JEG KAN VEIE OVER ET TONN

I samarbeid med Sande Trafikkskole

Jorden ringte i stad, og lurte på om jeg snart kommer tilbake fra verdensrommet. Jeg er helt zombie, ingen tvil om at det er hardt for en ung pensjonist å stå opp klokken 5 om morgenen og konsentrere seg hardt fram til sent på ettermiddagen. På slutten av dagens kjøretur fikk jeg den samme følelsen som jeg får av jetlag, så da var det på høy tide å ta øynene bort fra veien.

Men, ja! Bortsett fra det så er jeg veldig happy. Intensivkurset går mot slutten, og når morgendagen er over kan jeg ta lappen. De to siste dagene har vært veldig spennende, og jeg har både lært, måpet og ropt på gud, haha. Men gud påvirker verken veigrep eller bremselengde, så i det tilfellet var det bare å la bilen skli videre. Ikke på veien så klart, men på sikkerhetskurs på bane, eller glattkjøring som det er mer kjent som. Store deler av gårsdagen gikk med til å kjøre på våt og glatt vei, svinge unna hindere, lære å sikre både barn og last i bilen, og ikke minst: risikoteori. Jeg har aldri tenkt noe særlig over nakkestøtten i en bil. Etter å ha holdt vekten av et menneskehode i hendene, og i tillegg lært hva det veier i fart, er nakkestøtten noe av det første jeg stiller inn når jeg setter meg i en bil. Og vet du hva du veier hvis du kræsjer i 60 km/t? Det er ikke til å tro.La oss si at du veier 60 kilo. I 54 km/t, veier du 670 kilo. I 72 km/t, veier du 1,2 tonn. Kanskje greit å ha på seg setebelte? Det viktigste vi lærte er hvor enormt stor forskjell bare noen få km/t kan gjøre, både når det gjelder bremselengde og skadeomfang.

Det var et par blå mennesker som måtte bøte med livet i går, for å si det mildt :-)

I dag var det tidlig opp igjen, for å ha langkjøring til Sverige. Har fått øve på fletting inn og ut av motorvei, forbikjøring (syns det er helt forferdelig), vurdere risiko ved å kjøre ut på veier hvor det kommer biler i høy fart etc. Bra, men krevende dag. Etter verdens lengste omvei kom vi levende fram til Sverige - og vi kom levende hjem i dag også. Vi er to elever i bilen, noe som er veldig bra for læringskurven. Heldigvis er Karoline som jeg deler bil med veldig flink til å kjøre.

Fornøyde jenter! Vi får se hvor fornøyde vi er i morgen, når vi skal teamworke....wait for it....ved å lese KART for hverandre! Haha, jeg kan ikke forklare veien hjem til meg selv en gang, så det blir spennende. Jeg gleder meg hvertfall, og ikke minst til å være ferdig med intensivkurset i morgen ettermiddag. Det har gått utrolig fort, det er virkelig deilig å ha gjort unna alt på en uke. Det er noe jeg vil anbefale alle dere som skal ta lappen, og for dere som bor i Sande, Holmestrand, Horten, Hof, Drammen, Re, Revetal eller i nærheten, vil jeg virkelig anbefale Sande Trafikkskole på det varmeste også. Nå har jeg jo ikke erfaring med andre kjøreskoler, men jeg har hatt det så gøy og koselig at jeg ikke tror andre skoler kan sammenlignes. Og i tillegg til å ha det gøy, har jeg gått fra null til snart klar for oppkjøring på veldig kort tid. Hurra ♥

Nå er det kvelden for lenge siden, straks opp og kjøre igjen! Noen som ble overrasket over hvor mye de ville veid i en kollisjon?

TEORIEN ER BESTÅTT


Herregud! Jeg har bestått teoriprøven!

Grunnen til at jeg var så desperat etter råd hva angikk teorien i går, var jeg at jeg nettopp hadde fått beskjed om at jeg måtte ta teorien i dag. Ellers måtte jeg ventet i tusen år for å få oppkjøring, og det er bare tull. Og TAKK for så mange gode råd! Er sikker på at de hjalp meg veldig, tok i bruk spesielt to av rådene jeg fikk.

Storfornøyd med 3 feil :-)

Det er virkelig håp for alle, haha. Jeg var HELT sikker på at jeg kom til å stryke, så følte det var litt waste å prøve. Men ble skikkelig overrasket over hvor enkel prøven var, i forhold til alle testene jeg hadde tatt på forhånd. Fikk mellom 10 og 20 feil hver gang, så det var vel grunnen til at jeg var sikker på at jeg kom til å stryke. Det er tillatt med 7 feil, for de som ikke visste det. Da er 20 kanskje litt mange....

Her er mine tips for å bestå teoriprøven, noen av dem har jeg fått av dere snille lesere:
♥ Skaff teoriboken og les gjennom den en gang. Man dør flere ganger underveis, bare så det er sagt.
♥ Last ned en app på iPhone som heter Teoriprøven. Der ligger det en test man kan ta gratis, og så må man kjøpe resten. Tror jeg kjøpte 5 tester for 43 kroner. Likte den veldig godt fordi den viser hvilket svar som var riktig når du har tatt feil, er ikke alle tjenester som tilbyr det.
♥ Gå gjennom et E-teorikurs, jeg brukte eteori.no.
♥ Lær deg spesielt å regne ut bremselengde, stopplengde, hvor langt bilen kjører per sekund i x km/t.
♥ Pugg alle skiltene. De fleste er kjempeenkle, og man får garantert flere av dem på prøven.
♥ På selve prøven: når du har lest spørsmålet, tenk etter svaret selv før du leser svaralternaltivene. De kan ofte forvirre deg. Jeg vil også anbefale å ikke bla seg tilbake og endre på svarene på slutten, da blir det fort flere feil. Les spørsmålene nøye, det kan være noen lurespørsmål...

Jeg har allerede lagt meg i sengen. Blir hentet rundt halv 7 i morgen tidlig for å ha sikkerhetskurs på bane, så etter et par episoder Dexter skal jeg sove. Nattinatt!

NOE NYTT I HJEMMET

God morgen! ♥

Jeg er tidlig oppe og klar for en ny dag med utfordringer på asfalten. Men bloggen skal ikke bli en ren bilblogg, altså! Selv om jeg fikk et svært fristende tilbud i mailboksen min her om dagen: råner-string og råner T-shirt....... Vurderer å takke ja, så jeg har noe sprekt å ha på meg på oppkjøringen. Bestått!

Tenkte jeg skulle vise dere det nyeste tilskuddet i møbelfamilien min; en gyngestol fra Eames. Har ønsket meg den en stund, så da jeg fant den til en bra pris i Danmark (2000 kroner billigere enn den jeg holdt på å kjøpe her hjemme) måtte jeg bare ta den med meg hjem. Hadde det litt trangt i baksetet på vei hjem, men var verdt det. Nå er det bare å gynge i vei, iført råner-string og full pakke.

Stol fra Eames/ Puter fra Missoni Home/ Bøker fra Amazon/ Lysholdere fra Lama/ Sidebord HER (annonselenke)

Var den ikke søt? Nå får jeg komme meg avgårde, ønsker alle en finfin dag :-)

INTENSIVKURSET ER I GANG

I samarbeid med Sande TrafikkskoleÆæææ! I dag startet jeg på intensivkurset mitt hos Sande Trafikkskole.

For de som ikke vet hva et intensivkurs er, så er det at man gjør alt det obligatoriske man trenger for å kunne ta lappen på én uke. Kjøretimer, sikkerhetskurs på bane, risikoteori, langkjøring - ja, hele pakka. Hektisk, men gøy! 

Har alltid sett på kjøring og lappen som noe nødvendig og litt kjedelig, noe jeg gjøre. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle synes det var gøy! Men det har sikkert mye med omstendighetene å gjøre. Jeg kjører rundt i en deilig Audi cab, i godt selskap av blå himmel, sol, heftig aircondition (thank God) og en kjørelærer som er helt annerledes enn hvordan jeg hadde forestilt meg en kjørelærer. Eirik er morsom, snill og viktigst av alt: tålmodig. Han har lovet at han aldri blir sur, ikke engang oppgitt. Flaks for meg, som ikke får med meg alt første gang...

Men jeg skal ikke fremstille meg selv som noen ræva sjåfør, for jeg blir bedre og bedre for hver gang jeg kjører. Jeg slapper mer av i rundkjøringer nå, og kryss er heller ikke så alt for ille lengre. Jeg har en liten utfordring hva angår å legge seg i riktig spor i enkelte tilfeller, men er jeg litt mer oppmerksom bør det ordne seg kvikt. Jeg har begynt å se mine egne småfeil nå, så da er det jo bare å begynne å finpusse.

 

Kjørelærer Eirik med nettbrettet sitt. Det bruker han for å vise meg hva jeg kunne gjort annerledes på Google Maps. Og sååå kjører vi ut og prøver på nytt. Super måte å lære på :-)

Sande Trafikkskole har nesten bare fine biler, grunn nok til å velge dem som kjøreskole spør du meg. Men denne bilen er min, så spørs om ikke jeg stikker av med den når intensivkurset er ferdig. Hadet!

I morgen skal jeg ha kjøretimer som i dag, og på onsdag skal jeg ha sikkerhetskurs på bane. Sistnevnte gleder jeg meg til, har hørt at det er gøy. Og kanskje litt skummelt? Skal prøve å få tatt noen bilder derifra, eller er det ønskelig med video? Hahaha. Jeg er helt fjåsete nå, sitter med hodet i en bøtte Redbull og leser teori som en hest. Må ta teorien så fort som mulig slik at jeg kan melde meg på til oppkjøring, for det begynner å bli lang venteliste. Så hvis du vil ha lappen i nærmeste framtid; skynd deg å få teorien i boks!

I tillegg til hjemmesiden hvor all info står, har Sande Trafikkskole Facebook-side her, og de heter Sande Trafikkskole på Instagram også :-)

Har jeg noen lesere som holder på å ta lappen nå? Og er det noen som har et heftig tips for å bestå teorien? Jeg sliter litt med teorien, og river meg i håret fordi jeg får så mange feil på testene jeg tar på nettet. Skal ta et E-teorikurs i kveld, så håper det kan hjelpe meg!

25% RABATT PÅ SUNSPA

Annonse

Sprett champagnen!!! Neida. Men med jevne mellomrom er det faktisk flere lesere som etterlyser rabattkode på Sunspa-produkter, så dette jeg jo dele. For nå har Makestyle nemlig 25% rabatt på alle produkter fra Sunspa.

Bedre tilbud kan man vel nesten ikke få. Jeg har hatt mine i et år nå, og de to favorittene mine er nesten gått tom. Så jeg skal i hvertfall klikke hjem to! Her er mine to favoritter fra Sunspa:

Den rosa heter 3 Day Lotion og er en bronzing lotion som gir en syykt fin farge. Den brune heter Tan-In-A-Can Chocolate, og er en spray med en mørk men troverdig farge. Jeg elsker begge to, det kommer egentlig litt an på om man foretrekker lotion eller spray. Jeg er flinkest med lotion, så går som oftest for det.

Selvbruningene fra Sunspa lukter ikke vondt i det hele tatt, noe som er så synd med andre selvbrunere jeg liker å bruke. Dove for eksempel. Den superbillig, fargen blir ganske fin (litt mer oransje enn Sunspa dessverre) men man lukter jo råtten nøttefabrikk etter å ha tatt den på. Så det er et stort pluss med Sunspa ♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg i bilen hjem til Norge. Gleder meg til å komme hjem til fastedager, bilkjøring og trådløst internett ♥

DANSK IDYLL

Til min store fortvilelse har farmor og farfar vært så snille og lånt bort sommerhuset til noen de kjenner, så det er blitt "byferie" på oss her i Odense. Men jeg klager ikke, altså. Har hatt noen kjempefine dager med besteforeldre, tanter, onkler, fettere og kusiner. Litt kort tid, men har hvertfall fått se alle sammen ♥

I dag har vi hatt en deilig lørdag. Først shopping og lunsj i byen, før vi dro hjem for å ha kosekveld. Av med sminken, på med pleddet, fyr i utepeisen og take away-mat. Har sittet i flere timer og bare sett inn i flammene, så nå er det vel trygt å si at jeg er søvnig. Skulle gjerne blitt i Danmark lengre, men jeg skal hjem og kjøre bil for harde livet, wohoo!

Håper alle har det fint, nattinatt.

DIVA PÅ DANSKEBÅTEN

Danskebåten. Eller SuperSpeed, som Colorline har valgt å kalle den. En stor kloss som står mellom meg og min danske familie, hvilket er grunnen til at jeg befinner meg på den minst én gang i året - helst flere enn det.Sjarmen som en tur med Danskebåten har å by på, blotter seg allerede usjenert mens vi står i kø for å kjøre ombord i båten. En brautende lastebilsjåfør drar av seg singleten, og bestemmer seg for å gå fra den ene enden av køen til den andre, i bar overkropp og med en sneip hengende slapt i munnviken. Gåturen hans har ikke noe formål, annet enn å 1. vise fram mannepuppene 2. blåse røyk inn i alle bilvinduene han passerer. 3. være irriterende. Småunger sitter i bilsetet sitt og griner fordi det er varmt, uoppmerksomme fedre røyker inne i bilen, og dansker som har bodd lenge i Norge står sammen og argumenterer for hvorfor Danmark er så mye bedre enn Norge. De hadde ikke trengt å overtale meg, for jeg er enig.

De som jobber med å få navigere bilene på bildekket gjør alltid en ræva jobb. Hadde jeg veid fem kilo mer, hadde jeg aldri kommet meg ut av bilen. Vel, uten å ripe opp naboen, og på det området er jeg strengt oppdratt. Over gjennomsnittet bilinteressert far.

Who let the dogs out. Alle forlater bilene, og sprinter opp trappene for å få tak i den beste plassen på det jævligste stedet. Noen forsvinner inn i restauranten, så mange som mulig presser seg sammen foran kaféen "Fly Me To The Moon" hvor en eim av billig ketchup allerede fyller rommet. Vi velger å sette oss ute på et soldekk. Frisk luft. Mindre mennesker.

Vi ble dessverre sultne. Så da var det jo bare å stikke halen mellom bena og liste seg ned til Fly Me To The Moon for å kjøpe pølse med pomfri. Det har ikke noe å si om du kjøper pizza, burger eller hva nå enn de selger. Alt smaker pølse med pomfri uansett, så da er det like greit å faktisk kjøpe pølse med pomfri. Jeg gidder ikke å lage et helt avsnitt om hvor vondt det smakte. Dette skulle egentlig bare være et innlegg med observasjoner, ikke et klageinnlegg.

Etter en time med vind i håret og sol i ryggen, bestemte jeg meg for å gå litt rundt. Tross alt noen timer å slå i hjel. Ved en feiltagelse havnet jeg i familieavdelingen, hvor en eim av tre timer gammel bæsjebleie hang i lufta. I tillegg stod Nickelodeon på for full guffe, men det var ikke sistnevnte som var grunnen til at jeg sprintet ut derifra med vond smak i munnen. 17-åringer som prøver å lure seg inn på verdens minste casino, folk som ligger i trappeoppganger og sover med åpen munn, mennesker som har drukket seg fulle helt uten grunn, lyden av enkroninger som lander i en haug...


Ah, det er danskebåten sin det. Den er kanskje et lite helvete på jord, men den får meg hvertfall fram til et av mine yndlingssteder her i verden. Danmark ♥

FÅ MEG VEKK HERIFRA

Ok, den kroniske dødsangsten jeg går rundt med ble ikke akkurat dempet av dagens nyheter. Konkret terrortrussel mot Norge.... Håper virkelig lille Norge er godt forberedt, hvis noe faktisk skulle skje. Kjenner at jeg er glad for at jeg forlater landet om et par timer, selv om jeg ikke skal langt.

Nå er jeg i hvertfall pakket og klar, og gleder meg til å komme meg til DK ♥

Kanskje litt sent å oppdage det, men jeg er i juli-utgaven til Shape Up. En side med "mine rutiner", for spesielt interesserte :-)

Håper alle har en fin dag, og ber/krysser fingrene for Norge. Vi fortjener virkelig ikke en tragedie til, det gjorde så vondt sist.

(WO)MAN IN THE MIRROR

Yo. Har ikke shavet leggene på over en uke, men regner med at det ikke synes på bildet. Ikke zoom uansett.

I dag har jeg hatt kjøretime igjen. Øvd på rundkjøringer og lyskryss. Tilgi meg for at jeg banner, men jeg er faen ikke mye til naturtalent på de områdene. Så det er godt det heller ikke er forventet noe naturtalent. Fikk heldigvis beskjed om at jeg kan ta intensivkurs til uken, så på mandag starter moroa! Gleder meg til å oppdatere dere på mine sorger og gleder bak rattet :-)

Nå skal jeg pakke til Danmarksturen, ettersom vi drar i morgen. Er så slapp (faster i dag) at jeg vurderer å slenge tre truser, teoriboka og iPhone-laderen i en Rimi-pose og si meg fornøyd. Haha. På tur med posen.

Nei, nå er jeg ubrukelig, får bruke den siste energien min på å pusse tenner og stå med hodet inni kjøleskapet før jeg legger meg. Pakkingen får jeg ta i morgen.

GOOD FOR ME: BETAKAROTEN

Annonse

 

Jeg har sjeldent fått så bra brunfarge som jeg var på ferie sist - selv om det bare var en uke. Grunnen til det er at jeg for første gang har klart å bruke Betakaroten. Med "klart" mener jeg at jeg har prøvd mange ganger, men jeg glemmer så fort bort sånne ting, og Betakaroten skal man jo gå på en liten stund før det gir noen effekt. Men denne sommeren har jeg vært flink og tatt hver dag, og det har gitt resultater :-)

I utgangspunktet begynte jeg å bruke Betakaroten fordi det beskytter huden mot solforbrenning og soleksem, men det er ikke akkurat et minus at huden blir brunere og beholder gløden lengre ♥Betakaroten fra Good For Me består av naturlig betakaroten fra mikroalge i en base av vegetabilsk olje for bedre opptak. Fordeler ved betakaroten fra Good For Me:

♥ Bidrar til å styrke immunforsvaret
♥ Beskytter huden
♥ Stimulerer pigmentdannelsen
♥ Gjør huden mer mottagelig for sollys
♥ Beskytter huden mot solforbrenning og soleksem
♥ Beskytter mot tidlig aldring av huden 

Man skal ta 1 kapsel hver dag, og jeg anbefaler å begynne på Betakaroten ca 1-2 uker før du reiser på ferie for å få maksimalt ut av det. Det er 60 kapsler i en boks, så den skal holde til 2 måneder. Det er halv pris nå, så gå inn HER for å kjøpe hvis du vil :-)

Kristina var den som introduserte meg for Good For Me først, førstemann å få hennes gløde farge.... Og ja, man kan få litt gul/oransje tone i huden av å bruke betakaroten, haha!

HETEBØLGE

Jeg må bite meg hardt i tunga og slå meg hardt i hodet med solkremen for å la være å klage over denne varmen. I dag har jeg verken bitt meg i tunga eller slått meg i hodet med solkremen, så jeg klarer ikke la være å uttrykke det. Shit, for en varme! Det går jo nesten ikke an å puste til tider. Jeg liker varme når jeg kan ligge ved et basseng eller på en strand - ikke så utenom det.

Men man må jo bare gjøre det beste ut av sommervarmen! I dag inviterte jeg mamma og pappa til lett sommermiddag på terrassen. Matlysten er ikke helt på topp når det er så varmt, men vi fikk i oss litt spekemat, melon, salat, aioli og baguetter. Nam nam. Etterpå bestemte vi oss for å dra og kveldsbade. Sååå. Vi kom fram til stranda, og det fristet ikke å bade likevel. Så vi satt bare og nøt synet av havet og litt frisk luft i håret. Da vi satte oss i bilen for å kjøre hjem igjen, ble vi så varme at vi fikk lyst til å bade likevel. Familien vinglepetter! Men jeg tok til takke med en iskald dusj da jeg kom hjem, og håper jeg får sove godt i natt.

Mamma, pappa og jeg har forresten bestemt oss for å dra til Danmark på torsdag! Gleder meg til å besøke familien, som jeg føler at jeg ser alt for sjeldent ♥

KJØRETIME OG 5:2

Iiiiik, gjett hva jeg har brukt ettermiddagen på! Kjøretime. Må helt ærlig si at jeg gruet meg dritmye, for det kunne gått bedre sist gang. Hadde så vidt kjørt siden jeg var 16, og ble så redd at jeg holdt på å krype sammen hver gang det kom en bil i motsatt kjøreretning.

Men i dag føltes det bedre - og kjørelærer Eirik var enig. Det var noe helt annet i dag. Og godt er det, for det nærmer seg intensivuken min. Det er litt usikkert om den blir nå til uken eller litt senere, spørs helt hvordan jeg klarer meg på onsdagens kjøretime. I intensivuken skal man jo kjøre helt til Sverige, så det er litt dumt å sette i gang med det hvis jeg ikke er flink nok. Men jeg håper!

Nå er jeg akkurat ferdig med å spise en romantisk middag med meg selv (haha) på terrassen. Det er fastedag i dag, så jeg var ganske skjelven før jeg fikk kastet i meg maten.Hva angår 5:2 og fasting, så hadde jeg jo egentlig tenkt til å blogge ganske detaljert om det. Det virket som om det var stort engasjement for det, og flere som hadde lyst til å følge med. Men etter å ha fått "tilsnakk" fra flere som har fått spiseforstyrrelser på samme måte, har jeg bestemt meg for å jekke det litt ned. En oppdatering i ny og ne blir det nok, men jeg kan ikke blogge detaljert for dere om vekt, veiing av mat, kalorier og så videre. Selv om det er en livsstilsdiett som ikke skal brukes for slanking, ser jeg at jeg kan påvirke mine lesere til å spise lite mat, og det vil jeg overhodet ikke.

Nå er jeg i gang med min tredje uke på 5:2, og jeg trives fortsatt med det. Det var kanskje litt dårlig timing å faste på en dag hvor jeg hadde kjøretime, men det gikk greit og jeg klarte å være konsentrert. Bortsett fra de siste fem minuttene, da ble jeg stående og slappe av i sikkert tretti sekunder selv om jeg hadde fått grønt lys :-)

VELDIG LITE YOLO

Jeg er i grunn veldig lite YOLO. Haha. Begynner å bli vant til at venninner puster tungt med nesa og rister på hodet når de ser at jeg begynner å tenke på å rusle hjemover før festen i det hele tatt har begynt. I dag var jeg på vors i 5 minutter, før jeg løp hjem på styltene og plasserte meg i sofaen med Macen på magen. Men er ikke det greit, da? Det er jo tross alt dag nummer fire med fest. Jeg klarer bare en dag med fest, uansett hvor mange dager ekstra jeg prøver meg, blir ingen av dem vellykket. Skal vi bare konkludere med at jeg ikke er noe festivalmenneske lengre? Mye har visst skjedd siden jeg lå i et småvått telt på Quarten og syntes at livet var strålende.

I natt fikk jeg ikke sove, så nå har jeg ikke sovet på 1,5 døgn. Har vært trøtt, men med Redbull som blandevann kan jeg kanskje takke meg selv, haha. Dessuten lå det en jente og spydde ut innvoller utenfor vinduet mitt i natt, og da hun endelig var ferdig, kom det en gutt gående forbi som syntes at hun var så sinnsykt sjarmerende. Så da ble de sittende og flørte i tre timer. Han ga komplimenter, hun spydde, han ga litt flere komplimenter. Det var ikke langt i fra at jeg løftet opp TV'en min og pælmet den ned i hodene deres.

Nå hørtes det jo ut som om Slottsfjell bare har vært et helvete, men det er ukorrekt. Jeg har kost meg og ledd masse sammen med fine folk, og det er tross at det viktigste ♥ Her er et lite bildedryss fra i går:


Nå skal jeg avslutte kvelden med et par episoder Dexter, mens de andre er ute og har det gøy. LOL!

USKYLDIG PROMILLEBLOGGING

Hei ♥

Dette innlegget skriver jeg nærmest i blinde, så håper teksten er fri for skrivefeil, og bildene jeg legger ut er blottet for uheldigheter. Jeg kom nettopp hjem fra dag nummer to på Slottsfjellfestivalen - og dag nummer tre på flaska. Jeg har ikke hatt en tre dagers siden mitt forrige liv, så det ble litt heavy for meg. Like greit å rygge bakover og snike seg unna før jeg sovnet i en stol, midt i en samtale med et menneske jeg ikke kjenner, og heller ikke kunne tenke meg å bli kjent med.

Jeg har besøk av to bestevenninner i helgen, så vi har for det meste kost oss på terrassen med drinker, vin og musikk. Men litt _festival_ har det også blitt. Det har blitt så hyggelig på terrassen nå, med ny benk og nytt interiør. Men får vise ordentlig bilder når det er helt ferdig, akkurat nå ligger alt bare hulter i bulter - skylder på vin 24/7. Men her er noen bilder fra festivaldagene så langt:

 

Ok, det var det for nå. Nå skal jeg legge meg så jeg er klar for poolparty i morgen ♥

TIL ALLE SOM ELSKER Å REISE

Annonse

Hei kjære lesere ♥

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg tatt et par dager med bloggfri. Har hatt så sinnsykt mye å gjøre, og egentlig krysset fingrene for at dere har vært ute i finværet og ikke lagt merke til at det ikke har skjedd stort på denne bloggen. Fy søren, for en sommer vi har nå! Jeg er misunnelig på alle som har ligget på stranda eller vært på båttur - men nå i helgen skal jeg også få litt bruk for finværet.

Jeg har fått i oppdrag av HomeNet å fortelle dere om deres samarbeid med Norwegian Reward, samt en helt sykt kul konkurranse de har gånde nå.

Kjenner dere til Norwegian Reward? Jeg er medlem, og hver gang jeg booker med Norwegian, samler jeg opp CashPoints hos Norwegian. Norwegian Reward er et fordelsprogram som gir deg muligheten til å spare penger hver gang du kjøper flybilletter og kjøper tjenester fra Norwegians samarbeidspartnere. Ved å bestille bredbånd fra HomeNet nå, får du hele 800 CashPoints på din Norwegian Reward- konto, noe som tilsvarer 800 kroner. De 800 kronene kan du selvfølgelig bruke på en flybillett hvor enn du vil - ganske kjekt å få 800 kroner i rabatt på flybilletten?! :-)

Bredbåndet til HomeNet koster bare 289,- per måned for opptil 20 mbit/s. Sjekket akkurat min forrige internettregning, og ser at jeg hvertfall har penger å spare. Jeg er ikke så teknisk av meg (hehe) så det ble ikke gjort mye research da jeg skulle bestille internett i en fart. HomeNet er veldig behjelpelige. De sørger for rask levering, og hvis man trenger en montør så spanderer de faktisk den kostnaden også. Det beste ved det hele, er at hver gang man betaler intenrettregningen sin, blir det satt inn CashPoints på din Norwegian Reward- konto, noe som betyr at man plutselig kan bestille seg flybillett helt gratis.

Er det noen av dere som har en planlagt ferie for resten av sommeren og gruer seg til regningen på et eventuelt kredittkort kommer? I sommer skal HomeNet betale regningen for 5 heldige kunder, TIDENES konkurranse!! Så da er det jo bare å krysse fingrene for at det blir deg.

Sukk, jeg kjenner at jeg savner fjoråret litt, da var jeg sikkert på én reise i måneden i gjennomsnitt. Nå har jeg hatt et ganske kjedelig år med obligatorisk undervisning nesten hver dag, så gleder jeg meg til å farte rundt i verden igjen. En spontan helg i Paris, et par uker i Dubai, shoppinguke i New York, weekend i Roma. Friheten er jo litt større når man er ordentlig student :-)

Er du medlem av Norwegian Reward? Og hvilken av Norwegians destinasjoner ville du reist til? 

GIRLS AND BALLOONS

God kveld ♥ 

Deilig å være hjemme i Tønsberg igjen, blir så sliten av å være i Oslo - spesielt når det er så varmt. Er vel kanskje en grunn til at alle som bor i Oslo er i Tønsberg om dagen? Da jeg kom hjem i dag, stod verdens beste foreldre og snekret benk på terrassen min. Jeg har lett både høyt og lavt etter hagemøbler som kan passe på en 8 kvm terrasse, men enten er det stort eller så er det stygt. Eller begge deler. Så løsningen ble å bygge en hjørnebenk, og da jeg kom hjem i dag var den nesten ferdig. Hurraaa, jeg ble så glad. Nå må jeg bare gå til innkjøp av puter, pledd og diverse, så er terrassen klar for resten av sommeren.

Som jeg nevnte, skulle jeg i Idabestis sin bursdag i går. Hadde det veldig gøy, helt til jeg stod på en takterrasse og så stjernene snurre rundt hodet mitt. På tide å komme seg hjem til hotellsengen! Men jeg sitter i hvertfall igjen med et smil og to fine bilder fra i går:

Nå skal jeg legge meg og snorke med Dexter, og til min store glede begynte regnet å hamre på ruta akkurat . Kanskje luften blir litt friskere i natt. Trenger en god natts søvn, for i morgen starter jeg på tredje fastedag. God natt :-)

TRENGER DU BILLETT TIL SLOTTSFJELL?

Ok, dette er ikke et reklameinnlegg. Får verken sponset billetter eller betalt for å skrive dette, bare så det er oppklart på forhånd. Føler nesten det må understrekes.

Husker dere x-en min, Benjamin fremdeles? Han har startet et firma som heter Veniro, og de hjelper firmaer på sosiale meider. I et forsøk på å få mer trafikk til sin egen Facebook-side, deler de nå ut billetter til Slottsfjellfestivalen som går av stabelen i Tønsberg nå førstkommende torsdag.

Det er jo utsolgt over alt, helt håpløst. Så derfor tenkte jeg å tipse dere om en konkurranse som Veniro har på Facebook-siden sin. Alt dere må gjøre for å delta er å like siden + dele posten om Slottsfjell på deres egen Facebook. Sååå nå håper jeg at noen fortvilte sjeler får sjansen til å dra på festivalen likevel! ♥ Dere finner konkurransen HER.

Sola skinner i dag også, og Oslo viser seg fra sin svetteste side. Kjenner at jeg savner Tønsberg etter en helg her, så nå skal jeg pakke kofferten og dra hjemover snart :-)

THE PERFECT SUMMERNIGHT

Overskriften på dette innlegget burde egentlig vært "svette, tårer og høye hæler på brostein" men hvem vil vel høre på den slags klaging. Haha. Etter å ha slept en snublende Kristina (edru, men på høye hæler) fram til Delicatessen ble det jo faktisk riktig så hyggelig. Vin, drinker og tapas, og etterhvert kom min kjære Naddis og joinet oss også. Vi skal ikke sees på flere uker, så da er det viktig å få klemt litt på hverandre før vi "skilles". Veldig hyggelig å introdusere to så gode venninner for hverandre også. Da Kristina var på do, snakket Naddis om hvor skjønn Kristina er, og da Naddis hadde dratt snakket Kristina om hvor skjønn Naddis er ♥

I dag venter Oslo med en ny og solrik dag, spørsmålet er bare hva vi skal bruke den på. Vi har vurdert alt fra Tusenfryd til dagsfylla, men så skal vi jo i bursdag i kveld så må spare litt krefter. Selveste IDABESTIS har bursdag!! Hipp hurra ♥ Lenge siden dere har hørt noe om henne her på bloggen, men når sant skal sies er det vel fordi at vi ikke har hengt på evigheter. Så det blir veldig gøy med litt vin og katastrofer igjen i kveld :-) Haha.

Håper alle har en strålende lørdag!

FILMANBEFALING: BEGIN AGAIN

Annonse

Hei og hå, lenge siden sist. Nå har jeg kommet meg til Oslo, innlosjert på Clarion Hotel Royal Christiania sammen med Kristina. I skrivende øyeblikk ligger vi på hver vår kembo hotellpute med hver vår Mac på magen og nyter livet. Samtalen er den samme hver gang dette skjer. En av oss: åh... Disse sengene. Den andre: ahhh... Ja, jeg vet. Haha. Får håpe vi kommer oss opp av senga, for den er så god.

I dag har K og jeg vært på førpremiere av filmen Begin Again, som dere lesere hadde mulighet til å være med på. Og den stod til forventningene. Verdens søteste film med Keira Knightley og Mark Ruffalo i hovedrollen. Vokalisten i Maroon 5 (Adam Levine) er også med i filmen - noe jeg oppdaget etter å ha irritert meg i en time over at det var noe kjent med stemmen, haha.

Filmen handler om kjæresteparet Gretta og Dave, et ungt og forelsket par som flytter til New York for å leve ut sin felles drøm som låtskrivere. Dave sin karriere tar fart, og til Grettas store blir Dave sugd inn i en verden av stjernestatus, jenter og livet på veien. Det ser mørkt ut for Gretta helt til hun møter musikkprosenten Dan. Han ser noe spesielt i henne, og har lyst til å hjelpe henne i gang med karrieren.

Jeg elsket filmen. Romantikk i New York uten at det blir alt for klisjé, deilig musikk og flinke skuespillere. Det er en jentefilm, men det er helt trygt for kjæresten å bli med. Anbefales på det sterkeste ♥

Nå skal vi møte Naddis for dinner and drinks :-)

ANDRE FASTEDAG

I natt lå jeg lenge våken og gruet meg til i dag. Fastedag nummer to. Men da jeg våknet i dag, var jeg positiv innstilt og klar for å utfordre kroppen min. Kroppen min som vanligvis får i seg langt over dagsbehovet. Jeg teller aldri kalorier, men tviler ikke på at jeg ofte får i meg både 3- og 4000 kalorier på et døgn. Så selvfølgelig blir det et sjokk for kroppen, når den bare skal ha 500. 

Det første jeg gjorde i dag, var å gå på shopping. Man må nesten ha en matvekt for å kunne holde på med 5:2. Jeg har aldri veid et eneste gram av hva jeg putter i meg, så dette blir annerledes. Kjøpte badevekt i samme slengen. Har ikke veid meg på to år. Men om jeg kommer til å bruke sistnevnte vet jeg ikke. Gjør jo ikke dette for å slanke meg, men når jeg hører deres historier om vekttap med 5:2, blir jeg jo litt giret. Som hver eneste håpløs jente i denne verden, har jeg selvfølgelig lyst til å bli kvitt noen kilo. Men jeg er av typen som ikke kan gå inn for å slanke meg. Da tenker jeg nemlig ikke på annet, og ender med å kjøpe 412 burgere på vei hjem fra byen.

Nå er min andre fastedag snart over, og så langt stortrives jeg. Skal definitivt kjøre på med enda en uke. Jeg har allerede lært noen ting: 1. tenke lite kalorier og stort volum. 2. jeg må legge mesteparten av kaloriene mine i middagen, da jeg alltid blir sulten på kvelden. 3. Å sove lenge hjelper, hvis mulig. 4. Og å legge seg tidlig, haha.

Brokkoli, kyllingfilet og søtpotet. Her snakker vi volum! Ble til og med mett før jeg hadde spist opp. I tillegg til dette har jeg hatt ett egg og en gulrot i dag - og enda har jeg plass til en Skyr hvis det blir helt krise til kvelds. Så noe sulteopplegg, vil jeg hvertfall ikke kalle det. Selv om man blir sulten :-) Haha.

Resten av kvelden skal jeg bruke på å lage morgendagens måltider. Da er det ikke fastedag, men det er greit å være forberedt når jeg våkner sulten i morgen. Så jeg ikke kaster i meg noe skikkelig usunt. Og så skal jeg se på Dexter, som er min nye serie ♥

PÅ TIDE MED NOEN PARAPLYER

Jeg har så utrolig lite å klage over for tiden. Stort sett fornøyd med det meste. Men siden dere er så glad i paraplyene mine, har jeg gravd dypt i den sure hjernehalvdelen min, og der fant jeg 5 stk. Husk at det bare er å spy ut deres paraplyer i kommentarfeltet, hvis dere har noe dere vil dele. Enjoy ♥

Matbutikken fra helvete. Jeg har en matbutikk jeg handler på noen ganger. Og jeg skal love dere at jeg kun handler der når jeg ikke har noe annet valg. Den er så jævlig. Grønnsakene er alltid råtne, i jordbærkurvene bor det fluefamilier og sikkert mye annet rart, mat av samme sort er plassert på helt forskjellige plasser i butikken, og det er alltid ølsøl på gulvet foran ølskapene. Og som om ikke det er nok: nesten alle som jobber der er så jævlig frekke. Jeg føler meg dum når jeg kommer til kassa og sier "hei" uten å få svar. Og en av dem som jobber der, har det med å kaste varene for harde livet etter at han har slått dem inn i kassa. Neida, ikke tenk på det. Eggene skal jo knuses uansett når omeletten skal lages. Neida, ikke tenk på det. En Cola Zero som spruter opp etter veggen, det er jo bare gøy. ARRRRG!! Men jeg er ikke så bitter at jeg sender en klagemail, så derfor uttrykker jeg frustrasjonen min her i stedet.

Bestfriends på Snapchat. Altså. For det første kan den listen være veldig misvisende. Noen du ikke har snappet med på flere uker kan ligge på førsteplass. Og hvem har egentlig noe med hvem jeg snapper med? Og verst av alt, jeg vil ikke se enkelte sine bestfriends-lister, men når de først ligger der så blir det jo som å prøve å unngå å snu seg etter en bilkræsj. La oss si at du snakker med en fyr du tror du liker litt, og så har han tre andre jenter på sin toppliste. HADE! (hahahaha)

Hattevenner. Jeg gikk med hatt på Palmesus. Skulle tro folk aldri hadde sett en hatt før. Alle skulle dra i den og låne den, det var da søren meg ingen hatt med propell eller en hatt med penger inni. Hei, du med hatten. Nei, vi kjenner ikke hverandre bare fordi jeg har på meg hatt. Jeg har ikke på meg hatt for at du skal ha en åpningsreplikk!

Barnevogn-situasjonen. Jeg er godt oppdratt og reiser meg alltid for gamle på bussen - og jeg pleide også å hjelpe til med barnevogner. Men sist jeg skulle hjelpe til med å bære en barnevogn opp noen trappetrinn, fikk jeg jævlig vondt i ryggen. Og det gjorde meg dritsur. Så nå er jeg lei av at damer med barnevogn står og måper og ser på meg når bussen kommer. Jeg gidder ikke å ødelegge min rygg fordi du har barn. Ta lappen eller spør sjåføren eller en eller annen sterk mann i mils omkrets. Jeg gidder IKKE å bære flere barnevogner som inneholder barn jeg ikke kjenner.

Hus med farge. Jeg bodde i et lysegult hus i mange år. Helt til mamma og pappa malte det mørkegult med mørkegrønne karmer. Jeg spyr. Til slutt tok de heldigvis til fornuften, og malte det hvitt. Jeg syns at hus skal være hvite, med mindre de er i mur. Og nå har det seg slik at jeg fra alle vinduer i leiligheten min ser på hus med grelle farger. Tanken har faktisk streifet meg: tilby naboene å betale for malingen hvis de maler de forbanna husveggene sine. Så kan de male stua si både blå, rød, gul og lilla. Haha. 

Vel, det var det for nå. Får håpe livet skranter litt framover, så jeg har noen flere paraplyer å dele. Neida.

PRØVER MEG PÅ 5:2

God dag! Det var en sulten ulv som våknet her i dag, haha. Jeg har nemlig bestemt meg for å prøve meg på "5:2-dietten". Vel, ikke som en diett, men som en livsstil. Jeg ønsker rett og slett å faste to dager i uken, for så å spise normalt de fem andre. Ikke som en slankekur, men for å være snill mot kroppen min. Flere vitenskapelige studier viser at periodisk fasting har gode helsemessige effekter, blant annet kan det bidra til å senke IGF-1 nivåene våre, redusere veksten av nye celler og heller få kroppen til å reparere de eksisterende cellene. Et lengre og sunnere liv er vel stikkordene :-)

Dessuten har jeg sett noen helt fantastiske resultater på mennesker jeg kjenner, de ser bare så mye sunnere, gladere - og ja, litt slankere ut etter noen måneder på 5:2.

Spent på om dette er noe jeg klarer å dytte inn i min hverdag. De dagene hvor man faster, vil jeg heller kalle halvfasting. For man skal jo tross alt få i seg 500 kalorier (menn skal ha 600), så vi snakker jo ikke direkte sulting. Men litt rumling i magen her og der: ja. Hadde min første fastedag i går, og det gikk egentlig veldig bra. Fikk i meg 508 kalorier, haha, men får vel være fornøyd med det, med tanke på at jeg aldri har telt kalorier. Jeg har bestemt meg for å prøve med mandag og onsdag som fastedager i første omgang, så får vi se om jeg tar dem sammenhengende etterhvert.

Er det noen av dere som har erfaringer med 5:2?


Nå skal jeg ut og gå en lang powerwalk, trenger å komme meg litt ut før jeg hiver meg over husarbeidet. Håper virkelig noen har noen 5:2-erfaringer å dele, og helst positive, hehe ♥

PALMESUS DAG 2 OG KINO INVITASJON TIL DERE

Palmesus dag 2 var gøy i et par timer, men så bestemte vi oss av en eller annen grunn for å ta med masse folk hjem og ha vors i stedet. Så jeg endte opp i seng før midnatt, men det var kanskje like greit. For jeg var dårlig nok dagen etter!

Men alt i alt har jeg hatt noen veldig fine dager i Kristiansand. Bra musikk, gode drinker, fine mennesker, nye bekjentskaper og mye latter ♥ Det eneste som gjorde at det ikke var verdt det, var bussturen hjem til Tønsberg. Tønsberg er jo egentlig ikke så veldig langt fra Kristiansand, men med kø, høylytte mennesker og dårlig luft ble det fort litt verre. Her er noen bilder fra dag 2: 


I samarbeid med SF Film:

Nå, over til noe annet. Allerede nå til helgen, skal Kristina og jeg treffes igjen. Vi sjekker inn på hotell i Oslo, og skal ha tidenes girls weekend. På fredagen er vi invitert på førpremiere av filmen Begin Again. Traileren på filmen ser dere her:

 Syns det ser ut som en veldig fin film, og en film med Keira Knightley er jo aldri feil.

Gladnyhet! Nå har K og jeg fått mulighet til å invitere dere lesere og andre bloggere med på førpremieren vår. Visningen finner sted i Oslo fredag 11. juli klokken 16.00. Hvordan dere kan få en plass på den eksklusive førpremieren, kan dere lese mer om HER

Vi gleder oss masse :-)

PALMESUS DAG 1

Weee, første dag på Palmesus var gøy! Vi koste oss med drinker, vin og hyggelige mennesker - nesten så mye at vi glemte å snu oss og høre på musikken. Men vi fikk da danset litt til Kelis og Icona Pop, jeg kjenner meg selv så godt at jeg har satt på alarm på mobilen for de konsertene jeg har lyst å få med meg.

Vi har tatt fyllesyketabletter, så formen er faktisk ikke så alt for verst. Men sultne er vi, så nå skal vi ut og finne oss frokost og muligens et par gummistøvler, før vi gyver løs på dag 2 ♥

TO KLOVNER I ET UTDRIKNINGSLAG

Haha, jeg dør. I går var Kristina og jeg "booket" til utdrikningslag til en bloggleser. Vi var egentlig ganske stressa og følte oss som to klovner der vi stod og ventet på noen vi ikke ante hvem var. Bruden kom med bind for øynene, og vi (Kristina, heheheh) måtte gi bloggtips til den kommende brud.

Utdrikningslag virker så gøy. Når jeg en gang skal gifte meg, er jeg sikker på at jeg kommer til å glede meg mer til utdrikningslaget enn til selve bryllupet :-)

Gøy gøy! Nå har vi nettopp stått opp etter første dag på Palmesus, så jeg skal rote litt på kameraet og se om jeg finner noe bloggbart. Hei så lenge ♥

"FORDI DET ER GØY FOR DEG"

For en herlig morgen, Kristina disker opp som om hun var Bree Van de Kamp. Så her har det vært kongefrokost og morgenkaffe fra tidlig morgenkvist. Jeg var storfornøyd, til og med gira på å bli med på K sin cardio-runde, rundt Odderøya. Det var helt til den første bakken, hvor jeg bestemte meg for å bli sutrete, klam og sulten. Da det i tillegg begynte å regne, ville jeg hjem.

Ida: Hvorfor vil du dette, egentlig?
Kristina: Fordi det er gøy for deg!

Kjempegøy! Haha. Stakkars Kristina som bare ville vise meg sitt lille paradis, og så slo jeg meg vrang.

Nå skal vi hive oss i dusjen og få på trynet, festivallivet venter! Takk og lov for at vi ikke bor i telt, for her er været ganske vått nå. Hva skjeddde med sola?

SØRLANDET OG SANGRIA

Endelig framme i Kristiansand ♥ Og enda viktigere: framme hos min bloggsøster Kristina! Hun stod klar med sangria og tente lys i hele leiligheten, hadde jeg vært et litt mykere menneske hadde jeg garantert felt en liten tåre. Så skjønn! Sangria er jo Kristina og Ida-nasjonaldrikken. 

 

Litt sliten etter en hel dag i Oslos gater og flyturen, så nå skal det bli deilig å legge seg i nyoppredd seng. Det er tross alt et lite dukkehus jeg har flyttet inn i for helgen, Kristina har det så fint. Vi blogges i morgen, da er det endelig klart for Palmesus! I tillegg har K og jeg fått et litt annerledes oppdrag, men det forblir hemmelig til det er utført.

Nattinatt!

OSLO, TAKK FOR NÅ

Yo, Innlegget inneholder sponsede elementer

Mitt fine, fine Oslo-hjem ♥ På Clarion Hotel Royal Christiania tar de meg alltid godt i mot, med fint rom, store myke senger og det lille ekstra. Og dermed har jeg også hatt noen veldig fine dager i Oslo. Etter Peppes-kvelden med de andre bloggerne, gikk jeg rett hjem og tappet i et bad på hotellrommet. I minibaren stod det jo hvitvin, så jeg hadde et lite vorspiel for meg selv på badet før jeg bestemte meg for at dagen var for bra for å avsluttes allerede. Så jeg fikk heldigvis med meg Naddis ut på vift, og vi koste oss og lo til langt på natt. 

Dagen etter dro vi på spa! Naddis hadde bursdag for ikke så lenge siden, så vi tok en liten feiring på Artesia Spa. Avdelingen på Majorstuen (det finnes en på Grand Hotell i Karl Johan også) er så deilig og mørk, det er som en helt egen verden under bakken kun for avslapping. N fikk facial, og jeg fikk massasje av utrolig dyktige Elisabeth. Da jeg våknet morgenen etter, følte jeg at det hadde skjedd et lite mirakel i nakken min. Som vi koste oss, med smoothie, frukt, boblebad og store deilige morgenkåper ♥

Fineste vennen min ♥

Artesia Spa har forresten et sommertilbud nå, som de ønsket at jeg skulle dele med dere. Ved booking av Artesia Facial og Artesia Classic Massage, får dere fri bruk av fasiliteter ved Artesia sine spaavdelinger. Takterrasse (på Grand), basseng, badstue, steamroom, drikke med mer. Les mer om sommerspa her :-)

Hjemmespa er digg, men ingenting slår vel ekte spa? Artesia reddet virkelig dagen vår, vi var nokså slitne og trøtte etter den fuktige kvelden vi nettopp hadde hatt. Deilig å kunne gå ut av spaet og være et nytt menneske igjen - sånn, nesten.

I dag har jeg sittet på Olivia og spist lunsj og drukket vin med en venninne - men hun er alt for superstar og vil ikke bli blogget (hehe, neida, joda). Og i skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på Gardermoen, og spiser en dårligere middag. Morsomt at det er like dyrt å spise noe som smaker søppel her, som å spise noe skikkelig deilig på en ordentlig restaurant. Kan de ikke bare lage noe godt, da? kjøttet smake babymat? dere tørke dere bak med salaten før dere serverer den? Arg! Straks flyr jeg til Kristiansand, hvor jeg skal besøke min kjære Kristina. Gleder meg sykt mye til å komme fram! Vi blogges fra Kristiansand.

SUNN PEPPES + BLOGGERE = SANT

Annonse

I går var jeg invitert til Peppes i Karl Johan, med disse tre flinke bloggerne. Formålet med besøket var å smake på noen av Peppes sine nyheter - hold dere fast: SUNNE nyheter. Det er blitt lansert en ny serie retter som heter Green Light, og alle rettene har 600 eller færre kalorier. Hallo! Det er jo helt fantastisk!

Og ikke nok med det, men det smaker så himla godt likevel. Ofte går det på bekostning av smaken når noe skal lages sunnere, men ikke i dette tilfellet. Green Light består av salater, sandwicher, pizza hvor halve porsjonen er salat, og dessert. Vi smakte så å si på alt, så dere kan tro vi trillet ut derifra da kvelden var over.

Green Light er utviklet i samarbeid med ernæringsfysiologer, og i flere av rettene får man dekket sitt "5 om dagen"-behov. Klarer ikke helt å komme over at alle rettene var under 600 kalorier, for det føltes ikke slik. Dere kan se alle rettene i Green Light serien her, og der kan dere også se næringsinnholdet. Jeg klarer ikke å velge en favoritt, men jeg kan nevne flere: Chicken, Bacon & Avocado Sandwich var en favoritt hos flere. Den var frisk, og smakte sunt og godt. Masse grønt! Ellers var Chorizo & Cauliflower Pizza også imponerende. Blomkål på pizza er i hvertfall helt nytt for meg! Men det burde alle smake, det var sykt godt. Marinated Mushroom Pizza og Peppered Sirloin Steak Pizza minnet ganske mye om hverandre, førstnevnte var så digg at jeg ikke savnet kjøtt en gang. Og så er det så deilig å spise salat med pizza!

Her ser dere noen av favorittene mine. Noe som fristet? Jeg ble nesten sulten da jeg lastet inn bildene fra kameraet, haha... ♥

Må bare takke Peppes for en kjempefin kveld, med god mat og drikke, og ikke minst service. Gleder meg til å ta med venninner og vise dem noen av disse rettene, de kommer til å få sjokk over hvor sunt peppes kan være! Og ikke minst, takk til Annette, Anette og Hedda for hyggelig selskap :-)

MOBILBLOGG: PÅ FARTEN

Hei, som dagene går. Plutselig har bloggen lav puls, og folk tror jeg hater dem fordi jeg ikke har rukket å svare på meldinger.

I skrivende øyeblikk sitter jeg på toget inn til Oslo. Der blir jeg i tre dager, og skal kose meg med både jobb og velvære. Når jeg kommer fram skal jeg løpe rett på middag med en gjeng bloggere - regner med at det blir veldig hyggelig. Blogges senere, ville bare si hei :-)