tid for hjemreise

Pågrunn av dårlig internettforbindelse har det blitt dårlig med både blogging og bilder de siste dagene, så sorry for det! 

I dag morges våknet jeg grytidlig av telefonsamtaler fra folk som var på vei hjem fra byen i Norge (akk, tidsforskjell...), så jeg stod like gjerne opp. Jeg satte på Jack Johnson, og la meg i badekaret for å nyte morgensola. Utrolig deilig! 

Greit, det var ikke hele sannheten. Jeg satt klissnaken med beina i været og raket leggene, og med den høye musikken kunne jeg verken høre eller huske at jeg ikke var alene. Stakkars Idabestis som våknet til slik et syn! 

Vi har seriøst hoppet og kjeftet på koffertene våre i to timer i dag. Vi har jo ikke shoppet SÅ mye?! Bare dårlig med pakkeskills, I guess. Jeg måtte legge igjen min høyt elskede strandbag til fordel den nye Guess- veska, og da jeg for fjerde gang hadde lovt kofferten at "hvis du bare lukker deg NÅ, så LOVER jeg at det ikke kommer flere ting!", lå det plutselig to par sko og et par kjoler igjen. Med andre ord: håndbaggasjen min veier 15 kg og ser ut som en deformert vaskekurv. Ankommer Norge med stiiiil!

Kofferten til HØYRE er min. Her etter at vi hadde pakket på torsdag for å bytte hotell. 

Kom akkurat til å tenke på flyturen vi hadde hit. Den var LANG. Det hjalp selvfølgelig mye at vi hadde musikk, spill, filmer og tv- serier å se på, men ingen kan påstå at det ikke kribler litt i beina og svir litt i rumpa å sitte stille så lenge! Da jeg tok dette bildet var jeg LYKKELIG! Bare 50 minutter igjen!

jeg vil ikke hjem

Siste natt på Indigo Pearl, siste natt i Thailand. Jeg vil ikke hjem!

en lykkelig happyhour

I dag var det meldt grått vær og litt regn i Phuket, så vi hadde ikke noe hastverk med å komme oss opp av senga. Men da vi tittet ut i hagen i dag tidlig, var det jammen en strrråååålende sol som hadde kommet for å holde oss med selskap den siste dagen vår i Thailand! Hurra! Vi pakket sakene, vandret rundt i hotellets store labyrint, helt til vi kom til det fantastiske skiltet "BEACH ACCESS". Med olje og solfaktor 2, leide vi bademadrasser og la oss på vannet - hvor vi ble helt til jeg følte at trynet mitt så ut som en skrella vannmelon. Vi gjorde det klokt i å forlate den fine stranda, for å si det sånn! 

På vei tilbake til leiligheten vår går man forbi et bassengområde med bar i vannet, og enda bedre: det er 16 årsgrense der! Jeg er jammen ikke vant til å være tre og et halvt år eldre enn aldersgrensen, så det var jo STAS. Neida. Men det var vanskelig å motstå fristelsen, så vi slang oss ned på barkrakker i vannet og bestilte (gjett a) mojito! En drink ble til to, to drinker og før vi visste ordet av det danset vi rundt i bassenget med hver vår kokosnøtt, fyllt med noe... drikkbart. Jeg er jo nesten blitt avholdsmenneske, så det er ikke mye jeg tåler her i varmen!

 

HAHA, nice!

coming to an end

Noen av dere lurer på hvorfor vi byttet hotell. Det var absolutt ikke noe galt med Cape Sienna, men hotellet vi bor på nå er litt nærmere flyplassen! Så da slipper vi å stå opp før vi har lagt oss når vi skal hjem på lørdag : ) Blir her i to netter! Noen spurte også om hva det koster en natt på dette hotellet. Er ikke heelt hundre prosent sikker, og jeg tror det varierer etter når du skal være her, og ikke minst hva slags rom. Så for de som lurer på pris, bør dere gå inn og sette sammen deres egen tur på nettet. Vårt er bestilt gjennom Startour.no, så dere kan jo evt. sjekke der! : )

Vi har akkurat vært og spilt tennis, noe som egentlig er sykt lite chill i denne varmen. Tennis kan være gøy det, men ikke når man får dunkende hodepine om man glemmer å drikke vann mellom hvert slag. 

Jeg kan ikke tro at det har gått 12 dager!  Om en og en halv dag sitter vi på flyet hjem til iskalde Norge, og så kommer vi til å furte fordi vi ikke utnyttet turen ENDA mer enn vi gjorde. Vi har hatt det så sykt bra her i Thailand!

Har du vært i Thailand før, eller kunne du tenke deg å dra? 

rommet vårt på indigo pearl

Sånn, da var den deilige maten spist, og jeg har lagt inn bilder av det nye hotellrommet vårt! Er litt grått og trist vær i dag, så nå tenkte vi å spille tennis, og kanskje shoppe litt.

Hvis dere vil se mer til hotellet kan dere gå til indigo-pearl.com. 5- stjerners hotell i Phuket, som dere bare burde oppleve : ) er fortsatt målløs over hvor fint det er her!

wow!

Bare en liten update! Vi kom akkurat til det fineste hotellet jeg noen gang har vært på! Det heter Indigo Pearl, og vi får den beste servicen, det fineste rommet og you name it. Vi var heldige å få snakke med Pr manager Panchan, og nå har vi fått oppgradert rommet vårt 4 nivåer! Ikke verst. Vi har stooort og fantastisk rom med egen hage som har privat badebasseng, sittegruppe og badekar på terrassen, jeg er egentlig helt målløs over hvor flott det er her!

Akkurat nå sitter vi i hovedrestauranten, Tin Mine og har bestilt mat, så jeg oppdaterer med bilder og diverse etterpå!

Thank you, Panchan, we love the hotel!

tiden flyr...

Herregud, tiden her flyr så fort! Nå har vi bare to dager igjen, og jeg fant plutselig ut at det er tre dager siden jeg har ligget i sola. Ble så lei av å ligge stille og svette at jeg har gjort alt mulig annet rart i stedet, og nå føler jeg meg likblek! Jaja, det blir rett hjem til solarium.

Idabestis og jeg var nettopp nede og betalte hotellregningen vår - altså alt vi har spist og drukket på hotellet. Jeg sier bare HEHE, og håper på at jeg får lønning snart.

I kveld var vi ute og spiste på en restaurant som het Rockfish. Hyggelig ved første øyenkast, ettersom vi ble plassert i en sofa med utsikt over havet, men mindre hyggelig ved andre, tredje og fjerde øyenkast. Restaurant i fri natur er jo ikke barebare. Under måltidet var vi vitne til en frosk som spiste en kakerlakk. Det sier vel sitt!

Jeg er rett og slett for lat til å reise meg og hente kameraet så jeg kan legge inn bilder. Så dette får bli en bildefri post! Nå skal vi slenge på en film og sove, i morgen tidlig skal vi bytte hotell!

phuket zoo

Som dere kanskje fikk med dere, var Idabestis og jeg i zooen i Phuket i går. Utrolig gøy - og litt skremmende! Jeg gikk konstant rundt med gåsehud og var livredd for at en eller annen krokodille eller slange (de verste dyrene jeg vet om) skulle hogge tak i beinet mitt og drepe meg, men det gikk overraskende bra. 

Vi startet zoo- besøket i selskap av slanger og papegøyer, og måtte så klart ta bilder. Idabestis valgte den gule slangen og jeg valgte SELVFØLGELIG papegøyene. Som igjen valgte å spise opp solbrillene mine.

i dag møtte jeg mumfy

<3

- Og apekatten Selma lånte oss hvert vårt par flatterende solbriller. Thanks! Monkeypooose.

the zoo, baby

Goddag! Dere i Norge ligger vel og snorker som en gjeng med små purker, men vi derimot er on the go, og klare for å dra i zoo! Bloggen til Bøtta var en levende reklameplakat for oss, så etter å ha sett bildene hans fra zoo- besøket, bestemte vi oss for at vi  dit før vi reiser hjem. 

Kjole fra Zara, solbriller fra solbrillekongen.

roomservicen, my love

Noen har visst merket seg at jeg står som "i et forhold" på Facebook igjen. Alle kan senke skuldra, krumme ryggen og slippe pusten trygt ut - det er jo tross alt roomservicen på hotellet jeg har innledet et forhold med.

NAM. 

Idabestis står i dusjen og later som om hun er Miley Cyrus, ekstremt sjarmerende. Og nå kom nattaservicen som er noe latterlig, men samtidig veldig søt. De banker på døra, kommer inn og tenner et telys og legger et par blomster og noen visdomsord på senga. Dagens lapp sier: praise the bridge that carried you over. 

PEN.

bruce barker ved bassenget

Da vi kom til hotellet for en uke siden og innstallerte oss ved bassenget, la vi fort merke til en mann som hadde et godt øye til oss. Han satt rett og slett og stirret, og flyttet gjerne på seg for å ha utsikt til... Oss. Vanligvis ville jeg freaket ut, kalt mannen en gris og ledd av at han kunne vært faren min - men ikke denne gangen. 

Hvorfor?! Herregud! Han er identisk med... En blanding av Nigel Barker og Bruce Willis! Noe som vil si at han er ekstremt heit. Vi kaller ham bare Bruce Barker.

Bruce Barker har selvfølgelig en kone, men henne ser vi ikke mye til. Hun tåler visst ikke så mye sol. What a shame!

what a wonderful- AUCH! day

Idabestis og jeg har hatt en FANTASTISK deilig dag! Først spiste vi frokstlunsj ved bassenget, før vi lå og kokte et par timer på hver vår solseng. Så dro vi ned til stranda, der vi som nevnt kjørte vannscooter med vind i håret og store smil om munnen. Etter litt fart og moro hadde jeg kramper i hendene og stiv nakke, så vi bestemte oss for å prøve en thai massage!

Vi fant et koselig og ganske billig spa utenfor et hotell, og bestilte hver vår thai massage i en time. 300 baht for en time! tilsvarer cirka en femtilapp. Ikke så verst, eller hva?!

Jeg hadde jo helt glemt at thai massage gikk ut på at noen står og går på deg, og ante fred og ingen fare helt til en liten thai tok løpefart og kastet seg på kroppen min som en vill apekatt. Med armene på ryggen min svingte hun seg rundt, plasserte beina sine på rumpa mi, deretter lårene, og på et eller annet merkelig vis klarte hun å gå rundt på lårene mine, som til alles informasjon har en veldig... flyttbar hud. At hun greide! Jeg holdt i hvert fall på å sprute ut i latter - helt til massøren stilte seg på gulvet ved siden av meg, spredte beina mine og begynte å utføre gymnastikk med kroppen min. Trusa mi sklei til side, og jeg ble helt paralysert. Jeg åpnet øynene, og til min store glede satt det skandinaviske gutter i kø og SÅ PÅ. 

Jeg lukket øynene, prøvde å slappe av og nyte massasjen, men trusa mi var virkelig IKKE der! Jeg prøvde diskrèt å skyve den på plass, men så ble jeg snudd rundt, og apekatten klarte på merkelig vis å låse både armene og bena mine fast. Plutselig hadde jeg foten min i nakken, og det var ikke sjans: fritt innsyn! Hælvete heller, hvorfor utsatte jeg den shavingen....

Massasjen var sykt deilig, men da jeg var ferdig hadde jeg bare lyst til å synke i jorda. Idabestis og jeg betalte en femtilapp hver, tok på oss solbriller og gikk smårødmende fra stedet. Jeg var tydligvis ikke den eneste som hadde hatt truseproblemer.

På hjemveien tegnet vi i sanda og tok bilder. Livet er herlig!

ida i vanntrafikken

Gjett hva jeg prøvde for første gang i dag! Vannscooter! Weeee, det var så gøy. Det skjer ikke ofte at jeg ler, smiler og skriker for meg selv, men midt ute på havet i dag fylte jeg lungene med luft og hylte av glede. Det var så deilig! Med gassen i bånn var jeg selvfølgelig livredd for å dø, men jeg tenkte at da ville jeg i hvert fall dødd i et lykkelig øyeblikk.

Når jeg bosetter meg i varmere strøk, SKAL jeg ha en vannscooter.

dagens hete tips!

Tenkte å tipse dere om det store, nye for mer eller mindre ivrige netthandlere! Dere trenger nemlig ikke være VIP- kunder, sponsede bloggere eller lignende for å få rabatter på forskjellige nettsider. Dere kan bruke Kupongkode.com! Veldig enkelt og greit. Du registrerer deg rett og slett på siden, følger med og ser om det er noen kupongkoder du kan bruke, og så handler du billigere på veldig mange nettsider. F.eks på Nelly.com, som er en av mine favoritter på nettet! Vet også at de har en kupongkode som gir deg 20% hvis du handler på Asos.com (de har MYE fint, for dere som ikke kjenner til det!), for ikke å snakke om at de kan gi dere rabatter hos Apple store, Norwegian, Hotels.com, HM og Ellos. Her er en oversikt over de mest populære rabattene deres:

Det går an å melde seg på epost- varsling slik at du blir oppdatert når det kommer nye kupongkoder, og du kan også legge inn dine egne koder på siden! Fordelene er mange. Les alt om det her

Da lar vi det være dagens siste og KLOKE ord fra meg! Bare et lite tips til alle som kanskje bruker LITT for mye penger på nettet, og ikke har vondt av å spare noen kroner, hundrelapper og kanskje til og med tusenlapper. 

Nå er det natt i Thailand, så jeg skal legge meg. God natt, kjære lesere : )

smelt snøen med lighter, a

To fæle og usminkede tryner er på vei ut døra. Vi trives godt med å være latsabber på hotellet, så vi skal TVINGE oss ut til Phuket town for å se litt på livet, spise (litt mer) mat og kanskje shoppe litt. 

Hører forresten at folk snør inne der hjemme. Håper mye skjer med været på en uke, jeg NEKTER å komme hjem til... masse snø. Jeg hater snø. 

Digga sjæl. Håper vi ikke møter på kjentfolk!

svar på noen kommentarer

Jeg er megadårlig på å svare på kommentarer, men her kommer svar på noe av det mange har spurt om!

Hvor i Thailand er du?

Jeg er i Phuket! Nærmere bestemt Kamala Beach. Veldig rolig område med ganske lite liv, men det er ikke så langt dit det skjer. Kamala består av hoteller, en liten samling restauranter, en flott strand, et par skreddere og en del suvernirsjapper.

Hvor varmt har dere det?

Det ligger vel på rundt 33 grader! Egentlig alt for varmt for meg, men gleder meg ikke akkurat til å komme hjem til 8- og snøvær! Idabestis og jeg har faktisk hemmelige planer om å droppe flyet hjem, leie et hus her (det er billig!) og bli en stund.

Hva heter hotellet du er på?

Cape Sienna! Nydelig hotell, og kåret til verdens 4. mest romantiske hotell : ) Link her!

Hvordan fikset du reisen? Hvor booket du fly og hotellrom?

Startour, enkelt og greit! 

Hvor er denne kjolen fra?

Den har jeg kjøpt i en jallasjappe i Patong, dessverre! Det samme gjelder Idabestis sin. Kostet sånn ca 50 spenn, wihu!

Hvor er dette antrekket fra? Og øredobbene?

Antrekket er fra Idas koffert! Toppen fra Vila og highwaist- skjørtet fra HM. Øredobbene er kjøpt på en random butikk i London. Tunikaen på det øverste bildet er fra Primark, og solbrillene er fra Solbrillekongen.no

Jeg skal snart til Kamala beach/ Cape Sienna, har du noen anbefalinger å komme med eller noe vi må holde oss unna?

* Kamala Beach er veldig rolig, vil dere ha liv, så må dere nok inn til Phuket town eller Patong!

* På stranda har de billig vannsport, f.eks bananbåt og vannscooter! I hvert fall billigere enn andre steder jeg har vært.

* Hvis det er dyrt for massasje og spa på hotellet du bor på, slik som det er på mitt, så sjekk på stranda! De har egne massasjeboder der, det koster nesten ingenting. Men selv foretrekker jeg å betale litt mer på hotellet, i og med at det er uutholdelig varmt på stranda, fullt av sand og kanskje ikke så hygienisk som det bør være.

* Jeg er langt i fra begeistret for middagsrestauranten på Cape Sienna! Den heter Plom, og er så eksklusiv at du får kunst på tallerkenen i stedet for mat. Dyrt og smaker rart, men det er vel smak og behag!

* Room- servicen på rommet og poolbaren er helt FANTASTISK på mat og drikke! Alt jeg har smakt på menyen er digg, og de er gode på smoothies og drinker. Prøv en strawberry smoothie, men styr LANGT unna strawberry daquri - de vet tydligvis ikke hva det er fornoe her. Det jeg fikk smakte noe jeg pleide å blande før jeg drakk alkohol lovlig. Litt rester herifra, litt rester derifra.

 * Skybaren på hotellet mitt er idalicious! Jeg elsker den! De har sykt gode mojitos og stooore tequilashots - for ikke å glemme en fantastisk utsikt og koselige servitører. 

* Hvis du vil ha med deg brunfargen din hjem: BRUK SOLFAKTOR 30! Du blir brun, du slipper bare å bli brent. Jeg pleier å sole meg med solfaktor 2 (olje) når jeg er i "syden", men her funket det ikke med faktor 20 en gang. Protection!

* Og forresten... Her om dagen lå jeg i vannkanten på alle fire og "grafset" i sanda. Plutselig ble jeg BITT i fingeren, og det gjorde så vondt at jeg skrek til meg oppmerksomheten til hele stranda mens jeg løp opp av vannet som en krabbe på speed. En eller annen tysk turist forklarte meg at det var en 30 cm lang fisk som het noe rart. Så watch out for grafsing i sanda, haha! 

Mitt siste Thailand- tips får bli: IKKE PYNT DEG FØR DU SKAL PÅ STRANDA! Du blir seende ut som en pasient på et gamlehjem etter fem minutter uansett. Klimaet her er så fuktig at det er umulig å se bra ut. Ta bildet mitt som et eksempel. Her går jeg min sexy walk opp av vannet (greit, jeg var kanskje ikke helt forberedt, men drit i det), og likevel ser jeg ut som en skalla idiot fra Finland. Get my point? Hilsen en som har brukt timesvis foran speilet her, til ingen nytte.

you know a retard when u see one

Damn it. Jeg lå og var deilig i sola helt til sidedamen plutselig observerte små bobler på kroppen min. Det har skjedd før, og det eneste som gjør at jeg kan unngå å bli enda mer flekkete, er å oppholde seg litt kjølig i skyggen. Så her ligger jeg, og blar med rødmende kinn gjennom dagens bilder. Etter en mojito til frokost var det nada problem å svinge seg foran kameraet. Jeg er så... Vakker!

Sexy pose!

det lille veldedighetsprosjektet

Verden er så alt for liten! Men denne gangen, på hyggelig vis. Det viser seg at alle vi kjenner plutselig er i Thailand eller skal til Thailand mens vi er her, så da blir det jo litt lekekamerater noen av dagene. Kjempekoselig!

I går var det Jørgen og Susanne som tok turen innom oss på Cape Sienna. Vi koste oss i skybaren med mojito og tequila, før vi gikk ned på det KJØLIGE rommet vårt og fortsatte kvelden med roomservice- dinner, Singha (thai- øl) og chatting. Har dere prøvd Chatroulette? Haha, evig genial chatteside hvor du skrur på webcam, og så kan du "nexte" deg gjennom chattepartnere fra hele verden. Er du heldig møter du på kinsere som er midt i akten og dekorerer skjermen din med melis, eller kanskje russiske chicks som gladelig blotter en oppblåst og høyst unaturlig pupp her og der. Ps. Ikke chat mens du spiser, stor fare for å miste matlysten! Bare så dere ikke misforstår meg: dette ER ikke en pornoside på noe som helst vis, det hender bare at du støter på en del gærninger - akkurat som du ville gjort i det virkelige liv hvis du reiste jorda rundt, hehe. 

Og sånn ellers, så ble Jørgen og Susanne vårt lille veldedighetsprosjekt i går. De er nemlig backpackere, og har de siste ukene fått erfaring med harde senger, insekter, null aircondition og toaletter man ikke kan skylde ned. Så da vi satt her med all vår luksus, tilbød vi dem rett og slett en seng - og ikke særlig overraskende: de takket ja. Så i dag var det bare for de to solbrune nordmennene å krabbe ut av hotellet uten å bli oppdaget, før vi to andre satte kursen mot bassenget for å velte oss i... enda mer luksus. 

Livet er herlig som ikke- backpacker! Selv om jeg kanskje kunne tenke meg å prøve det en gang også - i 3 dager, eller noe : )

Trykk på bildet for å komme til reisebloggen til Jørgen og Susanne!

dags for å sosialisere seg litt

Dagen i dag har vært max chill! Vi sov litt for lenge, og dro de halvbrente rumpene våre ned til bassenget hvor vi ble liggende og koke, drikke drinker, sove mer og lese bok. Vi tok også en liten siesta i bassenget med hver vår mojito, og jeg lo av fulle lunger da boka til Idabestis ble gjennomvåt. Festlig nok.

Men NÅ skal vi sosialisere oss! Med folk jeg ikke kjenner. Så da blir det vel noen nye bekjentskaper i dag og. Hejj!

dont be shy, girls!

I kveld har vi kost oss langs strandprominaden! Spiste ute på en restaurant med livemusikk og gikk litt i småbutikker etterpå. 

Selv om maten ikke var særlig bra på restauranten, var det utrolig stemning! Hehe. Det lille, søte livebandet som sang engelske hits med thai- aksent var det jo umulig å ikke bli sjarmert av. Med thai- aksent mener jeg for eksempel at de sier L i stedet for R. Det var ekstremt festlig, spesielt da de fremførte "Angels" av Robbie Williams, haha!

vi blir nok aldri venner uansett

Jeg har en morsom liten fakta til leserne som har kjørt skuta videre og nå også kaller meg dyreplager fordi jeg bruker sminke som er dyretestet. Visste dere at tamponger og bind er testet på dyr? Så med mindre dere er gutter eller ekstremt uhygieniske, så er dere minst like dyreplager som meg. Og NÅ legger jeg den ballen dø. For å være helt ærlig så er jeg lei av å høre at hesteridning ikke er dyreplageri fordi hesten ikke har vondt. Neivel. Apekatten hadde ikke vondt da jeg holdt den heller. Dessuten var ALLE dyr frie i naturen i utgangspunktet. Nå legger jeg den ballen død, hat meg gjerne. Jeg har rett uansett. Alltid!

Har forresten funnet noen ulemper ved Thailand:

* De er så glad i hvit hud her at de har et eller annet blekemiddel i nesten alt! Så pass på hva slags solkrem og såpe dere kjøper her, hoho.

* Været er så klamt, at uansett hvor mye vi fikser oss på håret, så blir det porøst og ullete med en gang vi går ut døra. Noen som har tips mot det?

dyreplager sjæl

Jeg tar sjeldent til meg negative kommentarer, og pleier som oftest og fnise for meg selv over at noen engasjerer seg såpass i livet mitt at de bruker tid på å slenge dritt. Men NÅ kan dere tro at jeg er pissed.

Etter at jeg skrev om mitt besøk på et apesenter her i Thailand har jeg fått haugevis av rasende kommentar og mail om at jeg er en dyreplager og et ondskapsfullt menneske. For det første: de eneste "dyra" jeg plager er fluer og små krek som får ansiktet mitt til å hovne opp. For det andre: hvem er dere til å dømme? Vil dere påstå at dere aldri har betalt inngang på et sirkus for å se elefanter løpe rundt i ring med ti kilo hodepynt? Dere har aldri vært med familien på zoo og stått og "ååååh"-et og "nååmmiiin"- et over tigere, løver og apekatter i bur? 

I stedet for å angripe meg og si at jeg burde dø fordi jeg har holdt en apekatt kan dere kanskje sende meg en link og skrive noen saklige ord om hvordan dere tror apekatter lever her i Thailand? Vi lever i en brutal verden, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke føler meg som en skurk i den store sammenhengen. 

Skal vedde for at et par av dere rir hester  og er ivrige kjøttspisere også. Håper dere har god samvittighet når dere sparker hælene inn i siden på hesten for at den skal løpe fortere, eller kaster i dere en hel pakke nuggets som er laget av høyst plagede kyllinger. DYREPLAGERE. 

mø fra thailand

Da jeg våknet i dag trodde jeg at jeg var dritsmart, og i halvsøvne begynte jeg å skrubbe meg i panna og i hårfestet, der jeg var solbrent. Ti minutter senere så jeg ut som en Litago melkekartong, og begynte nesten å grine. 

Ettersom jeg følte meg grise(ku)stygg, mistet jeg matlysten og spiste to melonbiter til frokost. Neste: spaavdelingen. Damene på spaet nektet å skrubbe resten av trynet mitt, i fare for at jeg skulle bli enda mer kutryne. Så Idabestis og jeg trøstet oss med tre timers massasje og ansiktsbehandling. Litt fuktighet til et brent tryne kan da aldri skade! Følte meg tusen ganger bedre etterpå, og nå ser jeg bare ut som en.. kalv.

Jeg syns forresten det var superkleint med massasje. Spesielt da massøren knelet foran meg og knadde føttene mine, jeg følte meg så sjef, på en kvalm måte. Men herreguuud, jeg har aldri hatt det så behagelig før! De masserte ALT! Magen, rumpa, ryggen, nakken, hodet, hendene, armene, beina, tærne, ansiktet... ja, dere vet kanskje fra før hvilke kroppsdeler vi mennesker er i besittelse av. Det kuleste var jo at Ida og min sin massasje var synkrone, det ble jo nesten som en dans!

frokost

GOD MORGEN! Solbrentheten har nesten gitt seg, og nå sitter vi i skyggen ved bassenget og har nettopp bestilt frokost igjen. Hva jeg har bestilt vil jeg ikke si en gang, men man kan nesten ikke spise knekkebrød her når de har sååå mye spennende og god mat. Vi har i hvert fall bestilt fire retter til sammen, haha. Fare for å drukne etterpå!

Solbrillekongen har sponset meg med briller på turen! Ta en kikk på siden deres : )

teite ord om kjærlighet

Du vet det stive blikket og falske, stive smilet du gir noen du er skikkelig misunnelig på? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har servert det blikket de siste dagene. Jeg vanker rundt på et hotell som er kåret til verdens 4. mest romantiske hotell, og uansett hvor jeg snur meg ser jeg lykkelige og forelskede kjærestepar.

De holder rundt hverandre og ler med åpne munner i bassenget, de ligger i skyggen og kiler hverandre på ryggen, de gir hverandre takk-for-i-går-blikket ved frokostbuffeen, og bestiller drinker med to sugerør. 

Jeg har aldri før i hele mitt liv sett på kjærestepar og tenkt "akk, om jeg bare hadde det der." Kanskje fordi jeg alltid har følt at jeg har hatt det, og når jeg ikke har hatt det, så har jeg ikke følt at jeg har trengt det. Men de siste dagene er det blitt annerledes.

Kanskje det er sola som koker hull i både hodet og hjertet mitt? Eller er det bare slik at et liv uten kjærlighet er et liv uten mening?

Utsikten fra balkongen vår. Romantisk, eller hva?!

i dag ble jeg kjent med en apekatt

Et av ønskene mine for turen gikk i oppfyllelse i dag! Taxisjåføren vår var en god lytter, og stoppet på et apesenter på vei til shoppingsenteret. For å være helt ærlig gjorde det litt vondt i magen, for jeg har en svak mistanke om at disse dyrene ikke har det spesielt bra. Vel. De hadde mat, masse leker og familie, men dyr i fangenskap er jo ikke bra i det hele tatt.

Uansett, apekatten som Idabestis og jeg ble bestevenner med, heter Dum og er 2 år gammel. Han var så nydelig! Hoppet opp på fanget vårt og prøvde så godt han kunne å tungekysse. Han tok situps, pushups, dykket og svømte under vann, løftet vekter, syklet, spilte basket og smilte pent med de små tennene sine. 

halla kattepus

Norsk tid: 19.02

Thailandsk tid: 01.07

Bestisen sovnet for maaange timer siden. Vi har holdt oss unna solen i dag, men er slitne likevel. Ti timer med shopping var kanskje ikke særlig avslappende likevel?!

Det ble i hvert fall pysj og middag gjennom roomservice i kveld, og nå ligger jeg bare kort som jeg er på sofaen og hører på musikk, mens jeg irriterer meg over at det tar tre timer å laste opp ETT bilde!

Fikk heldigvis kjøpt aloevera i dag! Ryggen min holder på å falle av, og hårfestet mitt er så rødt og sårt at det til og med er umulig å børste håret. Syt syt! Nå skal jeg prøve å få lastet opp litt bilder så jeg kan oppdatere dere på hva jeg har gjort i dag.

 

Kjøpte meg pysj i dag, hihi. Er så kaldt på rommet her! Fantastisk med aircondition, men en mellomting er bra. Skjønner meg ikke helt på.... knappene. Så er enklere med pysj!

bananer skal ikke velte, da men

Hei! Nettet er vennlig mot meg, men i og med at det mest sannsynlig bare varer i fem minutter, får jeg skynde meg. Idabestis og jeg sitter i skyggen og har akkurat bestilt lunsj og noe kaldt å drikke. Vi holder oss unna solen i dag.... HE HE. Var på stranda i går nemlig, og der lå vi ute på bademadrass og solte oss i flere timer. Merkelig nok gikk det bare ut over trynet og litt av skuldrene, så vi slapp egentlig billig unna. Men det SVIR som et helvete, så derfor tar vi det veldig rolig i dag. Tenkte å kaste oss på Google og se hva annet spennende vi kan gjøre! Jeg syns jo f. eks shopping er ganske spennende, men min reisepartner er litt mer til fjellklatring, elefantridning og den slags. Gah... Jeg vil forresten kose med apekatter og tigerunger! Kanskje vi finner en solfri zoo?

På stranda i går kjørte vi bananbåt. IRRITERENDE: litt av leken er jo å se om man klarer å holde seg på, men det går jo ikke når hele bananen velter?! Hvis det finnes grupper som fronter at bananbåter ikke bør velte på Facebook, så melder jeg meg inn med en gang. Jaja. Vi overlevde. 

Morsdag, Valentines day og kinesisk nyttårsaften feiret vi med et lite vors på rommet før vi gikk opp i skybaren og ble kjent med nye mennesker. Kos kos! Og forresten: de har verdens deiligste mojito(?) her, så nå liker jeg det likevel. 

Historien bak bananbåtturen er faktisk at disse mennene ikke hadde råd til lunsj og trengte penger (yeah right). Og hvem sier vel nei til litt veldedighetsmorro? Fine var vi i hvert fall, der vi satt på "bannannn'".

Brent og fint, med alkoholfri melondrink : )

Seee, jeg fikk valentinsgave av Idaen min! She's so sweeeet.

Skåål!

IDABESTIS!! Til dere som irriterer dere over at jeg kaller henne det: jeg akter å kalle henne det til jeg dør. Med mindre hun legger ut toppløse bilder av meg på Facebook, da. 

nettrøbbel

Har litt nettrøbbel, så det er umulig å laste opp bilder eller gjøre noe i det hele tatt! Får sette meg i resepsjonen senere og oppdatere dere litt.

Nå skal vi smøre oss inn i faktor 20 ( ikke prøv dere på å si at jeg trenger 30!) og komme oss på STRANDA! : ) I love life.

utbrente kubbelys

Idabestis har sluknet som et utbrent kubbelys (høhø) på senga si, så jeg benytter anledningen til å bruke nettet som slår seg vrang når vi bruker det samtidig. Nå kan jeg angre på at jeg ba min bedre halvdel om å ta med egen laptop. Grunnen at var jo at hun er verdens største Facebook- nerd, og at jeg sjeldent får kloa i Macen min når hun er i nærheten - så å si. Hvem er det som sjekker profilen til alle Facebook- vennene sine en gang i timen, liksom?! Nok om det.

Vi er helt utslitte etter den lange reisen, så vi gikk nettopp opp fra bassenget. Bestemte oss for å ta det ekstremt rolig i dag, noe jeg ikke angrer på. Etter en deilig lunsj i solen, litt plasking i det ellers så ganske stille bassenget (etterlign et dyr, så skal jeg gjette!), sovnet vi i solen begge to. Flaks at vi våknet opp før huden tok blodfarge! En fin grunnfarge har vi i hvert fall fått allerede, og jeg har HVITE pupper og HVIT rumpe. Kinda hot. Selvlysende, da vettu. Se bilde: 

Kødda, pappa.

bailando, thailando

Da har vi endelig innstallert oss på hotellrommet! Det er gigantisk, har påenmåte tre bad, balkong med deilig utsikt og er rett og slett utstyrt med alt vi trenger. Har ikke ord, men hvis jeg skal finne ett: fantastisk!

gretten tøs og internasjonale ord

Misforstå meg rett, jeg er så takknemlig at det kiler i magen, men akkurat nå er jeg bare supergretten. Tidsforskjellen og den 11 timer lange flyturen har virkelig satt seg mellom øra mine! Klokka er snart 4 om natta hjemme i Norge, her er den vel rundt 10 på morgenen. Vi kom akkurat fram til det første hotellet, og jeg er supergretten for at vi har ventet i en evighet, og fortsatt venter på rommet vårt. Jeg er svett, lukter dritt, holder på å sovne på min egen skulder og vil skifte undertøy så fort som mulig, så nå sitter jeg bare og tripper.

Note to self: "retarded" hører til det vi kaller "internasjonale ord", altså skjellsord vi ikke bruker når vi er på ferie, haha. Den ene resepsjonisten lo overdrevent av meg da jeg spurte om vi rakk å spise frokost mens vi ventet på rommet, og jeg spurte Idabestis om det ikke var ganske "retarded". Må ta meg en runde med disse ordene. Ordene jeg ser på som norske, men som ikke er det AT ALL. Sexy, fuck, retard osv. 

Såååå fresh etter reisen da, gitt! Nei, vent. Dette var jo i går. Dette er nå: 

charterchicks på gardermoen

Da er vi endelig ferdig med alle køer, alle surer tryner og alt som KAN gå galt på flyplassen. Vi har spist, handlet litt og slått oss ned i et hjørne med musikk og godt humør. ENDELIG er dagen her, Idabestis og jeg er på vei til Thailand for faen! Det er så herlig å tenke på at vi har 14 fantastiske dager foran oss. 

En av grunnene til at vi gleder oss så mye, er de to fantastiske hotellene vi skal bo på. Se HER og HER! : ) Weeee! Alt er bestilt gjennom Startour, enkelt og greit! Charterferier er hettttt : )

Flua er klar for avgang!

Og jeg er intet unntak!

Litt lesestoff til turen. Som dere kanskje kan se er jeg stooor fan av Jo Nesbø! Anbefales. Jeg tvang Idabestis til å kjøpe Snømannen, for den er så braaa! 

Ps. Jeg betalte akkurat 59 spenn for å blogge for dere, takk pent!

ren og pen før avreise

Jeg syns det er så viktig å føle meg ren, pen og vel i det hele tatt når jeg skal ut og reise! Derfor har jeg brukt litt tid på akkurat det de to siste dagene. Siste nytt:

Jeg har for første gang fått pedikyr, hos Agnes på Neglhuset! Så tåneglene mine gikk fra å være stygge og triste, til å være søte, sommerlige og veldig Thailand- klare. Nå skal jeg i hvert fall ikke gjemme tærne mine ved hver eneste anledning - selv om det kanskje er litt overeksponering å legge ut et close up av dem på bloggen, haha! Anbefaler Neglhuset på det varmeste, pedikyr koster 550,- hvis jeg ikke husker helt feil!

Jeg hadde så fæle tær at Agnes måtte bruke munnbind. Hihi, neida : )

I går var jeg på Jan Thomas Studio for å farge etterveksten min hos Christopher! Vi spiste lunsj på stamstedet vårt først, og hadde en kjempefin og ikke minst lattermild dag sammen. Er så deilig å tilbringe tid med noen man deler både humor og meninger med! Snille øyenbrynspesialist Fred var også tilstede, og han brukte lunsjen sin på å fikse brynene mine igjen. Både håret og brynene ble superbra! Tusen takk til min kjære Christopher, Jan Thomas Studio og Fred. Fred har forresten fått seg blogg, den må dere sjekke ut her!

Jeg la ut dette bildet på Facebook og spurte om noen ville pule, har ikke fått noen positive tilbakemeldinger enda.

Litt kjekkere enn meg, da.

Her poserer Fred med et lik som stakk huet innom!

Jo, og så bestemte jeg meg for å ta knekken på urinveisinfeksjonen en gang for alle. Jeg har hatt det før, og nekter å ligge og grine når jeg er i Thailand. Så jeg dro til Volvat hvor de bokstavelig talt ranet meg for å la meg tisse på et glass og motta et ark, som jeg igjen måtte selge meg fri fra på et apotek i sentrum. Jaja. Da er vel det meste i boks. Sånn bortsett fra at JEG IKKE HAR BEGYNT Å PAKKE! Gotta go. 

 

sunny day

Så fint vær som det er i dag, tror jeg ganske sikkert at det ikke har vært på lenge! Kan nesten ikke vente med å komme meg ut døra, og nå er det faktisk ikke lenge før jeg skal plassere beina mine i et par sko og valse ut for å ta fatt på dagens gjøremål. Dagens fine gjøremål. Jeg føler meg nesten som et gnagsår av en gladkristen når jeg gleder meg over dagene mine, men jeg kan ikke la være å tenke sånn heller.

Dagens gjøremål:

  • Spise frokost/ lunsj med Christopher på vårt kjære stamsted. 
  • Farge hår på Jan Thomas Studio. 
  • Hente pakker på posten.
  • Vaske gulvet i leiligheten og rydde. 
  • Begynne så smått å pakke til Thailand- turen!
  • Samle sammen adresser til de heldige som skal få skrytepostkort fra ferien.
  • Oppdatere iPoden til den lange flyturen. Tar i mot tips til heit musikk! 
  • Handle solkremer og annet nødvendig til turen. 
  • Avslutter dagen med besøk, middag og film. 

I morgen skal jeg forresten til Agnes på Neglhuset og få pedikyr, slik at jeg har fine tær på stranda i Thailand! Har aldri tatt pedikyr før, har liksom aldri vært spesielt glad i å vise fram tærne mine. Men kanskje det endrer seg nå? Når jeg tenker meg om, så har jeg jo i grunn ganske søte tær.

jeg takker og beklager

Tro meg når jeg sier det, samvittigheten gnager på ribbeina mine hver eneste kveld før jeg legger meg, når jeg tenker på hvor mange ubesvarte mail og kommentarer jeg har fra både lesere og media. Skoleoppgaver, særemner, dokumentarfilmer, tv- intervjuer, radio- intervjuer, portrettintervjuer, leserspørsmål og ikke minst mailer fra lesere som vil ha råd om livet, kjærlighet og you name it. Jeg har rundt rundt 60 uleste mail som jeg fikk fra lesere da jeg gjorde det slutt med min første ex for snart et år siden!

Og det er da man blir opplevd som arrogant, ovenpå og overlegen. Jeg føler bare at jeg må forsvare meg, og fortelle at det ikke er faktum. Jeg åpnet ikke alle de støttende mailene om bruddet mitt fordi det gjorde vondt å lese dem, jeg svarer sjeldent på særemner og skoleoppgaver fordi jeg er redd for å uttale meg feil og forevige noe jeg egentlig ikke er, og av akkurat samme grunn lar jeg som regel være å stille opp på intervjuer.

Jeg er superflink til å stikke det krøllete hodet mitt ned i sanda, og gjør det opptil flere ganger hver eneste dag. Jeg har derfor klart å innse at det ikke er særlig rart at jeg blir sett på som arrogant og overlegen, og det beklager jeg. Flere hundre mennesker bruker tid på å skrive til meg, tenke på meg, lese meg - og jeg blåser i det? Nei, jeg blåser ikke i det. Jeg er bare en smule sjenert, og en smule usikker. Men ville ikke du vært det også, om mange tusen mennesker studerte deg hver eneste dag? Og, ja. Jeg har valgt det selv - skremmende nok!

Mål: bli flinkere til å svare på lesermail og kommentarer, stille opp på flere intervjuer og skoleoppgaver. IKKE stikke hodet i sanda!

Det er alltid viktig å minne seg på hvorfor man driver med det man gjør. Så jeg takker bloggen og leserne for:

Alle søte lesere som kommer bort og snakker med meg og vil ta bilder. Uansett hvor flau og rød jeg blir, det er så koselig!

Mange fine og sterke opplevelser, som de færreste får oppleve i min alder. 

Kunnskap.

Mange fine fester. Fra nå av skal jeg la være å drikke, da. Når jeg blir "bedt på et kjendisparty". 

Fine dager og frihet til å gjøre akkurat som jeg vil. 

Efaring innen media og møter med mange spennende mennesker. 

vil du ha?

Husker dere jeg skrev et innlegg om Lypsyl- konkurransen?Det er jo slik at de 1000 første som deltar er garantert å få en lipgloss i posten, og hittil er det 500 som har deltatt. Det betyr at hvis du skynder deg å delta med å skrive et Lypsyl- relatert innlegg i bloggen din, kan du være ganske sikker på å få en liten overraskelse i posten : )

Her er linken til konkurransen!

jeg liker trynet ditt

OKEI. Da er jeg ferdig å jobbe, og nå skal jeg ut og gjøre masse sånne hemmelige ting. Hvem vet, kanskje jeg skal på date? Neidaaa. Hvis jeg skal på date, så blir det i hvert fall ikke uten bloggen. Vi snakker foto, film, lydmenn, lysmenn og manus. 

Jeg må gå. Så tittei, her er jeg:

Antrekk fra Bik Bok, støvletter fra Nelly.com og løshår fra luxushair.no!

Dere kan jo forresten sjekke ut Side2blogg også, og se om noen av bloggene der faller i smak. Ikke glem å pinge deres egne blogginnlegg også! Hvis de er bra vel å merke : )

hva haru på hjertet, barbie?

For å gjøre en lang historie kort. I går satt vi plutselig på kafè med et par gutter fra SKÅNE. Dere vet, den dialekta man ikke forstår med mindre den kommer fra Anna Anka, for hun skriker så høyt og skjærende at man ikke kan unngå å få med seg hvert eneste ord. Dessuten sier hun så mye interessant piss at man bare  åpne øra og følge med. Akkurat som meg, det er derfor jeg heter Ida Anka på Facebook. Tilbake til vårt lille kafèbesøk. Når jeg møter nye mennesker jeg kunne tenke meg å nevne i bloggen ( kan komme av grunner som at de snakker rart, at det er klein stemning osv.), prøver jeg å la dem være uvitende om bloggen. For det er jo SÅ enkelt. Den store bli- kjent- og- spørre- hverandre- om- de- obligatoriske- tingene- runden er som oftest i gang innen ti minutter, og i og med at vi satt der i et par timer, var det rett og slett helt umulig. Jeg klarte nesten å lure meg unna med at jeg jobber som jordbærplukker, og grunnen til at jeg daffer rundt og ikke gjør så mye er fordi det ikke er plukkesesong. Hallo! Var det det beste jeg kunne komme på?! Sannheten om bloggen kom selvfølgelig fram til slutt, så jeg regner med at jeg kan si... Hei svensker! 

Svenskene var i hvert fall heldige som møtte oss som noen av sine første nordmenn. Viktig å få litt ordentlig norsk kultur inn i blodet med en gang! De trodde nesten ikke på oss da vi fortalte om alle nakenfestene vi pleier å ha her i Oslo. Hallo, det er jo helt normalt at folk kommer naken på vors? Ikke sant? De visste forresten ikke hva trikk er heller. Får nesten morsinstinkt her!

I natt, da Idabestis og jeg omsider hadde spist pannekakene våre, ledd oss i hjel av et blogginnlegg om fising fra feil hull og krøpet til køys, ville Idabestis ha en krem som lå på nattbordet. Jeg lå ytterst, så jeg måtte gi henne..... kremen. Da hun var ferdig, tenkte jeg å klæsje litt i mitt eget tryne. Bare for moro skyld, og fordi Idabestis har tømt de skummelt dyre kremene mine som står på badet. Jeg begynte å smøre meg grådig rundt i hele trynet, men syns at både lukten og konsistensen var veldig rar. Blir man ikke veldig fettete i huden av denne? Spurte jeg. Jeg vet ikke, svarte Idabestis. For jeg bruker den bare på leppene, der man skal bruke den. Gah. What comes around goes around.

VELVEL, nå må jeg jobbe. Men først vil jeg bare sende en stoooor cyberklem til mamma og pappa som har holdt litt styr på økonomien min den siste tiden. Det kaller jeg veldedighet. Mamma ringte i går og sa at jeg hadde en momsregning jeg måtte betale, og denne regningen var på et beløp som ga meg litt gåsehud. Hvor skal jeg få de pengene fra?! Tror dere jammen ikke mamma allerede hadde satt dem av fra mine tidligere lønninger, HERREGUD, så glad jeg ble! Kommer til å savne mamma og pappa når jeg er i Thailand.

JOBB IDA! Greeeit..

consenzobitches

Nå sitter vi på Consenzo og drikker kaffe! Bare for å være en drittblogger, liksom...

leopard på jobb

Jeg sitter fremdeles på jobb. Kulda og mørket ute er min verste fiende, så jeg har egentlig ikke lyst å gå ut. Plutselig virker det ganske så koselig med kontorlamper, lyden av stressa tastaturer og lukta av lunken kaffe. Kanskje jeg bare skal bli her? Jeg har en sofa innenfor rekkevidde, og det hadde jo vært en sensasjon om jeg var her før ALLE andre i morgen tidlig?! Morgenfuglen og arbeidsentusiasten Ida Wulff, hørt om henne.... Heh. Humor. 

I dag har jeg valgt ut pingede innlegg til å ligge på forsiden av Side2blogg, vårt fine bloggmagasin! Følg linken for å lese, eller for å pinge dine egne innlegg slik at de kanskje havner på forsiden i morgen. Skriv noe smart, morsomt eller ekstremt dumt, så får jeg en morsom dag på jobb i morgen! : ) Jeg leser blogger som aldri før.

EPIC. Jeg sitter og skal ta et bilde av meg selv med webcam, og en eller annen fremmed går forbi og ser mest sannsynlig hva jeg driver med. Så hva gjør jeg? Joda, jeg later som jeg bare bruker Macen som speil, og lager en fin liten hestehale på toppen av det bustete hodet mitt. HVORFOR er det så flaut å ta bilde av seg selv med webcam? 

Enkelte pleier å spørre, så: toppen er fra Accessorize og buksa er fra Bik Bok : )

Men nå MÅ jeg faktisk ut i kulda. Idabestis kommer med toget, så vi skal vel spise litt middag før vi har kaffedate med en venninne. Og sååå er det overnattings hos meg, vi må jo planlegge Thailand- turen vår - som starter på FREDAG! Vet om et par jenter som skal ta sol i kveld! (den siste setningen kan dere lese i Waschera Gud- style. Torsdag kveld fra Nydalen, vet dere.)

livet som blogger da, vet dere...

God dag, kjære blogglesere! Til tross for urinveisinfeksjonen og alt det der, så har jeg det helt fabelaktig. Ligger for øyeblikket i sengen og velger ut blogger til dagens bloggmagasin, og skal straks ned til Nettavisen og Side2 for å publisere det. Blir vel lagt ut i 4- 5 tiden!

På dager som denne har jeg ikke ord for hvor takknemlig jeg er for livet mitt. Folk kan le og gjøre så mye narr de vil av min "livssituasjon" som blogger på heltid, men for å være helt ærlig tror jeg ikke noen hadde takket nei til det livet jeg har nå. Her om dagen satt jeg og snakket med venninner om framtid og blablabla, og til slutt måtte jeg bare konkludere med at jeg skal blogge til jeg blir 90 år gammel, om noen fremdeles leser. Neida. Jeg må nok gi opp det late livet mitt en gang, men det er så utrolig umotiverende å gå fra å tjene greit med penger og sove lenge om morgenen - til det helt motsatte. Ser dere tankegangen?

I dag tidlig ringte det på døra, og jeg ble som vanlig livredd da et fremmed ansikt dukket opp på denne skjermen:

Jeg gjorde noe jeg vanligvis ikke gjør: løftet opp røret og sa "hallo?". Og jeg angret ikke, for å si det sånn! Mannen kom fra Bring og ville bare gi meg denne:

Det syns jeg da var vanvittig snilt av ham, så jeg slapp mannen inn og løp ned i gangen i min fantastisk flotte morgenkåpe. Posen kom fra L'orèal, og inneholdt produkter fra DEILIGE Redken! Så nå gleder jeg meg til å teste nye hårprodukter!

Jaja. Livet som blogger, da vet dere. Og nå er det liksom meningen at dere skal voldta kommentarfeltet mitt med treige kommentarer om hvor viktig det er med utdanning og sånt. Jeg kommer ikke til å tro på dere uansett!

i morgen er jeg redaktør

Den ene delen av jobben min hos Nettavisen, som jeg har vært med på å "skape", er Side2blogg. Side2blogg.no er et bloggmagasin som oppdateres hver dag, og det er en gylden mulighet for alle bloggere som ønsker å bli sett, og ikke minst ønsker seg flere lesere. 

I morgen skal jeg være redaktør, det vil si at jeg i løpet av formiddagen skal velge ut hvilke bloggere som skal ligge på forsiden. Så derfor vil jeg jo selvfølgelig tipse dere om å PINGE innleggene deres på forsiden her. Det vil si at dere limer inn linken til blogginnlegget deres i boksen som ser slik ut:

Så enkelt og greit, og så popper blogginnlegget ditt opp på skjermen min når jeg sitter og jobber i morgen, og kanskje ditt innlegg er blant de jeg velger ut til å ligge på forsiden : ) Gleder meg til å lese mange bra blogginnlegg i morgen, noe jeg sjeldent får gjort!

Håper alle benytter seg av muligheten! Jeg får jo ofte spørsmål om hva folk kan gjøre for å få flere lesere, og her har dere et av svarene! Et annet svar er å benytte seg av bloggshouten min. Den tjenesten koster 15 kroner, og dere kan lese mer om den her.

crap crap

Jeg ligger i senga mi. Syk, deppa og glemt av sånn cirka hele verden. Sånn ellers har jeg hatt besøk av mamma og pappa i dag. Vi surra rundt i flere timer for å få time til meg på en eller annen legevakt, men det var jo et dødfødt prosjekt. Å vente i minst tre timer på et jævla ark med noen ord og et stempel på er faen meg uhørt. Dessuten følte jeg at jeg måtte holde pusten på venterommet, hvor en haug av skrikerunger satt og slikket seg på hendene mens de hostet noe som lignet hårspray ut i rommet - som luktet bæsjebleie fra før.

Så jeg valgte heller å lide meg gjennom enda en periode med urinveisinnfeksjon. Måtte djevelen ta dere som bagatelliserer urinveisinfeksjon.

Deppetrynet.

arbeidshuset.no

Jeg sitter hos min gode venninne Kamilla, og hennes mor og søster har startet en nettbutikk hvor de selger interiørvarer og diverse ting, i en stil som er min FAVORITTstil. Dere vet.. Hvitt og romantisk, akkurat som jeg skal ha det når jeg en gang får min egen leilighet! 

Så ta turen innom og se om det faller i smak! : ) Arbeidshuset.no!

99 problemer

En av mine dårlige egenskaper er at jeg er alt for flink til å grave ned ting. Og av den grunn, kan jeg finne på å våkne opp en morgen og hylgråte for noe som skjedde for flere uker og måneder siden. Og det skjedde i dag. Så jeg sitter fortsatt innpakket i dyna med mascaratryne og venter på at jeg skal orke å gripe dagen. Så jeg har i hvert fall funnet ut at jeg må bli flinkere til å se problemer inn i øynene, uansett hvor vondt det gjør der og da. Man skal bli kjent med klumpen i magen, for før eller siden dukker den opp uansett.

Nok emorering. I dag er det nøyaktig en uke til jeg drar til Thailand. Det vil si at den bleike kroppen min skal tvings inn i solariumsgrillen HVER DAG fram til turen. Tenkte å begynne med tre kvarter i dag, da. Ingen protester, takk. Dere er tross alt ikke foreldrene mine!

GOOD NEWS til alle masekopper som har mast om følgende : ) En av mine flinke buddier i Nettavisen har fikset "tidligere poster"- knappen nederst på bloggen, så nå kan dere bla dere tilbake i livet mitt til dere blir grønne. Hurra!

vil du vise fram bloggen din på bloggen min?

Jeg vet at mange bloggere jobber hardt for å få flere lesere, så har kommer en gylden mulighet for dere! Øverst på bloggen har jeg nemlig fått en BLOGGSHOUT, slik at dere ved hjelp av et par enkle tastetrykk kan få meldingen OG linken deres øverst på skjermen.

Og ikke nok med det, men guess what! Linken og meldingen din blir ikke bare vist på min blogg, men også øverst på side2.no og side2blogg.no! Great, eller hva?

Dette er linken hvor alt skjer! Send en sms med "LIVE 15" til 2333, og gjør resten på linken. Slik ser det ut:

hør på dj earworm

Jeg var ikke mye russ, men den i den lille russetiden jeg hadde, hørte jeg mye på Dj Earworm. Han lager de feteste remixene etter min mening, hva syns dere?! : )

En liten oppsummering av musikkåret 2009! Den er rå, listen!

... Og en liten oppdatering av 2008.

No more gas!

pølsedama er på'n igjen

Er det noe jeg kan, så er det å smådrite meg ut. Det er ikke nødvendigvis snakk om de største tabbene, men tabber nok til at jeg kjenner varmen spre seg i kinna, noe som videre fører til en merkelig rødfarge i trynet og nedover halsen.

Jeg har jo fortalt dere om de alltid- like- pinlige besøkene mine på 7Eleven. Det er alltid like flaut å gå dit og kjøpe noe usunt, men ettersom jeg endte opp alene foran tv'en i kveld, sendte tvangstankene mine meg ned på sjappa for å kjøpe en hel pose smågodt.

Da jeg kom hjem tidligere i kveld, kastet jeg av meg jakka, og la klærne mine oppå. Da jeg skulle ned på 7Eleven slang jeg selvfølgelig på meg jakka - men uten å tenke på at det lå både tights, tunika og sokker inni den. På en eller annen merkelig måte hadde klærne klart å åle seg inn i jakkeermene, slik at de hang fast på innsiden av jakka. Enn så lenge. Da jeg stod bøyd over smågodtveggen som en grisk amerikaner, merket jeg plutselig at det begynte å falle ting ut av jakka. Først en sokk, så enda en sokk. Den rosa tunikaen begynte sakte men sikkert å skli ut og ned på knærne mine, og da jeg så meg i speilbildet på utgangsdøra, tror dere jammen ikke jeg så tightsen henge lang, flott og skinnende ut av hetta? Jeg holdt på å dø. Samlet sammen loppemarkedet mitt, betalte smågodtet og løp opp i senga igjen. Småflaut.

Da jeg var på 7Eleven forrige helg, skulle jeg være litt småmorsom foran et par av vennene mine. Det var forresten den lørdagen vi hadde fest hos meg. Da det var min tur i kassa, sa jeg; jeg skal ha det vanlige. Og tror dere faen ikke han bak kassa svarer: pølse? Det var til å dø av. Pølsedama, her er jeg liksom.

Jeg hater pølser. Og nå merker jeg at bloggen min snart er en levende reklame for 7Eleven.

jeg skal lure gjestene mine trill rundt

Det eneste "produktive" jeg har gjort i dag er å være på Ikea. Kamilla, Christine og jeg satt på kafè, da vi plutselig fant ut at vi skulle dra på Ikea for å kjøpe kubbelys og spise kjøttboller. And so we did.

Det er èn ting som gleder meg mer på en handletur enn klær og sko: DUFTLYS! Er dere klar over hvor mange fantastiske duftlys Ikea har?! Det åpnet seg en ny verden for meg i dag. Saken er nemlig at jeg ikke trenger å vaske leiligheten min mer. Jeg trenger ikke å vaske sengetøy, jeg trenger ikke å bake, jeg trenger ikke å ha frisk frukt i fruktfatet jeg ikke har. Ikea har nemlig duftlys som oppfyller alle kriterier. Så hadde jeg bare hatt blinde venner, hadde jeg jo faktisk ikke trengt annet enn disse duftlysene!

I kveld fyrte jeg opp tøymykner- duftlysene, og de lukter helt FANTASTISK. Om noen vet om en bedre lukt enn tøymykner, tell me! For inntil nå har jeg aldri sniffet på noe bedre.

Kamillas baby var den eneste babyen på hele Ikea som holdt kjeft. SKRIKERUNGER!

Mine fine jenter : )

støvlan på

Flinka sjæl har sittet og jobbet helt til nå. Eller.. Jeg vet ikke om det kan omtales som flink når jeg strengt talt sitter i senga og jobber i knallrosa Juicydress og med seksti puter i ryggen. Det føles litt for luksus, men er dere ikke enig i at man skal nyte den luksusen man kan? Det viktigste er vel at det kommer noe ut av jobbingen, og det gjorde det i dag.

Jeg er lei av å si at jeg har "spennende" prosjekter på gang, for mange av dem blir det ikke noe av, og da spør folk etter dem tre år etterpå. Men jeg har i hvert fall mange spennende prosjekter på gang, selv om jeg fortsatt er veldig i startfasen.

Nå skal jeg løpe ut i vinterkulda før det blir helt mørkt, bare for å få litt frisk luft. Hente post, tømme søppel, ta en kaffe, skru av mobilen, you name it.

jeg ble æreselev, men...

Tar jeg helt feil, eller er det den tiden på året hvor uendelig mange, håpefulle tiendeklassinger besøker skoler landet rundt for å finne ut hvor de kunne tenke seg å starte etter sommerferien, og ikke minst hva de skal bli når de en gang blir gamle, grå og kommer i overgangsalderen? Jeg vet i hvert fall at lillebroren min suser rundt på forskjellige skoler, medier og kommunikasjon og you name it.

Selv besøkte jeg blant annet skolen jeg endte opp på. Melsom videregående skole, medier og kommunikasjon. Og jeg angrer som faen. Da jeg var der på besøk, ble jeg helt forelsket i at læreren aldri var i klasserommet, at man kunne ta så lange friminutt man ville når som helst, at man kunne gå med sko inne, at man fikk sitte HELE dagen på hver sin pc og at når vi først hadde en lærer, så satt vi rundt et bord og pratet. Jeg var jo ikke klar over at til sammen TO av de tre årene skulle være slik! Null motivasjon, null struktur og... ja. Det var ikke alltid vi hadde lærere, en gang! Til slutt ble jeg bare helt deppa av å gå på skolen, så det endte ofte opp med at jeg lå hjemme og stirret i taket i stedet.

Under vitnemålsutdelingen i 3. klasse (sommeren 09), ble jeg utnevnt som æreselev på skolen, og jeg lurte bare på HVORFOR I H... Prøver skolen å ta æren for bloggsuksessen min, eller hva? En ting er at jeg opprettet bloggen på skolen fordi vi hadde alt for mye fritid, en annen ting er at jeg ikke fikk annet kjeft hvis jeg gjorde bloggting i skoletiden. Burde ikke en mediaskole støtte opp rundt og hjelpe i gang elevene med en eventuell karriere innen media?

Nå babler jeg fælt. Det jeg egentlig ville si, er at alle 10. klassinger: VELG MED OMHU : ) Ikke ta det første og beste, og ikke hopp over der hvor gjerdet er lavest - slik som jeg gjorde. Jeg ble smartere de tre første årene på barneskolen enn jeg ble på videregående.

Skolen fikk meg til å gi så blaffen at jeg stod her (i Portugal!!!!) dagen før matteeksamen. Så eksamen ble jo strykende lett...

Et morsomt fakta: visste dere at mattelæreren min de to første årene på videregående var en planteforsker som før hver time poengterte at han verken kunne særlig godt, eller hadde særlig lyst til å lære oss matte? WAY TO GO!

noe fint til din kjære?

Da jeg tipset dere (gutte)lesere om gavekort på negler i valentines- gave, fikk jeg takk og beskjed om å skrive fler tips til søte ting man kan gjøre og kjøpe på Valentines day. Jeg er langt i fra noen romantiker (tror jeg), og har egentlig ingen spesielle tradisjoner eller minner når det gjelder den høyt elskede dagen. Men jeg har i hvert fall noen flere gavetips til gutta! Etter å ha hatt kjæreste i mange år vet jeg hvor stort spørsmålstegnet i panna er når man skal kjøpe noe fint til den man elsker over alt.

Disse gavene har jeg plukket ut fra Makestyle! Det er produkter jeg har testet, brukt over lengre tid og er fornøyd med, så jeg ville tro at det gjelder de fleste andre jenter også : ) Prøver å velge ut litt i forskjellig prisklasse!

Shady lady øyenskygge! Bruker den når jeg skal ut på byen, PRØVER i hvert fall : ) spennende skygger å leke seg med!

Rouge fra Glo Minerals er med hånden på hjertet den beste rougen jeg har prøvd noen gang! Selv om jeg også er veeeldig fan av de små, rosa firkantede som man får kjøpt på HM (fra L'Orèal?). Her har jeg linket til den fineste fargen, som heter Papaya : )

Jeg har skrevet om glossene fra Glo Minerals før, og da ble det tomt på lageret til Makestyle. Tydligvis mange som var fornøyd! Håper enda fler blir fornøyd, nå som jeg tipser igjen. Her har jeg linket til min yndlingsfarge, men sjekk gjerne ut de andre fargene også.

Jeg er heftig GHD- slave, og alle jenter burde ha en! Spesielt denne.

Når det er sagt, så syns jeg absolutt ikke slike dager handler om å kjøpe ting til hverandre. Jeg ville satt mer enn nok stor pris på et søtt kort, en hyggelig telefonsamtale eller en varmende sms. Men når folk spør om gavetips, så skal de jammen få det også : )

Har dere noen gode gavetips til Valentines day og ikke minst MORSDAG, sleng dem gjerne inn i kommentarfeltet!

frustrert er blitt et plussord

Om 40 minutter har Frustrerte Fruer sesongpremiere, og jeg kan jo ikke gjøre annet enn å juble! Jeg ser aldri på TV og er kjempedårlig til å følge med på serie, så som oftest kjøper jeg bare det jeg vil se på bokssett når det har kommet ut i butikker. Men denne gangen skal jeg faktisk prøve å følge med!

Nesten skummelt å si det, men jeg føler at jeg kjenner damene i serien så godt! Jeg kjenner meg virkelig igjen i dem alle sammen, på hver sin måte. Kan det sammenlignes litt med blogglesing montro? Hekta fordi jeg kjenner meg igjen? I Gabrielle finner jeg den matrealistiske siden av meg, som selvfølgelig slåss med de indre verdiene som egentlig er noe helt annet. I Susan ser jeg klumsa som driter seg ut og tråkker i salaten hele tiden selv om hun bare mener ting godt, i Bree ser jeg en kontrollfreak og i Lynette ser jeg det jordnære.

Hvem av damene kjenner du deg mest igjen i? Og skal du se sesongstarten i kveld?! : )

januar som var

Tenkte å begynne med slike fine månedsoppsummeringer. Jeg føler egentlig ikke at jeg trenger å ha noen god grunn. Bare fordi... Fordi jeg er Ida Wulff, og fordi det er sykt fett. Og sånt.

... Jeg startet måneden med å feire 20 årsdagen til en av mine beste venninner, Thea. Da oppdaget jeg TROMPETEN, og hadde et heftig karaokeshow for halve Oslo. Jeg gikk til og med ned på alle fire. Det er jo ganske fett.

... Og så fant jeg ut at jeg som nysingel burde drikke mest mulig å slå ut ti ganger så mye hår som jeg egentlig har. Hælvete heller, det gjorde meg sliten å gjøre teite ting med vilje.

... Det eneste jeg gjorde i jobbsammenheng var å ta nye headerbilder med Christopher. Det var fun!

... Hallo, jeg fikk jo nye øyenbryn av Fred! Snakker vi høydepunkt eller  : )

... Så kom Moldegutta mine på besøk! Lars, Glenn og jeg storkoste oss sammen, og spesielt på Gay Galla 2009 slo vi ut håret og festet som aldri før!

... Sen åkte flickorna til London! Vi lo, gråt, danset, dreit oss ut og ble uten tvil enda mer close. Gleder meg til neste tur, lovehearts!

... Jeg tuslet, snakket og drakk en del kaffe med min kjære Benjamin.

... Og prøvde å trene så mye som mulig med Idabestis.

... I slutten av måneden hang jeg en del med bloggere. Vi lagde taco, hadde liveshow, dro på Diesel- fest og hadde fest hos meg. Hawt.

... Og så var jeg jo på Nelly High Heels på La Belle! Jobbet som vertinne og ble kjent med en gjeng coole svensker. Hawt again! Jeg bestilte disse skoene fra den nye kolleksjonen:

dags for work

I går var det to ting jeg glemte å fortelle dere.

1. Jeg fikk trikkebot selv om jeg hadde månedskort. FAENS FITTETRIKK! Problemet var at kortet mitt manglet stempel, noe jeg hadde glemt fordi trikken jeg tok da månedskortet var nytt hadde fått FJERNET stemplingsmaskinene sine. Fra nå av tar jeg bare limmo.

2. Jeg var hos Nettavisen i går. Svaret er ja, jeg jobber der fortsatt. Og nå skal jeg dit igjen. Hejjdå!

En ganske vanlig dag på jobb, hihi.

Tre ting til....

1. Det er ganske sårende hvis dere etter dette bildet påpeker at Else Kåss Furuseth er finere på håret enn meg.

2. Jeg har BCG- komplekser. Ikke mobb det store, kjøttetende arret mitt.

3. JA, jeg har et glass vin på nattbordet mitt. Og nei, jeg drikker ikke vin om morgenen, og nei jeg har heller ikke alkoholproblemer.

kyss deg til en macbook pro

Jeg har vært så heldig å få være jurymedlem i en stooor bloggkonkurranse som Lypsyl har kjørt i gang nå, så må jo nesten fortelle litt om konkurransen! : )

Konkurransen går ut på å skrive et innlegg om lepper! Enkelt og greit, veldig fritt. Har du en grusom, eller kanskje romantisk historie om ditt første kyss? Er du eier av 32062 forskjellige lipglosser, eller kanskje 10 gode grunner til å alltid bære med seg en lypsyl?

De 1000 første som deltar mottar DENNE i posten:

Lypsyl sin nye gloss, som jeg simpelthen elsker! Hadde en hel haug av dem, men ettersom venninnene mine likte den like godt som meg, så er det ikke mange igjen. Lypsyl og gloss i ett er tommel opp, spør du meg!

I tillegg skal vi i juryen trekke ut TRE MacBook Pro, så her gjelder det å kaste seg over tastaturet, kjære bloggvenner! TRYKK HEEEER for å komme til konkurransen! : )

i love my nails!

Når man hater fingrene sine, av grunner som at de for eksempel ligner på noe man får kjøpt i en pølsevogn, er det viktig med fine negler. Jeg får veldig ofte spørsmål om hvor jeg fikser manikyren min, og svaret er NEGLHUSET! Jeg blir alltid kjempefornøyd med neglene, jentene som jobber der er verdens koseligste, og beliggenheten er den beste! Ligger jo midt i Karl Johan, så enkelt for somlekopper som meg å finne fram.

Prisene for negler mellom kl 10.00 og kl 14.00 er 490,- og på kveldstid er prisen 590,-. Absolutt å anbefale : )

Agnes! Fina som driver Neglhuset : )

Stygge vinterhender med fine negler på.

Et lite tips til alle gutta! Valentines day er 14. februar, hva med et gavekort på negler? JEG ville i hvert fall blitt glad : )