hits

juli 2012

FERIE UTEN FORANDRINGER

Hjemme. Kom meg gjennom flyreisen med grus i halsen og tette ører, og jeg klarte til og med og hoste minimalt. På topp 10-listen som heter "ting jeg hater ved medpassasjerer på flyreiser", (ja, jeg har en slik liste) er nemlig ett av punktene "folk som hoster og harker og smitter meg med all slags mulig drit".

Hjemme i min egen seng på Frogner. Lyden av taxier som suser forbi det åpne vinduet mitt, utsikten til et dusin naboer som tusler rundt i miniatyr-pysjer med fargerike tannbørster i munnviken.

Deprimerende, på en måte - å tenke på at sommerferien nå er over. Og her sitter jeg, og er akkurat den samme som før jeg dro på ferie. Sånn var det ikke før. Da kom jeg hjem og hadde enten fått større pupper, eller Miss Sixty bukse som jeg gledet meg til å vise fram til alle i klassen.

Det eneste jeg har å vise fram på kontoret i morgen, er den knallrøde nesa mi og en irriterende hoste. Om det skulle vise seg at jeg har fått større pupper og, så er det i såfall bare fordi jeg har spist cheeseburger i poolbaren hver dag.

God natt

KUNNE VÆRT HER FOR ALLTID

Vil virkelig ikke hjem. Å ligge på en solseng fra morgen til kveld med en tjukk bok som eneste skygge er virkelig en drøm. I kveld har vi spist på El Cenador nede ved havnen i Puerto Rico. Stedet er virkelig å anbefale. Sykt god mat og hyggelig atmosfære. Møtte til og med naboene våre fra Norge der i dag, det sier vel sitt!

I dag klarte vi til og med å holde løftet vårt om å spise dessert. Det har vært planen i to uker nå, men vi er alltid rullende mette før den tid, så det blir liksom aldri til det.

Nå har vi to dager igjen i solen, 15 dager i varmen er virkelig ikke nok. Hjem til gummistøvler og teite seilerjakker som egentlig ikke har noe midt i byen å gjøre.

Ingen sminke, masse karbohydrater og charter-livet, ahhh. Kanariske poteter med mojo-saus er forresten min yndlingsrett i hele verden. Bedre enn sushi, og bedre enn taco. Punktum.

BLOGG LITT A BLOGGFITTA

Hellu. Nå har jeg kranglet med web-cam'en i ti minutter, og det er akkurat 9 minutter for lenge, til å være en voksen kvinne på snart 22. Jeg ville rett og slett vise dere hvor brun jeg har blitt, men den neongrønne dritten på toppen av Mac'en er bare helt ute av kontroll. Den skal ha det til at jeg er rød, flekkete og til og med helt hvit på enkelte områder. Come oooon, jeg er jo gyldenbrun og superdigg!

Jada jada, jeg vet at jeg kunne tatt et bilde med det ordentlige kameraet mitt, men det har jeg ikke så mye som trykket på etter at jeg dro på ferie. HERREGUD, så deilig! Kampen om å være finest, mest velkledd, mest pyntet - og ikke minst tynnest, den har jeg tapt her i bloggverdenen for lenge siden. Så et webcam-bilde, værsågod, vi får se hvordan det blir resten av ferien. Kanskje jeg klatter på meg litt sminke og trekker inn magen mens jeg poserer foran en Louis Vuitton-butikk ellerno.... Lover i såfall å ta bilde, for jeg ville jo ikke gjort det om det ikke skulle blogges. STAY TUNED!

FERIEMODUS

Hola. Siden sist har jeg funnet tilbake til meg selv. Dere vet. Blitt edru, kurert fyllesyken, ligget under en palme og lest et par bøker og sånt. Jeg må nok en gang understreke at jeg ikke forstår meg på folkeslaget som drar på gruppeturer til sydenland for å drikke 14 dager i strekk. Den slags hører til hjemme i hverdagslivet, når man er sliten og har det jævlig fra før av.

I og med at jeg bare har vært Ida (hvilket innebærer krusete hår, null sminke, null eventyr, kun bøker) har jeg ikke stort interessant å fortelle. Annet enn at jeg har fått nok av oppmerksomheten fra mannlige spanjoler i alle aldere. Vi dasset nedover bakken for å finne en restaurant tidligere i kveld, og passerte en gjeng med solbrune guttetasser som hang utenfor det lille senteret med lokale pubber. De ropte spanske ord jeg lærte da jeg var 14 (jeg regner med at de ikke står i ordboka), og plasserte langemann og pekefinger på hver sin side av munnen mens tunga løp løpsk nedover knærne på dem. Jeg ble så oppgitt at jeg viste fingeren - flaks jeg ikke fikk juling. Man vet aldri med folk som henger utenfor slike sentere.

I skrivende øyeblikk ligger jeg under dyna (rettere sagt dynetrekket), og skal til å starte på en ny bok. Må bare komme over det faktum at Henning Mankells siste bok om Kurt Wallander var en dårlig bok først. Sykt kjedelig, null gåsehud eller mareritt.

God natt

HAPPY HOUR

I går bestemte vi oss for å gjøre noe som vi i utgangspunktet visste var ganske dumt: feste på Puerto Rico-senteret. Til tross for mine utallige reiser til Gran Canaria-besøk, har jeg kun bedrevet den slags dumskap én gang tidligere. Dumt at jeg hadde glemt hvor dumt det er.

Vi startet med en middag og to liter Sangria. Til den siste literen fikk vi servert livshistoriene til samtlige kelnere, og jeg blir sjokkert over egen adferd når jeg ser tilbake på hvor engasjerte vi var. Vi avsluttet restaurantbesøket med å invitere dem alle til Norge - selvfølgelig kunne de komme og bo hos oss.

Så gikk turen til Bora Bora, ettersom ryktene hadde lovet drinker med friske bær. Hvorfor jeg bestilte Gin Tonic og hvorfor jeg fikk to når jeg bestilte én, er i dag gåter for meg.

Vi bar drinker med begge hender, og slo oss ned i baren. Bartenderen var ikke sen om å legge merke til de to blonde nykommerne. "Do you want free shots?" spurte han, og vi svarte selvfølgelig nei. Han måpte, og tok flasken med til andre siden av baren. Der satt de britiske hvalene med miniskjørt, solbrente kløfter og flass i hestehalen - de takket ja, og fikk shots i melkeglass.

Mangelen på likesinnede gjorde at vi begynte å kjede oss, så vi tømte glassene og vraltet bort til Harleys. Stedet hvor mannlige strippere sørger for at det er liv.... Og så enda et punktum. Vi rakk så vidt å stikke nesa i en ny Gin Tonic, før vi ble prikket på skulderen av et kjent fjes. Den ene servitøren fra restauranten vi hadde spist på tidligere. Vi hadde ikke bare lovet at han kunne flytte inn - jammen hadde vi avtalt å dra på byen sammen også. I stående posisjon oppdaget vi til vår store skrekk at han var dobbelt så lav OG bred som oss. "Wanna dance?". Seff, skal bare på dass. Og så skal jeg stå der til du gir opp og går hjem.

Men servitøren ga aldri opp, derimot inviterte han flere lave venner, som syns det var kjempestas å være i selskap av norske, blonde jenter. Vi slo oss ned ved et bord, og i en times tid satt jeg og hatet livet mitt mens jeg sugde hardt på et sugerør. På tide å dra hjem.

Så liker jeg å tro at hukommelsen min dro på en liten ferie, for det neste jeg har å fortelle er at jeg våknet til en kvalme og hodepine som ikke lignet grisen. Jeg strakte meg ut etter gårsdagen nattmat, som lå fristende og urørt på battbordet. Inni ventet 450 maur som ville dele måltidet med meg. Jeg ble så redd at jeg rullet ut av senga og måtte løpe et par runder i leiligheten. På en av disse rundene tråkket jeg selvfølgelig på en øredobb som borret seg langt inn i foten, og da ga jeg opp.

Jeg satte meg rett og slett ned på gulvet og gråt som et barn. SÅ sliten. Og med store vanskeligheter for å akseptere at jeg faktisk er et resultat av to ungdommer som en gang for ca 25 år siden møttes på Puerto Rico-senteret.

I dag har jeg ligget i bassenget og vridd meg i uvelhet.

Happy hour.

A DAY BY THE POOL

Siden vi måtte være ekstra flinke til å smøre oss i dag, tenkte vi at det var like greit å bli ved bassenget og leiligeten. Og det gjorde vi rett i. utrolig deilig å slippe sand over alt - og å ha en bartender svirrende rundt. Lunsj og kald drikke kan man unne seg flere ganger om dagen. Lunsj1, lunsj2, lunsj3. Dere kommer ikke til å kjenne meg igjen når jeg kommer hjem.

Dessuten har jeg funnet en ny, men samtidig gammel venn. Henning Mankell har underholdt meg på mang en reise, og til min store glede fant jeg en bok jeg ikke hadde lest i mors bokhylle. "PARTY"!

6 dager uten sminke, alkohol og BH har gjort godt for sjelen. Så godt at vi i kveld bestilte en mugge med Sangria da vi satt og spiste på restaurant, og plutselig fikk vi skikkelig fjortislyst til å dra på byen. Men så kom vi opp i leiligheten og ble enige om å utsette det. Fyllesyke er ganske last year, når man bare kjenner etter og mimrer... Heia bok og en flaske vann før hodet treffer puta!

CHILLIN

Takk for fine (og solfrie) tips. Det endte med shopping i Vecindario, på det store Atlantico-senteret. Og så til Meloneras etterpå, for enda mer shopping og lunsj på den flotte strandpromenaden. Meloneras er mitt favorittsted her på øya! Så rent, pent og eksklusivt - noe ganske annet enn Puerto Rico og alle de blinkende solbrillene.

Nå sitter vi hjemme på terrassen og ser på mørket med alle de fargerike lysene rundt oss. Deilig å sitte helt stille og kjenne på vinden, etter en svært varm dag på bussen. Vi har busset rundt i hele dag, det er jammen litt av noen melkeruter de bussene tar. Men for det første ville vi heller bruke pengene på shopping enn på taxi, og dessuten var jeg i besittelse av en veldig spennende krimbok - lettere å konsentrere seg om den på bussen.

Jeg kom hjem med blant annet 4 nye jakker i handleposene mine. Skulle nesten tro jeg savner kulda der hjemme... Herregud. Det blir koselig med høst altså, det er ikke det. Men akkurat nå koser jeg meg her.

LETS GO TO THE BEACH

VARM dag på stranden! I morgen må vi holde oss borte fra solen. Rumpene våre ser bokstavelig talt ut som tomater, så vi trenger en liten time out.

Problemet er bare at jeg aldri har tatt noen time out på denne øya, utenom shopping. Noen som har noen tips til noen solfrie aktiviteter her? 

NOT TOO WILD

Dag èn på stranda er fullført, og jeg ser selvfølgelig ut som en tomat. Men jeg har badet i bodylotion, så forhåpentligvis er det på'n igjen i morgen.

I kveld har vi gått en tur på Puerto Rico-senteret. Det er virkelig stedet du skal gå hvis du har dårlig selvtillit. Null sminke og ullete hår under en hatt hindret ikke spanjolene i å rope "daiiiliii jenter fra Nårje". Men skal vi være helt ærlig, så ville de vel ropt det etter oldemoren min også, for å få solgt en parfyme eller to.

Nå er vi tilbake på terrassen vår, ikke noe party på disse jentene. Sier ikke at det ikke kommer til å bli en paraplydrink eller to, men jeg har virkelig aldri skjønt meg på folk som drar på gruppeturer til charter-destinasjoner for å feste villt. Printer opp like t-skjorter, bor på et shitty hotell og fester hver kveld....? Kan noen vennligst forklare meg hvor sjarmen i det finnes? Og er det ikke helt forferdelig å ligge og gulpe gin tonic på stranda hver eneste dag?

På tide å trykke play på Pretty Little Liars.

FRAMME I SPANIA

Maria og jeg er framme i Spania - ENDELIG. Nå har jeg klaget så mye over regn og kjedsomhet, så det er med tonnevis av glede i hjertet at jeg har nådd destinasjon-sol-og-glede.

Mange som har spurt hvor jeg skal. Jeg er på Gran Canaria, vi låner mamma og pappa sin ferieleilighet. Gran Canaria var egentlig ikke planen, ettersom vi har tilbragt TIMESVIS på å finne den perfekte sommerferien på nettet. Men den fant vi aldri, for hver gang vi tastet inn kortnummeret, ble reisen enten utilgjengelig eller utsolgt. Men her på øya er vi lommekjent og garantert fint vær, så denne ferien blir nok en suksess.

I skrivende øyeblikk sitter vi på terrassen og hører på suset fra havet, gleder oss allerede til å sprette opp i morgen tidlig og løpe til stranda.

Rosa (som jeg kaller kofferten) er med på tur igjen, som vanlig full av dritt og klistremerker etter å ha blitt drasset jorda rundt. Hvor gammel kan man være før man må skaffe seg en koffert i en annen farge?

Jeg har det desidert kuleste passetuiet. Men sammen med den rosa kofferten vet jeg ikke om det bare blir litt feil... Bimbo på tur!

For en god stund siden spurte jeg dere om tips til serier å slå i hjel tiden med det. Sånn cirka tusen av dere har anbefalt meg å se Pretty Little Liars, så Maria og jeg har nå gått i gang med sesong 1. Kjekt å ha på flyet!

Utsikten fra terrassen vår. Men nå er det nattatid, kjennes ut som om vi mangler tre år med søvn! Blogges i morgen, kjære lesere. 

TILBUD PÅ VIPPER

Denne helgen startet jeg med et hyggelig besøk på Neglhuset. Agnes fikset neglene mine, og Egle lagde nye vipper på meg. De damene der er bare helt rå!

Neglhuset har fått en ny ansatt som skal gjøre vipper hos dem. Hun heter Mayrica, og gjør vipper for 1200 kroner! Det koster vanligvis 1700, så nå kan dere gjøre et kupp. Ring eller tekst Mayrica på tlf 92564650 for å booke en time : )

Med og uten vippeextensions! 

Besøk Neglhuset sin nettside her, og facebookside her. //Reklame for Neglhuset

PAKKER

Uh... Jeg ligger i den rosa kofferten, og bare; kan noen komme og fylle opp med noen shortser. Blir bare mer og mer klein, så det er veldig slitsomt at jeg fortsatt ler av i går.

Men jeg er så HAPPY, i morgen stikker Maria og jeg av til Spania. I denne byen blir det bare tull uansett, så på tide å komme seg langt vekk og pleie kroppen med sol, hav og stillhet.

Har jeg nevnt hvor vanskelig det er å pakke når man skal være borte i 15 dager...

BESTISBURSDAG

I går feiret vi bursdagen til Idabestis. Og som jeg skrev i bursdagskortet; om vennskap var et fag på skolen, ville hun fått en 6'er. Ida er virkelig en fantastisk person, og feiringen var vellykket på alle mulige måter. For en herlig gjeng vi var! I skrivende øyeblikk ligger jeg og dør, men det var absolutt verdt det. Når man ler høyt hele dagen etterpå, gjør det ingenting å være litt sliten.

Vi satt i en båt og hygget oss til klokken 7 i dag morges, alltid hyggelig med nye bekjentskap! Men så fant jeg ut at noen hadde laget rosa striper i håret mitt, og det ble baluba. På tide å gå hjem.

HAR DU SOMMERENS FESTIVALSTIL?

Nå arrangerer Libresse en fargerik fotokonkurranse, som går ut på å finne sommerens festivalstil! Tipper det er mange av dere som har travet rundt på festivaler allerede, med hatter på hodet, fjær i ørene og frynser på klærne. Det er i hvert fall noen av stikkordene som dukker opp i hodet mitt når jeg tenker festivalstil!

Slik deltar du i konkurransen:

♥ Last opp bildet av ditt festivalantrekk på Instagram (Instagram er en app på iPhone, vil tro at de fleste har fått den med seg. Mitt nickname der er Idawu)

♥ Hashtag bildet med #BeTwisted (Se hvordan jeg har gjort det nedenfor)

♥ Og hvis du er smart, får du vennene dine til å stemme på bildet ditt på Facebook-siden til Libresse her! Dere kan dele bildet deres der også, hvis dere ikke har tilgang til iPhone/Instagram.

I premiepotten ligger det blant annet mye kult fra Nelly. Good luck, festivaljåler!

Her er et eksempel på hvordan det skal se ut på Instagram. Bildet er ikke av meg, jeg har foreløpig ikke vært på noen festivaler i år. Men spør du meg, er dette et veldig typisk festivalantrekk. //Innlegget er reklame for Libresse.

UNDER MY UMBERELLA

Hellooo, alle fine! Denne dagen startet fantastisk. Min kjære Kristina er på dagstur i Oslo, så da var det selvfølgelig duket for lunsj. Og selv om lunsjen smakte dritt, og været var dritt, så gjorde det ingenting, for det var bare så hyggelig å se Kristina igjen. Har jo ikke sett henne siden vår crazy tur til London tidligere i år. Til jul ønsker jeg meg at hun flytter til Oslo! Trenger flere å ha koselige samtaler i regnet med.

Kristina kjøpte seg ny veske i stad, og bloggere har vel ganske dårlig innflytelse på hverandre sånn generelt. Så nå har jeg skiftet til noe mer komfortabelt (tatt av meg gummistøvlene, med andre ord), og gjort meg klar til å tråle Bogstadveien. Ta det rolig, mamma. Jeg skal være snill mot kortet. Men jeg faktisk ha en ny bikini, for nå reiser jeg straks til en øy som ligger rett ved siden av Afrika. Tipper det er varmt der.

Vurderer å kalle bloggen min for vampire diaries snart, ass. Blir vel allergisk mot sola hvert øyeblikk også. 

21 ON THE RUN

Lyden av den vibrerende stemmen til Beth Hart, de travle bilene på veien utenfor og trikken i det fjerne vugger meg i søvn. Pakker meg inn i den trygge dyna og ønsker alle en mer enn god natt.

ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD

Når du ser ut som dette...

Og været er slik...

Og du føler deg sånn...

Så er det på tide å kjøpe billetter til et sted som i følge internett ser slik ut...

Men som i virkeligheten er mer sånn her...

Men ovenfor det føler jeg egentlig bare...

For Maria og jeg har bestilt oss tur til varmere strøk, så nå er vi helt sånn her...

BRB, kofferten må pakkes!

ORKER IKKE MER REGN

Hei på dere. Sitter toppløs i senga og spiser en china box med red curry chicken. Føler ikke at det er noen big deal å foretelle dere det, for hele verden kan se meg uansett. Føles det som. Fortsatt ingen gardiner i leiligheten.

Har aldri gledet meg så mye til noe i hele mitt liv: gardiner. 

For å ikke bare klage, så må jeg si at jeg har hatt verdens hyggeligste kveld:

Har sittet i dette teltet hele kvelden, med et par flotte mannfolk som har bevist at det faktisk finnes snille mannfolk, som kan lage mat, spille kort og servere god vin. Alt for mye vin.

Men bare for å få lov til å klage litt igjen, så opplevde jeg dette før all hyggen:

Samboeren og jeg var allerede for sent ute til middagsbesøk, da vi uventet og brått ble angrepet av et uvær som ikke lignet grisen. Silkemykt og nyfønet hår ble omvandlet til Dan Børge Akerø-parykk, og alt utenom trusa ble gjennomvått. ER DET MULIG? NÅ FORLATER JEG LANDET. Nå forlater jeg SERIØST landet. Jeg har sommerferie, og jeg nekter å ta i mot mer REGN!!!!!!!

BYE JLU

Er dere ikke enig i at det er helt på tryne å feire triste ting? I går "feiret" vi at vår kjære Jon flytter til Italia for å jobbe, og det suger balle for min del. Jon kom inn i livet mitt da jeg flyttet til Oslo, og det er ikke mange jeg har ledd så mye med. Å kalle mannen en fest ville være en underdrivelse, han er et fyrverkeri.
Det ble i hvert fall en verdig avskjedsfest, jeg tviler ikke på at det er mange som har sorte hull i hukommelsen i dag. Selv ligger jeg i fosterstilling og ber om at kleinheten snart må gå over. Og i tillegg har Jon forlatt Oslo. For en dag!
God tur til Italia, Jon <3

NYTT LESERTILBUD

Det viser seg at det forrige lesertilbudet fra Neglhuset var veldig populært, og at mange fornøyde lesere har vært innom for å få freshe sommertær.

Så de flotte jentene på Neglhuset har bestemt seg for å kjøre på med en uke til! Det vil si at hvis dere booker time til pedikyr i løpet av 1 uke fra og med NÅ, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, bare den blir booket nå : )

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser, og besøk Facebook'en her for andre tilbud og nyheter.

//Reklamebasert innlegg

BEST OF FROGNER

I kveld har MK og jeg jogget i Frognerparken, og samtidig vært litt turister. Ettersom hun er ny Osloborger, kjente hun ikke til Vigeland og hans spennende påfunn fra før av, så vi måtte selvfølgelig se og ta på hver eneste statue. Jeg må si jeg er fascinert over monolitten og alle de rare "menneskene" rundt. Liker å posere med dem også, haha.

Jeg elsker denne byen! Og jeg elsker at internett har ankommet postkontoret, så fra i morgen av kan jeg blogge uten å bruke fire timer på å laste opp et bilde, og uten å banne 40 ganger per blogginnlegg. Det blir så bra så!

TINE ISTE SPONSER TØRSTE ØYEBLIKK

I sommer sponser Tine isTe tørste øyeblikk. Det vil enkelt og greit si at om gradestokken bikker en viss temperatur, kan du hente en gratis isTe på din nærmeste 7Eleven, Shell eller Narvesen. Og du kan selvfølgelig velge hvilken smak du vil ha!

For å få beskjed når du kan gå og hente deg en gratis iste, må du like Tine isTe på Facebook. Det gjør du her

Nå har jeg smakt på alt som er å smake på, og de nye isTe'ene er en soleklar favoritt. De heter Sparkling Guava og Sparkling Peach, og er med kullsyre. De må rett og slett dele førsteplassen, for de er like gode. På en ganske tett tredjeplass Guava uten kullsyre. Guava er rett og slett smaken av sommer! ♥

//Reklame for Tine isTe

 

DET BLE MED TANKEN

Det ble med tanken, vi kom oss aldri i noen park. Kleinheten tok fullstendig over, så vi har daffet i leiligheten hele dag. Den er heldigvis nedkjølt og deilig, ute er det jo så varmt at man nærmest ikke får puste.

I kveld har vi ruslet litt opp og ned Bogstadveien, og kjøpt sommerklær, ledninger til TV'en og middag. Det er så deilig å bo midt i byen igjen, føler meg så mye mer levende her enn jeg gjør i Tønsberg. Uansett hvor dævv jeg er sånn ellers.

I kveld kommer det et supert tilbud fra Neglhuset til dere lesere, så følg med! : ) Nå skal det lages lørdagsmat på en torsdag, ferie er forvirrende altså.

SPONTANT

Det er rart hvordan man kan ligge i sengen og klage over hodepine, og tjue minutter etter står man og balanserer på høye hæler med et vinglass i hånden. Typisk sommer i Oslo. Så det ble en tur ut i går, vi måtte jo feire de nye putene våre. Disco fever!

Det ble en veldig sen kveld i går, så vi har ikke kommet oss ut av morgenkåpene enda. Men får vel ta oss sammen og rulle bort i en park. Ingen sol å miste!

VI BYGGER ET HJEM

Som dere sikkert har skjønt, har jeg ikke fått internett i leiligheten enda. Det er nesten like mye savnet som gardiner, men jeg overlever. Med pappkasser som skjermer for de fleste nysgjerrige naboer, og mobilnett som kan brukes til blogging - selv om det tar syv år å laste opp bilder.

Men jeg har selvfølgelig hatt mye å henge fingrene i selv om jeg ikke har hatt tilgang på nett. For det meste shopping til leiligheten, noe jeg elsker. Men også vasking av skap og bretting av klær. Ikke like gøy.

I dag fikk vi besøk av noen søte venninner som hadde med seg mat fra Sushi & Wok <3, så da fikk vi innviet det nye spisebordet vårt. Og etterpå fylte vi opp sofaen med folk for første gang - iiik, det er så hyggelig. Brus i stedet for vin, og sladder i stedet for film (vi mangler ledinger til TV'en også). Hvem trenger vel en TV når man har så underholdende venner?

Solen dukket plutselig opp, så vi tok oss tid til en lunsj i Bogstadveien mellom alle besøkene i interiør-forretninger. Deilig!

Samboeren vil nok presenteres ordentlig for dere på en dag hvor hun har sminket seg og gjort en større innsats foran speilet. I dag gikk hun rundt med denne kassen på hodet.

Neida, det er bare en kasse som vi skal bruke til å gjemme bort de 90 parene med gummistøvler og sjeldent-brukte-sko vi har. Nesten stor nok! 

Vår kjære Selmer er hjemme i Oslo! Hun med colgate-smilet. Dere som har lest bloggen lenge kjenner henne sikkert igjen. Hun studerer i Bergen, og vi jentene savner henne masse. 

Internett er bestilt, så jeg er nok tilbake for fullt any day. Skal bli flinkere til å koble meg på mobilnettet! Nattasmask i øst, vest, nord og sør!

MOBILBLOGG

Mine tusenvis av blogglesere føles nesten som gode, gamle venner, nå som jeg ligger og prøver å sove i mitt nye soverom. Tjue pappesker - og meg selv i noe som virker som en gigantisk og tom seng akkurat nå. Gardinene er ikke på plass, så lyktestolpen utenfor har fått kallenavnet "sykt-irriterende-nattbordslampe-som-ikke-kan-slukkes". Den lyser grønt, og roper til meg at dette blir en søvnløs natt. Jeg får vel snike meg ut av senga og stable noen pappesker foran vinduet, har jo nok av dem.

Men hallo! Jeg er så sykt glad! Til tross for at det er rart å sove første natt i ny leilighet (noe jeg vil tro at det alltid er). Leiligheten er kjempefin, og i morgen har vi masse morsomme ærender foran oss. Blir gøy å se at ting tar form her.

På tide å bygge pappkasse-slott, ville bare si hei til dere. God natt!