VINN MODELLJOBB FOR L'OREAL

L'Oreal har nå en konkurranse gående, med en premie som sikkert er alle jenters drøm. Jeg husker da jeg var hårmodell for frisøren min for mange år siden, og jeg syntes det var  stas. Fikk til og med gratis shampoo som takk for jobben, i tillegg til noen skikkelig heavy "modellbilder" av meg selv, som jeg kunne klistre opp både i øst og vest på hjemmesiden min. Skryt skryt.

Men jeg ser jo nå at disse crazy hårfrisyrene og fotoshootene ikke er så mye å skryte av, når L'Oreal har en premie som kan gjøre deg til en helt ekte hårmodell. Reklamemodell, faktisk. Og så for L'Oreal! 

Dette må du gjøre: gå inn på denne siden og last opp et bilde av deg selv. Dermed er du med i konkurransen om å bli L'Oreal sin modell i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss.

Premien: det trekkes 2 vinnere som vil få en reise til Stockholm for å være med på en profesjonell shoot med dyktige stylister, frisører, make up-artister, og ikke minst en av Nordens beste fotografen. En drøm for enhver som ønsker å bli modell!

Casting Creme Gloss er en toningshårfarge uten ammoniakk, og den finnes i 27 forskjellige farger. Den er perfekt til å friske opp din naturlige hårfarge, og gir håret glans. Fargen varer i 6-8 uker. Her er 10 tips for hårfarging:

♥ Finn ut hvordan håret ditt er – slitt og skadet hår absorberer mer farge, da er det viktig å velge en lysere farge. En toning er mer skånsom enn en varig hårfarge.

♥ Vil du farge blondt hår mørkere skal du velge en nyanse som er varm, da blir resultatet ikke matt eller grønt.

♥ Du kan ikke bleke en farge med en farge. Vil du ha en lysere nyanse på et allerede farget hår må du først gjøre en avfarging.

♥ Bruk alltid hårfargekartet når du skal velge en farge, ikke modellen på pakningen. Er du i tvil om to nyanser, velg den lyseste.

♥ Ta alltid en allergitest 48 timer før farging, se instruksjoner på pakningen.

♥ Ikke vask håret før farging. Hodebunnens naturlige oljer beskytter under fargingen.

♥ Bruk hårpleieprodukter for farget hår for å bevare glansen.

♥ Beskytt hårfestet med en fuktighetskrem. Det gjør det lettere å fjerne eventuelle fargeflekker.

♥ Følg bruksanvisningen i pakningen nøye. Ikke la fargen sitte i håret lenger enn indikert i bruksanvisningen.

♥ Blir fargen for mørk kan du bruke sitronsaft som et første hjelpemiddel: Påfør sitronsaft fra 2-4 sitroner i vasket, handkletørket hår og la virke i 15 minutter. Skyll ut og ha på etterbehandlingen. Du kan gjøre sitronbehandlingen på nytt ved neste vask.

Lykke til i konkurransen, alle sammen!  //Dette innlegget er reklame for L'Oreal. 

DO NOT DISTURB

Hello. Back in bed. Dere er nesten blitt mine sengevenner, for jeg sitter vedig ofte i senga når jeg skriver til dere. Lenge leve fun facts! Sånn bortsett fra det, så har jeg vært på jobb i dag, og jeg gjorde så mye på to do-listen min at jeg fremdeles har dotter i ørene. Slå den, du.

Klokka er ikke ti en gang, og her ligger jeg. Det blir bare tidligere og tidligere for hver kveld, men sånn er det når man bor med en som legger seg før barne-tv. Gidder jo ikke å sitte og diskutere et ræva tv-program med katten min. Ikke kan jeg ta henne med på kino heller. Så da vil jeg heller ligge i sengen og lese bok sammen med eplebåter, kiwi og melkefri sjokolade. Og jeg gjør jo som jeg vil.

Og forresten, kan dere være så snille og skrive under kampanjen som venninnene mine og jeg har opprettet? Hvis vi klarer å samle nok underskrifter, kan vi kanskje få dra til Brasil med Kirkens Nødhjelp og besøke flere av prosjektene deres der. Sitter vel et par av dere nå og klør dere i barten mens dere tenker; hva pokker skal det være godt for, hvilken forskjell gjør det at tre dumme smårips reiser dit? Vi kan kanskje ikke bidra med millioner av kroner til å bygge skoler hvor det trengs, eller tilrettelegger for brønner i et slumområde - MEN, ingen kan bevisstgjøre unge mennesker som det vi kan. Nettverket vårt på sosiale medier er gigantisk, langt større enn bare denne bloggen. Da jeg var i Kenya og skrev om en annen veldedig organisasjon, skaffet jeg blant annet mange nye fadderbarn.

Så hvis du vil hjelpe oss, gå inn på denne linken, og legg igjen navn og mail til høyre på siden. TUSEN takk til dere som gidder 

KALDE PØLSER?

Æsj, naboen over veien så meg nettopp i trusa. Det fortjente han ikke. Jeg så nemlig at han satt og så på Mamma Mia-filmen her en kveld. Hvem gjør det? Sier jeg, som stod og så på at han så på Mamma Mia.

Livet er ikke alltid så glamorøst som man ønsker seg, gitt. Her sitter jeg i senga og ser ut som en krysning av en elefant og en mann som falt for rottehale-trenden en gang på tidlig 90-tallet. Og så spiser jeg en kald kyllingpølse, liksom. Aldri spist kalde pølser før, og jeg tror kanskje at det ikke er så bra, men jentene på jobben har sagt at det "er så digg". Alle jenter som jobber med andre jenter vet at man adopterer veldig mye fra hverandre - naturlig kanskje, ettersom man ser hverandre hver dag. Ser hverandres yndlingsfilmer, leser hverandres yndlingsbøker, spiser hverandres yndlingsmat og ringer hverandres gynekologer. Adopsjonen min stopper ved denne halvblaute pølsa, for det var ikke akkurat et drømmemåltid. Jenter, ass.

Nei, nå skal det leses og soves. Hjernen min svikter vekkeklokka nesten hver morgen, flaks jeg har en katt som har skjønt at jeg må stå opp når den ringer. Hun kiler meg i ansiktet med værhårene og sier god morgen med den grumsete mjauingen sin hver gang det begynner å pipe. Veloppdragent! God natt fra kjempe-glamorøse Frogner.

BALL SO HARD

OMG, B har laget videoblogg fra helgen vår i Stavanger. Den må dere bare se! Med forbehold om at svimmelheten kanskje treffer dere. Jeg ble i hvert fall helt surrete i hodet av å se på den. Er jo tilbake i Oslo nå, men savner Stavanger masse. Har ikke snakket om annet i hele dag.

JEG HATER YOGA

I dag ville samboeren min på yoga. Jeg prøvde meg på yoga for mange år siden, men ble enig med meg selv om at det ikke var noe for meg. Men jeg er jo blitt noen år eldre, og jeg leter fortsatt etter en form for trening jeg kan elske. For det skal sies at når jeg står på tredemølla eller ligger på gulvet og spreller med noen kryptiske vekter, så hater jeg alt og alle. Det er nødvendig og bra for helsa, men jeg nyter det aldri.

Så greit, jeg kunne vel bli med på yoga. Jeg booket time på iPhonen (sykt fancy), og vi trasket avgårde til gymmen. Timen startet greit. Jeg ble litt varm i toppen av noen av stillingene. Men så slo det meg at det kun var fordi jeg følte meg som en komplett idiot. Jeg er sikker på at jeg så ut som Bambi på isen der jeg stod, og det ble ikke bedre etterhvert som tiden gikk. Med rumpa i været, hodet mellom bena og nesa i navelen, la jeg plutselig merke til at noen i salen lagde sex-lyder. Ville sex-lyder. Også kalt overdrevne pusteøvelser. Så der stod jeg, med alt blodet i hodet og måtte le meg halvt i hjel uten å lage en eneste lyd. Og plutselig stod det en dame bak meg (husk at jeg står framoverbøyd med rumpa i været), og presser meg ned mot gulvet fordi hælene skal berøre bakken. Satan som jeg lo. Lydløst, og med nesa. Aldri mer yoga. Jeg hater yoga.

Å FLY OVER PREIKESTOLEN

Da vi trodde at vi hadde sett det beste av Stavanger, og at vi var på vei til flyplassen for å la Norwegian frakte oss hjem igjen, stoppet vi plutselig på en litt annerledes flyplass. Surprise! Da vi møtte på denne karen, skjønte vi at fare var på ferde.

En ekte pilot. Med drakt, pilotbriller og det hele. Jeg klamret meg fast til meg selv og kjente at jeg ble svimmel. Helikoptertur! Er det mulig? Det vil jeg ikke. Nå begynner jeg å gråte. Men før jeg rakk å begynne å gråte, begynte en av de andre jentene å gråte - sånn heftlig, liksom. Så jeg måtte jo bare manne meg opp og sette meg foran i helikopteret, sammen med piloten. Og etter et halvt minutt kjente jeg at frykten forvandlet seg til lykke - dette var jo ikke farlig. Det var derimot veldig, veldig kult.

Nok bilder av meg som flyver. Over til alt det vakre vi faktisk så. Jeg har aldri blitt så målløs av å se på naturen før, jeg har virkelig aldri opplevd maken. Følte at jeg var i en film, der vi fløy over øyer, strender, hav og by. Og ikke minst PREIKESTOLEN! Jeg har som sagt aldri vært i Stavanger før, men bilder av Prekestolen har alltid fascinert meg. Bilder av folk som sitter ytterst på platået og dingler med beina 604 meter over havet. Og der satt plutselig jeg, i et lite helikopter og stirret rett ned i stupet. Det banket seriøst i hjertet mitt, storslagent var det.

Ser dere bittelille Preikestolen der nede?

Det er vanskelig å forklare med bilder hvor spesielt og kult det var, men det VAR det virkelig. Hvis dere noen gang får mulighet til en slik tur (og spesielt over Stavanger), DO it! Selv om dere er redde. Det satt en frøken i baksetet og hylgråt hele turen, men til og med hun ville gjort det igjen. TUSEN takk til Fonna Fly, piloten Thomas og Region Stavanger for en syk opplevelse.

TANGO

Når man besøker en ny by, får man seg alltid en favorittrestaurant. Og en favoritt-nattklubb. Og en favoritt-kafè. Men i Stavanger fant jeg et sted som hadde alle tre deler i ett og samme hus, så det ble selvfølgelig mitt favorittsted. Tango heter det, og der spiste vi middag før vi tok heisen opp i nattklubben, før vi enda senere tok heisen opp på takterrassen. Skjønner ikke hva de skal med taxier i Stavanger, Tango har jo heis!

Maten var veldig god. Og fancy. Og med vinglassene mistet jeg helt tellingen på hvor mange retter vi fikk, men det var mange.

Her er vi på nattklubben. Vi skulle jo egentlig sjekke ut hva Stavanger hadde å by på av mannfolk, men da vinflaskene kom på bordet var vi mer opptatt av å dele dype tanker og erfaringer fra eget liv. Jenter og vin, ass.

Da fornuften slo til og vi bestemte oss for å dra hjem, slo vi følge med de 300 andre menneskene som også skulle på Burger King og kjøpte nattmat. Jeg hater kø! Så vi gikk foran hele køen og bestilte mat. Ingen som la merke til det en gang - jackpot! Men da jeg kom tilbake på Clarion og kastet meg i himmelsenga, kom jeg på at jeg ikke tåler brød. Så jeg bare;

Tenk å trashe en suite på denne måten. Men jeg ryddet opp etter meg dagen etter, da. Uansett. Da jeg satt og så på dette, merket jeg at jeg savnet Tango allerede.

WELCOME TO PARADISE

Jeg tror ikke jeg har ord for å beskrive hvor deilig denne dagen har vært. Kommer rett fra spa og båttur, og alt jeg har lyst til... Er egentlig å dra på spa og båttur igjen. Vi var gjester i spaet på Sola Strand Hotel, et sant paradis på jord. Hotellet ligger langs strandlinjen, og når du ligger og får en massasje, er det hvit sand og hav så langt øyet kan se. Jeg ble helt forelsket. Fikk fantastisk massasje, frukt og deilige bobler i glasset.

♥ Et lite tips mot fyllesyke: sitt i badstue så lenge du orker, og hiv deg deretter i kuldestampen. Hold ut i 30 sekunder, og fyllesyken er halvert.

Ser det ikke bare helt nydelig ut? Og alle som jobbet der var så utrolig hyggelige, gleder meg til å komme tilbake en annen gang! Men til slutt måtte vi takke for oss, for gutta hos W-Yacht kom og hentet oss i båt.

De hadde stelt i stand med champagne og snacks i lange baner, og vi fikk servert deilig lunsj fra Food Story. Og så kjørte vi rundt på bølgene og fikk vind i håret mens vi så mer av hva Stavanger har å tilby. Litt frisk luft etter spa gjorde susen!

Nå har jeg nøyaktig en halvtime til å slappe av, dusje og ordne meg, før vi skal på Tango for å spise fancy mat. Noe sier meg at jeg bare kan glemme den delen med å slappe av, tar jo en halvtime bare å tørke dette håret! Akkurat nå frister det mest å borre hodet langt ned i den deilige Clarion-puta, men jeg vedder på at denne kvelden blir en fest jeg ikke kan gå glipp av. I dag som i går! Takker alle involverte for en fantastisk dag så langt.

DOWN TOWN

Nå har vi nettopp vært nede i Stavanger sentrum, for et utrolig hyggelig sted! Virkelig en helt spesiell stemning nede i havna, med alle de små gamle husene og bakkene med brostein som snor seg innover i byen.

Kjøpt meg nye solbriller og fått nytt iPad-cover fra Dale of Norway! Er det ikke kult? Er bare innom hotellrommet for å slenge fra meg tingene, må løpe igjen med en gang. Vi skal på spa OG båttur!

MORGEN @ CLARION

Elisabeth fra Clarion og Heidi fra Region Stavanger, to herlige damer som tar godt vare på oss. Og for et smittende humør så tidlig på dagen! Har ikke sett på maken 

Nå skal vi ut og se litt i byen, tror dette blir en perfekt lørdag.

STAVANGER CITY, BABY

I dag, så bare; sorry baby-Bella, mamma må en tur til Stavanger. Det er festival der og sånn, og jeg... Ja, jeg trenger vel egentlig ikke så mange unnskyldninger. Så jeg satte katta i en taxi, og hun bare; fett. Jeg betaler. 

Så dro jeg til Gardermoen med jentene på jobben, og vi bare; heey, vi rakk flyet! Det gjorde vi ikke forrige gang. Og da tok det tre uker før vi turte å si det til sjefen, men det gjorde jo ikke noe fordi vi hadde brukt halve lønna vår på å kjøpe nye flybilletter. Det var veldig kjekt å rekke flyet, Norwegian belønnet oss med WiFi på flyet.

Da vi kom fram til Stavanger skinte sola som en sol, og vi ble møtt av verdens blideste Heidi på Sola flyplass. Halleluja! Det gode humøret smittet, og før jeg visste ordet av det satt vi og spiste lunsj på Clarion hotell. God lunsj, om jeg får si det.

Til slutt var jeg så mett at jeg bare; æææ, jeg trenger et sted å bo. Og så fant jeg mitt nye hjem. Krem-suiten. Det kunne ikke blitt bedre.

Jeg skal vise dere hjemmet mitt i morgen, for det ble begrenset med kameratid i dag. Fantastiske Marit kom nemlig for å ta oss med til Rått og Råde-festivalen. Festival.

Dette er Kathrine og meg. Vi er kollegaer. Og venner. Og her er vi på Rått og Råde AKA RxR. Plutselig så bare; ææææ, det er LMFAO på scenen, I'm sexy and everybody knows it! God stemning, helt til denne karen kom bort og tilbød meg femti kroner for en klem.

Da kan dere tro det ble dårlig stemning. Feministen i meg (som vanligvis ikke eksisterer) dukket opp, og jeg forlangte at han skulle spise denne femtilappen. Det gjorde han, og så unnskyldte han seg. Derfor fortjener han en heftig sensur. Da ble det god stemning igjen, og vi hørte på musikk og drakk drinker og lo og skålte.

Vi har hatt en utrolig hyggelig kveld på byen. Men så kom vi på at vi skal gjøre utrolig mye gøy i morgen, og dro hjem til hotellet for å få en god natts søvn. Og her sitter jeg, i verdens største og deiligste seng, og bare; JIPPI, jeg skal sove oppå alle disse store putene i natt, det er så digg at jeg ikke har lyst å sove, for da glemmer jeg at de er der! Jeg elsker å bo på hotell, det er bare så kjipt at jeg blir trist hver gang jeg må sjekke ut.

Her er mitt lille nachpiel. Vann, champagne, nøtter og badekar. Storkoser meg! Kommer flere bilder og sånt i morgen, men nå er det på tide å base litt rundt i dette puteparadiset. NATTA! 

IM DONE

I dag har jeg løpt i Vigelandsparken AKA Frognerparken. Der er det like magisk hver gang. Så utrolig vakkert. Blomstene, statuene, de uendelige gressplenene. Det eneste som er feil, er alle menneskene som er der. De som står i veien og tar bilder av statuer. Det finnes mange bilder av disse statuene på Google, håper turistene kan ta dette til etterretning, slik at jeg kan få parken min for meg selv.

Nå har jeg pakket meg inn i dyna, og er klar for å sove. Orker ikke å bevege meg en eneste millimeter til. Har syklet, løpt, og gått rundt i hele dag, ikke et stille sekund. Så følelsen av å ligge ubevegelig under dyna er helt sånn... Ubeskrivelig.

I morgen går turen til Stavanger, som dere vet! Dum som jeg er, har jeg pakket en hel koffert bare for helgen - med blant annet 6 jakker. Så hvis noen i Stavanger-området trenger jakker, rop ut....

Vinneren av festivalbilletter til Rått og Råde heter Mina Maria, og er kontaktet. Gratulerer så mye til henne, og takk til alle dere andre for hyggelige kommentarer. Sees i Stavanger : )

VINN EN TUR TIL BRASIL

I dag har jeg meldt meg på en konkurranse hos Kirkens Nødhjelp. Konkurransen går ut på å lage sitt eget team med to venner, og samle flest mulig underskrifter. Vinnerne av konkurransen blir det laget som engasjerer flest mennesker i kampen mot fattigdom, og premien er... En tur til BRASIL!

Brasil er et vakkert og eksotisk land, men 20% av befolkningen der lever i ekstrem fattigdom. Vinnerne av konkurransen vil få besøke noen av prosjektene til Kirkens Nødhjelp i landet, men også tid til å sole seg på stranda og besøke lokale severigheter. En gylden mulighet til å engasjere seg i veldedig arbeid, og ikke minst til å oppleve et nytt og spennende sted i verden.

Her ser dere mitt team (veldig kreativt navn, jeg vet), og teamets ordtak. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Å tenke at "det gjør da vel for pokker ingen forskjell om lille jeg fra lille Oslo i lille Norge betaler 200 kroner i måneden", er bare helt feil. For hvis alle gjør litt, kan det skje store ting. Og ved å reise til et sted og se ekstrem fattigdom og møte de glade menneskene som er takknemlige bare for at du er der, blir man virkelig engasjert. Det vet jeg alt om.

I 2009 dro jeg til Kenya i Afrika for å besøke fadderbarnet mitt, og for å fronte Plan sin kampanje; hva er en jente verdt? Vi reiste rundt i landet og møtte unge jenter som alle hadde sterke, triste, men også imponerende livshistorier. Turen gjorde så stort inntrykk på meg at jeg syntes det var vanskelig å vende tilbake til den vanlige hverdagen, med caffelatte, datamaskin og dusj.

Jeg er veldig klar for å engasjere meg igjen. Hvis du vil skrive under kampanjen til Team Wulff, så finner du oss her. Idabestis og Selmabestis er så klart med på laget!

Dere kan også lage deres eget team og være med i konkurransen om turen til Brasil. Da fyller dere bare ut skjemaet på høyre side her.

LAVKARBO-MONSTERET

I dag har jeg tilbragt kvelden på et treningsstudio. Jeg burde vel kalt det "treningsstudioet", men da gir jeg inntrykk av at det er mitt andre hjem -noe det absolutt ikke er. Jeg vil helst bare løpe rundt i skogen med kamuflasje-farget burka, sånn at ingen kan se meg eller legge merke til meg. Men i dag var jeg altså på et treningsstudio, og det var ikke så verst.

Det som faktisk er så verst, er at jeg må løfte armene i været, falle ned på kne og gi meg over for LAVKARBO. Jeg vil ikke. Jeg elsker pizza, pasta og burger. Men jeg tåler det ikke. Jeg kjenner kjærlighetssorgen krype oppover kroppen som et skadedyr. Jeg kan bare ikke spise det, for det gjør meg syk. Stod med tårer i øynene og lagde "lavkarbo-burger" i stad (salatblader i stedet for brød), men så bare; nam, dette var sykt godt, faen ta meg.

LØP FOR LIVET

Da jeg kom hjem fra jobb i dag, holdt jeg på å legge meg ned i senga og gråte fordi jeg syns at jeg var verdens styggeste, og jeg var sikker på at alle andre syntes det også. Men så tok jeg meg i det, og knøt på meg joggeskoa i stedet. Ringte en kompis som kunne fortelle at han hadde fått seg ny TV, og da ble vi helt sykt enige om at han måtte være med og jogge han også - siden han hadde fått ny TV. Det var jo sol. Så jeg tenkte vi kunne løpe rundt i nabolaget og kaste litt glans i en halvtimes tid. Min kjære venn hadde andre planer. Han hadde planer om å sprinte gjennom halve byen, over gangfelt, gjennom skog, over jorder og langs veier. Jeg ropte at jeg hatet ham på et tidspunkt, og han svarte at; nå er det bare femti minutter igjen. Men da hadde vi allerede løpt halve livet vårt.

Plutselig hadde jeg denne utsikten, og jeg lurte på om vi hadde løpt helt hjem til Tønsberg. Men vi hadde ikke det. Det bare føltes veldig sånn da jeg kom på at jeg ikke hadde med meg vannflaske. Jeg kan ikke engang beskrive lengselen etter vann. Vann er det beste i verden, jeg skal aldri ikke sette pris på vann igjen.

Jeg var ganske glad da vi var ferdige, da. Jeg bare; jippi, nå har jeg jogget så mye at jeg kan gå hjem og ha pizza, burger, taco og pasta til middag- samtidig!

PS. Ikke bry dere om det misfostrede tannkjøttet mitt på bildet. Det er veldig lei seg pågrunn av tannblekingen i dag.

KONKURRANSE//FESTIVALPASS

Wæææ, så mange koselige lesere jeg har i Stavanger! Rart det der, jeg tenker liksom aldri over hvor dere sitter og leser bloggen min hen, for meg bor dere jo på Internett. Ikke i den virkelige verden. Akkurat som meg.

Men takk for mange fine tips, nå gleder jeg meg bare enda mer til å komme på besøk! På tide å dele ut festivalpass til Rått og Råde-festivalen! For å vinne billetter må du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Ikke vær så innmari søt og snill, for da føler jeg at jeg er nødt til å skaffe billetter til dere alle sammen 

Sees i Stavanger!

I JUST CAME TO SAY HELLO

Dere vet, jeg har jo sånne rare lister over alt mulig rart. På listen over "ubehagelige ting som man tror man skal dø av selv om man ikke dør", har jeg nå skrevet opp "tannbleking hos tannlege". Tannlegen var verdens snilleste menneske, men det hjelper liksom ikke. For det kjentes seriøst ut som om noen hamret på tennene mine på hammer. Jeg skulle ligge der i en time, men så bare "nå har det gått syv minutter, jeg må gå, hade". Håper jeg får Colgate-smil uansett. Da skal jeg smile uansett hvor vondt ting gjør.

HAR ALLEREDE PAKKET KOFFERTEN

På noen jobber har man quiz på fredager - for å opprettholde trivsel på arbeidsplassen. På min jobb gjør vi helt sykt morsomme ting - for å opprettholde KJEMPETRIVSEL på arbeidsplassen. Førstkommende helg reiser Chills-jentene til Stavanger, en by jeg faktisk aldri har vært i. Har jeg noen lesere fra Stavanger? Noen som har noen tips til hva jeg bør se og oppleve i byen? 

Vi har mottatt programmet for helgen, og det ser ut til at vi har litt av et eventyr foran oss. Rått og Råde-festivalen, båttur, spa på Sola Strand Hotell, overnatting hos Clarion Hotell og masse god mat. Sikkert en del vin også. Jeg gleder meg så innmari mye! På Rått og Råde-festivalen spiller blant annet LMFAO (Sexy and I know it), Big Bang, Alina (Flytta på dej), Patti Smith, Katie Melua, Vinni, Lido Lido, Turbonegro, Jarle Bernhoft (!!) og Kent. Noen av dere som skal dit? Jeg deler ut to billetter her på bloggen i kveld, så følg med om det kunne være interessant. 

Jeg har begynt å pakke allerede! Gleder meg til å reise bort fra Oslo, og til å oppleve en ny by. Stavanger er jo hjembyen til Trine også, så regner med at hun er den perfekte guiden for Kathrine, Belinda og meg 

SATISFACTION

Hei, og velkommen tilbake til brittlarsen.com. Siden sist har Britt hatt foreldrene sine på teselskap, og føler seg nå litt mer som Ida Wulff igjen. Jeg har virkelig verdens beste foreldre, som kjører inn til Oslo etter jobb bare for å levere noen klesstativ. Det skal nevnes at jeg har gnålt om disse klesstativene lenge nå, så kanskje de var lei. Skulle ønske at mamma og pappa bodde her i Oslo, så de kunne kommet på te hver kveld.

Jeg er ikke helt sikker på hva slags bilde jeg skal poste for å tilfredsstille alle mine blogglesere. Noen av dere vil kanskje foretrekke dette:

... Og andre foretrekker dette:

Begge beskriver min dag svært godt, dere kan velge selv hvilket dere vil se på. Nå skal jeg legge meg og se på Pretty Little Liars, før en dag med jobb og enda mere tannlege venter. God natt!

BRITT

Det er mandag, så jeg har fri. Fri til å gjøre akkurat som jeg vil, så jeg kjenner ironien stirre meg i nakken når jeg bruker dagen i vaskekjelleren, på kjøkkenet og hos tannlegen.

Men i bunn og grunn, så trives jeg faktisk alle tre stedene. De står i hvert fall i kontrast til den forbannede taxituren jeg hadde i dag morges. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, men taxisjåfører kan virkelig ødelegge starten på dagen. Jeg er sikker på at jeg kunne funnet på å avlyse hele bryllupet mitt, om jeg skulle gifte meg og bli kjørt til kirken i taxi. HVORFOR kjører du taxi hvis du må spørre meg om veien? HVORFOR er det drittlukt i taxien din som fester seg i håret mitt? HVORFOR kan du ikke bare kjøre meg helt fram - det regner?! HVORFOR ber du meg ringe tannlegen og spørre om veibeskrivelse når jeg har gitt deg adressen og du BØR kunne finne fram? Jeg klikker.

Nok irritasjon for i dag. Jeg er egentlig veldig glad. Til tross for at jeg fremdeles er bitter på helgen, som utelukkende skulle bestå av taco og TV - men som ble til høye hæler og fyllesyke nok en gang. Jeg ville ikke en gang, jeg bare ble med.

Og nå heter jeg Britt Larsen på Facebook. For når jeg skal oppføre meg som en tulling, kan jeg i hvert fall ikke hete Ida wulff. Jeg sparer mitt kjære navn til den dagen jeg fortjener å bære det igjen.

Hilsen Britt.

TIL NEGLEBITERE

Jeg har lest at omkring 10% av den voksne befolkningen her i landet er neglebitere. Altså biter negler. Selv syns jeg det er helt ubegripelig at folk tillater seg selv å tygge på negler, men det er tydligvis et veldig vanlig problem - og man antar at noen biter negler på grunn av nerver, stress, konsentrasjon og ligndende. I tillegg til at nedbitte negler ikke ser særlig pent ut, er det rett og slett helseskadelig og man kan lettere få vorter på hendene ved virusinfeksjon i huden.

Tips for å slutte med neglebitingen:

♥ Lakkèr neglene med "Go'Negl", en lakk som smaker helt forferdelig. Kanskje det frister litt mindre å bite da!

♥ Kjøp en håndkrem som smaker vondt. Spør på apoteket!

 Ha pastiller eller tyggegummi tilgjengelig hele tiden. Tygg på det i stedet - smaker nok bedre.

♥ Putt hendene i lomma når du merker at du begynner å bite på neglene dine. 

♥ Sett på falske negler, det er mye vanskeligere å bite på acryl, gelè og den type materiale. 

 Jeg tror på sistnevnte alternaltiv, og det samme gjør Neglhuset. Selvfølgelig! En skal kjempe ganske hardt for å klare å bite av disse falske neglene.

Akkurat nå har Neglhuset en kampanje for neglebitere gående, og skal forhåpentligvis redde alle de mindre pene hendene der ute. 60% av kundene hos Neglhuset er neglebitere, og både menn og kvinner kommer dit for å legge acryl/gelè over sine egne negler. Neglene trenger jo ikke å være lange og fake, man kan få dem akkurat som man ønsker.

Neglebitere får nye negler hos Neglhuset for 600 kroner. Etterfyll innen 2 uker koster 156 kroner, og etterfyll innen 3 uker koster 288 kroner. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke time! Dere finner dem på Facebook også. 

Søte Stephanie som la negler på meg under siste besøk. 

Vil også minne dere på at Mayrica fremdeles har vippetilbud for 1200 kroner (førpris: 1700), dere kan ringe eller tekste henne på tlf: 92564650.

//Reklame for Neglhuset

ÅRET ER 2009

I dag våknet jeg av at min fantastiske samboer stod og skjenket iste på nattbordet mitt. Jeg hadde tydligvis både hylt og gaulet i søvne at jeg var så "jææævlig tør i halsen", så hun tok på seg mammahatten og prøvde å gjøre tilværelsen min litt bedre. Jeg elsker Maria!

Da jeg hadde helt i meg en liter iste, var det på tide å se tilbake på uken, og finne ut av hva den tørre halsen og det vonde hodet bunnet og grunnet i. Jeg ble raskt enig med meg selv. Denne uka har jo vært rene reprisen av år 2009 - året hvor jeg flyttet til Oslo, og ravet rundt på byen og drakk vin i vinduskarmer hver eneste kveld. De samme menneskene, de samme stedene, den samme spontaniteten. Alt for gøy. Men det var jo en grunn til at jeg omsider bestemte meg for å fylle hverdagen med noe annet enn blogging.

Tirsdag. Linnéa ble forfatter, og når folk blir forfatter; da drikker man vin. Fordi man er stolt og glad og glad i vin.

Onsdag. Thea skulle flytte ut av byen, og da måtte sorgen druknes i et lite glass. Men det har jeg jo fortalt dere om, for vinen kom på bordet i svært moderate mengder.

Torsdag. Jeg velger å kalle dem 2009-gjengen, for da jeg flyttet til Oslo var det dem jeg for det meste så trynet på. De hadde også flyttet til Oslo, og de var også glad i vin. Så i går gjorde vi som i 2009. Vi hadde på oss stygge capser og tullet rundt på Løkka til klokka ble alt for sent, og jeg praiet en taxi for å dra hjem og stikke fingeren i halsen. Min måte å si at jeg angrer på, selv om jeg ikke angrer.

Husker dere Toroborgen

Og i dag er det fredag, så vi er tilbake til den tørre halsen, det vonde hodet og iste på senga. I tillegg hadde samboeren handlet inn til taco etter jobb, så jeg kastet meg på stueteppet (magaplask), og lovte alle guder i verden at denne leken stopper nå. Å sitte i sofaen og spise taco og se på TV er faktisk skikkelig ålreit, tror jeg trives med det.

PLEASE DONT LEAVE ME

Thea, en av mine beste venninner, har bestemt seg for å pakke sammen livet sitt, og flytte ut av byen for å studere. JÆVLA DRITTKJERRING! Jeg har så få jentevenner jeg virkelig setter pris på, så det passer alt annet enn godt at noen av dem flytter avgårde. Engler som Thea finnes det ikke mange av her i verden. Men heldigvis flytter hun ikke alt for langt unna, det blir bare noe annet.

I kveld har vi sørget over et glass vin i solnedgangen. Morsomt og litt trist.

LEGALLY BLONDE

Ikke en eneste en av dere har kommentert at håret mitt har vært kortere og tynnere den siste tiden, så da regner jeg med at dere ikke har lagt merke til at jeg har gått uten extensions. Hurra! En donut på toppen av hodet gjør virkelig susen.

Men på mandag var jeg hos min kjære frisør Merethe på Ruhs igjen, for å få de blonde lokkene på plass. Jeg har brukt Hairtalk extensions lenge nå, og er kjempefornøyd med hvordan håret kan være fyldig og fint samtidig som man sparer sitt eget. Jeg har jo skrevet om Hairtalk og Ruhs mange ganger før, så tenkte jeg kunne legge ut linker slik at dere kan lese mer der hvis dere lurer på noe eller bare har lyst til å se flere bilder. Sjekk her, her, her, her, her, her, her og her.

Fant nettopp ut at jeg begynte med Hairtalk i mars 2011, og for å være helt ærlig tror jeg at jeg vil ha vanskeligheter med å vende meg av det. Uansett hvor langt og fint hår man har, er det nok deilig å fylle på med litt ekstra som man ikke en gang merker at er der.

Fargen er veldig blond akkurat nå, men vi skal legge inn striper i september, så får håret en mer "naturlig" look. Tro det eller ei, jeg er ikke så redd for mørke farger lengre. Men noen brunette blir jeg nok aldri! 

Her er jeg med Daniel og Merethe, to av de herlige frisørene hos Ruhs. Alltid like god stemning, tror dette var det eneste bildet vi ikke lo oss i hjel på. Og vi tok mange! 

Hvis dere vil komme i kontakt med Ruhs eller booke en time, finner dere all info på Facebook-siden deres her. Anbefales på det aller, aller varmeste 

//Reklame

HALLA BABY

God morgen! Jeg syns det er veldig rart, men jeg begynner å bli fan av disse morgenstundene. Selv om jeg er så trøtt at jeg glemmer å ta av meg morgenkåpa når jeg går i dusjen, storkoser jeg meg når jeg kryper sammen i sofaen og spiser frokost mens jeg hører på musikk. En morgen hvor man har god tid: helt ålreit. En morgen hvor man har dårlig tid: et rent helvete.

Nå skal jeg straks komme meg ut av døra, skal på jobb. HURRA! Og etter jobb skal jeg på fest. På en tirsdag. Det er galskap, og noe sier meg at morgenstunden i morgen tidlig ikke blir like hyggelig. Men vakreste Linnéa har jo gitt ut BOK, og det må feires.

Ha en fin dag så lenge!

HUSKER DU DEN GANGEN

Ikke hver dag man er på fest med kun mannfolk! Tenk så grei verden hadde vært om den bestod av kun meg og masse menn. Men jeg skal ikke lyve og si at jeg aldri har vært med på makan, for gutta var nemlig aller mest opptatt av OL. Og volleyball. JEG HATER SPORT!

Men sånn ellers hadde jeg en svært vellykket kveld. Kan telle på èn hånd hvor mange ganger jeg har vært på byen i Tønsberg, og det er ganske sprøtt ettersom jeg er herifra. Møtte mange gamle venner, så mimring og latter tok opp 90% av kvelden. De 10 siste prosentene gikk til å gjøre dumme ting, men jeg er alt for klein til å begynne å reflektere over det nå.

HOME

Jeg er hjemme hos min kjære mamma og pappa. Hadde rett og slett hjemlengsel, så dro hjem en tur. Men så ble jeg jo selvfølgelig rastløs med en gang, og været er så fint, så i kveld skal jeg til Benjamin og drikke vin med en gjeng mannfolk på Tjøme. Lucky me!

Og mer rekker jeg ikke å skrive, for nå tuter det ute i gården. Men jeg rekker vel å slenge inn et nydelig bilde av meg selv. Jeg har på meg en Acne-kjole jeg kjøpte BARE fordi det var en Acne-kjole. Jeg HATER den! Men så må jeg jo liksom bruke den... Den sitter ikke inntil kroppen fordi den er så stiv i stoffet, så jeg får 10 cm ekstra på skuldrene. Sykt FASHION! Arg..

BLI MED MAMMA PÅ JOBB

I dag tidlig sa jeg til Bella at hun måtte bli med meg på jobb. Hun bare; neeei, vil ikke, vil ligge her i hylla og brumme hele dagen. Men siden vi skal rett til Tønsberg etter jobb i dag, hadde hun ikke noe valg. Så nå løper hun rundt på kontoret og plager de andre - veldig pratsom i dag. Bare synd ingen forstår hva hun sier...

Haha, for en liten tulling...

WE FOUND LOVE

Denne dagen har stort sett gått til møter med jobben, både i Oslo og Drammen. Møter, og ikke minst gode samtaler. Herregud, så glad jeg er for at jeg jobber et sted hvor jeg trives med kollegaene mine og føler at jeg kan være meg selv. Jeg har hatt jobber tidligere hvor jeg har vært så usikker at jeg ikke har turt å benytte meg av det felles lunsjrommet, og slik er det absolutt ikke i min nåværende jobb. Her føler jeg meg så trygg at halvparten kunne vært nok, og det merker jeg at mine kollegaer gjør også. Av og til ligger vi på gulvet og bare ler sammen - uten at det gjør oss mindre profesjonelle, for de som måtte fortvile. Jeg tror det viktigste på en arbeidsplass er at man ser hverandre for det man er; mennesker. Mennesker med feil, med gode egenskaper, med dårlige egenskaper, med gode dager og med dårlige dager. Jobben skal jo gjøres uansett, men ved siden av det, kan en arbeidsplass være så mangt. Akk, så mye kjærleik!

Speilbilde! Hahah.. I dag hadde jeg en lang og deilig morgen hjemme før jeg ble hentet av sjefen. Jeg pleier alltid å si hadet til katten min når jeg skal gå (IKKE LE), men i dag var hun rett og slett sporløst forsvunnet. Jeg løp hysterisk rundt og begynte å tro at hun hadde hoppet ut et vindu, men fant henne til slutt i klesskapet hvor hun hadde lagt seg godt til rette oppi klærne mine. Mmmm, masse hår. Så etter jobb i dag har jeg planlagt å lage kattebule i hylla hun valgte seg ut. Dyr er så rare. En kan kjøpe dyremøbler av alle slag, men til syvende og sist, finner de seg et helt annet sært sted de skal ligge på.

My beautiful boss, Trine. Dere skulle sett oss to når vi er på roadtrip for å rekke møter. Hun skal alltid få meg til å se på GPS'en, men jeg kunne like gjerne sittet med koranen og lest kruseduller. 

En smoothie og en kaffe rekker vi alltids innimellom. Og takk til den søte bloggleseren som kom bort for å si hei, jeg gryntet som vanlig "bahaha, hehe, hei, så hyggelig, takk, møhø" og rødmet litt, for jeg vet aldri hva jeg skal si til dere. Men jeg liker dere veldig godt! 

Edit: etter SMS'en jeg nettopp fikk fra min kjære samboer, forstår jeg at Bella fremdeles ligger og koser seg i klesskapet. Hahaha.

 

FARMEN-JON

Stylist-Jon, makeup-Jon, Prada-Jon, Restylane-Jon... Jeg kan komme på mange spenstige kallenavn til min kjære venn Jon Lundemoen, men Farmen-Jon hadde jeg ikke forestilt meg i min villeste fantasi. Men nå er det offisielt! Jon skal være deltaker på Farmen, og er nå Farmen-Jon. Så nå går han fra sitt glamorøse liv på Oslos vestkant, til å melke kuer og bygge tak der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Jeg dævver! MEN... Jeg vet at Jon kommer til å overraske alle med sine melke-kuer-og-bygge-tak-skills, og jeg kjenner at jeg kommer til å være stolt.

Så at han skulle til Italia var selvfølgelig bare tull. Ååå, som jeg gleder meg til Farmen ruller i gang på skjermen! Har aldri fulgt med på det før, men nå skal jeg sitte i første sofarad med popcorn og brus. Jeg tipper at han vinner hele greia, hvem vedder i mot? 

HOME LOVIN

Jeg elsker følelsen av å komme hjem. Hjem etter jobb, hjem etter trening, hjem etter fest - uansett. Ingenting er som å komme hjem til sine egne ting og kunne krølle seg sammen i sofaen og bare... Puste. Sliten i dag. Skal gå en rask tur, og så skal jeg faktisk legge meg før klokka blir ti. Flere viktige møter i morgen, så verken usminket eller trøtt Ida kommer til å skje.

Home 

PRETTY LITTLE LIAR

God kveld, søte små og stygge store! Hadde egentlig tenkt å ta magaplask i senga med det samme jeg kom hjem fra jobb, men så plaget det meg plutselig at jeg ikke hadde noen møbler på soverommet - utenom senga. Så da ble det en spontantur til Ikea, som selvfølgelig ikke hadde noen av tingene jeg skulle ha. Så nå sitter jeg her i senga mi, i et fremdeles like tomt rom.

Jeg fikk i det minste med meg glutenfrie kokosboller hjem, så nå skal jeg trøkke dem i meg mens jeg ser enda et par episoder av Pretty Little Liars. Helt hekta, selv om det er de samme tingene som skjer om og om og om igjen. Når man har et noe kjedelig liv selv, er det veldig greit å sitte og glo på noen som har det stikk motsatte. Ikke at jeg ville byttet med de stakkars jentene i serien...

Jeg ser på Pretty Little Liars på denne nettsiden, for de som lurte på det. Fant kun sesong 1 i butikk, regner med at resten ikke har kommet ut på DVD i Norge enda. De av dere som ikke har sett noen av episodene enda, har hele 56 episoder foran dere, LUCKY YOU!

PEN VS STYGG

I dag våknet jeg 8.06. Mine kollegaer skulle egentlig hentet meg 6 minutter tidligere, så det var flaks at de var 10 minutter forsinket. Med andre ord, hadde jeg 4 minutter på å hoppe i tøyet og raske med meg tingene mine før jeg rullet ut på gata. Jeg ser helt forferdelig ut.

HVORDAN TROR DERE DA DET FØLES NÅR DETTE VAKRE VESENET AV ET GLANSBILDE TRIPPER INN PÅ KONTORET?

Jeg bare; hello!

Slik jeg ser det nå, eksisterer kun to alternaltiver:

1. Jeg lar meg inspirere av Caroline, og drysser litt god gammeldags hverdagsglamour over livet mitt. Det vil si; stå opp to timer før avgang, og krølle hår, sparkle trynet og planlegge dagens antrekk nøye. Creds til de som klarer å gjøre det hver dag...

2. Jeg gir mine kollegaer en heftig skjennepreken, og får dem til å love at de sier i fra før det kommer pene og velstelte mennesker inn på kontoret her.

Damn.

IN BED

Ligger i sengen med et fruktfat og en hær av halspastiller. Skal kose meg med sesong 2 av Pretty Little Liars, og ikke minst få nok søvn. Jobb i morgen, selv om jeg nok egentlig er såpass syk at jeg bør holde meg hjemme. Men jeg nekter å la meg styre av feber og forkjølelse, blir rett og slett bare irritert og veldig sta. I dag hadde jeg fri siden det er mandag, men jeg har løpt rundt og gjort ærender fra i dag tidlig - vet ikke om det er bra for helsa, men jeg leker frisk for alle penga. På tide å trykke play!

KJÆRLIGHET OG MACARENA

Jeg tror jeg har verdens kuleste slekt. I hvert fall den mest ålreite. Mange av de jeg var med i helgen har jeg ikke sett på mange år, men likevel føltes det som om det var i fjor vi lekte detektivklubb og var i badeland.

Bryllupet var helt nydelig. Det samme var middagen og festen etterpå - nachpielet kan ikke betegnes som nydelig, det var rett og slett et kapittel for seg selv. Det var veldig bygdete. Men absolutt gøy. Var så mange herlige mennesker i bryllupet, jeg koste meg fra start til slutt. En del lesere møtte jeg også, så hei på dere!

Det flotte brudeparet. Gratulerer så mye til dere ♥ Jeg fikk seriøst lyst til å gifte meg, bare fordi hele opplegget var så rørende og fint. Noen som gidder å stille opp, bare for en dag?

Min vakre mormor og jeg.

Det var forloveren til bruden som hadde laget desserten, og jeg sier bare wooow. Jeg trodde ikke jeg likte dessert, men nå gjør jeg det. Skal begynne å spise dessert i stedet for middag.

Og så smalt det da, vet dere. Plutselig stod jeg (og heldigvis mange flere) på scenen og danset Macarena til svetten rant. Gjorde selvfølgelig alt helt feil, men gud så gøy det var! Og det ble bare vanskeligere og vanskeligere utover natta. 

Her er jeg med tremenningen min, Andrea. Vi har ikke sett hverandre siden vi var knøttsmå, men nå fikk vi heldigvis skværet opp etter den gangen jeg fikk lov å legge blomst på oldemor sin grav, og ikke hun. Sugerør gjør susen!

Fetter-Jonas, fetter-Magnus, sjefsbølla, tremenning-Andrea og tremenning-Malin. Mangler bare kona til Jonas her, så har vi gjengen som uten tvil holdt ut lengst. Jeg la meg klokka 7, og våknet igjen 8 av at jeg svelget en snus. Party like a rockstar.

Denne helgen var rett og slett så bra at vi har avtalt et slektstreff neste sommer, gleder meg allerede! Takk for et fantastisk bryllup, alle slektninger, og takk for mange nye og morsomme minner.

KLAR FOR BRYLLUP

FLAKS! Våknet opp en liten smule friskere i dag, så da slipper jeg forhåpentligvis å stjele hele showet i kirka, med hosting, snyting og snufsing.

Nå skal vi avgårde og være vitner til den fantastiske kjærligheten - gleder meg! Håper bare begge sier "ja" til å elske hverandre til døden skiller dem ad, ellers blir det så syykt klein stemning på benkeradene.

FRAMME I KYRKSÆTERØRA

Etter 10 timers reise er jeg endelig framme i Kyrksæterøra. Ikke så langt fra Trondheim, for de som skulle være helt fremmede for stedet. Jeg er jo halvt dansk og halvt Kristiansunder, og deler av slekta bor altså her. I morgen skal jeg i bryllup til kusina mi (som egentlig er mammas kusine, men jeg stjal henne for mange år siden, i og med at jeg sørget tungt over å ikke ha søskenbarn på min egen alder).

Mormor og morfar og jeg bor i en kjempefin leilighet ved vannet, og utsikten er helt syk. Så selv om jeg trodde alt håp var ute tidligere i dag, begynner jeg å falle til ro nå. Jeg hadde nemlig klart å glemme høye hæler hjemme i Oslo - og jeg siterer min mor: det er to ting man husker når man skal i bryllup. Kjole og hæler. Så vi måtte stoppe på veien for å kjøpe nye gnagsår-maskiner til meg, og vi stoppet på OPPDAL. Har dere vært på Oppdal før? Det er det jævligste kjøpesenteret jeg noen gang har vært på. Liker ikke folk her å pynte seg, eller hva er greia? De eneste sorte "pumpsene" de hadde her var så lave at jeg blir 10 centimeter kortere enn utgangspunktet. Hva gir du meg?

Så jeg får bare gå i bryllup i morgen, jeg da, med noe som like gjerne kunne vært sandaler, og hår som ikke har vært hos frisøren. Jaja. Det viktigste er jo at bruden er fin, og det vedder jeg milliarden jeg ikke har på at hun er!

Utsikten. Hehe. Prøv å se bort fra stillaset.

Mormor serverte meg hjemmestrikkede "lommetøfler", morfar serverte meg Jagermeister, og gammel-onkel og gammel-tante serverte meg overdose av C-vitamin, så hvis jeg ikke er frisk som en fisk i bryllupet i morgen vet jeg ikke hva som skjer med verden. 

ROADTRIP

Åpner øynene, og kjenner at feberen kryper oppover kroppen ved hver minste bevegelse. Hodet er pottetett, og jeg drar dyna helt opp til haka når jeg merker at verden faktisk SNURRER. Så husker jeg det. Jeg ligger jo i baksetet på en bil. Jeg heiser meg opp på albuene, og får bekreftet snurringen av en gigantisk rundkjøring.

Er på roadtrip. Skal kjøre langt. Men jeg holder nok ut. For jeg har kleenex med balsam, Statoil-kopp med varm sjokolade, nesespray med menthol, nydelig krim fra Camilla Läckberg og kinder-sjokolade. Føler meg med andre ord som en forvokst baby baki her.

I veiens ende venter et bryllup! Det gleder jeg meg til, og jeg krysser fingrene for at jeg ikke sitter og nyser under hele seremonien i kirken....

Må innrømme at det er ganske chill å ligge under dyna og se på den norske naturen. Den er mye finere da, enn når man strever rundt i fjellveggen med fargerikt fritidstøy og sikkel på haka. 

BLOGGSPEIL OG SOCIAL SUMMER

Hello. Vi har skaffet oss et GIGANTISK speil i gangen. Det er både høyere og bredere enn meg, og det betyr at jeg er bedre rustet enn noen gang til å ta bloggebilder av meg selv i speil. Det er så bloggete at jeg får gåsehud på øyenbryna av å tenke på det.

Neida, jeg skal ikke kritisere den typen blogging jeg selv er kjent for. Å ta bilder av seg selv i speilet er helt legitimt, så lenge du ikke

* Lager trutmunn.

* Ser på deg selv på skjermen samtidig som du tar bilde.

* Har rot (skittentøy f.eks) i bakgrunnen.

* Er stygg.

CHECK! Bortsett fra stygg-punktet. 

Bortsett fra å ta bilder av meg selv i speilet, har jeg vært på eventyr med jobben i dag. I og med at vi jobber med sosiale medier, var vi så heldige og bli invitert på Social Summer 2012 av Thomas. Han er virkelig en råflink kar som får til mye, og Social Summer er en av hans suksesser. Massevis av foredragsholdere som snakket om nye medier, synd vi ikke fikk vært der hele dagen for å få med oss alt sammen.

... Men jeg må få lov til å le også, av skjeggstubbene som sitter i dress og ler av oss i den yngre garden; rosabloggere, Facebook-slaver, Instahoes og Twitter-tryner. De sitter med skjeggstubbene i postkassa og tror de har all kompetanse i verden, og mange av dem ser virkelig ned på oss "rosa". I dag ble det sagt; vi har to valutaer. Penger og oppmerksomhet. Vi rosabloggerne tjener minst like mye som disse skjeggstubbene som strever rundt i dress, og vi kan gjøre det i pysjen eller fra en eksotisk øy. Og oppmerksomheten? Ja, det er jo ingen tvil om hvem som får mest.

XoXo rosa blogger, som tar bilder av seg selv i speilet og er stolt av det.

AUGUST, REGNVÆR OG VIN

God kveld i badekaret! Fikk for meg at det hørtes mer glamorøst ut enn  "god kveld i stugo", eller hva man nå pleier å si. Jeg har satt sammen en spilleliste på Spotify som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Dere pleier å bli så glade for det, så hvorfor ikke! Den heter "August, regnvær og vin". Bare en liten spådom, greit å ha noe fòr for øra, sånn i tilfelle august skulle bli like regntung som sin storesøster: juli.

For de av dere som vil ha det inn med teskje. 1. Dere kan høre på den i august. 2. Dere kan høre på den når det regner. 3. Dere kan høre på den når den drikker vin. Noen gamle, noen nye, og det er ikke meningen at man skal gråte. Bare tenke. Og kanskje kjenne på at det kan være litt koselig å sitte i vinduskarmen og se på regnet med noe pissegult i glasset.

Her er lista. Og den åpner med Martin Halla sin vakre tolkning av Rihannas "We found love". Kos dere ♥

Bella og jeg har bare ligget på sofaen i dag. Sett på Pretty Little Liars og spist sushi, som verdens beste samboer tok med hjem til oss. Bella elsker sushi! Men det blir vel dyr kattemat i lengden. Nå skal vi rulle i gang en episode til før vi legger oss, og så krysser jeg fingrene for at formen er ti ganger bedre i morgen!

BACK AT WORK

Jeg er sikker på at jeg var et syn for guder da vekkeklokken ringte, eller syn for naboene med andre ord. Jeg rullet meg inn i dyna, for så å rulle ned på gulvet med et brak, satt fast inni dynetrekket, og fikk på merkeligvis hoppet opp i senga og slått hodet i veggen før det gikk opp for meg at jeg skulle på jobb.

Etter en måned på latsiden var det hardt. Hardt hardt hardt. Jeg bestemte raskt for å gi opp å se mennesklig ut, og satte håret i en strikk før jeg krabbet ned trappa og ut i solskinnet. Men så kom jeg ut, og ble forvandlet til et våkent og lykkelig vesen. For det var jo sol, og jeg kunne spasere til toget i verdens fineste gater med musikk i ørene. Og gleden lot seg ikke drepe av NSB sitt uendelige kaos. Hyggelig å være tilbake på jobb.

Obligatorisk for kollegaer på første arbeidsdag etter sommerferien: 

- Gå på kafè.

- Fortelle hverandre hvor brune og tynne dere ser ut i forhold til før ferien startet.

- Vise bilder av de man har ligget med på Facebook.

- Dekorere kontorpulten med tax free-varer i form av kremer, godteri og antibac.

- Høre på musikk og skravle - OG JOBBE SÅ KLART.