hits

august 2014

13 GRUNNER TIL Å IKKE VÆRE TOPPBLOGGER

Jeg er sikker på at alle som har en vanlig jobb har en ting eller ti de irriterer seg over på arbeidsplassen. Tenk hvor mange paraplyer jeg kunne skrevet ned dersom jeg hadde en vanlig jobb. Frekke kollegaer, folk som ikke skyller ned etter seg på personaltoalettet, fulle søppelbøtter, tette neser og tung pusting på kontoret, en eim av råtten frukt og smelta Twist fra møterommet, alle de trege folka i kø foran vannmaskinen, den vonde men veldig økonomiske kaffen.

Nå kunne jeg jo mest sannsynlig ikke blogget om disse tingene uten å få sparken, men tanken er underholdende nok til at jeg har bestemt meg for å lage et paraply-innlegg om min jobb. Min jobb som blogger. Hvor kollegaer, bremsespor i dassen og smelta Twist er fullstendig fraværende. Derimot møter jeg på en haug av andre små og store "utfordringer" og irritasjoner, og dem tenkte jeg å dele med dere nå. Risikerer vel at ingen liker meg eller vil lese bloggen min etter dette, men ærlighet er jo så gøy.

♦ Å bli gjenkjent eller snikfotografert når man er på sitt verste. I køen på Mc Donalds dagen derpå. På T-banen med tårer i øynene, på vei for å dumpe en ubrukelig fyr. På stranda, i vannet, med dobbelthake og pupper på vift.

♦ Firmaer som sender meg mail og informerer meg om at jeg er en av de heldige utvalgte som får lov til å skrive om den nye shampooen (for eksempel) deres, og at jeg i tillegg får shampooen til odel og eie etter at jeg har skrevet om den! Please. Postkassa mi har vært full av shampooer siden jeg var 16, vil du kjøpe en annonse eller ikke? 

♦ Når du tilbringer tid med en person som hater å ta bilder av deg. Se for deg dette scenarioet. Sitter på kafé med en venninne, den egentlig usunne salaten deiset nettopp ned på bordet, og du vil forevige deg selv og salaten før du hugger innpå som en sulten bjørn. Så du gjemmer loffskiven som ligger og balanserer på kanten av tallerkenen og skyver glasset med brus ut av rekkevidde, før du spør pent om homo sapiens på andre siden av bordet gidder å knipse deg. Til svar får du en rynket nese og beskjed om at det er flaut å sitte og ta bilder ute i offentligheten. Skal slutte å gå på kafé med mennesker som ikke vil fotografere meg med salaten min!!!!

♦ Denne paraplyen hører sammen med den forrige. Folk som kun tar ett bilde. Ah, tusen takk. Jeg rakk verken å smile på den måten som gjør at ansiktet mitt ser smalere ut eller legge armen såpass tett inntil kroppen at jeg ser fire kilo lettere ut, men takk, strålende. Når noen bare tar ett bilde, ender man gjerne opp med å se slik ut:

♦ Når jeg møter nye mennesker som helt åpenbart vet hvem jeg er pågrunn av bloggen, og de later som de blir kjempeoverrasket når det tilfeldigvis kommer fram at jeg blogger. Nææææ'æææ?! Det ANTE jeg ikke! Så gøy! Har aldri vært innpå en eneste blogg, jeg! Nå høres jeg skikkelig innbilsk ut, men det er jeg ikke. Det er bare det at det er så innmari enkelt å merke om noen kjenner meg igjen, og jeg kan som regel se det etter to sekunders øyekontakt. Og så er det ikke så vanskelig heller, når noen understreker 17 ganger at de aldri har hørt om deg eller vært inne på en blogg. Hvorfor er det så flaut å være bloggleser, da? 

"Du er en helt annen person enn jeg hadde trodd, du er jo faktisk oppegående og skikkelig hyggelig liksom". En strofe jeg gjerne får fra folk som har hørt om meg/lest om meg/lest bloggen min, og så møter meg i virkeligheten. Jeg skjønner at det er hyggelig ment, men det er ikke det. Det er ikke hyggelig at du dømte meg før du møtte meg. Fordommer har vi alle til en viss grad, men du hadde bestemt deg for at jeg ikke var en ålreit person. Det føles ofte ganske trist at jeg ikke kan gjøre et førsteinntrykk, for de fleste jeg møter har dannet et inntrykk av hvem jeg er på forhånd. Om ikke av meg, så av bloggere generelt.

♦ Når noen fotograferer sammenbruddet ditt fremfor å trøste deg. HEHE, mamma. Men bare når sammenbruddene handler om dobbelthaker, ettervekst og ingen-klær-å-ha-på-seg.

♦ Når jeg er med mine nærmeste venninner og drikker vin, finnes det ingen grenser for hva jeg kan si, le av og tulle med. Men med en gang jeg er med folk jeg ikke kjenner så godt, er det som om det skal snappes, filmes, dokumenteres eller følges ekstra godt med hver gang jeg gjør noe dumt eller flaut eller tullete. Se på bloggern, dette skal jeg sende på gruppechat til venninnene mine og så kan vi le av det i hele morgen. Dette punktet virket paranoid, men de som skjønner hva jeg mener, skjønner hva jeg mener. 

♦ Regnskap!!! Å måtte se hvor mye penger som settes til side til å betale skatt.... Jeg har alltid hatt regnskapsfører, og i tillegg har min kjære mor tatt seg av dette med skatt og moms - men for litt siden tvang hun meg til å bli med på prosessen. Helt ærlig? Jeg begynte nesten å grine. Ja, jeg vet at det er bra at vi betaler skatt, men det er faktisk for mye. Skulle ønske jeg kunne ha skattekort så jeg slapp å se det med egne øyne.

♦ De periodene hvor jeg er skikkelig lei, og bare har lyst til å legge seg under dyna og se på en TV-serie når jeg kommer hjem. Og så gjør jeg det, og tenker at; i det store og hele så er det bare en blogg, den kan vente til jeg har noe å gi. Men så ligger jeg der, da - med dyne og TV-serie og biter hull i leppa mi fordi jeg føler at jeg egentlig burde blogget. Og så ender det med at jeg får sår på leppa av all bitingen, og så kan jeg ikke blogge likevel for da tror alle at jeg har herpes.

Tippet dette bildet blir brukt neste gang media skriver om at jeg har vært gjennom et brudd eller lignende.

♦ Eventer. Altså, jeg går på event hvert skuddår. Det skal ganske godt gjøres å få meg til å komme. Som blogger burde jeg vel egentlig dra for å mingle med "likesinnede" og grafse til meg goodiebags, men det er ikke helt min kopp med te. Paraplyen er vel egentlig at jeg ikke liker å gå på event, for jeg har veldig lyst til å ha lyst. Jeg bare.... Nei.

♦ Når mamma bloggsnoker alt for mye. Leser i kommentarfeltet mitt og undersøker hvordan det ligger an med lesertallene mine. Jeg sjekker aldri lesertallene mine med mindre en kunde ber om å få dem tilsendt, for det er så skummelt hvor mange øyne som er her inne og leser. I hodet mitt er det sånn cirka 25 av dere, og det basert på hvor mange som kommenterer innleggene. 

♦ De dagene hvor jeg ser stygg ut på bilder. Uansett hvem hva hvordan. Takk og lov for Photoshop og Picmonkey. Ingenting er som å bli et par poser under øynene fattigere og få lagt på et brukbart filter på en ræva dag. 


Nå tror jeg at jeg skal gi meg, før jeg sovner med en brennvarm Mac på magen. Følte at jeg måtte servere dere noe mer i dag, ettersom det er søndag og alt. Så det ble et paraply-innlegg ala blog life, haha. Håper dere likte det og at dere tar meg med en stor spiseskje salt ♥

VERDENS VERSTE VERT


Jeg har kjøpt ny veske, først og fremst til skolebruk. Var ikke den fin? Den er fra Decadent, og fargen heter Bone :-)


Jeg ligger fortsatt i sengen, jeg. Har vært våken en stund, har bare ikke lyst til å stå opp. Utrolig deilig med lørdag, og for en gangs skyld er jeg alene hjemme i min egen leilighet! Det er koselig at mamma og pappa bor her til tider, men det er ganske trangt på litt over 40 kvadratmeter.

Her om dagen klikket jeg fordi pappa hadde på seg rød t-skjorte, jeg har jo sagt at jeg ikke liker rødt interiør. Forrige uke tvang jeg dem til å bytte til hvitt sengetøy fordi jeg ikke orket å se på det gusjegrønne sengetøyet deres. Sååå, kanskje de skjønte at jeg trengte litt space, for de har i hvertfall dratt på helgetur. Haha. De skal bo hos meg til midten av oktober, for da er deres nye hjem ferdig bygget. Blir spennende å se når neste utbrudd kommer, men jeg tipper det kommer til å ha sammenheng med hvor fullt det er i kjøleskap og kjøkkenskap. Dessuten er jeg drit lei at det ligger klokkebrosjyrer rundt omkring. Verdens dårligste vert ♥

I kveld får jeg besøk av MK, vi skal lage mat og se Skal Vi Danse. Jeg heier på både Linnéa og Caroline, gleder meg så utrolig mye til å se dem danse. Flere som skal se på?

MØTE OG JENTEKVELD

I dag har jeg hatt en kjempefin dag. Formen begynner å bli mye bedre. Dere vet når man er skikkelig dårlig, og man tenker når jeg blir frisk skal jeg sette så sykt pris på å være frisk? Man glemmer jo alltid hvor takknemlig man skal være når alt er bra igjen, men denne gangen har jeg ikke glemt det! Så jeg er bare superhappy for å kunne sprade rundt uten feberfantasier.

Dagen i dag startet som dere vet med at jeg tok toget til Lysaker for å ha et møte med Max Factor. Jeg skal gjøre et prosjekt med dem resten av året, i forbindelse med at Max Factor fyller 100 år. Så i dag har jeg fått masse info og tips som kan komme godt med av Selveste Linda Wickmann, som er ansvarlig makeup artist for Max Factor i Norge. Det blir et spennende prosjekt, så jeg gleder meg til å vise dere :-)


Da jeg kom hjem fra møte var det bare å kaste seg rundt og rydde leiligheten, for jeg hadde planlagt etterlengtet girls night med Jojo. Vi rigget oss til med bær, nøtter, sjokolade og film. Vi så Don Jon, en film om en fyr som er avhengig av å se på porno. Enkel underholdning...

MOBILBLOGG: TOG FOR TOG

God dag fra toget! Hver gang jeg skal ta tog er jeg anspent i hele kroppen, fordi jeg alltid tar høyde for at det blir togstans, forsinkelser, buss for tog eller lignende. Men foreløpig er det tog for tog, så jeg er ved godt mot.

Jeg er på vei til Oslo for et spennende møte med Max Factor, og etter det er det HELG! Litt helg, for det skal jo leses en del.

Ha en fin dag!

BUSER OG PANNEKAKER

Jeg er sikker på at det var karma som sørget for at jeg kun hadde to forelesninger denne uken. Jeg er skikkelig fornøyd med å ha vært på begge, selv om jeg har følt meg døden nær til tider. Men nå skal det jo ikke så mye mer enn et par buser til for å velte meg av lasset, og få meg til å tro at jeg har ebola. Så alt er relativt.

Fortsatt syk, men jeg har bestemt meg for at hvis jeg fremdeles er syk i morgen, så skal jeg være frisk. To do-listen er alt for lang til å ligge her og se på Idol og få servert pannekaker av pappa. Visste dere at dansker bruker øl i pannekakerøren? Nam!

La oss feire denne fine dagen med en cover av en sang alle likte før men som alle er skikkelig lei av. Så fin ♥

GOD MORGEN

God morgen, kjære lesere!

Jeg skal snart dra på skolen, men ville bare hoppe innom og si hei først. Neida. Jeg ville vise fram den nye vasen min:

Var ikke den fin? Den er en Khaler Omaggio-vase, men det er jubileumsutgaven så den fåes dessverre ikke kjøpt i gull lengre. Syns det er så deilig med grønt og friske blomster i leiligheten ♥

Nå får jeg kaste meg rundt her. Klar for en dag på skolen, hvor jeg kommer til å plage livet av alle med hosting, snufsing, nysing og gudene vet hva. Herregud, som jeg hater å være syk og ikke kunne være hjemme, men jeg nekter å gå glipp av undervisning allerede andre uken. Wish me luck!

ENKEL TOMATSUPPE FRA BUNNEN

God kveld ♥

En liten update på 5:2-fronten, ettersom mange spør om det. Jeg hadde pause da jeg hadde intensivuke med lappen, under fadderuken og første skoleuke. Så med andre ord har det vært en god del pause, men i dag startet jeg på for fullt igjen. Wohoo, fastedag!

Laget en utrolig god tomatsuppe til mamma, pappa og meg, så tenkte å dele oppskriften med dere. Denne tomatsuppen kommer jeg til å lage utenom 5:2 også, for den er utrolig god. Og posesuppe er ikke bra å spise, selv om det er godt. Mye bedre å lage suppen fra bunnen, det smaker faktisk femten ganger bedre. Jeg har tatt utgangspunkt i en oppskrift i 5:2-bladet, men gjort litt om på den. Legger ut min versjon her.

Hvis du spiser 5:2, gjelder denne oppskriften for 4 porsjoner, cirka 160 kalorier per porsjon. Hvis du ikke spiser 5:2, men bare vil lage sunn tomatsuppe fra bunnen av; spis så MYYYYE du vil. Gled deg :-)

Du trenger

♥ 1 charlottløk
♥ 1 ss olivenolje
♥ 2 kartonger med økologisk, hakkede tomater
♥ 2 ss tomatpuré
♥ 5 dl grønnsaksbuljong, 1 terning
♥ 1 halv spiseskje hakket fersk basilikum eller litt basilikumkrydder
♥ 1 kartong med økologiske hvite, store bønner
♥ 1 egg per pers

Slik gjør du

♥ Finhakk løken, og brun den i olivenoljen
♥ Hell over de hakkede tomatene + tomatpuréen
♥ Kok opp 5 dl vann og tilsett grønnsaksbuljongen, hell så dette over i suppen
♥ Husk å hardkoke eggene i en egen kjele mens du lager maten
♥ Tilsett basilikum og bønner, og la putre i 10-20 min. Jo lengre den står, desto bedre smakDen er så god, enjoy!

Her jobbes det med skoleoppgave på spisebordet, men nå skal jeg straks klappe sammen og se på "Født i feil kropp" på TV2. Så det forrige uke, og tror det blir mitt yndlingsprogram denne høsten. Skikkelig rørende, og jeg tror det er viktig for mange å se det.

13 UINTERESSANTE FAKTA OM MEG


Fy faen, så syk jeg er blitt. Men det er jo ikke noe gøy for dere å lese om, så jeg har dratt 13 uinteressante fakta om meg selv opp fra hatten, og serverer dem herved som perler på en snor: 

♥ Jeg har aldri smakt majones eller kaviar, og tviler på at jeg noen gang kommer til å spise det. I hvertfall ikke fra tube, jeg brekker meg nesten når jeg ser folk gape over et knekkebrød med ost, egg, kaviar og  majones. Eller noe lignende.

♥ Elsker å vaske klær. Det er jo maskinen som vasker, så jeg skjønner ikke hvorfor klager over at de syns det er så slitsomt å vaske klær. Å ha klesvask-marathon tilfredstiller meg til de grader, haha.

♥ Jeg sier aldri "hadet" til mamma og pappa, sier heller "sees". Tvangstanker.com!

♥ Jeg kan godta mange særheter og rare ting ved mennesker, men gjerrighet er en ting som kan gjøre at jeg ikke orker å være rundt vedkommende. Rett og slett fordi det gjør meg så pinlig berørt.

♥ Hvis jeg syns noe er skikkelig gøy, har jeg to måter å le på. Dritgøy: høy, mørk, ondskapsfull mannelatter. Ut av denne verden forbanna dritgøy: sitter og gaper lydløst og gispende, mens jeg klapper i hendene som en sel eller slår meg på lårene som en idiot. Veldig synd i grunn, for jeg ler ganske mye.

♥ I don't drink a lot, but when I do... Neida, men: jeg drar ikke ut særlig ofte, og grunnen er at jeg blir rammet av fyllesyke på et helt sykt nivå - og det varer gjerne i to dager.

♥ Jeg flyttet fra Danmark til Norge i 1995.

♥ Hvis det ringer på døren min kunne det ikke falt meg inn å åpne, hvis jeg ikke har en avtale med noen. Ikke gidder jeg å finne ut hvem som ringer på heller.

♥ I går fikk jeg mail av Zalando om at jeg var nominert til beste "female fashion blog". Jeg fikk så latterkrampe at jeg slo tinningen i kanten på Mac'en. Veldig hyggelig av Zalando, men... Jeg måtte avslå nominasjonen da jeg ikke helt så hvordan jeg passet inn.

♥ For et par år siden fikk jeg komplekser for nesen min, noe jeg aldri hadde hatt før, etter en kommentar jeg fikk her på bloggen. Nå drømmer jeg fremdeles om å operere den, og er ganske sikker på at det kommer til å skje en dag. Må bare tørre...

♥ Jeg leser nesten aldri blogger fordi jeg ikke orker å lese andre sin oppramsing av hverdagen. Først stod jeg opp, så var jeg på skolen, så var jeg på kafé, så var jeg på trening, så var jeg sliten og så la jeg meg. Dag inn og dag ut. Men jeg har et mål om å bli flink til å lese blogger, så hvis dere har noen gode; link gjerne til dem i kommentarfeltet.

♥ Jeg blir sykt fordomsfull hvis jeg ser noen gå rundt og spise pølse og drikke brus eller Burn/Red Bull på morgenkvisten. Råtten invendig, much?

♥ Jeg blar alltid gjennom absolutt alle som har likt bildene mine på Instagram. Så sånn sett er jeg glad for at jeg sjeldent får over 1000 likes på et bilde, haha. Jeg heter forresten Idawu på Instagram, ettersom Idawulff var tatt...

Jeg innrømmer at filteret på bildet øverst i innlegget var litt overdrevet, man ser jo ikke hvor syk jeg faktisk ser ut. Her, derimot! Jeg er så tett at snørret har lagt seg i poser under øynene mine. Over og ut for i dag!

KAMPHUND PÅ SHOPPING

Jeg skal aldri mer skryte av at jeg aldri blir syk lengre, for utover dagen i dag ble jeg bare dårligere og dårligere. Snakk om å jinxe! Men jeg er ved godt mot, og fortsetter med overdoser av både det ene og det andre fra kjøkkenskapet. I morgen skal jeg våkne opp helt frisk.

Bortsett fra det har jeg hatt en helt super lørdag med mamma. Vi har shoppet, spist lunsj, vært på plantejakt, øvelseskjørt litt og besøkt mormor og morfar. Jeg hadde heldigvis ikke glemt hvordan man kjører bil! Her er noen bilder fra dagen: 

Jeg forlot forresten en klesbutikk i dag, fordi jeg var RASENDE! Får vanligvis ikke lyst å gi folk en smekk i trynet, men det fikk jeg i dag. Jeg stod i et prøverom og prøvde en kjole, da en dame utenfor prøverommet gikk helt crazy. Hun stod og prøvde en skinnjakke som hun syns hun var helt rålekker i, og hun fikk ikke nok av å rope det ut i hele butikken. Hun følte seg bare helt råååååå!!! Tror hun og venninnen/moren stod og ropte hvor hun så ut 30 ganger, før de begynte å lure på om hun kanskje kunne trenge en større størrelse. Men nei. For da måtte hun ha størrelse 40, og hun nektet å kjøpe klær over størrelse 38 - da er man jo alt for stor?!

Folk kan mene hva de vil om kropp, størrelse og fasong, men tenk å stå og rope sånt utenfor et prøverom? Snakk om mangel på situasjonsfornemmelse. Tenk om jeg hadde stått i det prøverommet med en bukse i str 42 og ikke fått igjen bukseknappen? Dumme kjerring, håper du leser dette. Du så fin ut i skinnjakken helt til du åpnet kjeften!

God natt! :-)

SNUSER PÅ HØSTEN

Det er dritfint vær, men jeg kjenner behovet for skjerf rundt halsen og en skinnjakke som varmer litt. Det er vel da det begynner å bli høst? Jeg elsker høsten. Det er som regel da jeg er mest lykkelig, reiser mest, tenker best - og det er da jeg har bursdag.

Det eneste som er kjipt med at det blir høst, er den perioden hvor man ikke helt får med seg at det blir kaldere, så man går lettkledd og våkner opp med tett hode og gråstein i halsen. Det skjedde med meg i dag! Men jeg noen bælmer alger og tar C-vitamin overdoser resten av dagen, så skal det nok gå over til i morgen. Kan ikke huske sist jeg var ordentlig syk, må ha vært da jeg var i Brasil i mars. Etter at jeg begynte med alger har jeg merket enorm forskjell på sykdomsfronten. Som nevnt tidligere: placebo? Kanskje. Men så lenge det funker kan jeg ikke be om mer.

Og slik ser jeg da ut i dag, for spesielt interesserte.

Skinnjakke: Second Female Veske: Alexander Wang Kjole: H&M Sko: Nike Free

Tusen takk til leseren som anbefalte meg å kjøpe Nike Free som hverdagssko, forresten. Tror aldri jeg kommer til å gidde å gå med noe annet igjen, haha ♥

UKOMPLISERT FROKOST

Jeg vet ikke om det er hyggelig eller rart å få SMS fra en totalt fremmed om jeg snart kan blogge litt. Men jeg regner med at det er hyggelig.

Jeg er ikke syk, jeg har ikke kjærlighetssorg, jeg er ikke deprimert og jeg er ikke utbrent fordi det er så sinnsykt tungt å være toppblogger - HEHE. Grunnen til mitt fravær er at jeg plutselig hadde en feit bunke med pensum å fordype meg i, i tillegg til at mamma og pappa kom hjem etter to uker i Spania. Mamma og pappa er mine aller beste venner, så da måtte jeg jo sitte og glo på dem i stedet for å blogge. Som jeg så vidt har nevnt tidligere, bor de hos meg nå fordi deres nye hjem ikke er helt ferdig bygd, så det er mulig det kommer noen paraplyer om hvordan det er å bo 3 voksne pers på litt over 40 kvadratmeter... Etterhvert. Foreløpig er det hyggelig!

Jeg har helt sluttet å lage skikkelig frokost. Oppkuttet frukt, havregrøt, omelett, kokte egg, Skyr og alle de friske, deilige tingene har måttet vike for min nyeste obsession: Rugsprø med makrell i tomat. Det er bare verdens beste frokost!!! ♥

I dag skal mamma og jeg tilbringe lørdagen sammen, jeg har allerede en lang to do-liste, men bare med koselige gjøremål. Typ kjøpe bursdagsgaver, sende ting i posten, hente ting på posten, kjøpe blomster, kjøpe ditt, kjøpe datt. Og ikke minst få kjørt litt bil! Nå har jeg ikke kjørt på to uker, så lurer på om jeg fremdeles husker hvordan... Fikk egentlig tilbud om oppkjøring 22. august (i går altså), men måtte utsette det siden mamma og pappa skulle på ferie. Hadde aldri turt å ta lappen etter et opphold på to uker, ser for meg at sensor hadde kastet meg ut av bilen i fart.

Jeg føler for lørdager det mange av de som kun er sporty på Instagram føler for mandager. La lørdagen begynne!

A COUPLE OF SNAPS

Dere betaler 264 kroner per forelesning, så det er veldig bra å følge med, fikk vi vite av dagens foreleser. Som forresten virket helt awesome, så 264 kroner er helt innafor. Jeg er veldig fornøyd med skolen så langt, det eneste jeg har å utsette er at man må gå i kø hele tiden. Om det så er inn eller ut, på do eller til kantina. Man har ikke tid til å gå i kø når man har ett kvarters pause, og gjerne skal rekke å både tisse, spise og redde verden på den lille tiden.

Jeg sovnet på toget på vei hjem fra skolen i dag, og gikk nesten i sitte-på-helt-til-siste-stopp-fella, og det hadde vært sykt kjipt. Men heldigvis var det noen som hostet i togvognen, og instinktene mine vekket meg for å sjekke om de hadde holdt seg for munnen, eller om jeg måtte kaste meg ned på gulvet i saktefilm for å ikke bli smittet av et eller annet.

Da jeg kom hjem la jeg meg på sofaen, men jeg må ha gått i søvne og tatt på meg treningstøy, for plutselig løp jeg rundt i gatene her som en vill papegøye. Har følt meg så sykt dritt etter fadderuken, så nå er det på tide å freshe opp både kosthold og treningsrutine igjen.

Jeg må innrømme noe. Jeg løp bare litt over 3 km. Jeg løp skikkelig sakte og da jeg var ferdig var jeg dritsliten. Hade!

MIN FØRSTE DAG SOM PENDLER

Jeg våknet med verdens største smil i dag. Skulle nesten tro jeg var blitt en mandagselsker. Gispet meg gjennom en iskald dusj, bælmet to kopper med pulverkaffe og sminket og kledde på meg i en fei. Første dag som pendler. Nå har jeg jo ikke bestemt meg for om jeg skal fortsette å pendle eller om jeg kommer til å flytte etterhvert, (vi kan vel alle se for oss Ida Wulff sånn cirka tirsdag 18. november, ikledd boblejakke, skjerf, lue, votter og hakkende tenner som hotteste tilbehør, stående og vente på et drittog som aldri kommer. Det er vel da hun gir opp å pendle) men inntil videre skal dette være hverdagen min. Så selvfølgelig var jeg spent!

Sola begynte å varme asfalten i det jeg gikk til toget, og med en ny yndlingssang på ørene var jeg både ivrig og optimistisk, selvfølgelig ute i god tid. For min største skrekk er å bli en pendler som må stå. Stå hele veien til Oslo, og i tillegg betale flere tusen kroner for det i måneden.

Jeg slapp å stå inn til Oslo i dag. Men jeg ville egentlig heller stått på toget enn å gjenoppleve den togturen. Jeg er 95% sikker på at noen i togvognen hadde bæsjet på seg, så ille luktet det. Bæsjelukt med en undertone av sur melk, dårlig ånde, uvasket hodebunn og billig parfyme. På et tidspunkt var jeg redd for at jeg skulle begynne å lage brekningslyder, men jeg reddet meg ved å sitte og snuse i mitt eget skjerf.

Så var det tid for første skoledag. Dagens fag: akademisk lesing og skriving. På et tidspunkt dukket det opp bilder av blant annet en Parajumper-jakke, en Firstprice-Cola og en iPhone på skjermen. I selskap av teksten "Får vi det vi betaler for?"

Skoledag over, raske skritt bort til togstasjonen. Toget kommer, og jeg krysser alle kroppsdeler for at jeg skal få meg en sitteplass. Vil. Ikke. Stå. Helt. Til. Tønsberg. Herren over kollektivtransport hørte meg visst, for en gammel mann som trengte støtte ut av toget, gjorde at min kø fikk gå (løpe for livet) inn på toget før en del andre, og jeg fikk sitteplass.

Men jeg var en av få. På et tidspunkt var det så mange som stod i gangene at jeg fikk lyst å reise meg opp og gjenta deler av dagens forelesning. FÅR VI DET VI BETALER FOR?! Jeg tipper at de fleste ville svart nei.

Vi får se hvor mange ganger jeg tåler å stå på toget, stå frysende og vente på toget, og sitte på toget og brekke meg av hodebunnslukt før jeg pakker med meg tannbørsten og flytter til Oslo igjen. Håper jeg slipper, men hvem vet.

Jeg er så sliten at jeg ikke har orket å knipse et eneste bilde i dag, så sånn er det med den saken. Men jeg er veldig glad, da. Glad for at ferien er over, og glad for at jeg får det travelt og skal bruke hjernen min og lære masse nytt. God natt ♥

SORRY, KANKE BLI MED UT


HØR på hu, da. Skryter av at jeg er den rølpestudenten, og rett etter at jeg har trykket på "post innlegg", sender jeg ut SMS'er om at jeg har såååå mye å ta igjen etter denne fartsfylte uken, så jeg må nok ditche i dag. Og etter at meldingene er sendt ut, og etter at responsen lyder som forventet; Idaaaa, du kan ikke ditche siste dagen - ja, da slipper jeg magen ut av bukseknappen, hopper opp i verdens beste seng og setter i gang Dexter-marathon.

HAHAHA. Men ærligt talt. I morgen begynner studiene for alvor, og hvis jeg hadde vært fyllesyk i dag, hadde jeg mest sannsynlig bitt negler over den kommende uken. Men nå bare gleder jeg meg til å komme i gang.

Det er med tungt hjerte at jeg nå sjekker ut av Clarion Hotel Royal Christiania, og forlater den beste sengen i hele verden. Seng seng seng, skulle tro jeg tar en bachelor i markedsføring for å kunne markedsføre senger i framtiden, hahaha :-)

SNART ER FESTEN OVER

Tenk at jeg nesten har klart å være med på hele fadderuken... Altså, jeg klarte ikke å fullføre Slottsfjell en gang, så dette er jo et mirakel. Vi har hatt én hviledag, men bortsett fra det har jeg tatt på meg partyhatten (ikke bokstavelig talt) hver eneste dag.

De to siste dagene har jeg hatt faddergruppen på besøk i suiten her på Royal Christiania, hvor vi har lekt drikkeleker til den store gullmedaljen.

Finfin gjeng. Og når de har dratt herifra, har de ryddet så det ser ut som om ingen andre har vært her, det må man vel bare like ♥

I dag har Into Campus arrangert konsert på Sukkerbiten, med blant annet Arif, Lido Lido og Kaveh. Gleder meg veldig til det, selv om jeg må innrømme at jeg vurderer å ta tidlig kvelden slik at jeg rekker et tog hjem til Tønsberg. Hadde vært utrolig deilig å ha hele søndagen hjemme, til å vaske klær, hvile og forberede meg til skoleuken som kommer. Føler meg litt zombie nå, men hva annet kan man forvente.

Og beklager for elendig blogging nå i fadderuken, det har vært litt kaotisk og mye som skjer. Blogges snart!

THE SUITEST THING

Sponset opphold

Hei og hopp, fra toppen av Clarion Hotel Royal Christiania

Denne gangen er jeg innlosjert på et rom som heter Funky - og det lever så klart opp til navnet sitt. Det er noe litt utenom det vanlige, føler nesten at jeg er på et romskip. Helt siden jeg var liten har jeg ønsket meg en rund seng, så dere kan tro jeg ligger så mye i sengen som overhodet mulig, haha. Den runde sengen på Funky-rommet er den beste sengen jeg har sovet i noensinne.

Ser den ikke deilig ut? Her sover jeg som en prinsesse. Eller som et romvesen, om du vil. Hotellrommet er 100 kvm, har to etasjer, to bad og ligger helt på toppen av Royal Christiania. Så her kan jeg ligge og se på både skyer, stjerner og bygninger. For ikke å glemme alle de sære elementene som er puttet inn her, kan jo ikke bli i noe annet enn godt humør av dette :-)

Hvis dere skal på jentetur/guttetur til Oslo, feire bursdag i en suite eller bare har lyst på en deilig hotellweekend, så måå dere prøve suiten som heter Funky. Her skal jeg kose meg i helgen, wohoo ♥

STUDENT

Okei, så nå er jeg altså blitt student. Å være student er foreløpig noe helt annet enn hva jeg hadde sett for meg. I skrivende øyeblikk ligger jeg i nøyaktig samme stilling som jeg sovnet i i går. Redd for å røre meg, i tilfelle hodepinnen slår meg i bakhodet. Tre Cola Zero (gikk visst litt crazy på 7Eleven i natt) ligger og skvulper ved siden av meg, og smuler av en vondtsmakene, drittørr baguett klør meg på rumpa. Sovnet så klart med klærne på - på genseren min har noen skrevet sigg er digg. Jeg kjenner på halsen at jeg ikke burde synes at sigg er digg lengre. Jeg gruer meg til å gå og se meg i speilet, for jeg vet at ansiktet mitt er innsmurt i ansiktsmaling og jeg bare ber til høyere makter om at jeg ikke har maling i håret.

Men sånn bortsett fra det: FY søren, så gøy dette er! Fadderuken skal vel være litt sånn, og Into Campus har vært fantastisk så langt. Egentlig mest pågrunn av fadderne mine og gruppa. Har vært heldig med dem, og jeg gleder meg virkelig til resten av uken  ♥

I går var det Houseparty på Rockefeller, så vi hadde et skikkelig morsomt vors hos en av fadderne først, før vi dro på rave, haha. Kos dere med bildene, så skal jeg gå og vaske av meg masken.

I dag er det med andre ord alkoholfrie aktiviteter på menyen.

TREKLØVER PÅ HYTTETUR

Finnes det noe hyggeligere enn en sensommer hyttetur med gode venninner? Vi snakker roadtrip, båttur, grilling, vin, brettspill, mimelek, fjollete sang og dans og latterkrampe som lager usynlige magemuskler. Det er lenge siden jeg har ledd så mye og så oppriktig som jeg har gjort denne helgen, jeg er så glad for mine fine venninner ♥

I går kveld bestemte vi oss for å ha mimelek, så vi skrev yrker, ting, tilstander, kjente mennesker og folk vi kjenner på lapper, og holdt på til klokken ble både 4 og 5. Jeg lo så jeg brakk meg flere ganger, så den leken må bli en tradisjon. Ny hyttetur er allerede på menyen!


 

Nå har jeg kommet meg til Oslo, og ligger i skrivende øyeblikk og ruller rundt i en stor og deilig hotellseng. I morgen blir jeg student, og fadderuken begynner. Det blir gøy! Sikkert så gøy at jeg trenger den søvnen jeg kan få i natt. Nattinatt!

INVISIBOBBLE GIVE AWAY

Annonse

Hei! ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en helt fantastisk en, faktisk så bra at jeg glemte at jeg har en blogg å oppdatere. Men det kommer bilder fra hyttetur senere i dag, først vil jeg tipse dere om et nytt produkt jeg har testet.

Det finnes mange grunner til at håret vårt blir slitt. Hårfarge, glattetang, sol, hårføning... Og hårstrikk. Jeg bruker nesten alltid hårstrikk, og det er nok en av grunnene til at håret mitt i fronten aldri blir langt. Det knekker rett og slett, som et resultat av alt for mange timer tilbragt under en hårstrikk som sliter på håret. 

Jeg har prøvd disse Blax-strikkene og lignende hårstrikker som skal være mindre skadelig for håret, men når jeg skal bruke dem til hestehale eller dott, er de enten for små eller så ryker de. De funker nederst i håret når man har flette, men ellers får jeg ikke til å bruke dem.

Her om dagen fikk jeg tilsendt en pakke full av et nytt produkt som har kommet til Norge; det heter Invisibobble.

Invisibobble er en hårstrikk som skal være mye snillere mot håret, her er noen fordeler ved produktet:

♥ Hestehalen ser større ut og får mer volum
♥ Setter ikke merker i håret
♥ Får ikke håret ditt til å se flatt ut
♥ Klemmer ikke og er veldig sensitivt for håret
♥ Holder håret stramt, og er perfekt til trening
♥ Vannfast og hygienisk.
♥ Ikke ubehagelig å sove med, selv om man kanskje helst ikke skal det

Besøk Invisibobble på Facebook HERDu får kjøpt Invisibobble på XXL og Kicks parfymeri i Norge, jeg anbefaler hårstrikken på det varmeste. Det er vel aldri en dum idé å være litt snillere mot håret sitt?

Jeg har fått en hel haug med Invisibobbles i søte farger, og tenkte jeg skulle dele dem med dere. Er det noen som har lyst å prøve? Skriv en kommentar i kommentarfeltet hvis du har lyst på en, så sender jeg i posten til noen av dere :-)

SKABB, SIGG OG PAKKING

Jeg pakker for et år, men skal bare være borte i litt over en uke. Sykt irriterende at kofferten er full allerede, når jeg kun har lagt oppi toalettsaker og sko. Men... Hva annet trenger jeg vel. Kan trampe rundt naken kun iført sminke og joggesko, jeg.

Nå skal jeg først til Sverige på hyttetur, og etter det skal jeg være en hel uke i Oslo for å være med på fadderuke! Sykt at jeg blir student etter helgen. Må si jeg er ganske spent på fadderuken også, haha. 1. Jeg kjenner ikke en sjel. 2. Jeg klarer ikke å drikke alkohol 6 dager i strekk. Ikke 2 dager i strekk heller. Men jeg skal prøve å være med på så mye som mulig, det blir sikkert gøy.

Gleder meg så utrolig til å komme på hytta til Ida Caroline nå. Hoppe rett i kosedressen, slenge beina på bordet og nippe hvitvin mens jeg suger i meg en hel tjuepakning. Neida. Men nå har det seg slik at sigaretter holder myggen borte, og det er jeg som er myggansvarlig i gjengen.

Jeg får komme meg til Oslo nå, derifra blir det roadtrip ♥

Takk og lov for deilige filters, i virkeligheten ser jeg ut som jeg har skabb. Frisøren min er på ferie og jeg er full av utslett :-)

GRIPER DAGEN SELV OM DET IKKE STÅR PÅ VEGGEN

Bluse: Zara Skjørt: Only Veske: Alexander Wang Sko: Converse Solbriller: Céline

I går øvelseskjørte jeg ut til Verdens Ende med pappa. Det er så utrolig fint der ute, og som en bonus rakk vi akkurat solnedgangen. Kjøringen gikk også veldig bra, selv om det ikke var så mange utfordringer på veien. Utfordringer aka rundkjøringer og kryss. Jeg kunne hatt en master i rundkjøringer og kryss, og fremdeles mislikt det, det er jeg sikker på.

Nå ligger jeg i senga med en stor kaffekopp som dugger meg i ansiktet, og skal snart gjøre som wallstickers på en haug av harry stuevegger befaler: gripe dagen. Eller carpe diem, om du vil. Denne helgen skal jeg på HYTTETUR med noen gode venninner, halleluja ♥

KONICHIWA

Om ord bare kunne beskrive hvor deilig det var å spise i dag! Syns som regel fastedagene går greit, det er verre på kvelden. Jeg blir alltid sulten om kvelden, så å ligge og gnage på en gulrot når magen skriker etter pizza, cheeseburger, taco og sushi, er ikke så innmari gøy. Haha. Uansett hvor sunn og fornuftig jeg prøver å være, kommer jeg alltid til å ha en forbudt kjærlighet til junk.

Men sushi er jo ikke helt junk, så i dag ble det sushi på meg. Og når vi først er inne på mat; nå skal jeg straks begynne å lage middag til de to foreldrene mine som kommer hjem fra jobb, og så skal vi kose oss med mat og vin på terrassen. Litt sånn før helgen-kos, siden vi ikke skal være sammen i helgen ♥

Takk for komplimenter på terrassen, det gjør meg glad :-)

MY CHILL SPOT

God morgen ♥

Bah. Jeg slang meg nettopp ned i senga i stor fart, og klarte å sette meg på speilrefleksen. Spår stort blåmerke på rumpa.

Skulle egentlig vise dere terrassen min i går, men jeg rakk aldri mer enn å knipse bildene. Den er ikke helt ferdig enda, jeg mangler sitteputer til benkene, et nytt bord og litt sånt. Dessuten vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med den andre halvdelen av terrassen, men regner med at jeg får plass til en grill og en svær jævel av en plante der, haha.

Koser meg sååå mye på terrassen, spesielt på kveldstid, med tente lykter, deilige puter og en kopp te. Har blitt som en ekstra stue for meg, så hender jeg drar med meg Mac'en og teppe, og ligger her ute og ser på serie eller svarer på mail. En liten terrasse kan bety mye når man bor i en relativt liten leilighet, som om man får puste litt mer.

Sånn ser benken ut, mamma og pappa var så snille og bygde den til meg en helg jeg var bortreist. Store hagemøbler fikk terrassen til å se så liten ut, pga denne benken er det nå mange sitteplasser og stor plass på terrassen.

Alle de fine putene fra Lama finner dere her. Jeg valgte å ha de fleste i rosa og oransje, ettersom det minner meg om sommer. Lyspærene i taket er fra Clas Ohlson, de finnes både i fargerik lenke og i den jeg har. De fantastiske lyktene i rosatoner (jeg har de samme i blå inne i stua) er virkelig favoritter, de blir så utrolig fine med lys i, lager en helt egen stemning. Ikke koster de så mye heller. De små kan kjøpes her og de store her. Brettene som lyktene står på er herifra. Den store lykten tror jeg er fra IKEA, den har jeg hatt i årevis og minner meg egentlig mer om jul, haha. //Annonselenker

Likte dere det så langt? Legger ut nye bilder når det er helt ferdig :-)

MIKKEL REV PÅ BYVANDRING

Bluse: Bik Bok Skjørt: Zara Sko: Birkenstock Solbriller: Céline (modellen heter Audrey) Veske: Alexander Wang

I ettermiddag har jeg tatt en bytur med mamma. Målet var egentlig å få kjøpt en veske til skolebruk, men ingen butikker hadde riktig modell og farge, så nå vurderer jeg å bare bestille den fra Danmark. Men jeg endte opp med mye annet, da! Blant annet ny kosedress, en ny vase og nye Converse. Tror ikke jeg har brukt Converse siden den gangen jeg piercet meg selv i leppa og hørte på Marilyn Manson mens jeg farget svarte striper i håret mitt. Haha! Men jeg trenger en hel garderobe med hverdagssko, for jeg har nesten bare fjollete sandaler og hæler. Så et par nye Converse var en god start :-)

Nå lukter det av deilig wok i leiligheten. Kokken (aka pappa) står på kjøkkenet, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det. Koselig å ha mamma og pappa her, selv om de ikke alltid er like behjelpelige.

Ida: Jeg trenger hjelp til overskrift på dette blogginnlegget, det er bare de bildene du tok av meg i byen i stad
Mamma: "Byvandring"?
Ida: Herregud, det trenger ikke å handle om det som er i innlegget. Kan være en sangtittel eller noe liksom.
Mamma: Den eneste jeg kan er Mikkel Rev.

Så, takk for hjelpen. Føler virkelig at overskriften står til bildene. Nå skal jeg ut og øvelseskjøre, jippiiii, gleder meg faktisk ♥

LEMON PARTY EVERY DAY

Hei og hopp ♥ Jeg er i gang med ny fastedag, så jeg er ikke helt oppstått enda. Siden jeg har ferie prøver jeg å spare energien min så lenge jeg kan. Men nå begynner jeg å bli rastløs, så skal vel snart ut på en liten powerwalk. 

Bah, overskriften minner meg om ungdomsskolen, da det i en periode var om å gjøre å lure flest mulig til å gå inn på en nettside som heter lemonparty.org. IKKE gå inn på den, hvis den i det hele tatt fortsatt eksisterer, jeg tør ikke å sjekke. Tror jeg sluttet å lure folk etter å ha lurt pappa til å gå inn på siden, han syntes ikke det var så festlig.

Men, dette innlegget skulle ikke være reklame for en nettside dere ikke skal gå inn på, derimot en hyllest for sitroner. Jeg er blitt superhektet på sitroner, og har alltid en god dose sitroner i kjøleskapet. Dette kan du bruke sitronen til:

♥ Ha den i et glass vann med isbiter
♥ Kok opp vann og skvis sitronsaften i det varme vannet
♥ Cola Zero/Pepsi Max, isbiter og et par skriver sitron, nam!
♥ En sitronskive i teen
♥ Rasp litt sitronskall og strø det over en gryterett
♥ Skvis sitronsaft over maten din for å gjøre den syrligere

Uansett hvordan du velger å få i deg sitron, så blir kroppen glad! Med mindre det er sitronkake, men det er lov det også :-) Se bare her:

Har dere noen gode sitrontips?

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta bilder av terrassen min og vise dere, den er blitt litt av en kosekrok :-) Man kan jo føle seg litt fanget i en liten leilighet noen ganger, men en terrasse gjør virkelig hele forskjellen. Elsker den! Så viser dere i kveld, hei så lenge.

ALT FOR SUNN KYLLINGGRYTE

Noe jeg glemte å fortelle dere da jeg begynte på 5:2, er at hele familien min går på det. I hvertfall mamma, pappa, mormor og morfar. Så da var det naturlig å slenge seg på. Nå har mamma og pappa flyttet inn hos meg for en stund (deres nye hjem er ikke ferdig bygd enda), og det er gøy for da kan vi teste ut litt 5:2-oppskrifter sammen. Kjedelig å bruke masse energi på å lage mat til kun seg selv når man er dritsulten og slapp. Litt enklere når man er fler om det!

Vil gjerne tipse dere om en kyllinggryte som vi fant i Allers sitt 5:2-magasin. Oppskriften skal deles på 4 personer hvis man går på 5:2, hvis du ikke går på 5:2 men bare vil prøve en sunn kyllinggryte, kan du spise så mye du vil av den :-)

Du trenger:

♥ 400 gram kyllingfilet
♥ 1 rød paprika
♥ 4 tomater
♥ 2 hvitløksfedd, finhakket
♥ 1-2 hvitløksfedd i litt større biter
♥ 2 gulrøtter
♥ 200 gram persillerot
♥ 1 ss olivenolje
♥ 400 g knuste tomter
♥ Salt og pepper
♥ Litt hakket persille
♥ 4 ss revet sitronskall
♥ 400 gram grønne bønner

Slik gjør du:

♥ Skjær alle grønnsaker og finhakk hvitløken
♥ Brun kyllingen i olivenolje, tilsett grønnsaker, hvitløksfedd i større biter og knuste tomater
♥ Krydre med salt, pepper og evt andre krydder
♥ La putre i 20-30 minutter
♥ Bland finhakket persille med revet sitronskall og finhakket hvitløk, strø det over gryten.
♥ Forvell grønne bønner noen minutter i lettsaltet vann

Litt godt, men best av alt sunt!

Håper dere syns dette er en grei måte å blogge om 5:2 på, altså med sunne middagsoppskrifter. Med tanke på alle henvendelsene jeg har fått om at 5:2-blogging kan hjelpe folk på vei med spiseforstyrrelse, og med tanke på alle som VIL at jeg skal blogge om 5:2.

SOSIALE MEDIER-PARAPLYER

God morgen/god dag, alt etter hva som passer deg ♥

Jeg fant nettopp en knapp som heter ikke-godkjente kommentarer, og oppdaget flere hundre kommentarer som jeg ikke har godkjent over flere måneder. Aner ikke hvordan det har skjedd, for jeg får jo med meg alle kommentarer. Så må bare beklage til dere som har sendt inn kommentarer uten at de er blitt publisert, og dere som har stilt spørsmål som dere ikke har fått svar på. Hvis ikke dét kvalifiserer til et innlegg med sosiale medier-paraplyer, så vet ikke jeg!

At man kan se når andre sist var pålogget på Tinder. Jeg er sjeldent på Tinder for tiden, men scroller gjerne litt hvis jeg sitter på bussen og kjeder meg eller lignende. Men da er det typisk at det er en som får blod på tann, for eksempel han psykopaten jeg skrev med i to uker, og så ville han plutselig bli enig om at vi var exsclusive. Så jeg slutter naturligvis å svare, og hver gang han ser at jeg har vært pålogget, veksler han på å sende sinte HVORFOR I HELVETE svarer du ikke-meldinger og please svar meg, hva har jeg gjort-meldinger.

Bestfriends-lista på Snapchat. Denne har jeg nevnt ved en tidligere anledning, men den passer som hånd i hanske i dette innlegget. 1. Jeg vil ikke at andre skal se min toppliste. 2. Jeg vil ikke se andres toppliste, men klarer selvfølgelig ikke la være å snoke hvis det er noen jeg er en smule interessert i. Når topplista hans er full av jenter kan det være en slap in the face, HAHA. Men på den andre siden... Det hender at jeg har gutter på min toppliste som jeg ikke ville tatt i med verken pinsett, tang eller spade. Så, ja. Kan vi ikke bare kvitte oss med denne topplisten?

At folk kan se når du har lest meldingen deres på Facebook, tror ikke dette punktet krever at jeg utdyper.

Når man skal snoke på noen på Facebook, og ved verdens største uhell får trykket på "Legg til venn". Da er spørsmålet: la stå, eller fjerne? Får de beskjed om at de har fått vennespørsel hvis du fjerner den? Spør faktisk for en venn.

Når noen adder deg på Face, og så å si alle felles venner er Paradise Hotel- og utelivsfolk. Da tenker jeg mitt. Men så tenker jeg at jeg også er venn med disse menneskene på Face, så hvem er jeg til å dømme. En vakker dag skal jeg ta meg en sletterunde og slette alle det er flaut å ha som felles venner. Ice cold, haha.

Bildene folk bruker på Tinder. Neida, det er ikke så farlig å vise hvem man er. Det er viktigere å vise fram bilder som får en til å framstå som sprek, eventyrlysten og obsessed med natur, selv om man ikke er noen av delene. Strikkhopping, surfing, skiturer, gåturer, kiting, stuping, fjellklatring, båtturer, kamelridning, hesteridning, elefantridning, mating av eksotisk dyr i eksotisk land....

Når folk sjekker inn på legevakten eller sykehuset på Facebook, uten å fortelle hvorfor. Tipper de ligger og godter seg over et kommentarfelt fullt av bekymringsmeldinger og spørsmålstegn fra venner. "Hva har skjedd???" Nei, det får dere aldri vite. Vedkommende hadde sikkert fått flis under neglen eller noe.

De folka på instagram.... #Follow4follow #like4like, og dessuten kan man visst velge helt selv hvor mange følgere og likes man vil ha på Instagram. Jeg kaller det #juks.

Folk som leker fotballkommentator på Facebook og Twitter. Can't deal.

Haha. Jeg er ganske skyldig i ett av de meme-bildene. Men nok om det! Har dere noen sosiale medier-paraplyer dere vil dele med meg? Hva/hvem på internett irriterer dere?