OPPSKRIFT: PIZZA MED BLOMKÅLBUNN

Her kommer oppskrift på pizza med blomkålbunn. Jeg syns den ble kjempegod, selv om bunnen ikke ble sprø. Hvis noen vet hvordan jeg kan få den sprø, eller om det  det hele tatt går an, si gjerne i fra. For smaken ble kjempegod og bunnen ble helt fast :-)

Oppskriften er nok til 4 minipizzaer som fyller ett stekebrett. 


♥ For å lage pizzabunn av blomkål trenger du:
- 1 blomkålhode, sørg for å velge et som ikke er alt for lite
- 3 egg
- 2 spiseskjeer olje, jeg brukte olivenolje
- Salt og pepper, ønsket mengde

♥ Til flyll brukte jeg:
- Sjalottløk
- En pakke karbonadedeig 
- En boks hakkede tomater
- Mais
- Ost  

♥ Slik går du fram: 
- Sett ovnen på 150-180 grader
- Vask blomkålhodet og kutt opp i biter
- Sleng oppi egg, olje, salt og pepper
- Mos alt sammen til en stappe, jeg brukte stavmikser men det ble litt tungt
- Form pizzaene, ikke for tykke! 
- Stek til du kan kjenne med en gaffel at de er faste, ovnen min brukte faktisk 3 kvarter
- Fres sjalottløk i stekepannen og stek karbonadedeigen
- Hell oppi en boks med hakkede tomater, krydre med salt og pepper, og la stå og putre mens bunnen forsteker i ovnen 
- Legg på fyll, og stek deretter igjen til osten er gyllen eller slik du liker den  


Ser kanskje ikke så delikat ut, men smakte veldig godt. Da jeg spiste rester mens jeg satt og jobbet i dag, glemte jeg faktisk helt at bunnen var av blomkål... :-) 

ET LITE SNEV AV VÅR I HJEMMET

Hei på dere :-) 

Hittil i dag har jeg bare vært hjemme og ordnet. I morgen kommer det en megler hit på befaring i leiligheten, for å fortelle meg hva han ville solgt den for. Jeg er spent på om han mener at den har steget i verdi, for det syns jeg at den har, haha. Naboleiligheten som er ti kvadratmeter mindre og av mye kjipere standard ligger ute til en høyere pris enn hva jeg kjøpte min egen for, så jeg er optimistisk. Selv om det bare blir en kortvisitt, er det om å gjøre å skremme vekk hybelkaniner og speilflekker, slik at leiligheten framstår som innbydende. 

De bladløse kvistene er byttet ut med roser i fine farger. Følte det ble litt mer vår med det samme, selv om undertegnede bør få seg et kurs i hvordan å kutte stilker.... 

I tillegg til å vaske, har jeg pizzabunner laget av blomkål i ovnen! Veldig spent på hvordan de blir, jeg deler oppskriften hvis det blir vellykket. Ettersom nettet florerer av forskjellige oppskrifter, ble jeg nemlig litt forvirret og bestemte meg for å hente litt inspirasjon fra dem alle sammen. Så om min funker; det gjenstår å se! 

Jeg vurderer sterkt å ha treningsfri i dag, bare nyte en skikkelig fridag hvor jeg kan krysse av diverse ting på den laaange to do-listen. To do- listen min er ikke så veldig fancy og  bloggete, altså. Rydde terrassen. Sende pakker i retur. Kjøpe lyspære. Skrubbe dusjen. Betale regninger. Vaske klær til helgen. Jeg tror jeg går for det!

GOLDEN KIMONO

Selv om jeg egentlig har shoppestopp før jeg skal til Dubai, hender det jo at jeg snubler over noe jeg ikke kan la være å kjøpe. Som denne fantastiske kimonoen fra Ganni, som kan brukes både som kjole og som åpen jakke over et antrekk. Kjærlighet ved første blikk ♥

En lite råd til andre som kanskje finner på å kjøpe denne på nett; den er stor i størrelsen. Jeg bestilte medium, og nå må jeg sende den tilbake og håpe på at de har en S eller XS på lager. 


Jeg er så innmari glad og takknemlig for alle kommentarene deres på gårsdagens innlegg, angående hva dere ønsker dere her på bloggen. Viste seg jammen at dere ikke var like misfornøyde med innsatsen som jeg selv er. Men nå har jeg fått mange gode tips til hva jeg kan dele med dere, så tusen takk for både tips og fine ord! :-) 

I dag har jeg ikke gjort så mye spennende, jeg har sittet litt med regnskap og styret og ordnet for å få et større boliglån. Jeg drømmer om større plass, men om det blir nå eller lenge til, det vet jeg ikke. Men har man lånebeviset på plass, er det lettere å kaste seg over en budrunde hvis den riktige boligen plutselig skulle dukke opp på markedet. Jeg tåler egentlig ikke å være på boligjakt. Ser jeg noe jeg liker, innreder jeg hjemmet mentalt og tenker ikke på annet hele dagen. Hehe. Vel vel, jeg får komme meg ut av Finn.no og hoppe i treningstightsen. Nå skal det trenes styrke!

Ha en fin dag, så lenge :-) 

HVA VIL DU HA?

Mandager på trening: herregud, så jævlig. Jeg har et mål om å klare mandagsøktene uten å høres ut som en fransk bulldog når jeg er ferdig, det er så tungt at jeg ikke kan beskrive det. Nesten så slimet bobler ut av kjeften på meg - kan det være spurtingen som gjør det? Jeg hater virkelig å løpe.  


Jeg går rundt med en liten klump i magen om gangen, fordi jeg føler at jeg ikke gjør så godt jeg kan med bloggen. Jeg er så heldig at jeg kan leve av den, og da burde jeg søren meg levere også. En god, gammeldags skrivesperre tror jeg. Eller jeg vet ikke. 

Derfor spør jeg deg, kjære leser. Hva vil du ha? Hva vil du lese om? Er det noe jeg kan gjøre for at du kan føle at du får noe mer ut av bloggen min, enn du gjør i dag? Jeg blir glad for alle forslag, for i skrivende øyeblikk føler jeg meg ganske tom. 

Lots of love ♥

OPPSKRIFT: PIZZA MED SØTPOTETBUNN

Jeg ser at mange eksperimenterer med sunne pizzaer om dagen; pizzabunn av søtpotet, av tunfisk og av blomkål. Det vekket selvfølgelig matvraket i meg. Tenk å kunne spise pizza flere ganger i uka, uten at det er usunt! Jeg har allerede prøvd meg på søtpotetbunn, og jeg tenkte hvert fall å teste ut blomkålbunn også. Men i dag har jeg invitert mamma og pappa på pizza med søtpotetbunn, så i den anledning tenkte jeg å dele oppskriften med dere. Mange som har spurt om den, etter at Kalle og jeg lagde den til forrige jentekveld! :-) 

Her er oppskriften på den jeg lager i dag, og den er nok til to pizzaer som fyller et helt stekebrett. Overse at jeg har laget to runde, de ble nemlig for tykke i dag. 

♥ Til bunnen trenger du: 
- 700 g søtpotet (2-3 søtpoteter, størrelsene varierer jo)
- 2 egg 
- 200 g mel (jeg bruker vanlig hvetemel, men bruk gjerne havremel og bokhvetemel hvis du har) 
- Litt salt og pepper


♥ Til tomatsausen trenger du: 
- 1 sjalottløk  (bruk gjerne mer løk, en av dagens middagsgjester liker ikke løk så jeg roer ned) 
- 2 hvitløksfedd
- 1 kartong med hakkede tomater
- Ca. 2 spiseskjeer med tomatpuré 
- Litt oregano-krydder
- Litt salt og pepper 


♥ Fyllet kan du selvfølgelig velge helt selv, jeg har brukt:
- Strandaskinke
- Ruccola 
- Cherrytomater
- Ost  


 ♥ Slik gjør du: 
- Skru ovnen på 200 grader
- Legg søtpotene i en form, og sett dem i ovnen i en time. Da blir de bløte, og skallet faller av lett som bare det (hvis du har mikrobølgeovn går det raskere å putte dem inni der) 
- Bland søtpotet, egg, mel og krydder i en bolle, jeg bruker stavmikser og det funker fint. 
- Legg bakepapir på en stekeplate, og smør deigen utover. Pass på at den ikke blir for tykk, denne oppskriften er som nevnt nok til å fylle to hele stekebrett. 
- Når det er gjort, setter du pizzabunnen inn i ovnen (fortsatt 200 grader) til forsteking, la den stå i 10 til 15 minutter, eller litt lengre.
- For å være sikker på at bunnen blir sprø, kan du forsteke den litt lengre ved å sette den på nederste rille i ovnen i noen minutter. 
- Mens bunnen forsteker, kan du laget tomatsausen. Hakk løk, brun det i pannen og tilsett hakkede tomater og tomatpuré. Krydre etter eget ønske! 
- Når bunnen er sprø, tar du den ut og legger på tomatsaus, tomater, mais og ost. Ikke for tykt lag med tomatsaus, da blir pizzaen myk. 
- Stek i ovnen til osten er smeltet og gyllen - eller slik du liker den. 
- Ta pizzaen ut og dander spekeskinke og ruccola.
- Servér og nyt!  
RABATT PÅ ALT FRA NILENS JORD

Annonse 

God søndag, dere ♥

Jeg hadde en sykt morsom lørdagskveld i går, med Alias og Heads Up. Og en liter vodka. Hadde det så gøy at jeg aldri kom meg på byen. Veldig glad for det i dag, da. 

I dag tenkte jeg å dele med dere et tilbud som Makestyle har kjørende i hele februar. Nærmer seg jo slutten av februar nå, så for de som ikke har fått det med seg enda; Makestyle gir 15% rabatt på ALLE produkter fra Nilens Jord! Rabattkoden er NJ15, og dere kan finne alle produktene på denne siden

Her har jeg lagt min typiske hverdagssminke, med produkter fra Nilens Jord. Hvilke produkter jeg har brukt kan dere se her: 

1. Velvet Perfect foundation 2. Bronzing powder 3. Duo brushes 4. Jumbo Mascara 5. Duo Concealer 6. Eyeliner 7. Blush 8. Flytende eyeliner (denne har jeg ikke på meg på bildet 9. Lipshine rose

Det er tre must haves her! Den første er Duo Brushes, det er den beste sminkekosten jeg har hatt så langt. Deilig å ha kost til solpudder og rouge på samme, og så røyter den ikke heller. Den andre favoritten her er Duo Concealer. Duo Concealer er kåret til årets makeup produkt i Danmark, noe jeg kan forstå. Også dette produktet er todelt, den ene siden er stift og den andre er flytende concealer. Den tredje er Lipshine i fargen Rose. Utrolig fin på leppene, for en litt søtere og mer glossy look enn vanlig ♥


Nilens Jord har så gode produkter. De er parabenfrie og parfymefrie, med andre ord snille mot huden. Nyt rabattkoden og resten av søndagen, jeg skal ut og gå en tur i den deilige ettermiddagssola! :-)

DANSKER SOM HEIER PÅ NORGE

Hadde en kjempekoselig indisk aften med jentene mine i går. Det ble edru style, og Alias og godis til dessert - ingen av de andre hadde spilt Alias før, så jeg kjente at jeg ble litt hissig da det manglet på talent. Men de kom seg etterhvert, så konkurranseinstinktet fikk kjørt seg litt. 

I dag var det tidlig opp, for jeg skulle få besøk av dansken min, Naddis! ♥ Etter at jeg flyttet til Tønsberg har det ikke akkurat vært fullbooket med besøk av Oslo-vennene mine, men Naddis kommer gladelig på besøk.Det setter jeg sååå pris på! Dansken ringte meg fra toget og sa hun hadde sommerfugler i magen på Marit Bjørgen sine vegne, og jeg bare: ............................... Aldri sett på ski, vet så vidt hva ski er. Men vi har altså sett på VM i dag, og det var litt gøy - jeg blir både gira, nervøs og oppgitt. Så der satt vi, to dansker som heiet på Norge, med munnen full av nachos og påskegodteri. For en deilig lørdag :-) 

Nå har vi nettopp gått oss en tur bort for å hilse på mor og far, (tror pappa syns det er ekstra hyggelig å få en som snakker dansk på besøk) og straks får vi besøk av Kalle og Eline. Vi skal spille ALIAS igjen. Alias er så gøy - fortsatt gøyere enn å se på ski. 

I DAG ER JEG UBRUKELIG

Bildet kunne ikke beskrevet dagen bedre. Her sitter jeg altså og lurer på hvordan i helvete jeg skal få selvutløser-appen til det nye kameraet mitt til å virke, og PANG, der tok den plutselig et bilde og jeg skvetter så mye at jeg kaster mobilen i bakken. En time tidligere pakket jeg opp det nye objektivet mitt, og ble fly forbanna fordi det var blått! Jeg kastet meg over tastaturet og sendte en sint mail til forhandleren, DERE KAN JO IKKE SENDE MEG ET BLÅTT OBJEKTIV NÅR JEG HAR BESTILT I SØLV??? Da jeg hadde trykket på "send", kunne en venninne fortelle meg at objektivet var kledd i blå plastikk. Objektivet var i sølv likevel. Så nå gjenstår det bare å se hvordan kundeservice har tenkt å fortelle meg at jeg er dum som et brød. Gruer meg. 

Ellers skulle jeg lage et sminkeinnlegg til dere i dag, men jeg endte opp med å se ut som den gangen jeg satte meg på huk på Youngstorget, og sklei i "utedoen" til rumenerne som bor der. Flott! Ikke har jeg fått ro på meg til å lese heller, så denne dagen har fram til nå vært 100% ubrukelig. 

MEN, noen dager er man bare ubrukelig, og når en sånn dag lander på en ferie, syns jeg man kan legge vekk alt, bestille seg sushi og prøve på nytt i morgen. Så det skal jeg gjøre nå. I kveld skal jeg på indisk aften hos en venninne, det gleder jeg meg masse til :-) 

Edit: rett etter at jeg hadde postet innlegget, bestemte jeg meg for å flytte på kaktusen min. Det skulle jeg ikke gjort, for på merkelig vis klarte jeg å miste den over meg selv og nå er jeg sikker på at jeg har forstuet hånda og kommer til å dø av kaktusgift :-( Ringte mamma og gråt så hardt at hun nesten kastet seg i bilen for å kjøre meg til legevakta, men så ble vi enige om at jeg skulle se det litt an. Og så kom jeg på at jeg var tom for snus, og at det kanskje var derfor jeg gråt og klumset så fælt. Nå har jeg kjøpt snus, men jeg har trukket meg fra rollen som sjåfør for kveldens jentekveld. Sånn i tilfelle jeg skulle kjøre på en lyktestolpe eller noe. Skulle jo bare mangle.

MIN NYE KOLLEGA

Hils på min nye kollega:

Han/hun heter Olympus PEN E-PL7. Det var flere som spurte meg om hvilket kamera jeg hadde gått til innkjøp av, så her har dere svaret :-) For å være helt ærlig har jeg ikke blitt bestevenn med dette kameraet enda, det irriterer meg faktisk ganske mye. Men jeg betalte mer for det enn jeg noen gang har betalt for et speilreflekskamera, og jeg har flere venner som er fornøyd med det, så jeg regner med at det bare er en vanesak. 

Kjøpte det jo fordi jeg ikke gidder å drasse med meg speilrefleksen hver gang jeg skal noe, og spesielt ikke på ferie. Dette er mye mindre, og skal ta nesten like fine bilder. Jeg skal bort på postkontoret og hente en pakke nå, så jeg krysser fingrene for at det er portrettlinsen jeg har kjøpt til min nye kollega som har kommet. Vi blir nok bestevenner til slutt - og hvis ikke, så er han/hun fin å se på uansett. 

Har noen av dere erfaringer med dette kameraet? Tar gjerne i mot nybegynner-tips :-)

STAKKARS KROPPEN MIN

I går gjorde jeg noe dumt. Jeg hadde fastedag, og følte meg full av energi. Så jeg bestemte meg for å dra på trening og trene styrke. Jeg løftet tyngre enn jeg pleier, prøvde å pushe meg selv litt. Jeg hadde jo så mye energi. Rett før treningen var ferdig, ringte det et postbud som stod hjemme hos meg med en pakke. Jeg hadde ventet på pakken lenge, og lovte at jeg kunne være hjemme innen ti minutter. Så jeg, som egentlig ikke har noe særlig med kondis, spurtet hjem på fire minutter. Hadde jo så mye energi. 

Og nå ligger jeg her, da. 

Da jeg våknet i dag hadde jeg så mye feber at jeg var våt i håret, og følelsen av å måtte spy var tilstede ved hver minste bevegelse jeg gjorde. Verdens snilleste mamma kom og sørget for at jeg fikk i meg Cola og mat, og hun kjøpte til og med snus for meg på butikken. Dere aner ikke hvor pinlig mamma syns det er å kjøpe snus ♥

Så nå føler jeg meg ti ganger bedre. Men dette får være en advarsel til alle dere som hele tiden spør om, og er nysgjerrig på å prøve 5:2. Ikke tren hardt på 2-dagene! Det visste jeg vel egentlig på forhånd, men man kan jammen bli lurt trill rundt når man føler seg så lett og energisk. Det var i hvertfall siste gangen jeg gjorde det, for det var skikkelig ubehagelig. 

Det er mange som skriver kommentarer og sender mailer hvor de ønsker å vite mer om 5:2-dietten. Jeg grøsser når jeg hører ordet "diett", for det er ikke hva det er for meg. Hvis jeg fortsetter med 5:2 skal jeg skrive mer om det, men jeg må finne en forsvarlig måte å gjøre det på. Ikke i form av kalorier og vekt, men i form av sunne og gode matoppskrifter som metter og gir næring på en fastedagene. Eller halvfaste da, som det egentlig er :-) 

Nå skal jeg kose meg litt med den forsømte mailboksen min, og ellers bare slappe av resten av kvelden. Hei så lenge! 

FERIEMODUS

Lenge leve latskapen! Et mobilbilde må være lov når det er ferie. Eller for å være ærlig; det nye barnet mitt ligger på lading! Det kom i posten i dag, og jeg gleder meg som en gal til å bli kjent med det og bruke det. 

Siden sist har jeg hatt sleepover og filmkveld med Kalle. I tillegg hadde jeg fastedag (på selveste Fastelaven, så utrolig ironisk), og selv om det er lenge siden sist gikk det greit. Det verste med fasting er at jeg ikke får sultfølelse dagen etter, så jeg må tvinge i meg mat for å ikke bli helt slappfisk. Men det var utrolig deilig å få i seg nok næring i dag, og det ble en aldri så liten boot camp på oss også. 

Håper alle har hatt en fin start på uken, jeg lover å finne på noe litt mer interessant å blogge om veldig snart ♥

FARRIS&JUICE

Annonse


God søndaaaag! 

Jeg hopper bare rundt av lykke fordi jeg har ferie, syns det er så ubeskrivelig deilig. I dag vil jeg gjerne fortelle dere om min nye yndlingsdrikke; Farris&Juice! Jeg ble spurt om jeg ville teste den for en stund siden, og jeg sier sjeldent nei til å teste ny mat og drikke. Men denne har jeg altså ikke bare testet, den er blitt fast inventar i kjøleskapet - ikke bare hos meg, men også hos venninner jeg har overtalt til å teste. 

Farris&Juice finnes i smakene eple og mango, og finnes både i liten og stor flaske. Jeg syns begge smakene er kjempegode, men hvis jeg  peke ut en favoritt blir det eple. Den smaker ekte eple, og er deilig og frisk. Perfekt for meg som gjerne syns at vanlig eplejuice kan bli litt sterkt :-) 


Farris&Juice passer til det meste; til frokost, til lunsj, til middag, til dagen derpå, til varme sommerdager og til kos generelt. Anbefaler dere virkelig å smake på denne herligheten. Ønsker alle en fin søndag! ♥

SUSHI, FILM OG TINDER

Slik tilbragte jeg altså min Valentines day; i sofaen med min beste venninne, akkompagnert av sushi, film og Tinder. Vi ler oss i hjel når vi har det vi kaller "Tinder-party". Tinder-party er når vi setter filmen på pause og scroller gjennom Tinder som om det var en meny på en restaurant. Nei, nei, nei, nam, nei nei nei, minner meg om noen, nei, nei, nei. Venninnen min syns jeg skal lage et blogginnlegg med tips til gutter, om hva slags bilder de bør ha på Tinder. Det overveies. 

I går så vi filmene Beyond The Lights og Perfect Sisters. Førstnevne var en klissete, enkel klisjé, og sistnevnte var deprimerende men ikke så verst. Kort fortalt; to tenåringsdøtre ser seg lei på at deres alkoholiserte mor ødelegger livene deres med ubetalte regninger og midlertidige stepappaer som mishandler dem. De ser ingen annen utvei enn å ende morens liv. Den er forresten basert på en sann historie! 

Denne Valentines daten passet meg midt i blinken, trengte ikke engang å sminke meg ♥

FIFTY SHADES OF HVA DA DÅRLIG?

Hvorfor sier "alle" at Fifty Shades of Grey-filmen er så dårlig? Jeg hadde havbunn-lave forventninger da jeg entret kinosalen med min kjære bestie i dag, men gjett hva: jeg likte filmen kjempegodt! Skal nevnes at jeg ikke har lest bøkene og at jeg ikke dro for å se filmen pågrunn av sexscenene - kanskje det er avgjørende for min dom. Noen ganger er det så ålreit med en litt "enkel" film, hvor man kan le og rødme litt. Det gjorde jeg definitivt i dag :-) 

Etter kinoen dro jeg til mamma og pappa for å spise verdens beste pizza og glo på TV. Fredagskvelden akkurat som jeg liker den! 

Nå er jeg hjemme i min egen seng, og prøver å bestemme meg for om jeg skal sove eller se en film. Har litt lyst å se "The little death" som ligger på Popcorn- Time nå, meeen så er det også åtte timer til jeg skal på trening. Jeg får bestemme meg mens jeg pusser tenner, nattinatt til alle ♥

Edit: herregud, så kleint! Da jeg hadde postet innlegget så jeg den uheldige koblingen mellom overskriften og koblingen. Bildet er overhodet ikke noe forsøk på å være litt sånn Fifty Shades of Grey-berte. Det er ment som "sovemaske og pysjamas god natt"-bilde, ikke "heng meg opp i taket, kil meg med en fjær og pisk meg etterpå"-bilde. Hvis noen skulle være i tvil. 

50 SPØRSMÅL

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
"Naddis kommer<3" i kalenderen min.

2. Hva har du alltid i vesken?
iPhone, iPhone-lader, kalender, lommebok, parfymeflakong, lipsyl, lipgloss, headphones og snus. JA, jeg begynte å snuse igjen for en liten stund siden, etter å ha vært over 400 dager uten.

3. Hva bestiller du på kafé?
Svart kaffe uten noe i.

4. Hva står det på den siste SMS'en du mottok? 
Det er en "saldo"-melding fra DnB, så den holder jeg for meg selv, haha. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Mamma! Jeg ringer mamma for den minste ting, noen ganger hører jeg på stemmen hennes at hun er dritt lei av meg. Spesielt når jeg ringer etter leggetid for å fortelle en ubetydelig detalj fra dagen min ♥ 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
I skrivende øyeblikk husker jeg faktisk ikke, jeg kjøper ny tannbørste hele tiden.

7. Kan du bytte olje på bilen?
Ja. 

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
En svart katt som het Mons Kongerike, to kanarifugler som het Mette og Joakim (dør av navnene), en grå katt som heter Oliver, en cairn terrier som heter Ludvig og så perseren Bella, da. Jeg har ikke tid til å ha et dyr nå, men gleder meg til jeg en gang i framtiden har tid til å ha en hund :-) 

9. Har du noen piercinger? 
Nei, men jeg har blant annet hatt i nesen.

10. Norge på sitt beste?
Jeg er ikke så glad i Norge, men det må jo bli sensommeren.  


11. Hva gjør deg lei deg? 
Urettferdighet, mobbing og terror.  

12. Hva gjør deg glad?
At familien min har det bra, når venner viser at de setter pris på meg, å trene, gode karakterer, økonomisk frihet og å reise :-) 

13. Hva er drømmejobben din?
Jeg har drømmejobben nå, jeg. Ingen tvil om det. Men jeg vil så klart ha en jobb ved siden av bloggen en gang, jeg har bare ikke funnet ut av hva det skal være enda. Jeg studerer jo markedsføring for en grunn, men markedsføring kan være alt fra produktutvikling til rekmale til rådgivning. 

14. Er du fornøyd med deg selv?
Ja, det er jeg stort sett.

15. Hva var det siste du kjøpte?
Et kamera og et objektiv... Noen togturer hjem fra Oslo blir ekstra dyre, spesielt når jeg bestemmer meg for å shoppe litt på nett - som jeg gjorde i går.

16. Liker du kinesisk mat?
Jeg er glad i det meste av asiatisk mat, men går heller på en asian fusion restaurant enn å gå på en tradisjonell kinarestaurant. 

17. Når var du i kirken sist?
Det kan jeg nesten ikke huske, kan det ha vært da jeg var i Roma...?

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget? 
Rydde leiligheten og gjøre meg klar til å dra på kino med Mariabestis. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Nei, bank i bordet! 

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Jeg er høysensitiv (HSP). For min del går det for det meste på at jeg trenger alenetid og blir litt sliten av å være alt for sosial. Jeg er mer bekymret enn gjennomsnittet, jeg må ha orden og planlegge alt, og lyder og lukter som andre ikke engang legger merke til, kan plage meg. Du kan ta en selvtest her hvis du mistenker at du er høysensitiv, jeg scoret 102 poeng, haha. Å være høysensitiv er på ingen måte en sykdom eller noe sånt, det er bare et personlighetstrekk som én av fem har :-) 


21. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Gift ♥ Å ha en samlet familie er noe av det jeg setter mest pris på i livet mitt. 

22. Hvor mange puter har du i sengen?
En hotellpute og en sovepute. Skjønner meg ikke på folk som har 16 puter i senga, det samler jo så mye støv...

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Barføtt! Går barføtt hjemme og barføtt i Uggs, så jeg har kun på meg sokker hvis jeg går i støvletter eller vanlige sko, haha.  

24. Hva hører du på akkurat nå? 
Retrograde med James Blake.

25. Hva drikker du helst til frokost?
Vann eller juice. Av juice foretrekker jeg The Berry Company eller presset Pink Lady fra Sunniva. Jeg syns ofte at vanlig eple- og appelsinjuice er litt sterkt om morgenen. 

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående? 
Har kun favorittlærere fra barneskolen og ungdomsskolen, ingen fra videregående...

27. Vil du ha barn?
Ja, det vil jeg. Men jeg har forandret meg litt på det punktet, nå håper jeg det blir leeeenge til jeg får barn.

28. Kan du noen andre språk enn norsk?
Jeg kan engelsk og dansk. Hadde fransk på ungdomsskolen, men kan bare si hva jeg heter og hvor jeg bor. Og så kan jeg si bæsj og tiss, men det er fordi bestevenninnen min snakker flytende fransk.

29. Hva bruker du helst penger på?
Mat, reiser og vesker.

30.Hvordan imponerer man deg?
Den var ikke lett. Men jeg liker mennesker som er inkluderende, positive og som ikke snakker nedlatende om andre.  


31. Er du sosial?
Både og. Jeg elsker å finne på morsomme ting sammen med venner og bli kjent med nye folk, men jeg elsker alenetid og ro like mye, hvis ikke mer. Jeg er ikke avhengig av å være sosial, men jeg er avhengig av alenetid. 

32. Hvilken farge har du på øynene? 
De er blå.

33. Hvem ringte deg sist?
En mann fra Posten som stod utenfor døren. 

34. Banner du ofte? 
På en måte. Jeg bruker "jævlig" som kraftuttrykk ganske ofte, enten det er positivt eller negativt. 

35. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Fra jeg åpner øynene til jeg sitter på toget, går det nøyaktig to timer. Jeg liker å ha sånn passe god tid, må drikke litt kaffe og sjekke mail før jeg forlater leiligheten :-) 

36. Nevn noe som er irriterende med å blogge? 
Vinteren, når det er lyst 2 timer om dagen og det er helt umulig å ta noen fine, lyse bilder. 

37. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Jeg fyller drikkeflasken min 3-5 ganger per dag, drikker så mye vann jeg klarer. Elsker å drikke iskaldt vann!

38. Hva er ditt favorittfag på skolen? 
Dette semesteret må det være Forbrukeradferd! Foreleseren er sykt dyktig, og i tillegg lærer man en og annen ting om seg selv i det faget. 

39. Hvor gammel er pappaen din? 
48 år.

40. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg vet ikke helt. Jeg føler meg gjerne gammel for alderen i helgene, når vennene mine oppfører seg som om livet handler om dra ut på byen. Jeg syns ikke det er noe gøy, jeg vil mye heller sitte hjemme og drikke vin, lage mat og spille spill. Altså... Det er jo gøy noen ganger, men hver helg? Gale bavianer. 41. Har du en hemmelighet om deg som absolutt ingen vet om?
Nei, faktisk ikke en eneste. Men det er enkelte ting som jeg kun har fortalt til et par. 

42. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
Jeg hører ikke på radio! Blir så kvalm når folk prater på radio, haha, er jeg alene i verden om dette??? 

43. Hvordan var ditt første kyss? 
Åh, jeg gruet meg sånn! Stod øverst i et leketårn sammen med kjæresten min, og vennene våre stod nede på bakken og telte ned fra ti. Men jeg overlevde, og husker at jeg var så lykkelig da jeg gikk hjemover til middag at det føltes ut som om jeg kunne fly. 

44. Venstrehendt eller høyrehendt?
Jeg er litt begge deler. 

45.  Favoritt-kjøpesenter?
Dubai Mall.

46. Hvem ler du mest sammen med?
Venninnene jeg ler mest sammen med er nok Kalle og Kristina. Og så ler jeg mye med familien. Humor ♥

47. Hvor gammel er du om fem år?
29 år. Tror jeg er den eneste av mine venninner som gleder seg til å fylle 30, haha.  

48. Hvilket dyr liker du minst? 
Slanger, hester og store fugler. 

49. Hva er dine favoritt interiør-ting?
Missoni-puter og Voluspa duftpinner/duftlys. 

50. Hvilket YouTube-klipp fikk deg til å le sist?
Hehe, jeg har ledd av dette klippet mange ganger. Syns det er så gøy når folk som føler seg alt for kule ser ut som idioter.  

DATE MED EN DANSKE

God morgen :-) 

Etter at skole og jobb var unnagjort i går, dro jeg på venninnedate med Naddis. Hun har endelig flyttet til Norge etter å ha gjort ferdig studiene sine i London! Godt å ha henne hjemme igjen. Nå skal det jo sies at jeg suger når det kommer til å treffe venninnene mine som bor i Oslo selv om jeg studerer i Oslo. Men det skal jeg bli mye flinkere til. I går kveld koste vi oss med et glass vin på Fru Hagen på Grünerløkka, før vi tuslet ned til Delicatessen og bestilte tapas til åtte sultne menn. Til oss to, altså. Haha. Det var utrolig godt, og det er jo så hyggelig stemning på Delicatessen ♥


Nå er nedtellingen til ferie over, for nå har jeg FERIE!!!! Bestemte meg for å sove til jeg våknet i dag, og for å skippe trening. Føles ikke som noen luksus å skippe trening, men jeg rekker ikke timen fordi jeg skal på kino og se 50 Shades of Grey sammen med Maria! Jeg skulle egentlig på førpremieren i Oslo i går, men ble dessverre forhindret i det. Heldigvis har jeg en venninne som er blodfan av bøkene, og hun ble veldig glad for å kunne arve billettene mine ♥

Blogges senere, da! 

TILBUD FRA COSTUME

Annonse


Hei og hopp! ♥ Håper dere har hatt en fin dag så langt. Selv er jeg på vei til skolen, men ville bare hoppe innom dere og gi dere et fantastisk tilbud fra Costume. 

Nå kan dere nemlig få 3 utgaver av Costume + et skjerf fra BeckSöndergaard til kun 149 kr + 49 kr i porto. For å bestille kan du enten sende SMS med kodeord COSBS til 2012, eller bestille på nett HER :-) 

Abonnementet kan selvfølgelig sies opp når som helst, etter at du har mottatt de 3 magasinene og skjerfet. Skjerfet koster 799,- i butikk, så dealen du får til 149 kroner, har en totalverdi på 1.009 kroner til sammen. Enjoy! 


Skjerfet dere får er det samme som jeg har på meg på bildene. Elsker fargen på det, og dessuten er det i 100% ull. Perfekt å slenge rundt seg som et sjal på toget eller på forelesning :-) 

Vi blogges nok kanskje ikke før i morgen, jeg har nemlig full timeplan etter forelesningen også. Fin torsdag ønskes dere alle! 

LA MEG SKLI PÅ ISEN

Noen detaljer fra heimen ♥ Duftpinnene jeg kjøpte i helgen er helt magiske, selv om jeg hater det ordet. 


Har dere noen gang gått ute og stresset som faen, og tatt dere selv i å ønske at dere sklei på isen - sånn at dere bare kunne ligge der og hvile litt og kjenne det kalde underlaget mot hodet? 

Der har du meg i dag, da. Jeg startet dagen med en boot camp-økt for jeg dro til Oslo for å delta på en forelesning. Da jeg gikk hjemover i syv-tiden, fristet det bare så sykt å kaste den tunge veska til helvete, skli på isen og ligge og slappe av en liten stund. Jeg kom meg heldigvis hjem før det skjedde, og fikk slappet av litt i sofaen i stedet. I skrivende stund koser jeg meg med melon, jordbær og kalenderen min. Straks har jeg en hel uke fri, så jeg planlegger trening, lesing, venninneavtaler og familietid nøye for å få mest mulig ut av den. Dessuten har jeg tenkt å begynne med periodisk faste igjen, og hva er vel bedre enn å starte i en ferie?  

HAHA, må forresten dele noe med dere som jeg har ledd så sykt av i dag. Mulig jeg er alene om å syns at den er morsom, men det får så være. 

Dere må se denne også, hvor Obama og Hillary Clinton synger Timber. Og denne hvor Obama synger Fancy med Iggy Azalea. ahaha... Takk for meg!

HOPPER RETT I SENG

Haha, ingen kommentar..... 

GOD KVELD ♥

Jeg kom hjem fra skolen NÅ, og sitter i skrivende øyeblikk og spiser "middag". På menyen står det noe så flott som et beger med tomater og jordbær som lukter promp. Hvorfor lukter alle jordbærene på Meny promp for tiden? Er det fordi de er fra Spania? Uansett! Det var all kokkeleringen jeg orket i dag, jeg tenkte å komme meg i seng så fort som mulig for å rekke å trene før morgendagens forelesning. 

Skal ha med meg en liten jævel som heter Analysing Media Texts i senga. Pensum på engesk er noe herk syns jeg, men det er vel bare noe jeg må vende meg til. 

Nå har jeg forresten bare to forelesninger igjen, og selv om det betyr 6 timer med pendling er jeg overlykkelig over at jeg har vinterferie når de er unnagjort. Første ferie på lenge, hvor jeg ikke har planlagt en reise eller et eller annet spennende. Har bestemt meg for å være hjemme og slappe av, trene og lese meg opp på pensum. Jeg gleder meg så til å sove leeenge, og til å ikke ta tog! :-) 

Vel, seng og bok kaller. Vi blogges! 

KOSEHELG OG MORSDAG

Åååå, jeg har hatt en så fin getaway med mammaen min i helgen ♥

Det passet så bra å finne på noe koselig siden det var morsdag i helgen! For morsdag handler jo i grunn ikke om å stresse bort på den søndagsåpne butikken og kjøpe en sliten kvast, morsdag handler om å være sammen med og sette pris på mammaen sin. Jeg setter pris på min fantastiske mamma hver dag og ser henne så ofte jeg kan, men det er så hyggelig å dra bort bare oss to og finne på noe gøy. 

Vi toget inn til Tigerstaden fredag morgen, og det var heldigvis noen ekstra slitsomme og rare togpassasjerer på tur, sånn at jeg kunne si "velkommen til min hverdag, skjønner du hva jeg klager over nå eller" til mamma. Så kom vi fram, og sjekket inn på mitt andre hjem i Oslo. 

Så dro vi ut for å spise lunsj og shoppe litt. Jeg prøver egentlig å leve litt som Onkel Skrue før jeg reiser til Dubai, men biiittelitt shopping får jeg unne meg. Jeg handlet en genser og verdens beste Voluspa duftpinner med duften makassar, ebony & peach. Det er uten tvil den beste duften til Voluspa, både i lys og pinner. Dere må prøve den hvis dere finner den, som regel utsolgt over alt. 

Ellers var jeg invitert til Lilleasia i Hegdehaugsveien 31 for å prøve deres buffet - og det må bli et av mine bedre Oslotips til dere. Å slå seg ned der etter en heavy shoppingrunde i Bogstadveien kan beskrives som himmelen. Da jeg bodde i Oslo dro jeg ofte og spiste middag på Lilleasia på kveldene, men den gang (som om det er så lenge siden) hadde de ikke buffet. Nå har de det både på lørdager og søndager, så det er jo det perfekte lunsjalternativet. All maten var så sykt god og fresh, og holdt like god standard som når man spiser ala carte. Mamma og lillebror var helt enig, det ble til og med et lite glass vin på oss midt i shoppingrunden der :-) 


Da vi var gode, mette og lykkelige, dro mamma og jeg tilbake på hotellet for å freshe opp til kvelden. Litt frukt og sjokolade på senga er aldri feil, de er så snille mot meg på Royal Christiania ♥

Og SÅ, det vi kom til Oslo for. Å se Linn Skåber på Oslo Nye Centralteateret, i stykket Pietá. Jeg elsker Linn Skåber og hadde store forventninger, men jeg ble enda ikke skuffet. Å fylle en scene helt alene på den måten er bare utrolig, og jeg ble bitt av både latterkramper og depresjoner underveis. Dra og se stykket mens dere kan! Stikkord: mislykket karrierekvinne våkner opp med død mann i hotellsengen sin. 

Etter teaterstykket hadde vi egentlig booket bord på Nodee, men siden vi var tidligere ferdig og tidligere sultne enn planlagt, bestemte vi oss for å avlyse reservasjonen og heller gå et sted i nærheten. Etter å ha snust litt rundt endte vi opp på Mahayana, en ganske ny (tror jeg?) restaurant rett ved Nationaltheateret. Vi bestilte en del småretter som vi delte på, og satt der og koste oss en god stund. Maten var god og lokalene var fine, men den var en liten (bare liten altså) nedtur etter besøket hos Lilleasia.

 ♥

Til slutt kjente vi trøttheten snike på, og vi lengtet hjem til den deilige hotellsengen. Så vi kjøpte tonnevis med sjokolade, og tuslet hjemover til hotellputer og TV-titting. Kunne ikke hatt en bedre jenteweekend med mamma.  

KONKURRANSE: JUPITER ASCENDING

Annonse

I kveld har jeg storkost meg på kino med fire venninner ♥

Vi har vært og sett Jupiter Ascending, den nye filmen med Mila Kunis og Channing Tatum i hovedrollene. Filmen handler om Jupiter Jones, en helt vanlig jente som jobber som vaskedame med familien sin i Chicago. En dag blir hun oppsøkt av aliens, og det viser seg at hun er den rettmmessige arvingen til vår kjære planet jorden - men den får hun selvfølgelig ikke servert på sølvfat. 

Til å være en som vanligvis liker å se "realistiske" filmer, ble jeg overraskende engasjert i det som skjedde på skjermen - og lov meg å se den med 3D-briller hvis dere skal se den! Jeg syns 3D er litt skummelt, føles liksom som om alt skal treffe deg i ansiktet hvert øyeblikk, men det var utrolig gøy. 


KONKURRANSE 

Jeg skal dele ut kinobilletter til 5 blogglesere som skal få dra på kino og se Jupiter Ascending. For å være med i trekningen må du svare på et veeeeldig enkelt spørsmål, og poste svaret ditt i kommentarfeltet under dette innlegget; hvem spiller den kvinnelige hovedrollen i Jupiter Ascending? 

Perfekt avrunding på helgen, sammen med Maria, Kathrine, Maria og Malin. Og hvis vi ikke ser kloke ut med 3D-briller, så vet ikke jeg. Nå skal jeg straks legge meg, selv om faren er stor for at jeg kommer til å drømme om aliens, gallakser og fritt fall fra himmelen :-) 

WEEKEND GETAWAY

God lørdag, dere ♥

Dette innlegget har jeg forhåndspostet fredag kveld, fordi jeg ikke orker å dra med meg Mac'en inn til Oslo. Mamma og jeg skal på en liten jenteweekend til Oslo. Det blir utrolig koselig, selv om det egentlig føles som galskap å skulle dra inn til Oslo på en fridag! Haha. Men at Mac'en ikke er med og at jeg ikke skal på skolen er en befrielse. Vi skal sjekke inn på hotell, drikke vin, spise på gode restauranter og se et teaterstykke. Teaterbilletter var en av julegavene fra mamma og pappa - ja, jeg er blitt så voksen at det jeg ønsket meg mest til jul var teaterbilletter.... 

Så jeg gleder meg! Kameraet er med selv om Mac'en ikke er det, så vi blogges jo allerede i morgen når dere leser dette :-) Vil også takke for alle kommentarer på innlegget om veskedebatten, litt av en trøst å høre at jeg ikke var den eneste som fikk lov til å se på Hotel Cæsar og gå i Buffalo-sko som ung og uviten. Hehe. 

Ønsker alle en fiiin lørdag! 

LA OSS SKYLDE PÅ MULBERRY

Dette er tredje gang jeg prøver å skrive noen kloke ord om en såkalte "veskedebatten". Jeg syns det er litt vanskelig, for jeg ser mange sider av saken og jeg er dritt lei av å høre om den. Men er det noe som plager meg med debatten, så er det at det egentlige problemet kamufleres. Foreldre som ikke setter grenser, barn som mobber andre barn og mennesker med dårlige verdier er problemet her, ikke de dyre veskene. 

Jeg husker veldig godt følelsen av å ikke få det alle andre fikk, da jeg var yngre. Jeg har vokst opp i noe jeg vil tro er at norsk A4-hjem. Mor, far og en lillebror, hus med hage, middag på bordet og grenser. Mange grenser som fikk flammene til å stå ut av ørene på meg da jeg var yngre, men som jeg setter stor pris på den dag i dag. På skolen snakket klassekameratene mine om Hotel Cæsar - jeg fikk ikke lov til å se på Hotel Cæsar. Jentene i klassen gikk på kjøpesenteret for å henge etter skoletid - jeg fikk ikke lov til å henge der. Det som såret meg mest: da alle fikk Buffalo platåsko, fikk ikke jeg. Buffalo og Miss Sixty-bukser var en gang, selv om det er vanskelig å tro, den uniformen som Parajumper-jakker og Louis Vuitton-vesker er den dag i dag. Alle hadde det, jeg ville også ha det. Men jeg fikk ikke, uansett hvor mange timer jeg stod i butikken og glodde, og uansett hvor mye jeg grein mens jeg ramset opp alle som hadde fått. Fått til jul, fått til bursdag, fått på en helt vanlig hverdag. Mamma stod på sitt. Ettersom jeg var et barn som gikk på skole, hadde jeg ikke penger til å kjøpe disse tingene selv. Og jeg hadde foreldre som nektet å kjøpe det til meg. 

Men jeg kan ikke huske at det var noe større problem. Da jeg innså at kampen var tapt, var den tapt. Jeg var et barn og jeg kom meg over det. Det virker som om "dagens" kids er av et helt annet kaliber. At skolesekken har blitt til en skoleveske, stappet med veslevoksenhet og enkle verdier. La oss ikke glemme hvem som hjelper til med å pakke skolesekken. Unnskyld, skolevesken. Jeg leser at barn mobber andre barn fordi de ikke har de "riktige" klærne og de riktige veskene. Hvis det stemmer, så vil jeg tro at problemet ligger hos drittungene som mobber og foreldrene deres. Følelsen av at dette må du ha for å passe inn, kommer fra et sted. Kanskje er det fra foreldrene. Kanskje er det fra magasiner, TV-serier og fra blogger. Uansett hvem som påvirker; jeg mener at foreldrene har en jobb å gjøre. Hvis ungen din mobber andre fordi de ikke er like bortskjemte som ungen din, har du en jobb å gjøre. 

Nå er jeg voksen. Jeg tjener mine egne penger, og jeg kjøper svindyre vesker hvis jeg føler for det. Det er noe av det fine med å bli voksen, men "la barn være barn" er i et helt annet hjørne av denne debatten. Jeg kjøper ikke dyre vesker fordi "alle andre har det og jeg trenger det for å passe inn". Jeg kan ikke nekte for at jeg er blitt påvirket av både det ene og det andre, for jeg liker vesker og jeg bryr meg om hvem som har laget den. 

Vel, dette ble en del surr, men jeg skal prøve å oppsummere hva jeg mener. Kanskje vi skal slutte å mase om dyre vesker og dyrt skiutstyr, og fortsette å bekjempe mobbingen. Dette veskesnakket virker nesten som en parodi, et hån, mot mobbedebatten. Den MOBBINGEN som driver barn til selvmord. Er det så vanskelig å ta tak i de virkelige problemene, at vi snakker om Michael Kors og Canada Goose i stedet? At noen har hva andre ikke får, er ikke noe nytt. Det er livet. Jeg er i hvert fall ganske sikker på at en Mulberry ikke er roten til alt ondt. 

Er det innafor å slå et slag for de dyre veskene nå? 1. Kvaliteten på de dyre veskene mine er noe helt annet enn vesken jeg kjøpte på H&M for 399,-. 2. Jeg vet med sikkerhet at det ikke er stakkars, små barnehender som har sittet og sydd veskene mine uten å få betalt for det. 3. Etter at jeg begynte å kjøpe dyre vesker, har jeg sluttet å impulskjøpe en haug av billigvesker - det kan forveksles med å være miljøvennlig. 4. Veskene jeg kjøper kommer til å holde til barnebarna mine pensjonerer seg, hvis ikke lengre. Og ja, det er mennesklig å finne argumenter som rettferdiggjør ens egne kjøp :-) 

HJERTE HJERTE SMILEFJES

Hvis bloggen min var et barn, ville barnevernet stått på døra for lenge siden. Jeg klarer tydeligvis bare å fóre og kle barnet mitt ordentlig i helgene. Bra det er helg nå, da! 

Jeg skulle egentlig dratt rett fra skolen i dag, til vinkveld med de søte jentene i klassen. Men jeg bestemte meg for å være partypooper number one, og si at jeg rett og slett ikke orket. Har vært sliten, sur og kald hele uken, så det fristet bare å komme seg hjem da dagen var over. Angrer litt her jeg sitter nå, for jentene spiller Alias og Alias er en av mine store kjærligheter. Men jeg fikk i hvert fall trent i kveld. Ble med Kalle for å prøve CrossFit for første gang i dag. Vi tok et glass vin før trening og et etter trening - jeg er med andre ord ikke noe CrossFit-talent... Kavet rundt som en hval og alt ble bare feil. Når jeg nå leser ordene høyt for meg selv, høres det helt sykt ut å drikke vin før og etter trening - men jeg hadde en åpen flaske, så det får være unnskyldningen. 

Gleder meg til denne helgen, skal gjøre SÅ mye koselig. Heldig som jeg er kan jeg pangstarte helgen på en torsdag, og det skal jeg gjøre med speltlompepizza og Suits på TV ♥

FÆLE BARNDOMSMINNER OG INTERIØR WANTIES

Det er blitt en tradisjon at vi samles hjemme hos mor og far på tirsdagskvelder, etter at alle er ferdig på trening, og spiser pappas hjemmelagde pizza. Tidenes tradisjon, spør du meg. Hva skal man med trening hvis man ikke kan kaste i seg verdens beste pizza etterpå :-) 

Jeg har ledd mye i kveld. Mamma og pappa har ryddet i mimrekassene, og jeg har sett gjennom alt fra barnebilder av pappa, til papirer med detaljer om min egen fødsel. Høydepunktet var likevel to brev som jeg hadde skrevet til mamma og pappa, og som de HAR TATT VARE PÅ! Utrolig dårlig gjort. Det ene brevet var skrevet med fryktens penn. "Hei mamma. Jeg gruer meg til konferansetimen etterpå, fordi at forrige uke gjorde jeg noe veldig dumt. Jeg jukset på en matteprøve, ble oppdaget og fikk stryk. Jeg vet at jeg ikke burde gjort det og jeg lover å aldri gjøre det igjen. Så det hjelper ikke at du blir sur og kjefter". Snakk om damage control, haha! Det andre brevet de hadde spart på var hysterisk - uten å overdrive. Jeg husker ikke ordrett hva som stod, men jeg var ekstremt sint og såret for at mamma og pappa tok lillebror sitt parti i en 2. verdenskrig vi hadde hjemme. Brevet var undertegnet "hilsen Ida, deres datter (TRODDE JEG!!!!!!!)" 

For en rebell. Er det rart jeg er blitt så tam nå, jeg var jo et fyrverkeri av en dramaqueen da jeg var yngre... 

 


 

Inneholder Adlinks

Ettersom mamma og pappa fremdeles er i prosessen "finne fine ting å fylle den nye leiligheten med", blir jeg selvfølgelig fristet til å interiørshoppe jeg også. Jeg syns det er mye gøyere å shoppe interiør enn å shoppe klær. Leiligheten min kler jo alt, i motsetning til kroppen min. Dessuten er det lenge siden jeg har skjemt bort leiligheten min, for den inneholder alt jeg trenger bortsett fra slikkepott. Meeen, jeg har surfet litt i kveld og funnet noen wanties... 

1. Marmorklokke HER 2. Bokstøtte HER 3. Ananaspynt HER 4. Flower Pot bordlampe HER 5. Panthella gulvlampe HER 6. Brett i mørk marmor HER 7. Såpepumpe i mørk marmor HER 8. Sofabord i marmor HER 9. Skinnstol HER 


Nå er dagen over for meg, gleder meg til å innta drømmeland før en ny dag med skole og trening. Nattinatt ♥

KAN LIKSOM IKKE BANNE TIL FOLK MAN IKKE KJENNER

Hallooooo ♥

Det var en kortvarig vinterdepresjon jeg hadde i går, alt jeg trengte for å føle meg bedre var en dag uten pendling og skole - med andre ord _ordentlig_ god tid til å spise frokost, gre håret, vaske leiligheten og dra på trening. For min del kan gjerne flere av forelesningene bli avlyst, selv om det selvfølgelig er trist for foreleser at han/hun er syk... 


Men, ja, la oss snakke litt om trening! Jeg har nemlig kommet en av mine store "fobier", selv om man sikkert ikke kan kalle det en fobi. Jeg har alltid vært utrolig redd for å trene alene, og kan ikke huske mange ganger i mitt liv hvor jeg har trent helt alene, uten en venn, et familiemedlem eller en PT. Jeg liker å sammenligne følelsen med hvis man går forbi en kjekk kar som sitter på en benk, og du legger merke til at han følger med på deg. De neste meterne blir jævlig vanskelige å gå, fordi du vet at noen ser på deg. Så du vet plutselig ikke hvor du skal plassere armene dine, og gangen blir en helt annen - litt klønete liksom. Og så føler du deg dum og stygg og så blir du flau. Heldigvis trener jeg nå på et sted hvor folk ikke står og glor på hverandre, jeg har det så fælt (på en god måte) på trening at jeg som regel ikke husker hvordan de andre så ut en gang. 

SÅ, det store problemet er egentlig at jeg sliter med å ikke banne og brøle noen ganger. Haha. Når jeg trener med min kjære treningsbuddy Kathrine, lager vi "uglyface" og banner til hverandre rett som det er. Fittefaen, helvete, satan... Det hjelper mye å si det til noen som er enig i at øvelsen er fittefaen. Jeg tror jeg må slutte å trene alene igjen. Trenger Kathrine, så vi kan banne og brøle og lage grimaser til hverandre ♥

*Her om dagen på trening*
Ida: Jeg lurer på hvilke øvelser det er på de forskjellige stasjonene i dag... 
Kathrine: Jeg håper en av stasjonene er fettsuging. 

Bortsett fra det overnevnte har jeg hatt besøk av venninnen min Malin i dag, og nå skal jeg snart til mamma og pappa og spise middag. Håper dere også har hatt en fin tirsdag :-) 

MAN MÅ LIDE FOR LØRDAGEN

For en grå og trist mandag... I dag bestemte jeg meg for å slutte på skolen femten ganger. Ni ganger bestemte jeg meg for å flytte til Oslo. Fire ganger vurderte jeg å kaste noen av "pendlerkollegaene" mine ut av toget i fart. Jeg vurderte å droppe trening i dag også. Sistnevnte er det eneste jeg kommer til å gjennomføre - for denne gang. Jeg skal pleie pendler/vinterdepresjonen med å kokkelere et eller annet fantastisk på kjøkkenet, for så å ligge foran TV'en resten av kvelden. Basta bom. 

Tadaa, sånn blir jeg altså etter å ha hatt det litt for gøy i helgen. Men jeg sier ikke at det ikke var verdt det. På lørdag hadde jeg invitert noen flotte kvinnfolk hjem til meg, hvor vi spilte spill, drakk bøttevis med vin og spiste hjemmelaget pizza med søtpotetbunn. Jeg må få postet oppskrift her på bloggen, for det var ganske godt. 

Dypt konsentrert i en omgang Alias! Alias er sykt vanskelig etter så mye vin... 

Det er visst ikke bare skjønnheten man må lide for - man må lide for lørdagen også. Morgendagens forelesning er avlyst, så jeg føler at det kom et lite snev av godhet ovenifra nå. Nå kan jeg hvile ut, dra på trening i morgen i stedet, og komme meg ajour med alt jeg ikke har rukket ♥