IKKE LA DEG LURE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det beste med å gi dere serietips er jo alle tipsene som kommer i retur! Haha :-) Takk, dere er best ♥ Har du hatt en fin søndag så langt? Det har jeg! En lang og lat søndag er vel noe av det beste som finnes. Mamsen og jeg har vært ute og tatt oss en luftetur - det ser jo ut som det er vår, men det er det ikke. Lurer på hvor mange ganger man kan bli lurt av den forførende sola, jeg. For så å våkne opp med grus i halsen dagen etter. I dag har jeg i hvertfall fått bekreftet at jeg ikke skal pakke bort vinterjakken helt enda, og brustablettene med C-vitamin skal jeg fortsette å styrte nedpå med. 

Nå skal vi straks i søndagsselskap, mormor og morfar har invitert hele klanen på middag. Gleder meg til å se alle sammen, det er såå godt å være hjemme! 

DET BLIR BARE VANSKELIGERE...

... og vanskeligere, å komme med nye serietips. Lets face it! Vi har alle sett de beste seriene som er å se. Vi har kjærlighetssorg etter Entourage, Breaking Bad, Dexter og alle de virkelige gode seriene. Å finne noe nytt som er like bra er nærmest blitt umulig! Tenkte jeg kunne dele noen av mine nyere oppdagelser, i håp om at du kanskje ikke har sett alt fra før :-) 
 
Shameless! Flere lesere har tipset meg om denne serien, så for et par dager siden tenkte jeg; jaja, det kan vel ikke skade å gi den en sjans. Tror ikke dette er en serie som faller i smak hos alle, men liker du den så elsker du den tror jeg. Den er mørk men humoristisk - altså, man blir bare glad for at denne serien ikke minner om ens egen familie. For et kaos! Kan sees på Netflix, og sikkert en haug av streamingsider :-) 

American Crime Story er en ny serie som handler om dobbeltmordet som O.J Simpson ble siktet for. Kardashian-pappa Robert var en av advokatene til Simpson, og det kan nesten virke som en av grunnene til at denne serien har fått mye oppmerksomhet, hehh. Men det var jo faktisk en gang back in the days hvor O.J Simpson var større stjerne enn Kardashians! Jeg vet ikke om noen norsk kanal/nettside som sender denne serien, men du kan finne den på diverse streamingssider, og jeg vet at noen ser den på PopcornTime også. Jeg har ikke rukket å se en hel episode enda, men har planer om å få mamsen til å slenge seg med på serien i kveld! 

Black Widows - skandinavias forsøk på å gjenskape Desperate Housewives? Ikke like vellykket, men underholdende nok likevel. Tre koner som er drittlei av mannfolkene sine, og bestemmer seg for å sprenge dem i luften. Det fører med seg nok av drama... Kan sees på TV3.no gratis med litt reklame, eller på Viaplay uten reklame. Bilde lånt av TV3!

Helt Perfekt er uten tvil inspirert av danskenes Klovn. Men siden Klovn er det beste som finnes i verden, funker det ganske greit med Helt Perfekt også. Det går en ny sesong nå, hvor nye episoder kommer hver søndag. Hvis man har Dplay.no, kan man se episodene på nett uten reklame, og man får sett neste ukes episode også. Bare et lite tips! Bilde lånt av TV Norge.

Neste sommer er nok en av mine yndlingsserier for tiden. Herregud, som jeg LER. Jeg ler selv om jeg er alene, og det skal litt til. Fantastiske skuespillere, latterlig god humor og sommerfølelsen! Kan også sees på TV Norge hver søndag, eller man kan se på Dplay.no hvor man også får se neste ukes episode - det koster penger, hvis det skulle være noen tvil. Bilde lånt av TV Norge!

Cocktails with Khloé - som jeg nesten ikke kjenner igjen! Hva har hun gjort med ansiktet sitt? Uansett. Khloé Kardashian har fått et nytt talkshow som jeg vet mange er nysgjerrig på. Jeg har enda ikke fått sett det selv siden jeg ikke har PopcornTime, men har fått tips om at det ligger der. Jeg prøver for harde livet å finne et annet sted å se det, så si i fra hvis du har tips ;-) 

Skam har jeg tipset om før, men nå kommer det ny sesong til uken! Du kan se den på NRK.no og få litt valuta for lisenspengene ;-) Hvis du ikke har sett sesong 1 allerede, så kan du jo kose deg med den fram til sesong 2 begynner på fredag. Førsteinntrykket er kanskje at serien er for 12-åringer, men jeg lover at du som 20-åring eller 30-åring vil digge den også. 

Noe du kunne tenke deg å se? Nå skal mamsen og jeg bestille take away burgers og kose oss med serie! 

10 SANGER Å VÅKNE TIL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Har fortsatt ikke rukket å kjede meg - vinterferie er FANTASTISK! Skal du gjøre noe spennende i vinterferien? Blir ikke noe eventyr på meg, dessverre. Skulle gjerne reist og fått litt varme, men jeg har en del ting som holder meg hjemme i dette kalde landet, og det er egentlig helt greit. Dessuten har jeg mange friuker framover, så kanskje jeg uansett kan hoppe på et fly i nærmeste framtid. 

Ellers har jeg ikke noe spennende å dele med dere i dag! Men jeg kan dele morgen-spillelista mi med dere? Det er sangene jeg drikker kaffe, dusjer og sminker meg til for tiden. Sykt weird sammensetning av sanger, men noen ganger trenger man litt gangster boost (got kendall, got kylie, got miley, haha) og andre ganger trenger man bare en gladsang, slik som den under her. Ny favoritt! Link til spilleliste her, jeg sletter og legger til hele tiden. Spotify-nørd, ja!

NÅ SLIPPER JEG Å SMINKE MEG PÅ EKTE

Okay, så jeg pleier jo som regel å legge filter og redigere kontraster og lys på bildene mine i et program som heter Picmonkey. For en stund siden oppdaget jeg at Picmonkey har eget "sminkestudio", jeg ler meg i hjel. Man kan rett og slett sitte og sminke bildet sitt - hvorfor ha på seg sminke i det hele tatt, liksom?! Haha. På det øverste bildet har jeg kun på meg foundation (orket ikke mer siden det er vinterferie, så klart). På det nederste bildet har jeg sminket meg i Pickmonkey med følgende; solpudder, farge på øyenbrynene, leppestift, øyenskygge, eyeliner og maskara. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ble superfint, spør du meg. Og helt perfekt! Nå kan jeg dasse hjemme uten sminke, ta selfies som en gærning og bare ta sminkinga på skjermen. Neida. Men samtidig joda, skal ikke se bort i fra at jeg tar en liten snarvei i framtiden. Jeg er jo helt elendig til å sminke meg. Har all verdens fantastiske produkter, men ser likevel ut som et trist tilfelle når jeg prøver å ta på meg øyenskygge ;-) Hvis det noen gang kommer en robot på markedet, som kan sminke folk... Sign me up! 

Jeg vil gjerne takke for alle kommentarene deres på innlegget mitt tidligere i dag. Leserne mine er noen kloke, reflekterte mennesker, det er helt sikkert. Enten dere mener det samme som meg eller det motsatte, så hadde alle noe bra å dele. Jeg vil nok en gang presisere at jeg ikke peker fingre på folk som tar operasjoner eller injeksjoner - jeg vil ikke kaste stein i glasshus. Men for å understreke poenget mitt: gjør hva du vil med kroppen din, men ikke oppfordre andre til å gjøre det samme, verken direkte eller indirekte  ♥ Syns Kristin laget en veldig bra videoblogg rundt dette temaet, forresten. Se den her, og hør de smarte tingene hun har å si. 

GJØR DET PÅ PRIVATEN OG HOLD KJEFT

Det har vært et par-tre henvendelser fra journalister de siste dagene. Som nok en gang vil prate om kroppspress og utseendefokus. Altså, jeg spyr snart av disse temaene. Og det hele handler om å peke fingre, i stedet for å ta ansvar for seg selv. Men det er ikke bare lesere og følgere som skal ta ansvar for seg selv - noen bloggere må faen meg skjerpe seg. Jeg liker ikke å penge fingre i pressen, jeg vil heller skrive ubegrenset og usensurert hva jeg mener her inne. Jeg håper du vil legge igjen en kommentar og fortelle meg din mening om temaet etter å ha lest innlegget - jeg er oppriktig nysgjerrig. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Først og fremst vil jeg si at jeg angrer på at jeg for litt siden nevnte i en bisetning her på bloggen at jeg har prøvd botox. Ikke fordi jeg syns det er flaut eller fordi jeg vil holde det skjult for noen, men fordi jeg kanskje satte griller i hodet på en jente som aldri har tenkt tanken tidligere. Jeg fikk kommentarer og mail hvor jenter spurte om tips. Burde jeg begynne å ta botox allerede nå? Hvilken klinikk burde jeg gå til? Hva koster det? Er det vondt? Dette er jo et bevis, svart på hvitt, på hvordan en blogger kan påvirke andre til å vurdere kosmetiske injeksjoner. Slutt å spørre meg om botox. Jeg kommer aldri til å svare på spørsmål om det. Dessuten betaler jeg for slike ting selv, og mener alle bloggere bør gjøre det samme. Vi kan få kastet botox og restylane etter oss hvor enn vi går - men ta litt ansvar og betal for det selv. Jeg mener faktisk det bør bli forbudt for bloggere å markedsføre injeksjoner og plastisk kirurgi, på samme måte som det er forbudt å reklamere for alkohol, tobakk og gambling. 

Mange bloggere har delt sine erfaringer med silikon, neseplastikk, leppeinjeksjoner og botox. Noen deler komplekser også, og uttaler at de har noe de ønsker å behandle. At bloggere, eller mennesker generelt velger å legge seg under kniven, har jeg ingenting med. Helt ærlig. Hvis noen har et kompleks de ikke orker å leve med har de to valg. 1. Lære seg å akseptere det og elske seg selv for den de er. 2. Gjøre noe med det. Men at det deles med mange tusen følgere begynner jeg å få litt problemer med. 

Det er ikke bare én gang vi har hørt lignende uttalelser; jeg er i det minste ærlig om hva jeg har fikset på/skal fikse på, og det er mye bedre enn at folk tror at jeg ser så "fantastisk" ut fra naturens side. 

Det har jeg vært helt enig i. Men jeg har forandret mening. Hva med alle jentene som aldri har vurdert en nose job eller tenkt på at de har flat rumpe? Jeg sier ikke at bloggere har alt ansvar, jeg tror mye av påvirkningen skjer innenfor husets fire vegger, skolens fire vegger og jentekveldenes fire vegger. Men bloggere har også et ansvar her. For en som leser bloggen din eller følger Instagram-kontoen din, er du en kilde til inspirasjon, tips og råd. Sminketips, klestips, reiseguider, matoppskrifter... Og når ytringer om komplekser, injeksjoner og plastisk kirurgi føyer seg inn i rekken av alt dette? Det er rett og slett et "tips" om å se seg selv i speilet en ekstra gang, og vurdere; tja, kanskje jeg har en høy neserygg og kroket nesetupp jeg også? Kanskje rumpa mi henger litt for langt nede? Kanskje jeg faktisk har begynt å få en sinnarynke mellom øyenbrynene? Jeg hadde ikke ofret nesa mi en tanke jeg heller, før jeg fikk en kommentar på den her på bloggen. I flere år var den alt jeg så da jeg så meg i speilet. Nesa forble den samme, det er jo liksom ansiktet mitt. Men poenget er at det er lett å sette griller i hodet på folk. Gi folk ideer. 

Men det er ikke alle ting man kan "komme over", og noen velger å operere seg og sette sprøyter. HELT greit for meg. Men kan vi ikke deale med det i stillhet, holde kjeft og la være å flagge mulighetene for alle og ehver? Noen trenger faktisk ikke en operasjon for å bli tilfreds. Noen trenger bare litt tid, litt modning og kanskje noen kloke ord for å lære å elske seg selv. 

Jeg lurer veldig på hva du mener. Vil du ha fullstendig åpenhet hos bloggerne om hvilke injeksjoner og operasjoner de tar? Eller skulle du ønske at du slapp å høre om det? Jeg tror i hvertfall jeg kommer til å holde helt kjeft om ting jeg eventuelt foretar meg i den kategorien fra nå av. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DISPENSERBRUS OG BLÅ HIMMEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fun fact om meg: jeg elsker dispenserbrus! Skjønner ingenting når folk klager over at drikken deres er blandet ut med vann. Vann gjerne ut brusen min og juicen min - og drinken min. Vann er jo den beste drikken uansett, hehe. Jeg har nettopp vært på speed lunch med papsen - det skjer sånn cirka aldri, for det har han egentlig ikke tid til. Så da ble det jo Mc dee, da! 

Jeg er så glad for å være hjemme, og for å ha ferie. Pensumlitteraturen er med i kofferten, men jeg skal ha ferie i et par dager før jeg hiver meg over det. Bare kose meg med mamma og pappa, og slappe av. Har sett alt for lite til dem i det siste. Ellers er himmelen blå og sola varm i dag. Gikk ut og satte meg på brygga her litt tidligere i dag, sykt deilig. Sånn bortsett fra lyden av is på vannet som knitrer og beveger på seg. Brrrrr, det blir for mye for mine følsomme tenner! Men... Kan det ikke bli ordentlig vår snart, a?
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEIII, JEG SITTER OG VIDEOBLOGGER

Jeg finner bare mer og mer pinlige greier på den gamle iMac'en som jeg brukte til å videoblogge aktivt da jeg var 18 år gammel. I dag har jeg lastet opp en liten snutt til, som passer utmerket siden jeg er på vei hjem til mamma og pappa på vinterferie. For en kontrast. På den tiden hvor videoen var spilt inn var jeg så klar for å komme meg ut av det huset, jeg pakket og forlot pikerommet den dagen jeg var ferdig på videregående. Hallo, liksom! Kunne jo ikke videoblogge en gang med alt det maset rundt meg. Og hva skjer med INTROEN? Jeg syntes sikkert den var dritsexy - men det var visst det siste jeg var på den tiden, hahaha. Som regel presset inn i en Juicy Couture joggedress som var to nummer for små, og et hår som var så bleket at det nesten var gjennomsiktig. 

Nå er hjem til dem det eneste jeg vil - selv om jeg ikke har et jenterom på 25 kvm med hems og en iMac der lengre. Like greit, egentlig! Men herregud, for en drittunge jeg var:

Og så frekka på slutten der, da; jeg driver og lodder deg ut. Skal i hvertfall aldri lodde ut mammaen min igjen! 

TIDENES BLÅMANDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okey, så jeg var på tidenes girls night på lørdag. Vi snakker middag, dessert, rødvin, heliumballonger, quiz, photo booth og drinkkonkurranse. En som meg (som ikke tåler sprit) burde jo holde seg langt unna drinkkonkurranser - men den leksen lærer jeg tydeligvis aldri. Har man det gøy, så har man det gøy. Ikke snakk om å hoppe over en eneste en av de fargerike drinkene som noen har brukt tid og krefter på å lage! Så i dag er det blåmandag. Vil gå så langt som å si at jeg hater meg selv i dag, men det går heldigvis over. Og vi hadde det jo utrolig gøy og hyggelig, så på en måte var det verdt det også. Vet ikke om vertinnen er like enig, for den nyoppussede leiligheten hennes trenger nok en ny runde med oppussing etter denne helgen... OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tror jeg har fått scenebetennelse etter å ha hult ut alle de ananasene, haha! Ikke var selve drinken god heller. Jeg tror aldri vi rakk å kåre kveldens vinner, men for min del er det ingen tvil; frozen mojito på det øverste bildet. Den må jeg lage selv en gang - uten alkohol, så klart... 

NYTT PÅ BADET

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har freshet opp badet mitt med! Har fått noen nye ting av Makestyle, så nå er badet et enda bedre sted å være, hehe. Som dere vet bruker jeg mye tid på badet - hjemmespaaa! ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Duftpinnene fra Clean dufter "fresh laundry", så jeg syns de passer perfekt på badet. Jeg kunne jo gjerne brukt tøymykner som parfyme, såå ja. Duftlyset til høyre heter "rain". Det er vanskelig å beskrive hva det lukter, men det er litt friskere enn duftpinnene. Syns det er så hyggelig å ha lys tent på badet, spesielt når man har gjester :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hva syns du om disse sminkepungene fra Happy Wifey? Jeg simpelthen elsker hvitt skinn, syns de ser skikkelig eksklusive ut. Det er forresten ikke ekte skinn, men PU-lær! Kvaliteten virker veldig god, jeg trodde det var skinn helt til jeg leste om dem nå. Eneste minus er at det står Happy Wifey på! Skurrer litt når WiFi-en min heter "aint_no_wifi", haha :-) Den største finner du her, den mellomste her og den minste her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cosmetic Organizers har jeg jo hatt i flere år nå, og det har virkelig gjort den kjedelige morgensminkingen litt bedre. I stedet for å grave i en stor haug for å finne det jeg skal ha, har alt sin faste skuff og plass. De kan brukes til både sminke, smykker, hårstrikker, spenner ++. Makestyle har mange forskjellige modeller, så du finner garantert en som passer deg. Ikke er de dyre heller! De to på bildene over er denne og denne

Ellers har Cosmetic Organizers kommet i SORT! Åh... Sykt fin, se bare her: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den sorte finner du her til 199,-. Når jeg ser dem på bildene lurer jeg på om jeg må ha flere sorte etterhvert! 

Snille Makestyle gir hele 15% rabatt på alt i dette innlegget, og det får du ved å bruke rabattkode WULFF15. Rabattkoden varer ut februar! :-) 

TAPASFREDAG

Åååå, tenk at denne slitsomme uka endelig er over! Jeg føler at skuldrene mine er minst 10 kilo lettere. Som alltid når man går og gruer seg til ting, ender man opp med; var det dette jeg gruet meg til?! Celleprøven var komisk nok det jeg gruet meg aller mest til denne uken, men det gikk SÅ bra. Så en liten påminnelse til alle jenter som er fylt 25; gå og ta en celleprøve! Det er bokstavelig talt livsviktig. Og hvis du gruer deg sånn dritmye, send meg en mail så skal du få navnet på hun jeg var hos på Volvat. 

Men ja, helg! I går fikk jeg besøk av Benjamin. For de som er nye lesere her inne; vi var kjærester fra vi var 12 til vi var 18/19. Tolv år! Og det verste er at jeg trodde jeg var voksen den gang. Jaja... Vi var på Delicatessen og spiste tapas, og så hadde vi sleepover med godis og Idol etterpå. Superkoselig! Nå har besøket dratt, og jeg har en treg start på dagen. Skulle gjerne ligget og sett på serier hele dagen, men jeg skal gjøre unna litt jobb og så skal jeg på nyttårsbord hos Naddis. Kanskje vi snakkes senere! ♥

HØR NØYE ETTER NÅ

Husker du da du var 12 år gammel, maste om å få lov til å ha på deg sminke på skolen, og foreldrene dine sa at; nei, det er du ikke gammel nok til. Du skal være voksen og sikkert bruke sminke hele livet, så nyt det å være barn? 

Det minner meg litt om det jeg sier til venninner som er såkalt "ulykkelig single", og ikke tenker på annet enn å finne den store kjærligheten. Hjelp, jeg fyller snart 24/25/26/27, og jeg er singel! Kommer til å råtne alene i en leilighet sammen med sju katter og påskrudd TV hele døgnet! Og som den singelpatrioten jeg er, sier jeg; hør nøye etter nå. Du har hele livet på å være i et forhold, så nyt det å være singel. Du kan treffe den rette i morgen, og være sammen med fyren resten av livet. Men tro meg, det kommer dager hvor du savner singellivet, og ikke minst angrer på at du ikke utnyttet de dagene hvor du var fri som fuglen, hadde de letteste skuldrene og kunne gjøre nøyaktig hva du ville på denne jord uten at noen andre hadde noe med det. Er det ingen som skjønner hvilken luksus det er? Kanskje skjønner man ikke det før man er godt gift, har to barn i bleiealder, en hund som skal luftes, et huslån som skal betales og svigerforeldre som skal besøkes. Jeg både nyter det, og gleder meg til den dagen jeg er klar for et A4-liv. Men jeg syns at alle burde nyte begge deler, og ikke se på singelperioden(e) sine som bortkastet, eller som en forberedelse til det andre alternativet. 

Vel, i dag dro jeg på kino med en av mine beste venninner og så "How to be single" på kino. Ikke en dritgod film, men vi lo en del - og den gjorde det jeg håpet på; slo et slag for å ikke være redd for å være litt alene, og lære seg selv å kjenne som individ. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
To fun facts til dette nydelige boblejakke på kino-kunstverket. 1. Herregud, SE! De har sluttet med spader og innført hansker til å plukke smågodt. Syns det var skikkelig ekkelt å grafse oppi alt, det kan jo være hull på noen av hanskene? 2. En av godteriene fikk meg til å klø i nesa under filmen, så jeg røsket meg godt i nesetippen og begynte å blø neseblod. NEEEEEI! Hvordan kan det skje når man sitter på kino, og i tillegg sperret inne helt innerst på raden? Kunne jo ikke gjøre annet enn å bruke skjerfet som lommetørkle. Utrolig stas altså! 

Nå er det leggetid for meg! Snaaart helg, dere :-) 

CÉLINE PRETTY

Noen ganger lurer jeg på hva folk som driver budtjenester egentlig tror. At en som har bestilt et par solbriller har tid til å sitte hjemme og vente på at de skal bli levert, mellom klokka 9 og 15?! Åååh, jeg gleder meg så mye til å motta de solbrillene at jeg har tatt meg hele dagen fri og bare sitter her og drikker kaffe. Kan ikke vente med å sette de nye solbrillene på nesen, da blir dagen komplett! ALTSÅ. Jeg blir like oppgitt hver gang. Kan ikke folk bare hive den pakken i en boblekonvolutt og sende den til postkontoret, så jeg kan hente.... Og lengre enn dette rakk jeg ikke å hamre på tastaturet, før UPS stod på døra med mine nye Céline solbriller, haha! For en gangs skyld et bud som fant fram her hvor jeg bor også. Han fortjener creds, stakkar ♥

I stedet for å klage kan jeg jo vise dere de nye solbrillene. Da jeg lånte Maria sine i København fikk jeg så utrolig mange kommentarer og mail om hva slags solbriller det var - og jeg må innrømme at jeg ble ganske forelsket i dem selv. Så mens jeg fremdeles var i Køben, klikket jeg dem hjem på nett. Tålmodigheten selv, her! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Merket er Céline, og modellen heter Pretty. Nummeret som står inni solbrillene er CL 41801/S - så da bør du vel ha alt du trenger for å skaffe dem du også :-)

Hvor du bør kjøpe dem, vet jeg ikke. Jeg har bestilt fra Otticanet.com flere ganger, og også denne gangen. Det er ekte vare, og prisen er lavere enn i butikker. Ulempen er at du kan få en saftig tollregning noen uke senere - jeg husker dessverre ikke hvor mye disse har vært på tidligere, men det har vært såpass at jeg har tenkt at jeg kanskje like gjerne kunne kjøpt i butikk. Noen fasit har jeg dog ikke! Leveringen er veldig kjapp, jeg bestilte disse 14. februar og UPS prøvde å levere dem allerede i går. Håper det var til hjelp!

DET HETER VEL HVERDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag har det vært stille fra meg her inne, gitt! Jeg stod opp halv 6 for å gjøre unna jobb før skolen, og så kom jeg meg ikke hjem før i 10-tiden på kvelden etter å ha vært på nok en brudekjole-fitting og trening. Jeg har jo ikke trent ordentlig siden jeg var i Thailand i januar, så i dag var det på tide å dra seg tilbake på trening. Det er ingen tvil om at jeg har mistet det meste av både kondis og styrke, for en fiskepudding. Rett og slett! Og det verste er at jeg sikkert våkner støl som en lyktestole i morgen, selv om jeg så vidt har løftet en finger (eller arm, da).

Men jeg håper i det minste jeg kan få litt av den lykkefølelsen jeg vanligvis pleier å få etter trening! Jeg trenger den, for å si det sånn. I dag har jeg bare hatt lyst å grine fra jeg stod opp til jeg la meg. Jeg har laget meg en skikkelig drittuke, fylt med godsaker jeg vanligvis utsetter. Celleprøve hos gynekolog. Fjerning av en småskummel føflekk hos hudlegen. Sånne ting. Og nei, jeg vet at det ikke er synd på meg i det hele tatt! Men jeg har satt på meg furtetrynet, og er kald, trøtt, sliten og i dårlig humør. Alle uker kan ikke være en feiring av livet, det må man vel bare godta ;-) 

Nå skal jeg spise en alt for sen middag og svare på litt mails før jeg reiser til mitt yndlingssted; drømmeland. Håper du sover godt når den tid kommer ♥

EN LITEN BIT AV HJERTET LIGGER IGJEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEt par bilder fra i dag morges!

Jeg dumpet nettopp ned i min egen seng i Oslo, og den har jeg virkelig savnet i helgen! Jeg fikk ny dyne og pute til jul, og nå er de liksom blitt et problem å sove med noe annet. Men sånn bortsett fra det, har jeg lagt igjen litt av hjertet mitt i København denne gangen. Hadde verken lyst å dra fra den fine byen eller Maria. Men! Jeg ser dem forhåpentligvis snart igjen, begge to. 

Flyturen hjem gikk forresten helt utmerket! Tre glass vin, så satt jeg rett opp og ned som et lydig, ufølsomt menneske, slik man skal gjøre på fly. Jeg trodde jeg fikk VIP-behandling på Kastrup da jeg ble dratt inn på fast track - men da jeg så meg i speilet på doen etterpå, skjønte jeg at det må ha vært fordi jeg så ut som en sliten sharpei. Verdens søteste hunderase, men ikke så søtt når du setter ansiktet dens på et menneske. Jeg har reagert på et eller annet i løpet av natten, og er så hoven i ansiktet at man nesten ikke ser øynene mine. Håper jeg ser... Ehm, bedre ut i morgen. 

Takk for nå, København ♥

FLOWER GIRLS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Oh lord, hodet mitt. Det var gøy med en liten fest i går, men minn meg på å aldri drikke både rødvin, hvitvin, øl og kaffe med baileys i løpet av en kveld. Maria og jeg har ligget i hver vår seng og uffet oss nesten hele dagen, helt til vi ble helt nødt å gå ut og kjøpe mat. 

Vi dro med oss roser og kake hjem også, for det er jo faktisk morsdag OG valentines day i dag. Så nå skal vi feire de fine mammaene våre, singellivet og vennskapet vårt med kake og film. Jeg er innmari glad for at jeg ikke skulle fly hjem i dag, for dét hadde ikke gått. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJakken jeg har på meg er forresten Maria sin, og den er til salgs. Helt nydelig armygrønn farge i virkeligheten - så send mail til mariakristin@outlook.com hvis du er interessert ♥

Nå er det snurring av film her, håper alle har hatt en fin helg! Og en litt lettere søndag enn hva vi har hatt, haha... 

MAT OG KJÆRLIGHET

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADenne dagen i mitt ♥ altså! Etter vår danske frokost, gikk vi på shopping. Vi fant en kjempespennende second hand butikk, og etterpå dro vi på et gigantisk loppemarked. Fikk shoppet litt perler og paljetter, så klart ;-) Skal komme med litt København-tips etter denne helgen, er jo gøy å gjøre litt annet enn å labbe rundt i strøget. 

Dagens lunsj fant sted på Mother, en helt fantastisk italiensk restaurant i kødbyen. Alltid deilig med en pizza når beina verker etter litt for mye spasering. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKan ikke se for meg noen bedre måte å tilbringe valentineshelgen på, enn å le masse og spise god mat med min beste venninne. Fries over guys, herregud så mye god mat København har å by på. Må komme tilbake snart, bare for å spise en hel helg. Og til deg som la igjen en anonym kommentar om ikke det var på tide at jeg trente litt mer, så sier jeg bare, WHERE'S THE PIZZA!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANå skal vi få på oss trynet, fylle et glass rødvin og gjøre oss klare til å dra på innflytningsvors hos noen av Maria sine venner. Håper alle har en fin lørdagskveld ♥

LAST NIGHT AND THIS MORNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFor et gledelig gjensyn med bestevennen min! Da jeg ankom Hovedbanegården i København stod hun der med sin danske sykkel, og tok meg med hjem til sin danske leilighet. Jeg elsker Danmark! Mitt kjære hjemland, som jeg er alt for sjeldent i. Vi dro på matbutikken og kjøpte to vin (er jo så billig at man skulle tro det var happy hour året rundt), og oppdaterte oss på hverandres liv før vi dro ut og spiste middag på Sticks'n'Sushi. Sykt god mat! Og til min store glede; en norsk servitør som leser bloggen min, så da fikk vi noen til å ta bilde av oss også, hehe :-)  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag morges slo vi til med dansk frokost med noen absolutte must haves. Mathilde sjokolademelk, Ostehaps og rugbrød, mmm. Deilig start på dagen! Vi har knipset en haug av bilder i dag, så vi blogges garantert senere i dag!

PÅ VEI TIL KØBENHAVN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAltså. Jo lengre jeg stirrer på dette bildet, desto mer usikker blir jeg på om det er en trutmunn eller et rumpehull. Til alle som ikke er kjent med begrepet rumpehull-munn, så beklager jeg. 

Så la oss håpe du ikke stirrer på bildet for lenge! Jeg sitter med jakke og sko på, og skal straks komme meg til Gardermoen. For en gangs skyld skal jeg være "flink" og benytte meg av kollektiv trafikk på veien dit - please, la det gå smertefritt. Vanligvis når jeg skal ut og fly gruer jeg meg jo sånn, så jeg er opptatt av at det bare skal være luksus hele veien. Men lets face it, jeg skal fly i 50 minutter, jeg fortjener verken privatfly eller champagne på vei bort til Gardis.... 

Dagen er kommet hvor jeg skal besøke bestevenninnen min Maria i København, woho! Hun har flyttet dit for å studere fram til sommeren, og som alltid når venninner reiser bort for å studere, har jeg lovet å komme på besøk. Forskjellen er at denne gangen holder jeg mitt ord, haha. Satser på at det blir en veldig fin helg, til tross for at kroppen min er helt utslitt. Etter at jeg var syk har jeg blitt en daff banan, jeg tror jeg må begynne å spise litt kjøtt igjen før kroppen kollapser. Men bare litt! 

Jeg kunne skrevet side opp og side ned nå, bare for å slippe å trille kofferten bort til bussen. Men jeg får vel bare kaste meg ut i det! Vi snakkes fra Køben ♥

ITS SUSHI TIME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Gjesp. Jeg blir jammen trøtt av å være ferdig i forelesning klokken 17.30, selv om jeg ikke har stått opp tidlig. Er som om dagen krympes til en halv dag! En ting jeg virkelig er takknemlig for akkurat nå: at jeg ikke har barn. Er det sært å være takknemlig for det skikkelig ofte? Jeg tenker ofte; herregud, akkurat nå er jeg glad jeg ikke har barn. Tenk å skulle smøre brødskiver på morgenkvisten i stedet for å ligge i senga og nyte en kaffe mens man leser mail. Og tenk å hente i barnehagen i stedet for å kjøpe med seg takeaway sushi, dra hjem og krype opp i sofaen og slappe av. Tenk å skulle lage middag til en som ikke gidder å spise den, i stedet for å dra på trening eller legge seg tidlig med en god bok eller se noen episoder av en spennende serie. SÅ takknemlig, hehe! 

Jeg er så heldig at jeg har food court rett ved siden av skolen (lommeboken min vrir seg i veska), så i dag ble det sushi fra Jonathan sushi til middag. Den er faktisk ganske god - sånn hvis du trengte et sushitips midt i sentrum. 

Og så må jeg bare si TUSEN takk for alle buksetipsene! Tydelig at jeg ikke er den eneste som vasser rundt i meterlange bukser og irriterer meg. Jeg dro ut i litt ekstra god tid i dag, for å sjekke ut noen av tipsene deres. Skal prøve å få til et aldri så lite bukseinnlegg i morgen :-) Men takk igjen, dere er de beste! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå skal jeg kose meg med sushi og TV, Idol og Sykt Perfekt står på planen før jeg skal foreta meg noe fornuftig. Ha en fin onsdagskveld! ♥

UTEN ET SNEV AV DÅRLIG SAMVITTIGHET

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHjemme på Tjuvis igjen! Følte meg som tidenes lotto-vinner i går, da jeg fikk bussbillett fra Tønsberg til Oslo for 75 kroner, og i tillegg var vi bare tre passasjerer på hele turen. Snakk om turnébuss! Mammaen og pappaen min fikk jeg dessverre ikke sett - de to heldiggrisene. Flyet deres ble kansellert, så de ble "stuck" på Jamaica. Jeg skulle gjerne vært stuck på Jamaica akkurat nå. Faktisk så bruker jeg all min ledige tid til å drømme om, søke på og tenke på framtidige ferier. Men jeg har det i genene, så jeg er unnskyldt tror jeg.  

I dag gadd jeg ikke å dra på skolen, fikk rett og slett ikke sove i natt. Tre timer søvn + skole = ikke vits. Jeg leser heller litt pensum her hjemme, og dropper den dårlige samvittigheten. Deilig å ikke få dårlig samvittighet for sånt, det har jeg hatt alt for mye. 

Nå skal jeg på posten og hente pakker, og prøve å finne meg en bukse. Altså, jeg er ikke sånn veldig lav, men likevel er alle bukser for lange for meg. Jeg syns det er så stygt når bukser er for lange, så hver dag er en buksekamp. Nå tror jeg at jeg har funnet en kandidat, så jeg må ut og jakte på den. Å kjøpe bukser er på topp 10 over kjedelige ting å gjøre, syns jeg. Jeg kler ikke bukser. Og så blir jeg varm, sur og grinete av det. Så please, la det gå fort og smertefritt! Livet, altså! ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har forresten fått meg en ny frokostfavoritt, som er både sunn og enkel å lage! Et mirakel for en frokostpessimist som meg. Deler etterpå! :-) Ha en fin tirsdag så lenge ♥

TRENGER DU LIKES FOR Å HA KJØPT =OSLO?

Her om dagen gjorde jeg meg noen tanker jeg egentlig ikke hadde lyst å dele. For hvem vil være hun bitchen som kjefter på folk som gjør noe bra for andre mennesker? Ikke jeg, hvertfall. Og jeg skal ikke kjefte på noen heller, jeg vil bare dele noen tanker som jeg er skyldig i å tenke. 
Det hele startet med at jeg kjøpte et blad av en =Oslo-selger. Han ble glad. Ville ha en klem. Syns det var hyggelig å ha noen å prate med, rett og slett. Endelig noen som kunne hjelpe til med å sette opp den nye plakaten hans, som han hadde fått av et reklamebyrå, og som han var sikker på at ville hjelpe salget hans. Plakat med telefonnummer, kontonummer og bilde. Det er bare å vippse! Han var skikkelig stolt, og det kunne jeg forstå. Plakaten var fin. Ta gjerne bilde av meg sammen med plakaten og post det på Facebook-siden min. Og lik Facebook-siden, da blir jeg glad! Selvfølgelig skulle jeg gjøre det, lovte jeg, og knipset et bilde. 

Da jeg kom hjem likte jeg Facebook-siden hans, og postet bildet med plakaten hans. Det tok ikke lang tid før en gjeng med mennesker hadde trykket tommel opp på bildet. Å nei, tenkte jeg. Dette gjør meg til en av dem som er snill mot andre mennesker og deler det på Facebook

Hver dag er feeden min stappfull av mor Theresa'er som har gjort dagens gode gjerning, og pakker det inn i en oppfordring om at nettopp du bør gjøre det samme. Jeg klarer ikke helt å bli enig med meg selv, men det er noe i meg som får litt avsmak av denne måten å promotere seg selv på. 

Kan du ikke hjelpe en gammel dame over veien, kjøpe =Oslo, være medmenneske mot en uteligger eller gjøre veldedig arbeid uten å ta en selfie og dele det på Facebook? 

Det er noe med å bruke andre sårbarhet og uflaks til å få seg selv til å se ut som en helgen, som bare skurrer et eller annet sted i hodet mitt. Jeg leste denne artikkelen her om dagen, og satt bare og nikket. Med våre heltemodige motiver og altruistiske idealer skal vi hjelpe - vi skal gjøre en forskjell og vi skal også, aller helt, gi grundige beskrivelser av det i sosiale medier. Som det skrives i artikkelen; denne hyppige delingen av veldedig arbeid skaper et bilde av "vi" og "dem" - å hjelpe skal jo handle om medmenneskelighet, det skal være et "oss". 

Det skal sies at jeg har vært i slummen i Nairobi med et filmteam på slep. Og jeg har gått med kamera rundt halsen i tvilsomme favelaer i Rio De Janeiro. Jeg har posert på bilder med barn som mangler vann, og jeg er blitt filmet mens jeg har hatt samtaler med jenter som er blitt voldtatt og giftet bort mot deres vilje mens de ennå var barn. Det er en grusom virkelighet, og jeg ville selvfølgelig være med på å gjøre leserne mine bevisst på noe av det forferdelige som skjer i verden. Men det er likevel noe med bildet som er feil. 
Hva tenker du om dette temaet? Jeg vet ikke helt hva jeg prøver å si, men jeg tror det enkelt og greit er; hjelp folk og vær snill mot medmennesker uten å ta en selfie og skryte av det på Facebook. Det er ikke alle som står i en sårbar situasjon som ønsker å være bildepryd og likes-objekt for dine 3000 Facebook-venner. Kanskje føles det også bra å hjelpe, selv om du ikke får 150 likes for det?

HELDIGE MEG

Hei lørdag! Jeg sitter pakket inn i ullteppe og spiser Twist som en ekte pensjonist, hjemme hos mormor og morfar. Mormor og jeg har vært på kino og sett filmen om Snåsamannen i dag. Kanskje ikke en film jeg ville valgt å gå og se på egenhånd, men det viste seg å være en veldig fin film. Utrolig hva den mannen kan få til, altså. For den som tror, og det må jeg si at jeg gjør - til en viss grad :-) 

Da vi kom hjem fra kino stod morfar klar med pinnekjøtt. Hallo! Pinnekjøtt er grunnen til at jeg aldri kan bli en fullverdig vegetarianer, det er bare det beste som finnes. Takker ikke nei til litt julestemning i februar, når det likevel er snø og kaldt. Pinnekjøtt, kolrabistappe og pølser - mmmm, for en lørdag! Jeg er heldig, jeg ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Håper alle har en fin lørdagskveld :-) 

SO TRUE

Sponset jakke OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjetil knipset noen bilder av meg i den nye jakka mi i dag! Føler meg litt som North West i den - men det er positivt det, altså! Haha :-) Jakken er fra Frost, og fåes kjøpt HER. Siden den er sponset må jeg bare informere om at den røyter en del, men har fått beskjed om at det vil gi seg etterhvert, den må nok bare ristes og luftes litt. Og luftes skal den, dette er den perfekte ut på byen-jakka! Liker du den? :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers bestemte jeg meg for å busse hjem til Tønsberg i dag, på helgebesøk til mormor og morfar. Mamma og pappa kommer hjem fra Jamaica snart også, så jeg håper jeg rekker å plage dem litt før jeg stikker tilbake til Oslo. Er ganske lei av å facetime dem og se toppen på to capser som ligger på hver sin solseng. Aaaah, hvem er med til varmen, jeg trenger en reisepartner!! 

Nå skal vi se på gullrekka i sofaen her. Haha, jeg satt nettopp og redigerte ny header og denne samtalen fant sted: 

Ida: ååh, jeg er så mye penere på bilder enn i virkeligheten!
Morfar: jeg er helt omvendt. 
Ida: ville heller vært omvendt jeg også..
Morfar: en får væra som en er, da'n itte vart som en sku!

Det får være dagens visdomsord! Nå er det Idol her, så jeg får klappe sammen. God helg ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

TRØTT SOM F

Jeg har et nytt prosjekt på gang. Et veldig lite prosjekt, som jeg håper skal forandre livet mitt. 
Det lille prosjektet mitt går rett og slett ut på å legge seg før midnatt i hverdagen. Hæ, gjør ikke alle det, tenker kanskje du. Nei, alle gjør ikke det. Skal jeg opp og gjøre noe dagen etter, legger jeg ofte hodet på puta i 2-tiden. 

Ikke fordi jeg har søvnproblemer. Men fordi jeg er en natteravn. Når mørket faller på og fornuftige mennesker sveiper sminkeservietten over trynet og dekker tannbørsten i glitrende tannkrem, blir jeg både kreativ og effektiv. Jeg blir som min egen personlige assistent, som løper rundt og tørker støv, vasker, skriver, sender, rydder, bestiller og fikser. Jeg elsker rett og slett kvelder, og vil at de skal vare så lenge som mulig. Det kalles muligens for lakenskrekk. 

Morgenkvisten har jeg helt andre følelser for. Jeg syns det gjør fysisk vondt å høre alarmen og åpne øynene. Det er riktignok bare de fire første minuttene som gjør vondt, men på disse fire minuttene rekker jeg mye. Jeg rekker å lure på hvilket land jeg er i -  trøtt er jeg. Og når jeg finner ut hvor jeg er og hva jeg skal, legger jeg svært innviklede planer i hodet mitt for å slippe unna. Hmm, skulle jeg bare ringt og sagt at jeg ble kidnappet av tre misjonærer i går kveld, og at jeg nå sitter bakbundet i en rusten stall i Betlehem? Det gjør jeg selvsagt aldri. Jeg står opp og gjør det jeg skal, men akkurat i det jeg våkner, kjennes det ut som en umulig oppgave. 

Jeg har aldri vært en morgenful. Kanskje nærmere et morgenmonster, når jeg tenker meg om. I barndommen også. Jeg husker så godt alle gangene mamma og pappa måtte stå og brøle i trappa at jeg måtte stå opp - og at jeg aldri skjønte hvorfor de ikke kunne vekke meg med kiling på ryggen og kakao på nattbordet. Jeg lot dem sikkert brøle 7-10 ganger. Gamle dagers slumring! Og når jeg først stod opp, kunne jeg sitte rundt frokostbordet, eller bare oppå dolokket og sove med øynene oppe. Husker så godt pappas daglige ord; hei, nå har du falt i staver. Skjønte aldri helt hva det betød, så har alltid trodd det var å sove sittende, haha. Fy søren, så slitsomt det må være å ha barn, forresten. Tenk å være drittrøtt selv, og så skal du sørge for at en haug med små drittrøtte personer kommer seg i tøyet og ut av døra de også. 

Uansett! Jeg er spent på om jeg merker noen forandringer hvis jeg klarer å komme inn i en fast rutine hvor jeg legger meg helst 11 og senest 12. Kanskje jeg kan bli like glad i å våkne som jeg er i å ikke sovne? 

PS. Jeg blir veldig glad om du vil like Facebook-siden min som jeg prøver å bli flinkere til å bruke. Hvis du "liker" den, kan du få oppdateringer på Facebook når jeg har lagt ut nytt blogginnlegg :-) 

IKKE SE PÅ MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg våknet nesten opp med fylleangst i dag. Litt merkelig, tenkte jeg. Var jo på quizkveld i går, men drakk bare to øl og var hjemme før midnatt. Men så kom jeg på at det var fordi jeg postet en helt grusom video her inne i går, haha. Men dere er seriøst verdens beste! Tenk at så mange har fulgt meg i nesten TI ÅR! For, ja. Bloggen har 10 års jubileum i september. Ganske sykt. Jeg har blogget så lenge nå at jeg ikke husker hvordan hverdagen var uten. Hva drev jeg egentlig med? Og hvordan føltes det egentlig, at de eneste som visste hvem jeg var, var menneskene jeg faktisk kjente? Merkelig å tenke på. Har jo faktisk vokst opp med blogging. Når jeg skal sminkeløs på trening eller på matbutikken forbanner jeg denne bloggen. Men sånn bortsett fra det, så elsker jeg den høyt som månen. 

Og tenk om jeg hadde tid til å spille inn sang og lage musikkvideo hver gang noen skrev en kritisk/negativ kommentar! 

Men, ja. Som jeg nevnte; i går var jeg på quiz med min kjære Kjetil. Nyttårsforsettet om å være mer sosial og bruke mer tid på venner går veldig bra. Jeg har vært så opptatt av "egentid" og "hvile" at hverdagen til slutt ble dager hvor jeg bare eksisterte. Det føles så mye bedre å legge seg om kvelden, når man har brukt dagen på noe mer enn bare det nødvendige, vært sosial, hatt gode samtaler og ledd masse. Og det gjorde jeg i går! Vi var nok det minste laget på hele quizen, men kom likevel på 8. plass av 16 lag. Ser meg fornøyd med den, og satser på å gjøre det enda bedre neste gang ;-) OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag har jeg hatt en veldig lite spennende dag, må jeg innrømme. Har sovet litt for lenge, avbestilt dagens treningsøkt og egentlig bare sittet og ryddet i mailboksen. Kjøleskapet er tomt, så nå må jeg i tillegg ta denne sminkeløse turen bort på matbutikken. Ikke se på meg!!!!!! Haha. 

SLIK STARTET MIN BLOGGKARRIERE

For ikke så lenge siden snublet jeg over min gamle iMac i kjelleren. iMacen som jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine for å videoblogge og chatte på MSN. Hvis ikke tar helt feil, var året 2007, og jeg hadde sånn cirka 300 blogglesere. 

En helt vanlig hverdag i mitt helt vanlige tenåringsliv (OMG, dette er snart 10 år siden!) fikk jeg en kommentar under et blogginnlegg som gjorde sterkt inntrykk. Herregud, slutt å tro at du er så mye bedre enn alle andre. Du er ikke en kjendis fordi du har en blogg! 

Dette ble mitt svar på tiltalen:


Bloggen min het caffelatte.blogg.no på den tiden, hehe.

Jeg kunne dessverre ikke finne hele videoen på iMacen, kun disse klippene som jeg tipper var de minst kleine - og det sier jo litt! Noen sangstemme har jeg aldri hatt, men selvironien var det virkelig ikke noe galt med. Så hvis noen lurte på hvordan min bloggkarriere startet, her har dere svaret! Hahaha! Det var jammen ikke rart at folk ville følge med på meg, jeg la ut så mange sprø videoer at jeg burde vært innlagt. Det skal sies at det på denne tiden ikke fantes bloggere som gjorde sånt, jeg var det eneste freakshowet som fantes på blogg.no. Kanskje jeg egentlig ikke har rett til å klandre de som leker freakshow anno 2015? 

iMac'en var seriøst stappfull av bilder, videoer og sanger jeg har spilt inn mens jeg fremdeles bodde hjemme og gikk på videregående. Kanskje jeg skal legge ut noen herlige tilbakeblikk framover? Haha! 

Likte dere den nydelige sangen min? Og jeg er veldig spent; har jeg noen lesere som har fulgt meg helt siden perioden hvor jeg var gale-mathias? 

DET ENESTE JEG TØR Å BRUKE PÅ LEGGENE MINE NÅ

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tro meg når jeg sier at lista ligger høyt for at jeg skal anbefale et nytt produkt i denne kategorien. Jeg var faktisk noe skeptisk til å teste og anbefale en ny type barberhøvel - men etter å ha testet den, føler jeg nesten at jeg 

Etter at jeg kom hjem fra Thailand har jeg nemlig ikke turt å barbere eller vokse leggene. Høres kanskje tullete ut, men da jeg kom hjem til kulda igjen ble huden på leggene mine så tørr at ikke engang min beste body scrub kunne redde meg. Jeg har vært så tør at det ser ut som det har snødd hvis jeg har på meg sorte jeans - æsj, jeg vet. Uansett så bestemte jeg meg bare for å la leggene være i fred, jeg ville jo ikke barbere/vokse av meg den gløden jeg har fått på ferie. Men solglød er virkelig ikke det samme med masse hår på bena... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her om dagen testet jeg barberhøvelen Intuition Sensitive Care, som er så mye mer enn bare en barberhøvel. Intuition er verdens første alt-i-ett barbersystem, og har millioner av fornøyde brukere. Poenget med høvelen er at du får barbering og hudpleie på samme tid. Barberbladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleien inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som skal hindre uttørking og gjøre huden glatt og myk. Siden hudpleien sitter rundt hele bladet, betyr det i praksis at området du barberer får hudpleie både rett før og rett etter bladene treffer - det er virkelig helt genialt. 

Høvelen er tilpasset sensitiv hud, så det er ingen tvil om at den er det eneste jeg tør å bruke på leggene mine nå for tiden. Ellers er det også veldig enkelt å bytte blad, man trykker bare på en knapp så bladet faller av, og klikker på et nytt :-) 

Om hudpleien har noe å si på sikt gjenstår å se, men foreløpig har jeg fått beholde både huden og gløden på leggene mine. Tommel opp for det! Et annet pluss er at jeg syns barberingen gikk enda raskere enn vanlig med denne høvelen, ettersom jeg ikke måtte være forsiktig for å ikke skjære meg. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer kan du se hvordan bladet ser ut, med hudpleieenheten rundt. Etter å ha brukt den på "hele kroppen", vil jeg tippe at ett blad kan holde til 4-6 barberinger. 

Nå kan du teste Intuition barberhøvelen helt gratis. Så hvis du ønsker å bestille en komplett startpakke hjem til deg uten å betale for det, bestill den HER

Når du bestiller prøvepakke funker det som i de fleste tilfeller; du blir abonnement. Hvis du ikke ønsker å fortsette å motta barberblader hver 4. måned, er det bare å si opp senest to uker etter at du har mottatt startpakken. Da har du god tid på å teste, og vurdere om dette er den rette høvelen for deg. Jeg kan ikke garantere noe, men jeg tror du vil like den like godt som jeg gjør ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har ikke jeg bare den mest geniale shave legger-spoten på badet?! Haha. Blir minimalt med turning i dusjen, i hvert fall. 

HER er direktelink for å bestille barberhøvel + blader gratis! ♥

 

MIN ERFARING MED HYPNOSE

Hello from bed. Altså. Jeg har både jobbet, vært sosial og shoppet i dag - men nå gidder jeg ikke mer og er tilbake i sengen. Det SNØR! Uansett, over til dagens tema: 

Min erfaring med hypnose er ikke lang, men det er mange som spør om den, så jeg tenkte jeg like greit kunne skrive et innlegg om det :-) Bakgrunnen for at folk spør, er at jeg nevnte at jeg skulle prøve hypnose i forbindelse med flyskrekken min. Jeg gruet meg sånn til å fly til Thailand, og bestemte meg for å prøve noe jeg tenkte kunne være en "quick fix" før avreise. 

Jeg gjorde ikke så mye research på forhånd, googlet egentlig bare, og sendte mail til første og beste som befant seg i Oslo sentrum. Da jeg kom dit, ble jeg møtt av en hyggelig dame og satt i en stor komfortabel stol. Hun ville at vi skulle dele opp timen; først 30 minutter med tankefeltterapi, så 30 minutter med hypnose. 

Tankefeltterapi var helt ukjent for meg. Men det bygger altså på en teori om at kroppen vår inneholder såkalte energibaner. Kort fortalt; de som driver med TFT mener at ved å banke på spesifikke punkter på kroppen, kan bryte et mønster, om det er angst, fobier, depresjoner eller hva enn det skulle være. Veldig enkelt forklart med mine uvitne ord, men den som vil lese mer om det kan jo google det. Anyways: akkuat denne delen av timen syns jeg var litt småklein. Jeg satt ovenfor behandleren, og skulle gjøre akkurat som henne. Banke på meg selv på de samme stedene og si de samme tingene hun sa. Det gikk mye i; jeg er redd for døden. Jeg liker ikke å ikke ha kontroll. Jeg kan ikke akseptere at jeg ikke har kontroll. Jeg er redd for å dø fra de jeg er glad i, og jeg er redd for at de skal dø fra meg. Hun spurte hele tiden hva føler du nå, og det er der jeg fikk litt problemer. Etter å ha blitt spurt tiende gang hva jeg føler, ble jeg nesten litt redd for å svare feil, så det ble litt sånn; eehm... At jeg er varm? Men det skal sies at jeg faktisk følte at jeg ble varm i kroppen - om det var fordi jeg banket kontinuerlig på kroppen min eller fordi det skjedde noe i energibanene, vites ikke. 

Andre del var hypnosen, og jeg tror jeg var litt for nysgjerrig/ukonsentrert til å gi meg 100% hen. Det som er litt snodig er at jeg ikke husker noe særlig av hva som ble sagt under hypnosen, men jeg følte at jeg var tilstede i "den virkelige verden" hele veien. 

Så for å være helt ærlig, vet jeg ikke om jeg fikk noe ut av disse teknikkene. Men da jeg satt der på Gardermoen og skulle gå på flyet, merket jeg meg at jeg hadde tatt med meg mye av det jeg snakket med behandleren om. Om at jeg faktisk ikke har kontroll, og at jeg er nødt til å slippe taket på det jeg ikke får gjort noe med. At kapteinen skal hjem til kona si etter endt arbeidsdag, og at andre passasjerer aldri ville tatt med de små barna sine inn i en dødsfelle. Og at man ikke kan gå og sløse bort livet sitt på å være livredd, for det er nesten verre enn hvis det skulle skjedd noe. 

Min konklusjon etter denne opplevelsen er at hvis man er redd for noe og føler at man trenger hjelp til å takle det; gå og snakk med noen. Det trenger ikke nødvendigvis å være en som driver med hypnose, men bare en eller annen som kan hjelpe deg å rydde opp i tankene og sette ting i perspektiv. Selv om det er de mest selvsagte ting som blir sagt, kan det noen ganger hjelpe å høre det fra andre. Og jeg tror faktisk at både hypnose og tankefeltterapi kan fungere på den som er 100% åpen for det. Men man må gjøre en innsats selv også, man kan ikke forvente å ligge på en benk og bli kurert helt uten videre. 

Håper det var et godt nok svar til alle som lurer :-)