FLYTTEBÆRET

Kombajamalord. I dag har jeg grått og ledd så mye at jeg er hoven i hele ansiktet. I dag var nemlig den store flyttedagen, og den har bydd på utfordringer. Flyttebilen kom trillende som et lite bær - det var nøyaktig plass til to stoler. Vi skulle ikke flytte en eneste stol. Vi skulle flytte sånn cirka en hel landsby. Jeg hadde visst komminisert at vi kun hadde "et par kasser". Noen har vært for mye i Afrika og Los Angeles, hvor "snart" betyr "aldri".....

Jeg ble så paff at jeg klarte å låse meg ute av bygget, vel vitende om at leiligheten stod åpen med nøkler, mobil og alle eiendeler. Og da tippet det over for meg, som allerede hadde gått en hel dag på kun kaffebatterier. Ti liter tårer senere, kom jeg meg endelig inn i leiligheten - og da var det bare å begynne å fylle opp bæret. Det gikk bedre enn forventet, men vi venter ny flyttebil i morgen. Så hvis høyere makter er med oss, rekker vi å sparke den siste stekepannen over dørstokken før overtakelse.

Flaks at jeg bare er litt over en og en halv meter, for i natt sover jeg på sjeselongen på sofaen. I stua, som er så tom og ren som den aldri har vært før. Skal ligge stille, sånn at jeg ikke møkker til eller ødelegger noe. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem til Tønsberg, å flytte er noe herk.

Kommer sterkere tilbake i morgen, nattaklem til alle mine fine lesere ♥

ROTETE OG KJEDELIG

Tidenes kjedeligste dag. Det viser seg at jeg egentlig startet å pakke alt for tidlig, for nå har jeg ikke mer å gjøre. Annet enn å vente på flyttebilen som kommer i morgen.

Med alt dette rotet rundt meg klarer jeg ikke å slappe av. Jeg går rundt i leiligheten. Kikker litt på rotet. Tar ting opp fra en kasse, legger det i en annen kasse. Ombestemmer meg. Legger det tilbake. Går til neste rom, gjør det samme. Jeg klarer ikke sette meg ned og slappe av, tror jeg har fått i meg litt for mye kaffe.

Overse flyttefingeren min, haha. Men tilbake til iskaffe'n! Her om dagen fikk jeg bud på døra, med en pose iskaffe av typen Caffelatte Zero. Og dere vet jo fra før av hva zero vil si! Ingen fare for å drikke seg trill rund på disse... Smaker godt gjør de i hvertfall. Takk til Tine som gjorde dagene med flytting litt koselig ♥

Nå skal jeg og samboeren, snart ex-samboer, ut og kjøpe sushi som vi skal spise i hagen. Vi har verken plass eller utstyr til å lage mat nå, men det passer meg egentlig helt fint. Jeg er veldig stor fan av å støtte opp under restaurantnæringen og sånn...

STATUS UTEN SAMMENHENG

På lørdag flytter jeg ut av leiligheten i Oslo. De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å kaste, sortere, stable, pakke, rydde og vaske. Likevel ser det ut som et kaos her, og det gir meg hodepine. Kasser, poser, søppel. Jeg gleder meg til å flytte hjem til Tønsberg, men lurer såklart på hvor lang tid det tar før jeg eksploderer av mangel på litenstorby-liv.

Jeg har aldri veid så mye som jeg gjør nå. Veier meg egentlig aldri, men jeg skulle veie kofferten min i stad, og ble da nødt til å stå på vekten mens jeg holdt den, for så å trekke fra min egen vekt. Jeg innser at jeg har gitt blaffen i både mat og trening i over en måned - man blir hvertfall ikke tynn av å spise kun en gang om dagen. Når jeg kommer meg på plass i Tønsberg skal det trenes. Og spises riktig.

Kofferten til Dubai er pakket. Nesten ferdig. Den blir igjen i Oslo, og skal vente på meg i noen dager. Den veier 17.1 kilo, så med toalettsaker tenker jeg vi runder tjue. Jeg gleder meg til å reise til Dubai.

Når jeg kommer hjem fra Dubai skal jeg nyte sommeren i Norge, og så skal jeg begynne på skole. Det har jeg ikke gjort meg opp noen tanker om, verken gruer eller gleder meg.

Nå skal jeg lage kvedsmat og hoppe til køys. I morgen skal leiligheten vaskes og skinne som en diamant - i den anledning har jeg klippet av den franske manikyren, og jeg føler meg som en mann.

MAST VOL. 2: STORE BØLGER

Jeg mener at veldig mange jenter har misforstått helt når det kommer til å krølle håret. Noen kommer ut av badet som pudler, mens andre ser ut til å være klare for et amerikansk skoleball.

Selv syns jeg det er fint når krøllene heller mer mot å være bølger. Store, glamorøse lokker. "Naturlig" fall i håret. Og det må gjerne være litt tilfeldig og rotete, det er super hot!

Mange av dere har spurt hvordan jeg får de store bølgene i håret. Jeg har tidligere brukt en krølltang man kun får kjøpt i USA, men nå har det altså kommet en like god, om ikke bedre, på det norske markedet.

Trommevirvel for.... MAST vol. 2 ♥

Ser dere hva som har skjedd siden sist? MAST har blitt tykkere, noe som gir mye større krøller/bølger i håret.

Dere husker kanskje at jeg skrev om den første MAST-krølltangen? Innlegget finner dere her. MAST er utviklet av Janne Borlaug bak Makestyle, og det er jo ekstra stas at den er norsk!

Slik ser håret mitt ut når det er krøllet med MAST vol. 2. Syns bølgene holder kjempebra også, for disse bildene er tatt etter 6 timer i aktivitet. Jeg setter krølltangen på max varme (210 grader) når jeg bruker den, og sørger for at både volum og bølger holder med tørrshampo og hårspray. Dette er produktene jeg har stylet med:

Styling spray soft fra GB, Tørrshampo fra Batiste og Curl Enchance fra Gorgeous. Sistnevnte gir helt ekstremt god varmebeskyttelse - noe som er smart å ha når man skal bruke krølltang. Alle mine lesere får 15% rabatt på disse stylingproduktene, ved å bruke rabattkode WULFF22

Og nå er det kun noen få dager igjen av tilbud på MAST vol. 2! Akkurat nå koster den 549,- i stedet for 749,-, så løp og kjøp så fort dere kan. Krølltangen finner dere HER.

//Reklame

CUFFED HEELS

Jeg elsker cuffs, og har seriøst lett etter lignende sko i alle skobutikker lenge nå. Så da jeg fant dem på nett, måtte jeg ta en 5 minutters pause fra shoppepausen min...

Skoene kan kjøpes her. De finnes også i svart og beige, og akkurat nå har de alle størrelser inne. Men vær rask, siste gang jeg så noe lignende var de borte før jeg rakk å blunke. //Adlinks

DYRISK

Oh lord. Dere skulle sett sengen min da jeg våknet i dag! Det så ut som en hel dyrehage hadde bodd i den. Jeg var på byen i natt. Så da jeg kom hjem, stekte jeg pølser, og la meg i sengen for å se på Weeds. Men så sovnet jeg visst til Weeds, med sminke i ansiktet, snus i leppa og et fat med pølserester og ketchup ved siden av meg. Stakkars sengetøyet mitt...

Men nå er sengen ren, og den ser så innbydende ut at jeg skal legge meg med det samme, og spise jordbær mens jeg ser på Weeds. Ahh, perfekt avslutning på en herlig sommerdag!

SOMMERKOS

For en utrooolig varm dag! Helt fantastisk. Nå ER det sommer. Har ligget på benken i hagen, hatt med meg Bella ut på en luftetur, og sittet på Olivia og spist namnam-pizza. Samboeren og jeg gikk innom kirken på veien hjem, og satt der for å kjøle oss ned. Etter ti sekunder ble vi invitert på kaffe og kaker. Jeg skal begynne å gå i kirken! Ikke fordi jeg vil ha kaffe og kaker, men fordi det er et behagelig sted og være - og det er så snille mennesker der ♥

VINN GAVEKORT TIL SHOPPING

Søndag er den store online shoppedagen! I hvertfall pleier den å være det for meg. Så i dag får alle leserne mine 15% rabatt hos Zalando, ved å bruke rabattkode "NODISBLOGG321". Gjelder for alle ordre over 1000,-

Her er mine favoritter fra Zalando. Heldigvis har jeg dem allerede, for jeg har allerede shoppet ferdig sommergarderoben x 10. Bankkortet har det ikke så veldig bra om dagen, haha. Men hallo, det skjørtet jeg har på meg er noe av det vakreste jeg har i garderoben!

I tillegg kan dere vinne et gavekort verdt 500,- til å shoppe for. For å delta, må dere finne noe dere ønsker dere på Zalando sin nettside, og linke til varen i kommentarfeltet under dette innlegget. 

Konkurransen starter NÅ, go go go!

//Reklame 

VAREPRØVESALG @STORHEIL

Siden jeg er veldig opptatt med flytting neste uke, var jeg det heldigste mennesket i hele Oslo i dag, og fikk tilbringe ettermiddagen hos Storheil Agenturer. En aldri så liten forhåndsshopping av vareprøvesalget som starter neste uke. Storheil er agentur for to av mine favorittmerker; Second Female og Just Female. I tillegg har de blant annet merker som Front Row og Sofie Schnoor.

Gjett om kofferten til Dubai er full nå, a! Fy søren, fant så utrolig mange fine kjoler. Dere skal få se når jeg har kommet meg til varmen. Og prisene er til å hoppe av glede over!

Facebook-eventet til vareprøvesalget finner dere HER :-)

Flaks for meg at min gode venn Kjetil jobber for Storheil! Her viser han forresten fram en av kjolene jeg kjøpte på Walk In Closet for 1.000,-. Pris på vareprøvesalget; 300,-!!

En brøkdel av vareprøvesalget...

Se der går en zeeebra! Jepp, den ble med meg hjem den også. 

SLAVE 4 U

Lufter den fine, nye jakken min fra Zara i dag! Men som vanlig er det ikke klær jeg skal skrive om... 

I dag har jeg unngått både drap og kidnapping i vaskekjelleren. jeg har dog ikke unngått hjertestans og rødming på høyt nivå. Å vaske klær er jo ikke akkurat det mest underholdende her i verden, så jeg foretrekker å gjøre det med musikk på ørene. Lyden av en hissig tørketrommel og en sløv vaskemaskin ble byttet ut med spillelisten min som heter "Høye hæler og mojito". Åhh... Jeg vet ikke om jeg orker å skrive hva som skjedde, det er som å gjenoppleve det.

Jeg er ikke typen som danser overdrevent mye, spesielt ikke i edru tilstand. Men der jeg satt på huk og dro våte gensere ut av vaskemaskinen, ble jeg i særdeles godt humør. Britney Spears dro i gang "I'm a slave 4 U", og jeg drømte meg bort til en beach club i Dubai - eller noe. Det kaaaan hende at jeg reiste meg opp ved hjelp av noen veldig sexy Britney-moves og svingte på håret og sang litt............Og så oppdaget jeg at det stod en nabo rett bak meg HEHEHE. Ikke gøy. Jeg bare gikk fra alle klærne mine jeg. Så nå må jeg ned og hente dem igjen, uten musikk på ørene.

Hater meg selv!

BERRIES AND TO DO'S

Min nye favoritt-frokost/lunsj! Yoghurt, bær, svart kaffe og hjemmelaget iste. Jeg har null matinspirasjon for tiden, så da gjør jeg det enkelt og spiser noe jeg syns er godt, og som ikke er usunt. Dubai-ferien nærmer seg, så jeg leker gjemsel med junkfood og andre usunnheter om dagen.

Har litt hjemmekontor kombinert med klesvask i dag. Når jeg er ferdig med det, skal jeg hente mitt splitter nye kamera på posten, tjohooo! Mitt elskede kompaktkamera har jeg nå hatt i 2 år, og det begynner å bli litt slitt. Så jeg gleder meg til et nytt. Man kan jo ikke dra med seg speilrefleksen over alt, så et kamera med speilrefleks-kvalitet i kompaktkamera-størrelse er midt i blinken for meg. Håper det lever opp til forventningene!

Og ellers skal jeg begynne å pakke til Dubai. Æææææ! Jeg flytter jo snart ut, så selv om det er to uker til avreise, skal kofferten pakkes. Blir enklere slik. Da er det bare å sette i gang! Starter med å liste meg ned i vaskekjelleren, hvor jeg er sikker på at jeg kommer til å bli drept eller kidnappet hver eneste gang...

RABATT PÅ MINE FAVORITTER

Jeg har fått lov til å gi dere 20% rabatt på mine absolutte favorittprodukter om dagen, hipp hipp hurra! Produktene måtte selvfølgelig velges ut med omhu, men jeg tror jeg har kommet fram til noe veldig bra nå altså. En favoritt for håret, en favoritt for brunfargen, en favoritt for duft og en favoritt for huden.

Kanskje dere finner noen av deres favoritter her, i såfall kan dere gjøre et kupp med 20% rabatt. Eller kanskje det er på tide med noen nye favoritter?

Rabatt koden er ida2013 - og den varer ut 24. mai :-)

 La oss starte med brunfargen, ettersom jeg er så IVRIG etter å vise dere dette produktet! Per dags dato er nemlig Self Tan Gel fra St. Tropez den beste selvbruningen jeg har prøvd. Jeg har så å si alltid sverget til rimelige selvbruningsprodukter fra H&M, ettersom de dyre jeg har prøvd, absolutt ikke har levd opp til forventningene. Men denne.... Jeg har ikke ord! Lett å smøre på, tørker fort og man får farge med en gang. Og nesten viktigst av alt når det kommer til selvbruning; den lukter GODT, og lakenet blir ikke brunt.

Her er leggene mine tjue minutter etter at jeg smurte det ene benet mitt med gel'en. Overse hairy legs, jeg sparer til voksing.... 

Favoritten min for hud er Invigorating Night Gel fra Ole Henriksen. Samboeren min har brukt denne i en evighet, og nå har jeg slengt meg på. Smører ansiktet på kvelden og vasker av neste morgen. Night gel'en inneholder 10% fruktsyrekompleks og re-mineraliserende vitaminer og planter som bidrar til å fukt i de dypeste hudlagene. Den er også anti-age og forebyggende, og nå som jeg nærmer meg 23 år, er det vel på tide å begynne å passe seg for framtidens rynker.

Det er ikke noe nytt at Batiste regjerer tørrshampo-markedet, men Batiste Cherry er i hvert fall en ny vri for min del. Syns det er viktig at tørrshampoen lukter godt - det er mange som har en litt stram lukt. Denne er frisk og har et hint av kirsebær i seg, nam nam!

Jeg er sikker på at ingen i verden bruker like mye tøymykner i klesvasken som meg. Jeg elsker virkelig duften av nyvasket tøy, og derfor er Clean-parfymene så digg. Clean Warm Cotton lukter som nyvasket tøy, og finnes i to størrelser.

//Reklame for Mybeauty.no

OSLO

Tilbake i fine Oslo. Rart å tenke på at jeg bare skal bo her i to uker til, før jeg flytter hjem til Tønsberg. Det blir litt trist selv om jeg gleder meg til alt jeg skal gjøre der. Og Oslo drar jo ingen steder, så jeg kan være her så mye jeg vil. Men det er uansett noe annet når man må bo i koffert, på hotell, hos venner...

Sangen ovenfor er så nydelig, måtte bare dele den med dere 

VELKOMMEN I KLUBBEN

Jeg tror dessverre at jeg må ønskes velkommen i klubben for pollenallergikere.... Jeg har alltid kunnet rulle i gress og klatre i trær (...) uten så mye som å klø meg i øyet, men nå er jeg redd moroa er over. Det renner fra øyne og nese, klør i halsen, og jeg er sløv som en banan. Sånn har det vært i flere dager nå, og jeg tror ikke det kan være så mye annet. RIP.

Men utenom det, har det vært nok en hyggelig dag her i Danmark. Jeg elsker dette landet, men noen ting kunne jeg vært foruten. Som de danske frokostene, for eksempel. Det er egentlig lunsj, men de kaller det frokost. Og noen ganger liker jeg ikke en eneste ting som står på bordet. Rødbeter, sild i karri og den slags. Og hva skjer med akevitt og øl klokken tolv på dagen?

Farmor og farfar har verdens hyggeligste hage, med fargerike blomster over alt og et ildsted. I dag ble det laget pinnebrød i hagen, og vi satt ute og koste oss i det deilig være - helt til jeg trolig ble kvalt av pollen og falt om død.

Nå har alle barna dratt hjem, og vi er kun voksne igjen i huset. Selv om de er universets søteste barn, er det deilig med stillhet. Er jo så ør i hodet av denne allergien, eller hva det nå enn er. Så i kveld skal vi bare se på film og kose oss! I morgen kjører vi hjem til Norge, men det er litt usikkert om vi stopper i København og besøker tivoli på veien. Det håper jeg vi gjør! :-)

DRØMMEDAG I SOMMERHUSET

Bildedryss fra en helt fantastisk dag i sommerhuset! Har mange gode minner derifra, og i dag ble det skapt flere. Bildene taler vel for seg 

SOMMERFERIEN ER BOOKET

Årets sommerferie er BOOKET! Ææææ, jeg er så gira! Har lenge hatt lyst til å dra til Dubai, føler at det er et av de få stedene jeg "mangler" i passet mitt. Og så virker det jo som et helt fantastisk sted.

Drar med to venninner i starten av juni, nesten rett etter at jeg flytter ut av Oslo-leiligheten. Passer meg ypperlig!

Dette blir luksus fra morgen til kveld, ser det ikke fint ut?

D TO THE K

I Danmark er det SOMMER, så det gjør ikke så mye å ikke være hjemme på "den store dagen". I dag har vi vært inne i Odense sentrum, og "feiret" at vi er en sånn halvveis norsk familie. Pølser og brus, det blir vel ikke mer 17. mai enn det! Haha.  Jeg er den største hot dog freaken i familien, og kunne egentlig stått ved pølsevogna og spist hele dagen om jeg hadde fått lov.

Det ble to turer i pølsevogna, og shopping resten. Jeg kjøpte et par sko, og ellers kun Summerbird-sjokolade, som er en annen dansk stolthet. Mmmmm! Kommer til å komme hjem som en bolle.

Og dere, GODE NYHETER! Jeg sliter jo alltid sånn med å blogge når jeg er hos farmor og farfar, men i dag har lillebror og jeg vært og kjøpt trådløs router til dem. Så nå er det ingen unnskyldninger :-)

Nå skal bukse byttes ut med shorts før jeg smelter bort. Og så ut i farmors fine hage! Blogges senere.

PÅ VEI TIL DANMARK

Shit, som jeg har gledet meg til å feire 17. mai med venninnene mine. Vi hadde det så gøy i fjor at det fremdeles varmer hjertet mitt når jeg tenker på det. MEN! Familie er min førstepri - så det er en selvfølge at jeg dropper årets feiring for å bli med familien til DANMARK!!! 

Det skjer så å si aldri at jeg får dratt på tur med mamma, pappa og lillebror lengre, så det gleder jeg meg veldig til. Og så gleder jeg meg til å se farmor, farfar, tanter, onkler, kusiner og fettere. Gleder meg til og med til å ta danskebåten! Tax free shopping og spillemaskiner med Lassebasse, woho!

Goodbye Norway, hello Danmark!

GUILTY PLEASURE

Kvelder som denne er det aller beste ved å være singel! Haha. Min guilty pleasure er å rigge til TV på rommet (noe jeg egentlig kun gjør hvis jeg er skikkelig syk og sengeliggende), legge på nytt sengetøy som nærmest stinker tøymykner (i utgangspunktet ingen guilty pleasure, men er kanskje litt i overkant å skifte sengetøy tre ganger i uken), lage mat jeg syns er dritgod, og legge meg i sengen og spise mens jeg ser på en TV-serie. Forever alone......

I dag ble det Asparges med strandaskinke, scampi stekt i hvitløk og chili, og hjemmelaget iste med hjerteisbiter 

Tro meg, det skal mye øving til for å klare å spise dette i nyvasket sengetøy - uten å søle så mye som en smule. 

Uheldig timing. Ser ikke på porno, men på Weeds! Har kommet halvveis i sesong 2, og ville aldri intrømt for dere om jeg oppdaget serien for kun 2 dager siden...

SOMMERFORBEREDELSER?

Se på disse vippene! Er de ikke bare utrolig fine? Jeg vil i hvertfall ikke være foruten... 

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og hvis dere vil ha pene hender, tær og vipper før dere reiser på ferie, må dere være raske. Listene til Neglhuset fylles opp som om alt i Bogstadveien var på 90%.

Besøk dem på Facebook HER! For å booke time, kan dere ringe eller sende SMS til 458 33 166. //Sponset behandling

GIRLS 1ST

Det er en første gang for alt. Første kyss, første kjæreste, første fest, første sommerjobb, første mens, første samleie, første uvenn, første reise til utlandet, første jobb.... Nesten hele livet gjør vi ting for første gang - og hver eneste gang svirrer det et titalls spørsmål rundt oppe i topplokket på oss.

Jeg husker fremdeles hvor nervøs jeg var første gang jeg skulle kysse. Hvordan skal jeg ha leppene? Bruker man tunga hver gang man kysser eller trenger man ikke det? Skal jeg ha øynene åpne? Eller lukket? Etter nedtelling fra alle som stod rundt og så på, fikk jeg mitt første kyss - det er riktignok mange år siden.

Som ungdom er det ekstra mange ting man skal gjøre for første gang, og det er ingenting som gir mer trygghet enn å få svar på ALT man lurer på. Men det er ofte flaut å spørre en voksen eller noen andre man kjenner, for tenk hvis det jeg lurer på er skikkelig teit?

Da er det godt vi har nettsider som Girls1st! En nettside for nysgjerrige jenter, laget av Libresse. 

I forumet kan du starte dine egne tråder, eller svare på tråder som allerede er laget av andre. Kanskje du finner en tråd som handler om akkurat det du lurer på?

På Girls1st-siden finner dere en fane ved navn Firstipedia. Det er den ultimate siden for deg som skal prøve noe for første gang. Der kan du spørre om hva som helst, og få svar fra både eksperter og andre medlemmer av forumet. Brukernavnet ditt velger du selvfølgelig selv, så du kan være så anonym som du bare vil.

Det er selvfølgelig helt gratis også. Så nå er det bare å registrere seg HER, og tømme seg for spørsmål!

WEED AND BERRIES

Har hatt en lang og produktiv dag, nå gleder jeg meg så utrolig mye til å pakke meg inn i dyna. Der skal jeg spise friske jordbær og starte på Sesong 2 av Weeds. Trengte jo en ny serie å sovne til, og Weeds ble det!

AM I WRONG

Har hatt så mye glede av denne sangen den siste uken, så tenkte jeg måtte dele den med dere! Definitivt sommerens soundtrack for min del. Og teksten er jo som skrevet for meg!

 

SOMETHING TO TELL

Livet mitt i Oslo går mot slutten - for denne gang. Jeg har falt til ro med mitt endelige valg; å ta et år i Tønsberg, hvor jeg fokuserer på å ta opp fag for å komme i gang med studier, ta lappen, trene og være med familie. Engelen på min venstre skulder klapper meg på hodet og sier "flink jente". Djevelen på min høyre skulder, river meg i håret og spør "hva faen driver du med?".

Om nøyaktig 20 dager flytter jeg til Tønsberg. Så i disse dager gjør jeg akkurat det som faller meg inn, og lever livet så godt jeg kan i Oslo by. Og jeg er ikke lei meg i det hele tatt. Ikke lei meg for å flytte ut av leiligheten, ikke lei meg for å ikke ha vennene mine rett ned i gata, ikke lei meg for noe som helst. Jeg vet at jeg trenger et kjedelig år for å komme meg videre i livet, og i helgene er Oslo, venner og "livet" kun en og en halv time unna med tog.

De siste dagene har jeg tilbragt med venner, på nøyaktig samme måte som i 2009, da jeg kom flyttende til Oslo. Vi sitter på uterestauranter og ler oss skakk, går en liten tur, og slår oss ned på neste sted og spiser igjen. Vi sitter i parken og synger, og på benker og har gode samtaler. Vi lover hverandre å aldri drikke igjen, mens vi prøver å time tacoen til gullrekka på TV. Vi kryper opp i sofaen med ansiktsmasker og bestemmer oss for å være fornuftige, før vi plutselig ombestemmer oss og tar løpefart inn i sminkepungen og ut på byen. Vi går lettkledde rundt på nattetid, på jakt etter nye eventyr og nye bekjentskaper. Vi drar på roadtrip og ser nye deler av byen. Vi bestiller kaffe, bare for å kunne sitte på et hyggelig sted og røyke opp en hel pakke med Marlboro Light.

Jeg har innsett at jeg serverer dere mye crap, i form av bilder. Bilder av sushi, kaffekopper, italienske pizzaer og drinker. For dere framstår det selvfølgelig som middelmådig rosablogging. For meg er det alle minnene jeg skaper på veien, med små og store historier bak seg. Noe å fortelle barnebarna - ikke bloggleserne.....

Jeg er så spent på min fornuftige tilværelse, jeg vet selvfølgelig at den kommer til å gjøre meg gal til tider. Men Gud, så deilig det skal bli å gjøre noe nyttig for framtiden min - bortsett fra å blogge sushi og kaffekopper...

YOUNG WILD FREE

Tenkte akkurat; åh, så deilig at helgen er over. Jeg lider av fylleangst og søvnmangel. Men helgen starter jo i morgen... Så feil kan man ta.

Siden jeg skal flytte snart, inviterte jeg Julia og Kjetil på besøk i går. For å hjelpe meg med å drikke opp barskapet mitt. Jeg kjøper kvota mi hver gang jeg reiser, men er som regel smart og holder meg unna sprit. Så dere kan tro det ble en interessant kveld. Dagens høydepunkt var å sjekke mobilen. Jeg har ringt så å si alle guttene jeg kjenner 14 ganger hver, så de må jo tro jeg er kjempekeen. JEG ER IKKE DET!

Nå har jeg pakket meg inn i nyvasket dynetrekk, og skal spise sushi og se film før jeg legger meg. Helgen får bare komme, jeg skal prøve å ignorere den.

ITS A WONDERFUL LIFE

For en dag. En sånn dag som får meg til å håpe på mange flere sånne dager. Skyfri himmel, sol og tjue grader. Solbriller, åpne sko og varmt hår. 

Startet dagen i sola på Aker Brygge, hvor jeg hadde møte med Janne og Anne fra Makestyle. Det var så koselig at jeg glemte at jeg var i  møte, så jeg ble sittende i flere timer og drikke iskaffe og le og prate. Etterpå dro jeg på Lilleasia og spiste middag med Benji - enda mer sol og prat og latter. Og så gikk vi byen rundt, satt litt i parken og gikk enda litt mer, før vi avsluttet dagen med kveldsmat på et.... usunt sted.

Hvis dere vil følge meg hele dagen (omg) kan dere begynne å følge meg på Vine. Det er en app hvor man legger ut små videosnutter, og jeg heter enkelt og greit "Ida Wulff". Kompensasjon for lite videoblogging! Haha. Men advarer mot mye kleint innhold.

God natt mine kjære 

KRIG

I går gikk jeg tur rundt i Oslo og slurpet på en smoothie, og før jeg visste ordet av det, satt jeg på toget hjem til Tønsberg for å kjøpe leilighet. Men leiligheter er ikke sånt man bare kjøper, man må slåss med mange andre i det jeg velger å kalle budkrig. Å kamuflere det med ordet budrunde blir for mildt. Alle i en budkrig hater hverandre, og det er den med mest penger som vinner. Nettopp: krig!

Håper og tror jeg vinner krigen - man må jo tenke positivt.

Så, ja! Jeg er hjemme hos mamma og pappa. I barndomshjemmet, som dere allerede vet; skal selges. Mamma og pappa har også vært i krig. De vil bo i leilighet, og det skjønner jeg veldig godt. Å ha stor hage er såååå 1998. Så nå skal de bytte ut hagen med strand, brygge og vann - som de må dele med mange andre.

Pappa og jeg kjørte ut til "det nye barndomshjemmet" mitt for å se i dag, og jeg syns det så ganske fint ut. Jeg sa at jeg gledet meg til å låne det når de skal på ferie, og da gryntet han på nesa. Krig...

Dere er noen lykketroll i kommentarfeltet mitt, forresten. Godt å vite at det ikke bare er jeg som er/har vært lost in space hva angår framtiden. Men jeg begynner faktisk å falle til ro innvendig nå, så det gjenstår bare å se hva som skjer... 

MITT DILEMMA

Happy friday! For min del startet den med vaskekosten og knekkebrød. Og noe mer spennende skal den nok ikke bli. Jeg skal bare være hjemme med det bustete håret mitt, lage god mat og se på Idol - som jeg absolutt ikke har fulgt med på.

Jeg har heeelt sluttet å inkludere dere i hva som skjer i "mitt virkelige liv", rett og slett fordi jeg er i den planleggingsfasen jeg snakket om, og nå står jeg så å si FAST.

Skal jo begynne å ta fag til høsten, da jeg har bestemt meg for at jeg faktisk skal ta en utdannelse. Nå klarer jeg bare ikke å bestemme meg for om jeg skal bli i Oslo, eller om jeg skal flytte til Tønsberg i et år mens jeg tar disse fagene. På den ene siden virker det helt utenkelig å reise fra venner, leilighet, friheten ved å bo her i Oslo. På den andre siden vet jeg at ingenting er smartere enn å reise hjem til mor og far. Full fokus på skole i et år, ta lappen samtidig - og ikke minst spare opp masse penger mens jeg forbereder meg på livet som student. 

Jeg tror jeg heller mest mot Tønsberg akkurat nå, men forrige uke var det helt utenkelig. Og nå må jeg snart bestemme meg, for skolene man søker på vil jo gjerne ha et svar.

Noen ganger skulle jeg ønske at noen kunne ta valg for meg. Vet jo hva jeg burde gjøre, det er bare vanskelig når jeg kan gjøre hva jeg vil. Å velge det fornuftige. Men herregud, gjør jeg det ikke nå, så kommer jeg aldri i gang.

Dette ble surrete. Jaja, jeg skjønner ikke mer av det enn hva dere gjør etter å ha lest dette.

RABATT PÅ VÅR-MAKEUP'EN

Hello dolls! Den siste tiden har jeg testet ny makeup fra Artdeco. Ettersom så mange av dere er glad i Artdeco, tenkte jeg at dere mer enn gjerne vil ta en kikk på vår-sminken derifra!

Det er så mange fine farger at det er til å bli svimmel av - selv bruker jeg dessverre ikke øyenskygge. Jeg klarer ikke å legge det selv, blir bare seende ut som en klovn. Men! Jeg fant meg selvfølgelig to favoritter under denne testperioden også, og dem bruker jeg hver eneste dag.

Her er de to nye favorittene! Som var med meg på byen i helgen, det kan dere sikkert se. Leppestiften heter Hydra Lip Colour 08, og dere finner den HER. Den er myk og fuktig på leppene, og viktigst av alt; holder lenge. Rougen heter Blusher Butterfly Dreams, og kan kjøpes HER. Begge produktene er mye lysere og mer rosa i virkeligheten, og det er derfor jeg liker dem så godt. Når det er vår og sommer, går jeg all in med solbrun hud og rosatoner i sminken, syns det er så fint.

Her kan dere se hvor fine fargene er! På dette bildet har jeg også brukt solpudderet fra Artdeco som heter Indian Summer, finnes HER. Det er bare å bla nedover på bloggen, har stort sett kun brukt disse produktene de siste ukene.

Dere får selvfølgelig en helt super rabatt hos Mybeauty, som gjelder alle Artdeco-produktene. Bruk rabattkode "ida2013", som varer helt til søndag.

Kiss kiss!

//Reklame for Mybeauty.no

DRINKER OG LATTER

I går var det "natt til 1. mai", så vi tok på oss vonde hæler og bestemte oss for å ta en fest. Jeg tror seriøst det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde i går, kvelden ble en stor suksess. Neste gang jeg skal på vorspiel med masse folk jeg ikke kjenner, skal jeg la være å synge høyt og skjærende - men ellers har jeg ikke flere ting å utsette på gårsdagen. Hyggelige mennesker, gode drinker og masse latter - det finnes ikke mye som er bedre.

Mange som etterlyser 30 Days Challenge, som jeg har droppet i noen dager nå. Trodde ikke interessen for det var så stor, men da skal jeg skjerpe meg! Nå skal jeg ligge litt i fosterstilling med Colaen min, så da blogges vi senere.

PS. Jeg hører rykter om at jeg ikke er så grei å ha med å gjøre på nachpiel når temaet "blogg" kommer på bordet. Det har jeg ikke tenkt å unnskylde meg for, ikke snakk om blogg med meg på nachpiel bare.