hits

august 2009

jeg har vakre venner, jeg

At Christopher ikke tok livet av meg i dag morges da jeg kom sånn cirka tre kvarter for sent, er egentlig et mirakel. Kanskje han syns synd på meg fordi en eller annen slemming bestemte seg for å sprute meg ned med dusjen rett før jeg skulle forlate leiligheten - bare for moro skyld. Jeg syns ikke det var morsomt, og skrek som jeg aldri har skreket før. Jaja, Christopher og jeg kom oss i hvert fall på møtet vi skulle på, og det gikk bra.

Etter møtet slo vi oss ned på Mucho Mas i Bogstadveien, deeeilig mat! Toro joinet oss, og vi ble sittende en stund og snakke om alt mellom himmel og jord. Så var det ut i regnværet igjen.

Etter en spasertur for mye i regnværet, dro vi hjem til Christopher. Der fikset helten kakao med krem, og så fant vi fram bilder og filmer fra noen gamle shoots vi hadde for en god stund siden. Haha! Fantastisk morsomme har vi i hvert fall alltid vært.

Jeg har vakre venner, jeg. De gjør regnværsdager om til solskinn.


Kjoletopp fra Modekungen.

Ops, skjedde en ulykke i iPhoto. Blurry people? På Mucho Mas, i hvert fall! : )


Ida og Christopher. Gratulerer med dagen til Christophers flotte mamma!


Yummii

du liker ikke dæ sjæl, så du hater meg?

Whatsap?! Ny dag, nye muligheter. Himmelen er blå, og kommentarfeltet mitt er fullt av "dypt sårende" kommentarer fra folk som er mer eller mindre misfornøyd med sitt eget liv, og er av den oppfatning at det bør gå utover meg. Ettersom jeg er mer eller mindre morgengretten, sparer jeg alt hatet til senere i kveld, så det er altså grunnen til at ingen kommentarer på de forrige innleggene er godkjent enda. Gleder meg til å lese hva PMS- Norge har å fortelle meg!

Planene for dagen er ikke store. Ettersom jeg er på budsjett og skal begynne å leve et vanlig liv når det gjelder pengebruk, skal jeg på storhandling med mommy og daddy før turen går hjem til Oslo. Skal fylle opp både fryser og kjøleskap, sånn at det ikke tilfeldigvis skal friste meg å løpe på Deli og kjøpe dagens middag. Arg. Det er jo kortere vei fra soverommet til Deli, enn fra soverommet til kjøkkenet! ... og jeg bor i en liten leilighet. Jeje, gotta go. Vi sees i OOOOSLO! Vet ikke med dere, men jeg skal i hvert fall ta på meg Buffalo- sko og henge utenfor Oslo City i kveld. Der det skjer!

Ikke spør hvor parketten er fra a, jeg aner ikke.

hengelås på hodet, hjertet og levra

Det skjer så mye i livet mitt nå som jeg har lyst til å fortelle om, men ettersom det er veldig private og ikke særlig bra ting som skjer, føler jeg at jeg må gli igjen glidlåsen, sette lås på brødhullet og heller holde kjeft. Jeg kjenner at det ville vært så deilig å tømme både hodet, hjertet og levra for tanker og følelser akkurat nå, men nei.

Jeg kommer aldri til å komme meg opp av senga i dag. Tok meg nettop en tur ut i stua, men da jeg oppdaget at jeg fortsatt ikke har ryddet etter vorspielet jeg hadde på lørdag, listet jeg meg på tå tilbake til senga - akkurat som om mamma kom til å se meg og gi meg kjeft hvert øyeblikk. Akkurat nå kjennes det ut som om jeg kommer til å bli liggende, grave meg ned og bare vente på en telefon som forteller meg at "Ida, nå er alt helt ok. Du trenger ikke være stressa for ditt, lei deg for datt og bekymret for dittdatt." Gimme that call!

Kan den sola forsvinne snart? Jeg har ikke gardiner på soverommet mitt.