tre år tilbake i tid

Denne dagen har bare vært så jævlig rar. Jeg har rett og slett vært 18 år igjen, og gjennopplevd siste dagen her hjemme før jeg tok med meg mitt knusbare hjerte og min rosa koffert og flyttet til Oslo.

18. juni 2009: Klokka er over tre, og jeg burde egentlig sovet for lengst. Det gjør jeg jo også, men i virkeligheten sitter jeg utenfor huset mitt, innpakket i dyna og smugrøyker. Jeg hører på trist musikk med tekster som får hele kroppen min til å vri seg innvendig, og prøver å la min siste natt hjemme hos mor og far vare evig.

Jeg vet ikke helt hva denne reisen i tid kommer av, men det kan så absolutt være av flere grunner. For det første, er jeg på intens leilighetsjakt. Forskjellen nå, er at jeg skal kjøpe en leilighet, for de pengene jeg har tjent på å være dum, blond og lettsindig. Jeg tilbringer mer tid på Finn.no enn hva som er sunt, for boligmarkedet er så vrient at det skulle vært halshugget. For det andre, så har jeg gjort som pappaen min sier, og gått løs på "roterommet". Roterommet er fortiden min. Alt jeg lot stå da jeg flyttet for tre år siden, samt  deler av flyttelasset som er blitt med tilbake til Tønsberg. Alt jeg ikke ville kvitte meg med, av en eller annen merkelig grunn. Så jeg har lest skolestiler på nynorsk, bladd i fotoalbum, kastet plagg etter plagg i sorte søppelsekker - og ikke minst ledd godt av meg selv. Jeg fant for eksempel navneskiltet mitt fra de glade dager hvor jeg jobbet som kundebehandler hos Posten ved siden av å gå på videregående. Jeg stod der dag inn, dag ut, og mellom frimerkesalgene skriblet jeg ned skildringer av spesielle kunder for harde livet her på bloggen. Og så slettet jeg alle innleggene den dagen det gikk opp for meg at slikt kunne føre til at man fikk fyken.

Å reise tilbake i tid på denne måten er både godt og vondt. På èn side føler jeg at jeg bare har gått rundt i ring, og at jeg er tilbake der jeg startet. Men samtidig føler jeg at jeg er titusenmilliarder erfaringer rikere. Om framtids-jeg'et bare kunne snakke til fortids-jeg'et. Tenk hvor mange feller man kunne sluppet å gå i. For jeg har på følelsen at jeg har enda et par år med dumskap og feller foran meg, men hvem vet. Noe har jeg forhåpentligvis lært.

XoXo Posten-Ida...

run away

Har ikke ord for hvor mye jeg nyter stillheten her hjemme i Tønsberg. Er bustete på håret, og har sittet på terrassen og spist frokost mens Bella løper rundt og angriper alt som beveger seg med vinden. Hus som nærmest ligger i skogen og leilighet midt i travle Oslo, det er virkelig det beste fra to verdener.

paljettlivet uten regler

For en fantastisk helg dette har vært! Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side, med unntak av et par ting (Sentrumsløpet). På lørdag kom min kjære Maria innover til Oslo, og vi bestemte oss for å tilbringe den solfylte dagen utendørs, med lunsj og shopping.

Av en eller annen merkelig grunn gikk det ingen busser, så vi bestemte oss for å spasere - i høye hæler. Det var jo sol! Men så fant vi ut hvorfor all trafikk i Oslo var stoppet, og da ble det mer en prinsippsak. Ikke ålreit i det hele tatt.

SENTRUMSLØPET! Man kan vel ikke sette en hel by på vent fordi noen liker å jogge? HALLO! Det er galskap. Ikke en eneste buss eller taxi var mulig å få tak i, og som et resultat av det er vi nå gjennomhullet av gnagsår. Takk skal dere ha. Mitt forslag er å legge Sentrumsløpet i skogen neste år. Er ikke bra å løpe på asfalt uansett.

Hadde det ikke vært for den gode lunsjen, hadde jeg muligens gått til angrep på noen av de fargerike joggerne. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; cæsarsalaten på Enoteca i Bygdøy Allè er SÅ god. Løp og kjøp.

Da kvelden kom, hadde vi allerede druknet oss i hårspray, sminke og parfyme. For vi skulle jo på fest. "God stemning"-fest på toppen av Grand Hotel. Ulempen med fest, er jo at man som oftest har fest hjemme før man drar på selve festen, også kalt vorspiel. Vi var tre jenter med mye på hjertet, og dermed gikk det tre flasker vin og en flaske gin. Ikke bra i det hele tatt. Men jeg visste ikke hvor ille det faktisk stod til før jeg fant en video på Mac'en min i dag. Dere får nøye dere med noen printscreen's.

Jeg nevner ingen navn, men en av jentene lå på dansegulvet hele kvelden, for hun hadde jo lest på innbydelsen at absolutt alt skulle være lov på denne festen - så lenge det er lov. Og det finnes vel strengt talt ingen regler mot å ligge på dansegulvet og slappe av litt? Jeg har vært fyllesyk mange ganger, men i dag burde jeg blitt kronet som prinsessen av fyllesyke. Jeg syns svært synd på mennesket som våknet opp ved siden av meg i dag - for det er ikke mye pent å si om denne morgenen. Tror jeg har fått kallenavnet "narkomanen", kan ha noe med looken å gjøre.

I dag har jeg spydd som en gris - så nå er jeg hjemme hos mor og far i Tønsberg. Har fått nok av å hoppe rundt i høye hæler og være sosial. Nå skal jeg være meg selv et par dager, og da finnes det ikke bedre sted enn her hjemme. Jogge i skogen, spise middag med familien og se på TV om kveldene.

Fader, som jeg hater det sosiale paljettlivet.

bloggeselvmord

Eksempel på dårlig blogginnlegg:

Heihei! I dag har jeg vasket leilighet, spist mat og sett på The Voice.

Blogginnlegg på Idawulff.com

Heihei! I dag har jeg vasket leilighet, spist mat og sett på The Voice.

RIP.

mobilblogg fra sengen

God dag, mine kjære lesere. Jeg har FRI!! Og det er en helt fantastisk følelse. I går bestemte jeg meg for at jeg i dag skulle våkne til vanlig tid, og nyte at jeg kunne gå og legge meg igjen. Jeg hater virkelig å stå opp tidlig, selv om det bare er de ti første minuttene som er uutholdelige. Så nå har jeg ligget i sengen i flere timer, og bare slapper av med mail og nyheter. Tommel opp. Men nå må både leilighet og eget vesen freshes opp, så det er vel på tide å komme seg ut av sengen med riktig bein først. Håper det står bra til med alle! <3

enda mere gull

I går hadde Idabestis invitert oss på Gullruten, i den anledning at kjæresten hennes Emilio skulle opptre. Det var veldig bra! Men nå er det nok eventer for en stund, blir jo sliten av alt dette gullet.

womens weekend

Neste helg er det som nevnt Womens WeekendNorefjell Spa&Resort. Jeg gleder meg som en unge til å reise opp dit og kose meg med alle de fine bloggjentene! Reiser sammen med Trine, Rachel, Kathrine, Kristin, Caroline, Anette Marie, Belinda og Kristina. De er så søte og gode alle sammen <3

For de av dere som ikke kjenner Womens Weekend, så kan jeg fortelle kort. Det er en helg hvor kvinnen (så klart) står i fokus, men jeg har hørt at det er mange kjekke menn som lusker rundt hotellet i denne perioden..... Lurer på hvorfor.

Helgen er et mekka for spa, velvære trening - og ikke minst fest. Det vil også være underholdning og foredrag, blant annet skal Trine Grung og prinsesse Martha Louise dele kloke ord.

... Nevner bare at jeg lå sånn her hele søndagen, og plutselig var det ikke så gærent med skallebank. Noen av dere lesere som allerede har planlagt å dra på Womens Weekend? Eller noen som har lyst å joine oss bloggjentene på en heeeeerlig helg? :D

gulltaggen 2012

If you don't like it, change it.

If you can't change it, like it

Høres enkelt og greit ut, gjør det ikke? Det er jo ikke alt man kan forandre på. Men mye. Kanskje mer enn man er klar over selv. En av tingene jeg ikke liker ved meg selv, er at jeg nærmest har angst for alt som har med mingling, business, foredrag og bransje-greier å gjøre. Kanskje mest av alt foredrag og det å stå foran (fremmede) mennesker å snakke. Er jeg i trygge omgivelser med folk jeg kjenner, skulle man kanskje tro at noen hadde puttet mynter i kjeften på meg, for da går det i ett - men foredrag, for eksempel? Jeg ville vanligvis sagt nei om jeg så blir tilbudt hundre tusen kroner for å gjennomføre det. Mitt livs verste mareritt.

Men jeg er dritt lei av at hodet mitt hindrer meg i å gjøre slike ting. Jeg har gått glipp av, eller; sagt nei til så sinnsykt mange muligheter, og det er stopp på det nå. Så da Tradedoubler ringte og lurte på om jeg ville holde foredrag med dem og Nelly på Gulltaggen, så jeg rett og slett JA.

Og så var jeg kvalm helt fram til presentasjonen, og da jeg faktisk skulle holde presentasjonen var jeg så nervøs og kvalm at jeg ikke engang husker hva jeg har sagt fornoe. Men jeg gjorde det i hvert fall, og det føltes veldig bra etterpå. Klapp-på-skulderen-til-meg-selv. Game on!

Senere på kvelden dro jeg til og med på etterfest. Det er heller ikke helt meg, men jeg angret ikke et sekund. Veldig gøy!

Tok med min kjære B <3

God stemning på Folketeateret.

Thomas hadde med seg vennene sine på fest.

Neida. Dette er den ekte vennen til Thomas.

Angrer kanskje litt mer i dag. For nå sitter jeg på jobb. Og jeg satte fast hånda mi i en svingdør i går, så den er bandasjert. High five, da.

Takk for meg, enn så lenge.

nytt hår

Jeg nevnte for dere før helgen at jeg hadde så lyst på kortere hår. Ikke kort, men kortere. Noen ganger blir jeg så lei av mitt eget speilbilde at jeg holder på å spy, så da er det greit med litt forandring.

Fikk som vanlig eksperthjelp av Merethe på Ruhs hårsalong, og vips, så var håret plutselig min egen lengde! Ææææ! På den ene siden: WHAT, har håret mitt vokst SÅ mye?! På den andre siden: shit, nå var håret mitt kort. Men jeg angrer ikke foreløpig. Syns det ser mye mer classy ut med en litt mer naturlig lengde på håret, og ikke så alt for store mengder med extensions i håret. Extensions er jo ikke bare for å forlenge håret, kanskje først og fremst for å gjøre det mer fyldig. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd!

Så er spørsmålet, hva syns DERE? Er jo dere som klikker dere inn og ser trynet mitt hver dag, stakkars : )

glemmer aldri

I går var det ni måneder siden 22. juli, så vi jentene bestemte oss for å besøke minnestedet ved Utøya. Tror aldri vi har vært så stille sammen før, det gjorde virkelig vondt i hjertet. Jeg har så mye, men samtidig så lite å si. Så det får holde med: <3

saturday

Hjemme i Oslo igjen, etter en helg som gikk alt for fort. Siste kvelden koste vi oss først i restauranten med 3-retters og vin, og deretter flyttet vi inn i lobbyen med vin, musikk og kortspill. Å sitte sånn sammen med gode venninner, er virkelig ti tusen ganger bedre enn å løpe rundt på byen i Oslo.

Dagen derpå gjorde vi det som man alltid bør gjøre dagen derpå; slappet av på spa. Tusen takk til Norefjell Spa&Resort for verdens beste jentehelg, vi kunne ikke kost oss mer <3 Hotellet har både Womens Weekend, Singel Weekend og Gay Weekend på plakaten i nærmeste framtid, så det finnes nok av grunner til å legge av et besøk. Selv skal jeg på Womens Weekend 4.-6. mai, sammen med mine flotte bloggkollegaer. GLEDER meg som en gal til å dra tilbake til Norefjell!

ro

I går hadde vi verdens deiligste spadag. Pakket oss inn i morgenkåper, behandlet føtter, og satt i utendørs boblebad i flere timer. Med intet annet enn fjell, trær og snø rundt oss. Føltes nesten rart at vi bare var en og en halv time unna Oslo.

Vi har virkelig fått roen i oss nå. Å bare ligge og flyte i vannet med stilhet rundt seg er priceless.

Hva syns dere om neglene? Vært hos Neglhuset og fått rosa acryl på tærne, ææææ! Egentlig litt for knall til å være meg, men må innrømme at jeg trives med rosa tær.

<3

hello, I live here

Nå kan dere tro vi koser oss her på Norefjell! Vi kom fram litt senere enn planlagt i går, pågrunn av svært dårlig kommunikasjon mellom forsete og baksete. Kvinner bak rattet, aldri en god idè. Quote fra bilturen; det er så mye kø. Jeg er glad det er vi som er fremst!

Men så kom vi fram til paradis, og alle småhissige diskusjoner i bilen var glemt. Det er så fantastisk her, på Norefjell Spa & Resort. Bor i samme suite som sist, og har faktisk veldig lyst til å flytte inn for godt. Kommer aldri over hvor kjekt det er å ha badekar på soverommet.

Dere mååååå bare komme opp hit når vi skal ha BloggAwards i november! Skal si i fra når man kan begynne å booke rom og sånt, og da er det bare å slå seg sammen med venninner og booke suiter og spa og full pakke! Livet <3

Det er forresten nattklubb på hotellet her. Så det første vi gjorde da vi kom i går kveld, var å revne strømpebukser, søle mascara og presse på oss høye hæler. Det var full disco, så vi kunne ikke gjøre annet enn å ty til tequila. Og derifra gikk det faktisk veldig bra. Fikk til og med nattmat servert på døren. Seeervice!

vinn klær for 100.000 kroner

Tour de Preppy er Jean Pauls egen dannelsesreise. Her kan du sjekke om du har kunnskapen som skal til for kalle deg en ekte preppy, og samtidig som du kan vinne klær for 100.000 kroner.

Tour de Preppy består av 6 etapper i preppyenes rike. Hver uke åpnes en ny etappe. Den som har best tid på ukens etappe blir etappevinner. Etappevinneren vinner gavekort pålydende 10.000 kroner. Du kan prøve å forbedre tiden din 1 gang hver dag.

Etter 6 etapper kåres vinneren av hele Tour de Preppy. Vinneren blir innehaver av ikke mindre enn Jean Paul klær for 100.000 kroner! (gavekort á 10.000 kroner 2 ganger i året i 5 år)

Klikk her for å delta i konkurransen!

Lag gjerne en egen vri på det. Plukk ut klær du liker fra nettsiden til Jean Paul, bygg gjerne inn en av deres preppyvideoer fra Youtube i blogginnlegget eller lignende.

Her kan du lese mer om preppy-konseptet deres, og her er deres facebookside <3

Reklame.

god kveld

Halla er et ord jeg misliker sterkt, men halla! Hvordan går det med dere? Ligger dere under dyna og snyter dere hele gjengen? Virker som om nesten alle er syke for tiden. I kveld har jeg vært på sykebesøk hos Selma, med take away, iskald cola og halspastiller. Føler meg som friend of the year. Neida. Kjedet meg egentlig bare veldig, og da vet man jo at det er de syke man skal angripe for litt underholdning, i og med at alle andre er på jobb.

Nå er jeg tilbake hos samboer'n i Oslo. I likhet med Linn Skåber hadde jeg ventet meg både flagg, rød løper og kake, men her er intet. Ikke engang samboeren. Så flaks at jeg har satt i gang en prosess i banken, for å kjøpe min egen leilighet. Der skal jeg verdsette meg selv hver eneste dag. Rope hurra når jeg kommer inn døra, og sånt.

Jeg er happy, jeg. Tenker så lite og er så lite komplisert om dagen, det kler meg sykt godt. Og dessuten har jeg verdens beste helg foran meg! Skal på mitt favorittsted med mine favorittjenter; Selma, Ida Helene og Helene. På bloggen bedre kjent som Selmama, Idabestis og samboer'n. Vi skal nærmere bestemt på Norefjell Spa&Resort, rett og slett bare for en avslappende weekend i fine omgivelser. Suite med badekar på rommet, champagne og spa - gleder meg til å le masse <3

Nå er det natta, sov godt alle søte!

hair inspiration

Det nærmer seg et nytt frisørbesøk for min del. Og godt er det, for hodet mitt begynner å føles som en vissen blomst. Trenger å fornye litt.

Skal som vanlig til Merethe på Ruhs Hårstudio, hvor jeg pleier å sette på Hairtalk Extensions. Jeg er veldig glad i de lange, lyse lokkene, men denne gangen vurderer jeg faktisk en kortere klipp. Ikke kort-kort, men kortere. Målet er jo å gå mot det mer naturlige hele veien. Fargen begynner å bli veldig fin og naturlig, så det er tommel opp!

Her er min hair inspiration, hva tror dere? Er det ikke greit å ha en litt kortere klipp nå som det går mot sommer, sol og bading? : ) Jeg er veldig keen, er bare redd jeg kommer til å angre livet av meg for at jeg ikke går for langt....

peace

Joggis på jobb i dag. Er litt øm og støl i magen etter gårsdagens lille "fix up", så da er det deilig å ikke ha på seg klær som strammer. Sitter med ett øye på arbeidet, og ett på rettsaken som pågår. Jeg husker 22. juli som om det var i går. "Tordenværet" som braket over meg da jeg var på vei til butikken, alle timene jeg satt klistret foran TV-skjermen, og hyppig kommunikasjon på Twitter med ungdommer som gjemte seg på Utøya. Og kvelden hos Blodbanken, hvor fortvilede mennesker stod i milevis med kø for å hjelpe de skadede. Det gjør fortsatt like vondt i hjertet, og jeg føler så vanvittig med alle de pårørende. Prøver å vie mine tanker til dem i stedet for det som foregår i rettsalen, for jeg blir kvalm av hvert eneste ord og bilde derifra. Peace!

in bed

I dag satt jeg på kontoret et par timer for lenge. Eller... Man kan vel aldri sitte på kontoret lenge nok? Er jo alltid et par store - og et par tusen småting som skal ordnes. I dag var det i hvert fall det. Og jeg har fortsatt mail å besvare, her jeg ligger som et slakt på senga og gjesper.

Når det er sagt, så unnet jeg meg faktisk dobbel lunsjtime i dag, for å gjøre dette:

iiiiiik, kan dere gjette hva jeg har gjort?! Hint: noe jeg har gledet meg veldig til, og har hatt lyst til å gjøre lenge. Forteller selvfølgelig senere, men først må jeg angripe mailboksen.

lik, spill og vinn med stimorol

Vinn den ultimate teknologipakken bestående av:

· Samsung LED TV 55”

· Sony 360° Sound System

· Samsung Galaxy Tab

· Beats by Dr Dre hodetelefoner

I tillegg kan man hver uke vinne en Samsung Galaxy Tab.

For å vinne må man spille Stimorol Senses Neon Fu-spill på Facebook. Hver uke er de hundre beste poengsummene i Neon Fu fra den siste uken med i en trekning.

Lik siden og spill spillet her! Håper ikke jeg blir like hekta som jeg er blitt på Temple Run, haha! Er i hvert fall ikke blitt så god i Neon Fu foreløpig.

Reklame.

we are young

I helgen har jeg hatt Selmabestis og Idabestis i hver min arm. Hadde lyst å holde dem fast for alltid så de aldri skulle gå fra meg, for tiden gikk alt for fort. Den ene dagen reiste vi tilbake til fortiden, og drakk vin til vi stupte i bursdag, og spiste burger i all hemmelighet da vi kom hjem. Den neste dagen lå vi i senga halve dagen og så på film og lo oss skakk på hverandres bekostning, før vi kjøpte kaffe og vandret gatelangs på Frogner uten å tråkke på streker. Akkurat som i gamle dager <3

Som dere kanskje kan se, så koste vi oss i jentebursdag. Og ellers, så sov jeg hos en ny venn og måtte gå walk of shame hjem med en topp det stod "LUCKY" på. Jeg tror jeg døde litt den dagen...............

in my bag

Jentevesker er umulige. De eksisterer først og fremst av praktiske årsaker, nemlig for at vi skal kunne bære med oss alt vi trenger i løpet av en dag. Men likevel er det verdens vanskeligste oppgave å stikke hånda ned i veska og gripe tak i riktig gjenstand. Jeg kan stå i opptil ti minutter for å finne husnøklene. Så i dag har jeg ryddet i min beste venn. For en befrielse. Kun det mest "nødvendige" av det "nødvendige" består.

Her om dagen ble jeg spurt av en fyr; spiser du aldri noen ting eller? Så jeg stakk hånda ned i vesken, men fant selvfølgelig ikke det jeg lette etter. Det jeg ville, var å dra opp en Easy Living-bar, på ekte reklame-vis, og si; dette, gutten min -dette er det jeg spiser. I smug. Hele tiden. Fordi jeg fortjener det.

Men siden det ikke gikk så smooth, får jeg ta det for dere i stedet. Rett og slett et lite ha-i-veska-tips. Måltidserstattere fra Easy Living er blitt fast inventar i vesken min, og jeg skal fortelle dere hvorfor. De smaker godt, metter magen, og er perfekte hvis du vil få i deg så få kalorier som mulig på en dag. Noen ganger har jeg verken tid til, eller lyst på et ordentlig måltid, og da er disse barene perfekte.

De kommer i både sjokolade- og jordbærsmak, jordbær er min favoritt!

Easy Living hører til Proteinfabrikken, og er rett og slett en linje med barer, shakes og pannekaker, for de som ønsker et lavkalori-kosthold. For meg som ikke har sjans til å overleve en lavkarbo-diett, er dette perfekt.

Barene kan dere kjøpe her, og resten av Easy Living-produktene her.

Mange av dere er sikkert som meg når det gjelder slike produkter. Lyst å prøve, men skeptisk og ikke minst usikker på smak og kvalitet. Da passer det bra at dere kan få en prøvepakke for 99 kroner (fraktfritt), så kan dere prøve alle produktene og smakene. Fåes her <3

Reklamebasert innlegg

fredagsspa med samboer'n

Fredagspils, lønningspils, whatever. Sånt driver ikke vi med. Kan jo bli kjedelig å sitte og drikke øl en hel fredag. Vi driver med fredagsspa og lønningsspa i stedet. Mye deiligere.

I dag har samboer'n og jeg vært på toppen av Grand Hotel (Artesia Spa) hele dagen. Svømt, sittet i badstu, ligget og hørt på musikk og pratet, spist god mat og ikke minst fått deilig massasje av rygg, skuldre og nakke. Føler meg nyfødt <3

Takk til samboer'n for verdens deiligste og mest avslappende dag. Nå holder jeg på å pakke veska, skal til Ris og besøke Selma som sitter barnevakt. Jeg vil også være barnevakt. Det er så gøy å sjefe med barna!

privatfly

Da jeg så igjen venninnene mine i går var det ingen tvil om at påsken har vært litt for lang. Vi hadde alle så mye å fortelle at vi satt og pratet fra rett etter jobb, til sent om natten. Så sent at vi kunne glemme alt om kollektiv trafikk, og måtte ty til taxi. Det gjør meg absolutt ingenting, jeg hater kollektiv trafikk og finner unnskyldninger for taxikjøring så ofte som mulig. Så da jeg en morgen støtte på en gjeng ungdomspolitikere på togstasjonen, som ville dele ut kaffe og boller til alle som var så flinke og miljøvennelige og tok tog, måtte samvittigheten min rett og slett takke nei. Jeg hadde kjørt privatfly til matbutikken om det var mulig.

Neida.

Nå skal jeg ta BUSSEN ned til byen, for å slappe av på spa. Deilig å ha fri på fredager!

under pressure

Prøv å gjøre 12 ting, bokstavelig talt, på èn gang. Er ikke så lett. Men når man skal snike seg til å gjøre privatsaker på kontoret, må man faktisk gjøre det samtidig som man utfører annet arbeid. Og jeg skal jo i banken for å søke boliglån på mandag, og da trenger man noe som heter PRINTER. For det hjelper tydligvis ikke å møte opp i banken og påstå at man tjener ti milliarder i året - man må bevise det også.

Så i dag har skrivebordet mitt vært et hav av papirer. Nesten sånn som man ser på film, når sjefen har så mye å gjøre og ikke kan dra hjem til kona fordi det ligger en papirbunke på størrelse med åtte Bibeler på desken. Men nå har jeg fått litt orden.

Nå skal jeg i tillegg til alt annet være VASKEHJELP på kontoret! En eller annen gjøk har satt opp ordensliste, og denne uken er det tydligvis MIN tur til å gjøre rent. Hvem har hørt om vaskehjelp? Ikke de på kontoret, tydligvis. Jeg som er så redd for å støvsuge.....

Jaja, lets go and find the dust sucker.

timelinehodepine

Det blir dumt å presse ut ord når man ikke har noen. Jeg har vært målløs i hele dag. Helt siden jeg ved et uhell klarte å trykke på "få tidslinjen" på Facebook, skrek opp og banket hodet hardt i veggen, slik at kollegaene mine trodde at noen hadde dødd.

Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Neida. Nå som det har gått noen timer har jeg kommet over det verste sjokket. Skal nok klare å vende meg til det. Men nå får Facebook faen meg slutte å gjøre stygge endringer. Jeg er lei.

Er Facebook en større del av livet mitt enn jeg trodde?

Jeg driter jo i Facebook, sånn egentlig.

Hun på bildet har akkurat pakket ferdig baggen sin, og ser fram til en lang og fin helg i Oslo med verdens beste jenter og masse hodepine. Hva gir du meg. Angrer før jeg i det hele tatt har noe å angre på.

Jeg sliter litt på bloggfronten om dagen. Er blitt så flink til å se meg selv utenifra, og når jeg ser meg selv med andres øyne er jeg bare dritteit. Skriver dagbok på nettet, for alles øyne - nesten verre enn å delta på Paradise Hotel.

Men jeg lover å fortrenge det snart! Det bare hender at jeg må opp i det virkelige liv og trekke pusten dypt før jeg klarer å dykke ned i bobla igjen.

Når skal jeg bli voksen, og når skal himmelen bli blå igjen. BLI BLÅ, DA!

10-Apr-12

I'll be there for you, I will care for you, I keep thinking you, just don't know. Try to run from that, say you're done with that, on your face girl, it just don't show. When you're ready, just say you're ready, when all the baggage just ain't as heavy and the parties over, just don't forget me, we'll change the pace and we'll just go slow.You won't ever have to worry, you won't ever have to hide, you've seen all my mistakes, so look me in my eyes.

bellissimo

Wow. Hardt å stå opp tidlig igjen, det kjenner jeg nå. Men var utrolig hyggelig å være tilbake på kontoret, har jo savnet kjerringene der veldig.

Etter jobb ble jeg hentet av Benjamin, vi kjøpte take away og la oss i hver vår sofa. Maken til latskap skal man lete lenge etter. Men i og med at han skal tilbake til London i morgen og ta fatt på eksamensperioden, måtte jeg jo late meg med han - for jeg er en god venn. Ja.... I morgen skal jeg jogge.

Nå venter Bella og jeg på at mamma og pappa skal rulle inn i gården, brune og fine etter ferie i Spania. Vaskehjelpen har vært her i dag, så jeg skal smile pent og skryte på meg det rene gulvet. Og så skal jeg sove. Herregud, SØVN <3

ti over syv

Ti over syv var jeg ute av døren i dag. HERREGUD, DET ER GALSKAP. Nå sitter jeg på mitt fine kontor og kjenner på angsten. Angsten over å ha hatt fri alt for lenge. Så mange ubesvarte mailer og SMS, fack.

Men hva kan man gjøre. Er jo bare å brette opp ermene og sette i gang. Dette blir en bra uke! Har mye å ta tak i på jobb, skal "fikse" på kroppen min (hehe) og henge med jentene til helgen.

Later alligator, makin' money.

vent litt a, jesus

Ny dag, ny hytte. Maria og jeg er på hyttetur med gutta i bur. Hvilket i praksis betyr at vi tvinger dem til å spille Alias og se på Linn Skåber- DVD. Har gitt opp begge deler, gutter er gutter.  I skrivende øyeblikk står de i hagen og skyter på ølbokser med luftpistol....... Jaja.

Det er i hvert fall veldig deilig å være her, etter to ville dager på fjellet. Nå er vi ved vannet, og det er så stille her at jeg nesten sovner hele tiden. Rødvin, god mat og film. Jesus kunne gjerne ventet et par dager til med å stå opp fra de døde, så kunne denne påsken vart litt lengre.

sunn norsk ungdom

Da er jeg hjemme etter to avslappende dager på fjellet. Vi har gått lange turer i frisk fjelluft, laget mye god mat og spilt masse morsomme spill. Føler meg helt uthvilt nå, veldig deilig.

Ordliste:

Avslappende dager-  ville døgn

Lange turer i frisk fjelluft - rulle ukontrollert ned fjellveggen på vei til afterski

God mat - bananer og nøtter, i og med at hytta ikke hadde hørt om stekovn

Morsomme spill - gjort mye dumt

Uthvilt - utslitt

Fra spøk til alvor. Vi danset hele kvelden på Vikingland. På bord, benker og på hverandre. Dere har kanskje lest nyhetssaken om at alle på utestedet begynte å slåss med hverandre? Jeg var egentlig ganske sikker på at jeg forlot utestedet før hendelsen fant sted, men etter at jeg kom hjem og dro av meg strømpisen, har jeg mine tvil.

Men hva vet vel jeg. Det kan jo være et resultat av lange turer i frisk fjelluft også. Det eneste som er sikkert, er at knærne mine blir større og større for hver time som går, snart er jeg nok bare et eneste stort kne.

Da slåsskampen fant sted gjorde jeg faktisk noe mye fetere enn å slåss. Jeg kjørte brøytebil, for å sørge for at bakken var fin og glatt til dagen derpå. Ikke at jeg hadde planer om å stå på ski, men jeg bryr meg stort om andres komfort.

Det var gøy. Og dagen etter måtte jeg selvfølgelig ned i bakken og sole meg i glansen av det harde arbeide jeg utførte kvelden i forveien. Så ut som folk koste seg på den glatte, fine snøen. STOLT.

Jeg har gjort og sagt så mye teit de to siste dagene at jeg i skrivende øyeblikk ligger og vrir meg i senga. Rødmer og ler, herregud. Men hyttetur ga mersmak, så i morgen reiser vi på en ny tur. Denne gangen til en hytte ved vannet, langt borte fra vikinger og skismøring. Takk for meg.

after uggs

Har vært på after ski èn gang, jeg. Folk stod på benkene og helte øl over hverandre og sånt. Falt ikke helt i smak. Så i og med at Maria og jeg har gått tur på fjellet i dag, med Uggs på beina, har vi after Uggs. Rosèvin på hytta, mye bedre enn lunken øl på Vikingland.

hyttetryne

Hello. Nå er jeg på hyttetur. Hahaha, hyttetur. Jeg er så malplassert, men det funker fett foreløpig. Bortsett fra èn ting. Det er kun EN dobbeltseng på hytta. Så i natt måtte jeg ligge i enkeltseng. Den var så smal at jeg følte at magefettet hang og slang utenfor sengekanten. Tror ikke jeg har sovet i en så liten seng siden jeg var ett år gammel. En ting er sikkert... I kveld skal vi rullere på sengeordningen.

Ellers begynner formen å bli bra. Hjelper visst med litt fjellluft. Og menthol-nesespray! Herregud, det er redningen. Løp og kjøp. Svir litt i hjernen, men absolutt verdt det.

Her er hyttetrynet mitt. Ufresht.

verdens ende

Alle bare; ææææ, nå stenger polet og det åpner ALDRI igjen! Så Maria og jeg duret avgårde til vinmonopolet og kjøpte 150 flasker vin. Og så bare; hva skal vi egentlig med dem? Skal vi drikke alkohol i påsken i det hele tatt? Makan til pol-press.

Og utenom det, så startet jeg dagen på legevakta. Siden jeg ikke har fastlege her i Tønsberg, må jeg ty til dem når det er noe galt med meg. Men ett kvarter på venterommet, og frykten for å bli smittet av alle de andre pasientene tok overhånd. Så vi ga opp. Jeg har heldigvis fått tak i medisiner likevel, og etter en håndfull med penicillin, føler jeg meg faktisk kvikkere allerede.

Som sagt, så skulle jeg i dag overse det faktum at jeg er syk. Så Maria og jeg tok en roadtrip ut til Tjøme og Verdens Ende, et utrolig vakkert sted. Der var vi invitert på middag hos Benjamin, min ex, som alle dere blogglesere er så glad i. Han studerer for tiden i London, så det er koselig å sees litt når vi begge er hjemme. Utrolig koselig å se igjen den gamle svigerfamilien, de er så fine mennesker!

Maten ble også veldig bra. Gutta svingte seg på kjøkkenet som jeg svinger meg på dansegulvet en lørdagskveld - det ser ikke helt trygt ut, men resultatet blir bra. Eller noe i den duren.

Grillmester Bob, kan det spises...?

Maria bestie stråler i solnedgangen <3

Benjamin og Daniel utfører kvinnearbeid.

Verdens Ende <3

Maria og jeg har bestemt oss for å dra på hyttetur i morgen tidlig (ja.....), så selv om klokken har passert midnatt, står vaskemaskinen og durer for fullt. Jeg eier jo så vidt et par votter, så denne pakkerunden blir interessant. Wish me luck...

revner av kjedsomhet

Ta det rolig. Slappe av. Ligge ned. Det er uutholdelig, jeg holder på å bli gal! Kjennes ut som om jeg har energi til å løpe 40 mil uten stans, men med en gang jeg reiser meg opp, kjenner jeg at det snurrer.

Så, nei. Jeg har dessverre ingen spennende eventyr å fortelle dere om i dag heller. Men jeg NEKTER å være syk, så om jeg ikke er frisk når jeg våkner i morgen heller, skal jeg rett og slett fortrenge at jeg er syk.

Mitt triste nattbord. Det er vel ganske synlig at jeg er desperat etter å bli frisk. Jeg revner av kjedsomhet. Så her er mine topp 5 tips til dere som har vært like uheldige som meg med påskehelsa:

* I stedet for å kjøpe vanlig Kleenex, kjøp Kleenex Balsam Fresh. De lukter mentol og løsner opp litt ekstra. Med mindre dere vil se ut som Rudolf, er det vel ingen av dere som er så dumme at dere pusser nesa med dopapir.

* Lag ingefær-og-sitron-te. Kutt opp ingefør og sitronskiver, kok opp vann og sleng oppi alt sammen. La det koke en liten stund, og DRIKK det. Det smaker ikke helt forjævlig, men det er ikke supergodt heller. Men det skal visst funke mot forkjølelse.

* Vær flink til å smøre både lepper og nese, er fort gjort å bli et vandrende sandpapir når man er syk. Jeg anbefaler Rosebud og/eller  Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden.

* Pass på å ikke fryse! Gå med skjerf, tøfler, kosedress, og pass på å ha dyna godt trukket opp til haka når du skal sove.

* Finn en serie å se på på denne nettsiden. Gratis streaming, og de har det meste av serier og filmer.

ingefær og sitron

SYKT irriterende å bli syk. Men kanskje like greit å ta støyten nå, nå som ferien er like rundt hjørnet. Selv om det også er kjipt. Jeg hadde jo håpet å få litt ut av ferien, men akkurat spøker det for alt som heter fester, hytteturer og utflukter.

Verdens snilleste Mariabestis har nettopp vært på sykebesøk, hun hadde vært på butikken og handlet ingefær og sitron. Og så laget hun te til oss, som visstnok skal gjøre meg frisk som en fisk over natten. Maria er kanskje ingen mann, men hun tar i hvert fall vare på meg. Nesten bra nok <3

Det er absolutt ikke synd på meg. Sånn går det når man tror at det er sommer i mars! Nå skal jeg pakke meg inn i dyna igjen, og tvinge til meg litt søvn. Krysser fingrene for å våkne opp med et lett hode i morgen. God natt, alle søte.

fresht

Hei! Da er jeg tilbake som "barnevakt" i Tønsberg, etter to flotte og solrike dager i Oslo. I går hadde vi planlagt noe så herlig som "dagsfylla", og startet med vin på Bølgen og Moi allerede i to-tiden på dagen. Når man bedriver dagsfylla er det jo egentlig en god idè å ta tidlig kveld, men jeg var faktisk ikke i seng før 5-tiden på natten. Så hvis du allerede har gjettet at jeg er sliten i dag; du har helt rett.

De flotte mannfolka vi har tilbragt helgen med, har rett og slett fått en liten sensur, ikke alle som vil være bloggkjendizer!

Jeg visste jeg skulle dratt hjem og lagt meg da sola gikk ned, men nei. Jeg lot meg rett og slett overtale, og turen gikk til Raspoutin på Frogner. Der hadde vi det veldig gøy, og jeg er sikker på at jeg tok på taket på et tidspunkt. Men selv ikke på et sted med 27 års aldersgrense, slipper man unna partypoopers. Jeg fikk rett og slett en drink helt over meg på et tidspunkt. Hvis folk har noe i mot meg av forskjellige årsaker, må de mer enn gjerne komme bort og fortelle meg det. Men å helle drinker over folk? Ikke så fett.

I dag har jeg hatt kleinedag med to av mine beste venninner. Selma og Maria er så fantastiske! Kjeder meg ikke selv om vi kjeder oss, hvis dere skjønner. Og så har vi laget taco, og man får det jo ikke stort bedre enn det på en sliten søndag. Skål for taco! Og skål for å slutte å dra på byen snart.

<3