FÅ 5 UTGAVER AV DET NYE + TOALETTMAPPE FRA LULUS

Annonse

Er det noen av dere som pleide å lese spalten jeg hadde i Det Nye? Åh, husker jeg syns det var  stas, og at jeg følte meg som selveste Carrie Bradshaw der jeg satt dagen etter deadline og hamret på tastaturet og prøvde å skrive noen gode setninger. "Nyforelsket mareritt" og "Mobil fylleangst" var to av tekstene som havnet på trykk, det var tider det! Jeg tror ikke livet mitt er fargerikt nok til å skrive morsomme spalter per dags dato, så enn så lenge nøyer jeg meg med å lese i magasinet. Det er lenge siden jeg har tatt en magasin timeout under teppet i sofaen med friske jordbær og en kopp te. Mine pauser består som regel av en smarttelefon som piper døgnet rundt, så jeg kjenner at det å lese gode reportasjer har vært etterlengtet. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TILBUD TIL MINE LESERE ♥

Nå får dere et helt supert tilbud! For 199,- får du hele 5 utgaver av Det Nye + en stor toalettmappe i valgfri farge fra Lulu's som gave. I tillegg til de 199,- kommer det en porto på 49,- for gaven. Med tanke på at toalettmappen alene egentlig koster 499,-, så syns jeg det er en innmari god deal :-) 

Jeg har fått fargen lyseblå, og jeg elsker den! Passet perfekt nå som jeg skal ut og reise - toalettmapper har jeg, men ingen som er så romslige som denne. Her kan jeg få plass til alt fra solkrem til makeup - ja, til og med hårbørste. Som nevnt kan man velge farge, så da står valget mellom den lyseblå og en rosa. Søte er de begge to! Du kan se begge fargene på linken under før du bestemmer deg.

Bestill tilbudet HER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det jeg liker ved Det Nye, er at det er noe mer enn bare klær og mote. Det er fint med innspill av det også, men jeg vil gjerne ha litt av alt. Og det føler jeg at Det Nye gir meg! I utgaven jeg har liggende i fanget, kan man lese et lengre intervju med "poprebellen" Zara Larsson, få reisetips og en guide til hvordan man kan lage billig og fristende middag hele uken.

I tillegg likte jeg reportasjen som heter "Sex og selvtillit", som en Mona&Mikkel for voksne, hehe. Og av en eller annen grunn er jeg veldig glad i slike "samlesider" med nips, som jeg kaller det, hvor man kan få tips om andres favoritter i diverse kategorier. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brrrrr, for en kald dag, men nå må jeg likevel legge fra meg magasinet og krype fram fra ullpleddet. Det ble plutselig veldig kort tid til jeg skal reise, så jeg må nok bruke resten av dagen på pakking. Det Nye får heller bli med meg i håndbagasjen, så kan dere andre krangle om plassen i kofferten! :-) 

Håper du likte tilbudet, og får en kjempefin kveld 

I DAG FØLGER JEG IKKE MED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aldri en uke uten! Selv om jeg skal reise på ferie om tre dager, så måtte jeg bare ha friske blomster i leiligheten. Uten er det grått og trist, syns jeg. Nå vil jeg snart ha inn noen grønne planter også - det liver virkelig opp et rom. Jeg har ikke så mye plass å sette grønne planter på, men om jeg så må ha dem på badet, så får det bare være. Haha ;-) 

Vel, i går skrev jeg 5 blogginnlegg, men postet ikke noen av dem. Jeg kan få en følelse av at alt blir for dumt, når det foregår så mye grusomt i verden. Selvmordsangrepene i Brussel og Pakistan, halshugging av en 4 år gammel jente, skyting i Washington, terrormistenkt løslatt, 300 skolebarn sporløst forsvunnet, flykapringen i går som viste seg å bare være en psycko på villspor. Fy faen, dere. Jeg tar det så innmari tungt, kjenner at hodet mitt spinner. Noen ganger har jeg lyst til å leve i uvitenhet, bare slutte å lese aviser. Det er greit at man skal være miljøvennlig og snill mot dyra, men for helvete: jeg kjenner at jeg bekymrer meg mer for alle menneskene som er så slemme mot andre mennesker. Jeg klarer ikke å begripe den rene ondskapen her i verden, og det gjør meg... Umotivert, på en eller annen måte. Som om jeg bare går og venter på at alt skal gå helt galt. 

I dag tar jeg en nyhetsfri dag, og lar livet smile til meg. Jeg kan ikke redde verden, dessverre. Selv om jeg skulle ønske det! 

SÅNN ER VI, DA

Inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole: HER, kåpe: Ganni, solbriller: Céline, veske: Malene Birger 

Hjemme i Oslo! Etter det jeg vil påstå var en veldig hyggelig tur sammen med mamma og pappa. Vi kan kose oss sammen hvor enn vi er, så det var ikke farlig at Berlin ikke var paradis på jord. Da regnet pøste ned trøstet jeg meg med at jeg snart sitter på et fly til varmere strøk uansett. Allerede på lørdag, faktisk! 

Jeg må bare le, det er alltid litt styr når familien er på tur sammen. Om det er fordi vi er så alt for like eller alt for forskjellige klarer jeg ikke helt å sette fingeren på, men det blir alltid 4-5 krangler per tur. Èn krangel varer aldri mer enn 2 minutter, men det kan bli høylytt og barnslig. Er det sånn i deres familier også? Jeg er den strenge i familien, mamma og pappa kaller meg for "modern 2" fordi jeg alltid maser og styrer med ting som egentlig er mamma-oppgaver. Som når vi kjører på tyske motorveier, og papsen kjører sånn 1000 km/t. Da sitter jeg skeivt i baksetet og glor ut av frontruta som en hissig hauk. Selv om du er en god sjåfør så betyr det ikke at alle andre er det! Men pappa mener han kan forutse andres oppførsel i trafikken, så nå har han fått kallenavnet "trafikkens Lilli Bendriss" av meg.

Ellers har jeg irritert meg grønn over tysk TV på hotellrommet (to av oss skjønner ikke tysk og det er et himla stygt språk), at de to andre har en 5 minutter lang morgenrutine mens min varer en times tid, og at jeg, selveste modern 2, havnet på sånn ekstraseng som er noe dritt å ligge på. Pleier deres foreldre å påpeke at dere har på dere for mye sminke? Jeg er visst så himla vakker uten sminke at det ikke er måte på, men jeg vet jo at det er en ren løgn. Dessuten har jeg alt for brun sminke, og alt for mye pudder i hårfestet. På et tidspunkt da vi satt og tok et glass vin, zoomet mamma seg helt inn i ansiktet mitt og begynte å gni meg på nesa. Du hadde ujevn farge der. Nei, mamma. Jeg har prøvd meg på sånn derre conturing. 

Verdens beste mamma og pappa, uansett hvor foreldrete de kan være! Takk for en fin tur ♥♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deilig å være hjemme igjen! Jeg pakket ut, vasket tøy og så smått begynt på pakkelisten til neste tur. Må innrømme at jeg har lagt hodet på puta et par ganger også, bare for å forsikre bakhodet mitt om at vi er hjemme igjen, og at jeg aldri skal utsette det for en hard papirpute noen gang igjen. Vet ikke hvor mange ganger denne turen jeg har sagt god natt fra konvolutten! 

Resten av ettermiddagen skal jeg være en skikkelig sofagris; bestille inn mat og se en haug med episoder jeg har gått glipp av på tur. Håper alle nyter søndagen like mye som meg :-) 

PS. Nesten hver gang jeg legger ut bilder av meg selv får jeg spørsmål av hvor ditt og datt er kjøpt. Derfor tenkte jeg å prøve å begynne å skrive det under bildene, slik at dere ikke trenger å spørre. Men jeg kleiner sånn ut av det! Typ: vil ikke at folk skal tro at dette er en moteblogg, og at jeg syns jeg har på meg så himla fint antrekk at verden trenger å vite om det. Men jeg prøver, okai? 

ET PAR BERLIN-TIPS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder fra vår siste kveld i Berlin, på det som ble vår favoritt-restaurant i byen ♥

Jeg skal holde meg langt unna å lage noen Berlin-guide, for jeg har virkelig ikke peiling. Men et par-tre tips vil jeg likevel komme med utifra min egen erfaring:

◊ Hvis du skal reise til Berlin, finn ut hva du vil ha og book hotell i et område som passer det. Byen er gigantisk, så det blir mye taxi hvis man ikke plasserer seg litt strategisk. Jeg syns Mitte virket som en hyggelig bydel. Vi bodde i gaten Kurfurstendam som minnet meg om London sin Oxford Street, og kanskje Oslo sin Karl Johan. Veldig mye folk, trafikk og butikker. Egentlig ganske ålreit hvis man skal ta en shopping raid, men selv ville jeg kanskje bodd et sted med mindre kjedebutikker og flere hyggelige fortausrestauranter.

◊ Som nevnt bodde vi i Kurfurstendam, nærmere bestemt på hotellet Kempinski Hotel Bristol. Jeg tror det hotellet har verdens mest fantastiske frokostbuffet, og i tillegg har det en fin spa-avdeling. Men bortsett fra det, en noen vesentlige minus: latterlig dårlig og dyrt internett, dårlig luft på rommene og harde senger. Hadde forventet mer av Kempinski!

◊ Vi har fått oss en favorittrestaurant som vi besøkte to ganger, den heter Essenza. God italiensk mat og en rolig atmosfære. Restauranten ligger på Potzdamer platz. Hvis du derimot vil ha en ekte tysk opplevelse, kan du gå til Dicke Wirtin. Selv vil jeg ikke anbefale noen en ekte tysk opplevelse, så det får bli på eget ansvar. Hehe... Men her får du snitzel på størrelse med en flatskjerm, livemusikk og et lokale så hjemmekoselig at jeg ikke skjønner hvordan de kan rengjøre der. 

◊  Den viktigste (og dyreste) shoppingen kan du gjøre på KaDeWe som ligger i Kurfurstendam. Ellers er resten av Kurfurstendam også stappfull av steder du kan kjøpe en halvtime med materalistisk lykke. Anbefaler spesielt skokjeden Shoe City, der har de mange kvalitetsmerker og fine sko. Nike Store og &Other Stories er også verdt et besøk. Ellers finner du Zara på hvert gatehjørne, i tillegg til masete Forever21, Pull&Bear, Bershka og den regla der. I helt andre enden av Kurfurstendam ligger Gucci, Chanel og så videre, men disse er det like greit å besøke samlet inne på KaDeWe. 

◊ Vil du shoppe vintage og second hand kan du ta en kikk på denne guiden som MinMote har laget, det skal være mulig å gjøre noen gode kupp i Berlin! 

Nååå gleder jeg meg innmari til å komme hjem til en god seng og internett som funker! ;-) 

SHOPPING ER BEST ALENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk vi endelig varmt vær og soool! Jeg hopper av glede. Og nå lover jeg å slutte å snakke om været i Berlin, men det er bare så kjipt med grått vær når man er på tur. Haha! 

Vi startet dagen med nok en deilig hotellfrokost, som må være den beste hotellfrokosten jeg noen gang har vært borti. Etterpå bestemte vi oss for å gå litt hver for oss og shoppe. Det er slitsomt fra før av å tråle butikker - å leke mor, far og barn på shoppingtur i tillegg, kan være roten til alt ondt. Å dra med mamma og pappa inn i luksusbutikker for å se på vesker er som å skulle få en katt inn i dusjen - seriøst. Du får katta inn til slutt, men det er bare sinte øyne og dårlig stemning. Jeg har et par vesker og en lommebok på ønskelisten, og hadde håpet jeg skulle kjøpe noe av det her i Berlin. Men når det går utover familiefreden og den gode stemningen, er det like greit å bare droppe det. Jeg får heller ta en shoppingferie med noen som forstår greia på et senere tidspunkt ;-) 

Jeg har uansett fått handlet noen fine ting, selv om jeg har et seriøst overdel-problem. Jeg kjøper bare skjørt, shorts og kjoler. En fin topp har jeg tydeligvis ikke evnen til å finne. 

Nå skal vi ut og spise på en restaurant som er blitt favoritten vår her! ♥

EN REGNVÆRSDAG

I går var det påskestengt i tillegg til at himmelen var grå og regnet pøste ned. Jeg endte med å bli med mamma og pappa på Zoo og i akvarium. Zooen var faktisk en positiv opplevelse i forhold til hva jeg hadde forventet. Etter at jeg var på Bali hvor man kunne se at flere av dyrene var skikkelig dopet ned og hvor man fikk lov til å ha en baby-ape på skuldrene, kjente jeg at jeg ble kvalm av tanken på å dra i en zoo igjen. Men denne i Berlin var ujålete, dyrene hadde store ute- og inneområder hvor de kunne bevege seg fritt i tillegg til at det ikke var mulig å kjøpe nærkontakt med dyrene. Men det er noe helt spesielt med apene. De er så mennesklige at jeg fikk helt dårlig samvittighet for å stå og se på dem gjennom en glassrute. Men heregud, for noen morsomme skapninger! Noen av dem visste å gjøre seg til ;-) 

Akvariet var veldig spennende syns jeg. Måtte dessverre stå over avdelingen med slanger, etter at jeg natten før hadde hatt mareritt om en slange som spiste en rød huskatt. Don't ask... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne byen kler virkelig ikke grått vær, noe så trist! Regn, regn, gå din vei, sol, sol, kom til meg :-) 

EN DAG I BERLIN

Hei fra Berlin! Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg syns om byen ennå. Hotellet er supert, maten er god og shoppingen enda bedre - men det er ikke noen "fin" by. Det er ikke det samme å gå gatelangs i flere timer her, som det er i Roma. Der går man rundt og beundrer hvert eneste sjarmerende gatehjørne, mens her er det litt mer sånn; oi, her var det faktisk et gatehjørne hvor to av bygningene matcher og det står ikke rør opp av asfalten. Berlin er svært, det virker helt umulig å få oversikt. Ti ganger større enn Paris har jeg hørt? Og jeg syns jo Paris virker så stort at det er umulig å gape over. 

Vakker by eller ei, vi storkoser oss! I dag har vi sikkert gått flere mil, kjenner jeg er sliten under beina. Vi startet med en fantastisk hotellfrokost, fortsatte med shopping, deretter sightseeing og til slutt et herremåltid på italiensk restaurant. Her er et bildedryss fra dagen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen holder butikkene påskestengt, og det er egentlig litt deilig. Timene flyr jo bare avgårde når vi svimer rundt i butikkene. Det er snakk om å få dratt på en båttur, og kanskje en tur i zoo. Etter at jeg var i zoo sist (i Thailand) kjenner jeg at det egentlig er et avsluttet kapittel for meg, for der hadde ikke dyrene det bra i det hele tatt. Jeg følte meg rett og slett kriminell der jeg stod og glodde. Men det sies at det er noe veldig annerledes her, så vi får se hva det blir til. Gleder meg uansett til en dag til i Berlin! God natt, alle fine! :-)

SI DIN MENING OG TJEN PENGER

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svarer du ofte på spørreundersøkelser? Spør du meg, så er svaret delt. Jeg tar aldri telefonen når noen ringer for å gjøre en markedsundersøkelse. De ringer på upassende tidspunkter, og det kan jo ta evigheter. Men jeg svarer ofte på spørreundersøkelser over nettet. Dem kan jeg nemlig svare på når jeg ønsker, og jeg kan gjøre det på toget eller mens jeg sitter hjemme og drikker en kaffe. Når skolen min sender ut spørreundersøkelser, for eksempel; kjempeivrig på å svare. For jeg mener at den som ikke sier sin mening, heller ikke har noen rett til å klage. Tilbakemeldinger er nøkkelen for å gjøre noe bedre! 

For litt siden ble jeg medlem på Meningstorget.no, en nettside hvor man kan registrere seg og svare på undersøkelser. Undersøkelsene kan handle om alt fra TV-vaner, til produkter du finner i dagligvarehandelen, til hvor pålitelig du syns politiet er. Faktisk litt morsomt å sitte og svare på! Her kan du se litt av hva jeg har gjort inne på Meningstorget foreløpig: 

I tillegg til at stemmen din blir hørt av forskjellige brands, tjener du penger på å svare på undersøkelser. Man kan få betalt til sin Paypal-konto, donere til veldedige organisasjoner eller få gavekort hos for eksempel Zalando, Amazon, H&M, Billettportalen og Kicks. Syns det er helt topp at man får betalt for å svare på undersøkelser, svarene våre er tross alt veldig verdifulle for dem som har bestilt undersøkelsen.

I dag har jeg blant annet fått sagt min mening om alle streamingtjenestene jeg bruker på nettet. På det tjente jeg penger som jeg donerte til World Animal Protection. Neste gang kanskje pengene går til et gavekort på Zalando eller Kicks, eller rett og slett inn på Paypal-kontoen min så jeg kan shoppe meg noe fint :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er kjempeenkelt å registrere seg HER, og undersøkelsene kan du svare på nøyaktig når det passer deg. 

PS. Man må være 18 år eller eldre for å registrere seg og kunne tjene penger/poeng/gavekort.

PÅSKEFERIEN ER I GANG

For en trist dag. Mine tanker går til alle de rammede og pårørende i angrepene i Belgia. Jeg kan nesten ikke tro mine egne øyne når jeg ser hva verden er blitt til i dag, all denne rene ondskapen. 

Jeg skulle jo reise til Berlin i dag, og kjente at hele kroppen strittet i mot da jeg våknet opp og leste de fæle nyhetene. Men jeg er blitt enig med meg selv om at det er lov til å være redd, men ikke pokker om det skal stoppe meg i å reise så mye som en meter. Jeg blir redd og trist, men jeg blir forbanna også. 

Er i hvertfall veldig glad for at vi ikke skulle fly til Berlin - faktisk så ligger jeg i senga på Colorline Fantasy nå og drømmer om å komme fram til hotellet vårt i morgen. Men til tross for (eller kanskje takket være) lave forventninger, har vi hatt en veldig fin tur. Vi har spist en overraskende god tre-retters, vunnet millioner på casino (det føltes i hvertfall slik da hundrelappene hamret ned i kronestykker, haha) og ellers bare slappet av på lugaren med TV. Et fint sted å søke ly, så man ikke blir løpt ned av barnefamilier fulle av ansiktsmaling. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen tidlig ankommer vi Kiel, og derifra skal vi kjøre til Berlin. Nesten som i gamle dager, da vi pakket med oss telt og kjørte til Frankrike for å campe. Roadtrip! Men ikke helt, da. Vi mangler to viktige ingredienser: telt og lillebror som fortsatt bor på Bali. Men koselig blir det likevel! Håper alle har det bra, vi blogges fra Berlin ♥

GIRLS NIGHT OG PINLIGE LEKER

Jeg kan forstå at flere av dere var bekymret for meg etter å ha sett MyStoryen min lørdag kveld. Haha! Men ta det helt med ro. Vi lekte Snapchat-rulett, noe som var utrolig gøy. Men sannheten er altså at jeg verken heier på Donald Trump, mottar dagpenger eller bælmet en hel flaske med vodka. Det var vann i den flasken, hehe. Snapchat-rulett må dere prøve på neste jentekveld dere skal ha! Fryktelig kleint, men veldig, veldig morsomt. Vi hadde noen SMS'er blant lappene også, og jeg hadde lyst til å synke i et hull i bakken da jeg måtte sende; så at jeg hadde mistet en følger på Instagram, og bare lurte på om det var deg? Bare lurer på hvorfor i såfall, no hard feelings :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var litt av en girls night altså, ler meg i hjel av alt som ble sagt og gjort. Er så heldig at jeg har venninner som elsker å leke og le! Ingen som sitter med beina i kryss og armene i kors, og nipper prippent til et glass vin... Selv om det sikkert er det vi burde gjort. For vi går jo inn i kampen med hud og hår, enten det er Alias, Heads Up eller SMS/Snapchat-rulett ;-) 

Frøken fornuftig her gikk hjem og la seg etter 5 minutter ute på byen. Det er jo vorspiel som er gøy uansett - eller har jeg misforstått?! Etter å ha sovet en times tid våknet jeg av en desperat ringing på døra - og der fant jeg Kristina, liggende på jakka si ute i gangen, med tidenes mest frustrerte ansiktsuttrykk. Om jeg bare hadde det på film! I stedet for å unnskylde meg ovenfor den frysende gjesten, glefset jeg at herregud, slapp av, du har jo bare ligget der i tjue minutter, som om det liksom er helt greit. Men vi kom oss begge i seng til slutt, snipp snapp snute, så levde vi lykkelig i alle våre dager. 

I dag har jeg bestemt meg for å ikke ha blåmandag, det er tross alt påskeferie og jeg har masse fint som venter ♥

MAKEUP BY DAJANA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går dro Kristina og jeg hjem til makeup artist Dajana. Har dere hørt om henne? Det hadde i hvertfall jeg, så jeg gledet meg helt villt til hun skulle legge makeup på oss. Dajana er kjent for kontureringen hun gjør, hun er bare helt rå. På to sekunder forandret hun utseendet på nesen min fullstendig. Gøy at man kan gjøre så mye med makeup, selv om det er en smule deprimerende å vaske det av. Hehe! Dajana er også helt ubeskrivelig flink på øyenbryn og øyenskygge, jeg elsker looken hun gjorde på meg i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns jeg var fin allerede her jeg! Haha. Ser jo litt kult ut når ansiktet er tegnet opp og delt inn. Dajana lærte og forklarte oss masse underveis, blant annet hvorfor man tegner opp disse strekene, og hva som skal gjøres i hver del. Jeg fikk også noen tips til hvordan jeg kan dekke føflekkene mine, for det har jeg visst gjort feil "hele livet". Så nå er det noen produkter som skal kjøpes og testes! Fikk lyst til å melde meg på en makeup-skole eller et kurs, for jeg har såå lyst å bli flink til å sminke meg! Syns det er skikkelig gøy å lære om, altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildene er huden min helt uredigert, det er kun makeup som får den til å se så fin ut. Aaah, gjett hvem som sov med sminke i natt :-) Det verste er at den nesten er like fin i dag, ikke dårlig! Slik så makeupen ut med litt mindre dagslys i fleisen: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere MÅ følge Dajana på Facebook og/eller Instagram, hun legger ut masse videoer + før/etter-bilder. Jeg syns det er så morsomt å se forvandlinger jeg - da ser man liksom at det er håp for alle... 

Dajana finnes på Facebook HER og på Insta heter hun dajanamakeup ♥

Håper jeg får dratt på kurset Dajana skal holde her i Oslo i mai - det er ikke annonsert enda, men hold utkikk!

RISE AND SHINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lenge siden jeg har stått opp frivillig før klokka 9 på en lørdag. Men min kjære gjest er en morgenfugl, og da må jo jeg gjøre mitt beste for å være det også! I dag skal vi jo ha girls night, og jeg gleder meg så veldig! Gruer meg til morgendagen med andre ord, for dagen derpå for meg er jo en evig reprise. Heldigvis blir det ingen drinkkonkurranser i kveld, skal holde meg til vin og være flink pike. 

Kristina har ordnet så vi skal bli sminket profesjonelt i dag, og fyy søren så deilig det blir! Tenker alltid at jeg skal plukke opp noen smarte triks når jeg blir sminket av en pro, men jeg blir bare sittende og beundre hvor fint det blir, og glemmer alt om å lære. Satser på at vi blir smashing til i kveld! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper alle får en fantastisk lørdag, kanskje vi snakkes litt senere :-) 

SHOPPING VERSUS WINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herreguuud, for en fin dag ♥ I Oslo er det jammen vår i dag og, og jeg har fått besøk av min kjære soulmate fra sørlandet. Vi startet dagen med en hyggelig lunsj sammen med Side2, og etterpå gikk vi på shopping. Jeg er jo ikke noe glad i å gå rundt og shoppe i butikk (lenge leve nettshopping), men jeg syns det er innmari stas å sette seg ned og drikke vin i solen, sånn innimellom slagene. Tre butikker, vin. Tre butikker til, vin. Det syns jeg er et fint opplegg. Enig? 

Vi kom nettopp hjem fra litt av en runde, men det var ikke så mange poser som ble med hjem i dag. Blir helt motløs av å shoppe klær for tiden, føler for eksempel at på Zara må du enten være en pinne eller selverklært fashionista for å finne noe noe kledelig. Jeg er ingen av delene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld skal vi baare kose oss. Kjøpe sushi, hoppe i kosedressen og rulle opp i sofaen. Vi må spare på kreftene, for i morgen skal vi ha en skikkelig girls night! 

SKAL VI MØTES OG BARE SITTE UTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig litt valuta for husleia! Rett ut døra, kjøpe kaffe og sette seg ned på brygga i solsteiken og prate hull i hodet på gode venner. Våren og sommeren er tiden for Tjuvholmen og Aker Brygge hvis man er Oslo-boer. Og så skal det sies at vinteren ikke er tiden for denne bydelen. Det har kjentes ut som det har vært tre ganger så kaldt som andre steder i byen, uten å overdrive. Men . Nå føler at jeg er på ferie, er jo bare å gå ut døra og leke at man er på beach club. Møbler til balkongen er også bestilt, hurra! Det er så deilig å bare være UTE ♥

Solbriller, halvgrei takeaway-kaffe, samtaler om livet og verden, av og på med jakken hvert femte minutt i flere timer. Dette har vært en fin dag! 

VEGGIE BURGER FOR LUNCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går lagde jeg meg veggie burger til middag, og det var så godt at restene ble lunsj i dag. Jeg har funnet ut at det viktigste for meg på en burger er ost (hei hei, ostevrak her), så hvorfor ikke droppe den flate kjøttbiten som egentlig ikke er så god uansett. Jeg kjøpte "kjøttet" på den helsekostbutikken inne på Byporten, de fleste helsekostbutikker har faktisk et kjøleskap med vegetarmat hvis du er på leting. Burgerne jeg kjøpte er av et svensk merke som heter Anamma, og det smakte faktisk veldig godt med litt krydder på. 

Sååå, det var dagens lille lunsjtips! Her nytes lunsjen på balkongen, for et vær!!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

EN BLOGG JEG IKKE HADDE LEST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om jeg får være helt ærlig og si det sjæl, så er ikke dette den første bloggen jeg hadde kikket innom om jeg skulle sette meg ned og "kose meg glugg" med blogglesing. Kanskje hadde jeg ikke giddet å gå inn på den i det hele tatt. 

Hva skal jeg liksom skrive om denne dagen. At jeg har sittet på et kaffehus i flere timer og skrevet på eksamensoppgaven min, med et halvt øye på vakt for kofferten som ble stående alene og blomstre, mest sannsynlig full av sprengstoff og skumle saker, men så viste det seg at eieren bare var og kjøpte seg en muffins? At jeg etterpå tok trikken for å fikse på noe som jeg ikke kan blogge om fordi jeg har vist fingeren til alle som blogger om sånt, og derfor ville vært det mest selvmotsigende menneske på denne jord - selv om det er noe jeg har lyst til å blogge om fordi det kunne spart hundrevis av jenter for å ødelegge ansiktet sitt for godt? At jeg etter det igjen tok enda en trikk for å møte en god venninne, og ble sittende på utekafé med takeaway-kopp fordi de er best å drikke av, og prate i flere timer, for det er sånt vi gjør i Norge den første dagen i året hvor våren titter fram? At vi satt og pratet hull i hodet på hverandre helt til det ble mørkt og kaldt, og vi innså at det fremdeles er en stund til vi kan dra på stranda og sykle rundt i sommerkjole? At jeg dro hjem og lagde veggisburgere som ble overraskende gode, og at jeg å sitter og venter på kveldens episode med Paradise Hotel, som jeg egentlig bare ser på fordi jeg fascineres av mennesker jeg overhodet ikke har noe til felles med, og som får meg til å føle meg både fornuftig, smart og helt fantastisk? 

Ja, jeg kunne jo skrevet noe sånt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topper dette allerede superspennende blogginnlegget med et par bilder av noen tulipaner jeg har stående på stuebordet. Nå ble du blåst av banen, tenker jeg. 

Det sies at aviser har agurktid på sommeren. Jeg er min egen sjef, så jeg har agurktid litt sånn av og til når det passer meg. Og jeg har det nå. Det positive med agurktiden, er at det som regel er noe jævlig bra som følger. 

GIVEAWAY: PÅSKEEGG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspirert av min kjære Kristina, tenkte jeg å kjøre i gang en liten konkurranse hvor jeg deler ut to påskeegg stappfulle av godis og noen av mine favoritting. Vi snakker selftan lotion fra Vita Liberata, betakaroten, vippeserum, makeup fra Glo Minerals, solkrem til påskefjellet, Haircare +++

Ble rett og slett i påskestemning (er det noe som heter det?) da jeg var ute og løp ærender i dag, så da påskeegg shoppet jeg litt til dere ♥ Her kan du se hva som gjemmer seg i de 2 påskeeggene: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ønsker meg flere følgere på Facebook-siden min, foregår konkurransen der. Dette må du altså gjøre for å være med i konkurransen:
♥ Lik Facebook-siden min. 
♥ Tagg en venn som du vil gi det andre påskeegget til i kommentarfeltet under bildet av påskeggene. 

Thats it! Lykke til :D 

VI MÅ SNAKKE LITT OM SNAPCHAT

Inneholder annonselink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser HER 

Det er ganske lenge siden jeg la ut Snapchat-navnet mitt her på bloggen, og oppfordret leserne til å følge meg. Optimistisk som jeg var, la jeg til alle som addet meg som venn, slik at dere kunne sende meg snaps og jeg kunne svare. Det var sykt hyggelig! I en time. Og så ble det et mega stressmoment. Det høres teit ut, jeg vet. Men det er så viktig for meg å svare, og at vi skal ha en toveis-kommunikasjon. Jeg kan gå i dagevis og irritere meg over at det er mailer og kommentarer jeg ikke har svart på. Det skulle jo faktisk bare mangle, når noen tar seg tid til å skrive til meg. Men på Snapchat funket det bare ikke, så jeg opprettet meg en privat konto hvor jeg la til mine nærmeste, og ble værende på den private kontoen. 

Men! Jeg vil jo så gjerne at dere skal kunne følge meg og alle mine dumme påfunn på snap. Så nå har jeg brukt dagevis på å "slette" venner på min gamle Snapchat. Man må nemlig slette én og én, så deeet har tatt noen timer kan du si! Uansett, selv om jeg har slettet alle som venner, så kan dere fremdeles følge MyStoryen min. Så fra nå er jeg kun logget inn på den gamle kontoen, og dere ser den samme MyStoryen som vennene mine ser. 

Så, nå vet dere hvorfor det har vært stille fra meg på Snapchat en stund! I'm baaack. Og hvis du ikke følger meg allerede, så er snapnavnet mitt idawulff :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du en fin søndag? Jeg har vært på Olivia og lunsjet med Ida Caroline, og nå ligger jeg som et slakt på sofaen og furter fordi det er så kaldt ute. Værmeldingen lovet at det skulle være vår denne helgen, så jeg hadde gledet meg til å powerwalke på Bygdøy. Men i denne kulda, noooo way. Får se hva jeg ender med å bruke resten av søndagen på! 

OSLO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har funnet ut at jeg bare kan bleke tennene mine i Picmonkey i stedet for å bleke dem i virkeligheten. Har så sensitive tenner, så det passer meg utmerket å slippe det! Å kutte ut snus og kaffe kan jeg gjøre i mitt neste liv. 

Jeg er tilbake i Oslo! Etter en supersosial og sprudlevannete fredagskveld, bestemte jeg meg for å bruke lørdagskvelden på å skape orden. Det er som terapi for meg, å ha en hel dag hvor jeg rydder, vasker, sorterer i klesskapet, rydder i skuffer og kroker man ikke tenker over at finnes engang. Jeg har også fått drasset meg på den slitsomme turen til postkontoret, og handlet inn. Jeg MÅ bare få det ut: dere som jobber i kassa på matbutikker  slutte å hive varene bortover båndet som om dere var midt i en håndballkamp. Når jeg kjøper en 5-pakning med knekkebrød til 40 kroner, hadde jeg satt innmari pris på om ikke knekkebrødene var knust før jeg får lagt dem i posen. Herregud, det er vel mindre slitsomt for dere å skyve varene bortover båndet, framfor å spille bowling med dem? På forhånd, tusen takk. 

Nå skal kommoden med det rare i organiseres, for en spennende lørdag! Kommer sterkere tilbake ♥

FÅ 50% RABATT PÅ ADAMS MATKASSE

I samarbeid med Adams Matkasse 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hørt mange snakke og sett flere blogge om Adams Matkasse. Men av en eller annen grunn har jeg aldri tenkt "åh, det må være noe for meg"! Og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg er hun som ingen gidder å handle sammen med, fordi det tar så himla lang tid. Hun som går på matbutikken, og står et kvarter i hver avdeling og bare gaper, mens jeg venter på at kreativiteten skal falle inn i munnen på meg. Det var da jeg hadde gått rundt på Coop i tre kvarter og kom ut med et rundstykke og en 4-pakning med yoghurt at jeg skjønte at jeg hadde et handleproblem, haha! 

Anywaays, jeg takket ja til å teste Adams Matkasse, og jeg er frelst. Mandag kveld kommer "Adam" på besøk med en stor kasse full av mat, og et hefte som bokstavelig talt guider deg gjennom alt du trenger å gjøre. Enklere blir det faktisk ikke. Jeg valgte å teste kassen som heter "Sunn & Lett", og den inneholdt hele 5 middager. Passer utmerket - jeg vil jo ikke være sunn og lett i helgene, hehe. Slik så matkassen min ut: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes hele 6 forskjellige kasser, og på flere av dem kan man velge hvor mange middager man ønsker, og for hvor mange personer. Det er ingen bindingstid på Adams Matkasse, og du trenger heller ikke vente hjemme på at kassen skal bli levert. Kassene er pakket med is rundt det som trenger det, så det gjør ingenting om den må stå og vente på deg utenfor huset eller leiligheten en stund. 

Min erfaring er at kassen ble levert på det tidspunktet den ble lovet, og at alle matvarene var i tipptopp stand. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg så for meg at noen klemte tomater og en sliten salat må man regne med når man bestiller seg en matkasse. Men alt var i fin stand, og det skulle jo egentlig bare mangle også :-) Ellers ble jeg positivt overrasket over at mye av maten var kortreist og så norsk som mulig. Jeg klarer jo ikke å spise kyllingfilet fra Prior for eksempel, men denne kyllingen fra Ytterøy var kjempegod - og foret opp uten narasin og antibiotika. 

På bildene over kan du se hele min ukesmeny. Alle rettene var veldig gode, og selv om matvarene var ment på 2 personer, så var det generøse porsjoner, og holdt fint til 3 voksne mennesker. Men det er jo individuelt, og man må nesten finne ut på egenhånd hvilken kasse som passer en. Klarte ikke å velge én favoritt på menyen, så det ble to; chili con carne med salat og fullkornsris + rask kyllingwok med rødkål, teriyakisaus og risnudler. Slik så det ut da jeg lagde dem: 

Chili con carne tok litt tid å lage, men supergod rett! Med kalkun i faktisk, men den kunne fint vært uten også. Risen fra Adam var skikkelig, skikkelig god. Og så kan man jo gjøre den så spicy som man vil. For min del ble chilifrøene med opp i gryta, nam :-) 

I motsetning til chili con carne, var denne kyllingwoken laget på null komma niks. God var den også! Jeg har aldri brukt rødkål tidligere, så det er jo morsomt å få litt inspirasjon også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lyst til å teste Adams Matkasse? I såfall skal du få et tilbud av meg nå. Du får 50% på favorittkassen eller 25% rabatt på de andre kassene, og i tillegg får du med en gratis fruktkasse, som er full av deilig og frisk frukt. Nok til et par runder med fruktsalat, eller til å lage en skikkelig vitaminbombe av en juice :-) 

For å bruke rabatten, går du inn på Adams Matkasse HER, og bruker rabattkoden TAKKIDA når du bestiller. Virkelig verdt det altså ♥

REISEGLEDE

Er det noe jeg gjør når jeg har litt for god tid, så er det å planlegge reiser og ferier. Mens jeg har vært hjemme har jeg rukket å booke to turer som finner sted i mars og april, og i tillegg begynner skissene for sommerferien å ligne noe. Det skal bli verdens beste sommer! Men først; den lange påsken som jeg liker å kalle den, ettersom jeg skal på to små ferier. 

BERLIN! Jeg ble litt skuffet da mamma og pappa sa de ville ta påskeferien i Berlin. Vet ikke hvorfor, men jeg så vel for meg en grå, trist og kald storby hvor vi skulle stå og se på the Berlin wall dagen lang. Men pappa har reist mye til Berlin på jobb, og lovet meg at det er et helt fantastisk sted i tillegg til å være et shoppingmekka. SÅ, jeg heiv meg på, vi reiser 22. mars og skal være der nesten en uke. Det blir gøy! 

Wohoo! Kristina og jeg har endelig booket oss en chilleuke på Gran Canaria igjen, nærmere bestemt Amadores. Jeg har jo nærmest vokst opp på Amadores (haha) og syns det er så trist å ikke ha leilighet der lengre. Uansett, hotell er mye bedre. Fra den 2. april skal vi kose oss i en uke med morgentrening, powerwalk til stranda, god mat (all inclusive, hjeeelp), beach club, haiskremming og masse gøy. Gleder meg skikkelig, og det blir deilig med en koseuke før jeg setter inn høygiret på oppgaveskrivingen min om endringsledelse... 

Granca har jeg full koll på, men hvis noen har noen fine Berlin-tips, så legg dem gjerne igjen i kommentarfeltet! 

NOE MAN ALLTID ANGRER PÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite testbilde jeg tok før jeg skulle til frisøren i går! At jeg skulle ta etterveksten er vel ikke noen overraskelse hvis man ser på dette bildet, men i tillegg fikk jeg et typisk jente-innfall (som jeg kaller det). Det skjer sånn cirka hvert andre eller hvert tredje år, at jeg får lyst til å klippe meg KORT. Jeg tok dette bildet, og hadde egentlig bestemt meg for at lokkene skulle klippes av. Men jeg klarte heldigvis å stoppe meg selv! Jeg kommer aldri til å glemme hvor mye jeg angret den gangen jeg klipte bob, og fikk guttekort lengde i nakken. Så ut som en villape i flere år etterpå, haha. Men denne lengden jeg faker her er jo sååå fin! Buhu. Jeg har nok bare sett alt for mange fine vårklipper på Instagram. 

Nå kjenner jeg det er på tide å komme seg tilbake til Oslo snart. Har fire vipper igjen på hvert øye, og veldig lyst til å vaske leiligheten min som har stått og støvet ned i to og en halv uke. Så det er jo alltids grunner til å komme seg tilbake til byen, selv om jeg har (alt for mye) skolefri. 

Nå skal jeg på kino og se "Welcome to Norway", som jeg gleder meg! ♥

EN HÅRVENNLIG MÅNED

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det lenge siden jeg har snakket om HairCare her på bloggen! Men det betyr overhodet ikke at jeg ikke fremdeles spiser hårpillene mine. For det gjør jeg! Etter at jeg var på ferie i Thailand fikk håret mitt seg en skikkelig knekk. Tuppene mine likte ikke sol, varme, saltvann og å bli vasket/fønet/glattet hver eneste dag. Håret som har vokst ut mens jeg har gått på HairCare er sterkt og sunt, det samme gjelder dessverre ikke hårtuppene. Jeg skal heldigvis til frisøren på tirsdag, så da tenker jeg vi klipper av en god del. 

Jeg gjør en hel del ting for å spare håret mitt for slitasje - ser dere for eksempel at håret mitt ikke akkurat ser nyvasket ut på bildene? Jeg har nemlig gitt meg selv en challenge om å ikke vaske håret mitt på en hel uke. I morgen har uken gått, og det har faktisk ikke vært  ille. Det er mye som kan reddes av en hestehale, en lue eller et hårbånd. Selvfølgelig viktig å velge en hårvennlig strikk hvis man går for hestehalen! 

Mars blir en hårvennlig uke for meg, bortsett fra at jeg skal farge etterveksten. Har så lyst til å ha sunt og fint hår nå som det skal bli vår og etterhvert sommer.

Slik kan du ha en hårvennlig måned: 
♥​ Spis dine 2 HairCare-piller hver dag. 
♥ Vask håret ditt maks to ganger i uken. 
♥ Ikke gre håret ditt mens det er vått. 
♥ La håret lufttørke, og bruk så lite varmeredskaper som mulig. 
♥ Bruk varmebeskyttende de få gangene du føner/glatter/krøller. 
♥ Bruk en hårvennlig strikk uten metall når du skal ha håret i hestehale. 
♥ Sov med en løs flette som ikke strammer noen steder. 
♥ Invester i en god hårkur. 
♥ Ta en tur til frisøren og klipp en god del av tuppene dine, så det ikke spiser seg oppover. 

Hvis du går inn på denne linken, får du din første sending av HairCare til 149 kroner. Du kan selvfølgelig slutte å få HairCare tilsendt når du ønsker! Når jeg har skrevet om HairCare tidligere er det flere som har spurt om hvordan man får kontakt med HairCare, hvordan man kan si opp eller endre bestillingen sin. Det gjør du ved å maile dem på denne adressen: kundeservice@labpharma.no eller ved å bruke skjemaet de har på nettsiden sin :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse hårpillene er ikke noe svada-kosttilskudd som blir solgt bare for at noen skal tjene en haug med penger, det skal jeg bare si. Håret mitt er et levened bevis på det (selv om det er litt uvasket og ufresht på disse bildene, hehe), og jeg har en haug med venninner som er helt enig med meg til tross for at de var svært skeptiske i utgangspunktet. 

Ha en hårvennlig måned, mine venner 

GIVE ME COFFEE AND NO ONE GETS HURT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                                                                                   - SUNDAY MORNINGS - 

God morgen, alle fine! Sovet godt? Selv begynner jeg å angre på at jeg insisterte på to enkeltsenger i stedet for dobbeltseng inne på gjesterommet til lillebror og meg. Grunnen til at jeg insisterte på det var jo at jeg liker å sove alene og ha space. Space, ja.... Jeg våkner jo ti ganger i løpet av natten fordi jeg holder på å trille ut av den lille pinnesengen. Den er sånn cirka dobbelt så bred som meg, så det er ikke mange gangene jeg trenger å rulle rundt før jeg er i fare for å klaske i gulvet. Åååh, nok en gang savner jeg min egen seng! Seng er så viktig, jeg kunne opprettet en egen blogg som handler om seng med innhold. Haha! 

Fun fact: dere skulle visst hvor mange "haha" jeg fjerner når jeg er ferdig med å skrive et blogginnlegg. Blir helt ille til mote når jeg oppdager at jeg har skrevet "haha" to ganger i et avsnitt. Det er bra å le mye, men kanskje bedre å le i det virkelige liv! 

Nå nyter jeg dagens obligatoriske dose med svart kaffe og svarer på litt mail. Vi snakkes litt senere i dag, da ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

DET ER SUNT Å KJEDE SEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det året jeg flyttet til Norge, snødde det på 17. mai. Nå sitter jeg og ser ut vinduet, og lurer på om det blir tilfelle i år også. I såfall blir det året jeg flytter fra Norge, da gir jeg opp! Dette snøkaoset unner jeg ingen - ikke engang sånne mennesker som sjekker inn på legevakten på Facebook, uten å skrive hvorfor. 

Men for å være litt positiv også; det er FREDAG! Jeg tror fredag er min yndlingsdag i hele uken, og jeg får litt lykkefølelse bare av å vite at det er fredag. Ekstra hyggelig er det når jeg er hjemme hos mamma og pappa, for da har vi vår hellige fredagspizza. Den er to die for! Det er mange som har spurt etter oppskrift på pizza ala pappa Wulff, men det finnes dessverre ingen oppskrift. Han bare svimer rundt på kjøkkenet, hiver alt mulig oppi og så blir resultatet som regel helt ypperlig. Skulle ønske jeg var like flink på kjøkkenet - hos meg er det ofte fantasien som setter stopper allerede i matbutikken.. 

Jeg har ikke gjort så mye spennende de siste dagene - heller ikke tenkt på noe eller irritert meg over noe spesielt. Derav litt stillhet fra meg. Men jeg driter i at jeg ikke har noe spesielt å komme med, jeg syns det er hyggelig å "prate" med dere uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av diverse årsaker blir dette hjemmebesøket litt lengre enn planlagt, så enn så lenge koser jeg meg med å kjede meg, drikke alt for mye Pepsi Max med isbiter og se på episode etter episode av Shameless. Hele livet har jeg fått høre at det er bare sunt å kjede seg litt, og sunn - det vil man jo være! 

DRØMMER OM KIM OG KANYE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er du en drømmer? Det er jeg. Ikke på den måten at jeg dagdrømmer om et liv på en øde øy, med min egen yacht og butler, men på den måten at jeg drømmer om natta. Ekstremt mye. Jeg drømmer så mye og så ekte, at jeg ofte våkner opp helt svett, med en helt annen innstilling til ting enn dagen før. Jeg kan være i møter, på fest, gå gjennom hele forhold, sitte på skolen, lære nye ting, og alt er så virkelig. Hvis noen har vært stygg mot meg i en drøm, kan jeg våkne og være irritert på personen hele neste dag, selv om det er utrolig urettferdig. I natt hadde jeg dog en svært hyggelig drøm, for jeg drømte at mamma og jeg skaffet oss hver vår cockapoo. Haha!

Vi snakker så mye om hund om dagen, og planlegger en hundeframtid som pappa ikke er helt enig i. Men når jeg flytter hjem til den nye leiligheten min, drømmer jeg om at mamma og jeg skaffer oss hver vår hund som er søsken, og så lever vi lykkelig i alle våre hundedager. Det er vi sånn cirka enig i, til tross for at vi ikke har løst navnproblemet helt. 

Meg: åååh, kan de hete Kim og Kanye?!
Mamma: NEI. 
Meg: hvorfor ikke? 
Mamma: nei, fordi.. Det har ikke jeg noe forhold til. 

Bare å snurre i gang seriemaraton med KUWTK, skjønner jeg! Hehehe. Neida. Men jeg drømmer uansett om min egen hund, om 1,5 år, når jeg er ferdig med studier og flytter inn i min nye leilighet ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg komme meg i dusjen og forflytte meg inn til byen. Skal gjøre litt ærender og lunsje med en venninne! Håper du får en fin dag, så snakkes vi kanskje senere :-)