hits

mars 2014

DREAM DREAM DREAM...

//I samarbeid med Diplom-Is

... Whenever I want you, all I have to do is dream. Diplom-Is har lansert to nye friske smaker i yoghurtis-serien "Dream".  Jeg har testet begge to og mere til, og må si at jeg er helt frelst.

De to nye smakene er Gresk yoghurtis med sitron og Yoghurtis med blåbær og sjokoladebiter. I tillegg har jeg fått gleden av å smake Belgisk sjokolade og Cookie dough og sjokoladebiter også. Når jeg sier "smake" så mener jeg selvfølgelig at jeg har gjort litt mer enn å smake. Det er rett og slett for godt.


Diplom-Is er den første norske iskremprodusenten som lanserer helnorsk iskrem basert på norske råvarer. Den norske varianten av gresk yoghurtis er smakstilsatt med sitron, og den er utrolig deilig og frisk. Ser for meg at denne blir en slager i sommer, og jeg er heller ikke fremmed for å bruke en scoop av den i smoothie. Gresk yoghurt er jo blitt en internasjonal trend, og for meg har det vært ganske fremmed fram til nå. Men det er ingen tvil om at yoghurtis er mykere i konsistensen enn annen is, det føles rett og slett som luksus å spise den ♥

Dere kan jo gjette hva jeg har gjort i kveld... Jeg bestemte meg for at jeg fortjente litt ordentlig me-time, så da var det bare å drasse dyne inn i sofaen, finne fram en spennende serie og en hær med neglelakk, lage mindre usunne pannekaker - og sist men ikke minst: åpne skattekammeret med yoghurtis!

Jeg tror jeg har funnet den perfekte oppskriften på me-time. Dream-Is + en spennende TV-serie + bare meg. Det blir ikke lenge til neste gang.

Yoghurtisen med Cookie Dough og sjokobiter er forresten latterlig god. Det som skiller disse isene fra andre som liksom har sjokoladebiter, er at i disse trenger man ikke lete etter godsakene. De er gavmilde på både kakedeig, sjokoladebiter, sitronsmak og blåbærsmak. Mums mums. Hvis det er ønskelig kan jeg forresten legge ut en oppskrift på pannekakene ved en senere anledning, det er tross alt ikke noe som er bedre til is enn pannekaker ♥

Har noen av dere smakt Dream Yoghurtis? Er dere like imponert som meg? Hvis dere vil lese mer om yoghurtis og andre godsaker, kan dere besøke hjemmesiden til Diplom-Is her.

Nå fortsetter TV-tittingen for min del, håper alle har en fin kveld :-)

KJEKT Å VITE: DEL 2

Kjekt å vite-spalten så ut til å være populær, så da fortsetter jeg med det så langt de ubrukelige tipsene og rådene rekker. De som ikke fikk med seg del 1, finner den her.

Hvitløksånde. Har du hvitløksånde, og skulle helst blitt kvitt den fort som pokker? Tygg en liten munnfull med persille!

Lukt. Har du røyket inne eller vært en gris og glemt noe i kjøleskapet som har råtnet? Sett en bolle med eddik i rommet/kjøleskapet, og det vil trekke til seg den ekle lukten. Det lukter riktignok litt av eddiken, men det forsvinner fort.

Brente gryter. Har noe brent seg skikkelig fast i gryta? Ta bakepulver og vann i bunnen på gryta, så vil det brente belegget løsne mye lettere.

Calm. Last ned en app som heter "Calm" til iPhone. Den kan hjelpe deg å roe ned, hjelpe deg med å sove osv. Jeg finner den helt fantastisk.

Cry baby. De fleste gråter vel når de skjærer løk, men ikke alle gidder å stå med dykkemaske. Noe som faktisk hjelper er å la vannkranen stå på, samtidig som du stikker tunga langt ut av bunnen og biter på den. Samtidig som du skjærer løk, altså.

Strømpebuksa. De jævlene av noen tynne strømpebukser koster flesk og varer så vidt til man har fått dratt dem over knærne. Spray dem med hårspray så blir de mer solide. Og hvis du får et lite hull: ta på neglelakk!

Smugrøyker. Hvis du har røyket og vil skjule det for noen, er det et veldig godt triks å vaske hendene med tannkrem, det fjerner all lukten.

Rødvin. Rødvin er jo så godt, synd det gjør så mye skade. Hvis du søler rødvin på et plagg, prøv å koke det i melk.

Og til slutt, en video som viser hvordan en skje kan gjøre deg vakrere. Alle eier en skje, ikke sant?

WAVE AFTER WAVE

Fikk denne sangen tilsendt av en leser, hun skrev at den hadde minnet om meg. Og det hadde hun rett i, for jeg har hørt på den hver dag siden. Må bare dele den videre med dere ♥

Gleder meg til å ligge på en strand og høre på denne om ikke lenge. Skikkelig sommervibber. Men det er jo typisk meg å høre meg lei på sånne sanger før sommeren faktisk er her!

MOBILBLOGG: THE JOKER PÅ TIMESEKSPRESSEN

Noen dager er jeg helt ubrukelig. I dag er en av de dagene.

Før jeg la meg i går kveld, smurte jeg på meg en overdose av en nattmaske som gjør ansiktet helt stivt. Da jeg våknet i dag og skulle ta en Snapchat-selfie for å sende til en haug av mennesker som egentlig ikke bryr seg om at jeg nettopp har våknet, sprakk halve fjeset mitt da jeg prøvde å smile. Eller, det vil si: munnvikene mine sprakk, og nå ser jeg ut som en krysning av en herpesrammet blondine som har vært på Ayia Napa og klina, og The Joker i Batman. Dessuten hadde jeg PT-time, så nå går jeg som hun slemme i Emil i Lønneberget i tillegg.

Det hele toppet seg da jeg skulle gå bort til jernbanestasjonen for å ta bussen til Oslo. Jeg skulle til å kjøpe billett, da jeg ved en tilfeldighet la merke til at jeg hadde på meg tøfler. Jeg trodde nesten ikke at det var sant. Men til mitt forsvar, så kjennes Uggs-tøflene veldig ut som vanlig sko. Heldigvis var jeg tidlig ute, så jeg rakk å dra hjem og skifte.

Så nå sitter jeg altså på Timesekspressen inn til Oslo, og tør nesten ikke åpne yoghurten min en gang. Kan banne på at den havner i håret til hun som sitter helt bakerst i bussen. At det går an å ha så klumsete dager.

En av mine beste venninner som bor i London er hjemme på besøk i Oslo. Så da må jeg selvfølgelig inn og kose meg med henne i noen timer. Håper alle koser seg i sola! :-)

EN LITEN PÅMINNELSE

God fredagskveld! ♥ Jeg har guttekveld med pappa i kveld. Vi ligger på sofaen med hver vår pc på fanget og puster tungt ut med nesa når noen sier noe teit på TV. Pappa har som vanlig laget kjempegod mat, noe som resulterer i at jeg nok blir liggende her i noen timer til. 

Jeg har jo et par konkurranser gående her på bloggen nå, og det er så gøy at dere syns det er gøy. Tenkte å minne dere på denne konkurransen, som jeg har i samarbeid med Venus Gilette.

//Konkurransen er i samarbeid med Venus Gilette

I konkurransen er det meningen at dere skal dele deres beste skjønnhetstips/hudpleietips i kommentarfeltet, og premien består blant annet av:

- Venus/Olay Sugarberry kit
- Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo
- Badekåper og tøfler
- Frokostbuffèt på Grand Café
- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel
- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub
- I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger

Resten kan dere lese i selve konkurranseinnlegget her, og det er også der dere må dele skjønnhetstipset deres. Nå har dere en uke igjen på å delta, så nå er det bare å kaste seg rundt hvis du enda ikke har gjort det.

Det er 205 lesere som har delt kjempegode skjønnhetstips hittil, så jeg tenkte å motivere resten av dere til å delta ved å dele noen av mine:

Skrubb, skrubb og skrubb. Invester i en god skrubb for kropp og en for ansikt. Jeg skrubber meg cirka en gang i uken, og føler meg så ren og babymyk når jeg har gjort det. Dessuten er det viktig å skrubbe seg godt før man smører/sprayer seg med selvbruning. Jeg vil også anbefale å skrubbe leppene når de er tørre og såre. Kjøp en leppeskrubb, lag en selv eller skrubb med tannbørsten.

Bruk renseshampoo. Renseshampoo er noe ganske nytt for meg, men jeg er veldig glad for at jeg har oppdaget det. Bruker det cirka en gang i uken for å rense ut eventuelle rester av hårspray, tørrshampoo og den slags. Håret blir silkemykt og helt rent! 

Ikke vask håret hver dag! Prøv å gå i 3 dager (eller gjerne 4) før du vasker håret. Da blir ikke håret like fort fett, og du sparer håret for en del slitasje. Føning, greing og glatting flere ganger i uken; ingen tvil om at det knekker et hårstrå eller to.

Spis supermat. Da jeg bodde med Maria startet hun hver dag med å drikke et glass med grønn gugge, jeg lovte meg selv å aldri begynne med sånt tull. Men etter at jeg begynte å spise alger (i kapselform riktignok) har jeg følt at jeg har mer energi. Om det er placebo eller ei bryr jeg meg ikke om (vet at det kommer kommentarer om det, haha) fordi det funker for meg. 

Lykke til, fininger! Vinner kåres søndag neste helg :-)

FRAMTIDEN KOMMER NÆRMERE

Jeg er skikkelig glad i dag. For det første fikk jeg 6'er på foredraget mitt. Det er helt sykt, for foredrag er det aller verste jeg vet. Den andre grunnen til at jeg er skikkelig happy, er at jeg fikk brev i posten i dag, om at jeg har fått studieplass på en skole jeg har skikkelig lyst til å gå på. Jeg kommer til å holde for meg selv hva det er for noe til jeg har bestemt meg 100%. Men jeg har ikke lang til på å bestemme meg, må faktisk sende inn kontrakten om noen dager hvis jeg skal takke ja. ÆÆÆÆ.

Om to måneder er jeg ferdig med å ta opp fag. Tenk at det snart har gått et år, og det året som skulle være "det kjipeste året noensinne" har rast avgårde så raskt at jeg så vidt har rukket å ha det kjipt. Jeg kjenner at jeg er skikkelig fornøyd med meg selv, og ikke minst roligere fordi jeg vet at jeg skal begynne å studere. For litt over et år siden var jeg sikker på at jeg aldri skulle få lyst til å studere, men ting kan virkelig forandre seg. Er veldig glad for at jeg tok til "fornuft" selv om livet sikkert kunne blitt vel så bra uten studier. Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme i gang.

Blir bare hjemme og kliner med denne konvolutten i dag jeg, da...

Nå håper jeg bare at jeg ikke våkner i morgen, og har lyst til å bli sykepleier eller ingeniør. Orker ikke å ombestemme meg flere ganger, haha! Jeg har brukt timesvis i forumer, vært på rådgivningstime hos Karrieresenteret, og tatt test etter test på nettet. Hvis du er i samme situasjon som meg, vil jeg gjerne tipse deg om Karrieretesten. Man krysser av på en rekke spørsmål om sin personlighet, og får opp hvilket yrke man passer til - og jeg likte så godt at den kom med forslag til hvilke skoler du burde kikke mer på. 


Jeg ble en "planlegger", noe som faktisk er ganske spot on. Planlegging, lister og struktur er veldig viktig for meg - men jeg skal ikke  bli økonom eller programmerer i første omgang. Hadde dere blitt overrasket om jeg skulle bli sivilingeniør?

Dere finner testen her hvis dere er interessert.

KONKURRANSE: MAX FACTOR LIPFINITY

//I samarbeid med Max Factor

Max Factor var merket på den første lipglossen jeg eide, da jeg var rundt 13 år. Fikk vel egentlig ikke lov til å sminke meg, men lipsyl ble fort til leppebalsam, og leppebalsam ble fort til lipgloss og leppestift. Og før noen visste ordet av det, løp jeg rundt med hvit glitterøyenskygge og skeiv eyeliner. Good times! ♥

Det er lenge siden jeg har hatt en lip gloss fra Max Factor nå, og jeg lurer egentlig på hvorfor ingen har fortalt meg om Lipfinity-glossen?

Jeg er nemlig av den rasen som pynter leppene mine om morgenen, men ikke søren om jeg husker å fylle på utover dagen. Lipfinity holder så godt at jeg bokstavelig talt må gni den av med sminkeserviett på slutten av dagen. Noen av dere som har prøvd den? Jeg trodde ikke mine egne øyne. Syns både den ene og den andre lover sminke som holder hele dagen, men Lipfinity holder faktisk hele dagen.

Max Factor Lipfinity Collection består av hele 19 fantastiske farger, og som en del av vår/sommerkolleksjonen deres har ansvarlig makeupartist, Linda Wickmann plukket ut 6 av fargene som dere ser her. Litt vanskelig å velge ut sin favoritt, men jeg må nok si 160 Iced og 146 Just Bewitching hvis jeg må velge.

Lipfinity består av to deler. Først påfører man fargen og lar den tørke i et lite minutt. Deretter kan man ta på balmen, som man også kan fortsette å bruke utover dagen hvis leppene trenger fukt. Men selve fargen varer altså i 24 timer.

Her ser dere 160 Iced litt nærmere. Linda Wickmann, har faktisk valgt ut denne fargen til meg uten å ha møtt meg i virkeligheten. Syns hun traff ganske bra der, ettersom det var min favoritt. Den har en perfekt nudefarge, en perfekt hverdagsgloss med ander ord ♥

KONKURRANSE

Jeg har fått lov til å dele ut Max Factor Lipfinity + Glossfinity neglelakk til 5 heldige lesere. For å være med i konkurransen trenger du ikke å gjøre noe annet enn å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget :-)

Hvis du har lyst til å kjøpe en Lipfinity, kan du gjøre det HER. Akkurat nå er de satt ned fra 149,- til 104,-.

TUESDAY

Jeg ligger alltid og surfer på iPhonen om morgenen. Det er en fin måte å våkne på, for i et par minutter kan jeg glemme at jeg faktisk må stå opp... I dag morges leste jeg denne artikkelen, og den fikk meg til å føle meg ti ganger bedre. Les den!

Selv om jeg hadde en bra start på dagen, er jeg ganske pessimistisk akkurat nå. Jeg skal jo ha foredrag for klassen i morgen, og uansett hvor patetisk det høres ut, så er det noe jeg er livredd for. Jeg kjenner alle i klassen og det har ingenting med dem å gjøre. Det er bare mitt lille, rare hode som bestemmer seg for at jeg skal bli rød som en tomat, stamme og smatte som en gnom. Og det er ikke veldig stas... Gud, det skal bli deilig å få det overstått! Hvis noen har noen mirakelråd, så kom med dem. Bortsett fra å skulke, da.

Fikk forresten vært på MOM i dag også - det var absolutt ikke deilig som man alltid skal påstå, men det var nødvendig. Noen som har prøvd Catslide? Haha, det er faktisk utrolig gøy, og man blir ganske støl av det....

KONKURRANSE: VINN TUR FOR 2 TIL NEW YORK

//I samarbeid med Nescafé

Nescafé har nå en konkurranse gående hvor du blant annet kan vinne en tur til New York. Kan en konkurranse ha en bedre premie enn det? I tillegg tar det 10 sekunder å delta, så her er det bare å delta med det samme.

KONKURRANSEREGLER:
1. Gå inn her og stem på den smaken du liker best
2. Fyll inn navn og telefonnummer

PREMIER:
1. premien: tur for 2 til New York + et cafésett. Reisen har en maksverdi på 40.000 kroner, og inkluderer fly og hotell
2. premien: iPad mini, et cafésett og 5 pakker Nescafé Spesialiteter
3. premien: et cafésett og 5 pakker Nescafé SpesialiteterVinnerne kåres 30. april.

Konkurransen holdes i den anledning at Nescafé relanserer sine Spesialiteter;Cappucino, Latte Macchiato, Café au chocolat, Double Choco Mocha og Café Vanilla. I tillegg til å dele konkurransen med dere, har jeg fått gleden av å teste smakene. Til blogger å være er jeg ganske lite luksusdyr på kaffefronten. Jeg liker det raskt og enkelt, og pleier derfor å drikke kullsvart pulverkaffe. Men med disse posene er det akkurat like enkelt som med min daglige dose pulverkaffe.


Tøm pulveret i en kopp, hell på vann (kaffen blir bedre hvis vannet ikke er kokende) og rør rundt. Og så smaker det jo 100 ganger bedre enn det jeg drikker til vanlig, rende luksusen! Mamma har vært stor fan av disse posene i lang tid, så nå gleder jeg meg til å invitere henne på kaffesmak. De nye skal nemlig smake enda bedre, med deiligere og hvitere/kremete melkeskum ♥

Mmmmm... Kan bare komme på én ting som høres deiligere ut nå, og det er en tur til New York. Lykke til i konkurransen!

LA MEG TA DEG MED TIL BYEN MIN

Noen festivalgjengere som kjenner igjen stedet på bildene? I går tok Maria og jeg en søndagstur på Slottsfjellet. Stedet ser så annerledes ut uten scener, øltelt og tusenvis av mennesker, vi kjente oss nesten ikke igjen. Men det er vedig vakkert der oppe, og man ser utover hele Tønsberg. Fine byen vår ♥

Og de trappene.... Hvis noen ikke har penger til å trene på treningsstudio, så er det bare å ta seg en løpetur opp til toppen. Vikingene som holdt til her må ha vært spreke, haha. Jeg stemmer forresten for en vinbar på toppen av Slottsfjellet, det hadde vært prikken over i'en!

Det var en deilig søndag, og i dag har jeg hatt en ganske OK mandag. Har øvd til foredrag, hatt mamma på besøk og ryddet som pokker i leiligheten. Ble enig med meg selv om at jeg har alt for mye "nips" stående rundt omkring, og selv om det er fine ting, måtte jeg bare pakke bort. Man trenger jo ikke å ha alt stående framme på samme tid. Så nå føler jeg at jeg har en helt ny leilighet, og skal lage god mat og kose meg resten av kvelden.

KJEKT Å VITE: DEL 1

To søte jenter jeg går i klasse med (hei Malin og Isabella) foreslo at jeg skulle begynne med en ny spalte på bloggen, hvor jeg deler små og store tips og triks som kan komme godt med i tide og utide. Det syns jeg var en god idé, for jeg vet mye rart. Mye rart som kanskje for det meste er unødvendig, men som plutselig kan redde en dag.

Her er del 1, håper det faller i smak :-)

Oransje hender. Vi har vel alle stått på badet og smurt oss inn i selvbruning som gale bavianer, for så å oppdage at det ser ut som om vi har dyppet hendene våre i oransj maling? Det er ikke særlig pent, og det er nesten umulig å skrubbe bort om det har gått for lang tid. Men ta det helt med ro! Jeg har nemlig feilet så mange ganger at jeg har funnt den perfekte løsningen. En liten klatt med barberskum i håndflaten, gni håndflatene mot hverandre i noen sekunder og skyll i vasken. Vips, så er det helt rent! Men pass på at du ikke får barberskummet på andre områder enn håndflatene, for da forsvinner jo fargen.

Big foot. Har du også det fine paret med pumps som du så gjerne skulle gått med i kveld, men som er bittelitt for små? Skyll et par sokker i vasken så de blir gjennomvåte, ta dem på deg og gå rundt i skoene med våte sokker. Da vil skoene tilpasse seg foten din. Det hjelper riktignok bare i bredden, skoen blir dessverre ikke lengre...

Tørketid. Å vente på at neglelakken skal tørke er kjedelig. Jeg vet om gode topplakker som gjør at lakken tørker fort, men det er vel likevel bedre med noe som er helt gratis og i tillegg mye enklere? Dypp fingrene i en skål med iskaldt vann i et par minutter, og tadaaa!

Pukkelnakke. For å få den perfekte hestehalen uten å ha en bul i nakken, kan du se opp i taket når du setter i hårstrikken.

Bambi på isen. Hvem har vel ikke sklidd rett på ræva i et par høye hæler. Mange av dem viser seg nemlig å være relativt glatte.... Et par lag med hårspray under sålen, så er du ti ganger tryggere!

Stor tallerken. Og til sist vil jeg bare vise dere denne videoen! Noen smarte og enkle triks for å spise litt mindre. Jeg har det i hvertfall med å overspise etter en lang dag hvor jeg er sliten, og det er veldig dumt når jeg egentlig bør spise flere og mindre måltider.

Del gjerne i kommentarfeltet hvis du også har noen unødvendige men noen ganger nødvendige tips eller triks :-)

NATTASANG

Har nok lagt ut denne før, men av erfaring vet jeg at det alltid sitter en leser eller to lesere eller hundre lesere der ute som trenger en fin nattasang ♥ Dette må være en av mine favorittsanger. Hørte den faktisk første gang i Brasil, da vi kjørte på en humpete vei laaangt ute i jungelen utenfor Sao Paulo. Rart hvordan sanger kan ta deg tilbake til sinsstemninger.

Nå er jeg trøtt i hodet, så skal sove. Nattinatt!

LYKKELIG FREDAG

Woah, sjekk den fletta! Eller sløyfefletta, eller hva jeg nå enn skal kalle det. Snille Line på Bibbis som både ordnet hår på meg og sminket meg, selv om alt jeg kom for var en stuss. Jeg var hårmodell for Line da jeg var fjortis, og det var hun som klippet bob på meg hvis dere husker det? Haha, det var ulykkelige tider for meg med så kort hår, men da har jeg i det minste lært at jeg aldri skal ha kort igjen. Evigheter siden jeg hadde sett Line, så det var koselig å dra og klippe seg der ♥

Nå skal jeg hjem på fredagskos til mor og far. Jeg begynner å lure på om jeg kanskje har en hjerneskade, for det er ingenting i denne verden som frister mer akkurat nå. Å snuble rundt med en GT er det i hvertfall lenge til jeg skal gjøre igjen.

Håper alle har en fantastisk start på helgen sin :-)

SMOOTHIE, MUSKLER OG KORT HÅR

God morgen! Jeg skal straks sykle avgårde til PT-time og frisørtime. Har tatt ut mitt elskede Hairtalk extensions og har egentlig bestemt meg for å gi håret mitt en sunn pause. Så jeg bestilte frisørtime hos min gamle frisør i Tønsberg for å klippe av alt slitt hår, men i natt har jeg hatt så sykt mareritt om hår, så nå vet jeg ikke lengre! Men litt stussing blir det i hvertfall, så får vi se hvor lang tid jeg klarer å holde meg før jeg sprinter inn til Oslo for å pimpe opp min triste hårball, haha.

Det ble egg og deilig smoothie på meg til frokost i dag. Helt siden jeg var i Rio, har jeg vært hekta på Acai.

Mmmm! Den inneholder:

♥ En kvart banan
♥ En neve frosne bringebær
♥ En god mengde frosne blåbær
♥ Et halvt glass Acai Berry Juice
♥ En skje Acai-pulver

Jeg måler ikke opp nøyaktig, men det er jo bare å føle seg fram. Gjør ikke noe om Acai er litt tykt i konsistensen, man kan også spise det som en "grøt" med bær og granola på. Husk at sånne juicer aldri er så sunne som de framstår, så det er lurt å bruke minimalt av det. Men selv er jeg ikke så streng med det, for jeg drikker sjeldent juice. Acai'en har jeg bestilt på iHerb, men jeg vet at de selger det på noen helsekostbutikker og på SmoothieXchange :-)

Jaja, da er jeg klar for svære muskler og dritkort hår. Wish me luck.

KONKURRANSE: VINN SPA MED VENUS

//I samarbeid med Venus Gilette

God kveld! ♥

I samarbeid med Gilette Venus får jeg lov til å ha en konkurranse for kun mine lesere, hvor dere kan vinne spa, hotellopphold i Oslo og produkter fra Venus. Så nå er det bare å lese nøye og delta så fort som mulig!

Nå lanserer nemlig Gilette Venus sammen med Olay en barberhøvel som skal gjøre skjønnhetsrutinen enklere og raskere. Her er deres beste hudpleietips:

"Det er viktig å exfoliere huden med jevne mellomrom, men det er lett å glemme - spesielt under vintermånedene. Det er til og med mange som ikke vet at barbering fungerer som en mild exfoliering. Å barbere seg en gang i uken med en utviklet høvel med gelèremser som mykgjør huden etterpå, er en enkel og effektiv måte å ta vare på huden sin på. Nye Venus Olay Sugarberry fjerner døde hudceller skånsomt, barberer tettere og etterlater huden glatt, skinnende og med nydelig duft"KONKURRANSE

Nå ønsker Venus å høre dine beste skjønnhetstips, og dem må du dele for å være med i konkurransen. Skriv inn dine 3 beste skjønnhetstips og grunnen til at du fortjener å vinne i kommentarfeltet under dette innlegget, så vil jeg i samarbeid med Venus trekke ut de bidragene vi liker best. Skjønnhetstipset ditt selvfølgelig ikke ha noe med barbering å gjøre. Kanskje du har tips til en hjemmelaget skrubb som får huden til å gløde? Eller et triks for å få neglelakken til å sitte lengst mulig? Det kan være hva som helst :-)

PREMIE

- Venus/Olay Sugarberry kit (jeg kan skrive under på at det dufter himmelsk)
- Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo
- Badekåper og tøfler
- Frisk frukt og L`occitane velværeprodukter
- Hyggelig overraskelse fra hotellet ved ankomst
- Frokostbuffèt på Grand Café
- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel
- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub
- I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger
- Du får tilsendt et gavekort på premien, så kan du selv booke deg inn når det passer
- Transport til og fra Grand Hotel dekkes ikke

Hvis ikke det er en deilig premie, så vet ikke jeg. Kjenner at en natt i hotellseng og et par spabehandlinger er akkurat det jeg kunne trengt nå. Men kan dessverre ikke delta selv, så det er en av dere heldige som vinner!

Lykke til, gleder meg masse til å lese skjønnhetstipsene deres. 

HELLO WEEKEND

Jeg fikk helt sammenbrudd i går, da jeg våknet opp til synet av snø på naboens hustak. I halvsøvne innbilte jeg meg at det kanskje bare var han som hadde dårlig karma, og at resten av verden var tom for snø - noe en haug av Snapchats kunne avkrefte. Det var tydligvis bare ikke jeg som fikk et "sammenbrudd". Det var jo min første ordentlige "vårdag" hvor jeg skulle feire lysere tider med å sykle til skolen for første gang. Haha! Heldigvis forsvant snøen like fort som den kom, og da ble det sol i sinnet igjen.

Har fått låne mormor sin sykkel, med kurv og det hele. Jeg er så forelsket i å sykle rundt, spesielt når det er sol og jeg kan ha musikk på ørene. Så jeg sykler rundt dagen lang. Til skolen, når jeg skal gjøre ærend, ut for å handle, bort til Posten og på trening. Med spillelisten min som heter Chill på ørene i tillegg kan jeg virkelig ikke ha det bedre. Her er den, for dere som har Spotify. Ææ, ser at 108 av dere har funnet den på egenhånd! Kanskje jeg burde oppdatere den litt, den er tross alt fra 2011.

Jeg er alltid i ekstase på torsdager, for da er det helg for meg. Bortsett fra PT-timen i morgen tidlig og at hele helgen skal brukes på å bli trygg på et foredrag jeg skal holde til uken, så er det jo... Fantastisk med helg :-)

Dette bildet passer kanskje dårlig inn når jeg har skrytt sykkelidyllen min opp i skyene. Men sykkel passer faktisk ikke så veldig godt til henting av pakker. Noen ganger skulle jeg faktisk ønske at jeg hadde lappen...

Nå må jeg lage middag før jeg spiser Mac'en min i ren desperasjon.

GANSKE SNILLE PARAPLYER

Et par lesere etterlyste "paraplyene" mine, hehe. Veldig gøy at dere setter pris på dem, selv om de er noe negativt. Jeg har det så knirkefritt om dagen at det faktisk var vanskelig å finne nye paraplyer - spesielt om andre mennesker, men jeg har prøvd så godt jeg kunne!

Foredrag på skolen. Er det noe jeg ikke er spesielt glad i, så er det å snakke foran forsamlinger. Dere aner ikke hvor mange godt betalte foredrag jeg har takket nei til, bare fordi jeg HATER det. Men så går man på skolen da, og har plutselig ikke noe valg. Må stå gratis foran en forsamling og prate om planter og dyr, aaaarrrg!! Ikke lærer jeg noe av de andres foredrag heller, jeg sitter bare og tenker på at det snart er min tur.

Folk som sparer seg til noe bedre. Du vet de som dukker opp med "jeg er her fordi jeg føler at jeg må"-attituden, og så skal de ikke drikke fordi de skal på en mye morsommere fest i morgen. Viktig at dette ikke blandes med folk som velger å ta avstand fra alkohol, for det er helt ålreit.

Å jogge ute. Jeg hadde årets første tur ute i dag, og det er ti ganger tyngre enn å løpe på mølle. Har jo null kontroll over hvor fort jeg faktisk løper, og så kan det jo tenkes at jeg løper litt fortere og prøver å se litt diggere ut enn ellers i tilfelle det kjører forbi noen jeg kjenner... Lenge leve mølla.

Små bad. Fy faen i helvete som jeg kræsjer og skumper og bumper og mister og dulter på det lille badet mitt. Jeg hater små bad - og mest av alt små håndvasker på små bad. Det blir jo vått på hele badet bare jeg tar vann på tannbørsten. 

Bilderammene på Clas Ohlson. Innen jeg hadde kommet meg hjem, hadde "glasset" (som egentlig bare var ræva plast) allerede sprukket. Sykt slitsomt, for det er stress å gå på Clas Ohlson ettersom man må gå gjennom heeeeele butikken for å kjøpe en bitteliten ting som ligger rett ved kassene.

Folk som roter og griser. Jeg skjønner ikke hvordan folk er oppdratt, jeg orker bare ikke rotete og grisete folk. De orker sikkert ikke meg heller *støv på hjernen*

Bloggkommentarer. Og da mener jeg ikke kommentarer i kommentarfeltet på bloggen, men mennesker du møter IRL som slår av en jovvial spøk om blogging eller sier "næmen, ære ikke bloggern". Det gjorde vi oss ferdig med i 2009.

Dyrenes alt for gode venner. Hver gang jeg skriver noe om Bella (katten min) her på bloggen, er det en haug av folk som vet både ditt og datt - selv om jeg aldri ber om råd. Da jeg sa at Bella har begynt å sove i bur, var det dyreplaging ettersom katter er et nattdyr. Vel, motherfuckers, Bella går inn i buret sitt og legger seg der frivillig om kvelden. Sånn går det når man er godt oppdratt.

Snusere. Nå som jeg ikke lengre er noen snuser selv, har jeg veldig lett for å irritere meg over snusere. Må dere legge igjen snus over alt, sove med snus i munnen og sitte og fikle med snusboksen hele tiden? I helgen lå broren min og sov på sofaen uten laken (eehw, men vi hadde vært på byen) og jeg våknet brått inne på soverommet og skjønte at noe var galt. Da jeg gikk ut på stua og nærmet meg lillebror i sofaen, så jeg en brun stripe som nettopp hadde begynt å renne fra munnviken og nedover mot min nye sofa. Jeg rakk akkurat å rive han opp fra sofaen - STAKKARS!! Haha. Men der snakker vi sjette sjans, altså!

Meg selv om morningen. Faen ta meg. Begynner på skolen klokken 9. Setter vekkeklokken på 7, så jeg har én og en halv time til å stelle meg og spise, før jeg må dra avgårde. Tror dere ikke jeg ligger og finner på sykt gode grunner til å slumre igjen og igjen og igjen. Én etter en luker jeg bort ting jeg ikke absolutt gjøre. Njaa, det er jo ikke så farlig med sminke. Slumreknappen. Hmm, jeg er egentlig ikke sulten på frokost. Slumreknappen. Pytt pytt, jeg dusjet jo før jeg la meg så jeg kan heller dusje etter skolen. Slumreknappen. Plutselig har jeg 5 minutter på å vaske ansiktet og pusse tenner før jeg må løpe avgårde, og jeg angrer alltid like mye. Er det så vanskelig å bare stå opp?

Riktig feilsendt SMS'er. Hvis du vil skryte av noe, så er det bare å gjøre det. Hvis du vil ha oppmerksomheten min, så er det bare å si det. Du trenger ikke skrive en SMS, sende den til meg og deretter sende melding om at "oi, hehe, sendte feil *blunkefjes*".

Er ikke dette en snilleste runden med paraplyer jeg noen gang har hatt? Haha. For de som ikke har fått med seg de gamle paraplyene, så ligger alle innlegg her.

Nå skal jeg legge meg og sove, håper jeg klarer å stå opp når jeg egentlig skal i morgen. Har store ambisjoner om både sminke og omelett med paprika i. Nattinatt!

FJORDLAND LUNSJ

//Annonse

Typisk scenario for meg: har dårlig tid, løper ut døra for å rekke et tog. Kjenner sulten rive i magen, og sprinter innom Narvesen på togstasjonen for å kjøpe lunsj som jeg kan ha med på turen. Men alt jeg finner er muffins med sjokoladebiter, sandwich med brød hvitt som skyer og lefser.

Jeg er så oppgitt over de såkalte "lunsjhyllene" i butikkene, og det er det tydligvis flere som er. For Fjordland har bestemt seg for å gjøre noe med saken, og har lansert nye Fjordland Lunsj.

Fjordland Lunsj består av fire retter. To supper - tomatsuppe med gulrot og chili og thaisuppe med nudler, og to pastaretter - pasta med ostesaus og bacon og pasta med kjøttboller og tomatsaus.

Alle rettene består av mellom 300 og 400 gram, og er derfor perfekte som et mellomtid - også til å ha med på farten. I storefri, i pausen på jobben, på vei til trening, på vei hjem fra trening. Det er mange ganger i løpet av en dag at man egentlig burde spist noe, men ikke rekker.

Jeg har testet alle rettene, og likte dem veldig godt. Mine favoritter er definitivt pasta med kjøttboller og tomatsaus og tomatsuppe med gulrot og chili. Sistnevnte er kanskje litt sunnere, men førstnevnte var helt himmelsk å spise da jeg kom hjem fra byen forrige helg! Sunnere og mindre brannfarlig enn å sette på en pizza :-)

Noen som har smakt disse lunsjrettene? Hvis ikke vil jeg absolutt anbefale å prøve dem som et mellommåltid. Og fra nå av kommer jeg alltid til å ha chili i tomatsuppen, enten den er Fjordland eller ei. Mmmmmm!

Nå skal jeg ut på årets første utendørs joggetur, wish me luck ♥

DUCKFACE WEEKEND

Da var det mandag igjen, og jeg har hatt en fin helg fylt med venninner, kaffe, shopping, god mat, Alias, drinker og vonde sko... De to sistnevnte angrer jeg alltid så innmari på. Selv om jeg er ute sjeldent, vurderer jeg sterkt å bli avholds. Får det så utrolig dårlig dagen derpå og dagen etter der igjen. Ikke bare fysisk, men psykisk også. Det er som om fyllenervene hopper rundt i hodet på meg og får meg til å føle at hele verden går i mot meg.

Men men, det går vel over til i morgen. Resten av kvelden skal jeg stappe i meg brokkoli, vitaminer og alger - kjenner at jeg kjemper litt mot influensaen nå. Har ikke vært sånn syk siden februar 2013, så det er vel snart på tide at jeg blir slått i bakken? Håper at jeg klarer å stå i mot, da.

Åh, så jævlig. Jeg har seriøst duckface på alle bildene fra helgen. Ett glass vin, og trutmunnen blir kronisk.

FÅ 2 NR AV STELLA GRATIS

//Inneholder reklame

... Og før du tenker tanken; det er ingen kjøpsforpliktelser. Stella Magasinet vil rett og slett gi deg muligheten til å prøve to nummer gratis, og så kan du eventuelt bestemme om du vil bli abonnement etter det :-)

For å prøve 2 nummer av Stella gratis, går du inn HER og fyller inn dine detaljer.

Bortsett fra interiøblader, leser jeg ingen magasiner for kvinner - bortsett fra Stella. Jeg liker bladet fordi det er litt mer "ekte". Finner ikke helt ordet. Men jeg føler i hvertfall at det er mindre overfladisk, og jeg kan lese det uten å føle at jeg er helt grønn når det kommer til klær, sminke, trening og kosthold... I tillegg til fine dybdeintervjuer med dyktige mennesker, får jeg mange gode småtips som jeg liker veldig godt.

På treningssidene er det f.eks en kjempefin spalte som viser treningsøvelser man kan gjøre i parken med en venninne. Og på "pusterom"-siden får du gode tips til hvordan du kan slappe av og gi deg selv små pauser i en stressende hverdag. Ett av tipsene burde vært å lese Stella!


I skrivende øyeblikk sitter jeg som dere kanskje ser med Stella og lakking av negler, for å feire at helgen er i gang. Uken har gått så fort at jeg ikke vet hvor den ble av, så det er deilig å bare sette seg ned.

Håper dere får glede av de to gratis magasinene :-) God helg!

TOO MUCH

 

Jeg elsker å dele nye yndlingssanger med dere, men dere må si i fra hvis det blir for mye av det gode ♥ Hvis dere går inn på denne sangen på Youtube, kommer dere til en ganske awesome spilleliste, det er den samme spillelisten som Ed Sheeran sin I See Fire-remix ligger i, så det går i den sjangeren. 

Fikk nettopp helt panic fordi jeg ikke har trent hele uken, men så kom jeg på at det bare er tirsdag. Så da drar jeg like gjerne på trening, så starter denne uken også på fornuftig vis.

FJERN AV SOLA

Lykken er å kunne sove en time lengre enn vanlig, og i tillegg våkne av noe helt annet enn vekkeklokka - nemlig SOL midt i fleisen! Å våkne med dansende solstråler i ansiktet er jo egentlig verdens mest irriterende ting, men i dag ble jeg bare lykkelig av det. Vi har sett alt for lite av blå himmel og sol i det siste.

Så dette er en fantastisk dag!! Selv om jeg ble så happy at jeg var helt fjern på skolen. Som en del av et større regnestykke spurte læreren nogenlunde retorisk hvor mange måneder det er i et år, og jeg kunne gladelig meddele at svaret var 9 måneder.... Skal aldri mer bidra med noe i en mattetime igjen.

 

Kjipt når man har dårlig tid om morgenen og kun rekker å knipse ett bilde, og på det ser det ut som om man holder på å drite på seg...

Nå har jeg nettopp shinet leiligheten, av en eller annen grunn blir den støvete og rotete hver 24 time. Og nå skal mamma og jeg ut til Gulli og se på kjøkken!!! Jeg har nemlig bestemt meg for å pusse opp kjøkkenet mitt. Det er kun ett år gammelt og kjempefint, men det passer ikke helt til resten av "stilen" i leiligheten. Gleder meg masse!

PS. Etter at jeg hadde postet dette innlegget innså jeg at det ble litt overkill med utropstegn. Men jeg skylder på sola.

SOLGT

Jo gøyere man har hatt det i helgen, desto tyngre blir mandagen. Jeg orket ikke engang se meg i speilet før jeg dro på skolen i dag. Det skulle jeg gjort. Da jeg kom hjem ble jeg så sjokkert over mitt eget speilbilde at jeg snublet opp i sofaen og sovnet i tre timer.

Men er jeg i fin form igjen, trengte bare litt hvile. Vet dere hva som har skjedd i dag. Barndomshjemmet mitt er SOLGT! Har egentlig gruet meg ganske mye til det, det har vært min trygge havn i 18 år. Jeg har vokst opp der. Blitt kjent med meg selv der, og blitt kjent med de tre viktigste personene i mitt liv der. Etter at jeg flyttet hjemmefra som 18-åring, har det vært et fristed hvor jeg har gjemt meg hvis jeg har vært lei meg, hatt kjærlighetssorg, vært fyllesyk eller rett og slett bare hatt hjemlengsel.

Har så mange gode minner fra det huset, og det føles veldig rart at det er noen andre som eier det nå. Men heldigvis er det ikke mamma og pappa som skulle selges, jeg må nok bare innse at det er snakk om fire vegger, et par dører og noen fliser. Og da er det jo ikke så trist likevel! Mitt nye "barndomshjem" blir tross alt ti ganger bedre, jeg velger sjø foran skog any day.

Resten av kvelden skal jeg jobbe med et prosjekt jeg har om palmeoljeindustrien. Blir kjempemotivert til å jobbe med skolarbeid når jeg får gode karakterer! Husker dere den "skumle" naturfagsprøven jeg leste som faen til for et par uker siden? Jeg fikk den tilbake i dag med en 5'er på, og jeg er såå fornøyd! Naturfag viste seg nemlig å være mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, kan ikke huske at det var så vanskelig da jeg faktisk gikk på VGS...

Håper alle har en fin kveld ♥

DOSES AND MIMOSAS

Gjesp... Da jeg kom hjem fra rolig familiekveld i 10-tiden i går kveld, skjedde det plutselig noe som ikke har skjedd på evigheter. Jeg kastet meg rundt, la ny sminke og bælmet et glass rødvin før jeg løp videre til et vorspiel som nesten var over. Så gikk jeg på byen med noen herlige jenter, og med mål om å være 20 minutter på hvert sted. Haha, det var veldig gøy! Da finner man jo fort ut hvor man trives best.

Må si det er deilig å være på byen i Tønsberg framfor i Oslo. Her ser det nesten litt rart ut å gå med høye sko...

Det ble til og med tid til et lite nachpiel, og da oppdaget jeg dette fantastiske bandet:

Ble i så godt humør av den, så tenkte jeg måtte dele med dere :-) Ønsker meg disse på Slottsfjell!

Nå får jeg vel stå opp og rydde opp strømpebukser, avsparkede sko og nattmat.

TV-TILGIVELSE

I kveld har jeg min første ordentlige kosekveld alene i leiligheten. Jeg er så glad i å være alene at jeg frykter litt for framtiden, haha! Hvor irriterende hadde det ikke vært hvis det satt noen ved siden av meg i sofaen nå og tygde på noe bråkete og stilte spørsmål om filmen som går på TV selv om ingen av oss har sett den før. Lenge leve alenetid ♥

Jeg har forresten tilgitt TV'en for at den er stygg og stor - rett og slett et mindre pent blikkfang i rommet. For jeg koser meg virkelig nå, kjenner at jeg har savnet TV selv om jeg alltid sier at jeg "aldri ser på TV". Selv om det er lite givende å ligge og gape til Grand Prix, Nytt på Nytt, Skavlan, Norske Talenter og Senkveld, så er det veldig deilig. TV-benken min kom også i dag! Ganske fornøyd :-)

Munch munch... Har ikke spisebrikker enda, men magasiner får funke enn så lenge!

 

Sofa og puff fra IKEA her og her, stuebord fra Bolia her, lampe fra Lama, magasinholder fra Nomess her, pute fra Missoni og TV-benk fra Department her. Ingen av tingene er sponset, men det er alltid så mange som spør hvor ting er kjøpt, så jeg legger ved linker til det jeg kan fra nå av. Men ja, den gjennomsiktige magasinholderen er inne igjen, hipp hipp hurra. //Noen adlinks!

Liker dere TV-benken? Jeg var så usikker på om jeg skulle gå for en vanlig hvit en, men jeg syns det er så kjipt, og jeg er kjempelei av hvite kjedelige møbler. Så det ble noe litt sprekere, håper jeg holder ut med alle de hullene. Som forresten er geniale, for nå har jeg satt Geneva-spilleren inni der, og hullene sørger for fantastisk lyd som fyller hele rommet.

PS. Kveldens høydepunkt var definitivt å se min gamle historielærer på Norske Talenter. Selv om han ble X'et ut ganske fort.....

VINN HVA DU VIL TIL EN VERDI AV 100.000 KRONER

//Reklame

Tenk å kunne vinne hva man vil til en verdi av 100.000 kroner.... Det må jo være den beste premien noensinne. Jeg hadde ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg hvis jeg hadde vunnet. Jeg mener... Hvilket punkt på bucket listen skal man krysse av? Eller hvilke blir vel mer riktig, for 100.000 kroner kan man gjøre mye gøy.SLIK ER KONKURRANSEREGLENE:

♥ Kjøp Libresse
Libresse har både bind og tamponger, og hvis du likevel kommer til å bruke det i framtiden, er tiden for å hamstre inn et lite lager. For på alle Libressepakker med konkurransesticker, kan du skrape fram en poengkode som er verdt 50.000 poeng. I utvalgte butikker får du også sjansen til å finne pakker med doble poeng!
♥ Registrer poengkoden på siden her, du kan legge inn så mange koder du vil.
♥ Du kan også samle poeng ved å spille et mobilspill som du kan laste ned ved å søke på "Libresse Catch" i app store/Google Play. Spillet kan også spilles på nett.
♥ Finn ut hvilken drøm du vil oppfylle hvis du vinner. Det må Libresse vite for å kunne oppfylle den.
♥ Blant de 50 deltakerne med flest poeng, velger juryen ut en vinner. Det er viktig at du registrerer alle poeng og skriver hva du vil vinne inne på siden før 11. mai 2014 :-)Alt foregår HER!

Da gjenstår det vel bare å ønske dere lykke til i konkrurransen og på innsamling av poeng! Og hvis akkurat du vinner, så ikke nøl med å invitere meg med til Maldivene eller Jamaica, jeg kommer ikke til å si nei.

MED VENNLIG HILSEN ODA

Ingenting er som å starte helgen med å signere en viktig mail med navnet "Oda", når jeg - som vi vet, heter Ida. Men det er jo sånt som skjer når man absolutt skal gjøre ting i farten, og på iPhone. Jeg velger å se det positive ved det. Som en på Twitter påpekte; jeg skal være glad for at jeg ikke heter Gitte.

Det var forresten kjempespennende å høre hva dere studerer/tenker å studere. Gøy at jeg har så mange drivne lesere, som tar kloke valg og vet hva dere vil.

Nå er helgen her for Bella og meg. Som dere kanskje kan se, er Bella ekspert på å chille. Hun kan sovne i den stillingen der.

Jeg har mye som skal gjøres i helgen, men samtidig ingen planer. Deilig å ikke skulle noe, og å ikke måtte grue seg til skolen på mandag. For i dag hadde jeg den skumle matteprøven min! Den var skummel, men jeg er ganske fornøyd med hvordan det gikk. Tror jeg.

Ellers fikk jeg meg TV i går. En stor, svart jævel som står i hjørnet og stirrer på meg. Jeg er skikkelig sur på den for at den er så innmari stor, så har ikke giddet å skru den på enda. I morgen kommer TV-benken min, og det er faktisk det siste møbelet som mangler inni leiligheten. Og godt er det, for jeg er rimelig lei av å sitte hjemme og vente på budbilen mellom 9 og 15 eller 15 og 23.

Jeg sulter i hjel, så jeg får forflytte meg til kjøkkenet.

LATTERKRAMPE PÅ SENGEKANTEN

Hahahaha, nå har jeg ledd i en time og jeg klarer ikke slutte å le. Fikk litt lakenskrekk i kveld fordi jeg gruer meg til morgendagen, så jeg lå rett og slett med Mac'en på fanget og lette etter grunner til å bli liggende sånn. Ny episode av Erlend Elias søker lykken! Jeg pleier vanligvis ikke å se på sånne miniserier hos VG og Dagbladet, for de faller sjeldent i smak. Men Erlend Elias - herregud, så gøy.

Grunnen til at jeg ler er treningsøkten i episode 2, den må bare sees. Noen som kjenner seg igjen i knebøyene? Herlig fyr med bøttevis av selvironi og gullkorn, noe som gjør at en orker å se på selv om man er lei av "selvhjelps-TV".La dere underholde med episode 1 og episode 2 mens dere venter på mitt blogg comeback, haha...

Hjelp, nå jeg få meg litt søvn. Tror jeg har klart å hamstre til meg 14 timer søvn hittil denne uken, kanskje ikke så rart at jeg fikk tunellsyn på slutten av dagen i dag. God natt, alle sammen ♥

NOBODY LIKES ME

Foto: Iheartstencils

Denne streetarten har florert på sosiale medier de siste dagene, og jeg ble forelsket ved første øyekast. Jeg jo bare ha denne på et lerret på veggen?! Jeg syns den sier så mye om samfunnet vi lever i dag. Hvor livene våre nærmest måles i likes, hjerter, tomler opp og statistikk på sosiale medier. Stakkars denne lille gutten. Ingen likes, hva har han å leve for? Hihi :-)

Jeg lovte å ikke skrive mer om skole (haha) men jeg må bare advare; jeg har en stor, skummel matteprøve på torsdag, så den er grunnen til at jeg muligens er litt fraværende her inne. Når den er over, kan jeg puste og danse og sveve til helt over påske! ♥

Snakker om påske. Det er snart tid for å søke seg inn på studier til høsten. Jeg er like ubestemt som jeg var da jeg gikk siste året på videregående i 2009. Bare på en annen måte. Nå er ikke problemet at jeg ikke vil noe, nå er problemet at jeg ikke vet hva jeg skal velge. Det er mange som spør hva jeg har tenkt å søke, og det har jeg latt være å svare på. For den ene dagen vil jeg studere jus eller kriminologi, den neste vil jeg studere media og PR-relaterte fag, og den tredje dagen vurderer jeg shipping eller sykepleier - kun fordi jeg kan gjøre det i Tønsberg. Men det blir nok neppe studier i Tønsberg, ettersom det ikke er noe som virkelig interesserer meg.

Har jeg noen lesere som skal søke seg inn på studier nå? Hva og hvor skal dere gå? Gøy å høre fra dere, kanskje jeg blir inspirert!

EN ROTETE SØNDAG

Kjøkkenet står på halv tolv, neglelakken fra forrige uke begynner å bli litt sliten, kaffen jeg drikker har rukket å bli iskald og Bella sitter på spisebordet og slikker seg i rumpa. Jeg har lett etter hårstrikk i tre kvarter, det viste seg at den ene hårstrikken jeg eier sitter rundt håndleddet mitt. Det snør som faen ute, og i stedet for å tenke på grafer, tenker jeg på sushi. Og ferie. Tror jeg skal bestille meg en ferie.

 

Nå skal jeg svare på masse mail og se på regnskap. Og hvis regnskapet tillater det, må jeg bestille en eller annen tur.... God søndag!

ROLIG LØRDAG

I dag sov jeg lenge, og etter en treig frokost i vinduskarmen var det plutselig ingenting som fristet mer enn en tur på MOM. På en lørdag? Hva skjer? Haha, jeg syns fortsatt at det er litt skummelt å løfte vekter uten PT Iren ved min side, men jeg føler at det begynner å gå greit. Og i dag var det nesten ikke andre enn meg på trening, så da hadde jeg god tid til å rigge meg til i tillegg. Er veldig fornøyd med å ha fått til fire økter denne uken - og fortsatt føle at jeg vil tilbake og trene mer i morgen. Men det skal jeg ikke, for kroppen min skal hvile og jeg har en haug av andre ting jeg skal gjøre.

Resten av lørdagen har også vært veldig rolig. Jeg har vært hos mormor og morfar og spist middag, sett på TV og ligget i sofaen og stappet i meg minst 5000 kalorier. Dårlig samvittighet! Tulla. Hater folk som snakker om samvittighet når de spiser.

Jeg har nettshoppet som en helt de siste dagene, så nå er TV, TV-benk, veggpryd og hyller på vei i posten. Leiligheten begynner å se ut som et hjem, og de tingene jeg venter på nå er egentlig det siste som mangler. Hadde egentlig vært greit å skaffe seg en kjæreste bare for et par dager, så han kunne hengt opp et speil og en lampe for meg, for ikke å snakke om benken som skal bygges på terrassen. Jeg har seriøst ikke en eneste handy kompis - skjønner jo nå at jeg burde blitt kjent med snekkere, rørleggere og... Massører.

Og når vi først er inne på denne "bloggleserne er mine venner så jeg forteller dem alt som skjer i mitt uinteressante liv om dagen"-stien, kan jeg fortelle dere at Bella er blitt tenåring igjen. Hun er så jævlig irriterende, flaks for den dotten at jeg elsker henne så høyt. Ellers hadde det vært rett ut! Hun savner trapper, så hun står og klorer på ytterdøren hele natta. Vil ut i gangen og løpe i trappa. Dessuten har hun begynt å drikke opp alt vannet sitt i løpet av natta, og så kommer hun og maser om mer. Og så tisser hun på gulvet enkelte dager. Hun er en bortskjemt katt som er vant til å ha to toaletter, men i denne leiligheten er det ikke plass.... Aaaaarg, jeg håper hun tilvender seg snart, blir gal. Det gikk jo så bra i starten, men nå er hun helt umulig. Løsningen de to siste nettene har blitt at hun sover i bur, og det funker kjempebra. Så kanskje det bare må bli sånn :-)

I morgen skal jeg bruke søndagen på å gjøre matte. Nok om det, vi bruker ikke tid på matte her inne. Håper alle har en fin lørdag, enten dere dere ligger i sofaen og spiser sjokolade eller står på et dansegulv et eller annet sted og begår sosialt selvmord ♥