beyonce i heisen

Driti ut foran naboene part 425. Jeg gikk nettopp hjem fra Frognerparken med musikk i øra og var i særdeles godt humør. Dere vet, sommerfugler i magen, fjærlette bein og sliten kjeve etter alt for mye smiling.

Etter at jeg flyttet opp til 4. etasje har jeg blitt stamkunde i heisen. Bruker heller tjue sekunder ekstra på å vente på heisen enn å dra rumpeballene mine opp tohundre trappetrinn. Til poenget: underveis i de tjue sekundene jeg stod og ventet på heisen, snurret iPoden i gang "All the single ladies" med Beyonce. Den svingte i øra mine, så jeg nynnet med, rocket litt med foten og gjorde et par klumsete bevegelser med armene. Høy musikk. Registrerer ingen andre. Heisen bruker litt lengre tid enn vanlig, så rockefoten oppgraderer seg til litt tramping og setter hoftene i sving. Jeg står der og synger "åh-åh-åh-åh-åh-åååååh-åå'åh"- partiet når heisdøra åpner seg, og i speilet ser jeg to unge og ganske kjekke mannfolk stå bak meg og knekke sammen av latter.

Neida så. "Hei", sa jeg. Og så stod jeg der med tomatkinn opp til fjerde. Fuck det.

Demonstrasjonsbilde.

god morgen!

Ah, deilig å ha en edru lørdag! Og derfor har det blitt mange av dem etterhvert. I går lå jeg i en armkrok og så HELE Grand Prix for første gang i hele mitt liv! Og jeg likte faktisk vinnerlåten.

Nå skal jeg hente Bella som har vært på avlastning/ til utlån i to dager, savner den lille pusen min så skal bli godt å få henne tilbake.

Etterpå skal jeg spille KUBB med noen venner, må jo utnytte finværet. Dere vet vel hva kubb er?! Vel, jeg ruler i spillet. Og slik ser jeg da ut for de spesielt interesserte:

Kjole fra Stylebystars.se, veske fra Marc Jacobs, solbriller fra solbrillekongen.no!

fanpost

Fikk nettopp denne i mailboksen min. Skal begynne å poste fanpost på bloggen oftere, hehe, jeg er jo ganske flink til å kun poste det negative.

Nå er det noen statistikker som har klikka her. Men jeg fikk i det minste føle meg fullkommen igjen, for livet mitt er jo virkelig bånn i bøtta når jeg ikke er nr. 1. Jeg pleier å ligge i fosterstilling og grine mens jeg kutter meg på ostehøvelen HVER dag!

Ellers har jeg feiret livet med en frozen yoghurt siden sist. Finnes ikke bedre!

Hva kvelden bringer er jeg ikke helt sikker på enda. Er invitert på mye rart og har egentlig invitert folk hjem til meg, men formen er så dårlig at det ser mer ut til at det blir armkrok, Grand Prix og hjemmelaget mat i kveld.

Jeg kan ikke fordra Grand Prix, men av en eller annen grunn må jeg jo nesten følge med! Har jeg noen fanatiske lesere? Hvem heier dere på i kveld, tror dere Norge klarer å dra seieren i land enda en gang? Det hadde jo egentlig vært best om det ikke skjedde, det er så sykt mye mennesker i Oslo om dagen. Da jeg satt på trikken i stad satt det noen og snakket tysk bak meg, det hjalp ikke akkurat på fyllesyken.

dunk dunk

Hodepine. Nå skal jeg ned til byen for å spise frokost/lunsj med en venn. Dunk dunk. Hodepine. Åååå, jeg skal kjøpe meg yoghurt-is på 7Eleven, det gjør alltid dagen bedre. Dunk dunk.

naboen, latter og ozzy

Jeg er ikke dritglad for at naboen har fått seg nytt stereoanlegg og i tillegg lært hvordan man skrur opp bassen. Stueveggen min vibrerer som et levende kondomeri, og det er nesten så jeg kjenner lyden trampe meg på brystet. Dessuten har denne naboen plassert 98 pappesker som lukter svakt av banan i gangen, jeg tror jeg klikker. Men alt handler selvfølgelig om å være den søte, snille naboen som ingen legger merke til. Men man skal ikke se bort i fra at jeg manner meg opp med en flaske vin i kveld, og går og banker hardt på døra. Så skal jeg sparke i stykker stereoanlegget, kaste banankasser på mennesket som bor der - og så spørre hvordan det går ellers og om han/hun trives i leiligheten. Herregud, håper det ikke er en kjekk "han".

I går var jeg på Latter og så Great Garlic Girls! Der var det Grand Prix- stemning, alt handler jo om Eurovision om dagen! Men jeg likte showet, jeg. Og jeg likte vinen, og jeg likte selskapet. Etter showet koste vi oss litt i bakgården på Latter, før vi spaserte ned til en båt på Aker Brygge som inneholdt vin, vin og atter vin. Etter mange timer i båten bestemte vi oss for å dra tilbake på Latter, men der var det så fullt at det ikke gikk an å dra den innpåslitne stringen ut av rumpa en gang. Jeg ble påspandert et glass vin, men en irriterende formfull kvinne deiset det i bakken med høyre pupp. Drittkjerring! Det tok en halvtime før jeg forstod at det var konsert, og at det var derfor folk stod bom stille. Og så dro jeg hjem. Og nå ligger jeg her, mens øyenvippene mine ligger igjen i sovemaska. Åååh, skulle ønske jeg var Ozzy Osbourne i stedet, selv om han hoppet rundt på scenen som en påkjørt frosk da jeg så han sist.

Haha, sjekk ut denne videoen. Jeg hadde seriøst tissa på meg om dette hadde skjedd meg:

det er ikke bare bruno som får babyene sine i posten

Jeg fant en nødløsning. En kjoletopp jeg kjøpte på Gina Tricot for 29 kroner på salg en vinter for to- tre år siden. Den er bare SÅ Prada liksom, love it! Herregud. Jeg er nødt til å ta med meg en halv million til London og oppdatere garderoben, krysser fingrene for et mirakel.

Ler meg forresten i hjel av hva en time på badet kan gjøre. Jeg så så GRUSOM ut da jeg kom hjem i dag, så måtte jo bare ta før- og etterbilde:

Egentlig rart at det fantes heterofile gutter før sminken var oppfunnet. Jaja, det finnes vel mennesker som er supervakre uten sminke òg.

Har med meg min nye Marc Jacobs i dag, er superfornøyd. Dere husker kanskje de to veskene jeg kuppet på en budrunde på Trendbazaar.no? Marc og Mulberry har begge kommet trygt fram i posten, og blitt tatt veldig godt i mot.

det fulle skapet er tomt

God dag lesere, god dag solskinn og god dag forbanna klesskap. Dagen startet bra med litt farting rundt omkring, frokost på Evita og så videre, men nå som jeg skal begynne å fikse meg til kvelden går det bare èn vei. Jeg kan ha så mye klær at klesskapet sprenger, det ser uansett like tomt ut når jeg skal finne noe å ha på meg. Jeg vet at jeg har minst ti brukbare antrekk, men i speilet ser det bare helt malplassert og feil ut. Nok en gang føler jeg for å gå naken.

Tror jeg må ansette en staff som befinner seg i leiligheten min 24/7. En designer, en syerske, en stylist, en makeup- artist og en frisør. Gimme gimme!

Jaja, nå får jeg hoppe i dusjen. Om jeg skal gå kledd som en boms får jeg i hvert fall være ren og pen.

ta dem på alvor...

Jeg har funnet noe som har forandret livet mitt. Haha, ikke fullt så dramatisk da. Og tingen jeg har "funnet" har jo vært foran nesa mi hele livet, jeg har bare ikke tenkt over at det faktisk funker, det var liksom sånt de brukte på film i gamle dager for å se sofistikerte ut da de sov. Eller noe.

Men, SOVEMASKE! Jeg har aldri sovet så godt i hele mitt liv som jeg gjør nå etter å ha begynt å bruke den. Det er jo lyst nesten døgnet rundt nå, så deilig å kunne ha det helt mørkt når det er snorketid. Jeg våkner riktignok opp med verdens verste sveis og lysømfiendtlige øyne, men det er så verdt det. Ingenting er som en god natts søvn!

Er det fler enn meg som dekker ansiktet for å sove litt bedre? Tar gjerne i mot andre gode sovetips, hehe. Nattesøvn er luksus for en som bor i et lyskryss og et par etasjer over to sjapper hvor alle kjøper nattmaten sin.

Vurderer å flytte TV'en ut av soverommet igjen. Og så vurderer jeg å bli kvitt alt rosa og femi i leiligheten, begynner å friste med en litt clean svart- hvitt- stil. Hva tror dere?

svar på spørsmål, del 3

Diverse

Hvem er den kuleste kjendisen du har møtt?

BRIAN MOLKO! Vokalist i Placebo. Jeg har tilbedt han siden jeg var nyfødt (15 år gammel eller noe), og skulle se han på Quartfestivalen i fjor. Jeg fikk se alle konsertene fra VIP- området, og etter en konsert, SATT HAN PLUTSELIG I GRESSET BAK MEG! Jeg snur meg vanligvis ikke etter folk jeg har sett på TV og lignende, men Brian Molko er en legende. Min "anonyme" venn, hehehehe, satte seg ned med Molko, slo av en prat og begynte å råkline med han. Da var jeg greit misunnelig.

 

Hvorfor må du godkjenne kommentarene før de kommer ut? Sletter du negative kommentarer?

Jeg sletter ikke negative kommentarer, nei. Bare hvis de er rettet mot vennene mine eller andre mennesker som ikke har valgt å vise seg fram via blogg. Jeg har på kommentargodkjenning så jeg skal få lest alle kommentarene. Hvis folk kommenterer på gamle innlegg får jeg jo ikke lest dem med mindre jeg må godkjenne dem. Derfor : ) Disrespect til bloggere som kun publiserer positive kommentarer.

Hva syns du om at Trine Grung refser deg om dagen?

Trine kaller meg snuppa og spør meg støtt og stadig om vi skal ta en kaffe, så det tar jeg meg ikke nær av. Alle må jo gripe sin mulighet for litt oppmerksomhet, så om hun vil gjøre det ved å pisse litt på meg, så er hun hjertlig velkommen til å gjøre det ;-)

Har du det kjipt etter alt bloggdramaet som har vært de siste dagene?

Langt i fra, jeg har det helt fantastisk! Det er jo dette som er gøy. Vil man ikke ha oppmerksomhet og blest, kan man skrive dagbok i stedet.

Har du noen piercinger?

Nei, men jeg har hatt i leppa og nesa. LOL.

Hvorfor bruker du ikke pengene på fettsuging i stedet for Restylane?

Godt spørsmål. Hvorfor går du ikke i terapi i stedet for å sitte og lese bloggen min, noe som tydligvis får deg til å føle deg så kjip at du må rakke ned på andre mennesker?

Kan du fortelle litt om hva du tjener på bloggingen? Leste i et blad at du tjente over 100.000 kr hver uke, stemmer det?

Hvilket blad bør sparke en journalist? Hadde jeg tjent 100.000 kroner i uken på blogging hadde jeg levd et litt annerledes liv enn det jeg lever nå. Varierer veldig hva jeg tjener på bloggen, mellom 30.000 0g 70.000 i måneden på annonser, og så litt på andre ting jeg gjør ved siden av.

Hvor er det mulig å møte på deg?

Hjelp, sånt tør jeg jo ikke å svare på! Er ikke så fan av folk som ligger og venter på meg i busker. Neida, jeg bare tuller. Skriver ofte på bloggen hvis jeg skal på noen arrangementer, så det er jo bare å følge med... *biter negler*

Hvorfor har du nesten bare homofile kamerater?

Du samler på glansbilder og frimerker, jeg samler på homser. Neida. Jeg vet ikke? Det ble bare sånn etter at jeg flyttet til Oslo. Altså, jeg deler ikke vennene mine opp i homofile og heterofile, jeg ser på dem alle som likestilte mennesker og ikke minst venner. Legningen til en person har aldri noe å si for meg, men når vi først er venner, bringer det jo mange morsomme historier og meninger på bordet : )

Hva er yndlingsmaten din?

Tapas, nachos, sushi, enchiladas, taco, hvitløksmarinert scampi, det meste av grillmat. MMM.

svar på spørsmål, del 2

Ida og leserne

Hei Ida. Jeg har fått inntrykk av at du blir brydd av å møte lesere i det virkelige liv, stemmer det?

Ikke i det hele tatt. Jeg blir irritert av folk som hvisker og stirrer uten å komme bort og hilse og si hei. Det er aldri ålreit at folk bare hvisker og tisker, jeg kan jo aldri vite om det er fordi noen kjenner meg igjen for bloggen eller om det er fordi jeg har dopapir sittende fast under skoene. Skjønner? Å møte lesere er noe av det koseligste som finnes, er bare takknemlig : )

Leser du det vi skriver til deg på Facebook?

Jeg prøver. Men det er ikke så enkelt å få med seg alt, for det er mye spam i innboksen min på Facebook. Et eksempel er lesere som tenker så mye på meg at de må sende meg en melding i minuttet.

Hvorfor oppretter du ikke en fangruppe på Facebook?

Jeg tror jeg har en gammel, nedstøvet Idawulff.com- gruppe på Facebook, haha! Dere kan jo melde dere inn i den her, show some løøøv!

Hei Ida Wulff, husker du meg? Møtte deg i Arendal i sommer på et kjøpesenter med Idabestis!

Klart jeg husker! Kom rett ut fra dusjen og skulle handle noe å ha på meg. Var ikke akkurat klar for et bilde, men alt for leserne, haha! : )

Ryktene...

Hva er greia med deg og Bjørn Johan Muri?

Enkelt og greit: en venninne av meg som han har flørtet litt med lagret nummeret på telefonen min en gang, jeg var uheldig og havnet på nummeret hans da jeg deltok på SMS- rullett. Jeg har snakket med BJ om det og forklart hele saken. Han syns visst bare det var "morsomt", jeg syns det var pinlig. Spesielt ettersom jeg hører rykter om at det diskuteres på radio at jeg skryter på meg å ha hatt sex med han. Vel, nå skryter jeg på meg at jeg aldri har møtt han en gang : )

Er det sant at du har sjekket opp Paradise- Carl?

Hehe. Alle som kjenner meg, vet hva slags menneske jeg er eller i det minste hva jeg står for, vet 110% sikkert at det IKKE stemmer.

Stemmer det at du har silikonpupper?

Nei.

Musikk, film og tv

Kan du si 3 band du liker?

TRE?!? Det er jo ikke mulig. For tiden hører jeg ikke på noen bestemte band, men mest enkeltsanger fra her og der. Men band som har ligget nært mitt hjerte lenge er band/ artister som Depeche Mode, Royksopp, Seigmen, Moby, Marilyn Manson, Zeromancer, Nine Inch Nails, Placebo, LIL WAYNE<3, Jay-Z, Alicia Keys, Kanye West, Jack Johnson, Enrique Iglesias(haha), Uffie, Miss Harmonica, DJ Earworm, La Roux, Melody Club, Eminem, Robyn, Coldplay, 50 Cent, Nelly Furtado, Briskeby, Nik&Jay mm.

Beste konsert du noen gang har vært på? Dårligste?

Min første ordentlige konsert var KoRn i Oslo Spektrum, hehe, det var jo utrolig gøy. Men Seigmen på Slottsfjellfestivalen var stooort. Dårligste må være Iron Maiden på Valla Hovin. Har aldri vært fan av maiden, og kjedet meg så mye at jeg satt bakerst i salen og halvsov. Dette bildet er fra min 2. Marilyn Manson konsert, den var forresten også ganske kul ettersom jeg stod så nærme. Å stå klint inntil gjerdet foran er oppskrytt, jeg pleier å stå foran gjerdet, jeg.

 

 

Hva ser du på TV?

Jeg har alltid hatet å sitte stille og se på tv, men i det siste har jeg faktisk begynt å like et par ting. Har alltid ment at det er tortur å se på programmer hvor folk sitter og gauler av latter i bakgrunnen, men nå er jeg blitt forelsket i Kongen av Queen og Two and a Half men. Ellers ser jeg på nyheter når det passer seg.

Yndlingsfilm?

Alltid like vanskelig. Den beste filmen jeg har sett nå nylig er i hvert fall Precious, som jeg skrev om for litt siden.

svar på spørsmål, del 1

Livet i Oslo

Hvor i Oslo bor du? Trives du?

Jeg bor på Frogner, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Bor i samme gate som Deli, Seven, Kaffebrenneriet, fire- fem Sushisjapper, solarium, matbutikk og alt annet praktisk. I tillegg bor jeg veldig nærme Frognerparken, og det er jo tross alt hagen min om sommeren, hehe.

Hvor mye betaler du i husleie hver måned?

Dyrt å bo i Oslo syns jeg, spesielt hvis man er alene. I leiligheten jeg bor i nå betaler jeg 11.000,- for 60 kvm. Syns ikke det er så verst pris for hva jeg får for pengene, men det er DYRT likevel. Trenger en samboer, men det er jo litt vanskelig med ett soverom.

Hvor spiser du når du spiser ute?

Blir vanskelig å peke ut ett sted! Jeg spiser som sagt mye på Star Sushi i Frognerveien, er veldig glad i Mucho Mas som ligger inn en sidegate i Bogstadveien, og så syns jeg ikke Olivia og Lektern har så verst mat heller. Spiste MYE på Fridays før, men er så lei maten at jeg helst styrer unna. Hvis noen har tips om bra tapas i Oslo tar jeg gjerne i mot tips!

Hvor vil du anbefale å gå på byen for oss UNDER 20?

HAHA! Lei en film, ha jentekveld eller sitt hjemme og drikk alene i stedet. Alle 18 årssteder i Oslo er så over the top tragisk at jeg heller vil bli bura inne for å bruke falsk legitimasjon enn å stå på f.eks XLNT og bli jokka på av en eller annen hårete sleik i hvite bukser. Men nå tør jeg jo ikke bruke falsk leg heller, så jeg prøver egentlig bare å holde meg til privatarrangementer og hjemmekos fram til september.

Hvor lenge har du bodd i Oslo? Kommer du til å flytte tilbake til Tønsberg?

Nå har jeg snart bodd i Oslo i et år! Det betyr at jeg snart har lagt et friår bak meg, uten at det egentlig har vært et friår. Jeg har for tiden ingen planer om å flytte tilbake til Tønsberg, men skal jo aldri se bort i fra at jeg slår meg til ro i nærheten av familien når jeg en gang skal få Wullfebabyer.

Pusekatten Bella

Hvor gammel er Bella og hva slags rase er hun?

Jeg så faktisk i papirene hennes for litt siden at hun er litt eldre enn jeg trodde! Bella er litt over 5 mnd. Hun er en perser, nærmere bestemt en Colourpoint Browntabby perser.

Hvor mye kostet Bella?

Bella kostet 6.000,-. Hun skulle egentlig brukes til utstilling av oppdretter, men han var ikke helt fornøyd med hvordan øyenfargen og et par andre småting utviklet seg. Tenk at det går an å være så pirkete på et så nydelig utseende! Perserkatter koster normalt mellom 5.000 og 10.000 kroner, men jeg syns ikke man skal bry seg om prisen på et liv. Ringer du en oppdretter og spør om det billigste dyret de har, tviler jeg på at du blir tatt som en seriøs kjøper, hehe.

Boys boys boys...

Du skriver alltid at du har besøk av en mannlig venn eller "har vært ute med en venn". Når får vi vite hvem dette er?

Altså, det er jo ikke alltid samme menneske. Og at det er en mannlig venn betyr ikke nødvendigvis at det er noen jeg ligger med eller skal gifte meg med, eller whatever. Jeg har mange mannlige venner. De fleste av dem liker andre gutter og ville ikke tatt i meg naken med en høygaffel en gang, men det er likevel ikke nødvendig å levere ut absolutt alle vennene sine på bloggen.

Hvordan gutter liker du?

Jeg liker gutter som er litt menn, egentlig. Gutter som er sikre på seg selv, og så setter jeg stor pris på humor. Tro det eller ei, men utseendet er faktisk ikke det første jeg ser på. Det er mange deilige gutter som tror de kan sjarmere jenter bare ved sitt stille og triste nærvær, og det funker kanskje i noen tilfeller, men jeg trenger litt humor og intelligens.

Hva syns du om gutter med tattiser?

Jeg regner med at du mener tatoveringer : ) Jeg kommer nok aldri til å ta noen tatovering selv, men gutter med tatoveringer kan være sexy det, så lenge det ikke er tatoveringer av nakne damer, mammaen eller andre jentenavn.

Hva er det lengste forholdet du har hatt? Og det korteste?

Det lengste varte i ca. 6 år, det korteste var sikkert 1 dag eller noe på barneskolen, haha.

Hva er det viktigste for deg i et forhold?

Nr. 1: ærlighet. Nr. 2: at man er trofast mot hverandre. Nr.3: at man holder liv i kjærligheten så det ikke blir kjedelig.

Utseende og zånt

Var det vondt å ta restylane i leppene?

Man får bedøvelse, men man kjenner det jo litt likevel. Noen stikk er vondere enn andre, men det er ikke så vondt at man går ut derifra med traumer. Syns det var helt greit, og jeg er ikke sånn supertøff når det kommer til å takle smerte. Jeg blir slått ut av litt mensensmerter, hehe..

Liker du å se plastikk ut med de ekle leppene dine?

Altså, jeg har ikke restylane i leppene lenger, så dere som hakker ned på utseendet mitt, hakker ned på utseendet jeg er født med. Jeg tok såpass lite restylane at det har rukket å gå ut.

Hva slags sminke bruker du?

Åh, jeg er håpløs. Har en diger sminkepung med sikkert 500 produkter, og så bruker jeg ikke 10 av dem en gang. Varierer veldig hva jeg bruker, for når jeg går tom for noe er jeg treg til å gå og kjøpe nytt. Men jeg bruker foundation fra Maybelline, den som heter Satin liquid et eller annet (BESTE JEG NOEN GANG HAR PRØVD!!), solpudder fra Glo Minerals eller Clinique, mascaraer har jeg så mange av at jeg aldri bruker noe fast, og av rouge og dipliner bruker jeg Mac sine produkter. Til leppene: produkter fra Rosebud og Clarins.

Hvordan holder du deg brun?

Akkurat nå er jeg dritblek, men jeg pleier å ta sol på Citysun på Skillebekk, og så bruker jeg av og til noen veldig bra selvbruningsprodukter fra L'Orèal. Jeg har egentlig en sykdom som heter Vitiligo (samme som gjorde Michael Jackson hvit), så jeg skal egentlig ikke sole meg så ekstremt mye i fare for å få hvite flekker. Dødskjipt, for jeg hater å være blek!

Har du extensions i håret ditt? Trives du med det?

Ja, trives bedre enn jeg trodde jeg skulle gjøre! De er festet med keratin-fester, så er jo ikke superdeilig å sove på, men det vender man seg til. Det er Tone på Salong Xtend i Kristiansand som har gjort mine, hun er kjempedyktig og fantastisk!

Et par råd fra meg hvis du har lyst på extensions:

* Sørg for at du har råd til det. Hvis du måtte skrape sparebøssa bør du vente, for det er ikke kun selve håret du må ha råd til. Det følger en del vedlikehold med!

* Spør frisøren om shampoo og balsam som er bra for extensionsene. Jeg ble bedt om å bruke noen gullfargede produkter fra Redken.

* Du må ha en extensions- børste.

* Ikke forlat frisørstolen med uklippede extensions. Det holdt jeg å å gjøre, men ble snakket til fornuft. Så klart det er gøy med nytt, langt hår, men det ser utrolig fake ut hvis man ikke klipper det til litt.

spørsmålsrunde, hva lurer du på?

Det er ikke bare armen min som sover etter å ha godkjent tusenvis av " DU ER DRITT OG FEIT OG VI HATER DEG, GÅ OG DØ"- kommentarer. Tok meg selv i å både skumlese, ikke-lese og snorke litt underveis. JAJA, nå må jeg jo bare beklage til mine snille lesere som dessverre har druknet i alt hatet, og jeg har jo ikke fått svart på noe som helst. Er blitt litt overbelastet, men nå er jeg klar på å svare på spørsmål om alt fra kjoler til kjønnsoperasjon! Ikke at jeg har peil på noen av delene.

Men spør i vei om hva som helst dere lurer på om meg og mitt, så skal jeg svare ASAP! Hva vil du vite? Nå tar jeg fri fra bloggen resten av dagen, så kommentarene vil ikke bli lest og godkjent før i morgen : )

livet med det rare i

Åååh, da jeg skrev denne saken glemte jeg jo helt å fortelle at jeg et par dager før møtte duden på byen, og med mine to venninner som øyenvitner luftet han det samme forslaget. Men da var vi jo fine i farta og hadde det litt travelt, så jeg tok det ikke seriøst og tenkte ikke mer over det. Kanskje det bare var noen som hadde kjøpt Carl- maske og gikk i kostyme?! t tenkte jeg ikke på, jeg har nok tatt HELT feil.....

Nå har jeg kommet hjem fra dagens møter og lunsj med en venn, så nå skal jeg ha en liten timout, rydde, vaske klær og så må jeg hente pakker på posten. I <3 my life. Hvor upassende det nå måtte være å skrive det!

Mobilblogg: makt, penger og cafe

Nå sitter jeg på cafe i bogstadveien og leser VG. Jeg er av den selvopptatte typen som ikke kjøper avisen med mindre den inneholder et bilde av meg selv, hehe, så i dag har VG tjent 12 kroner de ikke pleier å tjene til vanlig. Gratulerer!

Det ingen ser ut til å forstå i denne Voe/Wulff- saken er at jeg ikke påstår eller hevder noe som helst annet enn at jeg har HØRT ET RYKTE. Jeg vet ikke om folk er mindre begavet eller om de bare er bitre for at jeg tjener lettjente penger, men en del mennesker prøver i hvert fall å gjøre meg til the big bad wulff.

Etter å ha lest dagens VG vil jeg egentlig bare si at jeg er stolt over meg selv, og at jeg aldri kommer til å være en som sitter og holder kjeft om det er noe jeg ønsker å stille spørsmål ved. Det er kanskje for mye å kreve at nordmenn skal være unorske, men det må da være lov å si sine meninger, utnytte ytringsfriheten og ikke minst være stolt av seg selv.

Jeg har lest rykter og spekulasjoner om meg selv på andre blogger, nettaviser, forumer og i noen av landets største aviser siden jeg var 16 år gammel og har aldri hatt noe problem med å takle det. Skal man være med på leken får man tåle streken. Livet er ikke en dans på roser, og det er jammen ikke det O store blogglivet heller ; )

stopping by

Fra et møte til et annet! Stikker bare innom for å si HEI, og for å gi dere yndlingssangen min om dagen! : )

flagg og hoppende homser

Goood morning! Tidlig oppe i dag, skal i et par møter og har en del å gjøre, så da kan jeg ikke ligge og dra meg som om det var sommerferie. Var så utslitt etter Eurovision i går at jeg sovnet stående med alle klærne på og med mat i munnen. Nesten, i hvert fall. Våknet opp med full bekledning og full sminke, så hadde det ikke vært for at man gjerne skal dusje av seg litt kroppslukt når man står opp, hadde jeg vært ready to go.

Men nå må jeg hoppe i dusjen og komme meg avgårde, ingen tid å miste! Grand Prix var forresten ikke ille som jeg hadde trodd. Greit, det var flagg og hoppende homser over alt, men ettersom sistnevnte er en stor del av livet mitt ellers, kunne jeg ikke annet enn å føle meg hjemme. Det var selvfølgelig kjipt at min favoritt, Estland ikke gikk videre, men livet går videre. Vi blogges snart!

klar for semifinale i GP!

Da er jeg klar for å dra avgårde og heie på Estland! For dere som ikke har hørt sangen, her er den. En av de bedre Grand Prix- sangene jeg har hørt, den er liksom litt freaka og ikke så veldig... Glad-opera og fele.

"vil du være kjæresten min for tusen kroner?"

Jeg regner med at mange av dere ser på/så på Paradise Hotel. Vel, det gjør ikke jeg. Jeg tenkte egentlig bare at jeg skulle spare dere for litt penger, og nok en gang understreke at det rett og slett ikke er vits i å kjøpe sladderblader, for det er ikke de som bruker "kjendisene" lenger, det er "kjendisene" som bruker dem.

Et godt eksempel er jo vinneren av Paradise Hotel, Carl Eliassen. Han syns vi skulle si til Se&Hør at vi var kjærester for å få litt presseomtale. Og kanskje et par tusenlapper hver, jeg vet ikke?

Det spillet spiller ikke jeg. Herregud, det ser ut til å være hardt å bli "kjendis" over natta. Oppskriften på å bli kjendis: meld deg på et reality-program og påstå at du er deg selv HUNDRE OG TI PROSENT, selv om du egentlig bare forteller jokes du har hørt på Alle elsker Raymond og Family Guy. KJEKT.

Ja, over til det fine eksempelet mitt. Hvor mye av det vi leser i Se&Hør er egentlig sant?!

forbereder uken

Hei og hopp! Første del av dagen har gått med til å rydde og vaske leiligheten, viktig å ha litt orden rundt seg når man skal ta fatt på en produktiv uke. Jeg rydder mye, problemet er bare at jeg har så mye klær og sko at det ikke tar mer enn 10 minutter før leiligheten ser bomba ut igjen. Da jeg flyttet til den nye leiligheten var jeg fornøyd med å ha skapplass på størrelse med den forrige leiligheten, men dere vet. Mye TRENGER mer.

Bella er litt sur på mammaen sin i dag. Hun måtte nemlig sove alene på stua ettersom jeg ville ha vinduet på vidt gap, og jeg må innrømme at jeg aldri har sovet så godt i hele mitt liv. Deilig å sove uten at noen marsjerer rundt på kroppen min og brumler, eller drikker opp vannglasset mitt i vinduskarmen, haha.

Nå skal jeg ut og spise sushi med en venn! Det syns dere vel var interessant å vite... Menmen, får bare nyte fridagen før uken setter i gang med møter og eventer.

Forresten! Glemte helt å fortelle at jeg er invitert til å være VIP- gjest på Grand Prix i år, og vi vet jo alle at jeg egentlig ikke har vært noe fan av Grand Prix, mest av alt fordi Norge nesten bare har artister som var på VG- lista tidlig på 2000- tallet. Men nå gir jeg det en ny sjanse, og jeg drar for å heie på ESTLAND!

jeg er ikke ferdig, så jeg trenger ikke tørkehjelp

God morgen! Ny dag, ny uke, fantastisk : ) Og med en ny uke er vi vel klare for enda flere avsløringer? Når jeg først er i gang med å gjøre meg selv upopulær er det vel ingen grunn til å stoppe nå!

Etter gårsdagens spekulasjoner er jeg blitt ønsket død, blitt kalt feit megge og dritthore. De verste kommentarene om Voe sletter jeg, men de om meg selv lar jeg bare fare og gå. Haha, helt ærlig. Man kan ikke blogge om man lar stygge kommentarer gå innpå seg. Jeg har aldri brydd meg om drittslenging i kommentarfeltet, og ser egentlig ingen grunn til å slette noe av det. Hvis man skal sitte og gråte er det vel kanskje ikke verdt det O' store blogglivet?

Jeg angrer ikke på noe som helst, gjør dere klar for mer. Og så lenge ønsker jeg alle en fantastisk start på dagen : )

Etter parkturen i går ble jeg helt hektet på denne sangen av George Michael, hehe. Den gjør meg i hvert fall i godt humør!

det var en gang et rykte...

Bare for å understreke:

* Dette blogginnlegget er basert på et rykte jeg har hørt. Jeg kan på ingen måte bevise at det er sant eller vise til mine anonyme kilder, men jeg syns likevel det var så fascinerende at jeg har lyst til å lufte det for dere. For tenk hvis det er sant!

* Dette innlegget har absolutt ikke noe å gjøre med misunnelse, jeg unner bloggeren all suksess, men syns alt skal gjøres på ærlig vis fra alles kanter. Jeg er for lengst ferdig med å rule rosalisten på blogg.no.

Så her har vi et rykte jeg hørte i helgen:

Nr. 1 blogger i Norge, Voe/ Emilie Nereng jukser til de grader. Faren hennes har jo så å si stått fram i media som hjernen bak hele bloggen, og ikke minst en dataekspert. Ryktet sier at faren har opprettet en server (beklager hvis jeg roter til dataspråket, jeg har ikke så god peil) som enkelt og greit sørger for at mange-mange-tusen forskjellige IP- adresser går innom bloggen til Voe hver eneste dag.

At det er litt juks ute og går sjokkerer meg ikke så veldig, men den mest sjokkerende delen av ryktet var at blogg.no/bootstrap faktisk VET om dette! Om de har innvendinger får de gjerne bruke stemmen sin.

Om det er noe sant i dette ryktet må jeg si jeg er skuffet over flere parter. Jeg tviler ikke på at Voe har utrolig mange lesere, det kan man jo se i kommentarfeltet, men jeg tror også det er begrensninger for hvor mange som faktisk gidder å lese om hår, turn og null livserfaring.

Så dataeksperter der ute, er det faktisk mulig å jukse med bloggen sin på den måten? Og hva tror resten av folket? Er det noe sannhet i ryktet jeg hørte, montro? Det skal sies at person(ene) som fortalte meg dette absolutt ikke har noe å vinne på det, verken den ene eller andre veien.

Mobilblogg: burger

God morgen! Er det bare jeg som alltid sitter og griner dagen derpå, og syns så vanvittig synd på meg selv? Herregud. Min gode skravlevenn har i hvert fall dratt meg ut av hiet, så nå skal vi på mc donalds og reparere oss fra gårsdagen. Han var visst ute og svingte seg han og...

Guuuud, så varmt det er ute! Tommelen opp.

for en fangst

Hey mamas and papas. Jeg kom akkurat hjem fra byen. Klokka er litt over fire, og jeg må si det kribler i magen min når jeg går hjemover med høye hæler i hånda i stedet for på beina, og kan høre fuglene kvitre. Det begynner å bli lyst, og skyene ruller av veien for å ønske morgensola velkommen. Fantastisk. Jeg har en Grandiosa i ovnen. Ikke fullt så fantastisk. Og så har jeg et menneske som ligger på sofaen min og sover. Ikke fullt så fantastisk. FOR EN FANGST!

Skeive tenner nedentil, daaaa.

Ja. Så ellers har jeg vært litt rundt omkring i kveld. Startet ensom foran vifta mi hvor jeg tok et par smertestillende og bøttet nedpå med et par bokser. Deretter ble det takfest, og så har jeg fått rundt og fått gnagsår på byen.

Verste jeg faen meg veit er folk som vet hvem jeg er og ikke later som de vet, og etter et par drinker henger de rundt halsen min og roper "JEG EEEEEELSKER BLOGGEN DIN!!!!!". Det er da ikke noe å skamme seg over å like bloggen min, men jeg ville vært litt flau for å lese den selv om jeg skal være helt ærlig. Jaja. Nå skal det bøttes innpå med grændis og 3424250 glass med vann.

Sov godt a.

ida i sommermodus

I går var en helt FANTASTISK sommerdag! Koste meg i hjel på båttur med en festlig gjeng. Da jeg satt bak i båten med en Corona og var omfavnet av solskinn og frisk sjøluft kjente jeg virkelig hvor deilig livet er. Så nå er jeg virkelig i sommermood!

Vi ble sittende i båten på Aker Brygge til langt på natt, og kom hjem da det begynte å bli lyst. Har ikke annet å si enn: herlig. Er fortsatt litt dårlig, men håper det gir seg innen noen timer så jeg kan fortsette sommern min : ) Håper alle koser seg like mye som meg!

Jeg trenger hjelp til å ta etterveksten min snart.... Hjelp.

Å lese i kommentarfeltet mitt er forresten alltid et av dagens høydepunkter. Det er så utrolig mange som vrir seg av misunnelse, bitterhet og hat at jeg nesten blir smigret. "Du er stygg og feit". Javel. Ville du faktisk sagt til en person som var stygg og feit at han/hun var det? I såfall er man ikke mennesklig. Så takk for det. Og takk for slike kommentarer som jeg setter enda mer pris på:

Hadde ikke Ida hatt pupper, hadde ikke dere klaget sånn. Irriterer meg så sinnsykt over folk som klager over enkelte jenters kløft. Hadde ei uten pupper gått likedan ville hun aldri fått så mye dritt mot seg. Dessuten er Ida penere enn stort sett alle dere til sammen, så før dere hakker på andre sitt utseende, bør dere kanskje gjøre noe med deres eget.

Til dere jentene her med utrolig dårlig selvtillit og som ikke unner noen andre å se bra ut. Dropp det. Om Ida Wulff vil forstørre leppene sine er det helt greit. hvis hun ville ha tatt silikon i puppene er det helt greit. hvis hun vil bli pornostjerne er det helt greit fordi det er hennes liv og det skal alle som er inne på denne bloggen skjønne.Hvis dere ikke skjønner noe ironi eller tull så er det vel best at dere ikke leser blogger. Ida : stå på og gi helt blaffen i at de fleste her i Norge ikke unner hverandre en dritt. Du er pen, du virker hyggelig på, du skriver rett fra levra! DRIT BRA!

tilbake foran vifta

Jeg fikk plutselig et lite tilbakefall, så det ble ikke noe sushi ute i sola. Jeg tok heller med meg mat hjem, og koser meg med sushi og et par Woman- magasiner foran vifta mi. Sammen med Bella, selvfølgelig. Hun er mer keen på sushi og vann fra menneskeglass enn sitt eget mathjørne, så det er ikke så lett å holde maten for seg selv. Så nå må jeg google: tåler katter rå fisk? I såfall er jeg mer enn happy for å ha noen å dele maten min med, hehe.

Har forresten fått en del spørsmål om hvor jeg kjøper sushien min hen. Jeg er ingen sushi- ekspert og vet lite om hvor de har den beste sushien. Jeg er så å si nabo med Star Sushi, House of Sushi og Japo Sushi på Frogner, så det går for det meste i det. Aller mest Star Sushi : ) Hvis noen har tips om gode Sushisteder i nabohooden tar jeg gladelig i mot!

Kos!

Hvis jeg blir bedre skal jeg på båttur i løpet av ettermiddagen. Hadde jo vært deilig med litt sjøluft i stedet for vifteluft! Jeg har så lyst på egen båt, men egen leilighet står nok først på lista.

Min lille Bellis <3

sushitime

Nå har jeg tatt på meg sminke for første gang på vet-ikke-hvor-lenge. Skal straks ut og spise sushi med en buddy i solskinnet, blir deilig å komme seg UUUUUT! Er jammen tre liv siden jeg var utenfor døren.

Frisk luft har jeg fått gjennom vifta mi.

Mobilblogg: status

God kveld! Fraværet på bloggen skyldes verken noe mannekjøtt, latskap eller bloggtørke, jeg er rett og slett dausjuk og har tilbragt dagen på badegulvet og i dusjen helt siden jeg stod opp i åttetiden. Jeg syns dritsynd på meg selv, og blir mektig provosert av lesere som kjefter på meg og beskylder meg for å være alt for opptatt av den rosa boblen min. Rosa boble? Fair enough. Jeg har i hvert fall vært ordentlig dårlig et par uker nå, har bare prøvd å ikke kjede bloggen alt for mye med det. Så vet dere det! Nå er jeg i hvert fall på bedringens vei! : ) takk og lov for det! Har stappet i meg så mye smertestillende og febernedsettende at jeg nesten har sett stjerner, haha. I dag morges satt jeg i dusjen og spiste jordbær mens jeg underholdt besøket mitt med å imitere en lydløs mobil. Viste seg at jeg ikke var så verst på vibrering! Håper det er lenge til neste gang noen smitter meg med bassilusker, hehe... God natt!

Edit: herregud, nå blir jeg kåret til verdens verste kattemamma. Reddet akkurat min lille hårball fra døden, og sitter med gråten i halsen. Leiligheten min er så varm, så tenkte å lufte litt på soverommet fram til jeg ble trøtt. Jeg satt og puslet litt med mobilen, og plutselig ser jeg en hvit dott i øyenkroken som nærmest sprinter ut av vinduet og står på karmen utenfor og tar sats for å hoppe. 4 ETASJER ned til asfalt! Har aldri reagert så raskt, og fikk akkurat tak i den stakkars lille halen. Herregud, ville Bella ta selvmord, eller tror hun bare at hun har ni liv?! I sommer får det bare være kokvarmt i leiligheten....

inkasso- bloggen

Hei. Dere vet, jo lenger man lar en regning lille uåpnet, desto vanskeligere blir det å åpne den. Sånn har det vært for meg når det gjelder bloggen de siste dagene. Fullstendig blottet for inspirasjon og blogglede, og jeg vet jo hva slags kjeft det fører med seg.

Men nå er jeg altså her. Lettet over min "uåpnede regning". Jeg er fremdeles ikke helt på topp. Besøket mitt og jeg skal ned til byen og kjøpe Two and a Half Men på DVD nå, vi ER så hekta, og blir like skuffet hver gang TV3 sender en episode vi har sett før. Noe som skjer relativt ofte.

Hadde alle en fin 17. mai, forresten? Jeg kan ikke fordra 17. mai. Dagen startet selvfølgelig med å ikke ha noe å ha på. Jeg syns bunad er dritstygt, men det er nesten jeg vurderer å gå til anskaffelse av en, bare for å gli inn i mengden. Hvordan glir man forresten ikke inn i mengden på 17. mai? Isspisende grinerunger, brautende bunadmammaer og drittleie dresspappaer med svetteperler i panna trekker ut i gatene og utgjør en ganske maurtue- lignende tilværelse. Jeg ble så svett! Hello. Jeg blir småpanisk av å sitte på en full trikk, det hjalp ikke at det nærmest stod folk klint inntil ytterdøra mi da jeg skulle ut en tur.

Jeg avsluttet min 17. mai i femtiden. Besøket mitt ble med meg og kjøpte mat, og så begynte vi på hjemoverveien. Det minner meg på at drittunger som sprayer confetti, faenskap og farger ut av sånne spraybokser burde vært dømt til dødsstraff. Før jeg visste ordet av det var jeg rosa fra topp til tå, og min mannlig følgesvenn hadde dyttet en liten unge og tatt fra han sprayboksen. Priceless! Så dro vi hjem og sov til det ble kveld. Hurra for Norge, godt det er et år til neste gang!

Er jeg den eneste som vil gå i hi på 17. mai? Må bare understreke at jeg ikke er 100% normann, kanskje det er derfor jeg mangler litt av denne... Gleden.

Mobilblogg: king of the castle

Når jeg blir stor skal jeg også ha et hus med utsikt NED mot slottet. Føler meg sjef her jeg sitter. Men nå er det tid for film! Michael Jackson in da house : )

med lilla kinn

I dag har alt vært slik det pleide å være da jeg bodde hjemme. En helt vanlig 15. mai med småstressa men samtidig halvhjerta 17. mai- forberedelser. Happy family på fire mann kjørte innover mot Tønsbergs stolthet av et kjøpesenter, farmandstredet, for å finne noe å stappe flesket i på nasjonaldagen. Det er aldri noen god idè. Lillebror er mest sutrete og krevende, så vi labbet på rad og rekke i ekte Olsenbanden- stil, og svettet oss gjennom overprisa slæskebutikker med dunkemusikk og hjernedøde ekspeditører. Til slutt var lillebror fornøyd, men det innebærte jo at resten av familien hadde mistet tre armer og svettet ut mer kroppsvæske enn hva som er forsvarlig.

Så vi satte oss på Jordbærpikene for å innta litt energi. Lang kø. Mye mennesker. 292 kroner for tre kakestykker og fire colaer. Men det var så varmt og bråkete på resten av senteret at det nesten var verdt det.

Herregud, ikke rart jeg var varm. Ble så rødmende flau da jeg plutselig befant meg på Dressmann (lillebror prøvde seg på lavbudsjett, gikk ikke så bra) samtidig som en gutt jeg "knuste hjertet" på. Skal man liksom si hei? Jeg ble lilla i kinnene og gjemte meg bak et stativ med grisestygge fløyelsbukser. Det hjalp ikke kjempemye at lillebror ble superexited over den pinlige situasjonen, og dro meg i armen mens han hoppet opp og ned, og ropte "bli med bort hit da, Ida!". Jaja, man må vel bare regne med å møte noen knuste hjerter på veien når man er så sabla deilig (kald).

Etterhvert ble jeg i mensenhumør, og da det var min tur til å finne et smashing antrekk, var jeg så sur at jeg holdt på å sette tenna i gummien langs rulletrappa. Så med andre ord, jeg skal gå naken på 17. mai.

Hele kvelden har jeg tilbragt hos tanten og onkelen min med familien, besteforeldre og kusiner. Spiste kjempegod middag og dessert, og så ble det et par timer med rødvin, baileys og vodka, haha. Så nå er jeg god og trøtt, og klar for å stupe til sengs. God natt!

Wondercat

Jeg har verdens snilleste pus! Hun ligger stille på trikken, sitter på sitt eget sete på t-banen og jammen ligger hun ikke og slapper av på biltur også! Hehe, det hender at eldre damer stopper meg på gata og spør hvordan jeg kan reise rundt med katten på armen uten at hun skriker og vrir seg unna, og svaret er ganske enkelt: jeg har verdens beste pus- og så kan det være lurt å lære dem fra de er helt små. Nå sitter vi i bilen og er snart heime hos ho mor.

derfor er jeg medlem av unge høyre

En del lesere har fått med seg at jeg har skrevet at jeg skal delta på et par Unge Høyre- arrangementer, og ja, det stemmer: jeg er medlem av Unge Høyre. Noen syns det er supert, andre er ikke like begeistret. Jeg tenkte derfor å fortelle dere hvorfor jeg har meldt meg inn i Unge Høyre.

For det første har jeg aldri vært politisk engasjert. Jeg har aldri stemt ved et stortingsvalg (har riktignok bare hatt sjansen èn gang, men var alt for likegyldig til å ta turen til valglokalet). Jeg mener at hvis man ikke stemmer eller engasjerer seg, har man heller ikke rett til å klage over noe som helst. Og jeg er ikke akkurat den som klager minst over ting her i landet. Jeg tror det er vanskelig å være enig i alt i et parti. For eksempel så er jeg ikke enig i Høyre- politikken når det gjelder at de vil beholde kontantstøtten som ekstremt mange innvandrere benytter seg av. For de som ikke vet hva det er, så vil det enkelt og greit si at mødrene mottar penger fra staten for å være hjemme med barna, noe som dessverre betyr at mange innvandrer- barn inne blir integrert i samfunnet. Integrering er så utrolig viktig, ikke minst for å motkjempe rasisme og fremmedfrykt, jeg syns rett og slett at alle barn, uansett bakgrunn bør gå i barnehage.

Men, over til grunner til at jeg faktisk ER medlem av Unge Høyre:

Når det gjelder skole og utdanning er Unge Høyre opptatt av at alle er enkeltindivider, at alle er på forskjellige nivåer og at ikke alle lærer likt. Jeg siterer Unge Høyres infosider: Den rød-grønne regjeringens likhetsskole kan oppsummeres på følgende måte: "Alle er like og alle skal lære det samme". At en som ikke forstår en døyt av mattetimene skal få samme oppgaver som en som elsker matte og tar det på strak arm, er for meg helt ulogisk. Unge Høyre ønsker at elever skal få tilpasset opplæring tilpasset dine unike ferdigheter. Unge Høyre sier også nei til trynefaktor, noe jeg syns er absolutt nødvendig. Det vil si at de vil ha anonym retting av prøver, slik at det altså ikke er læreren din som retter prøvene. Vi kjenner vel kanskje alle til at noen lærere favoriserer elevene og gir karakterer deretter? Lærere er bare mennesker de også.

Unge Høyre ønsker lavere skatter og avgifter, noe jeg jubler over. Jeg siterer: Det skal lønne seg å jobbe. Vi er avhengig av at man gjør en innsats, derfor kan man ikke ha et skattesystem som straffer dem som vil jobbe og tjene litt ekstra. Kunne ikke vært mer enig. Unge Høyre mener også at det er feil å skattelegge hus og hjem. Unge Høyre vil ha høyere frikortgrense, noe alle dere unge som jobber kanskje er enig i? Den dag i dag kan man tjene 39 997 kroner før man må begynne å skatte av inntekten sin, en grense som er latterlig lav. Mange av dere bloggere og blogglesere pleier kanskje å handle en del på nettet? Fra utlandet? Og har tilfeldigvis lagt merke til at dere må betale en grådig sum med penger i toll om varen dere kjøpte kostet over 200 kroner? Unge Høyre vil heve denne grensen kraftig.

Når det gjelder innvandring, så vil jeg si at Unge Høyre er et innvandringsvennlig parti. De har en enkel og grei policy som jeg tror de fleste vil si seg enig i: Mennesker som ønsker å komme til Norge for å bidra til å jobbe, skape og sikre vekst også i fremtiden er hjertelig velkommen! Så har det seg dessverre slik at mange kommer hit og ikke klarer å få seg en jobb. De blir stemplet som "innvandrere som lever av våre goder og skattepenger", men selv om det kanskje er tilfellet i noen familier, er det absolutt ikke slik det er for alle. En innvandrer som kanskje har høy legeutdannelse i India kan slite med å i det hele tatt få jobb i Norge - på grunn av sin opprinnelse. Så her er vi tilbake ved integreringen, og alt vi må gjøre for å bli kvitt rasismen og fremmedfrykten.

Ja, så der har dere noen av grunnene til at jeg valgte Unge Høyre. Stopper der så det ikke blir alt for langtekkelig og kjedelig, men ikke se bort i fra at jeg kommer til å plage dere litt mer med politikk i framtiden. Eller burde jeg holde meg til moteshow og cafèturer, kanskje?

jeg trodde vi var venner...

Er det en ting man kan begynne å lure på når man ser gjennom taggede bilder av seg selv på Facebook, er det hvor gode venner man egentlig har. Hehe. Jeg har ikke telling på hvor mange bilder jeg har vært nødt til å untagge, og foråsidetslik: det er ikke så mange som var tilgang til å se mine taggede bilder!

Har du noen skikkelig ille bilder tagget av deg på Facebook? Del dem med oss i kommentarfeltet! Her er noen av mine verste:

goood morning!

Filmen "Precious" er en av de beste filmene jeg noen gang har sett! Den var tragisk og helt vanvittig sterk, og jeg syns absolutt alle burde leie den. Kanskje den kan få deg til å sette mer pris på livet ditt? Det blir kanskje feil å sammenligne sine egne småproblemer med livet til en jente som får to barn og blir HIV- smittet av faren sin, som må tilfredsstille moren sin seksuelt, som blir tvangsforet og er på størrelse med et berg, og som kjemper livet av seg for å lære å lese og skrive. For noen ser framtiden mørk ut, noen har rett og slett ingen framtid, men likevel har noen et beundringsverdig pågangsmot.

Nå er det i hvert fall en ny dag, og jeg tenkte å være litt mer aktiv enn jeg var i går. Så nå skal jeg komme meg ut i.. Holdt på å si finværet, men er ikke akkurat sommersol i dag. Jeg skal i hvert fall ut! Vi blogges senere, og HUSK å leie Precious i kveld! Gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns om den.

endelig litt anonym

Dere husker kanskje hvor pinlig berørt jeg var over forrige episode av SMS- rullett? Den fikk meg til å framstå som en Paradise- stalker, og når sant skal sies så må jeg faktisk si at jeg avskyr de aldri så lite attraktive Paradise- gutta. Nå sporet jeg av her. Poenget er at i den nyeste episoden er jeg heldigvis litt mer anonym, så den linker jeg gladelig til. Dere kan se den her.

Noen har spurt når SMS- rullett kommer ut, og jeg har funnet ut at det legges ut hver fredag på VGTV. Enjoy!

egodag

Jeg har skikkelig søndagsfølelse i dag, så det var rart å møte en haug av festkledde mennesker som oste av billigparfyme, øl og tyggisånde da jeg gikk ut døra for å kjøpe godis og leie film. Må si jeg følte meg fresht med håndklesveis og dasseklær! Men man kan jo ikke alltid holde styr på dagene, eller hva.

I dag har vært den store egodagen min, ikke at den skiller seg så utrolig mye ut fra alle andre dager, men! Har stått uendelig mange timer på badet, tatt ansiktsmaske, sprayet meg med litt tanning, bleket tenner, laget god mat og bare kost meg med bra musikk. Deilig! Og det stopper ikke der. Nå har jeg som jeg nevnte vært og kjøpt godis og leid film, så nå skal jeg slenge meg nedpå igjen, og kose meg helt til jeg sovner. Mens du er full på alkohol i kveld, er jeg full av savn, og vil bare at det skal bli søndag <3.

Selmavennen min anbefalte meg en film i dag morges (vi våknet så å si inntil hverandre i dampbadet mitt i dag, hjelpes), så det er filmen jeg har leid: Precious. Har sett traileren, og det virker som en utrolig sterk film. Noen som har sett den? Hva syns dere? Jeg gleder meg i hvert fall!

Pretty face! Haha.

den som ler sist, ler best

Den rolige kvelden i går utviklet seg fort til noe mer. Vi satt bare noen få hjemme hos meg og drakk vin, og vips så satt vi på VIP'EN til XLNT og fikk servert drikke.

Var en bra kveld, bortsett fra et par saker, men DET tar vi senere når kleinheten har gitt seg. Heads will roll.

jentene samlet

Åååå, jeg har ikke ord for hvor godt det var å være samlet med jentene i går! Det siste halve året har Idabestis, Ida Caroline og Selma og jeg blitt en ganske sammensveiset, liten gjeng, men vi ble brått revet fra hverandre da Selma flyttet til Danmark, hehe.

Vi startet opp med litt vin og sushi hjemme hos meg.

Så tok vi taxi til... Ja, jeg husker ikke hva det het, men vi kom i hvert fall fram til en bilforretning hvor Mini Cooper og Nora Farah holdt fest og viste fram sitt samarbeid. Nora Farah er en utrolig flink designer (hun har fantastiske kjoler, noe vi fikk se i går!!) og har designet sin egen Mini Cooper som vi jentene lekte oss i, hehe.

Vi lekte oss egentlig rundt i hele går, og fant ut at en bilsjappe er det perfekte stedet å ha party. Uendelig med champagne, masse fine biler å slappe av i, og noen av jentene fikk også tid til å sjekke ut utvalget av... Menn.

Her er de flotte modellene i Farah's design. Jeg hadde dessverre bare mobilkamera i går!

Her er Minien som Nora har designet! Ååå, hvorfor kan ikke du også designe biler, mamma? : )

Vi jentene tok oss en kjøretur i en freeeesh bil. Hehe. Bling bling!

Oslonights stalket oss. Sikkert fordi vi var de diggeste på hele stedet, serr lizm. Neida. De var cute.

Her er bildene fra Oslonights, fotograf: Kristoffer Skjolden.

Kan noen svare meg på hvorfor alle de freshe fargene på bildene forsvinner når jeg laster dem opp på bloggen? Akk...

Jaja, etter den morsomme festen satte vi oss på den kongelige bussen og dro på afterparty på Solsiden ved Aker Brygge.

Der ble vi påspandert vin, og koste oss i et par timer. Helt til jeg ble som jeg alltid blir. Rastløs og hjemmekjær. Så jeg balanserte fra jentene i høye hæler, og kom meg hjem. Etter en tur på 7Eleven.... Der kjøpte jeg pølse (......) og Lørdagspizza, jeg tenkte med stor humor at det var lørdag, men det var det jo ei. Det var forresten Idabestis som slukte pizzaen mens jeg lå over doskåla.

Nå er det solskinn.

frokost at idas

Idabestis og jeg sitter og spiser sen frokost. Det var så varmt på soverommet i natt at vi holdt på å dø av varmesjokk, men pågrunn av Bellas nysjgerrighet og testing av grenser når det gjelder hennes ni liv, turte jeg ikke å åpne vinduet. Jaja, vi lever i hvert fall.

Til Idabestis sin store skrekk har jeg kjøpt rugbrød og makrell i tomat. Hun har skrekk for fisk og diverse skalldyr, og nøler ikke før hun brekker seg av det. Haha, det må da være lov å spise sunt?! Jeg er jo halvt dansk, og rugbrød bringer virkelig tilbake minner fra da jeg var liten og bodde i Danmark. Selv om jeg hatet brødet den gangen, så er det storkos nå. Og det er vel det sunneste brødet man kan få tak i, hvis jeg ikke tar helt feil?

I dag kommer Selmavennen vår hjem fra Danmark, så da blir det så klart en liten sammenkomst! Hun har invitert oss med på morens moteshow, og vi sitter egentlig bare og lurer på hvordan vi skal klare å forvandle de trøtte trynene våre til noe som kan høre hjemme på en rød løper. Good luck til oss!

the bff ring

Jeg husker da jeg var liten, og hadde en haug av halve hjerter rundt halsen. Bestevenn- smykker var liksom den store greia. Husker dere? Noen av smykkene var formet som bamser, noen som delfiner og andre som hjerter. Og inni dem alle sammen stod det "Best friends forever".

Vel, jeg har ikke fått lei enda. Nå for tiden er det Idabestis jeg deler mitt såkalte "bestevenn- smykke" med. Men denne gangen er det en cuuute ring:

Idabestis er en klumse og har kjøpt ringen tre ganger eller noe sånt, men det velger jeg å overse. Haha. Men nå får jeg komme meg ut av håndkleet og hoppe inn i noen klær! Er så sulten at jeg holder på å dø.

husmor

Ble tidlig morgen i dag, for å spise frokost med besøket som skulle ut på reisefot. Egentlig like greit, i og med at sola skinner og jeg har planer for dagen. Eller, planer og planer. Idabestis flytter inn til meg igjen, dere husker kanskje at hun bodde en del hos meg i vinter? Vel, det blir kanskje ikke innflytting denne gangen, men hun skal i hvert fall bo hos meg i noen dager, siden jeg er en ustabil sippeguri om dagen.

Så nå skal det vaskes sengetøy, støvsuges og ryddes før jeg får besøk, og så får vi se hva dagen bringer. Jeg må ned en tur til sentrum og kjøpe noe stæsj til Bella, og så kan jeg se fram til en sushidate med Idabestis og Christopher. Idabestis skal ha opplæring i å like sushi, hehe.

Nå har jeg akkurat hengt opp vask med god hjelp av Bella. Hun sørger for at klærne strekkes skikkelig ut.

Babyen min <3

tollpost = tullpost

Hva er tollpost for noe drit?! Jeg er vant til å få pakkene mine i posten, og forstår egentlig ikke hvorfor en eller annen gjøk skal kjøre rundt og rundt i byen med pakken min i en bil, og fortelle meg at hvis jeg vil ha pakken min, så må jeg være hjemme mellom kl. 12.00 og 16.00 eller 17.00 og 21.00. Ja, la meg sitte hjemme i fire timer og vente på pakken, og når jeg kommer ut av dusjen har jeg en telefonsvarer som sier:

"Hei, jeg står utenfor døra di nå, men finner ikke ut av hvilken ringeklokke som er din. Så da stikker jeg, du får avtale ny tid i morgen".

Jeg ringer opp sjåføren ett minutt etter at han har lagt igjen svarer, fordi han kanskje ikke har kommet så langt, men tror du ikke han ignorerer 5 anrop fra meg? Tollpost/ Tullpost kan stappe pakken min opp i ræva, jeg foretrekker postkassen min.

bloggligatorisk middag

Til slutt måtte jeg vel bare krype til korset, kaste meg på den "trendye" sushibølgen og innrømme at jeg er hekta. Så nå har jeg akkurat spist meg stappmett på det jeg vil kalle en bedre middag, og skal legge meg til å sove.

Håper på en solrik dag i morgen, god natt.

Skulle til å skrive "hundre prosent natuuurliig", men så ombestemte jeg meg på en måte, hehe.

skal prøve å være et godt forbilde for meg selv

Jeg har muligens aldri stått ovenfor tøffere og sterkere følelser enn det jeg gjør akkurat nå. Dessverre føler jeg ikke lenger at jeg kan bruke bloggen som et "terapirom" hvor jeg skriver ned følelsene mine for å få orden på dem, og kanskje for å få andres råd og erfaringer, for blogging er jo jammen blitt cyberspace sitt Se&Hør. Man kan gjerne underholde folk med erfaringene sine og meningene sine, men kanskje ikke sine aller mest sårbare følelser? Inntil videre får jeg vel bruke stemmebåndet mitt og snakke med folk, selv om jeg er så utrolig mye bedre på å skrive ned hva jeg føler og tenker. Håpløst, eller hva?!

Vel, jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal ligge inne og synes synd på meg selv. Eller: i dag får jeg lov til å ligge inne. Men jeg skal prøve å ikke synes så utrolig synd på meg selv. Så nå skal jeg ut og kjøpe masse digg, og så skal jeg legge meg foran TV'en og slaske helt til jeg får besøk i kveld. Noe sier meg at jeg kommer til å sovne før jeg får besøk, jeg er så utrolig utslitt.

Heldigvis har jeg Bella med meg <3

Og heldigvis skal resten av uken bli veldig, veldig bra:

Mobilblogg: bak kulissene

Kjære lesere, beklager fraværet mitt. Har en veldig tøff dag, og for øyeblikket føler jeg ikke for å utlevere noe som helst. Men jeg er tilbake før dere aner det, i kveld eller en av de nærmeste dagene regner jeg med :) klem fra sippeguri.

klar for alkoholfri kveld

Det er så slit å komme hjem til en rotete leilighet og vite at den eneste som kan gjøre noe med problemet er en selv. Jeg har jo så vidt vært hjemme den siste uka, så det hoper seg opp med klær, vesker, sko og sminke over alt. Jeg finner ikke motivasjon til å reise meg en gang, så jeg tror egentlig bare jeg må gjøre som jeg alltid gjør: løpe ned på butikken og handle, sette på noe digg musikk, og så starte med matlagingen mens jeg ser noe trash på TV. Motivasjonen bør jo egentlig være at jeg får besøk av det motsatte kjønn i kveld.

Jeg har jo forsåvidt tuslet rundt i byen med Idabestis i hele dag, så er ikke rart jeg er så sykt sliten. Jeg er ikke ment for å gå rundt i butikker og på kjøpesentere i timesvis, hodet mitt tåler rett og slett ikke det "suset". Tror jeg har arvet det fra mannfolka i familien, gitt!

Men det ble da litt nytt undertøy og et par øredobber. Sånne ting jeg kjøper kun fordi jeg har en daff dag, og da føler jeg meg så mye bedre. Velvel, mannekjøttet har bestilt tacokjøtt, så jeg får vel løpe og handle litt meksikansk magefyll! So long : )

Sliteeeen.

Haha, forresten. Nå har jeg jo lært av min far at jeg ikke skal skryte av mine blondine- sider, men denne saken var faktisk litt festlig. Idabestis tagget meg i dette bildet fra Thailand- turen vår, hvor jeg har fyllt ut et skjema før vi skulle inn i Thailand. Occupation: Oslo. Er jo ikke så lett med alle de orda da, vettuu...

bra kveld, dårlig morgen

Det var en sabla bra kveld i går. Men en sabla bra kveld følger gjerne opp med en jævlig dårlig morgen. Etter bursdagen til Christoffer med masse bra underholdning og god drikke, bestemte jeg og daten min oss for å dra hjem til meg. Etter en harbarka hyttetur var vi slitne, og orket ikke å dra den helt ut. Så vi løp for å rekke siste trikken med hver vår burger i hånda, og rakk den akkurat. Så kom vi hjem til meg, og i det jeg dukket hodet ned i posen min etter husnøkkelen, kom jeg på at jeg hadde lagt den igjen på hotellrommet til Daniel og Marius, hvor vi hadde hatt vors.

Så etter å ha løpt rundt barbeint i sentrum, mistet mange av tingene mine (papirpose med hull) og kastet opp underground, tok vi t- banen til... En seng og et glass vann. Evig deilig å få lagt seg, men dritt å våkne opp til at ting mangler. Det betyr at jeg må snike på banen i dag, og det er det kun tapere som gjør. Men men, jeg må jo nesten ta banen for å hente månedskortet mitt.

Tilbake til gårsdagen, var så utrolig herlig å være med Daniel og Marius igjen! Verdens herligste gutter, og et kjærestepar å beundre. Made my day! Så nå gjelder det bare å finne noen dager som passer for oss alle, så kan jeg dra og besøke dem i Fredrikstad! Gutta holder på med bryllupsplanlegging forresten. Evig misunnelig!

Oppdaterer innlegget med bilder fra gårsdagen når jeg ser noe til dem! Jeg tok ikke et eneste bilde, var for opptatt med å drikke med begge hender.

liveshow kl 21.00!

Herregud, jeg kom nettopp hjem fra hyttetur, og nå skal jeg være i bursdag om en time. Bållukten må ut av det lange håret mitt, og det slitne ansiktet mitt må totalreonoveres. Jaja, vi får se hvordan det går!

Jeg skal i 20- årsdagen til Christoffer Gunnestad i sky baren på Oslo Plaza. Christoffer jobber som partyfixer, og det betyr selvfølgelig at bursdagen hans garantert blir en suksess.

For dere som er så uheldige og ikke får komme i kveld, så kan dere likevel være til stede! Kult, eller hva? Gå inn på bloggen til Christoffer, klokka 21.00 blir det liveshow fra konsertene! Samsaya, Anine Stang og Miss Harmonica (min favoritt) er blandt de som skal opptre. Høres ikke det ut som tidenes 20 årsfeiring?

Mobilblogg: dette hadde dere ikke trodd om meg

På samme måte som at gutter i 16-årsalderen er overbevist om at jenter ikke driter, var vel leserne mine like overbevist om at Ida Wulff aldri skulle stå i skogen med løsneglene sine og grille et helt lam. Vel, jeg kan forsikre dere om at ingen av delene stemmer.

viktig å pynte seg til hyttetur

Nå skal jeg inn i svarteste skogen på hyttetur for å feire en bursdag, så jeg prøver for harde livet å ikke dolle meg opp i det hele tatt. Mesteparten er kanskje gjort med extensions, restylane- lepper og løsnegler (haha), men jeg har i hvert fall med meg gummistøvler som eneste skopar, og for det meste bare joggetøy.

Hadde først tenkt å dra slik, men holdt på å le meg i hjel da jeg så meg i speilet. Så nå ser jeg litt mer villmann ut. HAHA. Er seilerjakke villmann- ish? Jeg er så lite naturmenneske at jeg skulle hatt en pris for det.

kyss meg

I går var jeg hos Petra Eckman nBe One og fikset lepper igjen! Jeg hadde massert ut så å si all restylanen fra forrige gang, og siden vi tok så lite var det ikke stort mer igjen. Vi tok jo så vidt noe i forrige gang, men denne gangen har vi altså brukt en hel sprøyte.

Mange av dere har spurt om priser, linker til hele prislisten her. Restylane- priser står nederst til venstre!

Ble superfornøyd denne gangen også! : ) Og så kan jo dere helnorske jantelov- kjipinger komme og si at jeg ser ut som en and og er et dårlig forbilde for unge jenter, men det gjør det jo egentlig bare morsommere for meg, for jeg syns jeg ble så fin! Føler bare for å nevne igjen at Restylane er et 99% naturlig stoff, det varer i maks et halvt år, og hvis du syns det blir for mye, er det bare å massere leppene til det minsker. Helt ufarlig, spør du meg!

Neste bilde tok jeg nettopp. Hevelsen er snart gått helt ned:

I love it! : )

Mange har spurt om å se bilder av leppene før jeg tok noe i dem også. Det er egentlig bare å bla i bloggen, men her kommer et:

Greit, jeg fant kanskje det verste og mest innskrumpa bilde, men må bare understreke hvor mye jeg liker forandringen, hehe. Innbiller meg at jeg ser mer kissable ut nå.

Vet det kan være litt risky av meg å skrive om slike ting, derfor vil jeg bare understreke at den eneste jeg kan gå god for er Petra på Eckmann. Jeg har aldri prøvd meg hos andre klinikker, så jeg vil råde alle til å researche en del før de går til noen og får gjort slike inngrep. Kjenner noen som valgte feil og endte opp med skrekklepper!

Hva syns dere om mine nye lepper? : ) Skal ikke ha noe større nå altså, hehe.