SUMMER READY

//Sponset behandling

Noe av det første jeg gjorde da jeg luktet sommer, var å løpe til Neglhuset og fikse meg. Det er faktisk over et år siden jeg har fikset neglene mine, etter flere år med påsetting av negler var jeg rett og slett litt lei. Men herregud, så deilig det var å få fikset neglene igjen. Jeg er like flink til å ta på neglelakk selv som en elefant ville vært, tror jeg. Dessuten satte jeg ikke på falske negler, men jeg fikk shellac - en slags lakk som kan vare i opp til 4-6 uker.

På sommeren pleier jeg alltid å pynte litt på tærne også, jeg går som regel barbeint, i flipflops eller i åpne sko. Fikk shellac på tærne også, og det ser ut til å vare like lenge som lovet. Fikk det på et par uker før jeg dro til Gran Canaria, og nå etter at jeg kom hjem er det like fint. Neglhuset har mange fine farger, og det koster 700 kroner.

Katlin på Neglhuset er helt rå på negler. Det er nesten synd å komme dit og be om ensfargede, "kjedelige" negler når man vet hvor mye fantastisk hun kan gjøre. En ekte kunstner!

Neglhuset selger også et ganske sykt produkt som heter Babyfoot, har dere hørt om det? Det er en hjemmebehandling hvor man sitter med poser på bena i 2 timer, og den neste uken vil all gammel hud falle av. Egentlig ganske ekkelt, så vil i såfall anbefale å gjøre det litt før du planlegger en svømmetur med din kjære.

Dere finner mer info på nettsiden til Neglhuset her. De finnes også på Facebook her. For å booke time kan dere ringe eller sende sms til 458 33 166.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å dra tilbake til Neglhuset, må få fikset vippene mine snart! En tur til frisøren trenger jeg også, føler meg som en grå, ustelt mus her jeg sitter og leser til prøve. Tror jeg har slått rekord i å ikke bry meg om utseendet de siste ukene. Befriende, men det får være grenser...

SOMETHING IN THE WATER

Dagene går sakte med naturfagsboka i fanget. Men herregud, så mye annet jeg får gjort! Jeg har vasket terrassen min. Byttet støvsugerpose. Ommøblert stua. Og så har jeg selvfølgelig gjort alle de vanlige tingene: sett en hel sesong av Girls, støvsugd leiligheten et par ganger, vasket tøy og så videre. Og så prøver jeg å lese litt også, men jeg blir sittende og tenke på at jeg skal ha prøve i hele boka. Det er bare dårlig gjort.

I dag har jeg hatt lillebror på middag også. Jeg kjøpte inn nok pølser til en hel barnebursdag, i håp om at vi skulle kunne sitte ute i parken og grille. Men da jeg hadde slept pølseposen hjem, kom skyene og vinden og at det som hører med, så det ble pølseparty på terrassen min i stedet. Da var det jammen flaks at den var nyvasket, og at jeg ikke hadde brukt all tiden på å lese til prøve.

Jeg har blitt helt hekta på å ha noe i vannet mitt. Er sikker på at jeg drikker dobbelt så mye vann som vanlig (og jeg drikker egentlig ganske mye vann fra før) og det er jo kjempebra. Favorittene er foreløpig lime, agurk eller jordbær. Har noen tips til noe annet deilig man kan ha i vannet?

CHARTERSNAPS FRA EN RÆVA BLOGGER

Det gjorde ikke så veldig mye å komme hjem når det var så fint sommervær hjemme også. Jeg dro rett på jentekveld med reker og vin i går, og i dag har jeg vært i parken og på brygga og spist. Hørte rykter om at det blir kaldt når den nye uken starter, så da var det bare å utnytte det til det fulle.

Takk for at dere holder ut med meg, forresten. Jeg vet at jeg er en ræva blogger om dagen, jeg er bare så stresset. Dro på ferie og fikk ro i sjelen - som varte i nøyaktig ett døgn. Så ble jeg bare mer og mer stresset, og nå går jeg rundt og føler at et eller annet puster meg i nakken hele tiden. Klarer ikke helt å sette fingeren på det, men jeg har den samme følelsen som den gangen jeg var 18, og jeg ikke hadde åpnet regninger på tre-fire måneder. En følelse av at noe ligger i en skuff og venter på meg, selv om det ikke er tilfelle. Er vel bare at jeg ikke har fullstendig kontroll. For en kontrollfreak som meg kan 10 ubesvarte mail føre til stress, så jeg får bare ta meg selv i nakken og gjøre alt som skal gjøres for at stressfølelsen forsvinner.

Nå skal jeg legge meg og sove med et par episoder Girls. Har dere sett serien? Haha, føler at det er den usminkede versjonen av SATC på en måte. Sykt usjarmerende roller. Kjenner stikk av takknemlighet over mitt eget liv når jeg ser på. God natt!

MINE SUPERMAT-RUTINER

//Skrevet i samarbeid med BuyHelse.no

Mine elskede alger... I fjor, da jeg bodde med bestevenninnen min, var jeg hver morgen vitne til at hun drakk noe som så grønt og jævlig ut. Det var så uaktuelt for meg at jeg ikke lurte på hva det var en gang. Men så hadde jeg en periode hvor jeg var ekstremt slapp, lat og generelt ganske uvel. Da rådet den samme venninnen meg til å begynne å ta tilskudd av supermat.

Ettersom jeg var litt kritisk til supermat i utgangspunktet, har jeg lest en del om det. Har fått med meg at flere eksperter mener at supermat er bløff og lureri, og at produktene ikke er godt for spesielt mye. Men enten det funker eller ei, så følte jeg meg mye bedre etter at jeg begynte å tilføre supermat i kostholdet mitt. Jeg startet så smått med Spirulina i kapselform som jeg kjøpte på en helsekost i Sverige, og så har jeg egentlig bare fortsatt og også begynt å prøve ut flere ting.

Jeg føler at jeg har fått mer energi og styrket immunforsvar. Jeg har ikke vært syk en eneste gang etter at jeg begynte å spise supermat, og jeg skal love dere at jeg pleide å være mye syk før.Så, Placebo-effekt eller ei, for meg funker det som bare. Jeg tar kapsler hver dag, og lager smoothie med Purely Greens 4-5 ganger i uken. Her er supermaten jeg bruker:

Spirulina fra SuperNature: Spirulina er også kjent som naturens "alt i ett". Inneholder proteiner, vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og verdifulle fettsyrer. Algen inneholder også mye protein med en biotigjengelighet på inntil 90% som bidrar til å øke og vedlikeholde muskelmasse. Så spirulina skal også være bra å ta hvis man trener. Hittil har jeg tatt spirulina i kapsler, men nå skal jeg begynne å ta det i pulverform i stedet. Er like greit å slenge oppi en scoop av det også når jeg først lager smoothie. Kapslene kan være litt store og vanskelig å svelge. Spirulina kan kjøpes her.

Purely Greens fra SuperNature: dette er pulveret jeg bruker i smoothiene mine, og når jeg ikke har tid til det, blander jeg det bare i vann eller juice. Det smaker overhodet ikke så ille som det ser ut. Smaker kanskje litt... Gress? Purely Greens er et økologisk grønt supermatkompleks med klorofyll. Grønne blader fra spirer/gress og alger inneholder flere essensielle næringsstoffer enn vanlige grønnsaker, og er rikt på spormineraler og næringsstoffer som ellers blir borte ved oppvarming. En helt super måte å spise grønnsaker på. Les mer og kjøp her.

Goji-bær fra Supernature: ååå, goji-bær! Et av verdens sunneste bær, også kjent som den kinesiske vidunderfrukten. Goji har vært brukt i tradisjonell mongolsk, tibetansk og kinesisk medisin de siste tre tusen årene. Jeg liker å spise goji-bær sammen med 70% sjokolade som snacks, eller å ha en liten klype i smoothien min. Stavmikseren moser dem lett som bare det. Fordi bærene har en ganske intens og spesiell smak, varer en slik pose kjempelenge. Les mer og kjøp her.

BuyHelse har et ganske stort utvalg av supermat for de som er interessert, det finner dere her.

Har jeg noen lesere som har erfaring med supermat? Fortell gjerne i kommentarfeltet :-)

BEACH CLUB DAY

I dag våknet luksusdyret i meg, så jeg har tilbragt dagen på en beach club. Noen ganger passer det bare utmerket å slippe sand, og å kunne trykke på en ringeklokke når jeg har lyst på mat og drikke. Amadores har skikkelig god mat, saltvannsbasseng og gode senger - anbefales ♥

Nå begynner reisen hjem til Norge å nærme seg, og jeg har nesten lyst til å gråte. Har det så deilig her, og hjemme er det bare kjipe ting som venter. Kjipe ting aka skole og trening. Jeg trenger å få tilbake treningsmotivasjonen! Håper den kommer snikende...

I kveld skal vi ut og spise på en restaurant som har fantastisk biff og utsikt. Vi har bestilt bord slik at vi får med oss solnedgangen, gleder meg!

FUN IN THE SUN

Etter mang en år som blogger, har jeg snart gått tom for kleine statuser som i maks fem ord beskriver at jeg soler meg, spiser over snittet mye og god mat, drikker vin, spiller strandtennis, snorkler, spiller kort, knuser motstandere i bordtennis og skraper sand ut av rumpesprekken på slutten av dagen. Men det er altså det jeg gjør, så i dag ble det fun in the sun...

Nettet her er som alle andre syden-nett - ikke helt til å stole på. Så derfor blir det litt langt mellom strand-outfits og badedyr, dessverre. I dag har jeg vært på stranda og solt meg, og så har jeg spist lunsj med Merethe (frisøren min på Ruhs) og hennes mann. Veldig koselig! Det virker som om alle jeg kjenner er på Gran Canaria nå i påsken! I kveld skal jeg ut med en venninne og teste ut nattelivet som jeg har testet ut så mange ganger før, og som jeg har lovt meg selv at jeg aldri skal teste ut igjen. Men det blir sikkert veldig gøy helt til i morgen tidlig.

Nå er vel egentlig påsken over for alle som ikke har valgt å gjøre den lengre, håper alle har hatt en fin påske og at dere overlevde første dag tilbake på skole og jobb ♥

FERIEMODUS DELUXE

Ro i sjelen, sand mellom tærne, saltvann i håret, vinglass i hånden, spansk tapas på bordet, mennesker jeg er glad i rundt meg, ingen grunn til å se på klokka. Tror jeg har funnet ferieroen allerede, og det er deilig.

Vi kom fram sent i går kveld, så i dag var det tidlig opp for å nyte stranda i noen timer. Så spiste vi tapas på strandpromenaden før vi dro på en liten shoppingrunde. I kveld er vi bare hjemme og koser oss i leiligheten, det var egentlig ingen som orket å dra på seg trynet for å gå ut blant folk. Bare ferieferieferie. Her er noen snaps fra turen så langt ♥

Har aldri skjønt hvorfor folk hater på Norwegian! Som regel får jeg tre seter for meg selv, og det er en fantastisk måte å starte ferien på. Dessuten er det både internett og hvitvin tilstede. Hei hvor det går!

Gleder meg til å komme ordentlig i gang med boka som flere av dere sier er veldig bra :-)

Når du våkner på flyet og skal sjekke hvordan du ser ut. Tupac style!

Tar alltid 200 bilder ut av vinduet på fly, men får sjeldent brukt dem til noe...... Så, her!

Utsikt fra "hytta" vår i Playa Del Cura.

Papas arugada, gambas al ajillo, pimientos de padron, pizza diavola og brød med aioli. Vann i munnen!

Meloneras, fineste stedet på Gran Canaria.

Bildet lyver. Beina mine er egentlig like hvite som sandalene.

Solnedgang på Lopesan Boulevard. Hadde egentlig ikke trengt noe filter.

GO TO GATE

Formen er heldigvis mye bedre i dag :-) Akkurat nå sitter jeg på Torp - selvfølgelig i veldig god tid før flyet går. Har tre timer på å spise, handle og jobbe litt. Ingen tid er bedre enn god tid.

Gleder meg veldig til å komme fram til varmen nå. I Tønsberg blåser det så fælt i dag, at hvis jeg hadde hatt extensions, hadde de mest sannsynlig flydd sin vei.

Jeg går alltid meg selv på nervene når jeg har levert fra meg kofferten min på baggage drop. Da er jeg jo vant til å drasse tungt, så annethvert minutt er jeg helt sikker på at jeg har mistet et eller annet. Innfører herved ordet "mistedansen". Mistedansen starter med et stikk i brystet, følelsen av at noe viktig er blitt borte. Man stivner på flekken, gjerne med armene ut til siden. Så går det et par sekunder, før man desperat begynner å klappe seg på lommer og på steder hvor man ikke har lommer. Og så finner man som regel ut at passet ligger nederst i veska, at solbrillene er på hodet eller at man faktisk har mobilen i hånden.

Nok om det. Jeg får mistedanse videre, vi blogges fra Gran Canaria ♥

HATT OG BIKINI

Åh, fantastisk... I går kveld ble jeg skikkelig dårlig, og i natt har jeg ligget med bøtte ved siden av sengen og spydd som den gangen jeg rullet med russebuss for første og siste gang. I tillegg våknet jeg opp med rødt utslett i hele ansiktet i dag, og etter å ha lekt doktor på Google, kom jeg fram til at det er sånne prikker man kan få av å brekke seg få mye.

Nå er det heldigvis mange timer siden jeg har kastet opp, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke er dårlig på flyturen i morgen. Sykt digg hvis jeg skal sitte på et fly i 6 timer og være dårlig. Kanskje verre for sidemannen? Nei, nå må jeg bare krysse fingrene og tenke positivt. Jeg mistenker nemlig at jeg bare har spist meg syk, at jeg ikke er syk syk.

Det beste med å være slapp og dårlig er jo hvor fort ting går. Eller ikke.... Å fylle opp kofferten har seriøst tatt hele dagen. men nå begynner den å bli ganske full, og Bella er til og med levert på kattehotell.

Hatter, bikinier og strandkjoler er livet mitt de neste dagene, hipp hurra i himmelen ♥

SOVEROMMET MITT

Å vise fram leiligheten har gått tregt for seg. Har jeg i det hele tatt vist dere noe mer enn stuen? Jeg som lovet å vise dere alt så snart jeg var innflyttet! Dårlig av meg. I dag har jeg knipset noen bilder av soverommet mitt, så dere blant annet kan få se sengegavlen i action. Åh, den elskede sengegavlen ♥

Selv etter å ha blogget i en god del år, føles det rart å skulle vise fram soverommet sitt, haha. Men her er det i hvertfall, mitt elskede soverom. Gadd ikke å stryke sengetøyet for dere :-) 

Jeg har ikke linker til alt, men sminkebordet er fra IKEA (her), speilet er fra HAY (her //ADLINK), stol fra Eames (her), sengetøy fra Missoni (her), sengeteppe fra Lama, sminkeoppbevaring fra Cosmetic Organizer (her).

Husker dere jeg fortalte om snille Lene Bergstrøm som ga meg sengegavlen? Hun har sin egen blogg, og der har hun nå en konkurranse gående hvor hun DELER UT EN SENGEGAVL!! For å være med i konkurransen må man like Facebook-siden hennes HER, og hun trekker en vinner når hun har fått 2000 likes. Jeg hadde gitt henne en million likes om jeg kunne, for jeg elsker sengegavlen min høyt som himmelen.

Dere kan lese mer om konkurransen på Lene sin blogg her.

Håper virkelig en av dere vinner konkurransen. Og hvis dere vil kjøpe en sengegavl, så er det bare å kontakte Lene for farger, pris og så videre. Hennes sengegavler er rimeligere enn andre jeg har sett, f.eks på Slettvoll. Men minst like fine!

Hva syns dere om soverommet, forresten? Håper alle har en fin kveld!

BLOGGETIBLOGG

God kveld. I dag har jeg hatt familien på "påskemiddag". Siden vi som regel ligger brettet utover hver vår solseng ved påsketider, tenkte jeg at jeg kunne stå for litt typisk norsk påske. Og det er vel egentlig bare fair at jeg disker opp med middag når jeg har ferie og de jobber dagen lang. Følte jeg scoret mange voksenpoeng i dag, da jeg for første gang lagde en stek med steketermometer og det hele. Dessuten lagde jeg sjokolademousse fra bunnen av, og lillebror mente at den smakte sunt. Det var ikke ment som et kompliment, men jeg er fornøyd.

Da familien hadde dratt sin vei, dro jeg på meg joggesko og løp avgårde med musikk på ørene og solkrem i lomma. En panisk joggetur etter en tung middag, og en tur i solarium. Tror ikke jeg har tatt solarium på et år, ettersom jeg føler meg som en vandrende hudkreft-bombe. Men med faktor 30 i trynet og på den skumle føflekken i nakken, våget jeg meg til 18 minutter i sol og varme. Er det fler enn meg som får helt panikk og ruller ut av solsengen en god stund før den slukkes? Jeg er livredd for å ligge i sengen når den slukker, jeg skvetter alltid så fælt at jeg blir våt på ryggen.

Nå har jeg dratt kofferten ut av skapet og skal begynne å fylle den med sommerkjoler og hatter som garantert blir most til det ugjenkjennelige på vei til paradis.

Da gjenstår det vel bare å legge ut en sykt bloggete collage hvor jeg framstiller dagen min på idyllisk vis. Føler faktisk at jeg byr litt ekstra på meg selv i dag, ettersom dere både får se fregnene og spisestua mi......

Bella er selvfølgelig en naturlig del av hvert eneste middagsselskap. Helst på mormoren eller morfaren sitt fang, for hun vet at de med glede deler litt saus.

Følg med i kveld, da! Kommer en konkurranse hvor dere kan vinne Michael Kors-veske :-)

MONEY ON MY MIND

Jeg tror folk begynte å bli ganske lei av meg på vors på lørdag, da jeg satte på Money On My Mind med Sam Smith for tohundreogførtifemte gang. Det var bare det at.... Jeg har aldri lagt merke til den sangen før på lørdag, og da ble jeg helt gal etter den. Det ryktes at jeg har gått rundt og hørt på den på iPhonen på byen også. Hade.

I tillegg til Money, er Stay With Me også veldig fin. Av en eller annen grunn er sangene finere når man ikke ser på musikkvideoene. Tror kanskje det er øredobbene. Jeg har aldri hatt en kjæreste som ikke har brukt øredobber, og jeg vil heller være singel til jeg dør enn å bli sammen med enda en som bruker den slags. Hade. 

GOD PÅSKE

Endelig er det PÅSKEFERIE! Jeg er så glad, er ikke dere? Startet ferien med en 14-timers nattesøvn, tydelig at jeg blir trøtt av å stirre på tall og grafer en hel dag. I dag skal jeg på fest hos noen venninner her i Tønsberg, og for første gang på mange år har jeg kjøpt øl til fest. Føler meg som en 15-åring med en pose full av ølbokser, haha. Vi skal nemlig spille beer pong i kveld, det er en tradisjon der hvor jeg skal! Gleder meg. Har ikke spilt beer pong siden jeg var på cruise som 16-åring, og ble kjent med en guttegjeng fra Miami. Glemmer aldri det stolte øyeblikket da pappa kom pesende opp på dekk for å redde sin unge datter...

Nå er det bare et par dager til jeg drar til Gran Canaria også, det blir så deilig. For mange handler påsken om fjell, afterski, appelsin og kvikklunsj. For meg handler den om å ligge på en solseng og lese bok. Tviler på at Jesus frøs i påsken, så føler kanskje min tradisjon er litt mer påskete. God påske!

Hilser fra Judas, som forresten har unnskyldt seg pent for å ha klort i det nye sengetøyet.... #Sovesveis

I WON

I dag startet jeg dagen sammen med herlige jentene i klassen. Vi skulle øve til morgendagens heldagsprøve i matte sammen, så vi øvde i en halvtime og brukte resten av dagen på å le, danse, fortelle historier, spise sjokolade og herje rundt....... Noe som resulterte i at jeg ble et nervevrak da jeg kom hjem, for hvordan skal denne prøven gå?! Det er jo 70% av karakteren min som skal avgjøres i morgen. Men så har jeg lest som en Gud i noen timer nå, og føler meg litt roligere. Dessuten ble jeg nettopp verdens lykkeligste, for jeg fant ut at jeg har mindre enn én vanlig skoleuke igjen. Jeg har riktignok siste eksamen 26. mai, men resten av ukene er preget av ferie, fridager, lesedager og helligdager. Iiiiiik, ble så lykkelig da jeg fant ut av det! Så nå gleder jeg meg bare til morgendagen er over, da er det påskeferie.

Nyt den deilige sangen ♥

PA PA PA PARAPLY

Etter en deilig og frisk regnværsdag er det vel på sin plass med en runde paraplyer. Tidligere paraply-innlegg finner dere her. Får bare beklage på forhånd hvis det skulle oppstå skrivefeil eller overdreven bruk av utropstegn eller punktumer. Jeg er koffein, sukker og aspartam-forgiftet her jeg sitter. Skulle jo egentlig gjøre matte, så jeg ruset meg til det. Here we go!

Folk som svarer tregt når jeg spiller Quizkampen. Hvis jeg f.eks roper spørsmålet til mamma, og hun bare "øøøøøh, eeeeeh, hmmm, jeg troooor riktig svar er...." Bare drit i det, tiden er allerede ute og jeg TAPTE NOK EN GANG! Det er vel kanskje juks å spørre om hjelp, men når man først jukser hadde det vært fint med litt faktisk hjelp.

Folk som massesender mail til alle bloggerne på topplisten. Kan ikke engang telle hvor mange ganger jeg har fått en mail hvor det står "Hei Kristina", "Kjære Lene" og så videre... Kanskje en idé å bytte ut navnet på bloggeren hvis man ønsker å få svar.

Når jeg sitter alene på Timesekspressen og spruter ut i latter med munnen full av tørr, glutenfri kjeks. Det ender med et fyrverkeri av smuler, og jeg er plutselig eklere enn alle de som sitter og snufser og snørrer og skraper fett av hodebunnen sin.

Når du har med deg dyr vin/champagne på fest, og så foreslår en som har med seg billig, ekkel vin at dere bare skal dele drikken dere har. SKAL MAN SI NEI DA, LIKSOM? OH NO HE/SHE DIDEEEENT!

Folk som promper på utesteder. Jævlig ræva gjort, bokstavelig talt. Det verste er ikke at det lukter død og fordervelse, det verste er at: tenk hvis noen mistenker at det var meg! Knip igjen!

Katten min. Noen ganger, ass. Her om dagen kjøpte jeg meg et dynetrekk som nesten koster 4000 kroner. Helt bak mål, jeg vet. Men jeg hadde virkelig ønsket meg det, og så fant jeg ut at jeg fortjente det. Men tror dere ikke det første som skjer er at Bella klorer en stor rift i det. Hun har aldri klort i det vanlige sengetøyet mitt, men hun bare mmmmm, dyrt, dette skal jeg ødelegge!

Å gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Bringer dette opp da det nærmer seg flyreise for min del. Altså, jeg tar aldri med meg en dråpe for mye av noe som helst, og jeg har selvfølgelig verken skarpe eller giftige gjenstander på meg. Og så får jeg jo alltid for meg at jeg skal se chill ut og prøve å gjespe når jeg går gjennom sikkerhetskontrollen/tollen. Det ender bare med at jeg rødmer og går rart. Noen som har noen råd til hvordan å oppføre seg normalt?

Smågodt fra Sverige. Salatbarene på diverse matbutikker. Har dere sett hvordan folk holder på der? Grafser, spytter, plukker og puster. Ring meg hvis du kommer på noe mer uhygienisk.

Kveldens siste paraply er turister som ødelegger bilder. Her sitter jeg og gliser bloggete på Spansketrappen i Roma, men alt vi legger merke til er gribbene som overspiser i bakgrunnen. Lurer på hvor mange bilder jeg har "ødelagt" i mitt liv.

Takk for meg.

DETTE REGNVÆRET ER NOE AV DET BESTE JEG VET

//Sko og veske sponset av Ecco

Sko fra Ecco/Skjørt fra Gina Tricot/Genser fra Odd Molly/Skinnjakke fra Second Female/Veske fra Ecco

For et regnvær! Jeg syns det er så utrolig koselig. Er i skikkelig vinduskarm-modus, og har bare lyst å sitte der med en bok og en kopp kakao helt til jeg en gang dør. I går var jeg nemlig med broren min på visning i Oslo, så nå mimrer jeg tilbake til jeg fikk min første leilighet på Frogner, med tre meter takhøyde og balkong. Husker hvor stas det var! Og tenk at min lille lillebror skal flytte, det er litt rart. Men litt bra også, for da har jeg alltid et krypinn jeg kan rømme til i Oslo - sånn hvis takhøyden og lyden av trikken skulle friste.

Nå må jeg kaste meg rundt og øve til heldagsprøve i matte. Kjenner at jeg har litt angst fordi den finner sted på fredag allerede, jeg føler meg absolutt ikke klar. Og så jobber jeg med et paraply-innlegg til dere, det passer vel bra på en regnværsdag som denne? Poster senere :-)

I mens må dere sjekke ut den nye appen til Ecco på Facebook. Jeg syns den er så fin. Kort fortalt handler det om å gi komplimenter til fine folk som fortjener det. Sjekk ut appen HER ♥ Blogges senere!

REALITY OG KATTEPRAT

Det er den tiden på døgnet. Tiden hvor jeg vrenger av meg trange jeans og ansiktssparkel, til fordel for morgenkåpe, tøfler og litt guilty pleasure: Paradise Hotel. Kjempefint hvis folk jeg kjenner kan slutte å melde seg på reality-TV, for jeg får tvangstanker som består av at jeg må se alt. Dessuten er det ikke noe kult å være med på reality. Men det er sikkert ikke kult å blogge heller, så: skuls.

Siden jeg reiser til Oslo i morgen, er Bella plassert hos familien. Herregud, så deilig det er med kattefri. Mange skaffer seg katt fordi det er mindre styr enn med hund. Men ikke i alle tilfeller.... Katten min krever oppmerksomhet seksti sekunder i minuttet. Vi er skikkelig uvenner (ikke i følge Bella) om dagen fordi hun plager meg hele tiden. Hun må kjede seg helt sykt, begynner å føres som dyreplaging å ha henne i leiligheten. Vet ikke hvorfor det er annerledes i denne leiligheten enn vårt tidligere hjem, men hun er i hvertfall ikke fan av disse fire veggene. Nå skal hun snart en uke på kennel, håper hun kommer hjem igjen som sitt gamle jeg...

Nok reality- og katteprat. Herregud. Tenkte å dele en sang med dere! Elsker når jeg finner sanger og artister som er helt ukjente for meg, og så er de bare så sykt bra. Elsker denne sangen ♥

Nå må jeg pakke til Oslo (montro om jeg øver meg på å pendle...) og så kommer det en konkurranse til dere før leggetid :-)

JEG ER IKKE DØD

Wow... Du vet det er for lenge siden du har blogget når du får bekymringsmeldinger fra lesere på Facebook. Gode nyheter: jeg har det bra! Jeg er bare helt tom for ord. Har hatt tre zombiedager hvor jeg mer eller mindre har vært offline - sett bort i fra Snapchat og timesvis på telefonen med venninner. Jaja, jeg har vel vært så offline som jeg kan være i år 2014.

Hadde det kjempegøy i Oslo på torsdag, premieren på "Hjemme hos Henrik Thodesen" var veldig morsom. Jeg lo i hvertfall fram til de ti siste minuttene, for da måtte jeg så fryktelig tisse. Et show bør være tilpasset at tilskuerne sitter og drikker alkohol, haha.

Mine halvveis offline-dager har jeg brukt på å sove lenge, trene, lage mat, rydde og vaske. Med andre ord: tom for ord, jeg har ikke mye spennende å fortelle om. Bortsett fra at jeg nå har FRI i over to uker, minus en heldagsprøve i matte. Den ene uken er riktignok leseuke, men den etter der igjen er FERIE! ♥ Gleder meg til å dra på hytta aka Gran Canaria. 

Spennende, spennende... Skal prøve å komme sterkere tilbake snart! Takk for at dere fremdeles er her inne selv om det ikke er noen grunn til det hele tiden ♥

VENUS SPA KONKURRANSE: VINNER

//I samarbeid med Venus Gilette

Det var ikke veldig enkelt å plukke ut en vinner i Venus Spa-konkurransen. Har lest gjennom hundrevis av skjønnhetstips og hudpleietips, og det var utrolig mye bra. Men en vinner er kåret, og det ble heldige Tonje S. Du får snart tilsendt en mail med mer info! :-) Her er noe av det hun skrev:

Da jeg er student og selv lever på studentbudsjett, vil jeg gjerne dele noen enkle tips alle kan få til med ting de finner hjemme.

♥ Sliter du med fett hår? Føler du at det blir fett uansett hvor ofte (eller sjeldent) du vasker det? Mange som bruker stylingprodukter sliter med dette problemet. I stedet for å investere i en dyr renseshampoo er det bare å vaske håret med noe så enkelt som zalo. Zalo fjerner jo fett og smuss, og etterlater håret friskt, skinnende og helt, helt rent. 

♥ Store porer er vel alle jenters mareritt, og kjøp av porestrips kan bli dyrt i lengden. Du kan enkelt lage dine egne porestrips hjemme ved å blande gelatinpulver og melk i en liten skål, sette blandingen i mikroen i ti sekunder og røre godt. La det avkjøle seg litt, før du penser det på områder som plager deg. Haken, nesen, pannen, neseroten eller hvor du måtte ønske. Ha det på til det stivner og riv det av som vanlige strips. Det skal sies at blandingen ikke lukter særlig godt, men det funker veldig bra!

♥ Lag en herlig hårmaske for slitt hår og sprukne tupper ved å blande sammen en kvart agurk, 1 dl olivenolje og ett egg. Massér godt i håret og gre gjerne gjennom for å sørge for best mulig effekt. La virke i 10-15 min og voila! 

Gratulerer så mye, Tonje! Og det tipset med Zalo som renseshampoo skal jeg faktisk teste ut - selv om jeg er noe skeptisk. Tusen takk til alle dere andre som bidro også! Har plukket ut noen flere favoritter også - bare synd jeg ikke kan sende hele gjengen på spa!

Amna: Drikk vann! Godt for både hjerne og hud. Med små jordbærbiter eller sitron/limeskiver blir det ellers kjedelige vannet litt bedre.
Guro: Bruk litt vatn på kosten du brukar til øyenskygge, du unngår då at øyenskyggen drysser og den sit betre utover dagen.
Astrid: Spray parfymen din på ren og nydusjet hud! Da er huden din varm og porene åpne, så parfymen vil sitte bedre. Hvis du ikke gjør dette, og du har relativt tørr hud, kan du smøre deg inn i en fet og luktfri krem. Parfyme trenger fett og fuktighet for å holde lenge, og hvor irriterende er det vel ikke at favorittduften er forsvunnet så fort du har gått ut av huset?
Mila: Lag ansiktsmaske av avocado og litt honning!
♥ Maria: Lag leppeskrubb ved hjelp av brunt sukker og litt olivenolje. Kan også skvise noe frukt i for å få en fresh lukt/smak.

SHARE A COMPLIMENT

//Sponset sko og veske

Hei og hopp ♥ I skrivende øyeblikk er jeg på vei til Oslo. Det er så lenge siden jeg har vært sammen med Kjetil, så vi skal ha en helaften med show, mat og drinker. Vi starter med Hjemme hos Henrik Thodesen på Edderkoppen. Jeg har faktisk aldri vært på stand up før - veldig merkelig til meg å være, men jeg gleder meg utrolig mye. Å le er på topp 3 av ting jeg elsker å gjøre her i verden, så det blir bra. 

Disse bildene tok jeg da jeg var for å se på "mitt nye barndomshjem". Det kan kan kanskje ikke kalles et barndomshjem, men mamma og pappa har jo solgt huset og skal flytte i leilighet. Jeg er helt i hundre over det nye stedet og har lyst å flytte hjem igjen. Haha! Tenk å våkne opp med vann, strand, brygge og båt rett utenfor døra hver eneste dag. Det vil jeg også ha en vakker dag.

Den fine vesken og de fantastisk komfortable ballerinaskoene har jeg fått fra Ecco. De har en kampanje gående på Facebook som handler om å gi komplimenter til kvinner vi respekterer, beundrer, og de som rett og slett gjør dagene våre bedre. Hyggelig å sende en liten oppmerksomhet via Facebook. Dere finner appen HER

1. APRIL, HIPP HURRA

Er det bare meg, eller er det utrolig mange som har bursdag på denne teite tøysedagen? Haha, må være utrolig kjipt å ha bursdag 1. April. Hvor mange er det som får tomme gaveesker, montro?

Min fantastiske mormor har bursdag i dag, så jeg skal straks avgårde i familieselskap. Jeg er selvutnevnt quizmaster noen ganger, og i dag har jeg laget quiz med påskeegg i potten. Det er kanskje litt tidlig med påskeegg, men for meg er hele april påske og sommerens vorspiel. Lykkerus!

Foreløpig er det ingen som har prøvd å lure meg. Har folk sluttet å lure hverandre, eller? Eller har vi gått over til å skrive "jeg er gravid" og "jeg har vunnet i Lotto"-statuser på Facebook? Veldig lite originalt.

Noen som er blitt lurt i dag? Prøv å lure meg, da! Jeg vil bli lurt!!!