rastløs shopping

Bortsett fra at man kan sove lenge, er det ikke noe særlig tess i å ha fri. Alle andre er jo på jobb og skole. Da klokka ble fire, var Mariabestis heldigvis ferdig på jobb. Jeg begynte å bli ganske lei av å sitte og klappe katten min....

Vi kjørte en tur til byen, hvor vi handlet klær, sko og spiste lunsj. Er myyye fint i butikkene nå, og da er det faktisk skummelt å være rastløs. Kjøper gjerne litt mer da. Men så lenge jeg ikke rører "leilighet-konto" går det gå fint! Jeg har allerede glemt hva som er i alle posene, så nå skal jeg pakke ut og leke at det er julaften.

Sola kom fram til slutt!

chillin with my baby

Det beste med å være hjemme (nå som mamma og pappa har reist på ferie), er at jeg kan kose med bebisen min, Bella. Det er trist å ikke ha henne i hverdagen sin, men sånn blir det når hun er årsaken til at samboer'n hovner opp som en ballong.

Men i dag ringte banken, wohooo! Så førstkommende uke skal jeg på møte for å finne ut hvor mye lån jeg kan ta opp til å kjøpe leilighet. Jeg har vært ganske flink til å sette penger på sparekonto i det siste, så nå er egen leilighet innenfor rekkevidde. Selv om jeg syns det er veldig hyggelig å bo med en av mine beste venninner, gleder jeg meg stort til å få mitt helt eget sted. Som jeg eier!

Og når den tid kommer, flytter Bella så klart inn med meg igjen <3

god morgen fra tønsberg

Gooood morgen! Sola skinner som en helt her i Tønsberg, og for deres del håper jeg den gjør det i resten av landet også. Jeg har fri fra jobben i dag, og har sovet helt til jeg våknet av meg selv. DEILIG! Det trengte jeg virkelig. Er ingen tvil om at jeg ble uthvilt av å være her i Tønsberg. I går sa sjefen; jeg ser på øynene dine at du er helt "frisk" nå, flytt hjem til mor, du. Jeg bare; tommel opp, men jeg kommer nok ikke til å flytte hjem igjen i en alder av snart 22.

I dag har mamma og pappa dratt til leiligheten i Spania, så lillebror og jeg er alene hjemme. Så jeg skal være her litt for å "passe på huset". Hvilket betyr at jeg skal passe på at Lasse ikke har ville fester eller lager riper i parketten. Men akkurat det å passe på huset, får bli lillebror sin oppgave, er jo han som er kamphunden av oss.

Når jeg er hjemme, må lillebror og jeg dele bad. Vi regjerer på det beste badet, men har hele veien hatt en kamp om makt og  tid.... Et tegn på at vi nå er blitt voksne: vi har sluttet å dytte og rope til hverandre om morgenen. FRAMSKRITT! Haha.

Ønsker alle en strålende dag <3

PS. Det var ikke sol..... Hadde ikke stått opp, og så det så virkelig ut som det var strålende solskinn gjennom gardinene. For en skuffelse!

oppdragelse

HAHAHA. Bella er så trøtt at hun så vidt klarer å ha ett øye åpent, men hun skal absolutt sitte på fanget til mammaen sin, under dyna, og følge med på hva som skjer på skjermen. Så nå tenkte jeg å sette på dagens episode med Paradise Hotel. Viktig å fòre barna sine med nyttig og samfunnsengasjert underholdning.

pilot

I dag har Christopher og jeg vært i Frognerparken med noen veldig ålreite mennesker, og filmet en pilot til et sånt superhemmelig prosjekt. Er det ikke kjedelig at alt som skjer rundt blogging skal være hjemmelig?! Jeg vil mer enn gjerne fortelle, men det kan jeg ikke gjøre helt enda. Vi har i hvert fall kost oss og ledd til krampa har tatt oss i dag, vi har til og med spilt badminton! Det var ikke Christopher særlig flink til, tror han trenger briller...

Frognerparken er så vakker, og til tross for vind og litt duskregn, merker jeg virkelig at sommeren er på vei. Frognerparken er et av mine favorittsteder å være om sommeren.

Dreamteam <3

"Hepp hepp" er herved kodeordet for manushjelp.

Dramatisk, eller bare kald?

Badminton-kløna og kameramann.

Er dere forresten klar over hvor skummelt det er å ha på seg mygg? Altså, en trådløs mikrofon på jakkekragen. Herregud. Det gikk jo et stakkars menneske rundt med headset på hodet og hørte på alt som ble sagt. Kan beskrive følelsen som en heftig fylleangst, jeg prater ofte uten å tenke først. Og uten å tenke over det etterpå...

High five for en dritbra dag! Nå har jeg endelig kommet meg til Tønsberg igjen, nå skal familien samles i sofakroken for å nyte et par timer med heftig humor; Torsdag kveld fra Nydalen og Nårje!

sender deg en melding kvart på tre

Hva er det med gutter, og det å sende meldinger når klokka blir 3 på natta? Det slår aldri feil. Sitter på et utested, skåler med venninner, kjenner at kroppen er trøtt, og at jeg ville betalt en dyr sum for å kunne knipse med fingeren, og ende opp under dyna helt uten videre. Klokka blir 02.59, jeg trekker pusten dypt, fisker fram telefonen fra veska, teller til 60, og så skjer det. PI-PING. PI-PING.

Komplimenter, stavelser uten mening, sære invitasjoner. Og det er flere av dem. Og aldri om jeg har takket ja til en eneste en av dem. Hva tror folk egentlig? Jeg vil jo gifte meg, male gjerdet i hagen og trille barnevogn. Ikke bedrive walk of shame og leke tøs. Så takk, men ellers takk.

Flere som har gleden av å få kvart-på-tre-SMS'er? Faller dere noen gang for """"fristelsen""""?

family first

Det er svært sjeldent jeg drar opp kamera på familiesammenkomster, men i dag måtte jeg bare. Jeg har den mest fantastiske familien i verden, så ikke bare må de foreviges, de må deles med hele verden. Bittelitt. Selv om de ikke liker det. Så glo hardt på disse fine bildene, for jeg frykter at jeg må slette dem i morgen, hehe.

I dag har vi feiret min kjære mormors 65 årsdag. Sprek som hun er, kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å gi henne treningstøy. Hun og morfar trener flere dager i uka, og det er jeg glad for. For da kan jeg ha besteforeldre LENGE! De hadde laget kjempegod mat, og da alt fra far til små kusiner nærmest trillet fra bordet, ble kake etter kake servert. Herregud, jeg kommer til å være mett i en uke nå.

Jeg er skikkelig happy i dag, blir det av å være rundt så mye familie. Da kan jeg være meg selv 110% liksom, som de liker å si på Paradise Hotel. Og så er jo Bella her! Min lille pusebaby, savner henne veldig om dagen. Hver gang jeg drar til Oslo er jeg redd for at hun skal glemme meg, men hun løper i hvert fall mot meg og gir meg et kyss hver gang jeg kommer hjem.

Fortalte mamma litt om Barcelona-turen jeg var på, da.

Ida: jeg var liksom den eneste som var påkledd på bildene, så følte meg en smule kjedelig der jeg stod.

Mamma: Å... Var alle Hotel Cæsar-deltakerne kliss nakne på bildene?

Ida: Paradise Hotel, mamma. Paradise Hotel.

Så i kveld har jeg tvunget mamma og pappa til å se på Paradise Hotel med meg. Da jeg foreslo det, ropte pappa "jaaaaa" med lys jentestemme. Tror han kødda. Men de slang faktisk ikke en eneste negativ kommentar under hele showet. Jeg er sjokkert. Nei, vent a. De hadde jo både bok og iPad i fanget.

Nå må jeg sove hvis jeg skal ha sjans til å komme meg opp i morgen. Skal først på jobb, deretter inn til Oslo for å filme en pilot, og så hjem til Tønsberg igjen. God natt!

bambi eyes

Startet denne uken med en aldri så liten oppussing hos Neglhuset. Både negler og vipper trengte en liten oppfriskning, og etter to timer var alt på plass. Gotta love it!

Dere får ikke så bra vipper andre steder i byen, så det er egentlig bare å glemme det. Har sett mye rart, for å si det sånn...

Hade mascara, hei bambivipper. For dere som syns det er litt for dyrt med vippeextensions (1700,-), har Neglhuset nå rabatt for dere som går til lærling. Bestiller dere denne uken koster det 700,-, men vær raske, for det blir dyrere for hver uke som går! Går man til lærling må man regne med at det kan ta rundt 3 timer å sette på vipper. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke time. Husk at det er 24 timers avbestillingsfrist. Dette er reklame for Neglhuset!

speil, speil på veggen der...

... Hvem er trøttest i landet her? Jeg strekker armene høyt i været og roper; JEG, JEG, JEG! For herregud, så trøtt jeg er. Og nå er jeg hjemme i Tønsberg for å få ro i sjelen, det føles nesten ut som om jeg ikke slapper ordentlig av når jeg er i Oslo. Jeg elsker Oslo-byen min over alle byer i hele landet, blant annet fordi den lever. Men problemet er bare at... Den lever. Hele tiden.

Så jeg må innrømme at det er deilig å kunne rømme til Tønsberg, hjem til verdens beste mamma, pappa og lillebror. I dag har vi sittet på terrassen og myst mot sola, spist god og sunn mat, og jeg har tilbragt evigheter på favorittbadet mitt, hvor jeg har vasket klær og hatt hjemmespa. Nå er jeg ren og "pen" fra topp til tå, og er veldig klar for å legge meg i min gigantiske dobbeltseng og SOVE. Ansiktet mitt bærer preg av noen slitsomme uker, jeg er sliten både i hode og kropp.

Våkner forhåpentligvis opp med et friskere ansikt i morgen tidlig, klar for en ny dag og nye utfordringer med gjengen på kontoret. Og så krysser jeg fingrene for like fint sommervær som vi hadde i dag!

God natt, mine fine lesere <3

hun er en stjerne, hun er modell

Mennesker som sier at de aldri forhåndsdømmer noen, LYVER. For alle forhåndsdømmer, enten de vil eller ei. I hvert fall litt. Jeg forhåndsdømmer ofte. Det kan være negative forventninger til en person, og det kan være positive. Men forhåndsdømming handler vel kanskje mest om de negative. Veldig ofte viser det seg at jeg har tatt feil - at menneskene jeg har forhåndsdømt har blendet meg med brunkrem, løshår, piercinger, tatoveringer, og you name it, men under alt fjaset finnes det et varmt og strålende menneske, som faktisk gir av seg selv.

Hva tenker dere om videoen under? Forhåndsdømmer dere "glamourmodellen"? Jeg spår i hvert fall Paradise Hotel-ankomst i nærmeste framtid.

Stresskoffert-toget

God morgen, mine kjære lesere.

Jeg holdt akkurat på å miste toget til jobb, men kom meg heldigvis på i siste liten. Mobilblogging er en aktivitet jeg tyr til kun et par ganger i året, rett og slett fordi det aldri streifer tankene mine - så dette blir jo så å si en MERKEDAG!

Neida. Men hvorfor ikke sitte og trykke heftig på iPhonen, når man likevel er omringet av gamle menn med dress og stresskoffert, som ser overlegent på en, muligens grunnet laaangt høyere IQ - og ikke minst mye mer livserfaring.

Jeg ser tilbake på dem og får lyst å spørre; du som ser så viktig ut og tydligvis har tjent mer enn nok til livets opphold i sånn cirka 50 år, hvorfor sitter du her på et slitent tog, og ser ut som du hater livet? Hvorfor tar du ikke med deg kona til syden, eller kjøper deg en fet bil?

Ah, noen er bare så bitre på livet. Nå setter jeg veska på setet ved siden av meg, orker ikke flere harde skuldre som vrir seg av irritasjon ved siden av meg.

Jeg er egentlig på vei hjem til Tønsberg. Men først skal jeg på jobb.

Ønsker alle en fortreffelig dag. Spesielt dere med stresskoffert!

ida wulff

I går drakk vi champagne på et sykt fancy utested. Nå sitter jeg på kontoret og drikker kaffe. I dag har jeg kjøpt meg ny veske. I morgen drar jeg til varmere strøk. Etterpå skal jeg på kafè med en venninne og spise cæsarsalat mens vi snakker om livet og gutter og sminke. Jeg eeeelsker sminke.

Er det sånn det føles å lese bloggen min? Jeg sitter og blar side opp og side ned, og dette våset er alt jeg finner. Og så kjenner jeg at jeg blir overrasket, for jeg har jo aldri følt og tenkt så mye i hele mitt liv, som det jeg gjør nå.

Jeg kjenner meg ikke igjen i alt dette tullet. Men det er visst bare alt det jeg går og gjør, mens hodet er et helt annet sted.

Sorry, ass. Føler nesten at jeg gjør narr av dere lesere ved å poste alt det faenskapet om hvor mange kaffekopper jeg har badet tunga mi i, og hvor mange fancy cæsarsalater jeg har slukt.

Ville bare si at jeg fortsatt er inni her, et eller annet sted!

Tilbake til å fortelle hva jeg gjør: akkurat nå ligger jeg på sofaen, og skal straks spise Grandiosa med ketchup. Det har jeg ikke turt å gjøre på et halvt år, fordi alle rundt meg enten er, eller later som om de er SÅ sinnsykt sunne. Folka rundt meg gir meg angst for å spise, og de kan suge meg hardt akkurat i kveld.

NATTA <3

ladies in white

I går hadde jeg i utgangspunktet en ganske kjip dag, og det fristet egentlig mest å ligge i pysjen og se på TV. Men venninner, vet dere. Pussig greie. De tvang meg inn i kjolen, lagde mat og sørget for at glasset mitt hele tiden var fullt. Og så tok det jo ikke lang tid før humøret var på topp, og vi skulle ut og ha smerter i beina (det vil si; høye hæler).

Når jeg ser på bildene i dag, gremmes jeg. Vi var kledd i hvitt alle sammen. Og det var så absolutt ikke planlagt. Jævla Sensation White.

Men gøy var det, da!

HAHAHAHA!

Etter et par svært dyre taxiturer, sverget vi til en trikketur. Er så hyggelig å ta trikk med litt innabords, man får alltid så mange nye venner. Tror man.

Og så må jeg jo bare takke verdens beste bloggleser som kom bort med en flaske champagne, og gikk sin vei igjen. Jeg er smigret! Hva skulle jeg gjort uten dere lesere... Kanskje hatt litt mindre vondt i hodet i dag?

tilbake på kontoret

Jeg er tilbake i Norge, og her er det finere vær enn i Barcelona. Ganske ironisk. Kanskje det var en grunn til at det var så mange spanjoler på flyet.

Har gledet meg veldig til å komme tilbake på kontoret, men kjenner at jeg er helt utslitt i dag. Går bare rundt i min egen boble, og føler meg nesten helt kvalt. Sikkert mangel på søvn og det der. Trine og jeg har vært ute og spist lunsj i byen i dag, vi trengte å komme oss ut av kontoret og prate om andre ting <3

Ser det er mange av dere som har spurt om vesken jeg kjøpte i London! Den er fra Michael Kors, og er i størrelsen Large. De har den i en litt mindre versjon også, men syns denne er vedig grei ettersom jeg får plass til Mac'en. Modellen heter Hamilton, og prisen ligger på 3-4.000 kroner.

se på meg og smil

I dag leide vi en stor villa i Barcelona sentrum, siden det var så trist vær. Nytter jo ikke å stå på stranda i lang kjole og blåse bort. Ble utrolig mange bra bilder i dag, men kjenner at jeg er sliten i beina og i hodet nå.

Ser det ikke fint ut? Barcelona er en så utrolig vakker by, skulle gjerne hatt et fint feriehus her. Nå må jeg bare klappe meg selv i kinna og ta meg sammen, for i kveld skal jeg ut med gjengen og spise middag og drikke vin. Må jo feire den fine uken vi har hatt. De folka her er bare helt supre, altså! Vil ikke hjem!

behind blue eyes

I dag er jeg heavy morgengretten. Japanerne som bor på naborommene hadde verdens særeste nachpiel i natt, så jeg ble liggende våken og måpe/lytte til klokken 5 i dag morges. Slik jeg kunne tolke det ut i fra lydene (det er veldig lytt på hotellet), hadde de forskjellige konkurranser. Som blant annet gikk ut på å spy, rape og dunke hodet i veggen. En spyr. Alle ler. En annen spyr. Alle ler igjen. En raper. Alle ler. En raper enda høyere, alle ler enda høyere. Tror det er lenge siden jeg har vært SÅ irritert.

Men når man er trøtt og morgengretten, er det i hvert fall veldig deilig å bli sminket av en make up-artist. Sporene av trøtthet er så å si borte.

Mine damer og herrer, make up-artist Tone Aleksandersen. Vi har gjort en veldig "naturlig" make up på meg, med rød/brun-toner, som visstnok skal framheve de blå øynene mine.

Men behind blue eyes fines det fremdeles et trøtt troll....

Nå skal vi ut og nyte vind og regnvær, for det er hva Barcelona har å by på i dag. Ciao!

kosekveld i lobbyen

I kveld har vi ligget i en sofa i lobbyen og sett på Paradise Hotel. Pågrunn av veldig dårlig nett ble det nesten til at vi bare hørte lyden, men vi måtte jo oppdatere oss litt, etter å ha hatt besøk av PH-jentene her i Barcelona.

Skal opp på shoot klokka 7 i morgen tidlig, så nå er det bare å sovne fort som pokker. Og det er jo da det er så vanskelig å sove. Men pysjen er på, så nå er det bare å vente på Jon Blund.

Natta, mine søte lesere!

turist

Vi har som sagt fri i dag, ingen fotoshoots. Tror det er like greit, for vi er en svært sliten gjeng. Jeg startet dagen veldig sent i dag, og tok en taxi inn til Las Ramblas for å spise lunsj med resten av gjengen.

Etterpå spaserte vi rundt og så litt på livet. Og liv var det mye av. Spesielt hvis vi regner med duene. Herregud, jeg HATER duer. Sinnsykt ekle og skitne fugler. Jeg er sikker på at jeg har fått fugleinfluensa etter å ha stått midt inne i flokken.

Det har vært litt kaldt vær og vind i dag, så det var deilig å pakke seg inn i hotelldyna nå. Skal slappe av litt på hotellet og ta meg et bad, og så skal jeg møte de andre for middag senere. I dag blir det svært rolig, men vi får nok en koselig kveld for det!

welcome to paradise

I går var en spennende og annerledes dag - på mange måter. Jeg er så trøtt og sliten, at jeg aldri kommer i mål med dette blogginnlegget med mindre jeg skriver i punkter, så da gjør jeg det. Spennende og annerledes ting jeg gjorde i går:

1. Jeg skiftet klær offentlig. Midt i byen, liksom.

2. Jeg ble tatt sånn circa 3000 bilder av.

3. Jeg ble kjent med tre norske jenter som går under kategoriene glamourmodeller/nakenmodeller/Paradise Hotel-deltakere.

4. Jeg syns de var veldig veldig ålreite. HÆ HVA SA DU.

5. Jeg så på opptil flere nakenshoots/bikinishoots på stranda, og tenkte at mange menn sikkert ville vært i mine sko.

6. Jeg drakk for mye champagne på tom mage, og fortsatte med mørkebrune shots. Og så smalt det.

Søteste Camilla og jeg under middagen. Vi var de eneste som var supergira, og vi gledet oss oppriktig til å dra på byen med Paradise Hotel-deltakerne. Vi har enda ikke sett noe av årets sesong, men vi har jo hørt at det går villt for seg. Skuffelsen var derfor stor da både Iselin og Camilla B bestilte BRUS. Camilla og jeg bestemte oss derfor for å drikke for dem også, og du vet. Når du skal drikke for en PH-deltaker....

Etter god mat og drikke, travet vi avgårde på pub. Vi er blitt stamkunder (etter to dager) på en australsk pub som ligger i Las Ramblas. En svært hyggelig kjeller, og så serverer de jo Kangaroo Jump der. Camilla er en av de som er glad i å shotte, så vi andre kunne ikke være mindre kule. Angrer i dag.

Fant et bilde på kamereaet som beskriver kvelden i går ganske godt. Jeg er veldig glad for at vi har fri fra fotoshoots i dag!

<3

livstegn fra barcelona

Hei og hopp! Jeg lever, altså. Det har bare gått litt i ett etter at jeg kom fram til Barcelona. Fantastiske Barcelona! Sola står høyt på himmelen, og det er varmt og deilig her.

Hadde det så utrolig gøy i London, men da det var grått og trist gjorde det faktisk ikke noe å sette seg på et fly til varmere strøk.

Var så heldig at jeg fikk tre seter for meg selv, så jeg lå lang som jeg er hele veien fra London til Barcelona. Det tar forresten bare 2 timer å fly, ikke det en gang.

Kom til nydelig solnedgang og rosa himmel i Barcelona <3

Denne fine gjengen møtte meg på hotellet, og etter en rask dusj dro vi ut og spiste middag. Espen er bodyguard og lysmann, Tone gjør make up, Rolf Ørjan er fotograf og Alexandra er pen.

Vi spiste tapas, og det smakte veldig godt. Men så kom blekkspruten på bordet, og jeg må innrømme at det ikke var verdens mest apetittvekkende utsikt.

Etter middagen tok vi på oss turisthatten og ruslet litt rundt på Las Ramblas. Det ble en liten bar-til-bar-runde. Her har dere bilde av en statue. Jeg er jo turist, så...

Nå skal jeg sove i fem minutter, og så skal jeg ut i varmen på fotoshoot. Herliiig!

hade london, hei barcelona

Da var kofferten pakket ferdig/presset sammen, og jeg takker for meg for denne gang. London i mitt hjerte. Jeg har kost meg utrolig mye, og ikke minst hatt tidenes kvalitetstid med Kristina. Selv om vi ikke treffes ofte har vi det hyggeligere enn hyggeligst når vi er sammen, og vi har så mye til felles at det er skummelt til tider. For eksempel, så blogger vi begge to.......

Jeg har bestilt taxi, og brommer straks avgårde til Heathrow. Gruer meg, er ikke så glad i å være på flyplasser i utlandet - alene. Men det får gå. Jeg har  jo bare dobbelt så mye baggasje som man egentlig kan ha, og flybilletten jeg har printet ut ligner på den greske bibelen.

Farvel London, og farvel Abba Queens Gate Hotel! It's been a pleasure <3 Barcelona next!

hjerte hjerte hjerte

Hjemme etter en aften på Hakkasan! Noe som innebærer mye venting. Når man reserverer bord til et bestemt tidspunkt, betyr ikke det at man har lyst til å henge i en overfylt bar i tre kvarter. Jaja, det gikk helt fint. Den kjepphøye bartenderen spanderte drinker på oss, og vi fikk ikke en gang se på drinkkartet. I know what you need, it's my job. Javel.

Og så var det jammen meg de beste drinkene vi har smakt noen gang. 1-0 til bartenderen. Fikk aldri vite navnet på noen av drinkene, men de skulle visst gjenspeile førsteinntrykket av oss. Min er den til høyre, full av moste druer. TOLKNING?

Ladies in pink.

At Kristina tar bilde av meg er helt greit. At den norske, rusa og mindreårige jenta ved nabobordet tar bilde av meg, er ikke fullt så greit. Noen folk har bare en kvalmende oppførsel.

Fòr, på godt norsk.

Maten smakte HELT fantastisk! Selv om den var så sterk at Kristina sprengte trommehinna......? Sånn på alvor. Hakkasan har forresten bilservice, og kjører kundene sine hjem. Sjåføren vår kjørte helt feil, og Kristina tok på seg service-hatten og ville forklare hvor vi bodde; it's near a big park and a big statue. AHAHAHAHAHAHA.

Nå har vi lagt oss til rette under dyna, stakkars Kristina skal stå opp klokka 5 i natt/morgen tidlig for å rekke flyet sitt. Det er jeg ikke spesielt misunnelig på! Selv kan jeg sove til jeg våkner. Hjerte hjerte hjerte utropstegn.

mat

Selv om vi har vært på shopping i dag, har dagen stort sett dreid seg om mat. Mat mat mat mat. Det har regnet og vært litt grått vær, så da er det deilig å sitte innendørs på kafè eller restaurant.

Vi er blitt stamkunder på en liten italiensk sjappe, hvor de har kjempegode forretter og pastaer.

Vi var også en tur på Selfridge, og der var det nok av vesker å sikle på. Skulle gjerne dratt hjem med både en ny Mulberry, Chanel, Wang og Cèline, men da måtte shoppingbudsjettet vært en smule høyere.

Men vi fant mat også, da. Mat mat mat mat. Vi satte oss ved et sushibånd, og trøkte fisken ned på høykant. Godt med sushi!

Når vi først er inne på temaet MAT. I kveld har vi vært så heldige og fått booket bord på Hakkasan, en helt fantastisk og fancy restaurant som serverer kinesisk mat. Var der med jentene mine for et par år siden, og vil råde alle som drar til London å ta en kveld der. Bare husk å booke bord på forhånd, gjerne en eller to dager på forhånd.

Hakkasan.

Nå må Kristina og jeg kaste oss rundt og pakke koffertene våre. Det blir litt av en utfordring, i og med at vi sikkert har handlet 60 plagg/sko/vesker hver. Vi får ta løpefart og lande på kofferten med mageplask, så funker det kanskje til slutt. I morgen reiser jeg til varmen, hello Barcelona! Men først skal vi kose oss skikkelig i kveld, håper alt er fint hjemme i Norge. Smask!

begynner vi å bli gamle?

Hadde dette vært for to år siden, hadde nok Kristina og jeg stått på bordet på byens mest harry utested og skreket av full hals. Men ting er blitt annerledes. Det frister ikke lengre. Er vi blitt gamle? I går kledde vi på oss glitter og glam, tok taxi byen rundt for å finne riktig utested, og da vi stod utenfor, bare; keen på nattmat og seng, jeg. Ja, jeg og.

FY SKAMME OSS! Men jeg kan ikke beskrive følelsen av å legge seg under den fire meter brede hotelldyna, myk som silke. Her er noen bilder fra den tiden i går kveld hvor vi fremdeles trodde at vi skulle ut og danse, haha:

Dere skulle vært tilstede da jeg introduserte Kristina for drinken som heter Cosmopolitan. Hahahah. Hun suger forsiktig fra sugerøret, og bryter ut på ekte sørlandsdialekt; det er faen meg det jævligste drittet jeg har smakt i hele mitt liv, hvorfor sitter de og smatter på det i Sex and The City? Jeg lo i en halvtime.

Vi var faktisk i seng før klokka ett i går. Til tross for at vi var superpopulære. Which club are you going to, giiiirls?! Svaret de fikk var; Ronald Mc Donald club. Mc Donalds er SÅ godt.

Nå er det en ny dag, og vi skal ut og svi chip'en. Hade igjen!

its all about tonight

Tjoheiii! Nå sitter vi på rommet og presser promillen ned i røret. Ingen av oss er tydligvis bygd for en todagers, så det kan jo bli spennende å se hvordan dette skal gå.

Alternaltiv 1: Vi blir trøtte og går tidlig hjem.

Alternaltiv 2: En av oss må plukke den andre opp på glattcella.

Skål da, dere.

caramel with ice cream

Del 2 av shoppingrunden ble like bra som den første! Vi er så slitne at jeg ikke har ord, så vi måtte fylle på drivstoff både på Starbucks og en italiensk restaurant. Uten mat og drikke, duger helten ikke!

Her ligger jeg og koser meg nå, i splitter ny pysj, med den nye veska mi og med en Sundae ice cream med EKSTRA mye karamell. NAM! At vi skal begynne å fikse oss for å dra ut nå virker som en fjern tanke...

trenger du make up-råd?

Har dere fått med dere at Kicks og Esthetique nå tilbyr make up-rådgivning? Til og med 21. mars kan man få en halvtimes rådgivning for 250 kroner, og det er vel noe de fleste av oss kunne trengt.

Det er nok de færreste som egentlig er klar over hvilke farger og produkter som passer til deres utseende og hud. Veldig kjekt å få noen retningslinjer man kan følge! Og det beste av alt med dealen: alle som har en rådgivningstime får produkter til en verdi av 250 kroner på kjøpet!

I en make up- rådgiving vil kunden bli tatt igjennom det grunnleggende for hvordan kunden kan legge en perfekt make up, få tips og råd om hvilke farger de kler best og vise hvor lett de kan skape sin egen make up hver dag.  Det legges en lettere make up under rådgivningen.

PS. Kicks og Esthetique har slått seg sammen, for de som ikke har fått med seg det. //Reklame.

å bygge hus av shoppingposer

I går kveld...

Kristina: I morgen må vi sove LENGE, altså.

Ida: Ja, så absolutt.

I dag morges klokken 07.45...

Kristina: Er du og våken?

Ida: Jeeeepp.

Jaja, så vi fikk en tidlig start på dagen. Sånn går det når man er fornuftige jenter og går "tidlig" til sengs. Vi spiste hotellfrokost, og løp ut og kapret taxi på ekte Carrie Bradshaw-vis. Bestemte oss for å gjøre første stopp hos Primark, i og med at de har så sinnsykt mye billig og fint. Og da vi var ferdige fant vi ut at det var DUMT. For det ble jo alt for tungt å bære. Så akkurat nå har vi en liten pause på hotellrommet, for vi måtte jo hjem med første lass.

Utenfor det fine hotellet vårt.

19 par sko, rosesermonien hvor vi avgjør hvilke som skal  få plass i kofferten, finner sted i kveld.

last night

Vin, musikk og fortrolige samtaler, etterfulgt av høye hæler og en nattklubb med sær musikk. Får man en bedre start på helgen? Kunne ikke hatt en bedre reisebuddy enn Kristina, hun trimmer magemusklene mine!

in london

Hello! Da er Kristina og jeg trygt framme i London. Har vært på en bitteliten shoppingtur, på restaurant og spist - og nå sitter vi på hotellrommet med hver vår flaske vin og tripper. Snart ut for å teste nattelivet, spent på hvordan det er på en torsdag her.

Temperaturen er forresten helt fantastisk her i London, føler at det er sommer! Kristina bare; jeg føler at jeg er i utlandet, det er så god temperatur. Jeg bare; .........

flyplass-kos

Nå er jeg på Torp flyplass - i god tid, til tross for at jeg forsov meg heftig. Jeg flyr med RyanAir ned til London, og skjønner ikke hvorfor folk hater det flyselskapet. På korte flyreiser er det jo helt genialt. Og i hvert fall veldig billig. Forrige gang jeg var i London, kostet det 20 kroner hver vei. Nå kostet det bare et par hundrelapper. Noe som betyr mer shopping! Shoppingbudsjettet ligger på cirka 30.000 kroner, så håper jeg finner masse fint til sommergarderoben. Burde vel ikke være så vanskelig i en fantastisk by som London! : )

Her sitter jeg og koser meg! Har akkurat handlet litt på TaxFree'n, og nå skal jeg spise lasagne. Holder på å sulte i hjel! Massevis av carbs, nam nam....

Nå kom det nettopp noen søte jenter bort og tok bilde med meg, jeg er fortsatt blendet av blitsen! Ser nesten ingenting, hahaha <3 Alt for leserne!

det hender jeg sover litt for lenge

Er det mulig å forsove seg jævlig. Våknet i sjokk av at jeg lå og så på klokka, og så var det bare å kaste seg rundt, og gjøre alt det jeg utsatte å gjøre i går kveld. Skulle jo stå opp tidlig og gjøre alt sammen. HEHE.

Nå er jeg klar for avgang, min snille morfar skal kjøre meg til flyplassen. Sola skinner og himmelen er blå (i Tønsberg i hvert fall), så det ser ut til å bli en fantastisk dag. Så lenge hevelsen i ansiktet mitt går ned, jeg ser ut som katta mi - og hun er av rasen perser. Skjønner ikke hvorfor, men noen ganger våkner jeg bare hoven som en ballong. En allergi jeg ikke vet om, kanskje?

And off we go.

ida i farta

Heiii, alle mine solstråler! Nå har jeg endelig landet i sofaen hjemme hos mor og far i Tønsberg. Skal jo fly fra Torp i morgen, så da er det jo heldig at jeg kan sove her og bli kjørt til flyplassen i tillegg. Gleder meg som en gal til å treffe Kristina i London i morgen, vi skal få det så gøy at ingen av oss sikkert aner... Mine partykontakter fra forrige jentetur står nærmest og venter på oss, så vi skal i hvert fall velge og vrake i morro!

Dagen i dag har vært så sykt travel. Jeg er ikke vant til å ha det travelt! Er vant til å ha en del å gjøre, men å ha rikelig med tid til å få utført oppgavene mine. I dag har jeg bare løpt, dratt meg i håret, vært sulten og prøvd cirka 100 klesplagg. Sistnevnte var veldig gøy, men jeg kan ikke si så mye mer om det enda. Men gleder meg til å fortelle, fo sho! For en bloggete ting å si.

Ikke en gang da min kjære kollega Belinda skulle knipse bilder av meg i dag, hadde jeg tid til å sitte stille. Da fikk jeg nemlig for meg at jeg skulle drasse med meg all baggasjen og sprinte til toget. Resultatet ga meg ikke all verdens selvtillit:

Krysser fingrene for at en engel sendt fra oven har ryddet kontorpulten min til jeg kommer tilbake, for det rakk jeg jammen ikke selv. Hint! Neida. Kan sikkert gjøre det selv når jeg er tilbake..... Nå skal jeg se på NAV med mamma og pappa, mens klærne romsterer i vaskemaskinen! <3

en uke i lufta

Sitter på kontoret og tripper nå, har aller mest lyst å løpe hjem og pakke kofferten - jeg har ikke en gang vasket klær! Og når jeg trer ut av leiligheten i kveld, skal jeg ikke tilbake på en uke. Langhelg i London, og (mest sannsynlig) direktefly derifra til Barcelona for å jobbe.

IIIK! Fortsatt litt stressa merker jeg. Hvem er dårligst i verden på å pakke, sa du?

Men det blir en FANTASTISK helg og uke, det kan jeg ikke nekte for! Gleder meg som en liten unge til å tråkke på noe annet enn norsk jord.

du er stressa du

Du ser ukomfortabel ut. Du er stressa, du. Folka på kontoret kjenner meg for godt! For det stemmer, jeg var ganske stressa i hodet mitt da jeg kom på kontoret i dag. Jeg blir stressa av kaos og at ting er usikkert og kanskje ditt, kanskje datt. Men hva har man et management til? Et kort møte, og så var skuldrene mine lette igjen. Takk og lov! Nå får jeg konsentrert meg.

Nå skal det jobbes litt hyppig her før det er lunsj, og så blogges vi senere. Jeg skjønner helt ærlig talt ikke at dere gidder å lese bloggen min om dagen, her skjer ikke stort annet enn jobb jobb jobb + et par ting jeg velger å utelate fra bloggingen. Men takk for at dere er her uansett!

good morning sunshine

Goood morgen! : ) Våknet jo opp til verdens fineste vær i dag, så det er jo en veldig bra start på dagen. Nå gjelder det bare å ikke la seg lure og gå ut lettkledd, for vi vet jo alle at det EGENTLIG er kaldt selv om sola står og skinner.

Jeg sitter og spiser frokost, og skal straks galloppere til toget. Jobber vanligvis ikke mandager, men siden jeg skal ta fri torsdag for å dra til London, jobber jeg i dag i stedet. Vi har noen spennende møter i dag, så jeg er bare glad for å være på plass!

Ønsker dere alle en suuper start på dagen!

Q/A hairtalk extensions

Wooops! Jeg lovte dere innlegg om hår og extensions, men ser nå at jeg helt har glemt å publisere det. Sorry! Men her er i hvert fall svar på noen av spørsmålene dere har spurt om, hva angår håret mitt.

Hvilken frisør bruker du?

Jeg går til Ruhs som ligger på Frogner i Oslo. Har snart gått til dem i et år, og er ut-av-denne-verden-fornøyd. Frisøren min der heter Merethe, og hun har virkelig et øye for farger og hva som fungerer. Har en løsning på alt! Anbefaler henne på varmeste temperatur. En god samtalepartner er hun også, hehe.

Hva slags extensions har du i håret?

Jeg bruker Hairtalk, og det er et teip-system. Etter å ha prøvd det skjønner jeg ikke hvorfor andre typer extensions fremdeles eksisterer, ingenting er enklere og mer skånsomt for håret enn det.

Sliter ikke Hairtalk på håret?

Nope. Jeg prøvde Keratin-fester (punkt-extensions) en gang, og da mistet jeg så å si alt håret jeg hadde på hodet. Men med Hairtalk vokser håret, og teipen skader ikke det spor.

Jeg har tatt extensions før, og det tok en halv dag å sette det på. Hvordan funker det med Hairtalk?

Å feste selve håret tar toppen en halvtime! Er jo bare teip-remser som skal settes på, det er utrolig effektivt og man trenger absolutt ikke å sette av hele dagen til det.

Hvordan fjerner man teip-remsene? Det må da slite på håret?

Nope igjen! Frisøren sprayer enn spray på, og festene glir ut av håret lett som bare det.

Hvor lenge går du med extensions før du bytter/heiser dem opp?

Cirka 6 uker.

Hva koster det å sette på extensions fra Hairtalk?

Det kan jeg ikke svare på, for det varierer nok både fra salong og mengde hår. Så dere må ringe og høre med den salongen dere skal til, oversikt over alle salonger med Hairtalk i Norge ser dere her.

Kan du fortelle litt om fargen på håret ditt?

Jeg er jo ingen ekspert, så jeg har spurt Merethe. Hehe. Min naturlige hårfarge er en 6'er, på en skala hvor 1 er svart og 10 er blondt. Når Merethe farger håret mitt, legger hun foliestriper med bleking, samtidig som hun bruker 9,1 mellom i bunnen for å lysne etterveksten. Så dere kan jo ta med den infoen til frisøren deres, eller bare dra til Ruhs og legge hodet deres i Merethes hender.

Som dere kanskje ser så har jeg begynt å gå "mørkere". Litt mer spill i håret, og kanskje litt mer gyldent. Ikke så hard og sliten blondfarge lengre. Liker det veldig godt, og føler nesten at jeg får mer glød i ansiktet av det.

For mer info kan dere besøke Facebook-siden her, men håper dette var litt til hjelp! : )

offline weekend

Det begynner nesten å bli en tradisjon at jeg er offline i helgene. Ikke bevisst, det bare blir sånn. Logget meg så vidt på i går, men da jeg leste en nyhet om en far som hadde bitt av tissen til sin 6 år gamle sønn på åpen gate, ga jeg opp og følte vel kanskje at helgen ville bli best uten internett.

Men nå er jeg her, uthvilt og blid som aldi før! Kødda. Har drukket drinker og lagt meg sent, og ikke vært særlig snill mot kroppen min. Men har den beste gutten i Oslo bursdag, så har den beste gutten i Oslo bursdag. Og da er det ingenting som kan stanse en fest.

Bæstevenna. Selma, Maria og meg <3

skål og trutmunn = blogg.

Bursdagsbarnet, Benjamin <3

Og så fikk vi tattoo show, Drammen-spesial. Klarer dere å løse rebusen til høyre?

Mariabestisen har akkurat satt seg på bussen tilbake til Tønsberg, så nå er det samboer'n og meg igjen. Vi skal ha en rolig kveld med TV og hjemmelaget pizza, ser fram til å lande på jorda før det bærer på jobb i morgen tidlig.

kattekvinne i photoshop

Noen ganger er jeg så sinnsykt lei av trynet mitt. Så det hender jeg står foran et speil eller åpner Photobooth, og blir sittende og dra meg selv i ansiktet. Sånn burde leppene sett ut, slik burde nesa vært og så videre..

For det er vel større lepper og mindre nese som står på menyen om dagen? Et godt råd er å utføre litt plastisk kirurgi på seg selv i Photoshop, hahaha. Kanskje ikke utgangspunktet var så ille likevel.

Hva syns dere? Selv syns jeg ikke at jeg kledde catwoman-looken noe særlig...............

verdens beste genser

Her om dagen, da jeg skulle skifte sengetøy, fant jeg en sinnsykt stor genser under senga. Jeg spurte; er du et hus, eller er du en genser? Den svarte at den var begge deler, og da kunne jeg ikke gitt mer blaffen i hvem som har vært under senga for å ta av seg husgenseren.

Da jeg våknet i dag var jeg i relativt godt humør. Jeg stod i det rotete gå-inn-i-klesskapet og prøvde å finne noen filler og slenge på kroppen, da jeg kom i fare for å se ut av vinduet. Hvitt. Snø. OVER ALT. FAEN.

Jeg er så værsyk. Så det eneste som redder dagen i dag er husgenseren. I love it. Ligger på gulvet og leker snegle, as we speak.

Deg og meg, husgenseren <3

lov å jukse litt

Husker dere da jeg lagde hold in- spesial til dere rundt juletider? Hold in-undertøy er jo noe av det mest geniale som er funnet opp for oss kvinnfolk, og på topp ligger absolutt Trinny & Susannah sine produkter. Jeg har skrevet om mange av dem i innlegget mitt her, der finner dere litt info om størrelser også.

Inntil nå har jeg hatt alle hold in'sene i strømpisskuffen min, men nå har det kommet en ny modell på markedet. HELT ny! Og etterlengtet; en HOLD IN-BODY! Se på herligheten:

Deler av innlegget er reklamebasert.

Nummereringen viser områdene hvor du får litt "hjelp". Bodyen er også lett å gjemme under sommerplagg, i motsetning til de jeg har skrevet om tidligere, som kanskje gjør seg best under litt mer dekkende kjoler og plagg. Og den er jo perfekt til å ha under bukse!

Trinny & Susannah har virkelig tatt Norge med storm den siste tiden, nå har de jo eget TV-program på TV Norge hvor de frisker opp kjerringene til lands, og ikke minst så har jo hold in-produktene blitt sykt populære. Det viktigste med slike produkter er at de faktisk FUNKER, og det opplever jeg at mange andre ikke gjør.

Har noen av dere prøvd Trinny & Susannah sine hold in-produkter? Hva syns dere om dem?

Bodyen kan kjøpes hos BuyHelse her, løp og kjøp - den blir revet bort i en fart. Resten av hold in-undertøyet kan dere se her. Husk at litt juks er lov, jenter. Alt for å føle seg vel!

god morgen fra kontoret

Hei og hopp, alle solstråler! Jeg er på plass på kontoret igjen, og nå nærmer det seg endelig lunsjtid. Høres nesten ut som om alle magene på kontoret snakker sammen, så det er på tide.

Det snør faktisk i Drammen i dag, men det kan nesten virke som om været er bestilt. Det er FIS World Cup her i dag, så det er skiutstyr, fraktet snø og barn over alt. Masse musikk og bråk, rett utenfor vinduet. Jaja, hyggelig med litt liv!

Noen av dere ville se nærmere på øyenbrynene Fred Hamelten lagde på meg, så velbekomme! Nå tar jeg lunsj et kvarter for tidlig, jeg gir rett og slett opp å hysje på magen.

andersen og wulff til london

Når Kristina spør om du vil være med til London på jenteweekend, er det ikke akkurat sånn at du sier; nei, sorry, skal på kafè den dagen.

Nei, da sier du nemlig ja, og så booker du billettene med det samme. Så nå sitter jeg på kontorstolen og tripper, for det er hele seks dager til vi skal reise. En langhelg med Kristina i London, hvor vi bare skal kose oss, fylle opp sommergarderoben, drikke drinker og puste inn London-luft; det blir SÅ bra at dere ikke aner.

Dere får ha oss unnskyldt på bildet over, mye har skjedd siden 2009/2010.

min hverdagssminke

Nå har jeg drøyd lenge nok! Får daglig spørsmål om hvilken foundation og rouge jeg bruker, for å få den "gløden" jeg har i huden. Så nå skal jeg vise dere steg for steg hvordan jeg sminker huden min hver dag : )

1. Etter at jeg har dusjet og vasket ansiktet, smører jeg meg med Herbal day cream fra Ole Henriksen. Den beste ansiktskremen jeg noen gang har prøvd. Oppdaget Ole Henriksen den dagen jeg møtte han i egen person, og har vært frelst siden. Kremen kan f.eks kjøpes her. På bildene under har jeg forresten allerede tatt på meg alle produktene som jeg presenterer i dette innlegget.

2. Når ansiktskremen har trukket litt inn i huden, påfører jeg en primer. Den fra Glo Minerals er min favoritt, den kan dere finne her. Flasken har byttet design, men er den samme.

3. Så tar jeg på min favoritt-foundation, fra Dior. Den heter Forever, og fargen heter 31. Den har gultoner, og er kanskje litt for mørk nå som jeg er vinterblek, men blææ. Så lenge jeg ikke ser ut som en gulrot, får det funke. Jeg pleier å kjøpe den hos Kicks/Esthetique.

4. Til slutt er det rougen sin tur! Som flere av dere har klaget på bruker jeg alt for mye rouge, men det er rett og slett fordi jeg syns det er fint. Her finner dere rougen jeg bruker, hot mamaaa! Ser at det er tilbud på den nå, så man får med børste på kjøpet.

Det var det, min hverdagssminke. Bruker ingenting på øynene, det holder med vippeextensions. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! : )

Og nei, dette er ikke et sponset innlegg...

Ps. Dere som har spørsmål rundt hår/farge/extensions og den slags kan stille spørsmålene i kommentarfeltet nå, så har jeg dem samlet og kan svare i et eget innlegg.

negler hos stephanie

Noen ganger er det jammen deilig å ha fri på mandager! Da får jeg de ekstra timene jeg skulle ønske at uka hadde, litt ekstra tid til meg selv. I dag var jeg på Neglhuset igjen, denne gangen hos Stephanie. Hun la noen kjempefine perlemor-tipper på meg, jeg er superfornøyd!

Timebestilling tlf/SMS: 46545466. For mer info, se Neglhuset.no.

Perlemor-tipper vil forresten si at negletippene ikke er helt hvite, men at de har en mer naturlig farge. Jeg velger det hver gang, vil jo helst være så naturlig fake som mulig, hehe.

Søte Stephanie som fikset neglene mine, tusen takk!

ida og bamsi

I kveld er det armkroken til Bamsi som gjelder. Han er så god og myk og snill, og stiller ikke et eneste krav eller spørsmål. Bamsi og jeg har tatt en tidlig kveld, han har full forståelse for at jeg er sliten <3

Vinduet på soverommet er forresten ødelagt, så det er bra jeg har en å varme meg på. Samboer'n sier at det ikke er ødelagt. At det er jeg som ikke klarer å lukke det. Det betyr kanskje at IQ'en min er lav - men Bamsi dømmer meg ikke det spor.

Nattaklem fra oss.

tv-kveld og konkurranse

Nå har samboer'n og jeg slengt oss foran sofaen med deilig middag. Hvitløksreker, salat og hvitløksbrød. Det er i hvert fall to personer i dette landet som kommer til å ha deilig ånde i morgen!

Samboer'n vil gjerne introdusere meg for sin nye yndlingsserie: The Secret circle. Går på TV 2 Bliss hver søndag kl 21.00. Handler visst om en jente (Cassie) som får livet snudd på hodet etter at moren hennes dør i en ulykke. Cassie flytter til bestemoren sin, og en hel del merkelige ting skjer. Så blir hun fortalt av sine nye venner at hun er en heks.....  Kan jo ikke gjøre annet enn å glede meg!

Dere kan gå inn på Youtube og se trailer på serien her : )

Dere må også huske å se The Glee Project på TV 2 Bliss mandag til fredag klokka 19.00. Mange av dere har kanskje sett serien Glee? I The Glee Project konkurrerer deltakerne om en rolle i selve TV-serien, iiik!

Når vi først er inne på TV, sang og den slags. Er det noen som er keen på to billetter til finalen på The Voice som går på TV2 hver fredag? Finalen er 25. mai. Jeg syns det programmet er utrolig bra, endelig et slikt underholdningsprogram som ikke handler om å drite ut folk <3 Hvis du vil ha en billettene, skriv i kommentarfeltet hva som er ditt favorittprogram på TV.

samboer'n slår til igjen

Vi har jo enda ikke kommet oss 100% på plass i leiligheten. Men i går tok samboer'n et stort steg, og begynte å henge opp plakater hun har kjøpt på nettet. Sykt kule plakater. Hun hamret og klønte litt, og ropte deretter, stolt som en hane; Ida, kan du komme og se? Det ble bra, ble det ikke?

Jeg bare: nei....................

i wake up like this

Hvor lang tid bruker du hver morgen på å ta på deg mascara? Jeg bruker null. Våkner opp med disse vippene hver eneste dag:

For all info, besøk Neglhuset sine hjemmeside, og ikke glem å like dem på Facebook.

Hvis dere har spørsmål om vippeextensions kan dere bare spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der! Reklameinnlegg.

på byen i ullgenser

Når jeg har vært offline i to dager, kjennes det nærmest ut som om jeg har gjort noe ulovlig. Får følelsen av at jeg er tenåring, og lister meg inn i huset etter å ha sneket meg ut på natta. Er det noen som har merket at jeg var borte? Får jeg kjeft nå? Hehe. Nå er jeg i hvert fall tilbake, så jeg kan jo fortelle dere litt om helgen min.

På fredag dro samboer'n og jeg til Jan Thomas Studio for en aften med Fred. Fred, Jan og Christopher sørget for at alle de frammøtte fikk en kjempefin kveld, med både champagne, kunnskap om øyenbryn og goodiebags. Det blir flere slike kvelder i slutten av mars, skal huske å minne dere på det!

Søteste samboer'n i verden <3

Janne har nok en gang svingt seg på kjøkkenet og servert nydelige søtsaker. Samboer'n ble helt i ekstase, og spiste 16 makroner og 8 minimuffins. Jeg spiste.... Også et par.

Her lærer Fred oss alt om øyenbryn. For en fantastisk energi denne mannen har! For ikke å snakke om ærlighet. Trenger bryna dine en forandring, så får du det å vite. Tommel opp!

Da alle gjestene hadde gått, fikk jeg nye bryn. Jiiha, de ble SÅ fine! Dere burde sjekke ut bloggen til Fred her, der kan dere se noen ganske syke før- og etterbilder.

Og så fikk samboer'n bryn. Hun ble så fin.

Og plutselig da vi hadde slukket alle lysene og skulle til å gå, ble det skrudd på høy musikk, så vi styrtet et glass champagne til, og danset rundt som mongoer i salongen en liten stund. Martine, Christopher, samboer'n og jeg. Det skulle vise seg at vi er litt av et dreamteam.

For da flaska var tom, ville vi ha det mer gøy. Problemet var bare at jeg hadde på meg ullgenser og nesten ikke sminke, og jeg føler meg vanligvis ikke så bekvem med å dra på nattklubb med en slik fasade. Men så bare; faen heller, og så dro vi ut. I ullgenser. Og jeg tror nesten det er en av de beste byturene jeg har hatt i Oslo. Hadde det SÅ gøy! Og aldri har så mange oppegående menn kommet bort og snakket til meg på en kveld heller, så kanskje det er ullgenser som er hemmeligheten? Hahaha. Det slår aldri feil: det er de spontane byturene som er de beste. De man har planlagt i en ukes tid kan man bare glemme.

Her leker vi en lek som jeg fant på. Eller konkurranse, om du vil. Alle tømmer lommer og vesker på bordet, og personen som har den rareste tingen vinner.

Kusine og fetter <3

Den berømte ullgenseren.

Takk for verdens beste kveld, mine venner.

slipp meg ut

Vi var supereffektive på jobb i dag. Men plutselig, sånn en time før avskjed, så vi ut av vinduet og nærmest besvimte. Solstråler, fuglekvitring, tynne jakker og skyfri himmel. Vi måtte ut, eller så måtte vi dø.

Her driver jentene og dør.

Så vi tok med oss kontorsakene ned på brygga. Og så lot vi være å dra opp kontorsakene, og bestilte oss salat og diet Coke i stedet. Sola varmet oss i panna, og vi bare; shit ass, her skal vi sitte med kontorsakene våre og drikke vin i hele sommer. Kommer til å bli noen jævla kreative måneder!

Jeg har verdens fineste kollegaer, altså. Unner virkelig alle å finne venner blant sine kollegaer og føle seg trygg på dem. Det gjør alt så mye enklere og "gøyere", et ord som en av mine kollegaer så fint brukte i dag......

Er fortsatt hjemme i Tønsberg. Det skulle bare bli et døgn, nå er det nesten blitt en uke. Er SÅ koselig å være hjemme med mamma og pappa! Og ikke minst Mariabestisen, som fremdeles er stuck i lille T-town. Vi har gått tur sammen i nabolaget i kveld, og vi klarte nesten å komme opp med et minne for hvert eneste skritt vi gikk. "Haha, husker du hvem som bor DER eller? Herregud, det var der vi gjorde ditt og datt og ditt." Veldig gøy, faktisk. Utrolig hva man husker av små, ubetydelige detaljer fra mange år tilbake. Jeg skrev et innlegg om vennskapet til Maria og meg i fjor, dere kan jo lese det her hvis dere vil.

I morgen skal jeg faktisk klare å komme meg til Oslo! Samboer'n savner meg visst fryktelig mye, og så skal jeg jo på øyenbryn-event med Fred på Jan Thomas studio. Klar for Oslo nå.

Natta sweethearts <3

hvite epler

Sitter på kontoret og sola skinner på meg. Sjefen er borte. Reservesjefen foreslår at vi tar en ti minutters pause for å blogge litt, jeg er helt enig. Men hakke noe å blogge om, så jeg tenker at jeg bare legger inn tre prikk like bilder av meg - sånn som de andre bloggerne gjør.

Et bilde sier mer enn tusen ord, så jeg har nettopp servert dere mer enn 3000 ord. Nå slapp jeg å skrive en lang tekst om at jeg har på meg rutete skjorte, er dassete på håret, at jeg smiler og er fornøyd i dag, at jeg har med meg frukt til lunsj, at jeg har drukket to kopper kaffe og... Ja. I det hele tatt.

Å herregud. Spotify bare; I'm bringing sexy back, yeah. Lyst å danse rundt i sola. Men jeg skal maile. Og skrive viktige ting på tavla. Og spise kaffe og drikke frukt.