DU HAR FUNNET DEG EN ANNEN


Nostalgi 3millioner med Unge Ferrari og Tomine Harket går på repeat hos meg om dagen. For en nydelig låt! Den klarer til og med å pirke litt i hjerterota hos en isdronning som meg! Så tenkte jeg måtte dele den med dere 

Her på sørlandet ligger vi nå sammen i sofaen med dynene og ser på hver vår serie. Vi bestemte oss for å ta en rolig kveld, sånn at vi orker mest mulig gøy de to neste dagene. Ingen av oss har to dagers-genet, så vi tenkte det var lurest slik.

Snakkes i morra, mine kjære! 

FRAMME I KRISTIANSAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig framme i Kristiansand! Nest beste sommerbyen i Norge, hehe ;-) Var sykt spent på å se den nye leiligheten til Kristina, og hallooo, så lekker den er. Stor også. Måtte ta en liten dans på gulvet da jeg kom, bare for å sjekke at det var plass. Fantastisk å se bestevennen min igjen, har gledet meg så lenge!

I dag har vi tatt spraytan (herregud, vi ser ut som to pepperkakemenn med kritthvite tenner) og hentet ut festivalbåndene våre. Beklager til alle som så oss sminkeløse med puppene hengende ut, men det er liksom sånn man må gå etter en spraytan... Resten av dagen skal vi bare kose oss og slappe av, det er viktig å ikke stresse og svette når man har blitt sprayet. Lykke til med det, sier jeg bare. Jeg blir jo svett bare av bilkjøringen til min kjære venn! Haha Er blitt lovet Kristiansand sin beste burger i dag, så satser på at det får pulsen ned...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her skal jeg kose meg, ja! Akkurat nå er jeg alene hjemme her, så jeg er livredd for å vise fram noe som Kristina ikke har vist på sin egen blogg enda. Men akkurat dette hjørnet mener jeg å ha sett på bloggen hennes? Håper jeg. Tror jeg skremte henne litt i dag morges da hun kom ut av dusjen. Jeg tok bare en liten house tour på Snapchat, ropte jeg. Åjaaa, ropte hun tilbake, blid som en lerke stakkars. Nei, denne vakre leiligheten skal hun få lov til å gi house tour på selv. Gled dere! 

MIDDAGSDATE & BADEDATE


Det er ikke ofte jeg drar med meg kamera på venninnedates. Rett og slett fordi jeg ikke vil at venninnene mine skal stresse og føle at de må stæsje seg for å henge med meg. Dessuten er det faen ikke normalt å sitte og knote med et kamera på restaurant, er det? Å ta bilder med telefon er én ting, å sitte og bytte linse er en helt annen. Føler jeg, da. Men i dag ble det litt sånn "smil til kamera, du er det mest spennende som har skjedd i livet mitt i dag", haha! Min kjære Thea har fått seg ny favorittrestaurant på Frogner, og ville vise den til meg. Den heter Blå Elefant, og har veldig god thaimat. Sjekk ut! Ble et par glass vin også, og jeg hadde egentlig ikke lyst til å gå hjem. Ever! Bare sitte der med pleddet og snakke. Sånne stunder gjør at jeg faktisk liker Oslo, jeg liker menneskene mine i denne byen. 

På vei hjem fikk jeg "jeg går bak deg"-melding av Jojo. Hun var på vei for å ta seg et kvelsbad i hooden min, så jeg innså jo fort at daten jeg hadde med støvsugeren og kofferten bare måtte vente. Jeg tok på meg jobben som badefotograf, og vi ble sittende ytterst på Tjuvholmen og plapre helt til sola ble trøtt og jeg ble kald. Jeg ble kald, og det var ikke jeg som badet for å si det sånn. Men Jojo har lovet å si fra neste gang hun kommer for å bade. Jeg har svart badedrakt jeg også, og den har jeg planer om å bruke. Selv om jeg ikke ser like sterk ut som Jojo i den, men jeg har hørt man ikke trenger å være sterk for å bade. Bare litt tøff! 

Fine venninner jeg har Og det var hyggelig å være litt sosial i kveld, selv om jeg ikke trodde jeg orket. Nå skal jeg bruke det gode humøret mitt på å shine leiligheten før jeg forlater den! 

WANNABE HJEMMEKONTOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I skrivende stund sitter jeg ved spisebordet og leker litt hjemmekontor. Gurimalla, som jeg gleder meg til leiligheten min står ferdig. Jeg trenger et ordentlig kontor! Men jeg må nok smøre meg med tålmodighet akkurat der, Roma ble heller ikke bygget på en dag. 

For et latmannsliv jeg lever om dagen, altså. Hadde jeg bare vært flink til å trene og lage mat hadde jeg ikke følt meg så lat, men... For å være helt ærlig har de siste dagene kun bestått av shopping, spabehandlinger, takeaway-sushi og takeaway-salat. Jeg vet ikke om jeg innbiller meg at jeg er en Kardashian eller hva, men - nei, vent. Til og med de trener og lager noe av maten sin selv. Det var jammen godt at jeg bare fikk noen få dager til å late meg her hjemme, i morgen reiser jeg til Kristiansand for å få noen dager med min main bitch før det er festivaltid! 

Nå skal jeg runde mailboksen og gå for å møte en venninne på middag, ønsker alle en fin dag 

WATERMELON LOLLIPOPS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nam! Hvis det hadde vært mulig å fungere, ville jeg levd utelukkende på vannmelon og moreller i sommer. Har det som kveldssnacks hver kveld nå når jeg er hjemme, og det er så godt :-) 

Måtte bare tipse dere om en liten sak dere må kjøpe hvis dere skal til en by som har Urban Outfitters i løpet av sommeren: denne søte watermelon sliceren, som enkelt forvandler melonen din til en liten lollipop. Morsomt, ikke sant? Den kan jo forsåvidt bestilles på nett også, om noen MÅ ha den like mye som jeg måtte. Jeg fant den i Berlin i vinter, og ble nødt til å bryte mitt aldri kjøpe nips-prinsipp ;-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagen i dag har jeg brukt på å gjøre småærender, legge nye vipper og annet fjas. Høydepunktene var at det ble regnstorm, og at jeg måtte bli værende inne på Egertorget i en god halvtime fordi jeg gikk i flipflops. OG at jeg kom hjem til et hus som ikke ville slippe meg inn. Nøkkelen funket rett og slett ikke! Heldigvis deler jeg bygning med et hotell, så jeg fikk trampe gjennom resepsjonen (fortsatt i flipflops, ja) og kom meg inn i leiligheten på alternaltivt vis. Tror ikke jeg tar sjansen på å forlate leiligheten igjen - og det er en dritbra unnskyldning for å bestille sushi på døra. Og så jeg som hadde tenkt til å lage skikkelig komplisert mat fra bunnen av..... Det var synd. 

RESTEN AV SOMMEREN

For en lykkefølelse jeg går med om dagen! Ikke fordi jeg befinner meg i denne varme, stappfulle Oslo-gryta - det unner jeg ingen, hehe. Men fordi sommeren så vidt har begynt. Jeg har allerede hatt noen fantastiske uker med ferie, og kost meg i både Hellas og Kroatia. Men det stopper ikke der, jeg har så mye gøy jeg gleder meg til! Eneste jeg er redd for er at det skjer så mye at tiden går alt for fort, og vips så sitter jeg i en forelesning. For et luksusproblem! Dette er min sommerplan videre:

 Palmesus i Kristiansand: jeg gleder meg så mye at det kiler i hjertet! Hvilke artister som kommer aner jeg ikke, haha. Er liksom ikke så nøye, det jeg gleder meg til er jo tross alt å besøke bestevennen min i hennes nye leilighet, og kose oss sammen i 3-4 dager. Tipper det blir sol, latter, drinker, middager på fiskebrygga og historier vi ikke skal fortelle våre framtidige barn. 

 Eventyr med Fab4: fab4 består altså av mamma, pappa, lillebror og meg. Hehe. Etter sommeren har mamma og pappa sølvbryllup, og i den anledning skal vi gjøre noe ekstra hyggelig og kose oss sammen! Hadde det ikke vært for det skulle jeg blitt i Kristiansand i en måned, men jeg får heller reise tilbake senere i sommer ;-) 

♥ Slottsfjellfestivalen: min kjære hjemby har som vanlig festival oppe på fjellet, og dit skal jeg. Men bare én dag, foreløpig. Har alltid pleid å kjøpe festivalpass, men som den udugelige partyløven jeg er, klarer jeg alltid bare å more meg en av dagene. Så klok av skade har jeg kjøpt billett til den første dagen, og resten av festivalen skal jeg leve som en normal person om dagen, og heller gå ut og kose meg på kvelden hvis det skulle friste :-) 

♥ Reise med Andersen: en ekte Wulff og Andersen-reise er obligatorisk om sommeren! Vi er i planleggingsfasen, så det blir spennende og se hva det blir til. Jeg har drømt lenge om Santorini, men Kristina er litt bekymret for at jeg skal falle for fristelsen og ri på esel... God stemning! Men det har jeg altså lovet å aldri i mitt liv gjøre. 

♥ Besøke mormor og morfar: mormor og morfar har et søtt lite sommersted på Norsjø, som jeg har hatt noen fine turer til de siste årene. Det er så fredfullt der, to meter fra vannet. Grille, lese bøker og gå tur - det MÅ jeg få til i løpet av sommeren! 

♥ Admiralfestivalen: to jenter jeg kjenner arrangerer hvert år en festival hjemme i sin egen hage. Sirkustelt settes opp, og venner og bekjente opptrer inn i de sene nattetimer. Jeg var invitert for første gang i fjor, og jeg kan nesten ikke vente til årets! Makan til gjestfrihet og gøy har jeg aldri sett maken til. 

♥ Oslokos: og klart det blir litt Oslo-kos innimellom også. Selv om byen er dritt, inneholder den noen fine folk som jeg har det veldig gøy samme med. Bursdager skal feires, pølser skal grilles og vinglass skal tømmes. Gleder meg til noen morsomme jentekvelder og spillkvelder i Oslo-byen!  

Jeg har i underkant av to måneder igjen av ferien, så hvem vet hva som vil dukke opp underveis. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med hvordan kalenderen ser ut foreløpig, og gleder meg til hver eneste dag! :-) 

DESPERATE MENN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag har jeg vært ute og gjort ærender. Når jeg løper fra sted til sted, er det ofte med solbriller, øretelefoner og nesa i sky - jeg vil bare bli ferdig, være i fred, helst ikke stoppe og snakke med venner av venner, gateselgere, Røde Kors, turister som lurer på veien, tiggere eller rare skruer som vil fortelle om aliens og religioner. For ja, hvis du går open minded rundt i Oslo og ser folk i øynene en dag, så kan du få med deg hele den rekka der. 

Til tross for solbriller, øretelefoner og nesa i sky, fikk jeg ikke være i fred i dag. Jammen var det ikke en som hadde baller til å stoppe meg og få meg til å ta ut øreproppene, for å ta meg i hånda og fortelle meg at jeg var pen. Midt på Aker Brygge. Jeg tenkte skjult kamera eller sjekkekurs, og trampet videre. Ettersom ingen ba meg om å signere på noe skjult kamera-ark, regner jeg med at det var en stakkars fyr på sjekkekurs. Jeg har faktisk opplevd det flere ganger. Unge menn som sirkler rundt på offentlige plasser, og kommer bort og introduserer seg selv og gir komplimenter. Høye skuldre, stive smil, røde kinn og tydelig innøvde replikker. 

Etter dagens lille møte, som gjorde meg helt klam på ryggen, bestemte jeg meg for å researche litt. Og jammen er det ikke sjekkekurs i Oslo 24.-26. juni! Kurset består av tre deler: teori, praktisk trening og veiledning. På nettsiden står det blant annet: det er ikke uvanlig at kursdeltakere blir med jenter hjem etter kurskveldene, men det er opp til hver enkelt om man ønsker å dra det så langt.

Så, hva skjer med verden? Jeg trodde "sjekking" handlet om kjemi. Om å komme i kontakt med mennesker og se om kjemien stemmer. At du skal være deg selv, og at det forhåpentligvis faller i smak hos den du har sett deg ut. Hvis du er en sjenert, stille, klønete eller nerdete type - hvorfor skal du på sjekkekurs og lære hvordan du skal kle deg, prate, introdusere deg, hvilke vitser som slår an, hva som er riktig timing for den og den replikken? Kanskje noen faller for den utadvendte, morsomme fyren du er 24.-26. juni, men etter det da? Er det ikke bedre å finne noen som liker den du er i utgangspunktet? På nettsiden står det også: vi trener på hvordan du skal ta kontakt på riktig måte, effektive åpninger og riktig timing, slik at du naturlig kommer i kontakt med de jentene du ønsker. Du får også god trening i hvordan du bygger opp spenning i samtalen, noe som gjør deg ekstremt attraktiv. 

Attraktiv, ja... Det minst attraktive som finnes er en mann som er desperat. Gjennom mine år som singel (wow, det begynner å bli noen) har jeg datet en fin liten bukett med menn/gutter, hva enn man vil kalle dem. Noen har vært kortvarige og mindre seriøse. Andre har jeg virkelig funnet tonen med, og hatt en relasjon til over lengre tid. Men flere ganger hvor sistnevnte har vært tilfelle, har jeg fått en eller annen følelse som jeg ikke har klart å sette fingeren på. I ettertid har jeg sett veldig klart hva den følelsen som fikk meg til å ta beina fatt og løpe for livet var. Desperasjon. 

En fyr jeg datet, og som var helt knust da kontakten avtok, hadde kjøpt hus og forlovet seg ni måneder etter vår første date. En annen fikk seg kjæreste sånn cirka en uke etter at jeg hadde takket for meg. En tredje ser jeg trille rundt med barnevogn i nabolaget av og til, og jeg puster lettet ut over at ungen oppi vogna ikke er min. 

Jeg har innsett at grunnen til at jeg "stakk" er fordi jeg opplevde desperasjon. At de bare ville ha noen, at det ikke var så nøye om det var meg eller noen andre. Jeg vil jo selvfølgelig ha en som bare vil ha meg. Hvorfor har du så dårlig tid? Er du redd for å ende opp alene? Kanskje det blir lettere for deg om du ikke er så desperat? Og om du ikke betaler 6500,- for et tre dagers sjekkekurs i Oslo, hvor du skal få jenter til å like deg for en person du egentlig ikke er. Vær deg selv og slapp av, så ordner det seg sikkert til slutt ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLEEPING BEAUTY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Et lite blinkskudd fra dagens flytur hjem til Norge. Profilbilde-materiale? 

Endelig er jeg hjemme i Oslo. 

Jeg trengte ikke engang å kikke i kalenderen min for å komme med denne uttalelsen på toget fra Gardermoen til Oslo i stad: nå har jeg ikke sovet alene siden 2. juni. Haha! De som kjenner meg vet hvor viktig alenetid er for meg, og i skrivende stund er jeg rett og slett støl i de sosiale antennene mine. Først ferie med mamma, så et hjemmebesøk i Tønsberg og så rett på ferie med Malin. Den ene natten jeg skulle ha alene i mellom der, tryglet lillebror om å få bli over på sleepover - man kan jo ikke si nei til det, med mindre man er en crazy person. ehem...

Det høres helt sikkert sprøtt ut, men jeg gleder meg bare så INDERLIG mye til å være alene i kveld. Jeg har forhåndsbestilt en haug med sushi, skrevet en liste over ting jeg skal se på Mac'en (LOL) og lagt på rent sengetøy som dufter overdose av tøymykner. Nå skal det bare tørkes litt støv, og så skal jeg bare være sammen med meg selv. I natt skal jeg rulle rundt i senga som en sjøstjerne, nyte å ha all plassen for meg selv, at ingen snorker og lager lyder - aaah, det skal bli så herlig! 

BYE BYE BYE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... Som 'N Sync så fint sa det en gang i tiden. Da har vi forlatt vårt kjære pensjonisthotell, som på sine nettsider slår fast at hotellet er "for lovers only". Vi latet som om vi ikke fikk memoen, og dro dit likevel. MEHE. Men jeg skjønner jo hvorfor det er et parhotell, for det er virkelig ingenting å gjøre i Igrane. Så folk slår vel i hjel tiden med sex, I guess? Haha. Vi slo i hjel tiden med bøker og utflukter, så det funker faktisk hvis man ikke er et par også. Har fått mange spørsmål om hvilket hotell vi bodde på, og det heter Sensimar Adriatic Beach. Utrolig fint hotell, veldig god mat og hyggelige ansatte. Ser for meg at jeg kan reise hit alene og lese til eksamen en gang i framtiden, for det er umulig å bli distrahert. Hotellet ligger som nevnt i Igrane, to timer fra Split hvor vi landet. Det er umulig å lage en Igrane-guide, som dere sikkert forstår. Skal dere til Kroatia og vil oppleve litt, ville jeg mye heller satset på Hvar, Split, Brac eller Dubrovnik :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vet ikke hvorfor jeg tar 5000 bilder av himmelen hver gang jeg er på ferie, får jo som regel ikke brukt dem til noe. Jaja. Nå må jeg sette på noen vask, og så snakkes vi vel etterpå! 

BUFFET-UTFORDRINGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God kveld! I dag har vi hatt vår siste dag her i Igrane, og nå pakker vi koffertene mens vi forbereder oss mentalt på å stå opp et helt umennesklig klokkeslett for å fly hjem. Jeg har selvfølgelig ikke sånn veldig lyst til å dra hjem, men jeg kjenner jeg trenger et avbrekk fra mat. Vi har hatt all inclusive i to dager nå, og går rundt som to gravide høner som er konstant mette. 

Har funnet ut at jeg er en skikkelig dårlig buffet-gjest, forresten. Det er akkurat som om det går helt surr oppi hodet mitt, og ingenting av det jeg tar på tallerkenen passer sammen. Hmm, skal det være litt lammelår med sjokoladecroissant og melon surret i spekeskinke? Eller kanskje litt frokostblanding med fries og chilisalsa? Ikke fullt så ille, men dere skjønner tegningen... Vel, god mat, det er det virkelig her. Og snille folk. Kommer til å savne dette stedet, selv om det er så stille og rolig her at en skillpadde på gjennomfart ville vakt oppsikt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå må vi legge oss AKA se ferdig Orange is The New Black! Vi blogges fra Norge, eller kanskje før, hvem vet 

LITTA TUR TIL BOSNIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som nevnt besøkte vi Mostar her om dagen, en by i Bosnia-Hercegovina. Byen ble en del av UNESCO sin verdensarvliste for noen år tilbake, og mye av skadene fra krigen er derfor blitt bygget opp nøyaktig likt som det var før i tiden. "Gamlebyen" eller hva jeg skal kalle det var faktisk veldig sjarmerende, selv om det er spor (altså kulehull og ruiner) som minner om mørkere tider. Vi besøkte en moské, et typisk hjem i Mostar, gikk på litt nipseshopping, og spiste cevapcici etter tips fra en leser. Selv ville jeg ikke reist på ferie til Mostar, men byen var absolutt verdt et besøk :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag har vi vår siste dag med soling og bading her, og jeg skal lese ferdig min siste bok. Sykt fornøyd med at jeg har tatt med nøyaktig nok lesestoff, haha. Gleder meg ikke spesielt mye til å pakke kofferten etterpå, men nå skal jeg kose meg og late som ingenting først ;-) 

EN STYGG FERIEFLAUSE

Hei direkte fra bassengkanten! Jeg har funnet meg et lite skyggehjørne, men sitter fremdeles og myser som en crazy person. Ting som blir vanskelig når man har sprøytet botox mellom øyenbryna: 1. Smile med sin naturlige utstråling. 2. Myse mot sola. Jeg vet ikke hvilken jeg savner mest, begge deler byr egentlig på utfordringer. Jeg må bare fortelle dere om en flause jeg hadde i går - kommer meg aldri ordentlig over flauser før de er skrevet ned svart på hvitt, og delt med dere sånn at dere kan fortelle meg at dere har gjort noe lignende eller mye verre. Men først, en liten skål: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I realiteten hentet jeg meg en drink bare for å ta bilde av den, det skjer ikke at jeg drikker alkohol i denne dundrende varmen. Vi har hevet oss på All Inclusive-bølgen, nemlig. To dager igjen, og vi skal bade i buffeten til frokost, lunsj og middag. 

Men over til flausen jeg må få av skuldrene. I går. 

Trøtt og morgengretten, dumper jeg ned på et bussete. Pokker at vi hadde booket utflukt til i dag og, det hadde jo vært så deilig å ligge på stranda og høre på bølgeskvulp og lese! Vi skal til Bosnia. Jeg bestemmer meg for å ta meg sammen. Vi har jo faktisk betalt for utflukten, og det nytter ikke å være gretten. Kan like gjerne gjøre det beste ut av det, og ha en hyggelig dag. Holde pusten og smile, bare godta at vi skal gå guidet tur rundt i en eller annen by, med gnagsår mellom sandaltærne og vonde nupper mellom gnisselåra.
 
HEJ ALLIHOPPA, spraker det fra høytaleren som later til å være installert to millimeter fra øret mitt. Å fy faen. Tanken på å slå over på kanal sprudlende-morgenfrisk-medgjørlig og eventyrlysten henger i en jævla tynn tråd. JAG HETER SOFIA, OCH JAG SKALL VARA DERAS GUIDE PÅ DAGENS UTFLYKT! 

Ok, jeg skrur om. Av med tenåringstrassen, på med livsgleden. Jeg må bare si én ting, for å få utløp. Så, bortskjemt fra dagen i forveien, da vi var de eneste norsktalende med på utflukten, snur jeg meg mot Malin og sier sånn passe høyt: jeg BLIR så kvalm av svensk, jeg. Du vet sånn som så mange bare haater det danske språket? Sånn har jeg det med det svenske språket. Uff. 

Hipp hurra og gratulerer med dagen til meg, som kom med den uttalelsen på en buss med nesten bare svensker. Jeg stivnet i det sekundet jeg var ferdig med å plapre. Hadde lyst å reise meg og rope at jeg ikke mente det, men noen ganger er det best å bare la det være. 

Ah, det var godt å få det ut. Føler meg ti ganger lettere, og det er vel en fin anledning til å trampe opp til lunsj-buffeten! 

DUBROVNIK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag var vi på utflukt til Dubrovnik, og det er ingen tvil om at jeg har lyst til å reise på ferie dit. For et nydelig sted! Vi oppholdt oss for det meste i Old Town of Dubrovnik, og jeg ble gående og måpe på samme måte som i Roma, fordi det var så fint over alt. Malin var også fornøyd, ettersom vi fant flere spots hvor Game of Thrones har spilt inn scener ;-) Vi gikk the city wall, besøkte et par kirker og spiste middag, før vi avsluttet dagen med en is og noen tapre forsøk på å klare å stå på en eller annen kloss på en vegg - noen av dere så det kanskje på Snapchat. Hvis man klarer å stå på en glatt, liten umulig stein i veggen der i et visst antall sekunder, skal man visst bli elsket av den rette resten av livet - eller noe sånt. Vi failet, grattis med det.

Vi var med på en guidet tur i dag, noe som kan være en pain in the ass etter min mening. Men vi var kun seks personer i gruppa, og guiden var veldig hyggelig. Bortsett fra at han var så glad i jobben sin at han aldri ville hjem. På vei tilbake til hotellet ble det et ekstra langt stopp fordi han ville sitte på pub og se ferdig en fotballkamp sammen med oss. Altså. Jeg ler vel av det i morgen, men akkurat nå er jeg så trøtt at dyna roper navnet mitt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ZZZZZ, akkurat nå angrer jeg som en hund på at vi har bestilt en ny utflukt allerede i morgen tidlig. Da skal vi besøke Bosnia-Hercegovina! Men det blir vel bra det og, bare man får rullet seg ut av senga i tide. God natt! 

LEI SOMMERBILEN BILLY FOR 1 KRONE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ok, dette er så KULT, og jeg har gledet meg til å dele det med dere. Forrige uke fikk jeg nemlig låne Billy, en Mini Cooper cabriolet, av Budget Bilutleie. Som dere vet elsker jeg å kjøre rundt og synge av full hals, for en frihetsfølelse. Og selv om jeg synger en smule lavere når jeg kjører cab, så er det bare  gøy. Deilig å kjenne vinden i håret og sola på skuldrene, mens man kjører avgårde for å gripe sommerdagen. 

Grunnen til at jeg forteller dere om Billy, er at dere også kan få låne ham. Denne sommeren skal han oppleve mest mulig sammen med dere, og best av alt: det koster bare 1 krone per dag! Du kan ta med deg Billy hvor du vil, og oppleve nøyaktig hva du vil. Du trenger heller ikke levere Billy tilbake der du hentet ham :-)

Man kan låne Billy opp til tre dager, og bookingen foregår på Facebook her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg syns dette er et helt genialt konsept. Budget vil hjelpe unge som ikke har all verdens feriebudsjett, og ettersom jeg vet at mange av mine lesere er studenter - dette måtte jeg bare dele med dere. Håper flere av dere får kloa i Billy i løpet av sommeren, og at dere tar han med på et eventyr. 

Alt Budget ønsker i retur for å låne deg bilen, er et bilde fra eventyret/utflukten/roadtripen deres. De har også hele tre konkurranser tilknyttet Billy: 

♥ Den første som får leie Billy får Over Oslo-billetter til lørdag 25. juni (info ligger i "Book Billy"-fanen på Facebook), les mer HER
♥ Billy har også en helt egen Palmesus-konkurranse som inneholder både 2 VIP-billetter, hotellrom og Billy! Alt fra 30. juni til 3. juli (selve festivalen er 1.-2. juli).
TIl denne konkurransen er det satt opp en egen påmelding på Facebook, se HER
♥ Alle som ser Billy i sommer og tar et bilde med ham, er med i konkurransen om 2 festivalpass til Øyafestivalen. Bruk #SommerBilly på Instagram, og du er med. Vær gjerne kreativ :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg brukte min dag med Billy til å fylle opp setene og dra på roadtrip til Verdens Ende. Tønsberg og omegn har mange nydelige sommersteder, men Tjøme og Verdens Ende er det ikke mye som slår. Så med taket nede, spillelista klar, en kjølebag med mat, engangsgrill og bikini, kjørte vi utover i finværet. Som vi koste oss! Mulig Billy ble litt lei seg for at han ikke fikk være med på grilling og bading, men jeg hørte ikke noen klaging ;-) Et lite bildedryss fra en fantastisk sommerdag: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fine sommerminner trenger ikke å koste all verdens, og derfor finnes Billy. For å gi deg og vennene dine en kul opplevelse, uten at lommeboken tar fyr. 

Husk å følge Budget på Facebook her i sommer. Da kan du se når Billy er i nærheten og prøve å booke han. Jeg har på følelsen at han blir svært populær, så følg godt med fremover :-)

MORNING SNAPS


For en fantastisk morgen 

I dag våknet vi heldigvis til sol og blå himmel! Vi har nettopp spist frokost, og skal kaste oss rundt for å rekke en buss til Dubrovnik. Altså. Vi var egentlig giret på å leie bil, men jeg har mistet troen helt. Ikke tør jeg å kjøre selv, og ikke tør jeg å sitte på med Malin i fremmede omgivelser. Så det blir buss. Deilig å slippe å tenke selv noen ganger, hehe. 

Gleder meg til å se Dubrovnik, og ønsker alle dere en fin dag! Forresten, hvis du har lyst til å låne cab i sommer: sjekk innom bloggen senere i dag :-) 

REGNVÆR OG NETFLIX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne svært spennende dagen i punkter: 

1. Vi våknet opp til grå himmel og øsende regnvær, og måtte ha paraply for å komme oss bort til frokosten. God sommer! 
2. Etter frokost visste vi ikke hvor vi skulle gjøre av oss på grunn av været, så vi la oss i sengen for å lese. Begge våknet igjen klokken 13:30. God morgen! 
3. Jeg møtte på en SLANGE i trappa opp til rommet vårt. Dere som kjenner meg vet hva jeg føler om slanger. Den var dritlang, tynn og militærgrønn. God dag! 
4. Da regnet ga seg, tilbragte vi noen timer på stranda utenfor hotellet. Utflukten vår ble mildt sagt utsatt, vi prøver igjen i morgen. Men vi fikk testet ut badeskoene våre, og følte oss veldig kule. 
5. Vi spiste middag på en strandrestaurant hvor de lokale sitter og sigger dagen lang, maten var god. Og veldig billig. 
6. Så fant vi en lekeplass med sånn morsom, rund snurregreie, hvor vi snurret hverandre til vi så stjerner og måtte spy. 
7. Nå er det kveld, og vi skal ha et aldri så lite Orange is The New Black-maraton i verdens beste seng. Skal bare fortelle aircondtion at den må slutte å blåse løsvippene mine ut av kurs, det hadde vært deilig. 

Hver dag kan ikke være et eventyr, men som pappaen min alltid sier til meg rett før jeg gir han en nipple twist: det er sunt å kjede seg 

LES KUN DE NYHETENE DU BRYR DEG OM

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det første jeg gjør om morgenen, og det siste jeg gjør før jeg sovner om kvelden: lese nyheter. Og ikke nok med det, jeg scroller gjennom et dusin nettaviser i løpet av dagen også. Jeg syns det er viktig å holde seg oppdatert på hva som skjer i verden, og nyheter er lettere tilgjengelig enn noen gang. Men det er ikke alt som er like relevant, det skjer vel at vi alle scroller oss forbi en haug med tull vi ikke bryr oss om. 

Alle er forskjellige, og vi interesserer oss for forskjellige ting. Appen Feedo er skapt for å gi deg muligheten til å lese nyheter som er tilpasset deg og dine interesser. Personlig leser jeg aldri sportsnyheter, og kunne gjerne vært foruten. Derimot vil jeg gjerne ha med meg nyheter om utenriks, økonomi, politikk og reise. Gjerne DIY-artikler også, det er gøy!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå har jeg altså begynt å bruke Feedo når jeg leser nyheter, og jeg må innrømme at det er tilfredsstillende - sveipe bort ting jeg "aldri" vil se igjen. Mer av det jeg har lyst til å lese om. I tillegg dukker det opp nyhetskilder som aldri har falt meg inn å sjekke, og det er helt supert.

Feedo fungerer veldig enkelt og greit slik:

 Last ned Feedo, ingen registrering kreves og du kan begynne å bruke appen med det samme. 
 Scroll deg nedover gjennom artiklene. Hvis det er noe du ikke interesserer deg for: sveip til venstre. 
Hvis det er en kategori du gjerne vil ha mer av: sveip til høyre.

Så enkelt er det altså. Og hvis du skulle angre at du har fjernet en kategori, kan du selvfølgelig få den tilbake. 

Selvest Apple har også skrytt av Feedo. Rett etter at iPhone-versjonen av appen kom, løftet Apple den fram under "new apps we love". Tek.no har også omtalt appen, og gir skryt for at den har en egen feedback-knapp og en knapp der du kan gå til lagrede saker. Jeg sier meg bare helt enig! Feedo er kjempelett å bruke, og gjør nyhetslesingen både enklere og mer personlig :-) 

Hvis du vil laste ned Feedo via App Store, kan du gjøre det her. Vil du laste ned via Google Play, er dette linken! 

INGEN YACHTER ELLER PARTYSVENSKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God kveld!

Etter å ha ligget ved bassenget og lest hele dagen, bestemte vi oss for å legge ut på en aldri så liten gåtur. Vi bor litt utenfor en liten by som heter Igrane, og ville derfor gå dit for å spise middag og se i butikker. Altså: det ble taxi hjem igjen, gåturen tok oss nærmere en time, og vi var ganske våte i barten begge to da vi kom fram. Haha! Veien dit består av litt strand, litt hovedvei og litt busker og kratt, så det var kanskje like greit at vi ikke tok den turen i mørket ;-) 

Men vi fikk i hvertfall i oss veldig god mat, spiste is, handlet badesko til Malin (altså, LOL over badesko) - og dessuten er vi ett steg nærmere å finne ut hvem av oss som er Lisbeth og hvem som er Nancy. Et bittelite bildedryss fra kvelden vår i Igrane: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stedet virker nokså urørt, bortsett fra små leilighetshotell og et par resort. Ingen yachter eller Grabbarna Grus - ennå. Man får nyte det mens man kan! 

I morgen har vi lyst til å komme oss ut på tur. Vi står mellom Split, Dubrovnik og Brac, men heller nok mest mot Dubrovnik. Malin er gæærn Game of Thrones-fan, og noe er visst blitt spilt inn i Dubrovnik. Så da er valget kanskje enkelt? 

Vi får se hva det blir til, nå er det i hvertfall natta fra oss :-) 

FRAMME I KROATIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig framme i Kroatia! Hadde visst helt glemt å si hvor jeg var på vei, men det er altså her jeg er. Har gledet meg til å komme tilbake helt siden jeg var på Hvar i fjor, det er så fint her. 

Vi kunne spart oss for 1,5 time søvn på hotell i natt, det er jo nesten vondere å stå opp da enn å bare døgne! Fly som går klokken 6 om morgenen må bare legges ned, altså... Men det ble jo bare ekstra himmelsk å komme fram til hotellet, få en drink og et kaldt håndkle, og.... Vente i fire timer på å få rommet sitt og koffertene våre. Haha! Men det ble i hvertfall bra til slutt, og hotellrommet vårt er som om jeg skulle ha innredet det selv. Dessuten har hotellet 18 års aldersgrense, hva mer kan man be om? 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trøtte som to gamle tøfler, tok vi med oss hver vår bok ut til solsengene for å få de siste timene med sol. Det tok ikke lang tid før vi lå i dyp søvn begge to, det trengte vi tydeligvis! Nå har vi dusjet, krøpet opp i senga og venter på room service. I dag er det ingen tvil om at det blir tidlig kveld :-) 

LITT ME TIME FØR AVREISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du vet du er sulten når du seriøst vurderer å rane et sykkelbud fra Foodora. Haha. Fant ut i ettermiddag at jeg ikke hadde spist noe annet enn smågodt hele dagen (lillebror var på sleepover natt til i dag), så bestemte meg for å unne meg en boks med Alex Sushi. Foreløpig syns jeg det er den aller beste sushien jeg har smakt i Oslo - sånn til dere som stadig spør om sushitips :-) 

Det har vært en deilig me time-dag, med pakking av koffert, stirring i taket, litt serietitting og sushi. Ett døgn i leiligheten min stakkars, som står alt for mye tom! Men kofferten er pakket, og i skrivende stund ligger jeg faktisk i en hotellseng på Gardermoen sammen med Malin. Vi reiser i morgen tidlig, ææææ! Gleder meg så mye 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ville bare titte innom og si hei! Sov godt og drøm søtt :-) 

MIN LILLE GUIDE TIL THASSOS

Før jeg reiser videre til neste destinasjon, må jeg gjøre meg ferdig med Thassos. Forstår det slik at jeg har mange lesere som skal dit i sommer, så nå er det vel på tide :-) 

Mamma og jeg hadde en utrolig koselig tur, og min første gang i Hellas ga mersmak. Jeg har ikke noe stort behov for å reise tilbake akkurat til Thassos, men Hellas generelt vil jeg gjerne se mer av. Jeg gjør guiden litt annerledes enn jeg pleier, men håper det funker for dere! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi booket turen: via Ving, og fløy med SAS. Flyturen tok cirka 3 timer, og vi landet i Kavala. På flyplassen ble vi hentet med buss og kjørt til en ferge. Fergeturen tok cirka 40 minutter over til Thassos, og bussen var med på fergen. Da vi kom fram, kjørte bussen oss videre til hotellene. Charter er gull verdt når flyet ikke lander på endestasjonen, man slipper å tenke selv, og blir fraktet helt til målet. 

Vi bodde på: Samaras Beach Hotel, et lite hotell med 16 rom i Limenaria. Grunnen til at vi ikke gikk for resort er at disse gjerne ligger ganske øde, og vi ønsket gangavstand til restauranter og så videre. Det fikk vi i Limenaria. Jeg ble positivt overrasket over hotellet, som ser så stusselig ut på bildene. Alt var nyrenovert og fresht innvendig, selv om jeg kanskje ville valgt en annen innredning og andre farger, hehe... Hotellet er familiedrevet, da vi kom ble vi møtt av tre generasjoner. Og hver morgen når jeg kom løpende ned for å rekke frokost, ble jeg møtt av hotelleierens "good morning sweetie"! Veldig koselig, om man liker at det er personlig og intimt. Det er egentlig ikke helt meg, men det funket hos Samaras. Billig er det og! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi leide bil av: National Friend, det koster 200-300 kroner dagen, litt etter hvilken bil du vil ha og hvor mange dager du ønsker å leie. Hvis du skal til Thassos, MÅ du leie bil/scooter/firhjuling. Minst 2-3 dager! Ellers får du ikke sett annet enn din egen lille boble, som for vår del var Limenaria. Det skjer ikke mye der, altså. Mat og strand. 

Vi kjørte: mest rundt til høyre på kartet. Vi besøkte havnen i Limenas, og landsbyene Panagia, Potomia og Theologos. Panagia og Limenas var hyggelig å traske rundt i, de andre kunne vi droppet. I tillegg kjørte vi innom flere strender, som leder oss til neste punkt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Strendene på Thassos: er det beste med øya. De lokale har vanskelig for å anbefale én strand, for de fleste er vakre perler. Vær obs på at det er noen strender du ikke kan kjøre helt ned til med leiebil. Stranden ved hotellet vårt i Limenaria var helt grei. Finere strender vi besøkte er Golden Beach, Paradise Beach, Aliki , Metallia Beach og Giola. Litt lei meg for at vi ikke fikk besøkt Marble Beach, den skal visst være utrolig fin. Av strendene vi var på koste vi oss faktisk mest på Metallia Beach. Det var gangavstand fra hotellet vårt, og det føltes som om vi var på en øde øy. Husk/kjøp badesko, så blir badeopplevelsen mindre knotete!

Maten på Thassos: er god, så lenge du går for det greske. Jeg har ingen spesifikke restaurantanbefalinger, men spiste mest på et sted som heter Molos i Limenaria. Gresk salat, tzatziki i lange baner, souvlaki, gyros, forskjellige gryter med mørt kjøtt, greske kjøttboller - nam! Det er mange restauranter som ikke har pizza og de standard "syden-måltidene", takk og lov for det. Bestilte pizza ved én anledning, og fikk servert den verste pizzaen jeg noen gang har smakt. Bestiller du burger, kan du også få deg en overraskelse ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Shopping på Thassos: kan du nesten glemme. Bortsett fra de standard strandsjappene med Thassos-artikler, nøkkelringer og bademadrasser, er det ikke så mye av det. Fant et par søte butikker i Limenas (der hvor fergen kommer inn), men jeg kan nesten garantere at shoppingbudsjettet ditt ikke sprekker på denne øya :-) Kan jeg trekke tilbake noe av det jeg skrev nå? Hvis du er på jakt etter fine sandaler i skinn og kroppspleie, oljer og den slags - da er dette stedet for å handle nettopp det. 

Dra til Thassos for å: slappe av, ligge på fine strender, spise mat og lese en haug med bøker. Du kan gjøre vannsportsaktiviteter og dra på utflukter gjennom reiseselskapene, men bortsett fra det er det ikke mye action. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det jeg ikke likte med Thassos: var først og fremst alle løskattene. Dem er det mange av, og de er ikke flaue for å flokke seg rundt bordet ditt når du sitter ute og spiser. Heller ikke begeistret for at man ikke kan kaste toalettpapir i do, hehe. 

Flere tips kan du få av: min gamle kollega Maria, som er halvt gresk. Hun har sendt meg masse tips, og har laget en guide for Ving her. Hun tipset meg blant annet om nabobyen til Limenaria, Potos. Her skal det være litt mer "liv". I tillegg ligger det visst et bra utested mellom Limenaria og Potos som heter Bolero. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Håper noen kan få bruk for disse tipsene! :-) 

SÅNNE DAGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg føler at jeg er en sånn som maser om sommer hele vinteren (ikke om høsten, for jeg elsker høst), og når den endelig kommer finner jeg ut av at jeg syns det er deilig med regn her hjemme, og sol på ferie. For la oss være enig: stekende sommervarme og folk over alt er slitsomt når man har ting man skal ha gjort. De siste par dagene har jeg virkelig klart å nyte sommervarmen hjemme i Tønsberg. Kanskje jeg er litt mer i feriemodus der enn jeg er i Oslo. Roadtrip med venner, bading og grilling i solen, rekeaften med familien, sene kvelder med serietitting på terrassen. Det har rett og slett vært litt magisk! 

Nå har jeg straks hatt sommerferie i to uker, og jeg har kommet til det stadiet hvor hver dag er helg. I form av at jeg må sjekke kalenderen for å finne ut hvilken dag det er - og tro meg, den kalenderen holder jeg nær. Selv om den nevrotiske studenten har ferie, så har jo ikke bloggern det, hehe. Gjelder å følge litt med selv om solen varmer og det lukter grillmat over alt! 

Da gjenstår det vel bare å takke for årets styggeste cabriolet-sveis. God natt, mine kjære! 

RABATTKODE PÅ ECO TAN-SERIEN

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Janne i Makestyle begynner å kjenne meg godt hva angår produkter, hun vet nøyaktig hvilke produkter jeg kommer til å falle for. For litt siden sendte hun meg en produktpakke med pleie fra et merke som heter Eco by Sonya. Jeg ble blown away allerede før jeg hadde testet produktene på kroppen, utifra duftene. Dere vet... Lemongrass, kokos og sånt. Jeg er bare svak for det. Spesielt når det lukter så ekte. 

Eco by Sonya ble startet av australske Sonya Driver, etter at hennes søster ble rammet av hudkreft. Søstrene ønsket å være solbrune uten å måtte steke seg i solen, men fant ut at det var så mange uheldige ingredienser i self tan-produktene de hadde å velge mellom. Slik gikk det altså til at selvbruningsserien Eco-Tan ble til. Hele serien er sertifisert økologisk av Organic Food Chain, og sertifisert toxic-free av Safe Cosmetics Australia. Serien er også vegansk og "cruelty free", altså ikke testet på dyr. 

Som dere vet har jeg hatt spray tan på huden den siste tiden, og derfor har jeg ikke fått testet selvbruning på kroppen selv. Jeg har kun testet den til ansktet, bare en liten heads up :-) 

Her er produktene jeg har fått tilsendt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Winter Skin selvbruning: økologisk selvbruning for ansikt og kropp, passer for deg med lys og medium hud. Den kan faktisk brukes daglig, og skal gi en gradvis og naturlig farge. I følge produktbeskrivelsen trekker den raskt inn og gir en vakker honningfarge etter noen påføringer. SOM jeg gleder meg til å teste denne! Den går på leggene før helgen, ettersom jeg skal ut og reise igjen og nå er fri for spray tan. Hold utkikk hvis du er nysgjerrig! Winter Skin kan kjøpes her

Invisible Tan selvbruning: også for ansikt og kropp! Denne passer for deg med medium brun til olivnfarget hud. Denne kommer jeg til å kaste meg over når jeg kommer hjem fra neste ferie, da må det vel være innafor med en litt mørkere farge? Spesielt på leggene blir jeg jo aldri naturlig brun. Denne skal gi deg honningfargen etter 6-8 timer, og du kan påføre et nytt lag hvis du ønsker enda dypere farge. Invisible Tan kan kjøpes her

Face Tan Water: ok, dette er produktet jeg er helt i EKSTASE over. Den er en økologisk selvbruner for ansikt, som passer til alle hudtyper. Den skal til og med være ideell for fet hud og acne! Den er lett å påføre, og jeg leser at man kan bruke den i stedet for toner og fuktighetskrem. Jeg erstatter ikke hudpleien min, men påfører denne lenge etter at kremen er trukket inn i huden. Den gir en innmari fin og naturlig glød til ansiktet, i tillegg til at den gir fukt. Og den tetter ikke porene. Hadebra ansikts-soling, det kommer aldri mer til å skje. Denne skatten fåes kjøpt her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foaming Body Wash: først og fremst så syns jeg prisen er ganske stiv til å være en kroppssåpe. Det er jo en forbruksvare deluxe, som man bruker veldig mye av. Så jeg ville ikke anbefalt det/kjøpt det selv som et hverdagsprodukt. Derimot så er det et produkt man bør ha hvis man bruker mye selvbruning eller tar spray tan. Å bruke feil dusjsåpe etter selvbruning kan som de fleste sikkert har fått med seg, føre til at man får skjolder og ujevnheter. Denne er helt super for å bevare fargen så lenge som mulig og samtidig kunne dusje seg godt med såpe! Og så dufter den jo lemongrass da, så måtte jo ha den med i innlegget... Fåes kjøpt her

Coconut Deodorant: jeg har sverget til Dove sin agurk-deo (hehe) så lenge jeg kan huske, men denne lukter kokos og jeg elsker den! 

Pink Himalayan Salt Scrub: denne skrubben har faktisk blitt anbefalt av "Natural Health International Beauty Awards 2016". Den fungerer utmerket til å fjerne gammel selvbruning, men også til å forberede huden til en ny runde. Den skal faktisk påføres tørr hud, og den fjerner gammel hud og selvbruning veldig effektivt etter min mening. Noen skrubber tar bare ikke så bra og har nesten kun fokus på fuktighet - denne gjør begge deler og fåes kjøpt her

Coconut Body Milk: en himmelsk bodylotion som dufter ekte kokos. Denne skal være ideell for sensitiv hud, og holder godt på din fake tan. Du kan kjøpe den her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er nesten umulig å peke ut en favoritt av produktene jeg har testet, men jeg må jo bare si at det er vanskelig å slå Face Tan Water. Alle produktene fra Eco by Sonya finner du her

RABATTKODE ♥

Har fått lov av Janne å gi dere en rabattkode på disse produktene, wohoo! Rabattkoden er ECOBYSONYA, og gir 15% rabatt i en uke fra nå. Håper produktene faller i smak! 

UT I VÅR HAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvem sier at man savner hage når man flytter fra hus til leilighet?! Man kan visst få i pose og sekk. Denne vakre hagen dukket plutselig opp utenfor hos mamma og pappa, og den er allerede et av mine favorittsteder. Deilig og avslappende med lyden av rennende vann, et lite drivhus, fine blomster og trær, og kasse på kasse med grønnsaker og urter. Er det lov å hente seg en agurk der hvis man har glemt å kjøpe, montro? 

I dag har vært en skikkelig fin og produktiv dag, til tross for at jeg alltid er deprimert i to dager etter at jeg har vært ute. Hjernen min tåler bare ikke en fest like godt som hjertet mitt gjør! Jeg har løpt ærender og huket av på to do-lista hele dagen, med lillebror som veldig hjelpsom assistent. Vi elsker å kjøre bil sammen, synger av full hals og ler oss i hjel. Når jeg er ferdig med studiene og flytter hjem igjen (mest sannsynlig?), er jeg helt nødt til å ha en bil. Ikke fordi det er nødvendig, men så jeg kan kjøre rundt og gjøre det jeg er dårligst til i hele verden: synge. Det er noe befriende med det! Haha.

I kveld skal jeg få skrevet en liten Thassos-guide til dere, og så håper jeg på at lite besøk hos besteforeldrene mine. Ønsker mine fine lesere en nydelig kveld i solen 

FRA STRANDKLOVN TIL UNGDOMSSKOLEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da jeg så dette bildet av meg selv på vei hjem fra en øde strand på Thassos, innså jeg at jeg seriøst er nødt til å kjøpe meg noen khaki shorts og hvite singleter. Ser jo pokker meg ut som en klovn på vei til Cannes. Strandgarderoben min er liksom blitt formet av jenteturer til Dubai og lange dager på beach club, så på et sted uten 3G hvor man må klatre i fjellet for å komme seg til stranda: LOL. Selv om mamma nekter for det, tror jeg hun blir litt flau over alle hattene, fargene og paljettene. Nei, jeg må nok en tur i basic-avdelingen på H&M før neste tur tror jeg. Haha! 

Nå er jeg kommet hjem igjen, og befinner meg i Tønsberg. Da vi satt på flyet bestemte jeg meg helt spontant for å dra på 10 års jubileumet for kullet mitt på ungdomsskolen - som jeg ikke hadde meldt meg på, men jeg ble nå ønsket varmt velkommen likevel, da jeg kom trippende rundt midnatt. Det var  koselig, de som hadde planlagt hadde virkelig stelt i stand. Vi holdt på til 5 om morgenen, og jeg gikk derifra med konklusjonen: hvem jeg var på ungdomsskolen vet jeg ikke, for de jeg ville valgt som venner den dag i dag, hadde jeg svært lite eller ingenting med å gjøre for ti år siden. Men det var hyggelig å se hvor bra det har gått med de fleste, ikke måte på hvor mange masteroppgaver som er levert og unger som er blitt født siden sist :-)

De neste dagene må jeg jobbe på spreng for å få gjort alt jeg skal, for jeg reiser avgårde igjen allerede til helgen. Tusen takk for alle boktips, jeg har skrevet handleliste! 

KONKURRANSE: NIVEA BARBEINT

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På vei til stranden, med brune, glatte og myke sommerlegger! For en fantastisk følelse :-) Vinter og kaldt vær krever at man passer godt på leggene sine. Men med sommer, sol, bading og hyppig barbering på menyen, bør man være ekstra snill mot bena. Ikke bare for hudens skyld, men man vil vel helst ikke troppe opp i lårkort sommerkjole, og avsløre et par tørre, triste legger? Nei! 

Både mamsen og jeg har med oss NIVEA Body Essentials Smooth Caring bodylotion på denne turen, og smører oss godt med den når vi har dusjet av oss en dag på stranden. Nå skal det sies at jeg er "smøroman" året rundt, og er livredd for at huden min skal være tørst. Men på sommeren er jeg kanskje ekstra nøye. NIVEA Body Essentials Smooth Caring bodylotion gjør jobben sin, og etterlater seg benene myke og glatte. Dessuten inneholder den shea butter, og lukter veldig godt! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KONKURRANSE PÅ INSTAGRAM: 
NIVEA har en konkurranse gående på Instagram, hvor du kan vinne et reisegavekort til en verdi av 8.000 kroner! For å delta må du laste opp et bilde av leggene dine, skrive hvor du er på vei, og hashtagge det med #NIVEAbarbeint. Konkurransen varer til 31. juli, så det er bare å slenge seg på :-) 

KONKURRANSE HER PÅ BLOGGEN: 
I tillegg til konkurransen som kjører på Instagram, har jeg har fått lov til å ha en konkurranse her på bloggen, som kun er for mine lesere. Her skal jeg dele ut to kit fra NIVEA, til to av dere lesere. Hurra! Ett kit inneholder følgende: 

 NIVEA Smooth Caring Body lotion
♥ NIVEA Silk shower mousse smooth
♥ NIVEA Sun protect & refresh sun spray SPF20
♥ NIVEA Deo Protect & Care
♥ NIVEA Sensitive dagkrem
♥ NIVEA Crème Care wipes

For å vinne trenger du ikke gjøre annet enn å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Lykke til!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Altså to konkurranser! En på Instagram og en her på bloggen. Jeg oppfordrer til å delta i begge! :-) 

Besøk NIVEA på Facebook HER for å holde deg oppdatert på nyheter og lese om Instagram-konkurransen deres! Hvis du vil se andres bidrag til konkurransen kan du gjøre det her

BOKTIPS FRA EN LESEHEST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er så mange som har etterlyst boktips til sommeren i kommentarfeltet, så jeg tenkte jeg skulle tipse om bøker etterhvert som jeg leser dem. Disse fire bøkene har jeg lest på denne turen til Hellas, og ett hjerte symboliserer ett øye på terningen :-) 

Offer uten ansikt av Stefan Ahnem: 
Den beste boken både mamma og jeg leste på turen! En spennene krim hvor mobbing og hevn står i fokus. Pluss for at boka er feit og interessant hele veien. Minus for at jeg ikke blir ordentlig kjent med eller engasjert i hovedpersonen, som er en politietterforsker man møter for første gang i denne boken.

På innsiden av Eirik Jensen: 
Jeg har jo nettopp brukt et semester på å skrive en oppgave om mye av det denne boken handler om, så jeg leste den kanskje med et annet blikk enn hva en som ikke kjenner til diverse avdelinger og omorganiseringer vil gjøre. Men absolutt en OK bok å lese hvis du vil vite litt om hva som skjer i de mørkeste krokene i Oslo by. Jeg må gi boken litt minus for at den var oppramsende, og inneholdt lite av det man egentlig vil vite om Eirik Jensen. 

Det henger en engel alene i skogen av Samuel Bjørk: 
Denne leste jeg i rekordfart, måtte vite hva pokker som var greia. Ganske ekkel bok hvis du lager deg bilder i hodet underveis i lesingen. Jeg likte at handlingen finner sted i Oslo og omegn, og dessuten engasjerte jeg meg i de to hovedpersonene. Gleder meg til neste bok i serien, denne var skikkelig bra! 

Elle Melle av M.J Arlidge: 
Se for deg at du er fanget sammen med en du er skikkelig glad i. Ingen mat og drikke, null muligheter for å rømme. Kun en revolver, med én kule, og eneste mulighet for å slippe fri er å skyte den du er fanget sammen med. Alternativet er et begge to dør av mangelen på mat og vann. Grusomt dilemma, eller hva?! Det perfekte utgangspunkt for en spennende bok. Den er underholdende lesning, men når ikke heelt opp. Men den vipper mot en 4'er, altså! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Har du noen boktips til meg? Gjerne nyere bøker som man enkelt finner i butikk nå! Jeg blir ikke hjemme lenge før jeg har tenkt meg avgårde igjen, så det blir en tur på bokhandelen i aller nærmeste framtid :-) 

INGEN SKAL DRUKNE

I samarbeid med Redningsselskapet
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Et lite og viktig avbrekk fra sol og palmer! Som jeg så vidt nevnte for dere for en stund siden, har jeg vært på besøk hos Redningsselskapet. Redningsselskapet er en landsdekkende og frivillig organisasjon som jobber for at du skal være trygg på sjøen. Deres mål er å redde liv, berge verdier, verne kystmiljøet i norske farvann, og bedre sikkerheten til sjøs gjennom opplysning og forebyggende arbeid. 

Du har kanskje hørt om Redningsselskapet i forbindelse med arbeidet de gjør i Middelhavet og flyktningkrisen? Det var i hvertfall det jeg assosierte Redningsselskapet med, helt til jeg fikk besøke dem og lærte om arbeidet de gjør her i landet også. Her er noen facts om arbeidet de gjorde i Norge i 2015: 

 Reddet 30 mennesker fra drukningsdøden
 6.352 båter fikk hjelp eller assistanse på sjøen 
 30.000 barn og unge fikk opplæring i sikkerhet på sjøen
 3.900 frivillige brukte fritiden sin på å trygge kysten

Det er ingen tvil om at dette er livsviktig arbeid som vi skal være veldig glad for at noen gjør. Det var utrolig spennende å være med ut i redningsskøyte, og de som jobber om bord er så dyktige. De har utstyr til å trekke store skip, slukke branner og til å ta seg av mennesker medisinsk - det er ikke småtteri. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det jeg hovedsakelig vil snakke med dere om i dag, er bruk av redningsvest. Av de 30 som ble reddet fra drukning i 2015, var det kun 22 som hadde på seg flyteplagg. Det er 8 for lite, det. 

Nå finnes det jo regler for bruk av vest hvis du oppholder deg i båt av en viss størrelse, men det er likevel mange som velger å ikke bruke vest. Hvorfor, spør jeg meg selv. Er det av samme grunn som at mange lar være å bruke sykkelhjelm? Skal ikke ødelegge frisyren? Antrekket? Er det ukomfortabelt? Jeg syns det blir for dumt. Tenk så tragisk å drukne fordi du ville ta deg best mulig ut på en båttur. Tenk så meningsløst for familien som sitter igjen i dyp sorg. På havet er vi små, og ovenfor naturens krefter har vi som regel ingenting å stille opp med. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da jeg var med Redningsselskapet ut på sjøen, fikk jeg ha på meg denne vesten. Tror dere rosabloggeren i meg jublet, eller?! Hehe. De eneste redningsvestene jeg har hatt på meg i båt har vært store, klumpete og oransje. Og i kajakk har jeg hatt på meg en flytevest så tynn at jeg har lurt på om det i det hele tatt er noe vits. 

Denne redningsvesten er det Redningsselskapet som selger, og den heter RS Northsafe Pink. Er det noen du vil kjøpe redningsvesten din av, så er det de som redder liv og daglig jobber med sikkerhet på sjøen. Vesten er ergonomisk designet med mange tilleggsegenskaper, så klart med fokus på god funksjonalitet og sikkerhet. Vesten gir deg maksimal bevegelsesfrihet, man merker ikke engang at man har den på. Så der forsvant det argumentet for å ikke bruke redningsvest! I tillegg snur den deg på ryggen i vannet, slik at man får puste selv om man skulle være bevisstløs. Den er også utstyrt med skrittstropp og CE-godkjent lys som både kan blinke og lyse normalt. Og så er det et lite rom på den for oppbevaring av nøkler eller mobiltelefon. Ellers må jeg jo nevne at jeg syns den er utrolig fin også, så hvis det visuelle er grunnen til at du ikke bruker vest - der forsvant det argumentet også :-)

Redningsselskapet anbefaler forresten ikke oppblåsbar vest for små barn, denne vesten kan brukes av alle som veier over 40 kilo. 

Kjøp den fine, rosa redningsvesten HER

Slik kan du hjelpe Redningsselskapet å bedre sikkerheten ved å bruke vest på sjøen, samtidig som du støtter arbeidet deres. Hvis du er interessert i andre produkter så finner du alt sammen her

Da gjenstår det vel bare å understreke: bruk vest på sjøen, ingen skal drukne! 

GLAD JEG IKKE ER PÅ KJÆRESTEFERIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er én liten detalj dere glemte å fortelle meg da jeg drømte om Hellas, greske salater og hus med blå og hvite detaljer. Venner og bekjente har også glemt å nevne det, og jeg er sikker på at det er med overlegg. Eller kanskje det rett og slett ikke er en så big deal for folk, som det er for meg? 

For saken er at man ikke kan kaste toalettpapir i toalettet. Altså. Da jeg fant ut av det, stod jeg som fastfrosset på gulvet, med gapende munn. En ganske lang stund, faktisk. Hvordan er det mulig? Hvorfor? Hvordan løser de det? Det fant jeg fort ut av. De kaster papiret de har tørket seg med i søppelbøtta. I den samme søppelbøtta hvor sminkeservietter og bomullspads forsvinner. Æsj. Én ting er når kroppen skal kvitte seg med vann - jeg kan godta at den delen havner i en søppelbøtte som står og godgjør seg hele dagen. Men resten? Jeg kan rett og slett ikke akseptere det. Her om dagen da vi var på kafé, var jeg innom toalettet en tur før vi skulle løpe videre. Pliktoppfyllende som jeg er, åpnet jeg søppelbøtta for å kaste papiret mitt, og da slo det meg i fleisen. Noen som hadde vært enda mer pliktoppfyllende enn meg, og lagt "nummer to"-papiret sitt pent i søppelbøtta. Jeg var sikker på at toasten og juicen skulle komme i retur. 

Så, ja! Nå er jeg veldig fornøyd med at jeg er på tur med mammaen min, og ikke med en flørt eller kjæreste. La oss krysse fingrene for at jeg ikke tetter dassen og alle rør på hele Thassos, litt papir må være lov!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å HA STRANDEN FOR SEG SELV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                                                                - BEACH DAY - 

Opp et lite fjell, gjennom en skog, forbi en forlatt metall-fabrikk og ned noen trapper. Hokuspokus, og så var vi framme på en strand hvor vi følte at vi var på en øde øy. Vekk fra restaurantene, hotellene og handlegata - som er litt mer travle, men ikke fulle av liv enda. Tror det var maks 10 andre mennesker på den store stranda, som var helt perfekt med hvite, myke steiner og turkist vann. Vi ble liggende i mange timer på hvert vårt håndkle med hver vår bok, og slappet fullstendig av i paradis. 

På vei hjem var det ikke like idyllisk, da en stor flue (eller noe lignende) fløy rett inn i kjeften på meg, og videre ned i halsen. Da var det bare å løpe inn på badet og stikke fingeren i halsen! Haha. Jeg får seriøst innsekt i munnen hver eneste dag her, tror jeg må begynne å puste med nesen? 

Nå skal vi dusje og komme oss ut på restaurant. Jeg har fortsatt tilgode å sminke meg på denne ferien, venter spent på den dagen det skjer... 

KVINNFOLK I CAB

For en dag vi hadde i går! Jeg vet ikke om det var en bra eller dårlig dag, men jeg tror var en bra en, selv om vi møtte noen hindringer på vår vei. En helt umulig bil, litt rygge- og parkeringssituasjoner, regnvær, et stengt museum og noen bratte snarveier gjennom busker og kratt. Vi har i hvertfall noen minner vi kan le av, selv om vi for eksempel ikke lo akkurat da vi stod og brommet på parkeringsplassen utenfor et kloster, og hadde valget mellom å kjøre rett inn i en murvegg eller en turistbuss. Heldigvis fikk kvinnfolka god hjelp til å komme seg på veien igjen, folk er så snille og hjelpsomme her! Det er de virkelig. Det går ikke langt mellom "can I help you", "do you need help to find the way" og "do you want me to take a picture". 

I går fikk vi sett halve øyen - det tar cirka to timer å kjøre rundt hele, så det er en oversiktelig og grei øy. Vi besøkte to landsbyer, og i tillegg lokaliserte vi to strender - som vi ikke fikk glede av i går, ettersom det regnet. Men nå vet vi hvor vi skal med en gang sola skinner! Vi sa egentlig YOLO og la oss ned på den ene stranda, og begynte å lese mens regnet klasket oss i topplokket. Men det var ikke så YOLO likevel, og vi måtte takke for oss. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag skal vi ha en slappe av-dag, før vi slenger oss på veien igjen i morgen. Vi har heldigvis fått bytte bil, ellers tror jeg at jeg hadde boikottet ;-) 

KLAR FOR ROADTRIP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God morgen fra det fine, turkise havet! Nå har vi nettopp sittet på stranda og spist hotellfrokost - føles fortsatt som å spise hjemme hos en familie man ikke kjenner så godt. Brødskive med ost og kaffe. Savner litt fargerik frukt og sånt, men det får jeg ta igjen utover dagen :-) I dag er det masse vind her. Fortsatt fint vær, da. Så det er vel egentlig en perfekt dag å utforske øya på. 

Vi skal bort og leie en bil nå, blir spennende hva vi ender opp med. Scooter er i hvertfall uaktuelt. Kan nesten ikke skjønne at man automatisk får mopedlappen av å ta billappen. Selv om jeg kan kjøre bil, er jeg sikker på at jeg hadde trillet ned en dødelig skråning hvis jeg skulle prøvd meg på en scooter, haha. Bil blir fint. Satser på å se noen søte landsbyer og fine strender - og ikke minst å spise enda mer deilig, gresk mat. 

Gøy at jeg har så mange lesere som skal til Thassos i nærmeste framtid, forresten! Håper jeg kan komme med noen brukbare tips til dere etterhvert. Og tusen takk for tipsene dere har gitt meg, skal prøve å følge opp så mange av dem som mulig :-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ønsker deg en fin dag 

EN TUR RUNDT NABOLAGET

God kveld ♥

Her rullet vi nettopp opp i senga, mette som to ballonger. Seriøst. Hva er greia med at de serverer kake/dessert til regningen? Ja, jeg skjønner jo at det er en tips-greie. Men da er det bedre med de neonfargede shotsene som ofte blir servert i sydenland, for man får alltid lurt én i reisefølget til å ta alle shotsene. Det er litt vanskeligere å overtale noen til å spise et helt kakestykke for seg, etter en gigantisk middag. Jeg får så dårlig samvittighet og skammer meg skikkelig hvis jeg ikke spiser - tror det henger igjen fra Thailand, hvor man fikk bot for å ikke spise opp... Jaja, det er blitt litt kake på oss det siste døgnet, for å si det sånn! 

Bortsett fra å ligge på stranden og lese bok, har vi gjort oss litt kjent med området hvor vi bor. Det heter Limenaria, og vi valgte det fordi vi ønsket nærhet til både strand og restauranter. Er så kjekt å slippe taxi for å dra ut og spise! Her er noen bilder fra området :-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg tror jeg kunne levd på gresk salat og tzatziki med brød. Nam! Tenkte jeg skulle prøve så mye gresk mat som mulig mens jeg er her, har også rukket å spise souvlaki og moussaka. Kjempegodt! Men aller helst vil jeg bare spise tzatziki med brød, det er livet. Haha! 

Så dere den søte hunden jeg la ut på Snapchat? Ååå! Hun heter Zuzu, er 7 år gammel og elsker å bli klødd på magen. Slenger seg på rygg bare man sier navnet hennes. Jeg gleder meg allerede til å treffe Zuzu igjen, den sjappa hun holder til i har fått seg en fast kunde. Er kanskje grenser for hvor mange badehåndklær og solhatter man kan kjøpe, men hva gjør man ikke for å leke med en søt hund... 

Vi blogges i morgen, håper solen fortsatt skinner hjemme og!

JÆVLA YOGAKJERRING

Fly, buss, ferge, buss. Det var så deilig å komme fram til Thassos i går kveld! Vi kjørte rundt halve øya i solnedgang for å komme til hotellet, jeg skjønte fort at det er en fin øy. Og flyturen gikk også veldig bra, forresten. Akkurat da vi lettet virket det som om vi kom til å ha et problem, for jeg ble svimmel og uvel, og mamma klarte ikke slutte å mase om at jeg skulle gjøre pusteøvelser og puste med magen. Jeg presterte å kalle henne for "jævla yogakjerring" i et svakt øyeblikk, men det tok hun heldigvis med et smil ;-) Resten av turen drakk vi champagne og leste hver vår bok - vi måtte jo nyte at vi hadde en hel rad for oss selv. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er vi på fergen fra fastlandet (Kavala) til Thassos som er en øy. Det var bare å holde seg under tak, for fergen har et entourage av måker som følger med hele veien over, og de elsker å drite folk i hodet. 

Å komme fram til hotellet vårt, var som å komme hjem til en familie. Fikk skikkelig Mamma Mia-vibber. Som i den filmen, hvis dere skjønner. Og jeg trodde jo vi skulle bo på et shabby, gammelt hotell. Men det viste seg å være nyrenovert og faktisk ganske ålreit! Dessuten ligger det på stranda, vi har den deiligste havutsikten og internett funker som ei kule. Så jeg er veldig fornøyd :-) 

Vi ligger egentlig på stranda nå, jeg ville bare innom og si i fra at jeg overlevde flyturen og sånn ♥

ENDELIG KAN JEG SI...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... Hei fra Gardermoen! I dag reiser mamma og jeg til Hellas, weee! Snill som pappa er, kjørte han oss til flyplassen. Så takket være han fikk jeg beholde sydenfargen min (spraytan, yes yes). Hadde jeg måtte drasse med meg hele livet mitt på flytoget, hadde jeg vel svettet i hjel og kommet likblek frem kan jeg tenke meg. 

Så nå sitter jeg her, da. Flyet er litt forsinket, jeg har spist dyr og ekkel mat, og skaffet meg et glass vin. Alt er som det pleier på Gardis! Og, forresten. Gjett hvem som sjekket oss inn her i dag? Eksamenspartneren min! Når du tror du har ferie, og så bare... HEHE. Alltid koselig med kjente fjes, spesielt på et så kjipt sted som en flyplass 

Kan fortsatt ikke forstå at jeg har sommerferie, jeg. Men kanskje det er derfor jeg er så glad :-) 

JEG HAR MELDT DEG PÅ PARADISE HOTEL

I dag hadde jeg eksamen, og jeg overlevde som jeg alltid gjør. Jeg er så trøtt at det kjennes ut som om det er en uke siden allerede, selv om det ikke har gått et døgn en gang. Herregud, tenk at jeg har sommerferie. I over to måneder! Og ikke minst: det er bare ett år igjen av bacheloren. 

Etter eksamen i dag tok jeg lunsj med min kjære eksamenspartner for å feire livet, før jeg tok shopperunden og hentet mine siste innkjøp på posten. Jeg har nettshoppet som en crazy person under denne leseperioden, og hadde skikkelig flaks med at noe rakk å komme fram til avreise. Det viktigste: ny linse til kamera + bikinier fra Victorias Secret. På vei hjem fra eksamen snublet jeg over et par hvite Birkenstocks, og ble vel egentlig enig med meg selv om at jeg fortjente en eksamensgave. De jeg har fra før av begynner å bli så slitt. Folk kan si hva de vil om sykepleierskoene, men de kan redde enhver dag på stranden. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå pakkes det for harde livet her! Jeg har nemlig hatt besøk av min kjære Kjetil hele ettermiddagen og kvelden, så pakkingen ble litt glemt. Søtingen kom med kort og gave til meg fordi jeg hadde eksamen i dag! Sånne venner.... Derfor gjorde det litt ekstra vondt å fortelle at jeg hadde meldt han på Paradise Hotel kvelden i forveien, men han tok det heldigvis pent.

Vi bestemte oss for å gjenskape en av våre første kvelder sammen, som vi hadde på balkongen min i 2009, rett etter at jeg hadde flyttet til Oslo. Cider, sushi, grusomme samtaleemner - og denne gangen addet vi en liten SKAM-episode også. Sinnsykt koselig! Men nå er jeg glad for at alle TV-seriene mine er over, resten av sommeren er det kun bøker som gjelder. Nå skal jeg ikke se på TV før Kjetil er med på Paradise Hotel. 

Peace out fra et veldig slitent hode som gleder seg som en million til å SOVE!