hits

juni 2014

HJEMMESPA MED STERKE BILDER

Annonse


Hjelp! Er ikke det noe av det styggeste dere har sett? Haha, jeg ble skremt da jeg så meg selv i speilet. Følte meg liksom så vel med et deilig, nedkjølt ansikt - men da jeg åpnet øynene for å se meg selv i speilet for første gang, da skvatt jeg! Men det er bare en HELT fantastisk Ice Mask, som jeg har testet for Makestyle. Ice Mask gir huden fukt og skal stramme den opp. Den inneholder C-vitamin som beskytter huden mot ytre forurensing og Aloevera som gjenoppbygger og beroliger skadet hud. Etter å ha testet masken tre ganger (det er 6 masker i en pakke) må jeg innrømme at jeg er imponert. Skal jeg være helt ærlig, så vet jeg jo ikke om den strammer opp huden, det er vanskelig for meg å se. Men gropene under øynene mine er blitt mindre synlige. Jeg er av typen som har groper under øynene uansett, trøtt eller opplagt. Men jeg syns at Ice Mask hjelper mot det. Verdt hver eneste krone, og jeg skal kjøpe nye når det er tomt.

Hjemmespa er som medisin i hverdagen min. Hvis jeg er trøtt, sliten eller i dårlig humør, liker jeg å skru av lyset på badet, tenne et Voluspa, sette på avslappende musikk og dusje i glovarmt vann helt til jeg blir lei. Og jeg føler meg alltid mye bedre etterpå. Så - hjemmespa trenger ikke å koste en krone, det blir til hva man gjør det til selv. Altså, bortsett fra at det kanskje synes på strømregningen, haha.

Likevel er det jo ekstra deilig med produkter som får en til å føle seg ekstra fresh. Denne søndagen har jeg veltet meg i hjemmespa-luksus med disse produktene: Maya Water Facial Mist: har sett disse sprayflaskene over alt i det siste, og da ble jeg naturligvis nysgjerrig. Maya Water er laget av rent, norsk kildevann og skal være proppfull av organiske antioxidanter. Beyoncé, Victoria Beckham og Rihanna er blant kjendisene som forguder Maya Water - og de er vel kravstore damer? Jeg konkluderer med at Maya Water nå og for alltid skal ha en fast plass i vesken min, så jeg kan spraye ansiktet mitt når som helst og hvor som helst. Den tilfører huden fuktighet, og kan brukes selv om man har på seg sminke! Hurra :-) Den lille er kanskje kjekkest å ha med i veska, den finner dere her
Beauté Pacifique fuktmaske: jeg har testet en hel serie med produkter fra dette merket tidligere, men har aldri anbefalt det til dere fordi det ikke var noe for meg. Jeg er av den enkle typen når det kommer til hudpleie, og når det blir for mye å holde styr på: da gir jeg opp. Likevel er det noen få produkter fra serien jeg valgte å beholde, og fuktmasken er en av dem. Det jeg liker så godt ved denne er at den kan brukes om natten. Man våkner opp med silkemyk hud morgenen etter. Deilig, deilig!
Lip Scrub fra Sarah Happ: denne har jeg anbefalt dere mange ganger, og jeg er ikke blitt mindre begeistret med tiden. Et must (før jeg oppdaget den skrubbet jeg leppene mine med tannbørsten) for meg som biter meg i leppa ved hver minste bekymring, men som ikke takler å ha tørre og sprukne lepper. Denne gang i smaken Clementine, pass på å ikke spise den opp...
Eyedews: jeg elsker Eyedews! Et godt alternaltiv til Ice Mask hvis man ikke vil ha en heldekkende maske. Noen ganger er det jo kun området under øynene som trenger oppfriskning. Her har jeg dem i kokos og grønn te, de er utrolig gode begge to. Grønn te finnes her
Nyt rabattkoden, og fin søndag til dere alle! ♥

JUST ANOTHER SATURDAY

Hei, alle fine ♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt.  I dag har jeg gått i byen med mamma og pappa, og shoppet ny bukse og taklampe til soverommet mitt. Sistnevnte er en sånn ting jeg aaaldri får somlet meg til. Men nå er den på plass, så jeg gleder meg til et soverom hvor jeg ikke må myse for å finne ting på kveldstid. 

Tror ikke resten av helgen byr på så mye spennende heller, jeg har mest lyst til å slappe av før den hektiske uken som kommer. Hektisk og hektisk... Jeg skal i hvertfall farte mye! Og snakker om farting. I går øvelseskjørte jeg hele tre ganger! Korte turer, men jeg kjørte i hvertfall. Og takk og lov, jeg har sluttet å kaldsvette når jeg setter meg inn i bilen. Det blir mer og mer greit for hver gang. Jeg kjenner litt på at jeg er redd for å være i veien for vanlige bilister, men får vel bare tenke at alle har vært der en gang...

Nå skal jeg snart til mamma og pappa på middag :-)

PROSJEKT AUTOMATLAPPEN

I samarbeid med Sande Trafikkskole

Ja, du leste riktig! Prosjekt AUTOMATLAPPEN.

Jeg hadde tre mål som var viktig for meg da jeg flyttet hjem til Tønsberg igjen. Kjøpe leilighet, fullføre studiekompetansen min og ta lappen. Tenkte at hvis jeg klarte å fullføre de tre tingene, så var det et år "well spent". Et fornuftig år, hvor jeg kunne ta igjen alt det som andre gjorde da de var 18 og 19, da jeg var for opptatt av å blogge og gå på kafé. Leiligheten var i boks i vinter, studiekompetansen for et par uker siden. Men oppi alt så glemte jeg den tredje tingen: lappen.

Derfor ble jeg i ekstase, da jeg fikk mail av Sande Trafikkskole som ville gjøre et samarbeid med meg. Og det gikk ikke bare ut på å ta lappen. Neida, her snakker vi automatlappenintensivkurs - i en dritfin bil! Bedre kan det ikke bli. Jeg har alltid sagt at jeg har lyst på automatlappen, men visste ikke at det var blitt så vanlig. Eneste ulempen med automatlappen er jo at jeg ikke kan kjøre manuelt gir, men hvis jeg skulle få lyst til det en gang, holder det å ta oppkjøringen på nytt. Automat er jo en fantastisk måte å bli trygg på veien på, når man er nybegynner. Jeg har ikke kjørt bil siden jeg var 16!

Så, ja. Det var det jeg skulle i dag. Ha min første kjøretime ever. Jeg var så nervøs at jeg kaldsvettet da jeg satte meg inn i bilen, men det ga seg litt etter litt; takket være Eirik, min kjørelærer. Hils på Eirik:


Eirik sitt kjørelærer-motto er noe sånt som "vi kan ikke bare ha det gøy når vi er ute og kjører - vi må ha det litt morro og". Haha! Så jeg senket skuldrene litt etter litt, og vips så hadde vi holdt på i 3 timer.

Og er ikke bilen fresh? Audi A3 cab, satser på sol og blå himmel neste gang vi skal ut og kjøre. Tipper det er Norges fineste kjøreskolebil - den lukeparkerte av seg selv hvis noen lurte ♥

Jeg er lettet over at jeg overlevde første kjøretime, i hvertfall. Kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til neste. Og så er jeg veldig glad for at jeg endelig er i gang. Et liv uten lappen, er mest sannsynlig et liv hvor man må drasse med seg barnevogn på bussen en gang i framtiden. Dét burde vært mottoet til en kjøreskole, det.

Hvis dere vil kan dere følge Sande Trafikkskole på Facebook HER, og på Instagram heter de også Sande Trafikkskole. Bare å spørre der (eller her) hvis dere har spørsmål om lappen, automatlappen, intensivkurs etc. De kjører med elver i Sande, Holmestrand, Horten, Re og Drammen.

Har jeg noen lesere som har tatt lappen på intensivkurs? Hvordan gikk det, i såfall? Og er det noen her med automatlappen? Tell me, tell me :-)

PÅ TIDE Å DRA HJEM

Yes! Det ble Sankthans-bål på meg! Bare et lite et, da. Men bål er bål, og bål er veldig koselig ♥

Jeg kom hjem til Tønsberg sent i går kveld, etter noen interessante timer på Telemarksekspressen. Hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem, men jeg har en del ting jeg skal gjøre før jeg reiser avgårde neste uke. Neste uke blir det noen jobbdager i Oslo før jeg reiser til Kristiansand i anledning Palmesus. Så, ja. Greit å komme seg hjem og få gjort litt før den tid.

I morgen skal jeg gjøre noe jeg gruer meg skikkelig til. Noe jeg har hatt mange mareritt om i det siste. Men også noe jeg har lovt meg selv å gjøre, og skal klare. Kan dere gjette hva det er? Haha, forteller om det i morgen. Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått det med dere allerede :-)

TELEMARKEN

I dag bestemte vi oss for å dra på utflukt, og det ble en fantastisk fin tur. Vi tok turen med en båt som heter Telemarken, og kjørte fra Gvarv til Lunde. Det mest spennende med turen var jo disse berømte slusene, og jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til dem.

Men det var overhodet ikke så Titanic som jeg trodde, haha. Merket jo så vidt at båten ble hevet! Men fint var det. Kjenner at ettersom årene går, setter jeg mer og mer pris på den norske naturen. Den gir meg noe. #Gammel.

Båtturen tok ca 3 timer, men man kan jo sitte på lengre hvis man vil. Da vi var framme, tok vi bussen hjem igjen. Nå kjenner jeg at jeg er helt daff etter all den friske luften, haha. #KanskjeLittUngLikevel

Her er noen bilder fra den fine turen :-)

Flotteste mormora som finnes ♥

I kveld er det Sankthansaften, så jeg håper at jeg kanskje får sett et bål! Det var bål her i helgen, men det gikk jeg dessverre glipp av da jeg lå inne og snorket til Breaking Bad på Macen.....

WELLINGTON ON MY WRIST

Sponset klokke


Juhuu, ble så glad da jeg fikk ny klokke i posten her om dagen ♥ Jeg må innrømme at jeg sjeldent bruker klokke for å holde styr på tiden (det har jeg jo mobilen til), men det gjør seg veldig fint på håndleddet.

Klokker.no er klokkehimmelen, de har så utrolig mye fint. Casio, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Nixon, Daniel Wellington, pluss mange mange flere. Min nye klokke er en Daniel Wellington Classic Sheffield med svart skinnreim og rosegull rundt kanten. I love it! Den finner dere HER.

What a beauty! Klokken altså. Ta dere en titt på klokker.no, dere finner garantert noe fint dere liker :-)

Jeg skal hvertfall nettshoppe litt denne søndagen, har bestemt meg for at jeg trenger en lenestol til det tomme "lesehjørnet" i stuen min, samt noen puter og pledd til terrassen. Hagemøbler har jeg gitt opp å finne, så de skal jeg (eller pappa selvfølgelig, men han vet det ikke enda) bygge selv.

Håper alle har en kjempefin søndag :-)

GUACAMOLE JALAPENO

God morgen fra Norsjø!

Du vet når du er så lur at du legger deg tidlig og skal se på et par episoder av en serie, men så blir du liggende til langt ut på natt så det å legge seg tidlig var egentlig forgjeves.... Men, det er jo ferie så!

Nå skal jeg ut og jogge meg en tur igjen, før jeg hiver meg over teoriboka. Men først vil jeg bare tipse dere om årets sommersang, som er laget av min kjekke venn Anders Nilsen. Jeg ler meg i hjel - kan virke som om Pitbull har vært til inspirasjon her, hahaha :-)

Falt den i smak? :-) Skal definitivt spilles på neste vors.

HVA ER SMINKE

Kjør meg to timer ut i skævven, gi meg et blekkstille vann å se på - så glemmer jeg alt om å se mennesklig ut. Floker i hår og ansikt uten sminke: det er jo livet!

I dag plaskregnet det da jeg stod opp, så jeg stod egentlig bare og trippet for å kunne løpe ut. Jeg liker å løpe i regn, men da snakker vi duskregn. Ikke regn som i at noen står på skyene og tisser meg i håret. Men jeg fikk da løpt meg en tur til slutt. Veldig deilig start på dagen :-)

Hva syns dere om mormor sin innsats som bloggfotograf, da? Haha, når mamma tar bilder av meg, får hun ofte huden full av kjeft. Hun får skylden for dobbelthaker, lukkede øyne, dårlige vinkler, rotete bilder og lys. Hvis jeg ser ut som det lille tjukke mennesket jeg egentlig er, er det kun hennes skyld. Man skal jo ikke se liten og tjukk ut på blogg. Men! Det er vanskeligere å kjefte på mormoren sin, man kan jo nesten ikke gjøre det... Dessuten har hun gjort en ålreit innsats hittil.

Håper alle har en fin dag, her er det nok en gang duket for vafler i solskinnet ♥

HAPPY CAMPER

Happy camper, det er meg! Nå har jeg dratt på hyttetur med mormor og morfar. Vi har spist grillmat og sittet ute og kost oss helt til sola gikk ned. Hvor lenge jeg blir her vet jeg ikke, men det blir nok noen dager. Har store planer om å få lest litt bilteori mens jeg er her, samt å få løpt noen turer i den fine naturen her.

Jeg tråkket forresten på en veps i gresset i dag! Rakk ikke å pakke ut av bilen en gang før den lille djevelen satte brodden i meg. Herregud, så vondt. Så nå har jeg gått barbeint i gresset for siste gang.

Det er heldigvis bra nett her, så nå skal jeg straks hoppe i pysjen og sette på et par episoder av Breaking Bad. Teorien får vente til i morgen! ♥

KONKURRANSE: COMPACT CLUBBING

Annonse

Dette er min compact club.

Lurer du på hva en compact club er? Philips har nettopp lansert et produkt som heter Philips M1X DJ. Det er et kombinert miksebord og høytaleranlegg med svært god lyd. Anlegget er trådløst og funker både for iPhone, iPod og iPad + Bluetooth.

Den er med andre ord perfekt for å flytte festen dit man måtte ønske - og det er det konseptet Compact Clubbing går ut på. Flytte fester fra de store arenaene til de lokale strøkene og de gjemte plassene. Så min compact club ble en veldig hyggelig bakgård i Tønsberg. En bakgård man kanskje ikke ser hvis man haster forbi, et sted hvor det serveres himmelsk god kaffe. Et sted hvor jeg gjerne skulle holdt en skikkelig fest. Ser dere det for dere? Noen vinflasker på bordene, fargelyspærer i takrenna og en DJ i hjørnet?

Philips har nå en konkurranse som går ut på å finne Norges beste compact clubs. De ønsker derfor at DU skal legge ut din compact club, rett og slett et sted du ser for deg at det kan bli god stemning. Det kan være en bakgård, en strand, på treningsstudio, en terrasse, en buss, en trikk... Det finnes egentlig ingen grenser, så lenge det kan bli til fest.

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN:

♥ Knips et bilde av et sted du kunne tenke deg å lage god stemning
♥ Gå inn HER
♥ Trykk på "Sumbit your spot"
♥ Plasser stedet ditt på kartet, last opp bildet og fyll inn info om din compact club
♥ Del med venner og skaff stemmer! 

PREMIER:

En av tre finalister mottar en Philips M1X DJ, og får sponset sin idé. Den av de tre finalistene som deretter skaper mest "noise" i sosiale medier fra sin Compact Club vinner i tillegg et eget arrangement/en fest på et av de mest populære utestedene i Oslo. Dere kan lese om produktet her, det ser jo heeelt awesome ut! Tenk å ha det på terrassen i sommer. Gøy gøy!

Slik endte mitt bidrag opp med å se ut. Syns det var litt gøy at man kunne lage en spilleliste til utestedet. Jeg visste dog ikke at man skulle plassere spotten sin nøyaktig på kartet, så det endte med å bli langt ute i skogen. Men det skal selvfølgelig være i byen, haha!

Jeg har selvfølgelig deltatt i konkurransen jeg også, og min compact club døpte jeg "Flasketuten peker på". Husk å stemme på meg da, hvis dere kommer over meg på kampanjesiden til Philips! Og legg igjen link i kommentarfeltet her så jeg kan gå inn og se på deres compact clubs også! Det hadde vært gøy :-) Alt sammen finner dere som nevnt HER.

Lykke til i konkurransen!

MOR OG DATTER-DAG

I dag har jeg storkost meg med mammaen min ♥ Først spiste vi middag hos meg, og så dro vi ut for å padle kajakk. Av alle ting. Det var første gang jeg prøvde det, men må innrømme at det frister til gjentakelse. Til tross for at det plutselig blåste opp til storm der ute, så fikk jeg en merkelig ro over meg av åren i vannet og vinden i håret. Utenifra så jeg sikkert ut som en gal ape som prøvde å knekke en kjepp, men teknikken kan jo ikke sitte med en gang... Det skal nevnes at jeg hadde med meg en lærer som har padlet i typ 50 år, og jeg har på følelsen at han ikke ble alt for imponert over mine ferdigheter, haha.

Etterpå dro vi på kafé - i treningstøy, mot mammas vilje. Det er ikke mye som gjør henne flau, men hun kan ikke fordra å gå rundt i treningstøy. Motsatt av meg. Jeg tenker at folk tror at jeg er sporty når jeg går rundt i treningstøy. Det er innafor, så lenge man ikke er svett så klart. Siden det var Tønsbergdagen, dro vi hjem og skiftet før vi dro på shopping. Det ble ikke så mye handling på meg, kun et gulvteppe og en kosedress. Sistnevnte kommer godt med når jeg skal på hyttetur i morgen. Her er noen bilder fra dagen:

Jeg er så sykt på overtid nå, klokken er snart to! Og jeg som liksom skal opp og jobbe i morgen tidlig, før jeg reiser på hyttetur. Tror jeg sier god natt :-)

SOMMERTILBUD PÅ MAST KRØLLTANG

Annonse

Det er sommertilbud på min favoritt krølltang gjennom tidene, og det kan vi jo ikke la gå hus forbi. Så for dere som enda ikke har skaffet dere en MAST Vol 2, gjør det HER nå ♥

Mange hundre, hvis ikke tusen lesere har kjøpt krølltangen, og det er så gøy å høre at dere også elsker den. Ekstra gøy er det jo at det er Janne (Makestyle-grunderen) som har laget den.

MAST vol 1 er forresten også på salg, den lager mindre krøller i håret og er også veldig bra. Hvis dere vil se forskjellen på krøllene Vol 1 og Vol 2 lager, kan dere se på et gammelt innlegg hvor jeg sammenlignet de to. Det finner dere her. Dere trenger ingen rabattkode for å få sommertilbudet, prisen er allerede satt ned hos Makestyle.

Jeg er dessverre ikke gravid enda, bare mye vind i Tønsberg i dag...

Her er produktene jeg bruker til å style sammen med MAST. Styling Spray Strong eller Styling Spray Soft (førstnevnte hvis det regner eller hvis jeg skal ut på byen, sistnevnte i hverdagen), MAST Alligator Clips og varmebeskyttende fra Miriam Quevedo.

Nyt sommertilbudet! Akkurat nå har jeg besøk av mamma og pappa, de har vært på middag her siden de flytter ut av huset nå og så vidt har en stol igjen å sitte på. Maten jeg lagde smakte dritt, så nå skal vi til mormor og morfar og spise vafler, jam jam! :-)

LAT FROKOST OG PALMESUS

God dag! I skrivende øyeblikk inntar jeg en veldig lat frokost. Lat frokost = null innsats, med andre ord to kokte egg som jeg nærmest trykker ned i halsen uten å tygge. Skal gå på butikken og handle inn havregrøt senere i dag, finnes vel nesten ikke bedre frokost enn det.

I dag skal jeg jobbe litt med regnskap og framtidige kampanjer, jeg har en sykt kul konkurranse til dere som kommer nå i løpet av denne uken, gled dere. Og så skal jeg planlegge litt fordi jeg fikk veldig gode nyheter her om dagen.


Da Kristina og jeg var på tur, ble vi nemlig veldig gira på Palmesus, en festival som holder til på bystranda i Kristiansand. Kristina bor jo i Kristiansand, så det kunne ikke passe bedre. Vi har snakket lenge om at jeg skal komme og besøke henne en weekend. Men så ble drømmen knust da vi fikk for oss at det var utsolgt. Men her om dagen fikk jeg altså melding av K om at billettene var i boks likevel, så jeg er SÅÅÅ happy! Gleder meg sykt mye.

Så 4. og 5. juli skal vi altså danse barbeint i sanden til live musikk av blant andre Icona Pop, Kelis, Klingande, Bernhoft, Gabrielle og Jason Derulo. Jeg som er glad i beach party av god kvalitet kan vel ikke få det bedre? ♥♥♥

Feirer med å legge ut litt Klingande, denne hører jeg fremdeles på etter at jeg oppdaget den under fjorårets sommerferie i Dubai.

Har jeg noen lesere som skal på Palmesus? Håper på å se mange av dere der! Tror det er billetter igjen enda, men det er i såfall skummelt få.

PENSJONISTTILVÆRELSE OG RASTLØSHET

God kveld alle sammen ♥

I dag har jeg tilbragt dagen på terrassen hos mormor og morfar. Er det noe jeg setter stor pris på med å bo i Tønsberg, så er det å ha familien så nærme. Hele barndommen har jeg måtte reise land og strand rundt for å besøke begge sider av familien, så det er deilig å ha noen av dem i nærheten nå. I morgen skal jeg være med pensjonistene på harryhandel, hoho. Det er alltid like interessant! Men det blir i hvertfall en tur innom helsekost for å fylle opp med alger, og så blir det vel anledning til å fylle opp både fryser og barskapet jeg ikke har.

Bortsett fra det så er jeg skikkelig reisesyk om dagen, og jeg sitter med fingeren på bestill-knappen for en aleneferie. Men så får jeg litt kalde føtter og lurer på om jeg egentlig vil reise helt alene. En ting er å reise alene på oppdagelsesferd, men å ligge alene på en solseng og lese i en uke...? Får tenke litt mer på saken.

Historiens mest misbrukte blogpose! Peacepout ♥

WE NEVER BELONG

Altså... Folk må slutte å introdusere fine sanger for meg når det er vin inne i bildet. Jeg blir nemlig et beist etter sangen, og nekter å høre på noe annet resten av kvelden. Sååå, folk blir kanskje litt lei. Men jeg står på mitt, og sitter gjerne med dockingstasjonen i fanget om jeg må, for at ingen skal bytte til en ny sang.

I går var det denne jeg ble hektet på. Syns den er like fin i dag, og kjenner jeg meg selv rett så har jeg nok hørt den i hjel innen uken er omme.

SCHOOLS OUT

Som jeg så vidt nevnte i går, hadde vi avslutning med skolen og nå er det sommerferie for real. Selv om det er helt fantastisk å være ferdig med dette skoleåret, syns jeg det var trist å ta farvel med lærere og medelever. De har nemlig gjort dette året ganske bra, og jeg sitter igjen med mange minner som jeg kan smile av.

Etter avslutningen med skolen, dro store deler av klassen min videre til Champagneria. Der hadde vi mimrestund, og litt tapas og cava. Jeg er ganske sikker på at det ikke var et ordentlig "goodbye" hva angår flere av mine medelever. For flere av dem har blitt venner som jeg ser for meg å henge med, og det er så hyggelig. Takk for et fint år, SFB ♥

Nesten hele klassen. Han foran til høyre i gul shorts heter Ken, og han har mast lenge om å komme på bloggen. Så kikk gjerne på han i et par sekunder.


Det er veldig mange som spør rundt dette å ta opp fag, men jeg er dessverre ingen ekspert på det. Det finnes jo flere måter å gjøre det på, men jeg valgte å følge undervisning gjennom et helt skoleår, ettersom jeg ikke hadde troen på at jeg kom til å klare matte og naturfag som privatist. Det går jo an å gjøre det på et halvt år også, for ikke å snakke om kveldskurs hvis man jobber. Flere av de jeg gikk med tok hele 6 fags-pakken, og jeg fikk inntrykk av at det var veldig tøft. Det er også mange som velger å ta 3 fag om gangen, men da vil det jo ta litt lengre tid. Jeg har hørt mye bra om både Bjørknes og Sonans, men det har vi ikke i Tønsberg. Skolen jeg har gått på heter Kompetansebyggeren, og det ligger i Tønsberg sentrum. Lærerne er veldig motiverende der, i naturfag startet jeg året med å få 2'ere og 3'ere, men endte opp med en 6'er på vitnemålet. Kunne ikke vært mer fornøyd! Håper det var til hjelp :-)

INDIAN SUMMER

Nå har jeg "offisielt" sommerferie. I dag var det avslutning med skolen på Slottsfjellet, og her sitter jeg med den sommerferie-følelsen ♥ Jeg har tatt masse bilder i dag, men jeg er så trøtt at jeg nok en gang satte vannglasset i senga og Mac'en på nattbordet, så jeg tror bare jeg graver hodet ned i puta nå og plukker opp bloggingen igjen i morgen.

Dette er den perfekte sommerferie-sangen, forresten! Får lyst til å hoppe i en cab og kjøre gjennom Europa eller noe sånt.

NATTA!

SOLKREM PÅ LINSA

I går bestemte jeg meg for å skjerpe meg. Jeg er nemlig ganske umulig mot meg selv når jeg ikke har rutiner, og nå som skolen er over: null rutiner. Men å ligge inne og se på serier mens ferdigmaten drypper nedover dobbelthaka - det er ikke tema. Det er ikke tema å sove til klokken 11, og ikke bevege seg ut av leiligheten før klokken 15. Det er ikke tema å lage tomatsuppe fra pose fordi jeg verken orker eller bryr meg.

Så nå har jeg storhandlet sunn mat til kjøleskapet, satt vekkeklokken på 8.30 og laget en plan for treningen. Kjipt å ha sklidd sånn ut når jeg virkelig var inne i gode rutiner på det meste. Men det er vel sånt som kan skje når det er eksamenstider og deretter sommerferie? Når man sklir ut, er det jo ikke noe annet å gjøre enn å plukke opp igjen der man slapp.

I dag stod jeg tidlig opp for å dra på stranda med Kalle. For dere som har trodd at Kalle er en gutt, så er det en glede å kunne vise et bilde av denne baben:

Nå tror dere kanskje at jeg har lekt meg med litt fancy bilderedigering, men neida.... Jeg har bare tatt på linsa med solkremfingre. Rekk opp hånda alle som alltid mister lokket til linsa. Jeg rekker opp hånda.

Nå skal jeg forberede måltider for hele morgendagen og legge dem i små matbokser i kjøleskapet, og så skal Kalle og jeg ut og løpe en 5K runde. Kan ikke tro at jeg løp 2,4 mil for et halvt år siden, nå kjennes det ut som jeg ikke kan løpe hundre meter. Men som sagt, det er bare å plukke opp igjen :-)

IKKE REKLAME

Det var veldig koselig hos lillebror. Han har begynt å komme på plass i leiligheten, som nesten er nabo med min siste leilighet i Oslo. Følte meg med andre ord hjemme, og ser for meg en del besøk der framover. Vi spiste tapas på Delicatessen og så på film resten av kvelden. Har savnet å sovne til lyden av hissige taxier, trege trikker og fjerne sirener ♥

Bortsett fra det er Oslo helt jævlig i sommervarmen. Greit nok hvis man kan ligge i Frognerparken eller på Huk med noe kaldt å drikke, men å løpe rundt i sentrum som en gal? Fikk nesten ikke puste. Tror kanskje jeg våknet opp og var blitt allergiker her om dagen. Er ikke syk på andre måter, men jeg er helt tett og det klør i hals, nese og øyne. Gress? Pollen? Ikke vet jeg, men det er søren meg urettferdig. Blæh.

Tidenes favoritter samlet på ett bilde, haha. Dette ble redningspakken min til toget hjem, da var jeg helt i himmelen.

På bildet over ser dere blant annet logoene til BIT, Läkerol og SmoothieXchange. Er det mange av dere som da tenker; hmf, det der har hun fått gratis? I det siste har jeg opplevd at noen skriver "annonse" og "du må merke dette som reklame" i kommentarfeltet mitt, nesten uansett hva jeg skriver om.

Saken er ganske enkel.
1. Jeg ville aldri tipset dere om noe som jeg ikke liker og ikke kan stå inne for.
2. Hvis jeg tipser om noe, er det enten fordi jeg har - eller ville brukt mine egne penger på det.
3. Hvis jeg har fått sponset produkt eller betalt for å teste et produkt, så er innleggene merket med annonse eller reklame.

Og viktigst av alt: jeg deler hotelltips, restauranttips etc med dere fordi jeg vet at mange setter pris på det. Men man blir jo nesten redd for å linke til steder fordi at folk rapporterer bloggere til Forbrukerombudet som om det var heksejakt på 1500-tallet. Vet ikke om folk er bitre eller bare har lite å gjøre, men alt i alt så er jeg enig i at rett skal være rett. Man skal følge loven. Så selvfølgelig merker jeg reklame som reklame.

Men det er viktig at dere skjønner at bloggere ikke er "kjøpt og betalt" - selv om jeg bare kan snakke for meg selv og de jeg kjenner personlig. Husk at vi har muligheten til å gjøre 10-15 betalte oppdrag PER DAG (haha, det hadde tatt seg ut) hvis vi vil, og det er mye inntekt man må takke nei til. Men for min del, så er det prinsipper om at 1. Ikke skrive om noe du ikke ville gått og brukt dine egne penger på i ettertid. 2. Ikke for mange oppdrag per uke, så det blir for mye for leseren.

Vet at jeg er sykt heldig med mine lesere, andre bloggere får stygge kommentarer på samlebånd mens jeg bare får et par her og der. Likevel har jeg fått inntrykk av at mange lurer på dette med annonser, og tror at bloggere til og med får luften de puster inn gratis (eh, den får jo egentlig alle gratis) så ville bare oppklare alt.

PUT ON A SMILE

Hei og hopp ♥

I skrivende øyeblikk er jeg på vei til Oslo, skal som sagt besøke lillebror i hans nye leilighet. Gleder meg til å komme meg ut av leiligheten nå, føler at jeg har sittet her og deppet i flere dager nå.

Er litt lei meg blant annet fordi jeg føler at jeg ikke kan ha Bella her lengre. Det virker ikke som hun trives i leiligheten min, og jeg tør ikke tenke på hvor ensom hun blir når jeg skal begynne å pendle. Men jeg syns det er veldig vanskelig å skulle gi henne bort. Samtidig kjennes det nesten som dyreplaging å henne her, det virker som hun trenger større plass og mer selskap.... Aaaarg, det gjør vondt i hjertet, men jeg må hvertfall snart finne ut hva jeg skal gjøre med henne. Det plager meg skikkelig :-( 

Men nå skal jeg legge deppingen på hylla og bare kose meg i Oslo. Blir sikkert en tur ut og spise i kveld, og i morgen har jeg en del ærender jeg skal gjøre i byen.

Å kunne se glad ut når man ikke er det er vel kriterie nummer 1 for å være "proffblogger"? Haha. Håper alle nyter den ekstra fridagen sin! :-)

DYNA I SOFAEN-WEEKEND

For en kjedelig lørdag, og for en kjedelig søndag. Jeg har ikke vært i form, og har dessuten trengt å være for meg selv litt, men nå kjenner jeg at jeg kjeder meg halvt i hjel. Heldigvis ble jeg reddet av at sesong 2 av Orange Is The New Black kom ut på Netflix, hipp hurra! Er så deilig når en hel sesong blir lagt ut samtidig, selv om det ikke er sunt - for mine firkantede øyne har rukket å se alle episodene. Men det reddet så absolutt helgen.

Flere som har sittet limt til skjermen denne helgen? Høres ut som det er mange som er begeistret over den serien.

Vel, jeg har ikke så mye mer interessant å dele, i morgen reiser jeg inn til Oslo for å besøke lillebroren min som nettopp har flyttet ditt. Veldig spent på å se hvordan han har fått det!

Huff og huff, lover å komme sterkere tilbake :-)

GRAN CANARIA GUIDE

Hver gang jeg er på Gran Canaria blir jeg spurt om å lage et innlegg med tips. Nå har jeg endelig fått somlet meg til å gjøre det, så her er tips til bosteder, strender, mat og shopping. Mitt lille GC, hahaha. Håper dere som skal til Granca i sommer får litt bruk for det :-)

♥ Hotell/beliggenhet

Mogan: Et veldig hyggelig sted på øya. Vi selger leiligheten vår i Playa Del Cura i disse dager, og jeg vet at mor og far muligens kunne vært interessert i å kjøpe noe i Mogan. Det er rett og slett Gran Canaria på sitt beste. Sjarmerende, små gater med fastboende, havneområder med fantastiske bygninger og blomster over alt, noen av de beste restaurantene på øya og en liten strand. Kanskje litt færre turister også?

Arguineguin: Arguineguin er Norge på Gran Canaria. Der ligger "Dollaråsen" hvor nordmennene har bygd upersonlige leiligheter på rekke og rad i fjellveggen, og det er heller ingen brukbar strand der. Hvis jeg skal komme med et pluss, så er det at de har en veldig bra Spar-butikk, og at min favoritt kinarestaurant ligger der. Den heter Mandarin, mer om den under spisesteder. Dessuten syns jeg det er noen gode hoteller i Arguineguin. Blant annet Dorado Beach og Sunwing Seafront. Det skal nevnes at fine strender og hyggeligere steder bare er 5 Euro unna i Taxi.

Amadores: Amadores et ideelt sted hvis man er på øya for avslapping, strand og sol. Gloria Palace som ligger på toppen er kjempefint, men de andre hotellene i nærheten har jeg ikke vært på. Amadores har helt klart den beste stranden. I tillegg finnes det Beach Club, haugevis av restauranter og... Eh, minigolf?

Playa Del Cura: Playa Del Cura har som regel vært mitt hjem på Gran Canaria, ettersom det er der vi har leilighet - inntil den blir solgt. Der skjer det overhodet ingenting, selv om det er et område i vekst. Det er helt OK strand der, som skal bygges til å bli mer som Amadores i nærmeste framtid. Det ligger også et ganske fint hotell der som heter Sunprime Riviera.

Meloneras: mitt favorittsted på hele øya. Alt er nytt og veldig fresht. Mange gode restauranter på Lopesan Boulevard, og en del fine klesbutikker. Dessuten ligger ikke det nye shoppingsenteret El Tablero særlig langt unna. Mitt favoritthotell på Meloneras er Lopesan Baobab, men det er veldig mange fine som jeg ikke har testet ut også.

Puerto Rico: I Puerto Rico svømmer det over av hoteller, og det er kanskje litt billigere å bo her enn andre steder. Mye slitt og gammelt, og generelt sett høy harry-faktor. Har ingen erfaring med hoteller i Puerto Rico, men det er mange utesteder og et par gode restauranter der. Ikke det stedet jeg vil anbefale å bo, da man mest sannsynlig drukner i charterkulturen.

Anfi: Anfi-anlegget er veldig norskt, og skal være et luksuriøst sted. Likevel er det et av de stedene jeg liker minst, da stranden er overfyllt og har dårlig sand. Har aldri kost meg så lite på stranda som jeg gjorde den dagen vi lå på Anfi sist.♥ Strender

Amadores: Amadores er den beste stranden, og faktisk den eneste jeg gidder å gå på. Det er ganske fullt i ferier og helger, men stranden er gigantisk så man finner seg alltid en plass. Langs hele stranden er det restauranter og kiosker, og i tillegg har man jo beach cluben hvor det er deilig å koble av en dag eller to. Sanden på Amadores er ganske grov (tror den er hentet fra Sahara) så den irriterer ikke i det hele tatt, noe som er viktig for meg. På Amadores lunsjer jeg som regel på Ciao Ciao (er ganske sikker på at den heter det, det er hvertfall den første restauranten til venstre for toalettene).

Anfi Del Mar: Som sagt, styr unna Anfistranden, den suger på alle måter. Dog er det den beste stranden hvis du vil kjøre vannscooter, bananbåt og den slags. Men hvis du absolutt på Anfi, kjøp deg en pizzaslice til lunsj, i den luken som ligger rett ovenfor stranden. Topp 3 pizza!

Puerto Rico: Purto Rico-stranden er også helt forferdelig, den er ikke spesielt fin og sanden sitter på deg i flere uker virker det som. Mitt eneste strandtips er faktisk Amadores.♥ Spisesteder

La Cucina: Hadde egentlig ikke tenkt å tipse om denne, for det er bare 3 bord og for det meste lokale som kjenner til den, men la gå. Det blir sikkert lite Gran Canaria på meg framover uansett, hehe :-) La Cucina har som sagt bare tre bord, og holder til rett ved havnen i Mogan. Bestill reker og champignong til forrett og en pizza til hovedrett, men styr unna Panacotta til dessert. Maten er god, og prikken over i'en er den italienske kokken som står ved pizzaovnen og synger, og hans søte kone som tripper rundt med sin hjemmelagde lapp med dagens meny.

Palm Garden: ligger i Patalavaca, rett ved Arguineguin. De har veldig god biff, og man bør bestille bord på terrassen deres til et tidspunkt hvor man kan få solnedgangen til forrett.

Mandarin: kinesisk restaurant som vi fant første gang vi var på familietur til Gran Canaria, sikkert for 15 år siden. All maten smaker veldig bra, du kan spise deg stappmett for 60-100 kroner - og husk for guds skyld vårrullene! Ligger i Arguineguin.

El Cenador: El Cenador var favorittrestauranten til familien før, men de siste gangene vi har gått dit har det vært mindre bra. Men det slår aldri feil med en solo mio al sal. Og for guds skyld, spis papas arugadas med mojo ved siden av. Restauranten ligger i Puerto Rico.

SushiMex: SushiMex ligger på Meloneras, og er en ny favoritt. Prøvde den ikke nå før siste turen til GC, men da måtte vi dit flere ganger. Maten og servicen er god, men vi betalte ca 500 kroner hver da vi spiste der, og det syns jeg er litt dyrt for sushi. 

Grand Italia: Grand Italia ligger rett ved siden av SushiMex på Meloneras, der er det digg å spise både lunsj og middag. Syns de er spesielt flinke på pizza, pappa og min sin favoritt heter Diavola.
♥ Shopping

El Tablero: El Tablero er det nyeste shoppingsenteret på Gran Canaria. Det er ganske lite, men de har Zara, Stradavarious, Pull&Bear og et par fine skobutikker. Det var også der jeg kjøpte solbrillene fra Céline, den slags varer burde man for eksempel ikke kjøpe på Puerto Rico-senteret, det kan være fake. Liker dette senteret ganske godt, det ligger ca 6 euro i taxi fra Meloneras.

Meloneras: på Meloneras er det et råttent kjøpesenter for de tyske turistene som liker å kle seg i Versace fra topp til tå, og fake vesker for de som ikke syns det er så nøye. Men utenfor senteret er det mange frittstående butikker, blant annet Mint, Mango, Macy's, Polo, en skobutikk jeg aldri husker navnet på osv.

Atlantico Vecindario: Atlantico ligger ganske nærme flyplassen, men det er et stort og middels bra senter hvor jeg har vært mye. Men det er litt stress å ta buss dit, og taxi koster 500 kroner hver vei (pluss minus, spørs hvor du bor) så anbefales kanskje mest for de som har leiebil.

El Mirador: El Mirador ligger nesten inne i Las Palmas, så man bør eventuelt dra dit hvis man skal tilbringe en dag i Las Palmas. Det er det beste shoppingsenteret på hele øya, de har til og med Primark for de som syns at det er gøy. Hvis man har god tid ville jeg faktisk bruk en dag i Las Palmas, det er mange fine butikker i gågatene der.

Puerto Rico-senteret: styyyr unna, virkelig. Eneste ordentlige butikken de har der er Mango tror jeg, og der inne lukter det ikke særlig godt.


Kom gjerne med tips i kommentarfeltet, hvis du har noen gode GC-tips. Tipper det er flere som vil sette pris på det :-)

WHEN WE'RE FIRE

Dette må være den mest spilte sangen på min Spotify den siste tiden, jeg elsker den. Likte dere den? Bare et lite musikktips som går godt til en chill sommerkveld og solnedgang ♥

I går hadde vi avslutningsfest med klassen. Jeg drakk to flasker vin, det har jeg nok ikke gjort siden 2009. Såååå ja, jeg husker at jeg sang karaoke, holdt en liten tale kanskje og gråt en skvett fordi det var så trist at det var avslutning. Så hvis noen bare henter en gravemaskin og begynner å grave det hullet jeg trenger? Neida, ingenting er flaut med den klassen der, de er bare gøy. Og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å se noen av dem selv om skoletiden er over.

Siden jeg satt og dugget på vinglasset i hele går ble det ikke tatt et eneste bilde, sånn bortsett fra Snapchat. Kanskje like greit!

KAFFEKOS OG VIPPETILBUD

I dag sov jeg lengre enn hva jeg har godt av, er det bare jeg som blir helt utmattet av å fly? Har ikke noe å si om det er en times flytur eller seks, jeg blir helt utmattet uansett.

Så da jeg først fikk startet dagen, dro jeg på kafé med Kalle - når du ikke har sett en god venninne på tre uker, er det mye som skal fortelles, diskuteres og analyeres. Nå skal jeg straks begynne å gjøre meg klar til avslutningsfest med klassen. Kjenner at jeg ikke er helt klar for fest, men det hjelper vel hvis jeg tar meg et glass vin mens babyhårene dresseres og posene under øynene temmes.

Som overskriften lover, skal dere få et VIPPETILBUD i dag ♥ Ettersom jeg har et samarbeid med Neglhuset er det veldig mange som etterlyser rabatter etc, og nå er det endelig et tilbud på menyen. 

Tilbudet gjelder for classic vippeextensions (mine favoritter), og for dere er prisen 1400 kroner for nytt sett i hele uke 25. Vanlig pris er 2000,- så dette er en kjempebra deal. Tilbudet gjelder ikke 7D-vipper, men jeg anbefaler uansett classic vipper mer enn 7D.

Det blir veldig fort fullt, så anbefaler å booke asap hvis du vil være vippefin til sommeren. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å få time :-)

Neglhuset er best på vipper, det er helt tragisk hvor mange som er ræva på å legge vipper men gjør det likevel. Ser mange gå rundt med vipper som står til alle kanter og med limrester, ikke bra. Husk at dårlige vipper kan ødelegge vippene deres for alltid, så vær forsiktig med hvor dere går hen. Hilsen en som har hatt vipper sammenhengende i 3-4 år uten å ødelegge sine egne. //Sponset behandling

Nå kaller sminkeskrinet og vinglasset, hei og hå!

REISEN HJEM

Åh, det gjorde litt vondt i hjertet å reise til flyplassen. Har hatt en så innmari fin uke med Kristina, det er sjeldent å finne en så perfekt reisepartner. Vi har samme dårlige humor, vi liker den samme maten, vi har nogenlunde samme døgnrytme, vi jobber med det samme og det igjen leder til at vi forstår hverandre på områder hvor ingen andre forstår.

Det er ikke likt meg å være sammen med en person 24 timer i døgnet i en uke, uten å bli en smule lei. Men mission completed, jeg vurderte å pakke med meg K i kofferten og ta henne med til Tønsberg. Hjerte av gull og humor som en lastebilsjåfør - skulle vært flere slike kvinnfolk i verden. Jeg har ledd så mye denne uken at jeg er sliten i kjeven, og det har faktisk skjedd flere ganger at en av oss har våknet av latterkrampe midt på natten.

PS. Jeg har faktisk irritert meg over én ting. Brunfargen til K. Har følt meg som en hvit torsk hele uken, selv om jeg overhodet ikke er det. Arg!


Vi fikk en veldig fin avslutning på turen. Siden K skulle fly til Kristiansand dagen etter, sjekket vi oss inn på en suite på Clarion Hotel Oslo Airport. De vartet opp med rødvin og sjokolade, og vi fikk dusjet av oss flyturen og lagt oss på de berømte Clarion-putene for en god nattesøvn. En veldig koselig avslutning på en veldig fin tur ♥

Det var faktisk herlig å komme inn i leiligheten hjemme også. Hadde heldigvis skrubbet den før jeg dro, så bortsett fra et par hybelkaniner var det strøkent. Så da var det bare å slenge bikiniene i vaskemaskinen, og kjøre i gang Paradise Hotel maraton. Haha, hadde tross alt en del episoder å ta igjen etter ferien. Dessuten var det finale i kveld, og jeg jublet i sofaen da rettferdigheten seiret. PH har jo vært rene ondskapens hotell i år, med mobbere, psykopater og alle slags mulige troll. Så jeg er fornøyd med utfallet!

Nå er det allerede blitt alt for sent, så jeg må bore ansiktet ned i puta og sove. Nattinatt!

LAST BEACH DAY

I dag hadde vi våre siste timer på stranda, så vi koste oss med Doritos og iste på solsengene, før vi lunsjet på beach cluben igjen. Vi skulle avslutte dagen med en 80 minutters massasje, men den ble litt kortere da Kristina sin massør ble litt for gira og begynte å klå i stedet. Hva skjer med folk?

Kjenner at jeg har fått nok sol nå, men jeg vil ikke hjem likevel. Late dager på Granca hvor alle går i charter-uniform passer meg utmerket. Charter-uniform er hvite bukser, og jeg har med meg hvite bukser. Så burde vel egentlig bare bli her.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra "avskjedsmiddag", og skal begynne å pakke koffertene våre. I løpet av morgendagen må vi dessverre drasse dem med til flyplassen.

VIL DU BLI SPONSET AV TINE ISTE?

AnnonseTINE isTe er offisiell sponsor av tørste øyeblikk, nettopp fordi det er den ultimate tørstslukkeren til enhver anledning. Nå i sommer ønsker TINE å sponse ditt tørste øyeblikk, i form av et lite eller stort arrangement. Denne sommeren kommer nemlig TINE isTe sin sommerpatrulje til å reise rundt og besøke folket, fullastet med iste.

Jentekveld, grillfest, fotballkamp med gutta, bursdagsfeiring, sommerfest, piknik i parken, dugnad i borettslaget, volleyballturnering på stranda... Hva som helst, så lenge det gjør deg skikkelig tørst på iste. De som blir sponset vil bli besøkt og motta masse, deilig, forfriskende TINE isTe og en t-skjorte tilpasset arrangementet.

For å bli sponset må du gå inn på på siden til Tine isTe her og søke, altså melde deg på med ditt arrangement, hva enn det måtte være. Det er kjempeenkelt!

 


Er det noe jeg drikker mye av om sommeren, så er det iste. Den siste uken har kjøleskapet vært fyllt opp med TINE isTe, og det har ikke vært en dum start på sommeren. Jeg kjøpte alle smakene siden jeg skulle skrive om sommerpatruljen, tenkte jeg måtte teste dem også! Det var "Hvit Te Guava" som var min tidligere favoritt, men nå har jeg fått meg to nye, som deler førsteplassen. Det er "Ekte Te med Bringebær" og "Sort Te Fersken Zero". Sistnevnte er nesten uten kalorier, og så utrolig god.

Ingenting er som å komme inn døren etter å ha syklet seg varm opp en bakke, og helle i seg iskald iste fra kjøleskapet ♥ Har du en favoritt blant isteene på bildet? 

Ikke glem å melde dere på sommerpatruljen, da! Det må gjøres i løpet av juni :-) 

VIDEOBLOGG: HEVNEN ER SØT

I dag fikk morgenfuglen sin hevn, og min prank ble forutsigbart nok å spøke med at det var slange i vannet. Det har nemlig eksplodert med hvite albinoslanger på Gran Canaria den siste tiden, og det snakket vi mye om før vi dro.

Men selv om jeg ropte slange, virket det som om Kristina hadde noe annet på hjernen: HVITHAI! Håper dere nyter videoen like mye som jeg nøt å tråkke fra K i tråbåten.

Hahahaha, jeg ler så jeg revner. Planen var egentlig å kaste en lekeslange ut i vannet, men det fant jeg ikke noen steder. Syns dere hevnen min var bra? Ikke for drøy, vel? Var jo litt bekymret for at hun skulle svime av og drukne et øyeblikk.

SAND OG VANN

Er helt i sjokk over hvor fort tiden flyr. Da vi lå på stranden i dag, fant vi plutselig ut av at det var vår nest siste dag på stranden. For en sorg! Selv om det begynner å bli ganske så varmt nå, vi må bade typ hvert tiende minutt. Prøvde oss på å ligge og plaske i vannkanten, men det endte bare med at trusa ble full av sand.

Og, hallo!! Jeg tok hevn på Kristina i dag. Det gikk som smurt, hun både gråt og skrek. Moahahaha, video kommer, men først skal vi spise middag ♥

MORGENFUGLENS PRANK

Hahaha, fy søren, fikk dere med dere at Kristina "pranket" meg i går? Hun var så vittig og skulle dytte meg ut av senga om morgenen, men det gikk egentlig verst utover iPhonen min.

Forbered dere på morgentryne deluxe...

Finnes det noe mer utmattende enn en skikkelig morgenfugl når man er skikkelig sovedyr? Skikkelig gladlaks.

Dette innlegget er forhåndspostet, så Kristina ikke skal se det. Når dere leser dette, er vi nok på stranda, hvor jeg skal ta min søte hevn. Har ikke helt bestemt meg for hva den skal være enda, men jeg har jo fått med meg to av Kristina sine svakte punkt: haier og slanger. Dette blir gøy!

SHOPPING BUT NO CHAMPAGNEVi trengte virkelig en dag borte fra solsteken. Tror vi har litt solstikk light på gang, for vi har begge gått rundt i svime og fnist i hele dag. Ble rene storshoppingen på Meloneras i dag, så nå blir det brød og vann resten av ferien. Bare nesten.

Gleder meg til å nyte sola igjen i morgen, rødfargen begynner å gi seg. Vi har store planer om å leie tråbåt, det kan jo bli litt av et eventyr, hahaha. Nå sitter vi på balkongen vår på hotellet og ser på show. Mange gamle slagere, og jeg skulle ønske jeg kunne si at vi ikke sitter og synger med til Dolly Parton, Toto og Aerosmith...

Håper alle har en fin kveld ♥

BEACH CLUB DAY PARTY

Vi kunne jo ikke reise hit uten å besøke Amadores Beach Club. Men note to self: på denne tiden av året burde man reservere seng på forhånd, alt var nemlig reservert. Men i gå var vi heldige, for det kom en avbestilling akkurat da vi skulle til å gå skuffet derifra.

Kristina: der hadde vi jammen gullkorn i ræva!
Ida: gullhår...?

Haha, dere kan glede dere til å lese gullkorn-sammendrag fra turen på K sin blogg. Vi hadde en utrolig deilig dag på beach cluben. Det var rolig da vi kom, og full fest da vi gikk. Vi fikk i oss litt mange drinker selv også, så vi ble ganske susete etterhvert. Vi fant ut at vi ville høre en sang vi kunne synge til, og Kristina labbet bort til DJ'en og spurte om en sang.

Kristina: jeg spurte om han kunne sette på Lionheart med Sophie Elise. Han sa de ikke hadde Sophie Elise her.
♥ 

CARRIE BRADSHAW-HÅRET

Annonse

Ok, ganske sykt: Sarah Jessica Parker er på Gran Canaria for en filminnspilling. Har lyst til å møte henne, men kjenner at ferien ikke skal brukes på timesvis med leting og stalking. Mye bedre å bare hylle henne med Carrie Bradshaw-sveisen, haha.

Makestyle har sponset meg med en bølgetang, som faktisk lager nesten helt like bølger som jeg har i håret fra naturens side. De blir selvfølgelig litt finere med bølgetangen, skikkelig Carrie Bradshaw ♥

Jeg har hatt bølgetang tidligere også, men slike redskaper kan sette tålmodigheten på prøve. Derfor liker jeg denne så godt, den har nemlig en låsemekanisme som gjør at du slipper å sitte og klemme igjen tangen med hendene.

Jeg har valgt å rufse mine bølger til for å få en mer naturlig look, men det er også veldig fint hvis man ikke rufser, så får man litt mer kreppet look.

Her er produktene jeg har brukt:


♥ 1. Corioliss Big Wave Iron er bølgetangen jeg har brukt, elsker den!

♥ 2. Alligator Hair Clips fra MAST bruker jeg både når jeg føner, retter og krøller håret. De kommer i 6-pack.

♥ 3. Styling Spray Soft fra GB holder i massevis til å holde denne typen bølger på plass, de varer som regel uansett til neste gang du vasker håret. 

♥ 4. The Gold Lotion fra Miriam Quevedo kan brukes til varmebeskyttende og skal gi en shine og glans i håret. Personlig ser jeg ikke noe til den "glansen" den skal gi, men en god varmebeskyttende kommer alltid godt med. 

♥ 5. Hårbørste fra Mason Pearson, verdens beste hårbørste! Jeg har sverget til samme hårbørste i flere år før jeg ble introdusert for denne. Den er dyr, men det er det en grunn til. 

RABATTKODE:

Dere skal selvfølgelig få en rabattkode på produktene i dette innlegget. Den er wulff22, og gir 10% rabatt på produktene i 1 uke.

Enjoy! :-)

HOTEL WORKOUT

Jeg er skikkelig fornøyd med at vi har vært så flinke og kommet oss opp på trening hver morgen. Jeg tar alltid med meg treningstøy på ferie, men ikke søren om jeg trener mer enn en til to ganger per tur. Denne gangen har det vært andre boller i ovnen, og jeg mistenker at jeg kan takke Kristina for det.

Håper at denne treningslysten fortsetter når jeg kommer hjem, for det har virkelig vært dårlig med det i det siste.

Jeg er støl som et helvete, så jeg tipper at jeg går som om jeg har på meg bleie. Men men, bra for kroppen!

I dag tar vi en lang pause fra solen ettersom det ble for mye i går. Så vi får se om det blir litt shopping på oss - hvis det er noe søndagsåpent. Typisk at det er på en søndag vi trenger pause :-)

Håper alle hadde en fin lørdagskveld i går, og at fylleangsten i dag ikke har tatt dere helt. Husk at fylleangst for det meste er hjernen som forteller at du er dehydrert.