SHOPPING&ROSÉ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I natt sov jeg så godt i hotellsengen at jeg følte at jeg våknet fra koma da housekeeping tittet innom. Like før drømte jeg faktisk at jeg kjeftet på Maria fordi hun gledet seg så mye til hotellfrokosten og derfor hadde satt alarmen på klokka 7 om morgenen. Glad i frokost, si! Men vi rakk bare så vidt frokosten, og sa oss veldig fornøyd med verdens beste søvn begge to. 

Etter frokost gikk vi på shopping. Planen var egentlig å ta en tur i tivoli også, men vi shoppet og shoppet og shoppet, og plutselig var klokka for mye. Grunnen til at shoppingen tar lang tid når vi er sammen, er at vi er innmari flinke til å ta pause. Typisk quote: nå kjenner jeg shoppingsmellen på kroppen, på tide med et glass vin? Viktig å ikke gå helt i kjelleren når man er på handletur, og heller fylle på med et glass og en liten snack innimellom ;-) 

Og heldig som vi er, så ble det plutselig sommer her også. Blå himmel og en lett varmende sol! Så da gikk vi og sjekket ut Illum sin nye roof top, og tok et glass der. Skikkelig koselig sted! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld skal  vi ut og spise på en av våre favorittrestauranter, og så håper jeg vi får til tivoli i morgen! Tivoli i Køben er seriøst et av mine favorittsteder på jord, jeg blir som et lite barn når jeg er rundt karuseller. Ikke blir jeg kvalm heller, sitter bare og ler til jeg kveles. Haha! Og dessuten så har ikke Maria som bor her vært i Tivoli ennå, så det MÅ vi bare få til! 

Happy lørdag 

HELLO COPENHAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig framme i København hos min BFF! Trøtt som en søppelsekk, etter en tidlig morgen på Gardermoen og tidenes største glass vin før avgang. Pappa skulle tilfeldigvis på businessreise samtidig, så han holdt meg med selskap. Passet flyskrekken min ypperlig å ha litt pappatid, hehe. 

Etter å ha kommet fram og sjekket inn på hotell, dro Maria og jeg på et hyggelig sted som heter Mad & Kaffe for å spise lunsj. Kjent for sine danske smørbrød - så vi valgte selvfølgelig burger. Mmmm! 

Nå har vi ligget i hotellsenga i flere timer og pratet, og M har bestemt at vi skal ut og drikke vin......... Kunne sovet i fire dager, men sove skal man visst gjøre hjemme. Vel, da er det vel bare å få på seg masken jeg nettopp vasket av meg! 

MIN KJÆRLIGHET FOR FARRIS&JUICE

Annonse

Du skal se jeg jubler, når jeg får vite at Farris&Juice kommer med ny smak. Det var intet unntak da jeg fikk høre at det nå var en med bringebær på markedet. Hallo, mellomnavnet mitt er bringebær! Farris&Juice-fan har jeg jo vært lenge, det er perfekt for meg som syns at juice ofte kan bli litt sterkt. Og man kan liksom ikke drikke brus hver dag heller! 

For deg som ikke kjenner til Farris&Juice fra før, kan jeg jo fortelle at det er en forfriskende drikke, og et helt supert alternativ til brus. Den er helt uten tilsatt sukker, og kan nytes med den beste samvittighet! Den finnes også i smakene Eple og Ananas&Sitron. Det nyeste tilskuddet er bringebær, og la meg bare si: NAM! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Juhuu, jeg har fått meg møbler på den lille balkongen! Her skal det nytes mange Farris&Juice i dagene fremover. Tenkte jeg skulle sitte der og lese til eksamen og prøve å gjøre noe koselig ut av en ellers stressende periode :-) Og, ja.... Jeg er også gira på at huseier kommer og vasker det utvendige glasset snart, haha! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farris&Juice Eple var min favoritt tidligere, nå har Bringebær UTEN TVIL tatt over førsteplassen. Farris&Juice er virkelig den perfekte sommerdrikken. Pynt den med sugerør, isbiter og bær, så har du den perfekte drikken å servere gjestene dine også 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvilken Farris&Juice liker du best, hvis du har smakt? Lik dem på Facebook HER, så får du nyheter rett inn på feeden din :-) 

NÅR HAN SENDER STYGGE BLOMSTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leiligheten min er full av nydelige blomster nå - det skal jo ikke så mye til i en så liten leilighet, men likevel! I tillegg til denne søte buketten som jeg kjøpte til meg selv fordi jeg er nydelig, fikk jeg hvite roser på døra av Lab Pharma i går. Bare sånn, fordi. Åh, så koselig! Fun fact: en gang var jeg på date med en fyr, og så sendte han meg blomster på døra etterpå. De blomstene lignet på noe som burde ligget på en grav, med kurv og mose og alt. Ble så flau at jeg ikke kunne se hvordan vi skulle fortsette derifra. HAHAHA. 

Akkurat nå holder jeg faktisk på å pakke kofferten igjen. I morgen reiser jeg til København for å leke med bestevenninnen min! Vi koste oss så mye sist, så jeg gleder meg som bare det. 

Håper alle har en strålende dag ♥♥♥

NÅR DU ER SÅ STØL AT DU RINGER ETTER VASKEHJELP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg er ikke stolt over det. Men for en liten stund siden var jeg så støl at følelsen lett kunne forveksles med influensa. Jeg hadde store planer om å vaske leiligeten samme dag, men var ikke i stand til å vri opp en eneste klut. Jeg gjorde det eneste riktige: googlet "vaskehjelp Oslo" og bestilte den første som poppet opp. Ganske ulikt meg, å ikke lese en eneste anmeldelse. Men dette måtte bare gjøres. Denne stølheten kommer aldri til å gå over. Jeg kommer aldri til å klare å vaske igjen.

Og i dag kom altså vaskehjelpen til meg. Derfor startet Siri-eksamenspartner og jeg dagen på kafé. Vi har kommet til analysedelen i oppgaven vår, og løper derfor rundt i vår egen labyrint av litteraturgjennomgang, datainnsamling, rosa post it-lapper og gule post it-lapper. Det er nå vi skal rydde i alt rotet vi har laget, og det er egentlig litt gøy. I hvertfall når det viser seg at rotet plutselig gir mening. 

Ellers har jeg vært en tur på trening i dag. Har meldt meg inn på enda et sted i dag for å få litt variasjon og frihet i treningen, og angret i det sekundet joggeskoene mine tok sine første løpesteg på mølla. Mølla var så vaglete og slapp at jeg måtte holde meg fast mens jeg løp. Livredd for å snuble og bli slengt rett i veggen. Tror jeg venter til neste år med å trene nå, det er så innmari slitsomt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er så trøtt at jeg føler meg fjern, nå gleder jeg meg bare så innmari mye til å klappe sammen Mac'en og sove. Nattinatt, kjære lesere. Og please ikke døm meg for at jeg har vaskehjelp på 36 kvm, jeg har allerede gitt meg selv dommen, haha! 

PRODUKTET HELE VERDEN ELSKER

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått tilsendt et veldig spennende produkt, som jeg har lest uendelig mye om og sett videoer om på Youtube. Produktet heter Bio-oil, og etter all lesingen og videotittingen har jeg virkelig fått troen på det. Det er noe med det; når helt vanlige mennesker som har gått på butikken og kjøpt produktet selv, skryter det opp i skyene på en video de har brukt tid på å spille inn fordi produktet er så bra, da blir interessen min vekket. 

Bio-oil er en hudpleieolje som har vunnet hele 284 hudpleiepriser, og er det mestselgende produkter mot arr og strekkmerker i 20 land. Oljen inneholder en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Enkelt og greit forklart, dette er hva man kan bruke Bio-oil til: 

♥ Arr: dette er hovedsakelig det jeg ønsker å bruke Bio-oil til selv. Jeg får arr bare noen ser på meg (en liten overdrivelse), og kroppen min er nesten et verdenskart av arr. Fjerning av føflekker, vannkopper, nupper, gamle skrubbsår, ulykker med barberhøvelen - det er liksom ikke måte på hva som setter sine spor. Så nå skal jeg massere produktet inn i arret med sirkulerende bevegelser to ganger om dagen i tre måneder. Gleder meg SÅ mye til å se effekten av det!

♥ Strekkmerker: mine strekkmerker har aldri plaget meg, de er bare en del av livet. Men jeg har en del av dem, spesielt på innsiden og utsiden av lårene. Selv om jeg aldri ofrer dem en tanke, ville det ikke gjort meg noe om de var mindre synlige heller, så jeg skal prøve å bruke Bio-oil på dem også, med samme fremgangsmåte som på arrene. 

♥ Ujevn hud: her vil jeg tro det er snakk om ujevne hudtoner, noe jeg egentlig ikke er plaget med. Mitt "problem" er heller pigmentflekker, så det kommer jeg også til å følge med på om forandrer seg når jeg bruker produktet på arr. 

♥ Aldrende hud: jeg er 25 år gammel, er det ikke da ting virkelig begynner å gå nedover? Hehe. Jeg har planer om å bruke oljen på brystkassen og på halsen, ettersom jeg ikke ønsker å bruke det i ansiktet. Jeg vil ikke ødelegge eller forstyrre noe for hudpleien jeg bruker, men området fra halsen og ned aldres jo også etterhvert.

♥ Tørr hud: leggene mine takker meg allerede, etter én dag! Kroppsolje er jo min beste venn, og jeg bruker faktisk olje hver eneste dag fra før av. Så det å teste et nytt produkt til dette formålet er bare gøy!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå har jeg jo nettopp begynt å bruke produktet, og kan ikke vise til noen resultater enda. Men det jeg liker veldig godt allerede, er at oljen ikke blir klissete og fet på huden. Den trekker fort inn, så jeg slipper å være redd for at den skal sette flekker på klær og sengetøy, i motsetning til mange av de andre oljene mine. 

Hvis noen har erfaringer med denne oljen fra før, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg har SÅ lyst å høre! Ellers håper jeg at jeg kan vise dere noen skikkelig bra resultater etterhvert.

Bio-oil kan du kjøpe HER!

NYFORELSKET MARERITT

Denne teksten skrev jeg for Det Nye i 2011 (herregud, det begynner å bli lenge siden). Fant den på Macen ved en tilfeldighet, og tenkte det var moro å dele den med dere. Den er jo ikke mindre aktuell den dag i dag! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noe mange av oss både misunner, drømmer om og lengter etter nå som våren begynner å flørte med tanken på å slippe sommeren til, så er det å være nyforelsket. Nyforelskede par florerer i parker, på cafèer, på bussholdeplasser og i fotobokser. De kysser hverandre på halsen i køen på matbutikken, tvinner fingre på kino og står to i bredden i rulletrapper. De svever rundt med rødmende eplekinn, lure smil og klamme hender, og viser fram på en litt påtrengende måte at det ikke finnes noe i hele verden som er bedre enn å være nyforelsket. 

Av en eller annen grunn lar jeg meg ikke irritere av disse nyforelskede parene, og noen ganger føles det som om jeg er alene om akkurat den saken. I forrige uke gikk jeg rundt i byen med en venninne. Sola stod høyt på himmelen, vi hadde fri fra jobb, og etter vår fjerde svarte kaffe nådde munndiarèen sitt klimaks. Vi snakket om været, misformede silikonpupper, elendige kokkekunnskaper, planene for sommern - og enda litt mer om været. Men så ble det brått til at jeg snakket uten å få respons, så jeg snudde meg for å se etter venninnen min som hadde stoppet opp. Og der stod hun, rett opp og ned, og glodde olmt på et kjærestepar som i dyp konsentrasjon prøvde å spise hverandres mandler. "ÆSJ!" freste venninnen min, kanskje en smule for høyt. "Get a room, sånne nyforelskede par er det verste jeg vet om". 

Jeg dro henne med meg videre, og jeg skal love dere at vi fikk et nytt og viktig tema å prate om. Da hun, som forøvrig nylig ble bedratt av en brunkrem-polert og fake Gucci-dekorert type hadde tømt seg for frustrasjoner og grimaser over det "grusomme hun nettopp hadde vært vitne til", tenkte jeg at det var min tur til å ta ordet. Trøste henne, om man kan kalle det det. Og nå vil jeg trøste dere også, dere som stikker fingeren i halsen når et nyforelsket par passerer dere på gata med babyspråk og trutmunner. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For det er et faktum, at å være nyansatt i et nyforelsket parforhold er en av de mest slitsomme og stressende jobbene man kan ha. Det er kanskje ikke fremmed for alle, men dere som vrir dere av misunnelse, har dere tenkt på de umennesklige og helt ubevisste kravene gutter stiller til kjærestene sine? 

Etter å ha klart meg ganske godt i rollen som både jentekjæreste og hobbypsykolog, vil jeg si at jeg har ganske god peil på hva som faktisk rører seg under guttekjærestens guttehjerne, og ikke minst hvilke uskrevne regler nyforelskede jentekjærester løper beina av seg for å følge. Stakkars.

... "Jenter bæsjer ikke". Nei, så gjør vi kanskje ikke det. I hvert fall ikke mens den nyforelskede kjæresten er innen en mils omkrets. Og det er ikke fordi vi er utstyrt med eggstokker i stedet for tarmsystem, men rett og slett fordi vi skal være pene, ordentlige og søte jenter - som verken gjør eller snakker om "sånt". 

... "Jenter spiser jo nesten ikke". Nei. For nyforelskede jenter legger seg gjerne sultne, for å slippe å legge seg i frykt for at "han syns jeg spiser for mye", han syns jeg fråtser", "han syns jeg har lagt på meg", "han syns at jeg er turn off". 

... "Jenter har alltid nybarberte legger og silkemyke armhuler". Er gutta egentlig klar over hvor mye tid og smerte dette koster oss? For ikke å snakke om penger? Og spesielt den nyforelskede jentekjæresten går alltid rundt i frykt for at leggene hennes skal stikke ham om natta, eller for at armhulene skal ha den minste antydning til kaktus-aktivitet.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... "Jenter er alltid så flotte og freshe om morgenen. Blir bra morgensex ut av det!". Altså. Det er ikke slik at vi jenter spiser blomster og svetter tøymykner om natta - dessverre. Men at mange jentekjærester står opp en time tidligere, musestille, og pusser tenner, tar en dusj og råkjører litt med deodoranten, det er jeg ganske sikker på. Eller, det vet jeg av erfaring. 

Jeg kunne fortsatt i evigheter med disse eksemplene på hvilke vrangforestillinger gutter har om "kvinnen i sitt liv", men det viktige oppe i alt dette, er at kjærligheten er tøffere enn man tror. Om ikke kjærligheten, så i hvert fall det overfladiske som gjemmer seg bak de rødmende eplekinnene og tvinnede fingrene. Å være nyforelska er ikke en dans på røde roser, det er heltidsjobb ut av dimensjoner. 

Og så, til alle dere nyforelskede turtelduer der ute. Klin så mye dere vil på benkene i parken. Jeg blir ikke oppgitt, heller ikke irritert. Jeg føler med dere, og gir dere en tommel opp for at dere holder det ut. Selv har jeg gitt opp å gå sulten og rake leggene før soloppgang for lenge siden. Nyforelsket eller ei.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Morsomt tilbakeblikk! Den dag i dag syns jeg forresten det er dritekkelt når folk kliner til i det offentlige rom, det syns jeg man kan gjøre hjemme. Ting forandrer seg! Hehe. Nei, nå må denne natteravnen ta seg i nakken. Har en hårkur jeg skulle ha vasket ut for tre timer siden, da jeg bestemte meg for å gjøre yoga på stuegulvet, runde internett og lese gamle tekster. Alt man gjør for å ikke legge seg!

MIN FASTE FOUNDATION

Hvilken foundation jeg bruker er faktisk det spørsmålet jeg får oftest. Jeg vet ikke om det er hyggelig eller litt trist? Jeg har jo så mye mer enn det å by på! Hehe. Neida, jeg syns bare det er hyggelig at dere vil ha tips til foundation, det er tross alt det i toalettmappen jeg bruker mest penger på. Alltid på jakt etter den beste, og noen ganger finner jeg favoritter som jeg kjøper flere ganger. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I flere år var Dior sin Forever min favoritt, de siste månedene har jeg brukt Armani sin Designer Lift. De to minner egentlig ganske mye om hverandre, men jeg syns Armani gir mer glød og en litt blankere finish enn Dior. Det er ikke alle som liker det, men hos meg er den blitt fast inventar og er akkurat nå min "hverdags-foundation". Den dekker godt - men ikke hør på de som sier at den har full dekkevne, jeg syns det krever enda mer for å kunne si at en foundation har det :-) 

Jeg har 5 i farge, og kjøper som regel mine på Steen&Strøm i Oslo. 

GIRLS LIKE


Kanskje ikke så dyp som annen musikk jeg pleier å anbefale, hehe. Men denne har vært i ørene mine nonstop hele helgen, og også etter at jeg kom hjem fra tur. Ble så overrasket da jeg fant ut at jenta som synger er Zara Larsson. Uansett, syns sangen er deilig, og den får meg til å glede meg enda mer til sommer og vin ;-) 

Jeg ligger fremdeles i sengen og svarer på mail, men snart får jeg skolerelatert besøk og skal skrive oppgave. Vi satser på å bli ferdig med bibelen (som jeg kaller den) før 17. mai, selv om fristen er 24. mai. Får være grenser for hvor lenge man skal sitte og knote! Jo tidligere vi blir ferdig, jo mer tid får vi til å lese til neste eksamen - det kjennes virkelig ut som en evighet siden jeg satt og leste med markeringstusj-bart og koffeinoverdose sist. Blir jo litt småsprø i slike perioder, men jeg liker det uansett bedre enn gruppeeksamener som går over maaange uker. 

Ellers driver tanken på å ta master fortsatt rundt oppe i hodet på meg. Jeg ble så flau her om dagen, da jeg fant ut at jeg kan ta en master i nesten HVA SOM HELST. Jeg trodde helt ærlig at det var veldig begrenset hva jeg kunne velge, og at det måtte være noe som gikk hånd i hånd med bacheloren min. Så feil er det mulig å ta... Så da åpnet det seg plutselig en ny verden av muligheter, og jeg har mye research å gjøre. Tenk at jeg ikke visste det?! Herregud. Google-loggen min viser ting som "hvilken master kan man ta etter bachelor i markedsføring", ikke rart jeg ikke fant noe svar.

Nei, nå må jeg rydde unna arbeidsbordet og dusje kroppen jeg bor i. Håper vi prates senere! 

SAVNER HELGEN ALLEREDE


Altså. Vi våknet opp til snøstorm på hytta i dag, og alt jeg kunne tenke var be careful what you wish for. Vi måtte jo hjem! Selv om vi ikke ville. Så vi trillet avgårde mot Oslo, og heldigvis gikk det bra, selv på sommerdekk. 

Så nå er jeg hjemme i Oslo-leiligheten min, pakker ut av kofferten med den ene hånda og lager mat med den andre. Jentene har vært så sjukt flinke på kjøkkenet i helgen, og det inspirerte meg til å bli litt flinkere til å lage mat her hjemme. Jeg innbiller meg at jeg går og venter på at leiligheten min skal bli ferdig bygget, og da skal jeg bli en mesterkokk. Men hallo, Ida. Det er jo over et år til. Man kan ikke spise takeaway sushi i et helt år, jeg kommer jo til å få gjeller snart. Så i dag kopierer jeg sånn halvveis retten vi koste oss med i går kveld; indrefilet, ovnbsbakt søtpotet, hjemmelaget tzatziki og salat. Vi hadde faktisk fondue i går, men den slags apparater  jeg faktisk vente med å presse inn på kjøkkenet mitt - til jeg har et ordentlig et. 

Var ikke bildene øverst i innlegget hyggelige? Det er jo sånn vi vil at en hyttetur skal se ut. Men i virkeligheten ser den egentlig mer slik ut: 

Og det er jo enda hyggeligere! Tusen takk for en fin tur, fine jenter. Savner allerede å spille Cards Against Humanity 

NO MORE EARPHONE HANKY PANKY

Sponsede produkter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette bildet gjør vondt å se på for et ordensmenneske. Haha! Tør nesten vedde på at jeg ikke er den eneste som har stått på bussholdeplassen, dratt opp ørepluggene for å høre på musikk, og blitt møtt av et knutehelvete fra en annen verden? Noen ganger er man jo framme på destinasjonen før man har rukket å knyte opp ballen som på mystisk vis har blitt skapt nede i veska. 

Siden jeg var drit lei av dette, kunne jeg ikke si annet enn ja til å teste Turtleneck, da jeg fikk mail fra noen norske grundere som har laget denne geniale, lille tingen. Kort fortalt er Turtleneck noe du kan kle ørepluggene dine i, slik at de blir krøllefri og fargerike i samme slengen. De kommer i mange fine farger, i morsomme innpakninger:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg klønet en god del med å få kledd ørepluggene, men det ligger en video på nettsiden som viser hvordan det egentlig skal gjøres. Og vips, så trenger jeg aldri å slite med ledningsurr igjen! 

Mine lesere får nå 20% rabatt på en valgfri Turtleneck, ved bruk av rabattkoden TurtleneckFraIda - og i tillegg er det fri frakt :-) En fin gave til deg selv, eller til en venn som alltid får raseriutbrudd når ørepluggene fiskes opp fra veska. Jeg vet om en som skal få av meg...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Turtleneck kan kjøpes HER 

NÅR DU HÅPER PÅ Å SNØ INNE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei fra sofaen på hytta til Margrethe! Denne sofakroken har jeg nesten grodd fast i, føler jeg. I går begynte det å hagle og snø helt vilt, og jeg satt i mitt stille sinn og tenkte at; det gjør jo egentlig ikke noe om vi ikke får kjørt hjem, jeg koser meg her jeg. Dessuten hadde vi jo både sjokolade, potetgull og brownies, så vi hadde overlevd en stund. Men nå skinner sola og veiene er bare, så i morgen reiser vi dessverre hjemover. Stemmer det at det snør i Oslo nå?! I såfall må himmelen bare skjerpe seg. Fælt å tenke på at det snødde på 17. mai det året jeg flyttet til Norge. 

Nå har vi spilt spill og drukket vin to kvelder på rad, så jeg er litt sliten i hodet. Kjenner det blir godt med en edru filmkveld i kveld. Dere som følger meg på snap har kanskje sett de blå shottene vi drikker? Små Sure heter de, og med dem på bordet kan det til og med bli fest selv om man bare er 4 personer. Ikke dårlig!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg ta på meg turklærne og ta meg en fjelltur!

Neida. Skal vel heller se på Skam og spise jordbær dyppet i melkesjokolade ;-) 

NÅ KOSER VI OSS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi kom fram til hytta sånn i 9-tiden i går kveld, og hva er vel mer naturlig da enn å hoppe inn i kosedressen, lage hjemmelaget pizza og åpne noen flasker med rødvin? HERREGUD, så koselig. Jeg har med mitt nye spill som heter Cards Against Humanity. Som det står på boksen; a party game for horrible people. Det ble vi sittende og spille til tre på natta, selv om vi ikke helt vet om vi forstod spillereglene riktig. De skal leses nøye i dag, før rødvinsbarten melder seg. 

Nei, NKVO, dere! 

FJOLS TIL FJELLS

Inneholder sponset produkt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei og hopp! Fjolls på vei til fjells. I skrivende øyeblikk sitter vi fire jenter i en bil full av bagasje, vin og... Ostepop. Ja, det stemmer. En av jentene knakk dessverre de sosiale antennene sine i dag tidlig, og bestemte seg for å poppe en pose ostepop i bilen. Jeg elsker ostepop, men gurimalla som det oser. Haha! Men man må vel gjøre opp for at man ikke har noen prompende mannfolk/bikkjer i bilen. 

Vi skal altså på hyttetur, og bare kose oss hele helgen! Halve kofferten (ja, koffert...) er fylt opp med tursko og turklær, mens den andre halvdelen er fylt med kosedress, spill og vin. Dere kan jo gjette hvilken halvdel som kommer til å seire denne helgen ;-) 

Woop woop, hytte her kommer vi! 

KALL MEG GUNHILD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi er jo blitt enige om at jeg skal stikke innom her selv om jeg ikke har så mye å si, så da gjør jeg det. Noen ganger føler jeg at jeg ikke har rett til å blogge fordi jeg ikke har dandert fruktfat, kjøpt nye klær eller befinner meg på en fancy destinasjon - men så blir jeg også litt sånn; bitch, det var jeg som fant opp dette, det er jeg som bestemmer reglene. Haha! Men det får være plass til alt på en blogg. De fargerike, spennende delene av livet. Og de dagene hvor ingen andre enn Mac'en skal se en, så man bare blir i nattskjorta, og lar det ville håret på hodet være i fred, mens man drikker kaffe og hamrer i vei på tastaturet. 

I dag er min siste da hjemme hos de som tilfeldigvis satte meg på denne jorda, før jeg skal hjem til Oslo og freshe meg opp litt. Vippene henger på halv tolv og neglene mine er blitt gule av solkrem (tror jeg?), så jeg trenger en pamper day før jeg skal på hyttetur i helgen. Man trenger jo ikke se ut som et troll selv om man skal på fjellet. Og når vi snakker om fjellet... Av en eller annen grunn har jeg aldri eid ordentlige turklær. Det er først de siste årene jeg er blitt glad i å være ute i naturen og gå turer. Det har faktisk gått så langt at jeg ønsker meg hytte, men de eneste "hyttene" familien min er interessert i, befinner seg en flytur unna og i varmere strøk - dessverre. Men i går prøvde jeg altså på meg noen av mamma sine friluftsklær, i fare for å fryse i hjel til helgen, når jeg skal... Spille spill og drikke vin. Jeg ble helt paff, der jeg møtte mitt eget speilbilde, kledd i turbukse og jakke fra Bergans. 

Ida: jaja, nå kan du bare kalle meg for Gunhild. 
Mamma: Gunhild Stordalen da, eller? 

Det er ikke noe galt med navnet Gunhild, altså. Jeg bare følte meg som en Gunhild i det antrekket. Neste prosjekt får vel være å kjøpe meg noe ordentlig friluftstøy - alle mennesker har jo det?! 

Nå ble det mye skravling. Mye hyggeligere å hamre på tastaturet her inne enn i Word. Men det må vel gjøres det og. Peace!

DET ER IKKE MER SOM SKAL TIL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den kjedsomheten som rev meg i brystet tidligere i dag ble medisinert med et frisørbesøk og litt shopping. Koselig å være tilbake hos Ida, min kjære fargeguru som striper hår som om hun aldri har gjort annet. Farging av ettervekst, hodebunnsmassasje og påfyll av hårprodukter - skulle ikke mer til for å gjøre meg mer fornøyd med livet, nei! Etterpå møtte jeg mammaen min for litt shopping. Shopping-genet har jeg i hvertfall ikke fått fra henne, hun kan gå i timesvis og kikke uten å kjøpe noe. Jeg blir helt matt av det, og har nå foreslått at vi skal prøve å introdusere henne for nettshopping. Altså. Å shoppe på nettet er bare det beste. Bestille en haug, prøve hjemme i ro og mak, sende tilbake det som ikke passer - og så betale for det man har beholdt. Folk som sier at alt var bedre før kan ta seg en bolle. Nettshopping eksisterte jo ikke før! 

Jeg har overtalt foreldrene mine til at det er fredag i dag. Fredag betyr hjemmelaget pizza, og jeg er jo ikke her på den ordentlige fredagen. Ikke pokker om jeg reiser hjem til Tønsberg uten å få servert hjemmelaget pizza. Sola skinner, det er "fredag" og jeg er fornøyd. Haha 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når det ser ut som du nettopp dreit på deg og ble dumpet av en fyr samtidig, men så leter du egentlig bare etter noe i veska. God kveld da, folkens!

FØLG DRØMMEN, SA FOLK

Mamma som sitter og trykker på iPaden: har du skrevet noe i det siste, da? 
Ida: IKKE gå inn på bloggen!!! 

På defensiven, much? Haha. Har vært stille fra meg de siste dagene, gitt. Jeg sitter med transkribering av dybdeintervjuer til eksamensoppgaven. Det er søren meg noe av det kjedeligste jeg vet om.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til tider har jeg dreisen på det, men noen ganger må jeg stoppe opptakene for hver setning og henger meg alt for mye opp i å loggføre latter og lengde på pauser. For de få av dere som ber meg om å skrive mer om studier og eksamen; jeg tar valgfaget "endringsledelse og innovasjon", og skriver en oppgave om sammenslåing i en veldig interessant virksomhet. Det er ikke mange som slipper inn der, så på den ene siden føler jeg meg veldig heldig. På den andre siden føler jeg meg som en jævla idiot, som går på skole. Følg drømmene dine, sa folk - og så tok de lappen, en mastergrad, giftet seg, fikk barn og kjøpte hvitt rekkehus. 

Men men. Det har vært et ganske easygoing semester, og snart er det sommerferie. Så jeg klager egentlig ikke. Jeg har det bra, jeg bare kjeder meg. En av de dagene, vet dere! Og ja, så har jeg kommet meg hjem til mamma og pappa en liten tur. Har ikke sett dem siden vi var i Berlin, og hadde litt hjemlengsel. Kan like gjerne sitte her og skrive som hjemme. Og så har jeg vært så heldig og få en spontan time hos frisøren min Ida, så dit skal jeg nå. Sneiks :-) 

HVA MINE VENNINNER MENER OM HAIRCARE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde ikke brukt HairCare lenge, før både venner og familie begynte å vise interesse for hårpillene. Fun fact: i familien er det pappa som elsker HairCare mest, fordi mamma sitt hår ikke røyter ned hele badet lengre, haha! Men mer om det straks. Noen bestilte produktet med det samme, andre var litt mer skeptiske og jeg måtte overtale dem om hvor bra det var, ved å prakke på dem litt av mine forsyninger. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er ikke alltid man tar en blogger sine ord for god fisk, og noen ganger kan jeg forstå det veldig godt. Derfor har jeg samlet erfaringer fra noen av mine venninner, så dere kan høre hva de syns om HairCare. Og jeg ba dem om å være 100% ærlig, og si i fra hvis de ikke var helt fornøyd, og at det var lov til å si det om de ikke hadde oppnådd resultater ved å bruke produktet. Det var heldigvis ikke tilfelle! Her er noe av det de skriver; 

 Malin: jeg hadde håpet jeg skulle se resultater raskere, på meg tok det faktisk to måneder før noe begynte å skje. Men da merket jeg virkelig effekten av det! Jeg merket at jeg mistet mindre hår når jeg dusjet og børstet håret. Fikk også tjukkere hår som nå vokser fortere enn før. HairCare er AWESOME!

 Siri: funket så bra på meg at jeg nesten vurderte å slutte på pillene, etterveksten kom jo med en gang.

 Kristina: etter å ha bleket håret og brukt extensions lenge, hadde jeg party in the back og business in the front-sveis. Etter å ha brukt HairCare en stund har jeg fått skikkelig tykt hår, og det korte håret foran begynner endelig å bli langt. 

 Mamma: du må nesten spørre pappaen din om dette, det er han som er mest fornøyd med HairCare her i huset. Han er så glad for at det er mindre hår i dusjen og på badegulvet, og kommenterte det faktisk uten å vite at jeg hadde begynt å spise HairCare. 

 Ida: jeg er så dårlig på å huske å ta sånne kapsler i hverdagen! Men jeg må virkelig begynne på igjen, for jeg husker jo hvor mye fortere håret mitt grodde da jeg faktisk gikk på HairCare. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis noen av mine lesere har erfaring med effektene av HairCare, del gjerne i kommentarfeltet. Skjønner at det noen ganger kan virke mer betryggende å lese andre sine meninger :D 

Du kan bestille HairCare HER om du ønsker 

WITH YOU IN THE MIDDLE


Nå er det lenge siden jeg har kommet med noe musikktips her på bloggen, så her kommer et! Kjetil tipset meg om denne sangen, og jeg har hørt på den nonstop siden. Det er en sånn lyd i den som jeg typisk blir helt avhengig av, dere skjønner hvilken jeg mener, ikke sant? Haha! Forhåndspostet innlegg, så jeg sitter sikkert med et vinglass i hånda og ler meg i hjel akkurat nå - håper alle har en fin lørdagskveld! 

HAPPY BIRTHDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg kom nettopp hjem fra Bølgen, hvor jeg har vært en tur og feiret bursdagen til en venninne. Veldig hyggelig, til tross for et lydnivå som fikk bygget til å riste. Der er det full fest midt på dagen, ingen tvil om det! Nå skal jeg straks fikse meg på nytt og dra avgårde for å feire en annen venninne som nettopp har fylt år! Gleder meg til en skikkelig morsom kveld, til tross for at jeg i skrivende øyeblikk sitter med den ene foten i grønnsåpebad og nesten sipper, fordi det gjør så vondt. Et par nye løpesko har gjort at jeg sikkert må amputere det ene beinet, hilsen hypokonder. Så jeg håper det er innafor å dra i bursdag med flipflops på bena, for det har jeg planer om å gjøre i kveld! ;-) 

JEG TESTER VEGANSK MAKEUP

Annonse

Jeg har fått i oppdrag av Makestyle å teste deres nye sminkemerke ZAO. Grunnen til at jeg ble interessert i merket, er at alle produktene er 100% naturlig, økologisk sertifisert og veganske. De er ikke testet på dyr, og ingen av ingrediensene er av animalsk opprinnelse. Det er jo slike produkter man håper skal være bra, for isåfall er det noe man kan bruke med den reneste samvittighet. 

Min erfaring med økologisk sminke har i flere tilfeller vært at det mangler fuktighet, at det kan bli litt tørt. Jeg ble veldig lettet over at det ikke var tilfelle med ZAO, i hvertfall er ikke de produktene jeg har testet tørre i det hele tatt. Både foundation, leppeprodukter og mascara har en perfekt konsistens - det er disse tre produktene jeg var mest skeptisk til i utgangspunktet. 

Her er hverdagslooken jeg lagde med ZAO-produktene jeg fikk tilsendt: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Hud: før jeg begynte påføringen, smørte jeg på Light Complexion Base som en primer. Så påførte jeg Concealer Stick. Dette er en korrigerende kremstift som dekker ujevnheter og mørke ringer. Liten og kjekk å ha med seg i vesken til enhver tid. Etter concealer påførte jeg Compact Foundation. Jeg er vant med flytende foundation, men denne likte jeg kjempegodt! Den er kremete, men gir likevel en pudret finish på huden. Altså ser den ikke klissete og våt ut, jeg følte faktisk ikke at jeg trengte å pudre ansiktet for å sette pudderet etterpå. Fargen jeg fikk tilsendt er hakket for mørk for meg selv om jeg pleier å sminke meg litt mørkere enn jeg er, så denne sparer jeg og gleder meg til å bruke i sommer! Da har jeg forhåpentligvis litt mer farge, og den vil passe bedre. Så påførte jeg Cooked Powder. Dette er et solpudder i gylden bronze. Den er faktisk laget av ekte leire som er bakt i ovn. Jeg syns gløden den ga var kjempefin! Bronzeren påførte jeg med denne Kabuki brushen fra ZAO. Det siste jeg gjorde var å legge på rouge, som også er en øyenskygge. Her har jeg brukt Eye Shadow Rouge både som øyenskygge og rouge, den er en keeper!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥ Øyne: det første jeg gjorde var å bruke øyenbrynspennen til å fylle inn øyenbryn. Pennen har en veldig fin farge, men konsistensen er kanskje litt for myk for min smak. Så påførte jeg øyenskyggen (samme som rougen). I tillegg til å legge skyggen på øyenlokket la jeg også litt langs nedre vippekant. Så la jeg svart eyeliner på våtkanten nede - det er vanligvis ikke noe jeg gjør til hverdags, men Janne i Makestyle sa at denne måtte jeg bare teste, for den sitter som støpt. Og det gjorde den jammen! Til slutt påførte jeg ZAO sin volum-maskara på vippene nede - oppe har jeg jo vippeextensions så der bruker jeg ikke mascara. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lepper: enkelt og greit! Først lipbalm, så leppestift. Det er så viktig med fuktighet før man påfører leppestift, så den ikke sprekker og blir ujevn. Balmen kan også brukes uten leppestift, for å fukte leppene. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Produktene finnes i flere farger, så sjekk ut hele utvalget her. Jeg har bare linket til de fargene jeg har brukt til min sminkelook :-) 

Er det noen av dere som har erfaring med vegansk sminke? Jeg tester jo ofte ny makeup, og selv om jeg liker produktene er det ikke alltid de havner i min "private sminkepung". Det er med glede jeg kan si at to av ZAO-produktene havnet der. Det ene er rougen/øyenskyggen, fargen var dødsfin både på øyne og i kinnene, og det er perfekt at ett produkt kan brukes til to ting. Det andre er den svarte eyelineren, etter at jeg fikk den har jeg begynt å bruke liner på våtkanten mye oftere. Den sitter som støpt, og holder til og med gjennom en svett treningsøkt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her kommer en rabattkode; WULFF12. Den gjelder for ALLE produktene fra ZAO, gir 10% rabatt og varer i 1 uke fra nå. Enjoy! :-) 

BUSY BEE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det var superkos å ha Kalle på sleepover. Bortsett fra at hun ikke var sulten, så det var jeg som endte opp med å spise de åtte kiloene med godis jeg kjøpte inn. Nå er jeg kvalm og føler at jeg kommer til å mislykkes her i livet, så jeg gleder meg faktisk veldig til å dra på trening i dag. 

Nå er det slutt på kosen og latskapen, resten av uken er travel som F. Jeg skal gjøre en del jobb, dra i to bursdager, gjennomføre dybdeintervjuer til eksamensoppgaven min - og så har vi alle de viktige tingene i tillegg, som å finne noe annet enn en søppelsekk å ha på seg til helgens festligheter. Hadde jeg ikke vært redd for naboklager, skulle jeg hivd hele klesstativet mitt over balkongen. Har jeg virkelig kjøpt alle disse stygge klærne som jeg aldri kommer til å bruke? Tydeligivs. 

Nei, nå må jeg komme meg ut og løpe noen ærend! Jeg skulle ønske jeg kunne dra på trening med en gang, jeg har så mye energi (sukker sikkert) i kroppen. Og så er jeg skikkelig glad, for jeg har booket meg ny tur til København i dag. Må jo besøke bestisen minst en gang til, før hun flytter fra favorittbyen! ♥

TTYL

THANKS FOR OVERSHARING

Tenkte jeg skulle smelle sammen noen av mine Snapchat-moments, til de av dere som ikke følger meg på snap allerede. Eller kanskje det er noen som ikke har appen i det hele tatt! Ikke at det er så himla viktig at folk får sett alle snappene mine (...) men for å være helt ærlig har jeg verken rukket å tenke eller ta noen bilder i dag. Så et lite sammendrag er fint, hehe ;-) 

Jeg følger noen andre bloggere på Snapchat, og av og til får jeg komplekser for at jeg ikke er like pastellfarget og fruktsalatete som dem, men man må værra seg sjæl, som man sier! Dessuten er det skikkelig weird å ha både nære venner og lesere som ser på samme story, betyr det at jeg er en annen mot dem enn jeg er mot dere? Dere er uansett viktigst, så jeg er blogge-Ida på snap..... Hvis du vil følge meg på snap, så heter jeg idawulff der også 

Jeg kom nettopp hjem fra skolen hvor jeg har tilbragt nesten hele dagen. Å si at det var godt å tilbake ville være en løgn, men samtidig... Når jeg får sommerferie nå, er det bare ETT år igjen av bacheloren. Herregud, som tiden flyr. Kanskje jeg rekker en master og? Smerten som får kroppen og hodet til å vri seg i eksamensperioder glemmer man jo etter et par uker. Jaja, noe å tenke på. 

Nå skal jeg snuble gjennom leiligheten med støvsugeren, for jeg skal ha en etterlengtet venninne-sleepover i kveld! I stad fikk jeg høre at jeg er blitt så normal og sosial. Litt av en kompliment for en særing som meg, haha!

FERIEPARASOLLENE

Hoho, på tide med noen nye paraplyer, eller parasoller som det heter når erfaringene er gjort på ferie. Man kan vel ikke tilbringe en uke på selveste GC uten å legge noen ting for hat? Ikke hat akkurat, men dere kjenner jo tegningen ;-) 

 Servitører som kommenterer hvor mye mat man bestiller. Det er sikkert godt ment, men man føler seg litt som hun dama i Shallow Hal når man får beskjed om at man har bestilt mat for fire personer. HAHA! Bare gi meg fjellet med mat, smil og ta i mot pengene!

 Snakker om Shallow Hal. Tysk TV er virkelig en ferieparaply fra denne ferien! Hva er greia med å dubbe alt fra filmer til reklamer for såpe? Vi lå i sengen en kveld og så HELE Shallow Hal på tysk. Det var bra vi hadde sett den før begge to, så vi kunne gjette hva samtalene handlet om. 

 All Inclusive-armbånd! Nå var vi heldige og fikk et sølvfarget et, tør ikke tenke på elektrisiteten i rommet om noen hadde stripset noe rødt eller grønt rundt håndleddet vårt. Men det er som når du ser et bilde av deg selv og tenker; pokker at jeg hadde det svarte hårstrikket rundt armen. Kanskje det bare er bloggere som forstår denne? 

 Hensynsløse, sultne mennesker som meier ned gamle mennesker i buffeten. Slapp av liksom, de lager tre tonn fries og toast om dagen her, jeg tror det er nok til deg selv om du er et medmenneske. 

 Folk som prater og går i søvne!!! Mohaha. Et lite stikk til min kjære reisepartner, som hadde noen ville netter. Den ene natten jeg droppet øreproppene, hadde hun utflukt på rommet to ganger. I tillegg kræsjet hun inn i minibaren og bælmet tungpustet en flaske brus, før hun la seg tilbake i senga og hadde tidenes latterkrampe. I søvne. Jeg ble liggende våken i to timer i tilfelle hun kom til å prøve å drepe meg. Godt man kan le av det dagen derpå!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Folk som røyker på stranda og ved bassenget. Man burde virkelig få velge selv om man vil være en (passiv) røyker eller ikke!

 Når folk peker på snusboksen og spør; are you swedish? Haha! Av en eller annen grunn vil jeg virkelig ikke at noen skal tro at jeg er svensk.

 Internett på hotellet. En halvtime om dagen, virkelig? Det var det jeg hadde da jeg var 15 år gammel, og hustelefonen ble stengt mens man var koblet til nettet. Jeg var rasende der jeg satt og trykket fortest mulig på tastaturet for å få chattet mest mulig med gutta boys. 

 Jenter i tenårene som er på ferie med familien, og så går de kledd i flåte-pumps og horekjole på restaurant. Hvem er det du prøver å friste egentlig, faren din? 

De som lever for å krangle, til og med på ferie. Herregud, noen er bare så bitre på livet. På flyet hjem fikk vi hvert vårt midtgang-sete, altså ved siden av hverandre men på hver vår side av gangen. Jeg fikk to drømme-medpassasjerer på min rad, mens K selvfølgelig fikk to kranglefanter som trodde de eide hele flyet. Da kjerringa slengte håndbaggasjen min avgårde for å gjøre plass til sin egen koffert på størrelse med jordkloden, kunne jeg ikke gjøre annet enn å si i fra. For min del stoppet det der, mens min kjære reisepartner fikk både kjeft og albuer i siden i løpet av turen. Bli hjemme da vel!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET ER NESTEN LITT FLAUT

Hold deg fast. I går regnet jeg meg fram til at det var nøyaktig én måned siden jeg hadde laget middag til meg selv. Nå har jeg riktignok vært bortreist to av ukene, men hva som har skjedd de to resterende? Knekkebrød og takeaway sushi, I guess. Nesten litt flaut! Så i går lagde jeg thai-suppen jeg er så glad i, og fikk til en viss grad dempet den dårlige samvittigheten min, hehe. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis du vil prøve den, har jeg lagt ut oppskriften her tidligere. Bare en liten advarsel; kutt ned på chilien, hvis du ikke er som meg som helst vil ha mat som brenner opp innsiden av munnen min.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Litt treg start på dagen i dag, men nå skal jeg hive meg i dusjen og sette på kaffe. Jeg får straks besøk, og vi skal skrive på oppgaven vår. Kan ikke si at jeg gleder meg. Har vært mye ferie og lite skole i det siste - jo lengre tid det går, jo seigere blir det å "komme tilbake" føler jeg. Men men, jeg får nå prøve så godt jeg kan. 

Ønsker alle en fin dag 

THE PICTURES THAT NEVER MADE THE BLOG

Jeg er hjemme i Oslo igjen. Det er alltid litt kjedelig å komme hjem fra tur, men jeg er evig takknemlig for å ha sovet alene i min egen seng i natt. Med dyne, tenk det. I dag har jeg ingenting på plakaten, så jeg skal bare vaske ferdig siste rest med klær, sørge for at leiligheten er plettfri og gå en lang tur i det fine været. Jeg har masse energi etter ferie, for en gangs skyld ble jeg ikke helt tappet av flyreisen hjem. Vanligvis blir jeg alltid sliten på vei hjem, nesten så jeg trenger en ny ferie. Noen som kjenner seg igjen? Haha. 

Uansett, her er litt bilder som aldri havnet på bloggen. Morsomt hvordan man tar 3000 bilder, men bare får postet 30 av dem. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okey, tilbake til hverdagen! En eksamensinnlevering på 20.000 ord og klippekort på trening skriker meg i øret. 

BLI GYLDEN, IKKE SOLBRENT

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå er det 3 uker siden jeg begynte å ta betakaroten igjen, og jeg kommer ikke til å slutte før reisingen er lagt på hylla for i år. Jeg håper det blir en sommer med mye sol, både her hjemme og på reising. Men selv om jeg er glad i sol, er jeg også veldig redd for effekten solen har på huden. 

Jeg vil ikke se ut som en sviske før jeg fyller 30, og jeg vil ikke ha hudkreft og enda flere føflekker. Det å bli solbrent én eneste gang, kan ha store konsekvenser for huden, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå det. Når jeg er på tur prøver jeg å gjøre andre ting enn å ligge og steke i sola hele dagen - for man trenger faktisk ikke å gjøre det for å bli farge. I tillegg smører jeg meg flere ganger om dagen med solfaktor, og like viktig; jeg tar betakaroten hver dag. 

Den største fordelen med å ta betakaroten er at du er mye mindre utsatt for soleksem og solbrenthet. Tidligere har jeg fått utslett i sola i form av sånne små bobler på huden som blir til flass etterpå, det har jeg ikke sett snurten av på betakaroten. Og selv om det viktigste her i verden ikke er å bli brun, så er det også en av fordelen med betakaroten; du blir brunere fortere, og får en fin glød. Føler jeg blir mer gylden av å spise betakaroten - altså litt mer gultone enn rødtone i huden. Nesten som om man har spist en sekk med gulrot, hehe. Ikke helt, men dere skjønner tegningen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg tar betakaroten fra Good For Me - også i periodene hvor det ikke er sponset, fordi jeg har vært fornøyd med dem i flere år nå. Det var en periode hvor jeg kjøpte noen alt for sterke i utlandet, men det anbefales ikke. Uansett hvilket merke du kjøper, kjøp noen som selges i Norge så er du sikker på at innholdet er forsvarlig. 

Betakaroten fra Good For Me får du kjøpt til 149,-. En god nyhet er at man kan velge om man vil ha abonnement eller enkeltkjøp, slik at man ikke får tilsendt mer enn man ønsker. Selv syns jeg det er kjekt å ha løpende abonnement i sommersesongen, og bestiller heller en enkel boks hvis jeg skal ut og reise om vinteren. 

Bestill enkelt HER! :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sommeren er her straks, ikke glem å passe på huden din. Du skal tross alt ha den samme kroppen resten av livet! 

BEACH CLUB LIFE


I går var vi på Amadores Beach Club, hvor vi hadde leid en privat luxury cabana. Man blir jo litt klein når det står Möet på alt, føler det blir litt det samme som å kjøre limmo til et utested, men det var uansett veldig deilig med 100% privatliv. Slapp å være statist i flere feriebilder, hehe.. Hver vår store, runde solseng, solstoler, lounge med sofa, TV, kjøleskap og TV, og en knapp vi kunne ringe på når vi ville ha mat og drikke. Det ble sangria og bobler hele dagen, og jeg koste meg med å plaske rundt i vårt lille badekar. 

Vi har vår siste soledag i dag, og gruer oss begge til å reise hjem i morgen. Utrolig hvor fort tiden går når man har det bra. Blir vel ikke for lenge til neste reise håper jeg. Vel, på tide med noen solfylte bilder fra gårsdagen: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg hoppe i bikinien og komme meg opp på taket! Selv om jeg våknet en time tidligere, har hun andre her gått avgårde for lengst. Må jobbe litt med tempoet mitt merker jeg! Kommer meg liksom ikke ut døra før jeg vet at både storetå og øreflipper er nøye innsmurt med faktor. Jaja. Ferie er ferie! :-) 

VI GJØR DET VI KAN BEST


Kjole: &Other Stories, Sandaler: Drevholt, Veske: Chanel 

Er det noe vi kan, så er det å kose oss! Restaurantbesøket i dag hadde vi snakket om i to dager, ingen tvil om at vi hadde gledet oss til det. Restauranten heter El Senador, og er et sted jeg har vært masse med familien. Vi bestilte hvert vårt store glass sangria, og solo mio al sal, som er saltbakt indrefilet som man sitter og steker selv på en liten plate. Det smaker så godt at man nesten ikke trenger tilbehøret! Da vi var ferdig med å spise gikk vi på godis-shopping, og så satte vi oss på balkongen vår under en stjerneklar himmel og snakket om livet fra A til Å. Sånne samtaler setter jeg pris på, jeg er sikker på at vi har løst et dusin verdensproblemer i kveld ;-)


Nå er det natta fra lakenet med ullpledd over (fytti, som jeg gleder meg til å se min egen seng igjen), for i morgen venter en veldig morsom dag. Mer om det i morgen!

PS. Ler meg i hjel. Kristina spratt nettopp opp fra ullpleddet sitt i halvsøvne, og spurte bekymret; du tror de vasker disse ullpleddene, sant?! Noen må sette en stopper for slike ullpledd på hotell, ass. 

STRANDLIV


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fyttigrisen! Morgenkvistens løpetur drepte lårene mine fullstendig. Lurer på hvordan jeg i det hele tatt skal klare å reise meg fra stolen jeg sitter i akkurat nå. Sitter i en hvit plaststol med beina på rekkverket og hører på bølgesus mens jeg drikker en kopp kaffe, hvis noen måtte lure. Og ja, jeg føler meg som en ekte pensjonist. Gleder meg til pensjonistlivet, jeg! 

Nå skal vi snart pakke sakene og dra på stranda. Kjenner at jeg egentlig er alt for rastløs til å ligge rett ut på en solseng, jeg syns det er dritkjedelig. Har lyst til å gjøre noe! Kanskje det har noe å gjøre med at jeg har innsett hva soling gjør med huden, og at det ikke er like stas og sole seg som da jeg var 15 og ville ligne mest mulig på et skalldyr. Men når man har reist til Gran Canaria er det liksom ikke så mye å "gjøre", så jeg får vel bare prøve å finne roen og nyte det når jeg først har muligheten. Det blir nemlig travle dager når jeg kommer hjem. 

Håper alle har det bra ♥

JEG ER STATISTEN PÅ FERIEBILDET DITT


Genser: Zara, Skjørt: Urban Outfitters, Veske: Chanel, Solbriller: Céline 

Må bare poste noen bilder fra solnedgangen i Meloneras i går kveld. Kristina som er litt flinkere enn meg til å uttrykke seg entusiastisk, ble gående og si "herregud, nå koser jeg meg" og "beste kvelden ever", og jeg var helt enig. Det er bare ikke alltid jeg er så flink til å si sånt. Oppskriften på godt humør kan nok være så enkel noen ganger; en halvliter sangria og en oransje-lilla solnedgang. 

Når du er på ferie, tenker du noen ganger over hvor mange ganger i løpet av dagen du er statist på andre sine feriebilder? Jeg tenker over det hver gang jeg hører noen i solhatt rope "say cheeeese", og prøver alltid å bestemme meg raskt om jeg skal dukke unna, eller leke sånn helt naturlig Hotel Cæsar-statist. De som ser ut som om de prøver å late som ingenting, altså. Jeg ender gjerne med en kombo, og ser nok ut som en løpsk ponni i bikini. Men det er morsomt så mange mennesker og historier man får i bakgrunnen på sine egne bilder. Det ble sikkert tatt 50 slike bilder av meg i går kveld, og på de fleste står det et par og kliner i bakgrunnen. Så kan jeg sitte da, og se på bildene etterpå, og lure på hvor de er fra og om de er gift, eller om de kanskje har reist bort for en love affair, og så buster jeg dem ved å legge ut disse bildene. Sistnevnte hadde vært awesome! 

Nå tror dere sikkert jeg har fått solstikk. Men den gang ei! Jeg ble bare lei av å ligge i sola, så jeg gikk ned for en "smørepause". I dag har vi bestemt oss for å være flinke og økonomiske, og kjøre all inclusive hele dagen. Vi kaller det for sparedag, men når jeg tenker meg om har vi jo allerede betalt for det... Jaja, på tide med all inclusive-lunch!

JENTER SOM SPISER SOM MENN


Servitøren gjorde store øyne da vi var ferdig med å legge inn bestillingen vår på sushi-restauranten i går. Uhm... It is very much food? Yes yes, whatever, we are very hungry. Vi var så gira på den sushien at vi bestilte 20 biter hver - vågalt av en som pleier å slite med halvparten. Men sushien gikk ned den, det tok bare litt tid. Og som vi koste oss! Meloneras er et nydelig sted, vi satt der med hver vår sangria og fulgte med på solnedgangen og menneskene (hundene) som gikk forbi. Standard er det også at jeg må gi Kristina "det sitter noen norske ved siden av oss"-blikket, når samtalene våre blir litt høylytte og kleine. 

Føler det blir mye matprat her om dagen, men det er liksom sol og mat det går i. Jaja, det var uansett deilig med en skikkelig pause fra all inclusive. Uansett hvor bra det er, så kan man jo bli litt gæren. 

I dag er vi forresten så støle begge to, at vi må hoppe over morgentrening og heller satse på en kveldstrening. Så, frokost neste! Mer mat, ja...

#POOLDAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter en deilig (faktisk) morgentrening, ble det bassengdag på disse jentene. Jeg har vært i dårlig form siden i går kveld, så da var det greit å være i nærheten av hotellrommet. Det er bare utrolig varmt her når man ligger i sola - og litt kjølig når man ikke gjør det, det er helt perfekt syns jeg. Ikke helt galt å ligge ved bassenget heller, når man kan gå og hente seg en slush/drink/diet coke eller hva som enn måtte friste. Hva som enn måtte friste = french fries. French fries frister meg dagen lang her, så da bare kjører jeg på... 

Nå begynner formen å bli litt bedre, og i kveld har vi planer om å dra til Meloneras og spise på en av våre favorittrestauranter. Der er det så fint, så jeg gleder meg maks!

WALKING IN THE SUN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skjørt: Levis, t-shirt: H&M, cardigan: Odd Molly, sko: Reebook, Veske: Malene Birger, solbriller: Céline 

God kveld fra sengekanten! Er det lov å si at man er helt utslitt? Haha! Vi har hatt en skikkelig, skikkelig fin feriedag. Først tidlig opp, og ut på powerwalk med musikk på ørene. Å trene ute i det fri er ikke min sterkeste side. Jeg blir så gira og brenner av alt kruttet med en gang når jeg ikke ser hvor mange km/t jeg beveger meg. I morgen tidlig blir det mølle innendørs, så da får jeg prøve å styre villbassen i meg... Etter trening spiste vi frokost, før vi dro på stranda hvor vi lå og koste oss i mange timer. Bortsett fra noen røykende og høylytte naboer var alt helt perfekt - Kristina har lovet å booke en egen øy til oss neste gang vi skal på ferie, for da slipper vi sånt. Jeg la inn et ønske om Santorini ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå ligger vi og ruller rundt i pleddene våre (det er ikke dyner her...) etter en god middag. All inclusive er jo egentlig helt krise, spesielt når maten er så GOD. Det hadde jeg virkelig ikke forventet. Men i dag har jeg altså spist tre hovedretter til middag. Hadde sett for meg en all inclusive med blaute grønnsaker og very well done biff, men her på hotellet tror jeg til og med en kresen sjel kan stortrives. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ellers er det ikke mye spennende å dele! På hotellet får man 30 minutter internett om dagen, så vi blogger fra 3G på telefonen og har en god del internettabstinenser. Men det er jo fint, da. Å se hverandre i øynene og snakke sammen, i stedet for å sitte på Instagram og Snapchat og snoke i andres liv. 

Vi koser oss uansett, og jeg gleder meg allerede til en ny dag :-)

NÅR HUDEN PLUTSELIG BEGYNNER Å KRANGLE

Sponset hudpleie 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå har jeg snart brukt hudpleie fra EmerginC i to måneder, og tenkte det var på tide å fortelle dere om det. I vinter ble huden min nemlig skikkelig dårlig, og det holdt ikke lengre med hudpleie som opprettholdt fin hud. Klimaforandringer, eksamensstress, lite søvn og usunn mat = kaotisk hud. Jeg fikk ikke acne, men veldig tørr hud, store porer, ujevn farge i ansiktet, nupper i pannen og på haken, i tillegg til veldig mørke ringer rundt øynene. Under nesen ble jeg ikke bare tørr, jeg så nesten ut som et skalldyr - tørr var jeg. 

Da jeg fikk spørsmål om jeg ville teste ut hudpleie fra EmerginC, var det første jeg tenkte på min kjære venninne Kristina, som noen av dere kanskje leser bloggen til. Hun hadde helt forferdelig hud for en stund siden, og har flere ganger snakket om hvordan huden ble frisk på bare et par uker, da hun brukte noen pads fra EmerginC. KLART jeg måtte prøve det. Jeg vet det er et overfladisk problem, men jeg følte meg litt frustrert, for hudproblemer var egentlig ikke noe jeg hadde vært borti før. Kan man virkelig møte på sånt i en alder av 25, tenkte jeg. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter to måneders testing kan jeg mer enn varmt anbefale EmerginC, og nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva min hudpleie-rutine består av: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥  Morgen og kveld, samme rutine: 
1. Først renser jeg huden med Aromatic Cream Tea Cleanser. Det er en mild rensekrem som jeg elsker konsistensen på. 
2. Deretter går jeg over med Peach Toner, som er en frisk toner. Denne gir fukt, samtidig som den trekker sammen porene og balanserer huden. 
3. Etter toneren tar jeg et pump av Multi-vitamin + Retinol Serum som jeg fordeler ut over ansiktet og lar trekke inn. Dette er et alt-i-ett serum som gir fukt, demper utbrudd og rødhet, i tillegg til at det har en anti aging-effekt. Jeg vet ikke med deg, men jeg har fylt femogtjue for lengst!
4. Så påfører jeg Hyper-vitalizer Eye Cream på huden rundt øynene, som enkelt og greit gir området mer fukt. 
5. Til slutt smører jeg hele ansiktet med Hyper-Vitalizer Cream. Det er en dag- og nattkrem i ett, noe jeg syns er helt supert, så slipper man å ha flere produkter enn nødvendig. Om morgenen lar jeg denne kremen virke i noen minutter før jeg begynner å legge makeup. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥ Når huden skal få ekstra pleie, 1-2 ganger i uken: 
1. Først fjerner jeg sminken og renser ansiktet med Aromatic Cream Tea Cleanser.
2. Så sviper jeg over huden med Peel Pads, helt til jeg føler at jeg har brukt opp all fuktigheten i paden. Denne er det viktig at man ikke får i øynene! La produktet virke på huden i cirka 5 minutter før du skyller ansiktet med kaldt vann. Det er forresten helt normalt at man kjenner det klø og stikke litt i huden når man bruker disse padsene, det er helt ufarlig og bare fruktsyren som jobber med huden. FAVORITT-ALARM, forresten!!
3. Det tredje jeg gjør er å påføre Vitality Mask. Den skal virke i minst 20 minutter, men man kan ha den på så lenge man vil. Mot slutten masserer jeg masken ekstra godt inn i huden, før jeg skyller ansiktet med varmt vann. Denne masken syns jeg svir skikkelig, men det betyr bare at den funker. 
4. Når masken er skylt av, går jeg over ansiktet med en clarifying pad. Denne skal ikke vaskes av, men jeg lar den tørke i nen sekunder før påfører mer fukt. 
5. Til slutt påfører jeg et pump med Multi-vitamin + Retinol serum, og avslutter så med Hyper-vitalizer Eye Cream og Hyper-vitalizer Cream
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Der fikk dere jammen hele oppskriften på min superhud! Haha, neida. Men huden min har uten noen som helst tvil hatt veldig godt av disse produktene. Alle produktene jeg bruker ligger samlet på denne siden - det er faktisk ikke så mange som det høres ut som, da noen flere av produktene går igjen flere ganger. 

I tillegg til disse produktene har jeg fått et reisekit som jeg syns er utrolig kjekt. Jeg har jo vært så mye på farten at reisekitet allerede har vært i god bruk, og jeg elsker at det får plass i en liten pung.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som dere kan se på denne siden, så er det opp til 38% rabatt på alle produktene jeg bruker, i tillegg til at det er gratis frakt. Det kommer godt med når produktene faktisk koster litt! Det er vanskelig å si hva jeg ville anbefalt hvis jeg bare kunne nevne ett produkt, men jeg kunne sikkert klart meg med rens, toner, ansiktskremen og kitet med pads. Sistnevnte er jeg bare fullstendig frelst av, altså Peeling Pads og Clarifying Pads som kommer i samme pakke. Produktene er forresten veldig drøye, dere kan jo selv se hvor lite som er brukt på den tiden jeg har testet dem. 

Tenkte også jeg skulle gi dere en mailadresse, hvor dere kan sende mail ved eventuelle spørsmål. Kanskje du lurer på hvilke EmerginC-produkter som er noe for deg, eller om merket i det hele tatt er noe du burde prøve? Hvis du vil ha hjelp til å plukke ut produkter kan du sende beskrivelse av huden din, og til og med bilder, så får du den beste hjelpen du kan tenke deg. Mailen er: post@hudeksperten.no! :-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Spent på å høre om noen av mine lesere bruker produkter fra EmerginC? Hva er dine erfaringer, i såfall?

DEN LYKKEFØLELSEN

Den lykkefølelsen, når du innser at du har overlevd nok en tur i en ristende flyvemaskin, for så å ankomme et hotell hvor du kan spise og drikke alt du måtte ønske, utsikten er amazing og favorittstranda vinker til deg fra balkongen på hotellrommet. Den lykkefølelsen har jeg nå, og jeg er så fornøyd! 

Vi fikk nettopp koffertene våre opp på rommet, og skal pakke ut før det bærer avgårde til en tidlig middag. Vi er så trøtte og slitne at det nesten går rundt i toppen på oss, så vi ser heller fram til å få mer ut av dagen i morgen. 

HER skal vi kose oss! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TJUVSTARTER FERIEMODUSEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God dag der bak skjermen! I dag våknet jeg tidlig og uthvilt av meg selv, det er en sjelden kombo. Men jeg reiser jo til Gran Canaria i natt, så kanskje det er feriestemningen som har satt seg litt tidlig. På ferie: står med glede grytidlig opp for morgencardio og vil ha mest mulig ut av dagen. Hjemme: hvem må jeg ligge med for å slippe å stå opp noen gang resten av mitt liv? 

I dag har jeg en to do-liste på lengde med Nilen - den er så lang at jeg må ta klokka seriøst hvis jeg skal rekke over den før avreise. Bloggere liker jo å si at de har mye viktig på to do-listen sin. Her er et lite utdrag fra min:

- Hente sommerklærne som mamma har sendt på posten 
- Manikyr
- Kjøpe sommertopper 
- Skrubbe hud og barbere hver eneste krok på på kroppen
- Kjøpe brødposer til de 58 hår/kropp/ansiktsproduktene jeg skal ha med
- Ringe mormor som fyller 69 år i dag, HIPP HIPP HURRA!
- Ned i kjelleren og finne flip flops 
- Kjøpe foundation

Ikke så viktig - ikke så givende heller. Bortsett fra å ringe mormor, det er viktig! Gratulerer så mye med dagen, til verdens beste mormor. Jeg vet du sitter her og snoker! Men nå må jeg komme meg ned i boden, for dit tar det faktisk et kvarter å gå hver vei. Tre heiser, gjennom et parkeringshus, gjennom noen ganger, opp og ned, og tilbake. Med andre ord; det kan gjøre noe med humøret, når man må gå tomhendt fra boden fordi man ikke fant det man lette etter. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sola skinner i dag, det er bare å komme seg ut! Håper vi rekker å snakkes senere