GOODBYE JUNE

Hjelp, som tiden flyr! Har vanskelig for å forstå at juni er forbi om noen timer. Jeg skulle egentlig flyttet ut fra leiligheten i Oslo i dag, og hjem til Tønsberg. Vel, her sitter jeg etter å allerede ha utsatt én gang. I skrivende stund er jeg i en bursdag, men her er månedsoppdateringen for juni :-) 
Processed with VSCO with a5 preset♥ STØRSTE OPPTUR: Juni har vært en helt fantastisk måned både businessmessig og privat. Jeg har kost meg og hatt det såå gøy! Så gøy at jeg nesten har forelsket meg litt i Oslo og livet her. Som dere vet har store deler av mitt "voksne liv" gått ut på å være fornuftig, forberedt og rolig. Så å endelig kunne føle på at livet er bekymringsfritt og morsomt, har vært helt ubeskrivelig. Dessuten har jeg begynt å føle ting igjen, etter at jeg sluttet på p-pillene. Jeg elsker alt ved det - både oppturene og nedturene. 

♥ STØRSTE NEDTUR: Ingenting jeg vil kalle nedturer i juni. Eller - det er noe jeg ikke har mulighet til å prate om. Som en del av dere lesere ble sur på meg for. Men dere skal vite at jeg aldri gjør business utelukkende basert på økonomisk vinning. Som blogger er troverdigheten min alt jeg har, og jeg strekker meg lengre enn langt for å ta valg som gagner både dere og meg. Det skal dere vite! 

♥ MÅNEDENS MINNER: Okei, jeg føler at det er tusenvis av dem! Besøk av Kristina i Oslo, Danmarkstur med mams og paps, avslutning med gjengen i klassen, sommerkvelden med Siri hvor jeg fikk naboklage for å synge for høyt, Færderfestivalen med Tønsberg-jentene, heldags med Side2-gjengen, besøk av bestevenninnen min som bor i USA, Malin på besøk to ganger, kosedag med Idabestis, Universal sin sommerfest, Selmabestis sin bursdagsfeiring - og den morsomste kvelden av alle: da Selma og jeg søndag kveld bestemte oss for å dra ut og "reparere", for så å ødelegge igjen. Kan jeg please få oppleve denne måneden én gang til? 

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Det må jo bli at livet fungerer helt fint selv om man ikke alltid møter opp en time før tiden, og at man ikke trenger å sitte hjemme hele kvelden fordi man har planer dagen etter. 
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
♥ BESTE SERIE: Jeg lurer på om vi skal kutte ut denne kategorien for sommeren? Jeg har virkelig ikke tålmodighet til å sitte inne og se på serier lengre! Eneste jeg har hatt tålmodighet til å se på er "Good Behavior" på Sumo, når jeg har ligget hjemme og vært skikkelig klein. 

♥ BESTE INNLEGG: Har ikke blitt så mange dype ord fra meg i juni. Men jeg er fornøyd med budskapet i dette innlegget, og dette innlegget vekket jo en del interesse.

♥ BESTE KJØP: Sommerkjoler som gjør både hverdag og fest enklere! Ellers kjøper jeg lite annet enn takeaway og blomster, hehe. 

FLAUSE: Ehe. Jeg satt på restauranten Dinner med Naddis, som jeg kun fikk se én dag da hun var hjemme fra USA en tur. Vi var helt utslitt begge to, tror jetlagen hennes smittet over på meg eller noe. Men i hvertfall: etterhvert måtte vi bare komme oss avgårde, så med en hjerne som spilte på siste vers, ga jeg tegn til å ville betale. Og det klarte jeg ikke å gjøre som et normalt menneske. Du vet når du skal lokke til deg en katt? Hvordan du strekker ut armen og sier sånn: pssst pssst pssst? Dét gjorde jeg! Jeg aner ikke hvordan det kunne skje, men jeg skal love dere at to trøtte og leie jenter lo så tårene sprutet og lagde oversvømmelse på restauranten. Flaut. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
♥ MEST SPILTE SANGER: 
Feel It Still - Portugal. The Man
Alene - Arif 
Wild Thoughts - DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller 
Bad Timing - Mind Bath 
Work - Charlotte Day Wilson 

♥ BESTE MÅLTID: Denne måneden har det vært fullstendig pizzaavhengighet, straffen får jeg bare ta senere. 

♥ MÅNEDENS TANKE: At jeg har lyst til å tilbringe resten av sommeren i Oslo. Jeg har bedt om å få beholde leiligheten, og venter på svar :-( 
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
♥ EN EKSTRA BESKJED: vinnerne av Cliniderm-konkurransen er trukket! Hege og Josefine er kontaktet på mail, og får tilsendt hvert sit kit med solkrem (konkurransen var sponset). 

Vi snakkes i morgen igjen :-) Håper alle har en fin fredagskveld - drikk vann og vær snill mot mennesker! 

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

En dag jeg postet et paraply-innlegg, var det en som foreslo at jeg kunne gjøre det omvendte. Poste et innlegg om ting som gjør meg glad. Klart jeg kan! Jeg er jo mer glad enn irritert, hehe. Skal vi kalle dette parasoller? Parasoller veier opp for paraplyer, så takk og lov for at det finnes flest av dem  Her er 10 ting som gjør meg glad for denne gang, så får vi se om det blir en fast greie :-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Når iPhonen min faller i bakken og ikke knuser! Altså halleluja, det føles som bursdag og julaften på én og samme gang. 

Friske blomster i leiligheten. Sikkert tullete, men det gir meg motivasjon til å rydde og vaske. Eventuelt motivasjon til å ringe etter en vaskehjelp. Hehe. 

Å finne nye sanger jeg liker. Jeg leter etter ny musikk hver eneste dag fordi jeg hører i hjel sanger. Det er helt umulig å beskrive musikksmaken min - jeg bare faller for sanger som får meg til å føle noe. Det kan være glede, sorg, savn, ro, oppstemthet, eller sanger som minner meg om noe.

Når folk sier at jeg er flink til å skrive. Det er et av de få komplimentene jeg liker å få. Det verste komplimentet å få er faktisk hvis en fyr sier "du er deilig", daaaa tar jeg frem spaden og graver meg gjennom både parkett, sement og naboens leilighet. Vet ikke hvorfor, men det er fælt. Haha!

Å møte på hunder når jeg er ute og går. Her en dag så jeg en liten corgi som jaget vannstråler i en fontene, jeg trodde hjertet mitt skulle eksplodere. 
Processed with VSCO with a5 preset
Når familien ringer meg for å prate. Jeg ringer jo vanligvis dem syv ganger daglig, så de får aldri tid til å savne meg - sier mamma. Så når de først ringer, blir jeg veldig glad. Hehe. 

Å gå ut i joggis på kvelden, sette meg alene på brygga og se på solnedgangen med musikk på ørene. Akkurat nå er Bad Timing med Mind Bath min faste solnedgang-sang. 

Et soverom som er stummende mørkt om natten. Har aldri sovet så godt i hele mitt liv. Å våkne til strålende sol i tillegg - 1000 poeng! 

Menn som tilbyr seg å kjøre deg hjem i taxi og ikke bli med hjem, bare så de ser at du kommer deg trygt hjem. Please bli med inn! Hehe, neida, lenge leve gentlemen, vi trenger flere som dere. 

Å møte lesere ute i det virkelige liv, når jeg merker at vi bare er helt samme type, og på en måte kjenner hverandre. Sykt weird men også veldig gøy. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg sitter forresten fortsatt i morgenkåpen, selv om jeg har vært oppe og hoppet i flere timer. Sånn, hvis det er noen der ute som føler seg som slabbedasker i dag. Deilig med hjemmekontor! :-) 

MALIN SVARER

Siden dere likte intervjuet med mamma og pappa om meg så godt, så spurte jeg Malin i går om hun også ville bli intervjuet. Om meg. Hehe. Og det ville hun! Malin og jeg ble kjent for kun fire år siden, men det er nesten så jeg ikke kan huske livet uten. Vi var på et litt kjipt sted i livet, skulle begynne å ta opp fag (i samme klasse så klart), og fant hverandre som reddende engler. Siden da har vi reist sammen, ledd sammen, og delt sorger og gleder. 
Processed with VSCO with a5 preset
Ida: Okey, vi starter enkelt. Husker du første gang vi snakket sammen?
Malin: Det var i en mattetime. Du fikk kjeks av meg, og så ble vi venner. 
Ida: Fort gjort. Var det de glutenfrie kjeksene? 
Malin: Hehe, stemmer. De vi kjøpte hver dag etter det. 

Ida: Hva syns du helt ærlig om meg i starten?
Malin: Jeg tenkte at du var småklein, sjenert og usikker på deg selv.
Ida: Haha, hva faen. Usikker på meg selv? Det må du utdype.
Malin: Du virket så usikker på liksom... Mennesker, folkemengder, som om du var utilpass i situasjonen. Som om du ville krype ned i et hull og bli der. Men du åpnet deg til slutt, da. Som en sprudlende liten fion.
Ida: Fion?
Malin: Ja, er ikke det en blomst? 

Ida: Hva er det beste minnet vi har sammen? 
Malin: Vanskelig å si bare ett. Men det må være turene våre. Bali, Thailand... Og Gran Canaria, men den er kanskje ikke et fint minne? 
Ida: Hvorfor ikke? 
Malin: Fordi vi spøy og dreit om hverandre hele turen?
Ida: Jeg visste jo det, ville bare høre deg si det.
Malin: Og så var det jo bursdagen min, første året vi kjente hverandre. Alle vennene mine var opptatt, men du ville tilbringe hele dagen med meg. Det var en skikkelig kul dag. Og så fikk jeg goodie box av deg! Med Meller, snus, dollesaker, sminketing og så videre. 
Processed with VSCO with a5 presetIda: aaw, det var koselig. Hva tenker du er det verste minnet vi har sammen da? 
Malin: Det verste - men også beste og mest morsomme minnet vi har sammen, var da vi fant ut at vi ikke var backpackere. Ei heller naturmennesker eller spesielt eventyrlystne. Da befant vi oss i en liten hytte på en øy utenfor Bali. Midt på natten, uten tak over dass, og med hylende gekkoer i senga. 
Ida: Enig. Det var grusomt. Og morsomt. 

Ida: Jeg havner i fengsel. Hvilken kriminell handling har jeg begått? 
Malin: Skattesvindel *snorkelatter* 
Ida: Din psycho! Jeg kan ikke skrive det. Og du vet jo hvor mye skatt jeg betaler!
Malin: Jaja, men en dag blir du liksom bare drittlei. Det må være det. For du kunne aldri stjelt noe, drept noen eller banket noen - du er rett og slett for pinglete. Ikke er du en voldtektskvinne heller. Eller kanskje? 
Ida: Den tid den sorg. 

Ida: Hva syns du er min verste egenskap?
Malin: Du er ikke så kul å fly med. Og så har du litt diva-nykker. 
Ida: Ok, helt supert, det holder. 

Ida: Hva med min beste egenskap? Hehe. 
Malin: Du er veldig morsom. Og veldig jordnær selv om du har diva-nykker noen ganger. Snill, gavmild...
Ida: Ok, nå holder det.
Malin: Snill, pen, morsom, fine tenner.... 
Processed with VSCO with a5 presetIda: HAHA. Kan du huske at du har blitt sint på meg noen gang?
Malin: Ja, jeg blir litt smågretten når du hver eneste kveld sier HAR DU TATT UT LADEREN DIN? 
Ida: Men det er jo viktig. Kan begynne å brenne.
Malin: Ja, men når den er fulladet så blir den kald. 
Ida: Det gidder jeg ikke å diskutere engang. Blir dårlig stemning. 

Ida: Har du forslag til et hyggelig spørsmål som kan avslutte intervjuet vårt? 
Malin: Vanskelig å stille meg selv et spørsmål. Om deg. 
Ida: Jaja, men vi later som det er jeg som stiller det. 

Ida: Nei, nå kom jeg på et. Hva syns du egentlig om klesstilen min? Hehe. Jeg vet hva du skal si nå.
Malin: Du ser ut som en gammal kjerring. Jeg føler jeg går rundt med morra mi. Spesielt når du går med klikk klakk-sko. 

Ida: Da sier jeg tusen takk for intervjuet. Any famous last words? 
Malin: Hvem sko skal du ha på deg, hvem loff vil du ha?
Ida: *Gåsehud* 
Processed with VSCO with a5 preset
Håper dere likte intervjuet med Malin. Haha! Det gjorde i hvertfall jeg. Bildene er fra kosekvelden vår på Brygga i går. På et tidspunkt fant vi ut at vi skulle ringe og bestille chinese takeaway. Etter at vi hadde bestilt fant vi ut at vi hadde bestilt fra en restaurant som ligger i Skarnes. Vet ikke hvor det er, men det var i hvertfall ikke i Oslo... Fail! 

Nå har Malin forlatt meg til fordel for Tønsberg igjen, og jeg sitter her og lurer på om jeg skal bo lengre i Oslo eller ikke. Det må jeg finne ut av i dag. 

SAME SAME

Processed with VSCO with a5 preset
Samme restaurant, samme bord, samme pizza, samme drikke, samme jenter. Malin kom med toget fra Tønsberg tidligere i dag for å besøke meg, og vi er vel det man kan kalle vanedyr. Kan trygt si at vi har fått rutiner for Malin sine Oslo-besøk. 

I dag har vi altså spist pizza på Olivia, vært på shopping, gått milevis (kjennes det ut som) rundt omkring i byen, sjekket ut food trucks, spist smågodt på brygga i solnedgangen - rett og slett kost oss masse. Koselig med Oslo-besøk og dager som i dag får meg til å hate at jeg skal flytte. Det er litt opp og ned om dagen med tanke på flyttingen, fordi jeg koser meg sånn i Oslo nå. Pappa ringte meg her om dagen og lurte på om jeg hadde glemt at jeg har en far. Nesten så jeg fortrenger at de sitter hjemme i Tønsberg og venter på at jeg skal flytte hjem. Jeg bare: ehm, neida, har ikke glemt deg, jeg tenkte bare at vi kommer til å se hverandre nok fremover! Det hadde vært én ting hvis jeg skulle flytte rett inn i min nye leilighet, men jeg skal faktisk bo seks måneder hjemme. Åh, jeg orker ikke akkurat nå. Vanligvis ringer jeg både mamma og pappa hver eneste dag, gjerne fire ganger om dagen. Så jeg skjønner jo at de begynner å lure på om de er glemt å forlatt! Hehe. Mest av alt har jeg lyst til å ringe i morgen og høre om jeg kan beholde denne leiligheten litt lengre. Jeg har allerede utsatt utflytting en måned, så jeg skal prøve å la være... 

Ellers kom det en fremmed fyr bort til meg i dag og sa: du er veldig vakker, det skal du vite. Han kunne jo ikke vite at jeg dør innvendig når jeg får komplimenter, men når det er sagt så: sånt bør folk gjøre mer av! For hvis det er rett person som får høre det, kan det sikkert gjøre dagen deres 1000 ganger bedre. 

Vi snakkes mer i morgen, fine dere 
Processed with VSCO with a5 preset

BLOMSTER ER DEN NYE KAMUFLASJEN

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Ser du meg? Jeg sitter foran blomstene der, i tidenes kamuflasje. For en deilig sommerdag! Jeg har ikke gjort så mye nyttig i dag, har bare vasket tøy og vært på en liten byrunde med Selmis. Først litt shopping, og så en rask lunsj med Idabestis og Sabrina. 

Jeg må bare si noe - som jeg sikkert har sagt nitten ganger før. Folka som jobber på Joe & The Juice må seriøst chille. Jeg har vært en del på Aker Brygge og der er de ansatte ganske ok, så jeg trodde kanskje hele kjeden hadde roet seg et par hakk. Men da jeg bestilte mat i Karl Johan i dag, holdt jeg på å boble over av han bak kassa. Drit i å rop til meg som om du aldri har sett et menneske før. Ingen har lyst til å bli spurt om hva de har "gjort i dag" eller om de har "vært ute og solt seg". Ikke på den måten hvertfall. Utestemme, innøvd blunking og et sjukt kroppsspråk. Shit ass, jeg blir satt ut. Føles helt likt som å gå på Puerto Rico-senteret på Gran Canaria, hvor innkasterne overfaller blonde jenter. Dagens utblåsning. Hehe. Det må sikkert oppleves for at man skal forstå hvor kleint det er. 

Jeg har ingen planer resten av kvelden, så tenkte jeg skulle ta på meg treningstøy og komme meg ut i naturen 

SIDEN SIST HAR JEG

Processed with VSCO with a5 preset
... Danset, ledd og pratet meg gjennom både lørdag og søndag natt, med innlegget jeg skrev om å pensjonere partyløven i bakhodet. Konkluderte med at det er sommer, og at det er gøy å ha det gøy. Det er ikke noe galt i å kose seg med å gå ut, så lenge man er snill mot mennesker man møter på sin vei og kan leve med seg selv dagen derpå.

... Feiret bestevenninnen min Selma som fylte 26 år. 

... Spilt beerpong under skråtak, hvor jeg slo hodet hver gang jeg traff en kopp fordi jeg hoppet av glede. 

... Debutert som kebab-spiser. Jeg er usikker på om det fristet til gjentakelse. 

... Tatt bussen hjem samtidig med alle som skulle på jobb, med kebabdressing nedover kjolen og skinnjakken. Tenkte kanskje folk på bussen ville være mindre dømmende enn en taxisjåfør. Var tross alt ingen grunn til å dømme meg, jeg hadde bare spist kebab og sett på Mean Girls med en venninne før vi sovnet i skje. 

... Sett venner oppføre seg som huleboere og lagt det ut på Snapchat i stedet for å riste dem ut av apekatt-tilstanden. 

... Forelsket meg i tre menn og kommet over dem igjen. 

... Hatt ekstreme ølbriller. Satt jeg virkelig og bondet med en fyr som er yngre enn lillebroren min på et utested i går? 

... Vunnet en oransje blomsterkrans fordi jeg er rå på shuffle board. 

... Snakket timevis i telefonen med venninner. Gjensidig støttekontakt-ordning. 

... Tatt alt for mye taxi. 

... Ligget i sengen min alene, sperret opp øynene og ropt HERREGUD fordi jeg har kommet på flaue hendelser fra helgen. 

... Vært en noe ræva blogger, og samtidig tenkt på bloggen hele tiden. Konkluderte med at jeg aldri kommer til å bake en kake bare for å ha noe å blogge om. Når livet skjer, så skjer bloggen. 
Processed with VSCO with a5 preset
Da er dere oppdatert på det meste tror jeg! Hehe. Jeg la meg egentlig for lenge siden, men så begynte jeg å se på en NRK-dokumentar, og så fikk jeg et av disse sperre opp øynene og rope HERREGUD-øyeblikkene. Jeg oppfører meg veldig pent når jeg er ute, men fader altså. Jeg har litt Bridget Jones i meg. Skal vi si en krysning av Carrie Bradshaw og Bridget Jones? Det kan jeg i såfall leve med 

JEG HAR BYTTET HÅRPILLER

Annonse Processed with VSCO with a5 preset

- GOOD FOR ME - 

Dette har jeg ikke fortalt dere, men i slutten av mars bestemte jeg meg for å si opp avtalen min med samarbeidspartneren min på hårvitaminer. Av en eller annen grunn sluttet jeg i samme slengen å spise disse vitaminene, noe jeg ikke burde gjort. For etter kort tid, var det tilbake til masse hår i sluket etter hver hårvask, og en børste så full av hår at jeg sikkert kunne donert til en ullfabrikk. Jeg hadde glemt hvor mye jeg pleide å røyte, og fikk litt småpanikk for å være helt ærlig. Hvis det faller av så mye hår hver dag, hvor mange dager tar det før jeg er skallet?! Litt å overdrive kanskje, man har som regel mye mer hår på hodet enn man tror. Det var bare uvant å gå fra å nesten ikke røyte noe som helst, til det der... Når det er sagt, så har jeg aldri vært mer sikker på at det er lurt for meg å spise hårvitaminer. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Heldigvis for meg, har min faste samarbeidspartner på kosttilskudd, Good For Me, også kommet med hårvitaminer. De heter Hair Luxious, og er fullpakket med ingredienser og næringsstoffer som styrker håret fra innsiden. Vi har vel alle hørt at det beste man kan gjøre for håret er å vaske det i øl? Det er fordi øl er rikt på B-vitaminer. Det samme er Hair Luxious, som inneholder hele 8 typer B-vitamin i tillegg til mye annet. 

I tillegg til alle B-vitaminene (hvor biotin selvfølgelig er en av disse) er sink, kobber, jern, krom og magnesium noen av ingrediensene. Hvis du vil sammenligne ingrediensene i Hair Luxious mot andre hårprodukter, så finner du hele listen på nettsiden her. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Nå har jeg gått på Hair Luxious i en måned. Klippet av meg en god del av håret har jeg også gjort. Frisk start, klar for sunt og sterkt hår igjen - og viktigst av alt: mindre røyting. De to første ukene merket jeg egentlig ikke noen forskjell. Men fra tidligere erfaring vet jeg jo at sånt tar tid. Nå, etter en måned, røyter jeg betydelig mindre og håret mitt ser finere ut. Om vitaminene er grunnen til at det tar lengre tid før håret mitt blir fett, aner jeg ikke, men det er i hvertfall tilfelle. Og det er jo også positivt, for jo mindre man vasker/styler håret, desto sunnere blir det også. Jeg gleder meg til reisen videre med Hair Luxious!

Det som er så fint med Good For Me, er at du kan velge om du vil gjøre et engangskjøp, eller om du vil bestille et abonnement med en gang. Med andre ord: ingen overraskelser eller uønskede regninger i posten her i gården. 
Processed with VSCO with a5 preset
En boks med Hair Luxious inneholder 60 tabletter, som tilsvarer én måneds bruk. Det anbefales at man spiser to tabletter om dagen - selv tar jeg begge på kvelden, siden jeg syns det er lett å glemme bort. Hvor fint er ikke designet på Hair Luxious forresten?! Overfladiske meg har den stående til pynt på badehylla, hehe.

Du får selvsagt også 20% rabatt på Hair Luxious og resten av produktene til Good For Me hvis du bruker rabattkoden IDA20. Bestill HER hvis du har lyst å prøve du også 

PÅ TIDE Å ROE NED

Processed with VSCO with a5 preset
Det var deilig å våkne og føle seg som seg selv i dag. Sola skinner, jeg har spist ordentlig frokost og gått meg en tur i grønne omgivelser. Mens jeg var ute og gikk, bestemte jeg meg for at partyløven snart må pensjonere seg. De siste ukene er det bare blitt for mye fester, vin, sene netter, dårlige morgener og nye telefonnummer i kontaktlisten. Det finnes ikke en ting i verden jeg ikke prater med mammaen min om, og da jeg ringte hjem og fortalte dette, var responsen: jeg tror du har godt av det, jeg. Det har jo ikke vært så mye sånt for deg. Haha, snakk om å ønske seg et barn som lever livet! 

Men å stable seg rundt på høye hæler med en pose fra polet er ikke å "leve livet" for meg. Jeg tar meg selv i å savne de kveldene hvor jeg sitter alene hjemme og forbereder meg til neste dag. Jeg sier ikke at jeg skal slutte å drikke vin og ha det gøy, men det er nødt til å bli mye mindre av det. Det er gøy å ha det gøy, men det føles enda bedre med ro, orden og balanse. 

Ironisk nok skal jeg på fest i kveld - hehe. Bestevenninnen min Selma feirer bursdagen sin, men vi snakker heldigvis hjemmefest. Hjemmefester er det beste syns jeg, å gå på byen er jeg... Så ferdig med. Jeg har bestemt meg for å droppe Palmesus i år også, så si i fra hvis noen er interessert i et VIP-pass :-)
Processed with VSCO with a5 preset
Ønsker alle en fin lørdagskveld, sånn i tilfelle vi ikke rekker å snakkes før bursdag. ILU all 

LESERNE MINE ER DE BESTE

Processed with VSCO with a5 preset
Altså!! Det aller beste med å blogge er å ha så jævlig kule lesere. Flere av dere er grunnen til at jeg har sovet som et lite barn i natt! Haha. Tipset med å smøre Zalo på vinduene, for så å legge på aliminiumsfolie funket som bare det, jeg er helt i ekstase. Mørkt ble det jo av søppelsekkene også, men slitsomt å ligge på natten og snakke til en søppelsekk som du hører er på vei ned veggen. Ikke tenk på det en gang søppelsekk! Nå bare henger du der og holder kjeft til i morgen tidlig, ellers blir det bråk! Søppelsekker er ikke spesielt lydige, det har jeg lært nå. Men aliminiumsfolie derimot, vi snakker politihund-lydig. Orker ikke tenke på den dagen jeg skal flytte ut og jeg må vaske en halvliter med Zalo av vindiene her, men den tid den sorg. Det viktigste nå er å sove om nettene. 

I dag er det sankthans, og vanligvis elsker jeg denne dagen. Men i dag er jeg litt trist. Eller jeg har en rar følelse i kroppen, som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Kanskje jeg bare føler meg litt ensom, fordi alle vennene mine er bortreist, jobber eller er opptatt. Jeg har så lyst å sitte rundt et bål sammen med alle jeg er glad i i kveld, men sånn blir det ikke denne gangen. Ikke kan jeg reise hjem til familien heller, for allerede i morgen skal bestevenninnen min feire bursdag. Det blir i hvertfall koselig! Så får jeg bare kose meg alene i kveld, kanskje jeg slår på stortromma og lager posesuppe fra Toro... Vi snakker mat issues for tiden altså, jeg får meg bare ikke til å lage mat. Når jeg ikke spiser ute, går det i yoghurt og tomatsuppe med egg. Livin the dream! 

Nå babler jeg bare. Her har jeg hatt en litt for lang morgenstund, jobbet i pysjen, drukket tre kopper kaffe og skal straks hoppe i dusjen. Snakkes senere da dere, og tusen takk igjen til dere som reddet nattesøvnen min 
Processed with VSCO with a5 preset

EN NY TYPE WALK OF SHAME

I stad måtte jeg gå bort til kontorene til United Influencers og hente hårbørsten min. Nevnte jeg at jeg er Side2-blogger? Hehe. Det var definitivt en ny type walk of shame. Skal sies at det eneste jeg skammet meg over var kråkereiret på toppen av hodet mitt. 

Universal Music sin hagefest var i går, og for en gangs skyld fikk jeg somlet meg til å dra. Er det noe som gjør meg ukomfortabel så er det bransjefester. Kjendiser, bloggere, presse, rød løper, masse folk som man er litt usikker på om man har hilst på før. Meen, siden jeg har blitt litt kjent med noen veldig hyggelige folk hos Universal, bestemte jeg meg for at jeg bare måtte trosse eventfobien min. Og jeg angret ikke! For en utrolig morsom kveld. Jeg dro sammen med gjengen i United Influencers, så det er vel forklaringen på hvordan hårbørsten min havnet på kontoret deres... 

Gjett om jeg er trøtt og sliten i dag! Prøver å ta meg sammen hele tiden, men det er ikke lett. Trodde jeg hadde blitt den partyløven som aldri blir fyllesyk lengre, men der tok jeg feil. Så ja, i dag har jeg litt bonussøndag. Huff huff... Gleder meg til en god natts søvn! 

De nye søppelpose-gardinene mine raser ned hele tiden, så nå skal jeg teipe dem på plass for femtende gang. Lenge leve mørket i dag, for å si det sånn. 

10 RANDOM FACTS OM MEG

Processed with VSCO with a5 preset
Jeg jobbet på Posten i flere år da jeg var yngre, og nå kan jeg bli helt gal av å gå på postkontoret. Alle som jobber der er så himla trege, og jeg står der med kønummeret mitt og banner inni meg: kom igjen a, det der hadde jeg klart på tretti sekunder! Jeg sluttet forresten på Posten da bloggen min "tok av", og folk kom innom for å... Se på meg. 

Jeg kan ikke legge brus i fryseren. Statistisk sett er det 100% sjanse for at jeg glemmer den der. 

Jeg blir over gjenomsnittet utilpass når det kommer fremmede mennesker hjem til meg. Vaskehjelpen, matbud, postbud, vaktmester, you name it. Har ikke noe å si om de er verdens søteste mennesker, jeg føler uansett at jeg tramper inn i noen andres privatliv og forlater åsstedet så fort jeg kan. 

Jeg har aldri smakt kaviar og majones. Hodet mitt bare skriker nei, jeg klarer ikke tanken. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg var HELT sikker på at jeg strøk min siste eksamen på studiet. Jeg skjønte ikke faget, hadde det litt for mye gøy og sov i tillegg 2,5 time natten før eksamen. Jeg sovnet med haken i hånden under eksamen. Her om dagen fikk jeg tilbake karakteren, og det var en C! Aldri blitt så glad for en C før, til tross for at det er den dårligste karakteren jeg har fått. 

♥ Jeg ser ikke på skrekkfilmer eller voldelige filmer - og jeg tror oppriktig det er noe galt med mennesker som nyter den slags. Tror ikke jeg har sett en skummel film siden jeg var ganske ung og så på The Chainsaw Massacre, jeg får fysisk vondt i kroppen og blir kvalm bare jeg hører en voldelig film fra et annet rom. Når jeg er hjemme på besøk lager jeg bråk og krever bytting av kanal hvis det er skyting eller slåssing på TV. Bare orker ikke. 

Jeg har flere hypermobile ledd, kan blant annet bøye fingrene bakover og neesten legge foten bak nakken. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg har 9 pakker buljong i kjøkkenskapet med tørrvarer. Hver gang jeg handler inn til suppe, blir jeg så innmari usikker på om jeg har buljong. Bedre å ha for mye av noe, enn å måtte gå tilbake på butikken, ikke sant? Etter å ha skrevet det her, kommer jeg forhåpentligvis til å huske at jeg har nok buljong til å starte et suppekjøkken. 

 Jeg hater å sitte. Vil helst stå eller ligge - å sitte rett opp og ned på en stol gir meg helt spader, det er så kjedelig. Kanskje jeg forbinder det med å sitte på skolen. 

Jeg har aldri blitt interessert i en fyr på grunn av utseendet. Faktisk så syns jeg det er å foretrekke om menn ikke ser ut som glansbilder, og finner det usexy når det blir for perfekt. Tar heller en liten ølvom enn en knekkebrød-hard sixpack, for å være ærlig. 
Processed with VSCO with a5 preset
Noe du kjenner deg igjen i? :-) 

Og ja, man ser litt av trusa mi på det nederste bildet, jeg er bare for lat til å fikse det nå. Det er jo sommerferie! 

GRUNNEN TIL AT MAN HAR VENNER

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
I skrivende stund sitter jeg i sofaen med Macen på fanget og et glass rødvin foran meg. Å ta et glass vin når jeg er alene er noe helt nytt for meg, og det bekymrer meg litt at jeg liker det. For mamma har alltid sagt til meg at man har et problem når man begynner å drikke alene. Men... Ett glass rødvin kan jo ikke skade? Regnet hamrer ned utenfor, og jeg syns bare det virket som en koselig ting å gjøre. For ikke å snakke om voksent. Hehe. 

Det er ikke lenge siden jeg fulgte Malin til toget, og det var nesten litt trist. Vi har hatt to fine dager med masse latter, gode samtaler, kveldskino, pizzaspising på uteservering, skjønnhetsbehandlinger, serietitting, is-spising, trikkekjøring og en tur i Frognerparken. Hva man rekker på to dager, til tross for at man ligger lenge i sengen og prater om morgenen!

Å ha Malin på besøk minnet meg virkelig på hvor takknemlig jeg er for vennene mine. Og ikke minst hva som er grunnen til at man har venner. Dere vet de venninnegjengene som må sminke seg for å møtes? Som juger på seg bedre karakterer? Overdriver hvor fantastisk ferien har vært, hvor romantisk kjæresten var på Valentines, og hvor jævlig bra det gikk på jobbintervjuet? Det er noe trist med det. Å ha venner man føler seg trygg på, og som kan se ditt styggeste stygge er verdt alt gull på denne kloden. Med venninner skal man kunne møte opp usminket, med en dott på hodet, ta et glass vin fordi man sugde på eksamen, fortelle at det regnet hele forbanna ferien, sutre fordi kjæresten var kald og fraværende på Valentines, ringe og gråte fordi man ikke fikk jobben man ønsket seg så innmari. Det er når man senker garden og tør å fortelle hvor jævlig mye man har driti seg ut at man finner de virkelig gode vennene. Man får så mye mer igjen for det, fremfor å alltid skulle fremstå som perfekt. Jeg satt i sofaen her i går og slo meg i hodet fordi jeg følte meg så teit over noe jeg hadde gjort. Malin tok jobben som venn på alvor, og det tok ikke mer enn fem minutter før jeg nesten falt ned fra sofaen og lo så tårene sprutet av hennes historie 

Og - hvis noen har ventet på dommen over filmen vi så på kino i går. "Siste kveld med jentene" fikk terningkast 2 av Malin, og 3 av meg. Litt morsom, litt slitsom - men helt grei underholdning. Vi sier det sånn! 

KONKURRANSE: VINN SOLKREM FRA CLINIDERM

AnnonseProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Frem til nå har det blitt norsk sommer på meg i år. Men det betyr ikke at jeg ikke smører meg med solkrem! For sola er nådeløs - den treffer deg enten du er i Oslo eller i Spania. 

Som jeg har fortalt dere før, har jeg vært stor fan av Cliniderm sine solkremer i flere år. Jeg liker konsistensen, hvordan de smelter inn i huden, at jeg aldri blir solbrent når jeg bruker dem, og at de ikke ødelegger strandkjolene mine med flekker. Jeg bruker gjerne én solkrem til kroppen og en annen til ansiktet - i tillegg har jeg en aftersun. Sistnevnte bruker jeg ikke til hverdags, men når jeg er på ferie. Her kan du lese hvilke produkter fra Cliniderm som er mine favoritter. 
Processed with VSCO with a5 preset
Når jeg har skrevet om Cliniderm tidligere, er det mange som har vært nysgjerrig på om man får dårlig hud av solkremene. Vi har vel alle opplevd å få nupper og kviser av solkrem en gang for mye. Jeg har ikke hatt dette problemet med Cliniderm, men jeg må bare påpeke igjen at jeg bruker en egen solkrem til ansiktet. Selv om jeg elsker Caring Protection Sun Lotion (den som er i Big Size), er det kun i "nødtilfeller" jeg bruker denne i ansiktet. Til ansiktet bør man nemlig bruke en solkrem som er ment for nettopp det.

Jeg kan virkelig anbefale Cliniderm Mattifying Fluid SPF 50 til ansiktet. Det er en ultralett solkrem for normal til kombinert hud, med mattende effekt, og som gir en fotostabil beskyttense mot UVA- og UVB-stråler. Den beskytter mot solskader, motvirker aldringstegn og i tillegg er den perfekt å bruke under sminke. Den føles ikke klissete, er uten parfyme og gir samtidig nok fuktighet til å erstatte dagkrem. 

Side 2 har laget et Cliniderm-magasin hvor du kan lese masse tips og triks, i tillegg til en solkrem-guide som forhåpentligvis kan hjelpe deg å velge riktig solkrem. Den finner du HER
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
KONKURRANSE 

Jeg har vært så heldig at jeg får lov til å dele ut to kjempefine kit med solkrem fra Clinidem. Et kit inneholder følgende: 

♥ Cliniderm tan boost sunlot f15
♥ Cliniderm sun lotion spf 15, big size
♥ Cliniderm Sun Instant Soothing After Sun Gel Cream P 200 ml
♥ Cliniderm Sun Face Mattifying Fluide Lotion SPF 50+ NP 40 ml

For å være med i konkurransen trenger du bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Husk å fylle inn mailen din i riktig felt så jeg kan kontakte deg hvis du vinner :D

SØNDAGSBESØK

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Se hvem jeg har fått på besøk! Malin kom med toget fra Tønsberg nå i formiddag for å besøke meg i Oslo, så nå skal vi ha tidenes kosesøndag  Vi startet med lunsj på Olivia og oppdaterte hverandre på alt som har skjedd siden sist - ikke at det er så veldig lenge siden, men koselig uansett. I kveld tenkte vi å gå på kino og se "Siste kveld med jentene". Noen av dere som har sett den? Det ser ut som en veeeldig dårlig film, men den har jo fått høye terningkast. Sååå, vi satser på at det er en deilig latterkrampe-film, og at vi setter popcornet i halsen :-) Skal oppdatere dere på hva vi syns om filmen!

Deilig med en sosial søndag - jeg har jo for vane å sløve bort søndagene, spesielt nå som de ikke er den eneste dagen jeg har til å jobbe. I kveld kommer det forresten en konkurranse her på bloggen, så følg med hvis du vil vinne noen av mine favorittprodukter!

PRIVATE SNAPS OG SOMMERPROBLEMER

Noen ganger gjør jeg Snapchat privat, slik at bare venner og familie kan se hva jeg legger ut. Det er noe deilig befriende over det - selv om det er ganske ubetydelig. Men noen ganger er det gøy å bare buse ut med ting, uten å tenke på hvem som ser, printscreener, sender videre og tenker sitt. Ikke at jeg legger ut noe hemmelig eller alt for drøyt - men terskelen blir jo litt lavere. 

Tenkte jeg skulle dele noen "private snaps" med dere i dag, sånn skikkelig se på meg, så viktig jeg er, her er mine private bilder. Vet ikke hvorfor, men det minner meg om den gangen jeg ble tilbudt penger av Se&Hør for å dra på sydentur med en Paradise Hotel-deltaker jeg ikke kjenner, og late som om vi var blitt kjærester. Vi skulle selvfølgelig få penger for saken om bruddet vårt noen uker senere også. 

I natt har jeg ikke sovet én time sammenhengende, så jeg er utslitt! Her har man trampet rundt i ring og gledet seg til sommeren, men jeg hadde glemt hvordan en typisk sommernatt foregår. Nachspiel i båtene utenfor soveromsvinduet. Gale måker som flakser forbi. Lyst klokka halv 3, som om det var midt på lyse dagen. Varmt som i satans hule. Plutselig seilte det forbi en seilbåt med en mast høyere enn balkongen min, og i et par sekunder var jeg redd dinosaurene hadde kommet tilbake. 

Så i dag har jeg dealet med det største problemet, og det er lyset. Jeg har rett og slett dekket hele balkongdøren på soverommet med søppelsekker. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?! De lyse, luftige lamellene kan ta seg en bolle - i natt skal jeg sove i stummende mørke. 

Noen som gjør noe gøy i helgen? Resten av helgen min er nærmest planløs, og det ELSKER jeg. Kan ikke huske sist 

DRESS ER DRESS

Processed with VSCO with a5 preset
Nå er det helg i heimen. Blomster på bordet og vaskedamen har vært her og gjort de tingene jeg ikke orker. Det er ikke helg i hodet mitt ennå, men i morgen kan jeg heldigvis senke skuldrene igjen. 

Ellers har jeg har en innrømmelse å komme med. Jeg vasket nettopp ut av en ildfast form med fløtegratinerte poteter som har stått i kjøleskapet mitt siden 11. mars. Ja. Har egentlig ikke noe mer å si om den saken, jeg blir bare sjokkert over meg selv at jeg måtte dele det med noen. Det skal sies at jeg har to kjøleskap, og formen stod i kjøleskapet som er forbeholdt de hellige taxfree-innkjøpene mine. Så jeg har kun blitt minnet på formen når jeg har åpnet kjøleskapet for å dra ut en flaske vin - og da har jeg gjerne vært på farten, og tenkt pytt pytt, kommer en dag i morra. Men den dagen kom liksom aldri. Før i dag! 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
I dag har vært en sånn klønete, flau og svett dag for meg. Jeg blir så sliten av meg selv at jeg ikke engang orker å dra dere gjennom alt, men jeg har et par høydepunkter. På ett tidspunkt gikk jeg inn i et prøverom og oppdaget at jeg hadde fuglebæsj nedover hele brystet. Det var jo ikke fuglebæsj, det var granolaen fra en smoothie jeg hadde spist på farten. Jeg kunne ikke la være å tenke på alle som hadde sett meg på veien og tenkt å nei, stakkars jente, hun løper rundt med fuglebæsj på brystet. Men var det noen som gadd å si i fra? NEI. Et annet høydepunkt var da jeg løp inn i en "gammel flamme". Han var stivpyntet og kledd i dress, sikkert for jobb. Selv hadde jeg på meg joggedress, toppet med regnværshår - og som jeg oppdaget i prøverommet senere: noe fuglebæsjlignende på genseren. Men som jeg sa til han før jeg løp videre: dress er dress! Det hadde selvfølgelig vært en kulere punchline hvis det ikke var for fuglebæsjen. 

Over og ut, for å si det sånn. Nå skal jeg feire at det er helg med et stort glass rødvin, før jeg hiver meg rundt med ukens siste jobbøkt. God helg

MINE BESTE TIPS TIL SILKEMYKE SOMMERLEGGER

Annonse
Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset
God kveld  Har alle det fint? Jeg har storkost meg ute med Nettavisen/Side2-gjengen, og er nå klar for et lite hjemmespa på badet. Selv om jeg er trøtt, vet jeg at jeg kommer til å takke meg selv i morgen tidlig hvis jeg tar en time på badet og fresher opp det ytre.

I dag vil jeg gjerne dele mine beste tips til hvordan man kan holde silkemyke sommerlegger, som ikke tørker ut og flasser. Er det én kroppsdel jeg eksponerer hele sommeren, så er det leggene mine. Jeg går alltid i kjoler, skjørt og shorts. Så derfor er jeg selvfølgelig opptatt av at de ikke skal være tørre, og at de skal se best mulig ut. Gjør rett og slett det beste ut av det utgangspunktet jeg har :-) 
Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset
Her er mine beste tips:

Prøv å holde barbering av leggene til én gang i ukene, altså la hårene vokse ut før du barberer igjen. Det kan være en påkjenning for huden hvis du drar høvelen over annenhver dag. Hvis det plager deg å vise beina mens hårene vokser ut, ha på deg en maxikjole. 

Barber leggene dine med Intuition Sensitive Care. Den tilfører fuktighet til leggene dine samtidig som du barberer dem, ved hjelp av hudpleieenheten som er festet rundt barberbladene. 

Unngå lange, varme dusjer med produkter som tørker ut huden. Det beste er å vaske seg med uparfymert såpe. Når jeg er ferdig med å barbere leggene, skyller jeg dem alltid under iskaldt vann i dusjen, så porene i huden skal lukke seg. Da unngår jeg alltid nupper og irritasjon. 

Å skrubbe seg en gang i uken er med på å opprettholde fine, myke legger. Men ikke skrubb huden på leggene rett etter barbering, da kan huden bli veldig irritert. 

Kjøp deg en god kroppsolje som du smører inn bena dine i før du kryper til sengs om kvelden. Gjerne hele kroppen! Da får det tid til å trekke inn i huden over natten, uten at det forsvinner i tøyet ditt. 

Husk å bruke solkrem på leggene hver dag, så de ikke blir brent! 

Ikke glem føttene. EFI har sendt meg Basik Fotkrem som jeg har begynt å smøre føttene med. Den inneholder E-vitamin, sjøgressekstrakt, shea butter, salvie og glycerin. Jeg smører gjerne godt på neglbåndene også, ettersom de fort kan bli tørre hos meg.
Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset
Jeg har brukt barberhøvelen Intuition Sensitive Care på leggene i flere år nå, og leggene mine kunne ikke vært mer fornøyd. Den er verdens første alt-i-ett barbersystem, som skummer, barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. De ultratynne bladene er som nevnt omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann, og denne inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin som bidrar til å gjøre huden glatt og silkemyk. Dessuten er den mildt parfymert og parabenfri. Det hender at jeg barberer leggene mine i hastverk, og da er det kjekt at man ikke  bruke barberskum. Hudpleieenheten gir så mye fuktighet at det rett og slett ikke er nødvendig.
Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset
Hvis du vil prøve Intuition Sensitive Care kan du bestille den gratis fra EFI her, du betaler kun 39,- i porto :-) Basik fotkrem kan du også prøve gratis ved å betale 29,- i porto, og den finner du her

Ønsker alle en finfin kveld 

I DAG HENGER BLOGGERNE SAMMEN

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Da jeg fikk sommerferie, lovte jeg meg selv å bli flinkere på det jeg kaller "lavterskelblogging". Bare kikke innom og si hei, liksom. Så nå gjør jeg det! De siste par dagene har vært kaotiske - og nei, dette er ikke meg som klager over at det er tungt å være toppblogger. Hehe. For jeg har ikke vært travel med bloggen, bare med alt annet. 

Men akkurat i dag har det vært blogg blogg blogg, for jeg har sittet i møte hos Nettavisen/Side2 siden 12. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe komisk over oss når hele topplisten på blogg.no sitter rundt et langbord. Komisk på en positiv måte, altså! Der er vi mammabloggere, pappabloggere, rakkefant-bloggere, dagbok-skrivere, menn og kvinner i alle aldre. Alle  forskjellige, men samtidig så dreier livene våre seg i stor grad om mye av det samme. Bare en tanke jeg hadde, der jeg satt og rullet på kontorstolen med hjul mens jeg snuste min tolvte snus. 

Jeg er bare hjemom en kjapp tur for å gjøre noe jobb - følte meg skikkelig god på å være travel da jeg satt i taxi hjem og bestilte mat som kom hjem nesten samtidig som meg. Haha! Straks fyker jeg avgårde igjen for å sosialisere meg med den gjengen jeg har sittet i møte med i dag. Det blir koselig, men må si jeg gleder meg til helg nå, for jeg trenger å soooveee! 

MIDLERTIDIG-FØLELSEN


Sommerkveld i fine Tønsberg  Nå er jeg tilbake i Oslo, og ikke for å syte men: fy søren så nedfor jeg ble i dag morges. Da jeg satt på toget inn til Oslo med alle pendlerne, drasset kofferten min hjem til leiligheten, og kom inn i her og bare kjente på hvor midlertidig alt er. Jeg har vel nevnt mange ganger hvor mye jeg hater store forandringer i livet, og det å skulle flytte tapper meg helt. Jeg vil flytte, jeg vil ikke sitte og boble i Oslo-gryta hele sommeren. Men den siste måneden her kommer til å føles veldig... Midlertidig. Jeg orker ikke tanken på å løfte en klut til i denne leiligheten, så det første jeg gjorde da jeg kom inn døra var å bestille vaskehjelp. Lurer på å finne noen som bare kan pakke sammen alt for meg og kjøre det til Tønsberg også, når tiden er inne for det. Èn ting er sikkert: det er ikke en hyggelig teambuilding-aktivitet for familien Wulff som syns jeg har flyttet litt for mange ganger etter at jeg startet voksenlivet mitt. 

Jeg er tilbake i Oslo fordi jeg har noen viktige møter denne uken, i tillegg til at det foregår litt i det private privatlivet. Så nå skal jeg deale med det, leke med venninnene mine, og så sitter jeg vel på toget tilbake til Tønsberg igjen før jeg vet ordet av det. Med mindre jeg klarer å senke skuldrene her og kose meg litt igjen. Kanskje er det bare en dårlig dag, for alt føles feil. 

I kveld skal jeg ha sleepover, så nå må jeg smårydde og forberede meg på å unnskylde støvet med at vaskehjelpen kommer i løpet av uken... 

SNART FLYTTER JEG HIT

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Morgenstunder hjemme hos mamma og pappa i Tønsberg er ikke det verste som finnes. Det vil si: når de er ferdig med å rope inn til meg at det er en fin, ny og deilig dag og lurt å stå opp, og når de er ferdig med å tømme oppvaskmasinen rett utenfor soverommet mitt. Når de har dratt på jobb og det er stille i heimen, tusler jeg ut på terrassen og drikker kaffe til bølgeskvulp og måkeskrik. Måkeskrik må jeg bare lære meg å like, selv om måker er noe av det ekleste jeg vet. 

Til tross for idylliske morgener, har jeg blandede følelser rundt det å flytte hjem hit. Da jeg kjøpte den nye leiligheten min, så jeg for meg at den skulle være ferdig bygget sånn cirka . Men den slags går jo aldri helt som man tror, og jeg må vente i cirka seks måneder på leiligheten. I slutten av juli flytter jeg ut av leiligheten jeg har i Oslo, og hjem hit. Til mor og far, i en alder av 26. Jeg får allerede mark når pappa sier: nå må vi snakke litt om hvordan vi skal ha det når du flytter hjem her. Hva da liksom, husarbeid, innetider og flittig bruk av refleksvest når jeg går ut på kveldene? Jeg er ikke vant til å bo med noen, og gruer meg til at folk i huset prater når jeg trenger alenetiden min, bare sitte og høre mine egne tanker. Rart det der, hvordan det alltid er lyder hjemme hos en familie. En som lager litt for mye bestikk mot porselen-lyd, en annen som tramper litt for hardt med tøflene sine. Hehe. Jeg er ikke sær, jeg lover! Jeg har bare bodd alene i litt for mange år. 

Men jeg gleder meg til mye også. Når det kommer til stykket, elsker jeg jo å være sammen med familien. Ikke bare mamma og pappa, men hele flokken. Og den lille, solide buketten av nære venninner jeg har her i Tønsberg, kommer jeg til å se innmari mye mer til. Jeg gleder meg til mer natur, til å kjøre bil, til å lage mat, komme inn i treningsrutiner... Alle disse tingene blir det flaut lite av i Oslo. Jeg er ikke i tvil om at livet mitt er bedre her i Tønsberg. Jeg må bare få den forbanna leiligheten ;-) 

Det var en som spurte om hvorfor jeg ikke bare kan bli boende i Oslo til leiligheten min i Tønsberg er ferdig bygget. Ikke at noen egentlig har noe med det, men med en husleie på over 16.000 i måneden, blir det 16.000 mindre på boligsparing hver eneste måned. Jeg vil rett og slett være fornuftig og spare så mye som mulig før jeg må punge ut for mitt nye hjem. Egenkapital er nøkkelen til et liv med lite lån - men sparing, det kan vi snakke om en annen dag :-) 

Ønsker alle en fin dag, solen skinner og jeg skal nyte en siste dag hjemme i sommerbyen 

EN MÅNED UTEN P-PILLER

Processed with VSCO with a5 preset
Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg kunne gjøre bloggen min usynlig for menn... Hehe. I dag er en sånn dag, for jeg har jo lovet dere en update på hvordan det går med livet uten p-piller. Det er det ingen menn som har noe med.... Jaja, nå er jeg godt på vei inn i min andre måned uten p-piller, og jeg har litt å fortelle. 

Jeg har fått en del spørsmål om hvorfor jeg valgte å slutte, og det finnes egentlig ingen god grunn. Jeg var bare nysgjerrig på om det ville føles annerledes, ettersom jeg har gått på p-piller siden jeg var veldig ung. Mensen var et helvete for meg da jeg var tenåring, jeg fikk innviglet flere dager skolefri hver måned, så jeg kunne ligge rett ut og grine. P-piller reddet meg fra det, så derfor har jeg sverget til de samme pillene i mange år. Dessuten er jeg ikke i et fast forhold, så jeg trenger det strengt talt ikke. 

Det skal sies at de forandringene jeg har merket etter at jeg sluttet på pillen, selvfølgelig kan skyldes andre ting også. Eller så kan det være en kombinasjon av ting. Men selv holder jeg en knapp på at p-pillene er grunnen. 
Processed with VSCO with a5 presetDen første forskjellen jeg merket var at jeg sov mye bedre. Det vil si: sovnet fortere. I alle år har jeg vært et nattdyr, og slitt med å sove. Etter at jeg sluttet, har det vært som om kroppen er mye roligere når jeg går til sengs, og hodet kverner mindre. Jeg går ikke lengre gjennom den lange rekken av fæle ting som kan skje før jeg sovner - jeg har ikke engang måtte konsentrere meg om å legge vekk disse tankene. 

En annen stor forskjell jeg har merket er livsgleden min. Sånn helt seriøst. Jeg var for det meste glad og fornøyd fra før, men har alltid hatt en eller annen bekymring som har gnagd på meg. Som en bakgrunnsstøy, det er den beste beskrivelsen jeg klarer å gi. En sånn bekymring som har gjort at jeg i stedet for å gå ut og ha det gøy, har sittet hjemme i leiligheten og bare forberedt meg på neste dag. Alt på stell, orden, ro, balanse. Det forandret seg nesten uten at jeg merket det. Plutselig fikk jeg bare lyst til å være rundt folk, dra ut, ha det gøy. Ingen dårlig samvittighet, og ingen behov for å sitte klar med skoene på tre timer før toget mitt går. Jeg skjønner hvis det høres helt koko ut, men det er virkelig som om det er noe som har letta inni meg. En venninne sa til meg at jeg er mer sprudlende og gøy å være sammen med. Herregud, tenk hvis jeg har vært småkjip i alle år pågrunn av p-pillene mine... Haha! 
Processed with VSCO with a5 preset
Mange advarte meg mot dårlig hud når man slutter på p-piller. Det tok ikke mer enn et par dager før jeg fikk kviseutbrudd. Jeg klarte å la utbruddet være i fred, og etter at disse kvisene forsvant, har det ikke dukket opp nye. Vet at mange slutter på p-piller fordi de tror at de går ned i vekt av det. På det punktet verken har jeg eller kommer til å få erfaringer. For nå har jeg jo begynt å faste igjen, så hvis en eventuell vektnedgang skulle skje, kan dét være grunnen - eller selvfølgelig en kombinasjon. 

Mensen har jeg også rukket å ha, og nå er det like forbanna helvetes vondt som det var da jeg var tenåring. Fosterstilling i to dager, og et jævla mas. Men jeg tror jeg har konkludert med at det er verdt det, når det føles så bra ellers. 
Processed with VSCO with a5 preset
Det var min erfaring med å slutte på p-piller så langt! Jeg forteller bare fordi det er mange som har spurt, ikke for å påvirke andre til å slutte på pillen. Hva andre får i seg av hormoner og ditt og datt skal jeg virkelig ikke legge meg oppi, for det er ikke min kampsak. Så kom ikke og skyld på meg hvis du nå slutter på p-piller og blir ufrivillig gravid, HEHE... 

Sorry for sen oppdatering, jeg har virkelig prøvd å få skrevet ferdig dette innlegget i hele dag. Men så skjedde livet, familien, og huet mitt ble surrete pågrunn av mandagsfastingen. God natt til alle som er på vei i seng 

STAY GOLDEN

Annonse
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset


- 20% RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD, RABATTKODE: IDASOL20 - 


To av mine favoritter: bestevenninna og Betakaroten Gold  Både Kristina og jeg er stolte ambassadører for Good For Me, en drøm av en samarbeidspartner for to jenter som er opptatt av kosttilskudd. Good For Me er mye mer enn bare betakaroten, ta en kikk her så skjønner du hva jeg mener. Freshere produkter skal du lete lenge etter!

Hvordan er det med dere denne søndagen? Jeg var ute med noen av mine beste venninner her i Tønsberg i går, og hadde en helt fantastisk kveld. Det var festival, hundrevis av båter, blå himmel og sola varmet. Vi klarte ikke slutte å si at hallo, se, det er sommer! Sommer i Tønsberg er noe av det beste som finnes. 

Og selv om det regner i dag, er jeg i sommermodus for fullt. Da passer det vel fint å minne dere på at dere nå får 20% rabatt på Betakaroten Gold! 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetBetakaroten Gold er en ny og forbedret utgave av Good For Me sin originale betakaroten, som jeg har brukt i alle år. Nytt med denne er at den kommer i en vegetabilsk kapsel og at den er tilsatt ekstra antioksidanter. Betakaroten Gold er også helt uten allergener og gelatin, og passer dermed perfekt inn i et vegetarisk kosthold. 

Nå har jeg brukt Betakaroten Gold en stund, og selv om jeg ikke har vært på reise mens jeg har gått på denne, har jeg fått en gyllen og fin farge bare av "hverdagssola" her hjemme. Jeg bare sier det som det er jeg: jeg er avhengig av litt glød for å føle meg fin. Det er mange som spør meg om man blir oransje av å bruke betakaroten, og svaret på det er vel både ja og nei. Man får nok en mer gul hudtone, samme som man ville fått om man spiste en trillebår med gulrot hver dag. Men selv syns jeg bare det ser fint ut - jeg kaller det gyllen, jeg da ;-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
For å få 20% rabatt på Betakaroten Gold må du bruke rabattkoden "idasol20" :-) Kan kjøpes HER

Husk å bestille betakaroten så du har til sommeren og kommende ferier! 

Selv om solen er noe av det beste som finnes, så må jeg innrømme at det er godt med skyer og regn denne søndagen. Da kan jeg krype opp i sofaen med et pledd og en serie med goood samvittighet, og lade opp til uken 

TEKNISKE PROBLEMER OG NABOKLAGER

Åh, som jeg har savnet dere! Jeg har hatt litt tekniske problemer de siste dagene, men nå ser alt ut til å være i orden igjen. I skrivende stund sitter jeg hjemme i kjøkkensofaen til mamma og pappa i Tønsberg, ved siden av en lillebror som leser til eksamen. Fredagskvelden sin det. 

I går hadde jeg tidenes hyggeligste jentekveld med Siri. Siden jeg ikke hadde mulighet til å komme i bursdagen hennes, inviterte jeg på bursdagsfeiring for to, med middag og vin. Vi ble sittende ute på min bittelille balkong i maaange timer, drikke vin og synge gamle Britney-låter. Det resulterte i min første naboklage på Tjuvholmen, securitas kom rett og slett og ringte på døren. Selv om vakten syns vi hadde nydelige sangstemmer, lurte han på om vi kunne avslutte showet snart. Det var jo torsdag... Så da gikk vi videre ut på byen og sang videre der. For en deilig sommernatt 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Det er så hyggelig å bare være venninner, og ikke skulle skrive eksamen sammen. Når Siri ringer på døra mi, betyr det jo vanligvis mange timer med dritkjedelig jobbing. Fra nå av betyr det bare vin og Britney. Så det er kos. 

Men ja, nå er jeg som sagt hjemme i Tønsberg, og her skal jeg være i helgen. Jeg skal på festival sammen med tre gode venninner, og egentlig bare kose meg. Men først og fremst trenger jeg SØVN, for det fikk jeg ikke mye av i natt.

Snakkes snart igjen, fine dere 

UNDER MY UMBRELLA

God onsdag! I dag har jeg sovet lenge fordi jeg faster - tenkte kanskje jeg kunne gjøre dagen litt kortere for meg selv, hehe. Uansett: det er mange som spør etter paraplyer hele tiden, og jeg noterer stadig på iPhonen min når jeg møter på situasjoner som irriterer meg. Men det er jo ikke slik at jeg irriterer meg all day everyday, så derfor går det litt tid mellom hvert innlegg. Det er dårlig for paraply-karrieren min at jeg er så blid og fornøyd hele tiden... Men, her er det jeg har samlet opp siden sist :-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Når jeg skal vise noe på iPhonen min til noen, og de tar iPhonen og blir sittende skikkelig lenge og klå på den. Hvordan sier man: gi meg den telefonen tilbake NÅ din psycho, uten å virke som en psycho? Verste er mamma som alltid skal scrolle, trykke, dra og zoome, på jakt etter dype hemmeligheter og en potensiell svigersønn. 

Fremmede mennesker som bruker navnet ditt helt overdrevent. Det er ikke bare på Joe & The Juice det skjer, for å si det sånn. Skal vi se her, Ida. Nå skal du høre her, Ida. Ida, det skal jeg love deg. 500 spenn på at du har vært på et helt unødvendig selgerkurs. 

Fulle mennesker som "har meg fra et sted" og dermed tror de har rett til å oppholde meg i 40 minutter når jeg er ute og koser meg med venner. Å snakke med mennesker som leser bloggen min er innmari hyggelig - men ute på byen møter jeg også de mindre hyggelige. Som for noen helger siden da jeg gjorde den feilen å gå alene på do på et utested, og en fyr kom helt opp i ansiktet mitt og nærmest truet meg til å aldri blogge om "sånne som han". Ok?? Ser ut til at jeg nettopp gjorde det. 

Alle disse kundeklubbene. Kan ikke kjøpe en deodorant eller et bursdagskort uten å bli spurt: ER DU MEDLEM? Og hvis du svarer ja, jeg er medlem, så må du mest sannsynlig stå midt i en eller annen overbefolket bokhandel og ROPTE telefonnummeret ditt så alle kan høre det. Dette er ikke tull: en dag fikk jeg SMS av en mann som hadde overhørt telefonnummeret mitt på Ark Bokhandel. Dét syns han var en passende måte å sjekke opp jenter på, da. Personlig syns jeg ikke det. 

Når flyverter/flyvertinner er kledd som klovner. Da jeg fløy hjem fra Miami i påsken så de seriøst ut som de var leid inn fra et amatørsirkus, og det hjalp ikke på flyskrekken. Jasså, så du skal liksom redde meg fra døden i rødrutet forkle og hatten til Herr Nilson?!!!

Å miste dynen i løpet av natta. Jeg skjønner søren meg ingenting når det skjer! Her en morgen våknet jeg iskald og oppdaget at jeg hadde tatt til takke med å bruke hotellputen min som dyne. Trist. 

Folk som løper på Oslo S. Skremmer livsskiten ut av meg. Hva med å bare møte opp ti minutter før toget ditt går, som normale mennesker med orden på livet? Samme med de som roper. Ingen er interessert i å høre hva du har å si. 

Når man er to på restaurant sammen og bestiller det samme. Og så syns kokkene det er en god idé å bare slenge begge porsjonene på ett og samme fat. Jeg HATER å dele mat. For det første spiser jeg i 0,5 km/t når jeg er på restaurant fordi jeg prater så mye, så den jeg spiser med rekker jo å tømme alt før jeg har fått bestikket ut av den dumme kluten. For det andre blir jeg redd for å forsyne meg for mye, fordi jeg føler at det ikke er min mat. Haha. 

Relartert til forrige punkt. Når du er ute og spiser med folk som foreslår å dele masse småretter. Eeeeh, nei takk. Jeg liker som sagt ikke å dele mat. Jeg har begynt å si det høyt, uansett hva slags selskap jeg har ved bordet. Og når vi er flere, er det heldigvis alltid noen som roper ut: haha, ikke jeg heller! 
Processed with VSCO with a5 preset
Har du noen paraplyer du har lyst til å dele? Jeg ELSKER å lese andres, så del gjerne i kommentarfeltet :D 

SERIETIPS: GOOD BEHAVIOR

Asså. I går fikk jeg et serietips av en som heter Kristina i kommentarfeltet. Så da jeg kom hjem etter en lang biltur hjem fra Danmark, stappet med køer, ulykker, Mc Donalds og omkjøringer som vanlig, la jeg meg i sengen og bestemte meg for å sjekke ut serien. Bare én episode, for i dag vil jeg legge meg tidlig. Worst lie ever. Åtte episoder senere var det plutselig blitt midt på natten, og jeg måtte virkelig styre meg for å ikke bli liggende og kikke. Men takk Kristina, dette serietipset var guuull! Selv om jeg ikke har sett så mye på serier i det siste, har det jeg har sett på vært skvip. Har savnet en god serie, og det føler jeg at dette er. 

Så da må jeg selvfølgelig anbefale videre til dere! 

Serien heter Good Behavior, og handler om alt annet enn nettopp det. Letty er en dame i 30-årene, som har tatt alle gale valg det går an å ta i livet. Hun har vært inn og ut av fengsel, sliter med avhengighet til alkohol og narkotika, har en sønn som hun har mistet omsorgsretten for, og er i tillegg avhengig av å stjele og svindle. Mens hun er i god gang med å robbe et hotellrom, overhører hun to menn avtale et leiemord. Hun bestemmer seg for å redde det planlagte offeret, og derifra begynner ballen å rulle... 

Jeg skal ikke avsløre for mye, men denne serien må dere bare se! Det ligger en hel sesong på TV2 Sumo - dessverre ;-) 

I dag har jeg freshet opp vippene, vært en kjapp tur innom Nettavisen og handlet inn. Jeg skal faste i to dager nå, og i dag er første dagen. Så det var egentlig helt grusomt å handle. Jeg var helt rå på å faste for noen år siden, og følte meg helt fantastisk da. Nå føler jeg meg som Ronald McDonald etter en lang, usunn periode. Så nå skal kroppen renses og få det bedre 

PEPPES GREENLIGHT: MAX 680 KALORIER

AnnonseProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
I mai lanserte Peppes Pizza en ny og sunnere serie med pizzaer, og i den anledning ble jeg invitert til restauranten for å smake. Jeg lever for god pizza, så gjett om jeg takket ja til det. Jeg tok med meg min kjære Siri som er like glad i mat som meg, så vi kunne kose oss og ha en helaften med pizzasmaking. 

Sunnere alternativer i seg selv er ikke noe nytt for Peppes, jeg husker at jeg tidligere har bestilt en rett hvor halve tallerkenen var pizza og den andre halvdelen var salat. Men nå har de altså klart å lage hele pizzaer som inneholder max 680 kalorier. Hyggelig med litt salat, men jeg må innrømme at det er mye hyggeligere med pizza. 

Den nye serien heter Greenlight, og består av tre pizzaer. Pizzaene inneholder en høy andel grønnsaker, og 15% av melet i den håndlagde surdeigsbunnen er erstattet med blomkål. Jeg har selv laget hjemmelaget pizza med blomkålbunn før, og det er SÅ godt! Det smaker ikke som et av de sunne alternativene som man egentlig gjerne skulle vært foruten. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

- YOU HAD ME AT PIZZA - 

Greenlight-serien inneholder tre ulike pizzaer og alle er vegetar. Man kan velge å legge på bacon, men da vil man overstige de 680 kaloriene. Jeg smakte på alle tre pizzaene, og valgte å legge bacon på en av dem. Konklusjon: verdt det! Hehe. Ellers har alle tre pizzaene veldig digge ingredienser som blomkål, trøffelolje, avocado, tomater, grønnkålmiks, aromasopp og mozzarella. 

De tre pizzaene heter Cauli & Truffle Greenlight, Philly Greenlight og Citrus Kale Greenlight. Etter å ha smakt på alle tre, må jeg si at Cauli & Truffle Greenlight var min absolutte favoritt. Den har hvit saus av fire oster, blomkål, rødløk, bladpersille og parmesan. Og sprø, tynn bunn så klart! Nesten vanskelig å tro at den ikke inneholdt mer enn 680 kalorier, for jeg forbinder ikke alltid godt med sunt... Men det er altså mulig - alle pizzaene var rett og slett kjempegode, og med masse smak. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Bare litt mye pizza for to jenter... Men vi måtte jo smake på alt! 

Peppes har nå et tilbud i sine restauranter. Alle som prøver Greenlight i juni, får pizzaen til kun 98,-. Det gjelder både når man spiser i restaurant og ved henting/levering. Jeg har benyttet meg av tilbudet to ganger etter at jeg var i restauranten, og tror aldri jeg kommer til å bli lei av Cauli & Truffle-pizza!
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Hvis du vil kan du lese mer om Peppes Greenlight og bestille pizza HER

Bon apetit 
 

HEI FRA DANMARK

Processed with VSCO with a5 preset
Hei og hopp fra Odense 

Da vi kom frem til sommerhuset sent på natten, skjønte vi fort at det ikke kom til å bli noen helg i sommerhuset. Det var noe galt med vannet, og uten vann blir det ikke liv vet dere! Jeg hadde en halv flaske med kjøpevann, og den ble nøye fordelt på tannpuss, ansiktsvask og drikking. Haha. Jeg klarer rett og slett ikke å sovne uten å ha gjort disse tre tingene, så det var jo flaks at jeg hadde litt vann igjen. Tidlig morgenen etter kjørte vi inn til Odense og installerte oss hos farmor og farfar. Å kunne dusje og skylle ned på do skal man ikke ta for gitt! Og vi skal heller ikke ta det norske springvannet for gitt, for drikkevannet i Danmark er grusomt. Føler jeg blir tørr i munnen av å drikke det, og kunne vel like gjerne fylt opp vannflasken min i et klorbasseng. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Ok, nok om vann. Jeg koser meg hos farmor og farfar, det er jaggu ikke så verst her heller selv om det ble by i stedet for strand. I går var vi en liten tur på shopping, gikk en tur i skogen og har ellers bare kost oss med sola ute i farmors fine hage. Der får man alltid sommerstemning - og hvis jeg noen gang skal ha hus med hage, så skal jeg ha et hull i bakken med peissted. Det er bestemt! 

I kveld skal heeele gjengen ut til tanten min og spise middag. Krysser fingrene for at det blir sol så vi kan sitte ute og kose oss med dansk øl i hele kveld Har alle en fin pinse så langt? Kan tenke meg det er deilig med en ekstra fridag for alle som jobber :D 

MAMMA OG PAPPA SVARER

Ni og en halv time i bil gjør noe med deg. Og da snakker jeg ikke bare om smerter i rumpeballene og stiv nakke. Jeg snakker selvfølgelig om at man KJEDER seg noe helt ekstremt. Til tross for en festlig lunsjpause, krangling om fartsgrensen og en bilbrann på veien, måtte jeg ha noe å gjøre. Så jeg bestemte meg for å intervjue mamma og pappa. Om meg så klart. 
Processed with VSCO with b3 preset
Ida: Hallo der i forsetet. Nå skal jeg intervjue dere! 
Mamma: Om hva da?
Ida: Om meg. Ganske narsissistisk, jeg vet. Men sånn er det med blogg.
Mamma og pappa: ...... 

Ida: Okey, første spørsmål. Hva er min beste egenskap? Hehe. 
Mamma: At du har god humor. Og at du er raus. 
Pappa: Det må være at du er så omtenksom. 

Ida: åå <3 Ok, men over til noe mer interessant. Hva med min verste egenskap? 
Mamma: At du kan oppføre deg som en bortskjemt fortis. 
Pappa: Ja, når du oppfører deg som en tenåring.

Ida: Skjønner ikke hva dere snakker om. Over til noe positivt: skal vi skaffe oss hund sammen? 
Mamma og pappa i kor: NEEEEEEI. 

Ida: Herregud så negative. Da kan vi jo bare fortsette. Hva er det verste med å ha meg på besøk?
Mamma: Du hjelper ikke så veldig mye til hjemme. 
Pappa: At du blander deg i alt. Alt fra hvor høy lyd det er på TV og musikk, kommenterer alt jeg sier til mamma og klager på at tøflene mine bråker når jeg går over gulvet. 

Ida: Hallo. Mamma - når jeg bor hos dere er jeg rene hushjelpen. Men når jeg er gjest.. Så er jeg gjest. Og pappa! Kan du ikke skaffe deg noen lydløse tøfler og gå litt mykere på gulvet? La oss ikke krangle, på tide med et nytt spørsmål: hva er det beste med å ha meg hjemme? Hehe. 
Mamma: at du "tvinger" oss til å spille spill, og gjøre sosiale ting sammen i stedet for å sitte med nesa i hver vår iPad. 
Pappa: At det blir liv i huset, det er koselig. 

Ida: Så hyggelig a gitt. La oss si at jeg havner i fengsel. Hvilken kriminell handling har jeg begått?
Mamma: Du har vært ute i lystig lag og stjålet med noe tåpelig hjem fra byen. 
Pappa: Da har du mest sannsynlig kjørt for sakte. 

Ida: Spot on. Hvor mange barnebarn vil dere ha? 
Mamma: En hel skokk. 
Pappa: Et par stykker... 

Ida: Javel, og hvor ofte vil dere sitte barnevakt? 
Mamma og pappa i kor: Når det passer oss. 

Ida: Tenkte meg det. Hva er den siste jobben dere ser for dere meg i? 
Mamma: Barnehage. Eller nei, vent. Jeg tror du hadde passet bra i barnehage. Da sier jeg kokk. 
Pappa: Drosjesjåfør. 

Ida: Skjønner... Hva mener dere selv at jeg har arvet fra dere? 
Mamma: Jeg vet ikke, men vi har i hvertfall samme type humor. 
Pappa: Humoren og brede skuldre.

Ida: Ja, takk for de brede skuldrene og krøllene, setter stor pris på det. Hva er deres beste minne med meg? 
Mamma: Veldig vanskelig å peke ut ett minne. Men i nærmeste tid syns jeg at vi hadde veldig koselige jenteturer til både Hellas og New York. 
Pappa: Det må være da du var en liten krølltopp og vi gikk hånd i hånd og snakket sammen.

Ida: Åh, smelt <3 Jeg tror vi avslutter der mens stemningen er god. Takk for intervjuet! 
Processed with VSCO with b3 preset
Nådeløse mennesker. Jaja. Bilturen var egentlig ikke så verst altså. Etter at jeg pendlet et år mellom Tønsberg og Oslo for studier, lærte jeg meg å gå inn i "pendlermodus". Bare eksistere og la tiden flyte... Dessuten fikk jeg prinsesseseng i baksetet med dyne og pute. Det var litt forvirrende for jeg fikk kjeft hver gang jeg prøvde å legge meg ned, man må jo sitte ordentlig med beltet...

Nå er vi framme i Danmark, og her skal vi kose oss til mandag. Håper alle har en fin helg så langt! Og selv om vi snakker sammen i kommentarfeltet, så må jeg bare takke en ekstra gang for alle søte kommentarer jeg får for tiden, det varmer så mye 

DESTINASJON: SOMMERHUSET

Sponset kjoleProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE HER (SPONSET)

Har dere sett en mer perfekt sommerkjole?! Jeg var så heldig og få den tilsendt fra Seven, favorittbutikken min i Tønsberg. Jeg er blitt så glad i plagg som sitter nede på skuldrene - for meg som sånn cirka aldri går med BH er det liksom ikke noe problem heller, haha. Har hørt at man får hengepupper av å ikke bruke BH - men jeg elsker å gå uten, så spørs om jeg heller må spandere på meg et heftig brystløft når jeg fyller 50. Innen den tid bør vel puppene mine ha nådd navlen...? 

Som jeg så vidt nevnte i går, forlater jeg landet i dag. Jeg hadde egentlig en del helgeplaner i Oslo, men da mamma og pappa bestemte seg for å kjøre til Danmark og besøke familien, kunne jeg ikke gjøre annet enn å hive meg på. Så om noen timer setter vi oss i bilen og kjører hjem til Odense. Jeg fikk lov å bli med på én betingelse: at jeg ikke gjør noe stort nummer ut av meg...... Unnskyld meg? Sikter de til når jeg sitter i baksetet på tiende timen og minner dem på at vi kunne fått flybilletter til 499,-? Eller når bøyer meg fram i forsetet og klyper pappa i overarmen med det samme han overskrider fartsgrensen med 2 km/t? Eventuelt alle de gangene jeg må tisse eller får innmari lyst på en fransk hotdog fordi vi endelig er i Danmark? Jeg skjønner ikke hva de mener, jeg er jo verdens enkleste å ha med på roadtrip. 

Jeg gleder meg i hvertfall til å komme fram, og nyte et par rolige dager i sommerhuset og med familie. Ikke dårlig å se danskene to ganger i løpet av en uke! Vi blogges fra Danmark - eller kanskje fra bilen, hvem vet. 

SETT PRIS PÅ DET MENS DU HAR DET

En egenskap jeg er veldig glad for at jeg har, er at jeg er så takknemlig. Hver eneste dag får jeg sommerfugler i magen når jeg tenker over alt jeg er så heldig å ha i livet mitt. Først og fremst familien. Jeg har en mamma og pappa som fremdeles holder sammen, og de er min trygge havn. Til dem kan jeg komme når som helst, og jeg vet at jeg har en fallskjerm hvis det skulle gå skeis med meg. Jeg har aldri vært bortskjemt, og aldri fått alt jeg peker på. Fallskjermen jeg snakker om er altså ikke av typen som ga meg Buffalo-skoene jeg ofret så mange tårer for på barneskolen. Men jeg vet at jeg har dem i ryggen, og det gir meg en indre trygghet som føles helt fantastisk. Resten av familien er jeg også utrolig takknemlig for. Tenk å få ha alle fire besteforeldre, i tillegg til alle snille tanter, onkler og what not. Og så har vi vennene, da. Jeg er så utrolig glad for de få, nære vennene jeg har. Som de fleste andre (regner jeg med) har jeg vært borti en god porsjon drittfolk som ikke er spesielt snille, men nå er jeg kommet i en alder hvor jeg begynner å se ganske tydelig hvem som kommer til å være en del av fremtiden min. Jeg har lært at det alltid er plass til nye mennesker i livet mitt, men at jeg først og fremst må ta vare på de som har vært i det lenge. Og så har vi jobben min da - eller bloggen, som vi godt kan kalle det. Så tilfeldig, men likevel en av de største gavene i livet mitt. Jeg får gjøre noe av det som gir meg aller størst glede (skrive og formidle), samtidig som jeg kan leve av det. Å teste produkter og tjenester, for så å kunne velge hva jeg vil skrive om - det er den beste jobben jeg kan tenke meg. Til slutt er jeg takknemlig for alt det materialistiske i livet mitt også. Og det skammer jeg meg ikke over å si. Jeg er så takknemlig for at jeg har hatt mulighet til å kjøpe leilighetene mine, for at jeg kan kjøpe det jeg trenger, reise avgårde på ferier og gå på restaurant og spise når jeg vil. Det er ingen selvfølge eller menneskerett å gjøre det, og jeg føler meg egentlig bare veldig priviligert. Og poenget mitt er vel bare at jeg er glad for at jeg setter pris på disse tingene nå. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hele familien i god behold. Samme med de nære vennene mine. Og jobben jeg er så glad for kan helt sikkert forsvinne en vakker dag. Og da vil jeg ikke sitte og tenke at: søren at jeg ikke satt pris på det mens jeg hadde det, for fy søren så heldig jeg var. Jeg føler meg heldig NÅ, og det er en ubeskrivelig deilig følelse. Jeg tror alle har noe bra i livet sitt, som fortjener å bli satt større pris på. Så tenk litt på det. Og du trenger ikke være verdens heldigste på alle områder i livet for å sette pris på det fine du har 

Vi hadde denne samtalen i går kveld da vi var på Ling Ling for middag og drinker. Finnes det noe hyggeligere enn å sitte en hel kveld og skravle mens man spiser god mat og drikker sjukt gode drinker?! 
 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset
Og så... About Ling Ling. Jeg hadde jo ikke bare pene ting å si om restauranten sist jeg var der, men denne gangen var opplevelsen en helt annen. Vi fikk så innmari god service - om noen hadde fått med seg blogginnlegget mitt vet jeg ikke, haha, men vi ble i hvertfall ikke minnet på en eneste gang at vi snart måtte pakke sammen sakene våre og gi bordet videre. Denne gangen bestilte vi ikke Ling Ling Journey, men tok heller det jeg husket som favorittrettene fra den menyen. Det var dim sum-kurven og golden fried chicken med egg fried rice. Bare et lite tips, hvis du skal på Ling Ling! Drinken på bildene heter Ling Ling Collins og er helt fantastisk.

Der gikk vi fra meningen med livet til matprat på nullkommaniks gitt. Jaja, det må være lov! I skrivende stund ligger jeg i sengen med tidenes mest usexy kjølemaske i ansiket. Kjølemasker er undervurdert, det skal sies. Men jeg ser helt gal ut - så det er like greit at jeg sover alene i natt :-) Nå må jeg få meg en god natts søvn, for i morgen skal jeg ut av landet. Men jeg skal iikke langt! God natt, alle søte 

FULLTIDSBLOGGER?

Processed with VSCO with a5 preset
Bestevenninna har reist avgårde med trillekofferten, og jeg sitter igjen alene i leiligheten. Plutselig så tomt og stille. Det nattmat-torturerte sengetøyet er til vask, og de firehundreogtjueto vinglassene vi har brukt står i maskinen. I går kveld innså vi at det var onsdag. Hvordan er det mulig, vi som har hatt verdens beste helg? Man kan trygt si at helgefølelsen lurte oss trill rundt. Men hvorfor ikke bare ha helg hver dag, nå som det er sommerferie? 

Som blogger har man egentlig aldri verken helg eller sommerferie, og det tenkte jeg vi skulle snakke litt om i dag. For nå som jeg er ferdig med studier, og heller ikke har søkt noen jobb, er jeg tilbake som fulltidsblogger. Verdens beste jobb som jeg ikke ville byttet mot noen annen jobb i verden, selv om folk hele tiden spør meg: hva skal du jobbe med nå som du er ferdig med studiene? Jeg har ikke helt visst hva jeg skal svare, for høres det ikke litt flåsete ut å si at jeg har studert i fire år for å fortsette i samme tralten som før? 
Processed with VSCO with a5 preset
Å blogge på fulltid tar mye tid. Men det er ikke så jævla travelt som en del morroklumper skal ha det til. Ingen bloggere får hundrevis av mail om dagen, som de så fint påstår. Ingen bloggere må gå i 17 møter 7 dager i uka. Å blogge på fulltid kan være travelt hvis du har kids. Hvis du har en jobb ved siden av. Eller hvis du studerer på fulltid. Sistnevnte har jeg fått erfare, men jeg så også at det går. Bloggen blir kanskje ikke 100%, men det er fullt mulig å dele livet sitt i to. Til tross for det, har jeg valgt å ikke stresse med å dele livet mitt i to akkurat nå. Jeg har sommerferie, som fulltidsblogger. Og når høsten kommer og jeg får innstallert meg i mitt nye hjem, min trygge base, så kan jeg begynne å planlegge hva jeg skal gjøre videre med livet mitt. Studere mer? Søke jobb? Skape meg enda en arbeidsplass på egenhånd? 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Bloggen vil egentlig ikke bli noe særlig annerledes selv om den nå er fulltid. "Bloggeksperter" maser i øst og vest om å bygge merkevare, utvide til ditt og datt.. Men har de noen gang skrevet en blogg som har lykkes? Jeg gjør bare min greie - og det eneste som vil forandre seg nå er hyppigere blogging fordi jeg har bedre tid til det. La oss kalle det lavterskel-blogging. Jeg titter innom selv om jeg ikke har noe veldig viktig å si. Dette er min dagbok, og det har det vært i 11 år. Jeg gleder meg til å tilbringe mer tid med dere