if you love the 90s

Mine damer og herrer! Jeg sitter med dundrende hode og feber og koser meg på jobb. Og det var alt annet enn ironi, jeg koser meg faktisk. Så lenge jeg slipper å sitte hjemme alene er jeg fornøyd. I dag starter min helg, og det gleder jeg meg til. I kveld får jeg overnattingsbesøk, i morgen reiser jeg hjem til Tønsberg for å feire mormors bursdag før jeg skal videre på konsert, på lørdag skal jeg være kreativ med Christopher og drikke vin med jentene – og på søndag. Ja, på søndag skal jeg gjøre meg klar for en ny og spennende uke. Så da vet dere hva jeg skal.

 

Forresten. Å si at jeg ”skal på konsert” var vel litt å underdrive. Jeg skal på ”We love the 90s”, et arrangement for oss som vil gjenoppleve den glade musikken som herjet på 90-tallet.

 

I morgen starter turnèen i Drammenshallen. Deretter går turen til Stavanger, Trondheim, Bergen og Ålesund. Lineupen ser ut som følger: 2Unlimtied, E-Type, Vengaboys, Dr. Alban, Infinity og Reset. Må jo bli moro! Flere som skal? Sjekk nettsiden her.

 

opp med knappen

Som jeg hater å bare henge hjemme uten noen å snakke med! Jeg er glad i hjemmet mitt, men det får være grenser. Det positive med det er jo at jeg innbiller meg frisk og føler meg litt bedre, selv om jeg egentlig er helt ødelagt. Men å sitte hjemme er virkelig helt uutholdelig. Ser på TV og spiser masse mat - for en livsstil! Minner meg om da jeg flyttet til Oslo første gang - bortsett fra tv-tittingen, da. MEN, nå begynner gullrekka på TV Norge! Pinlig å innrømme, men har gledet meg til det i hele dag. Endelig skjer det noe, liksom!

Ellers kan jeg jo nevne at jeg får besøk i kveld. Bare så dere ikke gråter av medfølelse der dere sitter. Og så har jeg sjokolade. Selv om jeg egentlig burde la den bli liggende i kjøleskapet. Er så mett at jeg har kneppet opp buksa. Matvrak. Syk. Forhåpentligvis jobb i morgen!

du vet at bloggen har tatt over livet ditt...

... Når du drar på et event bare for å ha noe å skrive om.

... Når du drar opp kameraet mens du sitter og trøster en gråtende og heartbroken venninne, knipser bilder og senere skriver et hjerteskjærende innlegg om hvor viktig det er å være en god venn.

... Når du tar bilde av maten din før du i det hele tatt rører den.

... Når du tar betalt for å gå på en restaurant i stedet for å betale.

... Når du har skremmende god kjennskap til Photoshop uten å ha gått noe som helst kurs.

... Når leiligheten din er så full av sminke og hårprodukter at du kunne forsørget hele venninnegjengen livet ut.

... Når tusenvis av mennesker som ikke kjenner deg syns du er TEIT.

... Når folk tar løpefart for å gjemme seg når du tar kameraet opp av veska på fest.

... Når du har fem tusen friend requests på Facebook, og du kjenner 7 av dem.

... Når venner ikke lengre spør hva du har gjort i det siste, hvordan det går eller hva planene framover er - for det har de jo lest på bloggen.

... Når det tar to og en halv time å lage middag fordi hvert eneste steg i matlagingen skal dokumenteres nøye.

... Når du sminker deg og bruker timesvis på utseendet sitt selv om du ikke skal utenfør døren.

... Når du har 12.596 bilder av deg selv i iPhoto og Photo Booth.

... Når du sitter på kafè med bloggere du egentlig ikke kjenner så godt og snakker om hvor teite andre bloggere er fordi dere ikke har så mye annet å snakke om. Typisk bloggere.

out of office

Ikke for å syte. Men i natt ble jeg superdårlig og klarte ikke å sovne før klokka seks. Jeg er så sur på kroppen min. Jeg kler godt på meg, drikker nesten aldri alkohol og har en helt normal kost - likevel løper immunforsvaret mitt og gjemmer seg, og jeg blir stående igjen og lar bassiluskene vinne krigen. DRITT. Men humøret er på topp likevel, så misforstå meg rett. Jeg har sminket meg og krøllet håret selv om jeg bare skal ligge på sofaen i dag. En ting jeg har lært av å ha et ubrukelig immunforsvar er nemlig at man ikke blir noe friskere av å ligge og syte seg enda sykere. Det hjelper ikke at man ser ut som en sliten rotte hver gang man går forbi et speil heller.

Så nå skal jeg få gjort det jeg kan gjøre fra sofaen, nemlig å svare på mail og jobbe med noe som skal bli sommerens prosjekt. C og jeg har spennende planer, så får vi se om vi får planene i boks denne gangen! Vi er så kreative og morsomme sammen, men vi er også store drømmere som er flinke til å planlegge MYE på en gang.

Hjemmekontor, here we go.

jeg husmorer meg

Aloha! Åtte timer på jobb igjen, jeg kjenner at jeg vender meg mer og mer til det. Okei, da. Jeg blir litt småsprø etter å ha sittet stille så lenge! Noen dager løper jeg mer rundt enn andre, i dag satt jeg veldig mye på rumpa. Den begynner å bli flat. Okei, da. Det var en løgn.

Jobb er gøy. Selv om arbeidslivet tar litt på. Blir skikkelig husmor, liksom. Når jeg kommer hjem holder jeg katten min med selskap, vasker tøy, lager mat, støvsuger, legger meg og drar på jobb igjen. Og så tar jeg mye kjipe bilder av meg selv om dagen, fniser og sier til meg selv at det "bloggligatorisk", og så fniser jeg litt igjen. Er det mulig å være så kjip.....

Disse bildene, for eksempel. De skildrer min arbeidsdag. Syns det var kjempestas da jeg fant den fine, blå fleecegenseren, og uten å bry meg om at jeg hadde øyenvitner, knipset jeg i vei. Sosiale antenner= knekt. Smoothien, derimot. Den var fantastisk. Jordbær og mango fra Bagel&Juice.

Og ellers, lager jeg som sagt mye mat. Det foregår helst slik, at jeg sitter på kjøkkenbenken og er deilig mens noen lager maten til meg. Og da vil jeg faktisk si at jeg har bidratt.

Neida, men seriøst. Jeg lager en del selv. Og her om dagen skulle jeg lage noe skikkelig godt da jeg hadde kveldsbesøk. En liten snack, om du vil kalle det det. Lakseruller. Og det ble sikkert kjempegodt! Problemet var bare at jeg kun klarte å spise èn etter å ha tatt i skinnet til laksen. Ble så kvalm. Åh... Man kunne jo ikke se på pakka at det var skinn bakpå fisken! Terningkast 1. Selv om det egentlig var veldig terningkast 6.

Og ellers kan jeg meddele at jeg har begynt å tenke på å kjøpe en kompis til Bella. Det har jo klikka litt for henne også, stakkar, nå som mor er på jobb hele dagen. Her, for eksempel. Her ser hun fotballkamp på TV, og jeg bare; neeei, Bella, det er ikke touch screen. Men hun fikk ballen i mål, da. Heia Bella. Heia Danmark!

Nei, nå får jeg husmore meg litt. Handletur!

spamglam

Åherrigud. Hadde glemt at jeg hadde blogg. Eller, egentlig ikke, men jeg får 5.000 spam-kommentarer om dagen som gjør det utrolig slitsomt å logge inn her. Noen tips til hva jeg kan gjøre for å slippe spam? På forhånd takk, før jeg klikker!

bambi hos neglhuset

Nå har jeg hatt vippeextensions i 7 måneder, og jeg får mange spørsmål om ikke det skader mine egne vipper. Så jeg tok et bilde nå, rett før jeg fikk nye vipper, som viser at det ikke har skadet mine i det hele tatt. Nå skal det sies at jeg vet at det er mange slurvete i bransjen, så jeg vil anbefale dere å undersøke nøye før dere skal ta vippeextensions. For å si det sånn, så vet jeg at det går et par vippeløse frøkner rundt i Oslos gater og angrer bittert.

Mine egne vipper, etter 7 måneder med vippeextensions.

Ett øye ferdig.

Sjekk Neglhuset for mer info og booking! Dessuten søker de ny negledesigner, så hvis det er noen der ute som kunne være interessert i å jobbe der, finner dere kontakt-info på siden. PS. Mannlige negledesignere er ekstra velkomne!

jeg er litt wonderwoman

... I hvert fall til meg å være. I dag har jeg jobbet i åtte timer, vasket hele leiligeten min, nå skal jeg ut og ta fredagspils, og i morgen skal jeg stå opp TIDLIG for å kjøpe stoff til gardiner sammen med mormor og morfar. Ikke verst, Ida, ikke verst. Så, ja. I morgen blir det systue her! Men nå må jeg løpe og få på meg kåpa, de andre har fått litt av et forsprang ettersom de dro ut rett etter jobb.

På Mucho Mas på Majorstua, et av mine beste Oslo-tips!

det er kleint...

... Når noen åpner en gave, og tar en ekstra kikk i papiret for å se om det ligger noe mer der, og så gjør det ikke det.

... Når han sier "det var deilig", og du hører feil og svarer "det er du og", og han sier "jeg sa at DET var deilig", og du bare "åja".

... Når man sitter på bussen og dagdrømmer, og plutselig oppdager at man sitter og stirrer en fyr i skrittet, og at man har gjort det en god stund, og at folk har begynt å legge merke til det.

... Når man har sagt har sendt en ubehagelig SMS fordi man helst ikke vil ta opp saken på telefon, og så ringer vedkommende opp, og så kan man liksom ikke late som man ikke har mobilen på seg.

... Når man sitter på cafè med en som veier 20 kilo mer enn en selv, og plutselig oppdager at man omtaler seg selv som tjukk for hver bit man tar av kaka.

... Når man sier noe stygt om noen, og det blir sagt "det er faktisk onkelen min".

... Når man tror man har lagt på røret, og sier "herregud, hun maser så jævlig", og så hadde man visst ikke lagt på røret likevel. "åh, hei, bare tulla, hehe".

... Når man går på et offentlig toalett hvor noen har hatt vondt i magen og glemt å bruke dobørsten, og så må man "rengjøre toalettet" så ikke andre tror at det er deg som har spist dårlig lunsj når du går ut derifra. (JÆVLFOLK!!)

... Når noen sier "du skylder meg 20 kroner" og andre hører det, og så kan man liksom ikke le av at tjue kroner bare er tjue kroner.

helt om natten, helt om dagen

I går kveld overvurderte jeg meg selv. Lagde hjemmelaget pizza, lo av masse TV-programmer, og før jeg visste ordet av det hadde jeg sovnet i en snodig stilling. Og som om ikke det var nok, så sov jeg på samme sted og i samme stilling hele natten gjennom. Så i dag våknet jeg med et lite hyl, for jeg skulle jo være på jobb klokka ni. Til min store glede var klokka tre på syv, og jeg kunne legge meg i senga og sove ferdig - i hele tre minutter. Det er sånne tre minutter man virkelig setter pris på.

I dag har jeg da, som dere sikkert skjønner, vært på jobb. Fantastisk dag. Solskinn og kjempefin utsikt fra kontoret får meg ikke akkurat til å sitte og furte. Dessuten har jeg så blide og søte kollegaer, så arbeidsdagene går jo som en drøm. Nå er jeg forresten ferdig med prøvetiden min, så det er i grunn ikke hemmelig hva jeg jobber lengre. Jeg jobber hos EF! Som i EF International Schools, som jeg var i LA med i november og oktober. Det er helt fabolous! Og til de som skulle lure, så jobber jeg med administrerende arbeid og noen ganger som "study advisor" som jeg så fint vil kalle det.

Nå sitter jeg hjemme i vinduskarmen og har akkurat skrevet ferdig spalten min til Det Nye, som kommer på trykk i mai. Jeg er IKKE fornøyd, så nå skal jeg gjøre som følger: sosialisere meg. Så nå har jeg tatt på meg skjørt, og skal bort til Lisa og drikke TO ØL. Ikke mer, for jeg har en lang arbeidsdag i morgen også. Men to øl er vel nok til å få meg både kreativ og søvnig, så da kan jeg komme hjem senere og skrive meg fornøyd og sove godt etterpå. Helt om natten, helt om dagen! Helt til i morgen...

Hade så lenge!

nudler er mitt brød og vann

For en herlig dag! Jeg har fartet rundt i hele dag og er egentlig ganske sliten, men nå er det virkelig VÅR ute, og været er så mildt. Jeg har ikke ord for hvor glad det gjør meg.

Akkurat nå sitter jeg og gafler i meg nudler og heller i meg vann. Nudler og vann er mitt brød og vann, altså maten jeg spiser når jeg ikke har noe annet, og når jeg er blakk eller ikke orker å gå ut døra. Men det er ikke derfor jeg spiser det nå! Jeg får nemlig middagsbesøk i kveld, og når jeg først skal anstrenge meg for å lage mat som smaker greit, gidder jeg jo ikke å være stappmett. Så mine damer og herrer; nudler og vann. Oppskriften trenger dere vel ikke.

Det sies at det er en first time for everything, og jeg skal ikke begynne å argumentere i mot. I dag kjøpte jeg nemlig støvsugerposer for første gang. Forrige gang støvsugeren min sluttet å suge skjønte jeg absolutt ingenting, så jeg tømte rett og slett støvsugerposen og satte den inn igjen. Funket fett, men er kanskje ikke så kult i lengden, i og med at støvsugeren (min) ofte inneholder glasskår. Men, ja. Ville bare skryte av at jeg har kjøpt støvsugerposer. Så nå tenkte jeg at jeg skulle støvsuge litt.... Snakkes!

den døde linjen

Hopper ut av senga, lysvåken og fire timer før jeg egentlig må. Tråkker inn i et par myke tøfler, drar gardinene til side og ønsker solskinnet velkommen med et smil. I gangen passerer jeg speilet, og jeg ser faktisk ganske greit ut - til akkurat å ha stått opp. Kommer inn i stua hvor solstrålene danser i vinduskarmen, og humøret mitt stiger. Lager mektig frokost og Espresso-kaffe på kjøkkenet, og plasserer meg ved vinduet for å spise en harmonisk frokost i fred og ro, mens jeg tenker at livet mitt kanskje har plettfri- og rosaboble-tendenser, sånn av og til.

Men i dag har jeg gitt meg selv en deadline. En falsk deadline på noe som har ekte deadline om to dager. Når jeg skriver "på bestilling" tar det mye lengre tid enn vanlig, ja, da er ting faktisk ikke ferdig før i siste liten. Det er selvfølgelig snakk om spalten til Det Nye! Og det er litt skummelt - for det er jo så viktig for meg. Nå har jeg tre timer før timeplanen min starter, så jeg får meditere meg selv inn i kreativitetens fargerike univers. I dag skal jeg ikke på jobb, men jeg har et møte og masse småting som må ordnes - og denne deadlinen, da...

fra kontor til kjøkkenbenk

Halloooo! Jeg kom nettopp hjem fra jobb, har jobbet i nesten 9 timer i dag, og likevel har jeg overskudd som en propell. Humøret er mye bedre, mistenker at det kan ha noe med det fine været å gjøre. Noen dager er jeg veldig enkel å blidgjøre, hehe. Når man våkner klokka syv til strålende sol er det liksom ikke så mange grunner til å se mørkt på dagen.

Nå skal jeg lage middag, og så skal jeg ut og kjøpe ved! Har lært meg å fyre i peisen - ikke verst, ikke verst. Å fyre i peisen er jo som å ha kontaktkort på strømmen, hehe. Stålkontroll på strømregningen som kommer - sånn cirka. Herlig at  det blir mildere vær ute nå, så slipper jeg snart å tenke på at jeg skal komme hjem til en iskald leilighet. Men ja... Middag. Vi "blogges"!

musikk og alvorsord

Takk for mange fine ord. Dere er jo bare verdens snilleste lesere! I hvert fall veldig mange av dere. Grunnen til at jeg aldri leser blogger er fordi jeg ikke tror på et ord av det som blir skrevet. Jeg vet at, i hvert fall de fleste, verken er så glade, lykkelige, perfekte og problemfrie som de framstiller, og da er det rett og slett uinteressant for meg. Så da tenker jeg; hvorfor skal jeg fake? Jeg har noen skikkelig sugne dager. Null livslyst, null selvtillit og veldig lite glede. Og slike dager har de fleste av og til, hvorfor late som noe annet. Hvorfor kan ikke folk bare erkjenne at det er slik det er og være en støtte for hverandre, i stedet for å balansere på en plettfri fasade og insistere på at boblen er så innmari rosa?

Nå skal jeg straks få meg til skjønnhetssøvn. Det trengs når man jobber nine to five, gitt! Tenk at jeg legger meg før midnatt og har tenkt til å stå opp sammen med sola. Blir nesten litt stolt - og så håper jeg at det snart er en naturlig ting for meg! Er jo blitt helt yrkesskadet av denne bloggingen, haha.

Men før jeg sovner inn for natten, har jeg lyst å dele to sanger med dere som jeg simpelthen ELSKER. Har hørt så mye på dem det siste døgnet at jeg sikkert nynner i søvne. Nicki Minaj er helt rå, og sangene er sikkert ikke fremmed for alle - men dere som ikke har hørt dem burde høre! Hør Right thru me her, og Save me her.

Nattaklem fra sytekoppen!

æ digge dæ, digge du mæ

Æ digge dæ, digge du mæ, hæ, digge du mæ, digge æ dæ. Haha, har fått den regla på hjernen etter at jeg så den på Dansken&Fingern. Er det flere av oss?

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. SLITEN. Jeg er så tett i hele hodet, at når jeg skal smile og si hei til folk, høres det ut som om jeg prøver å imitere en dårlig Langbein-latter. Skikkelig usjarmerende.

Nå skal jeg gjøre alle de tusen småtingene som skal gjøres, før jeg skal hoppe inn i 110% hvilemodus. Mitt aller største ønske er å bli frisk til jeg starter på jobb klokka 9 i morgen tidlig! Kjære Gud, liksåm.

det hender at speilet slipper til

Litt tidligere i dag hadde jeg en samtale med speilet mitt, og speilet sa som følger; Å, fy fader. Nå må du slutte å legge på deg. Folk ler av deg og snakker bak ryggen din fordi du er så feit. Ikke engang sminke kan dekke til det slitne trynet ditt, du har virkelig forfalt.

Så gikk jeg litt rundt og gråt høylytt mens jeg ryddet leiligheten og tente telys. To timer senere stoppet krokodilletårene, og jeg gikk tilbake til speilet for å svare på tiltale.

Hør her, dumme speil. Du plager meg hver dag, hvor enn jeg går. Noen ganger er jeg så opptatt av hva du skal mene om meg at jeg ikke tenker på annet. Ja, kanskje jeg har lagt på meg litt, og kanskje ansiktet mitt ikke passer inn på coveret av et magasin, men det er helt greit. Jeg vil at du skal slutte å terrorisere meg. Dessuten får du meg til å se tjukkere ut enn jeg er. Du er en dritt.

Det er en sånn dag. Deppesøndag, typisk jentesøndag. Jeg er så lei meg, og føler at verden raser sammen for hver minste ting. Og samtidig er jeg veldig bevisst på hvor teit jeg er, men det er vanskelig å heve seg over det. Jeg er glad for at jeg er ung og har mange fine år foran meg, men noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg var 40, lykkelig gift og drev med bokklubber og hjemmegartneri i stedet for å drikke-vin-og-prøve-å-passe-inn-i-denne-kyniske-dritt-verdenen som 20-åring.

Ellers har helgen vært fin. Det var kjempekoselig med besøk, selv om jeg har vært dritdårlig. Feber, forkjølelse og antibiotika har rett og slett tatt rotta på meg, sikkert også derfor jeg er litt depp. Vil jo selvfølgelig være verdens beste vert, men det er ikke enkelt når hodet har reist til månen. I går var jeg så dum og vågal at jeg skulle drikke vin, det gikk jo ikke. Så jeg lå på rommet mitt og sov, mens det var full fest i stua. For en fulltreffer! Og i dag er alle tingene mine BORTE, jeg finner ingenting. Var det en tyv her i går, eller har jeg bare rotet bort alt?

Nå tenkte jeg å gjøre det beste ut av det lille som er igjen av kvelden. Begynner endelig å bli i litt bedre humør. Får besøk og skal lage middag, krysser fingrene for en bra film også.

Forresten! Ny "pelsjakke" fra Filippa K. Jeg er litt skeptisk til den, ser jo ut som en stor bjørn i den. Beholde eller gi videre? Den var ikke akkurat gratis, så vil ikke la den henge i skapet.

PS. Bloggen er like syk som meg, og den nekter å samarbeide. Så dette innlegget er egentlig fra i går, søndag.

værsåsnill og pass på meg

Å ha en person som passer på seg når ikke mor og far er i nærheten er gull verdt. Når jeg blir syk eller dårlig på en eller annen måte, blir jeg som et lite barn igjen. Drukner i selvmedlidenhet, og trenger trøst, kjærlighet og omsorg. Haha. Synd men sant.

I går følte jeg at jeg fortjente en bloggfri dag. Og da fortjener vel også dere et bilde av hvordan jeg så ut da jeg våknet.

Finn èn feil. Haha, jeg må nesten le. synd syns jeg på meg selv. Visdomstenner gjør virkelig vondt, og det gjorde ikke mindre vondt å ligge på tannlegebenken mens de stakk hull i det betente tannkjøttet mitt. Vurderer å joine en støttegruppe for folk med visdomstenner, eksisterer det? Shit, jeg er så sytekopp.

Men jeg fikk i hvert fall en antibiotikakur, og da kan det jo bare gå en vei. Så etter en halv dag med hylgrining på sofaen, en del smertestillende og litt antibiotika, var jeg i hvert fall i form til å bevege meg. Tilbake til å bli passet på. God middag ble laget, stearinlys ble tent, og resten av kvelden ble faktisk nogelunde vellykket. Selv om det var en kamp å spise måltidet uten å tygge på feil side, og uten å sikle. Så mye styr for en TANN....

Bella ville også passe på sin sytete mamma, men hun bidro ikke med stort mer enn syting selv. Stalker-katt som hun er blitt, satt hun selvfølgelig på stolryggen mens vi spiste.

I helgen får jeg besøk av Daniel og Marius som kommer kjørende fra Fredrikstad. Vi har planlagt dette i over en måned, så det er jo så TYPISK at jeg skal bli dårlig og gå på medisiner. Det smarteste hadde kanskje vært å utsette besøket, men ikke søren. Savner morroklumpene mine så mye, og dessuten er det slik at det aldri passer for begge parter å treffes. Så da får de heller ta til takke med en Ida som ikke er like festlig som vanlig, og en Ida som ikke drikker mojitos. Det blir uvant for gutta tror jeg, hehehe. Men vi skal nok klare å kose oss! I kveld skal vi spise taco og se på film, så nå skal jeg ut og handle inn.

... Og så vil jeg bare skryte på meg at jeg ser litt bedre ut i dag enn i går. Vil ikke at dere skal klikke dere ut av bloggen med det første bildet i dette innlegget i hodet. HE-HE, og farvel for denne gang.

the winner takes it all

Vinneren av konkurransen jeg hadde i samarbeid med Yves Rocher er Therese Kristina. Ikke bare fordi hun deltok i konkurransen, men også fordi hun er så søt og bestandig skriver hyggelige kommentarer på bloggen min : ) Send meg adressen din på mail, så får du et lite hjemmespa i posten. Gratulerer!

i love you, tv norge

Det skal ganske mye til for å få meg til å sitte og se på TV en hel kveld midt i uka. MEN, TV Norge skal ha skryt. Ikke at det er positivt at jeg klistrer meg til TV-skjermen, men de har virkelig en del gode programmer for tiden. Og spesielt i dag! Så fra nå av heter det bare TV Norge-onsdag, hehe. Her er gullrekka dere bare se i kveld:

Total Blackout kl. 20:30. Enkelt og greit, deltakerne gjør masse gøy i mørket, og reaksjonene deres er virkelig priceless. Vet ikke om det var fordi en bekjent av meg deltok at jeg holdt på å knekke sammen av latter, men jeg gir det enda en sjanse i kveld. Hadde dere turt å delta? Jeg vet at det hadde klikket for meg i mørket, i hvert fall.

Bingobanden kl. 21:30. Gamlinger som gjør rampestreker med skjult kamera. Hadde faktisk enda større forventninger til dette showet, og minus for at reaksjonene til ofrene blir overdøvet av musikk. Men man trekker da på smilebåndet, og dessuten er moren til Linn Skåber en del av banden. Og da må man jo se!

Roast fra Chat Noir kl.22.30. Hva skal jeg kalle det? Et talkshow? I hver fall, Roast består av et panel som består av nogenlunde kjente personer som griller hverandre og snakker nedsettende om hverandre. Rett og slett morer seg noe jævlig på hverandres bekostning. Og hver uke har de en hovedgjest som blir rakket ekstra mye ned på. Herlig, herlig, passer min humor ypperlig!

Kongsvik Undomsskole kl.23:00. Helt fantastisk! Lene Kongsvik Johansen har virkelig satt seg inn i alle rollene som finnes på en ungdomsskole, og både lærere, rektor, bimboer og nerder er så gjennomført bra spilt.

Har dere sett disse programmene? Hvilket er din favoritt?

du din jævel

Jeg skal si dere det, at jeg bør bli jævlig klok av denne visdomstanna. Ellers forstår jeg ikke helt hvorfor den driver og plager meg. Det er ikke lenge siden den bøyde seg for en antibiotika-kur og sluttet å plage meg, men nå er helvete altså tilbake. Hele tannkjøttet verker, og bare å smile er en belastning. Smiler stort sett hele tiden, jeg. Om det så er for å være hyggelig eller om jeg ser at noen faller og slår seg. (...)

Så i dag gikk jeg tidligere hjem fra jobb - noe som plager meg. Nå sitter jeg bare i sofaen og tenker på at jeg egentlig skulle vært på jobb. Å sutre over en tann er noe jeg vil sammenligne med en fullvoksen mann som løper fra en edderkopp, men hello. Visdomstann kan være så vondt atte fy. Har heldigvis fått tannlegetime i morgen tidlig, så det gjelder bare å holde ut!

Nå skal jeg prøve å legge meg ned og hvile hodet litt, selv om det er full fest og tannpinende techno-dunk oppi der. Og så skal jeg prøve å skrive litt på min neste spalte i Det Nye. Det er noen andre som står for spalten i april, så min kommer ikke før i mai. Så vet dere det : )

makan til mas

God ettermiddag! Arbeidsdagen er over, og middagen er handlet inn. Likevel er det tusen småting som skal gjøres i leiligheten før jeg kan "slenge beina på bordet". Føler på meg at jeg kommer til å fikse småting helt til jeg flytter ut, denne leiligheten er liksom så gammel og uoversiktelig i forhold til de andre jeg har bodd i. Oppdager hele tiden noe nytt, så to-do-listen blir bare lengre og lengre.

Dere spør så mye om Bella. Så her har dere Bella, ved frokostbordet i dag. Og nå kommer dere overbeskyttende dyrebeskyttere sikkert til å bli kjempesure, men jeg er SUR på Bella i dag. Hun er så mammadalt at hun labber etter meg hvor enn jeg går, og hvis jeg går i dusjen og lukker døra etter meg, står hun utenfor og skriker og hopper på døren. Høres ut som et lite barn som gråter! Og ja, tenk om du hadde hatt en liten unge, Ida! Det har jeg ikke. Jeg har en katt som er over ett år gammelt, på tide å vokse opp. Kanskje hun er deppa fordi jeg har begynt å jobbe? Dårlig kattemor...

Nei, nå får jeg komme meg i gang her. Har STORE planer om å lage god mat og se på TV i kveld, i morgen skal jeg tidlig opp. Takk for alle tips om internettleverandører, keep it coming!

nabo, du har bestilt ræva internett

Nå har jeg et lite spørsmål til dere. Det som er så greit med å ta det her i den fulle offentlighet, er at andre som kanskje lurer på det samme kan hente hjelp i kommentarfeltet. Så here we go:

Jeg har jo flyttet inn i ny leilighet, og må selvfølgelig bestille internett. Har aldri gjort det før, og aner verken hva det koster eller hvem som har de beste dealene. Null peiling, rett og slett. Tidligere har jeg nemlig vært så heldig og "funnet" internett, hehe. Fy fy, jeg vet. Men i dag morges fant jeg meg selv hamrende på veggen, mens jeg ropte; nabo! Du har bestilt RÆVA internett! Nesten.

Så det jeg lurer på er; hvilken nettside bør jeg gå på for å bestille internettet mitt? Er det noen som kombinerer slik at man kan bestille både internett og TV-kanaler i samme pakke? Herregud, jeg er så gammeldags. Har virkelig ikke peiling.

Back to work, setter stor pris på hjelp! : ) Fortell meg også gjerne hvilke leverandører jeg bør holde meg unna.

jeg gjør det bare ikke

En lattermild dag med festlige venner er en dag well spent, spør du meg. Jeg har tilbragt sikkert fem timer på IKEA med Christopher og Christine, og nå er jeg så sliten at jeg ligger flat som en pannekake.

Vi startet opp med en middag på IKEA, noe som alltid er veldig greit og velsmakende. Heia IKEA-kjøttboller med potet og brun saus! Vi er vel ikke de eneste som gjerne nyter en gormètmiddag i restauranten når vi først har somlet oss på IKEA?

Christopher: Ida, du må rydde av brettet ditt. Ida: Hallo. VET du hvem jeg er? Jeg GJØR det bare ikke. Og så lo vi godt da vettu, for i frykt for å få kjeft i form av "hvem tror du at du er"-kommentarer, labbet Christopher pent bort til kjøkkenet med matbrettet sitt. Det samme gjorde Christine, men den buldrende latteren min sørget for at alt falt av brettet hennes. Refererer til bildet.

Og så lo vi helt til Christopher åpnet en tube med IKEA-solkrem som luktet driiitgodt, og sprutet halve tuben i trynet mitt i et forsøk på å la meg få oppleve den friske duften. FAEN! Han fikk igjen. Solkrem i øyet, ingen slager. Solkremen drepte definitivt den gode stemningen. Helt til...

... Christopher skulle på sengejakt. Hahahaha. Da ble jeg i godt humør igjen. Og så fikk jeg kjøpt sånn cirka 70% av alt jeg skulle kjøpe, så det var jo en suksess. Helt til vi skulle få alt inn i bilen. Bilturen hjem vil jeg ikke gå nærmere inn på, men jeg er glad jeg overlevde, og til neste gang har jeg lært at det ikke funker å være tre stykker som "storshopper" når vi kjører Christophers bil. Takk for en knakandes festlig tur!

I morgen skal jeg på jobb, så nå skal jeg "skynde meg å kose meg" i min nye IKEA-stue før jeg hopper i køya. Og jeg har fått alle kommentarene deres til spa-konkurransen, altså. Tar meg bare litt tid å få godkjent alle : ) God natt!

you can hang with me

Okai, da er jeg klar! Har klart å overtalte frøken Lövendahl til å bli med meg både på IKEA og H&M Home. H&M har jo nå interiør-butikk i Bogstadveien, gleder meg som en liten unge til å sjekke den ut! Håper ikke det er overprized - det er jo H&M. Noen som har vært der?

Jeg har laget en handleliste! Alltid smart å ha en, slik at man ikke kjøper alt mulig surr man ikke trenger. Selv om det kan forekomme uansett... Here it is.

Usikker på om jeg får handlet alt i dag, for jeg har verken bil eller en macho mann med meg i dag, som kan bære de "tunge" tingene. Ikke alt er like viktig heller, men det skal i hvert fall være på plass innen uken er omme - tror jeg.

Nå må jeg komme meg avgårde til  Bogstadveien, der den store handlerunden starter! Vi blogges senere. Og så knipser jeg et par bilder av meg selv i nuet, siden det er bloggligatorisk.

luksus i pysjen

For en deilig helg jeg har hatt! Etter en noe sjanglende Skåber-og-vin-kveld hjemme hos Helene, tok jeg det veldig rolig resten av helgen. Ryddet i heimen, gikk noen turer, hadde besøk, lagde masse god mat og så masse på film. Så nå begynner leiligheten min nesten å føles som et hjem, selv om den er langt i fra ferdig. Jeg har ikke en gang fått opp gardiner eller bilder! Og sofatrekk har jeg heller ikke somlet meg til å kjøpe. Så ræva i gir, mest sannsynlig IKEA i dag, om jeg får med meg noen!

En veldig avslappet meg, som nyter synet av at to flotte karer lager en fantastisk middag. Haha, det er hva jeg kaller luksus i pysjen!

Jeg har fri fra jobben i dag. En helt fantastisk dag, med solskinn og alt! Jeg føler meg så lett til sinns i dag, og har planer om å få gjort mye. Så da krysser jeg fingrene for at planen funker.

vinn ditt eget hjemmespa

For litt siden tipset jeg dere om at dere kan delta i en konkurranse og vinne en spatur til en verdi av 38.000 kroner. Det kan dere fortsatt gjøre her.

Men nå kan dere også vinne det dere trenger for å kjøre i gang deres eget hjemmespa! Produktene er sponse av Yves Rocher, og alt dere trenger å gjøre er å skrive noe i kommentarfeltet på dette innlegget. Good luck!

EDIT: KONKURRANSEN ER AVSLUTTET, TAKK FOR AT DERE DELTOK :)

spaltedebuten

Som jeg drev og skrøt av for en stund siden, er jeg blitt en av de faste spaltistene i Det Nye. Den første spalten min kom ut 4. mars, og jeg er kjempestolt!

Hvem har lest den?! Hva syns dere?

det er fredag

Å være på jobb på en fredag er egentlig helt fantastisk. Det kribler i beina etter å løpe ut i det for-en-gangs-skyld-fine været, og planene for kvelden er så bra at jeg bare sitter og smiler. Å ha en fin helg foran seg gir virkelig energi!

Nå er jeg altså ferdig for dagen, og etter 8 timer på kontor skal det bli deilig å komme seg hjem i dusjen! Som jeg nevnte blir det Hjerte-til-hjerte- og vinkveld i kveld! Åh, så topper vi avslutningen på arbeidsuken med "Seeking  Bromance" på radioen, min yndlingssang for i dag! Håper alle har en fantastisk helg foran seg : )

working nine to five

Jaja, dere. I går tok jeg Taylor Swift i hånda. Jeg gikk fra å være litt careless til å bli potensiell superfan. Hun er så søt og jordnær - og ikke minst flink til å synge live, i motsetning til mange av sine skrikende kollegaer. Jeg er lettet over at flere av vennene mine også skulle på konserten, ellers ville jeg sett ganske tapersk ut der jeg løp rundt halve salen for å få tatt på frøken Swift. Det gjorde jeg kanskje uansett.

Ellers tok jeg to øl i går, ble kake, og gikk alene hjem og sovnet i senga med katta mi som hodepute. Og så var det jammen helt greit å stå opp klokka sju for å dra på jobb.

Åh, hallo. Selv om jeg syns det er gøy, tåler jeg tydligvis ikke å jobbe ni-til-fem. Jeg har blitt så distrè når arbeidsdagen er over at jeg surrer med ALT - spesielt med telefonen. I går, da jeg var ute på et lite oppdrag for jobben, ringte jeg en venninne i stedet for sjefen, og la ut om at "jeg finner ikke ditt og datt", før venninnen min bare; eeeh, hva mener du nå? Og i dag ringte jeg min gode venn Kjetil, noe jeg ikke var klar over. Jeg trodde jeg ringte en annen. Og før Kjetil hadde fått sagt et ord, hadde jeg lagt ut i lange baner om at "nå som jeg har lagt meg flat og unnskyldt meg syns jeg faktisk du kan gjøre det samme, og blablabla. Etter ett minutts babling fra min side, hører jeg en spak stemme fra andre siden; hva mener du? Du vet at du snakker med Kjetil, ikke sant? ÅÅÅÅH! Kan ikke folk begynne å si navnet sitt når de tar telefonen, så slipper jeg å ligge i fosterstillig og rødme i to timer hver dag?

Ida, Evelyn, Kjetil og meg på Cafè Con Bar! Utrolig hyggelig cafè/bar/restaurant dere burde sjekke ut, ligger på Grønland, ikke så langt fra Oslo Spektrum. Jeg var stamkunde før, har bare vært utrolig lite på Grønland den siste tiden. Men i går satt vi der både før og etter konserten, var utrolig koselig! Vi er alle fire STORE Linn Skåber- fans, så vi planla rett og slett Skåber-kveld i morgen. Altså: vin og Hjerte til Hjerte på DVD. Herlig!

Ellers har jeg funnet mitt nye favoritt-lunsjsted. Sånn bortsett fra Star Sushi. BOCATA! Etter at jeg fikk det servert på et personalmøte på jobben, har jeg gått innom der så å si hver dag! Sykt herlige rundstykker og bagels. Prøv bagel med scampi eller rundstykke med laks og reker!

Yummi!

Jeg kom akkurat hjem fra jobb, og jammen har jeg ikke gode venner som drar meg rett ut på middag! Akk... Elsker livet! Og så et obligatorisk bilde av meg PÅ jobb! Da er det snart klart for gjettekonkurranse på hvor jeg jobber, hehe.

klar for litt cøntrypop

Etter en morsom dag på jobb, går turen rett til Oslo Spektrum! Skal samles med gode venner og se Taylor Swift, så det blir kos. Selv om jeg ikke er noen overivrig TS-fan. Blir sikkert gøy for det! Egentlig burde jeg vært hjemme og flyttet på plass ting, men nok flytting i det siste, og alt for lite moro med venner. Pappeskene får stå og sole seg i hverandres glans i noen dager til!

... Kom nettopp på at jeg skal være på jobb klokka 9 i morgen, så i dag blir det bare "moro". Ikke "fest og moro". Hoho, kanskje like greit.

Teltet jeg har på meg er fra Nelly.

lets talk about hair

Ettersom jeg har testet mye av det beste som finnes av produkter og behandlinger, er det ikke mye som overimponerer meg lenger. Men her om dagen var jeg så heldig å få komme til Ruhs frisørsalong i Oslo, for å sette på extensions.

"Extensions, ja", tenker du. Det samme tenkte jeg. Det er ikke lenge siden jeg mistet så å si alt håret mitt da jeg hadde punktfester i hele hodet, og jeg lovte meg selv å aldri gjøre noe lignende igjen. Men så hørte jeg om Hair Talk, og tenkte at det nesten hørtes ut til å være for godt til å være sant. Og da må man jo prøve!

Systemet består av 100 % ekte remy hår, som er montert på ultratynne fine selvklebende strips, som limes direkte på ditt eget hår.

Altså, jeg har ikke ORD. Det tok under en time å sette på alt håret, håret er av super kvalitet, og når man stryker seg over håret kan man så absolutt ikke kjenne at man har extensions. "Teipene" som håret sitter på er så tynne og fine at det rett og slett kjennes ut som ens eget hår. Jeg var så positivt overrasket at jeg bare satt og gliste hele frisørtimen, hehe. Og jeg er ganske bombesikker på at alle andre typer extensions kommer til å "dø ut" - for hvorfor skal man velge noe som skader håret og tar en halv dag å sette på, når det uansett ligger i samme prisklasse? Hair Talk er rett og slett en genial måte å ha langt hår på, mens man sparer sitt eget.

Menneskene på Ruhs frisørsalong var flotte mennesker, herlig miljø og helt ny salong på Frogner. Tenk å ha sin (nye) faste frisørsalong som nabo! Helt fantastisk. Det var dyktige Benedicte Evensen som fikset håret mitt. Hun driver også med opplæring og kursing i Hair Talk, så om frisører ønsker å vite mer kan de ta kontakt med henne.

All kontaktinfo og annen informasjon finner dere på Facebook-siden her! For å få prisinfo må dere også ta kontakt selv.

Her kan dere se forvandlingen, hehe. Mye av selvtilliten sitter i håret spør du meg! Føler at jeg blir en helt annen med lengre hår. Sånn, overfladisk mener jeg. Jeg skal ta noen bedre bilder av håret til dere senere, det blir jo veldig annerledes når det er vasket og stylet.

In the making! Her kan dere se hvor usynlige de små "teipene" er.

Min dyktige frisør, Benedicte.

Og her ser dere salongen, som ligger i Erling Skjalgssons gt. på Frogner. Fab, fab!

Noen av dere lesere som har prøvd/hørt om Hair Talk? Hva er deres erfaringer, i såfall? Eller er det noen som kunne tenkt seg å prøve det? Jeg anbefaler det i hvert fall på det varmeste, og kommer ikke til å slutte med det før mitt eget hår er like langt som Rapunzel sitt.

jeg er ikke død

Joda, jeg er nesten det. Jeg er nemlig hjemme i Tønsberg for å hente ALLER siste flyttelass! Og det innebærer jo så klart at jeg tømmer lagerboden jeg leide da jeg sa opp leiligheten og reiste til LA. Jeg er sjokkert over hvor mye klær og ting jeg har! Sikkert 46 sekker og kasser, med både kjære og ikke-så-kjære eiendeler.

Jeg er vel kanskje ikke den eneste som utsetter å kvitte meg med klær, og tenker at jeg sikkert får bruk for det (kommer til å passe inn i det) igjen, en vakker dag? Vel, det er bullshit. Det er bare å kaste! Jeg har i hvert fall brukt et døgn på å kaste Killah Babe-bukser i str 25. 5 sekker som skal gis bort, 7 sekker som skal kastes og 2 sekker med fine ting som jeg vurderer å selge her på bloggen. Om jeg våger. Å selge ting på bloggen virker så fattig, men jeg har fått med meg at det blir gjort en del, hehe. Men hvorfor skal ikke andre få glede av ting jeg ikke passer eller får bruk for?

Jaja, nå skal vi stappe alt inn i den store, morsomme bilen og kjøre avgårde. Pappa har til og med kjøpt fire poser ved til meg, så i dag skal det fyres opp også! Gleder meg til å kose meg foran peisen. Og så gleder jeg meg til å vise dere noe HELT fantastisk jeg har gjort med håret mitt! En skikkelig revolusjon, hehe. So long!hemsedal, testostoron og festrakett

Da var langhelgen på Hemsedal over, og selv om jeg ikke gråter over å være hjemme igjen, har jeg hatt det veldig gøy. Å være eneste jente på hytte med 10 bråkete, rotete og festglade gutter var en ny opplevelse, dere kan tro jeg er sliten. Dessuten er det veldig deilig å kunne bruke et bad som ikke lukter gårsdagens middag til enhver tid. Ikke at jeg har vært noen engel som har sittet med beina i kors jeg heller, man har jo ikke noe annet valg enn å være en av gutta.

Den blå buksa baki der selges forresten til høystbydende. Rumpa på den mangler, men ellers kul.

Afterski! For noe drit. Folk stod på bordene i stedet for å sitte på dem, og så kastet de den svindyre ølen rundt omkring seg - så jeg ble selvfølgelig klissvåt, klissete og sur. Dessuten er vel afterski stedet hvor mora og faren din blir drita og danser dirrrrty på en måte de aldri ville gjort ellers. Ikke for å være negativ altså, men for en samling av tapere.

Meg i bakken..........

Her ser dere den berømte festraketten under making. Oppskrift: 1 liter vodka, 1 rosèvin og 2 energidrikker. Jævlig tåpelig. Gutta helte den i seg som om det var en iskald cola, og endte i skikkelig usexy fyll og oppkast hos flere. Så siste kvelden var jeg edru barnevakt - egentlig like greit, da jeg våknet opp i dag og var i MYE bedre form enn resten av gjengen.

Og så.... En av de få gangene jeg våget meg inn på badet for å dusje (med klype på nesa), fant jeg dette ved siden av do. HVA?! Hvem er det som leser min fabelaktige spalte på DASS?!

Jeg vet ikke når jeg skal til fjells neste gang, men jeg må si at det ikke var så ille som jeg hadde trodd, med litt snø og fjelluft. Nå er det i hvert fall Oslo og sushi til kvelds som gjelder, ganske upåklagelig.

vinn en spatur

I samarbeid med Yves Rocher skal jeg nå være med på å dele ut en spatur til en verdi av 38.000 kroner! Skulle aller helst vært med og delta i konkurransen, og det regner jeg med at dere også vil.

Konkurransereglene er enkle og greie! Alt dere må gjøre for å være med i konkurransen, er å gå inn på nettsiden, velge fire venner på Facebook og begrunne hvorfor akkurat din jentegjeng skal vinne.

For de som ikke stikker av med førsteplassen, er det mulighet til å vinne mange deilige produkter fra Yves Rocher!

Spa for meg betyr Thailand. Åh, da jeg var der i fjor ble jeg virkelig introdusert for noen skikkelige spa! Har aldri følt meg så behagelig ren og pen som da, kunne bodd på et spa.

gutta på tur med ida i bur

Ja, da var jeg på fjellet da. Mot alle odds. Med 10 karer, nitti sixpacks med øl og et toalett som lukter vondt store deler av døgnet. Formen er ufin, så i dag ligger jeg inne og jobber litt mens gutta er i bakken og får utløp for litt energi. Kanskje jeg våger meg bort på afterski etterpå, og later som om jeg har vært like sporty som dem. Drikke øl og le, det kan jeg. Stå på snowboard - det kan jeg ikke.

Men vi bor i en kjempefin leilighet i Hemsedal, med balkong og ... Fjellutsikt. Håper ikke det blir snøskred, for å si det sånn. Da kommer nok ikke den slitte etterveksten min til å stikke opp en gang, tenker jeg.

Følg med i neste episode av "Ida gjør ting hun ikke kan", liksom.

dear dayplanner

Jeg har fått en del spørsmål om den fine dayplanneren min! Og ettersom det muligens er den mest nyttige sponsorgaven jeg har fått hittil i år, må jeg jo fortelle. Den er fra Tryckdig.Se, og koster 249,- + porto.

Av en eller annen grunn stoler jeg ikke helt på elektronikken, og er veldig opptatt av å ha en dayplanner som forteller meg sort på hvitt hvor jeg skal være til hvilken tid. Har jeg ikke det, går jeg helt i surr. Dayplanneren fra Tryckdig er ekstra fin fordi man kan gjøre den personlig, og man designer hele almanakken selv. Her kan dere se litt nærmere hvordan min ser ut.

Forsiden laget jeg bare i Photoshop og lastet opp på Tryckdig da jeg designet almanakken, så den kan se ut akkurat slik du ønsker. Noen velger å pryde den med trynet sitt - jeg valgte en litt annen variant....

I starten av boka kan man legge inn de bildene man ønsker. Jeg har valgt å ha bilder av mennesker (og dyr) som betyr mye for meg. Kjempekoselig å se sine nære og kjære hver gang man stresser for å finne ut hva man har glemt.

Skal ikke skryte på meg å ha et veldig trangt tidsskjema, men.

Stort pluss for ukens to-do og ukens trening! Denne uken ser jeg at jeg skal kjøpe Det Nye, blant annet. Hvorfor det montro... Trening blir det dessverre lite av. Og så et lite minus for at dayplanneren er svensk, men det løser seg. Tjenare!

her går det sakte unna

Herreguuud, for en kjedelig dag. Har sittet og sett i veggen alene i hele dag, uten Mac og uten TV.  Ikke at jeg ser på TV uansett, men ja. Alt er bedre enn en hvitmalt 80-tallstapet. Har sagt til meg selv 2495201 ganger i dag at jeg ikke får lov til å bli skikkelig syk, og det ser ut til å hjelpe. Jeg er i hvert fall i bedre form enn jeg var i dag tidlig. Og nå har jeg dratt enda en varmovn inn på soverommet, hei minusgrader!

Med leiligheten går det sakte. Jeg får ikke resten av møblene, klærne og tingene mine før ut i neste uke, så da gidder jeg ikke å begynne å kjøpe inn nye ting til leiligheten før det heller. Kan jo være mart å se hva jeg har fra før, jeg har så mye jeg helt har glemt at jeg har kjøpt. Så, ja. Det går ikke unna akkurat. Middagen spiser jeg på gulvet, og regelen er slik: de som hjelper meg i leiligheten får bestemme middag. I går ble det Peppes.

Søstra mi...

Knipset noen mobilbilder av kjøkkenet. Der mangler jeg i grunn bare spisebordet mitt og noen bilder på veggene, så er det klappet og klart til middagsselskaper og elendige kokkekunster. Haha, neida. Jeg er faktisk ikke så verst på kjøkkenet. Kjøkkenet er helt nytt. Ikke akkurat et slikt kjøkken jeg ville kjøpt om jeg kunne velge, det er litt for mørkt for min smak.

Under her ser dere soverommet. Bortsett fra å legge på plass klær har jeg ikke begynt på det en gang, men det er et veldig fint rom som har mye potensiale. Masse skapplass, samt et innebygd skap, får jeg lov til å kalle det walk in closet? Gleder meg til å få gardiner, bilder og andre småting på plass!

Nå skal jeg legge meg! Skal på jobb i morgen, og etter jobb reiser jeg til fjells. HAHA! Har du hørt på maken. Ida Wulff på fjellet er som en hest på sykkel - det funker bare ikke. Jeg hater snø, kulde, vinterklær og alt som hører med. Så vi får se, da - om jeg overlever.

Tannbørster til overnattingsbesøket

Hei og hopp! Jeg har ikke Mac og Internett i leiligheten nå, så det blir mobilblogging på høyt nivå. I dag har jeg vært på den kinesiske ambassaden (i jobbsammenheng), det var en opplevelse i seg selv. Begynner å få på følelsen at ingen asiatere liker meg, jeg får alltid en kald skulder og et nebbete svar. Hehe, men for alt jeg vet kan det være tilfeldigheter. Etter at jeg hadde vært der måtte jeg dra hjem og legge meg, er i skikkelig dårlig form i dag. Men det kjennes ut som om det gir seg fort. Håper i hvert fall det, for i morgen SKAL jeg på jobb, og i helgen skal jeg på fjellet! Å dra på jobb er den sunneste hverdagsmedisinen jeg har vært borti.

På vei hjem til ullpleddet klarte jeg å tvinge meg selv til en tur på butikken. Jeg elsker jo egentlig å handle i matbutikk, men i dag var det mer som tortur. Helt til jeg fant ut at ICA hadde 10-kroners marked! Haha. Sånt er gøy. Og selv om ikke alt på listen min kostet 10 kroner, så følte jeg meg ganske fornuftig da jeg la varene på rullebåndet. Dagens middag ble kyllingpølser. HVORFOR blir jeg inspirert av all VM-reklamen? Jeg hater VM. På grunn av VM tok det meg over 2 timer å komme meg til Vinderen og tilbake til Frogner. Sutre sutre : )

Og forresten! Jeg har handlet tannbørster til de tre første som kommer og overnatter! Av en eller annen grunn syns jeg alltid at besøkene mine glemmer tannbørsten hjemme, så nå har jeg tatt saken i egne hender. Førstemann til mølla!

første natt i ny leilighet

I kveld har jeg tatt over den nye leiligheten, sånn "på ordentlig". Skrevet under papirer, tegnet strømabonnement... Og sånt. Å flytte inn i en leilighet er mye mer enn å ta med seg madrass og en nattbordslampe, har jeg begynt å forstå. Men heldigvis har jeg hatt mye god hjelp, så å få fyr i peisen og skru sammen TV-benk var ingen sak.

Har vært i leiligheten og skrubbet og ryddet på plass ting i hele kveld, nå er klokka langt over midnatt, og jeg skal straks sove. Ligger på mitt nye soverom og vurderer å male en himmel i taket. Det er så... Langt opp. Litt skummelt, og veldig lite intimt. Men vender meg vel til det òg.

Hadde bare webcam i dag dessverre, men lover å legge ut masse bilder av leiligheten etterhvert : )

i dag blir jeg inventar i leiligheten

Wohooo! Dagen har kommet! I dag skal jeg flytte meg selv inn i den nye leiligheten. Gleder meg stort. Men først skal jeg på jobb! Og det er det absolutt ikke noe galt med, for der trives jeg, men vanskelig å konsentrere seg når man skal noe sånt etterpå. Inni hodet mitt driver jeg og møblerer og fikser ting hele tiden. Sånt er jo så gøy!

Men ja, nå skal jeg på jobb. Mange er litt snurt fordi jeg ikke forteller hvor jeg jobber eller hva jeg jobber med. Er det OK om jeg jobber ut prøvetiden min først? En vet jo aldri, kanskje jeg gjør en helt håpløs jobb... Men det er i hvert fall kjempedeilig å jobbe litt igjen, begynner jo å bli noen år siden sist nå. Bortsett fra bloggrelaterte ting, da. Men bloggen krever ikke akkurat at man står opp klokka sju, spiser frokost og kommer seg avgårde. Nå må jeg løpe, hei igjen!

I dag får jeg mitt eget hjem igjen! Weee!