klar for firkantede øyne?

Jeg ligger på stuegulvet (av en eller annen grunn er jeg blitt veldig glad i å ligge på det lurvete teppet), og ser på Gossip Girl. Som jeg har nevnt for dere streamer jeg serier på denne siden, og den er helt genial. Det koster ikke noe, og man slipper å registrere seg. Eneste ulempen er at det popper opp noen reklamer før man trykker på play.

Har alltid pleid å kjøpe bokssett med serier, siden jeg er så dårlig på å følge med på TV. Men ettersom jeg ser alt på en gang og ikke er noen fan av å se ting to ganger, har jeg rett og slett bare begynt å se på nett. Er jo bare å koble en ledning fra Macen til TV'en, så går det for samme sak. Veldig kjekt! Uansett, tenkte å linke direkte til noen serier jeg vil anbefale dere. Her er mine favoritter.

Da jeg var Los Angeles i vinter, besøkte jeg Universal Studios, der Wisteria Lane blant annet ligger. Et godt råd er å aldri besøke filmsettet til en film eller serie du liker, det er litt spoiler-ish...

Gossip girl. Favoritt-serien når livet er dust, folka i serien har jo så mye problemer og inntriger at jeg føler meg som nonne, prest og Mor Theresa på en gang.

Desperate Housewives. Alle de 7 sesongene servert til deg på sølvfat, værsågod! Frustrerte Fruer gjør også underverker på en tøff dag.

Two and a half men. Åh, som jeg ler. Selv om Charlie Sheen er en usmakelig idiot, både i serien og i virkeligheten. Ikke for å dømme noen, men han har vel gjort det ganske klart selv.

Law and order LA. Denne er ganske ny på norske TV-skjermer, i hvert fall. En av de bedre "krimseriene".

Law and Order, Special Victims Unit. Hver og en episode er like spennende, sitter alltid og måper. Bra bra bra!

Entourage. Skrevet av Mark Wahlberg, og skal visst være inspirert av livet hans fra den tiden han begynte å få filmroller og skape seg et navn. Serien kan kanskje bli litt ensformig, men jeg syns den er utrolig kul. Guttenes SATC?

Dirty Sexy Money. Kjøpte to sesonger av dette uten å ane hva det var, digget det, og REIV nesten av meg håret da jeg skulle prøve å finne sesong 3, men fant ut at showet ble kansellert. Men hvis du kan leve med det, se denne serien!

CSI Las Vegas, CSI Miami og CSI NY. Jeg syns helt klart at CSI Miami er best, Horatio er min helt! Selv om han har dårlig kroppsholdning og stygge solbriller.

Californication. Jeg har sett alt av Californication. En av mine absolutte favoritter. Gråter og ler om hverandre.

The Closer. Brenda Leigh Johnson er min type dame.

Criminal Minds Suspect Behavior. Superspennende! Så mange krimserier som jeg ser, kan jeg vel snart bli etterforsker hos FBI eller noe...

Listen over alle seriene finner dere her. Har dere noe å anbefale? Nå er jeg jo snart helt ferdig med Gossip Girl. Har hørt rykter om at Pretty Little Liars skal være bra? Traileren så lame ut, men hvem vet.

neste ukes høydepunkter

På en søndag hvor man er litt tung til sinns, kan det være veldig smart å skrive en liste med høydepunkter for den kommende uken. Når man har det svart på hvitt, kan det være litt enklere å se hvor mange lys som venter i den kommende uken. Her er min høydepunkt-liste for neste uke. Det anbefales at du lager din egen! Du trenger ikke nødvendigvis å være like teit som meg og legge den ut på nettet.

Vet nesten ikke hva jeg gleder meg mest til, for alt er like nødvendig. Altså, selvfølgelig er mine nære og kjære litt viktigere enn et frisørbesøk, men det er virkelig hårkrise her i gården! Lenge siden det har gått SÅ lang tid siden jeg var hos frisøren. MEN, gleder meg veldig til å få det gjort i morgen. Skal som vanlig Ruhs hårsalong, og få nye Hair Talk extensions som jeg skryter så hemningsløst av. Dere har alltid så mange spørsmål ang håret osv, så still dem nå hvis dere har noen ubesvarte, så skal jeg spørre hos frisøren i morgen og komme tilbake til dere med det : )

Nå har jeg forresten en skikkelig vaskeøkt hjemme. Vasker sofatrekk, og tørker støv på steder jeg ikke en gang ante at fantes. Bra jeg har en solid haug med støvkluter....

gi meg følelsen tilbake

Jeg fant et innlegg som jeg la ut på den gamle bloggen min for litt over to år siden. Fra den tiden da jeg bodde hjemme i Tønsberg, og prøvde så godt jeg kunne å løsrive meg fra livet mitt der, for å flytte inn til "storbyen" og leve et litt annet liv. Prøver å finne følelsen jeg hadde her, og kanskje gjenoppleve den.

Livet smiler til meg. Et par sorte klør har løsnet grepet rundt hjertet mitt, og lar all undertrykt glede pumpe rundt i kroppen som lykkerus, fargerike regnbuer og rosa sukkerspinn. Sola varmer meg på ekte, og når jeg ler er det av lykke, ikke for å forsikre de rundt meg om at jeg har det bra selv om hele kroppen min gråter. Jeg har godtatt at ting ikke skulle bli som jeg trodde, at fortid er fortid, og at jeg har mistet ting jeg ikke burde mistet. Jeg har kanskje vært feig, tatt snarveier og lurt meg selv. Men det endte godt, selv om det kanskje ikke har endt. Kapittelet har i hvert fall endt. Kapittelet hvor Ida tenker at: nåja, så fikk jeg det kanskje ikke som det ville. Men alt handler ikke om meg, og jeg kan ikke få i pose og sekk.

For man kan faktisk få i pose og sekk. Det handler bare om å ikke velge de største sekkene. Jeg velger en realistisk størrelse, og velger å tro på at jeg kan fylle den med akkurat hva jeg vil og det jeg ønsker. Jeg skal aldri mer ta til takke med å ikke like tanken på min egen framtid. Det skal bli så bra. Det er bra.

Puh, for en varm dag dette er! Akkurat nå sitter jeg på stuegulvet og gjør unna litt mailer, med vinduene på vidt gap, selvfølgelig.

Så forresten denne gamle gangsteren ute i gata i stad. Trodde ikke mine egne øyne, og knipset et bilde så fort jeg bare kunne. Men det var kanskje ønsketenking at han faktisk stod der og tagget, for når jeg ser på bildet nå ser det jo ut som om han vasker. Haha...

sommertid

Hei, og takk for alle fine og stygge kommentarer. Jeg har hatt en veldig fin helg, selv om alt går veldig opp og ned. For første gang på veldig lenge, har jeg vært ute på byen. Var sliten etter jobbuken, men kom meg fort i form da min kjære venninne Thea kom på besøk. Vi delte to flasker vin før turen gikk videre, og koste oss kjempemasse. Det eneste bildet jeg har fra kvelden, er dette.

Tvillingdo er jo genialt. Fant også et genialt utested, som er veldig rolig og fint, noe som passer meg perfekt. Tror ikke så mange vet om det heller, så det er jo et potensielt nytt stamsted! Gode GT'er hadde de også.

Dagen etter våknet jeg så klart med sandpapir i halsen, men heldigvis uten hodepine og fylleangst. Jeg kledde ikke en gang av meg klærne jeg hadde sovnet i, dro bare rett på stranda med veska full av grillmat og kald drikke. Og dere kan tro det var deilig! For en utrolig varm og fin lørdag. Var på stranda til 6-tiden, og da jeg kom hjem sovnet jeg på et blunk. Sov til ti om kvelden, og skjønte så vidt hvor jeg var da jeg våknet. Men følelsen av sommer satt i hvert fall dypt i meg. Var lykkelig, på en rar måte. Resten av kvelden var det lasagne og film, og heldig som jeg er, våknet jeg til solskinn i dag også. Nå skal jeg bare rydde kjøkken, så skal jeg ut og sole meg med Thea. Sommer i Oslo!

forbildet som forfalt

Dere har kanskje sluttet å lure på hva jeg driver med for lenge siden. Men her er jeg, nok en gang, etter flere bloggfrie dager og forteller dere at jeg faktisk ikke har gjort så mye spennende de siste dagene.

Jeg står opp, jobber, drar hjem, jogger - og legger meg, for så å repetere syklusen om igjen. Ettersom jeg ikke tåler mitt eget speilbilde om dagen, gjør jeg ikke stort annet. Skal jeg være helt ærlig? Jeg føler meg som en fettdynge med tre meter lang ettervekst. Så jeg jogger og jogger og jogger, og teller sekunder til frisørtimen min på mandag. Min kjære frisør har endelig kommet hjem fra ferie, og jeg priser meg lykkelig.

Og fordi KK på skryte-stueveggen min sier at jeg er et forbilde i vår tid, skal jeg jammen ta meg en joggetur til. Jeg kan bare ikke forfalle mer, jeg orker det ikke! Jeg kan i hvert fall ikke bli like tjukk som det andre forbildet, Oprah, med mindre jeg blir like rik først.

Var det forresten flere som fikk med seg det heftige regnværet i Oslo i dag? Herregud. Da jeg gikk ut fra jobb åpnet himmelen seg, og det bøttet ned. Jeg ble sittende under et tak i en halvtime før jeg turte å gå til bussen. Synd man ikke får betalt for å vente på at regnet gir seg!

Nei, . Nå må jeg komme meg videre. Får besøk i kveld også, så jeg skal lage taco!

monday

Min gamle venn Uno har laget en video han har dedikert til ofrene på Utøya. En blanding av harpe og hip hop, syns den var veldig fin, så legger en link til dere her.

Vinneren av konkurransen jeg hadde (Bambieffekten) heter Tina Westrum Skjesol. Gratulerer! Håper Oslo tar deg godt i mot når du flytter hit : ) Du blir kontaktet på mail.

paracet og ibux

Åh, det var nok dumt av meg å løpe i regnet i går. Jeg trengte det bare så inderlig. Hva jeg trenger i dag er febernedsettende. Jeg har ikke sovet et minutt i natt.

Dagene er så rare. Men føler at jeg må ta meg sammen nå, og heller være der for de som trenger det.

Minner alle på at det er rosetog (istedet for fakkeltog) i dag. Starter ved Rådhuset i Oslo kl 18.00, håper alle som kan møter opp, for å vise sin støtte til alle som trenger det.

joggetur, bollemus og pasta

Det var så deilig å løpe i stad! Spurtet nedover veien med regnet pistrende i ansiktet, og det var faktisk deilig å kjenne litt fysisk smerte, etter å ha hatt så vondt i sinnet i flere dager. Det fine med å løpe i regnet, er at ingen kan se om du svetter, gråter eller bare er klissvåt. Tror jeg kunne krysse av på alle tre i dag.

Postet dette på Twitter, og fikk mail om at jeg hadde bollemus ut av dimensjoner. Takk for komplimentet, men det er faktisk hettegenseren som buler ut.

Da jeg hadde dusjet av meg regn og svette, la jeg ut på enda en tur. Var så deilig med frisk luft, og dessuten glemmer jeg jo å spise når jeg sitter benket foran TV'en. Så jeg gikk til mitt faste sted her i nabolaget, hvor maten og servicen er fantastisk, og tok med meg pasta fra himmelen hjem. Jeg må si jeg har gitt dere mange gode restaurant-tips på bloggen her tidligere, men akkurat dette stedet, skal jeg ha for meg selv. Er nemlig dit jeg går på søndager når joggebuksa sitter fast på rumpa, og vinkorken fremdeles er surret inn i håret. Noe i den duren, i hvert fall.

Så i kveld har jeg lest nyheter, sett på nyheter, spist god mat og prøvd å distrahere meg selv med både Gossip Girl og Desperate Housewives. Hvis jeg har det kjipt en dag, eller har drama i livet mitt, pleier det å hjelpe å sette på en episode som inneholder noen som har mye mer kompliserte liv enn meg. Men i dag hjalp det ikke. For at naboen til Susan Delfino skjøt seg selv i hodet og donerte bort nyra si, kan ikke akkurat dysse ned det som skjer i den virkelige verden akkurat nå. Det hjelper vel ikke å prøve å fortrenge det, I guess.

Jeg ser forresten at politiet ønsker å lukke fengslingsmøtet i morgen. Det gleder meg at gjerningsmannens ønske ikke blir oppfylt.

steng dørene

Nok en grå, tung dag er i ferd med å passere. Føler at tiden står stille. Sovner ikke før det er morgen, men våkner tidlig likevel, uten å stå opp. Ligger bare og ser marerittet rulle over skjermen, igjen og igjen. Regnet pøser og det kjennes ut som om jeg bor i en spøkelsesby.

Skal komme meg opp nå. Jogge en tur i regnet, leie en film. Må se på noe annet enn nyheter, holder på å bli gal. Jeg har ikke mistet noen kjente eller kjære i Oslo eller på Utøya, i hvert fall ikke som jeg vet om. Takk og lov for det! Likevel sitter jeg og sipper som en liten unge, føler meg som en dramaqueen. Men jeg er så lei meg på alles vegne, har bare lyst til å holde rundt alle som har det vondt.

Samtidig holder jeg på å eksplodere etter nattens tidsfordriv. Jeg begynte å lese manifestet til gjerningsmannen som står bak bombeangrepet og skytemassakeren, og innså at hvis èn norsk tulling kan skrive dette, så kan garantert en haug av andre tullinger bli påvirket av det. Det er jo allerede svært kjent fra media at dette manifestet eksisterer, men jeg vil råde dere til å IKKE SPRE DET!

Ikke spre manifestet (boken) til gjerningsmannen, ikke spre Youtube-videoen hans, og ikke spre hans budskap på noen som helst måte. Han har selv skrevet i manifestet sitt at han ønsker at så mange som mulig skal spre det på Facebook-sider, Twitter, blogger og andre nettsamfunn, og det siste vi vil er vel å oppfylle noen av hans ønsker? Den makten sosiale medier har i dag, må vi bruke varsomt, og vi må bruke den riktig.

Twitter-samfunnet har vært til stor trøst de siste dagene, der ser man svart på hvitt hvordan denne hendelsen virkelig har bragt folk sammen. Hvis dere syns jeg oppdaterer bloggen for lite, kan dere følge meg på Twitter. Der er jeg litt for ofte.

En annen ting jeg gjerne vil oppfordre alle til, er å melde seg inn i denne gruppen på Facebook. Til nå har nesten 8000 mennesker meldt seg inn, og alle ønsker at fengslingsmøtet på mandag skal være lukket, altså at media ikke har tilgang. Massemorderen/ psykopaten/ monsteret/gjerningsmannen har skrevet i manifestet sitt at han vil bruke rettsalen som propagandakanal, for å spre sitt budskap. For å være helt ærlig tror jeg ikke han bryr seg om å sitte i fengsel, så lenge han får budskapet sitt ut. Så det må vi hindre.

Jeg vil også vise min medfølelse til gjerningsmannens familie. Håper de blir tatt godt vare på i denne tiden, og at de ikke dømmes et sekund for hva som er gjort.

Ok, nå er det nok. Jeg kunne holdt på i evigheter, men dette orker jeg ikke. Dere har sikkert sett nok nyheter i likhet med meg, og trenger ikke å lese om dette på blogger i tillegg.

Vi blogges litt senere. <3 til alle.

gi blod

I går kveld dro jeg til Universitetssykehuset hvor mange ofre blir operert og tatt hånd om. Hørte at det var stort behov for blodtypen 0- , og etter en telefon hjem til mor, fant jeg ut at jeg hadde nettopp den blodtypen. Da jeg kom fram til sykehuset var det helt fullt, så de slapp ikke inn flere blodgivere. Men jeg vil likevel oppfordre folk til å følge med på om de annonserer behov for mere blod.

På Gi Blod sin hjemmeside kan dere registrere dere som blodgivere. All kontaktinfo finner dere der! Ser at de har fått nesten 500 nye givere bare i dag, det er jo fantastisk.

Utenfor Blodbanken i går kveld.

jeg tror nesten ikke på det

" Å, fy faen" sa jeg, da jeg trasket avgårde til butikken i gummistøvler i går. " For et tordenvær!". Men så tok det ikke lang tid før jeg skjønte at den buldrende lyden var noe helt annet. For telefoner og meldinger strømmet inn. En som løp fra området, andre som ville høre at jeg ikke var i nærheten, og om jeg var i god behold. Jeg stormet til TV'en, og så med store øyne på Nyhetskanalen. Flashback til barneskolen, da jeg kom løpende inn i stua og satt og så på 9/11-angrepet med sykkelhjelmen på hodet.

Terror i Norge. Bombe i Oslo. Massakre på Utøya. Det er helt uvirkelig! Jeg har sittet foran TV'en sammenhengende siden dette skjedde, glemmer nesten å spise og gå på do. Kan virkelig ikke tro at noe slikt har skjedd.

Jeg skal ikke skrive lange sider om  alt jeg føler rundt dette, og hva jeg mener om det som har skjedd, det er for tidlig, og ville bare kommet ut feil. Men jeg vil sende varme tanker til alle ofrene og pårørende i Oslo og på Utøya, og til alle i dette landet som er rystet etter å ha vært under et slikt hjerteløst angrep. Jeg tenker på alle som har mistet sine nærmeste, og på alle som har gjort en fantastisk jobb med å hjelpe til. Det er forferdelig å sitte hjemme og ikke kunne gjøre noe.

Hvil i fred. Dere vil aldri bli glemt.

xoxo sleepyhead

I dag forsov jeg meg til jobb for første gang. For en følelse! Da jeg slo øynene opp viste klokka på mobilen 08.51, og jeg begynner på jobb 09.00. Det er riktignok bare ti korte minutter ned til jobb, men med den rekken av morgenritualer jeg har, er det ikke lett å få gjort alt på ti minutter. Men morgenritualer ble det lite av i dag. Det ble ingen dusj, ingen tannpuss, ingen frokost og ikke en gang et toalettbesøk. Jeg stappet bare alt i veska, og stormet til bussen. Jeg kom bare fem minutter for sent, da! Ganske godt klart. Men nå har jeg jo angst for å komme for sent til jobb, møter, toget og den slags. Kommer heller en time før enn ti minutter for sent.

Så dere kan tro det har vært en sucky dag! Sånn med selvfølelsen. Måtte pusse tenner på do på jobb, og dro hjem i pausen for å mate katt og spise noe frokost. Er veldig deilig å være hjemme og slappe av nå.

Har laget kjempegod middag, og nå skal jeg fortsette å se på Sesong 4 av Gossip Girl! Hater å laste ned og streame på nett, men det er bedre enn ingenting akkurat nå. Streamer på denne nettsiden, hvis flere av dere trenger litt kveldskos! Sesong 4 av Gossip Girl ligger her.

Har skrudd på 15 vekkeklokker på mobilen nå, jeg skal ALDRI komme for sent igjen! Er det noen som har noen gode våkne-tips som hjelper mot å slumre/skru av vekkeklokken? Tips taes i mot med tusen takker!

konkurranse: bambieffekten

Den 29. juli er det kinopremiere på den norske filmen "Bambieffekten", og ettersom datoen nærmer seg med stormskritt, tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse her på bloggen!

Konkurranseregler

* Du må være fyllt 20 år innen den 27. juli.

* Svar på konkurransespørsmålet i kommentarfeltet under. Svaret på spørsmålet finner dere ved å se traileren. Den er verdt å se uansett om du vil delta eller ikke, tror dette er en spennende film! Dere får tre svaralternaltiver på spørsmålet.

Premier

* Billetter til deg + en venn på førpremieren av filmen 27. juli.

* T-shirts til dere begge.

* Invitasjon til premierefesten etter førpremieren. Spritservering og kjendismingel, derfor 20 årsgrense!

Hva svarer Veronica på spørsmålet: ”Vi sletter det siste der, ikke sant?”

A) Ja, det var litt kleint.

B) Nei nei nei, alt skal med Cecilie .

C) Nei Cecilie, jeg vil ha med alt.

Dere kan se traileren på Facebook-siden til Bambieffekten her.

Handlingen kunne ha vært hentet fra virkeligheten. To unge jenter møtes på nettet. Veronica og Cecilie har forskjellig bakgrunn, men et felles ønske og mål: Å forsvinne. Sammen drar de til Veronicas hypermoderne familiehytte, en tur ingen av dem planlegger å komme tilbake fra. Underveis filmer de alt de foretar seg for å kunne legge igjen en avskjedstape. Skuespillerne i filmen er Viktoria Winge, Julia Schacht, Kim S. Falck-Jørgensen, Kristoffer Joner, Knut Joner og Ane Dahl Torp.

Lykke til alle sammen! Og husk at kommentarene ikke blir publisert før vinneren kåres 25. juli.

Konkurransen er reklamebasert.

frognerparken

Det var deilig i Frognerparken i dag, selv om sola fort forsvant og selv om det ble ganske kjølig i lufta. Var lurt å komme seg ut litt, kjenner at jeg kommer til å få sove ganske godt i natt. Godt med grillmat også, vi spiste grillspyd, kyllingfilèt og potetsalat.

Kommer snart konkurranse til dere her på bloggen, så følg med, følg med!

Det var en dame i parken som gikk og delte ut gratis leker, så da koste vi oss da vettu! Her er gutta i full gang, selv foretrekker jeg badeballen vi fikk.

Latsabber i parken.

schweppes appeal

Se videoen under for litt Schweppes appeal, og join siden deres på Facebook her.

Following its’ new online MarketGiving strategy, led by Online Communication Manager Menno Braakman (Marketing Talent Of The Year 2011 nominee), Schweppes teamed up with the Dutch digital agency Red Urban, who is responsible for the concept and development of the Improve Your Schweppes Appeal experience.

Reklame

regningene raner meg

Da var jeg hjemme igjen, etter en dag på jobb! Planen var egentlig å lage god mat og slenge seg ned i sofaen og se på tv, i likhet med andre lange jobbdager. Men sånt blir man bare deppa av, for da føler man ikke at døgnet består av noe annet enn jobb og søvn.

Men planen har endret seg. Jeg har to sykt irriterende venner i leiligheten min, og de flytter innholdet i kjøleskapet mitt til Frognerparken. Så da har jeg vel ikke noe valg, da.

Før jeg gjør noe som helst må jeg betale regninger. Her sitter jeg og betaler regninger.

LOL. Men seriøst. Regningene raner meg. Jeg skjønner ikke hvordan dere som ikke har blogg som ekstrainntekt klarer å betale regninger. Det er jo så kjipt! Jeg blir sur på regningene, jeg. Eneste måten jeg klarer å betale dem på, er å tenke at jeg betaler med penger jeg har tjent på å skrive vås på bloggen.

Men nå må jeg løpe! Park og soling er viktigere enn livet på internett. Husk det, barn. Alltid.

når du glemmer hvordan du egentlig ser ut...

... Er det på tide å ta en pause når det gjelder juks og fanteri. Neida. Men for tiden har jeg faktisk tatt en pause fra både øyenvipper og falske negler. Og selv om jeg savner å være fin og fjong, så kan dere tro at det er deilig!

Var hos Neglhuset i dag for en liten finpuss. Etter å ha revet av acrylneglene mine, trengte de litt neglmedisin, så nå har jeg en 4 ukers kur foran meg, så neglene mine skal bli friske, fine og naturlige. Og hva angår vippe-exstensions! Påstanden om at det ødelegger vippene dine er nedstemt, etter 10 måneder, er mine like fine som før.

Og så litt inside information! Vippeexstensions hos Neglhuset er blitt utrolig populært, ettersom de er et av de få stedene som vet hva de driver med. Det koster for tiden 1200,-, men fra september skal prisen settes opp. Så det kan lønne seg å prøve å få en time før det, selv om det er veldig fullt om dagen.

Neglhuset ligger inn en sidegate i Karl Johan, og booking info finner dere her.

Slik så neglene mine ut da jeg kom til Neglhuset i dag. Pølsefingre med acrylnegler trenger ikke å se så verst ut. Pølsefingre med korte, slitte negler, derimot. Ikke pent. Blir spennende å se hvordan de ser ut etter noen uker med medisin!

1. Negl"medisinen". 2. Mini-manikyr. Måtte få bort litt av huden rundt neglen som jeg pirker på hele tiden, blir jo bare styggere av det. Var uvant å gå ut derifra uten flotte negler og øyenvipper, men det er vel for det beste.

Deler av innlegget er reklamebasert.

summeranza kodak moments

Jeg tok jo ikke så mange fine bilder da jeg var på EF Summeranza i London forrige uke, men EF sin egen fotograf, Debbie Bragg har tatt tusenvis av flotte bilder. Tenkte å dele noen av dem med dere.

EF Summeranza 14th July 2011. © Debbie Bragg / EF

Noen av dere som har vært på, eller skal på Summeranza? Jeg er kjempespent på å se hvilken artist som kommer neste år. Beyoncè hadde passet meg helt utmerket! For eksempel. Goodtimes, sommer og sol. Back to work.

strykejern, tikka og voksenliv

Jeg begynner å skjønne hva voksenlivet er. Det er å våkne av alarmen klokka 6, slumre til klokka 7, ta en dusj, spise frokost, være på jobb før klokka 9, jobbe til klokka 5, handle, stresse hjem, lage mat, vaske tøy, henge opp tøy, brette tøy, se noe kjipt på tv, ta p-pilla, pusse tenner, manne seg opp til et par sit-ups på sengekanten, og sovne før man kommer i gang. For så å gjøre nøyaktig det samme neste dag.

Men jeg klager ikke jeg, altså! Syns det er så deilig å ha rutiner. Og det får jeg når jeg jobber hos EF. Har jo så å si hatt fri hele sommeren, og ikke har jeg fått mye ut av den heller. Annet enn å sutre over været. Men, så har det seg jo slik at hos EF har vi veldig mange fine brosjyrer og bilder på veggene, som viser New York, California, Malta, Barcelona, Hawaii og så videre, masse flotte destinasjoner som gjør at jeg blir SÅ rastløs! Minner meg på at jeg må bestille meg en tur sydover i august, når jeg har litt fri igjen. Kanskje det er en del av voksenlivet også? Å drømme seg bort non stop, men aldri få gjort noe med det?

Okei, da. All voksenliv-pratet kommer egentlig av dette. Mitt første, egne strykebrett. Jeg har alltid vært ganske redd for strykebrett, og jeg syns heller ikke at strykebrettet "Melissa" ser særlig hyggelig ut. Men det er vel en god start, i og med at jeg støtt og stadig går rundt og ser ut som en godt brukt og krølla serviett. Eller gammelmanns-snytetørkle om du vil. Så takk, mamma! Absolutt en liten hverdagsgave jeg kan sette pris på. Skal huske å lese bruksanvisning.

Når jeg først skal skryte av hvor voksent jeg lever! Hjemmelaga tikka massala. DET er vel mer enn hva dere kan skryte av? Selv om det faktisk var gjesten min som laget det, og selv om nanbrødene ikke er hjemmebakst.

Ville bare si at jeg er flink, for mamma leser bloggen grundigere enn dere alle til sammen. Hun leser punktumene, kommaene og alle kommentarene, og hun passer på å nevne alt hun har merket seg hver gang jeg kommer hjem. Så, mamma. Har åpnet regningene, og regningen fra Get var på litt over 700 spenn. BILLIG BILLIG!

Sorry for at jeg blogger dårligere enn hva maten på Mc Donalds smaker. Jeg liker forsåvidt Mc Donalds, jeg da. Hilsen voksen.

tønsberg er fint om sommeren...

... Men etter å ha opplevd 15 år med vinter i byen, klarer jeg ikke helt å la meg lure av sommerværet. Vel, jeg koste meg veldigveldig! Pågrunn av Slottsfjellfestivalen ble jo byen trampet ned av turister, og utestedene var fulle til randen, men hva skal man vel med utesteder når man har båter man kan more seg i. Får vel bare oppsummere helgen kort med bilder, detaljer om hvor mye alkohol som ble konsumert og hvem som gjorde teite ting er vel egentlig ikke så interessante.

Hjemme hos mor og far. Hadde virkelig ikke lyst til å dra tilbake til Oslo i dag, jeg burde blitt boende hos mamma og pappa resten av livet. Både maten og senga er god der.

Tønsberg og oppholdsstedet vårt. Og så naboene fra Moss til høyre, da. Kos!

Randi og meg! <3

Vet ikke hvor godt dette ser ut, men det er den beste maten jeg har smakt på et halvt år. Hjemmelaget alioli, grillspyd med kamskjell og scampi, bøffer og salat. Grunnen til at jeg vurderer å flytte hjem igjen!

I nabobåten, full fest.

Nå må jeg komme meg i dusjen og pakke! I morgen begynner en skikkelig arbeidsuke, og jeg skal sove borte i natt. Nekter å la denne fridagen forsvinne på Macen og dens tidsfordriv. Macen er dum, den har ødelagt iPhonen min. Okei, haaade, så lenge!

Forresten, var noen av dere i Tønsberg og på Slottsfjell i helgen?! Fin by, ikke sant? : )

summeranza, london og lærepenger

Selv om de fire siste dagene har vært fine og spennende, tror jeg aldri jeg har vært så frustrert i hele mitt liv. Men jeg har i hvert fall lært noe viktig. 1. Ikke dra til utlandet med kun ETT bankkort, som du i tillegg har i samme veske som mobilen din. Jeg har løpt halve London rundt i jakt på en bank som kunne hjelpe meg med å ta ut penger fra mitt avmagnifiserte kort, og som "reiseleder" var det jo i grunn ganske viktig at jeg hadde penger. Det ordnet seg til slutt, men sykt frustrerende likevel. 2. Aldri ta bilder med iPhonen, uansett hva. Den er ikke til å stole på. Jeg brukte iPhonen til å ta masse bilder i London og hjemme i Tønsberg i helgen. F.eks da vi møtte Ke$ha var det kun lov å ta bilder med mobiltelefonen. HAHA. På et eller annet mystisk vis, bestemte iPhonen seg for å "synkronisere" seg med Macen på nytt, så nå er den tom for bilder. Død over bankkort, iPhone og all annen elektronikk.

Så, når jeg har fått DET av skuldrene mine, må jeg jo bare si at Summeranza var litt av en opplevelse. Til tross for at vi var en trøtt gjeng som ankom London, hadde vi det gøy. Summeranza er jo en gigantisk sommerfest for EF-studenter, og i år var Ke$ha booket inn som artist. Ikke dårlig bare det, å ha en så stor stjerne på en slik sammenkomst! Nå skal det sies at jeg ikke helt klarer å like Ke$ha da, etter at vi fikk instruksjoner om at det ikke var lov å si hei til henne en gang. Kunne jo like gjerne gått på Madame Tussauds, da! Dessuten fikk ikke DJ'en lov til å spille Britney eller Rihanna, det ble visst for stor konkurranse for Ms. $$$.

MEN, det var en glede å se hvor mye alle ungdommene koste seg! En stor, alkoholfri og fargerik fest, med DJ, flere scener, karaoke-show, mat og så videre. Deilig å se at ungdom kan kose seg uten å drukne i alkohol, for her var det dans, sang, skrik og skrål fra ende til annen.

Her er reisefølget. Kjendisstalkeren Chioma, Hillevi fra Topp og The Voice sin konsertreporter Karoline, som befinner seg bak kameraet. Utrolig koselig å bli kjent med dem alle tre, selv om vi nærmest gikk rundt i koma og var trøtte hele tiden.

Til venstre: Ke$ha og de svenske danserne som vant EF sin dansekonkurranse. De hadde laget en dans til sangen "Blow". Til høyre sitter jeg med Kristine som vant Topp og EF sin fashion-konkurranse for en liten stund siden! Kjempekoselig å treffe henne også, vi koste oss blant annet med karaoke-show. Det var nemlig ingen hemninger til stede, så kids fra alle land rocket scenen som om de stod alene hjemme i dusjen. Kjempegøy å se på! Og høre på...

Skulle virkelig ønske jeg hadde iPhone-bildene mine nå, for stedet var dritkult. En skikkelig øde plass, med et GIGANTISK sirkustelt, en dobbeltdekker EF-buss med en DJ på toppen, og søte små boder hvor man kunne kjøpe mat og drikke. Jeg digget det!

På konserten!

Da konserten var ferdig, var jeg så sliten at jeg trodde jeg skulle dø. Hadde tross alt stått opp klokka 5 om morgenen, og skulle stå opp klokka halv 7 neste morgen, for å ta flyet hjem igjen. Så jeg krysset fingrene for at hodeputa i hotellsengen skulle være god, og da jeg kom til rommet juuublet jeg. Å sove på hotell er det beste jeg vet, og når hotellrommet er fint, er det enda bedre.

Verdens trøtteste jente!

Og så dro jeg hjem da, etter verdens beste nattesøvn. Fortsatt trøtt, men med nesa rettet mot Tønsberg og Slottsfjellfestivalen. Takk for meg, London, og takk for en fin tur EF! Alle burde holde ørene åpne for Summeranza 2012, det blir nok ikke det spor dårligere : )

jeg har verdens største rumpe

Da var jeg hjemme igjen! Etter en hyggelig lunsj med Helene. På Olivia. Vi foreslo Olivia i kor, og da er det jo egentlig ingen grunn til å diskutere flere alternaltiver. Olivia er så utrolig koselig. Som å sitte i en sommerhage, nesten!

Nam nam!

Etter lunsjen forlot Helene meg i en butikk, til fordel for båttur. Tror aldri jeg kommer til å tilgi henne for det, har ganske angst for å gå rundt sånn alene. Kunne like gjerne hatt bollesveis, eller hatt på meg en knall refleksvest, for det er sånn jeg føler meg. Fæl og glodd på. Ikke sånn superstar- glodd på, bare sånn outsider- glodd på. Hehe. La oss bare kalle det sosial angst, så slipper jeg å gi dere flere dumme forklaringer.

Uansett, så fikk jeg gjort unna litt handling! Et par solbriller, flipflops, en ny selvbruning jeg har hatt lyst til å teste ut, samt litt plagg. Mye salg, så jeg holdt ikke ut lenge. Selvfølgelig er det flott at ting er billig, men det blir mye rot og mye mennesker når det er salg, så jeg er forøvrig ikke noen stor fan.

Nå må jeg begynne å pakke. Sykt vanskelig å pakke til EN overnatting i London! Jeg vet jo søren ikke hva slags humør jeg er i i morgen, så hvordan skal jeg kunne vite hva jeg vil ha på meg? Stemmer, det. Jeg har jo ikke så mye å velge mellom uansett.

Og hallo. Jeg fortalte dere jo tidligere at skjørtet mitt ble ødelagt. Det er så varmt i dag, så jeg hastekjøpte meg en ny shorts, rakk ikke å catwalke i prøverommet, satset bare på at den var grei. Fikk jo igjen knappen (tommel opp!). Og så, da jeg gikk alene i stad og hadde angst, speilet jeg meg (selvfølgelig) i et butikkvindu, for å se om jeg virkelig hadde bollesveis og refleksvest. Det hadde jeg ikke. Men verdens største RÆV, derimot, det hadde jeg! HVA ER DET BIK BOK HAR GJORT MOT RUMPA MI! Men så kan jeg ikke skylde på Bik Bok heller, jeg spiser nok bare for mye mat. Men det er kulere enn å ha anoreksia, da.

Og tro meg, pæra så enda større ut i butikkvinduet.

Fjoh. Nå fikk jeg litt sånn katta-ute-av-sekken-følelse. Syns vanligvis Photoshop er kulere enn realiteten selv. MEN, nå er alt bra igjen, jeg er hjemme i leiligheten og har lagt meg langflat på... Nå glemte jeg hva det heter, men på den "senga" som matcher sofaen. Pakketid, sovetid. Smiletid.

HADE SÅ LENGE!

forever 21

I går tok jeg toget til Vestby for å dra i familiebursdagen til Idabestis. Sååå koselig! Rosa champagne med jordbær, deilig taco og alt for mye dessert, det slår jo aldri feil. Storkoste meg! Kanskje litt for mye. Vi avsluttet kvelden med film, smågodt og melkehjerter, så i dag veier jeg fire kilo mer enn i går. Men sånn er det vel, når venninna fyller forever 21! Hipp hurra!

Altså. Det skjørtet der kan dra til helvete. Glidlåsen er av ræva kvalitet (fra Zara, forresten), og i dag da jeg var på vei hjem til Oslo igjen, klarte den på en eller annen mystisk måte å hekte seg fast i seg selv. Så da jeg kom til Nationaltheateret måtte jeg gå i topp og truse hjem........................ FOR EN SKAM! Årets pinligste opplevelse. Heldigvis var toppen litt lang, men tro ikke at jeg hørte venninneflokkene som sa slike ting som "LITT kort og gjennomsiktig kjole, eller?!". Jaja. Jeg overlever. Jeg begynner å bli vant til å ha røde kinn og dunkende hjerte, burde vært beskyttet mot meg selv noen ganger.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, Oslo koker i dag! Og så skal jeg rusle ned til byen med Helene. Jeg må ha litt småting til London-turen (som jeg forresten drar på I MORGEN!), og Helene skal ha bursdagsgave til Selma. SELMA. En av mine beste venninner kommer hjem fra Kina etter et halvt år, og skal være hjemme i EN dag. Den ENE dagen er jeg i London, er det i det hele tatt mulig? Jaja, om to uker er hun heldigvis hjemme for godt.

er vi fortsatt i oslo?

I går tok jeg bussen til Holmlia. Det var en lang busstur med mange barter og burkaer, og jeg har ikke tenkt å nekte for at jeg ikke tenkte så godt om Holmlia. Selv om jeg aldri hadde vært der før. Men jeg ble positivt overrasket, altså! Var nesten koselig der. Kanskje jeg bare syns det fordi jeg hadde en veldig hyggelig kveld. Ikke hver dag man får dele seng med to kjekke karer! Som i tillegg disker opp grillmiddag, spiller srabble med deg OG spiller Yaniv med deg helt til halv fem på natta! Det er skikkelig folk, det.

Mandige som de er, måtte ølen være på plass før vi kunne spille spill. Kanskje det er derfor det gikk så bra for meg. HAH! Edru- Ida tar over verden.

hverdagen skal ikke være en fest

I går var jeg i Stavern hele dagen. Kan ikke huske at jeg har vært der før, litt rart, ettersom det ligger veldig nærme hjembyen min Tønsberg. Men det var veldig koselig der! Idyllisk sommerplass, hadde det bare vært litt finere vær.

Hva bruker dere lørdagene til når dere ikke drikker alkohol og er ute på byen med venner? Eller når dere ikke er sammen med familie? Jeg føler alltid at livet blir vanskeligere og at hverdagen blir slitsom når alkohol er involvert, så jeg holder meg unna når det ikke er festivaler, bursdager og den slags. Men så sitter jeg her da, og vet ikke helt hva jeg skal finne på. Selv om det er koselig å lage mat og se på film, så får man jo nok av det og!

Og så spiller jeg Yaniv, da. Kortspill på iPhone som jeg har blitt helt hektet på. Belinda har skrevet et innlegg om det, les det og join oss! Så jeg kan bruke lørdagen min på å knuuuuse dere også. Neida. Bruker ikke lørdagen min på sånt. Joda.

rørleggeren made my day

Det må jeg si! Hadde aldri trodd at jeg skulle bli glad for å få besøk av en rørlegger. Men det ble jeg altså. Han banket på mens jeg stod med huet i grytene og tryllet fram en tikka massala-gryte, fullt utstyrt med skrutrekkere, spraybokser og et NYDELIG dolokk.

Kjærlighet gjør blind, og da jeg forelsket meg i denne gamle, romantiske leiligheten, tenkte jeg ikke noe særlig over at badet rett og slett ikke fungerte. Det vil si: jeg ble lurt av kidsa som leide den ut, men det er et annet kapittel. Uansett, dolokket var knust, gulvvarmen fungerer ikke, og både dusjen, doen og vaskemaskinen lakk. Nå er alt i den skjønneste orden, bortsett fra gulvvarmen. Og den kan jeg vel leve uten fram til vinteren. Jeg er så lykkelig!

Nå må jeg bare få framkalt noen bilder, ramme dem inn og henge dem opp på veggene. Det får jeg nemlig ALDRI gjort, klarer liksom ikke å slå meg helt til ro. Men nå skal jeg få gjort det, og så skal jeg nyte det stygge, men velfungerende badet mitt.

Uff, må komme meg i seng nå. Jeg har tunellsyn og har i tillegg overspist meg på den gooode middagen jeg laget, så jeg føler meg ikke vel i det hele tatt. Og så må jeg dra hjemmefra i syv-tiden allerede, skal ut på roadtrip. Hva gjør man ikke for noen man er glad i!

hjemmekontor

I dag har jeg hjemmekontor. Mye mail som skal besvares, og småting som få fikses. Og så skal det jo skrives en del, da. Har fått et prøveoppdrag, uten at jeg skal si så mye mer om det.

Viktig når du skal ha hjemmekontor:

* Et ryddig landskap rundt deg. Det er umulig å jobbe i rot!

* Noe du kan spise og drikke, noe som gir deg energi.

* Pausemateriale. F.eks magasiner, bøker du kan bla gjennom når du trenger en pustepause.

* Musikk som får deg i den rette stemningen. Noen som har tips til behagelig jobbemusikk?

hver dag er en prøve

God morgen! Hver dag er en prøve, og i dag har jeg noen oppgaver til dere. Dere kan velge å gjøre dem alle sammen, eller bare ett av alternaltivene. Oppgaven må utføres innen 00:00. Blir den ikke gjort, følger svært dårlig karma.

A) Smil til en fremmed.

B) Send en hyggelig SMS til en som ikke har det så greit.

C) Fortell foreldrene dine at du er glad i dem.

D) Inviter en venn på middag og vær en god lytter.

E) Betal regningen du har ignorert i dagevis.

F) Rydd rommet ditt/leiligheten din.

G) Be noen på en date.

H) Ring besteforeldrene dine og slå av en prat.

I) Vær miljøvennlig og pant tomflaskene.

J) Kjøp =Oslo.

K) Gi bort noe du aldri bruker til en som setter pris på det.

Hvilken oppgave velger du? Håper dere er redd for dårlig karma!

venninnedag

Har hatt en kjempefin dag med Ida Caroline og lille søte Emma. Ida og jeg har mye til felles. Eller, jeg mener. Vi er vel de to eneste i venninnegjengen vår som mener at livet handler om å finne den man skal dele det med, så akkurat der har vi mye å prate om.

Jeg skal ikke gå inn på detaljene, men jeg kan jo fortelle dere at jeg fikk lurt Ida med på Panchetta, som ikke bare er Oslos, men VERDENS beste pizzasted! Vi satt i solnedgang på balkongen og spiste og koste oss, skulle hatt flere dager som denne.

Emma er forresten det søte lille kosedyret på bildet til høyre. Til å spise opp! Nei, nå må jeg pakke veska og komme meg ut døren igjen, jeg skal nemlig på SLEEPOVER!

går meg en tur til syden snart

Jeg nekter å kalle dette en sommer, før jeg har vært i varmere strøk. Men å komme seg til sydenland er tydligvis vanskeligere enn man skulle tro, for jobber ikke den ene, så er det den andre som ikke har penger, og har ikke den ene lyst til å dra til det landet, så har ikke den andre lyst til å... Ja, dere skjønner hva jeg mener. Snart tror jeg bare jeg pakker kofferten min, og drar ALENE til sydenland. Uten venninner, uten familie og uten kjærlighet. Bare meg, med en hatt og en bikini og en jævlig svær paraplydrink.

Men nok sutring, til sydenland skal jeg nok komme meg uansett. Ida Caroline har flyttet til Frogner for sommeren, så i og med at hun studerer og bor i Bergen resten av året, er det ingen tid å miste! Må komme meg bort dit før sola forsvinner helt. Har også planer om å lure henne med på Panchetta, OSLOS BESTE PIZZASTED!!! Hadde egentlig lovt meg selv å ikke tipse dere om det, for jeg orker ikke mer kø enn nødvendig, men okei da, er snill i dag.

Snill og stygg. Hører ofte sammen, gitt. Etterveksten dreper meg. JEG KOMMER ALDRI TIL Å BLI GIFT!!! Joda. Men nå håper jeg frisøren min er tilbake fra ferie snart.

Bloggesmilet. :(

favoritt foundation

Jeg får veldig ofte spørsmål om hvilken foundation jeg bruker, og jeg har tidligere anbefalt dere en ganske billig en fra Lòrèal som jeg har vært veldig fornøyd med. Men nå har jeg funnet min absolutte favoritt, den er virkelig helt fantastisk!

Den er fra Dior, og heter Forever. Jeg bruker fargen som heter 31. Alle som er på jakt etter en god foundation gå innom et parfyrmeri og prøve denne. Prisen er sikkert litt varierende, men jeg betalte 400,-.

bildedryss fra hove

Tid for Hovespesial! Herregud, det har vært en fantastisk uke. Tror aldri jeg har hatt det SÅ behagelig på festival før, og det takket være Pepsi Max. Dessuten er jeg lei av å drikke brus nå, og det er jo også en positiv greie, hehe.

Stian første kvelden, allerede her forbereder han seg på at Beyoncè skal komme til festivalen. Noe hun ikke gjorde, selv om vi hørte at det skulle komme en GIGANTISK overraskelse, pågrunn av 5 årsjubileumet. Det hadde faktisk gjort seg. Og dessuten så var Beyoncè ute på turnè, så hvorfor ikke?!

Litt av chill out-området til Pepsi Max. Her gikk vi hver morgen for å fylle tanken med en iskald Pepsi Max, for å blogge og for å skrive til vår faste spalte i Hoveposten.

Her spiller Kjetil og jeg strandtennis i hagen  ved hytta vår. Jeg må si vi var en skikkelig gjeng som tok det veldig rolig, selv om de andre kanskje fant oss en smule kjedelige. Men hello! Legg merke til Sommersby-bagene! Har du en sånn, kanskje?!

Hytte-idyllen ble brått avbrutt av en kraftig storm, som kom fra dette helikopteret. Vi bare; Ahaaaa, det er Linkin Park! Og så dro vi på konsert med 30 Seconds to Mars.

Konserten var fin, den. Men det er så sinnsykt mange unge jenter på Hove som er sinnsykt fulle og sinnsykt deilige, så det ble til at vi måtte flytte oss flere ganger for å beholde det gode humøret.

Så gikk det opp et lys for Kjetil og meg. "Hallo, det er jo selvfølgelig 30 Seconds to Mars som landet i hagen, vi drar tilbake før konserten er slutt og prøver å STÅÅÅLKE dem!" Så da gjorde vi det.

Og mens vi satt på terrassen og ventet, så bare; DER ER DE! Stein, saks, papir om hvem som spør om å ta bilde! Belinda tapte, tror jeg. Hun måtte i hvert fall spørre.

Tror gitaristen ble litt furt da jeg kastet kameraet mitt på han og ba han om å ta et bilde. Men han er sikkert vant til at sånne som oss bare vet hvem Jared Leto er, og dessuten SÅ han ut som en av crewet.

Her står jeg litt starstruck og vinker farvel til helikopteret, og så var jeg starstruck i fem minutter, helt til jeg kom på at jeg aldri har tenkt på Jared Leto før i hele mitt liv. Men nå syns jeg at han er litt kul, da.

... Senere på kvelden tenkte vi å henge litt i hip hop-baren, men her stod jeg bare og tenkte på hvor komisk det er at ALLE er VIP. Hvis et utested eller et område har VIP-avdeling, så har alle adgang. Til og med jeg. Og da er jo hele poenget borte, for da slipper jo ikke de faktiske VIP'ene unna sånne tullinger som meg. Mens jeg stod og filosoferte over det, kom jeg på at jeg var på festivalområdet for å se Chase and Status, så da bare snaaaakkes.

Her er et bilde fra Chase and Status-konserten. De er sykt fete, sjekk dem ut! Spesielt sangen som heter Eastern Jam, har hørt på den hele uka. Sammen med I need Air, av Magnetic Man.

Jeg var forresten sykt sjef med dette festivalbåndet. Jeg kunne gå hvor jeg ville på hele festivalen, og si til alle at "hei, DU jobber for MEG". Neida, gjorde jo ikke det da. Bare på tull et par ganger......

Så kom dagen hvor Robyn skulle spille, og vi bestemte oss for at det skulle TA LITT AV, for en gangs skyld. Så vi satte i gang med vorspielet da, litt for tidlig.

Og da ble jeg jo ganske fnisete og fin i formen. Alle bare pliiis a, slutt å fniiis a. Men jeg hadde det veldig gøy. Sommerfugler i magen og sommerfugler i hodet.

Her er jeg på Robyn-konserten. Den var sykt bra! Selv om jeg ikke så veldig mye til Robyn, for jeg var så opptatt av å danse.

Da Robyn var ferdig, dro vi på konsert med Magnetic Man på Amfi-scenen. Tror det er den konserten som har skyld i at ryggen min er ødelagt. Alle som har vært fulle i bakken foran Amfi-scenen, lukket øynene og ristet på hodet, vet hvilken svimmelhet og hvilke knall og fall jeg snakker om.

Plutselig så jeg en som var sykt likt kledd som meg, og jeg bare; syyykt teit å gå rundt sånn og vise fram rumpa si.

... Men så falt plutselig Stian i gjørma, og hele kvelden måtte plutselig handle om det. Jeg HATER når hele kvelden ikke handler om teite ting jeg har gjort, så jeg ble litt oppgitt. Han sa det ikke var med vilje, men fortsatt...

Dagen etter gikk vi en tur i alle de små bodene, og jeg syns Kjetil var sykt kul. Han er opptatt av å matche. Og dette smykket fikk han GRATIS på Hove! Skulle nesten tro han var blogger.

Dagen etter ville naboene ha fest i hagen vår. Vi tok det rolig som vanlig, men syns det var hyggelig med selskap. Så gikk festen i gang, og vi bare; .................... Og så gikk vi og gjemte oss i hytta vår. Ville tilstander. Legg merke til bloggernes bord med kortstokk til høyre, og nabofestens bord til venstre.

Da naboene hadde forsvunnet på konsert, inviterte vi til "gitar-nachpiel" i hagen, og fikk hyggelig besøk. Så satt vi der da, og klunket på gitar og sang allsang, mens vi takket Hove for oss. Takk for oss, Hove! Det var fantastisk! Og for en gangs skyld tok jeg ikke bussen gråtende hjem før festivalen var over. Et dramafritt og gledesfylt år på Hove, jeg gleder meg til å komme tilbake!

Dere kan lese flere festivalposter og se bilder på Stian og Belinda sine blogger!

dumme macen

Det er ikke barebare å ikke ha en gammel Mac som ikke fungerer skikkelig. Nå var det jo egentlig meningen at jeg skulle drukne dere i de fargerike Hove-bildene mine, det må tydligvis vente. Til Macen blir blid igjen.

Ja, så nå er jeg altså hjemme igjen. Etter en uke borte! Er alltid rart å komme tilbake til en stor og stille leilighet, hvor ting ikke har rørt seg en centimeter.

Jeg har vært hjemme hos mamma og pappa både på vei til Hove, og på vei hjem derifra. Veldig deilig, men litt mas som vanlig.

Mamma: Ida, alle kan jo se at du er lei av å blogge.

Ida: Ja, hva så...

Mamma: Da er det jo ikke noe gøy å lese. Du skal ikke tenke litt nytt da, og gjøre om bloggen din til et slags nettmagasin? Så kan du heller skrive spalter og litt mer omfattende saker, i stedet for å skrive om hva du gjør og ikke gjør?

Ida: Whatever.

Men jeg mente ikke whatever på ordentlig. Jeg hopper bare rett tilbake i trassalderen når mamma skal være klok og masete. Men jeg syns det var en god idè. Så jeg får sette meg litt i tankeboksen. Hva tror dere? Ja, jeg vet at dere i likhet med min blogglesende mor også merker at dette ikke er livet mitt lengre. Og det kan vi ikke ha noe av. Blogging er jo LIVET!!!!! Neidajoda.

dancing on my own

Haha. Jeg blogger litt senere, jeg. Tok litt av i går. I dag er jeg sliten. Skal spise drittmat nå, og så skal jeg spille kort. Vi har blitt hekta på verdens kuleste kortspill. Haha igjen.

Haha for tredje gang.