på fellesmadrassen

Jeg har fått låne pc av min reddende engel, Kristina, og nå ligger vi ute på madrasser på terrassen og koser oss med drikke, jordbær og telys. Spesielt telys smaker utrolig digg.

Har dere fått sommerfeelingen enda?! Hvis ikke, last ned Sommar med Fronda, da lover jeg at sommerstemningen er der på et blunk!

datatrøbbel

Macen min er sterkt redusert, og laptopen min viser meg bare en blå skjerm med masse morsomme tall. Derfor: dårlig update og veldig lite bilder fra denne kanten! Håper på et mirakel slik at alt det tekniske kan fikse seg selv, jeg klarer i hvert fall ikke!

Dette blir en helt fantastisk dag! Sola skinner som aldri før, og jeg har allerede en venninne på vei for å slikke sol. Vi skal spise jordbær, høre på musikk og sladre dagen lang, og i kveld blir det jentemiddag med nachos og vin.

Nyt dagen og gjør noe annet enn å lese blogg!

jeg, sexy? hæ?

Når folk gir meg komplimenter, pleier jeg å synke langt ned i stolen jeg eventuelt sitter på og nekte meg blå for at jeg er fin på håret eller har på meg en flott kjole. Derfor sitter jeg nå med røde kinn og leser at jeg har kommet på 24. plass over Norges 25 mest sexy jenter.

Jeg har aldri i hele mitt liv følt meg "sexy" et eneste sekund, bortsett fra natt til 1. mai for to år siden da jeg lå over toalettskåla og prøvde å ikke få fordøyd kylling i håret. Men, HEI! Dette skal jeg jo være stolt over!

Sjekk ut artikkelen på Side2 her.

Akkurat nå sitter jeg på toget til Oslo. Skal dit i sammenheng med flytting, men jeg har bestemt meg for å ikke fortelle så mye mer før alt er sikret og i boks.

xoxo usexy nervevrak i lykkerus

jenter, dette er vår siste roadtrip

Eksamensforberedelser på brygga var kjempekos! Eksamen ble nevnt sånn cirka tre ganger, så det kunne jo ikke blitt bedre.
 
Snakket en del med jentene om alt vi opplever sammen for "siste gang akkurat her, akkurat nå", og jeg kjenner at det river meg skikkelig bak ribbeina. Da jeg slang armene mine rundt dem og sa "jenter, det er kanskje siste gang vi går her sammen", tok jeg meg nesten i å begynne å grine, men verdens morsomste jente fikk meg til å knekke sammen av latter i stedet. Så ble det (kanskje en siste) roadtrip med både musikk og dans, og da jeg kom hjem smilte jeg i et helt kvarter før jeg innså at jeg så ut som en gladkristen misjonær på speed. Hallo. Sitte og smile for seg sjæl, liksom. Ikke sunt!

At vi er ved et stort veiskille er det i hvert fall ingen tvil om. Kristina til Bali, Marie på folkehøgskole og Ida og jeg til hver vår kant i hovedstaden. Om jeg skulle føle meg litt liten en dag, vet jeg i hvert fall at jeg kan sprinte til St. Hanshaugen for en velkjent klem og en kaffe.


Exen (nederste bilde) spanderte middag på meg i dag! Han er i grunn ganske ålreit, vil du ha han? 

Ble spurt om å formidle en liten message til alle tønsbergensere! I morgen åpner et stort utsalg i det gamle Elkjøp- lokalet i byen, sportsutstyr, seilerjakker osv til en billig penge! Butikken heter Marin Alpin, check it out! : )

hør da, hør da!Hør på denne vakre sangen, og værsåsnill og ikke kom med uttalelser som "Ida, du har så kjedelig musikksmak". En av mine venninner sa det da jeg viste henne denne sangen, og jeg barberte bort begge øyenbrynene hennes. Sånn, da vare tid for brygga!

texamen

Ikke noe sexamen denne gangen, men rett og slett texamen. JEG KLARER IKKE Å FORBEREDE MEG! Jeg sitter på den eneste plassen i hele huset jeg klarer å konsentrere meg, og lillebror sitter med Eminem på full guffe og blåser tyggisbobler. Når jeg ber han dempe seg, sier han; håll shjæft a, bitsj. Så til alle dere som trodde min lillebror var guds gave til kvinnene, think twice!

Nå forlater jeg huset med laptop og eksamensnerver som ikke er eksamensnerver, bare eksamensoppgitthet. Skal på brygga med en gjeng fra klassen for å sutre sammen! Men i morgen er jeg heldigvis ferdig med alle mine skriftlige eksamner, og jeg kommer med hånden på hjertet til å ødelegge et eller annet hvis jeg er en av de seks i klassen som kommer opp i muntlig eksamen. Selvfølgelig er jeg det, hva ellers? Må opparbeide meg litt karma. Texas!

Hva syns dere jeg skal ødelegge hvis jeg blir trukket opp i muntlig eksamen? Det skal så klart dokumenteres.

time out

Jeg leser til eksamen. Jeg skjønner ALT, det er jo barnemat! Kødda.


jeg visste at noe var galt da venstre rumpeballe vibrerte

I dag våknet jeg av at det vibrerte kraftig i venstre rumpeballe. I halvsøvne fikk jeg lirket mobiltelefonen fram fra dyna, og slengt den mot et trøtt øre. "Hei, nå står vi utenfor! Kommer du?". Skoleskyss, nå? Midt på natta! Men det var ikke midt på natta, skoleskyssen var allerede fem minutter forsinket. "SHIT, jeg kommer NÅ!"

Med buksa på knærne, genseren rundt halsen og pulesveis, tok jeg veska i den ene hånda og yoghurt i den andre, og løp ut døra mens jeg hylte til mamma at "lesedag til eksamen betyr ikke sovedag, men komme-på-skolen-og-få-oppgaven- dag". Mamma lo, og jeg løp videre.

Vel framme på skolen føler jeg meg som en uteligger. Jeg tør ikke å se meg i speilet, og jeg skal i hvert fall ikke ha noen som helst nærkontakt med folk.

Jeg var ute av døra på 39 sekunder! Det må jo bety at jeg er i besittelse av en del mannlige hormoner? Skal bli deilig å komme hjem til dusj, frokost og rene klær. Ugg.

tell til ti før du snur deg og glor

Hvis jeg hvisker til en venninne at hun skal "se på han der", har vi bestandig en uskreven regel om at vi teller til 10 i passe tempo før vi snur oss og ser. Det er tydligvis ikke alle som har begge antennene sine i orden, og det ble jeg offer for i dag. Jeg vet ikke om det var blogglesere, eller om jeg rett og slett hadde en ufo i panna, men hvisket om og glodd på ble jeg i hvert fall. Skikkelig klein følelse, så derfor skal jeg lære dere en gang for alle:

Om dere hvisker om noen og skal snu dere for å glo, vent i 10 korte sekunder! Det gjør opplevelsen mye mer behagelig for begge parter, spesielt med sånne som meg som gjerne plafrer folk ned med drepende blikk om jeg føler meg beglodd.

Hadde ikke verden vært et mye bedre sted om folk bare gikk bort til hverandre og sa "hei, du har en ufo i panna" eller "hei, jeg leser bloggen din"?


Foto: Christopher Mørch Husby.

batterimangel

Jeg har hatt en helt fantastisk dag med spennende møter og flotte mennesker i Oslo. Sitter på toget hjem nå og gjør meg klar til morgendagens eksamenstart, og siden batteriet straks går på pc'en blir dette tidenes korteste blogginnlegg.


Spiste namnam food på Dus i Akersgaten!


My darling!

gomåårn

Hei og hopp, for en herlig dag! Sola skinner, himmelen er blå og jeg er superglad. Har egentlig kjempedårlig tid, må skynde meg inn til byen for å ta toget. Men. Jeg har vært sløv på bloggfronten i det siste, så da handler det om å prioritere! Haha.

I natt drømte jeg at Kamilla og jeg dro på visning utkledt som gothere. Jeg hadde sort leppestift, og hun hadde nagler og piercinger i hele ansiktet. Det ville ikke vært så ulikt meg for tre- fire år siden, men jeg drømte i hvert fall at vi ikke fikk leiligheten fordi vi så ut som vi gjorde. Makan. Derfor hadde jeg lyst å kle meg i knallrosa fra topp til tå i dag, sånn at vi er helt sikre på at vi får den. Men tviler på at det ville fungert så bra... Hva med å bare smile og være seg selv?
Oida, heldig med den.

luksustirsdag to end

Det regner utenfor, rommet mitt er rent og pent, jeg har tent telys og jeg er helt alene. Jeg har opplevd mange fine ting, men det er egentlig ingenting som slår dette når man er skikkelig trøtt og sliten. Det har vært en lang og perfekt dag, skikkelig luksustirsdag!

I morgen skal jeg til Oslo, og første ærend er visning av leilighet. Herregud, dere! Jeg tror faktisk jeg har funnet leiligheten! Det er jo helt fantastisk om den er like fin i virkeligheten, og om vi får den. Er kjempegira på å flytte i løpet av sommeren. Etter visning skal jeg for en gangs skyld i et hemmelig møte. Jeg elsker hemmeligheter, så det blir moro. Til slutt blir det et møte med Nettavisen, og så er jeg klar for caféraid og mingling.

Dere spør meg bestandig om musikktips, noe jeg syns er veldig vanskelig. Kan i hvert fall fortelle dere at noen av sangene jeg hører på når jeg ligger og daffer er denne, denne, denne, denne, denne, denne og denne. Alle er HELT fantastiske sanger på hver sin måte. God natt, lesere!

god natt, fantastiske dag

Har hatt en helt fantastisk gøy selv om det har skjedd så mye at jeg ikke har verken pustet eller spist før nå. Hos TV2 gjorde jeg tre intervjuer, og jeg må si jeg er overrasket over meg selv. Jeg var jo nesten ikke nervøs da jeg først kom i gang! To av intervjuene kan dere se her. De heter "Blogger Ida Wulff" og "Nettsending med Ida Wulff. Linker det siste når jeg finner det.

Har dere sett at jeg har fått nytt design og nye annonser? Kanskje umulig å legge merke til : ) Er kjempeglad og fornøyd! Alt det nye kommer av at jeg har inngått et samarbeid med Nettavisen, og jeg er på en måte spaltis for dem. Har til og med fått min egen spalteplass på forsiden deres, det er jo helt utrolig! Dere kan lese mer om samarbeidet her.

Nå er jeg nødt til å legge meg. Himmelen er svart, gutta har dratt på byen og hodet mitt surrer. Skal tidlig opp og fly til Algarve, så det er bare å finne puta! Avslutter med noen bilder fra i dag.


Christopher kom for å være moralsk støtte! Fint å se deg igjen honey, du får meg til å smile!


Min kjære Kamilla var også på plass. Hun passet på lille Rita, hahahahaha! Elsker deg.


Christopher prøvde å være moralsk støtte for Tor også, men han hadde tydligvis gjort dette før.


Kamilla tok masse fine bilder!


Ikke barebare å bo i ungkarsbule. Øl og pizza til middag...

du finner meg på twitter

Som de fleste andre har jeg egentlig ikke helt skjønt hva vi skal med Twitter, men jeg bruker det likevel. Så om du vil ha mine små statusoppdateringer fra tid til annen kan du følge meg der! http://www.twitter.com/idawulff

Nå skal jeg kose meg videre i lillebrors konfirmasjon med verdens flotteste slekt.

å nei... eller?

Jeg føler meg gammel. I dag er det ca fire år siden jeg hoppet rundt og tenkte "endelig er jeg voksen, jeg er konfirmert". Nå ser jeg at jeg egentlig bare var et lite barn, og det er jeg sikkert fortsatt selv om jeg ikke ser det selv.

Er skikkelig kvalm og har hodepine, men skal likevel prøve å smile meg gjennom noen timer i kirken, og enda flere timer med fullt hus, taler, sanger, gaveåpning og ditt og datt. Herregud, det blir sikkert kjempekoselig! All slekten er samlet, og det er ikke særlig ofte. Slekt fra Danmark, slekt fra Kristiansund, slekt fra nabogata, you name it. Det hjalp å være litt negativ, nå kjenner jeg at jeg gleder meg likevel.

Får vel gå og få orden på dette trynet. Ble litt lite søvn i natt, så at jeg har grøftekanter under øynene er ingenting å legge skjul på:


Over og ut...

på overnatting hos lillewulff

Jeg fant meg et sted å sove til slutt! Lillebror er i likhet med meg blitt kastet ut av sitt eget soverom, så vi har rigget oss til på lillebrors spillerom. Her spiser vi nøtter, drikker brus og ser på Family Guy. Sykt groteskt, haha. Love it.


Ntaw, mitt gamle tenåringsrom! Gode minner..


Sexy brohoe.

idas gode råd: aldri få deg et stort rom

Jeg så for meg en dans på roser da jeg lykkelig inntok husets største soverom med egen utgang, hems og en takhøyde på ca. 100 meter. Vel, der tok jeg feil. Folk tror tydeligvis at det er en bod slash garderobe jeg driver her, nesten så jeg vurderer å ta inngangspenger. Mamma svinger seg foran speilet mens hun maser om å låne sko, pappa har plassert alle møbler som ikke er velkomne i morgendagens konfirmasjon på gulvet mitt og farmor og farfar har rett og slett tatt over senga mi. 


I mitt neste liv skal jeg ha et lite kott som rom. Et sånt rom alle klager over at de har. Arg. Leave Ida alone, hun er kvalm og dårlig i dag. 


Hvit tights er ut, knut. 

er du mann nok til å kjøre neven opp i rumpa mi, er du mann nok til å blogges

Jeg vet ikke hva du tenkte da du så rumpa mi foran deg i rulletrappa, men det falt deg tydeligvis inn at det var greit å stappe en neve og et par fingre opp i skrittet på meg. Hvorfor? Syns gutta dine det var tøft gjort? Var det derfor dere stod og gliste som en gjeng lobotomerte rotter da jeg snudde meg i sjokk fordi det kjentes ut som om noen nettopp hadde voldtatt meg med buksa på?


Jeg ble så sint at jeg nesten begynte å gråte. Det gjorde vondt. Det er det mest respektløse jeg noen gang har opplevd. Sikkert bare en uskyldig guttestrek, og mange vil nok mene at jeg overreagerer. Men sånt finner jeg meg faen ikke i. Hadde jeg blitt slått på rumpa av en forbipasserende hadde jeg blitt småkvalm men latt det gå. Men å trykke fingrene opp i rumpa på en fremmed person i en rulletrapp ? nei?!

Du skylder meg en unnskyldning, og jeg skylder deg å bli latterliggjort. Derfor snudde jeg meg mot deg med adrenalin til tusen og knipset et bilde av deg. Så, hva blir det til? Får jeg unnskyldningen min?


Ikke finn dere i sånt, jenter. Blonde lokker og pupper gir ikke noen tillatelse til å røre dere i mot deres vilje ? uansett hva.

get up stand up, girls!

Av en eller annen merkelig grunn tror jeg kjærlighetssorg, dumping og den slags faenskap er ti ganger verre for jenter enn for gutter. Gutta drar seg i barten de forhåpentligvis ikke er i besittelse av, hiver innpå med et par øl og kaster seg over første og beste platinahore i miniskjørt og hvite støvletter. Am I right? Greit, kanskje ikke helt, men dere skjønner hvor jeg vil. Vi jenter surrer oss inn i dyna, gråter salte krokodilletårer og spiser Dream- is mens vi bomber venninnene våre med detaljerte sms om hvordan det svir i hjertet og brenner i hodet. 


Selv om det var jeg som avsluttet mitt forhold, er det noe av det verste jeg noen gang har vært med på. Exen og jeg hadde et veldig langt og ekstremt nært forhold, vi var som familie for hverandre i mange år. Likevel tror jeg det svir som faen om det bare er snakk om en flørt eller om noen måneder hånd i hånd. 

Vel, naturen går sin gang, og det samme gjør verden. Folk blir kjærester, folk gjør det slutt. Selv om det skjer alle, føles det som om man blir rammet av en naturkatastrofe og et terrorangrep på samme tid når det skjer en selv. Det er aldri noen som har det så vondt som oss selv, det er ingen som vet hvordan vi føler det! Oh yes. Jeg lå i ni dager og krampegråt med en pute over ansiktet, jeg kunne virkelig ikke TRO at det som skjedde skulle skje. Det var urealistisk, det var skikkelig krise. Men det måtte skje, og det skjedde. Takk og lov for verdens beste venner og en familie som ikke satt oppå meg hele tiden og skulle prateprateprateprate. Jeg fikk masse trøstende kommentarer av dere lesere, og over firehundre mail med fine ord og gode råd. Mange av rådene har jeg tatt med meg, og jeg har kommet godt ut av dette. Jeg er lykkeligere enn noen gang, jeg føler meg sterkere, mer selvstendig og rustet for et par slag til før jeg slår meg til ro med mann, hus og barn. Nå vet jeg hvordan det føles å ha et hjerte som pumper ut kvalme og sorg i stedet for kjærlighet og lykkerus. Her kommer min lille guide til jenter som beklageligvis måtte være i samme eller lignende situasjon som jeg har vært: 

1. First of all, godta det. Ikke gjør som jeg gjorde og fornekt det som skjer. Du skal ikke gjemme bort den vonde følelsen som kaster seg rundt i magen din og får deg til å føle at livet er over. Den kommer opp før eller siden uansett, så mitt råd er å gråte, hyle og skrike den ut. Jeg skal love dere at jeg hørtes ut som en mishandlet katt da jeg lå og hamret i madrassen min. Det gjør så vondt at man skulle tro at man faktisk har nådd smertegrensen, men man blir ikke kvitt svulsten uten en operasjon! Bli kjent med følelsen, lær deg og takle den og kjenn sakte at den forsvinner. 

2. Vær venner med exen. Jeg har full forståelse for at dette ikke er mulig ved veldig mange tilfeller. Mange forhold ender med utroskap, fæle misforståelser og store krangler, sånn er det bare. Men vær venner i den grad det går an. Man fant hverandre for en grunn, og et vennskap kan være ti ganger bedre enn det eventuelle forholdet. Selv har jeg både shoppet, spist og dratt ut med min ex, og det føles bra å snakke med en man har så mye sammen med.

3. Ikke si verken til deg selv eller andre at du angrer på forholdet. Se på det som en CV, du har fått med deg en stor, viktig og sunn erfaring. Du vet hvor det feilet, hva som funket og hva du skal tenke på en annen gang. Dessuten gjør det bare vondere om man føler at man har sløst tid. Tenk på det fine dere har opplevd sammen og sett pris på det. For meg er exen en tatovering jeg aldri angrer på. Han har skjedd, og jeg skal leve med minnene og smile av dem når jeg blir gammel. 

4. Hvorfor i helvete tror folk at det hjelper å spise sukker når man har kjærlighetssorg? Greit, den første uka bør det være lov med litt ekstra is og sjokolade, men vil dere ikke føle dere litt fit og klare for singellivet? Det høres nok overfladisk ut når jeg sier det, men bruk tid på utseendet deres i stedet! Tren, fiks håret, kjøp ny sminke, unn dere noen nye klær. Ikke bare får dere noe annet å tenke på, men jo bedre selvfølelse dere har, jo lettere vil det bli å komme seg på beina. Jeg la på meg rundt 15 kilo da jeg ble sammen med min daværende kjæreste, bare ved å være bekymringsfri og trygg. Jeg er sikkert ikke den eneste som har et par ekstra kjærlighetskilo? Vel, det skal ikke handle om slanking. Det skal handle om bevegelse, å bli sunn og om å få litt frisk luft til hjernen. Det hjelper så alt for mye. Min beste venninne fikk en skikkelig stor jobb med å få meg med ut, men da det først gikk, hadde jeg lyst å kysse føttene hennes. 

5. Ikke kast alt som minner deg om han. Ikke gjem det ned i en skuff med det første heller! Som jeg skrev, man skal bli kjent med den vonde følelsen og bli kjent med at ting er som de er. På nattbordet mitt ligger det fortsatt en visten rose, og i vinduskarmen står det en konvolutt til "Ida og Benjamin". Jeg syns fremdeles det blir rart å ta det bort, så jeg lar det ligge til det ikke er noen big deal lenger. Du kommer uansett til å finne ut at han er over alt. Jeg så meg nettopp rundt, og fant ut at jeg nesten ikke har en eneste ting som ikke er HAN. Alt. Mobil, iPod, øredobber, ringer, smykker, klær, sko, bamser, gjenglemte klær, glattetang, dvd'er, bilder, albumer. Alt er enten gaver eller ting vi har kjøpt eller gjort sammen. 

6. Ikke gjør som gutta og fly på byen med sex, drugs & rock n roll som eneste mål for øyet. For all del, dans og ha det gøy med venninnene, men ikke risiker å bli latterliggjort dagen derpå fordi du har fått fire kjønnssykdommer og 244 nye numre på telefonlisten. En liten flørt eller et godt øye til en ny kan likevel hjelpe STORT, men virkelig: ikke bruk en eller annen stakkar som trøst for å komme over exen. Uskyldig flørt, søte sms og bittesmå sommerfugler i magen er uansett å anbefale.

Dette ble kleint, kjenner jeg.