GOING OUT: ROCKEFELLER

Gjett hvem som kommer til hotellrommet mitt nå!!!! Idabestis!! Wohooo, har savnet kvalitetstid med Ida'en min. Vi skal drikke litt vin, og så skal vi bort på Rockefeller hvor kjæresten hennes skal opptre. Så det blir helaften med Baws og LidoLido.

Var hos Merethe på Ruhs i dag, som tryllet bort etterveksten min. Det var deilig, det! Og se hvor mye håret mitt har vokst mens jeg har hatt Hairtalk extensions. Nå har jeg ikke extensions i. Har en liten pause siden jeg bare går på skolen og ikke har noe behov for å pynte meg i hverdagen. Skal sette på igjen når jeg skal til New York.

Men nå; vin med Ida!

CHECK IN: ROYAL CHRISTIANIA

Da har jeg endelig fått sjekket inn på Clarion Hotel Royal Christiania. Godt å komme "hjem" etter en hel dag med løping rundt i Oslo by. Har ikke jogget altså, har løpt fra sted til sted for å prøve å bli litt penere. Haha!

Her er mitt deilige hjem denne helgen.

Nå skal jeg åpne en vinflaske - det er det evigheter siden jeg har gjort!

KYSSEKINO OG OSLO-PAKKING

Etter skolen i dag dro jeg på kino med Kalle for å se Kyss meg for faen i helvete. Går ikke folk på kino her i Tønsberg? Vi var fire mennesker i hele salen! Når det er sagt, så var det en søt film. Men det var faktisk morsommere å boltre seg i spillehallen. Er det noe jeg kan, så er det å tape i lufthockey!

Kvelden har jeg brukt på å skrive en forsøksrapport som jeg skal levere på skolen til uka, og på å pakke. Pakke!!!! Woho, denne helgen tar jeg meg endelig sammen og reiser inn til Oslo for å leke med vennene mine. Kofferten er delt i to. Den ene halvdelen inneholder Victorias Secret og Juicy Couture til hotellkos, og den andre halvdelen inneholder paljetter og høye hæler til fest. Hovedgrunnen til jeg drar er at Naddis (min danske Los Angeles-venninne) flytter til London for å begynne på skole. Det må feires!

Gleder meg til å komme til Oslo :-) Nattinatt!

SERIEANBEFALING: RITA

Siden dere alltid blir så glad for musikk- og serieanbefalinger, så kjører jeg bare på når jeg faller for noe :-)

Og jeg beklager at jeg alltid pusher på dere masse danske greier, men det ligger hjertet mitt nært. Og så har jo danskene bare en herlig form for humor!

Serien jeg vil anbefale dere heter "Rita", og den handler om en free minded, småfrekk og smågal barneskolelærer. Jeg har en liten girl crush på Rita, syns hun er fantastisk.

Jeg ser serien på Netflix (som jeg i utgangspunktet ikke anbefaler pga utvalget deres), men serien har akkurat gått på TV2, så jeg vil tro at den ligger på Sumo også.

Noen av dere som har fulgt serien på TV? Hva syns dere?

Nå hopper jeg til sengs - med en episode av Rita

JEG HATER BH'ER

Jeg hater BH'er. Jeg bruker nesten aldri BH. Jeg ser bedre ut uten BH. Men det er nå slik i 2013 at folk går med BH, man blir vel sett rart på om man sitter på skolen, kontoret eller går i matbutikken i en hvit t-skjorte uten BH under. Jeg ser den.

Så i dag hadde mamma og jeg avtalt å dra på BH-shopping. Jeg eier nemlig ikke BH'er. Bare to bombshell BH'er fra Victorias Secret som får puppene mine til å se ut som Mount Everest og K2 (de er nemlig ikke helt identiske) og en svart BH fra Lindex som jeg kjøpte for to år siden fordi jeg var på vei til et møte uten BH. Den mangler en spile nå, så den sitter litt halvskeivt.

MED ANDRE ORD: det var på tide å kjøpe en ny BH - sånn i tilfelle jeg får bruk for den en dag.

Vi var i to sånne "ordentlige BH-butikker". Jeg prøvde seriøst 20 BH'er, og alle var stygge. Men så skjønte jeg jo etterhvert at det ikke var BH'ene det var noe galt med. Jeg kler bare ikke BH! Stakkars ekspiditør, jeg krysser fingrene for at hun har hatt verre kunder enn meg.

Jeg endte opp med en svart BH til slutt. Vet ikke hvilket merke den er, eller hvilken størrelse, men det er visst en bra BH. Tror jeg trenger å gå på BH-kurs.

Jaja, det var dagens eventyr fra meg. Er det fler enn meg her som har store issues hva angår BH'er? Og si i fra hvis noen vet om verdens beste BH som er comfy og sitter fint på alle!

LEVENDE ZOMBIE

Møtte mitt eget speilbilde i frysedisken da jeg var på butikken og handlet mat i dag, og så med en gang at jeg lignet Britney anno 2007, rett før barberingen av hodet. For et vrak! Bustete dott på hodet og mørke ringer rundt øynene. Og flip flops...

Denne mandagen har jeg vært så sliten, kan nesten sovne stående. Et par timer på skolen og en treningsøkt bør ikke være for mye forlangt av kroppen sin, men det virker som jeg bare kræsjer helt. Mamma sier det er fordi jeg ikke har brukt hjernen min på 4 år, HAHAHA. Og det kan jo faktisk stemme. At hjernen er litt overbelastet akkurat nå, og at kroppen må vende seg til en travlere hverdag med viktigere gjøremål enn blogging og rent vann til katten.

Får håpe jeg kommer raskt inn i det, for i dag har jeg vært så fjern at jeg klarte å faile da jeg skulle koke tomatsuppe...

True that!

A4-LIVET

Jeg elsker å være ved vannet! Så det var litt kjedelig å kjøre hjem fra Norsjø, hvor jeg ble svært så komfortabel i sofakroken på terrassen.

Mamma og jeg kjørte rett på trening da vi kom hjem. Mormor og morfar lager så mye god mat, og i tillegg pøser de på med vafler og godteri i lange baner. Det er veldig digg der og da - men ikke så digg når man kommer på trening med en kropp proppet av godteri. Haha!

Har i hvertfall hatt en kjempefin helg, og nå har jeg pakket skole- og treningsbag for i morgen. Alt er på stell i mitt nye A4-liv

BESTILL GRATIS PRØVEPAKKE

Glatte, nybarberte legger er en selvfølge, sommer som høst - og vinter. Mange er flinke til å glemme leggene når det går mot mørkere tider, men at beina er gjemt bort i jeans bør ikke være noen unnskyldning!

Jeg bruker fremdeles min favoritthøvel fra Shai, den er blitt fast inventar i min dusj. Dere kan lese mine tidligere omtaler om høvelen her og her.

Dere kan fremdeles teste Dorco Shai-høvelen gratis. Gå inn HER for å bestille en gratis prøvepakke.

De 100 første av mine lesere som bestiller en prøvepakke får med en øyenbrynskniv - og er i tillegg med i trekningen om en Chanel lipgloss.

Hyggelig at så mange av dere lesere også har vært fornøyd med Shai! :-)

//Reklame for Dorco Shai

VELKOMMEN TIL GARDS

Det har vært sååå varmt i dag! Her på Norsjø har vi gått tur, spist vafler og gjort mattelekser. I tillegg kjørte vi en tur inn til Bø, uten å komme over de helt store shoppingmulighetene.

På veien hjem dro vi innom en gårdsbutikk, det var utrolig koselig! Syltetøy, eplemost, fruktkurver, cider, såper, oljer - mye deilig man kunne kjøpe. Vi kjøpte med oss masse cider og eplemost hjem, det smakte så utrolig godt.

Nå begynner sola å gå ned her, og det ordnes med grilling på terrassen. Dessuten har jeg planer om å få med familien på bodsja/botcha (?) i kveld - dette blir bra!

WALK IN-KLOSETT

Framme på hytta! Her var det nydelig solnedgang da vi kom fram, og mormor og morfar serverte kjempegod middag. Det begynner jo å bli iskaldt på kveldene - for ikke å snakke om all myggen, så nå har vi akkurat trukket inn i sofakroken.

Morfar er tidenes morsomste, haha. Da vi kom med all bagasjen vår i stad, lurte jeg på om det var walk in closet.

Ida: hvor er det walk in closet, da?

Morfar: Her *åpner døra til klosettet*

Flaks at man kan gå inn på toalettet her!

ROADTRIP WITH MY MAMA

Møtet var kjempespennende, og jeg er enda mer motivert for å bli ferdig med de dumme fagene jeg driver og tar opp. Men mer om det senere... Nå stikker mamma og jeg avgårde på weekendtur!

MINI VACAY

Jeg har ikke glemt dere, jeg har vært på skole og på studentquiz.... Ting jeg aldri hadde trodd jeg skulle skrive!

Har fri på fredager, så denne langhelgen tar jeg en liten miniferie til Nordsjø(?), hvor mormor og morfar har kjøpt seg hytte. Så bagen er pakket, og jeg skal bare i et møte før helgen kan starte. Et ganske spennende møte faktisk, ang videre studier i New York og Brasil!

Det er internett på hytta, så vi blogges derifra!

FØRSTE DAG

Første skoledag gikk smertefritt. Det var tross alt ikke en ordentlig dag, bare litt info om hvor vi skal hive søppel og hvor vi kan gå på do - og ikke minst fotografering. Gjett èn gang om bildet mitt ble nydelig.

På veien hjem kjøpte jeg nye gardiner og nytt sengetøy til rommet mitt. Jeg gjør det alt for ofte, men det er så sykt digg. Og i dag syns jeg at jeg fortjente det, ettersom jeg har begynt på skole, noe verken jeg eller andre hadde trodd.

I morgen starter vi med vanlig undervisning, så jeg tror egentlig bare jeg stuper til køys. Er så himla trøtt av en eller annen merkelig grunn...

Nattinatt

SISTE DAGEN I MITT LIV

HAHA. I dag våknet jeg av at jeg hang ut av soveromsvinduet mitt og skrek;

NEIIIII!!! I DAG ER SISTE DAGEN I HELE MITT LIV JEG KAN SOVE LENGE!

Og der stod stakkars mormor, som hadde ringt på døra. Vel vel. En del følelser i sving, etter fire år med frihet. I morgen begynner jeg på skolen. Så i dag var faktisk siste gang jeg kunne sove lenge - men kanskje ikke resten av mitt liv.

Nå skal jeg til byen og kjøpe skolebøker, og så skal jeg ha prøvetime på et treningsstudio. Savner Elixia, håper de åpner et senter i Tønsberg.

PS. Takk for tips til fruktsalat! Skal definitivt prøve noe nytt i dag :-)

TUTTIFRUTTI...

... er mitt nye mellomnavn. Jeg er inne i en fruktfase, hvor jeg spiser frukt og bær hver dag, hele tiden. Denne søndagen har ikke vært noe unntak. I dag har fruktskålen bestått av jordbær og druer, min favorittkombo! Det er selvfølgelig et must at både jordbær og druer er delt i to - da smaker de så mye bedre.

Her om dagen lagde jeg fruktsalat av jordbær, druer, eple, vannmelon og banan. Det var også sykt digg.

Har du noen deilige fruktkombinasjoner å dele med meg? Jeg vil lage en ny type fruktsalat!

(Ikke gravid)

LUKSUS FOR LEPPENE

Denne formiddagen har jeg brukt på å teste noen helt nye produkter som Makestyle har tatt inn i sin nettbutikk. Merket heter Sara Happ, og fokuserer først og fremst på leppepleie. Rettelse: luksuriøs leppepleie!

Jeg trodde virkelig ikke det fantes et eneste pleieprodukt jeg manglet, helt til jeg ble introdusert for lip scrub. Jeg er ekspert på å både bite og plukke meg på leppene - det er et tegn på at jeg er nervøs, spent, sur, kjeder meg, tankefull... Med andre ord, mine lepper er ofte tørre, sprukne og udelikate. Derfor har jeg pleid å skrubbe dem med tannbørste når jeg skal ut blant folk. Det hjelper til en viss grad, men det gjør vondt. Skrubb er helt klart bedre!

Her er produktene jeg har testet fra Sara Happ:

Lemonade Lip Scrub. For en li...p saver! Konsistensen er deilig og myk, samtidig som den er såpass grov at du får skrubbeffekten på leppene. Leppene blir myke etter skrubbing, og i tillegg lukter den friskt og søtt. Jeg syns til og med den smakte godt, men den skal nok ikke spises... Herligheten kan kjøpes HER.

The Lip Slip - Luxe Lip Balsam. En deilig variasjon for meg som bruker Rosebud 24 timer i døgnet. Denne er mykere, og etter min test å dømme, sitter den på leppene i i 6 timer før jeg føler at jeg må påføre mer. Brukte denne etter at jeg hadde skrubbet leppene. Kan kjøpes HER.

The Lip Slip: One Luxe Gloss Tube. Denne glossen er også fin å påføre etter skrubben. I motsetning til balm'en, inneholder den litt mer sparkle og glans. Selv foretrekker jeg balm'en framfor denne. Fåes kjøpt HER.

The Body Scrub - Vanilla Bean. Herregud, enda en body scrub! Det siste halve året er jeg blitt helt skrubboman. Nå får Glo (Minerals) og Ole (Henriksen) selskap av sukkersøte Sara Happ i dusjen. Begge de to andre skrubbene mine er veldig friske og naturlige av seg, så det er deilig med en skrubb som er litt mer søt og myk - samtidig som den er såpass grovkornet som jeg liker den. Fåes kjøpt HER

Hvis dere skulle kjøpt kun ett av disse produktene, så MÅ dere prøve lip srub'en. Den er helt herlig. Men body srub'en var også ganske rå. Så jeg tror konklusjonen er at Sara Happ kan skrubb. Og dere; det er viktig å skrubbe seg - ellers går man rundt med døde hudceller på seg, og det er hvertfall ikke noe digg.

Terningkast 6, no rosablogg-kidding.

Alle mine lesere får 10% rabatt på produktene hos Makestyle, tilbudet gjelder til og med onsdag. Rabattkoden er WULFF33.

Ikke glem at det er fri frakt hos Makestyle om dagen, for å feire den fine nye nettsiden! Hipp hurra - og happy shopping :-)

//Reklame

PS. Håret mitt på disse bildene er krøllet med MAST Vol 2 (Makestyle sin egen krølltang).

UT I MIN HAGE

I går fikk jeg en følelse av at det var den siste dagen i år hvor jeg fikk muligheten til å ligge på et teppe med blå himmel og sol over meg, lese bok i fred og ro, knipse bort maur og andre kryp, vrenge av meg genseren uten å fryse...

Så jeg drasset det største teppet jeg har ut i hagen, og ble liggende der hele dagen. Og dere! Ildvitnet er en av de mest nervepirrende krimbøkene jeg har lest. Action fra start til slutt, og minimalt med vissvass og intetsigende miljøskildringer. Hater når en krim inneholder side opp og ned om grantrær i en skog, uten at det er med på å bygge opp stemningen.

Vel, med disse ord er sommeren over for min del! I dag våknet jeg opp til duskregn og følte at livet var over.

BACK TO BED

Reisen hjem var noe verre dritt! Først var flyet forsinket i 5 timer, så jeg måtte surre rundt på flyplassen i 7,5 timer. Da jeg endelig kom meg på flyet, ble jeg plassert ved siden av toalettene, med to barn ved siden av meg. Og da jeg endelig kom fram til Gardermoen, var det så sent at jeg måtte sjekke inn på hotell. Jeg elsker jo egentlig hotell - men hotellrommet jeg fikk på Radisson rett utenfor Gardermoen, var så stygt og umoderne at jeg våknet morgenen etter og følte at jeg hadde sovet i en hytte i skogen. Dyrt var det også.

Da jeg kom hjem måtte jeg i tillegg vaske hele huset - lillebror har vært alene hjemme i en uke. Og for å si det som det er; det er grenser for hva man kan forvente av disse mannfolkene når det kommer til vasking.

Her hjemme i Tønsberg er det regn, regn og atter regn. Har vært på en liten bytur for å kjøpe skolesaker og en hårkur, men nå tror jeg jammen jeg kryper tilbake i senga. Er så deilig å ligge og se på en serie når det regner og er kaldt!

Guilty pleasure-alarm! Jeg har akkurat begynt å se sesong 8 av Keeping up with the Kardashians. Jeg streamer det HER om noen skulle lure på det :-)

MELONERAS OG MASPALOMAS

Mitt beste Gran Canaria-tips er å oppholde seg i Meloneras, og holde seg langt unna Maspalomas. De to stedene smelter i grunn inn i hverandre, så det kan være litt vanskelig å vite hvor skillet går. Eller, egentlig ikke. Stranden i Maspalomas er overbefolket som en konsentrasjonsleir, og en stor del av folka er nakne. Dessuten er det masse små, stygge leilighetshoteller i Maspalomas - Meloneras er omvendt på alle punkter.

Bildene er fra en dag vi tilbragte i Meloneras og Maspalomas. Sanddynene ligger i Maspalomas, så vi tok en tur dit for å få litt sand i øyne og ører :-)

Nå stikker jeg til flyplassen om en halvtime. Hører det er grått og kaldt hjemme???

AVSKJEDSMIDDAG

I kveld har vi vært i Mogan og spist igjen. Avskjedsmiddag for min del! Skulle så gjerne blitt her noen dager til.

Var flere som lurte på hvor det gule skjørtet mitt er fra, og jeg må dessverre meddele at det er kjøpt for en hundrings på en ukjent sjappe i Dubai. Veldig typisk!

AMADORES

For en gangs skyld har jeg hatt en skikkelig digg dag på Amadores. Det vil si: lite folk! Pleier som regel å ligge og hisse meg opp over fotballer, duer, skrik og skrål. Men i dag var nesten alt det fraværende.

Så jeg har drukket Appletiser, lest hårreisende krim og gjemt meg for sola under hatten min. Herlig dag!

INFO

FYI:

1. Når det gjelder Makestyle-konkurransen skal dere ikke legge igjen svar i kommentarfeltet. Jeg har lagt inn en link som dere skal følge for å delta i innlegget. Konkurransen foregår jo på Facebook!

2. I dette innlegget deler jeg ut kinobilletter, jeg var bare litt treg med å legge til den infoen. Så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet der, så kanskje du får noen kinobilletter til Kyss meg for faen i helvete :-)

Puh, sånn! Nå stikker jeg på stranda og nyter den siste dagen her på Gran Canaria. Vil ikke hjem...

TIDENES MAKESTYLE-KONKURRANSE

Det som kanskje er en kjip og grå mandag, kan vel fort bli en fargerik og herlig dag med denne konkurransen fra Makestyle!

Jeg har fått lov til å plukke ut noen av mine favorittprodukter til en verdi av 3.000,- som en av dere heldige lesere skal få!

Alle som vet hva katten min heter (hehe) er kvalifisert til å vinne - og hvis du ikke vet det, så finner du garantert svaret her på bloggen.

Trykk HER for å komme til konkurransen, der huker du av svaret du tror er riktig!

Produktene som ligger i premien:

♥ Chocolate Soleil solpudder

♥ MAST vol 2, krølltang

Kabuki brush, Nilens Jord

♥ Sunspa 3 Day Lotion

Glo Minerals Body Bronzer

Hot mama rouge

Glo Minerals Liquid Lips

♥ Glo Minerals Salt scrub

Smykke fra Second Female

//Konkurransen er sponset av Makestyle

PS. Det er ikke meningen at dere skal legge igjen svaret i kommentarfeltet her, les blogginnlegget nøye før dere deltar.

A NIGHT IN MOGAN

Nettet på "hytta" har streiket litt de siste dagene. Får i hvertfall skikkelig hytte-følelse av det.

Når vi først snakker om selveste Internett; mamma og pappa har fått øynene opp for Tripadvisor (gratulerer med det), og har tydligvis vært på raid etter italienske restauranter her på Gran Canaria. Så det går mye i italiensk.

I går kveld var vi i Mogan, som er et av mine favorittsteder her på øya. En liten havneby, som ikke er helt Puerto Rico loco bananas.

Vi spiste på en nydelig, liten italiensk restaurant - som kun hadde tre bord! Så vi ble jo stående og vente en god stund, men det var absolutt verdt det. Må tilbake dit før vi drar.

Den heter La Cucina for øyboere som måtte la seg friste.

Mogan er virkelig fint, dere! Om sulten ikke river, vil jeg likevel anbefale å rusle rundt der på kveldstid.

KYSS MEG FOR FAEN I HELVETE

Etter at jeg så Pornopung på kino for en liten stund siden, har jeg blitt helt hekta på norsk film. Og nå er det tid for ny norsk film på kino! Filmen heter Kyss meg for faen i helvete, og sies å være årets søteste romantiske komedie.

Dere kan se traileren her:

Jeg skal i hvertfall på kino når jeg kommer hjem :-)

KYSSEKONKURRANSE

I forbindelse med Kyss meg for faen i helvete, er det nå kyssekonkurranse på gang. Vis fram ditt beste kyss - og vinner du, får du ta med deg en venn på en ukes surfecamp i Portugal. I tillegg kan man vinne sminke fra MakeupMekka, hårstylingprodukter fra Sexy Hair og kinobilletter.

Kom til konkurransen HER

I tillegg har jeg noen billetter å dele ut til dere lesere! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så trekker jeg i løpet av dagen :-)

//annonse

YELLOW MORNING

For en fantastisk morgenrutine. Våkne halv ni,  lese bok til halv ti, stå opp og ta en kald dusj, smøre seg med solkrem, kutte opp frukt, smøre baguetter, dra rett på stranda og kaste seg i havet. Lese bok, spise frukt og sole seg hele dagen. Hardt å tenke på at jeg snart skal hjem og begynne på skole...

SPORTY SNAPS

For en herlig start på dagen! Neida. Helt jævlig å bli vekt fordi man skal ut og trimme før sola begynner å steke. Jeg er virkelig ikke et morgenmenneske, og jeg trener så å si aldri på morgenkvisten. Var så morgengretten at jeg måtte ha musikk i ørene for å ikke irritere meg over mamma og pappas muntre morgenkvitring.

Etter to timer med ufrivillig svetting, kan dere tro det var deilig å kaste seg i det turkise vannet på Amadores-stranda. Sammen med de ti tusen barna, og i selskap av deres baderinger, strandtennis-baller, fotballer, bademadrasser og gummibåter ute av kontroll. Men hva kan man gjøre, på en ferieøy som denne...? Man kan ikke gjøre annet.

FRAMME PÅ HYTTA

Deilig å være framme i Gran Canaria! Og gjett hvem som nok en gang fikk en hel rad for seg selv.... Det var ett ledig sete på hele flyet (tror jeg), og det var ved siden av meg. LYKKE! Så jeg sov hele veien - kunne ikke vært mer fornøyd med reisen.

Da jeg kom fram ble jeg hentet av mamma og pappa på flyplassen, dem har jeg savnet. De har vært her lenge (ikke  lenge, men det føles sånn), så det var på tide å besøke dem nå.

Vi tilbragte et par timer på stranda, før vi dro ut og spiste på min yndlingsrestaurant, El Cenador! Der spiste vi verdens beste rett; solo mio al sal. Tror det skrives sånn. Indrefilet innbakt i salt på norsk. Munnen min døde av glede.

Jeg må legge meg nå. Skal tidlig opp på morgentrim. Mamma og pappa løper rundt som gale idioter i fjellene her, så det er bare for meg å henge seg på!

Yes, jeg har tatt en pause fra hårfarging - dere trenger ikke kommentere det... 

Fine mammaen min! 

... Og fine pappaen min, med verdens styggeste solbriller. Kaller han bare for Partyprinsen av Puerto Rico når han har dem på. Folk som vanker i Puerto Rico på Gran Canaria, har som regel slike solbriller.

Yummiii!

ET LITE STYKKE OSLO PÅ VEIEN

Da er jeg trygt i seng på det hotellet som er aller nærmest flytoget ved Oslo S. Haha, tar ingen sjanser på å forsove meg i morgen, jeg SKAL avgårde til palmer og turkist vann.

Superfint hotell med utsikt til Den Norske Opera - bare ett problem. Gulvet er rødt. Sengeteppet er rødt. Gardinene er røde. Stolen er rød. Til og med treverket her er rødlig. Noen av dere har kanskje fått med seg at jeg ikke klarer rødfarge på interiør. Rød er en fin farge, så jeg aner ikke hvorfor. Det får meg bare til å føle meg... Rotete i hodet! Jaja, èn natt skal jeg klare. Er jo bare å skru av lyset!

Er det bare meg, eller ser jeg også rød ut her inne...?

God natt! Vi blogges enten fra Gardermoen eller fra España :-)

RABATT PÅ SUNSPA

Jeg er livredd for hudkreft - derfor soler jeg meg ikke like hardt som jeg gjorde da jeg var yngre. Men jeg liker å ha farge på kroppen, så jeg bruker en del selvbruning.

Jeg tror nesten ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg har prøvd alt som finnes av selvbruning - i alle prisklasser. Jeg liker Dove sin som koster 40 kroner, og jeg liker St. Tropez sin som koster 600 kroner.

Før sommeren testet og anbefalte jeg en selvbruning fra St. Tropez. Det er en av de beste jeg noen gang har prøvd. Nå har jeg testet flere produkter fra merket Sunspa, og jeg fant en som er like bra som den jeg har fra St. Tropez. Med en stor fordel: prisen. 

Favoritten heter Sunspa 3 Day Lotion, og den kan kjøpes HER.

3 Day Lotion er lett å påføre, den gir en utrolig fin og gyllenbrun farge - mye finere enn brunfargen jeg får av å være i sola. Den gir rett og slett glød. Den blir heller ikke stygg og skjoldete på huden når det har gått noen dager, det er noe jeg legger stor vekt på ved valg av selvbruning.

♥ Og, dere! Produktene fra Sunspa lukter ikke vondt! Hvor fantastisk er ikke det? I det overfladiske universet er det ingenting som er verre enn å gå rundt og stinke brunfarge. 

Dere finner alle Sunspa-produktene i Makestyle sin splitter nye nettbutikk HER.

Selvbruning er ikke så hokus pokus som mange skal ha det til. Skrubb deg i dusjen, smør litt bodylotion på føtter, hender, knær, albuer - og smør/spray i vei! Blir det ikke fint, så skrubber du deg bare godt i dusjen og prøver på nytt.

Sammen med produktene fra Sunspa, har jeg brukt denne saltskrubben fra Glo Minerals (LOVE IT!!!) og bodylotion fra Beautè Pacifique - den kan kjøpes HER.

Dere lesere får 10% rabatt på alle produktene i dette innlegget - pluss på alle produkter fra Sunspa. Rabattkoden er "Wulff32", og den varer i en uke :-) 

Anbefaler virkelig å sjekke ut den nye nettbutikken til Makestyle, hvor man blant annet kan logge inn med Facebook nå! Nyt rabattkoden og denne vakre sommerdagen!

//Reklame for Makestyle 

KLEINEDAG

Tenkte jeg skulle ta en siste "sommerfest" i Tønsberg, for når jeg kommer tilbake fra Gran Canaria er det tross alt mer høst enn sommer. Så jeg var ute i går. Og i dag har jeg som vanlig samme følelse som man har når hele verden hater deg og du har tre hundre ubetalte regninger. De nervene...

Men! Det er en nydelig dag, så TV og fyllamat skal byttes ut med... Stranda og fyllamat. Ser fram til å ligge i vannet med ansiktet ned.

Og her er jeg, forresten! I tilfelle dere har glemt hvordan jeg ser ut. Jeg hadde hvertfall glemt hvordan jeg ser ut uten hair extensions, falske vipper og falske negler.... Tommel opp, i mangel av bedre måter å posere på.

FLAKS

Flaks at jeg er verdens flinkeste til å unne meg selv ting. Flaks at jeg er innmari flink til å finne opp unnskyldninger ovenfor meg selv, for hvorfor jeg fortjener "ditt" og hvorfor jeg fortjener "datt".

Jeg syns jeg fortjener en siste tur før jeg skal begynne på skole. Så jeg har bestilt flybilletter til hytta. Flaks at hytta ligger på Gran Canaria, og ikke på Beitostølen eller noe.

Kjøpte de to siste bøkene i Avdeling Q-serien i dag! Vet ikke helt hvorfor jeg føler at jeg må lese dem, når de egentlig ikke har "tatt" meg på den måten gode krimbøker gjør. Kanskje de tar meg likevel, bare på en annen måte. Uansett, kjekt å ha på solsengen!

Nå dukket sola opp i Tønsberg, så jeg får gå ut og suge inn litt sommerluft.