fjorten år

"Justin Bieber sier at vi må høre på politiet, men det er ikke så jææævlig lett når de er så respektløse duster!"

"Hei, politidame! Hør da, shemale!" 

"Kan dere se og ta ned det forbanna gjerdet før jeg dreper noen?!"

"Jeg ble faen meg skrevet opp av politiet i stad, nå har de navnet mitt."

"Vi stormer gjerdet, da. Ikke engang politiet kan stoppe tusenvis av beliebers."

En skal høre mye rart på Justin Bieber-konsert. Spesielt når man står inneklemt mellom hundrevis av jenter som stod opp klokken fem om natta for å stå på første rad, for så å havne utenfor gjerdet. Selv satt jeg på en restaurant i nærheten, og slapp unna med å vente i to og en halv. Det var ikke mye vi så der vi stod bak gitteret som ville aper, men vi har i hvert fall vært på Justin Bieber-konsert!

Og til alle jenter som gråter på konserter og ville ofret deres eget liv for storsjarmøren; ja, jeg skjønner at han er kjekk og har glimt i øyet og er kjekk og synger fint og er kjekk. Men tror dere for alvor at dere kommer til å bli dama hans ved å ha tusj i trynet og fargerike gensere med navnet hans på? Jeg tør vedde et par tusenlapper på at han ser på dere som stalkere - selv om han selvfølgelig er "glad" i fansen sin.

... Og forresten, så har jeg fått vite at det blir Justin Bieber-konsert i Oslo i 2013, så det er bare å slappe helt av. Selv om dere sikkert ikke får klint me'n da heller.

BESTISKOS

Storkoser meg hos Maria. Vi lager god mat, trener og ser på film - bare slapper av. Men nå er det klart for litt Osloliv igjen, for i dag må jeg jo inn og få med meg litt Justin Bieber-kaos. Da jeg tok toget til jobb i dag, fikk jeg i hvert fall på følelsen at det kommer til å bli ekstremt mye folk. Er det galt av meg å føle meg litt gammel? Ehe, jeg har i hvert fall et alibi. Jeg skal på besøk til Thea som har kommet hjem fra Mexico, og det er jo hun som er blodfan. Hun kommer sikkert til å besvime og sånt.

Skal dere på Bieber-konsert i dag? Det var kanskje noen av dere som var på jakt i hele går også?

JUSTIN JACOBS

Jeg er vel ikke den eneste i verden som har fått med meg at Justin Bieber skal ha gratiskonsert i Oslo i morgen? OMG! Dit må jeg. Så har startet underskriftskampanje på Facebook for at vi jentene skal få gå tildligere fra jobb. Sjefen bare; if I was your boyfriend. Hva i alle dager skal det bety?

Sånn ellers har vi hatt en deeeeilig dag på jobb. Spist kylling og avocado til lunsj, og har vært på Timalu og sett på nyheter. Med litt Marc Jacobs i posen blir dagen plutselig ti ganger bedre.

Nå skal jeg hjem til Maria og jogge i skogen! Må jo se bra ut for selveste JB i morgen....

MIDNIGHT CITY

At mandag plutselig er søndag er ganske forvirrende. Dessuten har paradishimmelen ombestemt seg helt, og ga oss grått vær når vi skulle ha verdens beste soledag med seiltur og grilling. Den grå dagen har jeg tilbragt med min aller beste Maria. Vi har hatt roadtrip, og trasket rundt på Løkka. Tønsberg-jenta var veldig fascinert over hvor "annerledes" folk var på Grunerløkka i forhold til på Frogner. Haha!

Ikke si det til noen, men vi kjørte til Tønsberg på 45 minutter i dag. Maria var hissig på gassen i dag, gitt. Jeg har flyttet midlertidig inn hos M, og vi har handlet inn til nachos og skal kose oss masse i kveld <3

yolo

Jeg regner ikke med at det er noen som sitter inne og leser blogg i dette været, så jeg har rett og slett fortrengt hele det rosa internett-livet mitt i helgen. Men nå har klokka bikket midnatt, og det er mandag. Så da er jeg tilbake. Etter en ganske vill helg. Herregud. Den startet slik:

Jeg lå på sofaen, helt skutt etter en hard treningsøkt. Dott på hodet, sushi på bordet, null sminke, og Senkveld-høydepunkter på TV'en. "Skal du ut"-SMS'ene ramlet inn på rekke og rad, men jeg ristet bare på hodet og syntes synd på alle som kom til å være fyllesyke dagen etter. Men plutstelig så bare; hva er det jeg driver med?! Den lyseblå himmelen som begynte å mørkne utenfor minnet meg om den sommeren jeg flyttet til Oslo, da livet var en lek, og hver kveld endte i et eventyr basert på vin. Og så kastet jeg meg rundt. På tjue minutter hadde jeg ryddet opp i det som møtte meg i speilet, og bælmet to glass med halvsøt vin. Før jeg visste ordet av det, satt jeg i en taxi. Det ble en interessant kveld på byen, og dagen etter våknet samboer'n opp til et enda mer interessant brev på badet.

Ganske greit å skrive brev når man kommer hjem fra byen, da er man liksom sikker på at man husker alt som skjedde kvelden før. Selv om det kanskje ser ting man VIL glemme. Dagen etter var jeg litt klein, så jeg satt stort sett slik.

Men så bare; skal vi dra ut og ha det gøy i kveld eller? Det er jo så fint vær. Faen, det er farlig med fint vær. Så vi dro på oss kjoler, og dro på Olivia for å ha vorspiel. Vakre jenter, vakkert vær, vakker vin. Faen, det er farlig med ting som er vakre.

Jeg tok på meg en kjole med åpen rygg, men jeg hater jo åpen rygg, så jeg snudde den like greit bakfram. Når jeg ser på alle de skurrete bildene, tør jeg ikke å tenke på hvor mange som har sett "for mye" av meg. Men, ja. Så dro vi på Olivia. Og der ble det veldig mye vin.

Classy er navnet. Jeg har slettet over halvparten av bildene fra i går, blir rett og slett flau. Men hallo: YOLO. You only live once.

I dag har jeg hatt det helt forferdelig. Og natten husker jeg svært lite av. Så da er det jo bra at min oppførsel er nøye dokumentert. På film. Øynene mine gråter.

Heldigvis, så har jeg verdens beste venner. Vi har ledd tårekanalene våre i stykker i dag, og rett og slett hatt verdens beste kveld. Samboer'n laget middag, og vi tok den rett og slett med oss utenfor. Vi bor rett ved vannet, så da ble det kveldssol, middag og pledd. Skikkelig kvalitetstid. Helt til det kom tre "kjekke" karer som hadde lyst til å kysse og stryke oss på armen. Da vi ikke hadde lyst ble vi beskyldt for å være rasister, og så besvimte en av dem foran oss på plenen. Søndagsdrama!

Nå er vi akkurat ferdig med å se film, og godjentene har lagt seg. I morgen blir en helt FANTASTISK dag! Vi skal ut på seiltur, og bare kose oss masse i solen. Dessuten har det skjedd to veldig bra ting i dag. Theabestis har kommet hjem etter et alt for langt opphold i Mexico, og Nadja som ble min søster i Los Angeles, har FLYTTET til Oslo! Hjertet mitt er så happy at jeg ikke har ord. Nå trenger jeg heftig effektiv beauty sleep, så vi blogges i morgen. Natta, alle sammen!

jobber i solen

Sommertips nummer 1. Du vet når det er så varmt at du ligger og vrir deg av hete på et teppe i parken, så du går hjem for å kjøle deg ned, og så er det like varmt der, så du stikker hodet ut av vinduet og gisper etter luft uten hell, før du tar en kald dusj, men med det samme du går ut av dusjen blir du angrepet av varmen igjen? Da går du på treningsstudioet. For det første er det ingen mennesker der på en slik tropisk dag. For det andre er det AIRCONDITION. For det tredje får du trent. Å svette frivillig er egentlig helt greit, satt opp mot det å ikke kunne slippe unna varmen noen steder.

Sommertips nummer 2. Velg riktig arbeidsplass med riktig sjef, og overtalt sjefen til å ha arbeidsdag hjemme hos han/henne. Arbeidsdagen må selvfølgelig inneholde soling, vannmelon og grilling. Kanskje litt vin til slutt.

hengekøye vs kontor

En skulle tro jeg aldri har sett sommer før. Jeg er som et lite barn, som løper rundt og bare; seeee, sooool! Seeee, park! Solkrem! Hengekøye! Vannmelon! Ææææ, det klikker for meg, det er så sykt deilig. Og det går jo selvfølgelig utover bloggen. Så dere får bare vende dere til sommerbilder og grønt gress her inne.

Nå er jeg på jobb. Selv om jeg koser meg, er det SMERTEFULLT å sitte inne når det er paradis ute. Hvorfor sitte inne, når alt håp er ute? Liksom. Vi hadde utelunsj i stad, det hjalp litt. Og så måtte jeg gå og kjøpe meg nye klær fordi det jeg hadde på meg var alt for varmt. Men det hjalp ikke det grann.

I går satt jeg barnevakt med min kjære Kamilla. Vi lå i solen, kjølte oss ned med vannslangen og spiste vannmelon og kyllingsalat. Herregud, ta meg tilbake til i går a.

Nå skal jeg sende noen mails mens jeg drømmer om en iskald dusj.

fem om natten

1. Så jævlig trist å være i leiligheten uten samboer'n. Det var liksom nå vi skulle snakke om livet og sånn, og så har hun reist bort. I ren protest har jeg redd opp til meg selv på sofaen, senga som vanligvis er alt for liten er nå alt for stor.

2. I dag har jeg falt fullstendig for Justin Bieber, og jeg syns det er så flaut at jeg mobber meg selv for det før andre får sjansen. Utbruddet kom av sangen "Boyfriend". Når han begynner å synge?! Herregud. Og det er så pedo, han er like gammel som lillebroren min.

3. Å klage over den fantastiske varmen gir dårlig karma.

4. Jeg har opparbeidet meg ekstremt mye dårlig karma i dag. For eksempel da jeg satt på toget hjem fra jobb, der var det så varmt at jeg kunne vridd opp håret mitt. Classy <3

5. Kjølemaske fra Lucky Duck er muligens det beste kjøpet jeg har gjort på fem år. God natt!

svett

Vi nærmest løp hjem fra jobb i dag, og stupte inn i Frognerparken med godt humør og engangsgrill. Har drukket lunken øl, røyka mange Marlboro light, spilt kubb, og kost meg maks med både long-time-no-see-venner og nye venner. Om denne dagen var en status, hadde den fortjent et hjerte bak seg <3

PS. Jeg har søle og møkk over alt. Dusjen neste.

fordi jeg må

Hei og hopp! Vært ute og løpt i skogen igjen. ELSKER å løpe, trening gir livet mening. KØDDA. Jeg hater å løpe og jeg tror jeg skal dø hver gang. Men man må jo. For før man vet ordet av det er man både feit og råtten innvendig, og det kan vi ikke ha noe av. Og dessuten er det veldig deilig å jogge i skogen, når man først må løpe. Solnedgang, bestevenninne ved min side - og duften av weed når man løper forbi speiderhytta. Ekte Tønsberg-idyll!

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg i dette fine været, har lyst til å gjøre ALT! Men nå er det jo tilbake på jobb i morgen, så da har jeg ikke så mange valg. Blir koselig det også, gleder meg til å se igjen alle på kontoret!

jentene på huk

For en fantastisk dag dette har vært. Maria og jeg dro ut til Huk med engangsgrill, kyllingpølser og musikk på ørene, og lå der i flere timer og myste mot solen mens vi pratet om livet.

PS. Hvorfor legger noen folk seg helt inntil en selv om området er stort og nesten helt tomt? 

pink acne

Har fått mange spørsmål om hvor den "rosa bunaden" min er fra. Den er fra Acne! Kjøpte den på Timalu i Drammen. Koselig at dere likte den! Tusen ganger bedre enn bunad, hehe. Timalu har forresten blogg

i dag vinner over i går

Det er på dager som i går man merker hva gode venninner er. Jeg hadde både lenket, limt og bindt meg fast i senga, men jentene dro meg opp, serverte meg frokost og glattet til og med håret mitt før de dro meg med ut i frisk luft. Gikk rundt i byen hele dagen, og satt på taket på operaen og kjente på vinden. Noen ganger er det den eneste måten å kjenne at man lever på. Selv om 17. mai var sykt festlig, har vi hatt noen ganske dumme dager i etterkant. Litt sånn... Hvor er buksa mi, hvor er skjorta mi, og hvor faen er bankkortet, mobilen og hodet mitt? Deprimerende.

Men det er tross alt ikke verdens undergang. I dag er alt hundre ganger bedre, for det er sol - og Mariabestis og jeg skal på stranda for å grille og sole oss. Oh happy day...

alt må på rens

Jeg har virkelig hatt den beste 17. mai-feiringen noensinne, hadde aldri trodd at jeg kom til å digge en sånn dag. Alt for mange mennesker, alt for mange barn, alt for mye bunad, alt for mye mat. Men så går det opp i opp med gode venner og champagne, så alt i alt: tusen tomler opp.

ready to run?

Lørdag 19. mai  har du muligheten til å vinne et par freshe Adidas ClimaCool sko hos XXL, i tillegg vil det ligge billetter og reise til London-OL i en av skoeskene. For å vinne sender du en SMS med R2R til 2223 (vanlig sms-takst), og vil du få beskjed om hvilket tidpunkt du skal knyte på deg skoene og løpe til din nærmeste XXL-butikk.

Se reklamefilm med Katy Perry her. ClimaCool kommer i freshe farger og gir deg 360 graders ventilasjon under løpeturen. No sweat!

Jeg har fått fullt løpeantrekk fra Adidas, fargerikt og fint. Så her om dagen var jeg ute og løp i regnet, det er virkelig noe av det deiligste jeg vet om!

//Reklame for Adidas.

vi skaper nye tradisjoner

God kveld, sweethearts! Humøret er bra, har hatt en veldig koselig dag med venninner. Tiden har stort sett gått med til å planlegge morgendagen, min første ordentlige 17.mai-feiring i Oslo! Har jo alltid vært med familien eller i utlandet, og har egentlig aldri hatt noe spesielt forhold til nasjonaldagen. Er jo bare halvt norsk, så kan ha noe med det å gjøre. For eksempel så sperrer jeg opp øynene og rister på hodet hver gang jeg ser en bunad, syns det ser helt tulleruskete ut. Både samboer'n og Mariabestie har hengt klare bunadene sine i dag, så dere kan tro jeg har ledd mye. De ser ut som budeiedrakter!

Champagnen ligger klar i kjøleskapet, det samme gjør morgendagens deilige frokost som vi har forberedt. Vi skal ha champagnefrokost hos Selma, før vi skal ut og spise middag i morgen. Og så får vi se hva resten av dagen og kvelden bringer. Hvordan feirer dere 17. mai?

Godjentene sover nå, så jeg får vel borre hodet ned i puta jeg også. Regnet hamrer mot ruta, så jeg håper at himmelen får rast fra seg i kveld. Trenger som sagt sol i morgen!

vinn vinn vinn!

Har du gjort et kjøp med Visa-kort etter 26. mars i år? I såfall er denne konkurransen noe for deg! Daglig deler Visa ut forhåndsbetalte Visa-kort til en verdi av 2500 kroner (hello shopping), og ukentlig blir det gikk bort OL-pakker. Man kan delta opptil fem ganger per dag, og man får vite med en gang om man har vunnet eller ei.

Husk også å huke av for nyhetsbrev når du fyller inn navn og e-postadresse. Da er du med i trekningen av en Samsung Galaxy Note mobiltelefon i tillegg. Og ta det helt med ro. Disse nyhetsbrevene kommer nok ikke til å plage deg, for de inneholder nye muligheter til å delta i konkurranser, samt gode tilbud på produkter, reiser og opplevelser. 

Delta HER <3 

//annonse

meningsløst blogginnlegg nummer firehundretusen

Vanskelig å være rosa og blid, når livet er så trist og urettferdig for andre. Mye sinne og tristhet i lufta, noen ganger finnes det ikke annet å gjøre enn å blande en jævlig sterk drink. Eller to. Og så på en mandag da, gitt. Angrer litt i dag, nå som jeg sitter på jobb og sover i sittende stilling.

I stedet for en "dagens outfit" eller sommerens BESTE drittmotetips, skal dere få et forbanna godt råd av meg, og det lyder slik: aldri legg deg sint, skvær alltid opp med venner, familie og kjæreste etter en krangel, still alle spørsmål du måtte ha - og ikke vær redd for å si GLAD I DEG. For alt du vet kan det være siste gang du snakker med vedkommende. 

//Annonse for det virkelige liv. 

you are not alone in this

Mobilblogger igjen. Ligger med hodet under puta og prøver å sove, men samtidig ikke. Stormen river i det halvåpne vinduet mitt, og Melissa Horn hvisker trøstende ord i godt selskap av halvdeprimerte toner.

Det har vært en mørk og tung dag, det er alltid vondt å vite at ens nærmeste lider. Jeg skulle betalt hvilken som helst pris for å snu om på akkurat det, men det er dessverre ikke alt man kan påvirke her i verden.

Jeg sender varme tanker og klemmer til alle som ligger våkne og vrir seg i spørsmålstegn. Måtte vi våkne i morgen, og oppleve at alt er som normalt igjen <3

gode nyheter og superbloggerpiller

Denne dagen startet en smule forferdelig, med en kaotisk morgen hjemme hos familien Wulff. Fire trøtte mennesker og en uoppdragen katt som skal gjøre tusen ting og bli klare for jobb og skole? Utenom katten, så klart. Nei, det går faen ikke an. Dessuten var været grått og trist, og jeg tenkte at jeg skal ALDRI ta tog igjen i hele mitt liv.

Men så kom jeg på jobb, og den ene gode nyheten etter den andre kom på rullende bånd. Så nå er det plutselig veldig kjekt å være meg igjen. Hurraaaa!  Du vet når alle på kontoret bare sitter og måper i tretti sekunder, før det brytes ut i latter og klapping? Det er en god følelse, det.

God morgen, liksom. Eller ikke. Jeg skjønner meg ikke på disse superbloggerne som står ferdig stylet og pyntet hver morgen, og rekker å blogge om hvor blå himmelen er (selv om den er grå), FØR de drar på jobb. Tar dere piller, eller?!

Ukens frokosttips, forresten! Skyr med bringebær, blåbær og jordbær. Jeg er blitt hekta på bær. Bær til frokost, bær hele dagen og bær til kvelds. Men jeg er ingen superblogger, så jeg spiser selvfølgelig vanlig mat ved siden av.

Nå må det jobbes. Selv om vi har fått gode nyheter og framtiden ser overeksponert lys ut, har sjefen ennå ikke foreslått at vi kan gå hjem fra kontoret og slappe av. HÆ. Jeg skjønner ikke hva som skjer.

er du årets blondine?

I samarbeid med Schwarzkopf skal Side2 nå kåre ÅRETS BLONDINE! I tillegg til den svært så flotte tittelen, kan man blant annet vinne hårprodukter og årsforbruk på Blonde-produkter.

Alt man trenger å gjøre er å laste opp sitt blondinebilde her.

Dersom du er en brunette eller rødtopp, kan du laste ned denne iPhone-appen her og sjekke hvordan vil se ut som blondine. Er du allerede blond kan du sjekke hvordan håret ditt blir i andre blonde nyanser. Slik ser jeg visst ut med askeblondt hår - og det er visst ikke en look jeg skal gå for!

Blondiner er best, ingen protest! Nå gjelder det bare å finne ut hvem av oss som er ALLER best. Dette er et annonse-innlegg!

out of office

Har hatt en veldig koselig dag på jobb i dag. Må understreke at den har vært svært effektiv, for sjefen er jo en trofast bloggleser. Men nettet på kontoret er fortsatt trøblete, så vi gikk og satte oss på Glass nede ved vannet. Der ble det god mat, gode samtaler og ... god jobbing - selv om det ikke går an å si "god jobbing". Tar meg friheten!

Hver dag jeg går til jobb og har lyst til å klage på at veien er lang, været er dårlig og veska er tung, tenker jeg bare på de som står og må ekspedere kunder bak en kasse. Jeg er så heldig som får være kreativ, og ikke minst omgås så flotte mennesker. Vi deler livshistorier på lik linje som vi deler arbeidsoppgaver, og det setter jeg stor pris på.

Lånte disse bildene av Kristin, hun er så flink på sånt. Blir inspirert, må bli flinkere til å ta stemningsbilder selv. De to andre hjertene heter som dere sikkert vet Belinda og Kathrine <3

oppskrift: ida tequila

Flere har ønsket seg oppskriften på Ida Tequila nå før helgen, så her kommer den! Jeg noterte ned alt sammen mens jeg stod og bestilte min tiende drink, men håper jeg har fått med meg det meste. Lykke til med drinkmixingen, og kos dere! OBS: aldersgrense 20 år!

1. Legg 3 brune sukkerbiter i bunnen av glasset.

2. Hell 1 shot med Bacardi Limon i hvert glass.

3. Hell 1 shot med Chambord i hvert glass.

4. Fyll på med crushed ice.

5. Knus sammen alt som nå befinner seg i glasset.

6. Skjær opp rikelig med friske jordbær.

7. Legg jordbærbitene i glasset, og mos dem sammen med resten.

8. Hell oppi noen dråper med lime/limesaft, følg magefølelsen!

9. Fyll på med mer crushed ice, og knus innholdet i glasset godt.

10. Pynt glasset med jordbærskiver og sugerør, og NYT verdens beste drink! <3

epletom ordner opp

iPhonen min har vært veldig, veldig syk i en god stund. Ikke bare knust fra topp til tå, men kameraet har også fått seg en skikkelig smell, og har vært ute av stand. iPhonen er min aller beste venn, så det har selvfølgelig vært veldig trist.

Men i dag kom selveste Epletom på besøk til kontoret vårt, og tror dere jammen ikke han reparerte hele greia på tjue minutter? Nå har jeg en NY iPhone, bare at den ikke er ny! Til og med kameraet er byttet ut og fungerer optimalt. Hello Instagram!

Åååå, den er så fin og ny, blir helt nyforelsket. iPhone er verdens beste dings! Og jeg holdt faktisk på å skulle bestille meg ny da Epletom tok kontakt. Se forresten fucked kameraet var. Tom bare satte inn nytt, han:

Tusen takk for hjelpen, Epletom! Vi er noen veldig fornøyde jenter på kontoret nå. Og til dere som har planer om å kjøpe dere en ny iPhone; hør med Tom først, kanskje han kan redde den dere allerede har.

Blid gjeng! Tom, Kristin og meg : )

Husk å like Epletom på Facebook, der kan dere stille spørsmål hvis dere lurer på noe også. Som dere kanskje ser på bildene over, så har fyren peiling! Og hvis dere skulle ha lyst på andre farger på iPhonen, så har han det også. Hvit, gull, blå, rosa, svart - ja, alt. Jeg tenkte å prøve ut gull ved en senere anledning!

vinn fire festivalpass til hove

Velg deg en rosa bil, fyll den opp med dine tre beste venninner, og kryss deretter fingrene for at DU er vinneren av fire ukespass til Hovefestivalen 2012. Det trekkes vinnere hver uke, så tut og kjør!

Konkurransen er i samarbeid med Libresse, og du og vennene dine kan delta HER <3

Jeg valgte å reise med bilen nederst i midten. Helt klart kulest!

Bilen vår heter P.E.P, det er vår hemmelige jenteklubb. Gjett hva det står for?

Hove i fjor, hanging out with Jared Leto liksom. MINNER!!

Ønsker dere alle lykke til i konkurransen, selv om jeg selvfølgelig håper at jeg vinner. Har hatt tre uforglemmelige besøk på Hovefestivalen, og fjorårets toppet definitivt alt sammen. Og dere; dette innlegget er en annonse for Libresse.

@ pigen

God morgen, søte små! I dag kom vi på kontoret til en KJEMPEGOD nyhet. De holder på å pusse opp i bygget, og ved en "feil" har arbeiderne drept internettet vårt. Vi bare " oh yes, cafè here we come", så nå sitter vi på Pigen og har nettopp bestilt lunsj. Deilig! Men så tikket det nettopp inn en SMS om at nettet var i orden igjen. Hurraaa....

dinner and the winner

Maten jeg lagde til familien ble selvfølgelig KJEMPEGOD! Jeg er ikke så verst på kjøkkenet, men det har jeg sikkert arvet fra papi som lager verdens beste mat.

Ble kyllingsfajitas ala Ida, med fullkornslefser, hjemmelaget guacamole og masse grønt og godt! Nam nam.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av i sofaen med mor og far - med god samvittighet! Vel, ikke helt god samvittighet. For på et halvt døgn har over 500 søte lesere meldt sin interesse i skokonkurransen, og jeg kan kun dele ut ett gavekort! Skulle gjerne gitt ett til hver av dere. Men vinneren er Trine B L, gratulerer. Send meg en mail, så får du gavekortet ditt : )

today

Det er rart hvordan kroppen sier stopp etter noen uker med alt for mye fest og moro. Da jeg våknet i dag, kjente jeg at kroppen min skrek etter frisk luft, mosjon og ordentlig næring. Tequila shots og påfølgende nattmat er med andre ord ikke særlig pleiende. Så i dag har jeg først gått tur, deretter løpt i skogen, og deretter lekt med min venn rockeringen som jeg ikke har sett på en stund. Nå skriker kroppen av smerte etter fire timer i joggesko, men det føles i hvertfall utrolig bra.

Nå skal jeg lage middag til familien min som nettopp har kommet hjem fra jobb, de mener visst det er på sin plass når jeg bare har "surret hjemme hele dagen". De skulle bare visst. Men gjerne for meg, jeg har ingenting i mot å kokkelere! Da får man jo nøyaktig det man har lyst på til middag.

Jeg trekker vinneren av sko-konkurransen allerede i kveld, så følg med! : )

konkurranse: shoes

I samarbeid med Heppo, har jeg gleden av å dele ut et gavekort i deres nettbutikk til en verdi av 1000 NOK. Noen nye sko kan sikkert komme godt med hos de fleste, nå som det nærmer seg 17. mai, sommer og den slags.

For å være med i trekningen av gavekortet må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Good luck! <3

Mine sko-tips:

* Er de nye skoene dine litt trange? Ta på deg våte sokker og gå rundt i skoene, det vil utvide dem og gjøre at de tilpasser seg foten din bedre. Gjelder selvfølgelig om materialet er av skinn.

* Du kan også fylle vann i isposer, legge dem inni skoen, og la dem stå i fryseren til vannet har frosset til is. Det kan utvide skoen opp til èn størrelse.

* Glatte sko? Spray hårspray under, så kanskje du slipper å skli som bambi på dansegulvet!

women's weekend 2012

Denne helgen har vært så bra at jeg har lyst til å skrive med STORE BOKSTAVER og utropstegn! Men jeg skal holde meg i tøylene, så dere ikke får vondt i øynene.

Har som dere vet vært på Womens Weekend på Norefjell, og det var storslagent. Fra fredag til søndag, fra morgen til kveld. 700 freshe kvinnfolk i vakre omgivelser, pepret med vin, god mat, underholdning og velvære.

Må bare takke folkene på Norefjell Spa&Resort, og ikke minst de søte bloggjentene som var med på turen. Har ledd alt for mye - til å være en med såpass usjarmerende (mandig) latter.

Kathrine, Trine, Belinda, Anette, Caroline og Rachel <3 (Foto: Maren Claussen)

Følte oss som alltid hjemme på suitene.

Trine holdt foredrag om sosiale medier, det var utrolig bra - og ikke minst underholdende!

Beautiful girls!

Kollegaene som gjør hverdagen til en fest.

- Skål for det!

Jeg fikk til og med min egen drink på hotellet, og ble faktisk lovt at den skal settes på kartet! Da jeg stod i baren på slutten av kvelden i går, hørte jeg fra alle kanter at folk bestilte "Ida Tequila", verdens beste drink UTEN tequila. Skal legge ut oppskriften til dere senere, garanterer at den blir en slager på hver eneste fest.

Hils på Tommy. Kongen av nachpiel.

Et mer beskrivende bilde. Denne mannen sovnet på do, og hele gjengen pyntet ham med stor innlevelse. Han satt visst der til i dag tidlig, og jeg er veldig glad det ikke var meg. Men det understreker vel bare at mannfolk ikke har noe å gjøre på WOMENS WEEKEND. Girl power til folket!

Hadde virkelig ikke lyst å dra hjem i dag, vil flytte inn på Norefjell og ha Womens Weekend året rundt. Ett år til neste gang, da håper jeg dere joiner alle "mann"!

idawu på instagram

Jeg var skikkelig Facebook-motstander en gang i tiden. Det var den da værende kjæresten min også, men til slutt skjønte vi at vi hadde tapt slaget, så vi skaffet oss en felles Facebook-profil. Hvor nørd ække det. Den dag i dag er jeg dronningen av Facer'n. Som om ikke det er enda mer nørd.

Og så står jeg her igjen, med skjegget i postkassa. Har nettopp gitt etter for Instagram-trenden, og føler meg som en skikkelig nybegynner. Jeg skjønner jo ingenting.

MEN! Mitt brukernavn er IDAWU, så nå kan dere følge meg på Instagram hvis dere vil. Har dere noen hete Instagram-tips? Sånn bortsett fra å slenge glitter på alle bildene sine, og poste abstrakte bilder av masse dritt? Og hva heter dere på Instagram, forresten? See u there!

frokost og pakking

Hei og hopp! Himmelen er grå i dag, men jeg føler at livet smiler likevel. Jeg spiser frokost med den ene hånda, og pakker koffert med den andre. I dag reiser jeg jo opp til Norefjell og Womens Weekend, med alle de fine bloggjentene!

Lavkalori-bar fra Easy Living, man får vel ikke tak i en enklere frokost? Av en eller annen grunn holder jeg meg mett i evigheter når jeg spiser en slik bar, og i tillegg demper det søtsuget heftig. I like <3 Husk at dere kan kjøpe en testpakke fra Easy Living (fraktfritt) for å teste produktene. Her finner dere resten av produktene til Easy Living! (Reklame)

Nå mangler jeg bare å pakke ned kamera og et par mellommåltider, og så er vi good to go. Roadtrip til Norefjell!

videoblogg

Hei skatter! Jeg skal så klart fortelle dere om den fabelaktige gårsdagen, men akkurat nå er jeg så sliten at jeg er tom for ord. Så jeg har laget en liten videoblogg fra i går, dere kan jo kose dere med den så lenge <3

easy please me

Solnedgang på brygga i Tønsberg mens man spiser yoghurt-is fra 7Eleven. Jeg sier bare; PRØV DET EN GANG I LØPET AV LIVET! Man blir varm og lykkelig inni seg. Spesielt hvis man gjør det sammen med verdens beste venninne, en kveld hvor man har alt for mye å prate om.

<3

blå himmel

Denne dagen har bare vært alt for herlig! Sov alt for lite i natt (grunnet fuglekvitring fra skogen, jeg er jo vant til å høre trafikk), men kom meg likevel opp til en nogenlunde fornuftig tid. For vi skulle jo på familieutflukt! For et par år siden ville jeg nok lenket meg fast til senga og nektet å åpne øynene, men i dag så jeg virkelig fram til det.

Halve slekta dro ut til Tjøme, og der ble det grilling, soling og sjøstjerner i lange baner. Har sommeren kommet for å bli nå? Værsåsnill og si ja.

Kvelden har kommet, og jeg drikker rosèvin og spiser hjemmelaget pizza med mamma og pappa. Herregud, jeg vil aldri dra herifra! Men jeg kan nok ikke lenke meg fast, for jeg skal pakke kofferten allerede i kveld. I morgen går turen nemlig til Trondheim, hvor jeg skal være med på åpningen av dette hotellet. Og deretter er det jo Womens Weekend på Norefjell! Det blir med andre ord veldig mye gøy resten av uken!

Nå skal jeg ut og forbrenne pizzaen med Maria, sola står jo fortsatt på himmelen. Håper dere har hatt en like fantastisk dag som meg!