søker fast frisør i oslo!

Jeg ser ofte meg selv i speilet og tenker at jeg er stygg på håret. Så jeg spør meg selv hva det skyldes, og svaret er at mine kjære frisører holder til i Tønsberg og Kristiansand. Så nå har jeg funnet ut at jeg trenger en fast frisør i Oslo, og det kvikt, før jeg barberer av meg alt håret!

Jeg kan absolutt ikke gå på en tilfeldig drop-in frisør, da vil jeg heller bli skallet. For det første, så er det mange frisører som nekter å gjøre det jeg vil med håret mitt (foreløpig er det kun på Jan Thomas studio de har turt å helbleke håret mitt), og for det andre har jeg et krevende hår med mye krøller og krus.

Så hvis du

*er frisør i Oslo, ganske sentralt.

*er flink til og villig til å helbleke hår (ettervekst) ca 1 gang i mnd.

*av og til har mulighet til å føne og style på nogenlunde kort varsel (enkel styling).

- værsåsnill og kontakt meg på Ida.wulff@hotmail.com :)

Dette er også en fin mulighet for frisører som vil bli sett, dessuten har mine faste frisører fått MANGE kunder fra bloggen gjennom tidene!

Krysser fingrene for at en eller annen flink engel ramler inn i innboksen min. Det er vi som er født med grusomt hår som setter mest pris på et frisørbesøk, hehe. over og ut!

Betti spaghetti

Noe av det som er mest deilig med å være hjemme, i hvert fall på topp 10, er at man ikke trenger å bry seg noe særlig om hvordan man ser ut. Så her lar jeg spaghettihåret leve fritt, leggene gro og sminkepungen stå.

Men... Så har det seg jo slik at det ikke bare er tønsbegensere her i morgen, og da er det plutselig ikke greit med kaktus på leggene og bleke kinn likevel! Hehe, så nå skal jeg ned til Mariabestis på en liten pleiekveld. Vet ikke hvor mye det er å få gjort med trynet mitt i og med at det er på feriemodus, men det får vi se på.

Ååh, jeg vurderer å aldri dra hjem til Oslo igjen! Så kan jeg bare gå rundt sminkeløs her i kosedress!

ida og anusen

I dag skulle jeg leke med min kjære venninne Ane. Og på samme måte som jeg kan finne på å kalle Selma for Selmi og Ida for Idus, hender det at jeg kaller Ane for Anus. Derfor ante jeg fred og ingen fare da jeg slo på tastaturet og skapte denne fantastiske Facebook-statusen.

Åh. Skamme seg. Jaja, da fikk alle i hvert fall med seg hva jeg har drevet med i dag! Nå blir det familiemiddag, og så får vi se hva resten av kvelden bringer. Er jo konsert og uteliv-planer for i morgen, så spørs om ikke skrotten skal hvile resten av kvelden.

snusestans, bryggekos og pappas nye bil

Dagen min i dag startet så tidlig at jeg fikk lyst til å blogge, bare for å skryte av at jeg var oppe. Men så kom jeg på at det sikkert er hverdagskost for de fleste å bli vekket (eller stå opp av seg selv, for den saks skyld) rundt klokka sju, hvis ikke før, så jeg droppet hele opplegget. Å stå opp var ikke det verste. JEG SKULLE TIL TANNLEGEN! Jeg har egentlig ikke tannlegeskrekk, men det er jo aldri noe man gleder seg til.

Men jeg gleder meg faktisk til jeg skal tilbake og reparere et halvveis-hull i slutten av måneden, for de to tannpleierne var så hyggelige at jeg vurderte å ta dem med på familiemiddag og filmkveld i dag. Nesten. De syns jeg hadde et fantastisk smil, og var bare positive, helt til jeg sa; så snusingen har ikke begynt å sette spor? Tannpleierne sørget med ett minutt pinlig stilhet og utveksling av bekymrede blikk, før de dro fram snus-skremmepropagandaen sin. Funket på meg. Snusen motvirker kanskje hull i tennene, men den spiser opp tannkjøttet og setter brune flekker som det er umulig å bleke bort senere. Så jeg bestemte meg for å slutte å snuse.

Å, faen. Jeg har jo gjort det ganske klart for dere lesere at jeg ikke snuser. Jaja, det hender jo at jeg lyver litt for dere. Men tingen er at jeg trodde at jeg var litt kjedesnuser, og så fant jeg plutselig ut at jeg var litt avhengig likevel. Og det er jo aldri kult å innrømme at man er et svakt menneske som har føyd seg i rekken av idioter som stapper illeluktende dirtbags i overleppa. Men NÅ har jeg i hvert fall sluttet! 9 timer siden forrige snus.

Etter å ha stått opp så tidlig var jeg så trøtt at jeg ikke husket hva jeg het. Så jeg kom meg hjem, sov i mange timer, og våknet svett og ulykkelig opp på en skinnsofa med solsteiken rett i fleisen. Så kastet jeg meg i dusjen før jeg kastet meg over støvsugeren, egentlig bare for å blidgjøre og frigjøre familien fra kattehår. Da resten av Wulffebanden kom hjem, rådet latskapen, så vi bestemte oss for å dra ut og spise. På brygga så klart. Så da ble det italiensk pizza i solnedgangen, mens vi lo oss skakk av en mann som rullet baklengs kråke på stolen sin og ut av restauranten. Vel, de to yngste familiemedlemmene lo, man skal tross alt ikke le av folk som slår seg.

Åh, det er så kleint vettu. Vi går bortover brygga etter at vi har spist, og så spør jeg mamma om hun ikke kan ta et bilde av meg, DISKRET, på brygga. Joda, sier mamma, men virker langt i fra like sikker når hun får en iPhone i labbene. Så der står mamma og danser i forskjellige fotografstillinger uten å treffe avløserknappen en eneste gang, og der står jeg og smiler som en gjøk mens halve byen ser på. Det er vel baksiden ved å være en blogger?

Her har vi familien min og. Jeg stod i sikkert to minutter og latet som jeg prøvde å ta et bilde av dem, det ble en ganske søt film der de står som dumme brød. Meeen den fikk jeg ikke lov å poste, og for en gangs skyld tenkte jeg å høre. Men ja, bilde blir det uansett.

Haha. Da vi skulle parkere bilen før vi skulle ned på brygga og spise, sa pappa "jess, yndlingsplassen min er ledig, det er her det er tryggest å parkere". Jeg må bare nevne at pappa er veeeldig nøye med bilene sine, og nå har han en splitter ny Audi som han akkurat har kjøpt. Når vi kommer tilbake to og en halv time senere, er bilen omringet av sikkert 10- 15 små skatergutter, som... For å si det mildt, ikke hadde særlig til skatertalent. Dere skulle sett pappa løpe mot bilen! Priceless.

På vei hjem leide vi film og kjøpte godis. Føler meg nesten som Mor Theresa, i og med at jeg skal se "Precious" for tredje gang, bare fordi jeg skal se film med noen som ikke har sett den. Jaja, greit siden den er så innmari bra. Avslutter blogginnlegget mitt med en liten samtale jeg nettopp hadde med min mor. Svært skuffende:

Ida: Når skal vi sette på filmen?

Mamma: Vi kan godt drøye den litt, hvis du skal skrive et blogginnlegg som er verdt å lese.

Ida: Hva mener du, verdt å lese?

Mamma: Ja? Ikke bare sånn "nå har jeg vært med Idabestis, nå har jeg drukket vin, nå har jeg spist pizza og skal se på film-blablabla".

Det verste er at mamma har helt rett. Men jeg regner med at dere fikk MASSE ut av dette blogginnlegget?! Ja? JA?!

paparazzi og fivariet

For en herlig, herlig dag. Sola griller Tønsberg by i dag, og jeg har vært på brygga og spist lunsj på Havariet. Også kalt Fivariet, men vi er svært få som vet hvorfor det heter det. I dag måtte jeg til og med betale for maten. Men det var et herlig gjensyn, da. Så tok Kristina og jeg oss en McFlurry med ekstra påfyll på Mc Donalds, og så fikk vi bekreftet hvor lite Tønsberg er. Noen kjente fjes kjørte forbi, så da var det bare å si hei, klemme og sette seg et nytt sted og ta en kaffe (iste i mitt tilfelle, jeg bommet litt og tok på meg strikkegenser....). Vi satte oss på et nytt(?) sted på brygga som heter Paparazzi, utrolig koselig.

Kristina og jeg tok en liten ringerunde, og jammen viste det seg at alle i vår lille jentegjeng (utenom en) er hjemme i Tønsberg. LYKKE!!! Så i kveld skal vi grille og fiske krabber på stranda. Gleder meg som en liten unge, fy søren så deilig det er å være hjemme. Det er nesten, så jeg vurderer å pakke med meg katta og tannbørsten, si opp leiligheten og flytte hjem, men det er jo dessverre ikke SÅ herlig her hele året.

Nå skal pappa lage yndlingsmat til middag, og jeg tenkte å se hvordan retten lages... Så ciao!

lykkemorgen

Det er ganske lenge siden jeg våknet opp HELT glad, uten å ha noe som helst hengende over meg, men det gjorde jeg altså i dag. Sånn bortsett fra at jeg har noen ubetalte regninger og en tannlegetime som venter i morgen tidlig, da. Men det er liksom sånne ting jeg klarer å overse når jeg er skikkelig happy.

Aner faktisk ikke hva som har gjort meg glad i dag en gang. Kanskje jeg virkelig trengte en tur hjem? Til familien og deres ubetingede kjærlighet (haha) og til vennene som kjente meg ut og inn før jeg tok ut piercingene og ble "Ida Wulff". Gud, så tapersk det høres ut når jeg skriver det, men det er nok noe der altså.

Nå skal jeg på brygga og spise med min kjære Kristina, en god venninne som jeg ble kjent med da jeg begynte på videregående. Håper jeg klarer å la være å knuse bilruta hennes denne gang, for nå har jeg ikke råd til å fikse den igjen, hehe. Håper alle hadde en fin start på dagen, det er enda viktigere enn å spise frokost ;)

Sooool ute!i dag har jeg gått i et levende fotoalbum

Da jeg gikk ut døra for å gå en kveldstur i stad var det som å gå rett inn i et fotoalbum. Et fotoalbum med lukter, lyder og fullstendig levende minner.

Jeg gikk gjennom hagen hvor vi danset i spredern den sommerdagen jeg fikk mensen første gang. Traumer. Så gikk jeg ned den lange bakken, og framkalte følelsen av ville sommerfugler jeg alltid hadde i magen da jeg løp ut av huset for å treffe vennene mine. Følelsen av frihet, samtidig som tryggheten hersket over meg. Jeg kjente alt. Alle. Trodde til og med at jeg kjente meg selv. Dette var jo hele livet. Så gikk jeg forbi barnehagen der vi hang. Lekte "nøtt eller sannhet". Smugrøyket selv om det smakte dritt. Flørtet med gutta vi trodde vi skulle være forelsket i resten av evigheten.

Da jeg hadde klemt min beste venninne farvel og trasket ned i innkjørselen, så jeg meg selv sitte utenfor rommet mitt. I mørket, pakket inn i en dyne. Smugrøyking nok en gang. Der satt jeg, og det var nesten akkurat et år siden. Natten før jeg skulle forlate Tønsberg, og flytte fra alt som var trygt og godt. Gråt selvfølgelig over en gutt, trodde hjertet mitt var så såret at jeg kom til å havne i koma.

Det var så deilig å se at man kan se tilbake på noe og tenke; det var jo ikke så farlig, det var virkelig ikke hele livet mitt. For det hender fortsatt at jeg tror jeg står ovenfor verdens undergang. Så da får jeg vel bare prøve å se for meg at det er et år fram i tid, og at jeg nok en gang tenker; herregud, hva gråt jeg for.

For kjære medmennesker. I hvert fall dere jevnaldrende og yngre. Vi skal gråte over så mye kjærlighet, vi skal krangle med så mange mennesker og vi skal føle oss såret og sveket minst like mange ganger i livet som vi har hittil.

Det var faktisk fint å gå en tur i fotoalbumet med min kjære beste venninne som har vært i livet mitt siden barneskolen. Det er jo umulig å ikke se seg rundt og si "husker du den gangen". Men en ting vi også er flinke til, er å se framover, tenke på framtiden. Håpe, tenke, planlegge og vente. Det sprer en merkelig lykke i kroppen.

Lenge leve framtiden, og ikke minst hvert eneste godt og vondt minne.

late dager

Hjemme i byen der ingenting skjer, i byen der hvert døgn har 40 timer, og ikke minst i byen hvor jeg virkelig får tid til å tenke over livet og stirre nøye på tapeten. Thats right, jeg er hjemme hos familien min i Tønsberg! Egentlig ganske deilig, ettersom jeg kanskje trengte litt ro i sjelen og tid til å tenke akkurat nå.

I dag har jeg:

* Ligget fler timer på sofaen og sett på TV.

* Fått servert hjemmelaget mat.

* Hatt kattevakt (ryktene sier at hun har hjulpet pappa å legge parkett).

Nå tenkte jeg å ta meg en tur ut i frisk luft! Solnedgang i skogen, shit, et sjeldent for meg som bor midt i Oslo. I kveld skal jeg godkjenne alle bloggkommentarene, noe jeg ikke har gjort på en uke. Har rett og slett mistet helt blogglysten, men vi får se om ikke det endrer seg nå som jeg ikke har en eneste ting å gjøre. Kyss og kram så lenge!

mobilblogg: fra stuegulvet

Jeg ER så sliten. Kom akkurat inn døra etter å ha sitter nede ved inngangsdøra i en halvtime. Var rett og slett alt for sliten til å gå bort til heisen. Sliten, sliten, stikkordet er sliten.

Gjett hvor jeg var i går. Jeg var på GABLER. Der luktet det tacosvette og dryppende brysthår, og da kvelden var over kunne jeg telle at jeg hadde hatt fjorten lurefingre på besøk oppunder kjolen min. Så i dag tipper jeg at en del av gutta i Oslo øst har en eller annen form for avtrykk av mine høye hæler.

Da jeg la meg i går tok jeg med meg et glass sprudlevann på nattbordet i stedet for et glass vann, og det var jo helbom. Nå ligger jeg helt stille i putekroken på stuegulvet for å slippe å brekke meg.

oppskriften på det gode liv

Når enkelte sider ved livet suger, er det om å gjøre å overdosere livet sitt med venner, latter og lykkebringende sammenkomster. Det hjelper svært lite å sitte foran en laptop og følge med på cyberlife og godkjenne bloggkommentarer som forteller meg hvordan jeg ser ut, hvordan jeg burde se ut og ikke minst hvordan jeg bør leve livet mitt.

Så de siste dagene har jeg rett og slett bare prøvd å holde meg selv oppe ved å le, danse, drikke og more meg med venner. Og det funker nesten bedre enn det gjør. Jeg smiler fra øre til øre, og sola smiler mer enn meg. Blir så lykkelig av dette været! Selv om trynet mitt ser ut som en sammenfallbart sandslott fem minutter etter en sminkerunde, og selv om jeg svetter så mye på natta at jeg våkner opp med afro på hodet.

Krysser på en måte fingrene for en regndag i morgen, for jeg har så mye "kontorarbeid" som skal gjøres. Og ikke minst en del blogging som skal taes igjen, hehe! Koser alle seg i sommerværet? Hope so!

drømmebørsten

Ettersom jeg i går satt på TV og representerte rosabloggere, må jeg jo leve opp til mitt rykte, og tipse dere om noe man er nødt til å ha i sminkepungen.

Det har seg nemlig slik at jeg har en del vesker. Mange vesker, store vesker, labyrint-aktige vesker, og vesker som inneholder utrolig mye dritt. Og når jeg skal ut av døra, har jeg en vane med å slenge oppi litt sminke og stæsj, slik at jeg kan "holde maska" hele dagen. Problemet er jo bare at sminkekostene alltid blir nøye rullet inn i alt gammelt støv og blyantspiss som befinner seg i veskene, og det pleier derfor å være en fordel å la være å svinge kosten over ansiktet på nytt.

Etter at jeg fikk kabuki-børsten fra Makestyle, har i hvert fall den saken endret seg. For den har lokk! Utrolig praktisk.

Det er godt mulig at det er jeg som bare er dårlig på å sminke meg, men med andre koster har jeg hatt erfaring med at når jeg påfører solpudder, skrapes på en måte foundationen under litt bort. Kabuki-børsten fra Too Faced er så myk at det ikke skjer.

Dessuten er børsten laget av de berømte "Teddy bear"- hårene, så ingen dyr er utsatt her i gården. Børsten kan kjøpes her for 249,-

In action.
Åpen.
Lukket og klar til avgang.
Feeerdiiig! Haha : ) Jeg elsker å sminke meg med rosa-toner på leppene og i kinnene nå på sommern, det står så fint til litt sommerbrun hud. Og ja, den sommerbrune huden må jo såklart jobbes litt mer med...

trekløver-kveld

Jeg har fått besøk av de to beste jentene  i verden, så i går var det bare kosekveld. Vi lagde middag, skravlet og så på TV hele kvelden, og da natta kom var det selvfølgelig så varmt at vi holdt på å vri oss i døden hele gjengen.

Men I DAG skal vi ta på oss høye hæler og overdose av sminke og komme oss ut døra. Vårt festlige nærvær kan jo ikke sløses bort i en sofa, så i dag blir det rock n roll all night, og vi gleder oss! Men aller først skal frokosten spises opp, solbrillene på, og så skal vi rusle oss en tur ned til byen og suge til oss sol og bylivet.

Mariabestis laaater som om det er hun som stod bak grytene i går. Pffff...

Idabestis havnet på sofaen, ettersom hun skulle opp klokka sju.

Og her har jeg åpnet dobbeltdørene til soverommet for å ha strippeshow.

Det skjedde noe skikkelig kleint i dag morges. Hadde det ikke vært for at det var mine to beste venninner, hadde jeg gravd et hull i bakken. Sånn i halv 8- tiden før Idabestis dro på jobb:

Mariabestis: åååh, hvem er det som plantet den greia på dyna mi i natt?

Wulff: Hva mener d- Å, HERREGUD! Å, nei! Ida, har du lagt den på Maria i natt?

Idabestis: Hva da? Hahahaha, nei.

Wulff: Å, herregud, jeg har ikke sett den på evigheter, den har sikkert ligget under overmadrassen.

Så dagens lærdom: ikke legg kleine ting under overmadrassen. Har du venner som sover urolig, kommer det garantert til å trille ut i løpet av natten. HERREGUD.

lisens- samvittighet og "kattepass"

Jaja. Så etter et par glass med sprudlevann kom jeg meg omsider bort til NRK og ble intervjuet på direktesendt TV. Jeg husket ikke et ord av hva jeg sa og nekter å se reprisen, sannheten er jo at jeg stilte opp for å døyve den dårlige samvittigheten jeg har for at jeg har glemt å betale TV- lisensen.

Mine beste venner, mormor og mamma sendte meldinger og sa at jeg var flink og vakker på TV, og da begynte jeg selvfølgelig å grine, og ropte til speilet "HVORDAN KAN JEG NOEN GANG STOLE PÅ DEM IGJEN, NÅR JEG VET AT DE LYVER?!"

Neida. Men. Ny dag, nye muligheter. Tenkte jeg, helt til jeg gikk inn på Halvor sin blogg og så en video fra da han passet pusen min! Herregud. Jeg forventet ikke at han kom til å stelle pelsen hennes, vaske øynene hennes og tømme doen hver dag, men han har søren meg foret katta med øl og pizza! Og mere til. Se bare her:

Hvis dere vil se Sommeråpent- innslaget hvor jeg var med, finner dere det forresten her.

hjelp, jeg skal på tv...

Jeg har tuslet rundt og gjort ærender i byen i hele dag, uten batteri på mobilen. "Kjempedeilig", tenkte jeg. "Faen" tenker jeg nå, nå som jeg har tre timer å fikse meg på før jeg skal på direktesendt TV. På de tre timene skal jeg vaske og tørke et antrekk å ha på meg (som jeg fremdeles ikke har funnet), vaske, tørke og fikse håret og kanskje klæsje på en liten klatt med sminke selv om jeg blir sminket i studio.

Så klokka halv 10 på NRK1, dere! Sommeråpent for the win. Dere vet vel alle at jeg ikke er noe stor fan av å være på TV. Jeg er en blogger. Flinkest med ord på papiret, ikke fullt så flink på TV og radio. Men vi overlever vel. Fram med champagnelassene, SKÅL!

Åh, dette prosjeketet virker så dødfødt. Kanskje jeg bare skal komme i cameltoe- pysjen min?

en boblete verden

Hei og hopp igjen! Da har jeg handlet kattestæsj, spist en ekstremt sunn og eksklusiv lunsj, og pratet om følelser og sånt med min kjære Halvor. Herregud, pusen hans er helt fantastisk, skulle ønske jeg tok den sjæl! Den er liksom ferdig fotoshoppa, som Halvor sa.

Da Halvor sine ærender var unnagjort, var det tid for et av mine. Og det var jo selvfølgelig å gå på Posten. Men i dag var ikke hvilken som helst dag på Posten! Jeg fikk nemlig en ekstremt hyggelig pakke med et utrolig koselig brev. Fra selveste ICA! Jeg er jo stor fan og stamkunde på ICA, så jeg tror faktisk at jeg syns det var mer stas enn at kongen hadde sendt brev. Halvor sa til og med at jeg rødma da jeg leset brevet. Pfffft...

De har tydligvis fått med seg innlegget jeg skrev om at jeg er klistremerkoman, og for å belønne meg for å være en såpass flink samler, fikk jeg fire champagneglass som en start på samlingen min. Lykke! Tusen takk : )

Så nå trenger jeg bare champagne og venner, er det noen som kan sende meg det og? Bare tuller. Jeg har jo begge deler. I dag morges fikk jeg nemlig tre flasker med boblevann på døra! Venninner skal samles, boblevannet skal testes og en vinner skal kåres. Så da gjelder det bare å få samlet et par sprudlende jenter, så kjør'vi!

bring me some bring

Husker dere at jeg var så sinte på Tollpost fordi de er sære og gjør så godt de kan for at pakken din ikke skal bli levert? Vel, i dag var det Bring som stod på døra med en pakke, men jeg sov, og rakk akkurat ikke å åpne døren. Litt etterpå ringte de meg og tilbød seg å komme tilbake og ringe på, og jeg bare "JA, jeg lover å være våken!". Så lo de og la på, og jeg tenkte "SÅNN skal det være". Ah. Tre tomler opp for Bring.

Nå skal jeg starte dagen med litt katteshopping. Det har seg nemlig slik at jeg ble kontaktet av en jente for en ukes tid siden, som trengte et nytt hjem til en Persergutt. Siden jeg har en liten perserjente, syns jeg jo det var en knakende god idè at hun får seg en lekekamerat, så jeg spurte Halvor som passet Bella om han kanskje var interessert. Gjett hva, det var han! Rotta hans er død, han er ensom og Bella var et lys, nei vent, en fakkel og en glødende sol, i i den triste hverdagen hans på Briskeby.

Så nå skal jeg straks opp og hilse på Rambo, og så blir det trikken ned til sentrum. Selv om Halvor liker best å gå. Herregud, jeg hater alt for spreke mennesker. GÅ?!

pysjparty med naboene

Det er ikke barebare å bo over en restaurant. Spesielt ikke når de ansatte på restauranten bestemmer seg for å dra dit etter en bytur, lage seg noe mat og ved et uhell sette i gang brannalarmen klokka 8 om morgenen på en søndag. I hvert fall tror jeg det var det som skjedde.

Jeg ble som dere kanskje forstår revet ut av en deilig søvn klokka 8, av en helt forferdelig lyd. At brannalarmen går er ikke noe nytt her i gården, men da jeg åpnet utgangsdøren min for å se om de andre naboene var på vei ut, luktet det svidd i hele trappeoppgangen. Hjertet mitt sa dunk dunk, jeg kjente at blikket mitt ble svart og at tunga krøllet seg sammen, og jeg stod der og beit meg i leppa i tre sekunder før jeg løp inn i leiligheten igjen. Katten under den ene armen, lommeboka under den andre, mobilen i kløfta på nattkjolen, og nøkkelen i munnen. Nam. Ned cirka tretusen trappetrinn.

Det viste seg at jeg var førstemann ut av bygget. Men litt etter litt kom halvsovende og antageligvis fyllesyke naboer labbende ut av døra. Og så kom det tre helt ekstremt heite brannmenn, og jeg bare; hey, jeg pleier ikke å se ut som det her til vanlig altså! Nei, jeg sa ikke det, men det var det jeg tenkte da den aller heiteste så på meg som om jeg... Ikke var der! Åh. Brannmann.

Jaja, etter hundre år fikk vi endelig gå inn og legge oss igjen, og nå har jeg sovet nesten til klokka ett. Når vennene mine sier at de sover så lenge sier jeg at de er suggete, så nå føler jeg meg helt grusom, og ansiktet mitt er hovent. Så. Nå skal jeg på butikken og kjøpe knekkebrød, er på tide med en slankeuke. Åååå, faen. Det er søndag og da må jeg gå helt til Bunnpris. Det er så mye nærmere til noe fastfood. RIP.

.

hakke sjans

Ida overbord. Seriøst. Jeg kaster inn håndkleet. Jeg har labbet rundt i byen i dag og prøvd å være oppegående, men med en gang jeg kom inn døra igjen falt jeg sammen på gulvet.

Formen var jo så fin i går. Altså. Jeg syns ikke det er rettferdig at en kveld med latter og moro skal koste en hel dag med kvalme, nerver og sipping. Jeg blir jo helt ødelagt, jo. Jaja. La oss mimre med et par bilder fra i går.

Justin, jag, Selma og kongen.

400 slike bilder på kameraet mitt. Og dette var det fineste...

Min forlovede og gutta.

Bloggfans 1, 2 og 3.

Hallo. Da jeg gikk rundt i sentrum i stad møtte jeg en jente som har samme etternavn som meg, og hun spurte om vi kunne ta bilde sammen. Jeg klarer jo aldri å si nei. Eller jeg sier nei først, og så sier jeg "jo, greit da". Så nå er jeg spent på å se om bildet dukker opp noe sted, og om det er mulig å tyde kulepennskriften jeg har på hele kroppen. Au da.

%#%%!

Åh. Jeg er kom hjem i går. Var så sliten, og så dro jeg rett til Selma og begynte å drikke. Hun har jo kommet hjem etter flere måneder på reisefot, så jeg var litt glad og overdrev kanskje litt. Nå skal Mico og jeg ut og spise frokost. Og etterpå skal jeg skrubbe av meg all kulepennen.

Mobilblogg: mistet shoppingtalentet

Etter en hel dag i Oxford street uten noen særlig fangst, måtte jeg bare innse at slager er tapt. Jeg har mistet shoppingtalentet mitt og evnen til å sløse penger. Bra for lommeboka, ikke fullt så bra for garderoben.

Nå får jeg opp feilmeldinger om at bruksgrensen på Internett- bruket mitt på mobil er nådd, så da er det bare å takke for seg her på bloggen, fram til jeg kommer hjem i morgen. Skål og god natt!

Mobilblogg: her bor jeg

Hola! Eller hello, eller hva nå de sier her i London. Akkurat nå ligger hele familien på hotellrommet og er ganske utslått etter en lang dag med gåing - og japanese food. I dag har vi gjort masse turist- ting, så samvittigheten min ovenfor London by er litt bedre. Lasse og jeg har vært på madame tussauds (3 timer kø ved inngangen!!! Men wulffene kom seg så klart inn VIP- inngangen, haha), der vi lærte mange interessante ting. Blant annet hvor liten Tom Cruise er, og hvor desperate Madame Tussaud er etter å tjene penger, ettersom se slapp inn alt for mange mennesker. Klaustrofobisk! Halve India var i hvert fall på plass og fylte lokalene med "deilig" duft av taco og svette.

Etter en runde på voksmuseumet gikk det kranglende søskenparet ( lillebror ville i skrekkjelleren, det nektet jeg) for å spise lunsj. Deretter gikk vi langt om lenge for å få bekreftet at London eye, big ben og buckingham palace fremdeles eksisterer, og så bar det hjemover til hotellet igjen. Deilig å slenge seg ned på en myk hotellseng etter en så lang dag.

I morgen har familien planlagt å dra i London zoo, men ettersom jeg tviler på at noe kan måle seg med elefantridingen og den sosiale omgangen jeg opplevde med aper i Thailand, har jeg bestemt meg for å stå over. Så jeg har tenkt meg på shoppingtur, helt på egenhånd. Kommer til å ha mareritt om tuben og alle tog- overgangene, men jeg kommer meg vel fram ved hjelp av snublende engelsk og et blondt hode. Folk ser ut til å forstå at jeg trenger litt hjelp...

Har jeg forresten fortalt dere hvor jeg bor? Haha, jeg bor midt i Camden town, sammen med alle punkerne og hasj- røykerne. Er litt overrasket over mamma og pappas valg av område, men det er vel egentlig et veldig populært strøk. Hotellet er bra, så da er vel alt good. Sånn bortsett fra at jeg deler seng og dobbeldyne med lillebror.

Her ser dere meg i Camden town, et av de mest fargerike og sprøe stedene jeg har vært. God natt!

Mobilblogg: in mamas shoes

God morgen! Nå sitter pappa og jeg i lobbyen og vente på de to kvinnfolka i familien som står på hotellrommet og doller seg. Også kalt mamma og lillebror. i dag skal vi på madame tussauds og på et museum med moderne kunst, gleder meg kjempemasse! : )

I går var vi så spreke ( og dumme) at vi gikk fra camden town til enden av Oxford street, så jeg har noen bemerkelsesverdige gnagsår. Derfor har jeg fått låne mamma sine gigantiske joggesko. Looking gooood!Mobilblogg: smæck!

Jeg deler ut en personlig smack i fjeset til alle som etter gårsdagens blogginnlegg for alvor prøvde å forklare meg at Eiffeltårnet ligger i Paris, og ikke i London. Dere er jo dummere enn meg, jo! Vel, jeg er egentlig ganske smart. Så derfor er det også en fornærmelse at dere trodde at jeg trodde at Eiffeltårnet lå i London.

Ellers har jeg pakket ganske lett. Haha, har bare med meg håndveska mi, og husker ikke en gang hva jeg har stappet oppi. Men jeg er blitt en ganske flink pakker da, i det minste. Jeg får angst av å drasse på koffert!

Jaja. Nå har jeg nettopp satt meg på bergensbanen fra Oslo S til Gardermoen, så nå skal jeg nyte resten av turen med en bløt, klissete og papirinfisert panini.

tilbake til london i morgen

Da jeg var på jentetur til London tidligere i år, fikk jeg verken sett Eiffeltårnet eller Big Ben. For ja. På flyet hjem var jeg så utslitt og fyllesyk at jeg så vidt husket hvor jeg hadde vært. Det ble mye drinker, mye dansing, mye taxi og mye... Jenteri. Men sånn går det vel når du sender avgårde en ganske så singel jenteliv som er lei av å oppføre seg pent hele forbanna tiden.

I morgen reiser jeg til London igjen, men denne gangen har jeg faktisk planer om å besøke både Madame Tussauds og den derre... Klokka.

En liten detalj denne gangen er jo at jeg skal være sammen med familien, og selv om det var gøy med jentetur, tror jeg kanskje det er like greit. Det var likevel litt av jenteturen som hang igjen i meg da jeg begynte å pakke i stad.

Så vi får se om festkjolen får være med, bare for orden og gamle dagers skyld. Men ellers blir det nok bare jeans og sko som er gode å gå i. Og jada. Rent undertøy er også med.

man blir ikke hva man spiser til frokost, vel?

I og med at Idabestis har bursdag i dag, måtte jeg selvfølgelig lage noe usunt til bursdagsfrokost. Med et tomt kjøleskap og 7Eleven som eneste alternaltiv natt til i dag, var det ikke akkurat store utvalget. Skal vi se... Kjøttdeig? Nei. Smågodt? Nei. Brownies? Spy. Så det ble pannekaker med Ben&Jerrys- is. Riktignok med brownies. Da vi var ferdig med å spise satt vi nærmest og brakk oss begge to. Det gjør kanskje ikke noe å bare lage rundstykker selv om det er bursdag....?

Verdens ekleste pannekaker.

Siden frokosten var så usunn, ble det fisk til middag. Nå vet vi jo alle at jeg er alt for lat til å tilberede noen som helst fisk, så det ble så klart sushi. MUMS! Men med den gode maten har det dukket opp et verdensproblem av helt egen karakter: maten er god, men de som jobber der følger ikke med i svingene. For et par dager siden ga de meg for lite penger tilbake, i går holdt jeg på å betale nesten hundre kroner for mye, og i dag fikk jeg feil mat sånn at jeg både måtte betale ekstra og sitte lenger og vente. Tenkte bare å nevne det ettersom Star Sushi har fått så mye gratisreklame her på bloggen, heh heh...

Make love to me wasabi <3

kvelden vi fikk sopp

Hadde en herlig jentekveld i går! Vi leide tre filmer som vi ikke så, spiste to runder med sushi og masse snop, og fikk tømt både hjerte og lever. Det ble ikke så mye guttesnakk ettersom vår kjære Halvor joinet oss, men det var egentlig bare greit å ha litt mannebein tilstede. Tro det eller ei, men det var han som fulgte mest med på kjærlighetsfilmen som rullet over skjermen.

Vi sovnet vel ikke før i 5- tiden, mye pågrunn av den uutholdelige varmen! Herregud, det er så sykt varmt! Leiligheten min har jo sol hele dagen, noe jeg ikke tenkte på da den smarte hjernen min bestemte seg for å flytte inn. Så nå sitter jeg foran en vifte på gulvet og gisper etter luft. Må komme meg ut igjen snart!

Over til noe annet viktig: IDABESTIS BLIR 20 ÅR I DAG! Gratulerer så mye med dagen, vennen. Du er og forblir min bedre halvdel. Det er ingen jeg har det morsommere med enn deg, det er ingen jeg føler meg mer komplett med enn deg. Du er min besteste beste, og jeg er så glad for at jeg møtte deg. Selv om du mister bankkortet ditt og kameraet ditt hver helg, og selv om du tvinger meg med på elefantridning når vi er i Thailand for å slikke sol og intet annet. Ser fram til mange fine år med deg ved min side. Folk kan si hva de vil, men det finnes faen ikke et team som er bedre, kulere, deiligere og mer festlig enn hos. Elsker deg!

Ja. Nok kliss. På tide med litt bilder fra jente-og Halvor- kveld.

De tre kuleste Idaene i hele verden.

Jentene mine har nettopp vært i Hellas begge to... Så i dag tok jeg sol.

Muuums!

Og så kom Halvor, da.... Han var tynn og måtte feites opp til de grader.

Men så fikk jeg sopp, og da ga jeg opp.

Kan alle forresten gå inn på bloggen til Mads og fortelle han at han ligner på Justin Bobby i The Hills, så kanskje han forstår det?Det er han i den grønne Borat- drakta. Mucho heit.

blanke ark

Jeg sitter med et hvitt ark foran meg. Begynner å skrive. Pennen og arket samarbeider, men et eller annet sted midt på arket går det galt. Jeg vet ikke om det kan kalles en skrivefeil eller bare en misfostret bokstav. Men noe på arket er feil, og jeg har ikke sjans til å fortsette. Arket er ødelagt. Jeg klarer ikke å skrive videre, klarer ikke å glemme eller overse feilen som er gjort. Den synes kanskje ikke så godt, men den henger over meg som en stor, svart sky, og gjør det umulig å tenke på noe annet. Så jeg blar om. Starter på et nytt ark. Jeg krøller sammen det gamle, kaster det langt avgårde og håper at det kommer til å gå bedre med det nye arket. Blanke ark.

the plan is off

God kveld, mine kjære lesere. Planen var jo egentlig å være superhardcore sosial i dag også, men jeg hadde rett og slett ikke sjans. Har sovet stort sett hele dagen, og avlyst alt av planer. Våknet rundt halv ti, og har bare laget heftig middag og sett på TV.

Nå sitter jeg på TV3 Sveriges website og ser på "Anna Anka søker assistent", rett og slett fordi jeg holder på å kjede meg i hjel og har brukt opp sovekvoten min. Er bare litt problematisk med så dårlig nettforbindelse, så jeg henger sånn halvveis ut av vinduet og stjeler nett fra en stakkars nabo. Men denne stakkars naboen er sikkert på byen og vasser i spy og halvnakne smårips uansett, so I don't feel bad!

walk the walk

I går prøvde jeg å glede så mange som mulig med mitt glitrende nærvær, så jeg dro fra det ene til det andre. Thea og jeg endte etter langt, lenge og skikkelig dritlangt opp i Asker, der det var litt høyere partyfaktor enn forventet. Så jeg satte meg på trappa utenfor, var edru, pratet med mine kjære som var tilstede på festen, og laget egentlig min egen lille fest utenfor.

Åh. Lite gøy å skrive om fest da. BOLLER OG BRRRUUUS LISM! La oss heller snakke om hjemveien.

JEG MÅTTE GÅ. Fra Asker til Lysaker, sverger, det er lenger enn det er fra Mars til Venus. Vi gikk og gikk og gikk og gikk, og så gikk vi på sånne riller, så i dag har jeg 43 vannblemmer, permanent skitne føtter, 12 gnagsår og en forstuet storetå. Tror jeg, da. Har ikke orket å se ned der enda. Gåturen var så lang at vi la oss rundt den tiden Thea egentlig pleier å gå på jobb. Så det var jo flott.

Underveis på gåturen:

Thea: Åneiii, klokka er mye! Blomstrene har begynt å kvitre.

Ida: Haha, du er full ass. Skal SÅ blogge det du sa. Du mente kanskje at fuglene har begynt å gro?

Å nei, nå ble det fint vær. Passer så utrolig dårlig i dag. Dessuten har noen stjålet ketchupen min. NÅR skjedde det? Takken for å ha vors liksom. Hjertesorg. Sånn som jeg ser ut nå, går jeg ikke ut og kjøper noen ny ketchup.

Hvorfor er man forresten alltid så utrolig mye styggere når kvelden er over? Herregud. Jeg ser ut som et annet menneske når jeg går enn når jeg kommer.

sprudlevann på sidelinjen

Dagens byvandring er over. Et par bæreposer og en sprudlevann rikere er jeg tilbake i leiligheten med Thea, og nå skal vi hoppe i dusjen og komme oss ut døra igjen. Nå er det volleyball og grilling som står for tur, så her står tiden langt i fra stille. For et SVETT vær! Trodde jeg var halvnaken i dag, men jeg svetter som en purke.

Herregud. Jeg er egentlig livredd baller, og så har jeg tenkt meg på volleyball- spilling. For å si det sånn: Ida Wulff sitter på sidelinjen og drikker champagne.

make it happen

Fjoh. I dag kjenner jeg at Wulffen er tilbake i meg. Det er en make it happen- dag, så det er litt av hvert som skal ordnes. Det som er så deilig med livet mitt er at alt som må ordnes foregår på pc, telefon og mail, og at i det virkelige liv skal jeg ha kosedag med min kjære Thea. Oslo byr på solskinn i dag, så vi skal slabbedaske rundt og sladre, shoppe, spise god mat og sladre enda litt til. Sånne dager lever man for!

* Sitter med et smil om munnen og fikser en anmeldelse, hihi*

Nei, men nå har jeg fikset mesteparten av det jeg må gjøre, så nå mangler det bare å hoppe i dusjen, få på seg noe sminke og gjøre noe med løvemanken.

Ps. Da jeg la ut et MMS- bilde av at jeg var på kirurgisk poliklinikk (hvor jeg forresten bare fulgte en venn), fikk jeg flere kommentarer om at jeg burde fikse på nesa mi. Jeg har aldri hatt komplekser for nesa mi?! Den er kanskje ikke helt rett og helt perfekt, men det kunne da vært verre. Den kunne vært fire centimeter lenger, krokene og tynn som en lillefinger? : )

ps 2. Jeg har fått gladnyheter om at Tusenfryd- billettene har begynt å dumpe ned i postkassene til folk! Så enjoyyyy.

Mobilblogg: offline

Hei mine kjære lesere! Jeg har mistet Internett, så jeg blogger fra mobilen og er ganske offline. Nekter ikke for at det er deilig å ha en grunn til å la macen stå, problemet er jo at jeg i det siste er blitt en skikkelig offline person. Det er vel egentlig ikke noe problem.... Men med mitt "yrke"?

Nei, nå skal jeg komme meg ut og kjøpe litt sushi før jeg drar videre til en venn som har lånt mitt mobile Internett, tror det kan komme godt med nå. Og så har Bella spurt om ikke vi kan dra på shopping da, så vi får se!

alene en liten stund

Herregud. Jeg tror ikke jeg har vært alene i mer enn en time i strekk den siste måneden. NÅ ER JEG ALENE! I hvert fall for en bitteliten stund. Og det må jo feires. Så nå skal jeg ned på 7Eleven, kjøpe meg kveldsmat, litt candy, og så skal jeg sette på GOSSIP GIRL og se så mange episoder at jeg kanskje føler at mitt eget liv inneholder alt for lite drama. Noe det ikke gjør. Dette Oslolivet hvor folk doper seg for å ha det gøy, lyver til sine nærmeste og har sex med alle de ikke bør ha sex med, er virkelig ikke noe for meg. Uansett hvor hardt jeg hadde prøvd, så ville jeg aldri passet inn i det. Tro det eller ei. Jeg er alt for kjedelig og snill, men på en eller annen merkelig måte klarer alt dette å foregå i en sirkel rundt meg.

Så, ja. Kosekveld alene. One, two, three READY!

så jævlig ubrukelig

I dag har jeg sittet på to forskjellige legevakter i sikkert seks timer til sammen, for å få vite at jeg er frisk som en fisk, og som følge av det måtte jeg dra tomhendt hjem. Bare litt fattigere enn jeg kom. AAARGG! Jeg vet jo at jeg er syk, og jeg har vært det i to uker snart, fram og tilbake. De siste nettene har jeg våknet hver gang jeg svelger fordi det gjør så jævla vondt, og mandlene mine er så hovne at de nesten står ut av kjeften når jeg snakker. Bare la det gå over av seg selv. Jo, tusen takk. Kjenner at jeg blir så frustrert. DERFOR betaler man en tusenlapp for å gå til noe privat, hvor de ikke bare er opptatt med å bli ferdig med pasientene.

Det er ikke bare legevakten som er ubrukelig, men det dårlige humøret mitt også. Jeg var jo nesten på gråten da jeg ikke fikk noen resept, haha. Så jeg tok en tur opp i Frognerparken der mine kjære, fine gutter satt og gjorde seg klare for litt grilling. Stian og Kjetil er på besøk hos Daniel og Marius i Fredrikstad, og i dag tok de seg en Oslotur. Så herlig, passet meg midt i blinken!

Tro det eller ei, her sitter Kjetil nesten på huk... HAHA. Jeg er dverg.

Ps. Har begynt å få mail av de som vant Tusenfryd- billetter. Billettene har visst ikke kommet i posten enda, og det beklager jeg. Har tatt problemet videre til de som skal sende ut billettene, så håper billettene deres dukker opp snart : ) Får dessverre ikke svart på alle mailene ang dette, så skriver heller en felles beskjed her.

rip bjerre

ÅÅÅH. Jeg føler meg så matrealistisk. Jeg er uvenn med Bella fordi hun knuste den ene Lene Bjerre- lysestaken min i natt. Vurderer å sulte katta i hele dag. Neida. Joda. Neida.

Bortsett fra det så har jeg hatt en helt jævlig natt. Det har vært så VARMT og jeg har tydligvis en halsbetennelse som ikke gir seg uten et legebesøk. Så nå drar jeg på legevakten. Det har ikke vært lønningsdag enda, så jeg kan ikke sverge til Volvat som jeg vanligvis gjør. Herregud, jeg må skaffe meg fastlege i Oslo. Jeg får aldri gjort sånne viktige ting.

Sytesyte. Å påstå at dette bildet er fotoshoppet ville forresten vært en SKAM. Jeg er bare smooth av natur, jeg.

just another matblogg

Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å skryte når jeg har laget mat. Vartet opp min kjære venninne med noe som har klatret opp på min topp 5- liste over favorittmat. Kylling og scampi i grønn karri, namnam, bør prøves ut! Smakte grønn karri for første gang da jeg var i Thailand. Den var riktignok mye sterkere, faktisk så sterk at jeg satt og snufset. Slik ble jo ikke den jeg laget, men det får gå.

Anna Ankas nye show var forresten litt skuffende. Hun var alt for snill og jordnær, jeg hadde ventet meg å måpe og le litt mer, hehe. Men man kan vel ikke være 100% i rollen hele tiden, I guess.

Nå er det tid for mer kosekveld og TV- tid. Me bloggast.

elsk og hat

Nå er "Anna Anka søker assistent"- premieren like rundt hjørnet på TV3! Må innrømme at jeg gleder meg som en liten unge. Å observere Anna Anka er så hjernedød men samtidig givende underholdning at det er en fryd.

Jeg klarer liksom aldri å bestemme meg om jeg liker henne eller ikke. Man må jo nesten bare elske og hate. Hva er deres mening om dama?

tilbake til det gode liv

Ah. Kjøleskap. Dusj. Seng. Sofa. TV. Min egen leilighet. Det er så godt å være tilbake! Det hadde jeg faktisk ikke trodd, men det var som å falle bakover på en rosa sky og rett og slett ha det BEHAGELIG. Helt fantastisk.

Tiden hjemme har for det meste gått med til å pakke ut, rydde, vaske og vaske klær. Alltid når jeg kommer hjem fra turer pleier jeg å la kofferter og bagger stå urørte helt til neste gang jeg skal ut og reise, utrolig dårlig vane. Og jeg lurer på hvorfor jeg aldri har klær å ha på meg?!

Dere kan forresten tro det var varmt i leiligheten da jeg kom hjem. Til og med kubbelysene mine knelet for varmen. Bildebevis:

Så fikk jeg besøk. Hadde jo egentlig ikke lyst på besøk, men jeg hadde lyst på club sandwich, så da måtte jeg jo invitere noen som kunne lage mat. Bildebevis:

Det der er forresten ikke min tallerken, men min inneholdt verken chilibønner eller sopp (æsj), så jeg konkluderte med at det var mye mer bloggete å blogge besøkets mat.

Så, over til hva jeg FIKSET på utseendet mitt da jeg var i Kristiansand. Noen gjettet botox, andre gjettet tannbleking. Jeg takker for begge komplimenter, men må nok skuffe dere der. Jeg var hos fantastiske Tone og fikset håret! Jeg begynte å bli ganske tynn og slitt i håret (følte jeg, i hvert fall), så det var på tide med litt nytt hår! Og når det kommer til extensions kan jeg selvfølgelig ikke være utro mot Tone, som er den flinkeste.

Frk. fantastisk : )

Her er håret jeg har på hodet, og her finner dere de samme remsene i alle andre farger. Koster 990,- for en pakke, bør holde til å få litt ekstra hår på hodet. Jeg er i hvert fall superfornøyd med håret, tusen takk Tone! Alltid en fryd å sitte i stolen din.

Ble det ikke fint?!

Når det gjelder turen min til Hove, så fant jeg ett bilde. Tenk at JEG, "hu derre bloggern", bare tok et eneste bilde. Det har seg slik at jeg tilbragte mesteparten av tiden min, både sovende og våken på båt. Og en morgen var det dette synet som møtte meg. Er det rart jeg fant ut at det beste var å dra? Hoho.

Det ble ikke så mange bilder på Bloggcamp heller, men det ble da et par:

Mobilblogg: de grå mil

Hva GJØR man egentlig når man ser på klokka og finner ut at man har over 3 lange timer igjen på den stappfulle, glovarme og drittrege bussen? Det er så irriterende å sovne, våkne, high five med seg selv for at man har klart å slå i hjel litt tid, og så finne ut at den deilige søvnen som førte til stiv nakke og prikking i beinet kun varte i 9 minutter.

Så ja, hva gjør man? Jeg skulle ønske jeg klarte å dagdrømme, men det er klin umulig på kommando. Jeg er jo egentlig en mester i å dagdrømme, er dere klar over hvor mange bra reiser jeg har vært på, hvor mye bra sex jeg har hatt og hvor mange ganger jeg har banka opp Courtney Love i løpet av en busstur? Men av en eller annen merkelig grunn nekter fantasien å løpe i dag. Den fokuserer bare på det hårete hodet i setet foran meg, og på hvor ufattelig sakte bussen kjører forbi hundrevis av jorder med ugress og baktunge kuer.

Bloggen. Det ultimate tidsfordrivet. Problemet er jo bare at jeg skriver på iPhone, og utenom mensen, så er touch- screen min verste fiende. Det går liksom helt fint, jeg bare hater det så intenst. Kjenner det nesten prikke på tunga når jeg tenker på de stooore, deilige, tydelige knappene på en gammeldags Nokia- telefon.

Det var forresten med hjertesorg at jeg forlot Kristiansand i dag. Vurderte nesten å få Bella sendt nedover i en konvolutt, og bare bli der. Kjetil og Belinda er blitt så nære venner, og jeg er så utrolig glade i dem. Det er så rart at vi bare har kjent hverandre ett og et halvt år, det kjennes ut som ti. Og for en gangs skyld er det ment positivt.

Nei, nå får jeg avslutte før jeg begynner å beskrive hvert eneste gnagsår jeg har i detalj, kjenner at dette ble litt tørt.

Takk lesere, og takk bloggen, for at dere kunne være mitt tidsfordriv i dag.

usynlige persienner

God morgen! Våknet tidlig i dag av at sola nærmest druknet meg. Vet om noen som skal få persienner av meg i julegave foråsidetsånn. Åh, gud. Nå fant jeg nettopp ut at det er persienner i vinduet, de var bare ikke så enkle å få øye på. Jaja, next time. Er jo egentlig ikke så ille å starte dagen tidlig uansett. Sånn bortsett fra at jeg ikke kan gå på do fordi det er tomt for dorull, og ikke kan jeg dusje heller, i og med at K&B har en superkomplisert dusj med minst firehundre knapper, og hvis man trykker feil blir det kaos, vann fra alle hull og masse bråk. Så jeg bare ligger her, jeg, og venter på at mine vakre skal våkne.

I dag skal jeg hjem. Trist. Ingenting som venter på meg der, bortsett fra Bella da, som jeg gleder meg til å se igjen. Kjenner at jeg begynner å få Oslo litt opp i halsen. Hvor mye mer enn det jeg skal si vet jeg ikke. Det handler ikke om venner, det handler ikke om kjærlighet, det handler ikke om mitt liv generelt. Det handler bare om hvor forbanna dårlig verdier folk har, og hvor mye ubehagelig jeg har sett i øyenkroken den siste tiden.

you lost me

Hjemme hos Kjetil og Belinda er det bestandig musikk, og ikke minst ny musikk å høre på. Her om dagen hørte jeg en sang av Christina Aguilera som jeg falt helt for. Det var liksom ikke for mye skriking, og jeg fikk helt gåsegud av teksten som traff meg rett i hjertet og øyenkroken.

LYRICS:

I am done, smoking gun

We've lost it all, the love is gone

She has won, now it's no fun

We've lost it all, the love is gone

And we had magic

And this is tragic

You couldn't keep your hands to yourself

I feel like our world's been infected

And somehow you left me neglected

We've found our lives been changed

Babe, you lost me

And we tried, oh how we cried

We lost ourselves, the love has died

And though we tried you can't deny

We're left as shells, we lost the fight

And we had magic

And this is tragic

You couldn't keep your hands to yourself

I feel like our world's been infected

And somehow you left me neglected

We've found our lives been changed

Babe, you lost me

Now I know you're sorry and we were sweet

But you chose lust when you deceived me

And you'll regret it, but it's too late

How can I ever trust you again?

I feel like our world's been infected

And somehow you left me neglected

We've found our lives been changed

Babe, you lost me

barnevakten

Tjohei-hopp! Akkurat nå er jeg barnevakt for lille Miss Lui, siden foreldrene hennes er på utdrikningslag. Belinda sin søster skal gifte seg, så i dag har det vært en million unge damer i leiligheten for å leke før de tok turen videre ut. Jeg tenkte egentlig å rydde etter dem, men så... VAR DET RYDDIG da de dro! Jaja, der har du forskjellen på jenter og unge damer.

Lui og jeg ligger bare i sofaen og slapper av. Vi skal vel finne noe usunt å stappe i oss og noe bra å se på TV tenker jeg. Jeg har akkurat bestilt billett for å komme meg hjem i morgen, for ikke å snakke om London- billetter! Wee, gleder meg til et gjensyn med London. Og så gleder jeg meg så klart til å se Bella i morgen, selv om det blir trist å dra fra Kristiansand. Ikke at det er lenge til jeg skal tilbake.

Sminkeløs faktor i dag, gitt. Har forresten fikset litt på utseendet i dag og, hihi, noen som kan se hva? Tell u later.

for ingen visste jo hva restylane var fra før...

Både Dagbladet på nett og i papiravis trykte en sak om at en eller annen Pettersmart syns det er skamløst av meg å blogge om at jeg har tatt restylane i leppene. Til min store skuffelse:

"Kommentarfeltet er stengt på grunn av hets."

Søren heller. Jeg elsker jo hets, som et bevis på hvor mye folk bryr seg om meg og hvor interessant folk syns jeg er, egentlig uten noen som helst grunn. Mennesker som legger seg opp i andre menneskers (spesielt fremmede mennesker og bloggeres) liv på en negativ måte, er jo levende bevis på at det må opprettes flere fritidsklubber, hoppeslott og kaffemøter for bitre alenemødre rundt omkring.

Som et resultat av at jeg er nogenlunde fornøyd med meg selv og mitt eget liv, kunne jeg aldri funnet på å bli sint fordi en eller annen ung og hjerneblåst blogger banner i blogginnleggene sine eller legger ut et bilde av seg selv med sigg i kjeften. Det må være vondt å ha det så kjipt med seg selv at man går inn på en blogg og finner et eller annet å rakke ned på.

Når det er sagt, så kan jeg jo også kommentere den konstruktive kritikken (fremmedord) av denne skjønnhetsbloggingen, siden det også har vært et tema. Jeg er jente. Jeg er 19 år. Jeg er relativt oppegående, og forstår forskjellen på rett og galt. Men samtidig har jeg en rebelsk side ved meg som bare har lyst til å be folk om å ta en chill-pill, puste ut, senke skuldrene og slutte å bite seg så mye i leppa. Jeg har ikke bedt om å være et forbilde for datteren din. Det har du selv, kjære deg. Om datteren din kommer til deg og sier at: jeg vil ha større lepper, sånn som Ida Wulff, så er det du som har gjort en jævlig dårlig jobb om datteren din to uker senere sitter med to ballonger i trynet.

Jeg forstår selvfølgelig at mange unge jenter tar til seg det jeg skriver, men jeg tror også at de som hører på meg vet at jeg aldri ville oppfordre unge jenter til å fikse på utseendet sitt. Leppene mine er ikke noe jeg har fikset på fordi jeg har komplekser og syns jeg er stygg, jeg syns rett og slett bare det kunne være gøy å prøve med en liten forandring. Når det gjelder slike behandlinger, kan nok alle barnehagemødre ta det med ro, det er jo tross alt 18 års-grense, så barna deres har nok av tenketid. Jeg er allerede last year, så om noen skulle bli så utrolig påvirket av meg, så er jeg nok skikkelig ukul når de er gamle nok til å sette et par sprøyter.

Jeg tror det viktigste når det kommer til utseendet er å ikke gjøre noe for andres skyld eller fordi andre gjør det, men for å føle deg bedre selv. Om det så handler om å skifte hårfarge eller sette inn silikon. Føler man seg bra med seg selv, er det ingen som kan gjøre noe verken for eller i mot.

FOTO: STELLA PICTURES

Passet så bra at de la ved dette bildet, for det neste som skal fikses på er de forbanna føflekkene jeg har i trynet, hehe. Montro om Dagbladet har agurktid da også? Kanskje jeg kan få sånn egen "denne uken fikset jeg på dette"- spalte. Min glede å bidra litt.

PS. Det var visst bestis- Michael som hadde fått Dagbladet til å stenge kommentarfeltet, så snilt og omtenksomt, but still! Lovelove.

du vet at du har tatt det for rolig

Du vet at du har tatt det for rolig og vært for kjip på festival når...

... Manikyren og pedikyren fortsatt er på plass når du kommer hjem.

... Når du har vært så edru at du har studert skoene til andre folk på festivalen, bestemt deg for å kjøpe dem når du kommer hjem, og i tillegg kjøper dem samme dag som du kommer hjem. (oh yes)

... Når du ikke lukter svette, men faktisk et lite snev av såpe under armhulene når du ramler ut av bussen med all bagasjen din. Det første jeg gjorde var faktisk ikke å dusje.

... Når du tenker at du vil hjem til kattepusen din. Auch. Selv om du har fått MMS- bilder a henne mens du var borte.

Håper det er fler enn meg som har vært kjipe festivalgjengere, hehe, jeg fikk så vidt med meg to minutter av èn konsert.

alle elsker bussen

God morgen! Blogging fra mobil er helt håpløst. Enten går det ikke an å poste innleggene, eller så sletter jeg gamle i et forsøk på å poste nye. Så det er grunnen til at et eller flere innlegg rett under her er borte, om noen skulle bruke et par sekunder av livet sitt på å fundere over det.

Jeg er fremdeles i Kristiansand. Som jeg skrev i bloggposten som ble slettet, så hadde jeg det ikke akkurat helt supert på Hove, og nå orker jeg ikke tanken på å dra hjem til en tom leilighet i Oslo. Tanken var jo egentlig å dra hjem, men skjebnen har tømt hele Kristiansand for bussbilletter, så jeg kommer meg rett og slett ikke hjem.

Kanskje jeg skal ta med meg all bagasjen min og begynne å lete etter togstasjonen i stedet. Selv om jeg ikke vil hjem må jeg selvfølgelig det, for lille Bella sitter vel og venter på mammaen sin. Eller så har hun glemt meg fordi hun har det så bra der hun er.

Storkoser meg hos Kjetil og Belinda, og i Kristiansand i det hele tatt. I går så vi film, lagde taco og lærte hvordan Belinda vasker: hun sparker rett og slett en full bøtte med såpevann utover gulvet og later som om det ikke er med vilje. Men det ble i hvert fall rent! Da kvelden begynte å bli litt eldre, ville de andre sitte oppe og ta et glass vin, men jeg var så tom og trøtt at jeg rett og slett okkuperte senga til Kjetil, og gjett hva jeg gjorde: jeg lastet ned flere hypnose- apps til iPhonen. Helt genialt! Og jeg sovnet før det hadde gått 20 minutter. Minuset er jo bare at jeg ble så avslappet og uthvilt at jeg våknet klokka 5 i natt. Skal finne ut av hypnosegreia heter, så kan andre iPhone- brukere også sjekke det ut! : ) So long.

Er trøtt igjen nå, da....

Sett han før?

Er det noen som kjenner igjen denne gutten fra noe sted, montro? Hahaha : )