien - ja, vi har til og med sånn derre... "månedskort" på kollektivtrafikk i London! Jeg har holdt på å sverge til taxi opptil flere ganger, men den eneste taxituren vi tok var en kjappis for en femtilapp. Stolt, stolt, stolt og atter stolt!

Nå har vi akkurat kommet fram til hotellet. Ligger på senga og slapper av med litt viiin! Haha, herlig. Hotellet er helt fantastisk. Og så er det så fancy at veggene på badet er i glass, så man ser rett inn. Håper bare ingen av oss blir matforgiftet. Nå skal vi runde av vinglasset, ta en svømmetur og begi oss ut på shopping. Later : )

lets hook up

Dere blogglesere har virkelig noe til felles med pappa. Begge reagerer og rynker nesa når jeg nevner gutter og kondomer på bloggen. Hallå. Jeg skulle jo ikke pakke kondomer til London- turen fordi jeg har planer om å ha meg med noen. Det er jo bare fordi vil sørge for at alle jeg møter praktiserer sikker sex, jeg er jo kjent for å gå og dele ut prevensjon...

Sånn ellers har jeg overnattings med bestis og lillebror at the moment. Utrolig koselig, sett bort i fra at de har funnet en litt for god tone. Planen var jo å hooke opp lillebror med lillesøsteren til bestis. Ikke selve bestis. Jaja, jeg får holde godt på henne i natt og passe på at lil bro holder seg på sofaen.

Koselig å være hjemme i Tønsberg igjen! Rundt middagsbordet i stad foreslo jeg at vi skulle ta en liten oppdateringsrunde. I og med at det var mitt forslag, måtte jeg selvfølgelig begynne. Jeg la lista med å fortelle om en gutt jeg har "hooket opp med", og mamma som ikke forstod hva å "hooke opp med" betyr, fortsatte med å fortelle at hun hooker opp med pappa hver dag.

Så nå sitter jeg egentlig bare og lurer på hva å "hooke opp med" egentlig betyr. Kan noen forklare meg? Det kan vel være alt fra å møte noen til å utveksle spytt til å... ja? Man trenger kanskje ikke ta det opp rundt middagsbordet uansett.

Nei, nå må vi sove! Tidlig opp for å fly til laawndaawn. I like!

londonchickz

Flott. Vi lå våkne til fem i natt for å lage London- spilleliste. Den ble fancy, men til gjengjeld ligger vi fortsatt i senga med gjenklistra øyne.

I dag har vi Mc Donalds- date hos Christopher og time hos Neglhuset, og før det skal vi liksom rekke å pakke ned høye hæler og kondomer, vaske løshåret vårt og rake leggene. Oh yeah!

Russetiden all over again! Haha, sånn bortsett fra at jeg dreit langt i russetiden. Er det bare meg, eller passer ikke bildet mitt inn i dette bildet? Gah...

angrepilla kan vi ta i himmæl'n

Det er så mye i livet som er kjipt, men som likevel er med på å gjøre dagene lysere. Jeg sikter til ting som å være jenta som står i hjørnet på apoteket for å være support for venninnen din som skal kjøpe en angrepille, og i det det er hennes tur, snur hun seg og roper til deg: hva het pillen du skulle ha igjen?! Jeg snakker om når du skal søke opp navnet til en du er interessert i på Facebook, men i stedet får du skrevet navnet hans i statusen din, og på toppen av alt mister du nettilgang tre sekunder etter at du finner ut hvilken tabbe du har gjort.

Jeg har gjort så mye unødvendig tull i det siste, de siste ukene har rett og slett bare vært en eneste stor latterkrampe uten at jeg har klart å trekke pusten og se meg i speilet for å tenke meg om. Men jeg angrer ikke et sekund på noe av det jeg har gjort. Enkelte lepper burde kanskje vært ukysset, noen sanger skulle kanskje ikke vært sunget og noen ting burde helt garantert vært usagte.

Men hey, vi lever bare en gang. Gratulerer til meg som fant det ut i en alder av 19! Angrepilla kan vi ta i himmæl'n.

En dag skal jeg skrive en bok undertegnet Ida Wulff, skifte navn og flytte til et sted langt borte. Livet mitt er mer dramatisk enn Gossip Girl for tiden, og det klør litt i fingrene at jeg ikke kan være så åpen og ærlig som jeg har lyst til å være. Men gled dere til boka, da!

en kopp er en kopp, et menneske ER et menneske

Det er ikke sjeldent at jeg får kritikk i kommentarfeltet for å bruke "homsevennene" mine som tilbehør. Jeg burde kanskje fått prisen for årets faghag?!

For å være helt ærlig, har jeg aldri forstått meg på jenter som uttaler ting som: ååå, jeg ønsker meg en gayfriend som kan bli med meg på shopping og sitte på cafè hele dagen og snakke om gutter! Virker som om noen folk tror at en homofil står på tilbudshylla ved siden av kaffekokerne på Elkjøp.

Ja, jeg har mange venner som er homofile, bifile, you name it. Men aldri pågrunn av legningen deres?! Hjelp meg å forstå den tankegangen, værsåsnill.

90% av guttevennene mine liker gutter, og det er da ikke alltid en positiv ting. De kaprer alle de kjekke guttene, bruker alt for stor plass foran speilet mitt og lager så mye drama at Hotel Cæsar- reprisene fra 2001 blekner i forhold. MEN! Det er ingen som gir meg mer farge og glede i livet enn mange av mine homofile venner, jeg er både glad i dem og stolt av dem.

Jeg blir også spurt om hvorfor jeg stilte opp på Gaygalla 2009 når jeg egentlig er "i mot sånt"? Jeg er ikke i mot noe som helst, jeg sliter bare litt med å forstå greia. For meg er homofile, bifile og heterofile på lik linje, men dessverre er det ikke alle som ser det slikt. Jeg vil jo bli kvitt fordommene og fremmedfrykten, og da syns jeg ikke det hjelper stort at for eksempel homofile setter seg i en ganske lukket bås ved å arrangere ting som Gaygalla. Men jeg var der for å støtte vennene mine, og det angrer jeg ikke et sekund på.

En STOR bonuspuss til alle disse fine gutta som betyr enormt mye for meg! Dere er alle vakre på hver deres måte, og jeg lærer utrolig mye av dere. Dramaqueens ; )

Ps. Brian Molko fra Placebo er kanskje ikke en av mine nærmeste venner, men han måtte jo få være med på den fine collagen, haha.

ps2. Mange reagerer på bilder av Toro i collagen! Han har vært ute av skapet som bifil i 2 år nå. Snakker vi uoppmerksomme blogglesere?

heia 2010

Jeg har hatt en fantastisk natt, og sovet utrolig godt. Det høres kanskje teit ut, men i natt prøvde jeg så hardt jeg kunne å gråte og syns synd på meg selv, bare fordi jeg trodde jeg satt inne med noe. Jeg har jo ikke vært alene den siste tiden, og da er det veldig lett å holde inne på alle sorger. Men vet dere hva?! Det kom INGENTING. Jeg følte meg så utrolig lettet og glad, og da jeg våknet opp i dag var jeg så glad inni meg at det ikke gjorde noe at det er tjue minusgrader på soverommet mitt, eller at en eller annen gjøk har gjødslet kebaben sin i kjøleskapet mitt, så det lukter død og fordervelse i hele stua. Her er kanskje noen av grunnene til at jeg er hæppi:

I dag: får overnattings av Idabestis! Vi skal trene, pakke til London, fikse noe med Startour før Thailand- turen vår, ta sol og så skal Christopher gjøre ferdig my blooond hair! : )

I morgen: Fikse negler hos Neglhuset, reise en tur hjem til Tønsberg med Idabestis! Og morgenen etter kjører pappa oss til flyplassen, hvor Londonflyet vårt står og venter!!! Hurra, giiiraaa!

Soveromsveggen min! Hihi, neida. Men HEIA 2010!

stille

Jeg har ikke vært alene i mer enn en time siden uka før julaften. Jeg har rett og slett trengt folk rundt meg hele tiden for å kunne smile, og for å slippe å tenke på hva jeg har latt meg selv gå gjennom den siste tiden. Så nå sitter jeg nesten her med litt nerver og prøver å kose meg alene. Det har skjedd så mye i det siste at jeg hører musikk, stemmer og trafikk når jeg lener hodet tilbake og lukker øynene.

Tv, pledd, telys og usunn mat er i hvert fall tingen her i kveld! Jeg har faktisk ikke lyst til å si hva jeg kjøpte på 7Eleven til kveldsmat en gang, jeg ble rett og slett pinlig berørt da jeg handlet. Ved siden av kassa stod det selvfølgelig en dritings idiot i sin beste alder og kommenterte at jeg skulle kjøpe SÅÅÅ mye.... cola, for eksempel.

Nuvel, jeg får prøve å kose meg alene fram til jeg sovner. Får jeg ikke sove, ser dere sikkert mer til meg i kveld : )

gaygalla was so much fun!

Mitt eneste mål for i går kveld var å finne meg en jenteflørt, men det glemte jeg alt om. Hvorfor? Hallo, er dere klar over at 90% av alle heite mannfolk er homofile? Så de befant seg jo så klart på Gaygallaen. Så da glemte jeg jo alt om jenter...

Var tilstede på gallaen for å være support for min kjære Lars som var nominert til årets homoblogg! Han vant dessverre ikke prisen, men stakk av med et par heite Gucci- sokker. Vi dro litt tidligere fra gallaen for å slippe kø, og ikke minst fordi det stod noen utenfor og ventet på oss. Og så dro vi hjem til meg, og hadde en fest full av gayaura, drikke og drama. Det sier vel sitt at jeg ikke våknet før langt ut på ettermiddagen i dag.

Er det en ting jeg ikke takler med dette gaymiljøet, så er det all dramaen, bitchingen og sladringen. Verre enn oss jenter, jo! Sitter med Lars nå, og det velter innpå med hatmailer og drittkommentarer etter i går. Sladder om meg selv har jeg også hørt, men sånt blir man jo vant til med tiden.

Gårskveldens høydepunkt: BETTAN opptrådte! Hvaaaa har du lagt i møssan!

Tusen takk til fantastiske Jon som gjorde sminken til Lars og meg i går! Jeg følte meg helt faaab ; ) Sjekk ut bloggen hans her.

gaygalla 2009

STORKOSTE meg på Gaygalla med guttene i går. MEN jeg våknet akkurat på min egen sofa, til et bombahorehus i tillegg til at klokken snart slår 4, så nå må jeg rydde som en gal og vekke my visitors.

Bildet er lånt av Daniel og Marius! Skriver og legger ut bilder senere, of course : )

sexyvooors, haha

I går var funnyfun. Selv om det endte med baconpølser og 4 personer i min lille seng. Nå skal jeg ned til byene med Glenn og Lars for å shoppe til kveldens Gaygalla!

Vi hadde forresten sexyshoot på vorset i går (hvis du hater oss litt etter å ha sett disse bildene, så er det bare fordi vi er vakre mennesker):

<3

Madeleeeeine! <3

Pepperspræææj!

Hvem sin hånd?!

ny header er endelig på vei

Bildene er tatt, og en ny header er på vei! Alle hjerter gleder seg, hehe. Jeg ligner virkelig ikke på meg selv på headeren jeg har nå. Vi snakker 10 kg tyngre, stygg på håret og ikledd noe som ikke er meg i det hele tatt. Jaja, this is me! Backstagephotos er viktig, vutt.

Foto: Christopher Mørch Husby.

i love fred

Mange av dere gjettet riktig! Jeg har fått nye bryn av Fred! Hurraaa! Etter at jeg barberte bort øyenbrynene mine på ungdomsskolen, har jeg egentlig bare latt øyenbrynene gro villt. Så i dag da Fred på Jan Thomas Studio tilbød seg å gjøre brynene mine takket jeg så klart JAAAA!

Og det ble så bra, nå har jeg perfekte bryn! : ) Sjekk ut Fred på JT- studio, da! Han er Norges flinkeste på bryn, jeg lover dere. Og her kan dere se den nye hårfargen min også. Hva syns dere om hår og bryn? : ) Må si jeg liker meg i salongen, ble behandlet som en prinsesse!

Mine nye bryn! Neida. Her er Fred i gang : )

Før og etter- bilde! Før- bildet er penest, men prøv å fokusere på brynene, hehe..

En av dagens mange helter. Fred <3

hey blondie

Gjett hva jeg har gjort i dag! Ikke bare har jeg vært utro mot min kjære frisør i Tønsberg, men jeg har også HELFARGET håret blondt for aller første gang! Jeg er evig lei av musegrå ettervekst, og tenkte det kunne være moro å prøve en helbleiking. Så Christopher, som IKKE er utdannet frisør, tok i mot meg på Jan Thomas Studio, hvor han kjørte på med blekemiddel og godt humør. Og faen, gutten er FLINK altså! Med litt hjelp fra noen av de andre frisørene ble jeg i hvert fall BLONDINE til tusen, og det er jo tross alt blondine jeg skal være. Jeg skal tilbake på fredag for å gjøre noen småendringer, og så er jeg komplett blondine : ) Haha, tusen takk!

Jeg gjorde forresten noe annet i salongen i dag også. Noen som klarer å gjette hva? Det har på en måte med ansiktet å gjøre, og jeg tror Jan og Christopher har den eneste salongen i Norge som har noe sånt... Viser dere etterpå, må bare få bildene!

Mobilen er en Nokia N97 Mini til de som lurte!

er det karma, eller hva skjer?

Kan noen fortelle meg HVORFOR jeg alltid ser ut som en sugg når jeg treffer deilige mannfolk på gata, og når jeg må holde døra for nye (fine) naboer som kommer bærende på tingene sine? Det slår faen meg aldri feil, og i dag var intet unntak. Både deilig mannfolk på gata og nye naboer - great. Jeg, som har spist sunt og trent kjempebra i heele 2010 (kremt), hadde selvfølgelig tatt med meg kleinheten min bort på Mc Donalds og hamstret inn nok til meg selv og tolv unger.

Den kjekke mannen jeg alltid møter når jeg ser ut som jeg går i søvne får jo aldri vite at jeg faktisk pleier å se oppegående ut, og at jeg så alldeles ikke spiste den hamstrede Mc Donalds- maten. Jeg ble rett og slett så irritert over at nuggetsen ikke får plass i dip'en, så jeg avlyste like greit hele måltidet. Jeg mener, hvilken gjøk er det som har bestemt størrelsen på nuggetsene i forhold til dip'en - eller omvendt?! Arg.

Her er dagens KLEINBILDE:

Joooo, og så! I går hadde jeg jo fotoshoot med Christopher. Jeg var litt utilpass foran kameraet i går, så god venn som han er, blandet han verdens beste Christopher- drink til meg, og etter et par drinker og noen shots, var fotoshooten virkelig i gang. Kjempegøy! Skal ned på kontoret hans på JT- studio og se på bildene nå, det blir spennende : ) Alle klare for ny header, eller?!

Takk for hjelpen, vennen!

det finnes så mange fisk i havet...

Det finnes så mange fisk i havet, så hvorfor velge fra samme akvarium? Spør du meg, så spør jeg deg. Jeg er i hvert fall klein i dag, og jeg har hatt det veldig gøy.

ganske så føkka

I går skulle vi legge oss tidlig. Derfor ble vi liggende i senga og le, danse og synge til klokka var fire på morgenen. Faen heller! Derfor er det med IKEA- poser under øynene jeg sitter og dupper over tastaturet nå. Det er liksom meningen at vi skal på trening, men venninne nr 1 har lagt seg igjen, og venninne nr 2 har pådratt seg migrene. Vi skal trene, jenter, get up!

Blir en laaang dag i dag, så var deilig å få frokost på senga i går. Vet ikke hvor mange år siden det er siden jeg har blitt vekt av å få en bagel plassert under haka, men jeg klagde i hvert fall ikke.

Det har forresten oppstått et problem på SATS. En mann som følger etter på alle maskinene og stønner som om han skulle vært del av den største orgien ever. Han har selvfølgelig iPod i ørene, så han hører ikke en dritt, men jeg tror han har fått med seg at vi ler av han. What to do... Håper ikke jeg høres lik ut når jeg hører på musikk og trener.

jadajadajada

Jeg er så dårlig til å svare på spørsmålene deres! Sorry. Så:

* Jeg reiser til Thailand 12. februar, nærmere bestemt til Phuket.

* Ja, jeg har dumpet Raymond.

* Og ja, jeg får ny header. Fotoshoot I MORGEN! : )

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og koser meg sammen med to av mine beste venniner. Vi har akkurat spist hjemmelaget wok, og føler oss superflinke som både har trent og tatt sol. Thailand- forberedelsene er i hvert fall i gang for fullt!

Vet at alle savner en ny header på bloggen, og I MORGEN skjer det faktisk. Eller, vi skal i hvert fall ta bilder i morgen : ) Min kjære og svært så talentfulle Christopher skal fikse meg og ta bildene, og Theasøte stiller opp som assistent. Nå skal kjerringa få løpe bena av seg, hoho!

flinke jenter, aha?

I går kveld trente jeg med Ida og Kamilla til "laaangt på natt". Treningen ga mersmak da vi våknet opp med støle armer i dag, så nå skal vi ned og gjøre Ida til stolt SATS- medlem! Gjett om vi skal hardtrene fram til Thailand!

39 dager igjen!

Nå sitter Ida- bestis og jeg og sikler over turen vi snart skal på! Husker dere at jeg snakket om at "kjæresten som ikke lenger er noen kjæreste" og jeg skulle til Thailand? Vel, turen nærmer seg, og jeg har bestemt meg for å gi turen til et menneske som faktisk fortjener den i stedet. Snille mennesker i Startour som hjelper meg å bytte navn på billetten! Takk for deeet.

Thailand 2010, lovin it! Men først ut er LÅÅÅNDÅÅÅN!! : )

i wanna dance with you

God dag!! Bestis og jeg har tatt sol, handlet, vasket og ryddet leiligheten og NÅ lager vi taaacoooo! Deilig at det er rent og pent, det har det ikke vært på en stund for å si det sånn. For det første har jeg nesten ikke bodd i min egen leilighet, og da jeg "flyttet" hjem igjen var jeg så deppa at et par hybelkaniner ikke var min største bekymring. Æsj.

Men nå er maten ferdig, så da skal vi tenne lys og kose oss i sofaen! Jeg har ikke ord for hvor mye vennene mine betyr for meg. Takk!

gigolo

Har hatt en helt super dag! Super dag som i ikke-et-øyeblikk-alene. Jeg har alltid elsket alenestunder, men nå for tiden går jeg på veggen om jeg sitter alene i en halvtime. Har hatt noen venner innom, gått noen turer og spist akkurat så mye trash som man skal spise på en dagen-derpå-søndag.

Nå har jeg og mitt nåværende besøk akkurat sett L.A Gigolo. Bra film, men samtidig var den skikkelig vond å se på. Overfladiskheten og utroskapen var jo helt ekstrem. Jaaaa, jeg gråt av filmen. Og jeg hater Ashton Kutcher.

min morgen

Jeg våkner av min egen stemme som ber noen skru av lyset fort som faen. En stemme langt borte forteller meg at det er morgen, og det går jo faktisk ikke an å skru av himmelen. I wish. Jeg åpner øynene. Befinner meg ikke i sengen min, den er opptatt. Skvetter når jeg legger merke til at jeg ligger i en armkrok - en fremmed armkrok. Snur hodet sakte mot høyre for å se. Fjoh. Det var i hvert fall ikke han tannløse fra danseguvlet i går. Vi ligger i sofaen. Bestevenninnen min ligger på gulvet ved siden av. Jøss, jeg er en god venn. Til min store fornøyelse ligger halve parykken min strødd utover stuebordet. Å nei, har jeg holdt foredrag om håret mitt igjen?! Litt av et sjekketriks. Jeg setter meg opp så lydløst som mulig, og tusler ut på badet. Noen har spydd i dusjen, det ser ut som noen har prøvd å sette ut grøt til nissen eller noe. Grøt med en liten touch av kebab og jagermeiser. Å fy faen, nå er  det like før jeg kaster opp. Og så er det tomt for dopapir da, selvfølgelig. God morgen.

Jeg har hatt det så gøy de siste dagene. Jeg elsker virkelig å være singel, og kun ta hensyn til meg selv. Tenk, jeg har ikke vært singel siden jeg var 11 år! Og nå smiler jeg i hvert fall helt på ekte...

mamma miaaaa

Ok, i går hadde jeg sånn cirka den beste kvelden på byen ever. Haha, gjett hvor bursdagen til Thea endte opp! TROMPETEN! Ikke spør meg hvorfor, men det var vel noe med "karaoke" som dro alle i retning Karl Johan.

Er man først på trompeten, er det skam om man ikke synger. Så sammen med bursdagsbarnet lagde jeg et forrykende show på scenen med Abbas "mamma mia". Fy faen, så bra vi var. Og jeg har hørt rykter om at det eksisterer en film!

Etter byen og nattmat tok jeg med meg den harde kjernen hjem, og så sang vi Singstar og lo til klokka halv sju i morges. Herlig. Så i dag blir det ryddig og leking med bestis!

Skal skjerpe meg på bloggfronten, kanskje begynne å drasse med meg kamera igjen til og med. So long!

klart jeg er klar!

Nå er det ganske nøyaktig 20 år siden Thea, en av mine bestevenninner kom til verden. Hvem skulle tro det? Thea rekker meg til knærne, hoho. Gratulerer med dagen lille venn, jeg elsker deg!

Med bursdag følger bursdagsfeiring, og her jeg sitter nå virker det ganske usannsynlig at jeg er på fest igjen om et døgn. MEN, hva gjør man ikke for venner?!

Nå skal vel Selma og jeg kaste oss i senga snart, I am tiiired..

Nighty!

blir det året uten følelser?

2009 er et år jeg helst vil glemme. Fra start og helt til siste ende, har året gått med til kjærlighetsproblemer og følelsesmessig kaos. Den første halvdelen av året brukte jeg på å gjøre det slutt med en fantastisk gutt jeg hadde vært sammen med i mange år, og den andre halvdelen brukte jeg på å være deprimert, sjalu, sint, lei meg og ensom. Men jeg var ikke ensom - jeg var bare i dårlig selskap. Følelsene mine har virkelig tatt helt overhånd og ødelagt mye for meg, og jeg har nesten ikke kjent meg selv igjen.

Nå kan jeg for første gang starte et nytt år helt på scratch, og gjøre akkurat hva jeg vil med livet mitt. Jeg er alene uten å være ensom, og en følelse i magen min sier meg at jeg kommer til å være så lykkelig. Jeg har lagt fra meg sinne, bitterhet og sjalusi, og er klar for å smile på EKTE. For dette året skal være ekte. Året som gikk var bare sløsing av tid, og en eneste stor spøk.

Velkommen 2010!

"jeg rydder i hodet mitt, det er jo tanken som teller"

30 gutter, 5 jenter, ni nyttårskyss og champagne i lange baner. Skal vi kalle kvelden vellykket? Ja, det skal vi. Hadde en super nyttårsaften, selv om jeg er blitt dødsforkjølet etter å ha tatt taxi og gått ute fra fest til fest. Eller kanskje det er alle de flaue kyssene som har gitt meg et eller annet giftig i systemet?

Jeg så ikke en eneste rakett og tok ikke et eneste bilde, men ellers var alt som det skulle. Nå er det filmtid for min del! Vi skal selvfølgelig se HANGOVEEER! Dårlig med blogging på meg om dagen, jeg er så sliten. Håper alle har hatt en vellykket nyttårsaften! : )