I EN SOFA FRA IKEA

I dag har vi vært på Ikea og handlet sofa, og på Bohus og handlet seng. En skikkelig effektiv handlerunde, det er jo det å plukke alle mulige småting på Ikea som tar hundre år, og det dropper vi rett og slett. Men sofaen er vi veldig fornøyde med, gjenstår jo bare å se om den passer i leiligheten! Kjøpte en Kivik 3 seter + sjeselong - vi hadde selvfølgelig i bakhodet at det skal være plass til alle venninnene.

Nå er vi hjemme i Tøns igjen, og flyttebilen er nettopp blitt fyllt opp på nytt. Denne gangen med esker og poser som skal kjøres rett til leiligheten i morgen tidlig. Iiiik, gleder meg! 

På tide å komme seg til mormor og morfar og spise god mat. I kveld vasker jeg siste runde med klær, og så er det tut og kjør.

BRUDD PÅ KONTRAKT

Da var flyttelasset klart. Hurra! Nå er jeg lettet. Deilig å få oversikt over absolutt alt man har, og ikke minst å få kastet unna det man ikke trenger lengre. Jeg er sikker på at jeg er blitt kvitt minst 11 søppelsekker. Det klarer jeg hver gang jeg tar en sånn runde, så det tyder vel egentlig på at jeg bør slutte å shoppe.

Å flytte gjør meg superemosjonell. Har gått gjennom hundrevis av minner i dag. Konfirmasjonstaler, minnebøker, fotoalbum, bilder, gamle kjærlighetsbrev - you name it. Har eske etter eske med bare minner som jeg har latt stå de andre gangene jeg har flyttet. Men nå ble jeg virkelig nødt til å forminske samlingen. Trenger tross alt ikke bursdagskort fra da jeg var 8 år gammel! Fant også en kontrakt jeg hadde skrevet sammen med en venninne i 2001. Der stod det "med denne kontrakten lover vi at vi skal flytte sammen når vi blir 20 år. Sammen med kjærestene våre. Vi har ikke lov til å le av denne kontrakten når vi blir voksne". Jeg lo meg skakk, for den venninnen har jeg ærlig talt ikke særlig mye kontakt med lengre. Kontraktbrudd!

Husker som om det var i går, den dagen jeg flyttet til Oslo for første gang. Det er tre år siden nå, og jeg gleder meg like mye denne gangen. Nå er Oslo hjemmet mitt, så det blir ikke som å flytte hjemmefra på nytt. Selv om jeg kommer til å savne familien min masse. Kommer jo selvfølgelig ikke til å se dem like mye som jeg har gjort den siste tiden, da jeg har bodd delvis hjemme. For meg er familie de eneste jeg stoler 100% på her i verden - det skal sies at jeg derfor kaller enkelte av mine beste venninner for søstre. På søndag flytter jeg sammen med en søster. Kjekt å kunne ha søstre selv om man ikke fikk noen av mor og far!

I morgen er det altså Ikea og en tur med flyttebilen som står for tur. Skal ha overraskende lite på Ikea denne gangen, vi har rett og slett latt oss friste av mye annet interiør. Men Ikea er da alltid godt for noe, selv om det er stressende og slitsomt.

Med det tar jeg kvelden - med mindre jeg ikke får sove fordi jeg gleder meg så mye til å komme på plass i den nye leiligheten!

HER REKKER JEG Å SOVE LITT

Uææ! Etter jobb i dag var jeg så sliten at jeg begynte å gråte mens jeg stod og rørte i grytene. Og så sovnet jeg, og sov helt til klokken 10. Snakk om søvnmangel. Jeg blir en skikkelig sutrekopp når jeg ikke får nok søvn, så NÅ skal det bli deilig med ferie. Da er det liksom ikke helt krise om klokka blir to før man sier hei til puta.

Da gikk det jo rett vest med pakkingen i dag, men det begynner å bli orden. I morgen ettermiddag kommer flyttebilen, så jeg har heldigvis hele dagen til å gjøre meg ferdig. Det var med tungt hjerte jeg måtte tekste venninnene og si at jeg ditcher Kollenfestivalen i morgen, men jeg måtte bare ta en voksenavgjørelse (som jeg liker å kalle det) og innse at det aldri kom til å gå. Det blir noen lange og slitsomme dager med flytting og bæring, og da hjelper det ikke stort å være bakfull. For ikke å snakke om tinitusen etter Rihanna-konsert. Ååh, Rihanna! Vi skulle jo danse sammen hele natta.

MEN! Bak all slitenheten finnes det veldig mye godt humør. For jeg skal endelig flytte til Oslo på ordentlig igjen, i en leilighet hvor jeg skal ha alle mine egne ting. Det blir en ubeskrivelig deilig følelse, etter alle togturene med kofferten på slep. Og best av alt; jeg skal bo nær alle mine beste venninner igjen. Jeg savner dem hver dag jeg ikke ser dem, så nå ser jeg fram til alle jentekvelder, kveldsturer, joggeturer, middager, vorspiel, kleinesøndager, daffedager... ♥

Nå skal jeg kline med puta igjen, vi blogges i morgen!

HAR DENNE RUMPA GODT AV LITT KAKE?

Klokka tikker, og det nærmer seg SOMMERFERIE! Sommerferie er stas. Jeg har bakt kake til jentene på jobben for å feire. Neida. Det er selvfølgelig Kathrine som har bakt kake. Hun er en sånn som baker kake. Jeg er en sånn som spiser av kakepynten før det er blitt sagt værsågod. Ikke vanligvis, men i dag. I dag er jeg alt jeg vanlgivis ikke er - menneske som har sommerferie, blant annet.

Kath og jeg deler kontor her hos Chills. Så her sitter vi da, og chatter med hverandre på Face og tenner rosa telys og danser litt rundt av og til. Nå er det en måned til neste gang vi ser kontoret i hvert fall! Sooo long!

SVIDD VISA

Trynet mitt er ikke noe å skryte av om dagen. Er så trøtt at jeg har problemer med å formulere meg når jeg snakker med folk. Er rett og slett superlei av å stå opp tidlig og ta TOGET! NSB er så slem mot meg, alltid noe som går skeis. Jeg elsker jobben min, så synd at pendlingen skal gi meg en såpass dårlig start på dagen. Derfor passer det utmerket at i morgen er siste dagen før SOMMERFERIE!

Sommerferie har jeg ikke hatt siden jeg gikk på videregående, og det begynner å bli noen år siden. Jeg har jo stort sett hatt fri året rundt, og ikke satt pris på friheten i det hele tatt. Men å jobbe som en normal person gjør godt, for jeg virkelig GLEDER meg til ferie!

I kveld har jeg bedrevet møbelshopping med min kommende samboer. Det er så GØY! Lukter svidde bankkort her nå, spørs om denne ferien blir så morsom likevel.....

Slapp av, jeg er bare en 37,5 i skostørrelse....

VOLUSPA LOVING

Om disse lysene var en artist, ville jeg dratt på konsert. For å si det sånn. De lukter fantastisk, og ser fantastisk ut. Verdt hver eneste krone! De passer perfekt i den nye leiligheten også, let's go crazy!

Anbefaler spesielt Crisp Champagne og Pink Citron. Vet at de selger lysene på blant annet Høyer også, for de som vil lukte på dem. Lysene kan kjøpes her <3

IDIOTEN PÅ TOGET

Bråvåkner, og ser ut av vinduet på toget. Her har jeg aldri vært før. Hvorfor er jeg her? Fordi jeg er en forbanna idiot som aldri lærer av mine feil. Sovnet på toget hjem fra jobb igjen. Er det noe jeg ikke setter pris på, så er det å stige av toget et sted hvor det ikke er annet enn åker å se. Lang vei hjem.

Fader, altså! Men når man sovner på toget, så er det vel en grunn til det. At man mangler søvn, kanskje? Så nå har jeg lagt meg, og klokka har så vidt passert 10. Flink jente! Skal bare runde internett før jeg lar øynene klappe sammen - har jo tross alt veldig mye interiør å researche før søndag.

God natt fra Bella og Ida <3

SOVEROMSPLANER

Jeg gleder meg så sykt til å overta leiligheten på søndag. Det klør i fingrene etter å kjøpe møbler, gardiner, sengetøy, kopper og kar. Men enn så lenge må jeg nøye meg med å leke på Mac'en. Tror jeg har bestemt meg for stil på soverommet, og ikke minst funnet det jeg trenger å kjøpe inn. Nettshopping in my <3

Hva tror dere, blir det fint? Eller burde jeg heller satse på varme farger og et mer hjemmekoselig soverom? Tar i mot tips med takk! Gjerne linker til interiørblogger. 

VIDEOBLOGG: BYGDEGALSKAP

Lagde en liten videoblogg da vi feiret St. Hans, så kan dere også få ta del i "bygdefesten" vår, haha. Savner helgen allerede, nå er det tilbake til kontor og... Nei, vent a! Èn uke igjen, så har jeg SOMMERFERIE! OG jeg flytter inn i leiligheten i Oslo! Depper ikke. Kos dere med videoen!

VIP SALE

Woop woop! Det er tid for sommersalg hos Nelly, og VIP-salget er låst med en kode. Den koden skal jeg selvfølgelig dele med dere; SUMMERSALEVIP. Bare hyggelig! Nå kan dere gå inn og hamstre alt det fine som er. Jeg har selvfølgelig gjort det selv, og kan nok en gang konkludere med at lykke kan kjøpes.

Kom til VIP-salget her!

Adlinks

 

KONKURRANSE: NEW LASH

Jeg går og får vippeextensions omtrent en gang i måneden. Rett og slett fordi jeg syns det er fint med lange, fyldige vipper. Jeg har helt ok vipper i utgangspunktet, men falske vipper setter prikken over i'en, og dessuten slipper man å ta på seg mascara. Jeg har nå fått tilsendt noe som skal være et svært godt alternaltiv, for de som ønsker å gjøre sine egne vipper lengre.

Vil gjerne dele ut New Lash til noen heldige lesere, alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet under samt like Facebook-siden til Swiss Clinic : )

Det er altså Swiss Clinic som selger vippeserumet New Lash, i tillegg til tannblekingsprodukter. Dere kan jo sjekke ut nettsiden! Dere vet hvor skeptisk jeg er til slike produkter, og jeg er alltid kritisk til noe som lover mirakler. Men så googlet jeg produktet, og fant et innegg på bloggen til bloggkollega Lene. Hun har testet produktet, og resultatet er jo helt sprøtt!

Bildet til venstre viser vippene hennes i utgangspunktet, og til høyre har hun brukt serumet i litt over en måned. Det er jo helt fantastisk! Så nå skal jeg jammen teste ut produktet, skal holde dere oppdatert på mitt resultat også!

Produktet kan kjøpes på denne siden, hello bambi eyes! //Annonse for Swiss Clinic

LA MEG TA DEG MED TIL BYEN MIN

B-B-B-byen min. Tønsberg! Det var veldig koselig å få besøk av et par Oslo-jenter i Tønsberg. Helgene våre er vanligvis rutiner. Vi går på de samme stedene, ser de samme menneskene - på tide å prøve noe nytt. Så vi tilbragte St. Hans-aften på Tjøme, hos Benjamin. Været holdt seg overraskende bra, maten var bedre enn været, og selskapet var mer enn trivelig. For en utrolig vellykket helg! Her er noen bilder til dere <3

Noe St. Hans-bål ble vi aldri vitner til, og "byturen" vår fant sted på en fiskerestaurant (eller noe sånt), men det var veldig moro likevel. Kjenner at det er deilig å ta det med ro i dag. Selma og Ida på sofaen, med take away og Bridget Jones på TV. Peace out!

BE RIGHT BACK

Hei alle søtnoser! Jeg har nettopp landet i sofaen etter en fantastisk hyggelig helg. Burde vært St. Hans flere ganger i året altså. Skal straks legge ut bilder (OG video!), Selma og jeg må bare bort på Japo og hamstre litt sushi før det stenger.

Vinneren av Kollen-billetter er Nora fra Fredrikstad! Gratulerer så mye. Gleder meg til å treffe deg på fredag! Men ikke like mye som jeg gleder meg til å se RIHANNA! Hipp hurra.

KIDNAPPING

ENDELIG er jeg tilbake i sengen! Jeg klarte å sovne underveis i ryddingen i stad, men ble vekket av at mamma ropte at jeg hadde "BESØK"! Jeg får aldri uanmeldt besøk, det er noe av det verste jeg vet. Så jeg skjønte jo at det var Benjamin som ikke hadde glemt at jeg skulle være med på brygga. Snork.

Men det var superhyggelig når vi først kom ned på brygga, altså. Rosa himmel, stor øl og en pakke sigaretter. Jeg verken røyker eller drikker øl for tiden, men det hadde jeg glemt oppi all denne trøttheten. Benjamin skal vekke meg sånn klokka-alt-for-tidlig i morgen, og så skal vi på roadtrip. Wish me luck!

God natt fra Tønsberg <3

PS. I morgen trekker jeg vinnerne av festivalpass til Kollenfestivalen, og det blir ny konkurranse her på bloggen. Gled dere! 

SILVER TABLE

Noen ganger er det lov å hate søsknene sine. Spesielt hvis de har sommerferie, og bråker rundt i huset til fire om morningen når du skal på jobb. I natt var jeg nede og skrudde av strømmen i hele huset, og til slutt måtte jeg sove med internett-ruteren under puta også. Jeg er kanskje ikke verdens beste søster.

Med andre ord, så er jeg SYKT trøtt i dag. På jobb måtte jeg ty til energidrink og holde meg i bevegelse for å ikke sovne. Men kvelden er ikke over enda. Benjamin (Mister ex boyfriend som dere er så glad i) har bestemt at jeg skal være med på brygga i kveld, men spørs om jeg ikke kommer til å sovne på veien. Og så kommer bestisene fra Oslo på besøk i helgen, så flyttelasset må ryddes unna. LANG kveld foran meg.

Men for å gjøre noe annet enn å syte over litt ufarlig trøtthet, kan jeg jo vise dere det fine bordet jeg har fått av mormor og morfar! Det har tilhørt min oldemor, og nå skal det bli med til den nye leiligheten i Oslo. Men ikke slik det ser ut per dags dato. Det skal nemlig sprayes i sølv! Rekk opp hånda alle som tror det kommer til å bli DRITKULT!

Møbler med historie er så koselig! Om det blir et vellykket sølvbord, skal jeg selvfølgelig gi dere "oppskriften". Krysser fingrene og venter spent.

På tide å sprute litt kaldt vann i ansiktet, dyna må dessverre vente til i kveld.

PUMPS I ALLE FARGER

Nå er det på tide å ta en pause fra pakkingen og kose seg litt! Skal jo tross alt pakke og flytte kontorer med Chills i morgen også, så frykter jeg kommer til å ha mareritt om flytting snart. Den lille pausen bruker jeg på to ting: 1. nettshopping. 2. Justin Bieber.

Jeg har holdt meg unna nettshopping i flere måneder nå, liker det rett og slett alt for godt. Men nå har jeg kastet så mange par sko at jeg føler det er på tide å plastre såret litt. Jeg har veldig mange "byen-sko" som jeg liker å kalle dem. Fine og praktiske å ha på fest, billige og ikke av særlig god kvalitet. Så da blir det til at man må bytte ut av og til. Jeg elsker å ha pumps i alle mulige farger, helst helt plaine. Her er dagens bidrag til skohylla. Nå blir kjolene mine glade!

De korallfargede finnes her, nude her, gule her og pastell her <3 Adlinks!

Hva angår Justin Bieber, så skal jeg pakke meg inn i morgenkåpa og se "Justin Bieber live i Oslo" på NRK.no. Jeg var jo en av de mange tusen jentene som stod og så på konserten med store øyne - dog litt mindre hysterisk enn resten av flokken. Her er en direktelink, for dere andre som vil se dokumentaren. Ønsker dere alle en suuuper kveld! : )

DINNER AND WINE

Har hatt en superkoselig kveld med foreldre og besteforeldre. Å invitere på grilling på en helt vanlig onsdag bør man gjøre oftere. Laks, pølser, burger, salat OG vin. Ble så mett at jeg ikke fikk i meg en eneste bit med dessert. Men det passer fint, for jeg er veldig glad i mat, og ikke fullt så glad i søtsaker.

Dette bildet er til ære for pappa som elsker når jeg er stygg. Han sier alltid at jeg er vakker når jeg går uten sminke, rister på hodet av at jeg fester løshår på hodet, og ler seg i hjel når jeg legger hodet på skakke og smiler bloggsmilet til kamera. Værsågod, pappa. Her har du Ronja Røverdatter med dobbelthake <3

PAKKEPAKKEPAKKE

Jeg er blitt etterlyst! Det er hyggelig. For det første får man veldig lyst til å blogge, og for det andre blir man minnet på at man har en blogg å oppdatere.

Det ble ikke flytting på meg i går likevel. Slik det ser ut nå, flytter jeg ikke før 1. juli. Alt for lenge til når jeg var forberedt på å begynne i går, og alt for kort når jeg ser hvor mange ting jeg har. Har dere noen gang prøvd å brette en pappeske fra Biltema? Det er rart hvor enkelt det er når man har klart det èn gang, men den første? Helt umulig.

Jeg er så LEI av å pakke nå! I tillegg har jeg vasket og brettet ALLE klærne jeg eier - sett bort i fra de 6 søppelsekkene som mamma har fått av meg. Jeg syns det er så fælt å kaste klær som jeg tidligere har elsket, så vi leker en lek der hvor hun "får" klærne. Så tar hun det hun har lyst på, og sorterer resten etter hva som skal gis bort og kastes. KJEMPELURT! Jeg elsker å lure meg selv, det gjør livet så enkelt.

Men nå må jeg pakke bort både laptop go pappesker, for jeg har invitert besteforeldrene mine på grilling. Og i skrivende øyeblikk er det mor og far som står på kjøkkenet og kokkelerer - det var jo ikke helt meningen. Vi blogges senere, lover å ikke drukne i en pappeske!

PACKING BOX

1. Jeg er veldig sliten.

2. Når har jeg rukket å kjøpe alle disse stygge tingene?

3. Vil dere ha alle tingene mine?

4. I morgen kjører første flyttelass.

5. Jeg er skikkelig happy. Og sliten.

PARADISET I KRAGERØ

Jeg har hele tiden vært klar over at jeg har verdens beste jobb, men noen ganger blir man minnet på det ekstra mye. I helgen foreksempel, så ble jentene på jobb sendt til Kragerø Spa & Resort. Vi bare; jaja, da setter vi oss i bilen og kjører nok en tur. Så kom vi fram, og da bare; herregud, for et paradis! Vi vil aldri hjem herifra!

Det virker som om det alltid er sommer på sørlandet, sola skinner i hvert fall bestandig når jeg er der. På bildene over ser dere resepsjonen, utebassenget og litt av beach club'en. Vi fikk omvisning i golfbil, og jeg ønsker meg definitivt en golfbil! Vet dere hvor gøy det er å sitte baklengs og kjøre fort, eller?!

B var så redd at hun måtte bytte plass og sette seg foran, heee he.

Etter en imponerende guide rundt hotellet og golfbanen, var det klart for SPA! Chills-jentene elsker spa, så det var tre gladlakser som pakket seg inn i hvite morgenkåper og hotelltøfler. Jeg prøvde en behandling som heter Red Iland. Varte i 70 minutter, og bestod av full body scrub og massasje. Følte meg som et nytt menneske etterpå, det var himmelen! Ulempen var at jeg plutselig hadde min naturlige hudfarge over hele kroppen. Det ble et problem da jeg skulle sminke meg før middag.

Vi var alle helt i drømmeland, da vi plutselig innså at det var tjue minutter til pen middag. Det var Riises fotballskole på hotellet, så fotballspillere, andre idrettsutdøvere, ordfører og masse andre folk jeg ikke aner hvem var, hadde dresset seg opp for et bedre måltid. Og maten den var god, kan dere tro! Skulle bare ønske jeg var litt mer fotballinteressert.

Kath og jeg. Vet ikke hvem som hadde mest skrubb og massasjeolje i håret.

Man blir sykt sulten av spa. Så det passet bra med sykt god mat. 

Og sykt god vin. Kjøpte sykt mange flasker. Må finne ut hva den heter!

Vårt nydelige selskap under middagen <3

Dagen etter våknet vi med tungt hode hele gjengen. Sykt bra vin er ikke alltid sykt bra dagen etter. Men kleinheten varte ikke lenge. Deilig omelett til frokost, og så bar det ret inn i morgenkåper og spa igjen. En hel time med kroppsmassasje gjorde susen! Vi sjekket ut av leiligheten vår alt for sent, rett og slett fordi vi ikke hadde lyst å dra. Kragerø Spa & Resort er himmel på jord, gleder meg til jobben skal sende oss på tur igjen <3

PUPPESPESIAL

Dere spør meg om mye rart, og uansett hvor rare spørsmålene er, setter jeg pris på at dere ønsker mine "ekspertråd". Jeg svarer leserne mine på alt fra spørsmål om kjærlighetssorg til matlaging, men om jeg er riktig person å spørre får være en annen sak. Jeg får mange spørsmål hva angår kjoler og pupper. Ikke alle kjoler gjør seg med en synlig BH under, og nå har jeg vært så heldig og fått testet noen gode alternaltiver fra BuyHelse.

Fashion tape er en tosidig tape som sørger for at kjolen holder seg der du ønsker den. Ikke like fett bestandig, at man ser helt ned til navelen når man bøyer seg framover. Med denne tapen er det rett og slett lettere å kontrollere kjolen. Tapen holder hele kvelden, og synes ikke utenpå plagget.

Magic clip gjør det enkelt å skjule BH-stroppene. Clip'en er i myk plast, ikke sjenerende. Og vips, så var ikke de stygge stroppene i veien lengre. Love this!

Niple covers har jeg brukt i mange år. Det er rett og slett utrolig praktisk, om du ikke har behov for noe som "løfter" og holder på plass. Minuset er at blomstene synes gjennom gjennomsiktige plagg, men heller det enn å være helt toppløs. Niple covers er et must for alle med pupper på rimelig størrelse!

Eve's bra er helt genial. BH'en dekker kun det som er nødvendig, og man er fri for både rygg og stropper. Helt perfekt for tubekjoler/topper, eller plagg med åpen rygg. De to separate kopene sitter godt fast på kroppen og kan brukes mange ganger.

V-bra er min absolutte favoritt av alle produktene jeg har testet. Herregud for en magi! For vi er vel alle enige om at en stygg utringning ikke er noe spesielt å se på? Skal man først vise hud, kan man gjøre det på en ordentlig måte. V-bra kan brukes til dype utringninger og V-halser, helt perfekt. Og ja, den er nesten like snill med puppene som på modellen på bildet over. HURRA!

Alle puppeproduktene finner dere her. De koster nada, og er så absolutt verdt pengene. Go boooobs! //Reklamebasert innlegg.

FLYTTEKAOS

Jeg skrev under kontrakt på leilighet i går, og hvor lykkelig det enn gjør meg, kommer jeg ikke unna at jeg har et helt rom med ting jeg må sortere, kaste, gi bort - og pakke med meg til den nye leiligheten. Jeg hopper av glede og frustrasjon samtidig. Når har jeg rukket å kjøpe alle disse stygge tingene, og hvorfor? Jeg har mest lyst å si til noen at de kan kaste ALT som befinner seg på rommet, uten at jeg ser på. For når jeg først begynner å grave i kassene; "ååå, min aller første avisartikkel. Ååå, min aller første bamse. Jøsses, denne dingsen som jeg ikke aner hva er blir sikkert veldig kjekk å ha". Skal ikke være så greit.

I tillegg skal det signes strømabonnement, bestilles internett, og leies folk til å montere gardinstenger. Og så møbler, da. Et umulig prosjekt, ettersom jeg har lyst på alt og ingenting. Er det noen av dere som har noen sofatips? Det eneste jeg vet er at jeg har lyst på en stor, deilig hjørnesofa - men jeg vet verken hvordan den skal se ut eller hvor den skal kjøpes. Tar i mot tips med stor takk! :D

Omtrent slik føles hodet mitt nå. Og i tillegg skal jeg på jobbreise i dag, så jeg mister en hel pakkedag. Jaja, bra det er søndag i morgen. Søndager er dobbelt så lange som andre dager, så regner med at jeg får gjort en del da.

Ikke glem å delta på Kollenkonkurransen i innlegget under, der dere kan vinne festivalpass og få se blant annet Rihanna live! <3

VINN FESTIVALPASS

29.-30. juni arrangeres Kollenfestivalen på Holmenkollen i Oslo! Det høres nesten for godt ut til å være sant, men både headlinerne er selveste Rihanna og Kiss! Rihanna surrer på ørene hver eneste dag, og Kiss var mine helter da jeg var 13 år gammel. Så dette blir bare helt sykt! Av andre øregodterier, kommer Billy Idol, Katy B, Raga Rockers, Kelis, Magnet, Den Svenska Björnstammen, Sivert Høyem med mer. Se programmet med alle artistene her.

Jeg er så glad for å kunne dele ut festivalpass til 2 heldige lesere! For å vinne må dere like Facebook-siden til Kollen, og deretter fortelle meg i kommentarfeltet under dette innlegget; i hvilket årstall er Rihanna født? 

Trekker en vinner i løpet av helgen, så hurry up! Lykke til alle sammen, håper vi sees på Holmenkollen <3

ARTESIA SPA

I går kveld dro jeg med meg Selma på et arrangement hos Artesia Spa på Majorstuen. For to veldig slitne jenter var det optimalt å kunne lene seg tilbake og nyte god mat og et par glass champagne, mens vi lærte opp forming av øyenbryn og make up.

Husker dere at jeg blogget om Artesia en dag i april? Spaet ble min redning på en veldig slitsom dag, og etter det har Artesia vært mitt favorittsted i Oslo. Syns det er helt fantastisk å ha et sted hvor man kan gå og drømme seg bort, enten det er for å feire noe, eller bare en vanlig hverdag som trenger litt luksus.

Artesia Spa holder til både i Karl Johan og på Majorstuen. All info finner dere på nettsiden her, og ikke glem å like dem på Facebook her.

Jeg skal selvfølgelig snart på spa igjen, og tro meg; jeg har en bra spadeal på lur til dere også! Gled dere <3

IKKE HELT DØD

Dere må ikke bli redde fordi jeg er borte et par dager. Jeg har ikke dødd. Bare nesten. Jeg var jo ute hele helgen. Og da helgen var over, så bare; haaalleluja, jeg overlevde. Men så kom tirsdagen, og da hadde plutselig Selma bursdag. Siden hun er en av mine aller beste venninner, kunne jeg jo ikke akkurat si at; nei, jeg gidder ikke å være med ut og spise en hyggelig liten middag, for det kommer mest sannsynlig til å ende opp med Vodka til dessert, og så kommer jeg til å legge meg halv fem om morningen, og jeg skal jo jobbe dagen etter. 

Men det var akkurat det som skjedde. Rundt halv fem trillet jeg opp i sengen, og klokka syv neste morgen begynte arbeiderne å pusse opp i naboleiligheten. Med borr. Det borret så høylytt at jeg vurderte å ringe både politi og sykebil.

Peace out. Nå blir det faen meg fred i stua. Sitter på kontoret nå, og føler meg femten år eldre enn jeg egentlig er. Skal bli deilig å bare slappe av i helgen - men først; kontortid!

BACKIS

Mitt samboerskap med "samboer'n" går mot slutten, og hun vil derfor gå under navnet "Backis" fra nå av. Jeg flytter ikke langt, men jeg flytter. På tide med egen Oslo-leilighet. Mest fordi Backis snorker. Neida. Men i dag har vi i hvert fall hatt en veldig hyggelig dag sammen. Spist sushi, og jogget på Bygdøy. Og hengt i trær.

Beklager fraværet, forresten. Har hatt tekniske problemer, og vært alt for sliten til å ordne opp i det. Helgen på høye hæler har vært lang, men veldig morsom. Livet skal være morsomt, det blir fort nok kjedelig. Snakker om kjedelig; jeg kjeder meg. Tror jeg skal gå ut og klatre i trær igjen.

SOLLIHAGEN

Herregud for en gøy kveld vi hadde i går. Etter et svært hyggelig vorspiel hos vakre Belinda, dro alle jentene til Sollihagen på Frogner, hvor det ble dansing og sprudlevann i lange baner. Sollihagen er Oslos desidert beste takterrasse, veldig god stemning. Så for dere som alltid spør meg hvor dere bør dra ut i Oslo; i sommer er Sollihagen stedet!

BLOW DRY BAR

Er det en luksus jeg elsker, så er det å gå til frisør og få vasket og føne håret. Når jeg gjør det selv, er det bestandig krig mellom meg, hårføneren og børsten, og resultatet blir sjeldent bra.

I går var jeg hos Junior på Jan Thomas Studio. Han er frisørlærling, og VERDENSMESTER på å føne hår. Jeg måpte da han var ferdig med å trylle på hodet mitt. Kan man gjøre sånt med bare føner og børste? Jeg så ut som en superstar.

Anbefaler alle å booke en fønetime på JT studio, konseptet Blow Dry Bar er jo bare genialt!

Ble det ikke fint? Ble enda bedre da trynet fikk litt sminke på seg, så dere får se når jeg legger ut bilder fra gårsdagens jentefest! Wiiihu! Men nå skal jeg faktisk ned på JT igjen, jeg er en bortskjemt jente.

CHECK IN

Da har jentene og jeg sjekket inn på Saga Hotel for helgen! Hotellet i Oslo med den beste beliggenheten, ingen tvil. I rolige omgivelser på Frogner, og svært få steinkast fra all shoppingen og nattelivets galskap. Bogstadveien, med andre ord.

Nå skal jeg svinge meg rundt, er jammen ikke lett å være partyplanner. Selv om det bare er for en liten jentegjeng. Vi skal feire Nadja i kveld, og jeg har 3000 ting å ordne. Det spøker for gaven hennes - jeg er verdens dårligste på å kjøpe gaver! En gang ga jeg kjæresten min en stor Mr Bean-bamse, han ble IKKE glad. Det skal nevnes at jeg var 14 år eller noe sånt.

Her kan dere tro vi skal kose oss stort. Blir langt i fra feil å ligge i denne sengen i MANGE timer etter en festlig tur på byen. Håper alle mine fine lesere har en hyggelig helg i vente! <3

PENE

Har alltid fått høre at det er det indre som teller, så jeg legger meg i den gode tro. Natta til alle mine fine lesere! Bollekinn-klemmer fra Bella, Bacardi og Wulff.

OSLOVER

I dag kom sommeren plutselig tilbake til Oslo. Helt fantastisk, for jeg var sikker på at den hadde reist på en lengre ferie. Så jeg har bare gått rundt i Oslos gater, og spist veldig hyggelig middag med Christopher. I natt overnatter jeg hos Kjetil og Belinda, i skrivende øyeblikk ser vi på en sinnsykt dårlig film - så jeg bruker like gjerne tiden på å si hei til dere. Hei!

<3

I HAVE A DREAM

Jeg sitter og surfer etter kontormøbler til Chills sitt nye kontor, og fant nettopp det råeste av det råeste. Hvem vil vel ikke ha en SØLVSOFA? Jeg skulle hoppa i sofaen hver eneste dag om jeg hadde en sånn. Hjerte hjerte.

CONTROL YOUR MIND

Å krangle med venninner er seriøst verre enn kjærlighetssorg. Ti ganger verre! Dumme gutter kan man liksom feie under et teppe og glemme som en tannlegetime, mens venninner stikker hardt i hjertet. Sånn er det i hvert fall for meg. Men det er jo viktig å krangle også, for det betyr at det har ligget noe under overflaten som bør diskuteres. Og når man får diskutert det, føler man seg plutselig lett som en fjær og verden skinner igjen. Alle burde være like flinke til å si i fra som meg! Selv om jeg kanskje er litt for flink...

Nå er jeg allerede i gang med å planlegge helgen, fordi jeg gleder meg så. Vasker tøy, pakker koffert, og gjør meg klar for å sjekke inn på en deilig suite og leke med vakre venninner hele helgen. Mens vaskemaskinen durer skal jeg ut og jogge en tur med Maria, ingen tid å miste!

10 ting/tanker man kan gjøre/tenke når man er sliten etter jobb/skole og ikke orker en løpetur:

* Hør på en sang som gjør deg gira. Heads will roll funker bra for meg om dagen.

* Prøv på en bukse eller kjole som du vet er alt for trang.

* Tenk på hvor tjukk du (eventuelt) føler deg når du ser deg i speilet.

* Tenk på at du snart skal ligge på stranda i bikini.

* Tenk på alt du har spist i dag...

* Tenk på neste gang du skal kle av deg foran noen.

* Tenk på hvor sliten du ble sist du løp etter bussen.

* Tanken på å svette frister kanskje ikke, men husk at svette er fettet ditt som gråter.

* Ta en kald dusj før du knyter på deg løpeskoa, så kvikner du til.

* Og ikke minst, tenk på den herlige følelsen du får når du er ferdig!

SLANKER MEG

Sjefen bare; uuu, du har slanka deg ass. Du er ikke den bolla du var da du startet her. Og så rødmer jeg jo, for det eneste jeg vil i verden akkurat nå er å bli SUPERSKINNY. Så da går jeg på butikken og kjøper sjokolade, sånn at det ikke skal virke som om jeg tar det dritseriøst. Men jeg kjøpte Hobby, og jeg har hørt at det er en av de minst usunne sjokoladene, siden det nesten ikke er sjokolade i.

Jeg får lov til å blogge i lunsjen, men nå er lunsjen over, så jeg må nesten gå. Har ting å gjøre. Dere spør stadig hva jeg jobber med hos Chills. Har forklart det  mange ganger. Men lover å forklare det snart igjen.

Xoxo hobbyslanker

I REMEMBER HOLLYWOOD

Det eneste som har vært riktig med denne dagen, var at jeg tilfeldigvis hadde med meg paraply da det begynte å regne noen dråper. Sånn ellers, har absolutt ingenting gått etter planen.

Kan det ha noe med Nadja å gjøre, montro? Dere husker sikkert Nadja. Den gode venninnen jeg fikk i LA, men som jeg dessverre alltid ender opp med å nesten dø eller skade meg sammen med. Sammen er vi ulykkesfugler på et nivå dere ikke kan forestille dere. Det skjer alltid noe galt! I større og mindre grader, så klart. I dag holdt vi i hvert fall ikke på å dø, så det var jo flaks.

Jeg tror aldri jeg fortalte dere hele historien om den kvelden vi faktisk holdt på å dø i Hollywood. Mest fordi jeg ikke ville bekymre de hjemme, egentlig. Jeg nevnte så vidt at jeg hadde vært med i en bilulykke, og bare det ble det medieoppslag av.

Tror jeg kan telle på to fingre hvor mange ganger jeg har vært redd som jeg var den kvelden. Nadja og jeg var i Hollywood for å shoppe og spise middag. Det gikk forsåvidt greit, men vi var slitne, og labbet tilbake til bilen etter kort tid. Vi hadde tross alt vært på nattklubb (jeg var under 21, heia ulovligheter) kvelden før, og jeg var rusa av lykke fordi jeg hadde utvekslet både nummer og Facebook med "han syyykt kjekke i The Hills", og i tillegg ba han meg på date. Hvem det kan være, overlater jeg til fantasien deres.

I hvert fall, så kommer vi tilbake til en bil med lapp i ruta. Parkeringsbot. Det viser seg at vi har parkert i motsatt kjøreretning, og en forbipasserende gjør oss oppmerksom på at vi hadde flaks, for i tillegg til det, så hadde skiltene på bilen "gått ut på dato". Vi setter oss i bilen, og kjører avgårde med dårlig stemning i baggasjerommet. GPS'en var selvfølgelig fiendtlig som alltid, noe som forresten førte til en telefonregning på 40.000 kroner da jeg kom hjem (ikke bruk GPS i utlandet). Vi kjørte oss helt bort, og etter tre timer kom vi oss endelig ut på motorveien. Stemningen stiger, helt til Nadja blir blek som et lik, og setter øynene i meg. Bilene foran begynner å sakke farten, og jeg tenker at hun burde se på veien, men hun ser på meg, og så roper hun: BREMSENE VIRKER IKKE! Jeg hører mitt eget skrik, lukker øynene, kjenner et smell, og før jeg vet ordet av det står vi i grøftekanten langs motorveien, og det er helt mørkt, og vi er alene i verden.

Etter noen timer kommer politiet, og de skaffer oss en tauebil. Vi blir kjørt til det mørkeste mørke Downtown LA, og til og med jeg som bare har vært i byen i to dager, vet godt at to blonde jenter ikke skal være der alene midt på natta. Verkstedet tar bilen vår, og så sitter vi der på en benk. Et par palmer, noen verksteder, en Mc Donalds hvor M'en blinker slitent gult, og en dealer som har mer enn lyst til å holde oss med selskap. Eller rane oss. Vi begynner å gå uten å vite hvor, og dealeren følger etter, hakk i hæl. Så får Nadja nok. Hun snur seg og skriker noen heftige salmer til dealeren, og jeg lukker øynene igjen og tenker gjennom alternaltivene. 1. Han skyter oss. 2. Han raner oss, og så skyter han oss. 3. Han raner oss, og vi må sove på benken. Når jeg åpner øynene er han borte. Så vi løper alt vi kan til den slitne M'en, og der sitter vi med en uspist pakke Chicken Mc Nuggets.

En ting du kan stole på i LA, er at de som er vennene dine ikke nødvendigvis er vennene dine når du trenger hjelp til noe. Nadja ringer telefonlisten sin opp og ned, men ingen er spesielt interessert i å redde oss fra ghettoen. Selv er jeg ny i byen, så jeg har ikke mye å bidra med. Bortsett fra en pakke Chicken Mc Nuggets, da.

Til slutt kan en venn av Nadjas daværende kjæreste hente oss, og vi skal til og med være så heldige og få sove hos han. Før jeg begynte å juble burde jeg kanskje tatt i betraktning at Nadjas kjæreste var rockestjerne i Los Angeles, og at vennen hans derfor kanskje ikke var verdens kuleste fyr. Det var han ikke heller. Han var freaky as fuck, og vi kommer hjem til en søppeldynge som luktet hasj og kattepiss. Den stygge katten hans går selvfølgelig rundt og mjauer, blant skittentøyskurver og skumle ninjafigurer. Jeg får et teppe, og legger meg i noe som sikkert er en bod. Ringer hjem til mamma uten å ane hva klokka er, bare for å si at jeg lever men at jeg nesten hadde hadde dødd. Og så gråter jeg som en unge, helt til jeg sovner under blått neonlys og en eim av kattedritt.

Litt av en drømmekveld, hæ? Kjipt å være så langt hjemmefra når man er livredd, bokstavelig talt. Men det ble i hvert fall et fint vennskap ut av det. Og snipp, snapp, snute, så var det Hollywood-eventyret ute.

REDDENDE ENGLER

Husker dere jeg tipset dere om en del hold in-produkter rett før jul? Her er innlegget for dere som vil lese det igjen. For nå er jo sommeren her, og alle som ikke har vært flinke nok til å planlegge sommerkroppen 2012, vil kanskje ha bruk for det igjen. Nå skal jo alle kjolene fram igjen! Love handles, mage, rumpe, lår - i veien som aldri før. Jeg kan gjerne følge boka og skrive at dere er vakre og bør føle dere vel uansett form, størrelse, høyde og vekt. Men sannheten er jo at det ikke gjør noen forskjell, og føler man seg finere i kjolen med en hold in, ja, så føler man seg finere i kjolen med en hold in.

Produktene er fra BuyHelse, og ALLE hold in-produktene finner dere her. De er veldig kjekke å ha når man er sur på klesskapet for at ingenting sitter fint på kroppen. Har sluttet å kalle dem hold in's, jeg. Kaller dem reddende engler i stedet.

Når vi først er inne på undertøy. Jeg venter på det mest geniale undertøyet fra BuyHelse, har det forhåpentligvis før uken er omme, så da skal jeg vise dere! Jeg gleder meg. Og den svært utringede kjolen min gleder seg.

//Reklamebasert innlegg

LESERTILBUD

Dere er jammen heldige som er mine lesere! For nå har Neglhuset bestemt seg for å gi et tilbud til bare dere <3 Og tilbudet gjelder pedikyr, hører jeg jubelen? Pene tær er viktig, det har jeg sikkert blogget om en del ganger. Spesielt på sommeren har jeg alltid en fin pedikyr. Tær er jo ikke pene i utgangspunktet, så det er viktig å pynte litt.

Hvis dere booker time til pedikyr i løpet av denne uken, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Det pleier å være i 2-3 måneder. Mange farger å velge mellom, selv er jeg fan av den sjokkrosa og fransk, som dere ser på bildene over. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, men den må bookes i løpet av uken.

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser!

LE DISKO

Du vet du bør holde deg unna når lillebroren din bestemmer film for kvelden. Er ikke så fan av voldelige, skumle og høylytte filmer, så jeg vil helst være den som peker ut. Men i går så vi faktisk en skikkelig morsom film, jeg holdt på å le meg i hjel. Den heter Project X, og dere burde virkelig se den. sier bare; HA HA HA. Fikk skikkelig lyst å dra på fest.

MORDEREN BAK MEG

Jeg må dessverre meddele at jeg er blitt bitt av løpebassillen. Jeg gleder meg til å løpe. Får lyst til å løpe, og sånt. Jeg syns fremdeles det er et helvete når jeg først sprinter avgårde, men det blir bedre og bedre for hver gang. Å fortelle dere at jeg starter et nytt og bedre liv hver jævla mandag har jeg gitt opp. Det kommer vel bare en dag hvor man blir lei av å tenke at man er feit hver gang man ser seg i speilet, og plutselig føler man en glede ovenfor det å gjøre noe med det.

Yes. Jeg ser ut som en mad tulling når jeg løper rundt, men det får så være. Mitt beste løpetips er så lite faglig som dette: finn deg en sykt skummel skog, tenk at det løper en morder bak deg, og så sprinter du fra den ene enden til den andre. Du tenker ikke på at du blir sliten en gang, så lenge du fokuserer på den sultne morderen som løper rett bak. HJELP! 

A PLACE TO STAY

Jeg er klam i hendene. Dumpa i går. Nytt håp i dag. Ser på mobilen tre ganger i minuttet, og sjekker mail oftere enn jeg blinker med øynene. Hvofor ringer det ikke? Sa jeg noe galt? Hvis det ikke skjer noe snart så gir jeg opp. Please ring, jeg ble så forelsket. 

Og nå så dere sikkert for dere at jeg brettet ut kjærlighetslivet mitt, men neida. Leilighetslivet. Jeg jobber med å skaffe meg et ordentlig hjem. Hvor jeg kan bo, og ha alle tingene mine på ett sted. Pendling begynner å gjøre meg gal. Oslo er så vakkert, og det er bare en glede å traske fra leilighet til leilighet. Helt til de ikke ringer. Please ring.