21.44

Alright, da er jeg klar for en kveld med herlige jenter, vin og Linn Skåber. Hva skulle jeg gjort uten venninner? Kjenner det kribler inni meg av glede når jeg har en kveld med jentene foran meg. Kanskje det ikke er så viktig å være forelsket likevel? Mens andre går rundt og babler om at "en dag uten trening er en dag uten mening", har jeg heller tenkt at "en dag hvor man ikke våkner i sengen og er to, er faen ikke verdt no". Men jeg tror jeg har forandret meg der. all I need is friends.

Når jeg legger ut bilder av meg selv spør mange av dere hva jeg har på meg. Og da tenker jeg bare "hæææ", for dette er ingen moteblogg, og jeg har aldri kjøpt et eneste plagg som jeg har sett i et motemagasin. Skulle riktignok ønske at jeg kunne litt mer om hva jeg bør kle meg i, men det får vi ta i et annet liv. Uansett, her har jeg på meg sko fra Nelly, skjørt fra Zara, genser fra Gina og hår fra India.

Hei og hopp!

linn i mitt hjerte (til hjerte)

Det finnes mange dyktige TV- og scene-tryner som jeg setter pris på her i Norge. Ikke at jeg gidder å bruke så mye av tiden min på å glo på TV (får fyllt skjermbehovet mitt ved å blogge), men når det er noe virkelig bra som varmer hjertet mitt, ja da kan jeg jo ikke unngå det.

Og er det noen som virkelig har tatt meg med storm, så er det Linn Skåber. jeg er fascinert, jeg er trollbundet, ja rett og slett forelsket i Linn Skåber. Hun er det morsomste, mest underholdende og fantastiske jeg har sett og hørt noen gang. At det er mulig å ta seg selv lite selvhøytidelig er noe jeg er stor fan av, og hun får meg til å le så kraftig at jeg nesten ser stjerner.

Om jeg noen gang skulle fått valgt meg ut en storesøster, så ville jeg ikke valgt Britney Spears, Kate Moss eller noen av de andre bertene som jeg kunne arvet penger, klær og spiseforstyrrelser av - nei, jeg ville rett og slett valgt Linn Skåber, så kunne vi ledd og spist Stratos sammen helt til jorda går under.

I kveld er det planlagt Hjerte til hjerte-kveld hos Lisa. Og for de av dere som ikke vet hva Hjerte til hjerte er, så er det en helt fantastisk serie med Linn i hovedrollen som har gått og skal gå på NRK. Serien starter opp igjen 2. september, så i kveld skal vinen drikkes og Linn hylles. Jeg tror ikke alle venninnene mine ler like høyt som meg, men de kan lære. Vi er i hvert fall et par av oss som ville ledd høyt av Hjerte til hjerte uansett om jorda var på vei under, så det blir nok en hyggelig aften.

Og enda bedre! Etter at denne Hjerte til hjerte-kvelden allerede var planlagt, fikk jeg mail av NRK som inviterte meg på forhåndsvisning av sesong 2 i morgen ettermiddag! Og aller aller best: Linn kommer! Må få trykket meg en "IT'S A GIRL"- t shirt.

Flere som er fan av Linn Skåber? Skal dere se den nye sesongen av Hjerte til hjerte? Hvis nei, dere MÅ!

en ny prosess er i gang

Mitt helblekede, gulblonde hår blir ofte kommentert og satt i en negativ sammenheng. Jeg er ganske glad i hårfargen min, men har nå tatt meg sammen og innsett at jeg bør (og har lyst på) en litt mer naturlig hårfarge. Så i dag var jeg på Be One hos min kjære frisør Jon Lundemoen, og startet prosessen.

Dette er nemlig noe vi skal gjøre i flere omganger. Først og fremst fordi det tar tid, men også for å ikke overbelaste den platinablonde hjernen min med "alt for mørkt hår" med det samme. Da jeg prøvde å ha brunt hår for en liten stund siden ble jeg så deprimert at jeg var sikker på at jeg kom til å forbli ukysset resten av mitt liv. Men brunt skal det heller ikke bli. Jeg skal bare ha litt mer spill i håret, og stripe det i litt forskjellige nyanser i stedet for å helbleke håret mitt, sånn som jeg har gjort i det siste.

Så mot høsten har jeg forhåpentligvis et litt mer "naturlig" hår. I dag la Jon bare inn foliestriper i den fargen jeg har fra før, for en god start er jo å begynne å stripe etterveksten i stedet for å helbleke den.

I dag fikk jeg også med meg en neglelakk hjem! Passer bra, nå som jeg tenkte å slutte å støpe negler, og heller spare mine egne til å bli fine og naturlige. Ikke hvilken som helst neglelakk, though! Men en Chanel Paradoxal 509. Så tro det eller ei, nå er 505 glemt, og det er 509 som gjelder denne høsten : ) Gleder meg til å prøve den.

Noen som har prøvd lakken?

Jon & the blondie!

Benji- darling kom innom en tur for å underholde meg med brødsaksa si <3

fanget av været

Det er jo helt umulig å gå ut i dag. De fleste vennene mine er på jobb og skole, så jeg tenkte at jeg skulle tusle en tur bort til Bogstadveien for å se på litt støvler og jakker til høsten og vinteren. Dessuten lider jeg av det kroniske miste-strikker-og-spenner-syndromet, så jeg har bestemt meg for å kjøpe minst 200 av hver. Det ser nemlig ut til at det samme syndromet har rammet vennene mine, så når jeg først har en magisk hårstrikk, blir den selvfølgelig "lånt" og bortevekk den og. Kanskje jeg bare skal fylle et helt skap med strikker og spenner...

Men ja, hvor var jeg?! Det er HELT umulig å gå ut døra, været holder meg som gissel. Det regnet, så jeg tok på meg gummistøvler og regnjakke. Da jeg tok i dørhåndtaket ble det strålende sol, så jeg tok på meg shorts. Solen rakk å bli til mørke skyer og vind før jeg hadde fått på meg sko igjen, så nå sitter jeg egentlig bare her i trusa og venter på at himmelen skal bestemme seg. Er det bare meg eller har været vært sånn i en uke nå? Vinglehimmel.

sunday is no funday

Her er det ikke mye nytt. Jeg har brukt hele dagen på å smårydde i leiligheten og på å dusje. Jeg kunne flytta inn i dusjen min. Har skaffet meg verdens desidert beste hårprodukter, så i stad vasket jeg håret mitt seks ganger. Ikke at det er sunt, men det lukter så godt!

I kveld skal jeg "som vanlig" lage god middag og se på Heroes. Må jo selvfølgelig ha noen på besøk, for å lage middag til èn er hjerteskjærende.

Bella stakkars er ikke helt i form i dag. Minner meg om en liten, sutrende baby - men det er vel kanskje det hun er og. Så i dag blir det ekstra kosing og klemming, helt til den lille dotten er fornøyd. Med blits på kameraet ser hun jo søren meg ikke frisk ut uansett, haha.

lisas brothel

Sånne kvelder som i går er noe av det beste jeg vet. Fra venninner, vin og grundig diskusjon om oralsex, til Röyksopp og Robyn som jeg elsker så høyt i regnværet. Lisa og jeg danset rundt i regnponchoene våre som om ingen skulle sett på, før vi løp hjem for å bare sitte oss to i vinduskarmen, røyke, høre på musikk og drikke vin.

Litt senere fikk vi selskap, og det endte med at vi lå tre jenter og drakk whiskey, hørte på sentimental musikk og holdt hverandre i hendene. Noe av det koseligste jeg har gjort på lenge. Hva skal vi med discolys, rusbrus og tyrkere i hvite bukser, egentlig, når man bare kan ligge hjemme sånn? Vel. Da whiskeyen var drukket opp, ble det da litt snurr og fart på oss også, og vi satt vel oppe og sang gamle Britney- og Spice Girls- slagere og lo oss skakk av folk som skader seg på Youtube, til sånn 6- tiden. Da hadde jeg så vondt i hodet at jeg heller ville mistet en arm. Så jeg tok en pille, og sov til cirka nå.

"Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening; live like it's heaven on earth." - Mark Twain.

Vi hørte på utrolig deilig musikk i går, Lisa er som et musikkbibliotek. Her er noen av sangene jeg forelsket meg i:

susanne sundfør - the brothel

melissa horn - lät du henne komma närmre

Röyksoppen

Hei igjen, og god kveld! I kveld har Lisa invitert meg med på festningen, der det blant annet blir konsert med Röyksopp og fyrverkeri- show. Blir sikkert utrolig bra. Så nå har jeg gjort meg klar, og vi skal bort til naboen vår Elin og drikke litt vin før vi drar avgårde.

Gjelder å holde magen inne i den kjolen her, altså!

Hej då!

vil du vinne en scooter?

* Er du over 16 år?

* Har du en blogg?

* Pleier du å bruke solarium?

* Har du lyst til å vinne en scooter?

I såfall bør du trykke på denne linken og melde deg på! Snart skal nemlig åtte kandidater trekkes ut til  få lov til å være med på konkurransen! Masse fine premier underveis, og en scooter i hovedpremie. Du må ha mulighet til å stille på kickoff i Oslo 11. september, der du vil møte meg og de andre bloggerne som er med på kampanjen, og ikke minst frisøren min, Jon Lundemoen. Han skal lære oss å være vakre uten sol - for tenk at det går an gitt.

kunne vært verre

Lisa og jeg trikket oss ned til Oslo S, der det var rigget opp til konsert på plata. Tigern var pynta, og på scenen stod det en fyr som kalte seg Svarte Petter, og rappet om at "det kunne vært så mye verre". Det første som slo meg var at, det var jo ganske frekt å si til noen som bor ute og kjemper hver dag for å skaffe seg en dose med stoff. Men så kom jeg på at det faktisk kunne vært verre, om det ikke var for =Oslo. Det var et fint arrangement, gratulerer med dagen, =Oslo!

Lisa og Ida in da house!

Samsaya <3

Omar leser bloggen min, og kom bort for å si hei. Han ville til og med at jeg skulle skrive navnet mitt på han, men det var dessverre ikke mulig å oppdrive en penn. SUPERSKUFF! Så det ble bilde og klem i stedet da, kjempekoselig! : )

oslo+oslo=oslo

Nå er det en halvtime til det er konsert på Jernbanetorget for å markere at =Oslo har vært et gatemagasin i 5 år. Så jeg er egentlig på vei ut døren, tenkte bare å minne dere Osloborgere på konserten en siste gang, slik at dere kanskje rekker å løpe ut døra og joine i siste minutt. Håper jeg ser mange av dere der! : )

hjemmekjær

Wooow, jeg er blitt skummelt hjemmekjær. I går kveld også, ble det til at jeg ble i senga mi og se på Heroes. Jeg lagde enchiladas, og koste meg med episode etter episode, med noen småpauser hvor jeg leste brosjyrene til EF språkskoler om igjen, bare for å være helt sikker på at jeg har gjort riktig valg.

Jeg begynte egentlig å se på Heroes bare fordi jeg fikk så mange kommentarer om at jeg ligner sånn på hayden Panettiere, og selv om jeg ikke helt kan se likheten selv, må jeg si at jeg er glad for at jeg fant fram til serien. Jeg hater jo egentlig sånne overnaturlige ting på film, men syns Heroes har en fin balanse, og selv om rollefigurene har superkrefter og kan fly, inneholder serien mange verdier, konflikter og hendelser man kan relatere seg til.

Fant dette bildet på en eller annen amerikansk side. LOL! Kunne trengt en nosejob, så kanskje litt mer lik?

leppestatus

Er jeg klar for LA nå? Hehe, neida. Er fortsatt veldig hoven, så slapp av mamma og pappa! Selv om det er sånne lepper jeg har lyst til å ha...

restylane lipp

Jeg skulle ønske at jeg kunne flytte inn på Be One. Men jeg er i hvert fall så heldig at jeg får vært der et par ganger i måneden. På Be One gjør de alt. De har frisør, parfymeri, negldesign, hårfjerning, botox, restylane, spraytan - og mere til.

I dag dro jeg for å fylle på Restylane i leppene. Går til Petra Eckmann som er utrolig dyktig, så der føler jeg meg helt trygg. I dag brukte Petra en "oppgradering" av Restylane på meg. Det heter Restylane Lipp, og forskjellen er at det er litt tykkere og varer lenger. Det gjorde også litt mer vondt enn det vanligvis gjør, men det var langt i fra uutholdelig, så jeg kom meg smilende gjennom det ved å klype meg litt i armen, hehe.

Får mange spørsmål om hvor mye restylane jeg tar, og har egentlig ikke klart å svare på det før. Har jo tatt så lite før, men i dag tok jeg litt mer. Brukte en hel sprøyte, altså 1 ml.

Jeg ser alltid så sykt lang ut på denne stolen. Men jeg er bare 1.67 cm for dere som pleier å spørre.

Lide for skjønnheten!

Eksperten og en litt hoven Ida. Blir spennende å se resultatet når hevelsen går ned! : )

Og tusen takk til Lisa som var med som fotograf og leppemodell. "Jeg vil ha sånne lepper som hun har!"

selvfølgelig kjøpte jeg meg katt for deres skyld

God morgen. Ut av det blå bestemte jeg meg for å stupe kråke i senga da jeg våknet i dag. Tenkte liksom at siden sola skinte inn av persiennene, ville det bli litt sånn "oh happy day", som på film hvis jeg gjorde det. Så gjorde jeg det, og kræsjet kraftig i den stygge TV'en som står ved fotenden. Noen som vil ha en TV?

Så fant jeg fram laptopen som selvfølgelig lå under hodeputa mi som vanlig. Vi bloggere må ha Macen close, i tilfelle vi opplever at vi har noen superinteressante tanker eller superekstreme følelser som må ned på "papiret". Jeg begynte å lese bloggkommentarer, og her er et utdrag fra en av dem:

Eg føler litt at alt du gjør i livet er for bloggen. Så hvis du kjøpte Bella for å få lesere, for så å reise bort fra Bella, for å få lesere..sier det alt om hvor besatt du er av denne bloggingen. Det skal ikke være slik Ida. Du skal skrive om det som skjer i livet ditt. Ikke skape hendelser for å få lesere.

Selvfølgelig kjøpte jeg meg katt for å få lesere. Det er jo så sykt interessant at jeg har en hvit pelsdott vandrende rundt i stua. Og vet dere hva? Jeg knuser hjertet mitt, drikker vin, tar meg en dusj her og der, og spiser sushi til middag og knekkebrød til frokost -bare for å få meg lesere. For sånt er så superinteressant. Og ja, jeg glemte at jeg skal reise verden rundt uten å ta med katten min, bare for å framstå som en dyreplager, for det skaffer jo enda flere lesere. Milde moses. Du som skrev den kommentaren er jo mer hjernedød enn jeg prøver så hardt jeg kan å framstå!

Og for de som virkelig lurer på hvor jeg skal gjøre av lille Bella: selvfølgelig kan hun ikke være med meg verden rundt. I første omgang skal Bella bli her hjemme i leiligheten sammen med samboer, og så skal hun mest sannsynlig bo hos en venninne av meg oppi gata som er Bellas aller beste venn. Så ikke bekymre dere, hun blir ikke nistepakka mi på flyturen.

Og så fikk jeg denne kommentaren:

Skal du virkelig reise på EF Språkreiser? Er du 14 år, eller hva?

My mistake. Jeg mente selvfølgelig at jeg skulle reise på EF språkskole. Det er for en litt eldre aldersgruppe, så når man reiser er man helt på egenhånd. Så har vi fått klarhet i det. Og jeg tror forresten det blir LA! Men helgeturer til Santa Barbara, ettersom dere skriver så mye bra om stedet.

Jaja, på tide å komme seg i dusjen. I dag skal jeg på Be One og fylle litt i leppene mine - bare for å få lesere så klart, og for at Dagbladet som har agurktid skal få noe så skrive om igjen. At jeg tar litt restylane i leppene er tydligvis verdt en helside, så det setter jeg jo stor pris på. Og i kveld blir det piker, vin og sang! Har dere ikke lagt merke til hvor rolig jeg har blitt? Sist gang jeg var med på fest og farger var lørdag, og gangen før det igjen var det også lørdag. Flinke Ida. Hei så lenge!

in my heart

Jeg gikk en liten tur tidligere i kveld, og luktet høsten. Vått, rått og fjorårets kjærlighetssorg. Og alle følelsene kom tilbake. Følelsen av å være knust fra topp til tå og langt inn i hjerterota. Følelsen av svik, løgner og av at alt var noe helt annet enn jeg trodde. Og det minnet meg så mye på hvorfor jeg pakker med meg det som er igjen av meg og reiser bort. Men jeg føler meg hel igjen. Sårene er leget, og jeg trenger verken plaster eller rustning lenger. Men det svei litt likevel, å huske hvor vondt jeg hadde det.

Kveldens soundtrack:

the temper trap - sweet disposition

angus & julia stone - paper aeroplane

rihanna- cold case love

kesha - dancing with tears in my eyes

rihanna ft. will.i.am - photographs

moby - natural blues

moby - in my heart

helter og sushi

God kveld i stugo! Siden sist har jeg bladd litt mer i EF-brosjyrene mine, ryddet leiligheten og tatt en kakao med Selma på Solli plass. Jeg drikker alltid svart kaffe eller caffelatte, men i dag fant jeg ut at man ikke trenger å drikke kaffe for å være kul. Det holder med kakao. Så lenge man ber om krem.

Nå er planene for kvelden lagt, og for å være helt ærlig så er de ikke særlig mange. Jeg er så TRØTT. Det virker som om jeg blir helt ødelagt de dagene vekkeklokka er på, sikkert fordi det minner meg så alt for mye om videregående. Når vekkeklokka ringer, knyter det seg i magen, og hjernen leter etter 34309 grunner til å avlyse grunnen til at jeg må opp. Til og med når jeg skal noe gøy! Og det er ikke fordi jeg er en sovegris, vanligvis spretter jeg opp når jeg våkner.

Så, ja. Planen er å se på Heroes og spise sushi til jeg stuper. Og Heroes-sushi-eventet foregår selvfølgelig i senga. På med ansiktsmaske, folkens! Byen er ut (bokstavelig talt).

Ååå, som jeg koser meg alene! <3

solvett, solvett

Fin sak på Side2.no nå om kampanjen vi bloggerne har med Kreftforeningen! Har dere husket å melde dere på konkurransen?Hvis du er ung, har en blogg og tar en del solarium burde du virkelig vurdere å melde deg på : )

hvor skal du, hvor skal du?

Når jeg skriver om at jeg pakker ned tingene mine får jeg mange spørsmål om hvor jeg skal flytte og hvor jeg skal. Og så får jeg kjeft når jeg ikke svarer. Så da svarer jeg nå, selv om jeg egentlig ikke har noen svar. For jeg vet ikke. Jeg aner virkelig ikke. Jeg har bare lyst til å være rotløs, prøve meg på å bo i koffert, reise litt rundt og leve livet uten forpliktelser og all den tryggheten jeg har rundt meg hele tiden.

Trygghet er fint det, misforstå meg rett. Men jeg tror bare at jeg har godt av å klare meg litt på egenhånd, se nye steder i verden og ikke bare sitte stuck i en leilighet her i Oslo når jeg egentlig ikke har noe spesielt her å gjøre. Vennene mine går på skole og jobber - jeg er ikke helt klar for det enda. Og hvis jeg skal ut i verden og leve livet, så har jeg funnet ut at jeg må gjøre det NÅ, fordi jeg er så heldig at jeg kan beholde inntekten min uansett hvor jeg er i verden. Og det er jeg så takknemlig for. I stad begynte jeg å grine, både fordi jeg er så takknemlig og fordi jeg ikke strekker til når det kommer til å svare på mailer og forespørsler hele tiden. Jeg ser at jeg virker så utakknemlig, men det er pågrunn av denne smålatterlige bloggen min at jeg får så mange fine muligheter til å gjøre ting.

SÅ. Det første jeg skal gjøre er å pakke den rosa kofferten min og fly til Las Palmas med Idabestis. Så tilbringer vi september in Spain, og så flyr jeg hjem til Norge igjen for å feire at jeg har eksistert i 20 år.

Store deler av oktober tilbringer jeg mest sannsynlig hjemme i Oslo, og da skal nok legitimasjonen min vises fram i døra på mange utesteder. Jeg har vært så evig frustrert av å være nesten den eneste som ikke har fylt 20. De fleste som ikke kommer inn på de bra utestedene bruker jo fake leg, men jeg er superpyse og venter heller hjemme til de andre kommer hjem.

Så kommer vinteren, og da er alternaltivene mange. Det eneste som ikke er et alternaltiv er å tilbringe hele vinteren i Oslo med vinterdeprisjonene mine.

Akkurat nå ligger jeg og ser på brosjyrer som jeg fikk hos EF Språkreiser. Det var forresten der jeg var på møte i dag, for å finne ut hva som kan passe meg. Så nå sitter jeg igjen med to alternaltiver fra dem: LA eller Santa Barbara? Språkskole er jo et supert alternaltiv, ettersom jeg kunne tenke meg å suge inn litt kunnskap samtidig som jeg er ute og reiser.

Er det noen av leserne mine som kan hjelpe meg å velge her? Akkurat nå står pekefingeren min litt fast på Los Angeles, virker jo som en utrolig fet by med mange muligheter. Noen av dere som har vært i LA eller Santa Barbara? Eller kanskje begge deler? Hvor burde jeg dra?

Og etter en eventuell språkreise er boka egentlig ganske åpen. Kanskje jeg er litt i Oslo. Kanskje jeg reiser tilbake til California for å gifte meg med han fantastiske, alt-for-god-til-å-være-sann-mannen jeg fant der. Kanskje jeg flytter  hjem til Tønsberg for en stund. Kanskje jeg leier meg et hus i Thailand. Kanskje jeg flytter inn på Manhattan for å oppleve New York. Jeg vet ikke. Så da vet dere hva planen er.

bloggere med solvett

Alright people, på tide å fortelle dere om samarbeidet mitt med Kreftforeningen! De kjører en holdningskampanje og en konkurranse i samarbeid med meg og et par andre bloggere, og tanken bak det er å endre de ekstreme solvanene som mange har den dag i dag. Det er vel egentlig ikke noen hemmelighet at solarium kan være farlig og kreftfremkallende, men faktaene rundt det blir ofte feid under teppet. Så i ukene framover blir det et ganske sentralt tema her på bloggen, og jeg skal gjøre mitt beste for å gi dere litt mer solvett! : ) Og det er jeg som nevnt ikke alene om. Dere kan jo ta turen innom Kristina og Lars for å lese litt om deres solerfaring, de har jo begge vært litt mer ekstreme i solarium enn hva jeg har vært.

Her kan dere besøke nettsiden til kampanjen. Ikke glem å like oss på Facebook-siden, der kan du nemlig stille spørsmål om du lurer på noe rundt solarium og solvett!

Så, over til konkurransen vi kjører! Dette blir både sosialt og lærerik, og fine premier er vel heller ikke noe minus! Konkurranseregler.

Alle som er over 16 år, har egen blogg, og som bruker solarium kan delta. Man må kunne stille på kickoff i Oslo 11. september, og Kreftforeningen betaler reisen for de som kommer utenbys fra.

Påmelding/juryering

Send inntil 300 tegn på registreringssiden om hvorfor du ønsker å delta. Fortell gjerne om en erfaring du har med solarium, eller hvorfor du ønsker å slutte.

En jury bestående av representanter fra Kreftforeningen og bloggerne Lars Tangen, Ida Wullf og Kristina Andersen vil velge ut åtte deltakere.

Denne juryen, samt stemmer fra folket, avgjør hvem av de åtte som vinner hovedpremien etter fire uker. De som stemmer kan gi én stemme per dag, og hver dag blir det en premie til en av dem som stemmer på deltakerne.

De åtte deltakerne skal:

  • Unngå solarium i fire uker.
  • Skrive soldagbok på bloggen og poste på http://facebook.com/solvett om at de har blogget.
  • Engasjere sine egne lesere ved å fortelle om erfaringer med solarium, hvordan det er å ikke ta solarium i de fire ukene osv.
  • Dele ny lærdom med andre.

Kick-off i Oslo

Er du en av de åtte som blir valgt ut, vil du få være med på kickoff i Oslo, der du vil få lære masse nytt om hudpleie, om solarium og om hvordan gjøre bloggen din best mulig. Her vil du treffe bloggerne Lars, Ida og Kristina, og du vil få gode råd av stylist Jon Lundemoen om hvordan du kan se flott ut uten solarium. For i fire uker etter på skal du være solariumsfri og blogge om dette.

Ukesoppgaver og -premier

En gang i uken vil deltakerne få en ekstraoppgave og kan vinne en ukespremie.

Hovedpremien er en kjempefin scooter, som er gitt til Kreftforeningen fra Coop. I tillegg blir det andre premier til finalistene!

Kriterier for å vinne:

  • Vise at du har lært noe om solarium og solskader i løpet av perioden.
  • Ha inspirert og motivert andre til ikke å bruke eller bruke mindre solarium.
  • Vært aktiv i å kommunisere på bloggen, Facebook og eventuelle andre kanaler.

korthåra

I går ga jeg min kjære frisør, Jon Lundemoen, noe å bryne seg på. Jeg har nemlig hatt extensions de siste månedene, og bakhodet mitt var en eneste stor samling av flokete hårballer. Jeg fikk helt sjokk da jeg strakk hånda bak for å kjenne på det. Er det rart jeg har sovet dårlig?! Det er en grunn for at vi mennesker sover på hodeputer, og ikke høyballer.

Mange har jo extensions mens de sparer hår, men slik funket det dessverre ikke for meg. Var jo kjempefornøyd da jeg hadde det i og da det var fint stelt, men jeg har dessverre mistet mesteparten av håret mitt. Cirka femten centimeter er rett og slett blitt slitt av, så nå har jeg så å si kort hår igjen. Kjempelei meg for det! Men takket være Jon har jeg i hvert fall fått ut løshåret og flokene, og er klar for enda en ny spareperiode. Godt at det finnes clip extensions! : )

... Dere kan forresten tro at jeg sov godt med mitt eget hår i natt. Våknet ikke en eneste gang, og selv om jeg ikke husker drømmen min, er jeg ganske sikker på at jeg drømte om shampoo, balsam og Jon.

Jeg syns i grunn jeg ble ganske lik Linn Skåber, og jeg ELSKER jo Linn Skåber. Og la oss se lyst på det; hadde ikke Jon vært så flink, hadde jeg kanskje lignet på Einstein i stedet. Sånn utseendemessig, i det minste.

early in the morning

Ny dag, nye muligheter. Slutt på all surringen! Ikke at jeg egentlig surrer så mye, men det er kanskje en idè å gjøre det man skal gjøre først, og så kan man gjøre alt det andre etterpå.

Nå har jeg akkurat spist frokost, og skal avsted i et møøøøøøte. Hei så lenge : )

Tjøtt.

hjemmelaget, hjemmekomponert?

Hvordan kan man ha det så travelt uten å egentlig gjøre noen verdens ting? Dagen min i dag har gått i ett, og jeg har ikke klart å konsentrere meg om NOE av det jeg skulle gjøre.

Nå skal jeg egentlig vise dere det nye, KORTE KORTE håret mitt, og ikke minst legge ut om jobben jeg gjør med Kreftforeningen og engasjere dere i det. Men det må visst skje i morgen.

For i kveld har jeg vært så opptatt med å pakke ned tingene mine og gjøre meg klar til å flytte ut av leiligheten min, uten at jeg egentlig vet hvorfor. Har jo en del dager på meg, men plutselig ble jeg bare helt vill, og tømte skap og skuffer. Så nå er jeg jo godt i gang. Når jeg hopper rundt og slenger tingene mine i søppelsekker mens jeg hører på musikk, kjenner jeg at det kanskje var en litt brå beslutning av meg å si opp leiligheten for å reise rundt i verden og teste ut sandstrender, badekrokodiller og paraplydrinker - men what the hell. Its now or never.

Akkurat nå har jeg et lite opphold i nedpakkingen. Jeg får nemlig besøk av en sliten venn, og selv om klokka nærmer seg midnatt, har jeg tatt på meg mitt imaginary kjøkkenforkle, og står og lager hjemmelaget pizza. Hjemmelaget? Kanskje heller hjemmekomponert? Nå til dags er det jo umulig å lage noe sjæl...

Åh, nå ser jeg fram til å slenge meg nedpå med en TV-serie og en pizza som forhåpentligvis blir YAMMI!

The beginning!
Kan vi kalle dette hjemmelaget?

=oslo 5 år

Er det noe som varmer hjertet mitt blant all elendigheten jeg ser når jeg går rundt i Oslo, så er det arbeidet som er og blir gjort rundt =Oslo. Jeg regner med at de fleste vet hva =Oslo er, men for de som ikke vet, så er det et non-profit magasin som selges av narkomane og vanskeligstilte. Selgerne kjøper magasinet selv for 25 kroner, og selger det for 50 kroner. Dette gjør jo at de narkomane kan tjene litt penger på egenhånd, og jeg syns det er utrolig flott.

Jeg husker første gang jeg kjøpte gatemagasinet. Gikk bort til en mann som stod på et hjørne rett ved Stortinget, og spurte; hva koster det? Han svarte; det koster dessverre 50 kroner. Desverre!?? Tenkte jeg. Hvis det sparer ham fra å sulte og kanskje stjele den dagen, så kjøper jeg mer enn gjerne et magasin for å støtte.

=Oslo har nå vært på gata i 5 år, og vil takke Oslo med en gratiskonsert på Jernbanetorget 28. august klokka 14.00.

Av artister kommer blant annet Donkeyboy, Samsaya og Bjørn Eidsvåg, og mere til. Jeg skal i hvert fall ta turen, og håper at dere også gjør det?! : ) Og så håper jeg selvfølgelig at dere også kjøper =Oslo neste gang dere ser en selger.

Pleier du å kjøpe =Oslo?

kommer til å savne oslo

Jeg trodde egentlig at jeg var ganske lei av Oslo, men når man sitter i parken med nye og gamle venner, er det plutselig grunn til å være her igjen. Ikke lenge til jeg forlater Tigerstaden nå, og det er egentlig litt bittersweet. Jeg skal jo oppleve nye ting og leve livet, og det late livet i en fin Frognerleilighet kan jeg jo alltids få tilbake når jeg vil.

Som dere kanskje forstod har vi sittet i parken i dag. Sola og skyene har kranglet, og nå er vi hjemme på en liten siesta før vi skal en gjeng opp og grille. Er det noen forresten som vet hvor man kan kjøpe kubbespill?! På bensinstasjon? Har så lyst å leeeeke.

Stedet mitt <3

Hils på samboeren. Hun er anonym.

waka waka

OKEI, MASEKOPPER. LIVSTEGN! Man er vel aldri mer levende enn etter en dusj og en tannpuss:

Vurderer å få meg en skikkelig feit tattis på overarmen, hvor det står "WAKA WAKA". Bare en idè som falt inn i hodet mitt i går da jeg hoppet rundt i en park med plastikkpose på hodet og drakk cider.

Her er jeg med to av mine nye naboer. Drømmesituasjon da, å finne en jentegjeng i naboblokka som er like morsomme, underholdende, vakre, kule og snille som meg. Det er jammen ikke ofte det skjer!

Dritten i midten. Sannheten er at jeg ble med samboeren min på rebusløp på St. Hanshaugen. Dere vet, det er sånn fadderuke. Merker så sabla godt at jeg plutselig ikke er den eneste bonden i byen, for folk løper rundt med kart og skolebøker på hodet. Ikke at jeg har skolebøker på hodet, men jeg er bonde i byen likevel. På rebusløpet var jeg heiagjeng med mine nye naboer. Vi ble belønnet med shots, og ble vel en smule mer beruset enn studentene.

Men så begynte noen teite gutter å ta bilder av meg, og jeg bare; ammagad, jeg er så kjendis at jeg vil dø, så jeg løp gråtende hjem og falt i søvn før klokka slo ti. Etter en ensom pustepause på Mc Donalds, såklart.

I dag tidlig måtte jeg på Mc Donalds igjen, men bare for å høre på de heldige venninnene mine som hadde fått seg noe i går. Jeg bare; ammagad, jeg er så ensom at jeg vil dø, og så løp jeg gråtende hjem i dusjen og... dusjet, og så følte jeg meg mye bedre. Nok om det.

Siden forrige bloggpost har jeg også vært innom en drittbutikk på Oslo Shitty. Der var det salg på ubrukelige bloggere. Den svei.

Forresten. I går, før vi skulle ut, hadde samboer og jeg utrolig dårlig tid. Det vil si: jeg var treg, og hun satt bare og ventet. Så hun spurte om det var noe hun kunne hjelpe til med mens jeg stod der og krøllet håret mitt som kom til å falle sammen med en gang det møtte det norske klimaet uansett, og selvfølgelig var det det! DU KAN SHAVE LEGGENE MINE, sa jeg, and so she did. Det var litt av et syn, det kan jeg love dere. Der og da bestemte jeg meg for å bli millionær så jeg kan få meg en assistent når jeg blir stor.

Leggene ble smoooth. Fra nå av shaver jeg ikke leggene mine selv! Vent... Jeg har fortsatt hår på knærne, men ettersom ingen har påpekt det, er det en tilgivelse ute og går.

I kveld har samboer og jeg ligget foran TV'en og sett filmer og spist Peppes. Og drukket Cola med isbiter og lime. Mmmm! Så, ja. Det lukter en søndagstur i joggeskoa i morgen.

Nå må jeg sove. Venninnene mine er så sykt kåte på Tusenfryd, og siden jeg er hun med gratisbillettene som blir grovt utnyttet, må jeg stå opp sånn cirka klokken NI i morgen tidlig! Haha, skulle tro jeg var student. Natta!

bella er på facebook!

Bella maser og maser og maser og maser om at jeg skal fortelle folk om den nye Facebook- profilene hennes. Så her er den.

Nei, nå må sminken på, for nå blir jeg snart hentet av Ida Helene og Netcom- Arne. Klar for roadtriiiip!!

ready to jump

Jeg er egentlig litt pyse. Hopper ikke fra femmern, står ikke på hodet, og vil heller tilbringe et år bak lås og slå enn å hoppe i strikk. Min kjære Idabestis er litt annerledes. Hun ville sikkert stupt kråke ned Mount Everest om noen bare gadd å bære henne opp. Da vi var på Tusenfryd fikk hun lurt meg opp i Skydiveren, og holdt hånda mi mens vi stupte skrikende mot bakken, kun holdt igjen av en borrelås!

Så, nå skal Idabestis hoppe tandem. Hun ble jo 20 år for litt siden og nevnte at hun hadde så lyst å prøve fallskjermhopp. Jeg hadde ikke akkurat råd til å gi henne det, men fordelen med denne bloggingen er jo at man noen ganger kan få hjelp til slike morroting! Og etter et par mail fikk jeg jammen sponset tandemhopp til Idabestis av Oslo Fallskjermklubb, og I MORGEN SKJER DET!

Blir plukket opp i ett- tiden i morgen, og så kjører vi avgårde til Østre Æra flyplass, cirka to og en halv time utenfor Oslo. Så blir det kurs i tandemhopping, flytur og selve hoppet. Jeg skal nok stå på bakken og se på, men Idabestis får både bilder og video av hoppet, så jeg får vel på en måte bli med på turen likevel. Dette blir spennende! Her finner dere priser på tandemhopp om dere skulle lure : )

Noen av dere lesere som har hoppet tandem før?! Æææ, tell me about it, jeg skjønner ikke at folk tør.

Gleder meg til å se leppa di flagre, babe!

eyecandy: spun

Det er sjeldent jeg anbefaler filmer og bøker, men ettersom jeg kommer over utrolig mye bra, burde jeg jo egentlig gjøre det. I går var jeg hos Halvor og så en dritkul film som heter "Spun". Ser du den, får du virkelig satt deg inn i situasjonen til en dopmisbruker. Menneskene man følger i filmen er konstant dopa på amfetamin, og den er bare helt syk. Den gjorde meg bare enda mer overbevist på at jeg aldri skal røre noe sånt. Men dere må seriøst se filmen, og at Mena Suvari og Brittany Murphy fyller store deler av filmen er heller ikke noe minus akkurat! Love it : )

Noen av dere som har sett den? Hva syns dere? Den er jo ganske så.... spesiell.

middagslur

Waka waka! Nå har samboer og jeg lagt oss ned for en middagslur, vi har akkurat stappet i oss en tidlig middag som JEG har laget. Følte jeg måtte diske opp litt, etter å ha blogglagt hele samboerskapet vårt på bloggen i går, hehe.

I dag har jeg vært på et møte som gjelder REISING, finnes det noe bedre?! Pleier alltid å grue meg sånn til møter, for møter er kleint, men i dag var det greit, for det gjelder at jeg skal reise reise reise! Kan nok ikke si mer før opplegget er spikra.

Middagsluren min består forsåvidt av å ligge i sengen og svare på mailer om diverse ditt og datt, jeg har aldri klart å legge meg ned for å sove sånn midt på dagen.

Lurer på hvor mye jeg kommer til å oppholde meg i Norge resten av året. Jeg har ingenting som holder meg igjen her, har bare lyst til å reise, oppleve og utforske. Og slikke sol. Og bade. Og trene. Og jeg kysser bakken, meg selv, leserne mine og alle som jobber rundt meg og bloggen min for at jeg kan være hvor jeg vil i hele verden med det lille, mobile "kontoret" mitt.

oppdatering på samboerskapet

Om ikke leserne mine er interessert, så vet jeg i hvert fall om noen der hjemme som er interesserte i å vite hvordan det går med samboerskapet. Og det går i grunn ganske bra.

Som jeg nevnte, så startet samboerskapet med at samboer brettet alle klærne jeg har i skapet. Dere kjenner meg kanskje som "hun derre bloggeren", jeg kjenner meg selv som "hun der som bare krøller klærne sammen og stapper dem inn i skapet når de er nyvasket". Det er også mye av grunnen til at jeg store deler av tiden går rundt og ser ut som en brukt serviett. Nok om det, sårt tema.

Det viser seg å være mange positive sider ved å la en venninne flytte inn. Det ene er dype samtaler i vinduskarmen til langt på natt. Første kvelden kjøpte vi inn snacks og satte oss ved vinduet med et askebeger og smugrøyka for hverandre, og tømte så klart hjertene våre. Jeg vil påstå at jeg er en ganske god lytter, selv om jeg ikke alltid de riktige tingene.

Samboer: Så, ja... Hehe, men jeg håper ikke du tror jeg er gal.

Ida: Nei, æru gæren!

Så får øve meg litt der. En annen positiv ting er jo at jeg lærer mange nye ting. I dag kom samboer hjem med to store bæreposer fra matbutikken, og jeg tenkte bare; ja, der ser du. Oslo er full av fristelser, du kommer til å bruke opp familiearven før du har arvet den!

Men så begynte min smarte samboer å dele alt hun hadde kjøpt opp i brødposer og legge det i fryseren. Og jeg bare; WOW, nå lærte jeg noe nytt! Sånn kan man jo spare masse penger! Så nå er jeg blitt fan av brødposer, finnes det noen fangruppe på Facebook?!

Ja.. Så over til det NEGATIVE. I stad gikk samboeren amokk med tusj og begynte å skrive "K" og "I" på matvarene i kjøleskapet og i skapet. Jeg bare; STOOOOOPPPPP!! Det er jo helt krise. Dette er IKKE et kollektiv, så der måtte jeg sette ned foten. Vel, jeg satte først og fremst ned foten fordi hun begynte å skrive mitt navn på en hamburgerdressing som jeg aldri i hele verden har kjøpt. Jeg spiser ikke hamburgerdressing. Og tenk om jeg har besøk da dere, og folk bare; ehh, har du hamburgerdressing? Da kan jeg ikke skylde på noen andre, for navnet mitt står jo på den. Dessuten vil jeg ikke framstå som gjerrig når jeg ikke er det. Hadde jeg kommet hjem til noen som har skrevet navnet sitt på alt i kjøleskapet hadde jeg vært redd for å ta meg et glass vann. Så, vi ble enige om at samboer kunne skrive navn på sine ting. Og på mine, så lenge det er snakk om grønnsaker og yoghurt med lav fettprosent.

Er det feigt å ta opp ting med samboeren sin på en blogg man vet hun leser? HEHE. Den blå IKEA- posen din må bort. Fort! Jeg har fobi mot å ha røde, blå, grønne og gule farger i stua mi - det er så vidt bokssettet med Lipstick Jungle får lov til å stå i DVD- hylla!

JAJA. Nå har samboer dratt ut for å bli kjent med de nye vennene sine, og jeg ligger her og venter på mine egne venner. Så stille det plutselig ble.

Da jeg så på dette vakre bildet av meg selv ble jeg oppmerksom på to ting: samboer har glemt å brette i et skap! Samboer har sengetøy med røde detaljer! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

mira og vendela får kose seg uten meg i dag

I kveld skulle jeg egentlig vaklet rundt på høye hæler og vært en del av åpningen av Oslo Fashion Week 2010, men her ligger jeg i sofaen og ville ikke engang tatt på meg kjole og sminket meg om jeg fikk betalt for det. Jeg har bestemt meg for film og sushi med venner i stedet, og er i grunn ganske fornøyd med valget. Så risikerer jeg i hvert fall ikke å bli full og henge meg rundt halsen på Mira Craig og Vendela Kirsebom, det har jeg gjort en gang for mye.

Men ja, det var to år siden. Første gang på Oslo Fashion Week, og at jeg kom til å møte disse menneskene ved et tjuetalls arrangementer senere, streifet ikke tankene mine.

Folk slenger et spørsmålstegn i trynet mitt når jeg sier at jeg hater ting som er rød løper-ish, og at jeg nesten aldri går på slike arrangementer. Vel. Gi meg en personlig assistent, makeup-artist, styleist og sjåfør, så kanskje jeg dukker opp litt oftere. Jeg er nemlig ikke medfødt det derre "møte-opp-og-se-strålende-uansett"- genet. I wish.

brettekanter

Da jeg kom hjem fra møte i dag fikk jeg meg en positiv overraskelse. Samboeren hadde rett og slett brettet og organisert det ene klesskapet mitt! Der har du fordelen med en samboer som jobber i klesbutikk! Ah, så deilig : )

Må bare fortelle... Satt på T- banen på vei hjem fra møtet og så ut vinduet, samtidig som jeg tyvlyttet litt ufrivllig på samtalene rundt meg. To unge og ganske så kjekke gutter kommer inn og setter seg i samme firer som meg, og plutselig sier han ene noe lignende dette; ja, jeg gleder meg til  jeg er ferdig og blir prest. Og han andre bare; ja, jeg og. Og jeg bare; WTF!! Jeg har full respekt for at folk tror på det de tror på og velger sine egne veier i livet, jeg ble bare så utrolig... Overrasket. Og så ble jeg overrasket over at jeg ble overrasket. Det er kanskje helt normalt, det. Eller?

Og ellers er livet strålende, og jeg skal tidlig opp og jogge i morgen tidlig. Kødder ikke. Tror jeg må legge meg nå for å komme meg opp, og klokka er ikke 16.30 en gang. Wish me luck.

samboerskap og pålegg

Hei hå! Dritdårlig tid, men ville bare informere dere om at samboerskapet går bra så langt. Samboeren har sørget for nytt yndlingspålegg, så det er goood stemning rundt frokostbordet.

Nå skal jeg på et møte som angår innlegget jeg skrev om kosthold og trening, så får vi se om noen kan redde kroppen min : ) Hei igjen!

samboer og flombelysning

HEY. Noen gang prøvd å være fyllesjuk i flombelysning? Noen ganger hater jeg bare leiligheten min. Jævla hjørneleilighet, aldri skaff deg en hjørneleilighet. Sola står på HELE dagen, og eneste muligheten for å slippe unna det sterke lyset er å gjemme seg i vaskemaskinen. Og ræva mi er dessverre alt for feit til det. Så jeg ligger her og myser mens jeg hater alt som er av lys, fest og farger. En fyr jeg nussa litt på back in the days lærte meg nemlig alt om at man ikke skal gå med solbriller inne. For, åh gid. Tenk om noen kom til å mistenke at jeg syns jeg er mye kulere enn alle andre! Jeg er ikke bare kulere enn alle andre, jeg er bedre enn alle andre, så nå skal jeg jammen gå og ta på meg solbriller.

HEY igjen. At jeg kunne glemme dette: JEG FÅR EN SAMBOER I DAG! Skrekk og gru, fryd og gammen, alt på en gang. Hvordan i alle dager skal dette gå?! Jeg, dele min leilighet med noen? Shit. En venninne av meg begynner på skole på tirsdag, og ettersom jeg droppet ut av kollektivet vi egentlig skulle starte sammen, så må hun selvfølgelig få husly hos meg i et par uker. Det blir ekstremt koselig, men herregud, jeg har aldri hatt en samboer før. Hva gjør man a? Er det sånn at man kan gå på kafè uten samboeren sin? Og kan man pusse tenner mens samboeren sitter på do? Mange spørsmål i hodet mitt nå, lær meg gjerne litt om å være samboer.

KOSER MEG DA VØTTUUU....

endring av planene

Den 1. november går leiekontrakten på leiligheten min ut, og jeg står på bar bakke. Fri og frank, helt alene, uten noen forpliktelser noe som helst sted i verden, klar til å bare løpe avgårde. Planen var jo egentlig å bo her i Oslo med tre andre jenter i et års tid for å spare penger til en leilighet, men her om dagen snudde jeg planene mine på hodet. Så nå er de litt uklare og opp ned, så jeg skal bruke den kommende uken på å gå i møter angående den "O'store framtiden". Håper det blir som jeg har tenkt - i såfall får dere så klart høre : )

I går var jeg forresten på innflytningsfest. Herregud. Jeg drakk en flaske vin før jeg meldte meg på shottekonkurranse. Jeg vant nesten, før jeg gjemte meg i et skap. Deretter ble jeg geleidet på do hvor jeg spydde syv ganger, og så ble jeg lagt i seng. Da jeg våknet nogelunde "edru" spaserte Thea og jeg fra Gamlebyen til Frogner - og nå hater jeg livet litt. Glad det snart er slutt på dette livet, jeg begynner å bli litt for gammel for å kaste opp og fylleringe.

I går fikk jeg bekreftet et rykte, haha: en del unge, fulle jenteblogglesere prøver seg ofte veldig hardt på exene mine. Come on, girls. Går kanskje an å vente til en fest jeg ikke er på? LOL.

Jaja, her er i hvert fall noen koselige bilder vi tok før vi dro på innflytningsfesten.

gjespelesbe

Da var det på tide å forlate Tønsberg om noen minutter. Verken veska eller kattepusen er pakket ned, og håret mitt ser ut som en kaos, men det har vel aldri hindret meg i å ta toget før. Har egentlig ikke lyst til å ta med meg Bella hjem, hun trives så utrolig godt med å gå rundt ute på terrassen og drepe småkryp. Ååå, dårlig samvittighet. Tror jeg skal ta med meg en maurtue hjem til leiligheten så hun har noe å kose seg med, stakkar.

Det blir en fin kveld i kveld òg. Skal i innflytningsfest til noen fra Tønsberg som har flyttet til Oslo, så blir vel noen tryner å se fra den gamle klassen, og DET liker jeg : )

Herregud, jeg er så blakk. Så nå skal jeg dra med meg mamma på polet før toget går. Hvis jeg får overtalt henne. Hun er ikke så begeistret over my way to handle money.....

Jeg visste at jeg ikke var særlig lekker når jeg gjesper - MEN DETTE?!

med de beste

Har hatt en helt super kveld med familien min. Min pubertale lillebror løp riktignok av gårde for å besøke en venninne midt under forretten, men jeg har storkost meg med foreldrene mine og to par med besteforeldre. Vin, god mat, latter og irriterende snakk om framtiden min. Og da sier jeg jo som jeg alltid sier til personen som maser om hva slags idiotiske greier jeg bør stappe på CV'en min; kan vi ikke snakke om ditt liv i stedet? Men problemet er jo at alle besteforeldrene mine akkurat har pensjonert seg, så de lever nøyaktig samme liv som meg. Uten at jeg kan mase om at de også bør lære seg fransk eller studere matte. For det har de jo allerede gjort.

Neida, men herregud. Fint å være samlet med de menneskene som står øverst på takkelisten for at barndommen og livet mitt har vært så fint.

På slutten av kvelden satt jeg mellom farmor og mormor og så på filmer fra jeg var liten. Noen stunder burde vart evig.mens jeg venter på at jeg skal orke å dekke bordet

Her hjemme i Tønsberg skjer det ikke stort. Timene snegler seg forbi på samme måte som en episode av Hotel Cæsar, og himmelen skifter fra sol til skyer, og til sol igjen. Jeg har plantet rumpa mi i sofaen, og venter på at noe livlig skal skje. Vel, jeg har jo egentlig fått i oppgave å dekke bordet til middagsfest her i kveld, og det skal jeg snart gjøre også. Må bare orke først.

Min kjære farmor har nemlig bursdag i dag, og det er av den grunn at gjester skal inn døra, og ekstra god mat skal inn i munnen. Her er farmor, ung til sinns og ganske så ung av utseende syns nå jeg, så kan vel trøste meg med at jeg har gode gener : )

Farmor er en kunstnersjel. I går satt hun på terrassen og prøvde å tegne meg, men jeg var så stygg at hun ga opp, og da tok jeg over tegneblokka for å tegne henne. Jeg har ikke tegnet noe siden jeg gikk på barneskolen, rett og slett fordi ingen protesterte da jeg sa som alle de andre; ææ, tegningen min er så stygg. Tegningen min av farmor ble virkelig ikke bra. I starten lignet det på en vagina, så ble det seende ut som en trestamme, og etterhvert lignet det nogenlunde et ansikt med en busk på hodet. Ettersom jeg tenkte høyt hele veien, var det et nervøst motiv som skulle få se tegningen av seg selv. Jeg bare; ææ, tegningen min er så stygg. Og ingen protesterte. Så nå skal jeg ikke tegne før jeg havner i rullestol og blir stum.

Og ellers grillet vi i går. Jeg sang grille-grille-grille-grille og drakk dansk Tuborg, som forresten smaker helt ekstremt annerledes enn den norske Tuborgen. Den norske smaker... Vann. Den danske smaker... Øl. Og det verste var at jeg bare; blæææk, denne er alt for sterk. Norge har ødelagt ølkulturen lizm.

Jeg skulle forresten spist ALT som var på grillen. Verste jeg veit er at familien legger rester i kjøleskapet. Ikke bare lukter det jævlig når man skal ta seg et glass juice, men restemat i kjøleskapet resulterer i at puberteten her i huset står opp klokka fire på natta og lager seg NATTMAT. Lite praktisk når jeg ligger på stua og sover. FAEN, jeg er fortsatt sur. Hvem er det som stapper i seg to koteletter og en sterkt krydra pølse rett før sola står opp? Her i Tønsberg, mener jeg... I Oslo er det greit. Når man har vært på byen.

Og ellers ble det satt opp gjerder på terrassen til ære for lille Bella som så verden med nye øyne i går. Hun stod i tre timer og speidet etter kråker. Hadde jeg aldri giddi...

Vurderer seriøst å gi den stakkars katten en liten dose med botox. Er så slitsom når folk løfter henne opp og sier på babyspråk; er du sur du a? Har du løpt på en vegg du a? Ååå, så sur liten pus! Hun er ikke sur, OKAY? Hun er bare litt vanskapt, stakkar. Og det er det jeg har betalt penger for. Det er forresten dyreplageri, men det fant jeg ikke ut før jeg allerede hadde katta i hus.

I dag må Bella være inne. Rett og slett fordi jeg ikke orker å sitte og passe på at hun ikke hopper over gjerdet for å dra på kråkefest. Jeg har jo så mye å gjøre. Skal dekke bord og sånt. Noe sier meg at det blir mye hår i maten i dag...

Bon apetite.

nei, så tjukk du har blitt...

De siste ukene har jeg hatt et "mareritt" som gjentar seg. Marerittet går ut på at jeg møter gamle venner og bekjente fra barneskolen, ungdomsskolen og jobb. Og alle sier de; oi, så stor du har blitt! Eller; nå har du jammen lagt på deg en god del. Og det har seg vel slik at de fleste mareritt bunner og grunner i noe du har sett, hørt eller opplevd i det virkelige liv? Vel, mitt mareritt bunner og grunner i det jeg ser i speilet hver eneste dag.

Jeg prøver ikke å si at jeg er blitt feit, så jeg kan få hundre-og-tjue kommentarer om at jeg er fin som jeg er, og to-hundre kommentarer som forteller meg at jeg er et dårlig forbilde fordi at jeg som er forholdsvis normal sier at jeg er blitt en tjukkas, men det har seg rett og slett slik at jeg har ødelagt kroppen min med en liten smule festing, en liten smule nattmat, en liten smule usunn mat og en liten smule urutinert spising. Og en liten smule alt-for-lite-trening. Mange små smuler blir til et stort brød, det. Så kroppen min har rett og slett forfalt. Magen, armene, lårene og rumpa som en gang satt på plass pågrunn av kampsport og dansing fem dager i uka, har begynt å leve sitt eget liv, og tyter gjerne ut av både bukser, jakker og gensere. Til og med ansiktet har blåst seg opp og fått flere haker når jeg smiler så pent jeg kan.

Og bare for  å under-, over- og gjennomstreke det enda en gang; jeg sier ikke at jeg er feit. Bare at jeg har kjørt en usunn livsstil det siste året, blitt en slappfisk, og blitt større enn meg selv. Føler meg på en måte fanget i en annens kropp, og det føler ikke bra. Skal jeg være helt ærlig mot meg selv, så er jo ikke problemet at jeg ikke har noen fine klær - problemet er at kroppen min ikke passer inn i dem. Jeg har begynt å hate å pynte meg og gå ut, rett og slett fordi jeg har latt meg selv forfalle.

Det finnes jo selvfølgelig tusenvis av måter å "fikse" dette lille problemet på. Jeg kan spise sjokoladebarer man blir tynn av, jeg kan gå og bli pakket inn i plastikk og massert av en laser som fjerner fett, jeg kan legge meg under kniven eller jeg kan sitte og stirre på et bilde av Olsen- tvillingene mens jeg sulter meg til døden. Men, jeg tror virkelig at det kun er èn ting som vil fungere for meg: å legge om livsstilen min.

Og nå er det jo det jeg skal. Legge om livsstilen min, altså. Ikke bare skal jeg flytte sammen med venninner og leve et mer økonomisk liv, men jeg skal legge om livsstilen min når det gjelder trening og kosthold. Og hvor mange ganger har jeg ikke sagt det!? Jeg føler at det er en evig kamp. I to uker er jeg superflink, trener nesten hver dag og er snill mot kroppen min når det gjelder mat - men når jeg oppdager at buksa fortsatt sitter stramt og at vekten sier det samme, så tenker jeg absolutt ikke på at muskler veier mer enn fett, men på at treningen ikke nytter og at jeg like gjerne bare kan nyte livet.

Men det er ikke å nyte livet, når man ikke trives i sin egen kropp. Man kan ikke sammenligne seg med andre og regne med at man noen gang kommer til å se ut som Jessica Alba, men det er i det minste viktig å sette seg et mål om å kunne være fornøyd med sin egen kropp.

Jeg skal absolutt ikke pangstarte i morgen med å spise gress og løpe seksti mil. Men skjemaer skal skrives, trening skal planlegges og matvaner skal lages. Svart på hvitt, realistisk og veldig oppnåelig. Og gjett om jeg skal oppdatere dere på hvoran det går! Min vei tilbake til min egen kropp, akk så amerikansk det hørtes ut...

Her er et bilde jeg ble tagget på i kveld. Det er fra et vorspiel for en uke eller to siden, og viser mye av det jeg prater om. Selvfølgelig pleier jeg jo ikke å legge ut bilder på bloggen hvor jeg syns jeg ser lite flatterende og smålubben ut, men her har dere sannheten på et fat. Denne kroppen skal tilbake til sitt gamle, sunne jeg. Men altså. Jeg lover å ikke få tilbake min gamle klesstil:

Jeg vet at mange jenter på min alder, plussminus, sliter med det samme, og ikke helt finner motivasjonen, og det er grunnen til at dette fra nå av kommer til å bli en del av min blogg. Oppdaterer dere når jeg er i gang, og skal så klart prøve å få med noen av dere på slepet. Livet er for kort til å sitte i en sofakrok og ødelegge seg selv med drittmat og crappy TV- serier! Opp og stå, ut og gå : )

ta deg en skive

God morgen! Herregud, så irriterende det er å sove til klokka er over ett på en solskinnsdag. Det er sjeldent jeg sover så lenge, men i mamma og pappa sin seng kunne jeg sikkert sovet to døgn i strekk. Da jeg la meg i sengen deres fikk jeg streng beskjed om at Bella ikke skulle inn på rommet, men likevel våknet jeg med Bella brummende ved siden av meg. TRE ganger, måtte jeg reise meg opp i halvsøvne, kaste ut katten og dobbeltsjekke at jeg hadde lukket døra. Men en eller annen spøkefull sjel har tydligvis åpnet døren og sluppet inn katten hver gang jeg har sovnet. Så i dag våknet jeg ved siden av dette lille kreket:

Hvem har hjerte til å si nei til noe sånt?! Akk.. Og i tillegg smågrynter hun i tillegg når jeg sier "Bella, neeei, her skal ikke du være", og da klarer jeg i hvert fall ikke. Blir helt sånn; ntåååww. Æsj.

Det er så trist å se på en innekatt på en utedag. Så i dag lagde farfars kreative hender et halsbånd og et bånd, så jeg kunne ta med meg Bella ut på gresset. Hun er jo ikke vant til bånd, så hun brukte vel cirka en halvtime på å prøve å bite av seg halsbåndet, og da hun endelig ga opp det, ble det HÅP. Den halvblinde katta fikk nemlig øye på en gresshoppe, og brukte rekordhøye 15 minutter på å avslutte det hoppende livet. Men men, øvelse gjør mester.

... Etter litt leking i gresset, børsting av pelsen og vasking av to trøtte øyne (for ordens skyld, må jeg bare nevne at det her er katten jeg snakker om), ble det tid for at magen min trengte litt frokost. Herregud, jeg spiser aldri frokost, men jeg tror alltid at jeg skal klare å bli et bedre menneske når jeg er hjemme hos mamma og pappa. Så jeg finner et brød. Som jeg skrev til dere her for litt siden, har jeg kjøpt ETT brød etter at jeg flyttet til Oslo, jeg er rett og slett ingen brødperson. Brød er dritt, det er rett og slett så ufattelig  kjedelig. Men men, tenkte jeg, og fant noe å ha på brødet. Og så ble det egentlig ikke så verst. Og jeg spiste to brødskriver. Mer brød enn jeg har spist tilsammen i år. Så gratulerer til meg selv.

higher, higher

En av fordelene med å være blogger, er jo at man får invitasjoner til så mye gøy. Problemet er bare at jeg aldri ser potensial verken i speilet eller i klesskapet når jeg skal bruke noen av invitasjonene mine, så det er svært sjeldent at jeg faktisk møter opp på noe som helst.

Men i går tok jeg med meg noen av jentene på åpningen av den nye Høyer- butikken på Storo- senteret, og det var utrolig gøy. Masse folk, fine klær og god champagne - med andre ord, vi trivdes. Så folkens, sjekk ut den nye Høyer- butikken på Storo!

På vei til party. Vi ankom med stil: t- banen.

Fire slitne jenter, helt på slutten av kvelden.

<3

mama im coming home

Nå er jeg i bilen på vei hjem til Tønsberg. Pappa og farmor var så snille og kom for å hente Bella og meg, så nå ligger vi i baksetet og koser oss mens de i forsetet nyter lyden av Metallica og enda et lite stykke å kjøre.

Gleder meg til å komme hjem en tur. Skjer så mye om dagen på både godt og vondt, så deilig å koble litt ut fra Oslolivet.

Denne gangen har jeg til og med kjøpt med meg sushi, så ingenting er glemt, og jeg holder nok ut i Tønsberg noen dager denne gangen også. Og som kjent, så kommer blogglysten ofte tilbake når jeg er på hjemmebane, hehe. Så det er jo en god ting.

Vi blogges senere!

...

Sender alle mine tanker og all min medfølelse til mine kjære som har mistet sin bestevenninne og et familiemedlem. Og ikke minst til deg, Karoline. Du var en vakker og sprudlende jente som gikk bort alt for tidlig. Hvil i fred.

Ord blir så små og ubetydelige i slike sammenhenger, så jeg lar dem være få. Men lev livet med deg selv og dine som om hver dag var den siste.

Mobilblogg: svett og deilig

Nå har vi akkurat kommet hjem til meg i Oslo, etter noen deilige og varme timer på stranden i lysaker. Thea disket opp med hjemmelaget kyllingsalat og bacardi breeze, så vi hadde det greit fint der vi lå og oppdaterte hverandre på våre dramatiske og klumsete liv.

Resten av kvelden skal vi se film. Noen som har noen gode filmtips? Vi vil se noe lett og morsomt som matcher sinnsstemningen vår, hehe.

Se forresten hvem jeg fant i bikiniskuffen da jeg kom hjem!

snuta mot stranden

Hei og hopp! I dag var det virkelig vrient å komme seg opp. Jeg tror det hviler en forbannelse over vekkeklokka mi, for uten den er det aldri noe problem å stå opp. Men når jeg hører den fæle lyden og vet at jeg må opp, er det ingen bønn. Da MÅ jeg sove videre. Er så rart det der, hvor viktig det er å drømme videre. I drømmen min skulle jeg finne en eller annen hytte fordi lillebroren min hadde løpt i forveien og latt meg være igjen alene. Så da jeg våknet av vekkeklokka første gang, var jeg helt besatt av å finne den jævla hytta, så jeg måtte tilbake til drømmeland.

Grunnn til at vekkeklokka var på, var i bunn og grunn at jeg skulle på visning av en leilighet. Utrolig smart av utleier å se hvem som er kvikke nok og lukter greit nok en søndag morgen. Tror jeg bestod sånn ganske greit, men ettersom leiligheten ikke tålte så mye som litt musikk, og i tillegg kom til å være iskald om vinteren, var den ikke noe sted vi kunne tenke oss å tilbringe et år. Så letingen går videre...

Denne solskinnsdagen skal jeg tilbringe på stranden med min kjære Thea! Så nå skal jeg til butikken og hamstre litt jordbær før jeg setter meg på bussen. Slikk sol og nyt livet!

Thea og meg litt tidligere i sommer : ) Helvetesnatten, haha.

halla djamer

Jeg tømte akkurat kameraet mitt på Macen, og det slo meg at jeg har brukt de to siste ukene bare på vås, og på å drikke og le meg i hjel. Men det er jo SOMMER, så da regner jeg med at det påenmåte er greit? Hehe, uff. Her er noe av det jeg fant.

Jeg har...

... Brukt alle pengene mine på sushi. Ikke for å være sunn, men rett og slett fordi det er det eneste jeg frister når jeg er streng mot meg selv og tenker at jeg MÅ spise ordentlig middag.

... Blitt flinkere til å åpne voksenflasker. Det er i hvert fall ikke noe som er medfødt. For å si det sånn, en del tak og hodeskaller har fått kjenne det når jeg har prøvd meg på å sprette korken.

... Hatt besøk av en del feilfangster. Han her ble funnet på 7Eleven av en god venninne av meg, som var så god venninne at hun dro han med opp i leiligheten. Tatoveringen sier; halla djamer, og han var ganske sikker på at den kom til å dra damer. Jeg derimot, er ganske sikker på at han aldri kommer til å bli gift.

... Laget litt nattmat (pasta og nudler). Jeg har sluttet med fyllapølsa på 7Eleven, vil dere vite hvorfor? Fordi jeg fikk vite her om dagen at de kaller pølsene sine for Bigbite, Baconbite og så videre, rett og slett fordi de ikke får LOV til å kalle det pølser. Det er visst for lite kjøtt i! Ikke en gang en dødrukken person får vel lyst på pølse med det i hjernebarken.

... Spist nattmat. Og det er ikke verst bare det. Når man lager nattmaten selv har jeg funnet opp mine egne statistikker, og de sier at over 94% sovner mens maten koker, steker eller varmes.

... Delt nattmaten med mine kjære venner, for så å drikke enda mer vin og få lyst på enda mer nattmat. Legg merke til peppersprayen på bordet. Det hender jeg blir ganske paranoid når jeg spiser nudler. Nudlene kommer for å ta meg!

... Gjort livet farlig i Oslo by.....

... Og ikke minst har jeg gjort alt jeg kan for å se heite brannmenn på nært hold. Brannmenn er det fineste jeg vet. Jeg skal gifte meg med en brannmann.

du får lov til å bæsje i parken hvis du ikke betaler skatt

Etter at jeg skrev i går at jeg nekter å sponse uteliggern som bæsjer rundt omkring i parkene, fikk jeg denne kommentaren:

"Hvor forventer du at de hjemløse skal gå på do , når de blir nektet tilgang på offentlige toaletter? Både på Oslo S og resturanter, puber etc….. Døds dårlig innstilling ass Ida… skuffende…"

Jeg kjenner at jeg blir litt matt. Skulle akkurat til å skrive noen krasse ord om at offentlige toaletter er til for de som bidrar til det offentlige, men jeg ser at den blir for dum. Jeg bare klør meg i hodet, og spør: er noen av dere så idiotiske at dere mener at uteliggere bør få lov til å sitte og drite i parken?! Grøss. Jaja, jeg håper dere havner i en skikkelig klatt neste gang dere skal sette dere ned for å pugge lekser på det grønne gresset. Det må da i det minste gå an å gjemme seg i skogen og grave et hull i bakken...

tid for forandringer

Regnet har blitt til sol, jeg har blitt til sliten, og klokka er blitt så overdrevent mye mer enn den egentlig skulle være. Jeg ser ut som han rødhåra uteliggern på hjørnet her nede, som alltid strekker ut hånda si når man går forbi. Jeg har hørt at han pleier å sitte og gjøre fra seg i parkene rundt her, så jeg støtter han ikke med en eneste krone. Nå datt jeg ut her. Ja, jeg skal i hvert fall straks løpe på kveldens første visning av leilighet! Skal se på to leiligheter her på Frogner i dag, og jeg krysser fingrene for at en av dem faller i smak. Jeg har så innmari lyst å bli her i området!

Mange har spurt hvor jeg flytter, hvorfor og med hvem og sånt. Greia er at jeg vil spare penger i et år før jeg tar opp lån og kjøper min egen leilighet. Derfor skal jeg nå flytte inn med to venninner og halvere husleien min. Det er ikke bare den som skal halveres, for å si det sånn. Nå skal jeg ha et skikkelig budsjett- år.

Det har skjedd mye i livet mitt på det helt private plan i livet mitt den siste tiden. Jeg har tatt noen valg som har snudd livet mitt litt på hodet, men jeg tror det blir best i lengden selv om det kanskje gjør litt vondt nå og da. Er jo viktig å se framover. Så nå blir det en masse forandringer i livet mitt, og så krysser jeg fingrene for at det er forandringer jeg har godt av. Herregud, jeg er gal. Skal JEG virkelig bo sammen med noen?! Hade til et liv i sus og dus...

Litt butterflies har jeg da i livet mit likevel, så smiler uansett, hehe.

nå har jeg vært hos kreftforeningen

Nå kommer jeg rett fra et hyggelig møte hos Kreftforeningen! Skal samarbeide litt med dem igjen, om et spennende prosjekt som jeg foreløpig er nødt til å holde hemmelig. Men dere skal i hvert fall bli inkludert til de grader når prosjektet setter i gang, så det blir bra!

Føler det er så deilig å bruke stemmen min til noe annet enn å fortelle om lipgloss og synge helt forjævlig på Singstar. Jeg har jo støttet litt opp rundt Kreftforeningen før også, da det gjaldt Rosa Sløyfe- aksjonen, og nå gjør jeg det igjen. Det gjør godt for andre, og det gjør godt for meg selv å kunne hjelpe til litt.

Herregud, jeg er verdens dårligste på å finne fram i Oslo. Føler meg som en turist, der jeg går rundt med kartet på iPhonen, og vender den opp, ned, fram og tilbake for å finne ut om jeg egentlig er i riktig bydel i det hele tatt. Byen er jo full av turister som står og bruker hele filmrullen sin på å fotografere fontenen i Spikersuppa, og kids som løper ville rundt i pausen sin på Norway Cup, som om Oslo var verdens kuleste sted. GODTERIII!! MÆCCERN!! SHIT, SE EN SIGØYNER PAKKET INN I GULL! VI GIR HAN PENGER A!

Jaja, ville vel bare understreke at jeg ikke er en av dem. Jeg har bodd her i et år. Jeg eier bare ikke stedsfornemmelse eller retningssans.

tast 2 for frågnææ

Er det noe jeg angrer bittert på her i livet, så er det at jeg ikke har gjort opptak av alle telefonsamtalene mine med Star Sushi. Har dere  forresten hørt han mannen som sier at du skal taste 1 for St.Hanshaugen og 2 for Frogner? Får meg en god latter hver eneste gang, herregud, så søtt!

Nå skal jeg ned og hente sushi, og så går turen til parken med Ida Caroline. Håper alle koser seg i sommerværet, og ikke gjør som jeg gjorde i dag: sitte inne til midt på dagen. Æsjamei!

saved by mr lundemoen

Først og fremst, tusen takk til alle frisørene som mailet meg, og ikke minst alle som mailet og tipset om yndlingsfrisørene sine. Fikk utrolig lyst å kontakte alle, så jeg kan gå til frisøren hver dag, men da ville jeg vel fått det ganske travelt.

Jeg valgte å gå til Jon LundemoenBe One. Jeg kjenner jo både til Jon og Be One fra før (det er der jeg tok restylane for en stund tilbake), og jeg syns jo det er så viktig å vite at jeg er i helt trygge hender. Og det var jeg jo også! Etterveksten er borte, og jeg føler meg litt mer hel, hehe. Ille å si det, men sånn er det faktisk. Jeg syns det er helt forferdelig å våkne opp med en mørkebrun ettervekst. Og guess what, til høsten blir det mørkere hår!

Takk Jon, u're the best!

jeg får aldri nok av å drite meg ut i heisen

Det ser ut til at jeg aldri blir ferdig med å drite meg ut i heisen. Enten overrasker jeg naboene med sang og dans, eller så overrasker de meg så mye at jeg skriker og faller om. Men denne gangen var det rett og slett stripping på gang. Fra min side, dessverre.

Jeg gikk tidlig ut for å kjøpe lunsj, og hadde på meg den samme kjolen som i går. Hvis dere ser på innlegget under, kan dere se at den har glidlås i fronten som går aaaall the way.

Som alle andre jenter (her kan INGEN lure seg unna, uansett hvor ung, gammel, gjennompierca eller selvsikker du er), hender det at jeg studerer meg selv ganske nøye i speilet. Ikke i heisen selvfølgelig, men i dag gjorde jeg et unntak. På den lille sammenkomsten vi hadde i går snakket vi litt om denne glidlåsen, og mens jeg stod der i den trege heisen, bestemte jeg meg like gjerne for å dra glidlåsen helt ned og se hvordan jeg så ut........ JA.

Så nå er det opp til fantasien deres å fundere over hvordan dette endte. Jeg kan hjelpe fantasien deres i gang med noen alternaltiver:

A) Heisen begynte å brenne.

B) Et ungt par står og venter på heisen når heisdøra åpner seg, og jeg er så distrahert av min egen kropp at jeg ikke engang merker at vi er framme.

C) .... Samma det, alle vet jo at det midterste alternaltivet alltid stemmer.

ÅÅÅÅH... Men selvfølgelig var det ikke SÅ fælt. Jeg var jo... nogenlunde rask med glidlåsen, så de la sikkert ikke merke til det. Ehe. Tenkte forresten å gi ut "Idas heishistorier" på nyåret, så det er bare å følge med i butikkhyllene.

husker du da vi møttes første gang

I går skulle jeg ha kosekveld og se film med jentene. Plutselig snudde flisa seg, og vi bestemte oss først for å dra ut å spise, og så for å dra til Lisa og drikke et par glass vin. Så, etter et par timer med god mat, befant vi oss plutselig i en sofa. Vi var ikke lenger bare jenter, og det var ikke lenger bare vin som stod på bordet. Og DER har du hvordan dette ble en ufattelig lang natt. Nok om det.

Her er vi på vei ut for å spise. Lisa og jeg måtte bare stoppe foran Diesel og ta et symbolsk bilde, det var jo tross alt her vi ordentlig møttes for første gang. Ahhh.. Faen ta den festen. Diesel hadde sørget for vinpose-mann, noe som igjen sørget for at jeg løp naken med halvåpen morgenkåpe for å kjøpe pølse utpå morgenkvisten. Rart at jeg ikke er gift allerede. Over til bildet!

Og her sitter jentene på Olivia og trøkker i seg laks og lasagne. Utrolig koselig på Olivia i Hegdehaugsveien, og god service når vi først fikk den. Det meste tok jo sin tid.

Åh, jeg er et brød. Eller en bolle, da. Jeg tvang Mariabestis til å drasse rundt på mitt tunge, tjukke kamera i går, og likevel tar jeg bilder med mobilen. Alt for dere, lesere...

Nå er jeg drittlei av å ligge i sengen. Og jeg som gledet meg som en gal til at alle overnattingsgjestene skulle dra, sånn at jeg kunne få ro i sjelen til å sove, uten å frykte at jeg dytter noen ut av senga. Men når de først er borte får jeg i hvert fall ikke sove, for jeg fokuserer så innmari på å sove. Like mye som jeg pleide å fokusere på matteprøvene mine, og det gikk jo straka vegen til helvete.

Så nå skal jeg bort på posten og hente en pakke med nytt fyll til klesskapet mitt, og så må magen ha lunsj. Hej så lenge!

salt og pepper

Maria og jeg har tilbragt dagen med hver vår rumpe på hver vår sofapute. Jeg har allerede vendt meg til tanken om at jeg snart skal flytte herifra, og syns egentlig det er vel fortjent. I dag fant jeg for eksempel ut at jeg kun har kjøpt ETT BRØD totalt etter at jeg flyttet hit. Jeg har enda ikke fått somlet meg til å kjøpe salt og pepper, jeg har ikke anskaffet et strykehjern, og jeg har ikke hengt opp et eneste bilde eller en eneste lampe. Det er for dårlig.

Denne bloggingen blir også for dårlig, vet ikke hvor interessant det er å høre om hva jeg har sett på TV i dag. Sååå, god natt.

leilighetssorg

Gudday! I går drakk jeg en halv flaske sprit og forsynte meg grådig av spritgelè-muffins, så i dag skal jeg ligge musestille på sofaen for å unngå å brekke meg.

Min kjære Maria er på ferie hos meg i Oslo, og akkurat nå ligger vi og tar en liten powernap. Jeg får selvfølgelig ikke sove, alt for mye on my mind.

I går sa jeg opp leiligheten min, og jeg kjenner allerede at kjærlighetssorgen kommer snikende på meg. Jeg hadde jo tenkt til å bo her til jeg dør, men jeg har tatt til fornuft og bestemt meg for å spare penger til å kjøpe meg egen leilighet. Jaja, nå skal jeg sørge videre.

se forresten så søt bestis er, haha.