TV-PARAPLYER

Til å være en som aldri sitter og glor på TV-boksen, har jeg sett jævlig mye på TV de siste dagene. Er jo så dårlig at jeg bare ligger rett ut, så det er liksom ikke så mye annet å underholde seg med. Mat, søvn og TV. Hadde egentlig tenkt at mamma skulle underholde meg, men hun er blitt en Wordfeud-zombie. For en tabbe å gi henne iPhone til jul!

Men tilbake til TV'en. I dag har det vært vanskelig å skille mellom feber og irritasjon. For mye av det som farer over skjermen i løpet av en dag, får det til å stråle varmt i hodet mitt.

Er dere klare for noen paraplyer ala TV-spesial? Okay, here we go.

Trinny & Susannah - Oppdrag Norge. Jeg trodde T&S var kule damer - ettersom de har harket opp de beste hold in-plaggene jeg noen gang har prøvd. Derimot viser det seg at de skulle hatt en hold in-tvangstrøye, sånn som de går og horer til utseende til folk. For å forklare det enkelt og greit; Trinny og Susannah går rundt i Norge og finner "tilfeldige" damer med triste klær (og gjerne triste historier), som de bestemmer seg for å gi en makeover. Problemet er bare at de bruker mesteparten av tid og evner på å stappe frodige damer inn i minikjoler med masse nips på, for så å toppe det hele med et bredt belte rundt livet. Unnskyld meg, men alle som blir stylet av duoen ender opp med å se helt forjævlige ut. Sitter bare og venter på at noen skal rope "skjult kamera".

Unge Mødre. I utgangspunktet liker jeg programmet. Det er ikke bare underholdende, det har et budskap og en dypere mening. Det bare noen av de unge mødrene jeg ikke klarer. Okei, så du har silikon, platinablondt hår som er delvis knekt av etter all fargingen, piercinger plassert tilfeldige steder i ansiktet - og du kaller deg MODELL? Jeg vet at dette er svært forhåndsdømmende, og at jentene sikkert er kjempesnille mennesker og alt det der. Jeg bare orker ikke å se flere triste skjebner som står i en fillete bikini og gnir seg inntil en bil, når de egentlig burde vært hjemme og tatt seg av barnet sitt.

Ekstreme samlere. Slike program finnes det flere versjoner av, og jeg kjenner at jeg hater disse menneskene. I noen tilfeller handler det om sykdom, i andre handler det om grådighet, og av og til handler det om diverse vanskelige opplevelser i barndommen. Har du en sykdom, så oppsøker du hjelp. Er du grådig, er du egentlig bare ekkel. Og sliter du med vanskelige opplevelser i barndommen, ja da oppsøker du også hjelp på en eller annen måte. DU UTSETTER IKKE BARNA DINE for å leve i et hus hvor det ikke går an å dusje, lage mat og sove i sengen sin fordi du har for mange TING. Skulle vært buret inne. Kynisk, jeg vet.

Zalando-reklamen. Seriøst, jeg klikker av den. Skurring og skriking setter jeg svært lite pris på når jeg ligger og ser på TV. Kan dere værsåsnill og ta den reklamen av skjermen?

4-stjerners middag. Jeg liker egentlig dette programmet også. Problemet er bare: hvem faen er de folka som er med?

Anne-Kat. Eget talkshow og greier, herlig! Damen som vanglivis pleier å være så morsom og deilig slem, virker i overkant desperat og hysterisk, jeg orker ikke å se på.

Er du enig i noen av punktene? Hvis ikke, hva på TV-skjermen får deg til å se rødt?

YOU ARE NOT AS FAT AS YOU IMAGINE

Jeg blåser vanligvis luft ut av nesa i et litt mer heftig tempo enn vanlig, når folk slenger ut quotes og sayings som skal få gud og enhver kvinne til å føle seg bedre. Det gjelder ikke bare inspirasjonsbilder med fitness-chicks. Det gjelder også den typiske "Don't worry girls. One day you'll find a guy who ruins your lipstick, not your mascara".

Men så kom jeg over denne videoen en dag hvor jeg følte at livet sugde, først og fremst fordi jeg var i det derre jeg-hater-meg-selv-og-jeg-kommer-aldri-til-å-bli-noe-her-i-livet-humøret. Og etter å ha sett den, følte jeg meg faktisk litt bedre. Pustet litt lettet ut, på en måte. Som om jeg fikk en bekreftelse på at det er helt greit å leve i nuet, at det er det beste jeg har.

Så nå vil jeg gjerne dele den med dere. Alle som har hatt en dårlig, eller ser litt mørkt på morgendagen; watch it!

... Hjalp det litt?

ANSWERS

Hva skjedde med jobben din i Chills? Jobber du ikke der lengre? Har du fått sparken?

Nei, jeg har ikke fått sparken, og jeg jobber ikke lengre i Chills. Jeg har sagt opp stillingen min, etter å ha vært permittert i en lengre periode. På nåværende tidspunkt ønsker jeg ikke å utdype nærmere.

Lurte på hvilken sminke du bruker i ansiktet, og i hvilken farge?

Det varierer jo. Men akkurat nå bruker jeg en foundation fra Dior Forever (farge 20) og et solpudder fra Guerlain.

Hva angrer du mest på med bloggingen din?

Jeg angrer på at jeg tidligere har hengt ut mennesker når jeg har vært svært sint og såret. Den/de som er blitt hengt ut har fortjent det i aller høyeste grad, men jeg burde vært "the bigger man" og ikke satt meg selv i et dårlig lys på den måten. Å henge ut privatpersoner på en blogg er veldig lavt, så det sier vel seg selv at jeg var langt nede da jeg gjorde det.

Kan du vise bilde av deg med løst hår uten extensions?

Jeg har ikke extensions for tiden, så alle bildene på bloggen er nå uten.

Hvilken shampoo bruker du?

Akkurat nå bruker jeg den røde fra Joico, for farget hår.

Blir du stressa av de eventuelle konsekvensene av snusing? Snuser selv, og klarer ikke å slutte.

Klart jeg blir! Men er flink til å fortrenge det...

Hva pleier du å spise i løpet av en dag og hva er favorittmaten?

Til frokost spiser jeg knekkebrød eller Fiberrik med makrell i tomat. Til lunsj og middag spiser jeg gjerne sushi eller Subway, eller så lager jeg en rett med kylling. Er ekstremt lite kreativ i matveien om dagen, og har egentlig ikke noe godt forhold til mat. Noe jeg pleier å ha, for jeg er verdens største matmoms!

Hvordan klarer du å holde deg positiv på mørke dager? Evt. hvordan kommer du deg ut av mørke dager?

Ingenting er vanskeligere enn å komme seg opp på en mørk og deprimerende dag! Jeg ringer gjerne mamma og tømmer hjertet mitt, og så tenker jeg over hva jeg har å glede meg til framover. En klein quote jeg leste et sted: it's just a bad day, not a bad life :-)

Jeg likte det innlegget du skrev om ting som du irriterer deg over med deg selv, men hva tror du andre irriterer seg over med deg?

At jeg er veldig sta.

Vouge eller Illustrert Vitenskap?

Illustrert Vitenskap. Finnes det noe som er kjedeligere enn et moteblad?

Føler du at du lever og nyter livet mer når det er alkohol og fest inni bildet?

Nei, jeg syns det er slitsomt. Fester maks 1 gang i mnd, og skjønner meg ikke på folk som drar ut hver helg.

Hvor i Brasil skal du, og når drar du?

Skal til Rio og Sao Paulo, drar 5. mars.

Hvor kjøpte du Alexander Wang-vesken din?

Den kjøpte jeg brukt på nettet. Det er en gammel modell, så man får ikke kjøpt den i butikk lengre.

Hva heter du på Instagram?

Idawu. Hva er oddsen for at det faktisk finnes flere Ida Wulff i verden? Jævlig irriterende.

Ahh... Jeg angrer hver gang jeg går med på å ha en spørsmålsrunde, føler alltid at svarene mine er så kjedelige og lite givende. Så beklager det! Her var i hvertfall svar på noe av det dere lurte på, får se om jeg svarer på resten senere.

Flere etterlyser info om Brasil-turen! Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert på alt. Vi reiser med Kirkens Nødhjelp førstkommende tirsdag, og blir i 10 dager. Dere skal selvføgelig få bli med på turen

ALENELUKSUS

Her har jeg booket meg inn, helt alene i påskeferien. For dere som var interessert i å se litt mer av hotellet. Det heter Lopesan Baobab, og ligger i Meloneras, det absolutt fineste stedet på hele Gran Canaria.

Ser så utrolig fram til å være helt for meg selv, ligge i solen og lese bøker og gå turer langs stranda. Og ikke minst gå ut og spise helt alene, noe jeg aldri ville gjort hjemme i Norge!

Og slapp helt av, jeg har betalt reisen fra egen lomme. Er noen idioter der ute som tror at jeg får alt jeg blogger om gratis, dere må bare forstå at jeg liker å tipse om hoteller, shampooer, klær etc., uten at jeg nødvendigvis har fått det gratis eller får betalt for å skrive om det. 

SPØRSMÅLSRUNDE

I dag kom den snille pappaen min og hentet meg i Oslo. Ingenting er bedre enn å komme hjem til mams og paps når man er syk - noe jeg er irriterende ofte. Men jeg pleier jo å være sånn småsyk, slik at jeg fremdeles kan gjøre andre ting. Nå er jeg bare helt pling i bollen. Så i morgen er planen å ligge i sengen hele dagen, og la være å bruke stemmen. Jeg MÅ bli frisk til jeg Brasil-reisen. Må må må.

Så siden jeg bare skal ligge her som en død fisk, tenkte jeg vi kunne kjøre i gang en ny spørsmålsrunde! Er flere som har uttrykt at de ønsker det, så da kjører vi på :-)

HVA LURER DU PÅ? 

ZzzZzzz...

BLOGGFEST PÅ PEPPES

I går hadde jeg pizzafest på Peppes, sammen med bloggleserne som vant konkurransen her på bloggen. I den freshe restauranten på Aker Brygge, var det dekket opp til langbord, og en etter en dukket de søte leserne mine opp.

Det er så rart å møte mennesker som leser bloggen min, jeg blir aldri vant til det. Men herregud så snille alle sammen er! Ble jo som å sitte på restaurant med jentegjengen, drikke vin og øl - og ikke minst; SPISE PIZZA! Jeg får aldri nok av California Style-pizzaene hos Peppes, og i går ble de servert på rekke og rad. Det er nesten sånn at man blir irritert når man kjenner at man blir mett...

Favorittene er og forblir pizzaene som heter Citrus Chili Chicken og Exclusive Parma, prøv dem ASAP. 

Hvis du kjenner deg litt sulten etter å ha sett på pizzabildene under her, kan du sende en sms med "PEPPES" til 1933, så får du en hyggelig overraskelse fra Peppes :-) 

Tusen takk til Peppes for at jeg fikk ha en hyggelig kveld med mine lesere. Og tusen takk til den snille servitøren vår som kom springende som en helt med pizza og vin - og varm te til meg, hehe. Og mest av alt til leserne som møtte opp og gjorde meg så varm om hjertet! En av jentene sa at hun hadde lest bloggen min siden 2007, da jeg kalte meg for "Caffelatte". Jeg blir jo litt flau, men mest av alt rørt  

PRØV MIN NYE FAVORITT GRATIS

Som dere vet, tester jeg nye produkter hele tiden. Men kun de færreste kommer gjennom nåløyet, og blir produkter som jeg anvender i hverdagen - og forteller dere om.

I forrige uke fikk jeg tilsendt en pakke med produkter fra Sebamed, som jeg kjenner godt til fra før. Men de har kommet med et nytt produkt, som også var en nyhet for meg; shower gel med granateple! En parabenfri shower gel, for normal, tør og sensitiv hud, med pH 5,5. Den lukter helt fantastisk, så nå er gulrot-såpe byttet ut med granateple 

Dessuten skal det nevnes at alle produktene til Sebamed er parabenfrie, og svært gode for sensitiv og ømfintlig hud. To av mine andre favoritter er Cracked Heel Cream og Hand & Nail Cream. Har jo så tørr hud når det er kaldt ute, så jeg er avhengig av å ha slikt med meg i veska hele tiden.

I samarbeid med Tampons for free, ønsker Sebamed å dele ut gratis vareprøver til dere, sånn at dere også kan få testet de gode produktene!
Hvis du ønsker å motta gratis vareprøver, går du inn på Sebamed sin Facebook HER, trykk på "Liker"-knappen, og deretter på "Gratis vareprøve" i menyen. Resten finner du der :-) Og ja, det er helt gratis. Hipp hurra!
...Men skynd dere, for det varer bare ut februar.
Jeg nevnte så vidt at kampanjen er i samarbeid med Tampons for free, og det er også noe dere burde sjekke ut! Jeg har alltid ment at det er så urettferdig at tamponger etc. koster penger. Det er jo ikke akkurat valgfritt, og dessuten er det svært kostbart. Så tommel opp for Tampons for free, lik dem på Facebook eller registrer dere på nettsiden for å motta gratis tamponger i posten!
Sånn, nå var dere heldige! Gratis goodies i posten er jo alltid gøy. Spesielt når det er noe bra i tillegg.
//I samarbeid med Sebamed og Tampons for free

SICK BUT HAPPY

For en fin kveld det har vært. Jeg er hjemme fra pizzakveld med de fine leserne mine, og de var så søte! Jeg var jo så redd for at ingen skulle komme, men de kom  Haha, bare synd jeg ikke hadde helt kontroll på stemmebåndet mitt, å prate var virkelig en utfordring i dag. Mitt forsøk på å delta i samtaler, ble vel mer som en raspende motorlyd i bakgrunnen.

Men! Mer om pizzakvelden i morgen - må få tilsendt bilder fra fotografen. Nå skal jeg pakke meg inn i dyna og gråte meg i søvn, jeg har så vondt i halsen at jeg føler jeg blir kvalt. Arggg. Men likevel innmari glad, etter en koselig kveld med leserne.

Er ikke helt sikker på om dette er et bilde av Bella eller meg, er vanskelig å se forskjell akkurat nå. Men, god natt!

RØD TREKANT

Visste ikke helt om jeg skulle le eller gråte da jeg våknet i dag. Stemmen min var borte, og da mener jeg helt borte. Kunne jo ikke skjedd på en dårligere dag, ettersom jeg har pizzafest med blogglesere i kveld! Så da var det bare å løpe rett på legevakta og hamstre resepter.

Legen: ja, hva feiler det deg da?

Ida: *hveselyd*

Legen: jeg skjønner.  

Nå er jeg i besittelse av hostesaft med trekantmerket på - blir spennende å se hvordan det funker sammen med et par glass vin.

Den beste medisinen er uansett den nye morgenkåpen min fra Juicy Couture! Kjøpte den på Hassan Den Dama ved Solli plass nå i helgen, har aldri lyst til å ta på meg vanlige klær igjen. Noen gang.

Men nå skal jeg legge meg litt i dusjen og shotte litt hostesaft, så satser vi på at det blir en fin kveld!

OUT WITH THE GIRLS

Jeg våkner alltid med en jævlig bad følelse dagen derpå. Etter at Snapchat kom til jordens overflate, har det ikke blitt noe bedre. Jeg ser jo at jeg har sendt ut fjorten videoer og tolv bilder sånn i 2-tiden, men hva de inneholdt finner jeg nok aldri ut av.

Er så glad jeg slipper dette hver søndag! Men når det er sagt, så storkoste jeg meg med jentene i går. Vi dro ut på Nox på Solli Plass, som het La Belle før i tiden. Stedet har blitt dødskult, var helt wow! Så vil absolutt anbefale stedet om noen skal ut i Oslo! Sjekk Facebook-siden her.

Vi startet - og avsluttet kvelden med å spille Alias, haha, det er virkelig helt texas med vin innabords. Nå er det på tide å pakke sammen spillet og sjekke ut av hotellet for denne gang.

SPREKE VÅRFARGER

Så hyggelig at det var så mange som likte det nye treningstøyet mitt her om dagen! Jeg fornyer jo stadig treningsgarderoben, kan aldri få nok av anti shake-tightsene og t-skjortene fra Röhnisch. Dessuten nærmer det seg tid for å løpe ute i naturen - jeg ser virkelig fram til at isen skal forsvinne fra fortauet, så jeg kan ta på meg en lett løpejakke og løpe i parken.

Elsker dette settet i coral pink! Føler meg alltid mer vel når jeg trener i farger 

Buyhelse har utrolig mye fint og fargerikt treningstøy nå. Dessuten har de tatt inn MXDC-tightsene, som jeg vet at mange av dere er så fan av! Tightsene fra Röhnisch er fremdeles mine favoritter, ingen holder rumpa mi like godt på plass som dem.

Se hele utvalget av treningstøyet hos Buyhelse HER.

//Reklamebasert innlegg

TURIST I EGEN BY

Det er en grunn til at det alltid er så mye folk i Karl Johan; alle turistene tror at det er Oslo. De shopper der, spiser der, og foreviger seg selv foran slottet og stortinget.

Så i dag tok jeg med meg Kristina hjem til Frogner, hvor vi spiste lunsj og shoppet litt. Og hilste på Bella, ikke minst! Tror hun var ganske enig i at det var mye finere der, enn i Karl Johan.

Etterpå tok vi oss en handlerunde i Karl Johan... Men jeg nekter ikke for at det kan være sjarmerende med en mølje av gatemusikanter, demonstranter og burger-sjapper!

Nå skal vi straks kaste oss rundt og få på "finstasen". Noen av jentene mine kommer og besøker oss her på hotellet, gjett hva vi skal... Spille Alias! Haha, gleder meg maks.

HOTELLSENG-FREDAG

Hotelltilværelsen er herlig! Føler at jeg er på ferie i egen by, hehe. Kvelden i går forsvant i hotellsengen, uten at det er noe negativt. Hotellsenger er jo det beste som finnes, og vi fylte senga med mat fra Fridays og masse godteri. Da vi la oss for å sove, var jeg så mett på usunnheter at jeg følte at magen min fylte hele senga.

Grunnen til at vi tok det så rolig i går, er at vi skal gjøre det omvendte i dag. Hverken Kristina eller jeg er bygd for å drikke vin to dager på rad, så vi har spart oss til i kveld!

Dette får terningkast 6!

BLOG GIRLS

Wohoo, endelig helg! Denne helgen har fineste Kristina kommet på besøk til Oslo, så vi skal henge sammen og ha det gøy hele helgen. I dag har vi vært på en liten shoppingrunde, og spist god lunsj.

Dette kommer til å bli litt av en helg... Jeg hater jo Kristina fordi hun er så besatt av trening, og hun hater meg fordi jeg ikke er pelsmotstander. Blir heftig putekrig i senga i natt, for å si det sånn!

Kos kos! Men det skal nevnes at vi blir forvandlet til noen kløner når vi er sammen. Sklir, snubler, dulter og klumser borti alt. Vet ikke helt hvorfor, men vi har en sånn fnise-effekt på hverandre.

Dessuten er Kristina sykt bloggnerd. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å blogge nå, men hadde ikke noe valg.

Kristina: dette blir en bra blogghelg!

Ida: mmhmm...

Kristina: nå skal jeg blogge! Skal ikke du blogge?

Ida: mmmhmm....

Kristina: HAR DU IKKE MED DEG MAC?!!! 

Så i helgen blir det sikkert bloggoverdose. Og mat-overdose! Vi har sjekket inn på Clarion Hotel Royal Christiania, og i kveld skal vi ligge i senga og spise, og se på Idol. Dessuten har vi vært på Godteslottet og hamstret smågodt... Wish me luck.

JEG ER IRRITERENDE JEG OG

Det var noen som reagerte ganske kraftig på paraplyene mine. Hvem er du til å pirke og rakke ned på alle andre rundt deg? Kan du ikke se deg i speilet og se dine egne feil framfor alle andres? HEHE. Klart det, lille bitch. Jeg gjør også mange irriterende saker og ting - men de plager for det meste meg, og ikke andre. Jeg tar svært mye hensyn til folk rundt meg når jeg trer ut i det offentlige rom. For eksempel, så later jeg som om jeg ikke skal gå over fotgjengerfeltet når det kommer biler. Ser en annen vei, og venter til alle biler har kjørt. Tar litt tid, men heller det enn å irritere noen.

Men, altså. Hvis dere absolutt vil vite hva jeg gjør, som plager meg:

* Jeg glemmer igjen varer når jeg handler i butikken, gjerne halspastiller, tyggis, snus og andre småting som er lett å overse når man pakker ned i poser. Så jævlig irriterene å oppdage det når man har kommet hjem. Løper ikke akkurat tilbake til butikken, og bare; hei, jeg glemte en tyggispakke". 

* Jeg legger mobilen i skuffer, skap og i verste fall kjøleskap.

* Jeg lar nøkkelen stå i døren når jeg går. Noen ganger er det ikke så dumt å ha en samboer.

* Jeg skriver så himla stygt når jeg signerer for å hente ut pakker på Posten. Hva SKJER med den maskinen man må signere på?

* Jeg får hele tiden en følelse av å ha mistet mobilen min, har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har lagt meg ned i Bogstadveien og tømt veska mi utover i full panikk. Gjerne mens jeg faktisk snakker i mobilen, er det rart jeg ikke finner den?

* Jeg sovner med snus i leppa. Hello mensen-pute!

* Jeg blir liggende våken om kvelden og lure på om hun jeg bor med har husket å skru av kokeplatene, trekke ut iPhone-laderen og lukke dolokket. Vil jo ikke at Bella skal drukne i do. Det ender alltid med at jeg må stå opp og sjekke, for å få sove.

* Jeg nettshopper når jeg ikke får sove. En uke hvor jeg hadde skikkelig søvnproblemer, bestilte jeg en hvit støvsuger, en nattbordslampe, to putetrekk, to par sko, et stort bilde og.... to parykker. Herregud.

* Jeg sender "saldo"-meldinger til 04800 minst èn gang om dagen, selv om jeg vet hvor mye penger jeg har på konto. Jeg lever i en evig frykt for å få "ikke godkjent" når jeg kjøper noe. Det skjedde en gang, måtte det aldri skje igjen. Det gjorde meg rød og varm.

* Jeg sprayer meg alltid i øyet med hårspray.

Sånn, da har jeg irritert meg litt over meg selv også. Håper dere er fornøyd. Og nå er det deres tur igjen! Lo meg i hjel av alle paraplyene deres, så; hva irriterer dere ved dere SELV?

FERIE I SIKTE

Det er så innmari lett å bestille seg en ferie når man har vært ute og gått i minusgrader. Sååå, nå er påskeferien bestilt! Rett etter at jeg kommer hjem fra Brasil, reiser jeg 10 dager til Gran Canaria, for å være med familie og venner.

Dere som syns at Gran Canaria er så sykt harry, har tydeligivs prøvd å spare penger på hotell eller noe, for det er et vakkert sted om man bare vet hvor man skal dra! Meloneras, for eksempel - fineste stedet på hele øya. Store luksushoteller, fine restauranter, bra shopping... Og helt greie strender, men dessverre ikke de beste.

Så her sjekker jeg inn i noen dager, før mamma og pappa kommer. Da flytter jeg inn i leiligheten deres. Men der tør jeg ikke sove alene! Leiligheten vår ligger nemlig oppe i en fjellvegg, og fra terrassen kan man se huleboere som sitter og klør seg i hodet, hahaha...

Så nå kan februar egentlig bare bli ferdig, ettersom det venter en måned med 20 dager i varme, og mest av alt spennende opplevelser i Brasil.

IF I CAN DO IT, IT CAN BE DONE

Klamrer meg fast til senga, holder meg fast i kjøkkenbenken, slenger meg langflat på gulvet i gangen, gjemmer nøkler og joggesko for meg selv for å ha en unnskyldning til å ikke dra. Likevel kom jeg meg på trening i dag. Klarer jeg, så klarer du!

HOME OFFICE

Det er såå deilig med sol i Oslo om dagen. Våkner opp hver morgen, og får meg selv til å tro at det er sommer. Den spøken varer helt til jeg går ut i bitende kulde, men hello. Gøy så lenge det varer.

I dag har jeg hatt hjemmekontor. Nå nærmer det seg lunsjtider, så da skal Idabestis og jeg ut og handle inn litt til Brasil-turen. Må ha heftig solrem og noen basisplagg, som T-skjorter og shorts. Minikjoler og pyntesko skal få bli igjen hjemme på denne turen, haha...

Etter shopping bærer det rett på trening, som dere kanskje kan se. Kroppen er jo litt skranglete pågrunn av vaksiner i armen, sting i låret og beinhinnebetennelse, men det faktum at jeg føler meg som en gammel dame, skal ikke stoppe meg. Haha, tragisk!

SPRØYTER

Reisen til Brasil med Kirkens Nødhjelp nærmer seg med stormskritt, i går var vi hos Reiseklinikken og tok vaksiner. Jeg har aldri vært redd for verken sprøyter eller å fly, men det er akkurat som om det kommer med alderen. For nå er jeg plutselig litt redd. Men heldigvis bare litt.

1. Redd?! Hva mener du. Jeg smiler jo som bare det - oookey,  here we go! 2. Å FYYY..... 3. Vil ha mammaen min. 

Jaja, nå er vi hvert fall vaksinerte! Og godt er det, når vi skal ut og bo i regnskogen. Den ene armen min er så støl at jeg så vidt klarer å løfte den, er det normalt?

Nå skal jeg besøke en venn som har flyttet i ny leilighet, så får løpe! Beklager at det er så dårlig blogging om dagen, jeg løper egentlig bare rundt og gjør ærender. Mye smått og stort som må ordnes når jeg skal reise så mye framover. Hei så lenge!

VINN DIN DRØMMEREISE MED SAS

SAS har en veldig morsom konkurranse gående på Instagram nå - jeg tviler på at det finnes noen som ikke har interesse av å delta! Man kan nemlig vinne en reise for to, til en av SAS sine fantastiske destinasjoner.

Flere som er klare for å ta bikini og pass under armen, og sprinte til nærmeste flyplass? Jeg er hvert fall det. Jeg hadde for eksempel ikke sagt nei til å reise tilbake til Thailand, en av de beste feriene jeg har vært på.

Vinn din drømmereise med SAS her.

For å delta må du

1. Ta et bilde som viser hvor i verden du drømmer om å reise.

2. Legge ut bildet på Instagram.

3. Skrive hvor du vil reise og hashtagge bildet med #DrømmeSAS.

Hint: det kan lønne seg å være kreativ! Selv hadde jeg egentlig planlagt å rigge meg til i hagen med håndkle, paraplydrink og bikini - MEN, kulda seiret over meg til slutt. Kanskje noen av dere kan gi det et forsøk?

Konkurransen avsluttes 1. mars, og du må ha fylt 18 år for å delta. Lykke til alle sammen!

PS. Den første vinneren er trukket, så hiv dere på med en gang om dere ønsker å være neste heldiggris ut. Christine har drømt om New York siden 80-tallet, og vant nå en reise dit med dette bildet som innsats. 

//Reklame 

EN NY RUNDE MED PARAPLYER

Det er på tide med noen flere paraplyer! De hoper seg opp som små udyr i notater på iPhonen min, så det er flott at jeg kan tømme dem her. Forrige runde med paraplyer kan dere lese her.

Folk som spør om du kan kjøpe noe for dem i utlandet. Det er så kleint å si nei - men halo, Uggs for eksempel, tar jævlig stor plass. Jeg reiste ikke til NY med tom koffert for å shoppe for andre, sist jeg sjekket kunne alle bestille seg en egen tur.

Folk som stopper for å skravle på et trafikkert fortau. Mulig jeg har paraply-merket det ved en tidligere anledning, men man kan aldri nevne det nok. Dere skal ikke bare hente dere et par klappstoler da, så dere kan sitte midt i Bogstadveien og ta en kaffe? Gå på kafè.

Folk som spyr på utesteder. På fredag fikk jeg gleden av å tråkke rundt i andres spy, på et ellers svært så trivelig sted. Hvorfor kan ikke folk gå hjem og spy? Neida. De skal spy og danse samtidig! Gå hjem og bestill deg en gruppetur til Kos. Og etter det kan du bestille en fargerik genser hvor det står "Kos 2013".

Mennesker man ikke kan fordra, men omgås av en eller annen grunn.

Folk som skravler og ler overdrevent mye på treningssenteret. Spesielt de som skryter høyt av hva de gjorde i helgen. Ååå, jaaa, for alle er jo her og løper sånn at de får med seg hvor mange drinker du ble påspandert/spanderte på lørdag! 

Sushi som selges på kiosker og matbutikker. ÆSJ! Verre svineri skal man lete lenge etter.

Snapchats fra folk man ikke kjenner, eller folk man ikke har særlig stor interesse av å høre fra. Ååå, hællandussen, enda et nærbilde av ansiktet ditt. Og enda et. Og enda et. Og enda et.

Naboer som glor. Jeg skjønner at man ikke kan for at man kommer til å se inn andres vindu, når gardinene er trukket fra. MEN. Det er forskjell på å se og GLO. I dag gjorde jeg yoga i stua. Måtte trekke for gardinene til slutt.

Å være full. Som i påvirket av alkohol. Jeg tåler virkelig ingenting. Jeg blir gjerne sløv og snøvlete før klokken er 23 på kvelden, og så drikker jeg vann resten av kvelden. Bare fordi jeg hater så sinnsykt å være full. Er dere klar over hvor stygge og teite dere er selv, når dere drikker alkohol?

Mobilabonnementer som lover gull og grønne skoger på reklamer i øst og vest. Så å si alle mobilabonnementer jeg har hatt, har rævkjørt meg. De eneste som faktisk sender lave regninger i posten, er One Call.

Ræva internett fra Get. Jeg får ikke den hastigheten jeg betaler for, jeg kan så vidt streame en snutt på 20 minutter når jeg er alene hjemme.

Så, kjære lesere. Hva irriterer dere i dag? Dere kan mer enn gjerne låne en paraply av meg 

FRESH MANDAG

Hardt med helg. Fikk virkelig minnet meg selv på hvorfor jeg alltid tar det rolig i helgene! Søndager etter Gin Tonic, Mc Donalds og lite søvn er virkelig noe annet enn søndager etter taco, tv-titting og avslapping. Livet er for bra for å bruke en hel dag på å ligge i fosterstilling!

Jeg har jo egentlig en hel rekke med tips og triks for å slippe unna fyllesyke, så kanskje jeg skal begynne å benytte meg av dem. Si i fra hvis dere er interessert  i noen!

Da jeg våknet i dag, var jeg veldig klar for å løpe rett på treningsstudioet - for å føle meg sunn, sporty, fresh - og alt det tullet der. Men det både regnet og snødde ute, så takk og lov for mitt lille hjemme-treningsstudio. Som jeg nå har utvidet med et hoppetau! Haha. Håper alle naboene var på jobb i dag, for jeg er sikker på at hele bygården hoppet i takt med meg. Dunk dunk. 

Mitt fargerike "hjemmekontor". 

Hjemmelaget cæsarsalat, nam! 

FOLK SOM BLIR ELDRE, ASS

Ahahaha. Dere skulle sett trynet på bursdagsbarnet da vennene hennes dukket opp likevel! Såå happy. Skal begynne å overraske folk oftere, overraskelser må jo være det verste i verden - på en måte.

Vi hadde et kjempemorsomt jentevorspiel, lo og sang så hardt at magen er støl i dag. Det blir alltid en nedtur å komme ut på byen når man har hatt det så hyggelig, skulle bare sittet inne og kost oss hele kvelden. Tror vi var på 4 eller 5 utesteder, før vi konkluderte med at det var like greit å pakke sammen sakene.

Det store temaet i går var hvor gamle vi plutselig føler oss. Vi mimret tilbake til da vi druknet The Sims-figurene våre i badebassenget, og hørte på Wasn't me med Shaggy. Hjelpes. Det var en 23 årsdag. I dag skal jeg i en 27 årsdag, lurer på hvor gamle vi kommer til å føle oss der...

Gårsdagens vakre selskap! Jammen ikke ofte vi er så få blondiner...

Jaja, det er bare å hive seg rundt og få på sminken igjen. I kveld er jeg invitert i både bursdag og innflytningsfest. Hard kost for en som ikke har drukket siden nyttårsaften. Men det får gå! Hyggelig å være litt sosial igjen.

Har forresten et tips til en veldig dårlig drikkelek! Den heter pekeleken. Man bytter på å stille spørsmål, som f.eks; hvem i rommet har hatt flest sengepartnere? Eller; hvem i rommet kommer til å gå først hjem i kveld? Så skal man telle til tre, og på tre må alle peke på den de tipper. Garantert dårlig stemning på vorspiel.

SURPRISE

Dette innlegget er forhåndspostet. Jeg har nemlig hatt bloggeforbud i dag, ettersom jeg skal i surprisebursdag. Jeg er liksom i utlandet. Men det er ikke noe gøy, jeg har helt vondt i hjertet fordi bursdagsbarnet er lei seg og tror at ingen kommer. Hun er en av våre beste venninner, men studerer i Bergen, så vi ser henne så sjeldent. Nå tror hun vel at hun har mistet alle vennene sine.

... Håper jeg rekker fram før hun har sluknet alle sorger! Har med to helt awesome gassballonger som plaster på såret. En champagneflaske og et vinglass. HAHA-harry!

Håper alle får en morsom fredagskveld!

HELLO NUDE

For en vellykket Valentine's day! Leiligheten helt for meg selv, og tv-kveld med pannekaker, is og jordbær. Med bare meg. Jeg er så herlig å være sammen med, kunne ikke valgt en bedre date. Jeg og meg på date: holder helt kjeft og bare slapper av. Tro det eller ei, jeg ble faktisk bedt på date i dag. Men jeg ligger heller i kosedressen og spiser enn å sitte sammen med en stiv fyr i dress, og fikle med spisepinner og drikke vin sakte. Og prate. Late som om jeg har drømmer og ambisjoner, for å virke interessant. Den mooden er jeg i, i dag.

La oss ikke snakke mer om Valentine's day, la oss snakke om sko! Jeg kom nettopp hjem fra New York med 6 par nye sko. Sko til sommer og fest. Da jeg pakket ut, la jeg merke til at de var nude/beige alle sammen - applaus for meg!

Så underbevisstheten min har altså klart å få med seg et eller annet jeg har lest i et dumt dameblad - men som faktisk lager mening. Har du korte bein, eller eventuelt ønsker at bena dine skal se lengre ut; gå for sko i fargen nude. Har du mørke eller sorte sko, vil det kutte, og få bena til å se kortere ut enn nødvendig.

Disse lave pumpsene er en av favorittene, kjøpt på Macy's. Elsker detaljene foran!

Her har jeg plukke ut fire sko i fargen beige/nude, som jeg mener er perfekte til sommeren. For alle oss med korte bein - eller som skulle ønske at de var litt lengre, haha.

De øverst til venstre ligner veldig på de jeg kjøpte i New York. Bare enda kulere, med nagler på spissen. Kjøpes her

De klassiske pumpsene fra Jonas Hallberg kjøpte jeg faktisk i fjor sommer, de er perfekte og passer til alt. Finnes her.

Skoen nederst til venstre er midt i blinken for meg! Liker kombinasjonen av beige og sølv, og dessuten har jeg fått sansen for hæler som ikke er skyhøye. En fin mellomting mellom kitten heels og pumps. *klikker hjem* - dere finner dem til en veldig rimelig pris her

Det siste paret er allerede på vei til meg - jeg elsker hæler som sitter godt på foten, og det er jeg sikker på at disse gjør. Kjøpes her

Mange andre hæler til vår og sommer, kan dere se her. Æææ, er ikke meningen å være så sykt jentete altså. Gleder meg bare så innmari til bar asfalt, for å gå på hæler ute nå...? Det går jo ikke.

Det er forresten fri frakt på hele siden fram til 28. februar!

//adlinks

GOT MY NAILS DONE

Crazy negler, hva sier dere jenter? Ja takk eller nei takk? Enn så lenge holder jeg meg fremdeles til min franske, hvite manikyr. Men når jeg ser hva Neglhuset har å tilby, blir jeg mer og mer fristet til å kjøre på med farger og mønster. Det har begynt en ny dame der, hun heter Kat, og er visst nok en kunstner når det kommer til negler. Ingen grenser for hva hun kan male på neglene. Så vi får se til sommeren!

Har fått en del spørsmål om hvem av behandlerne jeg går til. Det varierer! Alle er kjempeflinke, men kan jo gi dere en liten oversikt over hvem jeg går til på hvilke områder.

Vipper: Egle, Mayrica eller Agnes.

Negler: Ewelina, Stephanie eller Agnes.

Pedikyr: Stephanie, Ewelina eller Agnes.  

All info om priser + kontaktinfo finner dere på hjemmesiden til Neglhuset her - eller på Facebook

//Reklame

SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE

Denne sangen har gått på repeat hos meg i en uke nå. Syns den er helt nydelig, og jeg elsker den bare enda mer sammen med videoen. Hva jeg mener om Rihanna herself finner jeg ikke helt ut av, men som artist er hun fantastisk. Det irriterer meg litt at hun skal være så  jævlig bad, og åpenlyst røyker weed på bildene hun legger ut på Instagram, men samtidig elsker jeg at vi har en pop chick som ikke lar seg forme og male fra topp til tå av et management.

Snufs, sangen er så fin, er dere ikke enig? Happy valentine, a.

MANN DEG OPP

Nettopp hjemme fra kino. Kino er hyggelig, det må jeg gjøre oftere. Bortsett fra at jeg syns det er alt for høy lyd. Jeg liker å kunne skru ned lyden når jeg syns at noe er skummelt - ørepropper neste gang, kanskje?

Ja, jeg er en pyse. Men til og med pyser, må manne seg opp og gjøre ting de ikke liker noen ganger. I dag dro jeg til Volvat for å besøke en hudspesialist. Jeg har veldig mange føflekker og skader etter solen, og har egentlig bare fortrengt det. Men det kan jo føre til hudkreft, så jeg måtte bare manne meg opp. Hvor skummelt kan det egentlig være å bare sjekke noen føflekker?

Ææææ, og så døde jeg! For vi skulle ikke bare sjekke. Det var en flekk som måtte fjernes, og den skulle bort . Så i dag har jeg blitt skjært og sydd i, og selv om jeg ikke kjente noe som helst, blir jeg helt satt ut av sånt. Tanken på at noen skjærer flere centimeter ned i huden min er til å spy av. Og i tillegg får jeg ikke lov til å dusje på 2-3 dager, HAHA! Det går jo ikke. Vanntett plaster er kjøpt inn, for å si det sånn.

Når det er sagt, så har jeg bare gode ting å si om Volvat. De er så dyktige - og effektive der. Det viktigste er jo at man føler seg trygg.

Nå skal kinogodteriet og jeg få på oss pysjen, og så skal vi se Idol på Sumo før vi tar kvelden. I morgen skal jeg tidlig opp, for det er nemlig flere enn meg som har mannet seg opp. Min kjære Idabestis skal operere ut en visdomstann, og jeg skal være med og passe på. Jeg spekulerer i om jeg gruer meg mer enn henne, jeg har fortsatt ikke glemt den uken hvor jeg opererte ut to av mine...

FLOWER POWER

Ingenting er hyggeligere enn å få oppmerksomhet fra noen man har hatt et godt øye til en stund. I dette tilfellet; blomster og pakke fra By Malene Birger og Sebamed. Valentinsdagen er jo rett rundt hjørnet, så hva passer vel bedre?

Veldig mange spør etter den nye nattbordslampen min. Den heter Kartell, men jeg kan dessverre ikke hjelpe dere med hvor dere kan få tak i den. Google is your friend! 

IN BED

Først og fremst - tusen takk for alle råd og tips ang beinhinnebetennelse. Skal definitivt prøve noen av kjerringrådene, samt skaffe meg tilpassede sko, før jeg søker mer hjelp. Nå kjenner jeg virkelig hvor glad jeg er blitt i å løpe, for jeg er helt frustrert over at jeg verken fikk gjort det i i dag eller i går.

Så frustrasjonen min, har rett og slett tillatt meg selv en kosekveld i sengen. Tøfler, ferdigmat og en av yndlingsseriene mine at the moment; Modern Family. Er på sesong 3 allerede, og gruer meg til jeg har sett ferdig. Hver gang en serie tar slutt, får jeg kjærlighetssorg. Overbevist om at jeg aldri kommer til å finne noen som er like bra. Og nå har jeg faktisk sett alt som er verdt å se snart, så håper det popper opp noen nye, spennende serier snart.

Og, dere! Nå har jeg trukket vinnere av kinobilletter til førpremieren på Beautiful Creatures. De får 2 billetter hver, og heter følgende:

♥ Marte P

♥ Kristine KK

♥ Marita F

♥ Sigvor Kristine

♥ Lisa S 

Alle vinnerne får mail i løpet av morgendagen! Gleder meg til premiere :-)

SHOW YOUR FACE

Det var en av dere som lurte på om jeg har operert noe i ansiktet eller fått spiseforstyrrelser, siden jeg nesten aldri legger ut bilder av meg selv lengre. Don't you worry child! Nesa er like skeiv som alltid, og jeg spiser fremdeles som en hest. Men hvis dere absolutt vil se trynet mitt mer, kan vi sikkert... Komme fram til en løsning.

Hei, nå vet jeg hvorfor jeg legger ut så få bilder av meg selv! Jeg har tatt ut extensions. Føler meg naken og flådd - men så er det litt deilig også, for det tar 5 minutter å føne håret. I stedet for 20. Ganske greit når jeg prøver å få trent en del, og håret må vaskes hele tiden. Når det er sagt, så har jeg vært så ivrig på å løpe at det ser ut til at jeg har adoptert en beinhinnebetennelse. Auch, noen som har erfaring med det? Hva kan jeg gjøre for at det skal gå bort? Skal hvertfall komme meg en tur på løpelabbet og få tilpasset løpesko til føttene mine.

I dag skal jeg på møter! Mitt første møte ble avlyst, så jeg har hatt laaang tid til å daffe rundt på morgenkvisten. Det er deilig.

Var flere som lurte på hvor stor den nye Chanel-vesken er i forhold til kroppen, siden det er en XXL. Her kan dere se sånn cirka. 

Den er stooor! Haha. Jeg elsker den. Husk at store vesker får deg til å se mindre ut, mens små vesker får deg til å virke større. Har lest det i et sånt supersmart motemagasin, så da gikk alle småtaskene i peisen gitt. Viktig å høre på ALT motemagasinene skriver, de er IKKE kjøpt og betalt. Neida. 

Har kjøpt nye sko fra Aldo, de er mine favoritter om dagen. Utrolig gode å gå i!

SAFEMATE = TRYGGHET

Som jeg har fortalt dere tidligere, er jeg kjemperedd når jeg er ute og går alene om kvelden. Daglige avisoppslag om unge jenter som blir voldtatt, kidnappet, drept, forsøkt dratt inn i biler og så videre, har gjort meg småparanoid.  Det er så absolutt ingen enkel oppgave å bære nøkkelen som våpen i den ene hånden, snakke med mamma på telefon i den andre hånden, kikke meg over skulderen - og samtidig komme meg fra A til B.

Denne helgen har jeg testet Safemate, og det er ikke ofte jeg er  gira på å fortelle dere om et produkt som jeg er nå. For dette er noe jeg brenner for! Trygghet for alle. Alt som kan bidra til trygghet på en enklere måte, er et stort pluss i min bok.

Safemate er enkelt forklart en liten trygghetsalarm. 

1. Du lagrer 4 kontakter/reddende engler på Safematen din.

2. Du tar med deg Safematen din i lommen, eller henger den rundt halsen når du forlater hjemmet.

3. Oppstår det en situasjon hvor du trenger hjelp eller ønsker å komme i kontakt med kontaktene dine (uten å bruke mobiltelefon), trykker du på alarmknappen.

4. Alarmknappen både ringer og sender SMS til kontaktene dine. Den første av kontaktene som tar telefonen, vil du kunne snakke med gjennom safemate. På SMS'en kontaktene får, kan de trykke på en link og se på et kart nøyaktig hvor du befinner deg.

Og det slår meg at Safemate er jo ikke bare for unge jenter som skal ut og gå alene om kvelden! Den kan brukes til så mangt. Mange eldre mennesker har ikke mobiltelefon - eller klarer rett og slett ikke å bruke mobiltelefon. Hvor mange eldre er det ikke som faller og skader seg når de er alene, eller trenger hjelp til et eller annet, uten å kunne si i fra? Safemate må være den perfekte gave til besteforeldre og oldeforeldre. Eller, har du barn som er for unge til mobiltelefon? Send med dem Safemate på lekeplassen, og dere vil kunne snakke sammen ved hjelp av èn knapp. Dessuten er Safemate en reddende engel om man skulle gå tom for batteri på mobilen, og virkelig trenger kontakt med noen.

Nå har jeg hatt min Safemate med meg i to og et halvt døgn, hvor jeg har utløst alarmen 3 ganger (kun for testing altså). Batteriet lyser fortsatt grønt, og signalet når man snakker med noen på den, er like godt som på vanlig mobil. Den er enkel å bruke og skal visst tåle både en støyt og litt sprut - uten at jeg har fått testet sistnevnte.

All info om pris, det tekniske - og mulighet for å bestille Safemate, finner dere på siden deres. Besøk den HER.

//Reklamebasert innlegg

TEQUILA-MONSTERET PÅ POSTKONTORET

I dag hentet jeg de nye vektene mine på posten. Bestilte dem slik at jeg skal slippe å stå alene på treningsstudioet og løfte små kvister sammen med alle de store bulldog'ene. De løfter trær. Biler. Hus. Hele bygninger.

Utfordringene startet allerede på postkontoret. Damen som skulle utlevere pakken min ble så sjokkert over hvor tung den var, og ville nesten ikke la meg gå derifra. Men hun ville jo ikke hjelpe meg og bære den hjem heller, så det fikk nå bare briste eller bære.

Jeg takket for "hjelpen", og hadde lyst til å gå derifra, før den søte damen utviklet alt for moderlige følelser for meg. Men det gikk ikke. Pakken stod bom fast på benken. Jeg holdt pusten og lagde apelyder, ingenting funket.

Men så, der inne på det lille postkontoret, fikk jeg øye på en fyr jeg møtte på i fjor sommer, og pakken ble plutselig lett som en fjær. La meg utdype "en fyr jeg møtte på i fjor sommer". Det var en varm sommerdag - som ble til en varm sommerkveld. Jeg hadde glemt å spise mat, og venninnen min hadde glemt at jeg blir en ond Disney-figur av tequila. Da kvelden var over, ble vi enige om at det var lurt å få i seg et skikkelig måltid. Så vi gikk på Mc Donalds. Jeg hater pomfree, så jeg bestilte pomfree. Mens jeg satt ved et skittent bord og gaflet i meg, fikk jeg øye på en skikkelig søt fyr som stod i køen og klødde seg på haka mens han lurte på hva han skulle bestille. Jeg bestemte meg for at vi burde gifte oss, så jeg plasserte èn pomfree i hver munnvik (hvalross-looken, med hoggtenner), og hoppet bredbeint bort til køen. Trygt framme i køen, hoppet jeg inntil den søte fyren, og stakk ham i nakken med pomfree-hoggtennene mine. Han snudde seg og så på meg som om jeg var... et dyr. Og så hoppet jeg bredbeint ut av Mc Donalds, ut i den virkelige verden.

Pakken min ble som nevnt lett som en fjær, og hetta fant veien godt ned i øynene. Da jeg kom ut i frisk luft, ble pakken tung igjen, og jeg snublet over et par fastbindte labradorer mens jeg observerte at 21-bussen rullet avgårde - som vanlig. Den kjører alltid syv sekunder før jeg er klar, den elsker å plage meg.

Posen røyk, jeg ble varm, og det var like før jeg satte meg ned midt i veien med pakken som krakk. Hvis det skal være så jævlig hardt å trene, så gidder jeg ikke. Men så kom det en reddende engel. En taxi. Med kvinnelig sjåfør i tillegg. Dagen min var reddet.

Og ettersom dagens treningsøkt startet med en taxi-tur, (LENGE LEVE LATSKAPEN!) har jeg like gjerne tilbragt kvelden med smågodt,idol og en bestevenninne.

Og siden dere insisterer, her er mitt nye hjemmetreningskontor:

...Og ang han søte fyren og hvalross-hoggtennene. Ikke bekymre dere alt for mye. Jeg drikker aldri tequila.

SWISS BROWS

Bortsett fra gule tenner, enda gulere hår og mye eyeliner - hva er det første dere legger merke til ved bildet til venstre? De tynne øyenbrynene, ikke sant?

Bildet til venstre viser meg og øyenbrynene mine i 2005/2006. Bildet til høyre viser hvordan øyenbrynene mine ser ut i dag. Jeg regner med at jeg ikke var den eneste som nærmest barberte bort øyenbrynene mine? Det ser jo helt grusomt ut! Jeg sier ja og hipp hurra til naturlige, og heller litt kraftige bryn.

Jeg er en av de heldige som fikk mesteparten av brynene mine tilbake. Bortsett fra at de aldri ble helt like igjen, er de i sin skjønneste orden.

Til dere som ikke har vært like heldig som meg, eller som kanskje ikke har så mye bryn i utgangspunktet; det finnes en liten mirakelkur!

Swiss Clinic har kommet med et helt nytt produkt som heter Swiss Brows - et øyenbrynserum. Dere husker kanskje jeg skrev om vippeserumet fra samme merke? Det har jeg sett fungere, så jeg har jammen like stor tro på dette produktet.

Swiss Brows er nå på tilbud til 895,- (førpris er 1395). Men jeg har fått en rabattkode å gi dere, som gjør at dere får ytterligere 200,- i rabatt. Så for dere koster serumet nå 695! Husk å bruke rabattkode "WULFF200" hvis dere skal handle 

Kjøpes her.

//annonse
OBS OBS! Noen av dere får ikke rabattkoden til å funke, dere kan kjøpe 3 ml i stedet (den koster 695,-). Husk å skrive inn en notis om at dere kommer fra min blogg, så får dere tilsendt 5 ml til samme pris. 

GJEMSEL

Haha, jeg dør av Bella. Brukte en hel time på å lete etter henne i dag morges. Hun pleier som regel å benytte muligheten når hun ser et åpent klesskap eller en åpen skuff, og smetter gjerne inn og lager seg en skikkelig deilig hule av klærne mine. Men i dag var hun ikke å finne i en eneste skuff, og jeg begynte nesten å bli litt bekymret. Men så...

... Huler er visst det beste i verden. Flaks jeg fikk øye på den lille hårballen før jeg hoppet opp i senga for å dra fra gardinene. Morgenrutine. Trenger jo ikke gjøre den katten flatere enn den allerede er.

Etter en lang formiddag med en lang to do-liste (eneste som funker for å få ting gjort), dro jeg på trening med Idabestis. Jeg vet jeg burde slutte å kalle henne det, det var  mye kulere i 2009. Jeg var egentlig alt for støl til å trene i dag, men hvem kan vel motstå en aldri så liten intervall-økt?! Jeg. Jeg kan motstå det. Men jeg motsto å motstå, så jeg er happy med det.

I kveld har jeg vært hjemme, drukket te, sett på Modern Family og bestilt interiør (...) på nettet. Jeg er så desperat etter litt farger, og ikke minst noe på veggene, så det skal bli spennende å se hva jeg får i posten om et par uker.

Nå skal jeg sove! Og i morgen skal jeg tipse dere om et produkt som kan gi dere fyldigere bryn - følg med.

SE MIN VESKE

Jeg har kjøpt ny veske! Verdens fineste i mine øyne. Har ønsket meg denne lenge, og nå syns jeg at jeg fortjente den. Det er en Chanel Jumbo XXL, i sort og gull - og den er vintage fra tidlig 90-tallet for de som måtte lure.

Liker dere den? Jeg elsker den!

JUICY CHICKEN

HEHE. Det viste seg i kommentarfeltet at det er ganske mange flere 22-åringer som ikke klarer å steke saftig kylling. Så her er "oppskriften" jeg fulgte. Lykke til med stekingen!

♥ La kyllingen ligge i romteperatur i ca 30 minutter før den skal stekes.

♥ Dryss salt, pepper, kyllingkrydder eller hva du nå enn skal krydre den med.

♥ Sett platen på middels varme, og ha rikelig med olje/margarin i pannen.

♥ Stek kyllingen i 2 minutter på hver side, på middels varme. Min plate går opp til 9, så jeg brukte 4 her.

♥ Skru ned platen, og etterstek i 6-8 minutter, avhengig av tykkelsen på kyllingfilèten. Jeg stekte på nivå 3 her, og snudde kyllingen litt underveis. 

Easy as that! Det funket hvertfall for meg, haha. I dag har jeg laget verdens deiligste Cæsar-salat, mmm...

FAT, FIST AND FABOLOUS

Treningsinstruktøren: hei, alle sammen! Velkommen til 55 minutter med fast, fit and fabolous!

Venninnen min: pssst... Heter det ikke fast and furious?

Meg: HA HA HA

Venninnen min: har gått og sagt i hele dag at jeg skal på fast and the furious, jeg...

Å trene med venninner er faktisk best! Spesielt noen av mine, da får jeg jo trent magemusklene litt ekstra - bare ved å le. Når det er sagt, så er det sykt vanskelig å huske navnet på "fast, fit and fabolous"-gruppetimen. Jeg har selv kalt den fat, fist and fabolous ved et par anledninger.

I dag var jeg mer klovn enn vanlig. Syns alt var vanskeligere enn forrige gang, så kanskje jeg lever i bakvendtland. Kanskje jeg bare blir tjukkere og mer klumsete for hver treningsøkt. Eller kanskje jeg bare må finne noen nye gruppetimer å prøve ut. Jeg er ikke så fabolous. Jeg er 1.67 centimeter kort, og i treningstøy beveger jeg meg like bra som Bjørn Johan Muri gjør på dansegulvet.

Når det er sagt.... VET DERE HVA JEG HAR LÆRT MEG I DAG? Å steke saftige kyllingfilèter. Jeg syns alltid de blir så jævlig tørre, hadde nesten gitt opp å elske kylling. Men så googlet jeg meg fram til en metode som så relativt enkel ut, og kyllingen ble seriøst nesten KFC-god! Uten å være frittert! Jeg jublet høyt her i leiligheten, håper ikke jeg vekte noen.

Jeg er sikkert den eneste på 22 år som ikke har visst hvordan man steker kylling riktig.

Når det også er sagt, så jubler jeg litt igjen fordi jeg har så mange fine lesere. Tusen takk for tilbakemeldinger på innleggene mine i det siste. Gøy å bli bedre kjent med dere.

Når jeg nå skriver at jeg har tatt meg en deilig dusj, laget en kopp med te og pakket meg inn i en frisk ansiktsmaske.... Så er det slik jeg ser ut. Akkurat like fin som på trening.

Fra og med neste uke lover jeg å bli litt mer glamorøs! Skal fikse negler, vipper, til frisøren - og alt det andre jeg ikke har klart å somle meg til de siste lange ukene.

God natt!

DU INSPIRERER IKKE MEG

Hva skjer med alle disse "inspo"-bildene folk legger ut, enten for å poengtere at de trener eller for å motivere andre til å trene? Anorektiske ribbein, rumpeballer på størrelse med erter, og psycko magemuskler - gjerne i en kombinasjon med teksten "eat like a pig? Sweat like a pig".

Øh. Ikke mye til inspirasjon, spør du meg. Å se fitness-babe løfte Eiffeltårnet, kan jeg ikke relatere meg til i det hele tatt. Det er ikke noe jeg klarer, og det er ikke noe jeg vil.

Hva med denne?

Denne taler mer til meg. Jeg kan ikke, men jeg prøver. Jeg vil, men jeg får det ikke helt til. Jeg føler meg rett og slett som en kløne på treningsstudio, selv om det blir litt bedre for hver gang. I det siste har jeg begynt å glede meg til å gå på trening. Den følelsen har jeg ikke helt klart å finne ut av, så det skal jeg ikke utdype akkurat nå.

Selv om du ikke klarer å løpe så langt og så fort som du skulle ønske, så har du i hvertfall bevegd deg, og; litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse. 

Alt i alt, så handler det om å finne noe du kan leve med. Syke dietter og ekstreme treningsplaner varer aldri i lengden uansett, og du risikerer bare å gå på en skikkelig smell.

Jeg går på trening 3 ganger i uka, og spiser normalt. Uten at jeg prøver å tenke noe mer over det. Det skal liksom være en del av hverdagen, ikke noe mer enn det. Blir jeg fanatisk, vet jeg at det går over etter to uker. Å stramme opp kroppen og føle seg i god form er uansett ikke gjort på en måned, så det gjelder å ha tålmodighet.

Mitt best tips er å variere treningen. Gå på en morsom gruppetrening med venninner èn av dagene, løp intervaller med heftig musikk på ørene den andre dagen, jogg i en halvtime og tren styrke den tredje dagen. Jeg tror det er variasjon som gjør trening til noe gøy.

Hør på meg a, jeg skulle egentlig vært på vei til treningen allerede. Måtte bare motivere meg selv litt, haha.

Hvor mange ganger i uken trener du? Syns du det er gøy, eller er det bare pes? Og lar du deg motivere av alle de syke fitness-bildene som flyter rundt omkring?

BEAUTIFUL CREATURES: VINN BILLETTER

Jeg liker ikke Ringenes Herre, og jeg liker ikke Harry Potter. Jeg liker rett og slett ikke filmer og bøker som ikke har rot i virkeligheten i det hele tatt. Jeg må tro på det jeg leser og ser.

Når det er sagt, så ble jeg overrasket over meg selv da jeg syns at Twilight-filmene var helt ålreite. Og nå kommer det enda en overnaturlig film som jeg gleder meg til å se. Den heter Beautiful Creatures, og jeg syns den ser utrolig spennende ut.

Se traileren her:

Jeg er så heldig at jeg får dele ut 10 billetter til en eksklusiv førpremiere på Colosseum kino (Oslo) 13. februar. For å vinne 2 billetter, må du finne svar på spørsmålet under, og poste det i kommentarfeltet. Og svaret finnes selvfølgelig i traileren!

Spørsmål: Lena (hovedrollen) er en heks, eller "caster" som hun selv kaller det. Snart skal lyset og mørket slåss om å verve henne, og hun kommer enten til å bli en god eller en ond heks. Hvor gammel blir Lena den dagen det skal avgjøres? 

Filmen har norgespremiere 15. februar, men det er også mulig å se førpremierer 14. februar på selveste Valentines day! Dere kan kjøpe billetter og finne mer info HER

Ikke glem å svare på spørsmålet i kommentarfeltet, så kanskje vi sees på førpremieren den 13. februar! :-)

//Sponset samarbeid 

POSE OG SEKK-BOBLEN

Det er forvirrende å være meg om dagen. Sånn inni hodet. Spesielt når jeg tenker over hva jeg vil og hva jeg skal. Den ene dagen er jeg bombesikker på at jeg skal pakke sammen storby-leiligheten, flytte til et kjedelig sted og begynne å studere. Dagen etter drømmer jeg om å pakke en koffert og reise på eventyr til helt andre steder i verden.

Det eneste jeg er helt sikker på, er målet. Plassen jeg skal ende opp på. Og selv om jeg ikke vet hvor den plassen er, så har jeg jo visst hele livet at den skal inneholde mann, barn, hus, hvit stakittgjerde, trampoline, hund, bil, grytehansker og kjøleskap med ukeplan over fotballtreninger og ballett-timer.

Men det føles nesten ut som om veien dit er like viktig. Hvilke minner, erfaringer og følelser skal jeg sitte igjen med, fra veien til målet? Det finnes en fasit. Folk sier at det ikke finnes en fasit, men det gjør det. Gå på skole, få deg en utdanning, opplev studentlivet, jobb hardt, tjen penger.

Det er ingenting som taler mindre til meg enn fasiten. Og med fasit i denne sammenhengen, mener jeg hva som forventes av deg i dagens samfunn. I mitt hode ser det mer sånn ut; skal jeg studere, bruke hundrevis av timer og bruke hundretusner av kroner på å lære meg noe som gjør at jeg kan jobbe hardt for å betale ned de pengene jeg brukte på å lære meg det jeg måtte lære for å jobbe? 

Jeg har nesten ingenting. Har ikke mann, har ikke barn, har ikke jobb, har ikke utdanning, og jeg eier ikke min egen leilighet.

Når jeg sier at jeg ikke har noen ting, mener jeg at jeg har alt. For jeg har frihet. Jeg har verdens beste familie. Og jeg har penger til å reise hvor jeg vil og gjøre hva jeg vil.

Det er bare så utrolig vanskelig å finne ut hva jeg skal gjøre med denne friheten, når en liten del av meg vil være som folk flest og gjøre det som er forventet av meg.

Så det er den boblen jeg hopper rundt i for tiden... Og jeg gir den boblen litt mer tid. For kanskje jeg finner en vei hvor jeg ikke trenger  å velge? En herlig kombo av eventyr og normalitet hadde vært ypperlig. Og jeg er faktisk all for at man skal få i både pose og sekk her i verden. Hvilken idiot var det som fant opp sitatet om at vi ikke kan det?

PURPLE PILLS

Jeg tenker aldri to ganger før jeg tar en smertestillende. Vondt i kroppen, vondt i hodet, vondt i magen - jeg hater å bruke tid og krefter på det, så jeg tar heller en magisk pille som fikser det meste på tjue minutter.

... Helt til i dag. Nå er jeg helt skremt! Kjøpte nemlig med meg smertestillende hjem fra NY, de selger jo vidundermedisin på matbutikken der - og resept trenger man ikke. De smertestillende som jeg rasket med meg i farten, må enten være alt for sterke eller veldig dårlige, for da jeg våknet i dag morges, klarte jeg så vidt å stå eller gå. Puta og lakenet mitt var gjennomvått, og hele kroppen ristet som en mixmaster.

Uff, så denne dagen ble ikke helt som planlagt. Har ligget under pleddet, sett på TV og spist Subway - og lovet meg selv at etter neste trening skal jeg heller drikke en hel vaskebøtte med vann etter trening, i stedet for å kvele hodepinen med smertestillende.

Subway er den eneste "junkfooden" jeg tillater meg nå. Jeg føler meg virkelig som en gelèklump etter å ha vært i burgerens hjemland...

NYC FOR NYBEGYNNERE

Okay, lets go! Mange av dere har stilt spørsmål og lurt på om jeg kan skrive ned noen NYC-tips. Jeg er jo ikke akkurat en ekte New Yorker (enda), så dette får bli tips til nybegynnere!

Hvordan var flyruten din, og hvor mye kostet billettene?

Fløy direkte fra Gardermoen til Newark (flyplassen i New Jersey, med taxi koster det 70-80 dollar og tar 25-30 minutter å kjøre til Manhattan) med SAS. Husker ikke helt hva vi betalte for billettene, men tror det var rundt 3200,- per pers.

Hotelltips? Hvor på Manhattan vil du anbefale å bo? 

Nå har jeg jo bare bodd på ett hotell på Manhattan, så det blir vanskelig for meg å anbefale andre. Men hvis man vil bo midt på Manhattan, like ved Times Square og ikke så alt for dyrt, kan jeg absolutt anbefale Distrikt Hotel.Ikke byens beste strøk, men et veldig fint hotell med veldig snille ansatte.

Hvor på Manhattan jeg vil anbefale å bo, er nesten like vanskelig å svare på. Jeg trivdes med å bo i midtown, for da var jeg midt imellom uptown og downtown. Upper east side er veldig fint og Gossip Girl-ish, og også en del dyrere enn andre områder. Så på vinteren ville jeg kanskje valgt upper Manhattan pga Central Park, de fine omgivelsene og Bloomingdale's (hoho) i nabolaget. Men når jeg skal dit i sommer, har jeg tenkt til å bo downtown, i Soho - en bydel jeg fikk sett alt for lite av. Tuslet rundt der med regn og snø i hele fjeset, men tror på at det er svært sjarmerende der om våren/sommeren.

Og ellers følte jeg at jeg fant de beste hotellene og beste prisene på Hotels.com, framfor Finn.no for eksempel. Når du skal booke hotell, husk alltid å dobbeltsjekke på Tripadvisor. Der kan du lese både positive og negative omtaler om hotellet, samt se bilder av hvordan det egentlig ser ut der.

Er merker og designerklær mye billigere i New York?

Mjaa.. Varierer veldig. Det er i hvert fall et mye større utvalg! Noe som egentlig ikke gjorde shoppingen noe enklere for min del, haha. Vi fant både Woolrich- og Parajumper-jakker til halv pris av det de selges for i Norge, og jeg fant helt seriøst Jeffrey Campbell til 250-300 kroner i en butikk! Synd jeg ikke er så fan... Men Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dior, Miu Miu og den slags godsaker, har nok ganske så like priser over hele verden. Med mindre du handler vintange, da...

... Så over til vintage! Hvilke vintage-butikker er verdt å besøke? 

Jeg laget meg en liten liste over vintage-butikker, og fikk besøkt nesten alle.

A Second Chance (butikken på upper east side)

Adresse: 1109 Lexington Avenue 2nd Floor

New York, NY 10075

A Second Chance (butikken i Soho)

Adresse: 155 Prince Street

New York, NY 10012

Michael's

Adresse: 1041 Madison Avenue

New York, NY 10075

Second Time Around

De har mange butikker på Manhattan, se hele listen her.

Adresse: 217 Mott Street
New York, NY 10012
Jeg syns helt klart at A Second Chance på upper east side var den beste jeg besøkte. De hadde så utrolig mye fint! Og det beste utvalget av Chanel-vesker, som var det jeg var på jakt etter. Det skal sies at det er noe overpriset. Nå er jo Chanel veldig dyrt i utgangspunktet, men jeg har sett like bra vintage-vesker til en rimeligere pris her hjemme i Norge.
Shopping, shopping, shopping... 

Det skal godt gjøres å komme hjem fra New York uten nye klær, vesker og sko. Selv shoppet jeg overraskende lite, men jeg var jo så overveldet av det alt for store utvalget! Jeg juger litt. Kofferten var så full da jeg skulle hjem, at både mamma og jeg måtte ligge oppå den. Og jeg reiste med nesten tom koffert. Det jeg prøver å si er: jeg skulle ønske at jeg kunne hatt med meg 10 kofferter hjem!

Vi startet handlingen på Bloomingdale's, hvor de virkelig har ALT for mye fint. De har virkelig alt - fra middels til dyrt. Det var forresten der vi fant Woolrich og Parajumpers på halv pris. Og de hadde faktisk en del fine Chanel-sko på salg! Spiste lunsj på restauranten i 1. etasje et par ganger, de har veldig god burger og pizza... Oh oh.
Var selvfølgelig en del på Macy's også, mammas favoritt. Ikke min store favoritt. Til slutt ble jeg så lei av senteret at mamma måtte gå alene. For et slitsomt sted! De har alt fra veldig billig til veldig dyrt, et forvirrende loppemarked i mine øyne - ble rett og slett sliten av å være der. Men! Det skal sies at jeg gjorde noen kupp der, blant annet solbriller fra Rayban (300-400 kroner billigere enn i Norge) og noen nydelige sandaler fra Steve Madden. De har også billigere og mer spennende treningstøy fra Nike enn Niketown selv har. Niketown var en stor skuffelse, men selvfølgelig et must på veien. Og forresten, ligg unna kjoleavdelingen på Macy's! Det er for det meste så dårlig kvalitet at til og med plaggene som henger i butikken holder på å gå i oppløsning. Og forresten igjen! Alle turister får 10% hos Macy's, så hvis du skal kjøpe noe dyrt kan det jo lønne seg på minne dem på det.
Fikk jo ikke shoppet så mye i Soho, men i tillegg til vintage-butikker, var vi innom French Connection, DKNY, Converse og Victoria's Secret. Victoria's Secret har de nesten på hvert gatehjørne på Manhattan, så ikke stress med det! De har et helt utroolig utvalg av bikinier nå, og for oss som ikke ser så bra ut i bikini.... Så har de heldigvis verdens deiligste kosedresser også!
Jeg tror faktisk jeg shoppet mest på Forever 21 på Times Square. Butikken fyller et helt kvartal! Er som et helt kjøpesenter, ganske sykt. Husker jeg ble så skuffet over Forever 21 i Los Angeles, men i New York var det utrolig bra.
New York er alt for spennende til å bare shoppe, her er noen tips til andre aktiviteter
 Se solnedgangen fra Top of the Rock, på Rockefeller Center, koster 25 dollar per voksen. Utsikt over hele Manhattan, utrolig vakkert.

 Gå en tur i Central Park! Den nest største parken i New York, og den er jammen stor... Blir man lei av å bare gå rundt, kan man gå på restaurant, på skøyter, eller i zoo. Og på sommeren tipper jeg det er verdens mest fantastiske sted å ha en piknik.

 Se en musikal på Broadway! Det var ikke så ille som jeg hadde trodd. Chicago var hvert fall ganske så ålreit, tviler på at dere noen gang vil finne meg i publikummet på Mamma Mia.

 Kjøp 2-dagers pass på en sightseeing-buss. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre noe så kleint, men vi fikk faktisk sett veldig mye av Manhattan. Grei måte å orientere seg på! Og så kan man jo bruke det som framkomstmiddel, ettersom man kan hoppe av og på over alt.

Besøk et museum! Jeg var på MoMA og anbefaler det på det sterkeste.

Har du noen spisesteder å anbefale?
Ikke mange! Dagene var så lange at vi ofte spontant slang oss ned på en resteurant eller en diner. Husker ikke navnet på de fleste en gang. Så neste NYC-besøk, kommer jeg definitivt til å prioritere å finne gode restauranter. Jeg som er så glad i mat! Men jeg vil i hvert fall anbefale Tao, som jeg skrev et innlegg om her. Og et sted rett ved Times Square som heter Ellens Stardust diner. Jeg ler meg i hjeel av sistnevnte sted, de har nemlig syngende servitører. Jeg syns det er megakleint, men maten var innmari god! Og når man blir vant til det, er det jo litt koselig med en trall også... Jeg rakk dessverre aldri å besøke Jay-Z sin restaurant, The Spotted Pig. Men det er veldig mange som har skrytt av den, så den står øverst på lista for neste besøk.

Det var det for denne gang! Og er jeg sykt nørd hvis jeg sier: ha med behagelige sko...? Haha. Ta med deg behagelige sko til NY, men går mye.

SIDEN SIST HAR JEG...

... Hentet Bella hos oldemor og oldefar, og reist hjem til Oslo. Etter å ha vært sammen med noen døgnet rundt, følte jeg et sterkt behov for å være litt alene. Vet ikke om Bella har savnet meg noe særlig, var ikke mye glede å spore i ansiktet hennes.

... Pakket ut, shoppet sko og hengt opp bilder på veggen. Måtte jo ha med meg litt Andy Warhol hjem fra New York! Nå henger de skeivt på veggen, det ser jo helt jævlig ut. Men var så desperat etter noe på veggene i denne sykehus-stua, så det får gå.

... Hentet pakker på posten. Blant annet denne fantastiske lampen som jeg har hatt lyst på lenge! For et par uker siden hadde jeg så søvnproblemer at jeg shoppet på nettet hver natt. Lampen er definitivt det beste som kom ut av det, ehe. Hilsen postkassa med mye rart i.

... Trent. Er dere klar over hvor tjukk man blir etter en uke i burger-land? I hvert fall føles det sånn. Har til og med bestilt vektmanualer hjem i dag, ettersom jeg trives svært lite med å stå og løfte minivekter sammen med bolerklubben.

Mange av dere har ønsket et New York-innlegg med tips og svar på spørsmål, så jeg skal sette i gang og lage et!

VIDEOBLOGG: NEW YORK

Hei mine skatter! 

Da er jeg trygt framme på norsk jord. For et langt døgn dette har vært! 6 timer for langt, jetlag is a bitch. Men nå skal jeg uansett prøve å sove igjen, i mens kan dere jo se på videobloggen fra den siste uken øverst i innlegget. Turisme på sitt beste, haha!