den som ikke trykker play

True story. Hver eneste natt ligger jeg våken i timesvis og nærmest klandrer meg selv for ting jeg burde gjort for å forme mitt eget liv, men som jeg støtt og stadig skyver under en stol fordi det er ubehagelig. Mailer som skulle vært sendt, mailer som skulle vært åpnet, telefoner som skulle vært tatt, venninner som burde blitt konfrontert, ting jeg burde spurt om på jobben - og alt det der.

Å stadig skyve ting under en stol får det til å kjennes ut som om livet er satt på pause. Det er ikke uåpnede regninger eller en oppvaskmaskin jeg ikke har orket å tømme - det er større ting. Redd for å få et nei, redd for hva som skjer hvis jeg får et ja - herregud, så dårlig jeg er til å få ting til å skje!

Så i natt skrev jeg to post-it-lapper. 1. Den som ikke spør, får heller ikke. 2. Den som ikke trykker på play må regne med å stå på pause. Veldig behagelig å våkne opp til, egentlig. Mål for dagen, mål for uken, mål for måneden, mål for året. Få ting til å skje, forme framtiden. Ikke bare gå rundt i min egen boble og tenke at jeg ikke skal gjøre noe ut av meg, eller ikke ta plass. Ikke en gang den plassen jeg fortjener!

Jeg tror veldig mange går glipp av veldig mye fordi de ikke tar den plassen de fortjener. Det er nok av spisse albuer her i verden, og man kan fort føle seg liten og uviktig. Jeg er av typen som ikke rakk opp hånda i timen fordi jeg ikke ville plage andre med mine manglende kunnskaper - og som sjeldent sa i fra til sjefen hvis jeg syns noe var urettferdig. Og hva fikk jeg ut av det? En dårlig mattekarakter og en jobb hvor jeg stod og irriterte meg bak kassen hver eneste og lørdag og tre ettermiddager etter skoletid? Akkurat.

Det er lett å være etterpåklok, men jeg tenkte jeg skulle prøve å være det nå, og ikke når jeg fyller 40. Grip dagen, for en jævla klisjè, men likevel ganske nødvendig.

hvor blir det av sommeren?

Nok en gang har jeg tatt sommeren på forskudd. Varme jakker og sko er pakket bort, og sommeren hadde liksom flyttet inn i hodet mitt. Men nå har sommeren plutselig forsvunnet, hva skjer med det? Jeg våkner opp til sol og grønne trær, men utover formiddagen forvandler det seg til en grå himmel og trær som holder på å blåse bort! Det er deprimerende. Vil bare ha sommer, jeg. Smiler så mye mer om sommeren.

Det er jo sånn her jeg vil tilbringe dagene mine!

Ikke slik...

til dere med stygge tær

- Eller dere som i likhet med meg ikke har stygge tær, men som likevel ikke syns at tærne deres er noe å vise fram. Jeg syns det er et mareritt å gå i åpne sko om sommeren når jeg ikke har en fin pedikyr.

Nå har jeg vært på Neglhuset igjen, og fått en super acryl-pedikyr! Neglhuset er best på det meste, det er vel grunnen til at jeg har vært der i flere år nå. En av mine yndlingssponsorer! Har så mange uheldige venninner som har vært andre steder, men jeg er storfornøyd med både manikyr, pedikyr og vippeextensions. Ta kontakt med Neglhuset enten på tlf eller SMS for å bestille time : ) Tlf: 458 33 166. Anbefaler spesielt pedikyren!

Innlegget er reklamebasert.

lindex autumn 2011

Det har vært veldig sjeldent jeg handler på Lindex, men da jeg var innom forrige uke for å kjøpe et skinnbelte og noen andre småting, la jeg merke til at de faktisk har fått inn veldig mye fint. Og da jeg så denne videoen med høstnyhetene for 2011 skjønte jeg at jeg må innom Lindex litt oftere!

klar for sommeren?

Hvis ikke kan du raskt bli det! Jeg har vært så heldig å få tilsendt sommerens musthaves fra Yves Rocher. Sommerpakken består av   1.Aftersun som gir en helt ypperlig fuktighet til hud som har vært ute i solen, 2. Solbeskyttelse faktor 15, i form av en fuktighetsgivende spray. 3. Pleiende krem til håret, det er ikke bare huden som trenger pleie etter en dag i solen!

Nå har det seg slik at jeg ikke bare har fått èn pakke! Jeg har fått flere. Og tillegg til å glede mine kjære med litt solpleie, vil jeg også trekke ut noen heldige lesere. Alt dere trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Vinneren vil bli trukket av de som allerede har kommentert, takk for deltakelsen! : )

Hele denne pakken kan dere kjøpe her til kun 99 kroner + porto. Verdien er vanligvis over tre hundre kroner, så her kan dere spare noen kroner!

-Reklame

du vet at du har drukket for mye når...

... iPhonen din er deaktivert fordi du har tastet inn kodelåsen feil 39 ganger.

... Glasset du nettopp fylte opp lekker, og den fargerike drinken har laget et nytt og kreativt mønster på kjolen din.

... Halve festen vet hvilken farge du har på trusa di.

... Du ikke lengre syns det er ekkelt å bruke toalettet, hvor folk har tettet doen, tettet vasken - og fylt opp søppelkassen med de særeste og mest private ting.

... Innholdet på kameraet ditt ligner mistenksomt mye på kunstverkene til Claude Monet. Hey, blurry!

... Du våkner dagen etter og har gjort ti forskjellige avtaler med ti mennesker du egentlig ikke kjenner. Alt fra sydenreiser til vinkveld.

... Du setter drinken i veska mens du strammer opp hårsveisen på do.

... Tar av  deg skoene fordi det ikke er like enkelt å danse gorilladansen med skoene på.

... Foreslår for DJ'en at han skal spille All I want for christmas is you med Mariah Carey, midt i mai. Fordi du kan sangen, og fordi du har lyst til å synge allsang.

... Du avbryter han som holder tale for å skyte inn en "morsom" vits eller to.

... Går hjem for kvelden, og tenker at det var en morsom kveld fordi du fikk se en penis. Med to piercinger i.

... Du blir tagget i slike Facebook-bilder. HAHAHAHA, Maria!

alt eller ingenting

Hei igjen, kjære lesere! Etter en sommerfest med gratis sprit, sier det vel seg selv at man tar en fridag fra blogg - ja, Mac og mobil i det hele tatt. Angst. Til og med mamma fikk gleden av å motta fylle-SMS, og det er ikke superstas. Jeg er faktisk på grensen til å konkludere med at det ikke er så lurt av meg å drikke alkohol så sjeldent. For når jeg først tar et glass eller fem da, så smeller det jo fullstendig. Er det all the time or never som gjelder? I såfall blir det never.

Jeg fikk veldig mange komplimenter for den fine blomsterkjolen min, og mange påfølgende spørsmål om hvor man kan få tak i den. Så hyggelig! : ) Den er fra Zara, og jeg regner med at de fortsatt har den inne. Den er veldig formløs, så jeg kjøpte et tynt skinnbelte på Lindex for at den skulle sitte finere på kroppen. Skoene er fra Nelly, for de som lurte på det også.

Ja, sånn ser stuegulvet ut når jeg har vært på shopping. Poser over alt. Pent!

Ellers våknet jeg opp til en klin kokos vaskemaskin. De som leide meg leiligheten har lurt meg trill rundt, så nå vurderer jeg nesten å flytte ut. Det er så mange småfeil over alt som gjør meg helt gal, og ikke er de til å få tak i heller. Takk og lov for drømmeleiligheten! Om det kunne kommet en wonderman ridende på en hvit hest for å fikse vaskemaskinen min, og ikke minst varmekablene på badet, hadde jeg blitt overlykkelig.

Så nå har jeg altså rømt leiligheten. Tok med meg en koffert med søkkvåte klær, og "flyttet inn" hos en venn med velfungerende vaskemaskin og tørkerom. Det var luksus, kan dere tro! I dag har jeg kontordag, så nå skal det svares på en del mail. Håper alle koser seg denne søndagen!

always on time

Okei, da er jeg klar for avgang igjen! I kveld skal jeg på en takterrasse-fest med fri tilgang til sprit. Hvis man vil ha øl og sånt må man ta med seg selv, men hva ville dere valgt av gratis sprit og øl man må kjøpe selv? Nemlig. Så jeg har bare kjøpt Redbull, jeg. Til å blande. Fire bittesmå bokser for 80 kroner, herregud, det smaker ikke godt. Men! Nå er jeg i hvert fall klar for sommerfest, i min fine sommerkjole : )

Og med mine brune sommerbein så klart. Jeg har en helt fantastisk selvbruning som sikkert har gått ut på dato for flere år siden. Har ikke sett den i butikken heller, så vet ikke om den finnes i det hele tatt. Men fantastisk, det er den.

Nå skal disse to pølsene ta meg ned til byens østkant. Håper alle har en strålende fredagskveld!

efva attling i oslo

Med det samme jeg hadde postet blogginnlegget om at jeg ikke skulle dra på fest i går, tikket det inn en fristende SMS fra Jon. Det flyter i champagne her, og folk har på seg alt mulig! Ok, tenkte jeg. Så folk er for fulle til å legge merke til hvordan jeg ser ut, og jeg kommer ikke til å være den fæleste der.

Så på ti minutter dusjet jeg, krøllet håret, sminket meg og hoppet i jumpsuit og høye hæler. Og så løp jeg ned til eventet - sprekt. Det viser seg ofte at jeg tar feil om slike eventer. Det er ikke så stivt, det er ikke så kleint og det er ikke så kjipt. I går var det i hvert fall kjempehyggelig! Kan ha noe å gjøre med datene mine; Jon og Gunn Evy, fantastiske mennesker!

Eventet vi var på var for Efva Attling, fantastisk smykkedesigner! Sprek og fargerik dame, var absolutt inspirerende å høre henne prate om alt hun har gjort for å komme dit hun er i dag. Takk for en fin kveld! Tro det eller ei... Nå må jeg kaste meg i dusjen og gjøre meg klar til ENDA en kveld!

Ps. SAS delte ut en New York-reise på eventet i går! Jeg var SÅ bestemt på å vinne, men så vant jeg ikke, så jeg er litt deprimert i dag. Punktum.

et døgn med thea

Det siste døgnet har jeg tilbragt med Thea, en av mine beste venninner. Er så godt å ha henne hjemme fra Mexico, og ikke minst godt å ha en venninne som er like glad i å kose seg som meg. For vi har virkelig kost oss! I går kveld var vi ute og spiste på Mucho Mas, før vi krøp inn i joggedressen og opp i sofaen, og koste oss hele kvelden, med potetgull, sjokolade og film. Ikke bra, men veldig koselig.

I dag startet vi dagen i frisørsalongen, og etterpå var det sushi-lunsj og shopping. For en gangs skyld fant jeg noe jeg hadde lyst på, jeg har egentlig mistet shoppinglysten helt. Sånn. Dette var vel rosablåggete nok.

Skikkelig jentekos! <3

Nå skal jeg klatte litt sminke i trynet, jeg skal nemlig ut og møte Jon en tur! Om det blir et glass vin eller ei er jeg ikke helt sikker på, men det blir i hvert fall hyggelig å se igjen morromannen! Jeg skulle vel egentlig vært på en sånn derre champagne-og-fingermat-fest nå, men det blir liksom aldri til at jeg drar...

for de som står sammen, for de som skiller seg ut

Den ene filmen jeg så i går kveld var bare helt fantastisk, så den MÅ jeg anbefale! Den heter Limitless, og jeg tror den kommer til norske kinoer den 10. juni. Skal ikke si så mye mer enn at jeg var trollbundet helt fra intro til rulletekst, og det er ikke ofte jeg ikke kjeder meg under en actionfilm. Dere kan se traileren til filmen her : )

Jeg har fått en utrolig søt gave i posten! Coca Cola light, designet av Karl Lagerfeld. Ikke akkurat noe man får kjøpt på matbutikken, så her står de i vinduskarmen i stedet for i kjøleskapet. Haha!

Uff, klokken begynner å bli mye, får komme meg i tøyet! Tror jeg må begynne å se film litt tidligere om kveldene... Hei så lenge!

seng+dyne+caffelatte

Med denne lille nattarebusen takker jeg for meg - for i dag. Skal krype opp i senga med to filmer og en caffelatte. Takk og lov for hjernedøde, men underholdende filmer - og ikke minst min fantastiske Nespresso-maskin som jeg endelig har begynt å forstå meg på! Fikk den i gave av Christopher for sikkert to år siden, men den har ikke hatt så mye å gjøre før nå i det siste. De fleste vil vel si at det er en dum ting å ta med seg en kopp kaffe når man skal legge seg, men jeg skal tross alt overleve to filmer!

Ønsker mine kjære lesere en god natt, og takker for alle søte kommentarer. For ikke å snakke om alle film- og musikktips jeg har fått fra dere : )

mobiltelefon-uhøflighet

Husker dere før, da vi hadde hustelefon? Da vi måtte ringe hjem til vennene våre for å høre om de ville treffes, eller hjem til personen vi var forelsket i, uten å vite om det var han, hun eller den strenge faren som plukket opp røret? Vi tok telefonen hver gang den ringte, for det var umulig å se hvem som stod i det ringende røret, og noen ganger tok vi til og med beina - eller sykkelen fatt, for å si det vi ville si til noen. I stedet for å ringe.

At de fleste av oss nå har en mobiltelefon, er egentlig til å juble av. Det gjør livet mye mindre komplisert. Vi kan ringe direkte til personen vi vil nå, ignorere telefoner fra personer vi ikke er så ivrige etter å høre stemmen til - og så kan vi selvfølgelig sjekke været, oppdatere Twitter, snoke på Facebook, dele bilder og så videre.

Men grunnen til at jeg plutselig sitter og tenker over en såpass dagligdags ting som mobiltelefonen, er fordi jeg har innsett at den har tatt uhøflighet til et helt nytt nivå. Hvor mange av dere har mobiltelefonen i hånda hele tiden? Jeg rekker opp hånda, og regner med at en del av dere gjør det også. Når jeg er hjemme og besøker familien, blir det hele tiden kommentert at jeg går rundt og bærer på iPhonen. Jeg har den ikke i lomma. Ikke i veska, og ikke på bordet. Jeg har den i hånda.

I dag gikk jeg forbi en cafè med uteservering, hvor en venninnegjeng satt med hver sin chihuahua på fanget - og hver sin mobil i hånda. Caffelattene stod på bordet, og jeg er sikker på at snakketøyet deres var ganske i orden også. Men de snakket ikke sammen. De satt og trykket telefonene sine i hjel, stirret på skjermen, og hadde ganske åpenbart sperret hverandre ute. Og så tenkte jeg; herregud, så ille. Sånn er jeg også noen ganger. I hvert fall nesten like ille! Jeg er en veldig god samtalepartner (tror jeg), og snakker veldig mye, kanskje alt for mye - men noen ganger er faktisk iPhonen min den jeg fester blikket på når jeg snakker.

Jeg sier ikke at jeg sjekker Facebook når noen forteller meg at de har fått hjertet sitt knust, eller at jeg adlyder SMS-lyden og drar opp mobilen mens jeg gjør ting vi ikke nevner under dyna - MEN! Jeg snakker gjerne i telefonen når jeg betaler lunsjen min, i stedet for å si hei, jeg skal ha den, tusen takk, hadebra til personen bak kassa. Og jeg tar gjerne runden på sosiale medier når jeg sitter på cafè med en venninne og diskuterer været, framtidsplaner og sexleketøy.

Jeg syns IKKE det er greit. Det er rett og slett uhøflig! Så jeg skal prøve å bli flinkere til å ikke sitte med øyeeplet klint til skjermen når jeg heller bør være sosial på andre måter. Hva med dere? Er dere også mobil-uhøflige?

and action!

I dag har leiligheten min vært et filmsett - om man kan si det på den måten. Har vært kameradame i hele dag, så nå er jeg trøtt og sliten. Har hjulpet en venn med et prosjekt, er jo så kjedelig med filming og sånt når det ikke handler om meg....

Dagens høydepunt var at jeg fikk låne lille Casper av en venninne, han var skuespiller på filmen. Se så fin han er!

Veldig nysgjerrig på kameraet som dere kanskje ser. Beholdt han litt lengre enn nødvendig, ble litt småforelsket. Han ble nemlig glad i meg med èn gang! Hoppet opp i fanget mitt og ble liggende i evigheter. Det er noe annet enn hva man kan si om Bella, som liker å trave rundt hele tiden, og som skal bestemme selv når det skal koses. Basta bom.

Avsluttet kvelden med å lage noen supergode minipizzaer og kose oss på kjøkkenet. Deilig avslutning på dagen. Har vært ute og gått lang tur på Frogner i dag også, og det var fint, selv om ikke været var det beste. Hater folk som blogger om mat og turgåing. Og hunder. Men jaja.

man trenger ikke lide for all skjønnhet

Nå har jeg snart hatt extensions fra Hairtalk i tre måneder, og tenkte derfor å oppdatere dere litt. Får veldig mange spørsmål om det, så nå kan jeg med glede si: det sliter ikke på håret, og jeg mister ikke hår av det i det hele tatt. Så hvis man vil ha extensions for en periode mens man sparer sitt eget hår, er dette PERFEKT!

Her er mitt naturlige hår etter de to første månedene med Hairtalk. Jeg har ikke verdens sunneste hår i utgangspunktet, men det har i hvert fall ikke tatt skade. I motsetning til da jeg hadde punktextensions, da var jeg nesten skallet etterpå.

Her ser dere håret etter at jeg fikk nytt forrige gang. Syns selv at det ble litt tynt i forhold til mitt eget hår, så neste gang må jeg få satt på litt større mengde hår. Jeg har jo så tjukt hår selv! Men ellers er jeg veldig fornøyd.

Her ser dere grunnen til at det alltid ser ut som om jeg har ettervekst på bilder! Jeg prøver å gå fra helbleket til å bare ha blonde striper, og da kan det fort se ut som en grov ettervekst i stedet. Spesielt på bilder, hvor kontrastene er store. Sånne overgangsfaser er noe dritt, men jeg gleder meg til hele håret er stripet i stedet for helfarget.

Dere kan få masse info om Hairtalk extensions her, på Facebook-siden deres. Der finner dere finne kontaktinfo, stille spørsmål og lese om andres erfaringer med håret. Det er mange som spør hva det koster, det kan jeg dessverre ikke hjelpe dere med. Det er så varierende at dere må ta kontakt selv for å få en pris : )

Det er hos Benedicte, i den freshe Ruhs-salongen på Frogner jeg får gjort håret mitt! Tar meg ti sekunder å gå dit, bedre frisørmulighet får man ikke. Nå skal jeg veldig snart tilbake og få byttet ut håret, gleder meg! Og helt på tampen, tenkte jeg bare å svare på spørsmålene jeg får om og om igjen ang Hairtalk-håret.

Hvor lang tid tar det å sette på håret? Hvordan festes det?

Det tar cirka en halvtime. Da jeg hadde punktextensions tok det opp til 6 timer...  Det festes ved hjelp av tynne teipstriper som er i samme farge som håret.

Hvor lenge varer det?

Rundt 8 uker. Så drar man tilbake og får det strammet opp, man kan da bruke det samme håret om igjen.

Er det slitsomt å ha det på? Gjør det vondt å sove med, ha i hestehale osv?

Det høres sikkert for godt ut til å være sant, men man glemmer at man har det på. Kjenner det ikke når man sover, og det er ikke til å merke når man stryker seg over håret heller. Med punktfester kjenner man jo gjerne klumpene. Det er heller ikke noe problem å ha det i hestehale, men når det har vokst ut en god del kan teipene synes litt.

Hvordan fjernes håret? Sliter fjerningen veldig på håret?

Teipen glir rett ut av håret ved hjelp av en spray som frisøren har. Det sliter ikke på håret, og er helt smertefritt. Så de hårsåre trenger ikke grue seg til dette som om det var en tannlegetime!

Deler av innlegget er reklamebasert.

nydusjet kattepus

Batte of the year! Å dusje Bella. Det finnes sikkert verre tilfeller, men pusekatten er ikke akkurat glad i å bli badet. Men en perser skal vaskes, så vaske gjør vi - sånn av og til. Nå er jeg full av kloremerker, og kjenner jeg ikke helt feil, har jeg neglrester i skulderen.

Nå skal jeg se en film som heter "Hall Pass". Tror ikke den har kommet til Norge enda, men når jeg har sett alle filmer her til lands, må jeg utvide horisonten på andre, og kanskje ikke fullt så lovlige måter. Hall Pass handler om to fyrer som får en uke fri fra ekteskapet sitt, til å gjøre hva som helst uten at det får konsekvenser.

Jeg blir som regel i dårlig humør av slike handlinger, men den ser i grunn underholdende nok ut. I mitt hode er det eneste riktige å holde seg til sin partner, og ikke ligge rundt for å "holde ut". Om man har en ekstrem trang til å ligge med noen andre enn sin partner - kanskje på tide å bryte forholdet? Just sayin.

søndag, mandag, sur

Har aldri gjort så lite ut av en søndag før. Tror jeg er litt deprimert. Søndagsdeprimert da, kanskje. Nei, vet dere hva. Jeg er helt ødelagt av hormoner, og jeg er så sint og lei meg for ingenting at jeg føler at jeg ønsker nesten alle vondt. Herregud, så sint jeg er. Tror jeg må slutte med p-piller igjen, før jeg går crazy med øks på åpen gate. Neida. Nå er det så typisk at noen blir drept med øks utenfor her, og så blir jeg hovedmistenk fordi jeg skrev noe så tåpelig på bloggen. Jeg vil ikke drepe noen, jeg er bare litt ødelagt av hormoner.

I dag har jeg gått til butikken to ganger. Til ICA. Til to forskjellige ICAer, faktisk, for ICA er yndlingsbutikken min. Men noen av folka som jobber der frustrerer meg. Først gikk jeg på den nærmeste butikken. Mannen foran meg i køen kjøpte et par rundstykker i en pose, og da kassadamen skulle slå dem inn, rullet rundstykkene ut på rullebåndet, og så PUTTET hun dem bare tilbake i posen! Og mannen sa ingenting. Så jeg bare; HERREGUD! Og så raste jeg ut i sinne. På min andre butikktur, gikk jeg på en ICA som er litt lengre borte. Hadde så lyst på Cola Zero, og butikken som er nærmest har SALG på Cola Zero. Da de hadde salg på salathoder for litt siden var det tomt for salathoder, så nå boikotter jeg salg på nærbutikken min. Så sykt irriterende. Uansett. Jeg gikk (bittelitt) langt for å kjøpe Cola Zero, og så klarer kassadamen å VELTE brusen min. Jeg var så sur fra før at jeg ikke engang orket å kommentere det, og gikk hjem med brusen min. Hadde selvfølgelig lyst på brus med en eneste gang, så nå har jeg Cola Zero i håret. Og i kløfta. Jeg er så sur.

Dagens lyspunkt, må vel være at det har vært folk i bygården i dag og fjernet tæggingen på døra mi. Innbilsk som jeg er, er jeg sikker på at "grafittien" var ment som en drapstrussel mot meg. Jeg går ofte i en falsk pelskåpe, og på døra stod det intet annet enn "pels". Åh, jeg blir så redd. De kunne i det minste skrevet FUSKEPELS.

Edit: shit, det er jo ikke søndag. Nå er jeg forvirret, nå. Det er MANDAG!

melkehjerter

Kvelden i går var svært vellykket, fantastisk koselig å ha Thea hjemme på norsk jord igjen. Vi drakk vin (og whiskey), sang, lo og koste oss før vi dro ut på byen, men fremmed som jeg er blitt for alkoholen, tok det ikke lang tid før jeg rømte inn i en taxi og satte kursen mot dyne og pute. Jeg angrer ikke i dag, for formen er dårlig nok som den er. I dag våknet jeg til bekymrede anrop hjemmefra, noe jeg gjør hver morgen når det snakkes om voldekter på nyhetene. Det er tydligvis noen syke jævler der ute som tror at voldtekt er en helgehobby. Fysj!

Og sånn ellers, er det litt fysj på meg også. Benjamin og jeg skulle, som jeg nevnte i går, kjøpe en liten oppmerksomhet til vår savnede Thea. Da vi ikke kom til enighet om duftlys og merkelige såper, endte vi opp med å kjøpe en rosebukett og en pakke med melkehjerter. Velkommen til NORUEGA, liksom. Vi er lite dårlige venner, da! Thea er glutenallergiker - og har selvfølgelig melkeallergi. Jaja, det er vel bare et tegn på at hun har vært borte for lenge.

I dag har jeg bare kost meg hjemme med Bella. Vi er trøtte i trynet begge to (viser til bildet ovenfor), så nå skal vi runde av kvelden med en film på senga. Nattaklem til dere!

9 favoritter fra makestyle

Jeg lovte dere en rabattkode til Makestyle , så her er den! Bruk koden WULFF2011 når dere handler, så får dere 10% rabatt på alle varer. Tilbudet varer til mandag kl. 23.59, så det er bare å skynde seg!

Kan jo dele mine Makestyle-favoritter med dere! Her er i hvert fall 9 av dem. Velger å kalle dem sommerfavoritter:

1. Blonde series kit. Fra serien Gun Brit som jeg fortalte dere om i går! Et nytt og sunt frisørmerke som Makestyle akkurat har lansert. Denne serien er veldig bra til alle med blondt og bleket hår! Pakken er allerede satt ned fra 899,- til 550,-, og med Wulff-rabatten blir det enda billigere! Kjøp den her.

2. Glo Blush. Min yndlingsrouge i hele verden! Har allerede skrevet om denne tusen ganger, så trenger vel ikke si så mye mer. Men fargen er fantastisk, og den holder hele døgnet. Den er fra Glo Minerals, koster i utgangspunktet 279,-, og kan kjøpes her.

3. Rouge-børste. Fra Nilens Jord, koster 159,- her.

4. GHD mini-glattetang. Denne ville jeg tatt med meg på en øde øy om det var strøm der! Den er veldig smal og fungerer godt på stakkars mennesker som meg, som har krøller og må kunne glatte tett inntil hodebunnen. Perfekt for kort hår også! 1490,- her.

5. Glo Liquid lips. Denne bor på leppene mine i sommer, koster 259 kroner her. FANTASTISK farge!

6. Kabuki Brush. Børsten min fra Too Faced er nesten gått i filler, har brukt den så mye at det snart er på tide med en ny. Men den er i hvert fall veldig god, og det er jo det viktigste. 259,- her.

7. Flytende eyeliner. Fra Nilens Jord. Veldig tynn børste og enkel å påføre. Her finner dere den for 149 penger.

8. Bølgetang. Denne får jeg skikkelig fint englehår av. 999,- her!

9. Glo Brown collection. Dette er noe nytt for meg - men jeg har faktisk begynt å sminke brynene mine hver dag! De ser mye fyldigere og mer markerte ut, og det kan jeg like. Hele settet koster 399,-, kjøp det her.

På dette bildet har jeg brukt bølgetangen!  Og dere. Husk at innlegget er reklamebasert, men jeg mener fremdeles hvert eneste ord jeg skriver. Smilefjes til dere.

a womans right to sushi

Sko fra HM, 199,-

Middag fra Bygdøy Sushi.

Herregud, denne lange dagen har gått VELDIG fort! Jeg må komme meg i skoa og ut døren nå! Sola har bestemt seg for å skinne, så hei så lenge!

det er så deilig...

... Å våkne opp uten å være fyllesyk! Og jeg setter like mye pris på det hver dag. Jeg har skrudd glad-musikken for fullt, spist god frokost, og nå skal jeg ut og rusle litt i byen med min kjære Benjamin. Vi skal kjøpe noe fint til Thea, som ENDELIG har kommet hjem etter å ha studert i Mexico! Kjennes ut som om hun har vært borte i evigheter.

Og så bærer det videre til Lysaker for å grille, kose oss og prate om alt som har skjedd i det siste. Siden Thea har vært så lenge i Mexico så jeg meg helt nødt til å spraye litt på min likbleke, nordiske kropp. Så nå blir vi i hvert fall ikke svart-hvitt-kontrast, haha!

Husker dere at jeg la ut en "jentefest-spilleliste" til Spotify? Vel. Nå er jeg så å si lei av hver eneste sang på den. Og det er sikkert alle dere som adopterte den også. Så jeg har et lite forslag! Hva om alle sammen kan være så snille og lime inn link til en festlig Spotify-playlist i kommentarfeltet under her? Kjør på, så kan vi alle få noe ny og morsom musikk å høre på denne lørdagskvelden!

Jaja, nå får jeg gå og skifte. Været klarer jo aldri å bestemme seg. Det går fra å blåse og være grått, til å være stille og solfylt. Kan det ha noe med denne beryktede dommedagen å gjøre, montro?

tradisjonell kosekveld

Idèen om høye hæler er lagt på hylla for kvelden. Sånn, helt garantert. Nå skal jeg ut og handle inn til en vaskeekte kosekveld! Får besøk, og skal legge madrasser, dyner og puter utover stuegulvet. Alle har vel sin egen måte å kjøre kosekveld på, her er min:

Har dere tips til noen gode filmer som nylig har kommet ut på DVD? Jeg leide "Dilemma" med DOUG<3 fra Kongen av Queens her om dagen. Den var så skuffende dårlig og kjedelig at jeg ikke gadd å se hele, en gang. Til og med tilgjorte, dumme blondiner som meg innrømmer at vi forstår hvordan den ender, liksom. Kjør på med tips, jeg løper straks ut døren!

superstjernestøv

For en deilig kveld dette er! Takk og lov for at jeg har en gigantisk varmtvannstank! Har oppholdt meg i dusjen i over en time, og jeg føler meg så ren og avslappet som det går an å bli - tror jeg.

Har testet noen nye produkter for Makestyle som jeg nå skal dele med dere. Hvis dere smører dere med litt tålmodighet, skal jeg få fikset en rabattkode for dere, slik at det blir enda billigere for dere å handle der.

Hårproduktene jeg har testet er fra Gun-Brit, en eksklusiv men likevel rimelig hårpleie- og stylingserie.

Fra venstre: Star dust, split ends serum, styling spray soft og deep treatment blonde.

Min favoritt fra serien er Star Dust, uten tvil! Flasken inneholder et pudder som gir håret volum, og som fjerner unødvendig fettstoff fra hodebunnen. Det vil si at den hindrer håret i å se fett ut, og at man slipper å vaske det like ofte. Det er jo faktisk ikke bra for håret å bli vasket hver dag!

... Og et lite pluss! Den gjør en mørk ettervekst mye mindre synlig! Finnes i forskjellige fargetoner da, så klart, så de med mørkt hår kan også bruke den. Dere kan se en video av hvordan den brukes her. Den lille bestevennen koster 299,-.

Deler av dette innlegget er reklamebasert.

jeg har internett, endelig!

I løpet av de to årene jeg har bodd i Oslo, har jeg aldri hatt mitt eget internett. Eller, jeg har hatt sånn liten minnepenn med internett på, men aldri en sånn stor, stygg boks som står i hjørnet og blinker ondskapsfullt når resten av leiligheten er omringet av mørke.

MEN! Nå har jeg det. Venninnen min Helene var tydligvis drittlei av at jeg aldri har internett, så da hun var på besøk her om dagen, ringte hun rett og slett og bestilte for meg. Ting jeg aldri får gjort, nr. 942567.Takk, Helene! Selv om du glemte å bestille trådløs router, så nå sitter jeg her med ledning i veggen. Så SMART. Må man bestille det ved siden av, liksom? Gjør jeg det hos Get også?

Endeliig! Jeg klarte til og med å "montere" den selv. Nå kan den jo bare prøve seg å være "hard to GET". Ahh, ordspill. Har ruget på den der i flere dager.

Jaja. Nå skal jeg gå helt crazy på internett og spise middag. Helene prøver å få meg med ut og fezte i dag, jeg hakke sjans. Må nesten spare smilemusklene mine litt til i morgen, for da kommer besteste Thea hjem fra Mexico! Hun har vært borte alt for lenge, så skal bli godt å se henne igjen. Smilefjes.

selvmotsigende

Jeg sitter stille, men det kjennes ut som om beina mine går. Jeg holder kjeft, men det kjennes ut som om kjeven min løper maraton. Jeg har ikke noe spesielt å se fram til i dag, men likevel flyr sommerfuglene om kapp med maurene i magen min. Det kan vel bare bety èn ting: det er ikke meningen at jeg skal sitte stille i dag.

Lider av å være kronisk værsyk, jeg. Når sola skinner er jeg hyper, glad og lattermild, og fniser som en liten fjortis selv om det ikke er mye å fnise av. Når det er mørkt, trist og kjølig, blir jeg som en gammel kjerring. Vondt i kroppen, søvnig og deprimert. Jaja, bra sola skinner i dag, da!

Som dere kanskje skjønner er jeg på jobb i dag også. Har konsentrasjonsproblemer! Ut på lunsj.

keiserens nye klær

Å nei! Folk hater meg fordi jeg ikke syns det er noe fint med bunad! Sier at jeg er bitter fordi jeg ikke har råd til å ha en, og sånt. Bare så dere vet det så ble jeg nesten prakket på en bunad da jeg ble konfirmert - men jeg klarte å komme meg ut av knipa. Bunad er ikke fint. Sier ikke at jeg ikke kan forandre mening en gang, men akkurat nå assosierer jeg det bare med 17. mai. Ikke fint. Blir litt sånn keiserens nye klær.

Jeg er tilbake i Oslo, og det er deilig. Været er supert, og jeg har vært på jobb. I sommer skal jeg reise til London med jobben, og jeg skal til og med få ta med en av dere lesere! Men det kommer jeg tilbake til.

Trærne utenfor jobben min. Se, så fine!

tid for joggis

Da har jeg endelig fått rullet meg sammen i sofaen, etter 17.mai-middag og familiesosialisering. Himmelen er gul, kvelden er ung, og jeg skal jobbe med "boka" mi. Kan vel heller kalle det et MANUS. Som aldri kommer til å bli ferdig. Frustrerende...

Joggis, jordbær og snus, ready and set for kosekveld. Håper alle 17. mai-tilhengere har hatt en fin feiring i dag!

av rødt, hvitt og blått liker jeg bare hvitt

Jeg skal ikke spre en haug av negativ energi til alle dere som løper rundt i blubbete bunader og spiser is og wiener-pølser til den store platinamedaljen. Dere vet sikkert at dere ser ut som idioter fra før, men så lenge dere koser dere er det greit for meg. Jeg liker i grunn ingenting ved 17. mai. Jeg misliker barn som tigger, jeg misliker russ og jeg misliker store mengder med svette mennesker. Det norske flagget er heller ikke noe å flagge for. Rødt og blått er slitsomt, flagget skulle vært helt hvitt. Hvitt står for fred, og det hadde vært ypperlig med litt mer fred på denne dagen.

Hjemme hos meg er alt bare hvitt. Jeg droppet til og med å bli med for å se på kusinene mine i barnetoget, bare så jeg kunne vandre rundt hjemme i dette hvite huset.

Før jeg pynter og sminker meg litt mer (eller ikke), vil jeg gjerne tipse dere om et tilbud Neglhuset har ut denne måneden! For selv om ikke bunad er noe fint, går det an å se fin ut på andre måter. Nå kan dere få manikyr og pedikyr til den nette sum av 1100,-. Det er en super pris, og så absolutt verdt pengene. Damene på Neglhuset lager kjempefine negler, og vet dere hvor mye bedre sommeren blir når man har pene tånegler?! Jeg går i hvert fall mye i åpne sko, og det er ganske slitsomt å krølle tærne sine i frykt for at de skal bli sett.

Jeg skal til Neglhuset og få pedikyr denne ungen, manikyr og vippeextensions er allerede på plass. Åh, så fin jeg er - uten bunad! Sjekk nettsiden til Neglhuset for å booke time. De holder til i Oslo, inn en sidegate i Karl Johan.

Sommer-pedikyr jeg fikk før jeg dro til Thailand i fjor. Tror det blir litt mindre blomster denne gangen!

Jeg fant et flagg i det hvite hus! Så da får dere litt flagg på Idawulff.com i dag også.

I og med at jeg ikke betaler for tjenestene hos Neglhuset er jeg pålagt å informere dere om at deler av dette innlegget er reklame-basert. Reklame-basert, reklame-basert, reklame-basert. Ikke la dere lure!

paradise familieliv

Hei. Nok en gang kan følelsen av å logge inn på bloggen sammenlignes med å åpne en regning man har latt ligge alt for lenge. Jeg har ikke glemt dere, og ikke har jeg tenkt til å forlate dere heller - jeg er bare ikke supergira for tiden. Nei, sier du det. Det har vi vel ikke skjønt for lenge siden. Men, ja. Jeg er litt trøtt på blogging. I stedet for å løpe byen rundt og hamstre inn goodiebags, ta bilder av meg selv i nye klær og gå på events og drikke billig cava, er jeg mer opptatt av å finne ut av livet. Jeg har lyst til å skrive bok, gifte meg og få barn.

Det er ikke logisk i det hele tatt. Men jeg vil bare bli voksen og ha et stabilt liv, og sånn har jeg følt det skummelt lenge nå. Å løpe rundt på byen og finne "Mr. Right for the night" og å våkne opp med skallebank har jeg egentlig aldri vært spesielt bekvem med. Det har bare blitt sånn, fordi alle vennene mine gjør det. Ikke at jeg egentlig løper rundt for å finne Mr. Right på byen heller, slikt overlater jeg til mine kjære venninner. Til og med nettdating slår bedre an enn nattklubb-dating.

Og ellers, har jeg ikke gjort mye interessant siden sist. Joda. Jeg har løpt Holmenkollstafetten! Og jeg har til og med tatt et obligatorisk bilde av meg selv, i en fresh (...) skjorte jeg har fått på jobb, og nummerskiltet mitt. La oss kalle det månedens outfit.

EF kom på 268. plass av over 3700 lag, hvis jeg ikke husker helt feil. Det er jo ikke så verst? Tatt i betraktning at folk lå på bakken og tok situps før de skulle løpe - snakk om å ta det seriøst. For min del var det hesblesende hardt. Jeg løp verken den lengste eller den korteste etappen, men jeg klarte likevel å løpe på meg kols. Hostet sammenhengende i over et døgn, og hver gang jeg skulle si "heh" ble det til "hehehhhhhosthehehhhh". Snakk om å ha slitne lunger! Virket ikke som om joggingen jeg har bedrevet tiden med den siste tiden har satt så mange spor i kondisen.

Nå har jeg altså kommet meg hjem til Tønsberg. Her har jeg internett, og det er jo feiende flott. Etter en hel del trusler og masing fikk jeg overtalt min pubertale lillebror til å tilbringe kvelden hjemme med familien (han forsvant i bil så fort mamma og pappa sovnet, but still), så vi fyrte opp grillen og lagde et herremåltid før vi spilte kubb med naboene og spiste jordbær. Vent a. Lillebror var med på middagen, så fikk han besøk av noe som hørtes ut til å være en hel jenterussebuss, og forsvant inn på rommet sitt.

Tidligere på kvelden kunne han forresten by på vin. Tanken var god, men det har seg jo slik med fjortiser at de drikker Black Towner, og annen tullevin som kan sammenlignes med alkoholisert saft. Tre slurker går greit. Og så går man over på fars kvalitets-rødvin.

Koooser meg med et glass Black Tower! Det tror jeg ikke at jeg har skrevet i bloggen min siden 2007, hvis jeg noen gang har skrevet det. Inviter gjerne min bror på vinkurs. Ingenting i vår familie ligger til grunnlag for at han skal ha en så elendig vinsmak. Dessuten er han ikke gammel nok til å drikke vin. HVEM har kjøpt vin til broren min!?!? Hører han har fått seg venner som har lappen og bil og sånt. Hårreisende.

Men er jo glad i'n, da. Selv om han er litt på villspor. Masse Wulle-love!

Mamma, pappa og jeg rundet av kvelden med Paradise Hotel. Ingen av oss har i grunn som vane for å se på programmet, og det er heller ingen kjent familietradisjon hos oss å se på mykporno, men siden kjentfolk skulle sjekke inn i dag, fikk jeg lov til å være sjef over fjernkontrollen. Og jeg husker ikke om det var mamma eller pappa som spurte, men jeg fikk i hvert fall spørsmålet; blir det sett på som kult å være med på sånt, eller er det litt...Teit? Og jeg er fremdeles svar skyldig. Selv skulle jeg hatt penger bare for å følge fast med på programmet, men folk må jo ta sine egne  valg. Stemningen toppet seg i stua da han nest mest tatoverte dramenseren uttalte at han var skuffet over utseendet på den nye jenta, og det smalt fra foreldresofaen; hvem er det HAN tror han er a? Kanskje vi burde gjøre det til en familietradisjon. Å se på Paradise Hotel. Vi fikk i hvert fall vært litt gærne natt til 17. mai vi og.

NÅ er det i hvert fall natt for meg. Jeg blir sikkert liggende oppe og filisofere over livet mitt i et par timer til, men jeg skal i hvert fall prøve å klappe igjen tankeboksen. GOD natt, og hurra for Norge.

gimme some TBG

Dere aner ikke hvor mye jeg har skrevet til dere de siste dagene, men så hjelper det jo ikke så mye når jeg ikke har internett! Men i dag skal jeg hjem til Tønsberg, så da blir det andre boller i ovnen. Eller noe.

Savner familien så mye, så bestemte meg rett og slett for å dra hjem og feire 17. mai. Er ikke noen fan av 17. mai, så er ikke så viktig for meg å rølpe rundt i Oslo hele dagen, så benytter heller muligheten til å treffe hele familien samlet. TBG, here I come!

kjennes ut som om beina løper

Warraap! Jeg sitter på jobb, har seriøst lopper i hele kroppen. Kribler etter å løpe ut i sola. Men heldigvis er jeg ikke den eneste som er i fredagsmood, så her er det god stemning, musikk og åpent vindu.

Gleder meg til å sove "lenge" i morgen! Og jeg skal så absolutt ikke ødelegge nattesøvnen min med Gin Tonic og slitne utesteder med rosa neonlys, jeg skal rett og slett ha kosekveld med god mat og film. Må jo være skikkelig uthvilt i morgen, jeg skal nemlig løpe Holmenkollstafetten med jobben! Haha. Gruer meg. Selv om jeg har jogget en del i det siste, er det tre liv siden jeg har SPURTET. Jeg er ikke typen som løper etter bussen, finner det ekstremt ydmykende når jeg ikke rekker den uansett. Ingenting som kribler mer i langemann-fingeren enn kids på bakerste rad i bussen som kliner nesa mot vinduet og ler av meg.

Ok. Jobbe igjen. Hade a!

unge mødre, på en måte

God kveld, kjære lesere! Nok en lang arbeidsdag, og grillmiddag i parken etterpå. Kan bli vant til dette. En ting jeg ikke kan bli vant til, er at Bella har løpetid. Hun har løpt rundt og skreket i tre dager nå, drar seg bortover gulvet, og vil helst sitte oppå meg, besøket mitt eller Macen. VELDIG slitsomt. Er ikke noen som har en perser-hannkatt som kan smelle henne på tjukka, da?

Tror hun hadde blitt en god mor altså. Hun har jo tross alt lært av den beste. JEG er supermamma, jeg. Har oppdratt en katt helt på egenhånd. Vi krangler aldri, bortsett fra når jeg våkner om nettene av at vannglasset velter og gjør meg søkkvåt.

jeg hopper frivillig i havet

I går hadde jeg fri fra jobb, og ettersom himmelen var så blå og sola var så varm, ble jeg med vennene mine en tur på sjøen. Det var deilig, det! Norsk førsommer er undervurdert, og det samme er pølser - så lenge det er bra pølser. Vi var ute hele ettermiddagen, og da jeg kom hjem var jeg så trøtt av sjøluft at jeg sovnet nærmest sittende midt i en episode av CSI.

Ellers denne uka jobber jeg fulle dager, så det er deilig å få gjort noe etter jobb også. Så jeg ikke føler at hele dagen har gått bort på et kontor - selv om jeg liker å sitte på kontor også. Så i dag var det jammen grilling igjen, denne gangen i Frognerparken. Frognerparken er nesten som hagen min, jeg kunne bodd der i sommer.

Legger ut noen bilder fra utflukten i går, før jeg kryper under dyna med besøket mitt og spiser jordbær med is. Vi skal heie fram Stella på Grand Prix! NÅR begynte jeg å bry meg om Grand Prix...

Plommen i egget, Ida i båten.

... Det Nye er ikke bare for jenter lengre, til og med gutter i hvit bukse elsker spalten min!

Oslo sett fra himmelen.

Grille-grille-grille-grille.

Puma var med på båttur. Lurer på om Bella ville likt det like godt...

skrivemodus

Hello darlings. I dag skriver jeg! Deilig å være i skikkelig skrivemodus igjen, for det har vært sjeldent de siste månede. Men er jo blitt så inspirert av Elin som endelig har fått sin bokdebut, og når man ser at det faktisk er mulig, løsner det selvfølgelig litt på trykket.

Så nå sitter jeg i vinduskarmen og får med meg litt av solskinnet mens jeg skriver personskildringer. Alle har vel forskjellige måter å jobbe på når de prøver å skrive en bok, og når jeg skal skrive noe, er det viktig for meg å skape karakterene først. Det høres kanskje rart ut, men jeg "lager" livet deres, og gir dem grunner til å være og handle som de gjør i manuset. For de er nødt til å være helt ekte i hodet mitt for at jeg skal få dem til å leve på papiret.

... Så er det jo bare å håpe at boka en gang blir utgitt, og at jeg tilfeldigvis møter Steven Spielberg igjen. Her snakker vi ambisjoner!

Ps. Jeg så nettopp ut av vinduet, og hallo! Det er seriøst mange tusen mennesker som løper forbi! Det slutter aldri å løpe mennesker forbi vinduet, liksom. Det må være et eller annet løp? Det er som å sitte og se på Karl Johan en natt til søndag. Mye rart. Så nå koser jeg meg ekstra mye.

nyforelsket mareritt

Min andre spalte er publisert i Det Nye, så løp og kjøp! Denne gangen har jeg skrevet om de uskrevne reglene i nyforelskede parforhold.Dedikert til alle ulykkelige og misunnelige der ute, som får spysyken av å se forelskede par på hver eneste benk i hele byen.

Var skikkelig misfornøyd med teksten da jeg sendte den inn, men etter å ha lest den nå, er jeg egentlig ganske fornøyd. Sånn bortsett fra bildet, hvor jeg syns jeg ser tjukk ut. For å få gleden av å se bildet i helfigur må dere løpe og kjøpe!

Enkelte er lei av at jeg hele tiden skal påpeke at jeg er så "tjukk"når jeg egentlig ikke er det. Hallo. Jeg må jo påpeke det før dere gjør det! Og det at jeg føler at jeg har et par-to-tre-ti kilo for mye, betyr ikke at andre på samme størrelse har det. Jeg vet bare hvordan kroppen min må se ut for at jeg skal føle meg vel i den. Så i morra blir det en ekstra lang joggetur, gitt. Jeg er så flink!

Her om dagen var jeg forresten på lanseringsfest av boka "Luremus". Elin Rise, et vakkert kvinnemenneske fra Tønsberg har gitt ut sin første bok, og det er jo stas. Jeg drømmer om å stå i hennes sko en dag. Jeg oppdaget bloggen hennes for en god stund siden, og har latt meg inspirere. Interessant å følge en forfatterjomfru fra start til suksess - for det har jeg på følelsen at boka blir. Jeg er i gang med å lese! Og det er faktisk det jeg skal gjøre i kveld. Lese, snuse og onanere. Neida.

Hadde med meg noen av godjentene, og vi hadde en heldig hyggelig kveld, selv om vi dro hjem litt tidlig. Disse to jentene haaater forresten å være på bloggen, så jeg kaller dem Evelyn og Beate. Godt å ha ekte venner som ikke har baktanker om å bli supershendizer! Trodde jeg.....

Sjekk linselusene, da! Neida. Stakkar. Det var ikke enkelt å oppføre seg normalt med VGTV i hælene. Så jeg bare; nå tar jeg meg en stooooor blå tyggis, og så blir det bare sånn. Uff. Back to the book!

jeg er quasimodo

Kom nettopp inn døra. Åtte timer på jobb, og resten av kvelden i selskap av venninner. Planlegging av tidenes rehab-ferie til Malaga, kina-restaurant, alvorsprat og latterkrampe. Alt i ett, det undrer meg egentlig hvorfor jeg opplever kjedelige dager en gang i blant.

Jeg så meg nettopp i speilet. Herregud. Her har jeg spradet rundt med mine langbeinte, nysminkede og Chanel-veske-bærende-venninner, og så ser jeg ut som noe de har skrapa ut av skosålene sine. Håret ser ut som et kratt, øyensminken har byttet plass med rougen, og under øya er jeg himmelblå. Jeg er deilig.

På tide å pleie seg selv. Med en dusj. Med en ansiktsmaske. Og med Californication på senga.

... Forresten. Var det bare jeg som bannet høyt da det begynte å SNØ i Oslo i dag formiddag?! Fy faen. Takk og lov for at Quasimodo'en på Rådhuset bestemte seg for å spille "Here comes the sun", for ikke lenge etterpå var det sommer igjen. Snakker om Quasimodo, tilbake til å pleie seg selv.

tips på morgenkvisten

God morgen, solstråler! Jeg sitter på jobb hos EF nå, og her kom jeg over noe kult jeg helt har glemt å dele med dere! Vi har en konkurranse i samarbeid med bladet TOPP, hvor dere som er mellom 14 og 17 år kan sende inn et outfit-bilde av dere selv, og vinne et 3 uker langt opphold i London, på Action Fashion-kurs!

Følg denne linken, så finner dere ut av resten selv : )

Åh, jeg er så trøtt i dag, dere. Har begynt å se på serien som heter Californication, og da flyr kvelden - og natta ganske fort. Men jeg får heller blogge om mitt interessante privatliv når jeg kommer hjem, ville bare fortelle dere om konkurransen, siden det ikke er så lenge igjen av den!

se, hun blotter!

Yo bitches, I'm back. Har enkelt og greit trengt noen dager uten blotting... Unnskyld, mener selvfølgelig blogging. Har nemlig lagt om livet mitt.... Igjen. Nå høres det vel ut som om jeg er fjern på kjærlighetssorg igjen, men det er ikke tilfellet. Eller, jo. Jeg har kjærlighetssorg til kroppen min, som den en gang pleide å være. Jeg er blitt halvtjukk, dvask og syns ikke at jeg selv er fin lengre. Så jeg har jogget. Og spist sunt. Og jogget. Og spist sunt. Det har rett og slett ikke vært så mye å skrive om.

For tusende gang prøver jeg altså å legge om kosthold og livsstil, og for tusende gang "kommer jeg sikkert ikke til å klare det". Når andre mister troen på meg, har jeg med å gjøre det selv også. Så denne gangen har jeg ingen regler. Ingen spesielle mål heller. Bare at jeg skal være snillere mot kroppen min, og at jeg skal ha kosthold og trening jeg kan LEVE med. Jeg skal ikke superslanke meg i tre uker og presse meg helt sinnsykt hardt - jeg skal bare trives med meg selv, jeg.

Og med den innstillingen der gikk det bedre enn forventet. Så jeg har rett og slett brukt hele uka på å gå turer, løpe i parken, finne oppskrifter, handle mat (dere skulle bare visst hvor lang tid jeg bruker i matbutikken!), lage mat og spise mat. Og det er gøy! Endelig føler jeg at jeg klarer det, og det er langt i fra noe hokus pokus. Nå gleder jeg meg bare til å få tilbake ansiktsformen min og få flat mage igjen. Snakk om belønning.

Ellers har jeg hatt besøk av mamma også. Det var utrolig koselig. Dama har aldri vært i Frognerparken før, så vi tok en liten rundtur der. Men som guide imponerte jeg nok ikke stort, for det eneste jeg kunne fortelle var at en jeg kjenner har bada i fontenen der, og at jeg pleier å sprute ketchup på jævlene som treffer meg med volleyball. Så laget vi mat, så på film og koste oss til kvelden ikke lengre var ung.

I dag - etter joggeturen, og etter den zuperdupersunne lunsjen, så klart, dro jeg på cafè med en venninne. Lenge siden jeg har ordentlige venninnesamtaler over så mange timer, hvor jeg går hjem og føler at livet er litt bedre enn da jeg dro litt tidligere på dagen. Noen ganger tenker jeg sånn; i en gal, psycho verden som denne, er det jammen godt det finnes sånne venninner - som er "normale", sånn som meg.

Ja, så nå sitter jeg her i vinduskarmen og ser ut på gata. Mennesker i joggesko, mennesker med sykkelhjelm, mennesker som..... Spiser pølse fra kiosken. Mennesker av alle slag. Og jeg sitter her. Egentlig helt utslitt, men samtidig full av energi og "lyst på livet" om det er lov til å si noe så pompøst.

Nei, fuck it. Skal avslutte her. Har forstått det slik at dere ikke LESER blogger lengre. Dere SER på blogger. På outfit-bilder, sminketips og den slags. Så til dere dette gjelder; jeg har no snacks til dere og:

Dagens outfit by Ida og Idabestis. Always good looking.