ÅRETS FERIEPARAPLYER

I disse agurktider tenkte jeg å komme opp med noen nye paraplyer til dere! Og hva passer vel bedre enn ferieparaplyer? Vi bare kjører på!♥ De forlatte regningene. Når man kommer hjem etter en lang reise, og det ligger purringer på regninger i postkassa. For et ekstrem-ordensmenneske er det den verste følelsen i verden (sånn overfladisk sett).

♥ Når du skal sjekke ut av et hotellrom - eller av en lugar på en ferge, og vaskepersonalet er ALT for ivrig med å få deg ut. Altså! På Color Fantasy på vei til Danmark, kom det noen inn på lugaren FEM ganger for å hive oss ut. Ja, jeg satt og knøyt joggeskoa forrige gang du var innom også, du trodde vel ikke at jeg hadde gått og lagt meg igjen?! Vurderte nesten å gå og legge meg igjen bare for å være vrang, det var jo ti minutter til utsjekk... 

♥ Når du sjekker inn på et hotell, og får en skikkelig ekkel drink som du må drikke mens du smiler takknemlig og fyller inn detaljene dine på et skjema. Bah... Dette skjedde blant annet på Bali, da vi lekte backpackere i jungelen. En skikkelig varm, klumpete, halvråtten vannmelon-juice. Men jeg fikk så dårlig samvittighet ovenfor de snille folka at jeg drakk til det var tomt, selvfølgelig...

♥ Når det bor en gekko i strandhytta di, og du ikke vet om den står i fotenden av senga eller på taket fordi lyden er så HIMLA høy.

♥ Når hotellet glemmer å gi deg rene håndklær, og du ikke legger merke til det før du er ferdig i dusjen. Har du noen gang tørket hele kroppen med dopapir? Jeg har sikkert rester av dopapir på kroppen ennå. 
♥ Når du har flyskrekk, flyr alene og havner ved siden av psycho folk på flyet. Som for eksempel sitter og ler mystisk for seg selv hele flyturen..... Har noen en fallskjerm til meg?

♥ Bananfluer. Jeg klikker av bananfluer. Og jeg fortjener virkelig ikke å ha besøk av dem, jeg har aldri en smule mat liggende framme. Nå føler jeg at det er bananflue-egg i alt jeg spiser. 

♥ Når servitører står og ser på deg mens du regner ut tipsen, og du ender opp med å gi dritmye tips for at det ikke skal bli klein stemning. 

♥ Når de du reiser sammen med er SYKT RASKE til å ordne seg! Jeg er ikke spesielt treg av meg, men på flere av turene jeg har vært på i sommer har jeg måtte droppe både hårvask og å fornye sminken, bare for å bli klar ca. 10 minutter etter de andre. What?!

♥ Når folk er inne på flytoalettet i evigheter, og så kommer de ut med en bunke klær og sminkepungen sin....Greit det. 
♥ Når du skal gå på flyet og flypersonalet skal se på billetten din enda en gang for å fortelle deg hvor du skal sitte. Det er virkelig ikke nødvendig på et fly med 31 seterader. 

Sjåføren/turguiden som gikk inn på butikken, kjøpte to juice, og foreslo at vi skulle smake på hverandres. NEI NEI NEI. 

♥ Å gå gjennom tollen. Selv om jeg aldri har med meg et gram for mye av noe som helst, angster jeg helt og ser ut som verdens mest kriminelle. Ble faktisk stoppet på en av turene i år, og fikk tryglet meg til at vi slapp å gå gjennom posen med det brukte undertøyet som hadde ligget der i to uker... 
Det er jammen ikke lett å få så mye negativt ut av noe så positivt! Haha. Har du noen ferieparaplyer du vil dere? Jeg vil gjerne høre! :-) 

NÅR BLOGGEN DIN SUGER

Mamma: det er litt stille på bloggen din om dagen. 
Oversettelse: bloggen din SUGER for tiden. 

Takk for påminnelsen, mamma! Men jeg vet ikke hva jeg skal skrive om. Skal jeg skrive om at jeg står opp tidlig for å få masse ut av dagen, men at jeg sitter og glor på Macen til klokka 12 på formiddagen likevel, og at jeg spiser tacorester til frokost, for ikke å snakke om at det er så lenge siden jeg har trent at jeg snart må støvsuge skuffen med treningstøy? 

Jeg syns det er vanskelig å blogge om dagen, jeg. Finner meg selv svært lite inspirerende og interessant, med andre ord er jeg en sløv og lat banan for tiden. Er jeg den eneste som rett og slett blir lei av meg selv noen ganger? Det er jo egentlig ikke så rart, for man får jo aldri pause... Haha! Jeg gruer meg som fy til skolehverdagen igjen, men det er sunt for sjelen min med rutiner og travle dager kjenner jeg. 

Nå skal jeg skrubbe av meg gammel selvbruning og ta en liten shoppingrunde i byen. Jeg vil si at sistnevnte kvalifiserer til dagens dose mosjon. Takk for meg. 

HJEM, KJÆRE HJEM

God morgen! :-) 

Jeg overlevde reisen med propellfly fra København til Torp. Livredd, men klarte heldigvis å holde meg rolig. Hadde jeg visst på forhånd at jeg skulle fly hjem fra danmark, og i tillegg i et lite papirfly, hadde jeg nok hatt med flymedisinen. Snakk om å bli kastet rundt oppe i skyene! 

Men nå er jeg HJEMME! Herregud, så deilig. Nå blir jeg hjemme resten av sommerfeiren, tror jeg. Er nok å finne på her også. Viktig å klemme litt på venner og familie før skole-hverdagen starter igjen. 

Nå skal jeg pakke ut av kofferten, noe som bare blir kjedeligere og kjedeligere for hver gang. Eller vanskeligere - for jeg kommer jo alltid hjem med noe nytt, og det blir vanskeligere for hver gang å finne plass til de stakkars plaggene som alle har lyst til å bo med meg. 
Varme gensere, cardigans og høstfarger... Dere kan jo gjette hvordan været var i Danmark! Holdt på å blåse bort, så sommerkjoler og farger ble forkastet før jeg med hakkende tenner kom meg til prøverommet. 

Kjenner at jeg er litt klar for høst, jeg. Alle gleder seg til og lenger alltid sånn etter sommer, men jeg har funnet ut at høsten er min favoritt av årstidene. Varme gensere, boots, å sitte inne med et glass vin og en TV-serie med 100% god samvittighet. Og fargene på trærne og den friske luften! Kan ikke la være å glede meg :-) 

Nå drar jeg bare ut tiden, koffert og utpakking here I come! 

LATE DAGER I SOMMERHUSET

Livstegn fra Danmark! Her er det så sterk feriemodus at jeg nesten ikke har godt av det. I skrivende øyeblikk har jeg forlatt sommerhuset, og sitter på en campingplass hvor jeg har kjøpt internett. Shit, som jeg savner internett. Jeg har brukt så mye mobilnett at jeg tydligvis ikke får kjøpt mer... 

Her går det i bringebærplukking, lek med de små, kortspill, spising, soving og mer kortspill. Veldig koselig og avslappende. Men nå gleder jeg meg også til å komme hjem til internett og juicemaskin og min egen seng igjen. 

Avskjedshilsen fra en som skal fly et lite propellfly hjem i morgen. 

FORELSKET I DENNE DAGEN

Dag nummer to i København var en sånn dag jeg går og er forelsket i lenge etter at den fant sted. Vi sov sånn cirka til vi våknet av oss selv, gikk ut og spiste en god frokost, for så å rusle rundt i byen uten noen spesiell plan. Vi sanket et par voksenpoeng på å gå på museum, gikk litt i butikker, og endte opp med å spise lunsj i Nyhavn. For et nydelig sted! Riktig nok stappfullt med mennesker på denne tiden, men det må man vel tåle midt i juli. Og man må jo bare elske Danmark; cider til frokost og øl+vin til lunsj! Haha :-)
Etter en fin ettermiddag, var alle fire enig om at vi savnet tivoli noe fryktelig. Så det var ikke annet å gjøre enn å krype tilbake, kjøpe seg et turpass og gå amok i karusellene. Det ble mye skrekkblandet fryd og mange latterkramper, og da sola gikk ned fant vi den hyggeligste spoten i tivoli og spiste middag. Maten var ikke så god, men hva gjør vel det når selskapet og omgivelsene er så bra? 

Til vår store sorg var køen til karusellene stengt da vi var ferdig med å spise, men vi fikk tigget oss på en siste tur. Karusell i mørket og med litt vin innabords er jo bare LIVET! Haha.

Morgenen etter reiste de tre fine reisepartnerne mine tilbake til Norge - jeg bestemte meg for å bli igjen og tok toget til farmor og farfar i sommerhuset. Så her er jeg nå! Og jeg har sikkert brukt en milliard kroner på å laste opp disse bildene, så jeg får vel skru av mobilnettet og gi meg hen til livet som huleboer igjen. 

Håper alle har det bra! :-) 

COMFORT HOTEL VESTERBRO

Deler av oppholdet er sponset 

Jeg må bare vise dere det deilige krypinnet vi fant oss i København. Jeg har jo et samarbeid med Clarion hjemme, og de var så snille at de ordnet oss en god deal her i Danmark også. 

Comfort Hotel Vesterbro ligger i Vesterbrogade, supersentralt og bare en liten gåtur fra Hovedbanegården og tivoli. Og det var jo først og fremst tivoli vi kom for! Så det var bare helt perfekt. Sengene var like gode og myke som hos Clarion, og jeg elsket interiøret i lobbyen og rundt omkring. 

TIVOLI COPENHAGEN

Et lite bildedryss fra vår første dag i København 

Vi var en greit sliten gjeng etter en natt på Color Fantasy og tre timers kjøring fra Kiel til København, men vi stablet koffertene på hotellrommet og løp rett i tivoli. For et vakkert sted! Karuseller er noe av det beste jeg vet, jeg ler så jeg nesten brekker meg der jeg kastes fram og tilbake og opp og ned. Det eneste jeg ALDRI tar er sånne tårn som slipper deg ned når du minst aner det, men denne gangen prøvde jeg meg jammen på det også. SYKT gøy! Nå vil jeg ha et sånt tårn i hagen, jeg må bare skaffe meg en hage først.

Vi avsluttet kvelden i tivoliet med noen drinker, og skulle egentlig hjem på hotellet og ordne oss for å dra ut. Men så bare - zzzzzz.... Fire trøtte sjeler trengte å sove! Men det var egentlig like greit, for da fikk vi en kjempefin "dagen derpå". Men mer om det senere, nå skal jeg hoppe i dusjen! :-) 

ROADTRIP MED FAVORITTENE
FOR en blåmandag! Haha. Jeg er så sliten at jeg måtte bli kjørt til toget i dag, var redd jeg kom til å svime av hvis jeg skulle drasse kofferten min bort dit i fem små minutter. Men, jeg puster med magen og satser på at formen snart er på topp igjen, jeg er nemlig på vei for en aldri så liten ROADTRIP! Og ikke med hvem som helst, men med Kjetil og Stian som er to av mine favorittgutter på denne jord. Får sommerfugler i magen av å tenke på at jeg skal tilbringe hele 4 dager med dem, det blir så gøy!

Så nå er jeg altså på vei til Oslo, der skal vi ta Colorline Fantasy til Kiel, hvor leiebilen står og venter. Så går turen til København hvor vi skal være i to døgn, og så samme ruta hjem igjen. Gleder meg så til vi skal kose oss på båten, synge i bilen, leke i tivoli og spise mengder med franske hot dogs :-) 

Ps. Tror blogg.no har blåmandag også, for bildet jeg lastet opp ble bare en liten klatt. Men det dukker vel opp etterhvert!

FESTEN ER OVER

Åh, gud! Det føles som en stor lettelse at det er søndag, at festivalen pakker sammen og at jeg snart får den lille byen min for meg selv igjen. Drikkepresset er stort når det er festival i byen - og jeg har gitt etter til de grader. Ettersom jeg straks skal ta med meg kofferten og dra ut på et lite eventyr, var det veldig viktig for meg at jeg ikke våknet opp fyllesyk i dag. Likevel lå jeg bak på en båt og spiste Mc Donalds til den store gullmedaljen i natt, før jeg ruslet barbeint hjemover i selskap av tremenningen min og 470.000 måker som entusiastisk sirklet rundt etter nattmat-rester. Jeg er så trøtt nå at jeg kunne sovnet stående på konsert, tipper jeg ikke er den eneste :-) 

Har vært sløvt med bloggingen de siste dagene som et resultat av min karriere som hobbyalkoholiker, men denne karrieren er herved over. I dag skal jeg pakke ferdig kofferten min, og så skal jeg hjem til mammaen og pappaen min (eller rehab som jeg kaller dem om dagen) og spise tapas. Det kommer til å fikse ALT. 

FOR MYE AV DET GODE

I går var jeg så fyllesyk at jeg måtte ta bloggfri. Haha. Våknet på den nye, hvite sofaen min oppå en brukt snus, og med leiligheten full av bananfluer pågrunn av drinkene som stod igjen på kjøkkenbenken. ÅÅÅÅH, den følelsen. Matoma på Foynhagen var kjempegøy, så gøy at vi lot oss overtale til å shotte tequila med noen nye venner vi fikk backstage. Hva som skjedde etter tequilaen vites ikke. 

I dag starter jo Slottsfjellfestivalen her i byen, så nå er det på'n igjen. Jeg solgte billetten min og skal ikke på selve festivalen, jeg trenger å spare formen til kveldene for å holde ut. I dag kommer Ida Caroline fra Oslo, så regner med at det blir litt galskap i dag også. Vel vel, her er noen bilder fra tequila-kjøret vårt:

HAHA. Sykt konsert-fail... Alle andre gikk i Converse, hvis noen lurte. Ikke Lady KA og jeg.


Besta! ♥

 

SPONTANTE PLANER OG FLIRTINIS

Gjett om jeg var fornøyd med meg selv i natt, da jeg klarte å overtale Kristina til å komme på spontan Tønsbergtur i dag! Vi skal kose oss med drinker på terrassen, før vi skal se Matoma spille på Foynhagen - og hvem vet hva natten bringer etter det. Gøy blir det i hvert fall! 

Jeg tenkte å bruke juicemaskinen til å lage drinker i dag! Det er så varmt i Tønsberg nå at det renner av hele kroppen, så her må det noe kaldt og friskt i glassene. Har handlet inn til en drink som heter "Flirtini", den er basert på champagne i stedet for Vodka, noe jeg tror er veldig lurt i denne varmen. 

Her er oppskriften, du som er under 18 kan bytte ut champagnen med Pellegrino-vann for å få en deilig mocktail :-) 

♥ Du trenger:
- Appelsiner 
- Ananas 
- Champagne
- Isbiter

♥ Slik gjør du: 
- Du bestemmer mendene appelsin og ananas selv, jeg bruker 1 ananas og 3 store appelsiner.
- Fjern skallet på begge fruktene, og lag juice av dem i juicemaskinen.
- Bland 50/50 juice og champagne, og add isbiter!

AUDREY & NEW AUDREY

Hver gang jeg legger ut bilder hvor jeg har på meg solbriller, får jeg spørsmål om merke, modell og så videre. Derfor tenkte jeg å lage et kjapt innlegg om det :-) I går fikk jeg nemlig mitt nyeste innkjøp i posten, et par Céline Audrey. Mine favoritt-solbriller som jeg har brukt i to år (?) nå, heter Céline New Audrey. Vet at mange (inkludert meg selv) lurer på hva som er forskjellen mellom disse to modellene, så here we go: Céline New Audrey: det er disse solbrillene jeg bruker på de fleste bildene hvor jeg har på meg solbriller. De er ganske store i ansiktet, og er mer firkantet enn Audrey-modellen. 
Céline Audrey: det nyeste tilskuddet til solbrillefamilien! Disse er faktisk hakket større enn New Audrey-modellen, og har rundere innfatning som dere kan se. Etter at jeg kjøpte dem ble jeg obs på at det finnes en modell som heter "Baby Audrey", for de som kanskje ikke kler så store solbriller. Jeg mener selv at det kler mitt ansikt (for sånt syns jeg bare at man selv skal få lov til å bestemme, haha), så jeg kjører på med store shades for nå.

For de som vil kjøpe solbriller i butikk, vet jeg at i hvert fall Krogh Optikk fører Céline solbriller. Jeg kjøpte mitt siste par på Otticanet.com - det er ekte vare, rimeligere enn i Norge og rask levering med FedEx. 

Håper det kunne være til hjelp :-)

BASICS FRA ROSEMUNDE COPENHAGEN

Annonse


For litt siden mottok jeg noen helt nydelige plagg i posten fra BuyHelse.no! De har tatt inn silketopper fra Rosemunde, et brand fra København, og jeg elsker dem. Å slenge på seg en kjole og dra på fest er ikke den største utfordringen for meg. Å kle på seg i hverdagen syns jeg er mye vanskeligere! For jeg bryr meg egentlig ikke så mye, vil bare være komfortabel og ikke skille meg ut på noen måte. Derfor er jeg så stor fan av basics som disse toppene. 


Toppene er 70% silke og 30% bomull, så dere kan tro de er veldig komfortable å ha på. De kommer både som singlet og langermet. Singletene er fine alene på en sommerdag, men også under en cardigan eller bluse året rundt. Samme med de langermede, men disse bruker jeg lett som en tynn genser også. Plaggene har nydelige blondedetaljer både på ermene og rundt halsen. Komforten og de fine detaljene kombinert, gjør at de passer like fint i pysjamas/undertøys-skuffen som i skapet for hverdagsklær. Jeg elsker å bruke dem til et skjørt ute og til kosebukse hjemme :-)

Denne toppen i varm beige er min favoritt av de kortermede. Kan kjøpes her ♥Den hvite toppen er favoritten blant de langermede, kan kjøpes her

Toppene finnes i hvit, varm beige, lys grå, sort, brun beige og lys blå, og dere finner hele utvalget hos BuyHelse her :-) 

Disse basisplaggene koster litt, så dere skal selvfølgelig få en rabattkode i dette innlegget! Dere får 100 kroner i rabatt på alle de langermede silketoppene, ved å bruke rabattkoden "Idasilke". 

HAPPY BIRTHDAY TO YA


I går fikk jeg masse med kjøretrening, da jeg var så heldig å få kjøre helt til sommerstedet til mormor og morfar på Norsjø i Telemark. Der ventet en haug av slektninger, og det var duket for 11-års feiring av min lille kusine som plutselig ikke er så liten lengre. Er det noen som kan få meg til å føle meg gammel, så er det alle kusinene og fetterne jeg har. Hallo. Jeg følte meg voksen den gangen jeg i det hele tatt begynte å få søskenbarn - og når de nå begynner å bli store, ja da må jo jeg nærme meg 50! Minst!

Uansett, det var en kjempefin dag med kaker, pakker og kubb! Kubb er bare så gøy, jeg blir aldri lei. Vi kjørte guttene mot jentene, og konkurranseinstinktet var høyt. Spesielt hos jentene, kanskje! Haha. 


I dag er jeg i skikkelig søndagsmodus, selv om jeg ikke var ute i går. Kjennes definitivt ut som jeg drakk fire flasker vin i natt, men jeg mistenker at jeg begynner å bli allergisk, og at det er derfor jeg er helt utslitt. Mot hva vet jeg ikke. Gress, trær, frisk luft i det hele tatt kanskje. Vel, søndag it is!

PS. Og snakker om bursdag! I dag fyller Idabestis 25, gratulerer så mye med dagen min skatt ♥♥♥

WE'LL ALWAYS BE BEST FRIENDS BECAUSE YOU KNOW TOO MUCH


Når du regner deg fram til at du ikke har sett bestevenninnen din på to måneder. OG DERE BOR I SAMME BY! Det er litt sykt. Jada, det har vært fullt med eksamener og reising, men det er fortsatt ikke greit.

I kveld har jeg altså hatt besøk av Maria, og vi har sittet på terrassen og gått gjennom to måneder med flauser, hat, kjærlighet, og alt annet som har skjedd i livene våre. Sykt hyggelig å være sammen igjen, og nå har vi avtalt to eventyr sammen allerede neste uke. Vi var så sultne da vi skulle lage middag, at vi bestemte oss for å bare kutte litt melon og ha spekemat - ikke den mest bloggvennlige oppvartningen, men det får være. Jeg lagde pappas aioli, og den er så god at vi klarte å kyle ned en hel baguett hver, haha. 


Nå har besøket mitt dratt hjem, og jeg skal hoppe rett i seng. Skal tidlig opp og ha en laaang dag, så jeg kan egentlig ikke borre hodet ned i puta fort nok. God natt, håper alle har det bra ♥

HVERDAGSSMINKEN MIN + RABATTKODE

Annonse


Jeg har lovt lenge å vise fram hverdagssminken min, men kommer visst aldri så langt. Så jeg tenkte å gjøre det i dag, i samarbeid med Makestyle! Alle produktene jeg her omtaler som min hverdagssminke er faste favoritter - noen har vært det gjennom mange år. Unntakene er øyenbryns kitet fra Glo Minerals som er helt nytt for meg, men som ble storfavoritt etter én runde med makeup. Foundationen er også ny i sminkepungen, ettersom jeg trengte en foundation som passet bedre til solkysset hud, og som dekker godt men ikke dekker helt


Dette er produktene:

Liquid Foundation Satin fra Glo Minerals i fargen "Honey Light". Fantastisk konsistens og farge for deg som har fått litt farge. Dekker mye, men ikke for mye, jeg elsker den! 
Concealer under Eye fra Glo Minerals i fargen "Natural". Fjerner blåfargen under øynene på et blunk!
Camouflage Oil Free fra Glo Minerals i fargen "Natural". Denne bruker jeg til å dekke andre ujevnheter, som føflekker og andre ujevnheter.
Betty-Lou Manizer solpudder fra The Balm. Dette pudderet er egentlig både solpudder, highlighter, shimmer og øyenskygge i ett. Jeg bruker den som bronzer, og syns det gir en kjempefin glød. 
Blush fra Glo Minerals i fargen "Papaya". Denne har jeg brukt i evigheter, blir aldri lei. Syns kanskje ikke den kommer så godt frem på bildene fordi jeg har så mye bronzer på meg, men fargen er nydelig og sukkersøt. 
Mary-Lou Manizer fra The Balm. AVHENGIGHETSALARM! Tror jeg er på min tredje eller fjerde nå, dette produktet bare elsker jeg. Bruker det som highlighter i øyenkroken, under øyenbrynene og over kinnene. 
Brow Collection Kit fra Glo Minerals. Obs, jeg bruker den lyseste fargen i kitet og den er ganske mørk!
Liquid Lips fra Glo Minerals i fargen "Romance". Vært en favoritt gjennom mange år, denne har jeg alltid med meg. 
Duo Brushes fra Nilens Jord. Yndlingsbørsten min at the moment, fordi den er to i én, og fordi den IKKE RØYTER! Det er viktig, det. Og sjeldent tror jeg. 


Utrolig hvor vanskelig det er å få fram de virkelige fargene på bilder. Foundation og solpudder kommer mest til sin rett på det øverste bildet av meg i innlegget, mens rouge og lipgloss stemmer mest på de to nederste. Hvis noen skjønte hva jeg mente der, hehe. 

Og forresten! Selv om dette er "hverdagssminken" min bruker jeg nøyaktig de samme produktene til "fest", bare at da bruker jeg gjerne litt øyenskygge også. Dette kitet er veldig fint! Vågal som jeg er, holder jeg meg til de nøytrale fargene som vanlig...


Et godt tips til deg som ikke trenger en spesielt dekkende foundation, er BB Cream Light fra Miriam Quevedo. Dekker langt i fra nok på min hud til at jeg skal føle meg sminket, men for deg som har et blankt lerret fra før av, er denne et supert og mye sunnere alternativ for huden. 


Som overskriften tilsier, skal dere selvfølgelig få en rabattkode hos Makestyle! Koden gjelder alle produktene i innlegget, og varer ut juli. Bruk rabattkode Sminke15 for å få 15% rabatt! 

SOVEGRISEN SLÅR TIL IGJEN


God dag ♥

I natt sov jeg hos mamma og pappa, sånn at de kunne dra meg ut av sengen tidlig da de dro på jobb. Jeg vet ikke hva slags banneord jeg serverte da de prøvde å vekke meg, men jeg ligger i hvert fall fortsatt i sengen. Haha! Har vært våken en stund, spist frokost med sjøutsikt og jobbet meg sakte men sikkert gjennom innboksen. Men nå er det vel snart på tide å komme seg hjemover. 

Å bare ha fri og ikke være på ferie eller ha noe å gjøre er helt weird for meg, jeg er ikke så veldig flink til det. Men jeg gjør mitt beste, og prøver å bare nyte det før skolen begynner igjen. I dag skal jeg gjøre litt småærender, og så får jeg besøk av en venninne i kveld. Tipper det blir matlaging og kos på terrassen :-) 

Etterpå kommer forresten et innlegg med all hverdagssminken min, siden så mange har spurt etter det! :-) 

LETS GO ON A ROAD TRIP


Et lite bildedryss fra en fantastisk fin sommerdag ♥ Malin (venninne og "assistent, høhø) og jeg har nesten ikke sett hverandre etter at vi kom hjem fra Bali, men i dag har vi tilbragt hele dagen sammen. Etter litt jobb, fulgte vi i Edvard Munch sine fotspor, og tutet ut til Åsgårdstrand. JA, DET STEMMER. Jeg har kjørt bil i hele dag! Fy søren. Jeg har kjørt så lite bil etter at jeg tok lappen, at jeg nesten har vurdert å ta lappen igjen. Eller i det minste kjøretimer. Men jeg syns det gikk som smurt i dag! Det er vel helt innafor å sitte i noen sekunder før man begynner å kjøre og lure på hvilken pedal som egentlig er bremsen? Haha.

Vi hadde klistret GoPro-kameraet i bilen til og med, så nå skal jeg laste dem inn på Mac'en og mimre tilbake til denne morsomme dagen! Ligger på terrassen hos mamma og pappa og føler meg så sykt stappmett. Tror vi spiste noe på hvert stopp vi hadde i dag. Is, kake og atter is!

RUNDT MITT NYE SPISEBORD


Jeg har ikke spist taco siden jeg blogget om det sist, og i dag savnet jeg det så mye at det var på tide. Så jeg inviterte mamma og pappa på middag - tror egentlig ikke de er så glad i taco, men hver gang jeg prøver å lage god mat til dem syns jeg alltid det smaker dritt. Kanskje det er fordi jeg alltid får så innmari god mat hos dem. Så jeg ga opp å prøve, og serverte taco. Ingenting smaker som taco når man ikke har spist det på evigheter, det må jeg bare si! 

Dagens taco-inntak ble faktisk første måltid rundt det nye spisebordet mitt også! På tide å få innviet det, det har jo bare stått der og blomstret alene i en måned. 


De blå bordbrikkene kjøpte jeg på Kremmerhuset i går, syns de passet så fint inn med sofakroken min. Og bordet har jeg kjøpt HER (annonselink). Var litt skeptisk til å kjøpe et spisebord på nett som jeg aldri hadde sett før, og som i tillegg var så rimelig - men, jeg er superfornøyd! Det er mye mer stødig enn det forrige jeg hadde fra Hay (som nå står på terrassen), og jeg trengte virkelig et rundt bord som tar mindre av plassen. 


Se, mamma hadde med gave til meg! Litt morsomt, for jeg hadde faktisk planer om å kjøpe denne boken. Full av deilige juice-oppskrifter, og informasjon om hva de forskjellige juicene inneholder og kan hjelpe mot. Jeg gleder meg til å eksperimentere! 

Fra "sunn og slank med ferskpresset juice" til: nå skal jeg gå og kjøpe meg godteri. Prøver desperat å finne en ny serie jeg kan følge med på, men føler at jeg har sett alt som er verdt å se. Så nå prøver jeg meg på House of Cards, men syns den er tung og noe kjedelig. Er det bare første halve sesong? Please si at den blir bedre? Kanskje den er mer spennende med munnen full av godteri, vi prøver! 

KAPITTEL JUICE-MASKIN

Dere kan tro jeg følte meg dum da jeg tok med meg en liten Meny-pose bort på posten for å hente den nye juice-maskinen jeg hadde bestilt på nett. Esken var så stor at det like gjerne kunne vært en TV jeg drasset på, der jeg humpet avgårde, våt på ryggen og med tenna på tørk. Noen ganger når jeg går hjem fra postkontoret som et pakkesel tenker jeg at; akkurat nå skulle jeg møtt drømmemannen. På vei hjem fra postkontoret. Så kunne han bært alt sammen. Romantisk i mine øyne! 

Men ja, den juice-maskinen. Jeg hadde et lite håp om at den skulle krympe til halv størrelse da jeg fikk den ut av esken, men... Den er himla svær, ass. Står på kjøkkenbenken og ser ut som en gjest jeg absolutt ikke vil ha på besøk. Når det er sagt, så må jeg få lov til å gi den litt skryt også. Masse skryt! For jeg lurer på hvorfor jeg har ventet så lenge... Hjemmelaget juice er seriøst livet! Føler meg så mye mer opplagt og frisk, og jeg må nesten stoppe meg selv fra å drikke for mye. Og det til tross for alle de ekle tingene som faktisk er i juicen. Hilsen hun som velger burger over salat any day. 


Dette er min favoritt så langt, men jeg har ikke rukket å eksperimentere så mye enda. Ikke la dere skremme av ingrediensene, den smaker like godt som den høres jævlig ut :-)

Ingredienser:
♥ 2 epler
♥ En tredjedel av en sitron med skall
♥ En halv agurk
♥ 3-4 cm grønn squash 
♥ En håndfull spinat 
♥ En halv stangcelleri
♥ 2-3 cm ingefær

Noen som har en juice-oppskrift jeg bare  prøve? Helst med mest grønnsaker og ikke så mye frukt. Og er det interessant at jeg deler juice-oppskrifter etterhvert som jeg finner mine favoritter? Det er lov å si nei. Det verste jeg vet (med en klype salt) er folk som bare snakker om grønnsaker.

 

KONKURRANSE: VINN SOMMERPLEIE FRA DR. HAUSCHKA

Annonse


Det er søndag, og på tide med en konkurranse! :-) Jeg har fått lov til å dele ut en deilig goodiebag her på bloggen, fra selveste Dr. Hauschka. Jeg bruker jo selv hudpleieserien deres til vanlig, og en hel del av de andre produktene deres. 

Her og her kan du lese innlegg fra jeg har testet produktene tidligere. Jeg er fremdeles veldig fornøyd med produktene. Har funnet ut at hudpleie er spesielt viktig for meg om sommeren, da den ellers problemfrie huden min blir litt irritert av solkrem og Mygga. Men man må jo beskytte seg mot både sol og mygg! Så da er det fint å ha en mild og naturlig hudpleieserie som gjør huden glad. Hele hupleieserien til Dr. Hauschka er godkjent av organisasjoen for naturkosmetikk BDIH og/eller merket med det internasjonale kvalitetsstempelet for naturlige og økologiske hudpleieprodukter NATRUE. Produktene er uten syntetiske fargestoffer, parabener og andre kjemikalier, noe jeg er veldig fornøyd med :-) 


Så, over til konkurransen! Goodiebagen du kan vinne inneholder dette: 
♥ Rensemelk 
♥ Ansiktsvann 
♥ Fotkrem
♥ Hårolje
♥ Lipgloss 
♥ Verdi ca. 1150,- 

Den perfekte samlingen av produkter for å ta vare på både ansikt og hår nå i sommer. Og lipglossen er bare superfin i fargen! 

For å vinne må du gjøre følgende: 
♥ Skriv i kommentarfeltet hva du har planer om å gjøre i sommer! Og vips, så er du med i konkurransen :-) Vinneren velges ut om en uke. 


Hvis du vil prøve produktene til Dr. Hauschka, får du kjøpt hudpleie HER og makeup-produkter HER ♥

BEST MOVIE NIGHT EVER


I går kveld fikk Kristina tidenes idé; movie night på takterrassen! Så vi drasset madrasser, dyner, puter og alt som var med oss i heisen, og hadde tidenes kveld under åpen himmel med solnedgang og rosa himmel. Det føltes ut som et skikkelig bucket list moment med bestevennen min 


Nå skal vi snart ha vors her hjemme, så det er vel bare å ta magaplask ned i sminkepungen og temme stålullen på hodet så godt det lar seg gjøre. Både mimosa og strawberry daquri's står på menyen, og ettersom ingen av oss har hatt de store festvanene på lenge, kan det jo bli en spennende kveld :-) 

KRISTIANSAND, BABY


Wohoooo! Endelig fikk jeg somlet meg til Kristiansand for å besøke min kjære Kristina. Endelig fikk jeg hilst på bodyguarden hennes Milo også, han har ikke vært tilstede når jeg har vært her tidligere. Vi ble gode venner vi, for en søt liten tass 

Etter at vi hadde pratet om alt som har skjedd siden vi så hverandre sist (det var ikke lite) og tatt en drink på balkongen, dro vi ned på Sjøhuset for å spise middag. For en stemning. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor de kaller Tønsberg for sommerbyen, det er jo Kristiansand som fortjener den tittelen. Er sååå fint her, og det var nydelig å spise middag og drikke et glass vin til solnedgangen. 


Gjett om den blå t-skjorta i bakgrunnen passet dårlig for to bloggere med tvangstanker som vil ta idylliske bilder, haha! Skulle nesten til å spørre om han kunne flytte seg i bare 5 sekunder, men så oppdaget jeg at han gikk på krykker.... Takk og lov for at jeg så det, hadde aldri tilgitt meg selv.
I dag har jeg sovet leeeeenge, så lenge at stakkars Kristina rakk å bake rundstykker, dekke på bordet og dekke av igjen før jeg våknet. Jeg sa at hun bare skulle vekket meg, men hun var redd for at jeg skulle bli MORGENGRETTEN?! Jaja, nå er jeg uansett klar for en lang dag i sola og en lang kveld på byen, som jeg gleder meg! Dette blir en gøy dag. Men først; nybakte rundstykker og rykende fersk kaffe. Jeg er heldig! :-) 

SUMMER FRESH LIVINGROOM

I mangel av noe interessant å blogge om (det er virkelig ikke bare avisene som har agurktid om sommeren) har jeg knipset noen bilder av sofakroken i dag. Før jeg reiste på ferie, var det ut med den grå og "cozy" stilen, og inn med hvitt, blåtoner og et mer sommerlig preg. Får alltid lyst å kjøre litt beach house-stil om sommeren, men er samtidig livredd for at hjemmet mitt skal se ut som en Gant-katalog med stjerner og amerikanske flagg. Haha! 

- Sofa fra IKEA, stuebord fra Bolia, coffee table fra Hay, lampe fra Lama, gyngestol fra Eames, duftpinner fra Voluspa og Clean -- Skjellsmykke på stativ fra Toko Emporium (Bali), kleenex-boks + eske kjøpt på Bali - - Beige puter fra Senze of Joy, puter med mønster fra Missoni Home - 


Jeg vurderer nesten å kaste ut TV'en, i hvert fall på sommertid. Er det noe jeg syns ødelegger et rom, så er det et monster av en TV-benk og en stor svart TV. Har ikke skrudd på TV'en på en måned nå, så den står bare og irriterer. Men hvor gjør man av den, liksom?! Trenger den jo til høsten igjen. 

Etter helgen tenkte jeg å dekorere gullhyllen jeg lagde med planter og litt annet stæsj, og i tillegg må jeg for alvor sette i gang "prosjekt terrasse". Jeg innredet terrassen med fjorårets rosa interiør, men fikk helt avsmak. Jeg vil ikke ha rosa terrasse! Jeg vil ha gul og grønn, med masse planter. Jeg er så håpløs, blir lei av alt hele tiden, lyst å endre, lyst på noe nytt. Så det beste er vel egentlig å gjøre det hele budsjettvennlig, så det ikke koster for mye å bytte det ut om et år - eller om en uke. 

Hva syns du om sofakroken? :-)