den perfekte tv- kvelden

Nå har jeg akkurat vært på Citysun og lekt at det er sommer. Jeg pleier vanligvis å ligge og kjede meg i solarium, men hos Citysun er det så mange knapper å trykke på og sanger å høre på at solingen er over på et blunk. Passer ypperlig for meg som blir gal av å ligge med lukkede øyne og tenke på livet. 

Siden det regner, noe jeg syns er kjempekoselig, blir det bare innekveld. Det er jo den PERFEKTE tv- kvelden i dag! Otto Jespersen, kriminell aften på Tv Norge og mange episoder med Heroes- ah! Blir ikke stort bedre. Nå skal gjesten min og jeg kaste i oss enda et lass med pannekaker og is, så sneiks!

fake it good

Jeg har blitt helt avhengig av falske øyenvipper. Syns det er så fint! Mine egne vipper er ikke mye å skryte av, så når jeg har på løsvipper føler jeg egentlig at jeg ikke trenger mer sminke enn det, det gjør liksom sitt. Problemet er jo bare at jeg syns det er vanskelig å finne gode vipper, og ikke minst å sette dem på! Jeg er vel ikke den eneste som har stått og kranglet med lim, vipper, q- tips, pinsett og alt som er?

Her om dagen prøvde jeg noen fra Mac som jeg kjøpte da jeg var i Thailand, og det er de beste jeg har prøvd hittil! Lange og fine, uten å se alt for transete ut. Noen av dere som har tips om gode løsvipper, og ikke minst noen triks for å få dem lettere på?

do not try this at home

Hva gjør Ida Wulff egentlig når hun ikke blogger? Ikke jobber hun, ikke går hun på skole, og ikke er hun særlig flink til å utnytte medlemskapet sitt på Sats heller. Hm.

Vet dere hva, ingen er flinkere enn meg til å drive dank. Siden sist har jeg:

Hatt Singstar- party hvor vi brukte vinduet mitt til å invitere inn fremmede fra gata. Derav overskriften på dette innegget. Heldigvis var det verken voldtektsmenn eller neddopa puddelrockere som var fangsten, men noen hyggelige gutter som etter et par pils slapp seg løs med mikrofonen.

Hatt dyrehage igjen. Idabestis tok med seg sin lille vofs på besøk, og Bella og Chivas ble sånn.... Halvveis gode venner. Det endte i hvert fall ikke med dødsfall!

Etter en liten dusj, haha.

Kjøpt meg et par nye hobbyer. Hekta på Heroes allerede, og lå våken til langt på natt og bare GLODDE. Deilig å bare glo av og til.

Laget wok. Nesten litt for sunt til å være meg, så til frokost i dag ble det pannekaker. Det må jo veie opp! Jeg nekter å miste den lille bollemagen min, har tross alt investert en god del penger i den gjennom årene.

litt redusert

Gårsdagen tok en litt annen vending enn forventet, så i dag er jeg litt redusert som dere kanskje ser. Haha, mer om det senere når bildene er lagt inn. 

Jeg er akkurat ferdig med Side2blogg- jobben, masse flinke bloggere i dag, så følg med når den blir oppdatert i 5- tiden! : )

I kveld har Idabestis invitert meg med på Showman, så da blir det et hjerlig gjensyn med det. Deilig å skulle være publikum denne gangen, og ikke skjelvende gjest i sofaen til Håvard, hehe. Så der blir det øl og pizza, og så blir det å slappe av resten av kvelden.

Åh, jeg har forelsket meg i lipglossen til Idabestis! Fra Clarins. Tror jeg må gå til innkjøp av den, akkurat nå sitter jeg og passer på å spise den opp mens hun er i dusjen.

4 bloggers middag

Nå har vi akkurat spist taco og drukket fire flasker vin, og er klare for litt... damtidam: SINGSTAR! Hvem tror dere vinner? Idabestis, Nora, Kjetil eller meg?

Jeg kjøpte forresten nye roser i dag. Er blitt helt avhengig av å ha blomster i leiligheten! Det er så herlig - selv om det koster en formue å bytte dem ut hele tiden. Favoritten er champagnerosa roser, så i dag kjøpte jeg det nærmeste jeg fant.

jobbelitt

Nå har jeg akkurat vært ute i et lite møte, deilig å starte dagen med en smoothie! Men at jeg aldri lærer. Jeg liker egentlig ikke kaker og den slags søtsaker, så spør meg ei hvorfor jeg bestilte brownie. Tortur å jobbe seg gjennom et halvtørt brownie- stykke. Skal jeg ha noe søtt går jeg får harbarka godteri, takk!

Nå sitter jeg med en trøtt pus og velger ut blogger til Side2blogg! Etter det skal jeg rydde litt og fikse det slitne trynet mitt, for Idabestis, Nora og Kjetil kommer på besøk. Vi skal lage middag og drikke litt vin, så det blir kos!

Har fått totalt bloggsperre. Uansett hva jeg skriver, trykker jeg på delete-knappen og sier høyt til meg selv "WHO CARES, EGENTLIG?" Alt jeg skriver er jo nonsens. Hehe, men når begynte jeg å bry meg om dèt. 

Vi blogges litt senere! Sender en klem fra pus.

tilbake i morgen!

Hei, kjære lesere!

Beklager at det er så lite updates om dagen. Har noen kjipe dager hvor jeg egentlig bare har lyst til å være for meg selv uten å utlevere meg, men er ganske garantert tilbake til i morgen.

Deilig å bare ligge og se på film, spise usunt og praktisere gjensidig kjærlighet med dyna : )

Noen som gjør noe litt mer spennende enn meg i påsken? De fleste av dere har vel påskeferie nå!

kvalm

Mitt forhold til alkohol er over for godt. Det samme gjelder 18 årssteder. Kan noen fortelle meg hva som er poenget med en VIP- avdeling når ALLE får lov til å være der? Etter at noen hadde tråkket i stykker alt innholdet i veska mi, tråkket jeg hjem.

Katta sørger selvfølgelig for at jeg våkner før klokka slår åtte. Det er alltid feil å våkne av værhår- kiling dagen derpå. 

Nå skal jeg sette meg i dusjen og høre på musikk i tre timer, snakkes.

ut og drukne alle sorger

Nå skal Wulffie ut og ha en morsom kveld på byen. Det har vært så sjeldent i det siste, så såpass kan jeg unne meg. Fader, og så har jeg jo helt glemt når ølsalget stenger. Run!

hvil i fred

Et smil jeg ikke rakk å bli ordentlig kjent med gikk bort i går, og dette innlegget vil jeg derfor dedikere til deg Stian. Føler med alle som har mistet et familiemedlem og en god venn.

Upassende, men det eneste passende bildet jeg fant. 

sms roulette......

Jeg har en så vanvittig ekkel følelse i kroppen. Vet ikke helt hvor mye jeg kan si, men jeg var med på et nytt konsept- show for VGTV i går kveld, hvor en sms roulette fikk skylden i at jeg måtte sende ut en haug av pinlige sms til både nære og kjære på telefonlista mi. Det hele toppet seg for min del da vi skulle bytte telefoner, og en ramp ut av dimensjoner sendte en heftig pulemelding til.... Mormor. Jeg har heldigvis en kul mormor.

Men sånn ellers husker jeg selvfølgelig ikke halvparten av hva jeg sa i går, har sikkert sitti og skravla som en full sjømann. Jeg var nemlig full i forkledning i går. Tror i hvert fall jeg klarte å skjule det ganske bra, men det må man jo når man sitter og svaier fra side til side etter tre glass vin. 

Jeg hadde det uansett kjempehyggelig i går, men måtte dessverre svikte gjengen som skulle videre ut, ettersom jeg hadde vors hjemme i leiligheten min, som hadde pågått i noen timer. What a shame, jeg hadde liksom sett for meg at Line Victoria og jeg skulle sitte til langt utover natta og sende ondskapsfulle fylla- sms'er. Eller kanskje vi hadde fått nok av den slags?

Ps. Christer Falck ønsker signalgul onepiece i STOR størrelse, noen som vil sponse?

ps 2. Jeg kommer selvfølgelig tilbake til alt dette når dere kan se showet! : ) wuhu, det blir noe for seg selv!

BÆR MEG HJEM.

OG GI MEG EN DUSJ.

on the go

Godday, everybody! Nå er jeg straks ut på vei døra. Skal spille inn en serie med noe morsomt i dag, hehe. Så da får dere jo vente spent på å se hva det blir fornoe! Jeg blir alltid litt shakey når jeg blir filmet, så vi får håpe at Pilgaard fikser litt champis, haha. La oss ikke tvile på den saken!

Sneikss.

litt nytt til garderoben

Koste meg kjempemasse med Idabestis i dag, selv om vi ikke rakk allverden. Hun har forresten bestemt seg for å reise jorda rundt neste år UTEN meg. Hun syns visst ikke at jeg var oppdagelseslysten nok i Thailand, jeg var bestod liksom ikke testen da hun var supergira på tre timers elefantsafari og strikkhopp med døden som garanti. JAJA. Jeg får besøke henne når hun er på fine steder, sjekke inn på et luksushotell og invitere henne til å tilbringe litt tid med ekte hodeputer og aircondition. Da jeg foreslo det, sa hun "ja, ikke sant", akkurat som om det var noe hun hadde tenkt på lenge. Frekt. Jeg kan da sitte på en elefantrygg jeg og, hvis jeg vil. Men jeg kan faktisk ikke bo på hostel med hull i bakken når det er 40 varmegrader. 

Fikk kjøpt en del nye klær i dag! Jeans, et par skjorter, litt dilldall, en ny kosedress og så fikk jeg meg et par nye vårsko. Herlig! Så nå sitter jeg og sliter ut kosedressen, endelig hjemme etter en laaang dag. 

klar for stan!

Nå trenger jeg bare en liten klatt med øyensminke som gjør meg gjenkjennelig, og så skal jeg dra og møte Idabestis nede i byen. Vi får ikke så lang tid sammen, så vi må SKYNDE oss å kose oss. Hvordan skynder man seg å kose seg, er det i det hele tatt mulig?

Nå må jeg snart få noen bilder i rammene der, føler jeg...... Men bilder av hva og hvem? Hard nøtt.

million dollar morning

Jeg har livet jeg drømte om gjennom hele barneskolen, ungdomsskolen og videregående. Spesielt med tanke på morgenstundene!  Før bestod de av at jeg klamret meg fast i dyna med hver eneste kroppdel, helt til mamma omsider fikk meg opp. Jeg følte at veien til badet var den grønne mil, og så ble det selvfølgelig like vanskelig å komme seg ut av dusjen som det var å komme seg ut av senga. Jeg pleide å telle ned fra 60 sekunder når det var på tide å tre ut av varmen, men jeg var så trøtt at jeg kom ut av telling og startet på nytt et par ganger. Etter dusjen måtte jeg skynde meg og sitte litt ved frokostbordet og være kresen. Null matlyst, brød, juice og pålegg freste mot meg og var mine verste fiender. Så: skoleveien. 

Hver eneste dag tenkte jeg at jeg kunne gitt alle penger jeg eide og ikke eide om jeg bare kunne få ha noen fine morgenstunder med god tid og frihet til å velge hva jeg skulle bedrive tiden med. Og hva gjør jeg nå? Ah. Jeg har vært våken siden sola stod opp, men tusler fortsatt rundt i håndkle og duller. Det er verdt alt i verden å ha en fin morgenstund. Tid til å våkne ordentlig, strekke seg, sette på musikk, smårydde litt, gå i dusjen, spise en god frokost, drikke kaffe, surfe på nettet og så videre før den store verden kaller.

Hvordan pleier din morgen å se ut? Er den utholdelig eller rett og slett forferdelig?

Uff, så flaut. Men vet dere hva jeg pleier å ta med meg hjem når jeg har vært på ferie? Hotelltøfler! De er så mye mykere og deiligere enn alle andre tøfler jeg har kommet over i mitt liv. Alt for dårlig samvittighet har jeg heller ikke, for forhåpentligvis så kaster de tøflene etter at en gjest har brukt dem? Satser på det. Dette er i hvert fall et kupp jeg gjorde i London, haha!

i en sofa fra ikea

Jeg syns rosa er en fin farge. Altså, jeg liker rosa. Jeg kler meg ikke opp i rosa fra topp til tå og maler veggene mine rosa, men et hint av rosa her og der er ikke noe jeg brekker meg av.

Siden jeg har et nyinnkjøpt og rosa sofatrekk liggende, tenkte jeg å prøve det ut i dag. Det kan jo bli spennende. Hva tror dere? Er det en stayer eller må jeg på Ikea og kjøpe et nytt, hvitt trekk? Hvite sofatrekk må jo byttes ut en gang i blant, og mitt har sett sine siste dager etter at jeg har hatt stua full av dyr, hehe..

cam, cam på macen der

Kvelden har inntatt min lille leilighet. Jeg la meg egentlig for et par timer siden, men stod opp igjen for å jobbe litt. Flere timer søvn i morgen tidlig? Ja takk! 

Det forundrer meg hvordan det alltid kan være liv utenfor vinduet mitt. Spiller nok ingen rolle om det er mandag eller søndag, om det er tidlig eller sent eller om jorda har gått under og sola har brent opp - utenfor hos meg er det alltid noen som har et eller annet de skal ha sagt eller ropt. Eller skreket. Jeg finner det i grunn ganske fascinerende. 

Noe annet som er fascinerende er hvor mange webcam- bilder jeg tar av meg selv i løpet av en dag. Det er såpass mange at jeg ikke tør å se hvor mange jeg har i alt. Bruker liksom Macen som speil da vettu. Ser alltid mye bedre ut på cammen enn i speilet, er det ikke sånn for dere og? HEH..

Litt ekstra søvn er ikke den eneste grunnen til at jeg jobber nå. Jeg har jo egentlig satt av dagen til Idabestis i morgen! Vi skal mingle og kose som bare vi Idaer kan, og det gleder jeg meg til! Har blitt litt lite av det etter Thailand- turen, rett og slett fordi vi ble DRITTLEI hverandre. Neida. Idabestis har nemlig jobb og sånt et lite stykke fra sitt andre (mitt) hjem, skjønner dere.

Her har jeg da satt opp en streng timeplan vi skal følge. Solarium og litt shopping må til, jeg skal jo tross alt på innspilling av et morsomt program på onsdag! Så da kan jeg ikke se ut som et lik som er stått opp fra de døde, selv om en som har stått opp strengt talt ikke er et lik lengre. 

Greit. Jobbing nå er ikke forsvarlig, huet mitt surrer. God natt, a!

utseendet krever jo litt tid

I dag har jeg viet store deler av dagen til å fikse på mitt ytre. Ikke i form av plastiske operasjoner og sprøytespisser, men i form av manikyr og frisørbesøk. 

Først var jeg hos Neglhuset, der Agnete gjorde neglene mine. Alltid like koselig hos Neglhuset, liker meg virkelig der. Og så prøvde vi ut et nytt middel som mest sannsynlig gjør at neglene sitter på litt lenger! I like. Det vil jo faktisk si at jeg kan gå i over en måned før jeg etterfyller. 

Etterpå dro jeg til JT Studio hvor Christopher stod klar med sin ekspertise, hehe. Alltid like gøy å vente spent på resultatet. Blir det lilla eller blir det oransje?! Hehe, neida. Christopher er kjempeflink, og ikke minst skikkelig tøff som tør å gå løs på håret mitt, som er en utfordring i seg selv. Dere vet. Jeg er sånn... Puddel. 

Ble utrolig fornøyd med sluttresultatet, tusen takk!

Christopher gjør meg i litt mongohumør, og jeg tror det gjelder andre veien også. I dag var vi begge forkjølet, så da ble det jo ikke mye bedre. 

Helblond igjen, tommel opp! : )

Her er en sliten blogger som kanskje trenger en tur på spa og et strøk med sminke. Tenk det, etter en dag med dulling! Haha. Jeg viser egentlig aldri bilder av meg selv fra høyre side, ettersom det er tjukkas- siden min. MEN. Noen som klarer å gjette hva slags nyhet jeg fikk på telefonen her? Heh heh heh...

styr unna!

Jeg var så dum at jeg gikk på en kinoreklame, og tenkte jeg skulle sjekke ut tex mex- wraps fra Findus. Så jeg kjøpte to pakker, ettersom wrapsene så sykt delikate ut både på reklamen og på pakningen. Der tok jeg feil, gitt! 

Så tenkte å advare dere før dere kjøper det samme. Og her er det ikke snakk om smak og behag, det smaker rett og slett jævlig uansett hvor og hvordan du er oppvokst og oppdratt. Jeg siterer en venn av meg som fikk gleden av å smake på min nyinnkjøpte mat:

"Jeg pleier ikke å si æsj til mat, men det her var rett og slett helt jævlig."

søvnløs i dyrehagen

Kl 09.35

God morgen! Jeg er stuptrøtt. Har vært våken siden 6- tiden og jobbet i dag, rett og slett fordi jeg ikke sover godt når jeg vet at jeg snart må opp og gjøre noe. Så nå skal jeg sove i et par timer til, før jeg kaster meg i dusjen som plutselig blir til trikken, og så skal jeg få ny manikyr og farge håret, og you name it. Ikke en hverdag man bør klage over, sånn egentlig. 

En av grunnene til at jeg kanskje også har litt problemer med å sove er fordi jeg sover i en jævla dyrehage, med to dyr i senga. To dyr som skal spasere rundt, komme og snuse på meg hver gang jeg rører på meg, og ikke minst leke et par ganger i løpet av natten. Nå har de endelig lagt seg på hver sin side av rommet, så nå er det fred å få - i en time kanskje, hehe. 

Lurer på om det er dyrene sin feil at jeg nyser nonstop....

Her er forresten Bellas nye soveplass. Jaja. 

en helt vanlig dag på jobben

Rydde kan jeg gjøre senere, for nå skal jeg nemlig på kino! Skal se Se&Hør- filmen, en helt vanlig dag på jobben. En film jeg tror er midt i blinken for meg som ikke liker filmer med hobbiter, tryllestaver og trær som snakker. 

Gi meg realitet og faenskap, sier nå jeg.

Sola skinner! Løp så kanskje du rekker den.

venner

Jeg har fått låne en lekekompis til Bella. Er de ikke søte?!

Herregud. Jeg har så lite å blogge om at det gjør helt vondt. Kanskje jeg skal legge ned bloggen og begynne å jobbe eller ta en utdannelse. Hehe, kødda.

twitre twitre

For nesten et år siden registrerte jeg meg på Twitter, men jeg har ikke vært særlig aktiv. Tenkte uansett å bli det, i og med at jeg har over 2000 (skremmende) followers der! Så hvis du også vil følge en ny- aktiv Ida Wulff på Twitter, så er linken min enkelt og greit twitter.com/idawulff

det er bare et spørsmål om tid før noen dør

Er det noen av dere som har vært ute og gått i Oslos gater de siste dagene? Det er helt syke tilstander med alle rasene, og ikke minst de stor e isklumpene som henger utover takene på bygårdene. Det er jo livsfarlig! 

Det er bare et spørsmål om tid før noen dør, og da håper jeg jammen at de ansvarlige (det er vel huseier som er ansvarlig for å holde taket fritt for is og istapper?) blir dømt for uaktsomt drap. 

Litt tidligere i uken etter at jeg hadde vært og vasket i den gamle leiligheten min, gikk jeg ut døra for å ta trikken. Ti minutter tidligere hadde 24 år gamle Robin ligget der, meid ned av store isklumper som hadde falt ned og truffet ham i hodet. Nå ligger han i koma, og heldigvis kommer han til å overleve. 

Det som provoserer meg aller mest, er at når det har vært ras, så sperres det inne med skilt, bånd og advarsler i lange baner. Hvem er idiotene som ikke forstår at der hvor det allerede har rast ER det ikke rasfare lenger?! Hva med å sikre alle de stedene det fortsatt er stor fare? Og hva HJELPER det å henge ut stygge, røde flagg, som gjør at man må gå lenger ut på fortauet så man er GARANTERT å bli truffet av en isklump hvis det først kommer en?

Huseiere og kommuner må virkelig ta dette på alvor, det handler om liv. Kanskje det hadde hjulpet litt om boten var litt høyere enn 500 kroner for ikke å holde rasfaren unna bygårdene sine.

PISSED.

Foto: VG

sånn er det med den saken

I går var jeg på vors med noen randoms, men flest hyggelige mennesker. Jeg er sjeldent frekk eller arrogant in real life, men når man sitter en liten gjeng og koser seg, og noen oppfører seg som om de feirer russetid 2007 og i tillegg syns at alt annet er "lame", må det være lov å dunke panna si i bordet og si: OMG. 

Vi endte opp på Oslo Mekaniske etter vorset. Utrolig koselig sted, men jeg måtte raskt videre på taxitur og plukke opp alle bekjente som  ringte meg for å meddele at de hadde lagt seg i grøfta fordi trikken hadde kjørt fra dem "med vilje". Så det ble jo i grunn tidlig kveld på meg, og det er egentlig like greit. 

Nå kommer straks mamma og pappa på besøk! Vi skal vel lunsje og sitte i ring og beundre den lille kattepusen, hehe. Blir kos! Blogges senere i dag, da : )

Ps. Håret mitt fikk en litt weird farge i går, så det skal rettes opp i. Men inntil videre blir det bare slik. Glovarm blondfarge i bunnen, og iskald utover. Jeje, det er jo baare hååår!

when every day is a bad hairday

Som dere kanskje kan se på dette bildet har jeg ekstremt dårlige hårdager for tiden, og det er ikke min kjære Christopher særlig stor fan av. Da vi satt på Kaffebrenneriet i går brukte han halvparten av tiden på å påpeke at jeg hadde hår som stakk ut over alt - for en frekkas! Det er jo tross alt han som er ansvarlig for håret mitt om dagen.

Så nå skal jeg ned på Jan Thomas Studio og få gjort noe med denne høystakken. 

Det ble forresten ikke noe tv- maraton på meg, jeg følte meg rett og slett for slask. Så jeg tok en liten treningsøkt på stuegulvet og labbet ned til Citysun i stedet. Nå er jeg lysebrun igjen, og livet er like flott som før. Ciao!

i gode og mindre gode dager

Det som er så deilig med å ikke gå på skolen lenger, er at jeg slipper den morgenkranglingen for å slippe å gå på skolen, eller å gå ut i det hele tatt. Jeg trenger ikke å gjøre stemmen min ekstra hes, ha svai i knærne og myse som om jeg stod på selveste sola, sånn som jeg gjorde da jeg subbet inn til mamma og pappa ved frokostbordet og brumlet at jeg tror ikke jeg klarer å dra på skolen i dag. Jeg pleide jo ikke akkurat å lyve om det - jeg måtte bare ta i litt for at de skulle se hvor syk jeg var. Selv om jeg innbiller meg at jeg bare innbilte meg at jeg var syk fordi jeg heller ville ligge på dødsleie enn å dra på skolen. Ikke nødvendigvis fordi jeg var talentløs, men fordi skolen var det.

Nå skal jeg gjøre som jeg gjorde i gamle dager da jeg ikke følte meg helt fin i formen. Ta med meg dyna, grave fram et eller annet usunt i skapet, skru på tv'en og drømme meg bort i noen timer med Dr. Phil, Oprah og I Gode og Onde Dager. Ah, good old days.

Jeg sier det igjen på en annen måte: jeg føler meg skikkelig dårlig. Og hvis ingen sms'er meg og spør om de skal komme med sjokolade og noen episoder av Friends snart, så blir jeg nødt til å slå opp med alle de slemme vennene mine og leve hver dag resten av livet på denne måten. 

WHAT?! Før pleide det å gå to episoder av I gode og onde dager hver dag, nå er det bare en?! Finnes det noen hjemmeværende som kan forklare meg hvorfor? Jaja. Selv om jeg ikke har sett en eneste episode siden april i fjor, har de sikkert ikke kommet lenger med problemene de hadde den gang. 

ÅÅH. Nå gikk jeg glipp av halve Dr. Phil fordi jeg skulle blogge.

kinogjesp og kattenatt

Christopher og jeg ble egentlig ganske skuffet over filmen. Eneste grunnen til å se den er Johnny Depp, sånn ellers savnet vi virkelig WONDERLAND. Filmen var veldig trist og dyster, og innfridde ikke forventningene vår i det hele tatt. Hallo, det er faktisk fargerike Alice in Wonderland vi snakker om her! Dette minnet mer om Ringenes Herre for små barn, enn Alice- eventyret.

Nok om den saken. Nå er det nattetid, og jeg skal snart ta med meg Bella og krype under en god og varm dyne. Har fått tilbud om noen spennende prosjekter i dag, så skal bruke natten på å tenke meg om, og ikke minst på å drømme om hvor fin framtiden blir. God natt, kjære lesere! Glad for at jeg har dere.

ida og christopher in wonderland

Livet som frivillig arbeidsledig er ikke så verst likevel. Christopher og jeg har nettopp hatt møte på Kaffebrenneriet, noe som endte opp med å snakke om det meste annet og tekake- spising. Mmm- hm!

Nå skal vi spasere på kino med 3D- briller og se Alice in Wonderland! Gleder oss : ) 

jeg prøver å skrive bok...

Da jeg våknet i dag fikk jeg virkelig kjenne på kjedsomheten. Jeg spaserte minst fjorten runder rundt i stua, sendte sms til kandidater jeg ville kaffelere med (alle var selvfølgelig på jobb slik normale mennesker er), og tok overdose av tranebærpillene mine. 

Tapasen i går ble god, forresten. Selv om det ikke ble veldig tapas- lignende, men jeg har lært at tapas verken har grenser eller regler, så man kan vel kalle mormors kjøttkaker for tapas om man ønsker dèt. Her er i hvert fall det herlige måltidet:

Og det inneholdt:

* Scampi

* Ovnsbakte potetbåter i hjemmelaget hvitløksmarinade

* Strimlet kylling, sweet and sour

* Strimlet svinekjøtt og babymais i hot garlic. 

* Nachos

* Maiskolber

* Hvitløksbrød

* Salat

* Grillet sopp

* Nudler

Og det ble vel dagens lille mattips fra Idawulff.com, haha!

 

Dere! Jeg har så innmari lyst til å skrive en bok. Og jeg har så ekstremt mange gode historier, personskildringer og bilder i hodet mitt, men med en gang jeg får et hvitt dokument foran meg på Macen, så skjærer det seg helt. Så hva gjør jeg? Skal jeg gjøre som andre norske forfattere? Les: ta med meg ark og penn ut i skogen, røyke en joint, styrte fire flasker vin og la pennen danse discodans? Hm... Det skal i hvert fall bli en bok en gang. Håper jeg.

kosedag

Jeg har ekstremt lite å meddele, ettersom det siste døgnet bare har gått med til kattekos, sofakos og vaskekos. Vaskekos var litt å ta i, men jeg har i hvert fall fått litt mer orden på leiligheten etter at jeg fant ut at jeg eier mye mer enn jeg har plass til. 

Nå skal det lages heftig tapas i stugo, så det blir spennende! Kommer tilbake med resultatet, hehe. 

Det skal sies at slike heldresser er noe av det styggeste jeg ser, men da jeg fikk en babyrosa i posten av Nidar (sammen med deilige sjokoladeegg), kunne jeg ikke motstå fristelsen, og vanker både titt og ofte rundt i den rosa babydressen. Ønsker meg en matchende til Bella! 

rot og rema

Jeg har cirka 45 flere bæreposer med klær, sko og småting enn jeg trodde, og nå begynner jeg virkelig å slite med å finne plass. I en dobbelt så stor leilighet?! Makes no sence. Jeg kommer til å gro igjen med alle disse tingene. Enten må jeg ha et stort giveaway- party snart, eller så kommer jeg til å gro inne. Klarer dessverre ikke å gi noe til Frelsesarmeen før de godtar homofili som en del av samfunnet. 

Herregud, jeg var på Rema 1000 i dag. Så utrolig kjekt for studenter og folk med lite penger, da?! De har jo det under hundrelappen- opplegget sitt, slik at det skal være enkelt å lage en middag for under hundre kroner. Jeg kjøpte fullt tapaskjør med to forskjellige typer kjøtt, scampi, kylling, grønnsaker, hvitløksbrød, nudler, nachos, maiskolber, tre- fire forskjellige sauser og mye mer, og jeg ble skikkelig overrasket over hvor billig det var! 

Veldig mange spør hvor dette sminkebordet mitt er fra! Det er fra Ikea, se her.

parykkmascaraen

Jeg har testet en ny mascara som går under navnet Fiberwig! For meg hørtes jo dette ut som løsvipper på boks, og ettersom jeg er ekstremt dårlig til å sette på løsvipper, måtte jo dette testes!

Vel, vippene var fremdeles mine egne, men det var som om det hadde lagt seg et lag rundt dem som gjorde dem mer hele. Vippene mine pleier nemlig å være ganske spredt og noen bøyer seg i helt håpløse retninger, men pga mascaraen ble de på en måte holdt mer sammen! En av de bedre mascaraene jeg har prøvd. Den kan kjøpes hos Coverbrands.no for 198 kroner : )

lykkedager er jo så kjedelig å lese om

Dagen har danset ferdig til herlig musikk av sol, fantastiske mennesker og latter. Nå har natten inntatt himmelen og hodet mitt, men jeg smiler innvendig likevel. Latterne jeg har hatt i dag kan jeg leve lenge og sove godt på, det er en deilig følelse. 

Det føles nesten litt fælt ut å si at livet mitt er perfekt, men det ville være feil å klage også. Men jeg har hørt at om man smiler når man er alene, så er man lykkelig. Og jeg smiler hele tiden - selv om enkelte ting kanskje ikke er som de burde. Jeg har lagt fra meg livsmottoet om at man har retten til å få i både pose og sekk. 

I dag møtte jeg noen fine venner på brygga for årets først utepils! Utrolig upraktisk at sola forsvinner så fort fra Aker Brygge, men det er liksom ikke så mye jeg har får gjort med den saken. Må innrømme at jeg satt og hakket litt tenner, men det var uansett superkos! Vi ble sittende til mørket kom snikende, og så dro vi hjem til meg og lagde taco, så på tv og spiste godis. Uff, disse lykkelige dagene fører med seg alt for mye godteri! Tror jeg burde spare det til trøstespising fra nå av. 

Puseballene mine! Jostein helt til høyre er utdannet kokk og lagde gourmet- taco! Jeg trenger en kokk....

today is a good day

Jeg ble ferdig med jobben ganske tidlig i dag, sånn er det når man har en kitty som lager faenskap fra klokka 5 på morgenkvisten. Tror jeg må skaffe meg større seng hvis jeg skal kunne ha overnattingsbesøk i tillegg til Bella. Haha, min siste gjest fikk heftig hodemassasje av Bella. Føler meg litt urettferdig behandlet. Jeg er mammaen, men har absolutt ikke fått noen hodemassasje!

Nå skal jeg spise frokost før jeg tar fatt på resten av den fine dagen. Som består av:

* Jobbe ferdig med Side2blogg.

* Hente pakker på posten.

* Småshoppe litt + kjøpe ny kattemat til Bella.

* Kaffe med Benjaminen min!

* Møte Jostein for årets første utepils! Koos.

* Stelle pelsen til Bella.

* Støvsuge leiligheten.

* Handle inn til middag.

* Kose meg med min lille familie <3

Jeg elsker Melody Club, listen to it! : )

det holder nå, gaga

Er det noe som irriterer meg og alltid har irritert meg, så er det "normale" mennesker som prøver så inderlig hardt å være freaks. Kanskje fordi jeg gjennomskuer det så lett, jeg vet ikke? Lady Gaga er i hvert fall et eksempel på et menneske som irriterer meg. Jeg må si jeg tviler på at hun er så GAGA og syk i hodet som hun later som. Har dere sett Telephone- musikkvideoen? Jeg holdt på å kaste opp.

Jeg krysser fingrene for at Gaga går tilbake til Pokerface- tilværelsen sin. Det var akkurat passe freaka. Hun trenger nok også å bli minnet på at dette regnestykket er feil:  stygt+vulgært=fashion.

i morgen er jeg redaktør igjen!

God dag, kjære lesere! I morgen og dagen etter der igjen skal jeg være redaktør på Side2blogg igjen! Det er altså fast på mandager og tirsdager, for de som ikke har fått med seg det.

Og for de som ikke har fått med seg hva Side2blogg er, så kan jeg fortelle dere at det er et bloggmagasin hvor vi daglig velger ut hvilke bloggere som skal få innleggene sine på forsiden. Alt dere som bloggere trenger å gjøre for at vi skal få lest innleggene deres og muligens valgt dem ut, er å gå inn og pinge innleggene deres på forsiden av Side2blogg.no. Er du heldig, så kan dette gi lesertallene dine en liten boost! 

Etter å ha vært redaktør en del ganger, ser jeg at det har vært mangel på innlegg som resten av Norge har interesse av å lese. Mange har fine blogger, så det jeg sier nå er langt i fra vondt ment. Problemet blir bare ofte at blogginnleggene er for interne til at jeg kan legge dem ut. Å skrive om private ting er kjempebra, det er jo det blogg handler om. Men når du for eksempel pinger et innlegg hvor du spør hva slags frisyre syns dere jeg burde ha?! så er det ingen som har interesse av det med mindre du er Angelina Jolie. 

Så nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre jobben litt enklere for dere, og kanskje hjelpe dere med å få innleggene deres på forsiden av Side2blogg : ) Her har jeg satt opp en liten liste med forslag til noen innlegg dere kan prøve å pinge inn, og typiske ting jeg kan finne på å velge ut: 

kosetid

I dag har Maria og jeg brukt dagen på å vaske i den gamle leiligheten min. Herregud, jeg ante ikke at det fantes så mye støv og dritt på så mange småsteder! Jeg skal aldri flytte igjen, med mindre noen kommer og kjører meg på hjem. 

Nå har bestisen dratt hjem, så Bella og jeg ligger på sofaen og koser. Jeg tror kanskje pusen er litt paranoid. Hun ligger og sover, og på et halvt sekund klikker hun fullstendig og skal leke katt og mus. Hjeeelp!

Foto: Kamilla K

kosekveld og våkennatt

Mariabestis og jeg har hatt en skikkelig slitsom natt. Bella har løpt rundt i sengen som en tornado, og ikke minst klort og bitt oss som en seriemorder. Hva skjedde med den søte, snille katten?! Haha. Tær og fingre er det mest spennende som finnes, så her går det i kloremerker. Kanskje et tegn på at vi må leke mer?! 

I går hadde jeg kosekveld med Maria og Kamilla. Deilig å ikke suse rundt på byen, syns nå jeg! JEG lagde middag (wow), og det gikk i grunn ganske bra. Kylling tikkamassala (ferdig saus) er blitt min spesialitet, haha! Vi drakk et par glass, spiste godis og så på tv - akkurat som lørdagskveldene pleide å være i gamle dager! Nesten, i hvert fall. 

min vakre bloggepus

Jeg skrev jo at Bella har fått seg en ny hobby! Hun er nemlig helt ekstremt interessert i Macen min. Ligger gjerne og sover oppå den, og når jeg sitter og skriver, hopper hun på den og koser seg som en gal med tastaturet. Hun ble helt i ekstase da hun merket at musikken skrudde seg på av at hun slang seg ned på ryggen, og begynte å rulle rundt til musikken.

Åååå, jeg er så forelsket i mitt lille nøste! Kanskje jeg må kjøpe en egen Mac til henne? Noe sier meg at hun har en liten blogger i magen. Velkommen til min katteblogg lzm. 

nå mangler jeg bare lysekrona

Nå begynner jeg å bli skikkelig fornøyd med leiligheten, altså! Spisebordet passet helt perfekt. Pappa syns det ville passe best med et rundt bord, også med tanke på at stua er ganske "rund". Og det hadde han helt rett i! 

Jeg mangler egentlig bare en vakker lysekrone i taket, lange, hvite gardiner og bilder i rammene, så er leiligheten komplett. Stua, i hvert fall. Hyller på badet, tv- benk til soverommet og alt det der tar vi senere, for sånt er jo ikke noe gøy. Her er noen bilder jeg tok nå:

Bella har funnet seg en hobby, herregud! Det ser ut til at jeg har mer til felles med pusekatten enn jeg trodde, haha.

spotted! gjett hvilken blogger

Haha, først skal det være sagt at jeg verken leser blogger ELLER har tatt bildet i dette innlegget - men det lå i hvert fall på mitt kamera, og jeg har jo fått med meg hvem bloggeren er. Så da spør jeg dere, kjære lesere, klarer dere å gjette hvem bloggeren helt til venstre er? Hun som står med ryggen til. 

Hint: auraen oste ikke av intelligens, og jeg har tinitus. 

Kall det gjerne dagens outfit!

Edit: jeg godkjenner ikke mobbende og usaklige drittkommentarer om andre bloggere, så bare dropp det. 

spisebord på G

Gah, jeg er så sliten. I dag var det tidlig opp, besøk av hele familien samt flere, og ut på Ikea for å finne spisebord, spisestoler og litt andre diverse ting. 

Fant i hvert fall spisebord og stoler, ble veldig fornøyd! Takk til snille familien som har hjulpet meg i dag :) Her er vi i gang:

Vi sover ikke, vi skror!

Bellapusen og jeg i går kveld da vi skulle sove! Kommer fler bilder : )

en liten update

Jeg er verdens heldigste! Bella er kjempekosete og leken, og vi har sovet sammen i hele natt. Hun har selvfølgelig tatt seg noen runder i vinduskarmen og skakket over lyden av trikken og alle lysene, men utenom det har hun ligget som et lite nøste i sengen med Idabestis og meg. Tre divaer i en seng - ikke barebare! 

Rett etter at Bella hadde kommet i går, måtte jeg løpe ned på butikken og kjøpe noe til henne som kattemannen hadde glemt å ta med. Jeg følte meg som verdens verste mamma, men jeg blåste ut alle lys, satte på litt lav radio og låste døra etter meg. Jeg var borte i maks 5 minutter, og da jeg kom hjem var Bella BORTE! 

Jeg lette under alle møbler, inni alle skap, under alle tepper, og jeg fjernet til og med alt som var av lakner. Jeg ble så stressa at jeg begynte å gråte og ringte mamma. Herregud, det er jo ikke mulig at katten forsvinner etter et kvarter hjemme hos meg, hva slags katteeier er jeg?! Noen må ha tatt henne, for hun ER virkelig ingen steder! Så jeg forlot leiligheten, og begynte å løpe opp og ned i trappene for å se etter henne i oppgangen. Ikke der heller. Så gikk jeg gjennom leiligheten en siste gang, og fant Bella inni, bak tv- benken, krøket sammen og snorkende mellom to DVD- stabler. Herreguuud, så lettet jeg ble!

Nå skal Idabestis være litt barnevakt for Bella mens lillebror og jeg drar på Ikea for å møte mamma og pappa. Jeg trenger spisebord! 

Bilder av Bella kommer senere i dag : ) Håper alle har en fin lørdag!

i dag skal jeg bli mamma

Today is the day! Hvis alt går som planlagt, kommer Bellapusen min hjem til meg i dag, og det gleder jeg meg så sykt til! Jeg fikk selvfølgelig litt kjeft av mine kjære lesere for at jeg hadde kjøpt halsbånd til en innekatt, men ta det helt med ro. Planen min er ikke å gå lufteturer med katten, halsbåndet er bare til de dagene hvor Bella trygler om å pynte seg litt. 

Neida. Men jente som jeg er, jeg kunne jo ikke motstå dette lille halsbåndet:

Søtt, eller hva? : ) 

Nå ser jeg faktisk for meg meg selv om ti år med tjuefire katter i en innrøyka, liten leilighet, men vi får krysse fingrene for at jeg ikke ender opp slik.

katteshopping og sofakos

Nå ligger Kjetil og jeg i sofaen og ser på Hjerte til hjerte med Linn Skåber. Finnes det noe bedre?! Jeg kommer aldri til å bli lei av å se det, hahaha. Anbefales virkelig.

I dag har vi vært litt rundt omkring på katteshopping! Nå er det bestemt at Bella kommer i morgen, og jeg gleder meg som en gal : ) Kattedo, halsbånd, kattesand, litt leker og matskåler er i hvert fall på plass! Nå skal jeg bli kattedame. 

fordi kjetil elsker p!nk

Min kjære Kjetil ankommer straks Oslo med bussen fra Kristiansand, gleder meg sååå mye til å se han igjen! Det er få jeg har det så gøy med som jeg har med han. Jeg har pyntet meg til ære for Kjetil, og det falt på dette antrekket siden han er så glad i P!nk.

Okei da, jeg er bare slækk. Men nå skal jeg i hvert fall ut og møte Kjetil, hurraaaa!

tommel opp fra naboen

De nye naboene er tydligvis mye mer hjemmeværende enn de gamle naboene mine. Med naboer mener jeg menneskene som har tilgang til å kikke inn i leiligheten min fra sin egen leilighet. Om de ikke er mer hjemmeværende, så er de i hvert fall mer glad i å stå og titte ut av vinduet. 

Jeg fikk nettopp en tommel opp av en eller annen tyskerbart fra andre siden av veien. Herregud! Og der stod jeg og var så opplagt deilig, han trodde sikkert det var planlagt fra min side.

Ja, og så tok jeg et glass i går forresten - noe som synes i hele trynet mitt. Det er forresten en del lesere som bekymrer seg for at jeg gjør så mye alene. Flytter, drikker, går turer og så videre. Men slapp av! Jeg er sjeldent alene i mer enn to timer om gangen, det er bare ikke alle som vil havne på bloggen, og det er heller ikke alle jeg vil ha her. 

Bella kom dessverre ikke i går likevel. Pusebeibin min, for de som ikke har fått det med seg. Men hun kommer enten i kveld eller i morgen!

morgenfugl uten vinger

Klokka er 06.11. Jeg er lys våken, og jeg finner ikke humor i det - i det hele tatt. Jeg har prøvd å ligge på ryggen og knipe øya igjen så hardt det det knirker i skallen, men ingenting skjer. Det eneste jeg oppnår er at jeg blir enda mer våken fordi jeg irriterer meg så fælt over at jeg ikke får sove.

Så hva gjør jeg? Jeg kan jo alltids telle sauer eller gå ned på plata og skaffe meg en sovepille eller fem, men jeg nekter å røre annet enn fingertuppene på tastaturet, så irritert som jeg er. 

Det verste er at byen er våken for lengst, og får meg nesten til å føle meg som en syvsover. Deli De Luca lyser opp gata, dut-dut-dutingen fra fotgjengerfeltet får det til å høres ut som om det er fortgjengernes dag, og her ligger jeg.... Kanskje jeg bare skal få meg jobb som søppelmann, så tjener jeg masse penger og får noe ut av disse elendige og søvnløse morgenstundene. 

Jeg er en morgenfugl uten vinger.

jeg elsker storbyen likevel

Av og til innbiller jeg meg at jeg hater Oslo pågrunn av den fiendtlige trikken som gir langt faen i at det er grønn mann ved fotgjengerfeltet, på grunn av svenske gateselgere som biter seg fast i beina mine for å få meg til å abbonere på tran, og ikke minst pågrunn av all elendigheten jeg ser her. Hadde jeg hatt råd til å kjøpe =Oslo hver dag hadde jeg selvfølgelig gjort det, men det er jo grenser for hvor mange eksemplarer av trynet til Alexander Rybak man vil investere i. 

Men jeg hater ikke Oslo. Jeg savner ikke å ha en stor hage eller å ha skogen rett utenfor huset. Jeg savner ikke at alle kjenner alle, at jeg kan busstidene utenat, og at jeg vet nøyaktig når jeg må trykke på stoppknappen for at den samme gamle bussjåføren ikke skal glemme at jeg skal av, som eneste passasjer på siste holdeplass. Jeg tror kanskje jeg liker at alt ikke er så hjemmevant og forutsigbart. Selv om jeg føler meg trygg i 4. etasje, er det et eller annet stort og utrygt som venter på meg der ute. Ikke nødvendigvis noe negativt. 

Jeg sitter i vinduskarmen på soverommet mitt og hører på radio. Tanken slår meg. Slanker jeg meg fem kilo, kan jeg kanskje sitte her uten å måtte anstrenge meg for å ikke rulle ned i senga, men hvem bryr seg. Senga tar meg jo i mot. På samme måte som storbyen tar meg i mot hver eneste dag, selv om jeg ikke er herifra. Sola varmer meg, smil gleder meg og følelsen av at det alltid er noe nytt og spennende rundt neste hjørne gjør livet her verdt å leve. 

Hvordan skal jeg noen gang klare å flytte tilbake et sted hvor bussen går hvert tjuende minutt? Et sted hvor alt er stengt innen klokka ni? Noe i meg sier "aldri", en annen del av meg tenker: det er jo ikke her jeg vil stifte familie og sende barna mine ut i gaten for å gå på skolen. Vel, nå er det jo en stund til jeg skal få barn. 

Men uansett. Enn så lenge får jeg bare slenge på et plaster der hvor gateselgerne har bitt meg, for jeg tror jeg blir i storbyen en stund. 

dagens intervju med meg selv

Hei, hvordan har du det i dag?

Jeg har det dødsbra, selv om jeg er trøtt og sliten. Flytting, sene kvelder og det at jeg automatisk våkner før hanen galer gjør meg litt ør i skallen, men ellers ingenting å klage over!

Hvordan tilbragte du morgenen?

Jeg hadde en heftig krangel med mobilen min (slumre- slumre) før jeg kastet meg i dusjen, furt som faen uten å vite hvorfor. Var så trøtt at jeg kjente noen klø på baksiden av øyeeplene mine, kunne gitt en mill for en times søvn - om jeg bare hadde en mill. Og så satte jeg meg på en full trikk, ved siden av en mann med dårlig ånde. Der satt jeg helt til jeg omfavnet Christoffer uten for stortinget, og så dro vi på det "hemmelige" pressemøtet med L'Orèal.

Jasså, og hva gikk det ut på? 

L'Orèal presenterte den nye sminkeserien sin som heter "Studio Secrets". Skal visst være ganske pro sminke for mannen i gata, kjerringa på Kiwi og jenta på trikken - om dere skjønner hva jeg mener! Det så i hvert fall utrolig bra ut, og jeg fikk et kit som jeg GLEDER meg til å prøve! Og så ble det underholdning av Unni Wilhelmsen som har nydelig stemme og en knekt skulder.

Hva gjør du nå da?

Jeg ligger på sofaen i den nye leiligheten og holder på å sovne. Har egentlig en haug av ting å gjøre, men søvnen er som et (sunt) dop for meg nå, i den grad det finnes sunt dop. Må ha det, bare må ha det. Det var kanskje Tine Melk og ikke dop, men dere skjønner tegninga.  

Du sier du har så mye å gjøre, hva går resten av dagen ut på? 

Først og fremst må jeg hente resten av tingene i den gamle leiligheten. Og jeg som er så lei av TRAPPER! Hele verden er jo bare trapper om dagen.  Så må jeg møte utleier og skrive under leiekontrakten, begynne å vaske den gamle leiligheten, drikke kaffe (obligatorisk) med Idabestis og ta sol (obligatorisk) fordi jeg begynner å bli blek. Greit, det var kanskje ikke så heftig. Jeg rekker en halvtime på ryggen.

Hvordan går det med haka, da? 

Takk som spør! Etter at jeg "knuste" den på byen begynner den faktisk å kjennes mye bedre ut. Den knaser i hvert fall ikke lenger, og kuttet ser bare ut som et lite skrubbsår. 

Ja, det var nok litt av en bytur. Og til tross for det planlegger du å ta et par glass i morgen?

Hvordan visste du det?! Neeei, jeg vet ikke helt. Det har seg nemlig slik at Kjetil Bacardi, min herlige gledesspreder kommer på besøk. Det er vel ikke helt galt å feire med et glass eller to? 

Ellers da? Hatt noen åpenbaringer i dag?

Tja... Har bestemt meg for å begynne å kjøre med privatsjåfør. Nå er det vel en haug av rødkledde lesere som biter seg i fingrene etter å klappe til meg - men hallo. Tar dere trikk og får den til å kjøre bort til døra når dere skal på et arrangement i kort kjole og 40 cm høye hæler? Nei, ikke sant. Slapp helt av, jeg skal fortsatt ha månedskort til trikken. 

Og ellers har jeg jo også innsett at jeg er dødskjipt mot journalister. Mest fordi jeg er livredd for å forevige meg andre steder enn min egen blogg, men i dag sa jeg ja til å gjøre en kul greie med Mag - så får vi jo vente og se : )

Har du et sånt... Dagens musikktips?

Det går aldri an å gi ETT musikktips. Men her er noen:

LMFAO - yes

Lil Wayne - knockout

Justin Timberlake - if i

JUSTIN BIEBER - BABY <3

 

 Christoffer og jeg, fornøyde med privatsjåføren vår! Bildet er lånt av C. 

klar for å bli bortført

Jeg går i søvne. Herregud, jeg våkner i åttetiden hver eneste morgen av meg selv, men når jeg har på vekkeklokka er jeg plutselig dødstrøtt og har lyst til å sove til langt utpå dagen. 

Nå skal jeg i hvert fall på pressemøte, så får gjøre meg klar til å bli bortført. I natt hadde jeg mareritt om at sjåføren min var dverg, og av den grunn ikke rakk ned til pedalene. Hæ, heter det pedalene!? Jeg er så trøtt at jeg blir sittende og tenke over alle ord, og jo mer jeg tenker over et ord, desto mer fremmed blir det. ZNÅRK. 

Og så er vi våkne og smiler litt til kamera!

begynner å komme i orden

Jeg er så sliten av å løpe opp og ned trapper, så nå ligger jeg under et pledd i den NYE LEILIGHETEN og spiser sjokolade mens jeg ser på Desperate Housewives. Har begynt å komme litt i orden her nå, har i hvert fall møblene og alle småtingene jeg trenger. I morgen skal jeg bære, rydde og vaske enda mer, og når kvelden kommer bør det være ganske ålreit. For da kommer Bella på besøk! Så hvis pusekatten liker meg og ikke minst liker seg i leiligheten, er beibien min kanskje på plass allerede i morgen. Både leilighet og baby, her går det fort i svingene! : )

Her er et par bilder fra tidligere i dag. Ganske messy, men begynner å bli bedre nå. Gleder meg til å komme helt på plass! Og når jeg får lønning i slutten av uka blir det storhandling også! Gardiner, tv- benk til soverommet, gulvteppe, hyller, spisebord, spisestoler og ikke minst masse stæsj til kattepusen trengs. 

Nå skal jeg legge meg. Skal tidlig opp på et L'Òreal- event i morgen! Arrangementet er hemmelig, og jeg blir hentet av dresskledde menn i svarte biler. Gleder meg!

opptatt med flytting!

Beklager at jeg er fraværende i dag, det har seg nemlig slik at jeg FLYTTER! : ) Har fått alle møblene inn i  den nye leiligheten, nå gjenstår det faktisk bare småting som shampooer og klær. HURRAAA! Nå er det bare å planlegge innflytningsfest!

jeg ble født til et kjedelig liv, ikke til et dramatisk et

Livet mitt er så dramalamamama at jeg blir helt sliten. Jeg ble født til et kjedelig liv på landet, ikke til et såpeopera- liv i storbyen. Folk har så mye de skal fortelle meg hele tiden, jeg blir helt utslitt av å høre hva folk jeg er glad i har gjort, hva jeg har sagt og ditt og datt. Av og til tenker jeg at illusjonen av et lykkelig liv er nok for meg. Alt trenger ikke være så plettfritt og ærlig, bare jeg slipper å vite om det. Åååh, kjære hjerne, gi meg litt mer naivitet! Jeg vil være utenkende, dum, og jeg vil ikke at noen skal ta i den lille boblen min med silkehansker en gang.

Nå skal jeg ut og spise med Christopher, og samtidig vise han den nye leiligheten min. Skal bli deilig å være med noen som er litt "utenfor" alt dette dramaet, han har liksom ikke noe annet valg enn å nikke og si "Ida, du har rett. Ida, stakkars deg" osv. Og godt er det! : )

husker dere NAS?

Dere husker kanskje videobloggeren NAS, som jeg ble så god venn med for et års tid siden? Norman og jeg mistet dessverre kontakten for en stund siden, men nå skal jeg endelig møte han igjen! Dagens bloggsladder får vel bli: Norman er i forsvaret! Hihi, hadde det ikke vært helt supert om den søte pessimisten videoblogget fra en snøfonn i indre Troms? 

Gleder meg som en kid til å se Norman igjen! Gleder meg mindre til å kjøpe støvsugerposer. Er så gjennomført FORBANNA på den støvsugeren nå. Jeg har visst brukt samme støvsugerpose litt for lenge, så nå suger den dårligere enn pensjonserte horer. I går tømte jeg hele støvsugerposen for hånd for å bruke den på nytt (eh...), og fikk gleden av å mimres alle lykkelige vorspiel, nashpiel og ulykker med vaskepulveret.

bella

Åååå, nå har jeg fått bilder av min (forhåpentligvis) lille Bella! Jeg skal møte henne om to dager, gleder meg til å treffe min lille baby. 

Hvis jeg får henne skal jeg gi henne verdens beste hjem, og hun skal være min lille prinsesse! Se, er hun ikke skjønn? Pitteliten i en skål, hehe, hun skal jammen få en fruktskål å ligge i hos meg også!

d- dagen

Tusen takk for mange fine forslag til kattenavn! Jeg fikk også et tips om at jeg heller burde adoptere en katt fra denne siden med hjemløse katter, og det skulle jeg så gjerne gjort om det ikke var slik at jeg må ha en innekatt som er tilpasset min livsstil. Det ville jo være synd å ha en katt som er ment for å leke seg i skogen lukket inne i 4. etasje. Men nå har dere i hvert fall linken, så hvis noen av dere bor i hus med gode utemuligheter, så er det jo fint å kunne gi en hjemløs katt en ny start! 

Og ellers har jeg en dritdårlig dag. Er fortsatt helt forslått og deprimert etter fyllekula jeg hadde på fredag, jeg er virkelig blitt mint på hvorfor jeg ikke fester noe særlig lenger. Akkurat som at utekatter ikke passer inn i storbyen, passer ikke jeg inn på byen. Jeg vurderer å dra til legevakta og sjekke ut trynet mitt, lite kult hvis skallen min har knust, og så får jeg et deformert ansikt etterhvert. Haha!

Siden jeg er i så dårlig humør, gikk jeg ned på Deli og kjøpte verdens beste lunsj. Jeg må si det er en lettelse å være et enkelt menneske på noen områder. 

Synd jeg nesten måtte miste matlysten av denne forsiden:

Hvem av gutta er kjekkest? Jeg stemmer helt klart på Jahn til høyre.

hjelp, jeg trenger kattenavn!

Nå som jeg flytter til en større leilighet, har jeg bestemt meg for å gå til anskaffelse av en firbent venn. Jeg har hatt så lyst på hund, men måtte bare være ærlig mot meg selv og konkludere med at jeg ikke ville vært noen god hundeeier på det stadiet i livet jeg er nå. Så jeg har bestemt meg for å skaffe katt, katter er jo litt mer selvstendige. 

Siden jeg bor i 4. etasje midt i storbyen må jeg selvfølgelig ha en innekatt, så jeg har bestemt meg for en VAKKER Colourpoint perser! Jeg står som nr 1 på liste, og i morgen skal jeg få se bilder og mest sannsynlig avtale et møte med den lille jentepusen! Gleder meg så sykt, jeg savner å ha et dyr.

Noen som har forslag til navn på en jentepus? Jeg har tenkt på: Ella, Bella, Filippa. Men navn er viktig for meg, så vil gjerne ha flere forslag! 

hello, i live here

Jeg har bestemt meg for å ta den nye leiligheten. Lykkelykkelykke! Så nå skal jeg få meg ordentlig HJEM - med kjøkkenbord og spisestoler, og sånt. Det blir helt fantastisk! 

Akk, jeg har jo så lyst på nye møbler og alt det der, men det tviler jeg på at jeg kan ta meg råd til akkurat nå. Hvorfor kan ikke drømmesponsoren (Ikea for eksempel) bare ringe meg og tilby meg å shoppe gratis hos dem en dag?! Jeg har så mange bilder i hodet av hvordan jeg VIL at ting skal se ut.

Er det forresten noen av mine kjære lesere som har peiling på gardiner, og som vet hvor jeg kan få tak i de ordentlig LANGE gardinene uten å måtte få dem spesialsydd til mange tusen kroner? Ikea har jo bare gardiner som er så korte at jeg kunne brukt dem som miniskjørt.

kreftforeningen.no

Jeg har det virkelig HELT jævlig. Bare for å syte litt ekstra. Haka mi ER knust, jeg var faktisk ikke klar over hvor mye jeg berører haka mi i løpet av en dag, men det har jeg virkelig fått merke. Kroppen er vond, jeg er helt ør i hodet og jeg er rett og slett SUPERDEPPA. Jeg er blitt invitert med på kjempemasse gøy i kveld, men det eneste jeg vil er å bestille mat på døra og se på film. 

Men til tross for det, så har jeg faktisk vært supersosial i dag. Vi var på støttekonsert arrangert av kreftforeningen litt tidligere. Supert arrangement -  selv om jeg holdt på å fryse i hjel. Er kanskje ikke kalde tær man bør klage over når man er til stede for å vise at man bryr seg om noe så alvorlig. Ta turen innom kreftforeningen og finn en måte  å støtte de på, da!

Meg, Linn Hege, Toro, Mariann og Christoffer. Bildene er lånt av Kristina!

ps. Neei, det er ikke vesken som Idabestis solgte. Vi kjøpte lik veske og lommebok i Thailand : )

gribberotta

Jeg fikk nettopp en positiv overraskelse da jeg så i kalenderen: det er lørdag! Jeg var sikker på at det var søndag, og selv om alle hverdagene stort sett er helg for meg, var tanken på at det var søndag ganske deprimerende.

Det er så fint vær i Oslo om dagen! Blir jo helt lykkelig her jeg dasser rundt og driver dank. At det er uendelig med minusgrader gjør liksom ikke noe når sola skinner. Så lenge det SER bra ut, vet dere.

Her stod jeg og hakket tenner i solskinnet i går. Nytt skjerf fra Modekungen, hawtttt.

Etter å ha frosset i hjel i Oslos gater, søkte vi ly hos Neglhuset. Der var det mamma sin tur til å få manikyr! Tusen takk, Monica! : )

Og så spiste vi lunsj på Z Clubs, og den var GOD. Kyllingsandwich og skalldyrsuppe anbefales! MUMS. Jeg likte meg så godt på Z Clubs at jeg like gjerne hadde dagens møter der også. Så mor fra bøgda måtte gå rundt og shoppe alene i Oslo (STAS) mens jeg satt i møter som selvfølgelig var sånn... Taushetspliktbelagtblablabla. 

Nå skal jeg ut og møte Kristina og Linn Hege! Blir vel en heftig usunn lunsj et eller annet sted, og det kunne ikke passet bedre i og med at jeg nettopp har spist en halv Peppes- pizza jeg fant i kjøleskapet. Prøvde meg på ostepopen også, men jeg kastet nærmest opp av min egen ånde etter en smakebit. Ååååh, hvorfor må jeg være så sexy og ha så mye klasse over meg?!

Avslutter med mitt yndlingssitat av Linn Skåber: ååååh, måkke snakke så høyt i dag!

Greit, ett til: jeg juuuuuger jo ikke om sånt, det ække STAS å være fyllesjuk. 

haka mi er knust

Jeg har jo drukket ekstremt lite i det siste. Har rett og slett mistet lysten på å våkne opp med hodepine dagen derpå, for så å gi meg ut på samme eventyr noen timer senere. Men I GÅR ga jeg etter, da Kristina og Linn Hege inviterte meg på XLNT med gratis drikke hele kvelden. Jeg føler meg jo superflink som nesten ikke har drukket noe som helst, men jeg tenkte jo ikke på at det kom til å bety at jeg nesten ikke tåler en dritt.

Jeg tror jeg ble "pent geleidet" ut av utestedet fordi jeg hadde drukket for mye, og jeg har KNUST haka mi. Både haka og knærne blør, men det er nesten så jeg ikke tør å klage. For det er min skyld, og bare min. Og litt Kristina sin! Nå skal jeg telefonterrorisere bertene til de våkner, jeg trenger å høre hva som egentlig skjedde i går. Dette har jeg ikke savnet....

an to the befaling

Jeg pleier å være livredd for å skrive " åh, dette er noe av det beste jeg noen gang har prøvd", for da regner en del folk med at jeg er kjøpt og betalt - noe jeg ikke er. Men etter at jeg kastet opp og nærmest besvimte etter å ha blitt grillet i hjel etter 20 minutter hos Brun og Blid, bestemte jeg meg for at det var på tide å prøve noe nytt. Søte Julie ønsket meg velkommen til City Sun som var ekstreeemt fresht.

Null kø, rent og pent (i motsetning til Brun og Blid jeg pleide å bruke), helt nye senger og best av alt: man kan bla gjennom sangene selv, få vanndusj i solariumet OG man slipper å bli svett pga den gode nedkjølingen. Ta trikk 13 og gå av på stoppet som heter "Skillebekk", så kommer du til det beste solariumet jeg har prøvd, i hvert fall : )

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet, nanananaa!

i

God morgen! Jeg er som vanlig (the new me) grytidlig oppe, men i dag møtte jeg en konkurrent i mamma, som stod i dusjen og brettet klær samtidig (nesten) før jeg i det hele tatt fant det forsvarlig å vekke liv i det morragretne trynet mitt. 

Nå skal vi i hvert fall snart ned på Neglhuset! Mamma skal ha nye negler, jeg fikk forresten nye negler for et par dager siden:

Etter Thailand- turen trengte neglene mine en liten oppussing, så litt rart ut å mangle to negler, hehe. Men overraskende nok er tåneglene like fine som da jeg dro!

Åååååhh. Mamma, altså. Nå har hun skrubbet på kjøkkenbenken min i en halvtime, prøver stadig å komme på unnskyldninger for å titte inn i det bombanderte klesskapet mitt, og nå kastet hun søren meg blomstene jeg har klart å ta vare på i TO måneder! De ser fantastiske ut selv etter at jeg var i Thailand i to uker, men mamma var tydligvis ikke enig.

Herreminhatt. Nå gikk mamma løs på kjøleskapet "for å finne pålegg til bagelsene":

Mamma: er den kyllingfileten her gammel?

Ida: nei.

Mamma: den kjøttdeigen her da?

Ida: ja.

Mamma: kalkunskinken er i hvert fall gammel.  

Ida: jaaaaaa! slutt. 

Mamma: næmmen, snus?! skal vi ha snus på brødskiva? 

Mamma får meg til å føle at jeg aldri burde bodd for meg selv. Er det en baktanke ved det?

blinde menn og asylvors

Pappa er søt, da. Etter en vellykket omvisning i den vakre leiligheten hvor han selvfølgelig fant feil på alle veggene og alt det der, satte vi oss på Kaffebrenneriet og tok en... Kaffe! Surprise. Da vi skulle gå derifra fikk pappa øye på en dame han har sett på tv, og da vi kom ut spurte han: var ikke det der, Aylar? Jeg døde en liten smule inni meg. Det var ikke Aylar, det var jo Triana Iglesias. Vel vel, der fikk vi det bekreftet igjen: vi jenter trenger ikke å sminke oss og ha nybarberte legger bestandig, for mannfolk får ikke med seg detaljene uansett.

For en familiedag! Nå kommer mamma snart på besøk, og hun har bestilt nyvasket gulv og rent sengetøy. Det var vel LITT mye forlangt, eller hva? Haha, men det skal bli. Så nå skal jeg sette musikk på full guffe og late som om det er sommern, for da har jeg så mye å leve for. 

Dette bildet er forresten et argument FOR å flytte. Et vorspiel skal ikke se ut som et asylmottak! Og da sikter jeg til PLASSEN.

daddy cool

Det viste seg plutselig at pappa som egentlig bor en og en halv time unna er i nabolaget, så nå er han på vei til meg for å se den nye leiligheten. Han argumenterte i en halvtime på telefonen i går for at jeg ikke skulle flytte, men jeg syns selvfølgelig at jeg knuste alle argumentene hans med glans. Det er tross alt ikke han som driter seg ut i cyberspace hver jævla dag, jeg fortjener å blakke meg på en fin leilighet. Dessuten kommer jeg ikke til å blakke meg. Jeg kommer fortsatt til å drikke morgenkaffe på Kaffebrenneriet - kanskje bare ikke hver dag. Kanskje jeg skal begynne å snike på trikken for å spare penger - de gir meg jo bot uansett, fordi jeg.... glemmer å stemple månedskortet mitt. 

I dag holdt jeg forresten på å bli drept av istapper for andre gang denne uka. Ta rasfare- flaggene alvorlig, altså! Jeg holdt på å slå opp med en venninne her om dagen, da jeg så at hun hadde vært festlig i fylla og STJÅLET et flagg:

konkurranse! vinn rosa laptop

God kveld, kjære lesere! : ) Da var det dags for en konkurranse, det takker vi vel ikke nei til?! Premien er en rosa Eee PC Seashell 1008HA, eller lettere sagt: en fancy, liten laptop!

 

1.      Last opp en stilig outfit for ”my Eee Outfit” – konkurransen her . Da delter du i nok en konkurranse og øker dermed dine sjanser for å vinne en mini-pc. Ved å følge linken kan du lage et ”magazine cover” med din outfit og samtidig treffe bloggere fra hele Norden!

2.      Legg så igjen en kommentar til dette innlegget der du skriver at du er med.  Send med konkurranselinken med din outfit (kopier linken og lim inn i komentarfeltet sammen med punkt 3) slik at jeg kan gå inn å se på ditt bidrag. Jeg velger ut den outfiten jeg mener skal vinne mini-pcen Eee PC Seashell 1008HA via bloggen min.

3.      Få også med svaret på dette spørsmålet i kommentaren – ”Eee PC Seashell 1008HA vant prisen for beste mini-pc 2009/2010. Hva heter denne prisen?” svaret finner du  herHusk å få med din e-postadresse.

Konkurransen varer til og med neste onsdag (altså i en uke), og den beste outfiten i følge meg, og rett svar på spørsmålet vinner en rosa Eee PC Seashell 1008HA fra ASUS! Lykke til, alle sammen!

kler jeg nøklene?

Nøkkelen til drømmeleiligheten min lå i hånda mi fortere enn jeg rakk å si "flytte". Jeg må bestemme meg innen et døgn, og selv om jeg er ganske bestemt på å flytte til den nye leiligheten, er det jo ikke... "barebare". Så da gjør vi det på den gammeldagse måten, og argumenterer for og i mot.

Argumenter FOR å flytte:

* Leiligheten er dobbelt så stor.

* Jeg må ha en større leilighet fordi jeg jobber hjemmefra, så den tells som kontor også.

* Gulvet og taket (rosetter og plass til lysekrone) er mye finere i den nye leiligheten.

* Leiligheten er en hjørneleilighet, og har det PERFEKTE blogge- og lesehjørnet!

* Dobbeltdører til soverommet. Oh my god, that is so sexy! 

* TRE varmeovner! Even more sexy, så kan jeg tine opp etter vinteren. 

* Masse garderobeplass med kurver og speil på innsiden.

* Leiligheten har allerede persienner på plass. Deilig, for sånne ting får jeg aldri gjort.

Argumenter MOT å flytte:

* Leiligheten er dyrere.

 Hmm.. Så hva tror dere? Blir det flytting på meg? Jeg trenger alltid at folk skal være overbegeistret når jeg skal gjøre slike avgjørelser, haha, så det er jo bra at mamma kommer på besøk i morgen. Ikke at jeg tror hun blir overbegeistret, og hun kommer mest sannsynlig til å tråkke rundt i det ene argumentet jeg fant MOT flyttingen. Jaja, vi får se : ) Kler jeg nøklene?

Iiiik, kjenner jeg blir komplett lykkelig hvis jeg setter i gang med denne flyttingen nå! Må bare vise dere et par ganske RELEVANTE bilder fra leiligheten!

Det nydelige blogghjørnet. In my heart!

Det fine taket! Og et skap, og soveromsdøren i det fjerne. 

visning på drømmeleiligheten

Om en time skal jeg på visning i drømmeleiligheten! Jeg husker lykken jeg hadde forrige gang jeg "fikk" leiligheten, hvor gøy det var å flytte inn, vise leiligheten til folk og kjøpe småting til badet, og jeg HÅPER virkelig det går min vei denne gangen også. Planen var jo egentlig å spare penger til å kjøpe leilighet, men denne leiligheten vil jeg virkelig ikke la gå. Har ringt, mast og sendt mailer i to dager om den nå, så jeg føler meg som et gnagsår, men man får ingenting om man ikke spør, ikke sant? 

Åh, jeg gleder meg! Og så blir jeg selvfølgelig ekstremt skuffet hvis det ikke blir som jeg vil. Ida nature, kaller jeg det.

jc- konkurranse!

Tenkte å tipse dere om en pheeet konkurranse! JC har for tiden en konkurranse gående hvor dere må svare på 3 enkle spørsmål, og så kan dere vinne JC- gavekort til en verdi av 1000 kr! Blir trukket ut 5 vinnere, så vinnersjansen er i hvert fall større en øøørliten.

Gå til konkurransen her

februar som var

Da var det en ny måned, og det er på tide å oppdatere februar som var! Det blir ikke lange oppsummeringen ettersom halve måneden gikk med til å sole flesket i Thailand, men jeg prøver : )

Nei, vet du hva. Jeg klarer ikke. Jeg er plutselig blitt verdens kjedeligste menneske, og har faktisk ikke en dritt interessant å meddele fra den siste måneden, bortsett fra at jeg har hatt en fantastisk ferie til Thailand og nesten blitt avholdsmenneske.

For et par måneder siden kunne jeg sikkert sluppet alle hemninger, og fortalt  om hvordan jeg sklei bortover isen på vei hjem fra byen mens jeg sang "gimme more" av Britney Spears i fred og harmoni, hvordan jeg dreit meg ut da jeg rotet med en "kollega" og hvordan jeg fantaserte om heftig romantikk med sjåføren på 12- trikken (for eksempel), men det er liksom ikke slik livet mitt er lenger. Og jeg er sikker på at mamma og pappa takker gudene som mest sannsynlig ikke eksisterer for akkurat det. 

Men hei, jeg liker ikke å være UINTERESSANT heller. Kanskje jeg snart må oppsøke farer for å ha noe å skrive om igjen. Den siste faren jeg oppsøkte var å følge tvanstankene mine, noe som førte til at jeg hørte på et HELT Basshunter- album på vei til Thailand. Det var smertefullt, men det måtte liksom gjøres. 

Jaja, så da blir vel dette månedens bilde!

på plass hos nettavisen

Gooood morning! Eller god kveld får jeg vel si, ettersom jetlagen min forteller meg at det er kveld. Ok, det var siste gang jeg understreker den jævla jetlagen. Jeg er i hvert fall på plass hos Nettavisen og jobber litt med side2blogg.no! Er det noen som følger med der, eller? : ) Og er dere flinke til å pinge innleggene deres?! Jeg håper selvfølgelig at så mange som mulig tar turen innom det fine bloggmagasinet vårt! Flere lesere = morsommere jobb!

Etter jobb i dag skal jeg sosialisere meg, tenk! Kamilla har invitert meg på hjemmelaget thai- suppe og Frustrerte Fruer, og jeg takker ikke nei til noen av delene. Har savnet min lille stupid!

Har forresten savnet de andre vennene mine også, og beklager at jeg har vært en hestedritt når det kommer til å ta telefonen og svare på meldinger etter at jeg kom hjem. Jeg har vært så opptatt av å... Sove.

jeg trodde jetlag var en hypokonder- greie

Jeg er så forvirra. Det kjennes ut som om jeg er en blanding av utbrent og fyllesjuk, og jeg tar meg selv i å tro at det tekniske har streiket når jeg ser på klokka. Hva, det klokkeslettet kan vel ikke stemme?!

Jeg har alltid trodd at jetlag bare er noe man diagnoserer seg selv med fordi man har vondt i ræva etter en lang flytur og har lyst til å være i fred, men nå merker jeg jo at det faktisk er som om hodet mitt ikke helt skjønner hva som skjer.

Det er jammen ikke ofte jeg sovner før klokka er ni på kvelden og våkner før den slår sju! Så, hva er den hemmelige kuren for å bli kvitt jetlag? 

Jeg tenkte i hvert fall å komme meg en liten tur ut av døra, ta en kaffe på kaffebrenneriet i 1. etasje, og kanskje rulle inn i et solarium. Denne gangen skal jeg opprettholde den lille fargen jeg har fått!

lønsj

Herregud. Jeg begynner å bli klar for å ta på meg pysjen og ha snorkemaraton, og det er ikke barne tv- tid en gang! Jeg har ikke godt av  våkne så tidlig. Tror kanskje jeg fortsatt lever i Thailand- tid! 

Nå har jeg i hvert fall akkurat spist lunsj, for spesielt interesserte. Kyllingsalat og hvitløksbaguett:

Og så har jeg vært på posten for å hente pakker. Postkassa mi var full av pakkelapper da jeg kom hjem, og dessverre var mesteparten av pakkene gått i retur. Men denne lå i hvert fall og ventet på meg, så nå er det ingen unnskyldning for hårete legger!

Deilig med ny høvel! Jeg har en confession to make: den siste måneden har jeg barbert leggene med høvelen til Lars Tangen som han glemte igjen da han var på besøk. Naiv som jeg er trodde jeg at han også kun hadde brukt den på leggene, men så kom jeg på andre tanker. ÆÆÆÆÆÆÆÆ!

side2blogg.no

I dag er det mandag, og det betyr at jeg er redaktør på Side2blogg! : ) Så ikke glem å gå inn og pinge innleggene deres, så kanskje de havner på forsiden. Gylden mulighet til å hove inn flere lesere! Blogges senere! 

Forresten: må bare skryte. Jeg våknet 06.50 i dag. Burde feires med champagne.