nelly high heels på la belle

I morgen er det klart for Nelly High Heels party på La Belle igjen! Og dit skal selvfølgelig jeg! De 99 første jentene inn døren får et par freshe sko, og de 150 første får en goodiebag. Og resten får selvfølgelig en helt super fest med masse gøy : )

Her er eventet på Facebook. Kommer DU?

Her ser dere turnèplanen til Nelly High Heels party! Vi sees der.

vil du teste produkter hver måned?

I samarbeid med Yves Rocher er jeg på jakt etter 50 bloggere som skal motta en pakke med produkter en gang i måneden, og som deretter vil teste produktene og skrive en anmeldelse på sin blogg.

Det eneste dere trenger å gjøre for å melde dere på og bli en av produkttesterne, er å fylle ut skjemaet på denne siden.

Slik ser skjemaet ut.

Produktene i pakken dere får hver måned kommer til å være tilpasset målgruppen deres, og ikke minst sesongens trender. Jeg fikk en pakke på døren forrige uke, slik så den ut.

Reklame.

sushi og idol

Litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse. Har jeg lest et sted. Så det ble ikke mye jogging på oss, men vi gikk i hvert fall opp til Frognerparken og la oss i gresset, haha. Der ble vi liggende og skravle helt til det våte gresset gjorde rumpa på tightsen gjennomvåt, og så gikk vi hjem i noe som plutselig ble til pøsregn.

Jeg må fokusere på å få ferdig spalten min i kveld, men først skal jeg se på Idol og spise sushi. Så nå må jeg ut og handle sushi og smågodt, bensin til den kreative delen av hjernen min.

Følger dere med på idol? Jeg har egentlig aldri fulgt spesielt med, men syns audition-rundene er kjempemorsomme, og dommerne er jo så søte! Foreløpig ingen kjentfolk som har dukket opp på skjermen, men må jo være noen bekjentskaper blant alle de rare deltakerne...

hårfin "kunstner"

Hvorfor gjør jeg alt i siste liten? Kom på at jeg har deadline på spalten min til Det Nye i morgen, og alt jeg har er stikkord, forslag og enkle setninger som har poppet opp i hodet mitt. Tror jeg syns de var humoristiske da jeg skrev dem ned, men akkurat nå ser jeg ikke humoren i dem.

Men jeg er vel en såkalt kunstnersjel da, haha. Nødt til å sperre meg inne rett før deadline og være emo, for så å bli kjempelykkelig og føle at det går kjempebra, og fem minutter etter leter jeg etter et hull i bakken som jeg kan synke ned i.  Ok, KULT.

Det hjelper i hvert fall ikke å sperre seg inne. Jeg skal ut og jogge med Helene nå. Og SÅ skal jeg skrive videre. Denne gangen er det forresten dere lesere som har hjulpet meg. Flere av dere syns at jeg burde bruke dette innlegget som utgangspunkt hvor spalten jeg skal skrive, og det er jammen det jeg sitter og prøver på.

Alltid fin på håret når det er skrivedag.

Mange av dere har forresten klaget på at dere ikke har funnet meg i Det Nye når dere har kjøpt bladet for å lese spalten. Det er nemlig slik at vi er flere som bytter på å skrive den, så jeg er ikke med i hver utgave. Men jeg sier i fra de gangene jeg er på trykk, så da får dere bare sjekke innom bloggen først. Eller eventuelt lese de andre sine spalter, de er sikkert verdt å lese de og!

babyføtter to be born

For en stund siden fikk jeg et produkt som heter Baby Foot av Neglhuset. Det er et japansk produkt som visstnok skal være utrolig populært der, og nå skal det altså ta norske føtter med storm.

Det går ut på at man har på seg "sokkene" i to timer, og så vil føttene bruke en ukes tid på å peele, slik at alle døde hudceller og tørr hud faller av. Høres kanskje ikke så deilig ut å flasse fra føttene i en uke, men å ha perfekte og babymyke føtter gjør det verdt det, spør du meg. Så gjenstår det bare å se om det funker!

Baby Foot for myke og glatte føtter.

Slik ser sokkene ut!

Har akkurat fått nye negler også, og i morgen skal jeg tilbake til Neglhuset for å få vippeextensions igjen. ENDELIG! Etter en måneds pause gleder jeg meg til å slutte med mascara igjen. Mascara er en dårlig start på dagen.

Innlegget er sponset.

www weekend com

Hei og hopp! Håper alle har hatt en super helg. Det har jeg. Men til gjengjeld tar det lang tid å komme seg etter en slik helg. Jeg har stort sett bare vært med gode venner og kost meg, og på lørdag hadde vi vorspiel hos meg og dro ut på byen. Jeg føler meg nesten for gammel til å dra på byen, for jeg blir jo så sykt dårlig etterpå. Men når man har hatt det gøy og ledd masse er det vel verdt det?

Bilder fra vorspiel og bytur på lørdag.

Stian og Kjetil hjalp meg med å rydde og pante flasker på søndagen. Så som en belønning til oss selv, kjøpte vi sushi og vårruller, samt at vi lagde en rett med reker ved siden av. Det finnes virkelig ikke noe bedre! Pappa har laget det i alle år, og jeg syns nesten jeg lager det like bra. Og hvorfor gjør jeg det, jo fordi det er så INNMARI enkelt! For å få verdens beste reker, gjør dette:

* Kutt tre-fire hvitløksfedd opp i små biter. Gjør det samme med en halv rød chili (mengdene kan selvfølgelig justeres etter smak.)

* Skjær opp ønsket mengde champignon, og stek dette alene i stekepannen.

* Når champignonen er blitt gylden og fin, hell det i en skål og la det hvile.

* Fyll så hele stekepannen med olje, og la det bli skikkelig varmt. Hell så oppi hvitløken og chili'en, og la det frese.

* Når det har fått frese på pannen i et par minutter, hell på reker og champignon. La det stå en liten stund (på litt lavere varme), slik at rekene trekker til seg smaken fra de andre ingrediensene.

Og TADAAA, så har du noe kjempegodt som kan serveres med hvitløksbrød, vårruller ELLER ferdig sushi fra sushisjappa, hehe. Jeg bruker forresten reker i lake, og da er det viktig å få helt fra alt "rekevannet" før man steker. Klemmer gjerne litt ekstra på rekene, for rekelake - det er ikke særlig spennende.

ruller rundt i sminkepungen

Det er utrolig hva litt mascara, leppestift og telys kan gjøre. Jeg våknet opp som en drag queen i et bomba horehus i dag, nå ser jeg da ut som et normalt menneske i et møblert hjem igjen.

Må rulle meg rundt i sminkepaletten en gang til, for nå får jeg snart gjester. Håper alle sammen koser seg denne lørdagskvelden, og at dere ikke er like dumme meg som meg og drar på byen!

Solarium i morra, lover...

TGIF

I går var det skikkelig fredagsstemning, mer enn det pleier å være på vanlige fredager. Jeg spiste lunsj og shoppet i Bogstadveien med noen venninner, og det slo meg at jeg faktisk gjør slikt ganske sjeldent, selv om det kanskje er forventet noe annet av en rosablogger som meg, haha. Men det var i hvert fall veldig hyggelig!

Alle burde ha en venninne som har cab. Vi er av typen som danser og synger når taket er nede og vinden blåser i håret. Kjempeharry, men veldig gøy.

På Olivia i Bogstadveien. Vi kan anbefale italiensk pizza med parmaskinke, og lasagne! Nam nam. I dag skal jeg ha vorspiel hjemme hos meg, og jeg kjenner at jeg angrer allerede! Før festlighetene har begynt! Tror jeg drakk en bøtte med vin da jeg hadde besøk i går kveld, og nå orker jeg så vidt å bevege meg. Men får vel gjøre som folk flest, og hive meg i dusjen før det blir kvelden.

tapas hos thea

Tapaskveld hos Thea var utrolig hyggelig. Alle hadde med seg en liten rett, og Thea hadde laget masse deilig mat. Men selv om maten var god, var den ikke det beste. Det beste er menneskene som lokker fram den ekte Ida-latteren, den mannlige, rungende og skikkelig usexy latteren min. Ikke den jeg drar fram på første date, for å si det sånn.

Det er så fantastisk å ha en slik gjeng med klovner som venner. Jeg sverger, de er bedre enn en hel sesong med Linn Skåbers Hjerte til hjerte.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg var skikkelig plagsom med kameraet mitt i kveld. Og jeg kan love dere at det ikke er ofte jeg drar opp kamera på en chillekveld med mine ikkebloggende-venner. Men så innså jeg at de eneste bildene jeg har av vennene mine, er enten med en drink i hånda eller påtegnet bart, så hvorfor ikke. Fint å ha litt upyntede bilder også!

Beklager å bryte inn i bloggidyllen her, men GJETT hva som nettopp skjedde. Jeg sover på stua i kveld, og lyktestolpene på gata irriterte meg. Så jeg bestemte meg for å dra for de milelange gardinene mine, og stod og plyndret med dem foran vinduet. Så får jeg øye på en mann som står og titter fram bak det store kastanjetreet utenfor, han står rett og slett og spionerer på meg. Mens han smiler! Og hvem er det? Joda, det er uteliggeren jeg har skrevet om så mange ganger før. Han er velkjent på Frogner, her han labber rundt med sitt røde skjegg og tilsotede ansikt, mens han spiser 100-kroners salater og drikker svindyre leskedrikker fra 7Eleven. Rett og slett en snål fyr. Så gjett om jeg er redd nå, kommer til å ligge våken med kniv under puta i hele natt! Wish me luck.

i kveld skal jeg være med oslofamilien

I kveld skal jeg være med Oslo-familien min. Kan vel kalle dem det, ettersom jeg ikke har familie i Oslo i det hele tatt, og de er på min topp 10-liste over gode venner. Lister for the win! Ja. Vi skal i hvert fall ha tapaskveld hos Thea, og Idabestis kom med den glimrende ideen at alle kunne ta med en liten rett hver. Jeg har ikke noe i mot det, men Selma som aldri har laget mat før sliter litt. Mehehe. Så hun kommer snart til meg og bidrar med sitt nærvær mens jeg lager hvitløksmarinerte reker og noko attåt.

Gleder meg til å tilbringe kvelden med gode venner, og forhåpentligvis til å le litt. Trenger det!

yellow

Jeg elsker den stille stunden etter stormen. Når sola så vidt har gått ned etter å ha malt landskapet gult, og når en er så sliten av å føle ting at man bare gir slipp for en liten stund. Fullstendig ro i kroppen, og alt en kan gjøre er bare å ligge på magen og kjenne på at det faktisk ikke er noe hull å falle nedi, at man ikke rutsjer nedover mot mørket lengre.

//Yellow- Coldplay

den beste medisinen er ikke reseptbelagt

Ingenting er som å tenne levende lys, pakke seg inn i dyna og plante seg foran TV'en med sushi, vårruller og iskald Coca Cola. Og til dessert: en stor skål med vaskeekte ostepop! Ja, jeg vet. Ikke akkurat den perfekte slankekuren, men om situps og salatblader ikke kan gjøre meg lykkelig i dag, så må jeg prøve ut andre metoder. Og det funker! Kanskje kortvarig, men det gjør ingenting.

Dessuten har jeg mange univers å drømme meg bort i. Styggheten til Ugly Betty, skjønnheten til Jennifer Aniston, humor i Bridesmaids og Hollywood-romanse i "Friends with benefits" med Justin my man.

Min perfekte aften!

som på film

Ting er så jævlig sjeldent som på film. Himmelen er sjeldent lyserosa når jeg går en tur for å fundere over ting og finne ut av livet mitt. Hvis jeg vil ha musikk i bakgrunnen når jeg ser meg i speilet og tørker bort tårene, må jeg logge inn på Spotify og velge riktig sang først. Når jeg har kommet så langt, har jeg som oftest glemt hvorfor jeg egentlig syntes synd på meg selv. Når jeg kjøper meg nye og skyhøye hæler, er det ikke akkurat slik at jeg svever nedover gata mens folk ruller ned bilvinduene sine og glor etter meg. Jeg snubler rundt og er overbevist om at jenter som passerer meg hvisker " lær deg å gå i høye hæler, a". For det er det jeg gjør, når jeg ser jenter som utfører knebøy i stedet for gange i høye hæler.  Når jeg krangler med en fyr er det aldri slik at han står foran meg på gata, etterfulgt av at vi løper mot hverandre og omfavner hverandre. Tror jeg er for tung til å bli løftet opp og svingt rundt uansett, så det er egentlig like greit. Etter sex syns jeg liksom aldri "man" kaster seg ned på ryggen, ser opp i taket, puster ut og roper at det var "AMAZING!!!". Eller hvis "man" prøver, høres det så overdrevet ut at personen på puta ved siden av deg tror du kødder. En jentekveld på byen er sjeldent som i Sex and The City. Jeg har i såfall oversett den episoden hvor Carrie Bradshaw har oppkast i løshåret, Miranda blir fingra på et utested, Samantha råkliner heavy med to lubne ghettochicks, og hvor Charlotte tisser på bussholdeplassen. Når det ringer uventet på døra er det gjerne sultne og blakke venner eller NRK som skal finne ut om det har flyttet inn nye mennesker til å ta seg av den forpulte TV-lisensen. Aldri en søt fyr som ringer på feil dør, eller et blomsterbud med en gigantisk bukett fra en som elsker deg. Sistnevnte hendte meg forresten en gang på ungdomsskolen. Men det var snakk om en ekkel fyr som forelsket seg i meg etter en grøftefyll på hjemmebrent. Og dessuten nevnte han tolv ganger at han ikke hadde kjøpt røyk den dagen, fordi han skulle ha råd til blomsterbuketten. Prince charming.

Uansett. Jeg trenger rosa himmel, romantiske overraskelser og lidenskap. Om alt bare var som på film. Tror jeg hadde smilt litt mer.

heartbroken beliebers...?

Jeg sov til klokka to i dag, har det helt forferdelig med meg selv. Sliten og lei meg, mye som foregår - som vanlig, i mitt svært så dramatiske liv (...) Men det er jo slikt man har venninner for! Så nå skal jeg straks bort til Johanne. Hun har kjøpt seg leilighet på St. Hanshaugen, så jeg gleder meg til å se den! Gleder meg også til et gjensyn med Justin Bieber. Burde vel egentlig holdt det hemmelig, men vi skal tilbringe kvelden med å se på "Never say never"-filmen, vi syns den er så fantastisk!

På tide å skru av Enrique Iglesias, tørke tårene og gre børsten gjennom håret. Må komme meg på bussen før jeg gror fast i min egen elendighet, som sikkert ikke er så elendig som den føles nå. Har hundrevis av grunner til å smile. Så - jeg gleder meg til å smile igjen.

Hei så lenge!

å leva det er å elska

Bryllupet i går var fantastisk. Rørende seremoni i Fredrikstad Domkirke, skyfri himmel, et flott brudepar og helt utrolig morsomme mennesker. Jeg storkoste meg!

Fri bar i bryllup burde seriøst revurderes for framtidige gifteklare. Det ble en del knall og fall for enkelte, og selv snakket jeg på et språk jeg ikke selv forstod. Men det var først da jeg våknet opp på et hotellrom i samme seng som brudeparet i dag, at jeg forstod at vi virkelig tok den helt ut i går.

Men alt i alt, et mer enn vellykket bryllup. Har så mye fint å si, men tror jeg overlater oppgaven til de fine bildene.

Domkirken i Fredrikstad.

Brudeparet ved alteret.

Kloke ord i sangheftet vi fikk i kirken.

Daniel og Marius, endelig gift! Dette var et rørende øyeblikk, snufs snufs.

<3

Kakepynten. Syns den gjenspeilet brudeparet ganske bra, hehe.

En lettere beruset trekløver.

Charlotte, Daniel, Jarl og Marius - fire flotte mennesker, både på innsiden og utsiden. Charlotte har også en blogg, og hun har skrevet ned i hver minste detalj hva som skjedde hele kvelden. Skummelt med slike bloggere, altså! Hehe. Men aller viktigst, hun skriver en tankevekkende blogg om livet sitt etter en svært alvorlig trafikkulykke. Les dette innlegget om hvordan hun savner "sitt gamle jeg" og de mest hverdagslige ting som vi ofte tar for gitt.

stian på sleepover

Kvelden har kommet, og natten er ung! Møtet på et utested i Oslo (riktig nok) gikk veldig bra, så framover skal jeg slik det nå ser ut jobbe med et utested, men det kommer vi tilbake til i september :)

Nå har jeg Stian på overnattingsbesøk. Siden vi skal så tidlig opp tenkte vi at det var veldig nødvendig med sleepover, sånn at i hvert fall en av oss hører vekkeklokken, haha.

Stua er gjort om til en eneste stor madrass!

Tining på gang!

Vi tenkte å gjøre som vi pleier når vi er sammen; kose oss med Pepsi Max og et slag Yaniv. Problemet er bare at jeg glemte flaska i fryseren tidligere i dag, så den er en eneste stor Pepsi Max-isbit. Så her kjører vi miljøvennlig tining! Eller noe sånt.

Kanskje litt sært å kose seg med kortspill på mobilen, men nå liker vi altså noen sære ting. Kveldsshopping på Oslo City, for eksempel. Er vel bare sære folk som gidder sånt? Stian trengte sko til bryllupet, så jeg foreslo SKATESKO! Og det kommer jeg til å le av i to uker, hahaha. Folk som fremdeles går i skatesko trenger en wake up call, man trenger vel ikke være en kortklipt, helbleika fashionista på wedges for å se at det ikke er helt riktig.

Og ellers har vi blåst støv av den fine bryllupsgaven fra Stian, Marie og meg. Verdens fineste innpakningspapir, wee! Bruker den som hodepute i natt. Selv om pakken er veldig, veldig hard.

Kanskje vi mobilblogges fra bryllupsfesten i morgen! Vi får se hvor stødig jeg står på mine høye  hæler : ) God natt, søte lesere. Håper dere sover godt og drømmer søtt!

bryllupsforberedelser

Som jeg har nevnt et par ganger nå, skal jeg i bryllup i morgen! Til Daniel og Marius, mine to sprudlende og alt for morsomme kamerater. De hadde en vielse på tinghuset allerede i dag, og i morgen skal det altså være seremoni i kirken, samt bryllupsfest. Gleder meg som en liten unge!

Så, gratulerer til Daniel og Marius, som nå plutselig er to gifte mennesker, og som i mine øyne plutselig ble voksne. Skal virkelig finkjemme dem for grå hårstrå i morgen, haha! Men er så glad på deres vegne, dere er to fantastiske mennesker. Men, det er i morgen vi skal skåle for det flotte ekteparet! Akkurat nå skal vi skåle for at jeg har funnet noe å ha på meg. For en gangs skyld fant jeg en kjole på mitt eget klesstativ, og ikke i en alt for dyr butikk!

Rosafargen er veldig fin i virkeligheten, den forsvant selvfølgelig helt her. Hadde den på meg i lillebrors konfirmasjon for... 2 år siden? Overrasket over at den fortsatt passer, haha! Hva syns dere om kjolen?

Nei, nå prøver jeg egentlig bare å drøye å komme meg ut i regnet, jeg skal være på et møte om 40 minutter, og som vanlig trenger jeg litt tid til å finne fram. Jeg har vært på lokalet før, men da var jeg ikke ved mine fulle fem.... Kan noen gjette hvor jeg skal?

Hvorfor i helvete skulle noen gidde å gjette på det. Sorry, lot meg bare rive med av å være litt bloggete.

solli plass

Jeg rakk ikke engang å poste bilder av meg og mine glade venner ute i sola før været var dårlig igjen, i dag pøsregner det jo! Vi koste oss i hvert fall lenge ute på Solli Plass i går, er så hyggelig stemning der.

Det er egentlig like greit at været er dårlig. Siden jeg skal i bryllup i morgen er det nok av ting som skal fikses. Kjolen må henge klar, håret skal fønes og temmes, og kroppen skal bli femten nyanser mørkere. Kan da ikke komme blek og trist i et bryllup! Smøre, smøre, smøre, spraye, spraye, spraye.....

sunshine is a friend of mine

Hei og hopp! Jeg danser rundt i stua mi og nyter solen som skinner inn vinduet. Snart blir sola til virkelighet, for jeg skal ut av leiligheten. Har egentlig aller mest lyst til å danse videre her hjemme og gjøre meg ferdig med ommøbleringen, men det er viktig å huske at møblene ikke er mine virkelige venner - selv om de gjør meg glad når de plutselig står på en helt annen plass og av den grunn ser splitter nye ut.

Fremdeles rotete i stua. Jeg kjøpte meg et stoooort tørkestativ i går, men overvurderte nok litt da jeg gjorde klesvask. Så nå henger det som vanlig sengetøy og klær over alt.

Nå skal jeg ut og møte Belinda! Fra nå av kommer hun bare til å bli kalt Bella her på bloggen, som en straff for den gangen hun uttalte at Bella var det styggeste og verste navnet hun kunne tenke seg å bli kalt. Tror hun glemte hva min vakre katt heter....

Vi skal ned på jobben min en tur, der skal jeg blant annet holde et lite bloggekurs! Må si jeg kommer ganske uforberedt, haha, vet egentlig ikke hva et bloggekurs er. Sånn bortsett fra det tekniske kan man jo egentlig ikke fortelle folk hvordan de skal blogge. Jaja, gir det et forsøk!

I dag skal jeg kjøpe bryllupsgave og finne en kjole jeg kan ha på meg i bryllup. Bryllupet jeg skal i er allerede på lørdag, så kan ikke akkurat skryte av å være tidlig ute! Forhåpentligvis har jeg noe i skapet jeg kan bruke, men vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være.

Blogges litt senere, sola kaller!

snu avisene

For alle de som var på Utøya, regjeringskvartalet eller som er deres pårørende, er det vondt å se massemorderen (navn nevnes bevisst ikke) på avisforsider i hver eneste butikk og kiosk de går forbi. Det samme gjelder vel egentlig for hver eneste nordmann, det går kaldt nedover ryggen når vi ser det onde smilet og de kalde øynene hans.

Hvorfor skal vi lese om hva han spiser i fengsel og hvilke klær han vil gå i? Det er slikt noen kanskje liker å lese om i Se&Hør, når det gjelder ens største idol. Ikke en massemorder som har gjort oss så mye vondt.

Johanne Eidsvold og Lara Rashid som mistet søsteren sin på Utøya, har startet en gruppe på Facebook som oppfordrer til å rett og slett snu avisene, hvis du ser en forside med massemorderen. Jeg støtter fullt opp, og syns ikke folk skal være tvunget til å se ansiktet hans når de handler inn på butikken.

Bli medlem i gruppen her, og ikke glem å snu avisene.

det nye og sære naboer

Har dere husket å kjøpe Det Nye for august? Denne gangen handler spalten min om naboskap, støy og storbyliv. Da jeg kom hjem fra Danmark var det tydelig at en av naboene mine hadde fått med seg skriveriet, for jammen var ikke avisa tredd uhøflig over dørhåndtaket mitt, akkurat som jeg skrev...

Bildebevis! Og så er jeg visst i Mag denne måneden også, så det må vi ta oss tid til å sjekke ut. Ps. Jeg drøyet mangemange dager med å kjøpe Det Nye for å se min egen spalte, fordi jeg fikk kommentarer om at jeg så innmari gravid ut. Må si jeg ble positivt overrasket, det må i såfall være i første halvdel av svangeskapet. Slemme, slemme lesere. Og jeg som ikke pleier å ta meg nær av sånt! Jaja, noen ganger må det jo skje. Skal ikke la det skje igjen!

litt mer enn det nødvendige

I dag var jeg på IKEA i rekord-korte tretti minutter! Det var deilig, kan dere tro. Til gjengjeld måtte jeg sitte og vente på IKEA-bussen i tre kvarter, ikke like kult. Men fikk kjøpt det jeg trengte av oppbevaringsbokser og grytelapper, og noko attå - som det så ofte blir på IKEA.

Kjøpte dette "glassbollefatet", to poser med brun sand og to pakker med skjell og ting "jeg har funnet i naturen". Og så satte jeg telys oppi, syns det ble veldig fint! Et siste desperate forsøk på å beholde sommeren, hehe.

Hulter til bulter. Etter IKEA ble jeg selvfølgelig fristet til å ommøblere. Er fremdeles ikke ferdig, men skal prøve å få vist dere resultatet!

Sitter for øyeblikket og ser på Ekstreme samlere på TV 3, og må si det får meg til å føle meg som en ekstremt ryddig sjel.

hola noruega

Yes, yes, yes, I'm back! Vet jeg har drevet et helt utrolig omsorgssvikt mot dere som mine lesere, og det er jeg ubeskrivelig lei meg for. Blog spiriten er tilbake, så nå skal jeg bloggebloggeblogge til jeg dropper. Kanskje.

Først og fremst må jeg si at jeg har hatt en fantastisk uke i Danmark. 70 års-feiring for farmor, familiemiddager på rekke og rad, søte kusiner og fettere, og ikke minst en gravid mage som fascinerte meg ut av denne verden. Jeg tok på den og kjente spark! Tenk at det var et ekte menneske inni der, et nytt familiemedlem! Helt sykt. Dessverre så ble det ingen fødsel mens jeg var i Danmark, men på den lyse siden, så betyr det at det snart blir Danmarks-tur igjen.

De to siste dagene fikk jeg selskap av Idabestis, som hadde vært og besøkt Selmabestis i København. Surrebukken hadde ingen billett hjem, og etter å ha vært strandet i Malmö - som er i Sverige, og ikke i Danmark. Måtte google, kom hun helt til Odense og tilbragte et par dager med familien og meg. Kjempekoselig!

Farmors gavebord. Har hørt at man ikke skal avsløre hva som skjuler seg bak innpakkingen, men jeg må bare nevne at inni en av disse pakkene lå det et undertøy-sett i leopardmønster!!!

Peiskroken ute i hagen til farmor og farfar. De har en helt fantastisk hage med alle blomster i hele verden. En sånn hage vil jeg ha selv en gang, men tror jeg må få meg litt grønnere fingre først!

Og der var Ida på plass! Idabestis, som farmor likte å kalle henne. lol-faktor! Her står vi utenfor huset til HC Andersen. Det stemmer! HC og jeg er fra samme by, yo.

Vi koste oss masse på Joe & The Juice, nam nam! Når jeg ditcher danske hotdogs skal det virkelig være godt, for danske hotdogs er sånn cirka det beste jeg vet!

Og så moret vi oss med gamle fotoalbum. Jeg var sååå søt som liten, mens lillebroren min så ut som en smørblid japaner. Haha!

Så ja, alt i alt var det herlig å se familien igjen. Høyt støynivå og høyt temperament er to viktige ingredienser i Wulff-familien, men er vel det som gjør det så interessant, hehe.

Nå er det onsdag, sola skinner, og jeg skal på IKEA før jeg skal ta meg til litt viktigere ærend senere på dagen. Håper det står bra til med alle!

in da cløøøb

Dere kan tro jeg koser meg i farmors bursdag! Partytelt i hagen, vinen flyter, og slekt og venner fra Danmark, Norge, Sverige og USA er samlet. Fantastisk mat (vi er fortsatt på forretten), og jeg er på mitt sjette glass med vin. Siden jeg flyttet fra Danmark i såpass ung alder, har jeg nemlig ikke lært meg alle de danske sangene. Og det er jo selvfølgelig laget sanger til farmor i lange baner, med en eller annen velkjent melodi som alle kan. Utenom meg. Så for hver setning tar jeg en slurk med vin i stedet. Og så joiner jeg på "tre lange og tre korte". Altså "Huuurra, huuuurra, huuuurra, horrahorrahorra".

Nei, nå har jeg fått nok av sanger med melodier jeg ikke kjenner til. Så grunnen til at jeg egentlig sitter på Pc'en nå, er fordi jeg printer ut min egen sangtekst. Melodi: On the floor - Jennifer Lopez. Og jeg har prøvd meg på dansk tekst, så nå blirre party i hagen!

Og så må jeg jo bare sende ut en liten gratulasjon til min spreke, fargerike og eventyrlystne farmor som fyller 70 år i dag! Gratulerer med dagen, farmor! Jeg kjenner ikke mange som har bestemødre som sykler i fjellene i Frankrike, er reiseleder i Burma og som i tillegg er på Facebook. Huuurra, Huuurra, Huuurra! Horrahorrahorra!

odense calling

Hei, og god morgen! Uvant å sove så lenge, og ikke minst uvant å våkne opp på rommet mitt hos farmor og farfar igjen. Fant ut at det er et helt år siden jeg var her sist! Men det sier jo seg selv, når noen har lært å gå og andre har rukket et helt svangerskap siden sist jeg har vært her.

Den danske himmelen er grå i dag, og planene er egentlig ikke så mange. Skal hjelpe farmor litt med forberedelser til i morgen, da feirer hun nemlig sin 70 årsdag med partytelt og en hel hær av mennesker i hagen. Det blir gøy, tror jeg! Jeg har en sprek farmor, det var faktisk hun (og mine to danske tanter) som tok meg med på byen for aller første gang. Her i Danmark, selvfølgelig. Husker ikke om jeg ble full av en øl eller om jeg bare trodde det, men jeg stod i hvert fall ute på gata etterpå, og snurret meg selv rundt mens jeg så på stjernene.

Og i kveld skal jeg besøke det nye huset til tante Lene, hun som snart får sin første bebis. Gleder meg sånn! Å se nær familie man ikke har sett på lenge er bare helt <3.

Men, nu! Dansk frokost og partytelt kaller.

i'm coming home

Wohoo! Nå har jeg bestilt flybilletter som sier Oslo-København, jeg drar denne uken og jeg gleder meg som en liten unge. Hjem til hjemlandet hvor jeg levde mine første og svært så bekymringsløse år.

Skal i farmors 70 årsdag, og så har jeg et noen bittesmå forhåpninger om at det skjer en fødsel mens jeg er der også! Vi venter nemlig et nytt familiemedlem, en ny Wulffe-baby. Det er ikke før de siste årene jeg har begynt å få fettere og kusiner, så for meg er det fortsatt utrolig gøy og spennende! Har hørt rykter om at det er en liten kusine jeg får, så må prøve å komme meg på baby-shopping før jeg reiser. Begynner å få dårlig tid!

Jaja, nå er det tilbake til klesvask! Har fortsatt tre vask igjen før jeg er klar til å pakke kofferten, og herregud, jeg tror jeg må skaffe meg et nytt tørkestativ. Her henger det våte klær på dører, kjolestativ, stoler og tilfeldige knagger. Ser ut som et loppemarked!

enda billigere nettshopping?

Som ivrige blogglesere, regner jeg også med at mange av dere er ivrige nettshoppere. Og at dere bruker mye penger på å handle på nett. Sminke, sko, klær, parfyme, bøker, smykker, musikk og andre elektroniske duppeditter, am I right? Det fine med å handle på nett er jo at det ofte er billigere. Så, hva om du kan få det enda billigere? Hadde ikke det bare vært fantastisk?

Mulig flere av dere allerede bruker denne fantastiske tjenesten, men for meg var den ukjent helt til for et par dager siden. Det er snakk om Kikback.no, en nettside som gir deg tilbake prosenter av det du har handlet for, på en haug av velkjente nettbutikker.

Slik fungerer det:

1. Du registrerer deg på Kickback.no, helt gratis og uten forpliktelser.

2. Når du har registrert deg, kommer du inn på en side hvor du velger den nettleseren du bruker.

3. Så kan du handle på en av nettbutikkene som Kickback samarbeider med. Listen over disse finner du her. Der kan du også se hvor mange prosent du får tilbake av handelen.

4. Når du handler på en av butikkene som Kickback samarbeider med, vil det dukke opp en melding som signaliserer dette på nettsiden.

5. Kjøpet ditt blir altså registrert på Kickback, og pengene du samler opp på kontoen din der, vil du kunne bytte inn i gavekort eller VISA-kort som du kan bruke som vanlig bankkort i butikker.

Som erfaren nettshopper vil jeg også dele noen av mine råd når det kommer til å handle på nettet:

* Google nettbutikken, og eventuelt varen du ønsker å kjøpe. Da finner du garantert forumer, blogger etc., hvor helt vanlige forbrukere har skrevet om det du ønsker å kjøpe. Kanskje "nettbutikken" har en historie med svindling? Eller kanskje den rett og slett har hundrevis av fornøyde kunder!

* Les alltid betingelsene for handelen, også det med liten skrift!

* Husk at varen kan bli dyrere enn du regnet med, hvis du bestiller fra utlandet må du ofte betale moms i tillegg. Besøk toll.no for å regne ut!

* Husk også å være obs på at størrelsene er forskjellig fra land til land. Undersøk mål og størrelser før du trykker på "kjøp"-knappen.

Så da gjenstår det bare å ønske alle en fin, og enda rimeligere nettshopping!

Deler av innlegget er reklamebasert.

ugly ida

Hola, brødre og søstre. Hva bedriver dere lørdagskvelden med? Jeg har en god, gammel lørdagskveld, som minner meg om da jeg var liten. Bortsett fra at familien min ikke sitter her i sofaen med meg, da. Smågodt og film. Akkurat nå kjennes det mye mer riktig ut enn høye hæler og Gin Tonic.

Dette står på menyen hos meg i kveld. Smågodt, Ugly Betty, en splitter ny iPad å leke med, levende lys - og reseptbelagte Ibux. Jeg har så vondt i visdomstanna mi, au au! Nekter å gå og trekke den, da må jeg i såfall få narkose.

Har forresten akkurat begynt å se på Ugly Betty, lånte et par sesonger av Kjetil og Belinda (mine kjære, nye naboer) i går! Har alltid syntes at det ser ut som en helt forferdelig dårlig TV-serie, men nå som jeg først har kommet inn i den, må jeg si at jeg liker den svært godt. Den er ikke superspennende eller særlig inspirerende på noen måte, men den får en faktisk til å tenke litt over hvor mye man faktisk dømmer folk etter utseendet.

Jaja, nå skal jeg spise litt mer smågodt og være Ugly Ida. Håper alle koser seg, og tilbringer lørdagskvelden slik de liker den best!

hårhistorie og hairtalk

Vi har vel alle en hårreisende hårhistorie. Tipper det er et par av dere, som i likhet med meg har hatt lilla og svarte striper i håret, drevet med hjemmebleking, gått til frisøren og fått klippet en bob i krøllete stålull-hår, eller mistet alt håret pågrunn av punkt-extensions. Men så kommer det til et visst punkt, hvor man skjønner at håret ikke er en lekeplass, men noe av det som styrer selvfølelsen vår når det kommer til utseendet. Og slikt skal man ikke spøke med! Selv om det er morsomt den dag i dag, og se bilder fra konfirmasjonsleir, hvor jeg lekte rocker med piercing i nesa og lilla fletter i håret.

Vel, nok hårhistorie fra meg. På mandag gjorde jeg som planlagt, og dro til Ruhs for både å farge håret, og for å sette inn nytt hår fra Hairtalk. Nærmest løp opp til salongen, for jeg var så gira på å endelig få pleid det fæle håret mitt. I salongen ble jeg møtt av en ny frisør. Ny i salongen, altså. Ikke nybakt frisør! Merethe har vært frisør i ti år, og denne mandagen var hun som en engel sendt fra oven. Jeg la ut i lange baner om hvor frustrert jeg er over å alltid være jenta med ettervekst, men at jeg samtidig er lei av å ha et helfarget hvitt hår. Så hun mikset og trikset, og vips, så hadde jeg en naturlig og litt mindre blond "ettervekst". Jubel i gata!

Til venstre ser dere Merete og meg! Tror vi syns det er like kleint å posere på bloggbilder, hehe. Til høyre ser dere mitt hår etter at vi hadde fjernet extensions, men før vi satte i nye. Jeg ble helt lykkelig over at håret mitt faktisk har vokst OG blitt tykkere! Det er mer enn hva jeg har erfart med extensions tidligere. Og for å være ærlig. Hovedgrunnen til at jeg har extensions, er jo faktisk at jeg vil spare ut mitt lange, flotte hår igjen. Aldri blitt det samme etter at jeg klipte bob.

Så jeg kan vel bekrefte en gang for alle, at teip-systemet som Hairtalk festet med, IKKE sliter på håret, og man mister ikke hår av det. Andre teip-extensions kan jeg dessverre ikke gå god for, for alle er veldig forskjellige. Flere av dere som har hatt dårlige erfaringer med teip også, har jeg fått kommentarer om.

Slik så det ut etter at Hairtalk-håret var festet på. Valgte å sette på 40 cm denne gangen, har jo hatt veldig langt hår den siste tiden! Så deilig med en kortere og litt mer naturlig lengde : ) Merethe gjorde det helt supert, og satte inn såpass mye hår at mitt naturlige hår blender inn helt perfekt. Det verste man ser med extensions er jo når det naturlige håret henger over fjonene som to tjukke lapper.

Her kan dere se hva Merethe gjorde med fargen, jeg er så fornøyd med det! En god start til høsten, når jeg faktisk skal gjøre hele håret mørkere. Skummelt! Men jeg må nok bare innse at det begynner å bli noen år siden jeg var naturlig blond...

Til dere Oslo-borgere som vil prøve Hairtalk-extensions, dere burde virkelig ringe Ruhs på Frogner og spørre etter Merethe! Det samme gjelder hvis dere trenger noen nyanser i håret, hun anbefales på det varmeste.

Ellers finnes jo Hairtalk rundt omkring i hele landet, se all info på Facebook-siden deres her!

Når det gjelder pris og så videre, så kan jeg ikke gi så mye info om det. Rett og slett fordi det varierer veldig etter hvor mye hår du skal ha, og ikke minst hvor du gjør det. De fleste salonger priser jo forskjellig. Jeg vil også informere om at jeg har et samarbeid med Ruhs, og at deler av dette innlegget derfor er reklamebasert. Mine meninger er ikke til salgs og jeg mener hvert ord jeg skriver, men det tror jeg dere allerede vet : )

lykketorsdag

Kveldsrutinene er unnagjort for i kveld, og det ganske tidlig. I hvert fall i forhold til vanlig. Jeg skulle gjerne gjort som film, og svevd i saktefilm ned på et silkelaken så snart den gule sola på den rosa himmelen takket for seg, men jeg lever visst i den virkelige verden. Tenner skal pusses, håret skal børstes, sminken skal fjernes og p-piller skal spises. Bare én p-pille, for å være nøyaktig. I kveld fikk faktisk kveldsrutinene mine en liten tilleggsaktivitet, til min store skrekk. JEG FANT ET KRYPDYR I SENGA!

Fikk så gåsehud nå at jeg måtte starte på et nytt avsnitt for å slippe å lese den setningen igjen. Men, ja. Å ha vinduene åpne hele dagen pågrunn av den klamme lufta er tydligvis en dårlig idé. Så det måtte byttes laken, dynetrekk og putetrekk, og nå ligger jeg her og klør i hodebunnen. Så vet dere det; at det faktisk finnes bekymringer i en rosabloggers liv også. STORE bekymringer - med følehorn.

Men krypdyr-bekymringen drukner faktisk i den lykkefølelsen jeg har nå. Det har seg nemlig slik at Kjetil og Belinda, mine to solstråler, endelig har flyttet til Oslo! Jeg smiler fra øre til øre, det har virkelig vært kjipt å ha dem helt nede i Kristiansand! Så i kveld har vi ligget på det tomme stuegulvet i den nye leiligheten deres og pratet om himmel, jord og dets innhold, før vi ruslet opp til meg (som har Internett) for et slag Yaniv og et glass Pepsi Max. Haha. Sist vi gjorde dette var det nemlig med vissheten om at det skulle gå en måned til vi så hverandre igjen. Sånn er det ikke lengre! Nå bor de nede ved Solli plass, med sin lurvete lille hund som er på god vei til å bli bestevenn med min kattepus. Og Kjetil og Belinda er jammen bestevenn-materiale de også. Jeg er så glad i dem, og for at de endelig er så nære.

Nok kliss. Kjetil og Belinda kan være noen drittsekker også, men det er bare når vi spiller Yaniv.

Men nå ble det slitsomt å skrive så langt på iPhone. Så mye som dette skriver jeg kun på mobil hvis jeg krangler med en fyr og mener at jeg har rett. Dere er ikke en fyr, og jeg har svært sjeldent rett. Dessuten skal jeg tidlig på jobb i morgen, og det er ikke noe man skal spøke med. Ville bare få utløp for lykkefølelsen min!

Håper alle mine lesere sover godt og drømmer søtt. Og at dere finner de små lykkeboblene i hverdagen selv om den er langt i fra perfekt.

<3

alle barna

Image and video hosting by TinyPic

Ser dere hvor denne jenta har vært i dag? Ja, på Norway Cup. Jeg har aldri vært der før, ettersom jeg bestandig har valgt voldelige sporter framfor håndball, fotball og den slags pinglesport. Neida, ikke pinglesport. Dere ser veldig tøffe ut når dere løper etter ballen.

Men, altså. Er det noe jeg ikke vet mye om, så er det fotball, fotballspillere, fotballag og den slags. Så jeg skal ikke skrive stort mer om akkurat det. Men, en sak jeg gjerne vil tråkke litt i, er hvor trist det er å se alle de unge tenåringene/barna som prøver så hardt å være voksne. Man vokser jo opp og hører stadig at "vær barn så lenge du kan, voksen skal du være resten av livet". Men av en eller annen grunn, syns barn det er så vanvittig viktig å være miniatyr-voksen med det samme de får antydning til myggestikk-pupper under toppen.

Det så jeg mye av i dag. Flokkevis av jenter med tonnevis av sminke, og jeg kunne tydelig høre at mange var "såååå keen på en sigg eller en snus". Nå vil jeg tross alt kalle dette en dum oppførsel, og ikke en voksen, så det var kanskje et dumt eksempel. Men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Det er trist å se at 12-åringene helst vil være 25, når de slipper det bryderiet i 13 år til.

Jeg hadde dukkehus på rommet mitt til jeg gikk i 7. klasse (tror jeg?), og jeg er verken viggo eller venneløs. Å være barn er gøy, å være en mellomting slik som jeg er nå, derimot; er IKKE gøy. Så barn, husk å leke! Regninger, skilsmisser, bæsjebleier og prevensjons-kluss kommer tidsnok!

Image and video hosting by TinyPic

Peace out, kids!

Ps. Beklager elendig bildekvalitet! Tror det er noe galt med serveren, så jeg får ikke lastet opp bilder på bloggen, må derimot bruke HTML-kodede bilder.

dum og deilig, juba juba

ER.DET.MULIG. Etter noen bloggfrie og solfylte dager gledet jeg meg for første gang på lenge til å sette meg ned med Macen og oppdatere dere med bilder og Ida Wulff-skildringer av de siste dagene. Men tror dere ikke jeg har klart å glemme å ta ut kameraet av vesken til mamma? Så det har hun tatt med seg hjem til Tønsberg. *Slår meg selv i hodet*

Uansett, så har jeg hatt noen kjempefine dager med mamma og mormor, vi har tilbragt store deler av tiden på kafè og restaurant, og gått mye rundt i byen. Var litt turister nede ved domkirken og regjeringskvartalet, det var utrolig tøft. Så en jente som gikk rundt og gråt, og det stakk så utrolig dypt i hjertet. Og så må jeg si at det er helt overveldende med alle blomstene, lysene, kortene og bamsene som er lagt nede ved domkirken, til minne om ofrene. Litt trist at de måtte fjerne det i dag, men det blir heldigvis tatt vare på.

Fra noe viktig til noe mindre viktig. I morgen får jeg meg en iPad 2! Det er ikke så lenge siden jeg fnyste, og mente at "hvis man har både Mac og iPhone, hva skal man med en ipad da?". Nå er jeg helt uenig med meg selv. Det er viktig å ha en Apple-dings i alle størrelser, iPad'en blir perfekt til reiser, og til å bare ha i veska. Til å være 2011, så er Macen ganske stor og tung. Men ja, nå er jeg jo helt blank på iPad, selv om jeg regner med at det er mye av det samme som iPhone - bare større.

Så derfor spør jeg dere, hva er must å ha på iPad'en sin? Hvilke apps bør jeg så absolutt ha på den? .... Og hva kan jeg egentlig bruke den til? Alle innslag tas i mot med stor takk.

Det er fremdeles sommer og sol, selv om det er blitt kvelden! Nå må jeg ut og nyte været enda litt mer : )