IN THE DESERT

For en dag vi har hatt i dag. I tre-tiden ble vi hentet av en svæær hummer og kjørt langt ut i ørkenen. Der cruiset vi først rundt på sanddynene, noe som var helt sykt gøy. Trodde vi skulle dø et par ganger, men ellers bare gøy. Etterpå leide vi firhjulinger og fikk råne litt rundt på egenhånd - ikke bare enkelt med stramt dongeriskjørt, kameraet i BH'en og sikkert 50 varmegrader, men jeg storkoste meg. Da vi var ferdig med det, ble vi kjørt ut til en camp hvor det var dekket langbord til middag i solnedgangen. Jeg har visst kritisert bruken av ordet "magisk" ved en tidligere anledning, så jeg skal ikke. Men... Ja. 

Anbefaler virkelig en slik "evening desert safari" som pakken heter, hvis du skal til Dubai! Vi booket via denne nettsiden, og man må sende mail for å få priser. Etter tips fra flere bestemte vi oss får å booke vår egen bil. Både fordi vi ikke ville sitte sammenklemt mellom en barnefamilie, men også fordi at når man har egen bil så kan man "leke" i sanddynene. Hvis man kjører i gruppe, tror jeg bare man kjører stille og rolig på rekke og rad. Det er jo ikke like gøy! Siden noen sikkert lurer, prisen var 1700 AED totalt, og da var henting på hotellet, kjøring i sanddynene, middag, alkoholfri drikke, kamelridning, sandskiing, underholdning og skyss hjem til hotellet inkludert. Åååå, dette var så gøy! ♥

PLAY DATE WITH MY BESTIE

Finnes det noe morsommere enn å låse all sunn fornuft inne i et skap sammen med alle eiendeler, og bare løpe rundt en hel dag i bikini og oppføre seg som et barn sammen med en likesinnet apekatt? Haha. I dag har jeg ledd så mye og så hardt at jeg har vondt i kinnene og i tinningen. Kristina og jeg har vært i Atlantis og sklidd i sklier, spist is, hilst på hai og chillet i badering. 

Vi driver forresten og lager videoblogg fra turen, så tenkte jeg skulle vise dere en liten teaser. HAHA. Vi satt og gjemte oss bak hverandre da vi så på klippene fra Atlantis, to flodhester i hver sin badering var synet som møtte oss - ingen tvil om at vi har tatt det heeeelt med ro i dag. Ingen sminke eller holde-inn-magen-poseringer akkurat... Jaja, vi får glede oss til filmen! Kanskje den får sin egen kinovisning...

Wulff & Andersen take Dubai The Movie. Haha ♥

EARTH HOUR

Dubai er virkelig vakkert når mørket senker seg. Får følelsen av å være i et litt mer eksotisk New York, haha. 

I kveld har hotellet markert Earth Hour, og slukket lyset i en time. Vi måtte ned på stranden en liten tur og se på alle lysene, jeg fikk nesten lyst til å hente dynen min og legge meg der og sove, det var så fint.

Min kjære reisepartner blir dessverre sykere og sykere, så vi har ikke gjort noe spennende siden sist. Etter at vi hadde fått nok sol i dag, ble hotellsengen neste stopp, og her har vi vært siden. Krysser alle fingre jeg har for at hun føler seg bedre i morgen. Vi har booket billetter til badeparken på Atlantis og sett fram til en gøy dag med masse lek, men vi får se! 

YACHT LIFE


I dag har vi vært på en helt fantastisk båttur, med vår Dubai-venn Tom og en gjeng med hans venner. Vi kjørte ut fra Dubai Marina,  videre ut til Atlantis og deretter Burj Al Arab. Utrolig fint å se Dubai "utenifra", og ikke minst å sitte i solen og drikke champagne, høre på musikk og snakke. Føler meg så heldig som fikk tilbringe dagen med to av mine bestiser. Selma var også med, og henne har jeg ikke sett på et halvt år! Heldigvis er alt som før når vi treffes igjen. Noen ganger syns jeg det er så kjedelig at mine beste venner er så glad i å fly rundt i verden, men det finnes vel egentlig ingen bedre vennskapsprøve. 

I skrivende øyeblikk snurrer det litt i hodet, haha!  Vi stappet flaskene i vesken og dro avgårde uten frokost i magen i dag. Våknet nemlig til en reisebuddy som hadde blitt syk av aircondition, stakkar! Heldigvis kommer apoteket på døren her i Dubai, og Kristina er en kamphund som ble med. Men vi rakk ikke frokosten og måtte derfor spise champagne til frokost... JAJA, vi har i hvert fall fått i oss litt mat fra room service, og nå skal vi vurdere om vi skal dra ut i kveld. Her nærmer klokken seg ni på kvelden, så enten må vi dyppe trynet i sminkepungen, eller så må vi surre oss inn i kosedresser og dyner fra himmelen ♥

Føler at jeg har forsømt bloggen mens jeg har vært i Dubai. Det er jo så vakkert her at alt burde vært foreviget... Men hva er vitsen med ferie da? 

AFTERNOON TEA

I går kom Kristina på den fantastiske ideen at vi skulle dra og kose oss med afternoon tea og makroner på Ladurée! Nam! Kaker er jo ikke akkurat min favorittkategori i matveien, men Ladurée er helt innafor. Der kan man spise både med øyne og munn, alt er så fint å se på.

Haha, jeg ler meg i hjel. Vi booket bord på Ladurée, ettersom man må booke det meste på forhånd her. Da vi ble sittende fast i trafikken, ringte jeg for å si at vi kom til å bli forsinket og spurte om de kunne holde av bordet litt lengre. Sjåføren fant ikke fram til stedet, så da vi måtte lete til fots, ble det til at vi ringte igjen, og spurte om veien og beklaget at vi var så sene. Og da vi kom fram var det absolutt ikke et sted man bestiller bord, bare en nesten tom kafé/restaurant på stranda. De må ha trodd at vi var verdens største Ladurée-fans, ble så flaue at vi latet som om vi ikke var oss da vi kom. Men vi fikk i oss noen deilige søtsaker, i hvert fall. Spiste oss kvalme og lo oss i hjel, akkurat som det skal være på ferie ♥
KONKURRANSE: MISS VEET 2015

Annonse

Silkemyke, hårløse, glatte legger. Finnes vel ikke noe bedre tidspunkt å informere dere om denne konkurransen på, ettersom jeg er på ferie med nyvoksede legger! ♥

Veet har lansert et produkt som heter Veet Spawax, som gjør det enkelt og trygt å vokse seg hjemme. Jeg elsker jo hjemmespa, og hva er vel bedre enn å kunne gjøre alt hjemme? Jeg er ikke så høy i hatten når jeg drar i en salong for å vokse bikinilinjer og armhuler, å kunne gjøre det hjemme passer meg midt i blinken. Og så er det så enkelt at man nesten ikke tror det. 

Dette er hva Spawax inneholder. Et apparat som varmer voksen, voksskiver, ledning og en smørepinne. 

♥ Slik gjør du det, step by step: 

- Legg i så mange voksskiver som du trenger for området du skal vokse i oppvarmeren. For eksempel så trenger du 4 voksskiver for å vokse begge leggene, all info står på pakningen. 
-  Sett på lokket og sett i ledningen, la voksen stå og varme seg i ca 30 minutter. 
- Bruk smørepinnen til å smøre varm voks på området du skal vokse.
- La voksen virke på huden i 30 til 60 sekunder, til den er tør.
- Hold huden stram, ta tak i enden av voksen og fjern voksen mot hårenes retning - for eksempel fra ankel til kne.  

Jeg har ikke så mye erfaring med hjemmevoks fra før, så jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å prøve. Men syns det gikk veldig greit, og det var heller ikke så smertefullt som jeg fryktet. Litt må vi jo lide for skjønnheten, hallo! Kunne du tenke deg å teste dette produktet? I såfall må du lese videre om konkurransen. 

KONKURRANSE 

Miss Veet 2015 skal kåres! I tillegg til tittelen Miss Veet, vil du finne alt du trenger fra Veet for å opprettholde glatte og fine legger. Spawax er virkelig et kvalitetsprodukt, og jeg er sikker på at vinneren vil bli like fornøyd som meg. 

For å være med i konkurransen, må du poste en video med temaet "what beauty feels like to me" på Instagram. Bare fantasien setter grenser, men hent inspirasjon i de ordene. Bruk # hashtaggene # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome, og vips, så er du med i konkurransen. Lykke til! ♥

Besøk Veet på Facebook HER hvis du ønsker mer informasjon om produkter og den slags :-) 

BEACHING AT THE PALM

Denne dagen startet skikkelig dårlig. Det var nemlig jeg som hadde ansvar for vekkeklokken, og jeg ble vekket av bygningsarbeid midt på natten og var derfor litt ekstra trøtt. Haha! Våknet av et desperat "HALLO?!" fra nabosengen, og var sikker på at det brant et eller annet sted. Men det brant ikke, klokka var bare halv ti. Så da hadde vi en time på å trene og spise frokost, så det ble jo litt av et maraton. 

Da vi endelig fikk slengt oss på solsengene var det ekstra deilig. Jeg har ikke ord for hvor perfekt temperaturen er her nå. Varmt, men med en frisk bris som gjør at vi ikke svettebarten melder ankomst. I dag var vi på sjøstjerne-safari i vannkanten, og ble plutselig veldig usikre på om sjøstjerner kan være farlig. Etter litt skriking og hopping endte vi nå opp med å holde en stakkar liten. Den fikk komme hjem veldig raskt, altså! 

Hvis jeg kunne ligge på stranden resten av livet uten å bli smellfeit og få hudkreft... ♥

FIRST NIGHT IN DUBAI

Hei fra Dubai! ♥

Endelig er vi her, og vi koser oss  mye selv om første dagen har vært litt hit og dit og stress. På slutten av dagen i dag rakk vi heldigvis en tur på Dubai Mall, for vi har et walk in closet her på hotellrommet som skriker i nød etter både det ene og det andre. selv om vi begge hadde flere kilo overvekt på veien hit (hvordan er det mulig, haha) så reiste vi faktisk med "tom koffert". Nå har jeg i det minste skaffet meg et par joggesko, så jeg kan trene om morgenen. Hotellet har jo et kjempefint gym som jeg gleder meg til å ta i bruk. 

Etter mange timer med jobb og litt shopping, bestemte vi oss for å sette oss ned på flekken, og landet på en random restaurant foran fonteneshowet utenfor senteret. Det er så fint at jeg får gåsehud, tidenes turistfelle men det får så være. Vi fikk i oss litt mat, og dro med oss posene hjem til nyoppredd hotellseng. Det ble bare tre-fire timer med søvn da vi kom fram natt til i dag, så nå skal vi ta igjen en del søvn så vi er friske og opplagte til i morgen. Da skal vi ha tiiidenes dag her i Dubai, weee! 

Blir helt svimmel av å se opp på Burj Khalifa, jeg. Er det fremdeles verdens høyeste bygning, montro? Det var det i hvert fall sist jeg var her. Gleder meg til å ta heisen opp dit igjen, det er en opplevelse i seg selv. Kanskje vi spiser en lunsj på toppen. Vi har i hvert fall laget oss en "Bucketlist ala Dubai" med ting vi vil gjøre mens vi er her. Gleder meg til dette eventyret!
Nå skal jeg splitte det nyforelskede svaneparet laget av håndklær som står på sengen min, og sove som Tornerose. Gleder meg til å ta dere med på omvisning her hvor vi bor i morgen! :-) 

LAST NED GRATIS SOLO-APP OG VINN PREMIER

Annonse 

Har dere sett denne Solo-reklamen på TV? Uansett, så kan det nå lønne seg å holde utkikk etter den, for nå har man noe å vinne på å se den. 

Solo er det jeg vil kalle et lite stykke Norge. Når jeg tenker på hyttetur og påske for eksempel, dukker det opp et bilde av Solo, Kvikk Lunsj og store varme gensere i hodet mitt. Jeg er sikkert ikke den eneste! Nå har Solo laget en rekke Solo-produkter, så i tillegg til å drikke Solo på hytta (eller i byen for den saks skyld) i påsken, kan man sette prikken over i'en med en sjarmerende Solo-genser, Solo-lue eller hva det måtte være. Jeg elsker Solo-genseren! Den er oversized og varm og minner meg om solskinn. Etter hva jeg har hørt går det ikke an å få kjøpt disse produktene (er visst mange Solo-fans der ute som har veldig lyst på), men man kan vinne dem. Og det er nettopp det jeg skal informere dere om nå :-) 

-  Solo-genseren  - 

♥ Slik kan du vinne Solo-produkter. Og få gratis Solo i butikken! 

- Last ned Solo Goodiebag-appen på telefonen din. Har du iPhone kan du laste den ned her, har du android kan du laste den ned her. Det er helt gratis! 
- Følg med på Solo sin reklame som går på TV
- Hver reklame har en egen kode som registreres av appen, og man får vite med en gang om man har vunnet.
- Hvis du ikke vinner produkter, vinner du noe som heter Solo-cash.
- Solo- cas h kan brukes for å "kjøpe" gratis Solo, og en Solo koster da 10 slike Solo- cash. 
- Et godt tips er å følge Solo på Facebook og adde Solo på Snapchat: @solosoftdrink, da kan man få tips om hvor man kan vinne.  

 

-   Solo Goodiebag-appen  - 

Her kan dere se noen fler av produktene. De er altså ekslusive og kommer i begrenset opplag. Det vil komme nye produkter utover året, og det deles også ut premier resten av 2015. 

Lykke til på jakten!! :-) 

PS. Fikk nettopp vite at man også kan vinne noen av produktene hos Miinto, så sjekk her også. 

PAKKETIPS FOR HÅPLØSE JENTER

Jeg sitter og kjeder meg på toget, så tenkte jeg skulle dele mine beste pakketips! ♥ Har du noen tips, så send gjerne i retur i kommentarfeltet :-) 


♥ Lag liste en liste med hver minste detalj, til og med tanntråd og hårstrikk. Jeg har begynt å bruke en app som heter Triplist. Det finnes en haug av apper som er ment til samme formål, men jeg likte Triplist best etter å ha testet et par. 

♥ Legg alt flatt i kofferten, lag på lag. Det er ingen myte at det sparer plass. Eller. Er noen uenig?

♥ Pakk sko i brødposer, mye bedre enn skoposer/tøyposer! Brødposer er gjennomsiktige så du får god oversikt når du pakker ut. Dessuten verken veier eller koster de noe nevneverdig. 

♥ Ta med deg produkter som du ikke har noe i mot å sette igjen eller kaste når du skal reise hjem. Halvfulle sjampoflasker, kremer du nesten har brukt opp og så videre.  

♥ Viser til punktet over! Vent med å pakke ned alle tingene som du skal sette igjen/kaste, da får du oversikt over hvor mye du kan shoppe... 

♥ Bruk flere brødposer (ja, jeg er storforbruker av brødposer) rundt produkter som kan flyte rundt i kofferten din, som oljer, solkrem og hårprodukter. Rundt versting-produktene bruker jeg tre brødposer, før jeg legger alle produktene som er innpakket i poser i en "beautybag" som igjen ligger inni en pose. Hva da, redd? 

♥ Ha en koffertvekt hjemme, det kan spare deg for stresset. 

♥Hvis du ikke har koffertvekt: gå først på vekten mens du holder kofferten. Så uten. Trekk din egen vekt fra det du veide da du holdt kofferten, og du får sånn ciiirka riktig vekt på kofferten. 

♥ For de som er like avhengig av kalenderboken sin som meg; ta bilder av alle sidene du vil ha oversikt over i stedet for å ta med deg boken. Når man har over 6 kilo med toalettsaker, er det viktig å spare inn der man kan. HAHA. 


Nå gleder jeg meg så sykt til å komme fram til Gardermoen og klemme litt på besta. Holdt egentlig på å pakke ut av kofferten i går da hun sendte snap av at hun sjekket priser på fallskjermhopping. Altså, du kan gi meg fallskjermhopp gratis, til og med betale meg for å hoppe - jeg kommer aldri til å gjøre det. Vi har riktignok blitt enig om å leke YOLO i 10 dager nå, men det får være grenser!

Nå skal jeg sette musikk på ørene og prøve å nyte den siste togturen på en stund. Blir så deilig med en pause fra pendlingen :-)  

MORGENRITUALET

Etter at "syklubben" min ga meg Nespresso-maskin til jul, har jeg fått et nytt morgenrituale. Når øynene endelig fungerer, spretter jeg ut på kjøkkenet, lager en kaffe og setter på musikk som er akkurat høy nok til at jeg våkner litt mer, og akkurat lav nok til at jeg håper at jeg ikke forstyrrer naboene sin morgen. Hadde aldri trodd at jeg skulle bli en sånn som sitter og koser meg med kaffe på morgenkvisten, begynner jeg å dra på åra da eller? I dag er det denne sangen som fyller leiligheten, så tenkte bare å si hei og dele den med dere. Jeg er oppe litt tidligere enn jeg må, men ettersom jeg ikke stoler på NSB for fem øre, tenkte jeg å komme meg til flyplassen i god tid. Vi snakkes senere! ♥

PACKING FOR DUBAI

Nåååå nærmer det seg helt sykt med avreise! I morgen tidlig skal jeg sitte på kofferten helt til den kan lukkes, og løpe til toget. Herregud, som jeg hater å pakke. Jeg får alltid litt panikk. Syns det er helt idiotisk å forlate hjemmet sitt for mange dager med bare et lite utvalg av tingene sine - jeg trenger jo alle tingene mine. Denne gangen har jeg valgt å reise med det jeg kaller "tom koffert". Det vil si minimalt med klær, og for det meste bare produkter og ting jeg har tenkt til å bruke opp/legge igjen når jeg reiser hjem igjen. Med andre ord, mye hviler på skuldrene til Dubai Mall nå. Hvis shoppingen svikter meg er det fare for at jeg må gå naken store deler av ferien, og vi vet jo alle at man ikke går naken rundt i Dubai. 


Kjolen finnes her og kimonoen her ♥ //Adlinks

Har fått en del spørsmål av lesere som skal til Dubai for første gang og som lurer på om det er noe spesielt man bør pakke, og om man må dekke seg til og så videre. Jeg tror folk tenker veldig forskjellig. Selv syns jeg det er viktig å respektere kulturen i land og på steder hvor man er besøkende, også når man besøker et tilsynelatende modernisert "turiststed" som Dubai. Jeg opplevde at det var nødvendig å dekke seg til spesielt tre steder; på kjøpesentrene, på Burj Khalifa (så det gjelder sikkert for mange slike turistattraksjoner) og da vi besøkte en moské. Den kjente moskéen i Abu Dhabi var det ikke lov å ta en selfie foran engang hvis man ikke hadde dekte skuldre. Når jeg sier at jeg dekker meg til, betyr det ikke at jeg pakker inn hele kroppen min, men jeg går med maxikjole/maxiskjørt som dekker bena mine, og har et sjal rundt skuldrene. Det var kun inne i moskéen jeg opplevde at håret måtte være tildekket. Ved basseng og strand går man selvfølgelig i bikini, strandkjoler og shorts som man vil, men kle på deg vanlig klær hvis du skal gå gjennom hotellet eller spise lunsj. Håper det var til hjelp for noen! Det er ikke noen fasit, bare hvordan jeg gjør det med tildekking i Dubai :-) 

Tiden flyr, nå skal jeg sette på høy musikk, henge opp den siste tøyvasken og gå gjennom pakkelisten min en siste gang. Vi blogges!  

I LOVE BITCHN'BROWS

Sponset behandling 

Da jeg var i Oslo i går, var jeg innom Beauty House Oslo for behandlingen bryn design. Mine bryn har levd sitt eget liv den siste tiden, jeg har egentlig bare latt dem gro som de selv vil. Men nå som jeg skal reise til Dubai har jeg hatt en uke hvor jeg har fikset på litt av hvert på fasaden, og i går var det brynene sin tur. På Beauty House vet jeg at jeg er i gode hender. Etter anbefalinger booket jeg makeup der til bursdagen min i fjor, og jeg ble så fornøyd at jeg ikke vasket av med sminken da jeg kom hjem den natten. Uups, haha. 

Men tilbake til bryn! Jeg har ikke vært så fornøyd med brynene mine på evigheter, de fikk seg virkelig en makeover. Jeg har egentlig ikke noe i mot å nappe bryn og sånt selv, men syns det er veldig fint å få hjelp til å i hvert fall gjøre det første gangen. En profesjonell som viser vei, og så kan jeg bare gå i fotsporene og vedlikeholde etterpå! 

Bryn design- behandlingen hos Beauty House består av farging, napping, styling og ikke minst rådgivning. Helt supert å få noen tips om hvordan man bør sminke sine bryn, etter å ha fått litt undervisning kunne jeg peke ut minst tre ting jeg alltid har gjort feil... Og ikke var det komplisert heller, så med litt øving håper jeg at jeg snart klarer å lage like fine bryn selv! 

Menneskene bak Beauty House har utviklet de beste (og når jeg sier de beste, da mener jeg de beste) produktene for skandinaviske bryn, og disse produktene heter Bitchn' Brows. Jeg ble stylet med produktene, og var så heldig å få dem med hjem også. For å si det sånn; alle øyenbrynsprodukter jeg tidligere har klattet rundt med får sparken nå, nå er det kun Bitch'n Brows som gjelder. Som nevnt er de utviklet med tanke på skandinaviske bryn, så fargene passer perfekt og ser helt naturlig ut. Det er så viktig at brynene passer til hudtonen og til håret, at de ikke lager sitt helt eget show i ansiktet. 

Kort tid etter at produktene var lansert,  ble de tatt inn i 90 salonger rundt om i landet. 90! Det er ikke lett å få innpass i salonger som nytt merke generelt, så det sier vel sitt om hvor bra det er. 

Her er tre must haves fra produktlinjen, produktene man bruker til å style brynene når de allerede er nappet og formet.

1. Brow pencil som man bruker til å ramme inn brynet, og til å fylle åpne partier i brynet. I motsetning til mange andre slike penner, inneholder Bitchn' Brows sine veldig lite oljer og fettstoffer, noe som gjør at den sitter hele dagen. Jeg har pennen i fargen "blonde".

2. Brow Shadow er en tre-delt skygge som fungerer like fint sammen med brow pencil som alene. Skyggen gir fylde i brynene og får dem til å se veldig naturlig ut, på meg ble den lyseste fargen brukt.

3. Brow Fix er en gel som setter brynene på plass og sørger for at de holder seg hele dagen. 

Når man finner virkelig gode produkter er baksiden ofte at de koster skjorta. Derfor ble jeg litt overrasket da jeg sjekket prisene på Bitchn'Brows, for prisene er hyggelige og mer enn overkommelige. Dette er jo produkter man har lenge, og jeg syns det er fint at det ikke trenger å koste flere tusen å ha fine bryn. Bitchn' Brows har laget en pakke for de som ønsker disse tre produktene, til en veldig fin pris. Kit'et kan kjøpes HER :-) 

- Her ser du fargene på Brow Shadow bedre, jeg bruker den lysebrune til venstre for en naturlig look -

Mange har nok pinsett, saks og den slags fra før, men Bitchn' Brows har naturligvis utviklet noen fantastiske produkter her også. Så jeg kan vise dem også, for de som eventuelt ikke har eller som ønsker å oppgradere til noe som faktisk er beregnet på bryn. For eksempel så har jeg alltid stusset brynene mine med neglesaks. Nå har jeg en liten saks som er ment for kun bryn, og man kan trygt si at det er en stor forskjell. 

1. Pinsetten Tweezer Straight! Pinsetten jeg har fra før er jeg blitt så god venn med at jeg tviler på at jeg kommer til å bytte, men den er også det eneste brynproduktet jeg ikke kommer til å bytte ut. Denne pinsetten gir et veldig godt grep og det er lett å nappe hår med den.

2. Brow Razor minner meg om da jeg var tenåring og lagde supertynne bryn ved hjelp av en slik en. Regner med at jeg ikke er den eneste? Men Brow Razor er et misforstått produkt, noe jeg skjønte i går. Den er jo ikke til for å kutte bort halve tykkelsen på brynet, den skal effektivt fjerne dun og småhår rundt brynene. Perfekt for området mellom brynene, for eksempel. Lenge leve! 

3. Bitchn' Brows Scissor slår hvilken som helst neglesaks ned i støvlene, og er perfekt til å stusse hårene på brynet så de ikke er for lange og lager "rot". 

4. Angel Brush er til å påføre Brow Shadow. Hårene på børsten gjør at produktet fester seg optimalt, og skyggen legger seg også veldig fint på brynet.  

På disse bildene er brynene mine ferdig stelt. Jeg er superfornøyd, og syns de ser så naturlig og fine ut. Fargen kunne ikke passet bedre, og produktene sitter til du selv velger å fjerne dem. 

Alle produktene fåes kjøpt hos Cosmeticspot.no, og hvis du ønsker å få hjelp til å designe brynene dine kan jeg anbefaler Beauty House Oslo på det varmeste. Jeg lover at du vil være i gode hender der, og selv om du kanskje tror at du har håpløse bryn... Det finnes triks som kan redde det meste :-) 

På Facebook-siden til Beauty House Oslo ligger det flere før- og etterbilder av brynh, helt fascinerende å se på. Tusen takk for fine bryn, og enda finere produkter! ♥

A PERFECT DAY

Det er laaangt over leggetid for dette nattdyret, men hallo! Vi har jo ikke sagt hei i dag. Jeg har hatt en helt perfekt lørdag, en sånn dag som gjør meg skikkelig glad i hjertet. Startet dagen ganske tidlig, og toget inn til Oslo med mammaen min for å gjøre noen ærender. Etter at vi hadde gjort det vi kom for, spiste vi tapas på Delikatessen og gikk på interiør-shopping. Jeg sniffet så hardt på en rekke duftpinner inne på House of Oslo at jeg ble uvel, og måtte legge meg ned i sofa etter sofa i hver interiørbutikk mamma dro meg inn i. Kan godt hende det bare var kjøpesenter-allergien som slo til igjen, for bortsett fra Dubai Mall, så er jeg ikke spesielt flink til å gå på kjøpesenter. Det er som om all lufta går ut av ballongen. 

Ida: jeg er sååååååå utslitt! Kjøpesentre suger energien ut av meg. 
Mamma: jo mer sliten og sur du blir, desto blidere og fullere av energi blir jeg!
Ida: jasså, så det er du som suger energien ut av meg.  

Gladlaks på shopping, haha. Mamma er best. Bortsett fra på shopping, for hun kan bruke fire timer på å se på lamper uten å kjøpe en lampe. Jeg er litt mer typen som kjøper lampen og så ser jeg på den etterpå. For guds skyld, da har man jo all tid i verden til å se på den! Mye mer logisk. Men mamma skal ha skryt i dag, altså. I dag kjøpte hun duftpinner helt spontant, fordi jeg truet henne på livet. Med vennlig hilsen duftpinnoman. 

Delikatessen skuffer aldri! Bortsett fra når man reiser seg for å gå på do, og kommer på at man har kneppet opp buksa si først når man har gått gjennom hele den stappfulle restauranten. Da er det klart man blir litt skuffet. Over seg selv. 

Vi tok med oss lillebror hjem fra Oslo, og da vi kom hjem stod kokken som heter pappa på kjøkkenet og lagde solo mio al sal, hele familiens yndlingsrett. Den drar oss rett tilbake til sommerferiene i Spania, og det kan man ikke klage på. Vi har hatt en sykt hyggelig kveld vi fire. Alt fra noen håpløse runder scrabble, til tårefulle latterkramper over face swap-appen, til samtaler om alt fra døden til om hvordan vi danser på byen. Er helt sliten etter å ha ledd så mye, så nå kommer jeg til å sove godt ♥

DET ER FREDAG

HELG! FERIE! Herregud som jeg setter pris på fri nå etter at jeg har fått meg et "liv". Det er fremdeles uvirkelig for meg at jeg for to år siden ikke gjorde annet enn å blogge. I flere år! Altså, jeg hadde ikke én rutine, ikke én eneste forpliktelse bortsett fra å betale husleie og telefonregning. Det var ikke forskjell på mandag og lørdag, dag og natt. Og det er helt utrolig å tenke på nå. Det er sikkert et drømmeliv for mange, men jeg fungerer i hvertfall skikkelig dårlig uten rutiner og ting å gjøre. Beundrer virkelig de som klarer å kun blogge og samtidig har et liv med rutiner. Jeg satt jo bare og stirret i veggen!  Men, ja. Følelsen av ferie og helg, da! Det er verdt å fylle opp kalenderen sin med eksamener og masse annet dritt bare for å få den følelsen ♥

Jeg jogger rundt i leiligheten (av en eller annen grunn føler jeg at jeg sløser tid på å gå, har en veldig effektiv dag i dag, haha) og pakker litt og rydder litt. Jeg skal til Oslo for et oppdrag i morgen, så jeg må bruke denne dagen og søndag godt. Bruker jo tre år på å pakke, så det er fint... Har flydd rundt i byen i dag og kjøpt en haug av småting jeg må ha med på turen, og til og med klippet meg kortere. Håret vokser som ugress (det er positivt altså) om dagen - bildene er forresten tatt før klippingen, de slitne tuppene er vekk! :-) 

I kveld skal jeg på besøk til mamma og pappa, det er lenge siden vi tre har hatt kvalitetstid sammen nå føles det som! Pappa skal lage min yndlingspizza, og ettersom jeg har glemt å spise i dag, gleder jeg meg enda mer enn vanlig.

Håper dere får en fin fredagskveld!

DUFTEN AV RENT HJEM OG SOMMER

Annonse 

Dere vil ikke tro hvor godt det lukter hjemme hos meg nå. Jeg har nemlig vært så heldig og få tilsendt en masse nyheter fra Makestyle, og temaet er duft! På soverommet lukter det som i en Victoria Secret Store, i stua lukter det sommer og rent, og på badet lukter det nyvasket sengetøy. Er ikke de tre tingene de beste duftene på denne jord? 

Når jeg har gjester blir de alltid sittende og lukte på duftlys og duftpinner, jeg er jo helt hekta og begynner å få litt av en samling nå. Men det er deilig å kunne bytte på, man blir jo "immun" mot duftene man omgås hele tiden. Med litt variasjon unngår man det :-) 

Først vil jeg vise dere de deilige produktene fra Clean. Jeg har parfyme fra dette merket fra før, og er helt fascinert over duftene. Om du vil ha duften av clean cotton, fresh laundry, warm cotton, rain.... Clean har alt du trenger for - ja, en ren duft. 

Duftpinner og duftlys ala Fresh Laundry ♥ Ahh, tenk om det gikk an å legge ut en duft på bloggen... En feil jeg ser mange gjør med duftpinner er at de setter alle pinnene i glasset med en gang. Da blir det veldig sterk lukt og du bruker den opp fortere. Start med kun noen få, og sett oppi en ny i uken eller når du føler at det trengs. Et trikst er også å røre litt rundt på pinnene av og til, da blir det "frigjort" mer duft :-) 

Fresh Laundry passer like godt i stuen som på badet eller vaskerommet. 

Duftspray til hjemmet er faktisk nytt for meg. Denne er i duften rain, lukter helt sinnsykt godt og rent. Gir meg litt følelsen av en norsk sommerdag etter at det har sluttet å regne. Bare parfymert! Vanskelig å forklare, altså. 

Så, over til produktene fra Victoria's Secret! Kan jo ikke gjøre annet enn å juble over at Makestyle har avtale med VS. Flere av disse produktene står alltid på handlelisten min når jeg besøker et land som har Victoria's Secret, og Dubai-turen jeg straks skal på er intet unntak. Men nå slipper jeg altså å bruke koffertvekt på duftsprayer, hurra! 

Disse duftsprayene er til kroppen, og lukter bare så deilig, sommerlig og søtt - uten å være kvalmende. Min favoritt er Love Spell til venstre, og de to andre heter Passion Struck og Strawberries & Champagne

I tillegg til bodymistene, har Makestyle tatt inn parfymer og bodylotion fra Victoria's Secret. Parfymen til venstre heter Victoria's Secret Angel Gold, og utseendet på flasken er jo nesten grunn nok til å ha den stående i hylla. Den i midten heter Victoria's Secret Bombshell, og hallo! DETTE MÅ JO VÆRE DUFTEN DE SPRAYER MED I VS-BUTIKKENE?!! Har alltid lurt på hva det lukter der, for det lukter så sykt godt. Den lukter i hvert fall veldig kjent, så for meg er dette vinneren blant alle VS-produktene ♥

Favorittduften for sommeren :-) Nå får dere 20% på alt fra Victoria's Secret hos Makestyle. Dere trenger ikke rabattkode, rabatten er allerede trukket fra prisen i nettbutikken. 

ENDELIG FERDIG

Det er faktisk helt greit å komme hjem fra skolen klokken halv ti på kvelden når det innebærer at første eksamen er LEVERT! One down, five to go. Men at den første er levert betyr at jeg ikke skal anstrenge hjernen min på en nesten to uker, for nå er det helg og så FERIE på menyen. Jeg er så lykkelig her jeg sitter. Og trøtt! Det har vært en tung dag for hjernen min. Eksamen har vært litt ekstra utfordrende denne gangen fordi vi aldri har møtt han som er ansvarlig for eksamen. Han befinner seg nemlig i Bergen, og vi har hatt en foreleser i faget som ikke er helt enig med han som sitter i Bergen. Så han som skal gi oss karakterene mener én ting, mens han som foreleser og hjelper oss mener en annen. Da blir det til at man må stole på seg selv, da! Jeg har i hvert fall troen, og nå gidder jeg ikke å tenke mer på eksamen på et par uker. 

Nå skal jeg dusje og få på meg joggisen, lage noe veldig enkelt til middag og krølle meg sammen i sofaen og se på Paradise Hotel. Haha ♥

FLAUSEN OVER ALLE FLAUSER

En hel time til jeg må forlate leiligheten for å rekke toget. Det er ren luksus, tenker jeg og trykker dagens andre Nespresso-kapsel ned i maskinen. Den lager et helvetes leven, men serverer en rykende varm og kafé-lignende kaffe til slutt. 

Jeg slår meg ned ved kjøkkenbordet, og bestemmer meg for å oppdatere meg på verden. Men jeg kommer ikke så langt. Før jeg i det hele tatt får startet på den første nyhetskilden, lyser den mot meg; en sak som en bekjent på Facbook har delt. "Vi må ta underlivet tilbake". Jeg himler med øynene, og kjenner at jeg blir litt irritert. Tenker at vi har kommet for langt i verden, til å komme med feministiske oppstøt som drar oss femti år tilbake i tid. Regner med at saken handler om at vi ikke skal ha sex og at vi skal la håret gro. Eller noe. Men jeg tar feil. 

Saken handler om at kvinner i dag tror at alle andre kvinner ser ut som pornostjerner nedentil, og derfor føler seg unormale. Noe i den duren. Jeg skummer gjennom saken, og finner til min store glede en link. En link, hvor det skal være bilder av en haug med forskjellige og "helt vanlige" underliv. Nysgjerrigheten min har det aldri vært noe galt med, så jeg er ikke sen med å klikke på linken, og heller ikke sen med å huke av advarselen som forteller meg at jeg straks kommer til å se bilder av underliv. Kjør på, tenker jeg, og trykker i vei. Og så blir jeg som forventet servert underliv på rekke og rad. Kjenner at synet som møter meg ikke passer så godt  tidlig på morningen, jeg har nettopp spist frokost og er egentlig ikke så interessert i andre kvinners underliv generelt. Jeg klapper igjen Mac'en. Bestemmer meg for å glemme det jeg nettopp har sett. 

En time og et kvarter er gått, og jeg sitter på toget. Fraaaaa Tønsberg, piper det fra konduktøren, og jeg kløner som vanlig med å få åpnet den røde lille mappen hvor togkortet ligger og kliner med studentbeviset. Endelig ferdig med det, nå kan jeg finne fram Mac'en og begynne å forberede meg til forelesningen. Mannen ved siden av meg breier seg godt ut, og jeg kjenner at det passer dårlig. Jeg blir fort litt breiere jeg også, når jeg sitter og hamrer løs på Mac'en. Vel, jeg drar Mac'en opp av veska og unnskylder meg når jeg dulter borti låret til sidemannen. Han smiler bare tilbake, og uten å se alt for nøye på ham kan jeg se at han er litt kjekk. Ikke sånn kjekk som alle jenter liker, men sånn kjekk som jeg liker, et eller annet i øynene. 

- Business-reise? Spør han, og nikker mot Mac'en jeg har lagt på fanget. 

Jeg har på meg Uggs og boblejakke, og tenker at han må være ganske dum. 

- Skal på skolen, svarer jeg kort og kontant. 

Det er viktig å ikke være for vennlig med folk på toget, da ender man med å ikke få gjort unna det arbeidet man skal. Dere skjønner hva som skjer nå, ikke sant? Jeg får vondt i magen av å skrive det. Vondt i sjela, vondt i hodet, vondt i tærne. Jeg drar lokket på Mac'en opp i en fart, skriver inn passordet og der: EN HAUG AV VAGINAER. Masse hår. Masse kjønnslepper. Min første reaksjon er å se på mannen ved siden av meg, for å se om han har sett det. Det skulle jeg ikke gjort. Jeg skulle bare lukket ned den siden. For mannen ved siden av ser det ikke før han legger merke til at jeg sitter fem centimeter fra ham og glor rett inn i øyet hans. Øynene hans danser over skjermen min. Jeg har ikke noe å si. Og det verste er at han ikke sier noe han heller. 

Så, der fikk man så hatten passet etter å ha snoket i andres underliv. 

PARAPLYENE ER TILBAKE

Ai ai, det blir jo bare vanskeligere og vanskeligere med disse paraply-innleggene. Å stadig finne nye ting som irriterer en i hverdagen. Er jo blitt så ekkelt positiv med årene! Kanskje det kunne vært en paraply. Men på "notater" på iPhonen har det likevel samlet seg opp et lite knippe, og nå tenkte jeg det var på tide å dele dem med dere. Del gjerne noen av dine paraplyer i kommentarfeltet, det hjelper å få det ut altså :-) 


♥ Ei litta Subway. Du vet når du en sjelden gang går på Subway for å kjøpe lunsj når du er skikkelig sulten og skikkelig slapp...? Og så skjærer vedkommende bak disken baguetten i to fordi du bare skal ha en halv, og så klarer han ikke å skjære på midten og så får du den lille skalken...? Nedtur. 

♥ Toalettvenninner. Når man er på vors eller på byen, og skal gå for å tisse. Den personen som alltid river tak i armen din og overdøver musikken med setningen JEG BLIR MED DEG! La meg gå på do i fred! Jeg vil ikke stå og se på at du tisser på to kvadratmeter. Du kan gjerne stå og smøre lipgloss utover hele ansiktet ditt mens jeg er på do, men kan jeg please gå ut før du må tisse? 

♥ Sene nachpiel. Når du har vært litt gæren, og ligget oppe og sett på en TV-serie helt til klokken to om natta, og så starter naboen nachpielet sitt halv 3 når du endelig har revet deg løs og bestemt deg for å sove. Da er det bare å kikke videre... 

♥ Kvinne parkerer bil i mørket. Jeg HATER å parkere. Da jeg tok lappen på en uke, serverte kjøreskolen meg en fancy bil hvor man bare kunne trykke på en knapp og så parkerte bilen av seg selv. Så det ble ikke så mye øving på det å parkere. Satte veldig pris på det egentlig, for jeg kan nok aldri bli noe talent uansett. Å skulle parkere alene ute i mørket uten "ring en venn"-muligheter, er blitt noe av det verste jeg vet. Alltid gøy dagen etter å se hvor skrått jeg parkerte kvelden i forveien. 

 Folk som glaner på deg når du ser på TV. Det finnes en type mennesker som glaner på deg når du sitter og ser på TV med dem. Som om de ser bort på deg for å se hvordan du reagerer på det som skjer på skjermen. Jeg pleier å late som om jeg ikke ser det, men neste gang det skjer skal jeg spørre. Hvorfor sitter du og glor på meg? 

♥ Folk som snakker mye når dere ser på TV sammen. Okey, enda et punkt om TV-titting. Jeg liker egentlig best å se på TV alene, jeg. I hvertfall hvis det er noe jeg er interessert i å følge med på. Det virker som om folk har det så sykt travelt med å fortelle om livet sitt når det er noe spennende på TV. Slutt med det! 

♥ Kevin. Er det det han heter, han som røk ut av Paradise Hotel forrige uke? Ja, jeg ser på Paradise, det er min guilty pleasure. Men dette Kevin-mennesket er noe av det mest irriterende jeg har sett og hørt. Snakk om å bare digge seg selv skikkelig. Jeg har ikke noe i mot folk som er fornøyd med seg selv, men når det forekommer uten grunn og når et menneske er uærlig og usnilt i tillegg, kjenner jeg at det rykker i paraply-muskelen. Æ har fint smil, bruuune øya... Altså. Jeg har en egen gruppechat om det opplegget der med venninnene mine. 

♥ Kassafolk som ikke sier hei og hadet. Unnskyld at jeg er her altså, jeg må bare ha grønnsåpe i dag skjønner du... 

♥ Overdreven yrkesstolthet. Ja, nå snakker vi gutter/menn her. En periode var jeg litt involvert med en... La oss si at han var psykolog da, for å ikke henge ut stakkaren. Hver gang han skulle fortelle noe om seg selv eller hva han gjorde, ble det sånn; jaja, nå skal denne psykologen gå og få tak i noe middag. Blir ikke noe fritid på denne psykologen i helgen. Kjente at psykolog var et jævlig dårlig eksempel, men dere skjønner hvor jeg vil hen. Jeg måtte slutte å svare til slutt, ble så creepy. 

Er det noen dere kan skrive under på? :-) 

DAGENS MIDDAGSTIPS

Jeg er sååå lei av typiske thairetter med kokosmelk, så her om dagen bestemte jeg meg for å droppe det og heller lage med kun soyasaus. KJEMPEGOD og enkel rett, jeg brukte disse ingrediensene: 

♥ Biffstrimler
♥ Fullkornsnudler
♥ Soyasaus
♥ Sukkererter
♥ Rød paprika
♥ Grønn paprika
♥ Brokkoli
♥ Sjalottløk
♥ Sesamfrø

 Regner med at dere ikke trenger noen steg for steg på en så enkel rett, men det er i hvert fall noen enkle ingredienser som utgjør en veldig god rett. Enjoy ♥

Nå skal jeg straks på trening. Herregud, så tungt. Jeg har ikke trent på en... Er det to uker nå? Har jo vært så dårlig, så kroppen har ikke tillatt det. Veldig typisk da, nå som jeg skal på ferie og ikke akkurat har hatt de beste matvanene heller. Jeg er så lite motivert. Men min kjære treningspartner er enda mindre motivert, så i dag har jeg lovet premie hvis hun er så flink og blir med, så jeg får vel ta på meg gira-på-trening-hatten og være motivator i dag. Det er en rolle vi bytter på, for å si det sånn. 

Hei så lenge! 

SURPOMP PÅ SØNDAGSTUR

Ikke la deg lure av dette smilet, jeg var nemlig drit sur her, og smilet sluknet med det samme bildet var tatt. Haha. I dag har pappa og jeg vært på en liten søndagstur, roadtrip kombinert med en tur på Slottsfjell. Helvete startet da jeg la meg i feil fil, og jeg mente at pappa sa i fra på feil måte. PMS + lavt blodsukker much? Etterpå trampet jeg opp på Slottsfjell med en cheeseburger hengende ut av munnviken, mens jeg klaget over hvor vanskelig det var å gå opp en bratt bakke og spise junkfood samtidig når man er tett i nesa. Så tvang jeg pappa til å ta bilder av meg og Slottsfjelltårnet, men på mesteparten av bildene har han kun fått med hodet mitt i et forsøk på å få med seg hele tårnet. Det kan irritere en blogger, det. Stakkars pappaen min. Men det er jo ikke min skyld at han er sykt irriterende noen ganger ♥

Daddy cool 

Toppen av Tønsberg 

Kjenner at jeg er litt i paraply-humør i dag, kanskje jeg klarer å skrible ned noen i et innlegg. Håper alle har hatt en fin søndag, ikke glem å delta i konkurransen om iPad Mini :-)

THAT KIND OF FRIEND

Hei og hopp ♥ Jeg har hatt tidenes tregeste morgen. Ligget lenge i senga og surfet, og nå sitter jeg i vinduskarmen med en kopp kaffe og gomler sjokoladebarer. Snakket akkurat en halvtime på telefonen med Kristina, vi har jo litt av hvert å diskutere fordi det i morgen er EN UKE til vi reiser til Dubai! Hva som skal pakkes og hva som skal gjøres og om flyet faktisk kommer til gå gå er hete temaer om dagen, haha. 

Når vi først snakker om Lady KA! Jeg fikk verdens søteste pakke i posten av henne tidligere i uken. En skikkelig god bedring-pakke med haugevis av sjokolade, te, et magasin og håndskrevet kort. Ble rett og slett rørt jeg. Det er ikke ofte jeg får en pakke i posten fordi noen er glad i meg. Og det er heller ikke ofte jeg får et håndskrevet kort heller. Venner som gjør det lille ekstra helt uten grunn og viser at de tenker på deg er de beste vennene man kan ha :-) 

Kjenner at jeg gleder meg ekstra mye til ferien etter denne telefonsamtalen. Nå gjenstår det bare en uke med eksamensjobbing, skrubbing av kropp og pakking av koffert, før jeg kan trykke tærne ned i importert sand og bestille en mojito fra solsengen. Og det beste med det hele er at jeg skal gjøre det med en av mine beste venner. Hurraa! 

Nei, nå må jeg starte dagen min på ordentlig her. Jeg skal ut og kjøre bil. Måtte karma være med meg. 

GUTTEKVELD MED PAPSEN

Aaah, så fornøyd med innsatsen på eksamen så langt, og ikke minst med at det nå er helg. Etter at vi hadde klappet sammen bøkene og jeg hadde sagt farvel til Siri, pakket jeg taska og tutet bort til mamma og pappa for lørdagskvelden. Mamma har rømt til fjells, så det er bare pappa og meg i kveld. Guttekveld med pizza, øl og Cola. Cola med sukker. Mmmmm. Pappa burde delta i et eller annet mesterskap hvor det lages pizzafyll, for det er ikke mulig at noen i verden er flinkere på det. 

Nå ligger vi med hver vår ølmage og ser på TV. Jeg har ikke drukket øl, men dere skjønner vel hvor jeg vil hen. Er det lenge siden jeg har sett lineær TV, eller står det virkelig dårlig til på skjermen for tiden? Akkurat nå ser vi på "Alt er lov", bare at ingen av oss følger med for det finnes jo ikke underholdende. Det er sånt som er gøy å gjøre med vennene sine på vorspiel, hvorfor i alle dager skal man sitte og se fremmede mennesker leke seg. Vurderer nesten å se Melodi Grand Prix, og det sier vel sitt når det er det mest "spennende" på TV i kveld. 

Ønsker alle en fin lørdagskveld, håper dere gjør noe morsommere enn å sitte og se på TV ♥

NY KONKURRANSE: SE CATFISH OG VINN IPAD MINI

Annonse 

Så gøy at så mange fikk med seg premieren på Catfish sesong 4 og hadde lyst å delta i konkurransen på bloggen min :-) 

Vi gjentar suksessen denne uken også, og kjører i gang en ny konkurranse som ligner den forrige uke. Førstkommende søndag er det tid for episode 2, og nok en gang må dere se episoden for å kunne delta i konkurransen. Var det fler enn meg som satt med puta foran ansiktet forrige søndag? Jeg syns det er så grusomt å se at folk blir busted. Men samtidig er det fortjent, for de har faktisk køddet med livene til folk. 

For de av dere som ikke har fått med dere hva Catfish handler om, så handler det om en fyr som heter Nev, som reiser rundt i USA og møter folk som er blitt lurt på nett og sosiale medier. Han kommer i kontakt med mennesker som har en mistanke om at de kanskje har forelsket seg i eller blitt kjent med en person som er en helt annen i virkeligheten, og det viser seg dessverre å stemme ganske ofte. Det må være en grusomt pinlig situasjon å være i, men bra TV blir det! 

Her kan dere se en trailer for sesong 2: 

♥ KONKURRANSE 
- Se episode 2 av Catfish på MTV førstkommende søndag klokken 18.05.
- Etterpå går du inn på bloggen og svarer på spørsmålet under i kommentarfeltet under dette blogginnlegget. 
- Spørsmålet du må svare på: Hvor jobber Courtneys mamma? 

♥ PREMIE
- Også denne gangen vinner to heldige lesere hver sin iPad Mini! Det blir ikke tilfeldig trekning, så legg gjerne inn noen ord om hvorfor du fortjener å vinne også :-)  

Catfish ♥

Få mer info om Catfish her, og lik MTV på Facebook her hvis du vil :-)  Lykke til i konkurransen!

EKSAMENSMODUS TIL TUSEN

I dag våknet jeg til 10 ubesvarte anrop fra min kjære eksamenspartner som satt på kofferten sin utenfør døra. Stakkars! Jeg hadde hostemaraton i natt, og lekte overlegen mot vekkeklokken i dag morges. Siri kunne heldigvis tilgi meg, og nå er vi i full gang med eksamen i markedskommunikasjon. Det er mye vanskeligere enn det kanskje høres ut som, jeg kjenner at hjernen vrir seg til tider. 

Men vi er godt rustet med smågodt, Cola, sjokolade og taco til kvelds, så vi skal nok komme oss gjennom disse to dagene - i år som i fjor. Vi er jo faktisk litt av et team ♥

KLAR FOR Å UTFORSKE ET NYTT PARADIS

Jeg føler meg veldig heldig som har fått oppleve så mange fine og spennende steder i verden. Det gjenstår liksom ikke så mange prikker på globusen som jeg  krysse av på bucket listen. Men det finnes fremdeles noen, og en av dem er Indonesia. I dag booket jeg flybilletter til BALI, så rett etter siste eksamen pakker jeg kofferten og stikker to uker til paradis. Lykken over å motta en bestillingsbekreftelse på mail, haha. Det kjente jeg at jeg trengte i dag ♥ 

Har du vært i Bali? Vi har nemlig ikke booket hotell enda, så tar gjerne i mot tips. Det eneste vi er ganske sikre på er at vi ikke har lyst å bo i området som heter Kuta, for der skal det visst være veldig mye turister, utesteder, bråk og rot. Vi skal reise først og fremst for å slappe av, spise god mat og utforske litt. Ikke noe festing, med andre ord. Ikke surfing heller, skulderen min har nettopp kommet seg på plass etter Sri Lanka... Blir kjempeglad for alle hotelltips, restauranttips og tips til aktiviteter/andre ting man  oppleve på Bali :-) 

Når vi først er inne på reising; fikk nettopp kommentar av en leser som jobber i Norwegian, som kunne meddele at Norwegian har sluttet å fly til Dubai. Alt er kansellert! Lurer på når de hadde tenkt å informere om det, så måtte selvfølgelig plukke opp telefonen og høre hva F som skjer. Det var helt riktig at alt var kansellert, og de jobber med å booke passasjerene sine inn på andre flyvninger. Så fikk vi bare håpe at vi får fly den dagen vi hadde planlagt. Ja, det får vi søren meg håpe, for det står et hotellrom i Dubai og venter på oss, og det var ikke akkurat på billigsalg. Grrrr, at det er mulig. Jeg krysser fingrene, og gleder meg over Bali enn så lenge! 

FEBERFRI OG SKIPPERTAK


Hei på dere ♥

I dag våknet jeg uten feber, og det er utrolig deilig. Føler at jeg kan se klart igjen, på en måte, haha! Jeg ble hjemme i dag også, etter en ganske svettende togtur til og fra skolen i går, men nå kjenner jeg heldigvis at jeg er tilbake i gamet over helgen. Har nesten ikke noe valg, det nærmer seg jo avreise til Dubai! 23. mars reiser vi, og gjett hvem som reiste seg i sofaen og jublet da nyhetene kunne fortelle at Norwegian-streiken var over?! Har følt meg som en idiot som booket reisen med Norwegian i ganske mange dager, og egentlig vært forberedt på å måtte kjøpe nye billetter. Men det ordnet seg! Takk og lov. 

I helgen kommer eksamensgruppa (vi er bare to, da) hjem til meg - vi skal jobbe dag og natt med eksamen for å ferdigstille den. Et skikkelig skippertak, med andre ord. Så siden helgen blir ganske busy, skal jeg bruke dagen i dag på å jobbe og gjøre alt som skal være gjort før helgen er omme. Snakkes senere :-) 

NOEN KØDDER MED MEG

 
Jeg syns jeg er ganske flink til være takknemlig over livet mitt til vanlig, så i dag tillater jeg meg å være skikkelig misfornøyd. Når du forventer å våkne opp i bedre form og være frisk nok til å dra på skolen, er det jævlig irriterende å våkne opp dårligere enn dagen før, med skyhøy feber og et hode som nærmest eksploderer av snørr. Den siste uken har jeg ligget så mye i den stygge sofaen min at putene begynner å vise antydning til grop der hvor den tyngste delen av meg treffer. Om jeg bare visste hvem som hadde smittet meg, skulle jeg spart på hvert eneste Lambi lommetørkle jeg har brukt, og sendt dem i en Norgespakke til vedkommende. Faen, så lei. Jeg får ikke gått på forelesninger og jeg får ikke trent - og de to tingene trenger jeg for å ha orden på ting. 

Sånn, nå har jeg fått ut den frustrasjonen, og jeg føler meg ti ganger bedre. I topplokket. 

Jeg har som dere sikkert skjønner ikke de mest spennende planene for resten av kvelden. Jeg skal 1. Oversette et kapittel i en engelsk pensumbok og prøve å forstå det som står. 2. Lage wok, selv om jeg egentlig ikke orker. 3. Se på TV. Tilgi meg for å leve dette kjedelige livet! 


Det har jo vært litt konkurranser på bloggen den siste tiden, og jeg vet at mange er spent på om de har vunnet noen av de fine premiene. Vinnerne av Catfish og iPad Mini-konkurransen heter Inga og Linn Isabel, begge er kontaktet på mail. De fem vinnerne av hver sin produktpakke fra Dr. Hauschka heter Kristin, Maria, Camilla, Marie og Dina. Disse er også kontaktet på mail. Takk til alle som deltok! ♥

HÅR I LIPGLOSSEN

Har dere hatt en fin søndag? Det har jeg! Siden sist har jeg vært på kafé og spist lunsj med mamma. Der fikk jeg jobbet litt også, men til slutt ble det for mye jazz på høytaleren, så vi takket for oss. Livet som HSP ass, haha, spesielt jazzmusikk kan få røyken til å stå ut av ørene på meg, jeg blir helt uvel. 

Etter lunsj kjørte vi avgårde for å gå en tur på stranda. Var så lenge siden jeg hadde fått frisk luft, og himmelen var jo blå! Men herregud som det blåste! Hår i lipglossen, hår i øynene, hår surret inn i solbrillene, hjeelp! Det ble en kort tur på oss, for å si det sånn. Til slutt dro vi på kaffebesøk hos mormor og morfar, og nå ligger jeg hjemme i sofaen klar for en skikkelig TV-kveld. Jeg måtte selvfølgelig starte det hele med Catfish, sånn at jeg kan kåre vinnerne av iPad'ene ved midnatt. For en episode, må si jeg gleder meg til fortsettelsen... 

Formen er fortsatt skikkelig dårlig, hvilken normal person blir sliten av en søndag som denne?! Nei, jeg må nok lytte til kroppen og sykemelde studenten i meg en dag til. Ha en fin kveld, dere ♥

EN PÅMINNELSE FØR FERIEN

Annonse 

Det nærmer seg påskeferie for mange av oss, og siden det er noen uker til ser jeg det som en perfekt anledning til å minne dere på Betakaroten. Betakaroten bør man nemlig begynne å ta som kosttilskudd noen uker før man skal være i solen, for å få maksimal effekt. 

Jeg tar Betakaroten først og fremst for å beskytte huden min mot solbrenthet, solskader og soleksem. Har jeg vært flink til å ta kapslene på forhånd, kombinert med hyppig solkremsmøring, er huden fornøyd og fin selv etter noen uker på en soleng. Men det er heller ikke et minus at man får mer brunfarge, glød og at tanen varer lengre. Jeg har fremdeles bikiniskille (riktignok et svakt et) etter forrige gang jeg var i varmere strøk, så det er ingen tvil om at fargen varer lengre når jeg tar Betakaroten. 

Dubai nærmer seg med stormskritt, det er faktisk denne måneden Kristina og jeg reiser. Hurraaaa! Jeg gleder meg sånn til sol og varme ♥ 


Mine lesere får nå et introduksjonstilbud på Betakaroten fra Good For Me, hvor første levering koster 99,- i stedet for 199,-. Tilbudet kan du få HER :-) 

Det er ikke bindingstid på abonnementet, så hvis man ikke ønsker å fortsette å motta kapslene, er det bare å sende en mail til kundeservice. 

Og forresten! Dere husker at Kristina og jeg var på surfetur med Lapoint, ikke sant? Akkurat nå har Good For Me en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor dere kan vinne en surfetur til Portugal i tillegg til 4 måneders forbruk av Betakaroten. Konkurransen finner dere på Facebook-siden HER, alt man må gjøre for å delta er å svare på et enkelt spørsmål om betakaroten. 

Da er det vel ikke annet å gjøre enn å vente på PÅSKEFERIE!! For en varmende tanke. Husk å passe på huden din, enten du skal til varmere strøk eller på påskefjellet! :-) 

SUNDAY MORNING

God søndagsmorgen, dere ♥

Jeg har fått nye blomster i hus. Det er alltid deilig, men jeg vet ikke om det ble for sterke farger denne gangen? Hver gang jeg går inn i stua føler jeg at det står en klovn i hjørnet. Men om det er blomstene eller feber vet jeg ikke, haha. Jeg begynner heldigvis å bli i litt bedre form, nå har jeg i hvert fall kommet meg opp av sengen og tenkte å prøve meg på litt frisk luft i dag. Noen ganger kan det faktisk hjelpe litt med hjemmespa på badet, sminke seg og ta på seg vanlige klær. Lure seg selv, på en måte... 

I går lå jeg og så på reiser, jeg har flere måneder med sommerferie å planlegge. Er det én ting jeg vet, så er det at jeg ikke skal sitte her hjemme i leiligheten og vente på at sola skal skinne. Det gjorde jeg alt for mye i fjor. Hadde en drit kjedelig sommer, kanskje litt fordi jeg konsentrerte meg om å ta lappen og sånt også, men derfor er jeg ekstra innstilt på å planlegge tidenes sommer nå i år. Jeg har sååå mange steder jeg har lyst til å reise (sjokk), så det er aldri for sent å begynne å snuse på billetter. 

Har forresten laget en "snart sommer"- spilleliste på Spotify, hvis det er fler enn meg som trenger et soundtrack for å kunne fantasere om sommer. Den inneholder en del nytt, og noen av de sjeldne fra tidligere år som jeg aldri ble lei av :-) 

NÅ skal jeg stå opp, dusje og lage litt frokost. Og så skal jeg lure meg selv trill rundt, til jeg tror på at jeg er frisk! 

ET PINLIG TILBAKEBLIKK

Utrolig hva man får tid til når man er sengeliggende og så vidt har energi til å gå i dusjen. I dag har jeg bladd gjennom bildearkivet på bloggen min. Alt jeg kan si er: HAHA. Ikke rart folk begynte å lese bloggen min, jeg var jo et sirkus uten filter. 

Ettersom det kun er bildene som eksisterer og ikke innleggene, er jeg litt usikker på om det var dagens outfit jeg prøvde meg på. Om det var et forsøk på å vise fram de "fine klærne" mine eller om poenget bare var å si "hei bloggen", så kommer vi ikke unna det faktum at mesteparten av bildene ble tatt med webcamera. Er det bare jeg som ler hysterisk av bildet nederst til høyre? Jeg klarte nesten ikke å legge det ut. Fy faen, Ida. 

Da jeg flyttet til Oslo som 18-åring og ikke hadde noe annet å gjøre enn å blogge, fikk jeg tydeligvis mye tid til å drikke alkohol. Å drikke alkohol var relativt nytt for meg, ettersom jeg fram til dette tidspunktet hadde levd et lite utsvevende liv i fast forhold hjemme i Tønsberg. Ingen (bortsett fra mamma) fortalte meg at jeg ikke burde blogge om at jeg hadde gått naken på 7Eleven for å kjøpe pølse etter nachpiel, falt sovende om i et trikkespor og knust haka mi, for ikke å snakke om da jeg satt på balkongen min og kastet grønnsaker i hodet på folk som var på vei hjem fra byen. Det hele toppet seg da jeg sprutet dressing ned på en taxi som stod med vindusviskerne på (se for dere frontruta) og politiet ringte på døra mi. Jeg kan ikke huske om jeg blogget om akkurat det, men hallo. Det kunne vært verre. Jeg kunne vært narkoman. Eller prostituert. 

Det fantes en tid da jeg faktisk sa ja til å være med på ting. Intervjuer, TV, radio, aviser, pressevegger. Den tiden er over for lenge siden, og det takker jeg 18 år gamle Ida for. Det hender fremdeles at jeg ligger våken på kveldene og vrir meg når jeg kommer på det. Alt jeg har spydd ut i offentligheten, hvordan jeg rullet inn på TV2 for første gang med alt for trang topp, og den evige kampen mot fjolsene av journalister som alltid skulle vri ordene mine så jeg hørtes ut som en komplett idiot. Jeg var nok en idiot. Men på et tidspunkt begynte jeg heldigvis å si nei. Og hadde det ikke vært for all erfaringen med media, hadde jeg sikkert vært godt i gang med journalistutdannelsen min den dag i dag. 

Ærligheten hadde ingen grenser. Jeg blar i arkivet, og kjenner ikke jenta på bildene. Eller, jeg kjenner henne. Men mer som en lillesøster som jeg har lyst til å be om å skjerpe seg. Hun minner meg litt om Sophie-Elise, sett bort i fra at hun ikke er sexy og ikke har store pupper. Brutal ærlighet, alt for ekte, på grensen til destruktivt. En 18/19/20-åring som skulle vært beskyttet mot seg selv til tider. Jeg tar meg selv i å forsvare mine yngre, utsvevende "bloggkollegaer" noen ganger. Bare vent og se. Det kommer til å bli folk av dem og. 

Er det noen av dere som har fulgt meg så lenge at dere husker alle disse bildene? Jeg dør i hvertfall innvendig av dem. Og med det ønsker jeg avslutningsvis å spørre: kan vi værsåsnill og innføre en 20 års aldersgrense (minst) på å ha blogg? 

PS. I etterkant av dette innlegget har jeg fått en del spørsmål om hvorfor jeg henger ut/mobber Sophie Elise. Da har jeg enten formulert meg veldig dårlig eller så forstår dere ikke hva jeg mener i det hele tatt. Det jeg mente var at jeg forsvarer Sophie Elise ved hver anledning jeg får, fordi jeg kjenner meg igjen i det å være "ung og dum" i offentligheten, for så å våkne opp en dag og ha lyst til å være en person som blir tatt seriøst. Tro det eller ei, jeg heier på frøken S ♥

KONKURRANSE: SE CATFISH PÅ MTV OG VINN MINI IPAD

Annonse

Har du noen gang forelsket deg på nettet? Blitt så betatt av noen, at du ikke klarer å slippe tanken på dem når du klapper sammen Mac'en og returnerer til ditt virkelige liv? Bestemt deg for å la denne cyber crushen bli en del av ditt virkelige liv? 

Jeg tror egentlig linjene mellom hva som skjer på nett og i det virkelige liv er visket ut for lengst. Vi finner potensielle kjærester på Tinder, skaffer oss venner på Instagram og føler vi kjenner mennesker som vi observerer på Internett. 

Mange som blir kjent på internett møtes i det som en gang het "det virkelige liv". Det går for det meste bra. Men se for deg at du forelsker deg i en person på nettet. Dere snakker sammen i hele åtte måneder, sender bilder fram og tilbake, deler hemmeligheter, begynner å se for dere en framtid sammen... Men når dere endelig skal møtes, blir den andre personen vanskelig å få tak i. Blir syk. Må besøke bestemor som bor langt borte. Har en søster som ligger for døden. Du begynner jo å lure? Det er i slike tilfeller man burde kunne plukke opp telefonen og ringt gutta i Catfish.

Søndag 8. mars (nå på søndag!) er det premiere på sesong 4 av Catfish på MTV. Har dere sett programmet før? Jeg har sittet med puta halvveis foran ansiktet og sett på det mange ganger. Det er så interessant, men likevel så grusomt å se på. Menneske etter menneske, som har utgitt seg for å være en helt annen, og som blir konfrontert av folkene i Catfish og et kamera. For ikke å snakke om det stakkars mennesket de har lurt trill rundt. 

Den nye sesongen tar for seg vennskap, kjærlighet, Instagram, stalkers og mye mer... Jeg gleder meg til å se! 

♥ KONKURRANSE: 

I denne konkurransen er du nødt til å se Catfish på MTV førstkommende søndag, for å få svaret på spørsmålet. Programmet starter kl 18:05, så da er det bare å sitte klar. Spørsmålet du må svare på er som følger; 

Hvilken farge har Nev (programlederen) på skjorta når han drar hjem til Catfish'en i denne episoden? 

Svaret må postes i kommentarfeltet under dette innlegget. 

♥ PREMIE: 

I denne runden får to lesere hver sin iPad Mini (16GB). Vinnerne trekkes samme kveld som episoden går!

 

Les mer om Catfish her og lik Facebook-siden til MTV Norway her for å få oppdateringer :-) 

EN NY AVHENGIGHET

Altså, er det muuuuulig. Jeg spiser alger, drikker C-vitaminer, får i meg grønnsaker hver dag, kjefter på folk som ikke holder seg for munnen når de hoster; OG SÅ BLIR JEG SYK! Det begynner riktignok å bli noen år siden jeg hadde influensa (vet ikke engang om det er influensa jeg har), men i dag våknet jeg altså opp med dritvondt i halsen, mandler på størrelse med puppene mine og et pottetett hode. Det gjør vondt å bevege på øynene, dette har jeg ikke tid til. Eller. Akkurat nå har jeg tid, for det er helg. Jeg har heldigvis ingen store planer i helgen, så nå må jeg bare krysse fingrene for at jeg kvikner til fort. Det eneste som hjelper akkurat nå er å ligge under dyna og spise pinneis for å kjøle ned halsen :-( 

Jeg skal ikke sutre mer! Jeg ville bare gi dere dagens tips. Har dere smakt de nye pastillene fra Läkerol, med smaken Salty Caramel? Jeg anbefaler den til alle venninner som klager over søtsug. Den er sukkerfri, og smaker GODTERI. Mmmmm. Tror det er flere som har skjønt det, for da jeg var på Deli for å finne dem, var det nesten utsolgt. Men finner du dem, så må du hamstre. Jeg er i hvertfall frelst ♥

Noen som har smakt den, og elsker den like høyt som jeg gjør? :-) 

Nå kommer det snart ut en ny konkurranse på bloggen, med kjempefine premier så klart. Så følg med om ikke lenge! Og det er fremdeles ikke for sent å delta i denne konkurransen, jeg skal trekke 5 vinnere nå på tirsdag. Blogges snart!

EN HILSEN FRA CHARLIZE

Hvis jeg fortalte dere hvor lik Charlize Theron jeg er i dag, ville dere ikke trodd meg. Og da mener jeg ikke Charlize Theron på Oscar-utdeling, vi snakker Charlize Theron i filmen "Monster", utkledd som seriemorderen Aileen Wuornos. Det er forresten en veldig bra film. 

NSB sviktet meg nok en gang i dag, så jeg ble hjemme og jobbet heller med gruppeeksamen over Skype. Etter det dro jeg på trening, og etter trening ble jeg sittende i gangen i tre kvarter før jeg orket å gå i dusjen. Angrer litt på at jeg brukte opp tre kvarter i gangen, men nå har jeg endelig klart å dusje, få tak i noe mat og plassere meg i sofaen. 

Forresten, så hyggelig at så mange ville være venn med meg på Snapchat! ♥ Nå kan jeg endelig snoke i leserne mine sine liv også, det er hva jeg kaller likestilling. Hehe. 

Nei, jeg har ikke helt bloggdagen i dag, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen :-) 

LA OSS BLI VENNER PÅ SNAPCHAT


Snapchat er så gøy. Og så tragisk. Jeg har hatet livet mange ganger pågrunn av den appen, ettersom vin og Snapchat er en farlig blanding. Men bortsett fra det er jeg stor Snapchat-fan, for jeg får ta del i hverdagen til alle vennene mine som er spredt rundt i landet og i verden. Og det uten at vi trenger å sette oss ned for å skrive brev. Det er liksom litt mindre tiltak å holde kontakten i en travel hverdag nå. 

Mange av dere lesere har spurt om ikke vi kan bli venner på Snapchat, og først tenkte jeg at det er helt uaktuelt. Jeg har jo egentlig bare 20-30 mennesker som jeg kjenner godt på vennelisten. Men hallo, dette blir gøy. Jeg har åpnet helt opp, så ikke bare kan dere se storyen min, dere kan sende meg snaps også. Gleder meg til å være Snapfriends med dere som vil! ♥

Add meg på: idawulff 

Men bare så dere er advart: nattlige opptredener på Mc Donalds og venninner sine brystparti kan forekomme enkelte helger. Vi får se hvor lenge dette Snapchat-eventyret varer, haha... 

 

FAKE IT TIL YOU BECOME IT

God kveld/natt, kjære lesere ♥

Jeg har hatt en lang og produktiv dag på skolen. Skyt meg for at jeg sier dette, for jeg angrer mest sannsynlig om en uke: det er deilig å være i gang igjen.

I dag tenkte jeg faktisk at jeg skulle dele noe skolerelatert med dere. I dag hadde jeg forelesning i organisasjonspsykologi, og da foreleser snakket om non-verbal communication, viste hun oss videoen jeg har postet i dette innlegget. Jeg fant den veldig inspirerende, og jeg tror vi er mange som kan lære noe av den. I korte trekk handler den om at kroppsspråket ditt kan forme livet ditt og hvem du er - og det ved hjelp av noen triks som er så enkle at det er til å le av. Men det er verdt et forsøk, syns dere ikke? Rekk opp hånda hvis du er en av de som gjør deg mindre, sitter med armene i kors og "lukker deg inne" når du skal snakke til eller for en forsamling. Rakk du opp hånda, så bør du spandere et kvarter på denne videoen. Jeg skal definitivt prøve triksene til Amy Cudd! Don't fake it til you make it, but fake it til you become it - enn så glorete og amerikansk det høres ut :-) 

Og med Amy Cuddy sine ord i bakhodet, skrur jeg av hjernen og legger meg med den episode av Real Housewives of Beverly Hills. Sykt deilig at det har kommet ut 11 nye episoder uten at jeg har fått det med meg! 

Nattinatt :-) 

KONKURRANSE: VINN ØKOLOGISK HUDPLEIE FRA DR. HAUSCHKA

Annonse

Jeg har akkurat begynt å bruke hudpleieprodukter fra Dr. Hauschka, og hittil er jeg så fornøyd som jeg kunne blitt ♥

Har tidligere sett Dr. Hauschka flere steder hvor det selges andre gode merker jeg kjenner til, og derfor var jeg veldig positiv til å begynne å bruke produktene. Produktene hjelper huden med å gjenvinne balasen, og inneholder nøye utvalgte ekstrakter fra legende planter som er økologisk dyrket. Hele hudpleie-serien er enten BDIH-merket (betyr at produktene er kontrollert og godkjent av organisasjonen for naturkosmetikk BDIH) og/eller merket med det internasjonale kvalitetsstempelet for naturlige og økologiske hudpleieprodukter; NATRUE. 

Her ser dere hvilke produkter jeg bruker i min hverdagsrutine. Soothing Cleansing milk til å rense huden, Facial Toner etter å ha renset, og Melissa Day Cream for fuktighet. til slutt. De dagene hvor jeg ikke bruker sminke, blander jeg litt Tinted Day Cream med ansiktskremen, da får ansiktet litt farge og glød. 

Jeg liker disse produktene veldig godt. De virker milde mot huden, noe som er viktig for meg når jeg ikke har problemhud. De lukter friskt og naturlig, og kremene gjør huden myk. Jeg har ikke bare Dr. Hauschka til ansiktet nå, men til kroppen og i sminkepungen også. Det føles deilig og rent! Det er betryggende å vite at man pleier seg med produkter som er uten syntetiske fargestoffer, parabener og andre kjemikalier. 

Her kan du se hvor du kan kjøpe Dr. Hauschka hudpleieprodukter, og makeup-produktene kan kjøpes her

Og selv om dette ikke er "billigprodukter", syns jeg prisene er snillere enn mye jeg har brukt tidligere. 

For ikke så lenge siden lanserte Dr. Hauschka en foundation, som jeg nå har vært så heldig og få teste ut. Og det er ikke bare jeg som er heldig, noen av dere skal også få denne lille godsaken.

♥ KONKURRANSE: 
Ønsker du å motta Dr. Hauschka-produkter til en verdi av 1.000 NOK? Skriv en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, så trekker jeg hele 5 vinnere om en uke :-)

♥ PREMIE:
- Soothing Cleansing Milk
- Facial toner
- Melissa Day Cream
- Foundation  

Masse lykke til i konkurransen! ♥

TRAVLE DAGER = MATPAKKEFABRIKK

Legg meg i en himmelsk hotellseng, og du kan banne på at jeg kommer for sent på skolen med vilje. Haha. Det skjedde i hvertfall i dag! Bestemte meg for å bli i Oslo til i dag, så jeg slapp unna et par togturer. Kom meg på skolen til slutt da, og ble sittende der til kvelden. Nå er jeg endelig hjemme i min egen leilighet i Tønsberg, og hvis jeg kunne beskrive hvor deilig det er uten å banne, så skulle jeg gjort det. Fire dager i koffert var jammen nok for denne gang.

Det er ikke mange timer til jeg skal opp og reise inn til Oslo igjen, så jeg måtte prioritere å vaske tøy og lage matpakker til morgendagen. Håret mitt får kose seg i en mystisk dott i morgen, for å føne håret har jeg verken hatt tid eller ork til etter helgen. Satser på at det ikke lukter vin og burger! 

Å ha matpakkefabrikk er bare et helt supert tips til alle studenter! I dag ble det wraps med grønnsaker og kyllingkjøttdeig, veldig kjekt å lage middag til i dag og matpakker for hele morgendagen samtidig. Ica har forresten 10-kroners marked nå, med blant annet kyllingkjøttdeig og økologisk mais på tilbud :-) 

I morgen blir nok en busy dag. Jeg skal stå opp tidlig for å jobbe for en samarbeidspartner, før jeg tar toget tilbake til Oslo og er med på en forelesning, for så å sitte og jobbe med eksamen etter det. Hadde vært sykt deilig å dra hjem og rekke en treningsøkt, men det må jeg nok ta igjen senere i uken. Matpakkene er hvertfall på plass, så jeg klager ikke! Nå skal jeg henge opp klærne som ser ut til å ha overlevd mengder med hvitvin i helgen, og krype under dyna. Natti ♥

ET KOSTTILSKUDD SOM FAKTISK FUNKER

Annonse for noe genialt


Dere som har lest bloggen min lenge, kjenner til hårhistorien min. Klipte en skikkelig kort bobfrisyre, og så ut som en idiot på håret i to år. Det ble liksom aldri langt igjen, så jeg begynte med extensions. Bra extensions som gjorde lite skade, men hallo; alt sliter jo på håret - til og med at vi grer fingrene gjennom det. Nå har jeg endelig fått så mye hår at jeg er fornøyd, og jeg har sluttet med extensions. Kjempeluksus å ikke bruke en halvtime på å føne håret! 

Jeg er evig takknemlig for at venninnen min Naddis fortalte meg at jeg burde begynne å spise biotin. Hvorfor er det ingen som tipset meg om det da jeg hadde kort guttesveis og krøllene stod til alle kanter?! Vel, bedre sent enn aldri. 

Kosttilskuddet jeg tar heter Haircare, og det består blant annet av biotin, ølgjær, sink og kobber. Jeg har skikkelig troen på at spesielt biotin og ølgjær har gjort noe veldig bra for håret mitt. Har faktisk hørt at mange vasker håret sitt med øl for å få det til å vokse fortere? Kjenner at jeg har mer lyst til å ta et kosttilskudd enn å ha den slags party i dusjen, hehe. 


Som nevnt er Haircare et kosttilskudd, så vi snakker ikke hokus pokus, ta en pille og så våkner du opp med hårmanken til Shakira dagen etterpå. Jeg husker ikke nøyaktig når jeg begynte å ta Haircare, men det var en god stund før jul hvertfall. Har vært flink og tatt den daglige dosen hver dag, jeg er jo en mester i å glemme slikt. Men det har jeg virkelig fått mye igjen for. Håret mitt vokser fortere enn før, jeg har fått en del babyhår som er et veldig godt tegn selv om det er irriterende og håret kjennes sterkt og sunt ut. De gamle tuppene får man ikke gjort noe med annet enn å stusse og kure dem, men man kan hvertfall sørge for at det nye håret som vokser ut er sterkt og sunt. Det er det Haircare handler om :-) 

SER dere hvor mørk jeg har blitt i håret?! Jeg var hos frisøren og stripet det på fredag. Jeg har faktisk spart ettervekst siden julen fordi jeg skulle teste dette kosttilskuddet og ville vise dere hvor mye det hadde vokst. Bildet under er tatt én måned og 15 dager etter at jeg hadde vært hos frisøren sist. Jeg vet ikke med deres hår, men for mitt er dette en ganske lang ettervekst på så kort tid. Kall meg gjerne rar, men det er en fryd å se!


Hvis du har lyst til å prøve Haircare, får du 40% rabatt på det nå. Du kan lese mer og bestille produktet her :-) Hvis du ønsker å følge Haircare på Facebook-siden deres, kan du gjøre det her

Jeg anbefaler Haircare på det varmeste. Det er et av de få kosttilskuddene jeg faktisk har sett resultater av, og i tillegg får man det nå til 149 kroner. Happy hair! 

ARE WE GIRLS OR ARE WE MONKEYS

For en dag vi hadde i går ♥ Vi startet med en en deilig hotell frokost, før vi dro opp til Bogstadveien for å shoppe. Ingen av oss var egentlig i shoppehumør, så vi endte opp på Lilleasia, hvor vi spiste skikkelig god lunsj. Deretter var det hjem for å få på seg trynet, vi hadde invitert til vors i suiten... Herregud. Hadde det kjempegøy i går, men det var smertefult å våkne opp til alt som gjemte seg på iPhonen i dag. Snapstory'en er én ting (katastrofal som alltid), men meldingene jeg har sendt... Her er kveldens vinner:

Ida: jeg vet jeg kan få deg hvis jeg vil.
Gutt: Nope. 

Fet. Sååå, nå skal jeg nyte noen timer i hotellsenga før jeg skal vinke farvel til jentene og spise lunsj med far og lillebror. Vi blogges senere! :-)