hits

februar 2012

glokald isvarm

Slutta å snuse. Går og er så stolt. Røyker bare litt, sånn av og til. Ikke avhengig, altså.

Ler hysterisk. Syns det er så gøy at jeg mister pusten. Får rare blikk og glemmer hvorfor jeg ler.

Slanker meg. Drikker en liter vann på tre minutter, og blir iskald innvendig.

Slutter å røyke. Har ikke fått med meg at jeg har begynt en gang.

Det bare ble sånn.

Følelser man har følt før, som kommer tilbake når man lukter en spesiell lukt. Eller besøker et spesielt sted. Og så er man ikke sikker på om man føler det, eller om man bare husker hvordan det føltes å føle det man en gang følte.

Er hjemme og blir som et barn. Mamma og pappa passer på meg. Gir dem røykpakka og sier de bare kan kaste den. Så da røyker jeg vel ikke likevel.

Jeg har grått mye over at enkelte mennesker aldri forandrer seg. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en av dem. For jeg forandrer meg hele tiden, og det er så slitsomt.

gule jordbær og grå himmel

Hello! Jeg dro hjem til Tønsberg etter jobb i går også. Er så deilig å være hjemme, alt er ryddig og i orden og sunn middag står på bordet hver dag. Alle dere barn som fortsatt bor hjemme; sett pris på det! For med en gang dere trår over dørstokken, blir hverdagen å sette inn og tømme ut av oppvaskmaskinen, vaske klær, for så å henge dem opp, vente på at de tørker og brette dem. Og lage middag. Herregud, så kjedelig det er å finne på noe "nytt og spennende" hver eneste dag. Middagsplanleggingen ender som oftest opp på nærmeste sushisjappe.

Nå er jeg på jobb igjen. Føler meg uthvilt, til tross for en lett stølhet i beina. Pappa dro meg med på power walk i går. Og så tråkket han på hvert eneste komlokk vi gikk forbi, sånn at tvangstankene mine ble helt spinnville, og jeg måtte sprinte etter han for å klappe han 3 ganger på skinka. Ellers betyr det jo ulykke....

SÅ, hva skjer på kontoret a.

Jeg sitter og spiser halvmodne jordbær, kjøpte 10 bær for 29 kroner på Meny i går. RAN! Kun halve bæret er rødt, og resten smaker ikke særlig godt...

Og ellers har vi fått fylt opp kjøleskapet vårt. Hva skal man med mat...

Jeg sliter veldig med bloggmotivasjonen (buhu) om dagen, da det viser seg at bloggen har STORE tekniske problemer (buhu igjen). I flere måneder har det nemlig vært slik at de fleste som går inn på bloggen min med domenet idawulff.com, kun får opp gamle innlegg. Jeg får sikkert 20 spørsmål om dagen om jeg har sluttet å blogge. Så til dere som måtte ha dette problemet, og som får øye på dette innlegget: dere må bare refreshe siden, så kommer alle innleggene opp! Jeg håper selvfølgelig de tekniske problemene løser seg snart, for det er ikke gøy å skrive svada uten at noen leser det. Alle innleggene kommer forresten opp hvis man bruker idawulff.no!

esthetique+kicks=sant

Kicks Club er for deg som elsker skjønnhet, og elsker å sette farge på tilværelsen. Her skjemmes medlemmene bort med en rekke hyggelig fordeler, og det er helt gratis å være medlem.

Kicks Club består av tre nivåer; Member, Silver & Gold. Når man blir oppgradert kan man glede seg over enda flere eksklusive fordeler. Nå kan man i tillegg benytte seg av tilbudene til Kicks Club i alle Kicks og Esthetiques butikker.

Kicks klubb fordeler

*Medlemskapet er helt gratis og man kan når som helst velge å forlate klubben

*3 nye eksklusive klubbtilbud hver kampanjeperiode (periodene varer for 3 uker om gangen)

* Medlemmer vil motta verdisjekk på kr 25 for hver 1 250 poeng de greier å samle (1 kr = 1 poeng)

* Man vil som medlem av Kicks Club motta magasin og folder fullstappet med tips og tilbud direkte hjem i postkassen.

*Utvalgte medlemsfordeler med opptil 30% rabatt.

*De som når det høyeste nivået, Gold, vil motta VIP kuponger med spesielt gode tilbud

*Akkurat nå og frem til 28 februar har Kicks Club en verdisjekkampanje som gir medlemmer verdisjekk på kr 50,- for hvert kjøp av valgfrie produkter for kr 300,-.

*Informasjon og tilbud via e-post og SMS.

Esthetique+Kicks=sant

Nå som Esthetique og Kicks slår seg sammen er deres mål å skape Norges desidert beste skjønnhetstilbud. Deres makeupartister, hudterapeuter og skjønnhetseksperter står alle klare for å hjelpe deg å velge rett blant det beste innenfor makeup, duft, hud- og hårpleie. Alle Esthetique-parfymerier skal bli ombygd til helt nye butikker.

Alt man har likt med Esthetique er beholdt – den gode servicen, personalet og merkene vi kjenner godt – og i tillegg har de lagt til mye mer som du kommer til å elske!

Da kan du oppdage spennende nyheter og favoritter fra merker som Make Up Store, bareM­inerals, OPI, L’Occitane, Estelle & Thild, Bulldog, Aussie, Seche Vite og mange fler.

Reklame for Kicks.

løper fra kulda

Jeg er hjemme hos familien i Tønsberg og slapper av. Finnes ikke noe bedre enn det når man kjenner seg sliten. Følte meg veldig slapp og tung i kveld, så jeg prøvde meg rett og slett på en liten løpetur i frisk luft. Æææ, det er kaldt ute! Så da gjelder det jo bare å springe fra kulda - da funker det greit.

Har fått meg ny treningsjakke. Eller løpejakke,  som jeg kalder den. Jakken er fra Buyhelse. Alt treningstøyet deres finner du her. Jeg har rukket å prøve ganske mye av treningstøyet fra Buyhelse, og må si at alt jeg har prøvd har en perfekt passform, og ikke minst freshe og oppmuntrende farger.

Den nye løpejakka.(Reklame)

Mye gøyere å trene når man har fint treningstøy! Nå skal jeg ta meg en varm dusj og krype opp i sofaen med mamma og pappa. Diskusjonen om hvilke TV-programmer som skal prioriteres er allerede i gang....

hjemme bra, men hotell best

I helgen bodde jeg på Saga Hotel, som ligger på Frogner i Oslo. Hotellet ble location for fotoshooten, noe jeg er veldig glad for. For det ble veldig "meg". Høyt under taket, store vinduer som slipper inn mengder med dagslys, og ikke minst utsikt til vakre Frognerbygg.

Saga Hotel klatrer helt klart opp på min topp 3 over hoteller i Norge, rett og slett fordi jeg følte meg hjemme der. Utrolig fine rom også, og alt er jo helt nytt. 2-3 minutters gange til Bogstadveien. Her er noen bilder:

Hjemme bra, men hotell best <3

skrell appelsinhuden

Fotoshooten gikk veldig bra! Til tross for at det ble en lang dag med mye venting, jeg tilbragte kvelden horisontalt da vi var ferdige.

Jeg er så glad for at Christopher alltid vil ta headerbildene mine, for når man jobber med noen man kjenner veldig godt, slapper man selvfølgelig mer av. Jeg var egentlig superstressa i går siden jeg skulle sitte i superkorte kjoler uten å ha fjorten hold in-strømpebukser under (hehe), for å vise fram appelsinhud og lår som gjerne skulle vært halvparten så slanke, står ikke på min topp 10-liste over favoritthobbyer.

Der hvor andre ville sagt; nei, giiii deg, du er superhot, du har ikke TEGN til appelsinhud en gang, sier Christopher bare; okey, la oss si at du og jeg er enige om at du har litt - eller mye appelsinhud. Hva så? Det er bare jeg og Photoshop som ser det.

Hehe. Gotta <3 him. Av det lille jeg så, ble bildene kjempebra. Gleder meg til å se flere av dem, og ikke minst til å vise dere! Tusen takk til deg, Christopher, for at du ville ta bildene mine.

Behind the scenes, vender meg til å vise legger. Haha!

snart klar for fotoshoot

Hei, mine kjære lesere! Nå sitter jeg på Saga Hotel med Christopher, vi er straks klare for fotoshoot til ny header. Litt venting hører jo alltid med, så jeg tenkte jeg skulle vise dere den fine bestemorsveisen min:

Jan Thomas Studio i dag morges, med fine Cecilie som fikset håret mitt!

På hotellrommet.

Vi har med oss.... litt baggasje, og sånn.

lunsj med jentene på kontoret

Nok en solskinnsdag hos Chills. Vi er så glade og fornøyde, og ting går så bra! Og at hverdagen er fin må jo feires. Så i dag gikk vi ut i Drammen by og spiste en bedre lunsj på sjefens regning. Mehehe.

Her ser dere "jentene på kontoret" som nevnes så ofte. Trine, Belinda, Kathrine, Maria og meg selv. Maria har vært i praksis hos oss, og i dag var hennes siste dag. I hvert fall som praktikant, tviler ikke på at hun blir å se på kontoret her framover! Tror dere ikke hun hadde kjøpt gaver og lagd søte kort til oss? Burde jo vært omvendt...

Lille Lui har vært på besøk i dag, prøvde å få henne til å sitte på pulten min som pynt, men det kom ikke på tale. Kjip bikkje. Nå er jeg så mett at jeg må ligge litt på kontorgulvet. Snakkes.

fake your beauty

Jeg har hatt en helt suuuper dag! Sånn bortsett fra at jeg måtte dra fra jobb fordi min talentfulle og febersyke samboer klarte å låse seg ut av leiligheten. Det er da det er flaks at man har en samboer....

Har tilbragt kvelden på Jan Thomas Studio med brosjan, Christopher. For tredje gang skal han ta headerbildene mine, og fotoshooten skal vi ha på lørdag. Men litt forberedelser må jo til, så i dag har vi testet litt hårstyling. C er så flink. Da han var ferdig bare; waaow, jeg har tre ganger så mye hår på hodet som i stad! Og han er ikke frisør en gang.

Vi har vært og sjekket ut location også, og det ble helt supert. Men det får dere se på lørdag! Her er noen bilder fra testingen:

Hello grandma! Dette er ikke en frisyre, altså. Bare in the making...

(Fuglebebis)

Etter testingen vinket jeg farvel, og satte kursen mot Bogstadveien. Eller Bokstavveien, som jeg har kalt gata i mange år. Skulle på date, da. Det første jeg gjorde på daten var å si; kan du ta et bilde av meg til bloggen min?

... Og daten min bare; jeg tror ikke vi kan treffes mer. Så jeg stæbba'n i hodet med en gaffel, lot ham ligge blødende igjen på gulvet, og nå sitter jeg her. Klar for å ta natta, for jeg skal stå opp før jeg vanligvis ville gått hjem fra nachspiel. God natt!

if you want a lover

Ser det ikke koselig ut? Koser oss veldig på kontoret i dag. Har vært og kjøpt oss grove wraps, og nå spiser vi mens sola skinner inn vinduet. Og så har jeg blitt helt hekta på denne sangen,  så det går stort sett i den.

If you want a lover, I'll do anything you ask me to. And if you want another kind of love, I'll wear a mask for you.

onsdagschampagne

Uten at jeg har merket det, har jeg plutselig sluttet å gå på kafè med venniner for å sitte og skravle i flere timer. Før var det hobbyen min, nå gjør jeg det aldri lengre. Og jeg skjønner ikke hvorfor, for det er noe av det koseligste man kan gjøre i hele verden. Koste meg sånn med Nadja i går! Vi ble så nære venner i Los Angeles, men siden hun bor i København, får vi ikke sett hverandre så ofte. Meeen, en liten fugl har hvisket meg i øret at hun kanskje flytter til Oslo snart, iiiiiiiiiik!! Gledestårer, i såfall.

Sisters <3 (Skjerfet er herifra)

Onsdagschampagne.

Venninner er fantastiske greier, altså. Så lenge man har de riktige. Og det kjenner jeg at jeg har, når jeg føler meg trygg, glad og varm innvendig.

nighty night

Jeg har lagt igjen Mac'en min på kontoret, så er bare innom på samboer'n sin for å si natta til dere! Har vært ute og spist og drukket litt champagne med min kjære Nadja i kveld, er så koselig hver gang hun kommer til Norge <3 Og så kom jeg hjem til en stakkars samboer som er blitt syk, men har presset i henne et par mystiske tabletter nå, så krysser fingrene for at hun er frisk og rask til helgen.

Nå skal vi putte under dyna og sovne inn til en serie, nattaklem fra oss!

ny header...

... Enn så lenge! I likhet med dere, orket jeg rett og slett ikke å se på den gamle headeren min mer. Holdt på å klikke for meg, haha. Denne headeren er bare midlertidig, for jeg skal ha header-shoot på lørdag. Så da blir det forhåpentligvis noe enda bedre!

Hva syns dere? : ) Deilig med forandring?

Foto: Kathrine Hvamstad

tirsdag.

Nå har jeg ligget på sofaen i to timer - med treningstøyet på. Herregud, tror aldri jeg har hatt så vanskelig for å komme meg opp. Er stuptrøtt, er sikker på at jeg kommer til å velte over ende hvis jeg reiser meg. Burde hatt et bilde av en Victoria Secret- modell i baklomma til stunder som denne. Enkel treningsmotivasjon.

Tenkte forresten jeg skulle tipse dere om et event dere kan melde dere på. Husker dere øyenbryn-guden Fred som har fikset brynene mine noen ganger? En liten påminnelse:

Før og etter

Fred Hamelten er en fantastisk fyr, og han er rett og slett best i hele verden på bryn. Og da følger det jo med at listene hans er fulle som F. Så, hvorfor ikke lære å fiksa bryna sjæl? Fred skal ha et event på Jan Thomas Studio i mars, les alt om det og påmelding HER.

Jeg skal i hvert fall dit og suge til meg kunnskap! Men NÅ, derimot.... Skal jeg på trening. Gruer meg. Dere kan si hva dere vil, men det er faktisk ikke digg å være sliten.

- Tjukka.

nypult

I dag har jeg hatt en veldig sprek og handy arbeidsdag. Tok en roadtrip til IKEA med min kollega Kathrine, der vi kjøpte nye skrivebord og litt dilldall. Og da vi kom tilbake oppfylte vi drømmen vår: VI LAGDE JENTEKONTOR! Vårt helt eget kontor, hvor vi nå sitter tre jenter, omfavnet av rosa blomster og lysestaker. Hahaha. Det er slettes ikke så ille som det høres ut som, og detaljene kan man jo uansett bytte ut når man blir lei.

Handywoman!

Kathi <3

Her fant vi ut av hvordan persiennene fungerer. Gratulerer...

Er SÅ utrolig glad for det nye kontoret/jenterommet vårt. Det er noe Frogner-ish over det, høyt undertaket, store vinduer og svære tredører. Føler meg jo nesten hjemme! Skal vise dere resultatet når det er ferdig.

Nå må jeg komme meg hjem! Har jo jammen meg et liv der også, selv om jeg fort glemmer det når jeg er på kontoret.

PS. Overskriften er et symbol på hvor fælt det er med ord delings feil. Nypult. Ny pult. Get it?

søtere enn hevn

Hoppet nettopp av glede da jeg oppdaget at det har kommet to nye episoder av Revenge som jeg ikke har sett! Har lagt merke til at det har begynt å gå på norsk TV også nå, noen som følger med på det? Det er virkelig en av mine favorittserier! Jeg ser på det her.

Så nå skal jeg krølle meg sammen i sofaen, se på Revenge og spise disse søtsakene som Janne har laget. Er ikke så glad i søte ting, men Janne sine sukkerbomber er det umulig å ikke like. Snakker vi trening i morgen, eller....

dame med skjerf

Skjerf og sjal er nok det tilbehøret jeg har mest av, selv om både vesker og sko følger tett etter. Ikke bare av praktiske grunner, men også fordi jeg syns det er utrolig fint. Og jeg som er så kjedelig i klesveien, syns det er veldig greit å kunne slenge et skjerf over for å bryte opp antrekkene og sprite opp med litt farger.

Jeg fikk nettopp tusen nye skjerf (ok, det var litt å overdrive) fra Buyhelse, de har mye mer enn bare treningsutstyr! Så å si alle skjerfene mine er derifra, her kan dere se et utvalg av de nyeste:

Her finner dere skjerf, sjal, luer og smykker hos Buyhelse. Dette er et reklameinnlegg jeg har skrevet i samarbeid med Buyhelse : )

hjemmekontor og sommerforberedelser

Hei pusekatter! Håper alt står bra til med dere. I dag har jeg hatt fri fra jobben - noe jeg har hver mandag. Men det blir som oftest litt jobb likevel, så jeg har brukt noen timer på hjemmekontor i dag. Ligger ganske langt bak med å svare på mail og så videre, og det er jo aldri en god følelse.

Har rukket å shoppe litt i dag også. Er fæl på shoppingen for tiden, og det verste er at jeg bare kjøper sommerplagg, altså ikke noe jeg kan bruke før om flere måneder. Men jeg har erfart at om man venter helt til sommeren med å handle sommerklær, så er det veldig vanskelig å finne noe som helst. Er så mye fint i butikkene !

Olajakke fra Bik Bok og tunika fra Gina Tricot.

Det er veldig mange av dere som spør om de sorte buksene mine med glidlåser på lommene foran. Har fortalt dere før at de er fra Gina Tricot, men nå har det seg slik at det alltid er tomt for disse buksene. Jeg var på leting etter en ny en i dag, ettersom min er slitt helt ut. Men jeg fant bare noen rester, og størrelsene var enten kjempesmå eller gigantiske. Så da kom jeg på at jeg kunne sjekke nettsiden deres, og de har jo jammen meg nettbutikk! Og der har de buksen i alle størrelser, både med gull- og sølvdetaljer. Her og her finner dere buksene, de koster 599,-. Hadde aldri trodd at jeg skulle fine mine favorittbukser på GT, men der måtte jeg tro om igjen!

Nå skal jeg drukne i mailen min igjen, men med et smil om munnen. Min søster fra Los Angeles, Nadja, er endelig kommet på besøk i Oslo igjen, og jeg er sååå glad for at jeg skal se henne!

Hade så lenge : )

kveldsrutine og gode nyheter

Det er nesten blitt en kveldsrutine at jeg legger meg på sofaen og ser på The L Word når samboer'n legger seg. Hun er som et lite barn, sover før klokka er elleve.... Jaja. Da får jeg alle lesbene for meg selv!

Er fortsatt på første sesong, men i morgen skal jeg dra og kjøpe flere. Har jo fri i morgen siden det er mandag, KJEMPEDEILIG! Må innrømme at jeg er ganske sliten etter helgen. Lå på hotellrommet til klokka fem i ettermiddag, rett og slett fordi jeg ikke orket å ta fatt på dagen. Sløsing av tid, spør du meg.

Og så, en god nyhet! Nå har jeg mest sannsynlig fått skaffet meg en ny header, skal sende den inn til teknisk ansvarlig i morgen, så får vi håpe at den blir godkjent med tanke på størrelse og oppløsning!

God natt, kjære lesere <3

i smell like a minibar

Kvelden i går var utrolig bra! Ble på en måte "avslutningsmiddag" med bloggteamet, ettersom alle skulle dra hjem i dag. Vi spiste kjempegod middag på Pigen, kyllingburger og sjokoladefondue til dessert. Vi rullet ut derifra alle mann. Men veldig hyggelig atmosfære på Pigen, i hvert fall.

Fancy! Etter å ha spist og kost oss med et par glass vin, gikk vi videre til Glass. Var veldig hyggelig i starten, men plutselig forsvant alle kjentfolk, og stedet fyllte seg opp med apekatter. Apekatter=folk som ikke klarer å oppføre seg når de drikker.

Gode drinker og gode mennesker. Kathrine og Debbie <3

Søte Drammen-jenter!

Han som står i bakgrunnen og filmer heter Niklas. Vi har kjent hverandre i mange år nå, men nå har han plutselig blitt stalker. Og han som sitter ved siden av meg, heter Bror. Han vil at vi skal bli kjærester, men det funker ikke så lenge han heter Bror. Sorry.

30 sekunder etter at dette bildet ble tatt, tok jeg taxi hjem til hotellet. Takk for forståelsen.

who run the world

I går hadde vi i Bloggteamet en helt fantastisk dag, og det mye pågrunn av Punsj. Punsj er et fotostudio med full pakke, altså frisører som styler deg på håret og makeup-artister som legger den fineste makeup'en. Alle bloggerne ble stylet og sminket, og deretter fotografert til Bloggteam-siden som snart er oppe og går. Alle var så vakre!

Her kan dere finne Punsj på Facebook.

I frisørstolen for å pynte litt på løvemanken.

Frisørene fra Chi Hair var så koselige og flinke! <3 Sjekk ut hvis du bor i Drammen omegn.

Trine, Halvor, Andrea og Axel. Den søte gjengen slo i hjel litt tid på Youtube.

Therese med bloggmamma'n sin.

Rolf-Ørjan som gjorde makeup på meg, utrolig flink og hyggelig fyr.

Beautiful B <3

Vi fikk til og med livemusikk fra Jack Rubinacci, utrolig bra.

Litt nervøs og fnisete før fotoshoot...

Alle bloggerne ble fotografert i hvite klær, tror resultatet blir veldig kult.

Behind the scenes. Fotografen heter Espen Wallin!

Folkens, SE på den maten. Det er søren meg den beste tapasen jeg er blitt servert noen gang, var så utrolig mange gode retter. For ikke å snakke om kakene. Men dem turte jeg bare å spise èn av, for alle de andre bloggerne er mye tynnere enn meg.....

Tapasen og kakene (cupcakes, makroner) ble levert av Jannes Tapas og Søtsaker. For en utrolig dyktig dame, har ikke ord for hvor godt det var. Trine og jeg var enig om at vi kunne levd på den maten hver eneste dag.

Tusen takk til alle som var med på å gjøre denne dagen så fin, og takk til alle de søte bloggerne som har kommet helt til Drammen for å være med på å skape Bloggteamet. Sammen skal vi flytte fjell!

Jeg ligger fremdeles i hotellsengen, jobber med å få noen til å kjøre meg til Oslo, for kofferten og hodet er alt for tunge til å ta tog.

i

Som dere vet, er hele Bloggteamet samlet i Drammen nå. Og dere kan tro vi koser oss! I går kveld ankom alle hotellet, og så dro vi ut for å spise god mat og bli litt kjent med hverandre. Vi er en morsom mix med mennesker, hehe.

Vi fikk kjempegod mat og drikke, for ikke å snakke om fantastisk service på et spisested/utested som heter Z Cafè & Bar.

Tuva og Caroline Maria utfører sine pliker som bloggere...

Trine og jeg <3

Halvor og Caroline koser seg!

Rachel og Maria som jobber i Chills.

Etter middagen ble det en del drinker på noen av oss, men utenom det tok vi faktisk en veldig tidlig kveld. Skulle jo tidlig opp for å fotograferes i dag, så kanskje greit å ikke se ut som en pillerusa bingokjerring på bildene.

Nå er det fotoshoot for alle penga! Ikke særlig begeistret for å bli tatt bilder av på den måten, i fotostudio, men det får gå som det går.

Vi blogges senere!

(Bilde lånt fra Trine sin blogg)

jurymedlem med afro

Hello! Nå har vi besøk av DT - igjen. Vi velger ut finalister i konkurransen om å være Drammens beste blogger! Så nå sitter vi og går gjennom blogg etter blogg etter blogg. Mange flinke, veldig gøy å se. Blir veldig inspirert til å ta finere bilder til bloggen.

Finere enn dette, for eksempel:

Jeg har en VELDIG dårlig hårdag i dag. Jævla interessant, men må bare fortelle. Jeg rakk ikke å glatte håret på toppen i dag tidlig, så jeg har noe som ligner på tovete ullsokker på hodet.

HELP ME.

Etterpå sjekker jeg inn på hotell, og det er det beste jeg vet. Så det går bra. Nå skal jeg lese flere blogger, hei så lenge!

magesår og lesbesex

Nå er det duket for The L Word-maraton i stua her, så jeg er egentlig bare raskt innom for å si hei! Har ikke sett så mye av serien enda, men syns den virker veldig bra så langt. Når det er sagt, så skjønner jeg hva dere mener med at det kan bli veldig kleint hvis man ser serien med feil person...

Hadde dere det hyggelig på Valentines day i går? Det hadde jeg! Helt til jeg begynte å spy som en gris, jeg spydde så mye at jeg ikke fikk puste. Happy fucking Valentines! Og grunnen til det er at jeg hadde så vondt, for jeg begynner å få magesår. Har spist for mange smertestillende og for lite mat mens jeg har hatt vondt i visdomstennene, og nå har det begynt å tære. Så obs obs, vær forsiktig med smertestillende! Jeg har alltid ledd av det, og nå får jeg svi...

Men det går fint, altså! Sånn bortsett fra magesår og at jeg lever på suppe og yoghurt og må stikke en sprøyte i munnen fem ganger om dagen : ) Ikke-ironisk. Det positive er jo at jeg kan miste et par kilo - jeg syns selv at det trengs, og så kan jo dere si hva dere vil.

Nå ruller vi i gang på skjermen her, håper alle har det kjempefint!

til helgen får vi bloggbesøk

Tjoheii! I dag skinner sola i Drammen, er rene vårstemningen på kontoret, med åpne vinduer og tulipaner på skrivebordet. I dag går store deler av dagen med til bloggrelaterte ting. Til helgen kommer jo store deler av <3BLOGGTEAMET<3 vårt på besøk, så det er en del som skal ordnes og planlegges ferdig. Vi skal bo på hotell, spise masse god mat og kose oss skikkelig, det gleder jeg meg til!

Må jo nesten vise dere litt Drammensk solskinn, det var noe nytt for meg i hvert fall. Her er vi på broen. Den er jævlig kald å gå over om morgenen...

Meg og B <3

sprøytefaen

Hallo. I dag var jeg hos tannlegen igjen, for å fjerne sting og bandasjer etter fjerning av visdomstenner. Det var skikkelig ekkelt. Og det ble ikke mindre ekkelt da jeg fikk servert en gigantisk sprøyte som jeg skulle få til odel og eie. Og den skal jeg stikke ned i grottene (altså hullene som er igjen etter visdomstennene) etter hvert måltid, for å skylle med vann. I en måneds tid, bare. Så det blir jo festlig.

Syns synd på meg da, folkens.

jeg fant, jeg fant

Sorry assa, men jeg har vært SYKT opptatt i dag. Fant min aller første laptop, altså den jeg fikk til konfirmasjonen min, for sånn snart 7 år siden.

Der var det masse rart. Så jeg har hatt latterkrampe i 5 timer nå. Au. Dere må jo nesten få en liten smakebit av hva jeg har kost meg med i hele dag.

Lillebror og jeg. Kaptein Sabeltann <3

Gutten jeg var sammen med i 6 år.

Photoshop <3

Identitetskrisa.

Ekstreme Eminem-fans.

Kul på kjøpesenteret.

Nei, nå må jeg legge meg. Tidlig opp i morgen! Ikke på jobb, men har masse ærender som må gjøres før jobbuken setter i gang. Sov godt, alle sammen!

tanker etter en natt på byen...

God kveld! Jeg er hjemme i Tønsberg og besøker familien. Har savnet dem alle sammen, så rett og slett derfor. Og så får man jo alltids med seg en morsdag og en bursdag eller to!

Okey, nok uinteressant bull om hvor jeg er og hva jeg gjør og sånt. La oss snakke om hva som foregår på byen. Og da mener jeg hvis vi velger å overse at folk ruser seg på dass og fister hverandre i barkøen. Hva skjer med den INTENSE, og ikke minst USJARMERENDE sjekkingen?

I går ble jeg sjekket opp... Tja, la oss si tolv ganger - på samme utested. Og det tar jeg verken som et kompliment eller som noen som helst bekreftelse, for hver eneste fyr som ble avvist etter å ha sagt noe sleasy, gikk jo bare videre til neste jente og presenterte de samme ordene. Hm, kanskje de funker hos neste?

Det handler rett og slett ikke om å bli kjent lengre. Ikke om kjemi, ikke om blikkontakt, ikke en gang om utseende! Det handler om å "bli med hjem og pule", intet annet. Og vi vet jo alle at det ikke trengs mer enn kroppens puslespill for å få det til i teorien.

Sier selvfølgelig ikke at dette gjelder alle, men alle menn/gutter jeg kom i snakk med i går var bare så (sorry): satans motbydelige, og jeg ville heller spist min egen katt framfor å føre en samtale med noen av dem - eller ENDA mindre, blitt med noen av dem hjem!

ÅÅÅH. Det verste er at disse gutter sikkert er ålreite sånn ellers, men de har lært av en eller annen kompis med sleik og hvite bukser at man skal gjøre sånn og sånn, og si ditt og datt for å kapre damene.

Gutter: ikke hør på denne kompisen. Myten om at "det funker å dra dama ned ved å servere et par fornærmelser, for så å dra a opp igjen og bære henne rett til sengs", stemmer heller ikke. Samme gjelder hard to get. Det blir bare hard to want. Slik er det i hvert fall for meg og alle mine venninner. Og vi er den typen jenter som ikke erstatter kjole med singlet på byen.

Kanskje jeg bare skal slutte å dra ut, hadde sikkert spart meg for noen frustrasjoner.

Legger ved dette svært fine bildet av en godteri-sopp. Eller hva nå vi skal kalle det. Da Maria og jeg kom hjem til samboer'n i dag, stod det en godteriskål på bordet. Maria er superklein, og setter seg til rette for å forsyne seg av skåla.

Maria: Jeg tar en godteri-pupp, jeg.

Ida og samboer'n: Pupp?????

Maria: Ja...? Er det ikke det det er?

Nå kan jeg aldri spise godteri-sopp igjen, og ei heller servere det til mine barn når den tid kommer. Ødelagt for alltid.

vinn hotellweekend på continental

Hvis dere vil vinne en hotellweekend på Hotel Continental + fin middag på Theatercafèen, er dere på riktig sted. Og heldige som dere er, så er oppgaven veldig enkel. Og det er helt kostnadsfritt å delta!

Alt dere trenger å gjøre er å svare på spørsmålet på denne konkurransesiden. Ønsker dere lykke til, det er virkelig verdt de 30 sekundene det tar!

Lets Deal er en side som tilbyr rimelige dealer på alt mulig, både nyttig og gøy. Spa, restauranter, hotell, utelandsreiser, skjønnhetsbehandlinger osv.

Jeg har for eksempel slått til på et tilbud med tannbleking hos tannlege! Og man trenger ikke bruke dealen med en gang, de varer som regel en stund, og noen av dealene kan man kjøpe flere av. Dealene går ut etter noen dager, så det lønner seg å følge med hvis man vil fange opp de spennende tilbudene!

//Reklamebasert innlegg

one night at continental

Jeg elsker virkelig å bo på hotell! Uansett om det er for business eller pleasure, men jeg må innrømme at det beste er å ta med seg bestevenninna og legge seg inn på et fint hotellrom, hvor vi bare sitter og drikker sprudlevann og spiser frukt og ler oss i hjel. Det gjorde Maria og jeg i går, og vi koste oss masse. Et par trange timer på byen ble det også tid til.

Vi bodde på Hotel Continental i Oslo. Hotellet ligger ved Nationaltheateret, og er mitt absolutte favoritthotell - ja, i hele Norge tror jeg faktisk. Fantastisk fint hotell, nydelige hotellrom og den beste servicen. True story! Dere kan jo dømme selv etter bildene.

Gangen på hotellrommet.

Velkomstkomitè <3

Sittegruppe. Rødvinsforbud!

Min flotte arbeidsbenk!

Syns interiøret på hotellet er så innmari fint.

Senga vår. Gjett om vi sover godt i den, a.

Stor balkong med utsikt over Nationaltheateret...

... Og over Karl Johan!

Likte dere det? Regner med at dere ikke ville sagt nei takk til en hel weekend på dette hotellet? FLAKS! For senere i dag skal jeg legge ut en konkurranse hvor dere kan vinne nettopp det, pluss middag på Theatercafèen som ligger i samme bygning. Stay tuned!

morgendrama og trine-dama

Åpner øynene. Vet at jeg skal på jobb. Men så er det lyst i rommet. Og helt stille. Hvor er samboer'n? Og hvorfor i HELVETE er det lyst? Når jeg skal på jobb skal det være bekmørkt.

Å neeeeeiiiiiiii!

Klokka på mobilen viser at den er over ti, det MÅ være kødd. Jeg drar av tastelåsen, og alarmene kommer poppende opp på rekke og rad (kan noen forresten forklare meg hvorfor slikt skjer?)

Jeg drar på meg buksa mens jeg ringer etter en taxi, og så drar jeg på jobb i samme t-skjorta som jeg sov i. Fyttifaen, å forsove seg er bånn i bøtta.

Men så kommer jeg på jobb, da, og sjefen bare smiler. Lurer på hva jeg har gjort for å være så heldig. Og så var dagen i gang. Den har for det meste bestått av å bevitne Trines talent. Mer kan jeg ikke si!

Det er ikke så vanskelig å se hvem som skal stå foran kamera, og hvem som skal sitte i kulissene og følge med på manus, haha. Så til den pervoen som spurte i kommentarfeltet om jeg kunne illustrere hvordan det er å våkne opp i senga ved siden av meg: here you go! Pulesveisen er til deg.

prosjekt walk in closet

Samboer'n: bare; Ida, vet du hva vi helt har glemt?

Ida: Neeei?

Samboer'n: At vi har et walk in closet!

Så slik gikk det til at vi har brukt hele kvelden på å innrede walk in closet - med klær så klart. Og vi har ikke kommet halvveis en gang. Men det kommer til å bli helt fantastisk, skal vise dere ordentlig når det er ferdig.

Litt rotete ennå. Samboer'n har så mange fargerike sokker som dekorer gulvet.

MEN, over til noe litt viktigere! Husker dere at Neglhuset skulle gi bort gratis behandlinger til noen av de som ble medlem av gruppen deres på Facebook? Nå har de trukket vinnere, og de har trukket MANGE! Så ikke glem å gå inn og se om dere kanskje er en av de heldige : )

Det kan også lønne seg å "like" siden til en senere anledning, blir sikkert flere premieutdelinger og mer moro senere. Og så kan dere jo følge med på tilbud og diverse nyheter!

Her er vippene jeg fikk forrige gang jeg var hos Neglhuset, Agnes og Egle er SÅ flinke på vipper. Jeg må nesten le når jeg ser andre som har vært andre steder og tatt vippeextensions, for det kan jo ikke sammenlignes - i det hele tatt. //Reklame-på-en-måte.

rundlurt

Siden jeg så vidt klarer å åpne munnen, lagde jeg tomatsuppe til middag. Samboer kom hjem, stirret ned i gryta og bare; hmmm. Makaronigrøt.

Men så var hun plutselig kjempesprudlende, og bare; no ska æ lag te ost, kjæks, vin og tapas te oss (hun har sånn dialekt), så ska vi kos oss litt! Og jeg tenkte at det klarer jo ikke jeg å tygge, men kan sikkert smake litt siden hun er så snill og disker opp et slikt kongemåltid på en torsdag kveld.

Men så bare.......

HAHAHAHAHA. For en jævla møkkakjerring jeg bor med. Måtte hun aldri få seg en mann, for i såfall: stakkars mann. Æ ska ta dæ me' på hotæll-weekend æ, og så satt de der da, i en brakke på en byggeplass uten vann og strøm.

Bånn apetitt.

da jeg ville gjøre en forskjell, gjorde jeg dette:

Da de ekstreme pelsmotstanderne ville gjøre en forskjell, gjorde de dette:

Det holder vel egentlig å la bildene tale for seg, men helt ærlig; hvem tror dere utretter mest? Folk som vil gjøre en forskjell må komme seg ut av sofaen og gjøre noe, i stedet for å sitte på rumpa og hate andre.

lego house and morning coffee

God morgen, kjære lesere! I dag er tredje dagen jeg ikke går på jobb, hvem skulle tro at det skulle bli så mye styr fordi jeg ville kaste to tenner ut av festen som foregår i kjeften.

Jeg får så dårlig samvittighet når jeg er borte fra jobb, ikke bare ovenfor mine kollegaer, men ovenfor meg selv også. Jeg trenger å være der, det er jo dagens høydepunkt! Tenk å savne jobben sin såpass mye etter tre dager...

Nå skal jeg runde av arbeidet for en liten stund, og slappe av med en morgenkaffe og soloppgang. Håper alle har en fin morgen!

PS. Ikke glem å besøke Trine sin blogg. Hun har bursdag i dag, og når man har bursdag fortjener man masse bursdagshilsner! Gratulerer med dagen til deg, kjære superboss <3

PS igjen. Alle som drikker morgenkaffe burde høre på Ed Sheeran, alle sangene hans finner dere på Spotify her. Anbefaler spesielt "Lego house" og "The A Team".

dyreelskere/idahatere

Jeg syns det er ganske festlig at hele landets dyrevenner plutselig hater meg som pesten, fordi jeg skrev et innlegg i en humoristisk og sarkastisk tone om at jeg hadde på meg pelsvest. Jeg syntes selv at innlegget var morsomt, og det syntes de som kjenner meg og min blogg også.

Sannheten er at jeg er veldig glad i dyr, at jeg aldri har kjøpt så mye som en eneste pelsdott, og at jeg aldri har tatt stilling til om jeg er for eller i mot pels her på bloggen.

Så det dere driver og drapstruer og kjefter på meg for, er rett og slett et tulleinnlegg jeg skrev, som det ikke ligger særlig mye bak. Når det er sagt, så må jeg si at det er synd at dere bruker SÅ mye energi på å hate folk som ikke tar 100% avstand fra pels, i stedet for å bruke tiden på å faktisk gjøre noe for dyrene. Dere oppfører dere som ville dyr med alle disse personangrepene, og sorry to say, men det er ingen god måte å sanke støtte på.

Jeg står for det jeg har skrevet, og understreker at jeg på ingen måte har oppfordret til å skade eller drepe dyr. Er bare lei av alle dobbeltmoralske mennesker som snur med vinden, og hater og elsker etter hva som er "in". Det er bra å engasjere seg, men det er enda bedre hvis man vet hva man faktisk engasjerer seg i.

Dere redder ikke så mye som en røyskatt ved å hate meg, som aldri har brukt en krone på å støtte pelsindustrien. Men jeg skjønner at dere må ha noen å skylde på, for det er slik trangsynte mennesker oppfører seg når de føler på kroppen at det er alt for mye ondskap i verden.

Måtte dere finne roen og fornuften : )

samboer'n svarer på spørsmål

Hei igjen!

Ida ligger fortsatt som et slakt på sofaen, så jeg trår til igjen. Nå skal jeg svare på spørsmålene deres. (Ida: regner med at jeg får lønnen din denne uken, siden jeg gjør jobben din?)

Hanna spør:

Er håret ditt ekte?

Det er helt ekte. Tipset er å aldri klippe seg, enkelt og greit.

Jeg har vært så heldig/uheldig og arvet genene til mormoren min, så jeg har veldig tykt hår. Jeg kurer håret av og til, men aner ikke hva jeg gjør det med. Det er noe Ida har gitt meg (Eller som jeg har hentet fra postkassen før hun rakk å hente det).

Anonym spør:

Hva er det mest irriterende med Ida?

Det mest irriterende med Ida ja.. Hm. Den er ikke enkel for det er så SINNSYKT mye å velge mellom ;)

Men det som irriterer meg mye er at hun får så mye oppmerksomhet fra andre gutter at jeg føler meg sykt upopulær. Hehe.

Nei, det er faktisk veldig lite som irriterer meg.

Hva er det beste med Ida?

Åh, denne er nesten enda vanskeligere. Ida er full av liv og ideer. Hun vil ikke sitte inne en fredagskveld for å se på gullrekka på nrk. Hun vil ut å leve, le og danse. Så det beste må være alt hun finner på.

Hvor mange kilo veier du?

Det er så få at det er ikke vits i å nevne engang. Vil ikke at dere leserne skal føle slankepress ;) HAHA

Hva skal du utdanne deg som eller jobbe som?

Jeg er allerede ferdig utdannet. Og jeg har vært så heldig og fått verdens beste jobb som eiendomsmegler. Dette er noe jeg stortrives med og gleder meg hver kveld til en ny dag på jobb.

Hva er det beste du noen gang har opplevd?

Å bli kjent med Ida, selvfølgelig. Hun er livets lys. (Noen som merket ironien der?)

Men helt ærlig, det beste jeg noen gang har opplevd er den støtten og godheten jeg mottar fra venner og familie.

Å oppleve slike folk rundt seg er ubeskrivelig godt.

Hva er det verste du noen gang har opplevd?

Det MÅ være den gangen Ida ringte på døren og jeg ser at hun har med seg to stappfulle kofferter og roper "åpne opp a samboern" - nei, nok tull. Dette er jo et ganske seriøst spørsmål. Og jeg har et veldig seriøst svar. Det verste jeg noen gang har opplevd er å miste den personen som stod meg nærmest. For 3 måneder siden mistet jeg mamman min.

Skal du begynne å blogge?

Ok, her er plana. Sakte men sikkert så sniker jeg meg inn her, lager kule innlegg og rett og slett skviser ut Ida og overtar denne bloggen. Hvem er med?

Jules spør:

Får jeg komme på besøk?

Selvfølgelig, bare gi oss en liten heads up, slik at vi kan få rydda først..

Hvordan gikk det for seg at Ida flyttet inn hos deg?

Så lenge jeg har kjent Ida så har hun aldri bodd lengre enn 100 meter fra meg. Da hun flyttet til dritt Tønsberg så ble det rett og slett for langt unna. Jeg liker å ha henne i nærheter. Jo nærmere jo bedre. Hun er ei by-jente. Og jeg er en Ida-jente. Løsningen var enkel.

Mats spør:

Sover dere sammen?

Vil du at vi skal sove sammen, Mats? ;)

Hanne spør:

Hvordan gjør dere det dersom en av dere vil ha med noen hjem fra byen?

Inviterer til nach selvfølgelig. Ida er alltid med på nach! ;)

Roter hun, eller MÅ hun ha det ryddig til enhver tid?

Hehe, Ida MÅ absolutt ikke ha det ryddig. MEN hun er mye mer ryddig enn meg. Hun er veldig flink til å rydde og styre ut. Men når to jenter med så mye klær har flyttet inn i samme leilighet så tar det rot og tid før alt er på plass.

Hva er det flaueste du har opplevd med henne på fylla?

That's a secret I'll never tell ;)

Hvordan er hun på fylla?

Hun er veldig sjarmerende. Det er faktisk det ordet som beskriver henne best. Litt naiv, fordi hun ofte tror at gutta bare vil prate. Men det vil de jo ikke..

Hvor mye tåler hun?

Ida er bygget av jern. Hun tåler MYE. Men alkohol, not so much....

Hvor kjøper hun mest klær fra?

Det er jeg faktisk usikker på. Det er veldig mye forskjellig. Men fine er de, for jeg låner hele tiden. (nå vet du det også, Ida)

Ingvild spør:

Av de freebiene hun får i posten, hvilket nyter du best av? (dvs. du får til odel og eie, får lov til å bruke/teste osv?)

Det er snakk om mye hårprodukter, kurer osv. Fikk akkurat en ny krølltang i posten. DEN elsker jeg.

Elise spør:

Hvordan opplevde du den vonde perioden Ida har snakket en del om i det siste?

Det opplevde jeg som veldig vondt selv. Når noe slikt skjer med en av dine nærmeste så vil man så gjerne gjøre hva man kan for å hjelpe. Men våre advarsler og ord ble meningsløse. Dette var noe Ida måtte forstå selv. Dette var et valg hun måtte ta alene og det var jo selvfølgelig veldig hardt for oss rundt å se hvor vondt hun hadde det. Men i det hun faktisk innså galskapen så var det bare for oss rundt å prøve å plukke henne opp igjen på den beste måten vi visste hvordan. Og den Ida som er i dag er en helt annen enn den som var da.

Silje Kristine spør:

Mitt spørsmål er om Ida klarer seg uten godteri? Dersom hun ikke gjør det; hva er det hun alltid må ha når hun har søtsug?

Njea, jenta har mye viljestyrke, men sjokolade hadde vært vanskelig for henne å klare seg uten. Hun spiser ikke så mye godteri, men det går noen sjokoladebiter i uka...

(Ida i skrivende øyeblikk. Trøstespising er lov.)

Marita Ø spør:

Hvor bor dere?

Vi bor på Frogner :)Har du kjøpt eller leier? evt. hvor mye betaler dere i mnd?

Jeg har kjøpt. Følte det var bedre å investere i noe selv enn å betale til noen ukjente.

Hva studerer du, og hva vil du bli?

Jeg er ferdig med skole. Og jobber nå i et eiendomsmeglerfirma. Hva jeg vil bli? hm.. Popstjerne har alltid vært et stort ønske..

Har du mye penger til overs, etter å ha betalt (hvis) du leier?

Nå har jo jeg kjøpt, men det er jo også dyrt å kjøpe. Men jeg har så jeg klarer meg :)

Hvordan ser en typisk hverdag ut for dere to sammen?

Det er et godt spørsmål. Vi begge jobber jo fulltid (bortsett fra denne uken som ida er dødssyk)

Så vi kommer hjem fra jobb ca i 5-tiden. Møtes på Kiwi på vei hjem. Krangler litt i butikken om hva vi skal ha til middag.  Jeg vil selvfølgelig alltid ha salat, mens Ida kunne tenke seg mc.donalds. Standard. (jeg vet ikke hvor enkelt det er å fange opp ironi når man leser. Note: Dette var ironi) Etter vi har blitt enige i mat (Ida vinner ALLTID) så drar vi hjem. Begynner å lage middag.(Det er det jeg som gjør) Setter oss ned for å spise. Drar deretter på trening eller så går vi oss en tur så setter vi på en serie eller noe på tv'n før vi legger oss. Vi er som alle andre kjærestepar med andre ord, hehe ;)

Ida spør:

Er det du som er sammen med Mix? Hvordan er det å være god venn med en som har holdt på med kjæresten din?

Jeg har ikke tenkt til å fortelle noe om Mikkels og mitt forhold til hverandre. Dette er noe jeg hele veien har holdt privat, både for hans og min egen del. Han er også en offentlig person og vi har hele veien vært enige om og ikke uttale oss om dette offentlig. :) Når det kommer til å være venn med noen han har holdt på med så må man vel se litt på hva det vil si å "holde på med" Jeg er veldig glad for de vennene jeg har. Og hadde ikke byttet de bort med noe som helst. Uavhengig av hvem de har holdt på med tidligere. Jeg mener man skal være såppas trygg på den man er sammen med og vennene sine at dette ikke blir noe problem.

Anne spør:

Hva er det beste Ida har gjort mot deg?

Det beste Ida har gjort for meg er å stille opp. Hun har stilt opp som ingen andre. Hun har reist langt for å være hos meg når jeg har trengt det og hun har støttet på en måte som ingen kan forstå. Det er noen venner man ikke klarer seg uten, Ida er en sånn venn.

Og hva er det verste Ida har gjort mot deg?

Ida har aldri gjort noe vondt mot meg. Men en gang så spurte hun om jeg kunne møte henne hos frisøren før vi skulle spise lunsj fordi hun snart var ferdig. Så tok det sikkert en TIME før hun faktisk var ferdig. Så jeg satt der driit lenge og ventet. Det er kjipt. Hehe.

Frida spør:

Hei, hvordan har en på din alder råd til å kjøpe leilighet på Frogner?

Dette er jo også en veldig privatsak. Mye direkte spørsmål her, føler jeg. Men burde vel sett den komme..Det er et dyrt marked å kjøpe i. Så det lønner seg å begynne å spare så fort man får muligheten til det.

Tina spør:

Hooker/holder ida på med noen nå?

Har du hørt om prinsen av Monaco? Tror det skjer noen greier der, faktisk. Hyggelig fyr..

Hanne spør:

hvor lang tid bruker ida på å fikse seg før jobb?

Ida trenger bare å stå opp og kle på seg hun, så er hun klar for dagens utfordringer. ;) Neida, det er bullshit. Hun bruker vel en halvtimes tid.

Slumrer hun hver morgen eller kommer hun seg opp når hun skal?

Jeg tror hun vanligvis slumrer en god del, men jeg tror ikke hun tørr å gjøre det her, fordi jeg står alltid opp senere enn henne så hun vil ikke vekke meg. Men jeg er selv dronningen av slumring, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor hun tar sånn hensyn. (angrer meg sikkert for dette her i morgen)

Er ida like flink til å bruke rockeringen som hun sier?

Hvilken rockering? Hehe, neida! Hun har faktisk blitt veldig flink til å trene. i frisk tilstand så trener hun 5 ganger i uka. CREDZZ!

Får du ofte spørsmål om ida fra andre?

Ja, jeg får en god del spørsmål om hvordan hun er som person, men det er jo mest fra bekjente, for det er jo ikke så mange som vet hvem jeg er. (helt fram til nå, i morgen står vel papparatziende utenfor døren. Hater når det skjer)

Hva drikker hun? Cider, øl, vin osv?

Ida er veldig glad i drinker. Og syns det er utrolig spennende med spesielle drinker. (hun er som et barn på det området der) Sist helg så dro hun meg helt fra Grünerløkka til Solli fordi hun hadde så sykt lyst til å prøve EN spesiell drink hun hadde hørt om. Da vi fikk bestilt den jævla drinken så var det en stor grønnsak eller hva søren det var oppi en suppe av gugge. NICE.

Når står ida opp?

Hun står opp i 7-tiden tror jeg.. (jeg sover da)

Når legger ida seg?

Jeg legger meg mye tidligere enn Ida som oftest. Fordi jeg blir trøtt kl 21.00. Men vi pleier å legge oss sånn i 23-tiden.

Er ida flink å spare penger?

Ja, hun er jo på utkikk etter egen leilighet og da må man ha en god del egenkapital. Så hun setter av en fast sum i mnd. 

Maja spør:

Har du merket mye forskjell på Ida for litt siden (ca det siste året) og nå som hun ikke lenger er sammen med han fyren?

Hun kan enkelt og greit ikke sammenlignes med den personen hun var med han, og den personen hun er nå. Ida har alltid vært Ida, men den gleden som er i henne den dag i dag har jeg aldri sett maken til.

Cecilie spør:

Er Ida like kul som cecilie?

Er det egentlig mulig, cecilie? Kan hende dere stiller på lik linje..

Mille spør:

Hvorfor sprader Ida rundt i undertøyet hele dagen?

Hvorfor ikke? Hadde jeg hatt den rumpa hadde jeg også gjort det ;)

Hvor ganmmel er du?

Jeg er 22, jeg var sikker på at jeg ble 23 sist bursdag, men det ble jeg visst ikke..... Good to know!

Nå tror jeg at jeg har svart på det meste av spørsmålene deres.PUH! Det tar på å være blogger gitt... Jeg sier takk for meg! Dere får si i fra når dere savner meg.

- Helene for president.

noen ord fra idas samboer

Hei og hå, hei og hå, hvordan skal nå dette gå?

Kjære Ida-lesere.

Dere som har fulgt med på Idas blogg lenge nok har sett trynet mitt dukke opp litt her og der. Grunnen til dette er at jeg er den heldige "samboeren". Mitt navn er Helene aka Helenebestis aka samboern. Kjært barn har mange navn. Jeg er den eldste i flokken, og det vil si at det er jeg som tar ansvar for hva de andre drittungene driver med. Jeg har akkurat kjøpt meg leilighet og fått min egen hybel-kanin. Nemlig frøken Wulff.

(Hybelkaninen etter en fuktig kveld på byen)

Så, hvordan er det egentlig å bo med Ida? Ida har det nemlig å fremstille alt i glansbilde-format. Og det er ikke alltid slik det føles eller er. Spesielt ikke når jeg kommer inn i mitt helt nye kjøkken i min helt nye leilighet og det står FITTE på veggen.

(Kjøkkenkatastrofen)

Og heller ikke når vi på en fredagskveld er ute på byen, og Ida forveksler Ibux med sovepiller... Skal ikke gå noe nærmere inn på det, men la oss bare si at det er en fin ting at jeg er sterk.

(Trøtt?)

Eller når jeg sitter dypt konsentrert i middagen, og ida finner fram kameraet på pur f.... og knipser det styggeste bildet av meg, for så å legge det ut på bloggen nettopp fordi det er så jævlig stygt. Ah, hater når DET skjer. Ida ler seg selvfølgelig skakk i hjel.

(Skjønner dere, eller?)

Men det som er mest irriterende av alt, er når jeg sitter godt plantet i sofaen, med et stort teppe rundt meg og Ida kommer inn med dådyrøyne og spør om vi kan ta litt frisk luft. Hva hun mener med frisk luft overlater jeg til fantasien deres. Men det er noe hun gjør når hun er tankefull eller stressa......

Fortvil ikke, Ida har også gode sider. Faktisk veldig mange gode sider. Det aller beste med Ida er at hun får så mye kule ting i posten. Og siden vi deler postkasse og jeg er den eneste som har nøkkelen, går alt direkte til meg. Førstemann til mølla har alltid vært mitt motto. NEIDA, jeg bare tuller. Ida kommer jo også til å lese dette, så jeg må prøve å oppføre meg/ikke avsløre meg.

Humor er noe som definerer hvem Ida er. Jeg ler konstant, og da mener jeg faktisk konstant. Om jeg ler AV eller MED kan variere litt. Som nå, hun ligger her med oppblåste kinn og har jobbet iherdig de to siste timene (uten å overdrive) med å få i seg en biiiitteliten skål med tomatsuppe.HEHEHE, det ER faktisk morsomt. Og når jeg ler, så sier hun; shlutt shå shle. HEHE.

Men nå har jeg tatt igjen for alle de stygge bildene og alle turene ut i kulda for å trekke frisk luft, så nå skal jeg faktisk ta meg av den søteste og herligste jenta på denne jord.

Dog, så har jeg en idè. Siden Ida har blitt rammet av "det er så synd på meg"-syndromet, tenkte jeg at vi kunne ha en liten spørrerunde her. Om dere har noen spørsmål JEG kan besvare. Om dere lurer på noe mer om hvordan det er å bo/være venn med Ida, eller hvordan det er å være meg (ikke at noen bryr seg om det), eller hva vi finner på sammen, hva som helst. Dere kan i hvert fall stille spørsmål så skal jeg prøve å svare dere i løpet av kvelden eller morgendagen.

Hei og hå, hei hå, hvordan skal dette EGENTLIG gå?

- Helene

Ps. Siden sex selger, så kan dere jo for eksempel spørre meg hva jeg syns om at Ida sprader rundt i undertøy hele dagen.

fosterstilling og eplekinn

Dette er veldig lite ålreit. Klarer nesten ikke å spise eller svelge, og de smertestillende pillene jeg tar, gjør meg så trøtt og sløv at det er en utfordring å stå oppreist.

Og. jeg. har. så. sykt. mye. å. gjøre. Er det greit for dere om jeg lar samboeren ta over bloggingen? Jeg trenger tydligvis like mye søvn som en baby.....

Vennlig hilsen frøken eplekinn.

to tenner fattigere

Jeg vurderte sånn halvseriøst å hoppe foran toget i dag, da jeg var på vei til tannlegen. Men jeg kunne jo ikke gjøre det, for reservemamma/superduperboss aka Trine stod og ventet på meg i Drammen. Vi kaller henne bare superduperboss fordi hun er så jævla snill, og det bekreftet hun bare enda en gang da hun bestilte tannlegetime for meg og tilbød seg å bli med.

Pappaen hennes er visst verdens beste tannlege, eller oral-kirurg som det heter. Og vet dere hva? Etter at bedøvelsen var satt, kjente jeg absolutt INGENTING trekkingen! Selv om jeg hadde tatt to valium, var jeg så redd at jeg gråt, vibrerte og klemte i stykker hånda til Trine, men det var litt bortkastet energi. For det hele var over på 10 minutter, uten et eneste stikk av smerte.

Da jeg var ferdig var jeg så lettet at jeg trodde jeg kunne fly, og så husker jeg ikke så mye mer enn at jeg sitter på toget, og så våknet jeg opp nå i kveld og hadde så vondt at jeg trodde jeg skulle dø. Og så bare; SHIT, jeg skulle jo egentlig i flere møter i dag, og SHIT, jeg har masse jobb jeg skulle ha gjort. Hva faen skjedde?

Nå skal jeg hive i meg alle smertestillende som er forsvarlig, og så skal jeg prøve å jobbe litt før jeg passer ut igjen. STAKKARS MEG :( :( :( :(

Her er noen bilder av de stygge, slemme, onde visdomdstennene mine. Trine har også filmet underveis, så hvis jeg orker å se på klippene kommer det film etterhvert. SAAAAAW!!!!

kaldsvetter og dør litt

Jeg har nesten ikke ord for å beskrive hvor dårlig jeg har det nå! Klokka er over tre på natta, og jeg burde sovet for lengst. Men jeg skal til tannlegen i morgen, og har tydligivs utviklet en intens tannlegeskrekk siden sist. Er jo litt annerledes nå som jeg skal operere ut visdomstennene mine, men det klarer jeg verken å tenke på eller snakke om. Begynner bare å gråte. Ja, jeg vet......

Men selv om jeg ikke prøver å tenke på det, er det akkurat som om underbevisstheten min prøver å skremme meg. Så jeg kaldsvetter og koker i hjel om hverandre, hodet mitt hamrer og jeg er så svimmel at jeg føler at jeg skal gå i bakken.

DE VISDOMSTENNENE MÅ BARE UT! Jeg vet jo at jeg får bedøvelse, jeg er kanskje aller mest redd for lyder. Så hvis noen har beroligende visdomstann-historier eller noen gode triks for å gjøre det hele mindre ubehagelig, NOW IS THE TIME!!!

Hilsen desperat som vil ha mammaen sin.

i

Jeg vet at dere syns jeg er verdens tregeste noen ganger, hehe. Men her kommer i hvert fall et innlegg om rockeringen, bedre sent enn aldri! : )

Dere har vært veldig nysgjerrige på hvordan jeg trener med rockeringen, og ikke minst om jeg har sett noen resultater - om det funker! Svaret er JA, det funker! Nå høres jeg nesten ut som en dårlig TV Shop-reklame, haha, men vet ikke hvordan ellers jeg skal bekrefte det.

Siden jeg ikke har bodd fast på ett sted, er det vanskelig for meg å drasse rundt på rockeringen, men jeg holdt vel på med den jevnlig 5 dager i uka i 4 uker. Har ikke tatt mål, men så en betydelig forskjell på magefett og "love handles". Merket også at jeg ble sterkere i mage og rygg.

Så jeg vil virkelig anbefale rockeringen for de som vil stramme opp mage og midje. Selv vil jeg stramme opp så å si hele kroppen, og da må man jo gjøre mer enn å bare rocke. Her er noen bilder av min mage da jeg var på ferie i Egypt, den er langt i fra "ferdig", men ser likevel bedre ut enn på lenge. Meg til venstre!

Når man skal begynne å rocke kan det lønne seg å begynne rolig. Hvis ikke ender man med å måtte ta pause i flere dager. Når man først har fått blåmerker på hoftebena, gjør det veldig vondt å tvinge seg selv til å rocke videre!

Slik så jeg ut etter at jeg hadde rocket for første gang, haha. Syns det var så gøy at jeg holdt på i en times tid, når man maks skal holde på i 5 minutter første gang.

Så her er mine rocketips:

* Start med en rockering som veier 1,2 kilo.

* Ikke rock i mer enn 5 minutter de tre første gangene.

* Etter det, rock i cirka en halvtime hver dag (eller 5 dager i uka).

* Husk å rock ca like lenge på hver side. Altså mot høyre og mot venstre, ikke snurr samme vei hele tiden.

* Lag en spilleliste på Spotify/iTunes som er forbeholdt rockingen, i stedet for å ta tiden kan du høre på antall spilte sanger hvor langt du har kommet og når du skal bytte retning. Kjedelig å se på klokka!

* Hvis du vil gjøre det ekstra hardt, så med beina samlet i noen minutter. Mye hardere for magen, i og med at du må jobbe mer for å holde ringen oppe.

* Etterhvert kan du gå opp til en ring på 2 kg. For min del merket jeg at jeg måtte bytte fordi 1,2 kg ble såpass lett at den var vanskelig å holde oppe.

Dette er min fine rockering på 2 kg, den kan kjøpes her. Den er på tilbud nå, satt ned til kroner 299 hos BuyHelse! : ) Veldig kjekt å få den rett hjem i posten, selvfølgelig kan den taes i fra hverandre og bygges sammen igjen, tar sånn ca ti sekunder å bygge den. Enkelt og greit!

Hvis dere vil lese mer om rocking kan dere ta en titt på artikler fra KK her og her. Dette innlegget er skrevet i samarbeid med BuyHelse.

Er det noen av dere som har erfaringer med rockering? Del gjerne i kommentarfeltet!

Q/A

Føler virkelig at jeg har holdt løftet mitt og blitt flinkere til å svare på alle spørsmålene deres! High five til meg selv. Svarer dere som oftest tilbake i kommentarfeltet, men skal ikke slutte helt med disse Q/A-innleggene for det. Så her kommer svar på noen henvendelser jeg har fått fra dere i kommentarfelt og på mail den siste måneden:

Jeg hørte fra en at du ble skikkelig sur da du ble konfrontert med at du blogger på byen?

Haha! Jeg liker ikke å snakke om blogging når jeg er ute og har det gøy, men det er ikke sånn at jeg blir sur. Prøver bare å unngå temaet. Men hvis noen leker uvitende og stiller en masse spørsmål som tyder på at de egentlig vet det meste, da blir jeg oppgitt.

Hva syns vennene dine om at du blogger?

Jeg har blogget i over 5 år, så de fleste av venninnene jeg omgås daglig har ikke kjent meg før jeg begynte å blogge. Det er bare en del av hvem jeg er, ikke noe vi snakker så mye om. De syns det er veldig rart når fremmede kommer og snakker til meg, og de blir like overrasket hver gang noen viser interesse for dem også.

Hvordan gikk det å slutte med snus? Jeg har også lyst å slutte, har du noen tips?

Jeg klarte det! Var furt i en uke eller noe, men så var det over. Syns det går veldig greit, har ikke lyst på snus utenom når jeg sitter på vorspiel og alle rundt meg snuser. Trikset er å gi seg selv to uker med Onico (nikotinfri snus), og deretter stoppe helt opp.

Da jeg var på Stena Line her om dagen så jeg exen din, hva syns du om at han roter åpenlyst med andre jenter?

En gang for alle: slik informasjon har jeg ingen interesse av, jeg vil helst ikke vite noe om hva vedkommende driver med : )

Hvor er den blomstrete skjorten din fra? Og den hvite blonde-toppen?

Begge deler er fra Bik Bok.

Skal på helgetur til Oslo, hvilke utesteder anbefaler du oss?

BAR Vulkan, BAR Aker Brygge, Fridays Aker Brygge, Fru Hagen på Løkka, Soliis på Solli plass, Manolo og F6 på Frogner.

Når kommer innlegg om rockering?

OMG, jeg er så treg. Kommer I DAG!!!

Har du en mann i livet ditt nå?

Njæææ, kanskje en kandidat eller to? Eller nei. Eller kanskje.

Hvor har du kjøpt de røde skinnhanskene dine?

De er fra Ralph Lauren, vet ikke hvor de kan kjøpes for mine er fra New York.

Kommer det snart flere videoblogger?

Jaaaa! Kom gjerne med forslag til hva jeg kan videoblogge da, orker ikke sånne kleine "dette-har-jeg-gjort-i-dag"-videoer.

Hvor bor du nå? Skjønner ingenting, først er du i Tønsberg så er du i Oslo og så plutselig i Drammen?

Jeg bor nå på Frogner i Oslo. Mamma og pappa bor i Tønsberg, så jeg besøker dem ofte. Og i Drammen er jeg fordi jeg jobber der!

Når skal du kjøpe leilighet?

Om et halvt års tid, håper jeg. Sparer som en helt, problemet er jo bare at jeg ikke er blitt flink til å spare før NÅ! Har bestemt meg for å spare nærmere 400.000 kroner før jeg begynner å lete etter leilighet.

Hvor er Bella?

Bella bor for tiden hos mor og far i Tønsberg, samboeren min i Oslo er allergisk. Så det er også en av grunnene til at jeg drar hjem så ofte som mulig, gleder meg til Bella og jeg skal flytte sammen igjen!

Bella <3

sover under månen i natt

Liten verden, stort rom, følelsen av en helt fremmed glede. Jeg er så stolt av meg selv. Ser meg selv i speilet hver dag og smiler til det jeg vanligvis ville snudd ryggen til, fordi jeg skammet meg over min egen svakhet. Jeg er sterk nå, sterk og glad. Ikke en eneste trist følelse i hele kroppen.

Ro og trygghet og varme. Ligger på sofaen helt for meg selv og smiler. Livet blir så mye bedre med en gang man innser at spill kun skal spilles på brett. Livet er ingen lek, og det er derfor det kan gå så jævlig galt hvis man velger feil lagspiller.

Ligger under pleddet og hører på denne spillelisten. Rolige, fine låter med veldig gode tekster også <3

its all good

Nektet å la fredagen gå med til å ligge i sofaen og klage over visdomstenner, så jeg poppet et par smertestillende, pakket ned vin og samboer, og dro i bursdag. Og på byen. Og på nachpiel. Så da jeg våknet i dag bare; hvor er jeg, hvem er jeg og hva har jeg gjort. Men jeg hadde visst ikke reist så alt for langt, navnet mitt kom jeg på etterhvert, og ikke hadde jeg gjort noe dumt heller. It's all good!

... Men jeg har en forferdelig hodepine, da. Så i dag blir det bare sofakos. Iskald Coca Cola og kosedress for alle penga. Synes synd på alle dere som skal ut og skli på høye hæler i snøværet i dag!

synger L-ordet

Lang dag, er litt redusert. Og visdomstanna plager meg, blir nødt til å gjøre det slutt med den snart. Heldigvis ble kvelden reddet i ganske stor grad av hyggelig middagsbesøk - finnes det noe som sprer mer glede enn lykkelige og gravide jenter? Og min kjære samboer disket opp med førsteklasses taco og dessert, så vi koste oss veldig.

Nå har besøket dratt, og bestie og jeg har rigget oss klare i senga for litt lesbesex - på DVD. The L Word! Flere av dere skrev i kommentarfeltet at man kun bør se serien med noen man er veldig komfortabel med. Haha, tror det skal gå greit!