ANOREKSI FOR EN DAG

I går satt jeg oppe til sent og zappet på TV'en. Plutselig kom jeg over TLC, som nettopp hadde rullet i gang en time med Kathrine Sørland, som skulle prøve å slanke seg til en "Size Zero", og ikke minst finne ut hvorfor idealkroppen er så himla tynn. I mine øyne ble hele programmet litt tullete, da vakre frøken Sørland nesten er en size zero - skulle gjerne sett en litt mer normal kropp utføre prosjektet. Men jeg ble da sittende og glo likevel.

Jeg tror jeg drømte om kalorier og små bukser i natt, for da jeg våknet fikk jeg plutselig sykt lyst til å slanke meg. Så jeg drakk en kopp med kullsvart kaffe, spiste en Skyr, og løp meg en tur. Og så syklet jeg i to timer. Og så spiste jeg en miniatyr-salat, før jeg tok en times powerwalk.

Plutselig var jeg så svak og svimmel at jeg ikke kunne gjøre noe annet enn å legge meg ned i sofaen og sette på en TV-serie. Epic slankefeil! Man ser på en amerikansk serie hvor noen jobber overtid, og spiser med pinner av china box. INGENTING gjør meg så sulten som å se det!

Jeg syklet rett bort til Thai-sjappa på hjørnet, og kjøpte både fritert scampi og wok med kylling. Og nudler. Og da det var spist, tømte jeg en pakke med Marie-kjeks.

Klarte å sykelig-slanke meg i nesten en dag, men endte opp med å spise som et udyr. Slanking er fremdeles ikke noe for meg, og jeg skal definitivt ikke se på flere slankeprogrammer - om de så er ment for å være kritiske eller ei.

Nei, uff. Ikke tell kalorier, jenter. Når kroppen får lite kalorier over en kort periode, blir den grådig. Det vil si at den holder ekstra godt på kaloriene når den først får noen, så da virker det mot sin hensikt. Spis masse (sunn) mat og beveg dere en smule :-)

Ler meg forresten i hjel av bildene i collagen. Spesielt av Nemi. Kjenner meg såååå godt igjen....

MONET SINE SKYER

Å ta en løpetur viste seg å være en jævlig god idè. Jeg ble i godt humør med det samme jeg løp ned bakken fra huset. Jeg vet ikke om det var den lykkelige musikken på øret, lukten av asfalt som nettopp har tørket etter regn, eller om det var skyene som lekte Claude Monet på himmelen - men glad ble jeg hvertfall. Løpeturer hjelper mot alt.

Edit: nå hørtes jeg ut som en som elsker å løpe. Det gjør jeg ikke. Jeg skulle ønske det, så jeg jobber med saken. Men foreløpig hater jeg å løpe. Det gjør vondt. Selv om det er deilig for sjela. 

Nå holder øynene mine på å ramle ut av hodeskallen, så jeg skal legge meg til å sove. God natt!

VÆRSYK OG SÅNN

En typisk drittdag! Den startet med at jeg tapte en budrunde på en leilighet jeg hadde skikkelig lyst på. Det er bare andre gang jeg er med i en budrunde, men det føles som jeg har vært med i 328 eller noe sånt. Steinen som faller ned i magen når et bud du ikke kan overgå tikker inn på mobilen... Aaaarrrg! Men det er min egen feil at jeg blir så deprimert av det. Hadde jo ikke trengt å bruke timesvis på å surfe etter håndlagede elvesteins-håndvask, tapeter til alle rom og en storslagen sengegavl. I'm a dreamer! Men leilighet får vente til høsten, jeg gidder ikke mer akkurat nå. Med mindre noen bare gir meg en.

Da slaget var tapt, var det på tide å ta med Bella til dyrlegen. Hun har kastet opp hver eneste dag i to uker nå stakkars. Jeg er en såkalt Internett-lege, som googler og deretter setter mine egne diagnoser. Litt kløing bak øret kan fort bli til Aids eller brystkreft i mitt hode. Tilbake til katten. Jeg var altså redd for at det var noe galt med nyrene hennes, og at hun kom til å dø.

To tusen kroner fattigere, sitter jeg nå med en mistanke om at Bella kanskje har en matallergi, men dyrlegen var utsolgt for allergi-fòret, så jeg måtte bare kjøpe med meg noe annet. Jaja, vi får håpe at det hjelper. Og det er jo fint å vite at hun ikke er dødssyk.

Hele denne dagen har vært grå og kjip, men nå tittet sola akkurat fram. Jeg tror det betyr at jeg skal ta meg en joggetur, med noe skikkelig happy musikk på øret. Yes, det gjør jeg.

ORANGE IS THE NEW BLACK

Serieanbefaling på G! De to siste dagene har jeg proppet i meg hele første sesong av Orange is the New Black. Handlingen foregår inne i et kvinnefengsel, og foreløpig har jeg både ledd, grått og vært litt småredd. Haha!

Dere kan se serien på Netflix - som jeg i utgangspunktet ikke er noe fan av, men det er jo bare å melde seg ut når man har sett det man skal se :-)

Noen som ser på allerede? Bra, ikke sant? :-) 

VINNEREN // NEW YORK MARATHON

Å kåre en vinner i Bucket list-konkurransen var sykt vanskelig. Jeg er veldig glad for at jeg ikke hadde siste ord, for det er jo helt umulig for meg å si at noens drømmer og håp er bedre enn andres drømmer og håp. Jeg har lest gjennom så mange lister nå at jeg i hvertfall sitter igjen med nok av inspirasjon til å forlenge min egen bucket list. Tusen takk til alle som deltok 

Vinneren heter Hanne, og hun skrev dette: 

Var ikke helt sikker på om jeg turte å melde meg på denne konkurransen, for det å faktisk satse på å løpe New York maraton høres fantastisk skummelt ut! Samtidig høres det ganske enkelt fantastisk ut!
På Facebook siden min står det med store bokstaver over profilbildet mitt: May you always do what you are afraid to do. Og dette prøver jeg å leve etter. For det er nettop slik man lever.
Og helt ærlig er det nok flere ting på min bucket list som skremmer meg litt, i tillegg til punktet om å løpe New York maraton, men jeg vet likevel at de vil gi meg mye mer glede enn frykt! Så her kommer en forkortet liste:

– Hoppe i fallskjerm over Australia

– Bli GOD til å surfe

– Bli en kjempeflink lege for kronisk syke barn

– Kaste en dartpil helt tilfeldig på et kart, og reise dit.
– Jobbe for leger uten grenser

Og selvfølgelig: Løpe New York maraton!
:) 

Gratulerer så mye til Hanne!

Og jeg... Ja, jeg trener i hvertfall mer enn før. Jeg har nå begynt med å løpe intervaller i skogen, for å få opp kondisen. Gidder ikke melde meg inn i treningsstudio her i Tønsberg før til høsten.

// Premien er sponset av Head & Shoulders New York Edition.

BITCH DONT KILL MY VIBE

I går var det tid for den årlige Postgirobygget-konserten på brygga her i Tønsberg. Vorspielet startet klokken 16 (...) så jeg hadde drukket en hel liter sprit før klokken var 18 (...)

Nå er det jammen meg nok tull og fest for en stund. Disse fyllenervene tar jo helt knekken på meg, føler alltid at hele verden er etter meg dagen derpå. I dag var jeg på visning i tillegg, stod bare og skalv og var redd for å kaste opp utover hele leiligheten.

Følg meg på Instagram, der er jeg døgnet rundt - når jeg ikke blogger. Idawu heter jeg der 

HATT OG BIKINI-DAG

Jeg har vært uten snus i tre døgn, og på den tiden har jeg blant annet klart å sluke tre store poser med Smash. Så i dag våknet jeg opp med tjukk-angst, og tenkte egentlig å bli i sofaen hele dagen med en bok...

Men så ble det jo så fint vær, så jeg måtte krype til bikinien og la Smash-kroppen min pryde stranda i dag.

Til dere som lurer på marathon-konkurransen! Den er avsluttet, og vinneren annonseres veldig snart :-)

FÆSH'N

Mamma: Er det litt lite blogging om dagen, eller?

Ida: Ja... Har ingenting å si. Orker ikke, gidder ikke.

Mamma: Kan du ikke blogge litt om mote da?

HAHAHAHAHA

DAGENS fra mamma. Jeg vet jo ikke hva mote er en gang. Det eneste jeg får med meg, er at "moteeksperter" sier at "mote er så mangt", 0g at de "kler seg etter dagsformen og sånn". Men mote betyr moderne, så jeg regner med at det handler om hva som er in akkurat nå.

Det vet jeg enda mindre om. Når de selvutnevnte og de faktiske moteekspertene elsker en ny greie (eller trend, da), syns jeg som regel det er dritstygt. Så går det et par måneder, og jeg har sett så mye av denne trenden at jeg plutselig syns det er fint. Men da er det allerede på salg i butikkene, og ingen går i det lengre.

Når det gjelder disse menneskene som bestemmer hva som er moderne, eller mote som det heter, skulle jeg gjerne likt å vite hva de tenker på.

Hvorfor i helvete skal alle gå rundt og se ut som fattige utgaver av Lady Gaga? Hvorfor skal vi ha ettervekst ned til haka (aka ombre), ugress (aka blomsterkrans) i håret og Spice Girls-sko? Jeg skjønner ingenting. Noen ganger virker det som om mote handler om å se stygg, fattig og utstelt ut.

ER JEG ALENE OM DISSE TANKENE? Jeg føler meg så alene om dem... Haha!

SLUTTA...

... Å snuse igjen. I dag. Jeg bestemte meg helt spontant i natt, for at i morgen tidlig skal jeg ikke starte dagen med en snus. Jeg skal slutte. 

Har slutta en gang før. Det varte i fire måneder, og gikk egentlig helt greit. Helt til jeg bestemte meg for at jeg hadde lyst til å snuse, fordi jeg liker det.

Denne gangen virker det som om det er vanskeligere å slutte enn sist. Kjennes ut som jeg har et helvete inni meg, som spreller og danser og river i meg - og det gjør meg selvfølgelig sint. Og ekstremt trøtt.

Jeg har lastet ned en app på iPhone'n som heter "Slutta". Den kan brukes av både røykere og snusere, og den er faktisk litt til hjelp. Man kan følge med på hvor lenge man har vært snusfri, se hvor mye penger man har spart og trykke på hjelp-knappen for å få litt ekstra motivasjon. Oooog appen er gratis, dette er ikke reklame.

Nå kjenner jeg at abstinensene straks gir meg et mega raserianfall, så jeg tror jeg skal løpe et par runder rundt huset. App'en tipset meg om at jeg burde det. IDIOT APP!!!!§!§!!!"!#E4rTGDd$%%$#&#""G/$"GV HSCZ"$E

SISTE FRIST...

... For å konkurrere om en tur til New York, hvor fly, hotell og billett til New York Marathon er inkludert! Konkurransen jeg la ut tidligere finner dere HER.

Siste sjanse for å delta er fredag 19. juli, så hvis du vil vinne den fantastiske premien som er sponset av Head&Shoulders New York Edition, gjelder det å kaste seg rundt og skrive ned noen store eller små punkter på bucket listen. I kommentarfeltet på konkurranse-innlegget så klart, ikke i dette.

Har fått noen spørsmål angående konkurransen, så kan jo svare på dem i plenum.

Q: Må man være på bloggen hvis man vinner? Det vet jeg ikke om jeg tør i såfall!

A: Selvfølgelig ikke. Med mindre vinneren har sterke ønsker om det, kommer det ikke bilder av han/henne på bloggen.

Q: Skal vinneren reise sammen med deg?

A: Vinneren kan stå sammen med meg på startstreken hvis han/hun vil. Utover det, er ikke tanken at vi skal gå hånd i hånd 5 dager i New York :-) Vinneren er fri til å bruke dagene som  han/hun selv ønsker.

Q: Forventes det at man fullfører løpet hvis man vinner?

A: Absolutt ikke! Forventningene er det vinneren selv som sitter med. Selv om jeg håper at jeg klarer å komme i mål, så forventer jeg ikke av meg selv at jeg klarer å løpe noe særlig mer enn 2.5 mil når den tid kommer. Men jeg skal trene så mye jeg kan, og prøve så godt jeg kan.

FUKTSKADER OG SOMMERSTEMNING

Selv om jeg bor hjemme hos mor og far, er jeg på en kronisk mislykket leilighetsjakt. De skal jo selge huset og flytte inn i den nye leiligheten sin etterhvert, og der er det ikke plass til meg.

I kveld har jeg vært på en visning. To soverom og verdens herligste takterrasse. Men fuktskader som megler "ikke aner noe om" gjorde den helt uaktuell. Aaaarg, frustrerende! Jeg ville jo bare dra rett ut og kjøpe utemøbler til takterrassen.

Men sånn bortsett fra det, er jeg helt overlykkelig om dagen. Går og gleder meg til Slottsfjell! Det blir 3 morsomme dager med venner, vin, sang og latter.

Ikke at det har noe med Slottsfjell å gjøre, men denne sangen vil jeg gjerne dele med dere. Vi hørte masse på den i Dubai, og den går på repeat hos meg om dagen, får så vanvittig sommerstemning av den!

SWEET 23

Det var herlig å være med bestejentene i går! En mer perfekt sommerkveld skal man lete lenge etter. Langbord i hagen, med vin, drinker, vannmelon og filtersigaretter.

Byturen startet også strålende, helt til jeg klarte å sette meg i møkk på Youngstorget. Er ikke det helt utrolig?! Da jeg gikk inn på utestedet luktet jeg så dritt at jeg bare måtte ta en taxi hjem til dusjen. Taxisjåføren holdt seg for nesa, og trodde sikkert jeg hadde hatt et uhell. Maken til ydmykelse! Haha.

Så favorittskoene er gått i søpla, og klærne henger ute til tørk etter fjorten vask. Så får vi se om de kan beholdes. Jeg er tilbake i Tønsberg, og har ligget langflat store deler av dagen. Hadde helt glemt hvorfor jeg aldri drikker lengre. Greit med en påminnelse nå og da!

OSLO

Det er ikke mye som klarer å dra meg inn til Oslo om dagen. Jeg har rett og slett sett meg lei av Oslo og forelsket meg i Tønsberg. Men når Idabestis har bursdag, får jeg gjøre et unntak!

Så nå skal jeg ta bussen inn til Oslo, pynte meg hos Nadja, og så dra rett i Idas hage/grill-fest! Det blir veldig koselig å se vennene igjen! 

Er tilbake allerede i morgen, for farmor og farfar har kommet på besøk fra Danmark. Så Mac'en får lov til å slappe av hjemme til i morgen. Håper alle lesere får en kjempefin lørdagskveld!

MED SEKK OG HJELM...

Ahh. Ingenting er som å stå opp, pakke en sekk (...) og ta på seg hjelm (...) for så å sykle til den fineste stranda i Tønsberg, og ligge der hele dagen med en bok og sole seg.

Jepp, sekk og hjelm. Jeg har offisielt mistet grepet, og bryr meg mindre om hvordan jeg ser ut enn noen gang. Det er så deilig! Null hair exstensions, null pene negler, null sminke. Det eneste jeg pynter meg med er smilet mitt! Vi får se hvor lenge det varer.

Nå skal hjelmen ut og sykle igjen! Merker at jeg er SVAK i beina når jeg løper, så sykling er en fin måte å trene dem litt opp på, forberede meg på å løpe lengre.

Snakker om løping; nå er det NI dager igjen av konkurransen hvor dere kan vinne tur til New York for å løpe New York Marathon, og ikke minst oppleve New York! Delta i konkurransen HER.

Foreløpig er det ikke engang 500 påmeldte, så jeg vil si at sjangsene for å vinne denne konkurransen er mer enn gode!

VIDEOBLOGG: ROADTRIP

En liten videoblogg fra roadtrip'en i forrige uke. Kommer til å være et av mine beste sommerminner 

Og ja, legg merke til at Bacardi plutselig har kort hår på slutten av videoen. JEG fikk lov til å barbere hodet hans, har aldri gjort noe sånt før. Hahaha. Vågalt! Men ikke sant han ble superfin med kort hår?!

Håper dere liker videoen :-)

SOMMER PÅ JORDA

Jeg er tilbake i Tønsberg, og her har det vært helt nydelig i dag. Det finnes ikke noe bedre sted å være når sola varmer og himmelen er blå. I kveld har jeg vært på brygga med mamma og pappa og spist is i solnedgangen. Sommer-idyll!

I morgen er det tilbake til å gjøre alle de kjedelige tingene igjen; støvsuge, vaske klær... Tror jeg drar på hyttetur om et par dager, blir jammen en smule rastløs av alt husarbeidet.

Og ellers har jeg laget en aldri så liten videoblogg fra min roadtrip med Kjetil! Coming soon...

KONKURRANSE: NEW YORK MARATHON

Her om dagen fortalte jeg dere at jeg skal løpe New York Marathon i November, i samarbeid med Head & Shoulders. Sykt! Og nå har jeg en STRÅLENDE nyhet til dere. En av dere lesere skal også få muligheten! Hvor gøy er ikke det?! Ææææ, jeg er i ekstase!

PREMIE: 

*Flybilletter til New York, 1.-5. november 2013

*Opphold på Hotel Beacon i New York

*Billett til New York Marathon

KONKURRANSEREGLER: 

*Del din bucket list i kommentarfeltet under dette innlegget. Du trenger ikke legge ut hele, gjerne bare de tre punktene som er viktigst for deg. Du trenger selvfølgelig ikke ha New York Marathon på listen, men vær forberedt på at du kanskje står på startstreken sammen med meg den 3. november!!! :D Trenger du inspirasjon til din bucket list, kan du se min litt lengre ned på bloggen.

Å få billett til New York Marathon er langt i fra enkelt. Så det er en stor mulighet å i det hele tatt få oppleve det. Jeg gleder meg i hvertfall utrolig mye, og ser fram til å ha med meg en bloggleser på startstreken. Selv om denne leseren mest sannsynlig kommer til å løpe fra meg, med mindre det skjer mirakler med løpetreningen min! Haha.

Marathon'et er søndag 3. november, og de andre dagene står man selvfølgelig fritt til å oppleve New York som man selv vil. Shopping, sightseeing og mat. Iiik, jeg gleder meg til å komme tilbake til New York!

Nå skal det bli spennende å lese hva dere virkelig  oppleve før dere dør. Kjør på i kommentarfeltet! Vinneren trekkes 20. juli. 

//Konkurransen er i samarbeid med Head & Shoulders New York Edition

BILDEDRYSS FRA SOMMERHUSET

Sommerhuset er nok et av mine favorittsteder i verden. Selv om jeg kjeder meg og blir rastløs, er det veldig sunt for meg. Det er så rolig og avslappende der. Tror det er viktig å slappe av uten å sitte med iPhone'n klistret i hånda, og uten å se på en eller annen hjernedød TV-serie. Å bare sitte og se rett ut i luften gjør jeg sjeldent.

Og ellers har jeg hatt som oppdrag å gjøre Kjetil dansk! Så nå snakker han en smule dansk, han spiser Ostehaps like fort som meg, han liker Brunsviger så godt at han kjøpte med seg en hel kake hjem, han har spist sild og påleggsjokolade til frokost, han er blitt introdusert for Mathilde Sjokolademelk, han har spist dansk is med guf, syltetøy og flødebolle, han har spist mange franske hotdogs hver dag - OG han har handlet Summerbird-sjokolade. Og vips, så har han gjenopplevd hele min barndom!

Vi har sikkert lagt på oss ti kilo denne uka, men det gjør ingenting. Vi har kost oss så utrolig mye.

Savner Danmark og familien min allerede, tror jeg skal prøve å reise tilbake en gang til før jeg begynner på skole etter sommeren.

ODENSE

Det var jammen flaks at både Bacardi og jeg pakket med sykt mye mer baggasje for to netter. For to netter ble fort til litt mer. OG! Jeg har jo vært uten nett i sommerhuset, så beklager fraværet. Å være uten nett er veldig rart, men samtidig veldig deilig. Internett-rehab, rett og slett!

Først tilbragte vi en natt hjemme hos farmor og farfar i Odense, og morgenen etter dro vi på en mini sightseeing i Odense by, så Kjetil fikk se mitt kjære fødested. Byen glimtet til med sol og kokende sommervarme, så det var ikke stort annet å gjøre enn å kjøre videre til sommerhuset.

Jeg har sikkert 500 bilder å gå gjennom fra sommerhuset, så snart kommer det bildedryss  

TIVOLI I KØBENHAVN

Tivoli i København er bare så mye bedre enn Liseberg i Gøteborg! Angrer på at vi ikke dro direkte hit. Hele stedet er bare så vakkert, og stemningen er så hyggelig.

Vi har spist hotdogs, sukkerspinn og kjørt så mange karuseller at det kommer til å snurre rundt for oss når vi sovner i kveld. Verdens beste dag 

Nå kjører vi videre til Odense, min hjemby. Der skal vi besøke familien, og tilbringe noen late dager i sommerhuset. Herregud, dette ble jo bare tidenes roadtrip!

VI KJØRER VIDERE

Etter Liseberg og litt avslapping på hotellrommet, gikk vi ut for å ta noen drinker i Gøteborg. Vi innså fort at Gøteborg ikke er særlig spennende, og at det stort sett minner mye om Oslo. Ikke så mye som skjer. Bare regn.

Jeg er jo dansk. Elsker Danmark. Bacardi elsker også Danmark. Så vi bestemte oss rett og slett for å forlate Gøteborg til fordel for Danmark.

Hva man ikke kommer fram til over et par svært gode drinker...

LISEBERG

I dag har vi vært som to små barn hele dagen! Karuseller, sukkerspinn, kaninører og masse kiling i magen. Tivoli er noe av det beste jeg vet, så dere kan tro jeg koser meg på Liseberg. Til tross for en del regn, (mindre kø) var det veldig gøy.

Det ble så mange karuseller på oss at maten nesten kom opp igjen, så vi måtte droppe Sting-konsert for å rulle hjem i hotellsengen med en kald Cola.

Cool story bro...

GØTEBORG + MORNINGTON

Da er vi framme i Gøteborg etter en hyggelig roadtrip! Vi fant helt fram til hotellet uten et eneste kart eller GPS-hint. Bacardi er litt av en sjåfør!

Vi har sjekket inn på Mornington Hotel (slapp av, ikke sponset), et utrolig hyggelig hotell midt i Avenyen. Masse shopping og restauranter i området, og det tar 10 minutter å spasere til Liseberg. Elsker stilen på rommene, minner meg om New York!

JEG SKAL LØPE NEW YORK MARATHON

Bucket list = en liste over små og store opplevelser, målsettinger og drømmer man vil gjennomføre før man dør. 

Alle har en bucket list. Ting de  gjøre før de dør. Alle har kanskje ikke skrevet den ned på papir, men alle har noe de drømmer om å gjøre, se, oppleve eller mestre.

Min bucket list er ganske omfattende - og den blir lengre for hvert år som går. Til å være 22 - snart 23, føler jeg meg heldig som har klart å krysse av  mange punkter på listen min. Og tro meg, alle skal være krysset av den dagen jeg dør.

For meg er ikke Bucket listen noe som handler om framtiden, men også noe jeg kan bruke for å mimre, og se tilbake på alle de spennende tingene jeg har opplevd. I hverdagen blir jeg fort rastløs og tenker at jeg har verdens kjedeligste liv, men hallo, så mye jeg har opplevd...

Her er store deler av min bucket list - i hvertfall det mest interessante av den:

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er at jeg har fått mulighet til å krysse av enda et punkt på denne listen. Kanskje det vanskeligste, når det kommer til opplevelser. Trommevirvel.... JEG SKAL LØPE NEW YORK MARATHON! 

At det så å si er umulig å få billetter til løpet, er èn ting. Men å løpe 4,2 mil i strekk? Jeg har nesten ikke ord. I skrivende øyeblikk er det umulig for meg. Jeg klarer kanskje å løpe 6 kilometer, og da ligger jeg langflat etterpå. Så her må det trenes. New York Marathon er den 3. november, så jeg har ikke alt for god tid. Jeg håper virkelig jeg klarer å gjennomføre det. Men uavhengig av det, så skal jeg hvert fall prøve. Jeg gleder meg til å ha krysset det av lista.

Jeg skal løpe New York Marathon i den anledning at Head and Shoulders kommer med sin New York Edition. Og hvem vet, kanskje en av dere lesere får muligheten til å gjøre det samme? 

De neste par dagene vil jeg anbefale dere å tenke over hva som står øverst på deres bucket list - OG følg godt med her på bloggen!

New York Marathon er en del av et samarbeid jeg gjør med Head & Shoulders, så det er vel på sin plass å merke dette innlegget med: //REKLAME

PAKKET OG KLAR

Da fyker jeg avgårde til Oslo, hvor jeg skal kose meg på hotell en natt. Noen har vel fått med seg at hotellsoving er en av mine favoritt-hobbyer...

Når det er sagt, så har jeg ikke savnet Oslo i det hele tatt. Veldig rart. Men! Noen av menneskene har jeg da savnet, så koselig blir det!

Ulempen med å gå så lenge uten sminke, er at man vender seg til synet. Men det betyr ikke at andre gjør det, så jeg har pakket med meg hele TO sminkebag'er. Skal fråtse i sminke igjen, det blir digg!

 

BLURRED LINES

Shit, jeg har  bloggangst om dagen - som et resultat av bloggsperre. Jeg ligger våken om kvelden og kjenner følelsen av at jeg skulle gjort noe jeg ikke har gjort; BLOGGE!

Men jeg har absolutt ingenting å skrive om. Og ingenting å ta bilder av. Jeg går uten sminke, har krøllete hår, og er stort sett kledd i enten joggis eller treningstøy. Jeg tømmer oppvaskmaskin, bretter tøy, klapper katten min, sykler en tur og leser bok. Totalt krise, bloggmessig. Personlig trives jeg svært godt.

Åh åh åh! Nå kom jeg på noe bloggete å skrive; nå skal jeg straks begynne å pakke kofferten. I morgen reiser jeg nemlig til Oslo, og derifra skal Bacardi og jeg på roadtrip til Gøteborg Vi skal blant annet til Liseberg og være små barn, for vi elsker karuseller! Og så blir det sikkert litt shopping, litt mat og litt galskap. Gleder meg!

Den perfekte roadtrip-sangen spør du meg!