Mobilblogg: talentløst

I know, i know. Talentløs blogging. Jeg er på hovefestivalen og er litt offline. Men jeg lever i hvert fall, og skal få ladet mobilen min så jeg får blogget senere. Peace n løøv : )

Mobilblogg: miss lui

Det nærmer seg avgang til hovefestivsalen, så jeg ligger bare hjemme hos Kjetil og Belinda og lader opp kroppen sammen med deres nydelige valp, Lui. Er hun ikke nydelig?! Hun er jo så liten at det ser ut som om jeg har monsterhender.

spekkblogger

God kveld! Til å ha vært på bloggcamp har det vært overraskende lite blogging. Har vært alt for opptatt med å leve i naturen, gå på utedo og grille, haha. Har hatt det så utrolig koselig! Vi var ikke så mange, men vi som var der har kost oss utrolig  mye og blitt godt kjent. Bilder fra campen får komme senere.

Akkurat nå ligger jeg hjemme hos Kjetil og Belinda sammen med Stian, Toro og Hanne. Vi ligger på madrass på gulvet og koser oss med TV- titting, sjokolade og massasje. Herregud, tenk at jeg har en venn som elsker å massere og hater å bli massert! Finnes det virkelig sånne mennesker?!

Deilig å komme inn i en varm leilighet og ta seg en dusj etter to netter i bobil. Toro, Daniel, Marius og jeg har virkelig vært på familieferie, og selv om jeg aldri kommer til å kjøpe meg noen bobil var det utrolig koselig. Legger ut et par bilder som Cecilia og Marlene har tatt sånn inntil jeg får lagt inn mine egne:

Mobilblogg: bobillykke

Det var litt av et syn da den store, hvite bobilen rullet inn i Frogner sentrum i går. Haha, men moro da. Vi stod to timer så å si stille i kø, så vi brukte 7 timer fram til Kristiansand. Dere kan tro det var deilig å komme fram til campen! Der samlet vi en liten gjeng på gresset utenfor bobilen, hørte på musikk og drakk et par, tre, firefemseks glass. Daniel og Marius hadde til og med sørget for champagneglass i plast! Bobillykke.

Her er synet som møtte meg da jeg så ut vinduet i går:

klistremerkoman

I det siste har jeg begynt å samle på klistremerker når jeg handler. Det har seg nemlig slik at hvis man handler hos Ica og samler opp nok klistremerker, kan man få krystallglass. Det er ikke det at jeg egentlig har så veldig lyst på disse glassene, jeg er bare blitt helt hekta på å samle. Jeg har til og med begynt på brett nr 2, haha!

Så da jeg var på apoteket i stad, hjalp det ikke at Kiwi lå i samme bygg. Jeg måtte hjem til min kjære Ica fordi det føles meningsløst å handle når man ikke får klistremerker. Man får forresten et klistremerke per hundrelapp man handler for. Så jeg bruker ekstra mye penger fordi jeg må passe på å runde opp til neste hundrelapp. Snakker vi klistremerkoman....

På apoteket handlet jeg selvfølgelig intimservietter, antibac og noe for halsen. Veldig nødvendig på både camp og festival! Paraceten var bare et symbolsk kjøp, jeg har selvfølgelig med meg mye sterkere saker. Det hender jeg sliter så sinnsykt med mensensmerter, så jeg har noen reseptbelagte smertestillende som hjelper på alt. Så er det jo bare å passe på at man ikke blir avhengig, da.

Og her er det jeg har tenkt til å kaste i meg på bobilturen på vei opp i dag! Sjokk at jeg ikke har lyst på smågodt når det er kjempetilbud! Det ble sånn ti godteribiter, men det klager jeg egentlig ikke over.

ikke alle mennesker rekker å bli mennesker

Nam. Jeg fant akkurat ut at knekkebrød med gräddost er det beste man kan spise til frokost. Så for første gang i hele mitt liv skal jeg være litt smart og økonomisk, og ta med meg knekkebrød og ost (og ostehøvel, så klart) på tur! Det er kjøleskap i bobiler, ikke sant?

Å herregud, jeg holder på å le meg i hjel. Fikk akkurat tilsendt link til en bildeserie på Facebook som gjorde meg flau på andres vegne. Når man nærmer seg 30 er det vel ikke meningen at man skal gå halvnaken på byen, sminke seg som et uhu- spøkelse, snorte kokain og hoppe på gutter som så vidt er kommet i puberteten? Det er ikke engang lov når man nærmer seg 20, haha. Men det er faktisk ikke en selv som kan noe for å ha blitt tildelt litt lavere intelligens enn resten av verden!

Jaja, nå skal le litt mindre av andre og tenke litt mer på meg selv. Må komme meg på apoteket og kjøpe litt forskjellig til turen, og ikke minst på butikken for å handle inn proviant til turen. Er sååå trøtt, kan nesten ikke tro at jeg skal på parti i kveld, off...

du skal da ikke oppdra meg

Gjesp. Tidlig oppe for å pakke litt mer. Jeg vasket jo alle klærne jeg ville ha med i går, og mens jeg gjorde det, pakket jeg ned masse gamle klær jeg ikke vil ha med - bare for å føle at jeg pakket. Så jeg er egentlig like langt.

Klærne mine tørker mistenksomt sakte denne gangen, syns jeg. Gjesp. Men får vel gå i gang med hårføneren snart.

Veldig mange lesere bekymrer seg for hva jeg gjør med Bella når jeg er bortreist. Herregud, jeg kunne aldri fått meg selv til å sende mail til en blogger som skal på ferie og spørre "hva med hunden din da? Hvem mater gullfisken din?". Men når det gjelder meg er det tydeligvis greit. Ålreit å ha et par hundre mammaer, da.

Bellus før avreise i går. Dere kan slappe helt av, jeg har funnet en kjempesnill og dyrevant barnevakt til Bella.

Nei, nå får jeg kaste i meg et par knekkebrød og dusje det vakre skallet jeg befinner meg inni, mens jeg venter på at klærne tørker. Hei så lenge!

krisepakking på G

Æææææ! Jeg feiret St. Hans i går....

Og derfor har jeg sovet og vært klein i hele dag. Så stod jeg opp nå på kveldstid, og kom på at: HERREGUD, I MORGEN FORMIDDAG REISER JEG JO BORT I EN UKE! Jeg skal først på bloggcamp, og så rett til Hovefestivalen. Og det eneste "fornuftige" jeg har å pakke i er en rosa koffert. Det skjer ikke. Så jeg pakker i tre vesker i stedet, faen for en campingtaper jeg er. Vel, jeg får håpe at mitt rosa sengetøy kommer godt med, og at det finnes dyner hvor enn jeg skal. Til 20 årsdagen min skal jeg ønske meg to ting: sovepose og strykejern. Hva skjedde med meg....

I morgen formiddag blir Toro og jeg hentet av Daniel og Marius, og vi gjør oss klare for en herlig roadtrip til Kristiansand der bloggcamp skal finne sted. Gleder meg som en gal! Har ikke vært på bobilferie på mange år, og da var jeg pubertetsbarn som var misfornøyd med å sitte og svette i Italia, så det blir nok noe annet denne gangen.

Fikk forresten tilsendt en meget innholdsrik mail av Toro i stad, tror han gleder seg:

Så ja... Pakkingen går jo som den går. Jeg har aldri vært noen pakkeekspert, og når jeg både skal ha campingantrekk, konsertantrekk, festantrekk, pysjantrekk og uværsantrekk begynner jeg å slite litt. Tre vesker. Jaja.

Synger i stedet for grillegrille-sangen: pakkepakke-pakkepakke!

Alle skal liksom skille seg så veldig ut på festival og være seg selv 110% med blått hår, nagler og vintage- truser. Dette er min måte å skille meg ut på:

Jasså, du legger merke til de fine neglene mine sier du? Bare vent til du ser hva jeg har på tærne!

Fint med støpenegler på tærne, ikke sant? Nå er jeg klar for åpne sandaler uten å tenke over at tærne mine ikke er særlig tiltalende, hehe. Tusen takk til Agnete på Neglhuset som jobbet så hardt og var så flink og gjorde meg fin før tur : )

be one

Som nevnt, var jeg hos Be One igjen i går, hvor jeg ble mødt av herlige Petra Eckmann som gjør leppene mine. Siden jeg nå har prøvd et par ganger og blitt veldig fornøyd, bestemte vi at jeg skulle prøve en litt tykkere restylane som varer lengre. Ble veldig fornøyd i går også! Får veldig mange av de samme spørsmålene når det gjelder restylane.

Hvor mye koster det? Hos Be One koster det fra 3300,- med restylane, alt avhenger jo litt av hvor mye du skal ha.

Gjør det vondt? Man får bedøvelse. Jeg pleier å velge den bedøvelse i form av krem, for da slipper man å hovne opp så veldig. Man sitter med bedøvelsen på i en halvtime og rekker å bli ganske nummen før sprøytene settes. Jeg syns ikke det gjør særlig vondt, bortsett fra øverst på leppa, for der er det sykt mye nerver.

* Glede seg*

Bedøvelse.

Petra som kan sakene sine, og meg med nye lepper. Kommer fler bilder etterhvert : )

Jeg skriver jo positivt om noe mange er ganske skeptiske til. Så det er viktig for meg å understreke at hvis noen av dere vurderer å prøve restylane (som forresten er 99% naturlig), så gjør det i trygge omgivelser. Det er viktig å gå til noen som vet hva de driver med. Takk for meg så lenge!

Mobilblogg: fra topp til tå

Nå sitter jeg hos Agnete på neglhuset og blir fin fra topp til tå. Både tær og hender skal shines for sommeren : ) etterpå skal dere få se hvordan leppene ble, damtidam!

på vei til petra

Da er jeg på vei til Petra på Be One for å fylle litt på leppene! Vi har vel snart hatt hundrevis av debatter her på bloggen om det er noe jeg bør gjøre eller ei, men uansett hva som blir sagt, så syns jeg både det er fint og gøy med litt forandring.

R.I.P halsen min....

man blir sykere av å være syk

Jeg er så flink til å grave meg ned i senga når jeg er syk, hamstre inn all slags spiselig mums og se på TV hele dagen. Men sannheten er jo at jeg blir enda sykere av å ligge sånn og tro at jeg er syk. Så i går prøvde jeg en annen strategi. Frisk luft. Sosial omgang. Med klær på i varmen så klart, men det hjalp. Men så kom selvfølgelig tidspunktet hvor det var på tide å legge seg, og jeg hadde enda en helvetesnatt. Kan ikke telle hvor mange ganger jeg satt ved kjøkkenbordet og spiste is for å få mandlene mine til å forsvinne. Auuu.

Meg på båt i går : )

I dag har jeg både time på Be One og invitert gjester på spillkveld, sååå jeg må nok bare hoppe i dusjen og prøve å føle meg bedre. Dette lukter en tur på legevakten i løpet av dagen....

når man ikke klarer å lage te selv...

... Er det godt å være nabo med en døgnåpen 7Eleven. Klokka er 6 om morgenen og jeg våknet med er forbanna kjøttsår i halsen. Det gjør så vondt å svelge at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Så jeg så meg litt for god til å vente på den trege tekokeren som egentlig er ganske rask, og rullet ned på Seven i ekspressfart. Nå er det virkelig ikke tid for å finne ut at Repsils driver med ulovlig markedsføring, det MÅ funke. Please, funk!!

Mobilblogg: grillegrille

Ble bedt på grillmiddag i dag, så mens gutta styrer med grillmaten, Sitter jeg i sola og drikker et glass hvitvin. Ah, norsk sommer er da ikke så alt for verst.

Nå er det snart klart for bloggcamp og Hove, så jeg må vel snart begynne å vaske klær og pakke siden jeg ikke skal hjem mellom turene. Begynner faktisk å få sommerferie- følelse selv om hele hverdagen min egentlig er en ferie : )

når han drar på byen

Ok. Tid for litt ærlighet. Og kjærlighet. Jeg er sikkert ikke den eneste som har valgt en rolig hjemmekveld, og som i tillegg sitter på enden av stolen, tripper og venter på at det mannlige kjønnet skal ringe på døra eller i det minste gi et livstegn som sier " dritt på byen ass, kommer hjem litt tidligere i dag".

Du kan stole så mye du vil på den du dater eller er sammen med, fakta er at han tenker med hode nummer to når han valser rundt med sine likesinnede og overparfymerte kompiser på byen. Han ser på andre jenter, snakker med jenter, ønsker deg død for en dag eller to, og tenker forbudte tanker. Heldigvis klarer en del av de opptatte guttene å holde både tanker og fingre for seg selv, men det svir likevel bak ribbeina til jenta som sitter hjemme og venter.

Hade så lenge jenta mi, lover å ikke bli sen!

Kl. 23.10. Greit, nå er vorset sikkert godt i gang. Legger telefonen under puta. Jeg skal IKKE mase.

Kl. 00.00. Håper han har kommet seg på byen nå. Sender en melding, prøver å virke minst mulig masete. Har du det gøy? Gleder meg til å se deg!

Kl. 00.30. Bare to og en halv time til byen stenger. Prøver å ignorere telefonen, men følger konstant med på om den lyser i øyenkroken.

Kl. 00.35. Telefonen piper, hjertet slår ekstra hardt. Faen. Melding fra helt feil fyr. Halla, skjeeer a, ute i kveld eller?

Kl. 01.00. Prøver så godt jeg kan å følge med på TV'en, men vet ikke engang hvilket program jeg ser på. Jaja, kvelden er enda ung.

Kl. 01.30. Gir etter for fristelsen og ringer. Masse bråk i bakgrunnen, gir opp å høre noe som helst.

kl. 01.58. 40 halvhjertede situps. Napper øyenbryn. Stuper kråke i senga og smeller haka i TV'en. Fylleskade i edru tilstand, gratulerer til meg selv.

Kl. 02.10. Angrer bittert på at jeg valgte en hjemmekveld, og vurderer å hoppe i en kjole og smøre litt gugg i trynet så sterk at det kribler i hele kroppen. Lenker meg psykisk fast i sengen. Så mye bry for 20 minutter på byen? Neppe.

Kl. 02.36. Tidlig hjem, du liksom.

Kl. 02.54. Sender SMS, nå er det nok. Hei, hva skjer? Kommer du hjem snart eller? :)

Kl. 03.06. Fremdeles intet svar.

Kl. 03.38. Det ringer på døren. To sjanglende bein kommer inn døra, sovner og går i søvne bort til senga. God natt, da.

Slike rutiner er aldri gøy. Så i kveld når jeg først sitter her og er den kjipe, paranoide kjerringa som vi dessverre alle kan være noen ganger, har jeg tenkt litt på hva man kan gjøre for å unngå dette. Hvordan få han tidlig hjem?! Om det bare fantes en oppskrift. Jaja, her er noe som kanskje kan hjelpe en liten smule.

Lat som om du syns det er helt supert at han skal ut på byen med gutta. Alle trenger jo å kose seg litt?! Det er selvfølgelig fakta. Alle bør gå ut en gang i blant og ha det gøy med venner, det er ikke sunt å sitte inne og holde hender hver eneste kveld. Problemet er bare at gutter ofte velger feil dager. Tilbake til poenget. Smil og si at du syns det er supert at han skal ut og ha det litt gøy. Om du faktisk mener det er det jo bare et bonus og bra for deg selv, man skal jo unne sin kjære det aller beste!

SMIL fortjener et eget punkt, for det er et såpass viktig punkt. Jo blidere du er når han drar, jo mer får han lyst til å komme hjem og kose seg med deg i stedet for å stå i kø og betale for øl. Byen er ikke SÅ gøy at man lar en medgjørlig jente sitte hjemme alene hele natten. Det er virkelig alt for mye PMS ute og går her i verden.

Det er vel ingenting galt i å bruke vår kvinnelige sjarm til å få han til å glede seg litt ekstra til å komme hjem?! Legg fram noe sexy undertøy og husk tilfeldigvis å nevne at du "gleder deg til å hoppe i undertøyet, tenne noen stearinlys, ta en dusj og hoppe til sengs for å slappe av litt". Hvis han ikke får lyst til å joine bør han mest sannsynlig vurdere å ringe 810 00 277, de homofiles ungdomstelefon.

For å ikke dø av lengsel kan det være greit å ha litt tidsfordriv for hånden. Selv pleier jeg å ha et lite minispa, kure håret og fikse på ting han aldri ville lagt merke til uansett. Med mindre han er en av de som ringer homofiles ungdomstelefon i skjul. Kjøp TV2 Sumo og se de siste episodene av Desperate Housewives, ta noen situps, ring et par venninner, ta enda flere situps, rydd i en skuff eller to, skaff deg en blogg og fyll den med ting du egentlig ikke vil at moren din skal lese, ransak finn.no for noen gode kupp, eller så kan du jo blakke deg på noen freshe nettbutikker. Rydd, vask, støvsug, lag mat, heng opp tøy, tenn telys, blås ut lysene og tenn dem igjen. Hør på musikk og dans for deg selv uansett om naboene kan se inn vinduet ditt eller ei.

Mas så lite som mulig, altså: telefonforbud! Prøv å glemme mobiltelefonen din så godt du bare kan. Vet det er vanskelig, men jo flere meldinger og ubesvarte anrop som tikker inn på telefonen hans, jo lengre får han lyst til å rave rundt.

Når han først kommer sovende og stinkende inn døra, ikke klag på at det er sent eller at han ser sliten ut. Joggetur på morgenkvisten er alt for ambisiøst på en søndag uansett. For hver gang du klager kan du legge til et kvarter på neste bytur han skal på. "Greit, jeg kom hjem til en sutrete kjerring, da blir jeg ute lenger denne gangen".

Så gjelder det jo bare å følge mine egne råd da. Lettere sagt enn gjort! Er det noen som har flere gode tips? Del dem gjerne i kommentarfeltet. Og gutter, er dette råd dere anbefaler jentene å følge?

Enn så lenge er jeg bare glad jeg slipper å være den som må komme hjem til dette trynet.

Et godt tips kan også være å få noen til å passe på mobilen din... Bella nekter å gi slipp.

and the winner is...

Nå har jeg mailet de 20 vinnerne av Tusenfryd- billetter, så alle må sjekke mailen sin og sende meg adressen sin så fort som mulig om de er en av de heldige vinnerne! : )

Skulle gjerne gitt en billett til alle som deltok, men det er dessverre ikke greia med konkurranser, hehe. Gratulerer til vinnerne!

her sover jeg

For noen dager siden så jeg på soverommet mitt og tenkte: FY FAEN. Det har riktignok aldri sett så ille ut som det gjorde da, men det var totalt bombet etter at jeg hadde sovet borte en del netter og bare vært hjemme på småturer for å legge fra meg klær og hente nye klær. Er nesten flaut å vise bilde:

Med årene har jeg lært at hvis man har et rom man ikke trives i, er det mye fortere gjort å rote det til. Derfor har jeg alltid evige prosjekter om å få rommene mine mest mulig behagelig så jeg skal trives der. Dessverre rekker ikke alltid tid og budsjett til. Men NÅ har jeg i hvert fall kommet godt i gang med soverommet.

Resten av leiligheten er jo veldig rosa, hvit og sukkersøt, så jeg ville ha en litt annen atmosfære på soverommet. Tanken på svart og hvitt har jo fristet litt, men tror det blir kjedelig å ha det i hele leiligheten. Har virkelig fått kjenne på hvor mange begrensninger man får i en leilighet på 60 kvm, men jeg har i hvert fall prøvd mitt beste.

Nå mangler jeg "bare" å henge opp speilet over sengen, feste lampen i taket og henge TV'en opp på veggen, og så er soverommet ferdig og klart for å nytes.

Ikke så greit med mobilbilder, men håper jeg snart får tilbake kameralinken så jeg kan legge ut ordentlige bilder igjen. Sengeteppet, putene og viften har jeg funnet på Skeidar, og sminkebordet, det sorte sengetøyet, nattbordslampen, nattbordet, vasen og lysene er fra IKEA. Var så smart å kjøpe en telys- tallerken, hehe, vet ikke hvor mye tid jeg har brukt på å skrape stearin.

Plasserte noen av putene i vinduskarmen, syns det ble så koselig. Og så slipper det jo inn litt mindre lys, da. Sort sengetøy var ikke noe sjakktrekk, det skal være sikkert og visst. Bellapusen er jo hvit, og hun røyter som en katt nå på sommeren. Jaja, det blir mye vasking og støvrulling!

Og der står speilet fra Skeidar som jeg tenkte å henge opp på langs over senga. Vet egentlig ikke om jeg har bruk for et speil der da, så kanskje det blir et bilde i stedet? Inn til høyre der har jeg bad, er herlig å ha badet på soverommet, selv om det kan være litt kjipt når man har gjester. Derfor: viktig å ha et fint soverom, hehe.

svar på kommentar fra leser

Kommentar fra leser: Btw: jeg så deg i Oslo i går :) Hvis du hadde IKEA poser?

Svar fra Ida: Stemmer det. Det var jeg som nærmest falt ut av IKEA- bussen i en alt for trang og liten kjole, fordi folk er like desperate som meg etter å sitte hele veien til IKEA. Fra nå av skal jeg aldri mer gå på bussen før alle har gått av, jeg lover. Så slepte jeg nærmest posene på bakken etter meg bort til jernbanetorget, hvor jeg måtte stå og vente på trikken mens en eller annen irriterende fjongetante stod og stirret nedlatende på IKEA- posene mine. Ja, IKEA er kanskje så billig at det nesten rettferdiggjør å stjele der, men med den knallblå øyenskyggen din så du ikke særlig expensive ut du heller, rakk jeg å tenke før trikken kom. Da jeg kom på trikken var den selvfølgelig stappfull, og sånt begynner jeg å svette av. Spesielt når jeg har tre stappfulle IKEA- poser å bære på, samtidig som kjolen sklir opp og mobilen ringer nedi en av posene. En hyggelig dame tilbyr meg å sette den ene posten under setet hennes, den eneste ledige spotten på hele trikken. Jeg takker ja og tenker at hun er snill, men det viste seg å være en felle. For i det jeg dukker opp igjen etter å ha lagt posen min under setet hennes, smeller jeg hodet opp i den oransje boksen hvor de ærlige av oss pleier å stemple trikkebilletten vår. Det gjorde vondt. Men det var flauere enn det var vondt. Spesielt i og med at jeg alltid må "le til noen" når jeg driter meg ut, og nå var jeg jo alene. Så jeg lot blikket sveipe over alle som så på meg, mens jeg smilte latterlig og sa "wops, høhø". Åh, jeg var så stygg og latterlig. Da jeg endelig fikk snublet av trikken utenfor døra mi plasserte jeg alle posene slik at jeg ikke fikk åpnet døra, så jeg stod der og furtet på trass helt til en forbipasserende engel spurte om jeg trengte hjelp. Det er ikke barebare med tre IKEA- poser på en dårlig dag. Så mitt spørsmål til deg kjære leser, hvor så du meg?

2cool4u

Hei. Jeg var ikke på byen i går. Likevel klarte jeg å miste en tånegl og husnøkkelen min, og sitte i en trappeoppgang og blø neseblod i tre timer. Klokka fem på morgenen tok jeg taxi hjem til en venn for å sove, og så var det tidlig på'n for å finne en måte å komme meg inn i leiligheten på. Jeg kunne sikkert laffet rundt i et par dager og sett stygg ut jeg, men jeg har jo en liten kattepus som får PMS av å være for mye alene. Så det skjedde et mirakel, og jeg er tilbake i leiligheten min. Hvis hele neste uke foreløper smertefritt skal jeg seriøst vurdere å vurdere å vurdere å tro på Gud.

Som jeg nevnte, jeg var ikke på byen. Neida. Jeg var med guttaboys og drakk hjemmebrent. Først hos Halvor, så på hotellerommet til Lars, så hos Halvor igjen. Det var kanskje derfor jeg bestemte meg for å løpe maraton fra Frogner til Oslo S sånn ut av det blå.

Herregud. Det frister bare mer og mer å bli 40, gifte meg og få tre barn. Da har man liksom ikke tid til å drite seg ut så mye. Fant to fine bilder på bloggen til Lars fra i går.

Ja, Halvor ser kanskje litt skeptisk ut. Det er ikke fordi han sur. Han er aldri sur. Med mindre han ikke liker deg, da. Hehe. Tenkte det var på tide å linke Halvor nå, det er tross alt derfor han gidder å henge med meg nesten hver eneste dag. No kidding. Og i natt etter at alle de andre hadde gått hjem, hadde vi fotoshoot på sparkesykkelen. Men det ble superkleint, så jeg tok sparkesykkelen og stakk hjem.

Det fine med Halvor er at han aldri kommer tomhendt. Her overrekker han presangen sin til Lars som ble strålende fornøyd.

rød

Syyyt. Jeg er så solbrent i trynet  at jeg ikke orker å ta på meg sminke en gang. I går var jeg nemlig ute i sola hele dagen, spilte minigolf, ble påspandert fire måltider, et par øl og så videre.

Men nå skal Benjamin og jeg på Ikea for å kjøpe litt duftlys og plastblomster! Og så blir det vel å nyte sola igjen. Med solhatt.

klarte ikke vente...

Jeg er i full gang med å endre så mye som mulig i leiligheten, og først er det soverommet som står for tur. Så i går kom en fyr i budbil kjørende inn døra (nesten) med noen stoooore pappesker. Weee, spennende! Pakker er alltid gøy, til og med når man er fullstendig klar over hva som kommer og hvorfor.

Budbilen kom fra Skeidar, med blant annet noen lamper, puter, speil, teppep og en vifte. Og endelig har jeg en LYSKRONE!! Problemet er bare at jeg ikke er særlig handy av meg, og lyskrona er delt opp i sikkert 500 deler, minst. Så jeg trenger hjelp. Både til å sette sammen herligheten, og til å få den i taket. Her kan dere se hvordan den skal se ut en vakker dag.

Noe sier meg at det blir litt enklere med lampen jeg valgte ut til soverommet. Slik skal den ende opp.

<3

Her er litt mer stæsj til soverommet! Får vise dere hvordan alt blir når jeg har fått det ordentlig på plass : ) På speilet hang verdens søteste lapp fra noen ansatte på Skeidar som tydligvis hadde fått med seg at varene skulle hjem til meg. Så tusen takk for det, og hei på dere! Legg merke til viften i bakgrunnen! Herregud, den skal redde livet mitt.

Holdt forresten på å drite meg ut da jeg tok det siste bildet der. Har nettopp stått opp, så stod i trusa og var litt småtrøtt. Knipset et bilde med mobilen, sendte det til mailen og lastet det opp på mailen da jeg så at... JEG var i speilbildet. Da var det bare å gjøre på nytt, hehe.

Så, tror dere soverommet blir bra?! Det tror jeg! : )

Mobilblogg: ommøbleringen er i gang

Kjedet meg sånn, så begynte like greit å ommøblere. Soverrommet ble så mye bedre og ser mye større ut, og i tillegg kan jeg åpne dobbeldøren ut til stuen og ha oversikt utover hele leiligheten. Det ble kjempekoselig! : )

Men nå har jeg fått besøk, så får fortsette i morgen! Skal bare slappe av i sengen og se på tv. Kos kos!

candy for sminkepungen

Jeg har hatt samme favoritt- lipgloss nesten helt siden jeg begynte å blogge. Husker jeg gjorde alt for å skaffe meg sponsorer, og ble overlykkelig da jeg blant annet fikk tilsendt en Glo Minerals lip gloss fra Makestyleshop.no. De er jo litt dyre, i hvert fall for de som ikke vet hvor bra de er, så derfor tenkte jeg nå å tipse om at de er på salg! Nå koster de 150,- hos Makestyle, så da er det bare å gripe muligheten og bli like forelsket som meg! Her er link til alle Glo glossene.

Dagens fakta: du vet at et produkt er bra når en blogger kjøper produktet for egne penger når det som var sponset er gått tomt. Hehe ; )

Har funnet fram de fineste fargene, de jeg har likt best å bruke.

Rose Gold, kjøp den her.

Coconut, kjøp den her.

Lily, kjøp den her.

det er på innsiden det skjer

I stad var det noen som ropte navnet mitt utenfor vinduet, og innbilsk som jeg er tenkte jeg med det samme: HERREGUD, BLOGGLESERNE MINE HAR FUNNET MEG! Men det viser seg at jeg ikke er den eneste i Oslo som heter Ida, og det var bare en venninnegjeng som var på vei hjem skolen og fikk øye på en venninne på andre siden av veien. Så der stod jeg og vinket kongelig uten grunn. Neida. Joda.

Jeg trives så godt her i Oslo, og i leiligheten min i det hele tatt. MEN, når man ikke har en jobb å gå til blir det selvfølgelig mye tid i leiligheten. Selv om jeg farter mye rundt på møter, med venner og på kafè, får ikke leiligheten være så mye i fred. Og da blir man så klart litt LEI av hvordan ting ser ut. Så nå har jeg sittet og sett på litt forskjellige nettsider for å finne noe nytt interiør. Har f.eks ikke somlet meg til å få på plass en lyskrone enda, og det var det første jeg lovet meg selv å ordne!

Så nå skal ræva settes i gir, og i løpet av de to neste ukene, skal jeg ommøblere mitt lille soverom, gjøre det litt røffere enn den rosa-hvite stuen, få på nytt sofatrekk, henge opp lamper, få noen nye puter og tepper, og få bilder opp på veggene. Og kanskje noen speil? Og badehyller? Gardiner er jeg også hypp på. Så vi får se, får jeg gjort noe i det hele tatt montro?

Mitt lille rede. Klarer ikke å se for meg at jeg noen gang skal flytte herifra, selv om jeg føler på meg at det nærmer seg. I løpet av det neste året skal jeg nemlig bli 40 år gammel, gifte meg og få tre barn. Da blir jeg travel, da!

Har noen gode tips til interiør- sider på nett hvor jeg kan handle, forresten? Tar i mot med stor takk! : )

sun in the city

Har akkurat hatt et lite hjemmespa, følte at det var nødvendig. Siden det er så fint vær og masse sol for tiden, har jeg begynt å bruke noen aftersun- produkter fra Redken som skal hindre at håret blir ødelagt, tørt og sprøtt av solen. Serien har en kjempegod leave-in spray som gjør håret veldig mykt.

Nå som jeg er så ren og pen skal jeg ødelegge det hele med å dra ned til Citysun på Skillebekk og ta sol. Når jeg først skal ta sol vil jeg gjøre det i trygge og rene omgivelser, så jeg har for lengst gitt opp Brun og Blid.

vebbkamm

Den siste tiden har jeg fått litt kjeft for at alle bildene jeg legger ut har så dårlig kvalitet, eller bare er tatt med webcam. Vel, det har seg slik at jeg var så snill og lånte bort det eneste kameraet mitt som er i stand for tiden, og slasken som lånte det ga meg aldri tilbake kameralinken, så jeg får jo ikke lagt inn noe på pc'en. Men oppdraget med å få linken tilbake er i gang, tro meg!

Akkurat nå har jeg laget hjemmelaget burger. I disse dager sitterj eg og venter på neste lønning, så prøver å mikse og trikse litt med det jeg har i skapene. Er jo bare dumskap å spise ute hver dag når man nesten ikke har penger, OG har skapet fullt av mat.

Følte meg liksom litt sunnere da jeg druknet burgeren i salat, men vet ikke jeg...

til deg og din jentegjeng

Da jeg satt på bussen i stad satt jeg bak en ganske stor jentegjeng, og som den snokeren jeg er satt jeg selvfølgelig og hørte på hele samtalen. Jeg pleier vanligvis ikke å lytte, jeg var bare full av energi og kjedet meg grenseløst. Jeg interesserer meg svært lite, kanskje skummelt lite for andres liv, kanskje derfor jeg ikke får meg selv til å lese blogger. Uansett. Samtalen gikk cirka slik:

Jente1: Åååh, kjeder meg jeg.

Jente2: Jeg og.

Jente3: Vi finner aldri på noe gøy.

Jente1: Vet, er så lei av å henge på *****.

Jente4: Kan vi ikke planlegge noe gøy til helgen da?

Jente5: Jeg er med. Hva tenkte du på?

Jente4: Hm, no idea...

Jeg hadde lyst å prikke dem på skulderen og si at: JEG ER EKSPERT PÅ Å FINNE PÅ MORSOMME TING MED VENNINNENE MINE, VIL DERE HA NOEN GODE RÅD?! Men det ville vært så nerdete og sosialt selvmord at jeg hadde tisset på meg, så jeg droppet det. Jeg tenkte at jeg heller kunne legge ut noen gode tips til hva dere kan gjøre med jentegjengen om dere kjeder dere en dag, for å gjøre noe ekstra ut av en lørdagskveld er det beste jeg vet! Ps. Husk at om du er under 18 kan det drikkes brus i stedet for alkohol, hehe.

Sommerfest på vintertid/ Vinterfest på sommertid. Det sier egentlig seg selv. Er det vinter, samle jentene i et hjemmelaget hawaii. Kle dere i bikini, shorts og kjoler, drikk paraplydrinker, kjøp et par oppblåsbare palmer og spray dere med spraytan før dere danser hulahula til sommermusikk! Selv feirer jeg aldri vinteren om sommeren, så der får dere bruke deres egen fantasi.

Pysjparty. Man blir aldri for gammel! Inviter jentene på et fargerikt pysjamasparty med jentefilmer, ansiktsmasker, og gjør ting dere gjorde for ti år siden. Tullering, gå gatelangs når alle andre sover og fortell deres dypeste hemmeligheter - en klassiker!

Jentetur til London! Been there, done that, og skal garantert gjøre det igjen. Vi tok med oss høye hæler og hårspray, og vendte både byen og oss selv på hodet. Det meste som skjedde i London forblir i London, men en ting skal være sikkert: alle venninnegjenger trenger å slå håret litt EKSTRA ut noen ganger.

Cocktailkveld. På jentekvelder er det ikke alltid rake rygger og finpusset mascara. Ha dresscode, lag fine drinker og kle dere opp for en Facebook- tag! Jentekvelder er ekstra gøy når alle har gjort en innsats for å se bra ut - og så smaker drinkene bedre.

Singstar- kveld. Det hender at jeg samler noen venninner i sofaen, kjøper Ben&Jerrys, åpner vinduene og synger så falskt jeg kan en hel kveld, bare for å ha litt kvalitetstid med jentene. Det hender vi får publikum utenfor vinduet, til og med...

Piknik i parken! Gjør litt ut av det. Ta med en haug av tepper, et par griller og MASSE forskjellig grillmat. Kanskje noe å drikke? Jeg og mine venner pleier å spille KUBB, men så er vi kanskje noe for oss selv også. Husk musikk og varme klær, en hyggelig parktur drøyer gjerne utover kvelden.

Pandoras eske. Har hatt det på vors hos meg en gang, og det gikk jo over stokk og stein, utrolig gøy, haha! Alle får skrive så mange anonyme lapper de vil og putte dem i en bolle, spørsmålene skal helst være til en annen i rommet. Bollen går på rundgang, det trekkes lapper, og spørsmålene skal besvares 110% ærlig. Egner seg best for de som er gamle nok til å drikke alkohol ved siden av alle pinlighetene, hehe.

SMS- rullett. De fleste har vel fått med seg hva det er. Det leses opp en grov/ pinlig SMS, og så bestemmes det at den f.eks skal sendes til kontakt nummer fire på tlf- lista. Om å gjøre å holde ut lengst!

Jeg kan egentlig fortsette ut i evigheten, men jeg trenger jo ikke akkurat å fortelle folk at det går an å gå på kino heller. Syns bare det er så mange som klager over at de kjeder seg, når de ikke engang gjør en innsats for å finne på noe gøy. Ikke alt trenger å koste så innmari mye penger heller!

Hva gjør DU når du vil ha det ekstra gøy med dine venninner? Kom gjerne med noe morsomt i kommentarfeltet, f.eks sånn som å ha sommerfest på vinteren.

dager som gjør livet verdt å leve

Akkurat nå sitter jeg på bussen hjem fra Lysaker. Har vært på bryggen og spist middag med min kjære Thea i kveldssolen. Utrolig lenge siden jeg har sett solstrålen min, så det var på tide. Hun er virkelig en ekte gledesspreder.

Tusenfryd- turen var også morsom, selv om jeg alltid kommer hjem med noe som kan minne om fylleangst når jeg har tatt bilder med blogglesere. Ellers var turen sånn som en Tusenfryd- tur skal være. Mari spiste sukkerspinn, Halvor ble dårlig av Spinspideren og Michael så ut som en liten unge da vi kjørte radiobiler, hehe.

Nå skal jeg hjem og hente Bellapusen, og så skal vi ta bussen videre for å ligge i en armkrok resten av kvelden. Æsj, bloggen min begynner å bli en sånn uinteressant gladblogg om hva jeg gjør om dagene. Jeg liker meg selv mye bedre når jeg kan blogge avsløringer, spre rykter og vise hvordan jeg fikser på utseendet mitt. JAJA, at jeg egentlig er ganske normal og kjedelig kan jeg ikke nekte for stort lenger.

My darling!

millionfryd- dagen

God morning! Jeg satt jo nettopp og fortsatte på kommentar- godkjenningen av Tusenfryd- konkurransen. Det kommer til å ta FIRE dager minst, hehe. Mange som hadde lyst på Tusenfryd- billetter, og det skjønner jeg godt! Derfor bestemte jeg meg rett og slett for å ta med meg noen venner på Tusenfryd i dag, og nyte solen oppned, bakfram, snurrende rundt og you name it. Ah, iskrem, karuseller, solskinn og venner ER sommeren. I hvert fall sommeren i Oslo. På delt førsteplass med parken.

Har fått mange spørsmål om hvor playsuiten jeg har på her er fra. Den er fra Gina Tricot, kostet 200 kroner eller noe. Jeg har lett i en haug av eksklusive butikker etter å finne noe lignende, men når noe er dyrt er det alltid en eller annen designer som har ødelagt plagget med sitt personlige preg av morsomme lommer eller merkelig mønster, så Gina Tricot beviser i likhet med Rema 1000 at: det enkle er ofte det beste.

Men fra Rema 1000 til 1000fryd, tjohei, her kommer jeg!

Kan man flytte inn på Tusenfryd hvis man har sesongkort? I såfall gjør jeg det.

ida is back

Batteriet er ladet opp, og kroppen min er klar for en ny uke. Har sovet, slappet av og spist rikelig med mat, så nå gjelder det egentlig bare å ta fatt på alt jeg egentlig burde tatt fatt på for lenge siden.

Var så koselig å se Bella igjen! Selv om det virket som om hun ikke ville dra fra barnevaktene sine som hadde tatt så godt vare på henne. Deilig å ha gode venner i nærheten som kan ta seg av henne hvis jeg trenger et par dager fri, uten at jeg må sitte og bite negler. Ikke alle jeg kjenner som har en rolig og stabil atmosfære for en slik liten krabat, hehe.

Jeg har hatt en SUPER tur til København, ingenting som er bedre enn å le døgnet rundt med mennesker man er utrolig glad i. Men mer om turen når jeg har slått wulffekloa mi i noen bilder fra turen. Jeg, BLOGGEREN, var den eneste som ikke orket å ta med kamera. Herregud, er dette et tegn på at det snart blir jobb og skole på meg?!

Tusenfryd- vinnere blir trukket i morgen. Det er ikke vits i å kommentere mer på konkurransen, for de som kommenterer fra nå av blir ikke telt med. Er så syykt mange som har deltatt, så kommer til å ta en stund å godta kommentarene.

Dagens lunsj. Prøver desperat et par ganger om dagen å bli litt sunnere, uff. Jeg irriterer meg grenseløst over at jeg er en av de som alltid snakker om hvor utrolig sunn jeg skal bli til vintern, sånn at jeg er fit til sommern. VEL. Det er noen år siden jeg har spradet stolt rundt på stranda og vist meg fram for å si det sånn.... Flere latsabber with me?

Se hva jeg nettopp ble tagget i på Facebook. Haha, TIVOLI <3

selvfølgelig

Jeg stod opp i "natt" med tett nese, tett hals, hodepine og en kranglete mage. Så var det bare å ta fatt på en gåtur, et par togturer, rusling på flyplassen, en alltid-like-nervepirrende sikkerhetskontroll, rusling, venting, flytur, togtur og trikketur.

Da jeg gikk av trikken utenfor leiligheten min var jeg så takknemlig og sliten at jeg holdt på å begynne å gråte, jeg følte meg rett og slett som verdens heldigste, og var klar for å stupe rett ned i puta med sovemaske på. MEN. Så kaster jeg et tilfeldig blikk mot trikken som kjører videre, og bak i vinduet står det en dame og veiver desperat med mobilen min. ÅHHH.

Så med bagasje og ti kilo for mye klær på kroppen satte jeg i gang og løp etter trikken. En skulle jo tro at det ville være enkelt å plassere det ene beinet foran det andre i et litt raskere tempo enn vanlig, men jeg snublet i alt som var og ble nesten påkjørt fire ganger. Snakk om å risikere livet for en jævla mobiltelefon.

Og så møtte jeg en engel. En dame fra Bergen som hadde hoppet av trikken med mobilen min, selv om hun egentlig hadde dårlig tid og skulle videre. Av prinsipp klemmer jeg ikke fremmede mennesker, men tro meg, jeg hadde lyst til både å invitere henne på kaffe og tilby massasje på stedet. Jeg har aldri vært så takknemlig i hele mitt liv.

NÅ skal jeg sove. Med mobilen under puta, så klart. Om det så stråler bort de siste hjernecellene mine.

"i dag er det selmas fødselsdag"

Stemoren til Selma hadde laget verdens deiligste bursdagsfrokost, så vi har bare sitter og kost oss hele morgen. Startet det hele med å marsjere med danske flagg og synge bursdagssangen for å vekke en svært "overrasket" bursdagsjente, hehe. Merker at jeg savner å feire bursdag i Danmark!

Gratulerer så mye med dagen, kjære Selma. Rart å tenke på at vi har blitt så gode og nære venner på under et år. Håper på mange fine år med deg ved min side, selmama ;) glad i deg!

Her er Selma og Idabestis2 ved frokosten. Sjekk ut Selmas bursdagshatt, hoho.

God morgen fra danmark

God morgen! København er helt herlig. Våknet akkurat opp hos Selma etter en tur på byen, vi fikk virkelig opplevd litt av København i går. Både på godt og vondt, hehe. Nå blir det en dusj som virkelig trengs, og så blir det dansk bursdagsfrokost, for Selma har jo bursdag i dag!

80 tusenfryd-billetter, værsågod!

Som jeg nevnte tidligere har jeg fått masse Tusenfryd- billetter å dele ut på bloggen. Ingen sommer uten karuseller, så dette passer vel oss alle midt i blinken! : )

Konkurransen går ut på at du skal svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

I hvilket år ble loopen bygget? Et lite hint kan være å lete på denne linken. Skal ikke gjøre det vanskelig for dere heller!

Og så trekker jeg ut 20 vinnere som får 4 billetter hver til en underholdende dag. Kjør på! Ps. Kommentarene blir mest sannsynlig ikke godkjent før jeg kommer tilbake fra København. Tar ikke med meg pc, det blir blogging fra mobil.

vil du sitte på? jeg har ikke lappen, og jeg har drukket to glass vin

Bella er trygt plassert hos min kjære Ida Aas, og jeg er klar for Danmarkstur. Magen er klar for bajer og sjokoladepålæg. Hodet er klart for et titalls karuseller. Føttene er klare for høye hæler. Rumpa er klar for et trangt skjørt. Håret er klart for å bli slått ut. Ida er klar for en helg med evig moro.

Jeg blir hentet klokka 6 i morgen tidlig. Herregud. Ingen er vel i stand til å styre et fly så tidlig? Jeg føler meg egentlig ikke helt komfortabel med å sitte i et fly som blir styrt av en person som har stått opp klokka 3 for å komme seg på jobb. Det er det samme som å sitte på i en bil hvor jeg er sjåfør etter to glass med vin. Og jeg har ikke lappen en gang.

Men hvis flyet får meg trygt fram, skal jeg være fornøyd. Nå må jeg legge meg for å få et par timer på øyet, før jeg skal stå opp og krølle hår, sminke pitbull- trynet og finne noen filler å slenge på kroppen. Jeg liker å se bra ut når jeg skal ut og fly, sånn at en eventuell jobb for et begravelsesbyrå blir litt enklere. Syns man skal ha respekt for mennesker som jobber med døde mennesker.

God nattus!

"kåt liten rævslikker"

I dag har jeg sett noe som provoserte meg kraftig. Jeg vet at jeg ikke er det snilleste og stilleste lammet på beitet og at jeg ytrer en del meninger her på bloggen som kan gjøre folk forbanna, men det å skrike stygge og usaklige ting etter folk på gata er bare noe man IKKE gjør.

Jeg var på vei hjem fra et møte for litt siden, og plutselig hører jeg en godt voksen guttegjeng på tre-fire stykker rope en hel del grove og krenkende ting over til andre siden av veien. Og hvem går der? Jo, blondinen som vant Paradise Hotel er ute og lufter sin mikroskopiske hund med en venninne.

Sånt er ikke greit. Jeg er ikke overbegeistret over Paradise Hotell og forstår enda mindre hvordan folk får seg selv til å melde seg på, men alle er mennesker, og det å rope ting som "uuu, er du en liten kåt rævlsikker du da" til noen, er noe HELT annet enn å gå bort og kritisere folk for måten de har gjort seg offentlig på.

Ble bare så sjokkert at jeg holdt på å slå den tunge jenteveska mi rett i trynet på han som ropte høyest. Han ble sikkert voldtatt av en ond stefar da han var liten eller noe, han kan i hvert fall ikke ha det bra med seg selv. Tommel ned for slike mennesker.

innvandreren skal hjem

Jeg er vel kanskje ikke direkte innvandrer siden mammas side er norsk, men jeg kom ikke til Norge før i fire-fem årsalderen. Jeg kom fra røde pølser, ostehaps, giftig salami og Mathilde- sjokolademelk, fra Danmark så klart. Verdens beste land å bo i. I følge meg, i hvert fall. Jeg har aldri likt Norge noe særlig. Jeg ser på Norge og Danmark i forhold til hverandre en smule slik:

Norge er liksom så kjipt og firkantet på alt, mens Danmark er litt mer fargerikt og rundere i kantene. Enig? Jeg trives i hvert fall best i Danmark.

Så derfor passer det jo uhyre bra at jeg reiser til København I MORGEN! Sammen med tre gode venner, for å besøke min kjære Selma som har bursdag på lørdag! Vi får nok noen fine dager med masse gøy. Skal blant annet på tivoli, jeg blir aaaldri lei av tivoli.

Dere vet hvor mange verdensproblemer jeg står ovenfor hver dag. Nå har det dukket opp enda et. Vi skal nemlig bare reise med håndbaggasje, og alle livsviktige ting som parfyme, foundation, shampoo, balsam, hårspray og rusbrus er jo FLYTENDE! What to do. Så nå har jeg sittet og regnet sammen alle flaskene jeg skal ha med og stappe oppi en sånn zip- pose, så jeg håper det ordner seg. Jeg drar heller hjem hvis jeg ikke får lov å ta med meg parfymen min.

En god grunn til å ta vare på alle testshampooer man får.

Og forresten. Her om dagen spiste jeg middag med Knut, og han hadde meg som bakgrunnsbilde på iPhonen sin. Sånt blir jeg meget rørt av, se bare her!

Knut vet mer om meg enn jeg selv gjør, så vi kan vel konkludere med at han er min største fan, og ikke minst min søteste fan!

skal man være blond, så skal man være blond

Jeg var så traust og fæl på håret, og egentlig ellers også, så jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta meg turen til Jan Thomas Studio og freshe opp litt i dag. En kjempeflink lærling med navn Binayi i samarbeid med Christopher fikset etterveksten min som bare det, så nå er jeg tilbake til å være deeeilig blondie, hehe. Kjempefornøyd!

Alltid like god stemning i salongen, spesielt når Christopher er around. Skål for at vårt brorskap aldri ender, hehe. Christopher og hans to nydelige kusiner har forresten startet et nettmagasin som du nesten kan bli vakker av å se på, sjekk SPALTET!

En litt sløv blondie.

Christopher ser pupper alt for sjeldent. Fy å fy!

<3

Til min store forskrekkelse begynte jeg å snakke om mørkere hår da jeg satt i frisørstolen i går. Jaja, det er vel et tegn på at jeg sakte men sikkert modner....

nobody knows

Ingen vet hva som skjedde på Tusenfryd, utenom meg selv som har en viss anelse. Jaja. Som en plaster på såret for at jeg ble "oppholdt" har jeg i hvert fall fått sesongkort til meg selv og Idabestis, og 40 billetter jeg kan dele ut til venner og blogglesere! 20 billetter vil altså bli delt ut her på bloggen, som en liten unnskyldning for at jeg forsvant, hihi. Sier i fra når det er konkurransetid, eller hva det nå blir.

Beklagelse fra Tusenfryd på mail:

Uansett, før jeg... Forsvant? Blir litt rart å si det, men likevel: før jeg forsvant, hadde jeg det kjempegøy på Tusenfryd. Koste meg på pressevisning for alle tok bilder av Idabestis og håndhilste på henne i stedet fordi de trodde hun var meg (hihi), og ikke minst på en liten karusellrunde med Idabestis, Jenny og Jeppe.

Får vel ta som et kompliment at Aftenposten trodde hun til venstre var meg ; )

Fanklubb nr 1. Lurer på hvor mange stygge bilder som finnes av meg der ute!

Den nye spin spider- karusellen var HELT rå. Jeppe hadde litt nerver, men de gikk fort over. Dakar.

Fanklubb nr 2. Hun lille tok bildet av meg i spin spideren, måtte kameraet hennes døøøø!

Jenny hadde ti ganger så mange fankubber som meg. Greit nok egentlig, siden hun har et par talenter og sånt, men det tok kaka da Idabestis skulle ta bilde av MEG. MEG MEG MEG. Se på dette bildet, det er da ikke MEG. Faen, tenk hvis Idabestis egentlig er fan av Jenny i stedet for meg. MEG.

Og som om ikke det var nok, så lurte hun meg inn i denne billedrakta, som ble heist mangemangemange tusen meter opp i lufta (cirka). Med meg inni.

Jeg skrek, gråt, sa jeg måtte kaste opp og holdt på å besvime, og jeg truet til og med Idabestis med å avbryte vennskapet og drepe henne etterpå. Men hva gjorde hun?

Hun slapp tråden, og vi falt i strikkedøden. Jeg døde. Shitttt.

To rullende ettervekster. Gøy så lenge det varte, i hvert fall : )

jeg er tilbake

Hei til sinte lesere, oppgitte lesere og ikke minst bekymrede venner og lesere. Jeg er tilbake : ) Jeg har verken vært på Bahamas med en slesk fyr eller trengt noen bloggpause, jeg har hatt et uforglemmelig døgn jeg ikke trodde var mulig. Hvor jeg har vært og hva som har skjedd velger jeg å holde for meg selv inntil videre, i hvert fall inntil jeg har pratet med Tusenfryd om det.

Men jeg har både vært vettskremt og hatt det kjempegøy, og jeg er i god behold. Bare utrolig sliten, stygg og soveklar, så nå skal jeg sende en mail til Tusenfryd om den syke opplevelsen jeg har hatt, og ellers bare kose meg med stakkars Idabestis som var innstilt på hotellkos sammen. Hun ble visst sittende alene en stund og bekymre seg litt.

Jeg utfordrer alle mine lesere til å prøve Nightmare- attraksjonen som jeg var på pressevisning for på Tusenfryd, kanskje dere blir bortført av noe sånt:

Hehe, nå skal jeg ta meg en dusj og komme meg litt til meg selv. Er blitt skikkelig dårlig, hver gang jeg svelger kjennes det ut som om noen banker meg i hodet med en hammer.

Jaja, venter spent på hva Tusenfryd har å si om saken!

en liten oppdatering

Hei igjen! Jeg sitter fortsatt på hotellet med en laptop og blogg som ikke er min. Har snakket med foreldrene Wulff og kontaktet alle mennesker jeg har kommet over av Tusenfryd sine kontakter :/

Først nå fikk jeg et ordentlig svar fra Tusenfryd, noe som bare gjør det hele mye sprøere. Hehe. Vet ikke om dere kan lese den lille skriften, men de sier bla. annet at de har satt et medium på saken. Jeg tror ikke på at det befinner seg så veldig mye åndelig mellom himmel og jord, så for meg virker dette bare som en stor joke. Hva skjer? Hvis du ikke dukker opp eller gir lyd fra deg snart Ida, kommer jeg til å terrorisere bloggen din og hele Macen. Haha. Har du stukket av til utlandet med en eller annen slesking med bart? ;-) Her er mailen fra Tusenfryd, til dere som tror at det er jeg som sitter og finner opp hele greia.

hei alle lesere!

Idabestis her! Eller Ida Helene som jeg egentlig heter. Som dere kanskje har fått med dere var Ida Wulff og jeg på en forhåndsvisning av attraksjonen "Nightmare" i dag. Meningen var at vi skulle dra til hotellet etter morroa, men da jeg kom ut av spøkelseshuset, fant jeg ikke Ida noen steder.

Kom akkurat tilbake til hotellet, og har prøvd å ringe Ida 1646046 ganger, men tlf er ikke til å nå. Syns selvfølgelig det er litt rart at hun ble helt borte, trodde først det var en spøk ettersom vi var inne i et psyko skummelt spøkelseshus, men etter noen timer begynner jeg selvfølgelig å lure.

Så ville bare informere dere om at det derfor blir lite blogging fra dagen, og at jeg har kontaktet Tusenfryd og et letemannskap skal ta seg av letingen, ettersom det stengte nå kl 16.00. Håper alle som kjenner Ida kan hjelpe meg å prøve å få kontakt og hvis noen skulle se henne, si ifra! Ida, sitter på hotellet og venter på deg.

adore dior

Åh hjelpe. Klokka er åtte, og jeg er så trøtt at jeg holdt på å anvende kattetoalettet i stedet for mennesketoalettet. Har så hardt for å forstå hvordan folk kan stå opp så tidlig (og enda tidligere) hver dag, og fremdeles være i godt humør.

Men nå skal jeg snart på Tusenfryd og oppleve Nightmare- attraksjonen, så jeg er absolutt ikke i dårlig humør! Blir en spennende morgen, før det skal slappes av på hotellet med Idabestis, ingenting å klage over.

I går kveld var jeg på kino og så Sex and The City 2. Som de fleste andre jenter er jeg medfødt den obligatoriske kjærligheten for SATC, men kan ikke si at filmen var noe mer enn helt grei. Jeg elsker fremdeles jentene, klærne, dialogene og alt jeg kjenner meg igjen i, men det hele ble egentlig to og en halv time med reklame for alt fra Pringles og biler til Dior. Men alt i alt, sjarmerende film!

Må si jeg savnet å være med jentene da jeg så den. En skikkelig jentetur snart er faktisk på sin plass. MEN, hva syns dere om filmen?

ready for my worst nightmare

Gjett hva jeg har til felles med denne gjengen:

(Bilde fra filmen "Død snø")

Jo, vi skal noe så hyggelig som å dra på Tusenfryd sammen i morgen. Men vi skal ikke spise sukkerspinn og le oss i hjel på en berg og dalbane akkurat, vi skal noe mye skumlere enn som så. Jeg er så heldig å ha blitt invitert på pressevisning av et nytt "spøkelseshus" som heter Nightmare på Tusenfryd.

Jeg GRUER meg. Jeg klarer ikke å se Scary Movie- filmene uten å tisse i buksa og gjemme meg bak en pute, så her er det ingen tvil om at jeg skal skjelve i buksa og bite i den dyre manikyren min, haha.

Dere har kanskje sett 3D- film. Vel, Nightmare- karusellen er i 5D! På en måte. Her spilles det på alle sanser, og det er til og med lukter og mennesker der inne som skal gjøre det hele ekstra creepy. For meg som tror på spøkelser og alt det overnaturlige blir jo dette som å komme til helvete, men fy søren så gøy det blir!

Nå leste jeg på Tusenfryd sine sider at alle blir utstyrt med hver sin revolver så man kan beskytte seg, passer meg midt i blinken : )

Jeg bor ikke akkurat ti timer unna Tusenfryd, men takket likevel ja til å bo på Thon Hotell i Ski. Jeg elsker å bo på hotell, og spesielt med Idabestis! Så nå skal jeg pakke både bag og Idabestis, og gjøre meg klar for både skrekk, gru og rock n roll i morgen : ) Livet som blogger er GOOD.

Kommer dere til å tørre å prøve den nye Nightmare- attraksjonen?! Er det bare jeg som er overlegent redd for sånne ting?

vi satt på huk

Jeg var på Huk i går. "Badestranda" Huk i Oslo. Og jeg forstod raskt hvor navnet har sitt opphav. Det var jo faen meg så lite og trangt at vi nesten måtte sitte på huk, bokstavelig talt. Sandstripa var sånn cirka tre meter lang, og vi måtte nøye oss med å ligge på noen stein som lignet på kull. Jaja. Det var i det minste god mat og fint vær, men jeg kjenner at jeg savnet strendene i Tønsberg. Ahh, Norges hawaii!

I dag var jeg "tidlig oppe" for å følge lillebror ned til byen hvor han skulle møte klassen sin. Deretter var jeg på møte, lunsj, møte, og nå sitter jeg hjemme og slapper av litt før jeg skal på'n igjen. Er så trøtt at jeg holder på å legge meg i fosterstilling og sovne på et blunk, men jeg får vel heller kaste i meg en kaffe før rumpa skal ut og rulle i gatene.

Småbrent etter gårsdagen, jeg tror solkrem er mer kreftfremkallende enn selve sola, hihi : )

asker dasker

Asker gjorde et godt førsteinntrykk. Både lillebror og jeg følte oss hjemme. Dere vet: masse trær, marinaer, terrasser og sånt. Ganske så likt gode gamle Tønsberg.

Vi er litt slitne i dag, så vi skal slappe av på stranda og grille. WEE!

Kl 7 i dag morges. HEHE. Deilig at det er LYST nok da.

Lasse har så lite lyst å dra på stranda at det har begynt å vokse hår i trynet hans. Vel, jeg må nok ta på meg mammarollen og tvinge ungdommen ut i frisk luft!

ready to go

Kjole fra GT, veske fra Marc Jacobs, sko fra motedronningen og jakke fra Zara.

fortsatt barnevakt

Det har snart gått et døgn, og lillebror og jeg lever fremdeles sammen i fred og harmoni. Bortsett fra at han er så sykt treg, og mister søpla på bakken. Og så akkurat den dagen hvor søpla inneholder masse krimskrams fra kattedoen. JAJA. Jeg har lært meg å tilgi.

Å være barnevakt for en mindreårig innebærer selvfølgelig å holde dette lille barnet langt unna alkohol. Så vi skal en tur til Asker, av alle steder, og være sosiale med forhåpentligvis blide og hyggelige mennesker.

Det er forresten skikkelig deprimerende å være sosial med så lang ettervekst som jeg har nå. Dritt. Kanskje jeg også skal bli superfreak og gå med hatt.

Mil etter mil....

Lasse og Bella har funnet tonen, så sammen tar de av seg pelsstellet. Deilig med en assistent, kanskje jeg skal ansette han på fulltid. Siden jeg er så travel med å sove og blogge......

Nei, nu er det på tide å hoppe i tøyet! Me bloggast!

hva sa mormor?

Jeg har fått mange spørsmål om hva mormor svarte på meldingen fra Petter Pilgaard. Hehe, mormor skjønte med en gang at den ikke var fra meg, og syns vel egentlig bare det hele var litt morsomt. Måtte jo også forklare hvem som hadde sendt meldingen, og da var det vel enda mer greit.

Akkurat nå har jeg besøk av lillebror fra Tønsberg, vi har vært på en liten byrunde og handlet inn middag. I kveld får vi besøk, så vi skal lage mat og leie film. Kos kos kos!

Hvem hadde trodd for tre år siden at lillebror og jeg skulle være sammen frivillig, haha. Vi har slåss verre enn katt og hund, men det har heldigvis gitt seg med årene. Flere som har slitt litt med søskenkjærligheten?

"omg lol azz"

Det var ikke så mange som likte neglene mine i går. Herreguuud aaa, det var jo en spøk. Selvfølgelig klippes neglene ned og tilpasses slik man ønsker dem. Og mine ble ganske mye kortere.

Skal snart tilbake til Neglhuset for å ta pedikyr også! Viktig med fine tær (og negler!) når sommeren er her for fullt. Neglhuset har en pakke for 1100,-, da får man både støpt fingernegler og tånegler, og så får man en mini- pedikyr med i pakka, hurray!

i dag starter resten av mitt liv

Hei og hopp! Strålende sol, strålende Ida : ) Stråler i hvert fall på innsiden selv om jeg ikke har rukket utsiden enda. Stod nettopp opp, og det er som om jeg har sovet av meg tunge byrder og problemer, og våknet opp ti kilo lettere. Det er dessverre ikke tilfellet, men likevel har jeg tatt på meg en trusekort shorts, sånn at jeg skal få litt sol på appelsinlåra! Begynner å bli selvlysende, hø hø..

Nå skal jeg ned til Neglhuset og få meg nye negler, det blir deilig! Føler meg alltid litt mer hel når jeg går derifra.

villmann

Åh, for en lite produktiv dag! Har laget middag, ryddet litt, rotet igjen og hentet pakker på posten. Nå derimot, skal jeg ut og glede sjelen min med å møte Kamilla, min gode venninne som jeg alltid koser meg med. Tenk at vi møttes gjennom blogging for noen år siden, haha, priceless!

Har beholdt min naturlige look i dag, ettersom den krever null sekunder og null energi. Hører jeg noen klappe...

Forresten, dere skruller som måper over at jeg vasker en katt som "ikke skal vaskes". Perserkatter skal vaskes og tørkes en gang i uken, jeg var så lur at jeg betalte dyre dommer for en katt som krever masse arbeid, hihi : )

fra skjerm til seng

Whatsap, people! Det nærmer seg BLOGGCAMP 2010 i Kristiansand! 25.-28. juni er dagene som høres så overdrevent nerdete ut, men jeg kommer ikke unna at bloggcamp i fjor var noe av det mest fantastiske jeg opplevde i sommer. Jeg lo overdrevent mye, fikk overdrevent gode venner og savnet campen overdrevent mye i ettertid. Skikkelig overdrevent, altså.

Bloggcamp er stedet hvor bloggere går fra lese om hverandre på skjermen, til å sitte sammen rundt et bål, sove ved siden av hverandre, danse sammen, ta en øl sammen, rett og slett til å bli ordentlig kjent med hverandre. Jeg anbefaler virkelig alle å ta turen, arrangementet er helt supert.

Thomas Moen er mannen bak arrangementet, og det at jeg har gått hardt ut mot blogg.no/bootstrap stopper meg ikke fra å dra. På bloggcamp legger jeg ned stridsøksa, det skal ikke handle om penger, lesertall eller DEN delen av blogging i det hele tatt. Men jeg jo bare få med meg pappaen til Voe på nattklubb, da. Ettersom han kommer, mener jeg. HEH HEH...

I fjor fikk alle "toppbloggerne" sponset flyreise og hotell, i år er det andre boller som gjelder. TAKK OG LOV FOR DET! Alle stiller likt, og det blir superfestlig på campen. Daniel, Marius og jeg skal kjøre stil med en fancy BOBIL! Først skal vi innom Sverige på harrytur, haha, jeg gleder meg så sykt. For en nerdete, harry og fantastisk tur det blir.

KOMMER DU PÅ BLOGGCAMP 2010? Kjøp billett her. Bare litt over 400 billetter igjen!

Håper Julia kommer, vi hadde det utrolig gøy sammen. Gode venner siden <3

Fag- hag! Haha, gutta mine. Blir helt sentimental av å se på bildene fra i fjor.

Og det ble liv...

penger, baby

Her om dagen var jeg på kino og så Cash, den svenske filmen! Vil absolutt anbefale den, syns den var dødsbra. Jeg foretrekker som sagt filmer hvor hendelsen kunne hendt i virkeligheten framfor rosa enhjørninger og hobbiter, så hvis du har samme filmsmak som meg: løp og se!

Han som spilte hovedrollen var i grunn ganske deilig også... Svensk, vutt.

ren og pen

Vanligvis ser min lille pus ut som en tjukk bolle, men etter en grundig kattevask i dusjen er hun ikke like stor, hehe. Ikke helt fornøyd, men en dusj i ny og ne må til, det har til go med jeg lært. Er vi ikke fine i matchende håndklær?! Haha. Jeg slapp til og med unna kloremerkene, det var rett og slett en enklere løsning å dusje sammen.

Det hørtes ekkelt ut, jeg syns jeg hører at det hviskes i gata. Se, der er hun som dusjer med katten sin...

tilbake med overdreven livserfaring

Har du glemt å blogge, Ida? Åååå, fader, jeg glemte helt at jeg hadde en blogg. Har jo vært så opptatt av solskinn, sommerfugler og ikke minst av å le at jeg helt har glemt å fly hjem til redet og mate mine sultne lesere.

Så nei, mitt fravær skyldes verken fredsmegling med kongobongo eller et nytt Afrika- besøk, jeg har rett og slett bare...

... Vært i parken. Ti gutter, to Idaer. Gjett hvem som var best i kubb. Jeg. Selv om vi tapte, da.

... Prøvd å ta vare på utseendet mitt. Men så innså jeg for første gang i mitt liv at man ikke blir pen av ansiktsmaske. Hva er greia med det, liksom. Man har jentekveld, hjemmespa eller whatever, tar ansiktsmaske og tror man skal se ut som en ferdig photoshoppa reklameplakat når gørra er skylt bort. Mission failed!

... Laget og spist Taco a la Ida for to. Innebærer blant annet å legge ingrediensene i cocktail- glass.

Ååå, jeg skulle ikke fått lov å ha en blogg. Kanskje jeg burde begynne å gå litt mer på eventene og festene jeg får invitasjoner til, jeg har bare festing og pynting litt oppe i halsen. Det er jo sommer, og da er det meningen at vi skal gå og svette på stranda eller i parken. Feste kan vi gjøre til høsten.