armen opp i været, og så knipser vi

Gooood morgen!! For første gang på "lenge" skinner sola, og jeg skal starte dagen med å gå en tur. Arbeidsdagen min begynner ikke før i morgen, så i dag skal jeg bare slappe av - og mest sannsynlig styre og stresse med leiligheten.

Ready, go, SMIIIIL! Knips.

ingen fare for å stange hodet i taket, hvert fall

I dag kjørte mamma og pappa meg til Oslo med enda flere ting til leiligheten. Den er ganske så stor, så nå har jeg plutselig plass til alle møblene mine (og enda fler), så det krever jo noen ekstra kjøreturer. Har også vasket ut av den andre leiligheten i dag, og for å si det sånn! Den nye leiligheten kunne også trengt en vask, for å si det sånn! Den er ikke blitt vasket ut av enda, så kommer til å drøye innflyttingen litt. Tenkte å dele noen bilder med dere, siden mange har spurt.

Det er sikkert fem meter opp til taket, helt fantastisk! Og helt vanvittig kaldt, hehe. Så det er bare å sette av penger til strømregninger og varme kosedresser. Å finne gardiner kan også bli et problem, så min snille mormor har sagt seg villig til å sy til meg. Det er så fælt når gardinene bare rekker til vinduskarmen, det ser så halvveis ut.

SÅ kaldt var det! Takker mormor for hjemmestrikkede tøfluser. Bak meg på bildet ser dere kjøkkenet. Stort og fint kjøkken hvor jeg har plass til spisebordet mitt og alt - noe jeg faktisk ikke tar som en selvfølge, etter den leilighetsrunden jeg har vært på i det siste. Og peisen! Jeg har to peiser, har en mistanke om at de kommer til å bli brukt flittig.

Begynte å pusle litt med lysekronen i kveld. Så utrolig komplisert a gitt! Ga opp etter en halvtime. Men blir vel fin når den er ferdig og kommer opp på himmelen (taket)!

Nå er jeg på plass under et varmt tak og fire varme vegger, så nå skal jeg kose meg med kosedress og TV resten av kvelden. Hva syns dere om leiligheten så langt, sant den ser fin ut?!

et hverdagsmirakel

Ja, dere leste riktig. Jeg flytter igjen. Leiligheten jeg har bodd i på Majorstua den siste uken har bare vært midlertidig bosted, men det ble litt mer midlertidig enn planlagt. Av flere årsaker, men det kan vi ta ved en senere anledning.

Selv om jeg ikke akkurat kan skryte av at jeg leser bibelen på sengekanten og går i kirken hver søndag, begynner jeg noen ganger å lure på om det er noen i himmelriket som våker over meg og sørger for at ting ordner seg. Hehe, det hørtes skrudd ut. Men det har seg nemlig slik at da jeg i går stod og lurte på hvor i alle dager jeg skulle gjøre av meg, ringte telefonen, og jeg fikk vite at jeg kunne få drømmeleiligheten min. Husker dere den jeg maste og tjaste så innmari om? JEG HAR FÅTT DEN! Og det i siste øyeblikk. Var like før jeg flyttet hjem til mamma og pappa og begynte på barneskolen igjen.

Snakker om mamma og pappa. Verdens beste foreldre, sånn uten å overdrive. De stiller opp og hjelper meg alt de kan, jeg er så evig takknemlig. I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk hjemme i Tønsberg, og drikker rødvin og spiser lasagne. Koselig med en hjemmekveld, i morgen skal jeg tilbake til Oslo.

Så, ja. Jeg fikk leiligheten, og det kribler av lykke inni meg! Så nå er det tilbake til Frogner, takhøyde, fine vinduskarmer og rosetter i taket. Det er herlig, det.

Min forrige Frogner-leilighet. Håper jeg trives like godt i den nye. <3

i dag husket jeg skjørtet

Hei og hopp! Nå sitter jeg på T-banen på vei til jobb igjen. Men vi skal ikke snakke om i dag akkurat nå, vi skal snakke om i går. For i går stod jeg opp klokka sju som planlagt. Noe som var mindre planlagt, var at jeg glemte å ta på meg skjørtet mitt. Det var ikke før jeg kom på jobb, tok av meg jakka og sjekket speilet at jeg fant ut at det var et plagg som manglet. DEN FØLELSEN, au. Men takk og lov for lange topper, det var i hvert fall ingen som SA noe. Tynne partystrømpebukser uten noenting under er ikke akkurat. Dresscode. Så, hva lærte jeg? At jeg må stå opp klokka sju litt oftere, hvis ikke blir faren fort stor for at jeg kommer valsende naken i et møte eller på jobb.

Enda en urovekkende ting ved gårsdagen, er VM. Før for to dager siden visste jeg ikke en gang at vi skulle ha VM her i Oslo, det er virkelig ikke noe i verden jeg kunne brydd meg mindre om. Og hadde det ikke vært for alle de ekle turistene, så skulle jeg søren ikke nevnt det her heller. Men turistene, DE bryr meg. Jeg HATER dem! De er over alt, stikker meg i hodet med flagg, stikker meg i leggene med skistaver, lukter vondt og surt i de billige boblejakkene sine - og snakker veldig mye TYSK. Den største grunnen til at jeg hater dem, er fordi de okkuperer kollektivtrafikken - som jeg hater fra før av. I går måtte jeg stå over to baner fordi det var så mange VM-jævler som skulle på, og dette var etter en ti timers lang arbeidsdag! Dere kan tro jeg var pottesur. Da jeg først kom meg på banen, ville ikke tyskerne og svenskene slippe meg av da jeg skulle av, og da så jeg rødt. Jeg kaaaaan ha ropt "ICH HATE DICH" da jeg endelig kom meg av, men jeg vet ikke helt om noen ble så imponert over tyskkunnskapene jeg ikke har, for jeg fikk ingen tilbakemeldinger.

La oss heve glasset/skistaven for en mye bedre dag i dag.

tar en britney i kveld

Ta det rolig. Jeg skal verken barbere hodet eller bli fotografert truseløs på byen. Å "ta en Britney" er nemlig å ha håret i en dott på hodet, i hvert fall i min personlige ordbok.

En lang dag er over, og jeg skal snart legge meg. Skal stå opp klokken syv i morgen for å dra på jobb, men kan liksom ikke legge meg med en gang jeg kommer hjem, for da føler jeg at jeg hopper over en dag. Så nå skal jeg se litt på TV og kose meg i sofakroken før senga skal erobres. Herregud, jeg kan egentlig ikke fordra å se på TV. Tiden flyr avsted, og ikke er det noe interessant å se heller. Gi meg et TV-show, så skal jeg underholde dere på høyt nivå. Jeg har da en del å bidra med..... Eller har jeg det, spørsmålstegn.

It's Britney, bitch! I ny og deilig kosedress.

kollektivtrafikk og skistaver, to fiender

Da er jeg tilbake etter en lærerik dag på jobb, og skal faktisk straks løpe ut i et møte igjen. Men først skal jeg lage en rask (og sunn!) middag, og fortelle dere om mitt manglende talent når det kommer til å ta meg rundt med kollektivtrafikk. Jeg tror jeg er skapt for bil, taxi og limmo (...).

Det har seg nemlig slik at jeg kan ta T-banen til og fra jobb, nå som jeg bor her jeg bor og jobber der jeg jobber. Jeg har aldri vært noen storbruker av T-banen før, men har tenkt at jeg forstår meg nogenlunde greit på systemet. NEIDA. Da jeg skulle ta T-banen hjem fra Stortinget i stad (hvor jeg forøvrig ikke jobber), løp jeg rundt i gangene som en rådvill bygderotte. Er det noe jeg liker dårlig, så er det å løpe rundt under bakken med mine kjære eiendeler og hendene fulle av shoppingposer (ja, jeg rakk å handle litt etter jobb...). Av en eller annen grunn føler jeg meg som et veldig opplagt ransoffer. Jeg spurte til og med etter veien, og til og med da klarte jeg å gå feil, og selvfølgelig sette meg på feil T-bane. Plutselig var jeg på Grønland. Nenenei, det er så absolutt ikke denne veien jeg skal.

Så jeg hoppet av banen på Grønland, ble tilbudt å kjøpe hasj fire ganger (nei takk!), og fikk endelig satt meg på riktig bane. MEN. Så er det jo VM-kaos i byen, har jeg skjønt. Bygdetullinger med latterlige skiluer og livsfarlige skistaver over alt. La oss snakke om skistavene. Nei, la oss ikke snakke om dem, men la oss FORBANNE dem, og nekte dem adgang til vårt ellers ganske hyggelige Oslo-miljø. I det jeg steg av banen på riktig stasjon -lettet, glad og samtidig småsvett etter å ha bært alle posene, er det søren meg en skientusiast som spjærer hele ICA-posen min, så alle matvarene mine triller bortover bakken. For et pinlig øyeblikk. Og folk stod bare og så på hva jeg hadde handlet. Heldigvis ikke noe pinligere enn tøymykner, chili, tomater og sminkeservietter (og en haug av andre dagligdagse saker), men pinlig likevel. Så svartnet det for meg, og jeg løp hjem og låste meg inn, fylt med enda større hat for kollektivtrafikk og skistaver enn før.

1. Den unødvendige, men nødvendige shoppingen. En lysere foundation er så å si påkrevd når den vinterbleke huden...Blekner. Og så trengte klesskapet en ny kosedress og noen store singlets! 2. Middag! Nå som jeg bor så nærme Rema1000 har jeg begynt å kjøpe kjøtt/kylling/fisk der. De har så små og billige pakninger, veldig praktisk når man bare lager middag for en!

henda opp...

... For alle som skal på jobb! Jeg har hatt en dårlig natt og en dårlig start på dagen, men nå skal jeg ut i snø og vind, så da blir dagen sikkert mye bedre. Neida. Men joda. Dagen skal bli fin, er bare så mange småting som gnager litt her og litt der. Ting som skal gjøres, og ting som kanskje ikke skulle vært gjort. Men når alt kommer til alt er vi jo bare mennesker alle sammen, ingen er perfekte, og alle skal dø en gang. Så da er det jo ikke så farlig likevel. Nå må jeg løpe!

jeg vil helst gjøre alt på en gang

Siden sist har jeg virkelig kommet meg på plass i min nye leilighet. Mamma og pappa kjørte meg inn til Oslo med masse ting i går kveld, og i dag stod jeg opp grytidlig for å handle på IKEA. Uansett om man har det meste fra før, er det et must med litt nye pynteputer, gardiner og... Plastblomster. Plastblomster er GENIALE. Like geniale som duftlys som lukter tøymykner og nybakte boller. Man trenger verken å vanne blomster eller bruke bakeforkle, men kan bare sette fram noen plaststilker og tenne et lys. Hvor fantastisk er ikke det?!

Jeg vil jo helst gjøre alt på en gang. Det er ikke snakk om at det skal stå uåpnede pappesker og ligge klær i kasser, her skal det se ut som om jeg har bodd i tre år allerede! Jeg har i hvert fall fått alle klær på plass, men når det gjelder møbler ser det ut som om jeg må vente en dag eller to. Jeg har verken verktøykasse eller er særlig handy av meg, så TV-benken må pent vente.

Flytterotet har spist opp kameraledningen min, men jeg har tatt noen mobilbilder til de spesielt interesserte som har etterlyst bilder av min nye leilighet. Får ta ordentlige bilder når alt er på plass, og når dagslyset flommer inn vinduet. Nå har mørket lagt seg, og jeg har tent stearinlys. Slik liker jeg det aller best, må jeg si.

Så her skal jeg kose meg! Gikk opp for meg at jeg har bodd i Oslo i snart to år, men jeg har aldri bodd her og hatt et A4-liv med jobb og faste rutiner. Det skal bli deilig - og veldig annerledes! Og så bor jeg to minutter unna Frognerparken og har yndlingsrestauranten min nesten rett utenfor døren, så det blir jo ikke stort bedre. Nå venter jeg bare på sommer, jeg.

Flytteflytteflytte

Kjære lesere! Nå stresser jeg fælt her. I dag og i morgen flytter jeg inn i ny leilighet, og så kan jeg endelig komme tilbake i bloggerutiner igjen. Har følt meg rotløs og har bodd i koffert den siste måneden, så har liksom mistet en god del av bloggegleden. Oppdaterer dere når jeg er på plass, akkurat nå sitter jeg på toget hjem for å hente eiendelene mine i Tønsberg! SMASK!

et vakkert tilbud til mine lesere

Her om dagen var jeg hos Neglhuset for tusende gang, og ble fin med nye negler og vippeextensions. Som blogger får man mange gode tilbud på slike behandlinger, og hvorfor skal det ikke gjelde bloggleserne også?! Neglhuset gikk i hvert fall med på å gi rabatter til mine lesere, hurra for det!

Prisene gjelder mellom klokken 10-16 fra mandag til fredag, og tilbudet varer i 3 uker fra og med i morgen, mandag! Vippeextensions 1000,- (før: 1200,-), gelè eller akrylnegler 500,- (før: 600,-), støping av tånegler 500,- (før: 600,-). Bruk kodeord "Ida" for å få rabattene!

Neglhuset ligger øverst i Karl Johan, rett ved Deli De Luca. Ring 458 33 166 for booking : )

Haha, jeg sovner alltid når jeg får nye vipper! Har hatt vippeextensions i 5 måneder nå, og kan ikke tenke meg å gå uten lengre. Mine egne vipper er fortsatt i god behold, og det varer cirka i en måned. Man skal ikke bruke mascara på vippene.

girls just wanna...

Kvelden i går gikk overraskende bra. Med svai i knærne, stiv nakke og rødvinslepper fra kvelden i forveien, ankom jeg en jentebursdag som allerede hadde pågått i et par timer. Men det ble sang, dans, betroelser og masse latter, og jeg fant tonen med glasset ganske fort.

Å dra på byen i Oslo på en lørdag er... Trangt. Og ofte veldig kaos. Jeg hadde vært så heldig å få to bord og gratis inngang for hele gjengen på La Belle, så det var dit ferden gikk. Drakk mojitos, dyttet vekk mannfolka og... Sang sikkert både høyt og stygt. Etter noen timer på La Belle sklei jeg på høye hæler (bokstavelig talt) ned til Aker Brygge, hvor jeg tilbragte resten av kvelden på Åpen Bar. Har dere sett taxi-kjøen ved Aker Brygge på en lørdag? Den er syk. Heldigvis har mine venner misforstått køsystemet, så vi gikk foran i køen og fikk taxi på to sekunder.

Skal bli så deilig med sommer! Er nesten vanskelig å kose seg ute når det er så kaldt og glatt. Men vi hadde det veldig gøy i går! Deilig med en edru kveld, jeg er ikke skapt for to-dagers! I MORGEN FÅR JEG NØKKEL TIL LEILIGHETEN! Gleder meg veldig. Her er noen bilder fra i går.

rødvinslepper

God dag! Og herregud! Rødvinen jeg drakk i går gjør skikkelig vondt i hodet mitt. Etter jobb i går tenkte jeg at jeg måtte få tiden til å gå mens jeg venter på å få flytte inn i leiligheten min, så jeg bestemte meg like gjerne for å ta noen glass med noen blide mennesker. Og så gikk turen på byen, hvor jeg brukte alt for mye penger og lo alt for mye.

Og hva er vel bedre enn at jeg skal ut i dag og. To av mine beste venninner fyller forever 21 i dag, og da finnes det selvfølgelig ikke noe alternaltiv; det blir kjole og høye hæler i dag og. Nå må jeg ha iskald cola og ta meg en dusj, imens kan dere kose dere med de fine bildene fra i går.

Gladlaks på Smuget, konsert med søte Vivian!

"Hei alle mennesker, Thomas her!"

Gøy, gøy, gøy! Sjekk den fine gjengen bak, haha.

det faller på plass

Da begynner brikkene i puslespillet mitt endelig å falle på plass. Frøken Wulff fikk seg leilighet i dag! Hurra! Så nå skal jeg bo i en ny og helt ålreit leilighet, og det kommer til å ta meg ett minutt å løpe bort til Frognerparken i sommer. Helt herlig!

I dag har Belinda og jeg vært i et møte, og etter møtet var det tid for å være litt kreative. Så vi satte oss på yndlingsrestauranten min (Wok&Sushi), og var produktive over en fantastisk middag, etterfulgt av tjue kopper kaffe. Hyggelig med besøk fra Sørlandet, håper det blir oftere nå som jeg har fått leilighet.

HALLO, nevnte jeg at jeg har funnet leilighet!?!? Er så GLAD! Elsker når ting faller på plass. Nå skal håret fønes, frukten spises, og så skal jeg sove, for jeg skal tidlig opp på jobb i morgen.

Belinda og Ida, hardtarbeidende kvinnfolk.

Kveldsmat og frokost. Litt gratisreklame for både Kiwi, Bendit og Skyr, bare hyggelig!

Lunsjpause

Hei og hopp! Første arbeidsdag og opplæring er i gang. Koser meg så langt! Akkurat nå er det lunsjpause og jeg burde vel egentlig spist lunsj med mine nye kollegaer, men vet dere hva jeg gjør?! Jeg sitter på et møterom for meg selv og ringer desperat rundt til utleiere for å få visning på leiligheter. Skal på 2-3 senere i kveld, og forhåpentligvis et par i morgen! Krysser fingrene for meg selv, og for at sengen min snart kan få et nytt hjem. Tilbake til JOBB! :)

walking in a winter "wonderland"

NOT. Dere aner ikke hvor sur jeg er på himmelen akkurat nå. Snøen daler ned som alenemødre med trilling-barnevogn på salg - store og i veien. Jeg trodde vi var på vei mot vår, sommer og sandaler? Det er virkelig umotiverende å stå opp om morgenen når det nærmest er snøstorm.

Men i dag dro jeg i hvert fall på jobb, fikk en omvisning og hilste på kollegaer. Gleder meg utrolig mye til å begynne på ordentlig i morgen! Kjempefine lokaler og veldig sentralt i Oslo, blir ikke bedre enn det : )

Godt pakket inn.

Var det noen av dere som fikk feiret Valentines day? Kjenner at jeg er drittlei av å lese om at alle er så ulykkelige og savner en armkrok eller en rosebukett. Min Valentine ble ikke akkurat så vellykket som den var planlagt, men dagen kommer da alltids igjen neste år.

I dag skal jeg legge meg tidlig, så jeg er opplagt til en hel dag på jobb. I natt var jeg oppe nesten til klokken fire, for jeg ble liggende og se etter leiligheter. Dere kan tro jeg kjøper sofa, gardiner og ferske tulipaner i drømmene mine, haha. Flytteflytteflytte on my mind.

hei igjen, oslo

Kvelden har gått med til å pakke kofferten. Begynner jo å jobbe på tirsdag, så nå bærer det avgårde i hvert fall for en ukes tid. Skal bo hos en venn midlertidig, og målet for uken blir å finne en forbanna LEILIGHET. Må si at jeg har senket kravene mine noe voldsomt, nå som jeg leter gjennom Finn.no og alle de andre sidene for femte gang. Akkurat som om de dårlige leilighetene blir mer og mer OK for hver gang jeg ser på dem .

Denne gangen tar jeg selvfølgelig med meg Macen til Oslo! Har vært mye bloggefri i det siste, og selv om det har vært deilig, er det jo noe vesentlig som har manglet.

Det nærmer seg midnatt, så nå må jeg henge opp den siste runden med klær og krype til sengs og få meg en god nattesøvn. Ganske så sliten! God natt.

det ble litt haba haba i helgen

Jeg sier ikke at livet mitt er i uorden, men det er en ganske stressende følelse å ha over seg at man begynner i ny jobb om noen få dager, og at man fremdeles ikke har noen leilighet. Jeg hater å føle at jeg trenger meg på hos andre, og å pendle blir både dyrt og tidkrevende. Og selv om jeg er sikker på at det hele sikkert ordner seg og faller på plass ganske snart, klarte jeg ikke å sitte hjemme og oppdatere nettsider med utleie-leiligheter stort lengre, så jeg kastet meg på toget til Oslo for å drikke boblevann med JLu og FagMag. Det ble mye leppestift og 90-talls hits, akkurat hva jeg trengte.

Mag og jeg.

GLITZ <3

Fino og Natalia tok turen for å få med seg kveldens underholdning...

Og slik endte altså den første kvelden, mye tidligere enn forventet.

Okei, la oss hoppe til neste dag. Jeg trikket rundt i Oslo og samlet sammen ting jeg hadde lagt fra meg kvelden i forveien (frivillig, så klart), og var helt på gråten av tanken på fest og farger enda en kveld. Men en avtale er en avtale, og jeg kan vel ikke si at jeg angrer. Dere vet hvor lite glad jeg er i MGP, men når flere av mine kjære er tilhengere og ikke minst deltakere, kommer man liksom ikke unna. Vi storkoste oss på vors, før vi dro på afterparty på Hard Rock. Der var det rød løper, høy musikk og masse mennesker man vet man har sett før, men ikke helt klarer å plassere. Hadde det gøy, men tok en tidlig kveld igjen gitt. Er blitt alt for gammel og fornuftig til å sprade rundt hele natta. Får jeg lov til å klage på en ting? KULDA! AU! Å gå ut, spesielt på kveldstid er som å få et skikkelig slag i trynet. Nå får våren komme snart, så blir det litt hyggeligere å gå ut og gjøre hyggeligere ting.

Vi var samlet en gjeng med musikere, MGP-entusiaster, ikke-MGP-entusiaster -  samt par kids. God stemning! Bilde bilde på bloggen der, hvem er blekest på bildet der?

Gladgjeng!

Ja, du la merke til jakka du og, ja? Helt fantastisk!

På Hard Rock.

Og så må jeg jo si HURRA for vakre Stella som vant! Jeg holder Kenya og swahili nært, så Stella var absolutt min favoritt, etter at Use Me røk ut! Hvem heiet dere på?

det er valentine, spre litt kjærlighet

I morgen er det Valentines  day, og i den anledning gir Lipsyl deg muligheten til å spre kjærlighet til dine nære og kjære. Vi har 300 kinobilletter å dele ut, og det er de som sprer og mottar mest kjærlighet ved hjelp av Valentines-applikasjonen på Facebook som blir de heldige vinnerne av 3 kinobilletter hver.

Husk også at dere fremedeles kan delta i konkurransen om produktpakker fra Lipsyl ved å lage en vennesirkel. Se innlegget om det her. Og hver uke trekker dessuten Lypsyl ut 20 vinnere av produktpakker, blant de som er medlem av fanpagen deres på Facebook.

Spre kjærlighet og vinn fine premier, det er hva jeg kaller to flotte fluer i en smekk!

Innlegget er i samarbeid med Lilleborg.

for å være helt ærlig...

Ja. De sene nattetimer har ankommet heimen, men det er da jeg fungerer som best. Har tusen (når vi bloggere sier tusen, mener vi som oftest rundt tjuefem) mail jeg må svare på, og da tenkte jeg at jeg kunne svare dere på noen spørsmål som har gjentatt seg i kommentarfeltet i samme slengen.

Hvor har du fått jobb?

Det har jeg lyst til å holde for meg selv inntil videre, jeg har jo ikke en gang kommet i gang! Men ja, jeg skal fremdeles skrive spalten for Det Nye, og jeg har fremdeles planer om å reise til New York.

Hvorfor var du ikke på blog awards?

Mine 60+ kg tar seg dårlig ut blant spiseforstyrrelser, treningsnarkomaner og andre velkledde stankelbein. Jeg føler meg som regel for feit til å dra på noen som helst arrangementer, så jeg kommer nesten aldri så langt som å melde min deltakelse og finne et antrekk. Sier ikke at det er noe galt i å veie 60 kilo, men jentesyndromet med å føle seg som appelsinen på fruktfatet går vel igjen hos mange av oss når finstasen skal på og kameraene blinker.

For noen uker siden skrev du at du hadde gått så veldig ned i vekt, hvordan gjorde du det?

Jeg var syk og sov døgnet rundt. La på meg de fem kiloene med det samme jeg åpnet kjøleskapet, så det var jo greit. Viser til svaret på spørsmålet over, og vil ha meg frabedt fra spørsmål om slanking. Sykt dårlig på det der ass. Her om dagen tok jeg på meg hetta og gikk på Mc Donalds for å kjøpe cheeseburger. Jeg spiste den mens jeg gikk mot t-banen, og trodde jeg var kjempelur som slang fra meg sylteagurken på bakken. På t-banen syns jeg merkelig mange stirret på støvlettene mine, og jeg bare; ja, fine, ikke sant? Acne og greier! Helt til jeg fikk øye på det selv. En svær, klissete og ketchup-marinert sylteagurk på tuppen av støvelen. Lite stas.

Har du sett fyllebildene av Voe hvor hun kliner med en annen jente og poserer med en spritflaske? I såfall, hva syns du om saken?

Det har vært vanskelig å unngå, ettersom dere har bombadert meg med Voe-på-fylla-mail. Dere kan skylde dere selv. Det er dere leserne som har gitt 95-modellen hodebry, og jeg er sikker på at bloggkommentarer om stygg hårsveis og kviser i panna har latt seg overdøve av Smirnoff Ice og fargerike brusblandinger. Nei, men alvor til spøk. Enkelte blogglesere kan være nådeløse gribber, la det ligge. Og så skåler vi for den fine bloggverdenen vi tydligvis LEVER i!

Takk for meg, og god natt.

tilbake på jenterommet

Hei! "Endelig" er jeg hjemme på jenterommet igjen, sammen med min kjære Mac. Må si jeg har savnet den! Er ikke det samme å låne andres pc'er, og å knote rundt på iPhonen.

I dag har jeg vært i skikkelig dårlig humør. Har fremdeles ikke hørt noe fra utleier angående visningen jeg var på, men det er kanskje ikke så rart, ettersom det sikkert er over hundre som har meldt sin interesse. Jeg har bare så inderlig lyst på den. Men har da fortsatt et snev av håp, for telefonen kan komme i morgen. Jeg sovnet ikke før 5 i dag morges, jeg lå bare våken og innredet leiligheten som jeg ikke har. Flyttesyk!

Har brukt kvelden på å rydde opp etter meg. Når jeg farer avgårde til Oslo flyr klær og skjønnhetsprodukter gjennom lufta som om det var krig, og når jeg har løpt til toget, ser det ut som en slagmark her. Men nå har jeg fått litt orden. Har til og med laget meg et smykkestativ, på en måte! Veldig kreativt. Et kakefat.

Vi kan jo kalle det et smykkefat?

Og ellers er over halvparten av kjolestativet mitt fornyet, og ingenting er vel bedre enn en haug av prislapper i garderoben. Masse nytt som jeg ikke er lei av. Det har Zara, BikBok og Nelly.com sørget for den siste uken! Har også fått meg freshe, rosa Ilse Jacobsen gummistøvler fra Brandos, men jeg viser dere alt sammen senere.

Nå har jeg invitert lillbror opp på film og sjokolade-test-spising. Jeg er nemlig en av de heldige i Nidars adressebok som mottar nye sweets, og denne gangen er det Stratos sjokostriper som står for tur!

Fikk postkort fra "Stratos-kua", hehe.

Og dere kan jo bare gjette hvilken film som skal settes på. Mitt nyeste og beste innkjøp, mine damer og herrer, jeg gir dere: Spelet! Sesong to av Hjerte til hjerte med Linn Skåber, min favorittperson nummer fire, i hele verden. Har sett alt tusen ganger, men ler like mye hver gang.

jeg har fått jobb

Hei kjære lesere! Beklager dårlige oppdateringer. Har ikke med meg laptop til Oslo, og så ble jeg jo her litt lengre enn planlagt.

MEN, gode nyheter! Jeg var på jobbintervju runde 2 i dag, på samme jobb som i forrigårs, og da jeg gikk derifra hadde jeg fått jobb! Utrolig gøy, gleder meg til å komme i gang med å jobbe!

Etter jobbintervjuet var jeg på visning av en leilighet som var FANTASTISK fin! Eneste som er veldig kjipt er at det var fellesvisning, og jeg kunne ikke gjøre langt mer enn å levere inn skjemaet i likhet med alle de andre. Det var STOR interesse for den, og jeg kommer ikke til å få sove i natt, for jeg har så innmari lyst på den at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Stor, herlig leilighet med perfekt beliggenhet!

Tror nesten jeg må be en aftenbønn før jeg legger meg, hehe. Og så må jeg bare tro så inderlig på at jeg får den, så skal det nok gå i boks. Kryss mer enn gjerne fingrene for meg! Nattaklem til dere alle. Fra hun som begynner i ny jobb på tirsdag, woow...

det nærmer seg morgen

Jeg har rømt til VESTBY, av alle steder. Løp gjennom snø og sludd, og har tatt både T-bane, tog og buss for å ligge i sofaen til min kjære Ida Helene og spise sjokolade, smågodt og potetgull. What a life! Men fint å få ut alle frustrasjoner, og ikke minst en god del latter. Blir både tjukk og barnslig av å være med Ida, så her kan jeg ikke bli alt for lenge.

Når det gjelder jobbintervjuet, så føler jeg at det gikk veldig bra. Hyggeligste jobbintervjuet jeg har vært på noen gang, i hvert fall! Så da får jeg jo bare krysse fingre og tær for meg selv!

Klokka nærmer seg halv tre på natten, vi sitter på hver vår laptop og ler av... Alt. Sånn som det skal være. God natt til dere!

te rimer på kafé

God morgen! Nå sitter jeg på en kafé på Eger-senteret. Drikker en chai-te og oppdaterer meg på dagens nyheter før jeg skal på jobbintervju.

Har funnet en leilighetsvisning jeg skal på denne uken også, så nå ser det ut som om livet jeg vil ha begynner å falle på plass. Ikke like "glamorøst" og fritt som før, men det er jo rutiner og struktur jeg vil ha.

Mange har spurt om det betyr at jeg ikke drar til NY likevel. Så klart drar jeg til New York! Livsmottoet mitt er som noen av dere kanskje allerede har fått med dere; man KAN få i pose og sekk!

Så da vet dere det, hehe. Vi blogges senere, nå skal jeg stupe tilbake i te og nyheter. Haadee!

jeg er i oslo... for et jobbintervju!

Nei, nei, nei. Dere tar helt feil! Jeg har verken kjøpt meg leilighet eller bestilt sydentur. Dårlig gjettet av dere! Eller, det ene fører jo til det andre, så hvem vet. Men det jeg skal er å dra på jobbintervju!

Den siste tiden har det jo klødd i fingrene mine etter å ha litt rutiner i hverdagen og ikke minst å sitte på kontor, så hvis alt går min vei i morgen kan det bli virkelighet! Og jeg har selvfølgelig troen på det. Så jepp, jobbintervju i morgen, ønsk meg lykke til!

Oslo <3

Og jeg er i full gang med leilighetsjakten. Hvis jeg får jobben gidder jeg jo ikke å pendle i evigheter. Men jeg må si, etter å ha gått gjennom ALT som er av utleieleiligheter, at det ikke er mye av interesse. Hvis noen leier ut en fin og rimelig leilighet på Frogner/Majorstua/Uranienborg/Sentrum eller veldig-nært-byen-på-St.Hans Haugen, send meg gjerne en mail på ida.wulff@hotmail.com. Også mulighet for at jeg skal leie med en venninne, så ikke nøl med å maile meg hvis du har en fin 3-roms-leilighet heller (altså 2 soverom)! På forhånd, takk : )

varmelampesommer

Vi endte opp på Tønsberg-brygga for dagens lunsj. Med to av mine favorittmennesker, en italiensk pasta og varmelamper, var det jo nesten som sommer. Eller, det var kanskje litt å ta i. Men hadde det ikke vært skøytebane på vannet, og hadde ikke sola gått ned så tidlig, hadde det ikke vært så langt i fra.

Jan Mehlum satt rett ved siden av oss. Åh, blir så starstruck! TV-tryner og autotune-artister bryr meg midt bak, men når jeg møter på folk som har skrevet bøker jeg liker syns jeg faktisk det er stas. Sært.

Med besteste Maria.

Nok en rolig lørdag i kveld, jeg digger det! Lillebror kommer på besøk til oss og skal lage burgere. Hjemmelagede burgere får gå, det er tross alt en god del sunnere enn de fra Mc Donalds. Og så skal jeg selvfølgelig se Torsdag kveld fra Nydalen! Plager meg at det har begynt å gå på lørdager, det er jo ikke helt logisk. Men men, lørdagskveld skal det i hvert fall bli, med grønnsaker i stedet for snop. Ha en fin lørdagskveld, kjære lesere!

the winners

Vinnerne av Nelly-konkurransen ble håpløse forelsket Re-bella og Margrete som har kjæresten sin i militæret! Gratulerer så mye til dere, jeg kontakter dere på mail. Vet at kommentarfeltet mitt kan være litt trøblete i blant, så dere (over hundre!) som har sendt bidraget deres på mail har også vært med i konkurransen. Happy Valentine når den tid kommer!

gjett hva jeg skal...

God dag! Barna har dratt i dag, og nå er det så stille her at det nesten er litt nifst. Men sola skinner, så dagen skal ikke sløses bort i sofaen. Skal straks gå ned til byen. Tenkte å bytte litt klær jeg har hastekjøpt, spise lunsj på brygga og kanskje ta en tur på museum.

I går fikk jeg en tommel-opp-telefon, angående noe jeg har ønsket meg veldig den siste tiden. Klarer dere å gjette hva det er, og hva jeg dermed skal på mandag?!

Iiiik! Glad og håpefull!

tur retur oslo

Åh, nå begynner jeg å bli lei av å ta tog, dere! Oppdaterer siden med nylig publiserte leiligheter i Oslo hele tiden og håper på å finne noe som passer meg snart. Men alle de spennende tingene som skjer i Oslo er så absolutt verdt togturene, så misforstå meg rett!

I dag hadde jeg en skikkelig bedriten morgen. Våknet klokka halv seks av iPhonens fiendtlige røst, og håpet så vanvittig sterkt at det var et halvbløtt mareritt at jeg hadde glemt all bagasjen min på Oslo S. Men neida. Det var bare å kaste seg rundt (etter og en halv time med slumring, så her overdriver jeg kraftig), og komme seg til byen. Med upussa tenner og sveisen på snei. Jeg fikk tak i bagasjen min, og kastet meg i en taxi til Nydalen, hvor Det Nye holder til.

Ikke særlig stas å komme buldrende inn der med to bagger og en stor pose, og etter utseendet å dømme må det ha sett ut som om jeg hadde sovet utenfor for å rekke "åpningstiden". Men så fikk jeg låne et bad og malt meg litt i trynet før jeg ble møtt av superkoselige Hedda i Det Nye, og da ble dagen fort bedre. Kjente at jeg ikke er helt bekvem med å stå foran et kamera på den måten uten fire kilo løshår og proff makeup, men det ble ganske brukbart altså!

Selv om noe av det mest slitsomme jeg vet om er å omgås mennesker som hele tiden påpeker sine egne feil, klarte jeg ikke helt å dy meg i dag. Ææ, jeg har store armer, ææ, jeg ser ut som en firkant, ææ, kan dere gjøre puppene mine mindre i photoshop, ææ, jeg har så kort hår, ææ, dere må fjerne det der i panna mi. Jaja, det er vel en del av det å være jente. Å påpeke sine egne "feil" før andre legger merke til dem, selv om folk ikke tenker over dem en gang? For å si det slik. Om noen legger merke til at du har to centimeter for mye på overarmen, er det som oftest fordi du først har påpekt det selv. Nyttårsforsett for neste år: slutte å påpeke mine egne småfeil.

Jeg er tilbake i Tønsberg allerede. Følte meg som en femåring høy på sukker, hoppet nærmest rundt på toget fordi jeg var så lei av å sitte og se ut på den vakre naturen som ser lik ut hver gang. Personen jeg hadde med meg satte ned foten da jeg begynte å synge. Herregud. Gi meg et privatfly, da! Tur retur Oslo, ikkeno stress.

I kveld sitter jeg barnevakt. Har laget taco, stekt vafler, sett en rekke fargerike show på NRK Super og spilt Nintendo DS. Nå ligger de to prinsessene og sover, som et resultat av min høytlesning fra Peter Pan. Leste hele boka, dere trenger ikke å påpeke hvor tynn, eventuelt innmari tjukk den er. Bildebok.

Nå skal jeg snart hoppe til køys, kusinene mine har fått streng beskjed av sin far om at de ikke får lov til å vekke meg før klokken syv. HÆ?! SYV....?! Så da regner jeg med at det blir som forrige gang; sette mat på bordet, skru på TV'en, pakke dem inn i dyna og liste seg tilbake til sengs. Fascinerende hvilke mirakler en TV kan gjøre når det gjelder barn. Takk til NRK Super, og takk for i dag.

... Må legge inn tatt-akkurat-nå-bilder. Jeg tar jo tross alt bare ansiktsmaske for å blogge det.

Ps. Har valgt ut vinnere av Nelly-konkurransen! Legger det ut i morgen. Og ikke bekymre dere for at kommentaren deres ikke har kommet med, jeg har bare ikke hatt tid til å godkjenne kommentarene enda! Har på kommentar-godkjenning for at jeg skal få lest hver eneste kommentar. God natt!

vet ikke helt hvilken verden jeg er i

Jeg er tilbake i Oslo. Har hatt en kjempekoselig kveld, vært på en liten shoppingrunde, og på "date" på en av mine yndlingsrestauranter på Majorstua. Men hvor fjern går det an å bli. Jeg låste all bagasjen min inn i en oppbevaringsboks på Oslo S så jeg skulle slippe å drasse rundt på det i byen, og med bagasjen mener jeg alt av klær og toalettsaker som jeg trenger til fotoshooten jeg har i morgen tidlig. Er det MULIG. Er så sur på meg selv at jeg i hvert fall ikke kommer til å få sove. Oppholder meg litt utenfor byen, så jeg har ikke sjans til å få hentet det heller.

Jaja. Får gjøre det beste ut av det, da blir det opp klokka 6 i morgen tidlig og sminke seg på doen på Oslo S. Eller noe. Herregud. Jeg har i hvert fall ansiktsmaske og nøtter å kose meg med, og nå skal jeg vie min oppmerksomhet til TV'en.

Mmmm! Maten på Sushi&Wok på Majorstua (rett ovenfor Colosseum) er helt fantastisk. Spiste der veldig ofte da jeg bodde i Oslo, og må si jeg savner stedet ofte. Navnet på restauranten sier vel sitt om hvilke delikatesser de serverer, hehe. Prøv meny nr. 28, den på bildet. Stekte nudler med biff og scampi. Himmelsk!

Akk, mobilbilder. Det får gå. Den sprayen er en bronzespray (selvbruning) jeg har kjøpt på HM. Testet den for over et år siden da jeg skulle gi den ut i julekalenderen min her på bloggen, og ble så glad i den at jeg har fortsatt å kjøpe den etterpå. Lukter på grensen til godt i motsetning til mange andre slike produkter, og det skal mye feilspraying til før det blir skjolder og flekker. Og som dere kan se har jeg nå vært utro mot Nøttefabrikken! Fant nemlig masse spennende nøtter fra Sørlandschips. Ante ikke at de drev med sånt, men det skal bli spennende å se om de slår min faste følgesvenn, Nøttefabrikken.

Okei, det var alt fra meg for i dag. I morgen trekker jeg vinneren av Nelly-konkurransen! Må bare komme meg gjennom en fotoshoot uten sminke og klær, goooo naturell!

vennesirkelen

Vennesirkelen er en Facebook-applikasjon fra Lypsyl som går ut på å vise Facebook-verdenen hvilke venner/bloggevenner/klassevenner du setter pris på. Dere av mine lesere som lager deres egen vennesirkel, er med i trekningen av  25 produktpakker fra Lypsyl!

1. Lag deres egen vennesirkel. For å kunne gjøre det, må dere LIKE applikasjonen på Facebook HER.

2. Velg ut vennene dere vil ha med i sirkelen. Når det er gjort blir bildet lagt i sitt eget Facebook-album. Dere kan selv velge om dere vil tagge vennene deres i bildet eller ikke, de får i såfall ikke en notification om at de er i din vennesirkel før du har tagget dem.

3. Kopier linken helt nederst i albumet på Facebook, der hvor det står “del dette bildet med alle ved å sende denne allment tilgjengelige kolbingen”.

4. Post linken i kommentarfeltet til dette innlegget.

Dette er et innlegg i samarbeid med Lilleborg.

nattprat pt 1043

God kveld - og wow! Mange som trengte et antrekk til valentines day, gitt! Men moro at dere er happy når jeg kjører konkurranser, kanskje jeg skal gjøre det mer framover.

Dagene flyr så innmari fort, til og med når jeg ikke gjør noen ting. Jeg føler at søndag blir til torsdag før jeg har rukket å blunke, og jeg vet ikke helt om det er en positiv eller negativ ting.

Jeg kom nettopp hjem fra Oslo, og har allerede pakket til å dra tilbake i morgen. Fredag morgen skal jeg jo til Det Nye og ha en fotoshoot til spalten jeg skal skrive i! Blir spennende. Folkene hos Det Nye er jo så dyktige, så de får meg sikkert til å se brukbar ut. Men spørs om jeg ikke må posere naken, for klær er det dårlig med her! Det vil si: jeg har en haug av klær jeg absolutt ikke liker, og jeg spør meg selv både titt og ofte hva jeg tenkte da jeg kjøpte dem. Håper sommeren ringer på døra snart, da er det så mye enklere å kle seg!

Har ikke så mye mer spennende å dele med dere, i grunn. Dagene går, jeg ler og gråter om hverandre, og jobber for å få et bedre og rutinert liv i nærmeste framtid. Har fått det søte bloggelivet litt opp i halsen, trenger mer innhold. Visste jo at den dagen kom til å komme, hadde bare ikke trodd jeg skulle modne så raskt på akkurat det området, hehe. Jeg vil jo fortsatt ha bloggen, men helst som "noe attåt", ikke som... Hva skal jeg si, alt?

God natt og tjue smilefjes fra meg.

valentines-konkurranse med nelly

Det ble kanskje litt smått, så jeg skriver konkurransereglene her på nytt:

1. Velg 3 produkter blant klær, tilbehør, skjønnhet eller andre kategorier fra Nelly.com.

2. Lim inn linkene til produktet i kommentarfeltet på dette innlegget.

3. Skriv også hvorfor disse produktene kommer til å gjøre din valentines day magisk, altså hvorfor du fortjener å vinne. Husk å fylle inn e-post så jeg kan kontakte vinneren.

Jeg trekker en vinner 4. februar! Edit: KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

ubesvart anrop

Ikke hver dag man får et helt vers i en slik hit dedikert til seg, så må jo bare legge den ut da. Hehe. Følg ekstra godt med fra 1.26 og utover! Hallo, hallo. Hva syns dere om sangen? Og ikke minst videoen? SMILEFJES.