going to london

Husker dere konkurransen jeg hadde i samarbeid med EF? Jeg skal ha med meg en av dere til London for å se Ke$ha på Summeranza, og nå har EF kåret en heldig vinner. Den heldige er   Chioma! Så Chioma, pakk en fin kjole og høye hæler, nå skal vi på tur! Wohooo! Gleder meg som en liten unge : )

tretti sekunder til mars

I går var vi en veldig slapp gjeng. Da Belinda endelig ankom Hove, dro vi for å se 30 Seconds to Mars. Et band jeg ikke har noe forhold til overhodet, men jeg har da fått med meg at vokalisten, Jared Leto, er en ganske heit skuespiller. Så ettersom alle artistene lander i hagen vår med helikopter, dro vi litt før konserten var slutt, for å stalke han.

Søtt, da. Han bare; do you wanna come home with me? Jeg bare; hell no! Neida. Men plutselig var jeg litt starstruck, selv om jeg egentlig skulle leke kul og ikke bry meg.

Her vinker jeg farvel til bandet. De svarte med å lage storm, og velte meg over ende. Håret mitt står fortsatt rett opp etter den stormen.

Etter det celebre møtet, koste vi oss på terrassen i flere timer. Lat gjeng, som sagt. Men SÅ! Så var det Chase and Status på Amfi-scenen, og de er bare helt rå. Så det ble en snarvisitt der også, før vi gikk til sengs. Er det dårlig å gå edru til sengs klokka halv to? Har hørt noe sånt.

Nå er vi tilbake i Pepsi Max-båsen vår, her skal vi skrive for Hove-avisa og oppdatere verden litt på festivallivet. Husk å hente Hoveposten hver eneste dag, vi bloggerne har en side der! Og ellers holder regnet seg borte, så vi er superfornøyde.

det eneste jeg vil er å ha det fett

Hallo! Nå er vi festivalbloggerne framme på Hovefestivalen, og vi storkoser oss! Akkurat nå ligger vi i vår egen bloggekrok på Pepsi Max sitt chill out-område. Alle burde stikke innom! Her er det deilig, og slik ser det ut:

I går var vi på vorspiel på P3-scenen og så Lars Vaular. I hvert fall delvis. Vi brukte mesteparten av tiden på å holde oss på beina, for der var det like mye kaos som jeg gjetter det var da Elvis var på sitt største. Hallo, hva skjedde! Det endte med at vi kjøpte Hove-burger og labbet hjemover til hytta. Åh, hytta er så søt og koselig! Viser dere senere. Her er noen bilder fra i går.

Husk å følge Stian og Belinda sine festivalblogger også!

uthvilt festivalblogger

Halla kids. Nå er jeg hjemme i Tønsberg og besøker mamma og pappa før avreise til Hovefestivalen i morgen tidlig. Guud, det er så luksus å være hjemme! God mat hele tiden, solskinn på terrassen, og ikke minst et hus med ting som fungerer. Deriblandt VASKEMASKIN. Min egen har jo laget badebasseng i leiligheten, så nå har jeg endelig fått vasket masse klær!

I dag har jeg bare ligget på terrassen og lest bok, og vi har grillet for andre dag på rad. Jeg er i hvert fall uthvilt og klar for festivallivet nå. Halvveis festivalliv, da. Jeg skal jo tross alt bo i hytte og ha det nogenlunde luksus. Man velger rett og slett ikke telt når man kan bo i hytte. Gjør man? Jeg mener. Jeg skal være festivalblogger, og Macen kan jo ikke våkne opp i et vått telt.

Nå skal jeg grave meg ned i en Karin Fossum før jeg legger meg og får en god nattesøvn! God natt.

iiii farta!

Noen ganger liker jeg å tro at jeg er spontan, livlig og nyter å leve under stress - sånn av natur. Tror faktisk ikke det stemmer! Jeg er helt kaos i hodet mitt akkurat nå. Kom nettopp hjem fra et møte (med Pepsi Max, de folka er fantastiske!), og nå har jeg ryddet og vasket leiligheten på FEM minutter. Tror kanskje det var vaskingen som satte meg ut av spill! Dessuten har jeg fått meg badebasseng. På badet. Det er ikke kult. Og hvis ikke utleieren min sender meg en rørlegger snart, så tar jeg med meg kofferten og flytter.

Nadja som jeg ble kjent med i Los Angeles i vinter befinner seg plutselig i Oslo, så det er vel egentlig grunnen til at jeg stresser rundt. Gleder meg sånn til å se henne igjen! Husker dere Nadja?

Ok, stressblogging er ikke bra! Tilbake senere!

and the winners are...

Da popper vi Pepsi Max'en for vinnerne av Hove-konkurransen! Gratulerer så mye til Stian og Belinda, som skal være de to awesome Hove-bloggerne sammen med meg. Innleggene deres falt i smak hos hele juryen, dere kan lese dem her og her.

En liten smakebit av Stian sin festivaluke i fjor. Skal sørge for at den blir like morsom for han i år!

Vil gjerne takke for alle bidragene som kom inn, må si det stikker litt i hjertet å ikke ta med dere alle sammen. Dere har vært kjempeflinke til å skrive festivalinnlegg, så juryen og jeg hadde flere favoritter blant dere.

Les Morten sitt innlegg om Roskilde her, og Felicia sitt fine innlegg om sitt forhold til musikk her. En festival-hilsen fra Kjetil får denne på denne linken, og om dere ønsker motetips til festivalsommeren, kan dere få tips på Synne sin blogg. Og dette blogginnlegget, burde alle som skal på festival for første gang lese! Skrevet av "M and Dee". Og så likte jeg veldig godt Effie sitt innlegg, for å lese om de interessante menneskene hun møtte, minner meg om flere av mine beste festivalopplevelser. Kunne fortsatt i evigheter!

Uansett. Gratulerer så mye til vinnerne! Nå skal jeg fortsette å poppe Pepsi Max'en, følte at det var passende og symbolsk. Hehe. Blogges fra Hove da, folkens! Før det også, så klart.

fra joggedress til jobb

God dag! Nå kvier jeg meg nesten for å krype ut av joggedressen og hoppe inn i et mer anstendig antrekk. Jeg skal på jobb! Og det er egentlig fint nok, jeg har bare blitt vant til noe annet den siste uken. Har ikke vært så veldig mye jobb i det siste, nemlig. Men for å ikke falle helt tilbake i blogger-på-fulltid-modus, er nok det beste å komme seg ned på kontoret. Når jeg først har kommet meg ut i frisk luft, forsvinner ikke-lysten uansett!

Nå er det forresten ikke mange timene igjen av Hove-konkurransen jeg kjører i samarbeid med Pepsi Max! Så hvis dere skal skrive festival-innlegg på bloggen deres, bør dere begynne å kaste dere rundt . Er veldig spent på hvilke to bloggere jeg skal ha med meg på Hove, er sikker på at vi kommer til å få det kjempegøy. Ikke mange dagene til Hove heller, så jeg må også kaste meg rundt, for å kjøpe festivalklær, ny sminke og andre nødvendigheter som skal pakkes i kofferten. Og, ja. Jeg har fortsatt rosa trillekoffert, så det er den som blir med i år også.

For dere som fremdeles ikke har deltatt, men har lyst, så finner dere konkurransen her. Kommet inn mange morsomme bidrag, og jeg må si jeg har mine favoritter. Men vi er jo en hel jury som skal velge ut, da! I morgen kommer det også en Hove/Pepsi Max- konkurranse som dere kan delta på selv om dere ikke har blogg. Skal ikke si så mye om den enda, annet enn at den vil være Facebook-relatert.

Nå må jeg kneppe igjen buksa, blogges senere! Vinnerne blir offentliggjort i kveld. Hei så lenge!

Edit: Pga veldig kort tid, blir det DESSVERRE ikke en ekstra Hove-konkurranse! : ( Håper likevel på å se så mange som mulig av dere på Hove i år!

når det er kveld...

... Kommer sola i hvert fall fram! Dagen er det ikke noe tess i. Er ikke så ofte jeg bruker mobilbildene mine til noe, men bladde nettopp gjennom og fant en del koselige bilder.

Disse er fra vår lille utflukt til Huk i går kveld. Vi var så lei av å sitte inne og se på TV, så vi busset ut til Bygdøy, og slo oss ned på nudiststranda. Satt på en jakke, altså. I fare for å få masse nudist-bakterier på meg. Vi satt og så på at sola gikk ned, det var koselig.

I kveld har jeg vært en liten tur innom Oslo Live! Ble tatt vare på av gutta i The Voice, her er Dan og hans trainee. Rakk å se Bob Hund og drikke en øl, nå er jeg hjemme i sofaen igjen. Sofadyr.

på tide med litt sol

God morgen, solstråler! Nå nærmer det seg slutten på Hove-konkurransen, hvor dere kan bli med meg og Pepsi Max-gjengen og være blogger! Konkurransen kom jo på veldig kort varsel og det er faktisk ikke mange som har deltatt til nå, så vinnersjansene er STORE! Gå inn her for å delta i konkurransen! :  )

ENDELIG skinner sola skikkelig, så i dag skal Maria og jeg på stranda! Stakkars jenta kom til Oslo for å ha litt ferie, og i går endte vi opp med å sitte på et teppe i parken og spise i regnvær. Nå må Oslo gjøre litt bedre inntrykk.

Husk å delta i Hove-konkurransen, senere kommer det en konkurranse for alle dere som ikke har blogg også. Glemmer jo ikke dere!

Edit: og der forsvant sola........

inspirasjon til festivalblogging

Tidligere i kveld la jeg ut en konkurranse hvor dere kan bli med meg og Pepsi Max til Hovefestivalen og være festivalblogger. Så nå tenkte jeg å komme med litt inspirasjon, til hva dere kan skrive om for å være med i konkurransen. Det er jo en jury som skal velge ut vinnerne, så det kan lønne seg å være kreativ!

Drømmefestivalen. Skriv om din drømmefestival! Hvor finner den sted? Hvilke artister kommer?

Festivalopplevelse/konsertopplevelse. Fortell om en fantastisk konsertopplevelse du har hatt.

Festivalmote. Kom med motetips til hvordan en bør kle seg for å se bra ut, og samtidig ha det komfortabelt på festival. Mange som kan trenge gode råd og tips på dette området!

Ditt forhold til musikk. Skriv et innlegg om hva musikk betyr for deg.

Drømmemøtet. Fortell om et møte du har hatt med din yndlingsartist, eller om hvem du ønsker å møte og hvorfor.

Pakketips. Del dine pakketips til en vellykket festival! Man kommer ikke langt om man bare har med ti par sko og flotte sommerkjoler...

Yndlingsband. Skriv et innlegg om ditt yndlingsband eller yndlingsartist.

Beste/verste. Fortell om din beste eller verste konsert/festival-opplevelse. Jeg er vel ikke den eneste som har våknet i en vanndam?

What not to do. Hva bør man styre unna på festival? Det finnes sikkert flere gode råd enn å ikke tråkke rundt i gresset med høye hæler.

Foto. Lag en bloggpost med bilder du har tatt på festivaler og konserter, gi stemningsrapport!

sunshine is a friend of mine

Lite blogging denne helgen skyldes verken pest eller kolera. Jeg har nemlig besøk av min beste venninne, Maria, og henne har jeg ikke sett på evigheter. Og da kan jeg jo ikke sitte med nesa i Macen hele tiden!

Vi har noen late dager, Maria har jo endelig sommerferie, og da er det sove lenge og spise masse mat som gjelder. Og selvfølgelig litt fest!

Beste jentene!

I kveld er vi inne og ser på film, og så krysser vi fingrene for fantastisk vær i morgen, slik at vi kan komme oss på stranda! Været er jo verre enn humørsvingningene mine om dagen, fra solskinn til pøsregn på et halvt sekund. Ikkje braa! Håper alle nyter kvelden.

pepsi max og hovefestivalen 2011

Husker dere at jeg så vidt nevnte at jeg skulle gjøre en skikkelig kul jobb i sommer? Nå kan jeg endelig fortelle dere hva den er! Jeg har fått æren av å være Pepsi Max sin festivalblogger, og nå sender de meg til Hove for å blogge derifra. Det blir awesome! Gleder meg som en unge, og er sikker på at jeg kommer til å få oppleve mye fett. Artister som Robyn, Timbuktu, The Strokes, Linkin Park, Kaizers Orchestra, Big Boi, Tinie Tempah og 30 Seconds to Mars kommer, og jeg er sikker på et stemningen blir helt fantastisk. Jeg skal i hvert fall rapportere til bloggen hele tiden, så det må dere følge med på!

Og bedre skal det bli, for TO AV DERE kan nemlig også bli med og være festivalbloggere på Hovefestivalen! Festivalen starter allerede om 8 dager, så dette blir action. Klare for litt info om konkurransen? Okei, kjør.

Konkurranseregler:

1. Skriv et innlegg på din egen blogg som har festival eller musikk som tema. Det kan være hva som helst! Kanskje du har en festivalopplevelse å fortelle om? Eller skriv om din drømmefestival! Festival-motetips er også populært. Altså, hva som helst, bare det er festival- eller musikkrelatert. Dette vet jeg dere er flinke til!

2. På toppen av innlegget må dere legge inn den samme banneren som jeg har gjort øverst. Det er bare å lagre den fra min blogg og laste den opp på sin egen!

3. Bruk kodeord "pepsimax" i overskriften eller i innledningen på innlegget ditt.

4. Når du har blogget, post en kommentar under dette innlegget med linken din, slik at vi kan se på innlegget.

5. For å bli festivalblogger for Pepsi Max må du ha fylt 18 år.

Vinneren trekkes av en jury bestående av representanter fra Pepsi Max, Nettavisen og meg, og vi trekker vinneren allerede NÅ PÅ TORSDAG! Så dere har ikke mange dagene på dere om dere ønsker å delta. Sent på torsdag vil vinneren altså bli annonsert her på bloggen.

Premier:

* Du får festivalpass til Hovefestivalen, festivalen varer fra 28. juni til 1. juli.

* Tilgang til gjesteområdet ved hovedscenen, pluss at de to som vinner (+meg) får sitt eget "bloggeområde" inne på festivalområdet, altså en liten chillout-zone. Woho!

* Tak over hodet, med veldig kort gåavstand til festivalen.

* En iPad 2.

Høres det bra ut?! Håper dere kaster dere rundt og skriver et kult innlegg, sånn at dere kan bli med meg på Hove og få verdens feteste festivalopplevelse! Jeg gleder meg i hvert fall stort : ) Lykke til, alle sammen!

Reklame/sponset samarbeid.

skrivemodus

Akkurat nå sitter jeg begravd i Mac, penn, papir og en bunke med Det Nye-magasiner. Prøver å gjøre ferdig "Siste ordet" som jeg skal sende inn i dag, og det er like vanskelig som alltid. Egentlig ganske enkelt, men likevel vanskelig, fordi jeg er så jævlig kritisk til meg selv. Og så har jeg hørt at det er ganske mange som leser Det Nye....

Så, tilbake til SKRIVEMODUS. Og så skal det ryddes, for i kveld får jeg gjester. Syns jeg rydder hele tiden, men det blir liksom aldri 100% ryddig for det. Livet, ass.

bøker er så mye bedre enn tv

God kveld, kjære lesere! Har hatt en lang og fin dag, har til og med ligget i parken og kjent gresset under tærne og sola på skuldrene. Men så begynte det plutselig å pøsregne, så jeg rånet hjem på sykkelen. Og så ble det sol igjen, og så begynte det å regne igjen, og så ble det sol. Nok om været, dere kjenner vel til vær-forvirringen.

I kveld har jeg vært hos mine kjære naboer og sett på film, det er aldri feil å ha en god venninne i naboblokka. Kort vei, og jeg kan gå i kosedressen. Selv om det ikke er stas når kjæresten hennes sier noe sånt som; jasså, kommer du i pysjen? Men jeg er fin både i kosedress og pysj jeg, så lar det ligge.

Nå er det natta, og jeg kjenner at jeg har fått NOK av å se på tv! Så nå skal jeg tenne stearinlys, legge meg i senga og begynne på en ny bok. Så da gjelder det jo bare å velge en! Hjemme hos mamma og pappa har vi hylle på hylle med bøker av alle slag, etter at jeg har startet mitt eget lille liv har utvalget vært noe skrapet. Men jeg har da en liten samling bøker jeg enda ikke har lest! Alt fra krim til chick-lit-jentekliss. Peace, love, ro i sjela og alt det der.

Lesekroken.

Fikk forresten en gledelig nyhet i dag! Min kjære Mariabestis er ferdig med skole for i år, og kommer på besøk til meg på fredag! Er så lenge siden jeg har sett henne, så jublet av glede. Endelig skal vi ha det gøy sammen igjen. Jeg har lovt å re opp til henne på hemsen, jeg tror ikke hun vet hvor klaustrofobisk hemsen min er. For ikke å snakke om varm. Den tid den sorg, nå dykker jeg ned i "biblioteket" mitt. God natt!

tid for konkurranse

Da er det tid for konkurranse igjen, kjære lesere! Å gi ting tilbake til leserne er noe av det morsomste ved bloggingen, så jeg håper at dere er happy og : )

Nå kan dere vinne en GB-glattetang fra Makestyle til en verdi av 999,-. Har prøvd den selv, og selv om det egentlig kun er plass til GHD i mitt hjerte, så havner den på en veldig verdig andreplass, av alt jeg har prøvd. Den er jo halvparten så billig som GHD også, så den kan være et fint alternaltiv for de som ikke ønsker å bruke flere tusen kroner på en glattetang. Den funker like fint til å krølle håret som til å glatte, bare man har teknikken inne.

Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å gå inn på denne linken og trykke på Facebook-knappen som heter ANBEFAL nederst på siden. Si i fra i kommentarfeltet når dere har gjort det, så trekker jeg en heldig vinner i slutten av uken : ) Kyss, klapp og klem! Konkurransen er nå avsluttet, takk til dere som deltok! : )

Deler av innlegget er reklamebasert.

(Dette er bare en demonstrasjon, ikke en knapp dere kan trykke på. Bruk linken i innlegget : )

hadde håpet på regnvær

Jeg er visst deppa i dag. Gikk gjennom dayplanneren min for å se hva som skjer de nærmeste ukene, og plutselig hadde jeg bladd meg helt fram til høsten, og rett etter høsten kommer jo vinteren. Så da tar jeg bare og er litt vinterdeprimert nå, jeg, for sikkerhets skyld.

Dessuten er jeg deprimert fordi jeg er "kvinne". Jeg vil være mann. Menn har så utrolig mye kulere og enklere liv. 70% av mine bekymringer og triste tanker kommer av speilbildet (jada, bare le, men du er sikkert godt over 50% du og), og jeg tror på at hvis jeg var gutt (og heterofil), ville livet vært så mye enklere. Jeg vil også ta lett på ting, ta alt på sparket og... Se bra ut uten sminke.

Jaja, jeg tar det som en kvinne og har en skikkelig ryddedag i leiligheten. Kvinnelig som jeg er, ser dagen sikkert mye lysere ut med det samme jeg har flyttet litt rundt på putene i sofaen og rettet opp plastikk-tulipanene.

Sånn dritseriøs.

mareritt og fisketur

Herreguuud, for et mareritt! I natt drømte jeg at jeg ble kidnappet, måtte padle rundt i tre år, og at jeg fødte en løvebaby. Og så var dere dritsure på meg fordi jeg ikke hadde blogget på så lenge, så alt jeg brydde meg om da jeg kom tilbake til verden, var å løpe inn på bloggen og oppdatere dere. Da jeg fortalte at jeg hadde født en løvebaby ble dere helt fra dere og kunne ikke fatte og begripe at jeg hadde hatt sex med en LØVE. Lesere, dere gir meg mareritt.

At jeg drømte om et liv i naturen kan jo forsåvidt ha noe med gårsdagen å gjøre. Jeg var på FISKETUR. Det hender jeg klager litt over at jeg nesten ikke har noen heterofile guttevenner. Det skal jeg aldri klage over igjen. For som nevnt: i går ble jeg dratt med på fisketur. Vi var ute fra morgen til kveld. Han ene fikk fire (små) fisk, vi andre fikk ingenting. Så det var jo litt av en opplevelse.

Jeg fikk prøve meg på fiskestanga, og kastet overraskende langt. Med barnestanga. Og ellers var jeg bare med som moralsk støtte, og som kokk. Lagde noen flotte grillspyd. Tok det som en kvinne, for å si det sånn.

get up stand up

I dag har jeg hatt en skikkelig daffedag! Har lest bok, sittet over en time i dusjen og hørt på musikk, og ellers bare daffet rundt i håndkle-kjole og gjort akkurat som jeg føler for. Det er så deilig! Men etter flere dager i isolat er det også deilig at jeg skal være med noen av de beste jentene mine i kveld! Skal straks bort til Cicilie - og muligens ta noen glass. Smilefjes.

Fikk forresten en kommentar med link til et gammelt innlegg jeg skrev på den gamle bloggen min. Om kjærlighetssorg! Skrev det etter at jeg hadde gjort slutt på mitt første ordentlig innlegg, og jeg syns faktisk det var veldig morsomt å lese igjen. Dere kan lese det her. Og ja, grinebildet er ekte. Haha! Ha en super kveld, søte lesere.

sofarutinert

Jeg er fortsatt syk, så jeg har svært lite spennende å fortelle. Føler nesten at det er bedre å la være å blogge enn å dele min gråe dag med dere, men etter å ha sett ut på himmelen, mistenker jeg at det er flere enn meg som har en grå dag. Så da er det jo bare å blogge på!

I dag våknet jeg til kjempegode nyheter, og det gjorde jo helt klart dagen bedre. Skal gjøre en kjempemorsom jobb i sommer, kan fortelle dere om det i neste uke : ) Og så begynner jeg å føle meg veldig mye bedre, så det er jo også et pluss.

I kveld er jeg alene hjemme. Har akkurat spist sushi, springrolls og kost meg, det finnes ikke bedre mat. Og akkurat for sushien trenger jeg jo ikke å ha dårlig-tjukkas-samvittighet heller, så det er jo strålende.

Nå skal jeg sette på en film. Kveldens film er "The Tourist" med Angelina Jolie og Johnny Depp. Jeg er stor fan av dem begge! Jaja. Kommer tilbake til dere når jeg har noe annet enn film og mat å snakke om.

ikke så sexy

Jaja, så lå jeg her i sofaen, i stedet for ukens høydepunkt: jobbfest. Egentlig like greit, så jeg ikke drikker for mye og driter meg loddrett ut på helt feil sted, men jeg må innrømme at jeg heller ville vært ute og hatt det gøy i stedet for å kaste opp. Tror jeg er matforgiftet. Takk til mine høyt elskede venninner, Helene og Ida Helene som ba meg på middag i går.

Så. Dagen i dag har gått med til å ligge på sofaen, se film og spise mat. Men det gjør i grunn ikke noe når maten likevel kommer opp igjen.

Hadde forresten nesten glemt at jeg er i besittelse av krøllete hår og fregner. Så det er jo fint med en sykedag av og til, slik at jeg blir minnet på det.

God natt fra sexy.

aldri si aldri

Eller "Never say never", da, som filmen het. Filmen om Justin Bieber. My God. Kan ikke tro at jeg har sett filmen, og at jeg - verst av alt: ELSKET DEN! Etter å ha sett filmen er jeg mektig imponert over gutten, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Are you with me?

Ja.... Jeg kan ikke lengre skryte på meg at jeg aldri sløser tid foran TV'en, for det er stort sett det jeg gjør om dagen. Når jeg ikke orker fest, moro og sosialisering, blir det gjerne til at jeg ser en film eller to, samt hele krimrekka på TV Norge etterpå.

Denne uken jobber jeg hver dag, og jeg skal love dere at jeg kan TV-guiden utenat! Nå har jeg jo sett alle filmer som er å se, til og med de som ikke har kommet til Norge enda. Warraaap, kult liv. På torsdag er jeg forresten bedt på sommerfest med jobben, det blir ukens høydepunkt! Selv om jeg da sikkert er arbeidsledig på fredag....

Ok, klart for rutiner! Lage middag, spise middag, vaske tøy, henge opp tøy, brette tøy, rydde leilighet, se på TV, sove, gå på jobb. Hurra for meg.

endrer konkurransereglene

Goddag solstråler! Mye jobb og mange jobber denne uken = ganske lite blogging. Skal prøve å bli flinkere til å multitaske! Men nå stikker jeg bare innom for å fortelle dere at konkurransereglene på EF-konkurransen min er endret! Fikk så utrolig mange mail og kommentarer om at det var urettferdig at man måtte ha en blogg for å kunne delta, og den ser jeg! Mange av mine trofaste lesere har jo ikke blogg, og selvfølgelig skal dere få lov til å delta dere også. Så i går fikk jeg klarsignal til å endre reglene.

Nå trenger dere altså ikke blogg for å delta, gå inn på konkurranseinnlegget her for å se hvordan dere kan delta uten blogg : ) De nye reglene står under de gamle! Lykke til alle sammen, og takk til alle som allerede har deltatt! : ) Konkurransen er over 24. juni, da trekkes en vinner som blir med meg til London for å se Ke$ha!

Nå må jeg komme meg på jobb igjen, hei og hopp!

solstikk

I går kom sommeren til Oslo for fullt, og det passet bra ettersom det var musikkens dag! Masse konserter i hele byen. Ikke akkurat veldig bra arrangert i forhold til toaletter og den slags, men med bra mennesker, engangsgrill og noe godt å drikke, ble det selvfølgelig vellykket. Og så var det jo mye bra musikk, da!

Vi startet dagen på Kontraskjæret hvor det var hip hopen som regjerte, før vi slo oss ned i fengselsparken, hvor det var reggea-musikk og god stemning. Der ble vi sittende i mange timer og grille og kose oss, men da skuldrene våre var røde som hummer, bestemte jeg meg for å dra hjem og dusje og skifte klær. Så var det Kontraskjæret igjen, før vi dro til Løvebakken for å se en venn være DJ. Og så husker jeg ikke mer, annet enn at jeg drømte at jeg kunne fly i natt.

<3

vil du bli med meg til london?

Tid for konkurranse, kjære lesere! Sikkert en av de råeste konkurransene jeg har hatt her på bloggen. Som jeg nevnte tidligere, skal jeg nemlig velge ut en av dere som skal få bli med meg til London og delta på EF Summeranza 2011! EF har booket selveste Ke$ha til festen sin, så denne konkurransen kan dere ikke unnvære!

Ke$has sang ”Blow” er nemlig kåret til EF’s summersong, dere kan høre den HER!

Dere lurer kanskje på hva EF Summeranza er? Rett og slett en storslagensommerfest, bestående av EF-studenter og fantastiske artister. I fjor ble Bob Sinclair servert på Malta, og jeg har hørt rykter om at det var ville tilstander. Se videoen her.

Ok, mye info på en gang! La oss kjøre på med det aller viktigste, hva dere må gjøre for å vinne! Konkurranseregler:

1. Skriv et innlegg på bloggen din og fortell leserne at du deltar i denne konkurransen, og at de kan gjøre det samme. Det kan de gjøre ved å følge denne linken som følger til dette innlegget: http://www.idawulff.com/?p=5748#respond

2. Innlegget må også inneholde banneren som ligger under konkurransereglene.

3. Gå inn på denne linken og fyll ut infoen i skjemaet til høyre. Der kan dere velge helt selv om dere vil motta EF-info på mail eller ikke.

4. Skriv en kommentar under dette innlegget, hvor du legger inn link til innlegget du har skrevet om konkurransen. Husk å skrive alderen din også! Er du under 16 år må vi nemlig ha bekreftelse fra foreldre på at du kan reise. Fyll inn e-posten din i riktig felt, slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

Konkurranseregler for dere som ikke har blogg:

1. Gå inn på denne linken og fyll ut infoen i skjemaet til høyre.

2. Skriv en kommentar under dette innlegget om hvorfor dere ønsker/fortjener å være med. Husk at dette ikke er en konkurranse om å ha det verst, keep it happyfaced!

3. Del gjerne nyheten om denne konkurransen på Facebook og Twitter om du har mulighet til det : )

(Dette er banneren du må legge inn i innlegget, bare å lagre og laste opp på egen blogg :)

Premie:

* Fly til London + opphold på hotell. Vinneren må kunne reise i perioden 12.-16. juli!

* Konsertbillett til å se Ke$ha! Vi kan jo selvfølgelig håpe på et lite møte også?

* Kulest av alt: reise til London med MEG! Neida, det er kanskje ikke det kuleste. Vinneren får såklart eget hotellrom...

En liten EF-hilsen fra Ke$ha.

Dette blir awesome! Jeg elsker London, og i tillegg blir det utrolig gøy å få ta med seg en leser! Gøy å kunne gjøre noe med leserne sine, gi noe tilbake som en takk for at dere leser bloggen min. Så, hvem er klare for å bli med meg på tur? Konsert, sommer, shopping og god stemning, here we come!