hits

juli 2009

i love dyrberg/kern

Hei og hopp! Beklager for dårlig update i dag, har vært opptatt med å handle, le, sippe, fikle med skruer og leke med Kamilla. Blogger og poster bilder senere, akkurat nå tør jeg ikke å være mer asosial etter å ha stått tre timer i dusjen. Se på nye klokka og armbåndet mitt fra Dyreberg/Kern. Elsker smykkene deres, så kjøpte litt da jeg var i Danmark.

frokost på senga

Ulempen ved å bo alene og sove alene, er at det rett og slett er umulig å få frokost servert på senga. Kanskje det er like greit, ettersom det å spise mat i senga er mer enn bare uhygienisk, men likevel. Det er noe med det som gjør at folk "må ha det, bare må ha det".

I dag ville jeg ha frokost på senga, så jeg satte vekkeklokka på klokka ti. Klokka ti på morgenen går jeg i søvne uansett, så jeg fulgte autopiloten som sendte meg ut på kjøkkenet for å helle frokostblanding og melk i en bolle. Bollen plasserte jeg ved siden av senga, og så sov jeg som en stein i ti minutter til. Jammen våknet jeg ikke til frokost på senga?! Greit nok at frokostblandingen hadde rukket å bli litt bløt, og jeg skal ikke påstå at det var bagels og juice heller.

Men frokost er viktig folkens! Om du så ikke spiser det sunneste og mest riktige, så få i deg et eller annet som får i gang forbrenningen og gir deg en bedre start på dagen. Bare se på meg! Jeg er kjempedårlig på å spise frokost, først og fremst fordi frokost alltid er kjiiipt. Så nå har jeg kjøpt frokostblanding med sjokoladebiter, og regner med å ha doblet fettprosenten min innen en uke, haha.

Hva pleier du å spise til frokost (gi meg inspirasjooon!)
Hender det at du får frokost på senga?girls niiight!

Planen i dag var egentlig å dra ut og spise tapas og drikke vin med noen venninner, men regnværet ødelegger liksom litt av moroa med å dra ut. Når det likevel skal være drittvær kan man vel bare stelle i stand noe koselig hjemme? Resultatet ble i hvert fall at vi skal handle og lage taco hjemme hos meg. Jeg elsker taco, egentlig all meksikansk mat, og har ikke spist det siden jeg flyttet hjemmefra! Skal spise meg stor og tjukk, så rund at jeg må rulle til Ikea i morgen. Så er det bare å håpe på at det går noe jentecrap på tv i kveld, så er alt i boks.

Jeg burde egentlig ryddet som en helt akkurat nå, for besøket kommer om to timer. I stedet har jeg fått det for meg at jeg må pakke ut... Haha, kanskje ikke så dumt! Har fortsatt ikke fått klærne mine inn i klesskapet, og nå har jeg snart bodd her i to måneder. Problemet er bare at jeg ikke klarer å brette klær, det ser ut som jeg kjører salg på Gina Tricot. Dere vet... En haug av klær etter at femti alenemødre, tjue nybakte mødre med barnevogn og hele nettby- samfunnet har rotet rundt i den for å finne det aller billigste plagget. Slik ser det ut foreløbig, og nå mangler jeg bare å pakke ut av de seks søppelsekkene som står i kjellerboden. Synd at Frelsesarmeen er i mot homofile, ellers skulle jeg lesset tre fjerdedeler av klæne mine over på dem!På tide med et lite frisørbesøk, jeg ser dirty ut uansett hva jeg gjør med håret...

macbaby is in the house

Ikke kom og si at jeg ikke gjør alt for leserne mine! Nå har jeg nettopp brukt hele husleien på en Macbook, sånn at alt skal fungere som det skal. Pc- fanatikere kan si hva de vil, Mac ER best. Har en Mac fra før, men den er dessverre ikke bærbar. Så da måtte det en laptop til heimen for at hjemmekontoret skal fungere som det skal. 

Siden jeg har vært to døgn uten blogging, skal jeg prøve å hyperblogge litt. Det vil si, være litt i overkant aktiv. Tro det eller ei, men selv om jeg har hatt noen kjempefine dager, har jeg hatt bloggabstinenser. Klokken ti i går kveld satte jeg meg på Mc Donalds, det samme gjorde jeg i dag tidlig, men det viste seg at det var pc'en og ikke nettet det var noe galt med.

Good news! Nå som jeg har en velfungerende Mac igjen, er det på tide å ta opp videobloggingen igjen. Uansett hvor pinlig jeg syns det er, så gjør det en blogg bedre og ikke minst mer levende.

Lenge leve Mac og en hel time i dusjen. Dusjturen dokumenteres nok ikke, men nå skal jeg bruke min fancy minnepenn sånn at jeg kan vise dere hva jeg har gjort de siste dagene. 

sutt faen ikke på mitt sugerør

I går var jeg på byen med verdens beste tante. Det var over the top fun, MEN nå må jeg få utløp for noen frustrasjoner. Hva skjer med alle disse menneskene som er på byen for å sjekke opp jenter?! Greit nok det, men forstå i det minste at alle ikke er tilstede for å dra med seg en eller annen hengedrita bustesveis hjem.

Som dere kanskje allerede har forstått, ble min tante og jeg utsatt for en rekke stygge sjekkereplikker og det som verre er. Til tross for sin unge alder, har min tante både partner og tre kids, og selv er jeg ikke akkurat "på leting". Derfor var det forbanna irriterende å ikke kunne snakke, danse og le med en venninne (tante høres så gammelt ut), uten at et par fremmede, gule hestetenner skrapet seg inn i øret mitt for å puste- snakke om at jeg ser "fortreffelig" ut og må fortsette med det. Det verste var vel han som faktisk bøyde seg ned og smakte på drinkene våre! Da han hadde de sprukne torskeleppene sine godt plantet rundt tantes sugerør, ropte jeg !!HERPES!!, og gentlemannen forsvant.

Tror snart jeg skal komme med en "how to" om hvordan en blir kvitt ekle typer på byen. Skal man bare bli hjemme, da? Hvis man ikke vil bli sjekket opp eller ende opp på et eller annet gutterom med sure sokker og plakater av verdens desidert dårligste fotballag, hvilket jeg ikke vet skulle være fordi jeg absolutt ikke har peiling på fotball. Jeg syns ikke det er for mye å forlange at gutta tar et nei for et nei, og lar oss være i fred. Ehem. Jeg hadde i det minste satt pris på å bli påspandert en drink, ikke ubåter på bunnen av en drink jeg allerede har betalt for.

Som den superbloggeren jeg er, har jeg hele TO MOBILBILDER fra kvelden i går! Jeg vil ikke høre en eneste klage.


Drakk noe sånt som fire liter med strawberry daiquiri på vors. Favoritt!

Har fått en del spm om brillene! De er kjøpt på Dr. Adams og merket heter Fashionista.


det ser ut som jeg har sitti på et vaffeljern med rosemønster

Jeg er så drittlei av at alle skal gi disse standard og dødskjipe solariumstipsene sine. "Skrubb huden, smør deg med skyskraperhøy solfaktor, bruk fuktighetskrem, bruk beskyttelsesbriller, blablabla". Det er faktisk ganske mange andre forholdsregler man må ta når man skal ta solarium, og da er ikke det største problemet hvorvidt Nivea danker ut Natusan i å lukte dødt blomsterbed og forderva hamstere. Her kommer mine solariumstips, med inspirasjon fra turen jeg hadde til Maldivene for en times tid siden.

1. Hvis du sykler og parkerer sykkelen utenfor, husk hvordan den ser ut. Jeg lånte farmors sykkel, og følte meg som en senil sykkeltyv da jeg etter soletimen nærmest stod og bannet til en fremmed sykkel fordi den ikke hørte på sykkelnøkkelen.

2. Vask solsengen og ansiktet FØR du putter penger på automaten. Jeg klarer alltid å glemme det, og putter pengene på som første gjøremål. Det betyr at jeg har ett minutt på å skrubbe sengen for bassilusker, gnikke ansiktet for en massegrav av brunkremklatter, smøre skinka, magen og fiskebollene inn i mengder av fuktighetskrem, og proppe ipådden i øra og finne en tålelig sang på Toros grusomme spilleliste (ved et uhell klarte jeg å synkronisere iPoden min med Macen hans). Greit at du ble født med tights på beina og liker å bruke lørdag formiddag på å se Tour de France, men jeg trenger i hvert fall litt mer enn et minutt.

3. Skru av ansiktssolen etter seks- syv minutter. Dette hørtes nesten ut som et av de standard, kjipe solariumstipsene, but hallo. Akkurat nå sitter jeg og mistenker at noen har lekt speiderleir i trynet mitt, og aktiviteten speiderbarna skulle lære var tilfeldigvis å tenne bål. Gimme some ice!

4. Når du er ferdig i solarium (jadajada, vaske sengen etter deg og alt det der), og føler en stoooor trang til å knipse et bilde av deg selv i speilet for å sende det FANTASTISKE skillet ditt til en mannlig/kvinnelig venn, eller bare for å vurdere å være så tragisk å blogge det, SKRU AV BLITSEN! I solstudier er det ofte glassdører eller store glipper i taket, og det er lite kult at folk som eventuelt står i kø er vitne til at du nettopp har hatt en klein fotoshoot med deg selv. Walk of shame ut av lokalet, god tur!

5. Mitt aller viktigste soltips: ikke sol deg med blondetruse. I dag hadde jeg tilfeldigvis på meg en kjempefin blondehipster med masse roser på, og nå ser rumpa mi ut som om den har vært på avlastning på en eller annen storkiosk, hvor den ved et uhell ble plassert på et kokvarmt vaffeljern. Jeg ser ut som en flekkete ku! Takk og lov for at det er rosemønster, da kan jeg jo bare fortelle eventuelle overnattingsgjester at jeg har tatovert meg.... Hvem vil vel ikke ha hele rumpa tatovert i rosemønster? Klager ikke jeg, ass.


sus, dus og ferierus (...)

Gud, så deilig det er at det ikke kreves en dritt av meg! Ferie ferie ferie. Det er kanskje ikke grønne palmer, hvite strender og brune menn her, men det er familie, koselige kvelder og sove-lenge-morgener. Er ikke så ofte jeg tar meg tid til å ligge ute i hagen og lese blader og bøker - kanskje fordi jeg ikke har noen hage lenger. Uansett, dere forstår poenget mitt. Jeg er egentlig alt for rastløs til slike ferier, men nå er det bare deilig.

I går kveld, etter den lange tusenrettersmiddagen, dro jeg til tanten og onkelen min. Der drakk vi vin og så film, en helt genial dansk film som heter "Blå mænd", verdt å se! Danskene har utrolig mye bra greier, noen som har sett "Adams æbler" eller komiserien "Klovn"? Og visste dere at Norge har hermet etter Danmark både når det gjelder Olsenbanden og The julekalender? Fy fy!Fikk en bekymret lesermail etter innlegget under om at det så ut som om jeg hadde rast skummelt ned i vekt. Slapp a, rumpa mi er like svær som før! : )


the wulff ladies

Jeg sitter egentlig midt i et middagsselskap, og finner min egen oppførsel høyst uhøffelig ettersom jeg nå har gitt etter for bloggstinensene og slengt meg foran dataen mellom hovedretten og desserten. Jeg skal egentlig sitte rett i ryggen og smile pent uten å ha albuene på bordet eller skrape bestikket nær porselenet, men bloggen er da vel litt viktigere? Utenom middagens høydepunkt nummer èn, som var at farmor smalt albuen opp i salatbollen (jeg var den eneste som lo høyt og ondskapsfullt), var det et annet høydepunkt: jeg fant ut hvordan jeg kunne få lagt ut bilder på bloggen uten minnekortleser, uten usb- kabel og uten..ja, glem det.

Her kommer i hvert fall noen bilder fra gårsdagen, som jeg tilbragte med alle Wulff- damene. Først en kjempehyggelig shoppingrunde med farmor og kusine- Leah, og så en kinotur med mine to tanter, Lene og Louise, før jeg tilbragte natten hos Louise.


En mektig lunsj før shoppingrunden, på et italiensk pizzeria i en gågate. Kjempekoselig!


Lille engel! Ida... Eller var det Leah?


Sliiiten..


På kino for å se Bruno for andre gang! Jepps, jeg har blitt gammel og fått dårlig syn...


Lene, Louise og jeg. Syns dere vi ligner litt?

shoppelykke og bildemangel

Hey! Jeg er på overnatting i et annet hus i dag, og har klart å glemme kameralink. Derfor blir det dårlig med blogging i dag, ettersom jeg føler at blogging uten illustrering blir noe tomt.

Har i hvert fall vært på shopping i dag, med både farmor og kusine. Har kjøpt klokke og briller, og gjett hva! På en eller annen merkelig måte klarte jeg å ende opp med et par sølvfargede Hunters! Haha. Utvalget av Marc Jacobs var ALT for stort, så jeg trenger litt mer tenketid. Og jupp, jeg fant Dyreberg Kern og hamstret til meg det jeg ville ha. Shopping er bra for kropp og sjel, money can buy happiness! Noen som protesterer?

lyn, sushi og språkforvirring

Dagen i dag startet jeg helt for meg selv. Den eldre garden dro på friluftstur, og jeg slang meg foran pc'en for å svare på ivrige mail fra dansker jeg tydligvis ble godt kjent med da jeg var på pokertur i Portugal. "Want to meet while you are in Odense?" I don't think so. Hallo... Det kan jo hende at de forventer at jeg skal danse på bordet og shake rumpa sånn som sist, og det er jo litt store forventninger å leve opp til.

Og sånn ellers, er jeg mektig frustrert over at min egen familie ikke forstår hva jeg sier uten å fortelle meg det. De bare nikker eller rister på hodet, spesielt farmor. Jeg KAN snakke dansk, men jeg føler meg ikke helt tilpass med det, så jeg durer bare i vei på mitt eget språk. Tidligere i dag:

Farmor: vi sitter ute i bilen og venter, er du snart klar?
Ida: Nei, jeg er ikke klar. Lynet gjorde jo så strømmen forsvant, og jeg må ha strøm for å fikse håret.
Farmor: Nei.
Ida: Ehm. Jeg må ha strøm for å fikse meg, så jeg fikk ikke gjort det mens dere var borte.
Farmor: Ja.
Ida: Du sier nei når du skal si ja, og ja når du skal si nei, du forstår jo ikke hva jeg sier!
Farmor: Ja.


Uansett. I kveld har jeg vært hos tante Louise, onkel Don og deres barn. De har kjøpt seg et stooort og deilig hus, så vi var der og koste oss med solnedgang, vin og sushi. I morgen skal jeg ta dem med og se Bruno, kan tenke meg de blir sjokkerte! Haha. Og sånn ellers skal jeg ta med meg farmor på shopping, jeg hører rykter om salg in town. Nå hadde jeg egentlig tenkt å skrive om hvorfor jeg misliker salg, men er redd jeg ville blitt beskyldt for å være både frekk, dømmende og smårasistisk, så jeg dropper det. Salg på Marc Jacobs og Dyrberg Kern er elskbart uansett, og med deeet tar jeg kvelden! God natt.


Min kusine Leah og meg. Familien kaller henne ofte Ida fordi hun minner sånn om meg da jeg var liten!
Mangler bare krøllene : )


Farmor og Leah.


Louise fyller glassene : )


Dinner!

velkommen ombord på TOGET, skal det være en øl?

Reisen gikk som smurt, det tok meg nøyaktig fire timer fra Oslo til Odense (hjembyen), måtte jo ta tog fra København. Da jeg kom hjem til farmor og farfar ble jeg servert treretters og vin, så her er det ingenting å klage på. Hvorfor elsker vi Danmark?!

- Jo, det skal jeg faktisk fortelle dere. De har en egen øl- og pølsebod på toget, som konduktørene triller rundt akkurat som på et fly! Hahaha, jeg ble så overveldet at jeg måtte ringe rundt og fortelle det til folk. Se for dere at de evig gretne konduktørene på NSB skulle tilby deg pølse og øl etter at de har snust nøye på studentbeviset ditt?! Jeg sier bare halleluja, respekt for Danmark.


Mannen ovenfor meg helte nedpå. Men han hadde på seg Bruce Springsteen t- shirt og snakket dansk, da.


Dagens dessert minus krem.


Farmor rocker!

reiser til mitt andre hjem

Jeg sitter på Gardermoen med laptop og lunsj. Hvorfor? Jeg later som jeg straks skal sette meg på et fly og lande et sted hvor sola brenner huden min i stykker, og hvor hårete brystkasser serverer meg fargerike drinker selv om jeg er sminkeløs og lar magen henge over bikinitrusa. Men det skal jeg absolutt ikke - til sydenland, altså.

Har tenkt til å besøke familien min i Danmark, så jeg skal ta flyet til København om en liten stund. Danmark er faktisk ikke så verst det heller, jeg simpelthen ELSKER Danmark! Bodde jo der fram til jeg var ca. 5 år gammel på grunn av min danske far, og etter det har det alltid vært som mitt andre hjem. Menneskene, shoppingen, språket, maten, alt. Hurra, gleder meg som en liten unge til å komme ned dit nå!

Er forresten VELDIG stolt av meg selv. Er ikke vant til å reise alene, og hittil har det gått som smurt. Turen var veldig spontan, og jeg klarte å fikse billetter heeelt selv, for ikke å snakke om at jeg brukte 5 minutter maks på å pakke. Kofferten er ikke tung heller! Ikke si det til mamma og pappa, men jeg ødela kofferten deres i helgen pga overvekt.... Og da skulle jeg være borte i to netter!

Og sånn ellers klarte jeg å ta en fremmed trikk, kjøpe billetter til flytoget og ikke minst å ta flytoget. Jeg klarte å gå av flytoget, og å komme meg gjennom de satans bommene før de ga meg en real bootyspank. Da jeg kom til Gardermoen, fikk jeg ut flybilletten min på en sånn komplisert-maskin-som-jeg-alltid-overser-med-vilje, og leverte bagasjen min på RIKTIG sted. Så lot jeg være å snike i køen til sikkerhetskontrollen, og selve kontrollen bestod jeg med glans. Ingen piping, bukser på knærne eller skumle plasthansker. Great! Og nå sitter jeg så nærme gaten som mulig, sånn at jeg skal slippe å miste flyet, hahaha. STOLT av meg selv i dag!
nattprat igjen

Tusen hjertlig takk for mange hyggelige og meningsfulle tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg gleder meg bare mer og mer til å reise til Kenya når jeg leser alle kommentarene og mailene fra folk som har erfaring med noe av det samme som jeg skal oppleve!

Fikk plutselig en helt ny blogspirit nå, har så lyst til å bable i vei om barns rettigheter, kvinnediskriminering og problemene i u- land, men føler fremdeles at jeg må holde meg litt på den rosa planeten. Jeg har nemlig blitt servert to bøker og masse brosjyrer av Plan Fadder, og selv om det meste er tall og statistikker, er det utrolig interessant. De to neste månedene blir krimmen og motemagasinene lagt til side ved sengekanten, for å si det sånn!

Surrealistisk at jeg plutselig skal oppleve alt på så nært hold. For meg har problemene i u- land alltid vært så fjerne, og egentlig bare noe jeg tenker over når reklamesnutter på tv skriker etter hjelp. Nå skal jeg ned og møte ekte mennesker med ekte problemer, og jeg tror jeg må manne meg opp litt for å ikke sitte og hylgrine under hele oppholdet. Med årene har jeg blitt en skikkelig sippeguri, og kjenner at det stikker i kinnene og svir i øyenkroken for den minste ting.

Sånn ellers skjer det lite i denne lille leiligheten på Frogner! Jeg har sittet ute i regnet og drukket kaffe med en god venninne, og vi har nok en gang snakket om disse monsterguttene som fucker opp liv gang på gang på gang på gang. Når venninnene mine blir behandlet dårlig av gutter blir jeg så sint at jeg nesten føler en trang for å troppe opp på døra til gutten det gjelder og gi han en skikkelig omgang juling... Hadde jeg bare fortsatt med kampsport! Nei, uff. Kjenner det blir feil å blande vold inn i dette innlegget, hehe. Og, jo! Kan noen hjelpe meg å finne billige flybilletter til Gran Canaria? Eller hvordan jeg kommer meg til Holmsbu spahotell med buss? Jeg er blitt skikkelig rastløs og vil REISE!

jeg skal til kenya!

I en hverdag som tilsynelatende kun er fylt med overfladiske ting som shopping, caféturer og jentekvelder med hjernevasking av Sex and The City, må jeg innrømme at jeg av og til får følelsen av å være skikkelig ubrukelig. Jeg har kanskje klart å bli lagt merke til, men har jeg egentlig utrettet noe som helst? Noe som betyr noe? Nei, i grunn ikke.

Derfor var fantes det ikke tvil i meg da jeg ble kontaktet av Plan Fadder som lurte på om jeg ville være ambassadør og være et ansikt utad, for ikke å snakke om formidlingskanal i deres nye jentekampanje. Nå til høsten kjører de nemlig en kampanje hvor de satser stort på jenter, rett og slett fordi millioner av jenter og kvinner i hele verden utsettes for diskriminering hver enste dag. Mens du og jeg sitter på cafè med en trettisju- kroners latte og diskuterer hvor vidt man kan ha sleng nederst på buksebeinet eller ikke, sitter jenter på samme alder rundt omkring i verden og lever et uverdig liv pga diskriminering, vold, tidlig ekteskap og omskjæring. Vi klager over press, lekser og ting vi egentlig bør sette stor pris på, mens jenter i andre land ikke engang får tilgang til skole og utdanningstilbud ? fordi de er jenter. Mange har rett og slett ikke mulighet til å påvirke sin egen livssituasjon, og det er det som må gjøres noe med.

Denne kampanjen handler ikke først og fremst om å gi penger, noe jeg har prøvd å oppfordre til her på bloggen før. Den handler om å informere, for hva skal vi med penger hvis folk ikke informeres, og holdninger ikke endres?

Her er noen fakta til dere, så dere kanskje forstår litt hva kampanjen handler om og hvorfor jeg har så lyst til å engasjere meg:

·         Hovedårsaken til død blant jenter mellom 15 og 19 år er fødselskomplikasjoner og farlige aborter.

·         62 MILLIONER jenter får ikke skolegang!

·         90% av barnearbeidere som arbeider i private hjem er JENTER mellom 12 og 17 år.

·         To tredjedeler av ungdommene aldersgruppen 15- 19 år som er smittet av hiv er jenter (i Afrika og sør for Sahara)

Så sitter det vel noen smarte skjeggstubber rundt omkring og tenker. HVORFOR Ida Wulff? Hva kan den dumme blondinen gjøre for å hjelpe i det hele tatt? Jeg legger meg flat og innrømmer at jeg kunne gjort viktigere ting enn å gå på cafè hele dagen (noe jeg i virkeligheten heller ikke gjør), men om jeg kan informere og kanskje få MIN målgruppe til å bry seg om denne kampanjen, så er mye gjort. Jeg tror virkelig at cafègjengere, sminkedoller, pyntedukker og shopaholikere er villige til å høre på meg, i stedet for å ta i mot informasjonen fra en gråhudet mann med slips og lange nesehår. Jeg håper i hvert fall at jeg kan få ut Plans budskap til så mange som mulig, og kanskje til en målgruppe som er vanskelig å nå når det gjelder slike problemer som i hovedsak ikke angår vår egen egoistiske hverdag.

Det er helt sprøtt, men gjett hva jeg skal! Jeg skal ned og oppleve denne elendigheten, om jeg får kalle det det, på nært hold. I september reiser jeg nemlig til Kenya sammen med Plan fadder, for å møte mennesker, snakke med unge jenter som er rammet av denne diskrimineringen og ikke minst for å blogge hjem til dere. Jeg tror virkelig at det kan endre mine verdier og livssyn, og gleder meg helt vilt til å oppleve noe så sterkt og annerledes.

Som sagt, så er ikke dette et opplegg hvor jeg skal oppfordre dere til å få et fadderbarn eller donere bort summer til veldedig arbeid. Det er for å informere og for å åpne øynene til folk. For min egen del er det også noe jeg gjør for å utvikle meg, og fordi jeg føler at min rosa verden trenger litt mer mening.Er det noen av dere lesere som er engasjert i Plan eller lignende organisasjoner?

Har du et fadderbarn i et U-land?

Hva mener du om at Plan fadder har kontaktet meg for å være ambassadør for denne kampanjen? Waste of time fordi jeg er en braindead Barbie, eller tror du det kan hjelpe?


I got some reading to do!


 

dette regnværet er noe av det beste jeg vet

SÅ deilig med litt regn og skyer! Jeg lå lenge i dag og bare så ut på den grå himmelen, og nå ser jeg med frykt at sola prøver å trenge seg på. Kan den ikke vente noen dager?

Sånn ellers, utenom å spise sunn frokost og vaske sengetøy (wow!), har jeg vært ute og gått i nabolaget. Ikke bare for å forbrenne kalorier, også for å finne et solarium. Jeg hadde til og med studert kartet, men fant ikke solariumet. Gikk rundt i ring i tre kvarter, og det eneste jeg fikk ut av det var å benytte meg av gummistøvlene mine som jeg kjøpte til en unødvendig høy sum. Hvorfor kjøper man Hunters til tusen spenn når de på Nille til tjueni kroner ser bedre ut? Åååja, det var den dumskapen, ja!

ida leker med kjetil i dag

Etter turen på Ikea og Smart Club, har Kjetil og jeg stort sett tilbragt dagen på min lille balkong. Kjetil har VIP- pass på balkongen min, det er her vi slipper oss løs med både ord, latter, cider og Britney- sang. Velkommen til nabolaget, liksom.

Akkurat nå står Kjetil i sushi- kø. Jeg bor nemlig rett ovenfor en sushisjappe, og presterte å si at jeg ALDRI har smakt sushi. Så nå skal Kjetil altså mate meg med rå fisk, og jeg vet ikke helt om jeg liker det. Hvordan står dere i sushi kø? Har på følelsen at det ikke er på samme måte som Kjetil. Han gjør det nemlig slik:
Dette er forresten sofaen jeg fikk lyst på i dag! Hvit- romantisk- sommerstil- ish? Ja? Hva sier dere?


På roadtrip tidligere i dag. Kjetil hadde kjøpt en brenne- CD av taxisjåføren kvelden før, til den nette sum av 150 kroner. Den lagde i hvert fall sommerstemning!


Right here, right now.

det er så deilig å ikke ha en dritt å gjøre

Mamma! Jeg har begynt å spise frokost! Ikke som i bruke- 90- kroner- på- deli de luca- hver- morgen, men som i KNEKKEBRØD- OG- SKINKE- FROKOST! Jeg er stolt. Bildebevis:Denne bloggposten skulle vel egentlig vært postet i ett- tiden, men da stod Kjetil my darling utenfor i sin røde Toyota. Turen gikk til Ikea og Smart Club. Jeg har bestemt meg for sofa og KJØPT støvsuger. Kjære Gud. Jeg har kjøpt en jævla støvsuger.

prinsessen på erten

La oss snakke om været... Neida, men var det noen som fikk med seg den ville stormen i Oslo tidligere i dag? Det var så varmt ute at jeg holdt på å svette meg halvt i hjel, og plutselig ble himmelen mørkelilla, det begynte å blåse og regnet pøste ned mens lyn og torden buldret fra alle kanter. En time senere var himmelen blå og bakken tørr som en skolebok igjen. Fascinerende!

Nå ligger jeg i senga mi med terrassedøra på vidt gap. Venter bare på at naboene skal be festen gå hjem, så kanskje det er håp for at jeg rekker en tur innom drømmeland før den forjævlige sola står opp. Hadde egentlig lovt meg selv å aldri klage på varme, men dere får ikke lov å klage på at jeg klager før dere har opplevd en dag i denne varme og DEILIGE leiligheten.

I morgen bestiller jeg flybilletter. Ikke spør meg hvor, for jeg aner ikke enda! En ting som er sikkert er at jeg skal komme meg litt bort og slikke sol. Om det er i Drammen eller Thailand driter i, jeg skal bare føle at jeg er på ferie. Man tar kanskje ikke fly til Drammen, så det er utelukket.

NÅ skal prinsessen på erten sove! En stor nattaklem til alle sinte lesere som ikke skjønner ironien min når jeg understreker hvor høyt jeg elsker meg selv og hva jeg er.


mama, i'm coming home

Er man syk, så er man syk. Da hjelper det ikke om KoRn står på scenen i kveld, og det hjelper ikke at Quarten står på min topp 20 liste over ting jeg virkelig  elsker. Kroppen trenger hvile, og jeg har jo faktisk ikke sovet mer enn et par netter i min nye leilighet som jeg tok over i midten av juni. Nåå skal jeg hvile! Blir jeg fort frisk tenkte jeg egentlig å finne meg en hopp- på- tur til et varmt land...


- Eller så kan jeg jo melde meg inn på SATS og trene fiskebollearmene mine! Foto: Sindre Grading.

ps. i gårsdagens innlegg mente jeg absolutt ikke at jeg ikke setter pris på leserne mine. Det jeg irriterer meg over er dritafulle lesere som plutselig har mot nok til å overfalle meg fullstendig på alle slags merkelige måter.

tre gode tips når du møter meg på festival

* Ikke prøv å sjekke meg opp i køen på Mc Donalds. For det første er jeg flau fordi jeg faktisk står i den køen, og for det andre skal jeg absolutt ikke sjekkes opp i det hele tatt. I'm taken! I dag kom det bort en fyr som rakk meg til skulderen (jeg er lav!), og sa; heeey. Jeg pleier vanligvis ikke å sjekke opp jenter i køen på Mc Donalds, men hva skal du i kveld a? Jeg mista matlysten, så det ble billig nattmat.

* Ikke skrik navnet mitt og prøv å klatre over gjerder for å prate med meg. Jeg blir skremt. Jeg har møtt mange søte og snille blogglesere her på Quarten, men bloggleser + alt for masse alkohol er nok ingen god kombinasjon. Noen skal gjerne skrike inn i høret mitt hvor godt de kjenner meg, hvor vakker jeg er og hvor gode venner vi skal bli. Jeg skriver bare en blogg, og alt det der freaker meg ut.

* Ikke stopp meg og snakk bloggbusiness. Annonser, markedsføring, spons og blablabla kan vente, har ikke bloggere rett på kontortid?

Heihå, nå klarte jeg å høres skikkelig oppblåst og hoven ut igjen. Absolutt ikke meningen, men jeg lever jo litt på å ikke være elsket av gudoghvermann. Jeg har ligget på hotellrommet i et par timer, er ikke helt i form. Hodepine og urinveisinfeksjon fikk meg til å gå under Black Eyed Peas- konserten, og jeg ble stemplet som KJIP i dag. Nå kom Torovennen hjem, og han vil gjerne legge til et punkt på denne lista mi. Punktet lyder slik: KJØP ØL TIL MEG! Nå ligger han og snøvler "nattinatt, puss puss" mens han lager merkelige sandpapirlyder med føttene, så det er vel på tide å slukke og lukke. God natt til alle søte lesere som ikke har skremt dritten ut av meg de siste dagene.


Fulle Toro, bleike Ida og vakre Belinda på VIP'en under Ludacris- konsert tidligere i dag :)

manson og molko elsker meg, hvem skal jeg velge?

Jeg må bare beklage fjortisfaktor på høyt nivå, men JEG TROR JEG DØR, JEG TROR JEG DØR, JEG TROR JEG DØR! Jeg har ikke ord som kan beskrive hva jeg følte da jeg satte meg inntil ekte BRIAN MOLKO, vokalisten i PLACEBO, og utvekslet ekte ord og tok et ekte bilde. Brian Molko og Marilyn Manson var helter for meg da jeg var fjorten, og i dag har jeg vært så nær dem begge at jeg nesten kunne lukte hva de hadde spist til middag. Manson og jeg hadde het øyenkontakt under konserten, og Brian Molko har jeg faen meg tatt BILDE sammen med.

*sensurert tekst*

Dette er så vanvittig stort for meg. Tusen takk, Quart 09! omg omg omg, fjortis! Dette er og forblir mine to favorittbilder fra festivalen, selv om den er langt i fra over:


En veldig liten mann som har betydd mye for meg gjennom tidene. OMG.


Yes, it is what it looks like. Herregud!!