PERMANENT MAKEUP DEL 2

Husker dere at jeg var hos Sol og tatoverte brynene mine i februar? På lørdag dro jeg tilbake for å fylle på. Når man tar permanent makeup på brynene, skal man fylle på 3 ganger for et resultat som holder lenge.

Fineste Sol! For dere som er skeptiske til permanent makeup, kan jeg bare fortelle dere at det er Sol folk går til når de har fått et mislykket resultat et annet sted.

Permanent makeup på brynene varer i 5-6 år. På mine bryn har Sol brukt fargene pebble og camo 100, altså en blanding av de to lyseste fargene. Jeg er kjemperedd for å få for mørke bryn, ettersom jeg har blondt hår. Jeg er så innmari fornøyd med fargen, og det var gøy å høre at mange har spurt om å få samme som meg etter at jeg var der sist :-)

Sist jeg var hos Sol, svarte jeg på spørsmål fra dere i et blogginnlegg. Det kan dere lese her. Nettsiden til Sol kan dere besøke HER, og Facebook-siden HER.

Disse to bildene er tatt to timer etter at jeg var hos Sol. Som dere sikkert ser, ser det helt naturlig ut, og det beste er jo at man kan gå rett på fest etter behandling. Det gjør ikke vondt, og man blir ikke rød og hoven.

Skal vise dere noen nærbilder etterhvert! Og så har jeg fått med meg noe kjempespennende sminke som jeg skal teste ut, så Sol får dere se mer til her på bloggen!

//Sponset behandling

CLEAN MONDAY

Denne mandagen brukes til å rense kropp, sjel og husrom for helgens festligheter. Sengetøyet som lukter svakt av selvbruning og skoene som tydligvis har vært i gjørmebad - alt må bare skrubbes! Meg selv inkludert.

Jeg får så kjeft av dere hver gang jeg gjør noe så jentene som å påpeke at "her har jeg ikke sminke på meg assa". Vi vet jo alle at jeg aldri er helt sminkeløs. Jeg er stor fan av litt drahjelp, og har både vippeextensions og permanent makeup på brynene. Hello, det er et kvarter spart hver morgen!

Ikke glem å booke time hos Neglhuset ASAP hvis dere skal rekke å freshe opp vipper, negler og tær før sommeren. De er fullbooket som bare det. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke. //reklame

COME AND GET IT

Jeg er blitt helt sykt hekta på Selena Gomez sin sang "come and get it", haha. Jeg har en dårlig vane med å skulle bestemme over musikken på fest, så det ble spilt Selena Gomez både på vors og på nach. Kommer aldri til å få nok! Det er forresten de 15 første sekundene som er grunnen til at jeg liker sangen.

Var i bursdagen til Cicilie i går, og det var superkoselig. Da vi valset nedover Bogstadveien for å finne et utested, fikk jeg sommerfølelse for fullt. Gleder meg til sommer og mange sene kvelder med jentene og drinker.

SMAKE EN LITEN SLURK?

Vet dere hva jeg syns er skikkelig ukomfortabelt? Når noen spør om å få en slurk. Eller om å få smake litt. Ikke engang mamma får lov til å drikke av glasset mitt. Pappa er ikke noe problem, for han er enig med meg. Problemet er når venner og bekjente vil smake. Jeg sier som oftest rett ut hva jeg mener, men ikke i slike tilfeller. Jeg vil ikke gjøre folk forlegne, ei heller at de skal tro at jeg syns de er ekle. For det syns jeg jo (som oftest) ikke. Problemet er bare at jeg ser for meg hva de har spist, hvem de har klina med, hvem de eventuelt har sugd - og så ser jeg at alt dette havner i min flaske. Det er derfor jeg alltid sier; du kan bare ta resten. 

Ha første avsnitt i bakhodet når dere leser resten av innlegget. 

Det vaaaar en gang... I dag skulle jeg ha min første treningsøkt etter ulykken med halebeinet. En Corebar-time med spark, hopp og bøy var kanskje det dummeste jeg kunne meldt meg på, og jeg ble stående og prøve å skjule at jeg ikke fullførte alle øvelsene. Jeg ble selvfølgelig oppdaget av treneren - den type oppmerksomhet kunne jeg vært foruten. Det er stygt å peke.

Men selv om jeg ikke utførte alle øvelser hundre prosent, ble jeg jævlig svett og sliten. Skikkelig tørst. Sånn tørst at når du først har tatt èn slurk, forestiller du deg at du aldri kommer til å slutte å drikke.

Timen ble omsider ferdig, og jeg nærmest sprintet bort til vannflaska. Grep den grådig med to hender, og gapte over den som et sultent dyr. Jeg sugde og svelget, sugde og svelget, og var så ut-av-denne-verden fornøyd med at kaldt vann inntok kroppen min. Flaska ble tom, og jeg satte meg ned på benken i hallen for å hvile meg litt.

Dere vet sånn flaske med sportscap-kork? Den man må dra opp for å få tilgang til vann? Noen ganger blir jeg sittende og sutte på den, uten at jeg har noen forklaring på hvorfor. Men det skjer gjerne i tilfeller hvor jeg har trent, og bare sitter og ser ut i tomme luften fordi jeg er så sliten. Så der satt jeg og suttet på flaska, og vet dere hva jeg plutselig fikk øye på? MIN flaske. Den stod på benken ved siden av meg. Hvem som eide flasken jeg satt og suttet på aner jeg ikke, men noen hadde revet av etiketten for å understreke at de eide den. Ikke jeg. Jeg eide ikke denne flasken.

Først ble jeg innmari flau. Jeg slang fra meg flasken og så meg rundt i hallen mens jeg rødmet noe enormt. Herregud, stakkars menneske, som sikkert måtte krabbe ut fra timen uten å ha fått i seg en dråpe vann. Og så hadde jeg sittet der og sugd som et grådig spedbarn.

Da jeg var ferdig med å være flau, ble jeg forskrekket. Hvem i helvete eier denne flasken? Mann, dame? Makrell i tomat til lunsj? Mikroskopiske makrellbiter som svømmer rundt i flaska? Gule tenner med belegg? Herpes? Aids? ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

I morgen skal jeg kjøpe verdens mest spesielle drikkeflaske. Den skal jeg pynte med ballonger og tusj, sånn at jeg aldri - aldri drikker av noens flaske igjen. Hvis personen som eide flasken kommer over dette innlegget, vennligst legg igjen en kommentar med eventuelle smitsomme sykdommer.

Og kjære venner; nå er det vel slutt på både slurk og  litt smaking tenker jeg....

INSTABURSDAG

I går var jeg på kakefest hos Jojo, som fyller år denne uken. Fy F-ordet i H-ordet. Jeg hater kaker. Virkelig. Jojo hadde stelt i stand verdens fineste kakebord, med noe for alle og envher.

Det var  koselig selskap, deilig med en alkoholfri bursdag til en forandring. Men på den andre siden... Fyllesyke er ingenting i forhold til det jeg følte da jeg gikk hjemover i går. Både samboeren og jeg gikk framoverbøyde og vurderte hvorvidt vi skulle kaste opp eller ikke. For en kvalme! Kroppen min verken liker eller tåler kaker, jeg blir så svimmel og kvalm. Men det gjør seg på Instagram, da!

BEDRE FORBRENNING + MINDRE SØTSUG

Forrige uke var jeg og flere bloggere på Chili Forte-event på Colosseum, dere kan se alle bildene på Facebook-siden deres her

Chili Forte er et kosttilskudd som inneholder chili, grønn te og krom. Altså kun naturlige ingredienser. I følge Chili Fortes nettsider, viser forskning at chili øker forbrenningen og bedrer blodsirkulasjonen. Men å spise en chili hver dag kunne jo blitt noe smertefullt, så da foretrekker jeg heller et par tabletter med kosttilskudd.

Jeg tar 1 kapsel med Chili Forte når jeg spiser lunsj, og èn når jeg spiser middag. Det er viktig å ta dem sammen med et måltid. Min erfaring er at hvis jeg tar dem uten å ha spist noe særlig, får jeg en slags brennende følelse i halsen. Kanskje ikke så rart, med tanke på at de inneholder chili!

Når jeg har skrevet om Chili Forte tidligere, er mange opptatt av å vite hvordan jeg syns det fungerer. Det er vanskelig å svare på, ettersom jeg ikke har noe konkret å vise til. Jeg bruker det jo ikke for å slanke meg, og vil heller ikke anbefale andre å gjøre det. Chili Forte skal brukes sammen med trening og et sunt kosthold, da vil forbrenningen forbedres. Men som nevnt tidligere, så føler jeg at det demper søtsuget mitt. Jeg har bare hatt èn dag hvor jeg fikk skikkelig lyst på søtsaker, og da hadde jeg en utrolig grå dag.

Hvis dere vil prøve Chili Forte, kan dere besøke hjemmesiden deres her

Reklame for Chili Forte

LETS GO SHOPPING

Bella og jeg har hatt en laaang, lat morgen. Passer oss fint. Men nå skal jeg ut og handle, for jeg skal nemlig i to bursdager denne uken. Den første i dag allerede.

Jeg hater å kjøpe bursdagsgaver. Jeg liker å gi gaver, men jeg er så redd for å kjøpe feil, og for at bursdagsbarnet ikke skal like det jeg har kjøpt. Hater å sette andre i en klein situasjon, og vi vet jo alle hvor klein man føler seg når man får noe man ikke liker, og så klistrer man på seg et smil og skryter hemningsløst av gaven man har fått.

JAJA. Gavekort på Mc Donalds er jo alltid en vinner! Neida.

DET HETER JO SPEILREFLEKS

Hater når folk som tar bilder av seg selv i speilet. Tar bilder av meg selv i speilet.

Det er den tiden på året hvor de feier gatene. Altså, jeg tror ikke dere aner hvor fantastisk jeg føler det når de feier gatene. De feier bort fjoråret som har ligget gjemt under snøen, i form av kvitteringer, dyreekskrementer, brukte kondomer og annen søppel. Det er så rent og pent, det er akkurat som om gatene roper; sånn, alle blader og blomster! Nå kan dere komme fram! Vi er klare for dere. Vinteren, den store stygge ulven har dratt sin vei. Det er trygt. 

Det har vært en perfekt dag å gjøre ærender på, så jeg har løpt rundt i Oslos gater og gjort unna to do-listen min på en fei. Eller, det gikk ikke spesielt fort. Jeg har fortsatt et skadet halebein, så nå er jeg blitt en av de jeg irriterer meg over. De som går sakte i matbutikken. De som går sakte over gangfeltet, som om de skal til å slå seg ned der for en kaffetår. De som stopper opp på fortauet uten en grunn, sånn at jeg som går bak må ta stilling til om jeg skal tasse bak med museskritt, eller sette opp farten og skumpe forbi. 

Men sånn bortsett fra det, fantastisk dag. Nå skal jeg ut og slikke rene fortauskanter.

BALLOON FACE

Tilbake i Oslo! Måtte stå opp grytidlig for å sitte på med pappa inn til byen, så jeg er trøtt som et dovendyr. Jeg er så uheldig med det at man ser veldig godt at jeg er trøtt. Hoven i ansiktet - og til og med håret blir ustyrlig når jeg har fått lite søvn. Eller kanskje det er noe jeg innbiller meg. God unnskyldning for å ha en bad hairday!

I dag skal jeg på visning av en leilighet, og så skal jeg storhandle. Kjøleskapet er ikke særlig mye å skryte av nå, med mindre jeg vil leve på makrell i tomat-diett.

BIKINISPESIAL 2013

Hvert ENESTE år - jeg kødder ikke, hvert eneste år er jeg sist ute i hele Norge med å kjøpe bikinier. Så står jeg der da, med en slapp bikinirumpe i falmen rosa-farge og forbanner min egen latskap.

Men i år er det andre boller i ovnen! Eller hva man nå sier... Jeg begynte nemlig å hamstre bikinier for over en måned siden, så når sommeren kommer, har jeg en hel skuff. Det er kanskje litt å overdrive, men. Klok av skade.

Har samlet mine favoritter til dere, så kan dere gjøre som meg og være tidlig ute med årets strand-outfit. Og bare så dere vet det, så er det dette som gjelder i år:

- Sterke farger

- Mønster (gjerne blomster)

- zigzag/Missoni-inspirert!!

- Og hvit bikini er alltid en vinner, ettersom det er så fint til brun hud

1. Dette er den dyreste av bikiniene jeg har valgt ut, og den er fra merket Panos Emporio. Har ingen erfaring med størrelsene derifra, dessverre. Kan kjøpes her. 2. Min absolutte favoritt! Zigzag-mønstret bikini fra Marie Meili, noe stor i størrelsen. Overdelen kan kjøpes her og underdelen finner dere her - til en veldig billig pris.

3. Enda en zigzag-mønstret bikini, denne er fra Wonderland. Min erfaring er at Wonderland sine bikinier er helt normale i størrelsen. Bandeu-toppen kan kjøpes her, og her finner dere bikinitrusa. 4. Jeg elsker hvite bikinier, men sparer dem gjerne til huden har fått litt farge. Denne har ganske store kopper samt solid knyting, noe som gjør at den passer for de med litt større pupper også. Toppen finnes her og trusa her.

5. Det jeg liker så godt med mønster og sterke farger på bikinier, er at de kanskje tar fokuset litt bort fra andre ting på kroppen... Denne gjør definitivt jobben. Toppen kan kjøpes her, og underdelen her. 6. Denne bikinien ser ut til å nettopp ha blitt utsolgt, men Wonderland har mange rosa bikinier som er kjempesøte. Denne f.eks!

7. Den oransje fra Wonderland er også en av mine favoritter. For en farge! Hele settet kan kjøpes her. 8. Haha, dere får ha meg unnskyldt dette zigzag-opphenget mitt! Denne bikinien er nesten utsolgt, men den finnes her. (adlinks)

Håper det var til hjelp, eller i det minste en påminnelse om at det kan lønne seg å starte bikinishoppingen snart. Takk og lov for at sommeren snart er her ♥ 

HER SKULLE MUNCH VÆRT

Hvordan kunne jeg glemme å nevne Justin Bieber-konserten jeg var på, for snart en uke siden...?

Det ble litt merkelig for meg å stå og hyle etter en liten gutt i bar pubertetsoverkropp, og med liten gutt mener jeg; like gammel som lillebroren min.

Så det ble ikke så mye hyling og skriking på meg. Derimot var det ganske mange andre som skrek, og alt jeg klarte å tenke var at her skulle Munch vært. Mengder med inspirasjon til et eventuelt nytt Skrik-kunstverk. 

Jojo (som er stor Bieber-fan og derfor inviterte meg med på konserten) og jeg stod helt foran ved scenen. Foran alle som hadde stått i kø siden fem om morgenen. Jeg syns det var det aller beste, sånn i tillegg til at vi ble bestevenner med Bieber-crewet 

1. Jojo og jeg på første rad. 2. Diamond Circle-armbåndet som Jojo aldri skal ta av seg. Joda, hun skal det... 3. Selveste Scooter. Han driver ikke med tysk techno, han er manageren til Justin Bieber. 4. En som heter Justin.

Da konserten var over, var plutselig jeg den kuleste i salen. Alle bare; vi er Ida Wuliebers!!! Og så skrev jeg autografer, men det forteller dere ikke til noen...

BARNDOMSHJEMMET

Har helt glemt å fortelle dere at jeg er i Tønsberg! Jeg har vært hjemme hos mamma og pappa helt siden fredag kveld, trengte virkelig en hjemme-helg. Mamma og pappa er verdens beste, de passer på meg og varter meg opp.

Mye av tiden har gått med til å sortere gamle bilder og papirer, og tro meg; det hadde jeg haugevis av her hjemme. Mamma og pappa har nemlig bestemt seg for å flytte, så da er det på tide å kvitte seg med både det ene og det andre. Dere kan tro jeg fikk sjokk da jeg fikk vite at de skal selge barndomshjemmet mitt.... Trodde ikke at jeg følte noe spesielt for dette huset egentlig, men der tok jeg visst feil. Har jo bodd her nesten hele livet, så det er kanskje ikke så rart.

1. My hot mama! Mamma ser bare bedre ut jo eldre hun blir, det er en stor lettelse for meg. På lørdag var det strålende sol i Tønsbeg, så dra dro mamma, pappa og jeg til brygga og spiste softis. 2. Jeg får lov til å beholde èn kasse med bilder, papirer og krimskrams fra gamle dager, dette kule tilbehøret måtte jeg selvfølgelig spare på. Lenge leve Dimmu Borgir! 3. Pappa er en mesterkokk, jeg kødder ikke. Lørdag kveld serverte han tapas, og i kveld har han laget vårruller fra bunnen av. Hvis jeg blir styrtrik en dag, skal jeg ansette pappa som fulltidskokk. 4. Nattmat på senga, haha! Marie-sandwich er lett å lage; to kjeks med litt smør imellom. Og jeg som ikke liker smør engang! Dette tar meg tilbake til årene på barneskolen, da jeg snek meg hjem litt tidligere for å se på "I gode og onde dager". Vi hadde aldri noen godteriskuff, så jeg måtte kose meg med tørre kjeks!

FAVORITTSKO PÅ SALG

For et par måneder siden viste jeg dere mine nye favorittsko, som jeg både bruker til hverdags og hvis jeg drar på fest i jeans. Rett og slett fordi de er så komfortable å gå i. Nå har jeg funnet noen som ligner ganske mye, bare litt høyere. Så da kunne jeg jo ikke dy meg... Haha.

Mens de jeg allerede har kostet 1400 kroner, er disse på salg til 199,-!! Ja takk. Dere finner dem her ♥  (adlink)

COLORFUL MINDFUCK

OI ,DA. Jeg tok rimelig feil av filmen Spring Breakers. Jeg var innstilt på en fjasete jentefilm og noe lett underholdning, men fikk servert et mindfuck av et kunstverk, både av bilde og musikk. Jeg syns faktisk filmen var bra, oppbyggingen underveis var sær, men sær på en bra måte. Verdt å se, syns nå jeg.

Jeg bare elsker sengen min, deilig å være på plass i himmelen nå. Dyna og putene mine er som skyer, så nå skal jeg seile inn i drømmeland med dem. I morgen venter både visning og Justin Bieber, så det blir en bra dag.

SPRINGBREAKERS

Tar en sånn halvveis velfortjent pause fra all denne "framtidsplanleggingen" og drar på kino med noen venninner. Vi skal se Springbreakers, tror en skikkelig dårlig jentefilm er midt i blinken akkurat nå. For jeg har hørt at den er dårlig... Er den dårlig?

TUESDAY BLISS

1. Prom curls! Jeg går selvfølgelig ikke ut døra slik, krøllene gres nøye ut. 2. Stativet med mine kjæreste og nyeste eiendeler. 3. Pepsi Max med hjerteisbiter. 4. Den daglige kyllingsalaten.  

Livet mitt står litt på pause om dagen. Eller, man kan vel si at jeg er i en planleggingsfase. Jeg har tenkt til å begynne på skole til høsten, så det er litt kaos i hodet mitt. Det er fire år siden jeg gikk på videregående. Jeg hatet det, og var sikker på at jeg aldri skulle sette mine ben på en skole igjen. Dessuten må vi flytte ut fra leiligheten vi bor i snart, for utleier skal bruke den selv. Så samtidig som jeg tenker på skole, må jeg tenke på et nytt sted å bo. Leieprisene i Oslo er bare helt syke om dagen. Vet du hva du kan få for 10.000- 11.000 kroner i måneden? En ett-roms med bad og kjøkken fra 80-tallet. Nei takk til å sove på en hylle over kjøkkenet... Krysser fingrene for at jeg finner noe snart, hater å føle meg så hjemløs.

MIN DAG SOM BELIEBER

I går hang jeg med Kjetil hele dagen, og vi snakket egentlig ikke om stort annet enn Justin Bieber. Det gikk fra "herregud, det Justin Bieber-opplegget er bare alt for sykt" til "ååå, husker du den gangen vi digget Britney og Spice Girls, skulle ønske vi ikke var for gamle for å være Beliebers".

Så vi bestemte oss for å være Beliebers for en dag. Jeg skal ikke på konsert før i morgen, men vi bestemte oss uansett for at vi skulle møte Justin. Vi fulgte med på nettaviser, chat og forumer, og stod til og med utenfor Grand Hotel. Selv om vi hadde en viss ironisk distanse til det, tror jeg vi lot oss rive med etterhvert - vi ble i hvertfall ganske gira da det kjørte store, sorte biler forbi.

Livet som Belieber ga ikke mersmak. Det minnet meg faktisk svært mye om mitt forrige forhold; løping i regnet, venting i kulda, stalking utenfor hoteller og mange andre jenter. Nei, i dag tror jeg nok jeg er tilbake til å være et vanlig menneske som skal på Justin Bieber-konsert fordi venninnen min er Belieber.

Seriøst... Hvor blir det av alle Belieberne? 

Hallo, er jeg den eneste ekte Belieberen i hele Oslo eller?

Haha. Gøy å være litt barnslig noen ganger. Justin Bieber bor på et hotell som heter The Thief. Ligger på Tjuvholmen, om noen skulle få lyst til å stalke litt i dag eller i morgen.

HANGOVER

Du vet når du åpner ett øye, bare for å forsikre deg om at huset ikke har brent ned, og deretter åpner det andre, for å oppdage at du har byttet ut hodeputa til fordel for en halv grandiosa og et åpent snuslokk... Det kan jo ikke bli en bra dag.

I går var det fest hele dagen og fest hele natten, og det var ikke bare hodepine jeg våknet med i dag. Jeg våknet med et halebein som  må ha blitt påkjørt av en trailer i natt, for å sitte og gå er mer enn smertefullt. Hurra, tenkte jeg i et forsøk på å være positiv. Jeg har jo en samboer som kan styre og stelle for meg. Men så viste det seg at samboeren min har forstuet beinet.

Så i dag har vi ligget i sofaen og jamret oss som to små barn. Snakk om å være ubrukelige.

Alle burde egentlig se Hangover-filmene dagen derpå, som en påminnelse om at alt kunne vært mye verre. Rart det der, at man alltid har verdens verste følelse i kroppen. Er det egentlig verdt det?

STÅLRUMPE OG BLOPPIS

Dere er så gode og snille! ♥ Tusen takk for haugevis med matinspo i kommentarfeltet på forrige innlegg. Når neste uke starter, skal jeg sette meg ned og gå gjennom alle linker, og så skal jeg prøve å gå i matbutikken med nytt sinn.

Til min store overraskelse ble det fredagstaco til middag i dag, og det var litt for kvalmende, men absolutt en fornøyelse. Har ikke spist taco på 100 år. Og dessuten var samboeren og jeg på verdens verste (tyngste) gruppetime i dag....

Du vet når du ender opp med å ligge flat som en pannekake på gulvet og le, og så kommer treneren bort for å pushe deg, men du bare klarer ikke mer. Haha, så utrolig ubrukelig. Jeg er allerede støl som et helvete, så tipper rumpa mi er hard som stål allerede i morgen. Hurra.

Og ellers har samboeren og jeg oppdatert Bloppis, så bruktsjappa vår er full av nyheter. Vi er sånne dumme brød som føler at enkelte ting bare kan brukes èn gang, så plagg som en gang var favoritter, skal nå ut av klesskapet. Se bloppisen vår på bloppis.no/shops/idaogmaria/

Nå skal Hulken med stålrumpa legge seg. Krysser fingre og tær for at vi våkner opp til sol i morgen, planen er nemlig å dra ut med det samme vi våkner. "Ut" som i vin, musikk og gøy. Ikke spør, det er bare blitt en tradisjon når sommeren lurer rundt hjørnet.

SØKER MATINSPO

Hils på min nye favorittmiddag. Som sagt, så er jeg fryktelig lei av mat. Jeg er lei av å lage mat, lei av å spise mat, lei av mat som smaker, lei av mat som lukter og lei av halvfabrikat drittmat som gjør meg slapp og kvalm. Denne middagen verken lukter, smaker, koster eller krever energi, man kjøper bare grillet kylling i ferskvaredisken og kutter salat og agurk. Mmmm, verdens enkleste kyllingsalat! Må jo passe på at det ikke blir så innmari sunt, så i dag toppet jeg salaten med pasta fra salatbaren på Meny. Krevde ikke så mye arbeid det heller.

Har noen tips til inspirerende matblogger? 

Jeg var på en gruppetime i dag, som stort sett dreide seg om å løfte vekter. Fyttisatan. Armene mine er helt spaghetti, her må det trenes mer styrke...

HEI FRA BELLA

Okey, så jeg tenkte at dere kanskje ville si hei til Bella, siden det er så lenge siden sist. Bella har storkost seg på kattehotell og hos besteforeldrene mine mens jeg har vært ute og reist.

Men Bella var ikke så jævlig interessert i å si hei til dere. Makan til uoppdratt rampekatt skal man nok lete lenge etter. Jeg tok seriøst 79 bilder av henne, og hun rekker tunge på alle. Vet ikke hva jeg har gjort galt. Kanskje hun bare ikke vil blogges.

HAHA. Jeg elsker den katten. Selv om hun ikke er like flink til å posere som de andre bloggernes kjæledyr. Og at hun er uoppdragen er faktisk ikke helt sant. Noen ganger, hvis jeg ikke får sove om natta, kan jeg bare hviske "Bella", og så hører jeg et dunk i andre enden av leiligheten, og det betyr at Bella kommer løpende for å sove i armkroken min. 

I LOVE HAIRTALK

Vel, som dere kanskje har fått med dere, har jeg gått uten extensions en stund. Så i dag har jeg vært hos Merethe på Ruhs og satt på nytt hår fra Hairtalk.

Jeg har ikke satt i særlig mye denne gangen, og jeg har beholdt min egen lengde på håret. Problemet med mitt hår er at jeg har lengden jeg ønsker bak, men det er kortere foran etter mange år med glattetang, hårstrikk og fikling med håret. Så jeg ønsket rett og slett å få samme lengde i hele håret, og det har jeg fått nå.

Det er så fyldig, deilig og fint - det er ikke så mye Hairtalk som skal til for at man føler seg en million ganger bedre. Og så har vi frisket opp fargen!

Får mange spørsmål om hvilke farger Merethe bruker i mitt hår, så nå har jeg notert info til dere:

Først legger vi foliestriper med bleking. Mange hvis jeg ønsker å være veldig lys, færre hvis jeg ikke vil være fullt så blond. Denne gangen har vi kjørt ekstra på med blekingen siden det er sommer, og jeg følte meg litt for "mørk". 

Deretter pensler vi det som ikke er i folie med farge  9.1, som lager en fin dybde i håret, og står fint til de blekede stripene. Viktig å huske på at 9.1 vil se annerledes ut i et hår som ikke har samme hårfarge som meg i utgangspunktet. Jeg er en mørk "kommunegrå" naturlig. 

//Sponset behandling

SKJERPINGS

ÅÅÅÅH. Jeg vet jeg har vært en ræva blogger i det siste, men jeg må ærlig innrømme at det er fordi jeg har hatt det skikkelig kjipt med meg selv. Jeg prøver så godt jeg kan å være flink med bloggen uansett humør, men det skinner virkelig igjennom uansett. Men NÅ er alt helt bra igjen, alt som har ligget og gnagd i bakhodet mitt er ordnet opp i, og den følelsen er så deilig at jeg føler at sola skinner inni meg i stedet for på himmelen.

En ting jeg ikke er spesielt glad for, er at jeg fikk SJOKOLADEKICK i stad! Dør av meg selv. Jeg jogger i en halvtimes tid, og tror automatisk at jeg blir en sånn som kan spise hva jeg vil uten å legge på meg. Så jeg løp på butikken rett før stengetid, og kjøpte både Smash og Bounty.

Skal nok jogge i morgen og.

EN BRA START PÅ DAGEN

God morgen, alle solstråler!

I går startet jeg dagen med en joggetur. UTE! Endelig ute. Det var så deilig at jeg har tenkt å gjøre det samme i dag. Misforstå meg rett. Jeg hater fremdeles å trene, når jeg gjør det. Men etterpå kjenner jeg lykken bruse i kroppen, og dessuten er det så deilig å være ute i sola.

Jeg krysser fingrene så hardt jeg bare kan for at beinhinnebetennelsen holder seg unna denne gangen. Det kan jo fort bli skadelig å løpe på løpemølle og asfalt, så nå prøver jeg å holde meg unna det en stund.

Jeg bruker fortsatt kosttilskuddet fra Chili Forte, og det har dere jammen diskutert både opp og ned i kommentarfeltet. Noen av dere syns det funker som bare det, mens andre påstår at de heller bare kan spise chili for å få opp forbrenningen sin.

Ettersom jeg er litt usikker på hvordan jeg skal svare dere på spørsmål, f.eks om jeg går ned i vekt av å bruke Chili Forte, forhørte jeg meg rett og slett med dem.

Svar fra Chili Forte: vi gir ingen lovnader om at man går ned i vekt, og det er heller ikke poenget med produktet. Produktet brukes av mange forskjellige grunner. Vi har kunder som har en helt normal vekt, men som bruker produktet i forbindelse med trening og sunn livsstil for å dempe s?tsuget og bidra til forbrenningen. Når det er sagt så anbefaler vi uansett alle å være minst 30 min aktiv hver dag. Det er fort gjort å glemme aktivitet hvis man tror at et produkt skal gjøre hele jobben, og da mister jo også produktet litt av hensikten. Vi vil ikke at man skal bli inaktiv fordi man har funnet et godt produkt. Kroppen bør uansett brukes, det har den bare godt av!

Så konklusjonen er og forblir at Chili Forte er et kosttilskudd som hjelper til med å stanse søtsug og øke forbrenningen, IKKE et slankemiddel på noen som helst måte. 

Det viktigste er at man er aktiv og beveger seg :-) Og med det tror jeg det er på tide at jeg drasser meg ut døra og begynner på joggeturen!

TILBUD PÅ VIPPER

Hei alle søte! Hopper innom for å informere dere om at Neglhuset har en lærling som lager vippeextensions mye billigere akkurat nå. Det tar cirka 3 timer, og koster 600 kroner. Det koster vanligvis 1700,- så dette er et kupp!

Ring eller send en sms til 966 111 87 for å booke time, men vær rask 

//annonse 

SPORTY SØNDAG

Noen søndager er bare helt herk. Da jeg våknet i dag, trodde jeg aldri jeg skulle komme til å klare å stå opp. Men når alt kommer til alt, vet jeg jo at det bare er jeg som kan bestemme om jeg får en fin dag eller ei. Å ligge i senga og deppe når sola flommer inn vinduet, er virkelig ikke et alternaltiv.

Så da var det bare å hoppe i treningstightsen, gjemme deppetrynet bak caps og solbriller, og komme seg ut. Og vet dere hva, det ble en helt fantastisk dag. Jeg har hatt fine samtaler med venner, jeg har gått tur i Frognerparken, drukket kaffe på trappa ved monolitten, blitt trillet i handlevogn til Bogstadveien (...), gått tur til Bislett, lekt på lekeplass som en 5-åring, gått tur ned til sentrum, spist burger på Illegal for første gang (nam), tatt trikken rundt i byen, gått tur igjen, kjøpt smågodt, sett på film hos en venn.

... Til slutt følte jeg meg som en hjemløs (men veldig glad) person som bare streifet rundt fordi jeg ikke hadde lyst å dra hjem, haha. Oslo er virkelig en fantastisk by å bare lappe rundt i.

I morgen har jeg planlagt årets første utendørs joggetur! Så jeg håper sola skinner like fint i morgen. Og! Jeg har et nytt Oslo-tips til dere. Pretty Smooth er en liten smoothie-sjappe i Bogstadveien, de har SÅ GOD smoothie! Jeg pleier å kjøpe "Lillemor" uten banan, kunne levd på den.

WITH MY GIRLS

Vi hadde tidenes jentekveld på fredag. Hjemmelaget sushi, hyggelig selskap og hjemmelagde drinker! Vi fikk smake på Razzle Dazzle, Selmas voksensmoothie, Sure Sivert (det ble mitt kvalmende bidrag), Cosmopolitan, Sure Føtter og... Ja, sikkert noen flere. Det ble i hvert fall flere drinker på rappen enn noen har godt av, og etterpå dro vi på byen. Og nå har jeg vært fyllesyk og deprimert i to dager, men det var så absolutt verdt det.

Utover kvelden ble drinkene servert i kaffekrus, det sier vel litt om utviklingen...

FEST PÅ SMESTAD VEST

Endelig fredag! Jeg har handlet inn ingredienser i lange baner, og skal nå på jentefest hos Nadja - hun som jeg ble kjent med i LA. Vi skal feire at hun har flyttet til Norge, med hjemmelaget sushi og hjemmelagede drinker. Jeg gleder meg  mye! En hel kveld med fine jenter.

Smestad, here I come! Håper ikke vi må høre på "fest på Smestad vest"-sangen hele kvelden. Da går jeg hjem igjen....

HAKKE TENNER I SOLA

Jeg syns det er så latterlig hvordan folk sitter ute i t-skjorte og drikker øl mens de hakker tenner, bare for å bevise for seg selv at vår og sommer er på vei. Men så er jeg en av dem selv. En av de som tar plass på Aker Brygge, Tjuvholmen, Tønsberg-brygga, eller hvor enn det måtte være - for å feire at det er fint vær og fortsatt jævlig kaldt.

I dag har jeg vært på Aker Brygge og spist lunsj i "sommersola" sammen med Johanne. Alle de andre jentene har jo sitt eget bloggnavn, så Johanne sitt blir Jojo (uttales djåodjåo). Haha, hun er ikke helt "inn" i blogging, og syns det er veldig rart at vi skal drive og ta bilder av hverandre.

Fun fact: Jojo og jeg er begge fra Tønsberg og har gått på TEATER sammen i mange år. Det finnes ikke et troll, spøkelse og møbel vi ikke har spilt på scenen! HAHAHA.

SNIPP SNAPP SNUTE

Vet dere hva eller. Jeg følte meg skikkelig dritt i dag morges. Men da jeg gikk til bussen, møtte jeg en kjempesøt jente som leser bloggen min. Hun var så pratsom og hyggelig mot meg at jeg ble glad igjen. Snipp snapp snute, så var det eventyret ute.

Masse til de fine leserne mine.

CLEOPATRA OG NATASHA

This girl is ready for bed. Paradise Hotel og Jussi-krim slåss om å være underholdning på sengekanten, så vi får se hva det ender med.

I kveld har jeg hatt Idabestisen min på besøk. Hun hadde med seg hjemmelaget goodiebag til meg, med selvskrevet kort - gjett om det fikk meg i godt humør! I en verden fylt til randen med monster-jenter, er jeg så innmari glad og takknemlig for at jeg har kapret noen godhjertede venninner.

Vi har bare fjast rundt i hele kveld - og fått oss ny identitet, ikke minst. Husker dere at jeg hadde en søvnløs periode hvor jeg satt oppe på natten og handlet alt mulig rart på nettet? Vel, jeg har nå mottatt to parykker i posten. Bare vent, dere skal nok få hilse på Cleopatra og Natasha veldig snart!

OSLO

Jeg er endelig hjemme i Oslo igjen, etter en måned på farten. Kom i går kveld, og i dag har jeg hatt både armer og hodet fullt med å gjøre ærender.

Deilig at det er vår-vær i Oslo nå! Isen må bare smelte på et par fortau, og så kan alt det grønne begynne å spire. Den dagen man legger merke til grønnfarge på trær og i grøftekanter, er helt ærlig en av de lykkeligste dagene i løpet av hele året.

Og vips, så var smoothie-pausen min over, jeg får kaste meg ordentlig over bloggingen senere. Nå skal jeg handle inn til middag, og for å være helt ærlig kommer det til å bli et problem. Selv om jeg ikke har spist så veldig usunt i påsken, er jeg bare så utrolig mett. Har ikke lyst på noe av det jeg egentlig liker å spise, og da jeg gikk i matbutikken i går holdt jeg på å brekke meg. Så. Jævlig. Mye. Mat. Jaja, har handlet inn en ekstra smoothie sånn i tilfelle handleturen blir en fail.

GIRLS AND DRINKS

I dag har vi feiret bursdagen til verdens beste mormor, som fylte 66 år. Spill, mat, dessert, kaker, kaffe, godteri. Jeg er så mett at jeg nettopp trillet i seng nå. Og likevel, så prøvde mormor å trykke i meg enda mer kake rett før jeg skulle dra! Au... Men verdens beste mormor er hun uansett, gratulerer så mye med dagen 

Jeg kjenner at det skal bli deilig å komme seg hjem til Oslo i morgen. Pakke ut kofferten, og være hjemme, i hvertfall i noen uker. Har jo ikke vært ordentlig hjemme på en måned nå - men misforstå meg rett, jeg er ikke lei av å reise. Men noen ganger må man jo leve litt i kulissene også. Gå i møter, svare på mails, sosialisere seg med venner... Ikke at jeg ser på sistnevnte som arbeid, haha.

Førstkommende fredag er jeg bedt på jentekveld, hvor alle skal planlegge en drink. Verten står klar med Vodka, Gin, Rom, Champagne med mer, så gjestene skal ta med seg blandevann og blande drinker til hverandre. Sånt elsker jeg! Er så mye mer festlig enn "ta med deg en vin og kom på vors, jeg stiller med potetgull og Spotify". 

Jeg lurer bare så på hva slags drink jeg skal lage... Har funnet fram to drinkbøker, og det er så mange fargerike, fine drinker at øynene mine går helt i spinn.

Så nå lurer jeg på... Hva er deres FAVORITTDRINK? Noe enkelt jeg kan lage på fredag, men samtidig supergodt? Gjerne noe mer kreativt enn Gin Tonic, som er min fav, hihi.