litt etterspurt neglinfo!

I dag startet jeg dagen hos Neglhuset med å få nye negler! Er over en måned siden jeg var der sist, for neglene holdt så sykt bra. Hvis dere skal legge negler, spør om de kan bruke et middel som heter Harmony! Det er noe nytt som gjør at neglene holder en del lenger, det kan jo være både praktisk og økonomisk.

Jeg er jo ikke fullstendig blottet for selvinnsikt, så jeg tenkte at siden jeg nå har langt lyst hår og restylane i leppene, burde jeg kanskje ikke ha noen som helst form for "glorete" negler. Så Agnete på Neglhuset foreslo perlemortipper, noe som ser utrolig naturlig ut. Og så gjorde vi dem runde og ikke særlig lange, så nå ser de nesten ut som naturlige negler. Er utrolig fornøyd med mine "naturlige falske negler", tror nok jeg kommer til å gå for det framover, selv om jeg digger lange, hvite tipper. Her er neglene jeg la i dag:

Hva som gjemmer seg bak hendene mine skal jeg vise dere senere! LEPPER! Wehe! : )

Slike negler har jeg pleid å ha. Veldig fint det og, da!

Det hender jeg får en del spørsmål om negler og sånt, og er blitt spurt om jeg kan oppsummere litt. Yep, så jeg bestemte meg for å spørre eieren av Neglhuset, Agnes, om å svare på de spørsmålene jeg får oftest. Håper det kan være til hjelp : )

Hvilke tjenester tilbyr dere på Neglhuset?

Alt når det kommer til negler, i tillegg har vi fotpleie, støping av tånegler og påsetning av hairextensions.

Hvilke typer kunstig negler kan man få hos dere?

Gelè, akryl og  revolution. Det er de produktene vi bruker. Noen liker hvite tipper, noen vil ha helt naturlige eller med litt svakere hvitfarge. Det er mange muligheter! : ) Vi har mange forskjellige tipper med mønster på og mange kule farger. Så da kan man jo velge litt etter hva slags personlighet man har.

Hva er mest populært?

Det som er mest populært er den typen negler Ida har. De kjører safe, og har hvite tipper eller perlemor. Men når folk skal noe litt spesielt vil de gjerne ha diamenter, stickers og glitterfarger. : )

Hvor lenge holder neglene?

Etter 3- 4 uker er det greit å fornye neglene, men jeg har noen kunder som kan gå med neglene i 6- 8 uker. Da er de flinke til å stelle og lakkere selv de siste ukene. Vi har testet et nytt produkt som heter Harmony, det funker veldig bra og neglene varer lenger.

Hvor lenge holder støpen eller gelè på tånegler?

God nyhet! Nesten alle kan gå 7- 8 uker.Man må nesten vurdere selv når det er tid for å file dem kortere, for de sitter utrolig lenge.

Kan vi få litt info om priser?

Priser ligger vel ca. på det samme med de andre i sentrum. Det er nok best å ta en titt på nettsiden vår, neglhuset.no. Vi gjør en del kampanjer, så er greit å følge med på det der. Akkurat nå har vi en kampanje hvor det koster 490,- å støpe et nytt sett med negler, og 600 for å sette på tærne. Dette er noe alle må ha i sommer!

kan ikke huske hvordan det var å være 19 en gang

JAJA. Gårskvelden skulle egentlig bare bli rolig, men hodepinen og feberen forteller meg at det ble noe annet. Startet med et par venner og tre flasker med herlig drikke på sjøen, og så tok vi noen runder på Åpen Bar. Deretter gikk turen hjem for å skifte til kjole, og så videre til "anonymt utested" hvor de sa jeg ikke om inn fordi jeg er NITTEN år gammel . Jaja, kjære eier. Hvis jeg er for ung til å være på utestedet ditt, er jeg kanskje for ung til at du sender meg sleasy meldinger på Facebook også? Eller ble du furt fordi jeg ikke svarte deg? Dessuten fylte jeg tjue for LENGE siden. Hehe. Så satte vi oss på Solliis (verdens hyggeligste dørvakt) og så gikk turen til vårfest for Unge Høyre. Der stilte jeg opp på bilder og signerte russebukser: kjempepolitisk. Jaja, det var hyggelig da! Next: TROMPETEN. Og der ble vi heldigvis ikke lenge nok til å synge, for jeg bestemte meg for å ta kvelden da en dude med "Chill"- tatovering veltet to av ølene mine.

Chris og jeg i båten utenfor Sjømagasinet. Jeg hadde faktisk fikset meg, men etter litt vær og vind.... Ja, dere vet.

trendbazaar dott no

Hei og hopp, solstråler! Sitter dere inne og leser blogg i finværet? For en skam. Men i bunn og grunn gjør det ingenting, for nå skal vi snakke om noe som er bedre en sol og varme: shopping på nett.

Trendbazaar er en nettbutikk som inneholder mange butikker, for å forklare det enkelt og greit. De tilbyr rett og slett både butikker og privatpersoner å selge klær, sko og vesker på nettsiden sin, så der er det mange goodies å få tak i! På TrendBazaar kan også privatpersoner selge og kjøpe klær av hverandre, eneste kravene er at klærne er i helt fin stand og at det er merkeklær. Så i motsetning til mange steder hvor folk selger alt de ikke vil ha i klesskapet sitt, er det ingen fare for å finne noe dritt her.

Så her får du altså muligheten til å handle i motebutikker over hele landet, uten å gå ut døra eller surfe deg gjennom et titalls nettsider før du finner det du vil ha.

Trendbazaar har også en outlet som gjør det mulig å være med på "lagersalg" uten å dukke opp i egen person. Weee, dette blir fun!

Dere kan lese mer om konseptet her, mens skal jeg finne fram alt jeg har lyst på. Er det bare jeg som sitter og lager collager ut av det jeg vil ha i nettbutikker, og ikke minst i interiørbutikker? Da ser man liksom for seg hvordan det vil bli.

Mobilblogg: er dette studentmat?

Har lastet ned Wordpress på mobilen, så nå blir jeg vel helt hekta på å bli mobilblogge. Mobilblogging er veldig 2005 og glamourmodell- ish spør du meg, men det får så være!

Jeg står på kjøkkenet og lager middag. Siden det er i slutten av måneden og sløsekontoen begynner å bli litt sulten, tenkte jeg at det var best å spise en budsjettmiddag hjemme. Så det ble spaghetti med kjøttdeig og pastasauce med hvitløk. Kan det kalles studentmat, eller er det enda fattigere? Hehe..

håret kruser seg i regnværet

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tre koselige timer med Ida i byen. Vi spiste, satt lenge og pratet, tuslet litt rundt i regnværet og så i et par butikker. Har savnet å bare være litt spontant sammen med Ida uten at vi egentlig tar for oss noe spesielt, for det var sånn det var i gamle dager da vi bodde et steinkast unna hverandre.

Håret mitt er virkelig ikke laget for regn. Jeg har jo egentlig krølltopphode, og når jeg går i regne blir jeg krusete som en kaktus. Lurer på om det i det hele tatt er mulig å dra en hårbørste gjennom håret nå...

Ellers blir resten av uken bare kos! Har satt opp en liten plan, så kan dere jo se hva for herlige aktiviteter jeg skal bedrive tiden min med.

Mobilblogg

Bella forsynte seg av maten min, så en katterengjøring ble nødvendig igjen. Se så nydelig! : ) nå skal jeg spise og gå på kafé med min kjære Ida Aas.

Edit: til alle dere som sier at man IKKE skal vaske katter fordi de vasker seg selv! Idioti. Mannen jeg kjøpte Bella av har drevet med persere siden før dere var påtenkt, og han ba meg bade henne og føne henne en gang i måneden. Perserpels er et kapittel for seg selv : )

besatt av den evige kjærligheten

Jeg tenker ofte på hva som gjør at vi mennesker som enkeltindivider er helt overdrevent besatt av å finne noen å dele livet med. Nærhet, bekreftelse, sex og vennskap kan man få uansett, men hvorfor går vi alle rundt med drømmen om å finne "den rette" å stifte familie med? Hvem er det som har satt griller i hodet på oss når det gjelder å få tre barn, stasjonsvogn og en eller annen strihåra gneldrebikkje?

For å være helt ærlig, så er jeg vel det perfekte eksempelet på et forholdmenneske. Jeg har liksom aldri rukket å prøve ut singellivet. Jeg vet ikke om det er fordi jeg rett og slett har vært heldig å finne kjærligheten rett som det er eller om det er fordi jeg har vært så besatt på å finne den, men det er ikke mange ukene jeg har sovet alene i senga mi, etter at jeg gikk inn i mitt første, seriøse forhold som 12- åring.

Kanskje det bare er slik, at noen er skapt for å være to? Jeg forstår bare ikke hvorfor. Jeg er i hvert fall veldig sånn at jeg ikke orker å bruke energi på noe som ikke er kommet for å bli. Det gjelder vennskap, og det gjelder kjærlighet. Jeg finner rett og slett ikke glede i å ha lange, åpne samtaler med et menneske som kanskje ikke er i livet mitt neste måned, og jeg klarer rett og slett ikke å flørte rundt med noen jeg ikke ser for meg angrende, småsvett og ikledd smoking på kirketrappa om  et år eller ti.

Det er kanskje en dårlig egenskap? Jeg får ofte høre at; du må ikke knytte og forplikte deg sånn til gutter i en så ung alder! Du skal lete, finne, spre beina, gråte og lete på nytt i et par år til, før du i det hele tatt tenker på hvem som skal stå ved siden av deg på toppen av bryllupskaka.

Vel, folk kan si akkurat hva de vil om den saken. Jeg trives fortsatt lenket fast i håpløs, vanskelig og samtidig rosenrød kjærlighet. Og så fortsetter jeg selvfølgelig å lure på hvorfor.

Uff, alle disse tankene som kommer på kveldstid når besøket har dratt hjem! Akkurat nå ligger jeg unna dyna i sofaen og spiser sjokolade og ser på TV. Skikkelig kosekveld for meg selv! Deilig det, selv om jeg gjerne skulle hatt litt selskap.

Som sagt, så hender det at jeg får spennende ting i posten, og i dag lå det blant annet litt sjokolade fra Bergene Melk der. Så kan jo skattevesenet gjerne tvinge meg til å skatte av den om de ønsker det. Den var uansett veldig god, og verdt å betale litt skatt for, hehe.

bra jeg har mail på mobilen,

Ellers hadde jeg aldri kommet meg ut av leiligheten. Skjer så mye spennende på den mailen nå at jeg bare har lyst til å sitte og oppdatere den hvert minutt. Men sola skinner, så kan jo ikke bare bli sittende : )

Og når det gjelder innlegget under, så stusser jeg bare over at alle bloggene på topplisten ikke er "kodet" likt. Jeg er ikke så korka i huet at jeg tror Blogg.no ville latt noe så avslørende ligge ute så tilgjengelig, de er mer utspekulerte enn som så. Det viktigste er jo at vi er klare over at de jukser med lista. Hvis dere trenger å høre det fra noen som er blitt tilbudt en høy plassering på lista, så kan jeg sikkert ordne det.

Så long!

blogg.no jukser med topplista

I sommer en gang satt jeg på et hotellrom og kranglet med Rafiq Charania (mannen bak Blogg.no) på telefonen. Jeg satt med telefonen på høytaler, og et par andre bloggere som var til stede satt bare og måpte over samtalen som foregikk slik:

Rafiq: du påstår at jeg jukser med topplista?

Ida: ja, du gjør jo det. Du fjernet meg fra topplista selv om jeg skulle vært der.

Rafiq: Jukser jeg med lista, Ida?

Ida: Ja, det gjør du.

Rafiq: JUKSER JEG MED LISTA?!?!?

Ida: Ja.

Rafiq: JUKSER JEG MED LISTA?!?!?!?!?

Ida: Ja.

Ettersom han recorder alle telefonsamtaler han gjør regner jeg ikke med at han har noe i mot at jeg siterer litt.

Nå fikk jeg nettopp en mail av en bloggleser (velger å holde vedkommende anonym så bloggen hennes ikke blir slettet), og hun har sett litt på kodingen på blogg.no. Hun la ved en print screen som viser at den øverste delen på topplista rett og slett er skrevet av Blogg.no - noe topp 100 ikke er. Så de øverste plassene ser det ut som om Blogg.no styrer som de vil. Jeg sier ikke at lesertallene ikke stemmer, men det er jo en smule mistenksomt at Blogg.no gidder å kode/ skrive ned lesertallene for hver dag, når de ikke gjør det med hele topp 100- listen. Jeg har forresten fått høre fra halvkjente mennesker at de er blitt plassert øverst på lista.

Jeg er ikke ute etter å lage kvalm, men jeg syns dette er ekstremt urettferdig for bloggere som blogger på ærlig vis, at de skal bli skøvet ned på lista til fordel for folk Blogg.no vil ha på lista.

Får ikke bildet noe særlig større, men forklaringen til leseren som sendte meg mailen var enkelt og greit: Isteden for å sette opp et script som gjør dette automatisk, så har de skrevet <a href="http://voe.blogg.no/" rel="nofollow">Voe</a>(70453), med ferdigskrevet besøksantall, og slik fortsetter listen nedover.

Kan godt hende det er en naturlig forklaring på dette, men jeg syns bare det lukter litt monkeybusiness igjen.

noen har så kjedelige liv at de lever gjennom andre

En frisør sladrer ikke til venninnene sine om noe en kunde har fortrodd henne i frisørstolen. En lege holder selvfølgelig helt kjeft om alle sine pasienter. En bank- ansatt forteller selvfølgelig ikke vennene sine hvor mye penger folk har på konto. Så hvorfor i HELVETE skal folk gå rundt og sladre om hva JEG kjøper i butikken og hva slags tyggis jeg pleier og kjøpe?

Jeg kjenner at det freaker meg ut. Jeg blir rett og slett forbanna. Så kjære servicemennesker, som dere liker å kalle dere. Hvis en du har sett mye i media, en kjendis eller en du leser bloggen til kommer innom jobben din; forteller du da venninna di eller moren din hva vedkommende kjøpte eller gjorde på jobben din? I såfall er det like mye service i deg som det er i en nedtråkka, verdiløs hundedritt.

Kunder skal være kunder. Om noen eksponerer seg på nett eller på TV har ikke en dritt å si. Så nå skal jeg lage et lite helvete for de jeg har hørt nyss om. Så om du jobber på en undertøysbutikk hvor jeg kommer og kjøper undertøyet mitt, er det best du holder kjeft om BH- størrelsen min ; )

Ps. Fikk postet dette innlegget to ganger, så beklager til deres kommentarer som ble slettet da jeg slettet det ene innlegget!

stolt av meg selv

Da jeg flyttet for meg selv var det enkelte ting jeg rett og slett ikke tenkte på - men som jeg fikk hjelp til. Og da jeg flyttet for meg selv for andre gang, nå i mars, tenkte jeg søren meg ikke på å tegne strømabbonement. Så i dag kom jeg hjem til mørk leilighet, og jeg kjente at angsten grep meg. Jeg har da ikke glemt å betale noen strømregning?! Jeg har jo ikke FÅTT noen strømregning! Så jeg gjorde som jeg alltid gjør hvis jeg ikke finner katten min som ligger gjemt under sofaen, hvis jeg ødelegger en kjole eller hvis jeg har et dilemma: jeg ringer mamma som ikke får gjort noe med problemet mitt likevel.

Etter en liten time med leting, telefonsamtaler og titting i forskjellige strømskap med meningsløse tall og nummer, har jeg STRØM igjen! Og jeg fikset det helt på egenhånd. Stolt som en hane.

Hafslund skal få litt gratisreklame, kanskje de gir meg gratis strøm?

jeg er hel igjen

Da er jeg kommet hjem fra Kristiansand, og jeg kom hjem ti ganger vakrere enn jeg dro, hehe. Som jeg nevnte for dere skulle jeg ta extensions hos Tone på Salong Xtend, noe jeg gledet meg som en liten unge til å gjøre. Hadde hørt så mye bra fra før, og ble langt i fra skuffet. Nå er det korte, stumpete håret mitt blitt langt og fint, og jeg må si at jeg føler meg mer jentene.

Har fått mange kommentarer med slike extensions- rykter om at håret ditt faller av og blir så slitt at du må klippe det kort etterhvert. Tone satte på mine på en skånsom måte, og så lenge man drar til frisøren og fjerner dem på riktig måte i stedet for å rive og slite i dem selv, så er det jo faktisk en hårsparingsperiode. Langt hår mens man sparer til langt hår? Ja takk! : )

Man kan ha håret opptil 6 måneder, og prisene ligger fra 4.210,-. Dere kan se mer priser og info her. Trykk her for å lese om hvordan de fester håret uten at det skader ditt eget hår.

Salong Xtend har også en NETTBUTIKK, hvor de selger samme hår som jeg har fått på meg, bare i clip- varianten. Om man bare ønsker litt ekstra lengde og tykkelse i enkelttilfeller, er det jo greit å ha hår du kan ta av og på som du ønsker. Mange pleier å spørre hvilken farge jeg har i extensions, og det er enkelt å svare på: den lyseste. I dette tilfellet, ekstra lys blond.

Først måtte det litt foliestriper til i min nesten- svarte ettervekst.

Her ser dere min egen hårlengde.

Her begynner det å hjelpe! Å få extensions krever i hvert fall litt tålmodighet, hehe : ) Men det er jo ikke noe problem når frisøren er herlig og morsom å prate med.

Weee, her er alt håret i! Mangler bare en liten hårklipp for at det skal se mer naturlig ut.

Og det syns jeg det ble også! Hva syns dere?

Tusen takk for hjelpen, Tone! Du er et fantastisk menneske, og ikke minst en utrolig flink frisør. I'LL BE BACK!!

Fikk forresten et par kommentarer av flere lesere som var innom salongen og så meg! Dere er så dårlige på å komme og hilse, altså! Er jeg så skummel? Verste jeg vet er at folk smugkikker og snikfotograferer, hehe. Det er jo da man sitter igjen med en freaky følelse etterpå! : ) Jeg biter ikke jeg, med mindre... Ja, hvem jeg biter kan vi ta en annen gang.

Etter en del timer i frisørstolen, var det hjem på vinkveld hos Belinda og Kjetil, mine to familiemedlemmer som jeg savner allerede.

Jentan! Søte Veronica, Belindaen min, Kristina-som-kler-alt (hehe) og Tone- fina igjen!

Kjetil og jeg dagen derpå, hehe.

en liten bloggpause tar vel ingen skade

Har vært sløv på bloggingen mens jeg har vært i Kristiansand, har rett og slett ikke funnet kameralinken min og vært litt latsabb. Jeg fant den nå, men nå skal jeg straks pakke og sette snuta mot Oslo. Så alle bilder og updates kommer når jeg har kommet meg hjem.

Gruer meg til å sitte på bussen i 5 timer igjen, tar alltid meg selv i å hate alle andre som sitter på bussen. Det er akkurat som om folk legger igjen de sosiale antennene sine før de går på bussen. På veien opp satt jeg ved siden av en dame som hadde dynket seg i den sterkeste dameparfymen ever, og samtidig satt og spiste en pølse som luktet sterkt av... Pølse. Håper alle oppfører seg på bussen i dag, haha. Blogges senere!

Ps. Husker dere forresten at jeg skrev at jeg ble snikfotografert på T- banen? Den skyldige har meldt seg og sendt meg bildet. Resultatet ble intet annet enn et stort lår:

god morgen, kristiansand!

Goood morgen! Herlig å våkne opp på sørlandet til strålende sol. Jeg har sovet som en sumobryter i natt, og våknet opp alene i dobbeltsenga med armber og bein spredt utover alt. Tok meg en runde i leiligheten, og fant ut at sengepartneren min hadde endt opp på sofaen. Stakka r. Stakkar meg, altså. Jeg kommer aldri til å bli gift.

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og komme meg bort til ToneSalong Xtend! Gleder meg masse til å få extensions, skal bli så deilig å få langt hår igjen!

Noen av dere som kommenterer uttrykker stor frykt for at jeg skal bli en fake Barbie. Slapp'a pappa. Jeg syns det er viktigere at jeg føler meg bra, enn at alle nødvendigvis syns jeg ser så "vakker og naturlig" ut. Jeg skal jo ikke akkurat file ned nesa mi eller ta silikon, alt med lepper, hår og sånt forsvinner jo innen et halvt år om man ønsker det. Kjenner det er deilig å være med Kjetil og Belinda som har forelsket seg i botox, og som mer enn gjerne vil fikse på mer. Det ble noen interessante samtaler i går, foråsidetsånn! Hehe.

Håper alle har en fin dag, så blogges vi når jeg er blitt kvinnelig igjen. HÅR.

i dag har jeg fikset leppene!

I did it! And I did it veldig naturlig. Petra var kjempeflink, så jeg fikk faktisk ikke panikkfølelse en eneste gang. Vi snakket litt sammen først - hun forklarte litt, og jeg spurte litt og forklarte hva jeg var ute etter. For å si det sånn, hvis du vil ha nebb eller Negar- lepper, så går du ikke til Petra. Der handler det om at det skal se naturlig ut.

Vi tok superlite i dag, sånn at jeg kan få følelsen av hvordan det er før jeg kommer tilbake og tar mer. Er kjempefornøyd, men har faktisk lyst på litt til, jeg har noen steder i overleppa hvor det er plass til litt fyll, foråsireslik!

Er dere klar over hvor vanlig restylane i leppene faktisk er blitt? Her i Oslo er det plutselig noe "alle" har. Hvis dere har noen spørsmål ang restylane, kan dere bare spørre i kommentarfeltet, så kan jeg få hjelp til å svare på dem : )

Her er hjemmesiden til Be One, de holder til midt på Solli plass - kjempeenkelt å finne fram. Hvis du først skal gjøre det, gjør det på Be One. Nå kan i hvert fall jeg gå god for at man er i trygge hender der. Det er forresten ikke grenser for hva de gjør på Be One! Hårfarging, makeup, restylane, parfymeri - verdt å sjekke ut enten du ønsker lepper eller ei!

Petra og jeg. Fresh dame! : )

Og tusen takk til Jon som satte meg i kontakt med Petra! Han er forresten en kjempeflink makeup artist, og nå har han fått seg enda en jobb hvor han skal fronte Max Factor! Gratulerer så mye  : )

Dere er vel kanskje spente på å se resultatet? Jeg er fortsatt litt nummen og småhoven (kom hjem for ti minutter siden), men jeg syns likevel det ser ganske naturlig ut. Får ikke sminket meg eller tatt noe på leppene før det har fått fire timer, så jeg tar nye bilder når jeg er litt freshere også. Men her er jeg altså i nuet:

Ufresh som faen, men dere fikk i hvert fall en liten titt på leppene! ; ) Hva syns dere, var det sååå skummelt?

en venn

En venn er en som blir i livet ditt selv om det går uker og måneder mellom hver gang dere sees.

En venn er et menneske som liker deg for den du er, om dere så er ulike som dag og natt.

En venn er et menneske som får deg til å tro på deg selv og at du har noe å komme med.

En venn er en du kan krangle med og likevel være like glad i.

En venn er en som dropper alt på timeplanen for å komme og trøste deg når du ikke kommer deg opp av senga på en dårlig dag.

En venn er en som unner deg suksess og som mer enn gjerne holder lampen når du står i rampelyset.

En venn er en som vet alle dine dypeste hemmeligheter uten at du trenger å bekymre deg for at de noen gang ser dagens lys.

En venn er en som gir deg gode råd, og som tar i mot dine.

En venn er en som sleper deg hjem fra byen uten å minne deg på det dagen etterpå. Selv om det sikkert hadde vært rasende festlig å minne deg på at du vasket bilvinduer med tunga på veien. HEHE.

Dette innlegget er dedikert til de fanastiske menneskene som er vennene mine i gode og onde dager.

på lørdag skal jeg bli meg selv igjen

Den første avstemmingen jeg hadde på bloggen var om jeg skulle klippe håret mitt kort. Jeg hadde langt, blondt hår nesten ned til navelen, og var egentlig veldig fornøyd med det. Eneste problemet var at jeg var lei av å se meg i speilet hver dag, og ønsket forandring. Når det gjelder håret mitt kommer jeg aldri til å tenke sånn igjen. Jeg hørte nemlig på leserne og min egen rastøshet, og dro til frisøren og klipte BOB! Håret mitt var seriøst èn centimeter langt i bakhodet. Det så bra ut da frisøren min stylet det, men i hverdagen da jeg fikset meg selv, så jeg ut som en gammel kjerring med avklipte Mr. Lee- nudler på hodet.

Her er før- og etterbilder. Plutselig følte jeg meg som en grå mus, og jeg bestemte meg for å ALDRI, ALDRI klippe håret kort igjen! Det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Håret mitt har heldigvis nådd skuldrene, men å spare hår tar tid. Å ta inn og ut clip extensions er tidkrevende og til tider vondt, så derfor har jeg bestemt meg for å sette på "permanent" extensions, og det skal jeg gjøre på lørdag!

Gleder meg som en gal : ) Skal til Kristiansand og besøke ToneSalong Xtend, der hun forhåpentligvis klarer å forvandle håret mitt fra noe jeg liker å kalle "musegrå- kort" til langt og fint igjen. Har hørt både fra Kristina og Christine at Tone er en helt fantastisk frisør, og ikke minst et fantastisk menneske. Så jeg gleder meg kjempemasse!

Er det fler enn meg som har angret bittert på en hårklipp i ettertid? Skrekk og gru....

Gleder meg i det hele tatt til å komme til Kristiansand! Det er byen hvor jeg til og med kan få sommerstemning i midten av desember, haha. Jeg skal bo hos Belinda og Kjetil, gleder meg til å gjenforenes med den lille familien min! Ahh, for en helg dette skal bli : )

blackoutshopping

Jeg har ikke så mye penger til å shoppe om dagen, jeg har rett og slett en del regninger og andre ting jeg skal betale før jeg unner meg selv noe. Derfor er det i grunn ganske kjipt at jeg fikk en velkjent shopping- blackout da jeg gikk forbi et butikkvindu. Du vet, det foregår slik at veien hjem er noe uklar, og når du kommer inn døra legger du merke til at du er en handlepose rikere. Jaja, det ble vår- Uggs på meg i dag, i hvert fall.

Chicken Salsa er og forblir et gourmet- måltid for meg, men den nye kyllingwrapen kan dere trygt styre unna og prøve, uten å bite negler om nettene fordi dere kanskje har gått glipp av noe. Den var blaut og inneholdt MYE dressing, noe som gjør mat uspiselig for min del.

du er som sukker for øyet mitt

Finfinfin dag. Mariabestis kommer snart på besøk med en venninne. De skal overnatte hos meg, i og med at de skal på russebusskåring. Herregud. Jaja, jeg skal ikke kritisere hva andre fyller dagene sine med. Men det blir i hvert fall utrolig koselig å få besøk! Så nå driver jeg og rydder og vasker litt tøy, før jeg må ut og kjøpe meg lunsj.

Jeg har blitt helt avhengig av Chicken Salsa- burgeren på Mc Donalds. Haha! Uten dressingen innbiller jeg meg at den ikke er usunn, men jeg kunne vel funnet noe sunnere å spise til lunsj. Det verste med hele greia er egentlig å komme seg usett inn og ut av Mc Donalds. Leserne mine holdt på å drepe meg da jeg uttalte meg om at jeg syns det var pinlig, men vet dere hva. Jeg syns det er pinligere enn noensinne.

I morgen etter leppekonsultasjonen reiser jeg BORT! Kan noen gjette hvor? Weee, som jeg gleder meg, denne helgen blir FAN-FUCKING-TASIC!

gjett hva jeg skal i morgen

... Jeg skal på konsultasjonstime hos Be One, for restylane i leppene! Nevnte det for dere for et par dager siden, og merkelig nok var det ikke slik at flertallet raste mot meg og kalte meg et dårlig forbilde.

For å være helt ærlig, så forstår jeg veldig godt hvorfor folk syns at slike ting er skremmende, det er jo på en måte fikling med det naturen har gitt oss, og det kan gå galt. Det er derfor man må lete litt og finne den rette til å utføre sånne ting, og nå tror jeg at jeg har funnet den rette. Ble kontaktet av Jon som har gjort leppene sine hos Petra på Be One i tre år, og etter litt googling fikk jeg bekreftet det han fortalte meg: hun er nok den beste i Norge.

Jeg er veldig fast bestemt på at jeg ikke skal ha noe nebb. Jeg kommer aldri i verden til å ende opp slik:

Hver sin smak når det kommer til fiksing av utseendet, altså! Jeg skal bare så vidt forstørre leppene litt, og jeg skal selvfølgelig ikke følge på med silikon, botox og rumpeløft - ikke enda, i hvert fall! Hehe. Så mamma og pappa, ta det helt med ro. Det er ikke det at jeg ikke er fornøyd med det dere har gitt meg, jeg har bare lyst på en liten forandring for moro skyld.

Så får vi se da, etter konsultasjonen! Om jeg feiger ut eller om jeg legger meg på benken og får meg en deilig trutmunn! Jeg håper selvfølgelig på sistnevnte, gleder meg utrolig mye.

bloggprat dott no

Første punkt i dagens bloggprat: kåring av Norges heiteste gutteblogger! Veldig uoffisielt og bare for moro skyld, men her er resultatene.

Er dere enige i resultatet? Det er ikke jeg! Zathx er jo hunk som fææn.

Punkt to i dagens bloggprat er Kristina Andersen og Blogg.no. I likhet med meg har Kristina inngått et samarbeid med Mediehuset Nettavisen, og har derfor byttet platform. Folka bak blogg.no har selvfølgelig slettet hennes fra blogg.no sin overflate, sånn at ingen skal finne den nye bloggen hennes. Hadde jeg ikke visst hvem som stod bak blogg.no, ville jeg tippet at det var et par ungdomsskolejenter neddopet av sjalusi og misunnelse, som ikke har evnen til å unne andre noe godt med mindre det smører deres egne bankkontoer. Men da vet dere i hvert fall at Kristina befinner seg på KRISTINAANDERSEN.NO!

Når det er sagt, så må bloggere være forsiktig med hvem de inngår avtaler med. For en stund siden var det en liten gruppe bloggere som signerte avtale med Blogg.no/ Bootstrap, og 70% av dem har kommet til meg og spurt om hjelp fordi de føler seg lurt. Jeg prøver selvøflgelig å hjelpe, men jeg kan ikke noe for at jeg tenker: TOLD YOU SO.

Dette skriver jeg på ingen måte for å skade for eksempel Thomas Moen som er en utrolig ålreit fyr, men som jeg har sagt til han selv forstår jeg ikke helt valget han har tatt med å jobbe med de menneskene han plutselig jobber med.

Jeg kaller det MONKEYBUSINESS!

Punkt nummer tre på dagens bloggprat er DANMARK! Jeg visste ikke at det eksisterte bloggere i Danmark en gang, men så fikk jeg nettopp mail av en kjempesøt, dansk jente som har lyst til å endre på det. Bloggen til Nadja-Emilie finner dere her! Nå er jo blogging ganske utbredt i både Norge og Sverige, så vi mangler bare Danmark, eller hva sier dere? : )

positive pessimister

Da er jeg tilbake fra møte og tre kafèturer (ganske så bloggete), og møtet var ganske spennende. Så vi får se hva det blir til! Jeg er skikkelig gira i dag, til tross for at jeg løp rundt i shorts og solbriller da himmelen plutselig bestemte seg for at det skulle snø, regne og hagle på en og samme tid. Jaja, etter en svart kaffe ble alt mye bedre, og nå sitter jeg bare og venter på at noe spennende skal skje.

Skal leke med min kjære Kamilla i dag, det blir kos! Kamilla har samme galgenhumor som meg, det er ikke måte på hvor gøy to positive pessimister med et uskyldig ondskapsfullt sinn kan ha det sammen. Eller noe : )

Bella er sysover, hun lå fortsatt og vrei seg i vinduskarmen da jeg kom hjem. Nå skal hun vekkes, børstes og vaskes, og så må jeg komme meg ut i solen.

Hun er ikke så sur og misfornøyd som hun ser ut som, altså.

ingen vil jo lese om disse hemmelige møtene

... Men noen ganger må ting bare være hemmelig, og nå skal jeg i et slikt møte som jeg liksom bare må nevne fordi det er superrelevant for bloggen, bare så dere vet at ting skjeeer. Har vært i mange møter angående samme ting, men vet liksom ikke helt om det er noe for meg. Nå røpet jeg kanskje alt. Men vi får se, da.

time to put some makeup on

Late bloggdager, altså. Men det finnes ikke noe bedre. Har akkurat trent litt, og nå skal jeg rydde leiligheten og handle litt, før jeg får besøk av min kjære Ane! Ane er en god venninne av meg som jeg nesten har mistet helt kontakten med etter at hun flyttet til Roma, så skal bli utrolig koselig å se henne igjen! Åå, som jeg gleder meg!

Hvis jeg er heldig, kanskje Ane inviterer meg med til Roma? Har bare vært der en gang før, og da var jeg så turist at det kunne kjennes i beina flere uker etterpå.

Ouuuh, jeg leste nettopp at Prince kommer til Roskilde i år! Og i tillegg kommer visst Gorillaz og Muse! Hvis det dukker opp flere skatter må jeg jo nesten vurdere å ta turen. Noen av dere som skal på Roskilde i år?

dagens hete tips

Dagens hete tips fra meg er  å skru av lyden på mobilen hvis du skal snikfotografere meg på trikken. Spesielt hvis du sitter alene, og vi begge står i fare for å havne i verdens kleineste og pinligste situasjon. Jeg ble så flau på dine vegne at jeg helt glemte å skjelle deg ut, men det var kanskje like greit. For all del, jeg er sikkert et morsomt fotomotiv når jeg sitter på trikken.

Når vi først er i gang med leserirritasjon (misforstå meg rett, jeg forguder leserne mine), så kan jeg meddele at jeg ble vekt av et par ivrige lesere i dag. De ringte, ringte, ringte, ringte - sendte meldinger og ringte. Da jeg stod opp trodde jeg kanskje bloggen min hadde blitt hacket eller at noe annet festlig hadde skjedd. Men neida, jeg hadde blitt vekt for å svare på en skoleoppgave. Jeg ble en smule.... Sur.

Men ferdig med den saken! I går var Mariabestis på besøk i Oslo, så vi koste oss på Lektern med Idabestis og et par andre chicks før vi gikk på en liten shoppingrunde.

Mariabestis, Ragnhild og enda en Ida.

Fina på jakt!

Det er så sjeldent jeg kjøper slike småting fordi jeg får så mye gjennom bloggen, så var nesten litt deilig å kjøpe noe selv. Kjøpte noe jeg kjøper hvert år: ESCADA SOMMERDUFT! Det er nesten synd at den skifter duft hvert år, for for tre- fire år siden luktet den helt meg, men den var ikke så verst nå heller. Flere enn meg som hamstrer Escada når sommeren kommer? Hehe, så vet dere i hvert fall hva jeg lukter.

Kjøpte også nytt solpudder fra Clinique, yndlingsglossen min fra Clarins og litt undertøy- småtteri. Ytterst nødvendig, altså. Heh.

oldemor i fengsel

La de gamle settes i fengsel og de kriminelle på pleiehjem! De gamle vil da få varm mat, tilgang til bad, hobbyer og gåtur. Ingen vil rane dem og de får penger isteden for å betale for seg! De kriminelle kan få kald mat, ingen penger, være helt alene, bli slukket lyset for kl 20:00 og få dusje 1 gang i uka.

Leste denne på flere Facebook- statuser og syns den var så bra at jeg måtte poste den her. Til ettertanke, altså. Per dags dato kan det jo faktisk virke litt som om det kan være en fordel å være kriminell, framfor å bli gammel og ikke lenger være noen ressurs for samfunnet.

Så jeg vet i hvert fall hva jeg skal gjøre når jeg nærme meg gamlehjems- alder! Jeg skal jammen meg kverke en i rullatorgjengen min, slik at jeg kan leve et bedre liv i fengsel.

skriv under her, så tar skattemyndighetene all inntekten din

Ååååååh, jeg vurderer å brekke et bein eller spise ekstra masse sukker så jeg må til tannlegen, bare så jeg får utbytte av all skatten jeg betaler! Sånt får jeg ikke lov til å si høyt uten at pappa himler med øynene og sukker, så derfor skriver jeg det i stedet.

Jeg føler at jeg betaler en årslønn eller noe i skatt i året, det føles så utrolig surt. Jeg driver et enmannsforetak og ikke et AS, noe som betyr at jeg betaler mer skatt fordi jeg ikke er ansatt. Alt for komplisert for meg.

Og siden jeg syns det er så komplisert med økonomien min, har jeg verdens snilleste mamma som har tatt på seg alt ansvaret. Hva skulle jeg gjort uten henne?! Jeg måtte nettopp skrive under masse papirer, og fikk smugtitte litt på kontoene mamma tar vare på for meg. HERREGUUUUD, jeg hadde dratt på shopping for alle pengene på skatt- og momskontoen! Så tusen takk til mamma som sørger for at jeg overlever.

Livsnyterens tøffeste jobb: å skrive under papirer, haha.

la oss kåre norges heiteste gutteblogger!

Hva er vel bedre og enklere underholdning enn en liten avstemming! Denne gangen syns jeg vi skal kåre Norges heiteste gutteblogger! Selv om mange av guttebloggerne vi har i Norge er mest glad i sitt eget kjønn, kan vi jo ikke nekte for at de fleste av dem SER jævlig bra ut.

Så stem i vei, hvem er Norges heiteste gutteblogger?!

Hvem er Norges heiteste gutteblogger?
Toroborgen
Larstangen
Zathx
Kjetil Lundstein
Marcus Ek
Christoffer Gunnestad
Hundrings
Glenn Henriksen
Daniel og Marius
pollcode.com free polls

"noen ting forandrer seg aldri"

"Noen ting forandrer seg aldri" sa jeg, mens jeg sprintet mot bilen. Helt siden vi lærte å gå har lillebror og jeg hatt en greie for å sitte FORAN. Det er ikke mer enn noen år siden vi nærmest hoppet på hverandre og dro hverandre bort fra bildøra for å få sitte i forsetet, uten egentlig å vite hvorfor. Den dag i dag holder det heldigvis å løpe bort og være førstemann, haha.

Men etter å ha sett en TV- reklame som sier at de viktige alltid sitter bak, har vi faktisk begynt å fundere litt begge to. Har vi lurt oss selv i alle år? Er det mere stas å sitte i baksetet?!

Loppemarkedet var ingen suksess. Loppene angrep meg, og jeg ble så dårlig at vi måtte dra hjem. Men vi rakk da en liten kikkerunde, og mamma fant noe hun syns passet meg bra:

Jeg var egentlig enig men man unner seg ikke slike godsaker på en søndag. Hello, liksom!

Her sitter jeg foran, blid og fornøyd. Alle dere lesere som vanligvis sikler etter lillebroren min kan jo se hvor kjekk og mandig han ble av å sitte i baksetet. Skrekk og gru!

tvangstur på loppa

I dag har jeg planer om å tvinge familien med på loppemarked. Lillebror og mamma er overtalt, men jeg mangler fremdeles The boss: pappa. Virker nesten som om de er redd for lopper, den pripne familien får meg nesten til å framstå som... Direkte verdensvant, haha.

Helt ærlig så har jeg ikke dårlig samvittighet for å tvinge med familien på en liten søndagstur, jeg kan ikke telle på verken fingre eller tær hvor mange ganger i løpet av puberteten jeg satt og furtet på et svaberg med piercing i nesa fordi jeg ble tvunget med på søndagstur og familiekvalitet. De to tingene jeg brydde meg minst om en gang i tiden.

Ellers vet jeg ikke om jeg skal oppfatte denne statusen ironisk:

Enkelte voksne mennesker tror visst punktumer, utropstegn og blunketegn er dekorasjon. La meg forklare. Gjentatte punktummer betyr at du er sur eller ironisk, gjentatte utropstegn betyr at du går på speed, og hva angår blunketegn betyr det bare at du er sleasy. Dagens grunnleggende lærdom for oldiser over 25 på nett!

Bella startet dagen med å lage motorlyder og kaste opp på gulvet til lillebror. Det fikk hun 20 kroner for å gjennomføre.

Blogges senere! Peace out fra familie- Ida.

fra idas point of view: tanker rundt dagens bloggsirkus

UKENS TEMA: BLOGGNORGE

Ukens "Fra Idas point of view" blir ikke i form av noen spørsmålsrunde, jeg vil heller tenke litt høyt rundt BloggNorge og hele det sirkuset der. Lover at spalten blir litt bedre neste uke, klokka er 3 på natta, og jeg sitter og skriver i halvsøvne. Jeg har så mye stygt og avslørende å si om BloggNorge, men det får vi ta i en annen del - en annen gang. Her er en liten oppvarmer, håper dere deler deres meninger i kommentarfeltet!

Jeg er jeg vel ikke den eneste som syns at BloggNorge er blitt et horete og ikke minst hyperkommersielt sirkusshow. I stedet for å skrive godt og innholdsrikt stoff handler det om å få flest mulig shampooer og fargerike teletubbie- dresser i postkassa.

Vi har rett og slett mistet litt tak på begrepet BLOGG. Det blir kanskje dobbeltmoralsk å si det, for en blogg er jo et personlig nettsted hvor innehaveren skal kunne boltre seg med ord, bilder, videoer og linker slik han/ hun selv ønsker. Det eneste som plager meg er bare at bloggene er blitt en "wall of fame" i stedet for et sted hvor man kan dykke inn i folks hoder og forskrudde syn på samfunnet. Jeg sier ikke at jeg er noe bedre, for det er absolutt ikke tilfellet!

Og dette med at blogger er blitt skryteplakater er en av grunnene til at jeg ikke leser blogger med mindre jeg kjeder meg så mye at det knirker i tærne mine. " Jeg fikk en mascara i posten i dag, jeg møtte Tone Damli i Karl Johan, jeg var på fest med Charter- Svein, jeg er med i Paradise Hotel, jeg tror jeg er modell fordi jeg meldte meg selv på Frøken Norge" - osv. JEG SYNS BARE IKKE DET ER INTERESSANT!

For all del, jeg har ikke noe i mot at folk har fine liv - for jeg har et liv jeg ikke ville byttet ut selv, men det er bare det å SKRIVE og LESE om det?! Det er så utrolig lite givende at jeg nesten dør litt på meg.

Jeg lever jo av bloggen min. Jeg burde jo faktisk ha levert meg ut til de grader, og delt mine innerste tanker og hemmeligheter. Men man trenger ikke det, for folk leser jo søren meg om hva som helst. Jeg kan Google "gult telt" og folk vil fremdeles lese bloggen min, og kanskje til og med kommentere innlegget. Så er leserne blitt like late som bloggerne? Er det ikke flere enn meg som ønsker GODT lesestoff på norske blogger? Jeg vet at de finnes, men de er sjeldne. Og jeg kjenner at det plager meg at jeg er like kommersiell som alle andre.

Og her har dere det gule teltet deres.

Når alt det er sagt, så er det en interessant trend som beveger seg innenfor BloggNorge. Å skryte på seg ting. Å lyve.

Et eksempel er Profilert blogger 1 som forhåndsposter alle blogginnleggene sine. Vedkommende legger ut om dagens antrekk og gjøremål, gjerne dager eller uker i forveien - spør meg ei hvorfor, men poenget er at det meste som står er løgn. En venn av meg ble avbildet på bloggen, med teksten: I dag har jeg og "venn" vært på cafè. En ting som er sikkert er at denne vennen ikke var på cafè med Profilert blogger 1 denne dagen.

Et annet eksempel er Profilert blogger 2 som skryter på seg å ha tjent haugevis av penger på bloggen sin. Hun har en sugardaddy som hun ligger med for at han skal betale husleien hennes.

Et tredje eksempel er Profilert blogger 3 som alltid ser smashing og kvisefri ut. Hun er aldri blitt observert i annet enn joggings i virkeligheten, og resten tilsier at hun har mastergrad i Photoshop.

Og ikke få meg til å starte på alle disse managerne og bloggpappaene rundt omkring. Jeg er blitt lurt, resten av toppbloggerne begynner å innse at de er blitt lurt, og hele dette sirkusshowet er bare helt kaos.

Så spør jeg dere, kjære lesere. Hva er det som fascinerer dere med alle disse bloggene? Savner dere ikke godt lesestoff, eller er det greit nok å lese om at jeg vil ha større lepper og at en eller annen berte fra Drammen har fått ny kosedress i posten?

I DONT GET IT.

Jeg føler meg forresten litt heldig som fant bloggingen og hadde min lille bloggverden for meg selv før alt dette kaoset kom. La oss mimre litt tilbake HELT til starten, haha!

Pappa ble ansatt som manager. Her sitte vi og setter priser på annonseplasser, haha. Good times! Den dag i dag har jeg heldigvis dyktige folk som selger annonser for meg.

Lokalavisa var dritstas. Tror faktisk dette var mitt første intervju, woho!

Så ville alle "ha en bit av Ida", dette er vel fra Dagbladet.

Og så stilte jeg opp på masse ting som jeg egentlig aldri stiller opp på.

Vi hadde bloggfest! Blogg.no og Idawulff.com er LANGT fra bestevenner den dag i dag, selv om plakaten i bakgrunnen der tilsier noe annet. Jeg foretrekker å bli behandlet som et oppegående menneske selv om det er snakk om business, takk. Hadde jeg vært en apekatt uten hjerneceller hadde jeg befunnet meg på zoo, men er ikke alle som skjønner seg på den slags.

Så begynte jeg å vise meg på TV med rødmende kinn og skjelvende stemme. Sjakktrekk, du.

Og så begynte folk plutselig å komme bort til meg på gata og si at de syns jeg var kul.

Jaja, når jeg tenker meg om så forstår jeg godt at folk får blogg på hjernen og skal prøve å slå an med bloggen sin, i likhet med resten av Norge. Det er (var i hvert fall) et ganske underholdende sirkus!

home, sweet home

Daddy cool var og hentet sin syke datter i Oslo i stad, så nå sitter jeg og koser meg i sofakroken hjemme i Tønsberg. Vi har akkurat spist supergod mat, og nå har jeg en lang og avslappende kveld foran meg med pledd, candy og TV- titting.

Ehe. Jeg tror forresten jeg har Salmonella. Har vært ekstremt dårlig i flere dager, så da VAR det ikke pyttpytt med den smårosa kyllingen jeg spiste på tirsdag. Kanskje jeg tåler paprika likevel, wuhu!

Jeg blir fort rastløs når jeg er hjemme i Tønsberg, så vi får se hvor lenge jeg klarer å sitte på rumpa før jeg titter ut av vinduet og forventer å se politibiler og taxier i lange baner. Her er det mer.... Skog. Men det er egentlig greit når man er syk eller har vært oversosial. Lillebror er i hvert fall ikke hjemme for å underholde meg. Han er i bursdag.

Ida: Når kommer du hjem da?

Lillebror: sikkert i 3- tiden i natt eller noe.

Ida: Whaaat?! Nei, kom hjem i 11- tiden da, så kan vi finne på noe.

Lillebror: Hallo. Jeg skal i 16 årsdag, jeg kommer ikke hjem i 11- tiden!

Akk, jeg føler meg som en gammel dame. Nei, nå får jeg ta med meg min unge, friske sjel og slappe av under teppet igjen. Livet er tross alt ikke over før om 6- 7 år. DA er jeg gammel, da. Uff!

Jeg har forresten fått meg en ny... Kan jeg kalle det hobby? Og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle finne på noe sånt, herregud. Noen som klarer å gjette hva den nye "hobbyen" min er?

jeg leker med tanken på plastisk kirurgi

Jeg kommer sikkert til å angre på at jeg skriver dette innlegget, for det gjør meg vel til et SÅ dårlig forbilde, hehe. Men uansett. Etter snart 20 år med samme tryne begynner jeg rett og slett å bli litt lei av det jeg ser i speilet. Så i det siste har jeg faktisk lekt med tanken om å sprøyte inn litt restylane i leppene for å få litt fyldigere og mer definerte lepper.

Herregud, jeg tror det har klikka for meg. For bare to måneder siden ville jeg fnyst av det og sagt; meg? Plastisk kirurgi? Trukke det, du! Det er bare sånt jeg ikke gjør. Men nå vet jeg ikke helt om litt påfyll i leppene kan omtales som plastisk kirurgi en gang, det er visst et helt naturlig stoff, og dessuten skal det bare vare i et halvt år eller noe. Så hvis jeg får nebb, er det jo ikke heeelt krise?! Hadde i hvert fall vært gøy å prøve. Det handler ikke om komplekser eller noe som helst, jeg har bare lyst til å utforske litt. Jeg skal selvfølgelig ikke skjære av meg nesa. Selv om det ene ofte fører til det andre. Var jeg verdens dårligste forbilde nå?

"jeg går hjem og legger meg"

Jeg holdt faktisk ut et par timer i går, men måtte kaste inn håndkleet da de andre skulle på byen. Av og til må man vel bare akseptere at man er syk.

Vi startet som vanlig opp på Lektern. Der ble jeg overrasket av blogglesere med kamera -  da jeg var på do. Koselig, da!

Så dro vi på vors hos vår kjære Oda. Snille Oda som hadde invitert til vors ble løpende rundt som et butler for å finne glass, mobilladere, vinopptrekker og brenne- cd'er. Ikke barebare å være vert!

Da jeg skulle hjem gikk jeg forbi en kebabsjappe, hvor jeg tilfeldigvis så Linnèa som satt og feiret bursdag med sine nærmeste. Litt skuffet over at jeg ikke var invitert.

prøver igjen

Jeg prøvde å rusle litt i dag tidlig, men måtte løpe hjem med feber og vondt i magen etter tjue minutter. Nå prøver jeg IGJEN, og skal ut og møte noen venninner på brygga. Er jo alt for herlig vær til å ligge inne og være syk! Men tar jeg ikke helt feil tar det ikke lange tiden før jeg er tilbake i senga mi. Hater å være syk!

dagen jeg har gruet meg til

Herregud. La oss si at du av en eller annen uforståelig og merkelig grunn, kanskje på fylla til og med, har lagret nummeret til en fyr du ikke aner hvem er. Eller at bestevenninnen din har gjort det for deg. Så viser det seg at denne fyren er et TV- tryne. Og så takker du ja til å være med på noe som heter SMS-Rullett, og så må du sende en pinlig SMS til dette mennesket du ikke kjenner en gang. Og i tillegg mistenker alle rundt bordet deg for å ha ligget med personen. Svaret er nei, nei og atter nei, men dette var jo bare superpinlig. Jeg har ikke oooord.

HERREGUUUUUD. Jaja, jeg skylder på venninnen min for alt det er verdt.

Hadde det ikke vært for at Falcken fulgte nøye med på min høyre side, kunne jeg kanskje lurt meg unna?

Gleder meg til NESTE UKE allerede, hjælp.

DERE KAN SE EPISODENE PÅ VGTV HER!

kattedjevel

Siden jeg er så dårlig i dag fikk jeg så snilt besøk som lagde spaghetti og kjøttdeig til meg. Jeg klarte ikke å spise så mye, men BELLA derimot! Hun hoppet såklart opp på bordet og forsynte seg med det samme jeg snudde ryggen til. Problemet med det er jo at hun får oransje pels på haka. Så nå har jeg akkurat vasket ansiktet til kattedjevelen, som forresten har vært helt ekstremt rampete de siste dagene. Må bare rive meg i håret av og til! Er det puberteten, eller hva? Haha, fy fader. Tenk å ha to barn i puberteten.

Kjenner forresten at jeg setter pris på mennesker i dag. Når man er syk finnes det ikke noe bedre enn at noen sier "jeg skal passe på deg, jeg", lager mat eller rydder for meg. Nå har jeg akkurat lagt meg ned med sjokolade og verdens beste vann (se bilde under og test den!), og så skal jeg se litt på tv før jeg får besøk av min Heroes- buddy. Vi skal altså se på Heroes for de som ikke catcha den. Koskoskos!

punktvise tanker

* Jeg er så dårlig at jeg ikke kommer meg opp. Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er at noen ringer på døra med et par sesonger av Two and a Half men og enda en smoothie. Ikke at jeg ville åpnet døra om noen ringte på uansett, så never mind.

* Jeg vil gjerne beklage til de to jeg var frekk mot på 7Eleven i går. Jeg var sur på en fyr (as always), det var sent, vi var fulle og mens jeg står og diskuterer får jeg følelsen av at noen står og lytter intenst. Og akkurat i det jeg snur meg ser jeg to jenter som hvisker et eller annet om Ida Wulff. Den som hvisker juger - men uansett, det var absolutt ikke meningen å himle øyne til noen som helst.

* Åååååh, jeg er så flink til å synes synd på meg selv! Kjennes ut som jeg har det verst i hele verden......

Vil på ferie igjen. Ta meg med.

girlpower

God morgen! Nå kan dere tro at jeg har det sykt festlig. I går glemte jeg at jeg er blitt allergisk mot paprika - gjett hva jeg gjorde! De som ikke gjettet at jeg spiste paprika får ti minuspoeng i boka mi. Uansett. Jeg spiste Grandiosa med paprika på vors, og hva i alle dager fikk meg til å tro at Grandiosa- paprika ikke er som vanlig paprika? Selv om det er plastikkmat, bruker de jo ikke plastikkgrønnsaker. Jaja. Så nå har jeg ligget i dusjen og kastet opp i HELE natt. Helt til det var gult vann som kom opp, og i småberuset tilstand syns jeg selvfølgelig det var overdose- festlig at jeg klarte å tisse ut av munnen. JAJA igjen. Nå er jeg ferdig med paprika for resten av mitt liv.

BRB. Må bare ned på Smoothie Exchange og kjøpe en Sea Breeze.

Hei igjen! Åh, den smoothien er fantastisk, det finnes ikke noe bedre dagen derpå. Jeg kunne drept for den i dag, og jeg vet veldig godt hvem jeg skulle drept. Nok om den saken.

Vi startet tidlig opp på lektern i går med et glass rosèvin og en gjeng som ble større og større for hver time som gikk. Da vi begynte å nærme oss 15 på stappfulle Lektern, ga vi opp å få noe ordentlig bord, så vi ruslet på polet og hjem til Sebastian sin kåk som kunne romme oss alle sammen.

Jeg ELSKER å leke "jeg har aldri"- leken på vors, og for en gangs skyld var jeg ikke den første! Det førte i hvert fall til at jeg kjenner alle som var der litt for godt, for det er kanskje en av de mest primitive rundene jeg har vært med på, haha. Men jeg hadde det kjempekoselig! Møtte Oda og Christine for første gang, to herlige jenter jeg håper på å se mer til. Vi ble sittende og prate om alt mellom himmel og jord - mest av alt om jenter, og det var skikkelig girlpower- stemning, haha.

Flesteparten av jentene som var tilstede <3

Og så ler vi på kommando! Hvem er flinkest? Jeg ser ut som jeg har satt meg på noe....

Og så lo vi på ekte.....

Alexander og Sebastian. De er begge bekjente av meg, har snakket litt med begge, vært litt på byen og tatt en kaffe her og der fordi de begge kjenner en venninne av meg. For en liten stund tilbake var vi på byen med Alexander til venstre, og jeg gikk hele kvelden og trodde at han var Sebastian. Megapinlig, men jeg tror kanskje ikke han merket det. Syns dere de ligner? Det syns i hvert fall ikke jeg, etter å ha møtt dem samtidig! Haha.

Nå skal jeg på trøsteshopping med Linnèa som er suicidal fordi hun ikke kom seg til London likevel. Så hvis du ser noen løpe rundt og tisse ut av munnen i Bogstadveien i dag - hey, thats me!

early morning

Goddag! Ble litt sen dag på meg i dag, har kjøpt sesong 2 av Heroes, så ble jo liggende til morgenkvisten og glo. Nå skal jeg på Lektern med mine søte venninner og innta dagens sol og sommerstemning!

frognerparken in my heart

Siden jeg ikke har noen hage her i Oslo, anser jeg Frognerparken som alternaltiver. En stor og fantastisk hage som alltid lager god stemning. Sommerværet som har vært i det siste er jo bare helt utrolig, så jeg har vært i parken et par ganger : )

I går kjøpte jeg grillmat og et par pils, og var med venner i parken helt til sola gikk ned. Litt kjølig vind, men vi beit tenna sammen og fortsatte å innbille oss at det var SOMMER!

denne ungen fascinerer meg

Jeg er generelt ganske sterkt i mot at kjendisbarn jaktes på av paparazzier og gjøres til moteikoner og sentrale mediatryner før de i det hele tatt er gamle nok til å ta valget om de har lyst til å være det, men er det ett barn jeg alltid leser om hvis det skrives om, er den biologiske datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt.

Shiloh er rett og slett en vakker og fascinerende skapning, som nå tydligvis har bestemt seg for å være gutt og hete John. Leste denne saken på Side2.no. Noe sier meg at denne kiddoen ikke blir noen jåledukke eller gjenganger på den røde løperen, eller hva tror dere?

Og er dere ikke enige i at journalister og paparazzier bør holde seg langt unna slike "kjendisbarn"? Jeg syns det er helt grusomt....

Lille Shiloh. Bildet er lånt fra Side2.no.

come as you are, leave as you came

I går hadde jeg et lite minivors.

Etter et par timer satte minivorset seg på trikken - helt uten at noen la merke til oss. Jada.

Så kom vi til Tøyen, og selv om jeg var en av de få som så normale ut, følte jeg meg jævlig spesiell. Blant kuer, kokker, katter og et par som mest sannsynlig skulle forestille kusejegere, var jeg... Meg sjæl. Barbie begynner jo ikke på K.

Jeg skulle jo egentlig kle meg ut, måtte bare slutte å svette i hjel først. Det blir jo litt varmt når bursdagsbarnet har bestemt seg for å invitere 450 mennesker til en liten leilighet! Jeg koste meg i sofaen med sirkusbjørnen. Han skriver en blogg om sirkusbjørner, skal få tak i linken til dere - en dag.

Men til slutt ble det så fullt at jeg tråkket på fingrene til folk på vei til do, og jeg var ikke helt i partyhumør. Så uten å lykkes med å finne bursdagsbarnet, turet jeg hjemover og spiste pizza før jeg stupte i søvn. Gratulerer med dagen, Kamilla!

solemelding

Ingen sykemelding - men en solemelding derimot. Det er så fint vær at jeg MÅ ut, og bloggen må vente! Håper ikke dere sitter inne og leser blogger i dette været uansett : ) Jeg skal pakke med meg teppe og et eller annet å drikke, og komme meg i parken nå. Kos dere masse i dag!

snakker om snusen så rennern

Jada. Det ble fest hos Christopher. Jeg kom tomhendt, men ble servert shots og drinker fra alle kanter, så det tok jo ikke lang tid før monsteret i meg dukket fram. Dere vet: monsteret som sjeler litt, danser urytmisk og tisser på upassende steder. Herregud, jeg vil ikke engang si hvor jeg tissa i går.

Nå skal jeg straks på fest igjen. Bursdagsfest! Så jeg får vel snart hive meg i dusjen, finne noe å ha på og fake my beauty.

svake menneske

Åh, jeg er så lei av meg selv. Christopher har lurt meg hjem til seg på sosial omgang og en drink, så zombien i meg tusler bort til han as we speak. 

my way

I kveld har jeg et dusin av slaget "halv- avtaler", og de fleste innebærer alkohol. Jeg er egentlig bare i kosehumør, og har i skrivende øyeblikk absolutt ingen planer om å bevege meg lenger enn til 7Eleven for å kjøpe mat. Og så blire jo litt Lipstick Jungle, da! Vi har sett ferdig Heroes, og jeg kjenner at abstinensene snart kommer til å dra meg ned til byen for å kjøpe neste sesong.

Jeg har lagt merke til at jeg ligner mer og mer på katten min, forresten. Det ligger noe i det at dyr og eier ligner litt på hverandre. Føler meg på en måte litt sånn.... Gått på en vegg og øyne veldig langt fra hverandre.

en liten smaksprøve

I dag har vi virkelig fått en liten smaksprøve på sommeren her i Oslo! Kanskje i resten av landet også? Jeg har ikke ord: det er så HERLIG! Alle kler seg lettkledd og går rundt og hakker tenner, solnedgangen kaster skygger over slottsparken, og alle uteserveringer er fulle av øldrikkende solbrilletryner. Jeg liker'e. Selv om jeg må være tidligere ute neste gang sola skinner, for det var jo søren meg fullt over alt! 

Jeg endte opp på trappa til Litteraturhuset med en kaffe og en øldrikkende venn. Jeg elsker virkelig norsk sommer, og det er så godt å se at den snart er på målstreken. Jeg har ikke noe i mot å reise sydover, men norsk sommer er liksom akkurat passe. Deilig å pakke seg inn når sola går ned, og deilig å fryse i hjel når man hopper i vannet. Det trenger ikke nødvendigvis å svi på huden når man ligger i sola. 

Jeg har forresten begynt å tenke på hvordan jeg skal feire 20 årsdagen min. Dette bildet er fra 18 årsdagen min, da jeg fylte huset med prinser og prinsesser. Det var liksom om å gjøre å ha så barnslig bursdag som mulig! Huset var fullt av rosa ballonger, muffins, tiaraer og prinsesse- dilldall. Men 20 årsdagen? Hva gjør man? Leie et utested og invitere absolutt alt man kjenner av venner, familie, kollegaer og blogglesere? Jeg vil egentlig bare sitte for meg selv og spise ostepop mens jeg ser på Two and a half men, haha...

today i'm a boy

Faen heller. Etter at mobilen min ble ødelagt har jeg blitt enda mer hard to reach enn før. Jeg har funnet ut at jeg hater å alltid ha mobilen på, at jeg i det hele tatt hater at hvem som helst kan få tak i meg når som helst og hvor som helst. Det blir ikke så mye bedre av at jeg ikke har noen telefonnumre, så alle som ringer er skumle og fremmede nummer. Er jeg den eneste i 2010 med mobilfobi?! 

Så da vet folk i hvert fall det. Jeg er ikke sur eller overlegen. Jeg har bare fobi mot å la mobiltelefonen styre livet mitt, men vet tross alt aldri når den lille "sjelevennen" bestemmer seg for å falle i do eller drukne i champagne. 

Men ellers smiler jeg og har det bare bra. BILDEBEVIS!! Nå skal jeg stappe kattepusen ned i veska (hun elsker det, ikke kald meg dyreplager), og komme meg ut i dagens lys. Det harde livet består av å trekke inn frisk luft og leke med venner. Me bloggast!

dagens tre fun fact

* Jeg ser ikke engang på Paradise Hotel, men har likevel klart å havne opp i et lite Paradise- drama. For å si det slik: flere av årets deltakere er syke i hodet sitt, og hvis de ikke lar meg være i fred kommer de til å få noen ganske festlige overskrifter i media snart. Men det er kanskje det de alle vil ha? Jeg har i hvert fall tatt vare på noen skikkelig juicy facebook- mailer og sms'er. 

* På lørdag skal jeg i bursdag til en som begynner på bokstavesten K. Det fører med seg at alle gjestene må kle seg ut som noe som begynner på K, noen som har forslag til hva jeg kan være?

* Jeg fant akkurat en teaser på VGTV- programmet Sms rulett, et kult konsept jeg var med på for litt siden. Herregud, man trenger jo ikke å se mer enn teaseren for å få med seg at jeg er sløv på vin..... Link her.

bloggere får baksmell pga gaver?

Etter å ha kost meg med venner i går, hadde jeg plutselig 20 ubesvarte anrop og et par sms'er fra journalister som ville snakke med meg om "the big news" om at bloggere står i fare for å få en skikkelig baksmell fordi mange av oss mottar gaver, eller sponsede produkter om dere vil. Siden jeg ikke fikk kommentert saken, gjør jeg det like gjerne her.

Det forundrer meg ikke om mange bloggere, spesielt de yngste, ikke har fått med seg dette, og for å være helt ærlig syns jeg noen burde tatt på seg oppgaven å informere.

Visste dere at hvis dere er på et arrangement og mottar en goodiebag med et blad, en lipgloss og en flaske vann, så skal dere i følge reglene skatte av det?

For meg vitner dette om ren, norsk grådighet. Jeg betaler av og til 40.000 kroner i skatt og moms per måned, og at jeg i tillegg skal betale skatt hvis jeg mottar en shampoo i posten kjenner jeg at dette begynner å irritere meg litt. Her er det snakk om SMÅ beløp, jeg har til og med mottatt dopapir i posten!

Et problem for bloggere som er høyt profilert, kan jo også være at vi får gaver i posten som vi rett og slett ikke har bedt om, samtykket til å få eller har lyst på i det hele tatt. Det har hendt at jeg har fått et par produkter helt ut av det blå, funnet produktet uinteressant og gitt det videre til en venninne. 

Her syns jeg vi trenger noen klare regler og retningslinjer. Alle bloggere har ikke et fungerende støtteapparat med regnskapsfører, annonseselgere, managere og så videre, for i hovedsak er det ikke det blogging handler om. Dessuten syns jeg det er flott at bloggere tar på seg jobben å teste produkter og spre budskapet, slik at forbrukeren får høre meninger om et produkt før han/ hun eventuelt går og kjøper produktet. Husk: det bloggere får er jo ikke gaver. Det er produkter for å teste, anbefale, mene noe om.

Takk for meg. Har dere noen synspunkter på denne saken?

ida google wulff

Google er et fantastisk redskap. Jeg bruker sikkert Google minst fem ganger om dagen, for å lokalisere butikker, finne informasjon om mennesker og ikke minst til å finne navnet på tilfeldige sanger jeg har hørt på radioen.

Før pleide jeg å google meg selv ofte, men ettersom det meste som kom opp var spekulasjoner og dritt fra fremmede mennesker med alt for mye fritid, sluttet jeg fort med det.

For fem minutter siden bestemte jeg meg for å google meg selv igjen, men stoppet meg selv i det jeg skrev inn deler av navnet mitt. Det er jo ganske tydelig hva folk pleier å søke på, og ikke minst hva slags inntrykk folk har av meg og livet mitt. Feil, haha.

Hva får du opp som søkeforslag når du googler ditt eget navn?

ex fack det

Da er jeg hjemme etter en lang og koselig kveld med mine kjære, gode gamle. Vi er forskjellige som svart og hvitt når det gjelder alt fra interesse til politiske standpunkt, fra framtidsdrømmer til utseende og livsstil, men det er et eller annet som gjør at vi bare klikker så utrolig godt sammen. Vi har holdt sammen de årene man forandrer seg mest, og det er morsomt å se hvordan alle likevel bare fortsetter å være seg selv. Jeg er fortsatt den late dritten som lever i troen om at penger vokser på trær, den andre Idaen interesserer seg fortsatt for ting jeg ikke en gang aner hva er, og Marie er fortsatt den som smitter andre med latteren sin og kræsjer bilen hver gang hun setter seg bak rattet. Haha, nesten da! 

I kveld innså jeg ikke bare hvor glad jeg er i vennene mine, men også hvor lykkelig jeg er over å slippe skole. Den lille, søte gjengen kan alvorsprate så mye de vil til meg om at skole og utdannelse er viktig, men med en gang de snakker om 20 kroner på konto vet jeg at jeg ikke kunne hatt det bedre. Det er aldri for sent for skole, vet dere! Man trenger ikke å bruke de beste åra i livet sitt på det. Jeg er litt av et forbilde her, føler jeg. Så jeg sier bare ex phil, ex fack det!

Først spiste vi en laaaaang middag på Fridays, kos!

- Og så dro vi hjem til CF og Ida på St. Hanshaugen og spilte spill. Ida og jeg vant overlegent! Jeg visste til og med det latinske ordet for hodeskalle, ganske stolt av meg selv der gitt. Vet dere hva det er, forresten? Heh heh...

En del av dere lesere har forresten etterlyst noen pusekatt- updates. Neida, slapp av! Jeg har ikke kvittet meg med katta, vi har det helt supert. Bella er ikke så glad i å være alene hjemme, så hun er med om jeg skal være borte i mer enn 5 timer. Med andre ord, vil folk ha besøk av meg, får de Bella med på kjøpet. Bella er en knupp å ha med seg på trikk og t- bane, hun ligger bare og titter ut av vinduet og slapper av. Det tok forresten kaka i dag da en dame på t- banen spurte meg om hun var katt eller hund. Lord. 

Hun har endelig begynt å adlyde navnet sitt, og kommer løpende til døra når jeg kommer hjem for å få en klem. Bare det er jo grunn nok til å ha et husdyr! En gullfisk eller hamster i bur kommer kanskje ikke hoppende, men dere skjønner hva jeg mener. Når jeg skal ut en tur løper Bella bort og legger seg på skoene mine, og når jeg sitter og spiser middag klatrer hun opp på stolryggen og ligger og føler nøye med på alt som skjer.

Om natta derimot er hun et udyr! Haha, da våkner hun skikkelig til live. Jeg har alltid opptil flere glass med vann i vinduskarmen ved siden av hodeputa, og her om dagen hadde jeg et frekt overnattingsbesøk som la seg innerst på MIN plass. Midt på natten bestemte Bella seg for å dytte alle vannglassene over overnattingsbesøket, for så å klore seg fast i hodet og leke med håret til vedkommende. Haha, holdt på å le meg i hjel og lo meg i søvne. 

Ellers er hun blitt stooor jente, tror nok ikke hun vokser så mye mer nå. Vi sliter litt med øyeverk og busemenn (på katten, altså), men ellers er alt bare helt supert. Så der fikk dere en liten pusekatt- update! : )

jeg drar tilbake

Nå skal jeg dra tilbake i tid. Så langt som til videregående, hvor disse menneskene fylte hver dag i livet mitt og gjorde alt til latter og glede. 

På lørdag, før jeg dro i bursdag, møtte jeg nemlig to av mine beste venner fra videregående, og det slo meg hvor -unnskyld språkbruket- FAENS dårlig vi er på å holde kontakten! Så vi avtalte dato og tid på flekken, og nå skal vi møtes om 28 minutter. Lykke! 

Det var bare en i den lille gjengen vår som ikke kunne komme i dag, og det er ganske bra gjort når vi er spredt hele veien fra Tønsberg til Stavanger. 

Da var jeg klar i huet og fit for fight igjen! 

dvale

Da jeg skulle i bursdag på lørdag, tok jeg allergitabletter. Har hørt både her og der at det er smart, og det er jo ganske logisk i og med at fyllesyke er en allergisk reaksjon på alkoholen man helte i seg dagen før.

Pillen funket fett den, problemet er jo bare at man blir dødtrøtt av allergitabletter. Så bortsett fra et par timer, har jeg sovet konstant etter at jeg la meg på lørdag. Skremmende! 

I dag har jeg avtaler med masse fine venner, så det passer jo ekstremt dårlig at jeg akkurat kom meg hjem, og har på meg samme sminke som for to- tre dager siden. Æsj Ida, rett i dusjen!

Ligg unna! Med mindre du har tid til å sove i et par dager.

folket har talt, lets talk about sex

Tusen takk til alle som ga sin mening på pollen om hvilke temaer dere vil ha i spalten "Fra Idas point of view. For de som ikke har fått med seg hva det er i det hele tatt, så kan dere lese om det her.

Ikke særlig overraskende, var det sex som vant overlegent, så jeg tror vi sier at første del i spalten omhandler sex og forhold. Så da er det bare å fyre løs med spørsmål, historier, erfaringer og alt som er i kommentarfeltet eller på mail (ida.wulff@hotmail.com), og feel free for å være anonyme : ) Jeg og mitt kjære panel skal svare, fortelle, informere og mene ting så ærlig og åpent som mulig.

Så nå er det bare å fyre løs! : ) Første del av spalten kommer på onsdag!

UKENS TEMA: SEX OG FORHOLD

det spiller ingen rolle

Etter noen år med heftig erfaring, har jeg funnet ut at det ikke spiller noen rolle om man bruker fem timer på badet, eller tre kvarter før man skal ut. Resultatet blir det samme uansett, det handler bare om effektiviteten. I dag har jeg hatt hele dagen på meg, og er ikke ferdig å sminke meg en gang. Jeg har brukt mesteparten av tiden på å glatte ut håret som allerede er glatt, og ikke minst på å høre på musikk og mime lidenskapelig til speilbildet mitt.

Men nå skal jeg bare stupe en siste gang ned i sminkepungen, og så skal kaste meg på t- banen til bursdagen! Og slik ser jeg da ut foreløbig:

Pølseskinn- kjole fra Veromoda og armbånd fra Juicy Couture. 

Jeg syns forresten alltid det er så flaut å reise kollektivt med kort kjole og høye hæler, så jeg pleier å ha klær utenpå. Puh, dette blir varmt!

jellyshots og parykkbursdag

I morgen blir et sirkus uten like, haha! Jeg skal i bursdag med parykktema, så akkurat nå står jeg med bursdagsbarnet og lager jellyshots. Jeg har aldri smakt det før, har noen av dere? Kan tenke meg det smeller noe jævlig, er jo farlig når alkohol bare smaker candy.

Har enda ikke bestemt meg for parykk, tror dere exstensions er godkjent som parykk? Jeg vil jo ikke gå på byen etterpå med klovneparykk, akkurat.

ny fast spalte på bloggen!

Er det noe jeg virkelig vil her på bloggen, så er det å være åpen og frittalende om det beste. Ettersom jeg hele tiden prøver å ta hensyn til mine nære og kjære som kanskje syns det er litt pinlig at jeg skriver om foreksempel sex, blir det jo ikke akkurat noen overdose av ærlighet. Men denne nye faste spalten jeg skal ha på bloggen, blir altså et unntak. Kjære lesere, jeg presenterer for dere:

Fra Idas point of view.

Spalten går altså ut på at en gang i uken har jeg en slags "spørsmålsrunde" her på bloggen som gjelder et visst felt eller område, hvor dere altså kan spørre meg og få mine meninger og synspunkt på ting. Jeg får mail og kommentarer hver eneste dag hvor folk lurer på hva jeg mener om ditten og datten, og ikke minst folk som vil høre om mine erfaringer når det gjelder spesielle ting, så da er vel denne spalten ypperlig?

Men så er det jo ikke ALT jeg har meninger om og peiling på, så derfor har jeg samlet med meg et lite panel. Et anonymt panel. Panelet består av et menneske som kanskje har hatt litt flere sengepartnere enn hva jeg har hatt, et menneske som har litt mer peiling på politikk enn hva jeg har, en ung herremann som kan sette meg litt inn i gutters tankegang og gi oss svar på hva gutta egentlig tenker om strekkmerker og skeive pupper, og ikke minst en homofil. Så da føler jeg at vi kommer til å få svar på mye rart!

Denne spalten er selvfølgelig til for dere, så nå lurer jeg på om det er noen spesielle temaer dere er interessert i å ha en runde på? Har laget en liten poll her, håper alle som kommer til å lese spalten legger igjen et lite spor! : ) Tar også i mot kommentarer til hvordan jeg kan gjøre dette bedre og sånt! Wee, dette blir gøy dere!

Hva vil du aller helst lese om i Idas point of view?
Sex
Forhold
Vennskap
Selvtillit
Kjaerlighetssorg
Kropp
Politikk
Reise
Framtid
Blogg
Media
Nyhetssaker
  
pollcode.com free polls

what i love about blogging

Jeg liker å skrive, ta bilder, blogge i det hele tatt. Men vet dere hva det aller beste med selveste bloggingen er?! Alle de fantastiske leserne som gjør hverdagen både bedre og enklere. I går uttrykte jeg jo min beymring for at alt er stengt. Greit nok at 7Eleven holder åpent, men de har ikke akkurat det største utvalget til middag. Men så fikk jeg denne kommentaren:

 

From mikkeline on alene i verden med en haug av barbiedukker 

BUNNPRIS I BYGDØ ALLe er åpent! løp og kjøp! klem.

Approve |  Delete

Takk Mikkeline! Jeg føler ro i sjelen. 

 

bloggundersøkelsen

God morgen! : ) I samarbeid med Nettavisen legger jeg ut en spørreundersøkelse som gjelder min blogg, et par andre blogger, side2, side2blogg og så videre. Hadde vært kjempefint om så mange som mulig av dere svarer på den, på forhånd tusen takk! 

Og fortvil ikke, det er selvsagt en premie her og! iPhone blir trukket ut til en av de som svarer på undersøkelsen.

LINK TIL UNDERSØKELSEN HER!

påsketur i skog og mark

Jeg er så langt fra villmarksmenneske man kommer. Den eneste grunnen til at jeg eier to par gummistøvler er fordi de var svindyre og var "in" for et år siden, og de eneste minnene jeg har fra teltturer er perverse og inneholder alkohol. Jeg hører rett og slett hjemme under et tørt tak og på varmt gulv. Skal jeg oppleve villmark, ser jeg på film. Vil jeg puste inn frisk luft, åpner jeg vinduet eller tar meg en liten shoppingrunde. Vil jeg ut på sjøen bestiller jeg en reise med Royal Caribbean.

Men i dag ble det altså slik at jeg skulle ut på en liten påsketur med Kvikk Lunsj i sekken. Jeg burde egentlig tatt betalt, men her var det ikke snakk om et veddemål en gang. Det var frivillig. En t- banetur i erfaring rikere, så jeg skogen langt borte. Kvikk Lunsjen i sekken kjentes tung, og håret jeg ikke har på ryggen reiste seg som et resultat av skrekk. De dyre gummistøvlene mine klistret seg til leggene, og det ømfiendtlige håret mitt krøllet seg på hodet. Hva gjør folk ute i skogen når de har sofa og dvd- spiller hjemme i stua? Ikke kom med den der at naturen stiller ingen krav, for det gjør søren meg ikke sofaen heller. Det har heller aldri vært noe i veien for å tenke dype tanker mens man lager mat på et ordentlig kjøkken, i stedet for å bruke et halvtskeivt stormkjøkken og stappe i seg mosegrodde pølser.

Vel, tilbake til turen. Jo nærmere vi kom skogen, desto mer frøs jeg av ubehag. Helt til jeg bestemte meg for å være morromann og kaste en snøball på det optimistiske turfølget mitt. Ute på landet finnes det nemlig snø fremdeles. Grøss. Snøballkastingen endte i at jeg plutselig lå i en grøft med snø opp til halsen, og med våte gummistøvler og enda dårligere humør var det ikke annet å gjøre enn å rusle storfornøyd hjem igjen. Med andre ord, vi rakk aldri bort til skogen.

Dere får kose dere med kalde tær, Kvikk Lunsk i fri natur og votter som stinker bål. Jeg for min del "feirer" påsken litt mer komfortabelt.

God påske!

alene i verden med en haug av barbiedukker

Er det bare jeg som føler meg helt ekstremt hjelpesløs når ALT er stengt? Nå vet jeg ikke enda om absolutt alt er stengt, jeg kan jo krysse fingrene for at fantastiske 7Eelven er åpent, men hvis ikke. Tenk om jeg plutselig trenger noe - og så var jeg så dum at jeg glemte å kjøpe det i går? Kjennes litt mareritt- aktig ut at alle butikkvinduer er svarte, akkurat som om jeg har våknet opp i mitt eget mareritt og er det eneste mennesket igjen på hele jorda.

Som om jeg ville klaget over dèt. Er det noen av dere som så den barne TV- serien om han lille gutten som våknet opp og var alene i verden? Han plyndret banken, leketøysbutikker, "kapret" et fly og dro til månen (nå husker jeg jo ikke alle detaljene da), og jeg husker at jeg alltid hadde så lyst til å være i hans sko. Jeg pleide å dagdrømme om hva jeg ville ha gjort. Det var sikkert noe sånn som å tømme alle leketøysbutikker for barbier og gå i banken og ta alle pengene som fantes der, men jeg tenkte selvfølgelig ikke på hvor kjipt det ville være å ha allverdens barbiedukker og penger hvis jeg ikke hadde noen å dele gleden med. 

Hva er det første du ville gjort om du våknet opp alene i verden, med all verdens fasiliteter til rådighet?

Den dag i dag vet jeg i hvert fall at jeg ville flyttet inn på slottet, løpt naken opp og ned Karl Johan og... JA. Jeg ville fremdeles tømt banken. Og kanskje ville jeg knæbbet et par Barbie- dukker, bare for gamle dager skyld. 

barbiepartydreamhouse.jpg

Ps. Jeg ville selvfølgelig ikke flyttet inn i det stygge slottet, jeg hadde gått til Hollywood og funnet drømmehuset der. I en verden uten mennesker finnes det selvfølgelig ikke piloter heller, og jeg kan jo ikke risikere å kræsje et fly. For hvem skal redde meg på sykehuset?