vintersommerfugler

Kunngjøring: hehe. I dag kilte det i magen min for første gang, etter at singeltilværelsen trådte til for fullt. Og etter det gikk jeg rundt i byen og lo for meg selv, følte meg som en IDIOT! SMILEFJES.

Dro med meg det gode humøret mitt på trening, og etter det var jeg bare helt utslitt. Så jeg kjøpte sushi og la meg i sofaen for å se på at Linn Skåber lagde mat med Hellstrøm. En deilig kosekveld helt for meg selv <3

PEN du er med åpen-trutmunn, Ida! Jo, takk :-)

vann og brød

For første gang i hele mitt liv kan jeg si at jeg syns det er OK å spise brødskive til lunsj. Har alltid hatt fullstendig angst for å bli en sånn som spiser brødskive og drikker kaffe til lunsj, men her hos Chills er det så hyggelig at man glemmer at det egentlig er traust. Og så er det jo mye bedre for lommeboka, enn å løpe ut og kjøpe sushi hver eneste dag. High five for felles lunsj med brødskiver, pålegg og kaffe!

Kjetil er hos Chills i dag, hyggelig med besøk <3

jo flere vi er sammen

Jeg har ikke ord for hvor koselig jeg syns det er å bo sammen med en av mine beste venninner. Å stå opp sammen, le av hverandres pulesveis, pusse tenner ved siden av hverandre, ønske hverandre en fin dag og gå på jobb. Og så komme hjem, bli enige om hva vi skal ha til middag, le sammen av ting vi har opplevd tidligere på dagen, og så finne på noe hyggelig eller gå på trening. Og så avslutte kvelden med å se noe teit på TV, bli enige om at vi er trøtte og stupe kråke opp i senga. Helene og jeg skal gifte oss!

My beautiful friend <3

Jeg har heller ikke ord for hvor jævla stygg jeg er på håret. Har gått alt for lenge siden jeg har vært hos frisøren, så extensions flagrer og henger til alle kanter. Er så flau når det går noen bak meg at jeg nærmest holder hendene over bakhodet mitt. Heldigvis skal jeg til frisøren denne uken. Takk og lov. Lenge leve forfengeligheten da, dere!

Nå har jeg kommet på jobb, og har veldig mye annet enn blogging å fylle dagen med. 1-2-3-kjør!

samboere på eventyr

I kveld har jeg vært på en liten (stor) shoppingrunde med min kjære samboer, Helene. Fant noe helt fantastisk fint til alle dere som kritiserer meg for å bruke pels:

Boblevest med BILDE av pels på!! 100 kroner på H&M.

HAHAHA, det er faen meg det styggeste plagget jeg noen gang har sett. Sikkert dyrevennlig, men hello. Skal kjøpe en til alle dere som er sinte på meg for det jeg skrev om pelsvesten min, bare å signe seg opp med navn og adresse i kommentarfeltet. Hahahaha.

Men heldigvis hadde de finere plagg på H&M også, kjøpte hvert eneste plagg jeg tok med meg i prøverommet. Den mintgrønne genseren dere ser på bildet er helt fantastisk nydelig.

Helene kjøpte seg en skikkelig dyr bukse, og siden hun ikke likte den så godt ble hun i dårlig humør. Hun sa at det eneste som kunne gjøre henne i godt humør var hvis jeg brukte like mye penger som hun hadde brukt, så jeg hadde liksom ikke noe valg....

Når man er samboere, er det forresten et must å ha en serie sammen. For vår del ble det The L Word, i og med at ingen av oss har sett på det før. Hva syns dere om serien? Håper den er bra!

Sliten 1.

Sliten 2.

Det er noe sant i at shopping er ekstremsport. Men nå er vi i hvert fall trygt hjemme igjen, og skal bare ordne litt småsaker før vi kan slenge oss ned i sofaen og nyte vår nye samboer-serie. Hei så lenge!

lide for skjønnheten

At man må lide får skjønnheten får en helt annen betydning enn høye hæler og sprøytestikk når man løper for harde livet på en tredemølle. Jeg er så sliten etter treningen i dag at knærne nesten klapper sammen når jeg går i trapper. Men det er herlig! Jeg er bare klar for å gi like mye i morgen. Jeg nekter å gå en hel sommer til og føle meg lubben.

Her ser dere litt mer av treningstøyet jeg skrev om i går. Deilig med nytt treningstøy! Sikkert forfengelig av meg, men det blir fort mer motiverende å dra på trening hvis man føler at man ser fin/OK ut. Disse bildene er forsåvidt tatt etter trening, haha. Alt treningstøyet som jeg skrev om i går, finner dere hos BuyHelse her.

what a lovely day

Åååå, jeg er så happy, dere! Stod opp klokken 6 i dag tidlig, for da kunne jeg få skyss til Oslo med all baggasjen min, og helt siden jeg kom hit har jeg løpt rundt og gjort ærender med musikk på ørene. Ser sikkert ut som en tulling når jeg går rundt med propper på ørene og ubevisst går i takt med musikken mens jeg smiler, men det får bare være.

Har blant annet vært og hentet medlemskortet mitt på treningsstudioet og levert inn Acne-støvlettene hos en skomaker. Det tok meg jo bare ett år å få til...

Var en tur på Løkka også, for hadde fått tips om en vintage-butikk der som visstnok skulle ha masse Levis-shorts. Og det har jeg vært på utkikk etter! Jeg har allerede begynt å fylle opp sommergarderoben, SÅ mye gleder jeg meg til sommeren!

Den skal selvfølgelig klippes til og styles litt, kommer til å bli så fint atte! Butikken jeg var på heter Velouria Vintage. Hvis dere har fler tips på hvor jeg kan få tak i Levis shorts med høyt liv, kom gjerne med tips i kommentarfeltet : )

Har også rukket å spise lunsj med min kjære samboer. Deilig cæsarsalat på Enoteca i Bygdøy Allè, anbefales! Jeg lo sikkert mer enn jeg spiste, men sånn er det når man ikke har sett hverandre på en "hel" helg. Mye som skal fortelles og latterliggjøres!

Nei, nå må jeg rulle bort på treningssenteret og fullføre mine plikter - wish me luck.

new shoes

Nelly shoes/Nia, kjøpes her.

Nelly shoes/Nicolina, kjøpes her. //Ad links

å se trent ut mens man trener?

Nå er jeg i full gang med å pakke kofferten, drar tilbake til Oslo i morgen tidlig. I morgen skal jeg begynne å bruke medlemskapet på treningsstudioet også, I'M EXCITED!

... Så da er selvfølgelig treningstøyet som er det viktigste å få med seg. Har fått kjempefint, nytt treningstøy. Favoritten er tightsen, da jeg tok den på meg bare; shiiit, det ser ut som om jeg har trent rumpa mi hardt i et halvt år minst! Velger bare å kalle den Photoshop-tightsen, haha.

Alt treningstøyet er herifra, hos BuyHelse.

MÅ bare anbefale dere den tightsen på det aller varmeste, det er helt sprøtt hvor vel man føler seg i den. Dette har BuyHelse skrevet om den på nettsiden sin:

  • Strammer inn rompe og lår!
  • Holder kroppen bedre "på plass" under trening!
  • Lekker lang modell med rosa detalj!

Kjipt å bruke energi på å tenke på hvordan man ser ut når man trener, liksom! Direktelink til Photoshop-tightsen her. Helt normal i størrelsen. Skal såklart vise dere treningstøyet på, må bare komme meg på trening først!

//reklamebasert innlegg

Har forresten laget meg en ny Spotify-liste til trening! Var så lei av all musikken jeg hadde, så har ransaket hele Spotify (omtrent) for å finne noe nytt jeg kan bevege meg til. Ble noen av de samme gamle, men en del nytt også. Noen roligere til oppvarming, og noe som er helt texas! Hehe.

Her er spillelisten, hvis det er fler som trenger noe nytt å svette til. Ta tittelen på spillelisten med en klype salt!

family first

Tønsberg-besøket nærmer seg slutt. Har vært utrolig deilig å være hjemme i helgen, føler at jeg lever i en liten boble når jeg er her, og i den bobla kan jeg slappe av på en måte jeg aldri slapper av noen andre steder. I daffe klær, uten sminke, med håret til alle kanter. Det er jo det helg egentlig er, er dere ikke enig?

Og jeg glemte helt den offiselle gratulasjonen til min vakre mor: gratulerer med dagen, mamma! <3 Du er best, takk for livet. Hahahaha, neida. Men joda likevel.

Bursdagslunsj vi hadde i går. Vi er jo en halvt dansk familie, derfor er det øl på bordet. Og her står lillebror selvfølgelig og forsyner seg lenge før all maten er på bordet......

Oreo-kake. En kvalm opplevelse for en som ikke er spesielt glad i kake. Herregud, denne kaka tok virkelig knekken på meg!

Mamma som åpner gaver <3

ære du eller jeg som har bursdag

BAHAHA. Ha litt humor a, folkens. Kommer ikke langt uten, i hvert fall ikke med et smil om munnen. Noen av dere vil til og med lage pels av pusekatten min etter forrige innlegg. Jaja. Jeg syns bare det er så morsomt hvordan bloggere blir angrepet for å bruke pels hele tiden, så jeg kunne ikke dy meg...

Jeg er tilbake i Tønsberg! Denne helgen er det mamma som fyller år, hun har bursdag i morgen. Så da er jeg selvfølgelig hjemme for å feire henne, veldig koselig. I kveld har vi spist <3pappas hjemmelagde pizza<3 og sett på The Voice på TV2. Fantastisk program spør du meg! Liker at det ikke handler om å drite ut deltakerne på noen som helst måte, og at alle talenter får en sjanse uansett alder, utseende og stil.

Så dere programmet? Hva syns dere?

Nå skal jeg straks legge meg, skal bare åpne pakker først! Skulle tro det var min bursdag vettu, men jeg er egentlig ganske heldig hele året. Treningstøy, krølltang, sko og kjoler i postkassen i dag, fra tre av mine favoritt-butikker på nett. Jippi-jay!

Hvis jeg klarer å holde meg våken litt til skal jeg faktisk se en episode med Revenge på senga, ser at det har kommet ut en ny episode. Dobbelt jippi-jay!

Nattaklemmer til dere.

helaften hos trine

Hei, jeg heter Ida. Jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn til meg og sa; hei, Ida, har du det travelt? Og jeg sa nei. Og hun sa; da må du sitte barnevakt for meg ellers får du sparken. Så jeg bare yes sir:

Neida, fra spøk til alvor. Nå sitter vi i sofaen og spiser smågodt mens vi venter på at sjefen (aka Trine Grung) skal komme hjem fra trening.

Vi var på butikken i stad, da. Bloggmamma-Trine og andungene (Ida og Belinda). Belinda ville lage salat til oss, men jeg insisterte på taco. Siden jeg er yngst fikk jeg viljen min.

Frisøren min har forresten reist på ferie, og det skal hun aldri få lov til å gjøre igjen. Men tilbake til tacoen. Jeg fikk som sagt viljen min, og lovte å være med å lage taco. Så nå står Belinda på kjøkkenet alene og lager taco. HEHE.

At jeg har to forskjellige øyenbryn har Belinda allerede påpekt, så det trenger ikke dere å gjøre. Forklaringen er enkel og grei; jeg har begynt å fargelegge dem med tusj mens jeg er halvt i søvne. Men tilbake til tacoen.

Jeg sitter i sofaen og sulter i hjel, og akkurat når jeg skal til å rope til Belinda at hun må sette opp farta på kjøkkenet, får jeg øye på bildet bak meg.

Og jeg bare; æææsj, nå mistet jeg matlysta. Makan til griseri, sånt kunne jeg ALDRI funnet på å gjøre......................... Da vi var på butikken bestemte forresten Trine at vi ikke skulle ha godteri i kveld, det er jo hverdag. Så da hun dro på trening, tjuvlånte vi bilen og tok med oss dattera hennes på butikken - og slik ser situasjonen ut nå:

Er vel for faen meg på sin plass at man feirer litt når man nettopp har meldt seg inn i nytt treningsstudio! BRB, nå står tacoen på bordet.

... Sånn, nå har jeg spist. Alt for mye. Men jeg kunne jo ikke stoppe feiringen av medlemskapet på treningsstudio allerede. Taco med Trine og kidsa bør bli en tradisjon, for det var veldig hyggelig.

Nå skal vi enten se film eller spille Alias, vi får se hva kvelden bringer. I morgen tidlig skal vi stå opp og sende barna av gårde på skolen når Trine har reist på tur, jeg har planlagt å late som jeg sover sånn at Belinda kan gjøre det på egenhånd også.

Hade så lenge!

@ the office

HELLO! Like sprudlende og glad i dag, heldigvis. Blir så full av energi når jeg legger meg før klokka elleve på kvelden, så nå har jeg bestemt meg for å begynne å trene før jobb. Men jeg skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt, det gjenstår jo å se.

... Etter å ha skrevet setningene over måtte jeg bare skynde meg å melde meg inn på et treningsstudio, så nå er det gjort. Igjen. Ingen vei tilbake! HURRA! Det gjelder bare å ikke bli støttemedlem - igjen.

Etter jobb i dag skal Belinda og jeg bli med Trine hjem. Vi skal kose oss med taco i kveld, og i morgen skal vi sende hennes to skjønne barn avgårde på skolen siden Trine skal reise bort. Verdens beste barnevakter er vi! Eller... Det gjenstår vel å se det også.

drømmekjolen

Det var så mange av dere som likte den lange kjolen jeg hadde på meg i Egypt, men den får man dessverre ikke kjøpt lengre. Nå fant jeg nettopp en kjole som er nesten like fin, og den er allerede på vei i posten til meg. Skulle egentlig kjøpe den i brun/beige også, men den ble utsolgt mens jeg satt og handlet. Uflaks!

Dette er virkelig den perfekte kjolen til sommerfester, konfirmasjon, middager og litt finere eventer. IKKE bryllup, man vil jo ikke være hvit ved siden av en brud, hehe.

Den kan kjøpes her.

(adlink)

sushi og usavn

Ligger kortflat på sofaen og spiser sushi, er sliten som en gris. Var egentlig opplagt og superhappy på jobb i dag, men så ble det plutselig så mye at gjøre at energien bare; boooom. Og når både meldingsinnboksen, anropsloggen og mailen fikk besøk av exen ble jeg bare kvalm. Noen som savner meg, eller......?

JAJA, nå blir det tidlig kveld så jeg kan starte en lykkelig dag igjen i morgen : ) Dere skulle sett meg i dag morges! Stod nærmest og danset da jeg ventet på toget, haha. Elsker lykkelige morgenkvister!

fitte

Hello. Vi har ennå ikke fått internett i leiligheten her på herlige Frogner, så jeg skviser nettilgang ut av min stakkars lille telefon. Håper det funker!

Siden sist har tiden stort sett gått til å male og ordne i leiligheten. Man kan vel ikke gjøre annet enn å kaste seg rundt, når venninna di har kjøpt seg leilighet, og bare; VÆRSÅGOD!

EGNE NØKLER! Jeg bare; oh my god, tusen takk, kjempeglad! Så, ja. Tok på meg den fine male-t-skjorta, og bestemte meg for å gjøre mitt beste da kjøkkenet skulle males i går kveld.

Lærdom nummer 1. Aldri gi Ida Wulff en malekost når du står i ditt eget hjem. Det blir skummelt. Jeg bare; HAHAHA, se hva jeg malte på veggen! FITTE! Helene bare; .......... Og jeg bare; du slapp a, vi skal jo male hele, sånn at man ikke ser bokstavene lengre. Og hun bare; du, vi skal jo ikke male flisene. Og jeg bare; fitte......

Pinlig stillhet.

Og så bare; HAHA, seff skal vi male flisene. Vi kan jo ikke ha røde kjøkkenfliser. Jeg bare; fjoooh.

Her er en liten smakebit på hvordan det ble. SUPERFINT! Og bare for å klare opp i det stygge språkbruket (fitte), så har vi jentene drevet og diskutert hvor stygt det er når jenter bruker nettopp det ordet som skjellsord. Altså ikke et ord jeg trives så godt med, sånn ellers.

Så vet vi det, blant mange andre ting. Nå skal jeg stupe kråke opp i senga, god natt.

a to the lias

Hello everybody. Nå sitter jeg på toget igjen, på vei inn til Oslo. Hatt en veldig koselig bursdagsfeiring med familien, men nå skal jeg tilbake til mitt andre hjem på Frogner. Det skal males ferdig, og møblene skal pakkes ut av plasten. Gleder meg sånn til å se resultatet!

Jeg har pakket med meg Alias, verdens morsomste spill. Så når arbeidet er unnagjort, skal vi jentene ha spillkveld. Jeg liker å tro at jeg er ganske rå i Alias, så hvis laget mitt ikke vinner skjønner jeg ingenting...

frøken busted

I går kveld dro jeg hjem til Tønsberg, siden min kjære pappa har bursdag i dag. Gratulerer med dagen, pappa! Siden du mest sannsynlig ikke leser bloggen min (snill som du er <3), slipper du unna et helt bursdagsinnlegg denne gangen.

I går hadde foreldrene mine gjester. De spilte Alias, og jeg skal love dere at det gikk høylytt for seg. Da klokka nærmet seg halv tre så jeg ingen annen utvei enn å løpe ned i trappa og be alle holde kjeft. Og så kunne jeg endelig sove. Men kjenner at jeg er litt trøtt i dag!

Forresten. Var i mitt kunstneriske hjørne i går, satt oppe på pikerommet og skrev noen tekster og litt sånt. Så jeg tenkte jeg skulle være litt gal og rebell i tillegg, og tenne en Marlboro light i vinduskarmen. Jeg låste døra på rommet, listet meg bort til vinduet, og åpnet det så stille jeg bare kunne. Tente sigaretten, og bare; yeah, dette naila jeg lett.

Så står jeg der og filosoferer litt, og plutselig bare: SHIT.

VERDENS STØRSTE SKYGGE AV MEG I HAGEN, rett ved siden av vinduet hvor de voksne sitter og gauler. Jaja. Skal ikke gjøre det igjen, røyking er teit uansett hvor kunstnerisk og tankefull jeg blir av å sitte i vinduskarmer og røyke.

Nå kommer slekta snart, vi skal spise kake og drikke kaffe. Men først; litt kontorarbeid. Jeg henger etter, og det etter å ha tatt èn fridag! Ikke bra.

vært ute en vinternatt

Nå snakker vi bloggstinenser her, dere! Jeg har rett og slett ikke hatt tilgang til internett, og dessuten har det vært så mye å gjøre at det er vanskelig å sette ord på. Puh! Armene mine er helt gelè etter all bæring, og nakken har virkelig stivnet etter å ha rullet malekosten opp og ned.

Men nå har vi kommet godt i gang i leiligheten. Flyttelasset kom sent i går kveld, så alt er i hvert fall innenfor de fire veggene. Herlig! Det kommer til å bli fint, Helene har virkelig gjort et kupp!

Da flyttelasset endelig kom, sånn i 10-tiden på kvelden, helte vi i oss masse vin og champagne, og så dro vi ut på byen for å møte bursdagskalaset som vi ikke hadde rukket tidligere på kvelden. Var veldig hyggelig, men plutselig sa det bang, og så husker jeg så å si ingenting. Ikke stas i det hele tatt. Så jeg gidder ikke skrive så mye mer om det, la oss heller fokusere på alt som faktisk var gøy! Dere kan få noen bilder, i hvert fall : )

Bestie som har kjøpt seg leilighet <3

"Oi, har jeg drukket opp ALL vinen?"

Kristin, Selma og Helene. Flotte kvinnfolk.

Idabestisene.

Og her svever jeg mellom liv og død tror jeg, død over GT.

Kveldens quote: "hold KJEFT, du vet ikke hva kjærlighet ER en gang!!!! :'(" hahahahah...

møte i en skyskraper

Når du er på møte i et hus heter det møte. Når du er på møte i en skyskraper kalles det business. Det er gøy å være business-dame. Det er gøy å skape noe, å se at prosjekter og planer tar form. Alle kan prate, men ikke alle får til. Det finnes nok av folk som bare prater, i Chills gjør vi noe ut av praten i tillegg - og det er en herlig følelse!

Nå har Trine nettopp sluppet meg av og kjørt hjemover, jeg sitter på kafè og fullfører to do-listen som plutselig ble ganske lang på slutten av dagen. Belønner meg selv med en blåbær-muffin. Nam nam!

Nei, ikke belønner.... Jeg hadde jævlig lyst på en blåbær-muffin, så jeg kjøpte en blåbær-muffin. Når folk sier at de belønner seg selv for "ditt og datt", høres det bare ut som om de lager unnskyldninger i hodet sitt for å spise noe usunt. Javel, så har du et par kilo ekstra men det er ikke forbudt å kose seg en gang i blant for det.

Oslo er kaldt på alle måter. Været og menneskene, som alltid. Derfor ble jeg så sykt glad i stad, da en fremmed jente stoppet meg opp og spurte hvor jeg hadde kjøpt støvlettene mine, for de var bare SÅ fine! Jeg ble helt paff, er ikke vant til at fremmede mennesker er hyggelige med mindre de vil at jeg skal kjøpe noe av dem. Smil eller gi et kompliment til en fremmed, det varmer så mye mer enn man aner <3

solli palass

På en skala fra 1 til 10, hvor yrkesskada er man som blogger når man sitter på kafè helt alene, strekker armen ut, smiler til kamera og knipser bilder av seg selv? Jeg tør jo egentlig ikke å gjøre sånne kleine ting, men jeg har rett og slett begynt å gi faen. IKKE bra, eller?

Jeg sitter i skrivende øyeblikk på Wayne's på Solli plass. Svarer på litt mail og drikker smoothie, mens jeg venter på Trine som er i møte i nabohuset. Vi har møtedag sammen i Oslo, så ble ikke så mye tradisjonell kontortid i dag.

Solli plass rundt lunsjtider er jo et mareritt. Alle barna på videregående labber rundt i Uggs på jakt etter det dyreste pappkruset med kaffe. Og glor. Det er ikke pent å glo hvis gloingen ikke resulterer i et hei, just sayin'. Når vi først snakker om Uggs. Leste på Twitter her om dagen at; gutter med Uggs er som jenter med bart? Hva mener dere?

xoxo

Au, noen skøyt meg nettopp i hodet, men heldigvis landet jeg mykt på en stor og god pute. Flaks! La meg gi deg ETT JÆVLA GODT TIPS. Om en kollega av deg skulle finne på å si; hey, la oss se om vi klarer å drikke 10 store kopper med kaffe hver i dag! Da sier du: NEI. For hvis ikke, kommer du til å få det helt forferdelig. Skjelvingen min har nettopp gitt seg, og i hele dag mens jeg satt på kontorstolen, følte jeg at beina mine var ute og løp. Lurer på hva slags utfordring jeg skal slenge tilbake i morgen, kom gjerne med forslag.

Utenom å løpe mens jeg sitter stille, så har jeg pakket i dag. For nå kommer jo helgen hvor jeg får bosted i Oslo igjen. Som jeg forklarte: en av mine bestevenninner har kjøpt leilighet, og har leid meg inn som kosebamse. Sånt som får en til å sette pris på livet, halleluuja!

Jeg har verdens beste mamma og pappa, virkelig. Og det er nok den egentlige grunnen til at jeg fortsatt vil bo delvis i Tønsberg. Oslo var ganske iskald og røff mot meg mot slutten av forrige år, så kanskje jeg bare har litt kalde føtter for å komme tilbake. Men det er jo byen i mitt hjerte, så det vil skje gradvis og til sommern/høsten kjøper jeg forhåpentligvis mitt eget lille sted <3

Dette fikk meg til å hoppe i seng klokken elleve. Gossip Girl og snack i form av ost-og-serranoskinke-ruller. Nam nam! Nå skal jeg bare se ferdig Gossip Girl, og så legge meg. GLEDER meg til litt over 6 timer med søvn, selv om det er langt i fra nok. God natt, alle mine vakre lesere.

3 kopper kaffe på 3 minutter

Les overskriften igjen. Jeg er HELT I HUNDRE. Må konsentrere meg for å sitte stille, så stirrer på skjermen mens jeg kjenner at jeg danser innvendig. Vi har masse besøk på kontoret i dag, så passer seg egentlig ikke å danse rundt og synge.

Men bare så dere vet det, så kan slike aktiviteter faktisk kombineres med arbeid.

Forresten! Vi hadde DT-journalister her i stad. Hun ene påstod at jeg har skrevet på bloggen min at Drammen er et HØL. Det har jeg vel aldri skrevet? Noen hardbarka blogglesere som husker? Fant ikke noe på Gugel.

Nei, nå gir jeg opp. Kaffe'n tar kontroll, jeg må danse litt på bordet.

stemmen som kommer ut av trutmunnen

Endelig har hodet mitt landet på puta. Ubeskrivelig deilig, jeg er så sliten. Etter en effektiv og morsom dag på jobb, dro jeg hjem til min kjære familie og spiste wok. Er det noe jeg har savnet de årene jeg har bodd for meg selv, så er familiemiddagen hvor alle fire familiemedlemmer sitter rundt bordet. Selv om det medfører diskusjoner av de merkeligste slag, så er det veldig hyggelig.

Etter middag kom Mariabestisen og hentet meg, og vi tutet videre til kjøpesenteret. Der hadde vi "en hel" halvtime på oss, så vi kastet oss rundt og kjøpte nesten alt vi kom over. Regnet ut at jeg klarte å bruke cirka en krone og femti øre i sekundet, det er jo ganske effektiv shopping til å være meg. Er alltid veldig treg med å finne ting jeg har lyst på når jeg først har bestemt meg for å dra på shopping. Spontanshopping er jo egentlig det beste.

Da senteret stengte, tok vi oss en liten roadtrip. At Maria endelig har fått lappen er en drøm for oss - vi velger forresten å kalle det roadtrip i stedet for råning. Kjørte rundt på motorveien og hørte på musikken som vi hørte på i Egypt, og snakket om alt mellom himmel og jord. Maria er verdens beste venn og samtalepartner, lurer på hvor mange ganger jeg har klart å nevne det på bloggen.

Til slutt gikk vi tur. Viktig å mosjonere litt hver dag, om det så ikke blir en time på spinningsykkelen. Au, har vondt i rumpa...

Vil også takke for alle de søte kommentarene dere kom med på videobloggen min nedenfor! Jeg syns det er spesielt morsomt at så mange reagerer på stemmen min, hehe. Får kommentarer som "fikk et helt annet syn på deg da jeg hørte stemmen din" og "oi, det var ikke den stemmen jeg forventet skulle komme ut av deg". Veldig morsomt, og jeg skjønner jo på en måte hva dere mener. Dere hadde kanskje ventet dere en tynn, lys pipestemme som passer til en skikkelig blogge-trutmunn? Neida. Her snakker vi en litt dypere røst og en grov, ondskapsfull latter. Hahaha!

Målet er å sovne før midnatt, så jeg har nøyaktig tjue minutter på meg. Ready set go.

nye kontorer

God dag, alle sammen! Jeg er tilbake på jobb i Drammen, and it feels good! Hater når folk skriver halve setninger på engelsk når de egentlig er norske, men la gå for denne gang.

Vi har fått nye kontorer, veldig fint her! Får nesten vise dere dem når vi har kommet ordentlig på plass, er fremdeles ganske tomt. Men vi har fått på plass det viktigste, da; vannmaskin. Tenkte jeg skulle kjøre Skåber-kurs for gjengen i løpet av uka.

Har du i likhet med meg en jævlig dårlig hårdag, og mangler ting og tang for å fikse på sveisen? Bruk teipen på kontoret, det er kjempebra for håret..... Lærepenge: stå opp fem minutter tidligere for å rake hagen.

fem gode følelser

* Jeg har ryddet, vasket klær og vært på spinning i 55 minutter i dag, jeg er flink.

* Mamma og pappa sitter i første etasje og ser på TV, og jeg har lagt meg tidlig under dyna. Det føles trygt.

* I morgen begynner jeg på jobb igjen, etter noe som kjennes som en lang ferie. Vi har nye kontorer og jeg har handlet inn sunn mat som jeg skal ha i kjøleskapet. Jeg kjenner at det sprudler inni meg, jeg gleder meg sånn.

* Jeg har videoblogget for første gang på sikkert to år, noe jeg syns det er kjempekleint. Men så får jeg så mange søte kommentarer av dere, de varmer meg. Mer av det, takk <3

* Livet mitt er ryddig på alle måter. Jeg ligger og kjenner på hvordan det er å ikke ha klump i magen og murstein på skuldrene, på alle måter. Jeg kjenner ro.

..... Hahaha, jeg bare kødder. Med det bildet, altså. Har ikke blitt helt gladkristen altså, selv om jeg har veldig mange gode følelser i kroppen, så må jeg innrømme at jeg har vondt i ræva etter det harde sykkelsetet på spinningen, og jeg lengter som faen etter hverdagen i Oslo. Fra og med neste uke kommer jeg til å bo 50/50 i Tønsberg og Oslo, en av mine beste venninner har kjøpt seg leilighet, og hun vil ha meg boende. Hvor gull er ikke det? Men jeg flytter ikke 100% inn, for jeg vil jo bevare vennskapet også. HEHE.

Nå skal jeg sovne til en episode av Revenge, kom hjem til to nye episoder. Jippijay! God natt, søte små. Og store.

Ps. Alle som ikke har noen serie å følge med på for øyeblikket burde se Revenge. Kan streames her.

videoblogg fra egypt

Enjoy! Og vennligst overse at jeg har gått crazy i redigeringsprogrammet og slurvet med overganger og musikk. La oss bare se på det som en scrap book i videoformat : )

løpefart

Hei og hopp! Jeg er på vei ut døra, skal på trening med Maria og svette bort alt sukkeret fra mojitoene vi drakk på turen. Men ville bare si at videobloggen fra turen er ferdig, så den kommer ut i kveld. HERREGUD, så dårlig den er! Jeg trenger tydligvis litt mer trening når det kommer til å redigere video, så må si jeg er litt flau over den. Men hva er vel livet uten et par flauser. Hei så lenge!

avhengig megabitch

Jeg har så godt av å skrive, burde gjøre det mer. Tidligere i dag skrev jeg februar-utgaven av spalten min til Det Nye, og jeg valgte å skrive om avhengighet. I stor og liten grad. For 2012 er året hvor jeg skal være fri og uavhengig, av alt fra nikotin til fyren som behandlet meg som hundediarè. Avhengighet kommer i så mange forkledninger, og det fascinerer meg hvor avhengig man kan være av en spesiell følelse, eller rett og slett bare av en ting. I spalten presenterer jeg tre av mine avhengigheter, så dere får nesten bare vente til den kommer ut!

Når jeg skriver går det opp små lys for meg hele tiden, og jeg finner ut ting om meg selv som jeg ikke visste. Det blir til at jeg sitter og tenker "åjaa, så det er derfor du føler det sånn når ditt og datt" og så videre. Ganske lærerikt, med andre ord.

Husker dere nyttårsforsettet mitt, forresten? Jeg er blitt veldig flink til å si i fra, og jeg har sluttet å vike unna for andre fordi jeg er redd de ikke skal like meg/finne meg irriterende. Jeg begynner rett og slett å bli flinkere til å ta litt plass. Tror et par av venninnene mine kanskje har merket at jeg prøver litt hardt noen ganger, men jeg må jo øve meg på dem. Det er jo til syvende og sist ikke dem jeg skal være en megabitch mot, men alle menneskene jeg ikke kjenner. Ordet "megabitch" kan dere ta med en klype salt...

I skrivende øyeblikk ligger jeg i senga og spiser druer, det var det eneste som fristet av mat i dag. Har rett og slett mistet all matlyst, håper den kommer tilbake. Når ikke engang taco frister, så blir jeg litt bekymret.

Ntaaaa, det er så koselig å være tilbake hos Bella, min lille baby. Hun kom labbende og slikket meg på nesen da jeg var og hentet henne i stad, så hun var heldigvis ikke like fornærmet som hun pleier å være når jeg har vært bortreist. Nå skal vi armkrok-kose og spise litt flere druer før vi sovner. Natti!

FAQ: egypt

Hvor i Egypt var du?

Var i en liten by som heter El Quseir, cirka en og en halv times kjøretur fra flyplassen i Marsa Alam.

Hvilket hotell bodde du på, og vil du anbefale det videre?

Vi bodde på Radisson Blu, og jeg vil anbefale det på det varmeste. Rommene og hele anlegget var kjempefint (5-stjerners) og servicen var virkelig på sitt beste. Man drar absolutt ikke dit for å feste eller oppleve masse, men for å slappe av. Det var nesten bare par der, så heller ikke et sted man drar for å bli kjent med folk. Selv om mange av de egyptiske mennene mer enn gjerne slår av en prat...

Hvordan var været? Varmt?

Vi lå i solen fra klokken 11 til halv 4 ca. Da er det varmt og godt, så lenge man ligger og soler seg bak vindvegger. 20 varmegrader pluss minus. Når klokka blir 4-5 på ettermiddagen blir det ganske kaldt og fort mørkt. Lurt å ta med seg bukser og gensere til kvelden, ikke pyntekjoler. Woops...

Ble dere dårlige av maten?

Nesten alle jeg har snakket med om Egypt er blitt matforgiftet eller dårlige av maten, vi ble ikke dårlige en eneste gang. Men tror det har mye å gjøre med hva slags hotell man bor på.

Er det ikke skummelt å dra til Egypt når det er så mye bråk i landet?

Så vidt jeg har skjønt det, så er opptøyene begrenset til et lite område i Kairo. Kairo er 6-8 timer unna El Quseir, så vi var absolutt ikke bekymret. Var jo litt småredd da vi skulle inn til landsbyen for å handle på apoteket, men det var heller fordi folk syntes det var veldig interessant med blondt hår...

Hvor fant dere reisen og hvor mye betalte dere per pers?

Fant den hos Apollo gjennom Finn.no, og betalte cirka 3.500 kroner hver. Litt av et kupp!

Hvor er kjolene på bildene fra?

Tror ikke noen av dem finnes i butikk lengre. De to dere har spurt spesielt mye om er den turkise fra Come As You Are og den fargerike maxikjolen fra Nougat.

Hva slags aktiviteter kan man gjøre på det stedet hvor du var?

Ikke shopping eller festing i hvert fall - og det var egentlig veldig deilig! Utenom Tax Free kjøpte jeg meg kun en vannpipe, så det ble en veldig billig tur. Men man kan ri på hest, kameler, dykke, kjøre på firhjuling i ørkenen og den slags.

Hvilket kamera har du brukt på turen?

Canon Powershot S95. Venninnene mine og jeg elsker det, det får oss til å se litt penere ut enn i virkeligheten. HAHA.

Takk for alle søte kommentarer jeg har fått mens jeg har vært på tur! Dere er de fineste leserne i hele verden <3

har fortsatt sand mellom tærne

Endelig kommet helt hjem! Vi landet ikke før halv tre i natt, og var i seng sånn cirka halv syv. Dårlig idè å bestille henting av en bestis man ikke har sett på en uke, da er det jo alt for mye å prate om før man lukker øynene <3

Vår siste dag i Egypt var like herlig som resten. Vi bestilte god mat og ferskpresset appelsinjuice ned på stranda, badet litt - og en av jentene leide hest. Æsj. Jeg hater hester! Jeg skal lage en FAQ om reisen senere, var så mange spørsmål. Så da kan jeg like gjerne samle dem sammen : )

Nå er jeg altså tilbake i Tønsberg, har akkurat spist og <3 dusjet <3, hadde fortsatt sand mellom tærne. Haha! Etter en og en halv times pause fra Maria, har jeg bestemt at nok er nok. Så nå skal vi straks møtes igjen og ta en liten shoppingrunde. Blogges senere! Her er noen bilder fra den siste ettermiddagen i Egypt.

kofferten er pakket...

... Så nå tar vi med oss håndbaggasje og bikini ned på stranda, og der skal vi ligge til Apollo-bussen henter oss klokken seks i kveld. Heldige, er vi! Vanligvis når man drar på en ukes ferie, mister man jo to dager til reise. Vi har fått syv hele dager : )

Jeg gruer meg bare til møte med snø og minusgrader, på en eller annen måte har jeg fått for meg at det er sommer hjemme også...

Vi snakkes hjemme i Norge, folkens. Heldigvis for dere så blir livet mitt litt mer interessant når jeg kommer hjem, hehe. Ønsk oss lykke til, vi skal fly fredag den 13. Og på vei hit satt vi på rad 13, håper ikke vi får samme seterad i dag....

we will miss you

Vi har nettopp overlevd vår siste kveld her, og det er ganske trist. Føler at vi har vært her mye lengre enn en uke, men sånn er det vel på steder hvor tiden står stille. Et par av de ansatte påstår at de kommer til å savne oss, og det skjønner vi jo egentlig. Hihi. Er  visst ikke så ofte det er unge frøkner som oss her, vi har visst "spritet" opp stedet litt. Uten å ha vært fulle en eneste gang, til og med.

I kveld har vi ledd så mye at vi til slutt bare måtte gå hjem før vi tisset på oss. Å være på tur med to av sine beste venninner er langt i fra oppskrytt, kommer virkelig til å savne det. Vi sover i samme seng hver natt, og det blir uvant å komme hjem til en tom en. Sengen vi sover i er forresten gigantisk, så ikke bekymre dere...

<3

nest siste dag

Ops! Jeg glemte helt å blogge i går. Men det er vel en del av det å være på ferie, er det ikke? I dag er det nest siste dag her i Egypt, og selv om jeg koser meg sinnsykt mye, kjenner jeg at det skal bli litt deilig å komme hjem. NEI! Det er snø hjemme, så det er ikke lov. Åh, jeg blir revet i to. På den ene siden vil jeg bli her, på den andre siden gleder jeg meg til å komme hjem til familie og jobb. Sånn, da var vi enige.

Jeg kjenner virkelig at jeg bobler over av energi nå, det er så deilig å være fullstendig uthvilt, og å ikke ha noen byrder på skuldrene. Jeg er rett og slett glad. Håper det varer når jeg labber ut av flyet i Norge også, hehe. Krysser fingrene for det!

Nå er vi på vei til stranden, flaks at venninnene mine er de tregeste i verden, så jeg rekker å blogge. Håper alle har en fin dag og at dere kan måke bort snøen til jeg kommer hjem <3

PS. Ferievideoen vår er in the making. Redd den bare blir interessant for oss som er med i den...

hjemme-sykehus

Nå har vi vært på apoteket for å kjøpe legemidler som kan redde huden til min stakkars, solbrente venninne. Så nå er senga full av skumle pakninger med arabisk skrift, så vi får bare håpe at hun ikke våkner opp og ser ut som elefantmannen i morgen.

Shoppet litt selv også, for jeg har hørt at medisiner her er både billigere og bedre. Noen som vet om det er lov å ta med seg en pakke med smertestillende hjem? Hvis ikke må jeg jo bare legge det igjen.

when i say jump

Tusen takk for alle hudtipsene til venninnen min, hun nikker og neier! Dere er så snille. Men ikke like snille som noen av folka som jobber her. Et par av dem er våre favoritter, og de gir søren meg den beste servicen jeg noen gang har opplevd! Favoritt nummer 1 bare smiler hele tiden, og han er ikke masete eller slesk i det hele tatt, noe veldig mange er. Selv om alle prøver å være hyggelige, kan det rett og slett bli... Masete. Favoritten vår kommer ned på stranda til avtalte tidspunkter, og tar i mot mat- og drikkebestillinger - og så kommer han løpende med bestillingen kort tid etter. I dag har han til og med fikset det slik at plassene våre på stranda er reservert hver dag, og det skal rigges til med riktig antall håndklær, vindvegger og bord hver morgen. Deilig å slippe å stå opp tidlig for å reservere de beste plassene! Hehe. Vurderer å flytte til dette hotellet...

I dag lå vi på stranda helt til klokken 4. Det er ganske sent! For klokka 5 begynner det å bli ganske mørkt ute. Er jo jammen vinter her også. Får mange spørsmål om Egypt, tenkte jeg kunne samle dem opp i et innlegg senere, slik at jeg ikke må svare i kommentarfeltet om igjen på de samme spørsmålene. Men mest spurt om: det er cirka 20 grader her på dagtid, kokende varmt når man ligger stille og soler seg, og ganske kaldt på kvelden, så da går vi med bukse og genser.

nørder

Jeg har fremdeles skummelt lite å fortelle dere. Men det er vel sånn det skal være på ferie, er det ikke? Vi har verken sett pyramider eller mumier, kun sand, sol og masse masse mat. Men å fortelle om det er vel bedre enn ingenting, så jeg kjører på. WOHO.

Vi har hatt nok en lat kveld. Jeg har lært jentene Yaniv, kortspillet som jeg egentlig "pleier" å spille på iPhone. Belinda har skrevet spillereglene på bloggen sin, se her. Mye koseligere å spille det med ekte kortstokk! Vi satt i vannpipe-baren og spilte, der er det alltid like hyggelig : )

NEI, JEG JUKSA IKKE. OG JAVEL, SÅ SER JEG TRØTT UT.

Konsentrerte jenter <3

I dag fikk vi et lite bål, er ganske kaldt om kvelden nemlig.

Og ellers, som dere kanskje kan se; The Ida Show er fremdeles under full innspilling. Og det kommer til å bli den mest ræva videobloggen Norge noen gang har sett. Den består for det meste av at vi gjør oss til, sier teite ting og er kleine. Jeg føler jeg har sett det et annet sted. Liksom. Så dere kan jo glede dere, hvis den blir noe av!

Nå skal vi hoppe i køya, heia normal døgnrytme. For en gangs skyld. En av jentene har forresten fått helt syke blemmer og svie på huden, hvis noen har noen fantastiske kjerringråd; kom gjerne med dem i kommentarfeltet!

tær man kan vise fram

Dere må bare se bilder av den nydelige pedikyren jeg fikk hos Neglhuset rett før jeg dro på ferie! Viktig med velstelte tær, egentlig hele året, men spesielt når de skal være nakne.

Det jeg har er en fransk pedikyr med blomsterdekorasjon, om noen skulle ha lyst på det samme. Ikke glem å like Neglhuset på Facebook her, i slutten av januar trekker de ut heldige vinnere av gratis behandlinger! //Delvis reklame.

en liten pause

Hei alle solstråler! Jeg ligger egentlig på stranda og steker håndtakene mine, men er oppe i leiligheten en liten tur for å hente forfriskninger og for å ta en bitteliten pause fra solen. Kjente jeg begynte å bli litt ør, viktig å få i seg tonnevis med væske.

På vei ned til stranda igjen skal jeg bestille lunsj til oss alle tre, og vi har bestemt oss for at vi skal være vågale. Cæsar salat it is! Vi har blitt sterkt advart mot å spise salat i Egypt, de fleste pleier visst å bli dårlig av å spise det. Men hittil har vi tålt all maten på hotellet, så nå tar vi en sjans og håper på at verken karma eller farlige bakterier angriper oss.

Et par bilder fra i dag. Kan noen forresten forklare meg hvorfor jeg blir svart på beina og nederst på magen, men nesten ikke får farge på overkroppen? Arg... Det er jo ikke akkurat sånn at jeg går i magetopp og miniskjørt når jeg kommer hjem heller.

Nei, får får jeg løpe! Ligger to sultne hvalsøstre på stranda og uler. Hei så lenge : )

dette har jeg gjort i dag

... Rett og slett ligget på stranda og drukket mojito og hørt på musikk. Hvert femte minutt presterer en av oss å si "ahh, dette er livet ass" eller "jeg vil aldri hjem", og så nikker de to resterende ivrig mens vi slurper mojito.

Hadde forresten et skikkelig pinlig moment under middagen i dag. Jeg stod og forsynte meg i buffeten da en mann kom bort og holdt rundt meg bakfra. Han luktet svakt av alkohol, så jeg tenkte  at  det var en full idiot, og stivnet et øyeblikk. Is this a new dress? Spurte han meg. Og så hvisket han til meg at jeg hadde glemt å ta av prislappen på kjolen, og at han skulle rive den av uten at noen så det. HAHA, jeg ble så rød! Dagens høydepunkt... Men mannen var veldig snill, da. Kunne jo valset rundt hele kvelden, så uoppmerksomme som venninnene mine er.

Ellers skjer det ikke så mye. Vi ligger jo stort sett på stranda som tre hvaler og bli vartet opp av veldig snille kelnere. Dere vet Maria, venninnen min som alltid kommer med gullkorn? Jeg sa til henne at hun måtte tipse kelneren, og hun svarer; okey, hva slags tips skal jeg gi han? Motetips, liksom?

Neida.

the ida show

Fy faen. Den byturen var ikke mye gøy. De var i hvert fall ikke vant til å se turister der, så det var bra vi hadde med oss sjåfør og "bodyguard", haha. Vi var innom apoteket, en matbutikk og en suvernir-forretning, og jeg var så stressa at jeg holdt på å begynne å grine. Barna grabbet tak i håret mitt, og jeg kjøpte en vannpipe egentlig bare fordi jeg ikke turte å gå ut av forretningen uten å kjøpe noe. Mulig jeg var litt ekstra pysete i dag, men det var mest fordi vi fikk kjeft for å ikke være muslimer. Fikk bare lyst å legge ut om hvor åpne vi er i Norge og at (nesten) alle respekterer hverandre uavhengig av trosretning og kultur. DET er jeg stolt av, merker jeg nå som jeg er her. Men jeg holdt bare kjeft og håpte på å overleve turen. Haha! Det gikk veldig bra, da.

Vi jentene filmer litt nå som vi er på tur, jeg tenkte å prøve å begynne å videoblogge litt igjen. Så hva passer vel bedre enn å starte med en liten ferievideo?!

The Ida Show! Dette blir spennende merker jeg. Eller kanskje det motsatte, tiden vil vise. Nå skal jeg ut på balkongen og trekke litt frisk luft, og så skal vi krype under dyna. Før midnatt, nok en gang!

påkledd

Nå har vi dusjet og gjort oss klare til å dra "down town". Det finnes egentlig ikke noe sentrum her, men vi vil prøve å finne matbutikk og apotek i det minste, slik at vi kan handle litt til å ha på rommet.

Å kle på seg var ingen lek i dag, for muslimene er jo ikke så begeistret for at jenter går lettkledd og viser hud. Jeg har ikke så mange... Dekkende klær med meg på tur, for å si det sånn. Når vi er på hotellet er det jo ikke noe problem, men når vi skal ut på tur er det noe annet. Tommel opp til å vise respekt for folket man besøker!

HAHAHAHA, jentene ler av meg. Er jeg påkledd nok, montro?

spreke frøkner

Nå har vi vært og trent, så må jo bare skryte. Når man ligger og klager over valker og celluitter hele dagen, er det ikke annet å gjøre enn å bære hverandre bort på gymmen. Sånt tull liker jo ingen å høre på, men så gjør vi det alle tre. Hotellet har ikke akkurat verdens beste treningssenter, men vi gjorde det beste ut av det som var : )

Treningsoutfiten var forresten ikke planlagt, haha.

welcome to paradise

Det er ikke ofte man kommer til et paradis som er like paradis i virkeligheten som det er i katalogen. Men denne gangen har vi jammen greid det! Det er så fantastisk her. Jeg er veldig positivt overrasket over Egypt, har jo hørt så mye fælt.

I dag har vi kost oss lenge med frokostbuffet. "Egendesignede" omeletter, frukt, masse gode juice og så videre. Men kaffe her? Smaker jo helt forferdelig!

Nam nam! Etter frokosten gikk vi for å hente håndklær og finne solsenger. Det blåser mye her selv om det er varmt, så å finne riktig plassering er en utfordring, haha. Hotellet har egen strand, og det eneste som skiller hotellet og stranda er et saltvannsbasseng. Veldig praktisk!

Er det ikke fint? Ååå, I'm in love! Vi har tatt masse fine bilder på stranden i dag også, men får nesten vise dere senere. Nå har vi fått på oss løpetightsen og skal bort til treningsstudioet! Ik! Ønsk oss lykke til....

hopper i senga fordi det er sol

Gooood morgen! Våknet litt over klokka 6 i norsk tid i dag, og holdt nærmest pusten i tjue minutter. Og da syntes jeg at klokka var såpass mye at det var på tide å sjekke ut HIMMELEN!

Jeg løp bort til balkongen, og bare; BOW CHICA WOW WOW, JENTEEEEEER!! Det er sooooool!! Det var så kaldt i går kveld, så vi har vært livredde for at det skulle være dårlig vær, men det er bare slik det er her. Varmt og fint på dagen, dritkaldt på kvelden. Så responsen fra jentene var både overraskende og svært sårende. Haha. Ida, hva er klokka? Jeg fortalte sannheten, og fikk den derre; Ida, SERIØST, det er dåååårlig gjort. Vær stille.

Og jeg tør jo ikke å gå på stranda alene heller, for mamma og pappa har tross alt lært meg at jeg aldri må gå alene her. Sååå.

Her er utsikten fra balkongen vår, forresten! Skulle veldig gjerne bodd rett på stranda, så spørs om ikke vi skal oppgradere oss en av dagene. Men hallooo, vi ser jo sjøen, da! Littegrann.

Nå gjør jeg et siste vekkeforsøk, men ettersom mine to venninner er av arabisk og nordnorsk blod, er jeg redd jeg kanskje blir spist levende. Så plan B er å barbere leggene og gå på trening. Hei så lenge!

første kveld i egypt

Nå har vi endelig landet i senga. Klokka er bare ti her, men vi er så slitne etter reisen at vi legger oss nå for å være opplagte til i morgen.

Dere skulle prøvd å være meg på flyet i dag. Jeg hadde en stor, irriterende og dustete mann foran meg, som hoppet i setet HELE veien slik at bordet falt ned i fanget på meg hele tiden. Aircondition'en hans var selvfølgelig rettet mot trynet mitt, og hver gang jeg spurte høflig om han kunne skru av eller slutte å mose meg med setet sitt, lot han rett og slett være å svare. Herregud, jeg var så forbanna at jeg hadde lyst til å kaste han ut av vinduet på flyet!!! Håper for guds skyld at jeg ikke sitter bak han på veien hjem. Men kanskje det bare er meg som blir lett irritert når jeg er trøtt. Heldigvis klarte jeg å sove store deler av turen, hvis ikke hadde jeg sikkert oppdaget flere ting å irritere meg over.

Hotellet vi bor på er kjempefint! Vi er på et sted som heter El Quesir, cirka en og en halv time fra flyplassen Marsa Alam. Det er et helt øde sted, stort sett bare ørken, men med veldig fine hotell og strender.

Vi har brukt kvelden på å utforske litt av hotellet, og så langt stortrives vi.

Selma og jeg i den ene restauranten. Er hele 10 restauranter her! Er også all inclusive på hotellet, det koster 25 euro om dagen. Veldig kjekt med all inclusive når det ikke er så mye byliv og restauranter ellers.

Vi bestemte oss for å smake på alle dessertene i buffeten, her er cirka en tredjedel av dem. Haha! Jeg var litt skeptisk ettersom jeg ikke er særlig glad i kaker, og kaker i utlandet pleier å være alt for søte. Men flere av disse var faktisk veldig gode. Bra vi har med oss joggesko på tur!

Etter middag og dessert fant vi dette; vannpipe-bar! UTROLIG koselig! Fargelyspærer, tepper og arabisk musikk. Kjente at jeg fikk ro i sjelen med en gang.

Vi røyket epletobakk, smakte veldig bra. Og for de uvitende, så er ikke vannpipe farlig, det er absolutt ikke som å røyke tobakk.

Jentene drakk egyptisk te. Vi kommer nok til å flytte inn i vannpipe-baren, var en utrolig hyggelig atmosfære der.

Til slutt testet vi ut mojitoen, og den var DRITGOD! Så da er vel egentlig hele stedet godkjent, hehe. Men nå glir øynene igjen her, vi blogges i morgen. Nattaklem fra Egypt!

hello marsa alam

Hello girls and boys! Nå er Selma, Maria og jeg framme i Egypt - etter en ganske slitsom reise. Egentlig ikke, men jo. Forteller om akkurat det senere.

Vi skal bort og spise middag på hotellet med det samme, så jeg får nesten oppdatere dere senere. Ville bare si at jeg lever og sånt : )

gjesp

Klokka er kvart på fem, og vi har stått opp. Gjesp, det finnes ikke andre ord. Vi skal straks løpe lettkledde bort til Nationaltheateret for å ta flytoget, har bestemt oss for å ikke ta med vinterjakkene. GRUER MEG!

Da er det bare å ønske oss en god tur! God tur, tusen takk, snakkes i Egypt.

reiseklare jenter

Nå er klokka ett på natta. Vi skal stå opp om tre timer, så vi sitter liksom og lurer litt på om det er vits i å legge seg. Kan jo sove på flyet uansett!

Kleinheten har endelig sluppet taket, hjalp med en power nap og litt sushi. Dessuten har Ida Caroline og jeg vært på Mc Donalds TRE ganger i dag, fordi vi syns det er så godt med dispenser-brus. Og Chicken salsa med OST! Har dere prøvd det?

Dagens dose med sushi. Er så deilig å være tilbake i Oslo, for her er det så mye god sushi. Har enda ikke turt å prøve sushien i Tønsberg.

Maria har også kommet til Oslo, vi sover hos Selma før avreise. Koselig! Nå har vi akkurat laget suppe. Det vil si: varmet den i mikrobølgovnen.

Da jeg våknet i dag dro jeg rett på Neglhuset, forresten. Hadde så lyst på fransk pedikyr, viktig å ha fine tær når man skal gå barbeint og i sandaler! Fotbad når man er fyllesyk er priceless. Agnes la så utrolig flotte negler på tærne mine, skal vise dere senere. Og Egle fikset vippene mine, hun er virkelig best på det. Dette er forresten reklame for Neglhust, de sponser meg med behandlinger.

Jeg hadde tydligvis tatt av meg skoene på vei hjem fra byen i går, så føttene mine var ikke særlig delikate. Se, Agnes har til og med på seg munnbind, hahaha!!

its all about tonight

Vi hadde verdens beste jentekveld i går. Vi danset, sang, lo, rullet rundt på gulvet og drakk drinker og vin. I mengder. Og så dro vi ut for å danse, men vi ble sittende og drikke enda flere drinker og snakke med en veldig hyggelig gjeng med menn som var ute for å feire et eller annet. Og så kan jeg dele opp hjemveien i to deler. Den halvdelen hvor jeg krabbet, og den halvdelen hvor jeg ble bært av mine gode venninner.

Jeg er så forelska i den kvelden vi hadde i går, skulle ønske vi kunne gjøre sånn hver kveld. Minus Vodkaen. Tid for bildedryss!

I dag er formen heller dårlig. Våknet opp og spurte en av mine beste venninner hvem hun var, så det burde jeg kanskje tatt som et tegn på at jeg burde ligget lengre. Men jeg hadde jo ærender jeg måtte nå, så det var bare å ta seg selv i nakkeskinnet. Åh, verdens beste kveld, det var verdt det <3

jeg tenker koffert

Det er stygt å være negativ når man er så heldig at man skal reise på feire. Men jeg må bare nevne det likevel: jeg hater å pakke! Spesielt når jeg er dødelig trøtt og har en magnet i hodet som drar meg mot hodeputa. Gleder meg så mye til å sove at jeg ikke har ord.

Nå nærmer det seg midnatt, og jeg begynner å komme i mål når det gjelder pakkingen. Etter jobb i morgen skal jeg være i Oslo to netter for å leke med venninner, og så drar jo Selma, Maria og jeg til Egypt.

Får dere øye på Bella? Hahaha....

Nå mangler jeg egentlig bare å pakke toalettmappen, så er jeg i boks! Men den trengs jo i morgen tidlig, så får ikke akkurat bært kofferten ut i bilen. Herregud som pakking STRESSER meg.

Macen må jeg slukke for allerede nå, tør rett og slett ikke å bli sittende og surfe i natt. Går så fort fra å være trøtt til å være overtrøtt om kvelden, og da kan jeg bli sittende i timesvis. Jeg tør rett og slett ikke å være like trøtt på jobb i morgen som jeg var i dag....

Håper alle sover godt og drømmer søtt! <3

på jobb

Hello. Jeg sitter og sover på jobb. Er så jævla trøtt. Dette går ikke an! Må skjerpe meg, og legge meg klokka åtte i kveld. Er så trøtt at jeg snorker når jeg ler, liksom. Liksom.

whatever

Ida: Selmaaaa?

Selma: Jaaaa?

Ida: Mc Donalds stenger om 10 minutter.

Selma: GLEM det.

Ida: Jammen, Selmaaa...

Selma: Nei.

Ida: Jo.

Selma: nei:

Ida: Jo.

Slik endte diskusjonen. Happy face.

Fikk bare så heftlig lyst på cheeseburger. Det hender når jeg er sliten. Er jo sliten ganske ofte. Så får jeg heller ligge og ta sit ups i hele natt, whatever.

fra partyqueen til partypooper

Hei og hopp alle sammen! Eller mere.... Hei fra det late dovendyret som ligger i fosterstilling i senga. I skrivende øyeblikk ligger jeg i senga til Selma - i Oslo! Tok toget inn i stad fordi min kjære Thea bestie har bursdag i dag, hun fyller hele 22 år i dag. Så vi har vært en gjeng med jenter og spist på Sushi & Wok på Majorstua. Like god mat som alltid! Og veldig hyggelig selskap. Problemet er bare at jeg er så jævla trøtt, så jeg har nesten sittet med hodet i woken og sovet. Skikkelig partypooper! Klarte ikke et glass vin en gang.

Siden jeg begynner på jobb igjen i morgen, skal jeg bruke litt tid på å oppdatere meg der jeg sist slapp, og så skal Selmabestis og jeg kose oss med film. Midnight in Paris!

Kommer sterkere tilbake. ZZzzzzzzZZz.

Å neeei, jeg har jo ikke skrevet noe bursdagsinnlegg til Thea! Det er jo obligatorisk når bestisene har bursdag, selv om ingen vil ha. Hahaha. Men da får jeg bare snike inn et par ord om min lille blomst her. Gratulerer med dagen, Thea <3 Du er virkelig et av de snilleste menneskene jeg kjenner, og jeg er så glad for at vi er blitt kjent. Vi har kjent hverandre i mange år nå, men det er først de siste to årene vi er blitt så nære venner som vi er nå. Og det setter jeg EVIG stor pris på. Ser fram til enda en feiring, tusen smasker og dasker.

Thea og Ida, en fuktig sommerkveld på byen for snart tre år siden. Hårfine og brillefine.....

stjerneskudd og konfetti

HALLO. Har sittet i bil i 10 timer i dag. Køen fra helvete, turen skal egentlig ta 4 timer. Takk og lov for at det var Lisabeth jeg kjørte med, for vi har hatt latterkrampe 95% av tiden. Så dere kan jo bare gjette om jeg er HELT utladet nå? Har ikke vært så sliten siden... Ja.

Men før jeg lar øynene hvile kan jeg jo fortelle dere om nyttårsfeiringen vår! Vi kjørte opp til Skeikampen, hvor vi skulle bo på en stooor hytte. Det bodde sånn cirka 40 andre mennesker der, så dere kan tro det var livlig da vi kom opp dit. Masse hyggelige mennesker, og kjempegod mat.

Flaks for dere, så har jeg ikke så mange detaljer fra gårsdagen, jeg var hard på flaska som en fjortenåring. Etterhvert måtte jeg bare gå over til å drikke vann, men dere vet jo hvordan folk reagerer på det. Drikkepress!

Rølpet som en unge i går, og er flau over mye jeg har sagt og gjort. Tror klokken var rundt 6 om morningen da jeg kastet rundt meg med pizza og ropte rundt i den sovende hytta fordi jeg lurte på; ER DET NOE LIIIIIIIV HER?! Og husk at jeg nesten ikke kjente noen der.

Men, som jeg pleier å si: man må jo bare le. Det viktigste er at jeg ikke oppfører meg sånn på jobb. Eller i edru tilstand i det hele tatt. La oss se på noen bilder.

Min danske søster Nadja og meg <3

Brisne Ida syntes at fargerik konfetti var LIVET!

Yes.

Danskene igjen. <3 til han bak der, han fikk gjennomgå stakkar.

Lisabeth og Ida klare for fyrverkeri! Vi hater raketter, så koste oss med stjerneskudd.

Rettelse: koste oss VELDIG med stjerneskudd.

Skar meg forresten heftig i hånda. Derfor den proffe bandasjen!

Når du skrur på kameraet om morgenen, og bare; hvem er dette?

Vil også rette en stor takk og unnskyldning til den supersnille politimannen som nærmest bar meg hjem til hytta etter at vi hadde vært på kro. Jeg ropte visst "voldtekt", "voldtektsmann" og "fritt villt" hele veien, men jeg har lært av min far at jeg aldri skal være full og gå alene på fjellet med fremmede menn. Det er klart man blir litt preget......

Haha, jeg må bare legge meg. Orker ikke mer. Natta!