IDENTISKE DAGER

Nå er dere sikkert nysgjerrige på alt det spennende jeg har gjort de siste dagene?! HAHA, det er helt utrolig. Jeg har i utgangspunktet ikke så mye som en halvveis interessant observasjon eller opplevelse å fortelle dere om - sånn er livet mitt i Tønsberg. Og dessuten har de siste dagene vært helt identiske, så jeg har laget en oversikt for dere.

1. Våkner klokken 10, og blir liggende i sengen og oppdatere meg på mail, Facebook og alt det andre fram til senest klokken 11. I det siste har jeg begynt å gi blaffen i hva folk deler på både Instagram, Twitter og Vine, så "sosiale medier-rutinene" blir kortere og kortere for hver dag som går. 

2. Tasser ned i første etasje og tømmer/setter inn i oppvaskmaskinen, mens jeg banner høyt over at en familie på fire klarer å fylle en hel maskin hver dag. 

3. Dusjer, tar på meg bikini, lager frokost, og legger meg på terrassen med bok nummer to i serien Avdeling Q av Jussi Adler- Olsen. Spiser, leser og soler meg i glansen av skyene, mens Bella løper rundt og tramper på maur. 

4. Tasser rundt i huset og smårydder, vasker litt her, støvsuger litt der. Jeg skjønner ikke greia med å skulle ha hus. Jeg skal helt klart ha leilighet i stedet. Hus er for dem som syns det er gøy å rydde hele tiden - og selvfølgelig: klippe gress. 

5. Sykler meg en tur, gnagsåret i rumpa blir verre for hver dag som går. 

6. Ønsker familien velkommen hjem, og spiser middag.

7. Avslutter dagen med mange episoder av Housewives of Beverly Hills. Herregud, for noen irriterende kjerringer. 

Har dere lest Avdeling Q-bøkene? Foreløpig syns jeg de har fått alt for mye skryt. I den første boken kom jeg meg helt til side 300, før jeg syns den var spennende... 

Dagens sykkeltur til Ringshaug! Et nydelig sted i Tønsberg, hvor jeg gikk på ungdomsskole og har hengt store deler av oppveksten min. 

Nei, disse kjedsommelige dagene kan ikke fortsette. Jeg trenger å gjøre noe gøy! Har tross alt sommerferie, for første gang på mange år. Jeg kan vel kalle det sommerferie, siden jeg skal begynne på skole?

Neste uke har jeg booket hotell i både Oslo og Gøteborg, så da får vi litt mer fart på sakene.

MIN NYE FAVORITT

Noe av det deiligste med å være hjemme i Tønsberg, er at jeg gir blaffen i hvordan jeg ser ut i hverdagen. Gjett om huden min og håret mitt blir happy her! Null sminke, kun deilige og fuktighetsgivende kremer og oljer. Null glatting av hår, kun naturlige krøller som får vokse fritt ved hjelp av hårkur fra himmelen.

Det nyeste tilskuddet på selvpleie-hylla er en herlig liten sak fra Ole Henriksen. Of course! Den heter Pure Truth Youth Activating Oil, og er en olje sendt fra Gud til ansiktet.

Oljen inneholder 100% ren nypekjerneolje, og fungerer som et anti-age produkt som i tillegg gir deg vitamin C. Fettsyrene i oljen gir huden næring og fukt.

Oljen kan brukes alene, eller sammen med krem. Foreløpig har jeg kun brukt den alene, og syns virkelig den gir en fin glød og etterlater en myk hud.

Selv om jeg syns den er verdt hver eneste krone, er den noe dyr for en som ikke vet hvor bra den er. Derfor får dere 20% rabatt på denne deilige saken. Bruk rabattkode olehen13, som varer ut søndag. 

Kjøpes HER 

PS. Rabattkoden gjelder nå for ALLE Ole Henriksen-produkter hos MyBeauty!!

//Reklame

 

TILBAKE PÅ PIKEROMMET

Jeg har flyttet hjem til mamma og pappa. Høres ut som galskap når jeg sier det høyt, skriver det ned, eller tenker på at det er fakta. Kanskje fordi jeg har gjort det før, og at jeg var et emosjonelt vrak den gangen. Flyttet hjem til mamma og pappa for å ikke gjøre noe som helst, slippe å tenke til og med. Denne gangen har jeg flyttet hjem mer enn frivillig. Og for å gjøre masse. Jeg skal ta de fagene jeg trenger for å kunne studere videre, og jeg skal ta lappen. Og så skal jeg selvfølgelig leve sunt og trene, i likhet med alle de andre gangene jeg har lovet meg selv det - uten helt å lykkes.

Jeg har det bedre enn jeg noen gang har hatt det - til tross for at jeg har flyttet hjem til mamma og pappa for å få gjort unna kjipe ting. Kanskje det er nettopp derfor jeg har klart å ta det valget. Jeg er økonomisk uavhengig, og jeg er så absolutt uavhengig følelsesmessig. Har aldri vært så fri, og aldri hatt så lite behov for å ha noen i livet mitt.

Nå skal jeg bare kose meg og sveve dit vinden tar meg fram til august, og så begynner alvoret.....

Forresten! Dere aner ikke hvor sykt det er å være tilbake på pikerommet. Det ser helt annerledes ut her nå, men det er mye som sitter i veggene. Når jeg sitter her, kan jeg fremdeles se for meg alle timene som gikk med til dukkehus og Barbie, den gangen jeg sminket min første kjæreste og kledde på ham mine klær - og alle de gangene jeg satt med venninner og spilte inn radioprogram på kassettspilleren og tulleringte til guttene i klassen.

 

Q/A DUBAI

Hvor mye av turen din er sponset?

Ingenting av turen er sponset. Grunnen til at jeg linker til alle stedene jeg er på, er fordi jeg selv ville satt pris på slike tips før en eventuell reise til Dubai.

Hva heter hotellet du bor på?

Hotellet heter Ritz Carlton Dubai, dere finner nettsiden her. Dette er virkelig et av de beste hotellene jeg har bodd på. Bortsett fra at de er grådige på internett og ikke er så himla flinke på mat, har jeg ingenting å sette fingeren på. Hvis du skal bo på hotellet, vil jeg anbefale å være Club-gjest. Da kan du spise og drikke så mye du vil, samt bruke fri internett i Club Loungen.

Har hørt at Dubai er veldig dyrt, hva syns du? Shopping, mat, utesteder og så videre...

På hotellet var det ganske dyrt. En liten vannflaske kostet oppimot 60 kroner. I matbutikken er det norske priser, og på restauranter varierer det veldig. De fleste vi var på hadde både rimelige og dyre alternaltiver. Shoppingen er også ganske likt Norge, men har hørt at det ikke lønner seg å kjøpe dyre merkevarer der. Det er nemlig dyrere i Dubai enn i f.eks London, noen opptil 30% dyrere... Jeg vil anbefale å spare masse lommepenger før man reiser til Dubai! Det hadde ikke jeg gjort, og det angret jeg på da jeg fant Dubai Mall.

Jeg bare lurer på hvorfor hun tredje som er på turen ikke vil være avbildet på bloggen?

Noen av venninnene mine syns det er helt greit å være avbildet på bloggen, andre syns ikke det er noe særlig. Det må man bare akseptere og respektere :-)

Får man i det hele tatt kjøpt alkohol i Dubai?

Det er kun hoteller som har skjenkebevilning. Derfor ligger (så vidt jeg vet) alle utesteder og de fleste restauranter inne på hoteller. Hvis man bor i Dubai kan man søke om liquor licence, altså et sertifikat for å få kjøpt alkohol privat, men det deler de ikke ut til turister.

Hva er aldersgrensen på å drikke alkohol i Dubai?

Aldersgrensen er 21 år på all alkohol. En del restauanter har også 21 års aldersgrense...

Merket dere noe til at det var strenge kleskoder, måtte dere dekke dere mye til?

Både ja og nei. På hotellet trengte vi ikke å dekke oss til, selv om et par av gjestene tydligvis syntes det. Ble ganske greit tilsnakket da jeg tok heisen opp fra bassenget med bikini og strandkjole over. Vi dekket oss til med lange kjoler og sjal da vi var på Dubai Mall, der var det ingen som viste knær eller skuldre. I moskèen i Abu Dhabi måtte vi i tillegg dekke til håret.

Er det bra med butikker/gågater i sentrum eller foregår den beste shoppingen innendørs i de store shoppingsentrene?

Må nok svare sistnevnte. Vi var aldri i noen gågater, tror det meste av shopping foregår innendørs - ettersom det er så varmt store deler av året. Shoppingsentrene er helt fantastiske, og dem er det mange av.

Jeg skal til Dubai om tre uker med kjæresten min, og lurer på om du har lagt merke til om de hadde gode vegetartilbud i restaurantene? Eventuelt, hvilke restauranter? Har du noen gode tips på hvilke strender vi bør ligge på, og hvilke vi bør ligge unna?

Jeg må innrømme at jeg ikke har holdt utkikk etter vegetarmat, men jeg tror ikke du skal bekymre deg. Alle menyene jeg var borti hadde et helt ekstremt variert tilbud, det var noe for enhver smak. Og dessuten er de service-innstilte så det holder over alt, så de disker garantert opp med noe godt til deg uansett. Ang strender, så har jeg kun ligget på Jumeirah. Helt greit, bortsett fra at det ikke var solsenger utenfor hotellet vårt, så vi måtte ligge rett på sanden. Siden du reiser om tre uker, er Dubai trolig på sitt varmeste. Da vil jeg heller anbefale å ligge ved bassenget, som forhåpentligvis er nedkjølt. God tur!

Hvor er kjolene/bikini/strandkjolene fra?

Fra øverste til venstre: 1. Strandkjole fra H&M og hvit bikini fra Victorias Secret. 2. Paljettkjole fra Miss Selfrigdes på Dubai Mall. 3. Maxikjole fra Second Female. 4. Oransje bikini fra Porto Br, finnes her. 5. Kjole fra Topshop. 6. Kjole kjøpt på The Palace i Dubai. 7. Minikjole fra Haute and Rebelicious. 8. Hvit selskapskjole fra Second Female. 9. Strandkjole/topp fra Monsoon.

Har hørt det er dyrt å ligge på stranda i dubai, hvor mye koster det?

Jeg har ikke betalt en krone for å ligge på stranda, men det koster sikkert de stedene hvor man kan leie solseng.

Hvor varmt er det egentlig der? Liksom trenger man å ha med seg en genser?

Vi har hatt alt mellom 30 og 42 varmegrader. De første 10 dagene var herlige, og vi skjønte ikke hvorfor folk maste om at det var så uutholdelig varmt. Tror vi hadde ganske flaks! De siste dagene av oppholdet var det noe jævlig å være ute på formiddagen, og mot slutten begynte det også renne vann på vinduene om kvelden. Det verste er egentlig luftfuktigheten, man kjenner at huden er klam når man legger seg om kvelden. Du bør ha med deg en tynn genser som du kan bruke innendørs. Det kan være litt kjølig på kjøpesentre og restauranter, de er jo veldig glad i aircondition. Kanskje ikke så rart! Men et stort, deilig sjal gjør seg kanskje bedre.

Hvilke utesteder likte du best?

Hjemmefesten/pool partyet vi var på, var definitivt det sykeste-i-hodet jeg noen gang har sett. Men utested... The Act var kult. Og hvis man vil ha noe mer laidback, mer minling + middag, så er Zuma definitivt best. Har skrevet og linket til begge stedene tidligere.

KLAMRER MEG FAST

Den aller siste ettermiddagen har jeg tilbragt på takterrassen, som hører til spaet på hotellet. For et fantastisk sted. Deilig å ligge og lese en bok mens sola forsvinner sakte bak en skyskraper.

Jeg er så utrolig lei meg for at ferien i Dubai er over. Kunne lett blitt her i to uker til!

Tenkte jeg skulle lage et innlegg med svar på spørsmål ang turen, så hvis du lurer på noe må du huske å skrive det ned i kommentarfeltet. Jeg tar selvfølgelig med alle spørsmålene som har dukket opp under de andre innleggene også 

ALL GOOD THINGS...

I går bestemte vi oss for å dra ut og spise en god avslutningsmiddag, bare vi tre jentene. En så vellykket tur må jo ha en fantastisk avslutning! Vi dro til Okku, en restaurant vi har fått anbefalt av mange.

Vi spiste ekstremt god sushi, drakk drinker med de snodigste navnene, og skålte over to uker med mye latter, nye vennskap, nye erfaringer og hemmeligheter som vi tar med oss hjem.

Etter middagen dro vi til et utested som heter The Act. Herlig sted!

DUBAI FOUNTAIN

En ting dere må få med dere hvis dere er i Dubai, er The Dubai Fountainutenfor Dubai Mall. Det er rett og slett storslagent - og veldig vakkert! På kveldstid er det et nytt show hver halvtime, så hvis man spiser middag med utsikt mot plassen, er man garantert en veldig hyggelig kveld.

Vi kombinerte det med en shoppingtur, haha. Skulle bare bestille noen Small Plates for å få med oss fontenen, men endte opp med et bord fyllt til randen med mat. Så vi fikk med oss et par show, og dere kan tro jeg skvatt til den ene gangen jeg ikke var forberedt på at showet skulle starte... Følg med på klokka!

EN DAG I ABU DHABI

Beklager dårlig med oppdateringer fra Dubai de siste dagene. Internettet på hotellet ville ikke samarbeide med Mac'en min, men nå er jeg back on track.

For et par dager siden bestemte vi oss for å ta en dagstur til Abu Dhabi - noe vi hadde bestemt oss for at vi måtte gjøre før vi reiste hit. Ikke at vi visste så veldig mye om stedet, men jo flere steder i verden vi har sett, desto bedre :-)

Malik, som har vært privatsjåføren vår hele ferien, tok oss med til Abu Dhabi. Kjekt å ha en guide som er litt kjent med steder og skikker.

Snille Malik'en vår! Flaks at vi fant han. Jeg er jo en pyse når det gjelder å ta taxi alene på kveldstid, spesielt i utlandet, så på det området har han vært til stor hjelp. Si i fra om noen av dere skal til Dubai, så skal jeg hooke dere opp med Mr. Malik!

Vi besøkte Sheikh Zayed Mosque, det var en spesiell opplevelse. Først ble vi sendt til en kjeller hvor vi ble kledd, eller nærmere tildekket i abaya og shaya. Herregud, det var varmt. Jeg kan ikke tro at kvinnene her faktisk går kledd slik på stranda.

Hvis du skal besøke stedet og ønsker å ta et bilde foran moskeen i dine vanlige klær, bør du være ganske dekket - slik jeg er på bildet. De andre jentene fikk ikke lov til å posere foran bygget fordi de hadde på seg shorts...

Etterpå fikk vi gå rundt i rommet hvor det blir utført bønn. Det var gigantisk! Tror det er plass til at mellom 600 og 800 mennesker ber der inne.

Etter besøket i moskeen tok vi en rundtur downtown, og så dro vi og spiste lunsj på Emirates Palace - et av de sykeste hotellene jeg noen gang har vært på. Litt for stiv stemning for min smak, men uansett gøy å ha vært der.

På vei hjem kjørte vi innom Ferrari World, hvor verdens raskeste berg- og dalbane befinner seg. Men vi var ikke helt i form, så vi droppet å dra innom. Men det passer seg nok veldig for gutta på tur :-)

Det tar bare en time og et kvarter å kjøre fra Dubai til Abu Dhabi, så jeg vil absolutt anbefale å ta en tur innom. Men ikke sett av en hel dag, det er ikke  mye å se og gjøre.

LUKSUS PÅ BADET

Da vi reiste til Dubai, ba jeg jentene om å legge igjen dusjsåpe og bodylotion hjemme. Unødvendig overvekt, når jeg allerede hadde tre kilo med velduftende dusjsåpe og silkemyk bodylotion i kofferten.

Fun and Fabolous fra LdB er allerede tom, så det tyder på at den ble en suksess. Ingenting er som å smøre seg inn i en god, fuktig krem etter en dag på stranden, og lukte som blomster, godteri, jordbær og alt godt som er 

LdB har en konkurranse gående, og den må dere delta i! Dere kan nemlig vinne et speilreflekskamera; Canon EOS 600D. For å vinne må du ta ditt eget "Fun and Fabolous"-bilde, legge det ut på Instagram og hashtagge det #LdBfun

Les mer om konkurransen her.

I tillegg til Instagram-konkurransen, skal jeg trekke 3 vinnere blant mine blogglesere, som får en goodiebag hver til en verdi av 500 kroner. For å vinne må du legge igjen et lite spor i kommentarfeltet :-) 

//Reklame

RABATT SOMMERSMINKEN MIN

Helloo, alle søte! Nå sitter jeg på balkongen og skal straks dra avgårde til Dubai Mall for fjerde gang... Får liksom bare besøkt to-tre butikker hver gang, for det tar så himla lang tid å gå fra butikk til butikk.

Får så mange spørsmål om hvordan jeg sminker huden min, så tenkte jeg endelig skulle lage et innlegg om det. I hverdagen bruker jeg kun foundation og solpudder, og hvis jeg skal noe sosialt, hender det at jeg slår til med litt ekstra farge på øyenbrynene og en sort strek på øyelokket. Veldig enkelt, med andre ord.

Her er produktene jeg bruker for å legge en enkel sommer-make up:

♥  Chocolate Soleil - Matte Bronzing Powder fra Too Faced. Da jeg prøvde dette solpudderet for to uker siden, ditchet jeg Guerlain-pudderet mitt tvert. Dette er det fineste og diggeste solpudderet jeg noen gang har hatt på meg, og jeg har prøvd mye... Ikke bare ser det bra ut, det lukter ekte sjokolade! Hvis du skal unne deg ETT nytt sminkeprodukt, så er det dette. Har brukt det hele Dubai-oppholdet, så dere kan jo bla dere nedover og se flere bilder. Kjøp mirakel-solpudderet HER.

Sweetheart Beads fra Too Faced. Denne herligheten påfører jeg i kinnene for ekstra glød og glans. En fin blanding av rosa, gyllenfarge og et hint av highlight. Helt nydelig i solen! Kan kjøpes HER.

The Luminizer fra theBalm er både en highlighter, en øyenskygge, et shimmer og en all-over-finish. Den reflekterer lyset og gir huden en kjempefin glød. Selv bruker jeg den under øyenbrynene for å framheve øynene, og på kinnbein for å få mer glød i ansiktet. Den kommer nok litt dårlig fram på bildene i dette innlegget, men jeg kan love dere at den er en keeper i sminkepungen! Eller sminkebagen, i mitt tilfelle...  The Luminizer kan kjøpes HER.

Til solpudderet lengre opp i innlegget, anbefaler jeg Kabuki Brush på det varmeste. Den er ikke bare fin å se på, den etterlater seg også et fint og jevnt resultat.

Billion Dollar Brows sin Universal Brow Pencil er et godt alternaltiv for deg som vil ha ekstra farge og form på brynene.

Mascaraen og eyelineren jeg har brukt her er begge fra Nilens Jord. De er parabenfrie, parfymefrie og er ikke testet på dyr.

 Siden dere er verdens kuleste blogglesere, får dere 15% på alle produktene i dette innlegget hos Makestyle. Bruk rabattkoden WULFF25 når dere handler 

//Reklame

JUBEL

I dag har vi byttet på å ligge på stranda og ved bassenget. Vi har hatt med oss minihøytalere hele dagen, og hørt nonstop på denne sangen:

Veldig deilig musikk når man ligger og flyter i vannkanten!

Og til dere som syns det er så fælt at jeg har svømt med delfiner, les denne linken før dere kritiserer. Hvordan andre delfiner blir behandlet vet jeg ikke, men hos Atlantis har de det BRA.

SVØMME MED DELFINER, CHECK

I dag har vi virkelig fått krysset av et stort punkt på bucketlisten vår - ting vi vil gjøre før vi dør. Vi har svømt med delfiner! Det var helt fantastisk. Må innrømme at jeg var en smule nervøs, men det var bare gøy.

Vi gjorde det på Atlantis på The Palm, og valgte pakken som heter "Royal Swim". Det koster cirka 1500 norske kroner, og man er i vannet med delfinen i rundt en halvtime. Vi fikk svømme med Mani-Lou (den fine delfinen) to ganger hver, og fikk både klem og kyss. Dessuten var det fint å se hvor bra de behandler delfinene på Atlantis, vet at det absolutt ikke er en selvfølge over alt...

Når man kjøper en delfin-pakke på Dolphin Bay, får man inngang til vannparken inkludert. Så etter kos med delfiner, brukte vi litt tid der. Vil vel heller kalle det en badering-park, for man sitter i en badering hele tiden, om man så vil ta sklier, oppleve bølger eller bare flyte med strømmen. "Badering-parken" i seg selv er ikke verdt å bruke så mye tid på, med mindre man skal leke med delfiner også.

CRAZY MALL

Tidenes sløveste dag. I dag holdt jeg ut èn time og et kvarter på stranda. Det var rett og slett kjedelig og varmt. Resten av dagen har jeg egentlig bare surret rundt, før vi tok oss sammen og dro til Dubai Mall.

Altså... Jeg vet ikke engang hva jeg skal fortelle om Dubai Mall, for det er så stort og overveldende at man blir helt surrete i hodet. Jeg var der i fem timer, og rakk bare å handle litt på Victorias Secret. Man bare går og går og går... 1.200 butikker og 160 spisesteder.

Vi skal så absolutt tilbake, må bare fylle på kontoen littegrann først! Det er så mange fine butikker at man blir surrete i hodet - igjen. Jeg som er så glad i kjoler med perler, paljetter og glitter blir jo helt koko. Når det er for mye å velge mellom, ender jeg gjerne opp med nada.

Trodde jeg skulle le meg i hjel da jeg ble tildelt et prøverom på VS. Det var jo større enn min første Oslo-leilighet! Men for all del... Jenter i prøverom kan kreve litt plass - spesielt når det er undertøy som står på handlelisten.

Hvis noen der ute er i besittelse av paljettkjolen fra Topshop, er jeg veldig interessert i å kjøpe den! Den er fra en gammel kolleksjon, så på Dubai Mall hadde de bare èn igjen. Og den var både for stor og ødelagt, selv om det ikke synes på bildet. Sååå, krysser fingrene for at det finnes en engel der ute som er lei av den. Jeg må ha den!

Nå må jeg legge meg! Vi skal tidlig opp og besøke Atlantis i morgen.

ZUMA

Bursdagsfeiringen på Zuma var superkoselig! Hadde hørt så mye bra om maten, så ble litt skuffet - selv om den var mer enn god nok. Vi smakte på så å si alt på menyen, men savnet den lille prikken over i'en.

Men for en stemning! Hvis noen lurer på hvor alle kjekkasene gjemmer seg her, så er Zuma stedet å dra til. Anbefaler å booke bord oppe i loungen, og ikke nede i selve restauranten. Veldig bra musikk, og bra klientell.

For min del ble det en rolig kveld. Jeg klarer jo ikke 2-dagers, enda mindre 3-dagers... Så jeg ringte etter Malik (vår kjære privatsjåfør, hihi) allerede i 11-tiden, og dro hjem til hotellseng og TV. Deilig!

DUBAI LOVIN'

Fy f, jeg elsker Dubai. Har ikke lyst å dra herifra noen gang. Kan ikke familien bare flytte ned hit? I såfall kan jeg bli - uten tvil.

I dag startet vi dagen med god frokost og spa. Sykt deilig med en times massasje på en fyllesyk kropp. Etterpå lå vi noen timer på stranda, og så bar det opp på hotellrommet for å fikse seg til en tredje bursdagsfeiring denne uken!

Vi har booket bord på Zuma. Alle vi blir kjent med her skryter veldig av stedet, så jeg gleder meg til å smake på maten.

Kveldens kjole. Kjøpte den i en butikk her i Dubai. Det er mange av dere som spør hvor kjolene mine er fra, skal lage en Q/A fra Dubai snart, så kan dere få svar på alt dere måtte lure på.

PARTY OF THE YEAR

Dere skulle sett trynet mitt i går da jeg fant ut at det var et POOL PARTY vi var bedt i.

Det gjør meg ingenting å rulle rundt i bikini på stranda, men vi skulle faktisk på fest hos noen vi aldri har møtt før. På The Palm. Og vi ble bedt om å følge dress code i skriftlig format. Herregud, totalt krise å skulle labbe rundt på fest i bikini.

Det gjorde ikke saken bedre da verten sendte bil med sjåfør, og vi måtte krabbe inn i baksetet på en Bentley i rumpekorte strandkjoler og puppene på tørk. Verdens minst classy jenter i verdens mest classy bil. Jeg var så flau.....

Vi ankom det største og fineste huset jeg noen gang har sett, med basseng og hage med utsikt over hele Dubai. DJ, fri bar og kokker som grillet var på plass, og prikken over i'en var at vi var de mest påkledde på festen. Det tok et par timer, og så var nyfønet hår og sminke blitt til historie. Når man er på pool party er det nemlig uaktuelt å stå på land...

Skulle virkelig ønske jeg kunne vise dere bilder fra festen, men det var strengt fotoforbud. Egentlig helt greit, med tanke på dress code'n.

SOMMERFINE FØTTER

Hvordan står det til med sommerføttene, jenter? Og gutter...? Mine har det veldig bra. Jeg pleier føttene som om det var en ekstremsport når sommeren er på plass.

Mybeauty har plukket ut alt dere trenger for å pleie føttene og gjøre dem klare for sommeren!

♥ Foot Care Starter set er en mappe med så å si alt du trenger. Skrubb, cooling gel, leg lotion, warming balm og foot cream. Cooling gel er min favoritt, og pga størrelsen var den perfekt å ha med på flyturen.

♥ Smooth Out Callus Remover fjerner hard hud under føttene. Den er lett og behagelig å bruke.

♥ French Manicure Set trenger vel ingen nærmere forklaring. Det følger med maler, som gjør at det er enkelt å få den perfekte, franske manikyren.

Bruk rabattkoden "hb2013" for å få 20% rabatt på produktene. Koden varer ut 16. juni. Enjoy!

//Reklame

BURSDAGSFEIRING

I går kveld dro vi selvfølgelig ut for å feire bursdagen til Selma! Vi hadde store planer om å danse hele natten, men etter alt for mye mat og en god del drinker, var vi så utslitte at hotellsengen fristet mer. Så vi dro hjem, og sovnet på et blunk. Men det var absolutt en hyggelig bursdagsfeiring likevel!

Da vi kom hjem fra Burj Khalifa, ble vi møtt av dette synet på rommet. De som jobber på hotellet er så søte. Var nesten synd å fjerne det da vi skulle legge oss, så vi la det bare i badekaret... Gleder meg til å bade i roseblader!

Før vi forlot hotellet, tok vi noen glass champagne i Club Loungen. Siden vi er Club-gjester, kan vi drikke ubegrenset av alkohol og annen drikke her - men pågrunn av varmen kan jeg ikke si at vi utnytter det til det fulle. Haha...

Så tok vi taxi til Jumeirah Beach Hotel, for så å ta en golfbil derifra og ut på marinaen. Der har de nemlig en klubb som heter 360, en helt fantastisk bar hvor man kan sitte i en sofa, røyke vannpipe og se utover både Burj Khalifa og Burj Al Arab. På kveldstid er det en helt fantastisk utsikt.

Til slutt dro vi til Buddha Bar, hvor vi hadde reservert bord til middag. Sexy stemning, bra musikk, god mat og skuffende drinker. Sushien er heller ikke noe å skryte av, men anden og vårrullene som man finner under "varme forretter" er spisbare til tusen! Utmerket service og kake til bursdagsbarnet fikk vi også.

I kveld er vi bedt på fest på The Palm. Vennene mine er mer festmennesker enn hva jeg er, jeg vil helst ligge horisontalt og spise og slikke sol døgnet rundt.....

VERDENS HØYESTE BYGNING

I går besøkte vi Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Akkurat nå. Hører rykter om at de holder på å bygge en enda høyere en i Shanghai.

Det var egentlig utrolig kjedelig - og kortvarig, ettersom vi droppet å bestille lunsj på Atmosphere. Vi tok verdens raskeste heis opp til toppen, og gikk rundt og kikket i fem minutter. Uansett gøy å kunne krysse det av på bucketlisten!

Vi dekket til både skuldre og knær, og godt var det, for inngangen til Burj Khalifa var inne på Dubai Mall. Der er det ikke en eneste skulder å se - bortsett fra på et par solbrente og høylytte briter.

LIFE IS A BEACH

Herregud. Stranda nedenfor hotellet er så fin. Vi rakk bare tre timer der i dag, ettersom "programmet" vårt er så fullstappet. Men de tre timene var veldig deilig! Selv om vi er litt redde for vannet. Det er nemlig plakater med advarsler om slanger som bor der. Tenk å svømme på en slange..... Med min slangeskrekk?! Vil ikke tenke på det en gang.

Nå skal vi dra og besøke verdens høyeste bygning!

SELMAS B-DAY

Hipp hipp hurra! I dag har Selmabestis bursdag, så i dag har det vært bursdag fra morgenstund av. Vi startet med frokost i sengen, og rullet ned på stranda etter det.

Gratulerer med dagen, Selma  På 4 år er du blitt en av mine aller nærmeste, og jeg er så glad for at jeg møtte deg.

SOLIDOX MOT SYRE

Er du en av de som er opptatt av helsa di, og spiser litt frukt hver dag? Kanskje de "fem om dagen"? Drikker du juice til frokost? Velger du vann framfor brus, men velger vann med smakstilsetninger? Trener du mye, og kjøper sportsdrikk på vei til trening?

Eller er du en av de som ikke er fullt så flink med kosthold og trening, og kanskje er litt glad i brus? Eller vin i helgene?

Uansett hvilken gruppe du tilhører, om du tilhører en av dem, bør tennene dine beskyttes mot syreskader. Solidox har laget en syretest, hvor du kan se hvor utsatt du er. Ta testen her hvis du tør! Slik ser mitt resultat ut:

Sammen med resultatet ditt, får du også mange nyttige tips til hva du kan gjøre for å beskytte tennene dine mot syre. Ja takk! Tennene våre skal vi forhåpentligvis ha resten av livet, så det gjelder å passe på dem.

Solidox har nå utviklet en ny tannkrem; Solidox Mot Syre. En tannkrem som er spesielt utviklet for å beskytte tennene mot syre.

SOLIDOX KONKURRANSE

Nå kan dere lesere vinne et helt årforbruk på tannkrem, og ikke nok med det; gavekort på 2.500,- som kan brukes på tannlege! Tannlege er jo så innmari dyrt - og tenk å aldri være tom for tannkrem? Jeg føler at jeg er det hele tiden... Så denne konkurransen må dere bare hive dere på! :-)

For å vinne, må du svare meg på dette spørsmålet i kommentafeltet: Er du bekymret for syreskader på tennene?

//Reklame

SPORTY MORGEN

I dag fikk vi en helt fantastisk start på dagen! Vi har jogget langs Jumeirah Beach, med sol og turkist vann så langt øyet kunne se. Det er nok den tyngste løpeturen jeg har vært på noen gang, men veldig deilig etterpå.

Nå sitter vi i Club Loungen og spiser omelett, frukt og bær. Straks bærer det ut i solen, vi har ikke rukket å sole oss så veldig mye enda.

WHAT A NIGHT

I går hadde vi en helt sykkveld. Vår norske venn Tom hadde planlagt og booket hele kvelden på forhånd, så vi hadde en perfekt runde på noen fantastiske steder.

Vi skulle egentlig starte med drinker på et sted jeg ikke husker hva heter,  men tre jenter som skal dusje og fikse seg....? Vi måtte selvfølgelig være litt sent ute. Uansett. Vi ble plukket opp av Tom og privatsjåføren hans, og kjørt til MJ's Steakhouse. Der fikk vi god vin og den beste biffen jeg noen gang har smakt.

Etter noen timer på MJ's, stod det en båt utenfor og ventet på oss. Dubai har nemlig et lite mini-Venezia, så vi skulle komme oss videre via elvene. Det var helt utrolig vakkert. Men vi jentene var jo mer opptatt av å ta skurrete bilder enn å nyte turen, så det har vi absolutt tenkt å gjøre en gang til.

Båten fraktet oss til Burj Al Arab, verdens eneste syvstjerners hotell. Vi fikk dotter i ørene da vi tok heisen opp til skybaren, haha. Så det er et godt stykke opp dit! Det er veldig dyrt der, de billigste drinkene kostet vel rundt 300 norske kroner.

Vi burde vel egentlig tatt kvelden etter alt for mange drinker på Burj Al Arab, men vi hadde det så gøy, så vi dro videre til et utested som heter XL Beach Club. Der hadde vi bord med vannpipe ved et innendørs basseng, utrolig kult sted. Vi danset og koste oss, og kom oss trygt hjem i sengen utpå morgenkvisten.

Takk til de norske gentlemennene for verdens beste kveld. Ferien i Dubai kunne ikke fått en bedre start! 

LETS GO TO THE BEACH

Det er ikke barebare å få blogget herifra. Internett på hotellet koster 100 kroner i timen, utrolig dyrt. Så jeg får bare blogget når jeg sitter i Club Lounge, og her skal man helst ha pyntet seg litt for å sitte. Men det får gå!

Jeg er veldig positivt overrasket over klimaet her i Dubai. Fikk så mange advarsler om at det kom til å være uutholdelig varmt, men jeg syns det er kjempedeilig her. Både ved bassenget og på stranda er det behagelig å være, men det skal nevnes at vi dusjer og bader veldig ofte.

Hotellet har et helt nydelig bassengområde. Om jeg bare kunne beskrive følelsen av å våkne i verdens deiligste luksus-seng og se utover området og havet...

RITZ CARLTON JUMEIRAH

Da vi kom fram i går kveld, sjekket vi inn på Ritz Carlton, og her skal vi bo i to uker. Full jubel, for hittil virker hotellet fantastisk.

Vi har over 50 kvadrat å boltre oss på - det er faktisk ganske stort til å være et hotellrom. Walk in closet, badekar med TV, balkong med sjøutsikt - jeg tror vi skal kose oss veldig her!

Tok noen bilder før vi begynte å pakke ut, så her får dere en sneek peek :-)

Besøk nettsiden til hotellet her.

OSLO-DUBAI

Da er vi framme i Dubai, med cirka 15 kilo overvekt i bagasje. Haha, jenter på tur! Bortsett fra litt stress på Gardermoen, er dette en av de mest behagelige reisene jeg har vært på.

Alt har gått så plettfritt, og å fly med Qatar er virkelig luksus - i forhold til mange andre flyselskap. God plass, greie nok seter, god mat, ekstremt god drikke og stort utvalg av filmer og spill.

Da vi kom fram til Dubai etter en mellomlanding i Doha, ble vi tatt så godt hånd om. Vår norske venn hadde booket noe som heter Marhaba til oss, så vi ble guidet forbi alle køer, kjørt i golfbil og fikk hjelp til baggasjen vår. For en luksus! Selv om jeg blir litt brydd av at noen hele tiden skal bære og hjelpe.

Nå har jentene sluknet, og jeg taster så stille jeg bare kan på Mac'en. Har en mistanke om at det bare bråker enda mer, så jeg avrunder her og serverer dere noen bilder fra dagens reise i stedet.

TYNN

Deilig lunsj i solen på balkongen til Selma! I morgen reiser vi til Dubai, så en salat var mitt siste krampeforsøk på å bli syltynn på rekordtid. Ble sykt tynn.

Resten av kvelden skal vi bruke på å redusere koffertinnhold og grille ute! Sommer-idyll ass.

ITS OUR PARTY

Har egentlig aldri vært spesielt fan av Miley Cyrus. Jeg er vel ikke helt i hennes målgruppe, så det er kanskje ikke så rart. Men den nye sangen hennes "We can't stop" klinger bra i mine ører. Feelgood musikk til sommerfesten!

JEG HAR IKKE SKJEGG

I dag hadde jeg min aller første voksetime! Haha. Definisjonen på uttrykket "man må lide for skjønnheten".

Sist jeg var i et land med muslimsk kultur, var de helt ekstremt opptatt av hår. Jeg lå på stranden og ante fred og ingen fare, da det kom en mann bort til meg og begynte å skrape meg på haken med en tråd. Han syns jeg hadde skjegg.

Jeg har pokker meg ikke skjegg, jeg har bare mikroskopisk og veldig mennesklig dun. Jeg er ingen ape. Jeg vokser ikke barten min en gang, noe det virker som om alle av samme kjønn gjør om dagen. Jeg hadde nesten for lite hår på leggene til å vokse dem - selv om jeg har spart som Onkel Skrue. Ta den du, dumme trådmann...

Men, ja. Tilbake til voksingen. Det var litt vondt, men ikke så vondt som jeg hadde trodd. Armhulene var verst. Da jeg viste dem til lillebror i går kveld, brakk han seg. Jeg bare; du vet at dama di også kan få sånn? God stemning. Nei, vi jenter er nok lekrest med hår på hodet, og nesten bare der.

Jeg må bare spørre dere om en ting... Er dere ikke enig i at gutter/menn må slutte å tenke så mye på hårfjerning? Jeg føler at hårfjerning/glattbarbering/voksing er en jentegreie, at gutter driver med det er ikke sexy. Hello, menn skal ha litt hår på brystet! Og i ansiktet. Og hvertfall på leggene. Og over alt. I fjor datet jeg en som barberte seg på både bryst og rygg (ikke spør meg hvordan han fikk til sistnevnte), og det er ikke akkurat de beste klemmene jeg har fått...

RABATT PÅ FAVORITTSMYKKENE

Både Makestyle og jeg har fått med oss at mine lesere er stor fan av smykkene fra Second Female. Derfor får dere nå 10% rabatt på hele utvalget, og tilbudet varer ut søndag.

Rabattkoden er WULFF23

Jeg får aldri nok av disse smykkene! Fantastisk hvordan de kan redde kjedelige antrekk som en hvit kjole eller singlet og jeans. Dessuten er prisen så snill at det er til å bli glad av!

Se hele utvalget av Second Female-smykker hos Makestyle HER

Mitt favorittsmykke om dagen! Adda-smykket kan kjøpes her.

Noa i cobber finnes her.

Noa Gold kan kjøpes her.

Det finnes mange flere farger og modeller hos Makestyle, så dere må virkelig sjekke utvalget :-)

//Reklame

LETS GET UNDRESSED

Da er alt pakket og klart, så i morgen tidlig bærer det avgårde til Oslo. Oslo-byen min som jeg ikke har rukket å savne et eneste sekund. Det er jo et godt tegn!

Jeg har fått meg ny yndlingssang i dag, har sikkert klart å høre på den 200 ganger allerede. Sååå, da er jeg vel lei av den innen uken er omme.

Undressed - Kim Cesarion

Syns live-versjonen er helt rå også, her er den:

Den perfekte sommersangen! Nå er det natta for meg, sov godt alle sammen.

KOFFERTEN MED DET RARE I

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har pakket Dubai-kofferten nå, men i dag er siste frist. Så jeg har pakket, pakket ut, og pakket annerledes. Haha. I morgen drar jeg nemlig til Oslo og skal være der fram til vi reiser lørdag morgen. Har en del ærender, så sånn må det bare bli.

Tror aldri jeg har stappet mange kjoler ned i en koffert før. Men det blir nok ikke bruk for så mye annet i Dubai. Iiiik, jeg gleder meg som en liten unge på vei til Disneyland! Blir så gøy å oppleve et helt nytt sted, og ikke minst deilig å slappe av på ferie.

NÅ ER JEG SOMMERKLAR

I dag har jeg tatt meg en velfortjent pause fra bæring og maling. Noen ganger må man rett og slett sette på "Chill"-spillelista, og låse seg inne på badet for litt selvpleie. Nå reiser jeg jo snart også, og den slitne kroppen min var langt i fra klar for lettkledde dager, sol og strand. Det har jeg gjort noe med i dag!

I samarbeid med Mybeauty.no, har jeg plukket ut fire favoritter som jeg syns er must haves for sommeren - og ikke minst for å bli SOMMERKLAR ♥

Dere får hele 20% rabatt på produktene, ved å bruke rabattkode "sommerklar". Tilbudet varer til midnatt 7. juni.

Jeg falt pladask for Ole Henriksen da jeg møtte selveste Ole Henriksen for to år siden. Før det visste jeg vel så vidt hva et hudpleieprodukt var. Men de naturlige ingrediensene, deilige duftene og luksusfølelsen på badet falt i smak, så siden den gang har jeg alltid hatt et Ole Henriksen-produkt eller to i nærheten. Jeg har lenge brukt en leppebalsam med African Red Tea, så da jeg oppdaget ansiktsskrubb i samme serie, ble jeg i ekstase. Sugar Glow - Face Scrub med African Red Tea kan kjøpes HER.

Å skrubbe kroppen er ikke bare nødvendig for å gjøre seg klar for sommer og solbading. Også for å bli kvitt døde hudceller, og hard hud på kroppen. Huden blir babymyk av denne skrubben, første gang jeg prøvde den, så bare; hæææ, er det min hud jeg tar på nå? Loofah Body Srub kan kjøpes HER, og du får mye for pengene.

Sommeren er deilig, men kan fort være skadelig for håret. Mye sol, hårstrikk og saltvann setter sine spor, så jeg anbefaler å ha en god olje til håret. Argan Oil fra Björn Axén inneholder tre oljer; marokkansk aragolj, macadamiaolje og havtornolje. Med andre ord; den er rik på vitaminer, og gir håret fuktighet. Kan kjøpes HER.

Denne lille stiften blir med meg til Dubai! Mange glemmer å beskytte leppene mot solen, men det er like viktig som å smøre nesetippen! In Sun Lipstick fra Piz Buin kan kjøpes HER.

Så der har dere litt sommerluksus for både hår, ansikt og kropp. Nyt rabattkoden - og sommeren!

//Reklame

STAKKARS BARNET MITT

I dag har jeg vært hos dyrlegen med Bella-pus og fått henne kastrert. Både hun og jeg er veldig lei av at hun har løpetid, det er rett og slett dårlig stemning og mye bråk om nettene. Men nå er det slutt på det, hipp hurra! Stakkars lille nurket er fortsatt helt fjern etter narkosen, så vi ligger på det varme badegulvet og slapper av sammen.

Når dyret slutter å sjangle, skal jeg male ferdig soverommet mitt. Og så skal jeg lage laksewraps til familien! Det har jeg verken laget eller smakt før, så det kan jo bli interessant :-)

SNØBLIND SOMMERDAG

Å male er helt forjævlig kjedelig. Og slitsomt. Det er gøy de ti første minuttene, helt til man innser hvor meningsløst det er å male hvitt på noe som allerede er hvitt.

Jeg har, som dere kanskje skjønner, brukt dagen på å male. Vegger og tak. Soverom og kontor/lekse-krok skal helst være ferdig i dag. Utålmodig og vondt i hele kroppen. Kudos til de som faktisk jobber med å male. Dag inn, dag ut. Dere må være fra en annen planet.

Halvparten av malingen havner forresten på gulvet - og på meg. Tror jeg blir snøblind snart.