WHAT TO DO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                              Kjole: Bik Bok Frynsejakke: Odd Molly Solbriller: Céline 

I dag morges fikk jeg en beskjed jeg har ventet lenge på. Svaret på når leiligheten min står ferdig bygget. Og det var egentlig ingen supergod nyhet! Da jeg kjøpte leiligheten var det blant annet fordi den skulle stå ferdig sånn cirka samtidig som jeg er ferdig med bacheloren min. Så tanken var at jeg skulle flytte inn der, skape et hjem og starte "voksenlivet" mitt. Ta en master, skaffe meg hund, få en jobb - eller bygge opp noe eget ved siden av bloggen. Men først i dag ble det inngått avtale med entrepenør, og det kom en beskjed om at leiligheten skal stå ferdig første kvartal i 2018. Det vil si at når jeg leverer bachelor, har jeg 7-10 måneder, kanskje lengre, hvor jeg... Ja, jeg vet ikke. Jeg har ikke lyst til å begynne på en master før jeg er på plass i hjemmet mitt. Det er det eneste jeg er sikker på akkurat nå. 

Så i hele dag har hjernen gått på høygir. Hva skal jeg gjøre de 7-10 månedene mens jeg venter på livet?! Jeg skal i hvertfall IKKE vente på livet. Jeg skal leve, selv om det etablerte voksenlivet jeg så for meg blir utsatt littegrann. Men hvordan? Akkurat nå tråler jeg internett for årsstudier i utlandet, fag jeg kan ta bare for moro skyld mens jeg nyter et varmere klima. Noen ekstra studiepoeng har man aldri vondt av. Har noen av dere tatt ett eller to semestre ved Hawaii Pacific University? De siste timene er det der hodet mitt har vært. Fra mamma kom det ganske uventet at hun mente jeg burde bruke tid på å skrive bok. Jeg har skrevet litt her og der gjennom alle år, men aldri satt av tid og virkelig jobbet på ett prosjekt for alvor. Det hadde jo vært en drøm å få det til, men jeg vet at det er hardt. Kanskje det er mindre hardt hvis man bare gjør det, og ikke noe annet? Som regel kommer jo skrivelysten til meg når jeg har 6 eksamensinnleveringer, og da må det prioriteres annerledes. 

På én måte hater jeg å ikke vite hva framtiden bringer, men så føles det nesten som om jeg nettopp fikk et friår som jeg kan fylle med nøyaktig hva jeg vil før jeg må bli voksen. Hva ville du gjort hvis du var meg? Jeg hører mer på dere enn dere tror, så please ikke foreslå at jeg skal bo i et kloster eller trene til triathlon. Neida, joda ;-) 

SERIETIPS: DIFFICULT PEOPLE


Takk til 730.no, som tipset om denne serien! Jeg har bare sett tre episoder av den, men er allerede så sikker på at den er morsom, at jeg anbefaler den videre til dere. Difficult People handler om to venner i tredveårene som bor i New York, og prøver å slå an som komikere. Etter hva jeg har rukket å se, mislykkes de og livet går ikke helt deres vei. De syns så klart at alle utenom dem selv er et jævla problem - håper de innser at de må jobbe med seg selv utover i serien, haha ;-) 

Det ligger 2 sesonger ute på HBO Nordic, det er der jeg ser. Du finner den sikkert slengende rundt andre steder også, men hos HBO får du teksting, og dét anbefaler jeg på akkurat denne serien. 

Jeg har allerede planen klar for kvelden, når jeg er hjemme fra skolen: grønnsakssuppe, chilleklær og denne serien ♥ Det sosiale livet blomstrer om dagen, som dere kanskje skjønner. Jaaaja - hva ser DU på om dagen? 

DET ER PARAPLY-TID IGJEN

Du vet når du ikke må dra på skolen før klokken 11, og står opp tidlig for å få noe ut av dagen først? Nei, ikke jeg heller. Skulle liksom stå opp og jobbe litt med bloggen, men det skjedde ikke... Og så har dagen gått i ett etterpå! I dag har jeg hatt faget "merkevarebygging" for første gang, og jeg elsket det! Det skulle kanskje bare mangle ettersom det er kjernen i studieretningen min, men uansett: gøy når man kan glede seg til et fag. Ellers har jeg rukket å ta et bilde av meg selv i speilet, og plotte inn forrige ukes oppsamling av PARAPLYER. Del gjerne med meg hvis du er enig i noen, eller hvis du har noen helt egne :D
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
♥ Når folk kaller kjæresten for typen. Det høres bare så utrolig harry ut. "Typen" er jo nesten nødt til å ha tatovert navnet sitt på brystkassa eller underarmen sin, i tilfelle han glemmer hva han heter etter en natt på diskotek. Jeg ler meg forresten i hjel av ordet "diskotek" også. 

♥ Nettbutikker som sender meg mail og minner meg på at jeg må anmelde produktet jeg har kjøpt. Tre ganger. 

♥ Når du skal ut med venner og en av dem foreslår å spise på Egon. Folkens, skal vi bryte all kontakt med dette mennesket? 

♥ Jeg vet ikke om jeg har tatt denne før, men: når du kommer for sent til en forelesning, så kan du pokker meg vente til neste økt med å brase inn i rommet. Men du liker kanskje at 250 hoder snur seg mot døra for å se deg gå catwalk? 

♥ Ruter. Det sier sitt at dette er blitt en velbrukt setning: skal jeg komme nå, som i nå? Eller som i Ruter-nå? 

♥ Hvis en venninne spør om jeg vil bli med på noe, og jeg sier at jeg ikke kan fordi jeg skal jobbe. Og så spør hun: hæ, har du fått deg jobb? VET DU HVOR MYE SKATT JEG BETALER ELLER! TA MEG SERIØST! Haha. 

♥  Å hente pakker. Jeg er en jævel på å handle på nettet, men ikke like ivrig når pakkene skal hentes. Det er møkkalangt til postkontoret, så jeg venter som regel til tredje varsel og ender med å ta taxi hjem med fjellet av pakker. 

♥  Jenter som skryter av at de bæsjer maks 2 ganger i uken og tror det gjør dem søte. Æsj! Tenk å gå rundt med så mye dritt i kroppen, jeg håper den som eventuelt skal sove ved siden av deg har neseklypa klar.  


Yes, det var det! Er så fornøyd om dagen jeg, er jammen ikke lett å finne ting å irritere seg over. Jeg har vært og hentet Triobe på apoteket i dag også, så nå krysser jeg bare fingrene for at jeg slipper acne-utbrudd, og for at energien kommer tilbake til meg. Det eneste jeg føler jeg mangler i livet mitt akkurat nå, er trening. Men det bare orker jeg ikke når jeg kommer hjem fra skolen. Nok om meg, hva er dine seneste paraplyer?! 

DET ER VONDT Å SE PÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Etter økonomi på skolen og vask av leilighet, satte jeg ned foten og bestemte meg for å ha kosemandag. Sushi, TV-serie og selvfølgelig... Jakten på kjærligheten, nå senere i kveld. De speed date-episodene er så grusomme at det klør i tærne på meg. ÅÅÅHH! Fikk så vondt i kroppen at jeg måtte inn på Youtube etterpå, og lete fram gamle klipp fra Hotel Cæsar. Jeg postet et par av dem på Snapchat, som noen av dere kanskje så. Glemte i hvertfall speed datingen i noen minutter ;-) Jeg heter idawulff på snap, hvis du ikke følger meg allerede. 

Gjett hva jeg nettopp gjorde nå? Jeg skrudde på varmen i leiligheten og tok på meg tøfler. Litt skremmende, men samtidig veldig koselig. Hehe. Tror rett og slett jeg skal pakke sammen og hoppe til sengs med den nye episoden av KUWTK. Ville bare titte innom og si hei - har fått sånn halvveis ambisjoner om å blogge to ganger om dagen nå som det fremdeles er lyst på ettermiddagen, men vi får se hvordan det går. Natta, mine kjære! 

STUDIEPRAT PÅ EN MANDAGSMORGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
God morgen! I skrivende stund sitter jeg på bussen fra Tønsberg til Oslo, og må i all min morgengrettenhet akseptere at jeg ikke får postet dette innlegget før jeg er framme i leiligheten. Hvorfor ikke bare ha fungerende internett når man først skal ha internett? Kjenner at jeg ikke har savnet å pendle denne ruten altså! Men jeg får i det minste fred og ro til å forberede notatene mine til forelesning. Snakker om - tenk at det er andre skoleuke i semesteret allerede. Noen tørre måneder med forelesning og oppgaveskriving nå, juleferie og så skriver jeg plutselig bacheloroppgave. Hvis det er noen som nøler med å starte studier fordi de føler at det kommer til å ta resten av livet: det gjør ikke det. Det går så fort at du aner ikke - det er i hvertfall min erfaring. 

Jeg får veldig mange spørsmål i kommentarfeltet om å skrive om studieteknikk og den slags. Forstår det som at det er nok av bloggere med uferdig vitnemål fra videregående som deler sine "beste studietips", så jeg kan jo skjønne at dere spør. Haha! Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg forholdt meg til studiene da jeg gikk mitt første semester, det kan du lese her. Jeg får ikke lengre A i alle fag, det kostet for mye livsglede for å være helt ærlig. Nå er jeg mye mer opptatt av å skaffe meg forståelse og oversikt, og av å ha det bra i livet ved siden av studiene også. Jeg er heller ikke villig til å ofre noe av bloggen min for å få gode karakterer. Så lenge jeg har et snitt som gjør at jeg har mulighet for å komme inn på master når jeg er ferdig, så er jeg fornøyd. Man må jo jobbe for det også, misforstå meg rett. Jeg tror faktisk det er mitt aller beste tips: ikke heng deg alt for mye opp i karakterer, husk å leve ved siden av - men jobb hardt nok til at du kan komme inn på master, for vi vet ikke når det blir klin umulig å få jobb uten en mastergrad. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Å, herregud. Nora fra Skam sitter på bussen. I hvertfall en som snakker høyt i samme tonefall. Lillebroren min kaller meg Skam-Nora når jeg er irritert og hever stemmen, og det tar jeg som en stor fornærmelse. Og med det ønsker jeg meg selv en god tur videre inn til Oslo! 

JEG VISSTE DET VAR NOE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
For nøyaktig 11 dager siden dro jeg til Volvat for å ta blodprøver, dere husker kanskje det? Nå har svaret kommet! Og jeg elsker når instinket mitt har rett. Ikke bare har jeg hatt kyssesyken uten å vite det (hadde riktignok sterke mistanker, men blodprøvene sa nei) - jeg har også B12-mangel. Som jeg sa til legen: det kan godt være at jeg er bare er lat, men jeg føler for å sitte og legge meg ned mellom hver minste ting jeg gjør. Så at jeg mangler B12 var nesten en lettelse å få vite - da kan det jo være derfor jeg er trøtt og slapp. Ikke fordi jeg er lat!! Hurraaa, haha! Så nå skal jeg begynne på TrioBe, og satse på at jeg blir sprek som en duracellkanin igjen. 

Ellers er det ikke mye nytt å melde fra Tønsberg! Vi har en skikkelig søndagsøndag, med stryking av skjorter og brettspill. Pappa har allerede bakt pizzadeig og marinert kjøtt til i kveld (sikkert for å gjøre opp for frossenpizzaen på fredag), og vi praktiserer dansk her for å friske opp litt. Noen ord må jeg si sju ganger på rad, for å få den riktige ordlyden. Hakk i plata! 

Vil også si tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere har lagt igjen de siste dagene. Det gjør meg skikkelig motivert til å blogge, og jeg gleder meg til å åpne Macen hver eneste dag for å skrive noen ord og kommunisere med dere. Søndagsklem! :-)

SNART KOMMER NAILCARE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Ser ikke denne esken merkelig kjent ut? Vel, du har i hvertfall aldri sett den er på bloggen før, men den er i HairCare-familien så det kan forklare saken ;-) I tillegg til å ta HairCare, har jeg nå nemlig begynt å ta NailCare hver dag. Som navnet tilsier: et kosttilskudd for neglene. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
I følge pakningsvedlegget skal man ta to kapsler om dagen, og en kapsel inneholder blant annet sink, vitamin C, vitamin B6, vitamin A og Biotin. Delvis gresk for meg, men biotin er jo det samme som er i HairCare, og jeg har lest at sink skal være bra mot svake negler og håravfall. 

Neglene mine har levd et hardt liv - det er dem det går utover når jeg er nervøs, stresset, konsentrert og what not. Jeg begynte ikke å legge gelénegler i salong fordi jeg syns det er så innmari fint. Hovedårsaken var faktisk at jeg herpet dem fullstendig ved å sitte og rive og plukke på dem, uten å merke det selv. Første semester som student stresset meg nok, og til slutt satt jeg hendene mine i forelesninger, i tillegg til at jeg hadde på meg hansker, for å hindre meg selv i å ødelegge neglene. Å gå rundt med sår på fingrene er jo ikke akkurat lekkert, for ikke å snakke om at det gjør mye vondere enn det ser ut til. Til slutt måtte jeg bare gå og sette falske negler utenpå, og det har jeg gjort siden. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Problemet med å gå og sette på gelénegler, var at neglene mine var så svake at det gjorde dritvondt. I starten satt jeg og hoppet i stolen da neglene skulle files. Heldigvis fant jeg en negledame som forstod problemet mitt etterhvert, så hun var forsiktig som en mus med meg. Komisk at man skal grue seg like mye til en negletime som til en tannlegetime, haha! Men noen negledamer er virkelig motorsagmassakren med den der drillen sin - ikke fortell meg noe annet! Målet er jo å slutte med disse geléneglene etterhvert, neglene mine under er "friske" nå, så kanskje jeg skulle gått over til å kun ha shellac. Vi får sjå! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
NailCare er faktisk ikke på markedet enda, det testes ut av "noen få utvalgte". Heldige meg! Jeg ser for meg at dette kosttilskuddet fortsetter å være en naturlig del av mitt daglige inntak, sammen med HairCare og... P-piller? Haha. Jeg bør vel utvide vitamin-hylla, nå som vi går mot mørkere tider ;-) 

Er dette et produkt du kunne tenkt deg å teste? Jeg skal så klart si i fra når det blir tilgjengelig for alle på markedet 

Du kan også følge NailCare på Facebook HER, for å følge med på når produktet kommer. 

EN PERFEKT LØRDAG

Inneholder adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                                          Kjole her Solbriller her Boots Acne
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
I dag har vært den perfekte lørdag! Jeg våknet til sol og blå himmel, fikk servert kaffe og frokost til sjøutsikten, og så gikk vi ut bare for å henge litt i mamma og pappas nabolag. Det er så mange søte hunder her, så jeg har for det meste gått rundt og snakket med hunder. Til og med hunder som sitter i bil, slår jeg av en prat med uten å bry meg nevneverdig om hva eieren måtte mene. Åh, om jeg bare hadde tid til en egen hund. 

Vi kikket litt i butikker også, og jeg kom plutselig over de perfekte gummistøvlene. Jeg har lenge vært på jakt etter et par fine "by-gummistøvler" som rekker til anklene, og i dag fant jeg dem. Det var jo også noe å handle på en solskinnsdag... Men! Det er jo for ille at jeg som er så glad i regn, ikke har fine gummistøvler. Fretex, se opp for et lass med Hunter-støvler i alle regnbuens farger, I'm done! 

Nå begynner det å bli klart for en skikkelig familiekosekveld her, så da er det vel bare å klappe sammen Macen og være tilstede. Håper alle har en kjempefin lørdag 

NÅR BARNA ER ALENE HJEMME

Hei fra Tønsberg! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Jeg klarte ikke å surre meg hit før sent i går kveld, og måtte ta til takke med lillebror, ettersom mamma og pappa var på vennebesøk. Men vi koste oss! Dynene i sofaen, The Stream på TV'en - og dessverre: ferdigpizza og smågodt. Det er to ting jeg så å si aldri trykker i meg, og i går kjente jeg hvorfor. Jeg blir jo så uvel! Spesielt av sukkeret, det kjentes ut som om jeg hadde drukket ti kopper kaffe. Skikkelig skjelven og kvalm. Men det var vi som hadde handlet, så vi kunne takke oss selv der vi lå og æsjet oss med to halvspiste pizzaer og fargerike geléklumper.

I kveld er heldigvis hele familien samlet her, så da blir det hjemmelaget mat - og forhåpentligvis spillkveld! Denne familien driver og jobber med at ikke alle skal sovne i hvert sitt hjørne med hver sin iPad når vi er samlet. Ser for meg det er sånt man angrer på når man blir gammel ;-) 

BE A PINEAPPLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Be a pineapple: stand tall, wear a crown and be sweet on the inside Haha, kødda. Noen ganger googler jeg quotes når jeg sliter med overskrifter. Angrer alltid, for det får meg til å føle meg som en kald og sarkastisk person. Og jeg liker jo ikke kalde, sarkastiske mennesker i det hele tatt. Men hvis en småklein quote kan gjøre dagen bedre for noen, så er jeg all for it. Må jo innrømme at jeg en sjelden gang i blant har søkt trøst i Insta-quotes som sier at det er innsiden som teller og at man ikke skal ha dårlig samvittighet for å spise burger. Håper de ikke lyver! 

Skulle egentlig bare tipse om min favorittsnack for tiden! Ananas og Cola Zero, en nydelig kombinasjon. Nam. God helg, da! 

NÅR ALARMEN RINGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Alarmen som begynner å ringe en time før jeg har planlagt å stå opp. Ring ring ring, blander seg inn i drømmen. Våkner sånn halvveis, slumre slumre slumre. Den ringer igjen, jeg ser på den med ett øye, ok, jeg kan slumre én gang til. 

Alltid stå opp to eller tre timer før jeg skal noe. Stå opp, gå til kaffemaskinen. Kaffe kaffe kaffe. Minst to. I senga. To ganger i året er jeg uheldig og sovner med kaffekoppen i hånda, våkner for sent av at varmen fra en Nespresso-kapsel farger dyna lysebrun. Men som regel går det bra. Og da er det kaffe kaffe kaffe, mailboksen, nyhetsrunden, svare på kommentarer. I senga. Verdens hyggeligste morgenmøte spør du meg. 

Jeg ble født morgengretten. Husker fortsatt hvordan jeg satt på dolokket og sov med øynene åpne, mens pappa desperat knipset med fingrene foran meg og med stress i stemmen kunne fortelle meg at jeg hadde falt i staver igjen. Klokka var mye, skole snart. Glefs glefs glefs. 

Uansett hvor høyt jeg elsker familien min, er det vel lov til å si at morgener alltlid var et helvete hjemme hos oss da vi bodde fire under samme tak. To som skal på jobb, to som skal, men som ikke vil på skole. Roping fra trappa, nå  du stå opp. Dele badet nede med lillebror, hamring på døra, hate hverandre, krangle videre ved frokostbordet, fy faen, jeg hater brød. Mamma lager grøt. Hater grøt og. Finne på unnskyldninger for å ikke dra på skolen, gå til bussen med snø i øyenvippene, enda verre neste morgen. 

Jeg har gjort morgener til noe positivt, og har funnet ut at oppskriften på en god morgen er god tid. Aldri stresse, alltid drikke kaffe. Spise frokost hvis man vil, droppe det hvis man ikke vil. Gjøre unna litt kontorarbeid, sette på musikk og ha god tid til alt som skal gjøres på badet. Jeg er egentlig ganske pen i lyset på badet. Lyset i heisen derimot. Jaja. Jeg har fått mine to-tre magiske morgentimer, og er ikke lengre morgengretten. Så da gjør det ikke noe. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

ET LITE KUNSTPROSJEKT

Snork. Nok en skoledag er over, og jeg er tilbake i sofaen som det sikkert blir slitt hull i snart. Men vet dere hva! Jeg har fri hver fredag resten av året, så jeg klager IKKE! Nå er det langhelg. Og jeg tror jeg har bestemt meg for å dra hjem til mamsen og papsen, for en rolig kosehelg. Så var det bare å finne tid til å reise seg fra sofaen og faktisk komme seg hjem, da. Noen som vet hva det koster med taxi fra Oslo til Tønsberg? 

Selv om det er skolefri, tenkte jeg å dele et lite stykke skolekunst med dere. Vi går jo et ganske teoretisk studie hvor det ikke er så alt for mye rom til kreativitet og fargesprak - så en i klassen har tatt saken i egne hender, og gjort meg til sitt kunstprosjekt. Rettelse: gjort meg som spiser banan til sitt kunstprosjekt. Dette er bare et lite utdrag, hele samlingen skal stilles ut på galleri høsten 2017. Hvis ikke tre år med bananspising, soving og gjesping får folk til å løpe ned dørene, så vet jeg ikke hva kunst er lengre. 

                                                                                  Bananagirl by Ton 

Ja, det tror jeg var alt jeg hadde å komme med for nå. Vi blogges fra T-town! 

DET BESTE MED HØSTEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Som jeg kanskje har nevnt litt for mange ganger allerede, er jeg  lei av sommer og  klar for høst. Sol og varme tar jeg gjerne på reise, men ikke når jeg stresser rundt i Oslo og har et liv å leve. Det er som om jeg aldri klarer å kle meg passende om sommeren - enten så fryser jeg eller så svetter jeg i hjel. Noe av det beste med høsten er at man vet at det er kjølig, så da er det liksom ikke noe spørsmål. Jeg sier ikke at jeg liker vinter altså - bare høsten. 

Det var noen som lurte på hva jeg har handlet inn til høstgarderoben - jeg føler ikke at det er mitt område å tipse folk om hva de burde kjøpe til høsten, men her er i hvertfall en liten smakebit. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Ankelstøvlettene er fra Acne, syns det er kjekt med et par lave og et par som er litt høyere. Støvletter som rekker til kneet har jeg fra før, men hvis du er på jakt etter noen syns jeg helt klart at Primeboots har de fineste! Genserne er kjøpt på Tatler i Bogstadveien, de har et stort utvalg av varme gensere og jeg skal nok tilbake for flere etterhvert. Skinnbuksen er fra Samsøe - faktisk mine første ordentlige skinnbukser, jeg har alltid kun hatt syntetiske. 

Hvis du er i/skal til Oslo for å shoppe til høstgarderoben, anbefaler jeg (merkelig nok) øverste etasje på Byporten. Der ligger Høyer, ByTimo (kjolene!!), Day, Fine Ting og en veldig fin skobutikk. Og så er det alltid så lite mennesker der! Folk som henger på Oslo S til vanlig, er vel ikke så interessert i den etasjen der, hehe. Ellers er jeg også veldig glad i Paleet og Steen&Strøm for tiden, og så jeg som liksom ikke liker kjøpesentre! Jaja, ting kan forandre seg. Jeg er blitt veldig glad i COS også, der har de veldig fine basic klær til hverdagen uten at de blir kjedelig.

Nok om det, nå må jeg pakke sammen tingene mine og gjøre meg klar til forelesning 

TI TANKER PÅ EN ONSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Det er faktisk skikkelig hyggelig å være tilbake på skolen. I dag hadde jeg et sånt fag som virker skikkelig flytende og diffust, og som jeg vet jeg ikke kommer til å få taket på før året nærmest er omme, men det er liksom helt greit. Jeg vet jo at det ordner seg til slutt. Og så liker jeg klassen min. 

Da jeg gikk hjem fra skolen i kveldingen blåste det noe voldsomt opp. Himmelen ble helt mørk, og det var så mye vind at jeg måtte gå og holde på kjolen min. Angret bittert på valget av truse, og lovte meg selv å bruke en mer dekkende en når jeg går i kjole i framtiden. Det ble dessverre ikke pøsregn, dét er koselig det. 

Jeg tok meg selv i å bli stolt da jeg spiste rester til middag i stad, og så ble jeg flau over at jeg ble stolt, for det er ikke noe å være stolt over. Men kanskje restaurantbudsjettet er på vei ned, i det minste. 

I skrivende stund ligger jeg på sofaen med en studiekatalog ved min side. Tenkte å lese litt om et masterprogram, men det er så mørkt her at jeg må reise meg og tenne en lampe hvis jeg skal se noe. Jeg er ikke så ivrig etter å reise meg akkurat nå. 

Herregud, så rotete det er her nå. Jeg har shoppet så mye i det siste at leiligheten er et kaos av bokser og poser med nye ting, og bokser og poser med gamle ting som må vike for det nye. 

Kjenner at jeg har litt lyst å dra hjem og besøke mamma og pappa til helgen. Skal, skal ikke? Jeg har ingen avtaler i Oslo, bare sånne halvveis "kanskje vi skulle gjort ditt og datt"-ting. 

Jeg vet ikke hvorfor det opptar så mye plass i hodet mitt, men jeg tenker mye på boligmarkedet i Oslo om dagen. Kanskje fordi jeg har en haug av venninner på leilighetsjakt, og fordi det er tema i det nye økonomifaget mitt. Her om dagen var jeg med en venninne på visning. 55 kvadratmeter med en prisantydning på fire millioner. Den gikk for fem. Er dere SJUKE i hodet? Jeg er glad jeg ikke skal ut og slåss på den slagmarken der. 

Jeg har lyst til å klippe meg. Egentlig en god del kortere, men det kommer nok ikke til å skje. Uansett så trenger tuppene mine virkelig en stuss, jeg kan nesten kjenne dem stikke meg på ryggen. 

Blir man helt sånn merkelig sliten av å begynne på skolen igjen, eller er det bare meg? Jeg kommer hjem fra skolen, vurderer i et halvt minutt å trene, for så å legge det fra meg. Til og med vanskelig å komme seg opp av sofaen og tenne en lampe! 

Og her ligger jeg da, og tenker over meg og mitt, mens verden står på hodet. Det er veldig sunt for meg, og jeg sover godt for tiden. Jeg kan uansett ikke hjelpe eller redde noen der jeg ligger og vrir meg på en blomstermønstret hodepute. 

Jaja, det var ti ufiltrerte tanker på en onsdagskveld. Nå MÅ jeg reise meg, om ikke annet så for å vaske av meg sminken og hoppe til sengs. Kanskje jeg tar med meg studiekatalogen og tenker litt over framtiden, så sovner jeg på et blunk ;-) 

MINE SMOOTHIE-TIPS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Jeg blir nesten litt flau av å skrive det, men det er ikke lenge siden mine hjemmelagde smoothier bestod utelukkende av bær og juice. Ikke noe galt i det egentlig, hvis man vil ha noe godt å drikke for å kose seg. Men jeg drakk det med den beste samvittighet for å være sunn, og innbilte meg at kroppen min takket meg. En smoothie med bær og juice er for det meste fruktsukker og kortvarig energi. 

Med tiden har jeg begynt å putte ingredienser både i og på smoothien som gjør at den faktisk gir kroppen min noe. En smoothie kan jo både være godt og nyttig! Så jeg tenkte å dele med dere hva jeg liker å bruke. Blir veldig glad for å høre fra deg hvis du har noen favoritter også, som jeg kan teste :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                                     
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Sunnere granola kan man gjerne lage selv, eller kjøpe på en helsekostforretning. Jeg liker å handle Acai-pulver, kokosflak og den slags på Iherb.com, da det rett og slett koster skinnbuksa (jeg har nettopp kjøpt min første ordentlige skinnbukse...) i helsekostforretninger. Ellers syns jeg det er et godt tips å ikke følge en oppskrift, bare dæsje oppi det man vil og prøve seg fram på konsistens og smak. Syns fort det blir tiltak når jeg må fram med desilitermål av en eller annen grunn, hehe. 

Nå skal jeg straks på skolen og introduseres for enda et nytt fag og en ny foreleser. Alltid spennende, tar som regel bare et kvarter før jeg har spådd skjebnen min i faget, haha. Snakkes vel senere! 

LIVINGROOM DETAILS

Inneholder adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Er det noe jeg gleder meg til, så er det at leiligheten min er ferdig bygget. Jeg hater å leie. Føler at jeg kaster penger ut av vinduet, og det er så kjedelig. Faktisk så har jeg bodd på disse svindyre 35 kvadratmeterne i nøyaktig et år nå, og lovet egentlig meg selv å ikke kjøpe noe som helst nytt av interiør før jeg flytter til mitt eget. Men du vet - når du misliker hjemmet ditt sterkt en kveld, og finner masse fine ting på internett.... Forrige uke klikket jeg hjem et gulvteppe, et par lamper, det fine speilet mitt og noen andre småting. Følte meg som en idiot på vei hjem fra posten, der jeg gikk med en tralle fylt til randen - men da jeg kom hjem var jeg selverklært superwoman. I don't need a man! Haha. Her er noen snapshots fra stuen min, jeg skriver under hvor ting er fra :-) Teppet er forresten akkurat lagt utover gulvet, så det trenger litt tid på å "rette seg ut".  
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Gulvteppe: her Stuebord: her Speil: her Speil i tre: Lama Kommode: her Skjellsmykke: kjøpt på Bali Hylle i gull: her (sprayet med gullspray fra Panduro) Puter: Missoni Home Glassvase: IKEA Kubelampe i gull: her Gyngestol: Eames Sofa: her 

Nå er det virkelig ikke plass til mer her, haha! Men følte i hvertfall at det ble lunere og hyggeligere med et gulvteppe, så jeg er fornøyd! :-) 

SLUTT PÅ Å SPEILE SEG I HEISEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                                    Bluse: Odd Molly Kjole: Bik Bok Tøfler: Uggs

Som dere kan se på bildet har jeg fått meg helfigurspeil. Dere ANER ikke hvor mange kleine situasjoner jeg har vært innblandet i fordi jeg ikke har hatt helfigurspeil. Jeg har nemlig gått ut i heisen hver gang jeg skulle speile meg - og dere vet, man har jo naboer som også bruker heis. Men til tross for knøttliten leilighet som egentlig ikke trenger flere møbler: et speil måtte jeg bare ha. Forbered dere på masse fine, støvete speilselfies!

Tre måneder ferie gjør visst at jeg glemmer hvordan hverdagen fungerer. Herregud, så fort alle timene flyr! For ikke å snakke om hvor trøtt man er på kvelden. Etter gårsdagens race mot de korte timene en hverdag har, var jeg helt skutt og endte opp på sofaen foran "Jakten på Kjærligheten". Er det bare jeg som får vondt i alle innvoller av det programmet der? Spesielt når en som har gledet seg i flere måneder og gliser fra øre til øre, ikke får nok frierbrev til å være med videre i programmet. Og det blir de fortalt på TV, og du ser bare de stivner helt i smilet men later som de er fornøyd likevel. TAKLER DET IKKE!! Men livet går vel videre for oss alle sammen, I guess. 

Jeg har ingen forelesninger i dag, så jeg skal bare surre rundt, hente pakker og være litt sosial 

PEPPES PIZZA LATE NIGHT DEAL

Annonse 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere kanskje så på Snapchat, var jeg med noen av jentene mine hos Peppes Pizza rett før helgen. Jeg var invitert for å sjekke ut det nye tilbudet deres: late night deal, så hvorfor ikke ta med seg jentegjengen ut og tilbringe litt kvalitetstid?! Vi var alle slitne og trøtte etter en uke med hvert vårt sirkus, så dere kan tro det var deilig å synke ned i sofaen og få servert mat og iskald drikke. Noen ganger må man bare ta en hverdag og gjøre den inntil en jentekveld - det er helt innafor! 

Late Night Deal er et tilbud Peppes har gående nå, og det går ut på at man kan komme dit etter klokken 20:00 på kvelden, og få valgfri porsjonspizza og valgfri drikke til 150 kroner. Man kan altså velge fritt fra hele menyen, og sitte igjen med en veldig hyggelig regning. Tilbudet varer fram til 18. september, så nyt det mens du kan :-) 

Alle vi jentene gikk for California-pizzaer, de har tynn sprø bunn og kjempedigg fyll. Med to parma og trøffel-pizzaer og to beef and wine-pizzaer, spiste vi til vi nærmest måtte trille hjem. Det ble til og med litt takeaway på noen av oss! Selv om det ikke har noe med tilbudet å gjøre, må jeg bare anbefale en forrett også. Vi hadde noen tacotubs med hooot salsa til, og de var bare alt for gode. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hjem og kose seg med doggiebag, hihi! Besøk Peppes sin side på Facebook her for å lese mer om dealen og holde deg oppdatert på nyheter 

I HELGEN HAR JEG...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... Hatt besøk av mamma. Pappa har vært i Oslo på business, så derfor passet det perfekt at jeg var barnevakt for mamma. Mamma og jeg har vært på standup på Latter, spist tapas på Delicatessen, vært i alle klesbutikker i hele Oslo og lunsjet på Bølgen & Moi. Vi har kost oss masse sammen, skulle ønske jeg kunne leie inn mamma til å bo litt hos meg. Men hun har en jobb, en mann og et hjem. 

... Vært på goodbye-party for min kjære Naddis. Vi møttes for første gang i California i 2010, og nå flytter hun tilbake dit for ta en master. Hjertet mitt blør! Hvem skal jeg sitte usminket i sofaen med og snakke om livet på en helt vanlig tirsdag? Hvem skal jeg ringe og si shopping om en halvtime til, og faktisk få positiv respons fra? Hvem faen skal jeg trene sammen med nå? 

... Shoppet som en crazy person. Uten dårlig samvittighet også. Jeg har seriøse garderobe-problemer om dagen, det syns i hvertfall den overfladiske personligheten min. Om morgenen kan jeg stå i tre kvarter og furte foran klesstativet mitt, og det gidder jeg ikke bruke høsten på. Hverdagskjoler, varme gensere og boots tikker inn i takt med at pengene tikker ut... Jeg har ikke akkurat vært noen business woman i sommer, så litt svir det jo.

... Kjeftet på fremmede. ALTSÅ, denne kan jeg ikke spare til et paraplyinnlegg. Ved midnatt i går skulle jeg ta taxi hjem fra Naddis, og når vi står på rødt i et lyskryss, hopper det plutselig tre svensker inn i taxien. Taxisjåføren sier ingenting, så jeg bare "hallo? Denne taxien er opptatt". Men ingen brydde seg om det, og på mitt tikkende takstameter, ble vi stående inntil fortauet mens de blakke svenskene diskuterte om de faktisk skulle gidde å ta taxi, og hvem som skulle betale. Og så hadde de jo innmari lyst på nattmat, så kanskje de skulle gjøre det i stedet? Jeg forklarte hissig at dette skjer faen ikke på min regning, men den eneste responsen jeg fikk var en full jente som strøk meg på kinnet og sa at det kom til å ordne seg. Jeg angrer på at jeg ikke trampet ut av taxien og gikk resten av veien hjem, det var bare noe av det frekkeste. Fikk følge hjem jeg da! Og jeg angrer på at jeg skrøt sånn av et visst Taxi-selskap på Snapchat her om dagen: støtt opp under delingsøkonomien og bestill en Uber!

... Vært en dass. I dag har jeg dassesøndag deluxe. Mamma hadde filmkveld hjemme hos meg da jeg var på avskjedsfest, og har lagt igjen en stødig porsjon ostepop og sjokolade til undertegnede. I dag har jeg på meg yogatights, rydder litt annenhver time, spiser ostepop og ser på film. Føles som min siste feriedag noensinne, i morgen er det tilbake på skolebenken! Please fortell meg at du også dasser i dag?

EN HVIT HELG

Inneholder adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                                          Kjole: her Veske: Chanel Solbriller: her Armbånd: her 

Av alle kjoler jeg har kjøpt i sommer tror jeg faktisk dette er min favoritt. Den billigste er det også! Det er fælt å si, men jeg kan finne trøst i dyre kjoler når jeg "ikke har noe å ha på meg". Heldigvis trenger det ikke alltid være dyrt å føle seg fin! 

Anyways, la oss ikke snakke om klær. La oss heller snakke om at det er HELG! Siste helgen før min hverdag er tilbake til det normale, i hvertfall. Hva med dere, har dere overlevd fadderuken? Selv er jeg utmattet etter å ha fulgt fadderuken til de jeg kjenner på Snapchat, må innrømme at jeg bare tvangstrykker meg gjennom hele driten - blir jo redd for at høytaleren på iPhonen skal sprenge ;-) 

Dette blir en hvit og rolig helg for min del, sånn at jeg skal være fit for fight på mandag. I dag fikk jeg verdens beste mamma på besøk, så vi skal kose oss sammen i to dager nå. Jippi, sier jeg bare 

FEST PÅ EN ONSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I går kveld var jeg på Taket, for å være med på lanseringsfesten til Kygo Life. Kygo lanserer kleskolleksjon, og det ble feiret med visning, intimkonsert og etterfest i ett. En svært vellykket aften, og mange hyggelige folk. Klærne var av det comfy slaget - jeg kommer nok ikke til å hive meg over dem selv. Jeg liker jo å se ut som en søt gammel tante når jeg har på meg slækkeklærne - men det var ingen overraskelse at Kygo ikke hadde latt seg inspirere av Odd Molly, haha ;-) 

Ikke barebare å feste på en onsdag. I dag morges våkent jeg grytidlig av at Macen smalt i gulvet - hadde så klart bestemt meg for å ha movienight rett før jeg sovnet. I tillegg sovnet jeg med snus (stakkars laken), og sånt gjør meg så irritert at det ble vanskelig å sovne igjen.

Men nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar, for jeg skal ut og spise med noen fine venninner! Regner med at de vekker meg hvis jeg sovner i pizzaen min ;-) 

KLAR FOR Å BLI STUKKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God formiddag! Visste du at formiddagen varer fram til 12? Kranglet med pappa om det sist jeg var hjemme, jeg mente at formiddagen starter klokken 12. Jaja, hver sin sannhet, hver sin virkelighet. Fin salat, ikke sant? Sjeldent jeg kjøper en salat uten å fotografere den. Dette er en cottage cheese harissa-salat fra Lett, den er ikke like god som den ser ut, men den er god. 

Jeg skal straks forlate redet og komme meg til Volvat for å ta blodprøver. Skal blant annet sjekke stoffskiftet mitt og B12. Jeg vil ikke si jeg er hypokonder, men noen ganger våkner jeg opp og kjenner at  vil jeg til legen. Bedre med en gang for mye enn en gang for lite! Har også flere ganger i året hvor jeg ser meg i speilet og bestiller time til hudlege ASAP. Anbefaler alle med mange føflekker å spandere på seg minst en årlig sjekk på privatklinikk. Sånn: ligge på en benk og få studert hver eneste lille flekk på hele kroppen. Det kan man selvfølgelig gjøre hos fastlegen også, men min erfaring er at jeg føler meg tryggere på at en hudlege ser alt. Og hvis man vil ha henvendelse til hudlege fra fastlegen, så er jo ventetiden på sånn cirka 3 år. Nok tid til å dø av hudkreft, det! 

Hadde egentlig ikke planlagt en kombo av fargerik salat og legesnakk - men noen ganger blir veien til mens man går. Jeg er i hvertfall klar - er heldigvis ikke redd for sprøyter! Snakkes senere 

OSLOGIRLS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Husker dere nettserien Oslogirls? Haha! Jeg kom på den i går pågrunn av noe en venninne fortalte meg, og måtte bare ta meg tid til å se en episode. Det var enda mer underholdende enn jeg husket! 

Jaja, i dag har jeg vært en skikkelig Oslogirl sjæl. Drukket smoothie, strollet rundt i gatene og vært på klinikk og dollet meg sammen med Kjetilen min. Jeg tenkte ikke over det da vi tok disse bildene, men en fontene er jo nærmest symbolet for vennskapet vårt. Vi ble kjent i 2009, og da jeg flyttet til Oslo hadde vi en periode hvor vi drakk mange Somersby cider og levde for å gjøre rampestreker. Det ble noen fonteneepisoder (en av gangene med hver sin stol fra Deli De Luca på ryggen). Vi hadde også en greie da jeg bodde over 7Eleven, hvor vi kastet ting ned på gaten for å overraske bråkete nachspielmennesker - det var gøy helt til en taxi med vindusviskerne på fikk dressing over hele frontruten og politiet banket på døra. Haha, herregud så barnslig! Men veldig gøy den gangen. Godt man vokser opp og begynner å tenke litt konsekvenser også ;-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld har jeg ingen andre planer enn å ta spraytan og vaske leiligheten min. Resten av uken kommer til å gå i ett og være litt kaos, så da er det viktig med støvfrie og strøkne omgivelser når man først er hjemme for å slappe av :-) 

FOSTERSTILLING I DUSJEN NESTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Akkurat nå er jeg lykkelig og sykt sliten. Jeg kom nettopp hjem fra min første "ordentlige" treningsøkt på lenge. Jada, jeg har gått turer, virret rundt i trappene på Holmenkollen, tatt et par situps mens jeg venter på at osten på nachosen smelter i ovnen - og sånt. Men jeg har ikke vært på den jævla harde gruppetreningen min siden... April? Mai? Og i tillegg til å drasse meg dit i dag, fikk jeg med meg min kjære Selma! Hun er endelig hjemme i Oslo etter å ha bodd flere år i utlandet. Det å gjøre en helt hverdagslig ting sammen med bestevennen sin som man har savnet så mye + endorfiner = lykke. 

Men jeg skal ikke juge på meg at det gikk så himla bra i dag. På et tidspunkt spydde jeg meg selv i munnen og svelget det igjen. Jeg løp saktere og løftet lettere enn hva det ble gitt ordre om. Men jeg tror det er lurt å starte forsiktig - det var jo nok til å spy seg selv i munnen! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                                     Tights: run&relax Sko: Reebok Instapump Genser: Nike Yogamatte: Abilica

Ellers har jeg sett mange glade faddere og fadderbarn i hele dag, spesielt på vei hjem fra trening. Håper dere koser dere masse og at det ikke er noe skummelt lengre Vel, nå skal denne stive stokken legge seg i fosterstilling i dusjen og rope på mat. Jeg bor alene, men mirakler kan skje.

JEG HAR OVERLEVD EN HÅRKRISE

Annonse

Folk snakker om hårkriser og bad hairdays. Vel, du har ikke bad hairday før håret ditt reagerer merkelig å en farge, og du står der med oransje, lilla, grått og gusjebrunt hår. Dét fikk jeg gleden av å oppleve midt i juli, dagen før jeg skulle på festival og kose meg. Hvis det er lov å være litt i det overfladiske hjørnet: det føles innmari kjipt. Hvis du ikke tror meg, her er et aldri så lite bildebevis. Hadde jeg visst at jeg skulle dele dem på bloggen, hadde jeg kanskje posert annerledes. HEHE. Disse bildene var mer ment som speiling. 
                                                    
Yes, ganske stygt og jeg hadde selvfølgelig ikke lyst til å gå slik lenge. Så på én måned har håret mitt blitt farget fire ganger. Det er mye for et porøst, krøllete og tørst hår. Spesielt når det er bleking involvert! Det vanskelige håret mitt ble reddet til slutt, og har klart seg overraskende bra. Jeg har en mistanke om at det er fordi jeg har vært så flink til å ta Haircare de siste årene. En liten hær med baby hår har vært nødt til å starte på nytt, men tykkelsen og kvaliteten på håret kjennes lik ut. Så noe har jeg fått igjen for å spise kosttilskudd, og for å investere i gode hårprodukter. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selv har jeg slakket litt når det gjelder alt av kosttilskudd etter at jeg var ferdig med å feriere, men nå er det tilbake til rutiner på alle måter. Haircare startet jeg opp med igjen i dag, så nå ser jeg bare fram til at babyhårene får fart på seg, så det blir lett som en plett å lage strøkne hestehaler igjen. Er det noe jeg ikke er fan av, så er det store mengder hårspray og stivt hår!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Første pakke Haircare du bestiller får du til 149,- (40% rabatt) og du kan bestille HER hvis du har lyst å prøve :-) Du får 30 dagers åpent kjøp, kan endre/si opp abonnementet ditt når du ønsker - og forhåpentligvis blir du veldig fornøyd! Skulle du ha spørsmål vedrørende din bestilling kan du kontakte kundeservice på kundeservice@labpharma.no 

FRYKT IKKE FADDERUKEN


I morgen starter en uke jeg vet at veldig mange er spent på: fadderuken! Uken hvor man blir delt inn i grupper, for å bli kjent med medstudenter - og for å drikke så mye at man er sikker på at studiene starter med en skikkelig fyllesyke. Hehe, neida. Det blir jo hva man gjør det til selv. 

Litt overraskende, men jeg har fått mange spørsmål av lesere angående fadderuke. Kommentarer fra folk som lurer på ting, og mail fra folk som gruer seg. Hva skjer egentlig i fadderuken? Må man være med på alt? Jeg er 23 år og livredd for å måtte henge med en gjeng med 19-åringer i en uke. Blir det vanskelig å finne eksamenspartnere og kollokviegruppe hvis man ikke møter opp i fadderuken? 

Så derfor tenkte jeg å skrive litt kort om min egen erfaring, kanskje det kan berolige noen som skal starte på studiene sine nå. Selv var jeg 23 år da jeg begynte på min bachelor. Hele fem år eldre enn de som gikk rett fra VGS til studier det året. Det kommer kanskje ikke som noen bombe, men jeg var verken interessert i eller innstilt på å skaffe meg en haug med venner. Man kan jo søke om å skrive eksamen alene, og ettersom jeg var pendler, regnet jeg med at det ikke kom til å bli noe problem. Men jeg bestemte meg likevel for å møte opp på åpningsseremonien til kullet mitt, og deretter inndelingen av faddergrupper. Husker jeg var helt svett mens jeg stod og ventet på å bli ropt opp, og tenkte at: nei, dette er for teit. Jeg kjente ingen, men merket at det var mange som kjente meg. Jeg er ikke av den innbilske typen, men tro meg når jeg sier at jeg har et trent bloggleser-øye. Vel, omsider fikk jeg tildelt gruppe, og to søte faddere som faktisk bare var to år yngre enn meg. Jackpot! Ellers var det ingen på gruppen min som var rett fra videregående, alle var mellom fire og ett år yngre enn meg. Det er rart hvordan man tror dette med alder kommer til å ha så mye å si, jeg skjønner veldig godt dere som spør om det. Og ja, på noen kan man merke at livserfaringen og modenheten nærmest er fraværende - men det spiller egentlig ingen rolle. I fadderuken skal man ha det gøy, og man skal bli kjent med mennesker man kan finne trygghet i når man begir seg inn på noe nytt og fremmed. Det tok ikke mer enn ti minutter før en jente på gruppa huket tak i armen min, og sa: takk gud, jeg trodde bare det skulle være barn her! Haha, hun er tre år yngre enn meg, men vi hadde det  gøy sammen. 

Og nei, man trenger ikke å være med på alt. Men jeg anbefaler virkelig å være med på noe. Selv var jeg med på en lunsj, bar til bar-runde, en eller annen tropisk fest av et helvete, et par vorspiel - og så inviterte jeg til vorspiel selv en av dagene fordi jeg var heldig og hadde en stor suite på et hotell. Det var nok i massevis til å bli kjent med folk - og hvorfor ikke vise sitt sanne jeg på dag 3: sorry folkens, jeg er så fyllesyk at jeg døde for en uke siden. 

Når man starter studiene (i hvertfall i mitt tilfelle) tar det ikke lang tid før man skal danne kollokviegruppe eller begynne å skrive gruppeeksamen. Derfor er fadderuken et fint forum for å finne noen man kan jobbe sammen med. Selv møtte jeg min eksamenspartner gjennom to år, nettopp i fadderuken. Vi var ikke på samme gruppe, men det er vanlig at faddere spleiser gruppene sine og lager vorspiel sammen. 

Frykt ikke fadderuken! Den er tilstede for at du skal kose deg og bli varm i trøya, før du begir deg ut på tre år med lesing, pugging, skriving og svetting. Fadderne er studenter som har meldt seg frivillig til å ta i mot nye studenter, fordi de hadde en positiv opplevelse i sin egen fadderuke og elsker å bli kjent med nye mennesker. De passer på deg, sørger for at du får info om oppmøte og happenings, og svarer på hva enn du måtte lure på. Dere som får mine venner som faddere er i hvertfall veldig heldige ;-) Lykke til, alle nye studenter. Måtte det gå dere vel 

ROOFTOP SUNDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Legger dere merke til at høsten prøver å gi oss en glidende overgang? Litt og litt kulde om dagen - for så å gi oss fullstendig sommer igjen! Jeg er jo så klar for høst, men når det kommer en sommerdag lik den i dag, så må man bare gjøre det beste ut av det. Jeg har nettopp tilbragt noen timer på takterrassen. Veldig deilig å gjemme seg på taket, når Tjuvholmen forvandles til et jævla sirkus. Tidligere i dag var jeg vitne til femti meter kø utenfor den lokale is-sjappa. Altså, selges det ikke is andre steder?! 

Uansett, på taket er det både mennesketomt og vindstille. Litt vind kunne vi gjerne hatt når jeg tenker meg om, for de 21 gradene kjentes ut som 40. Minst! Jeg har fått nok sol i dag, og skal bruke resten av kvelden på å vaske klær og planlegge uken. Èn friuke igjen, og så er det skolestart, wæææ! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God søndag videre 

TEST MIN FAVORITTHØVEL GRATIS

Annonse

God morgen kjære lesere ♥ Denne søndagen skal virkelig være min dag. Etter en hel uke med sosiale og hyggelige ting på plakaten, trenger jeg bare en skikkelig alenedag med hjemmespa, kosedress og nytt sengetøy som dufter tøymykner herifra til månen. Den der deilige følelsen, dere skjønner hva jeg mener! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det blir ikke skikkelig hjemmespa uten mine leggers beste venn: Intuition Sensitive Care. Jeg fortalte dere om denne barberhøvelen tidligere i sommer, og tenkte det var på tide med en påminnelse nå. For selv om sommeren er over, betyr det ikke at vi trenger å gi opp livet og la alt håret gro! Her om dagen satt jeg på en smoothiesjappe med en av mine beste venninner, og snakket om nettopp barbering av legger. Hun klaget over at det er årets tiltak å barbere de kravstore leggene - og da tok jeg meg selv i å kjøre en aldri så liten live-reklame for Intuition-høvelen min. Seriøst, med høvelen min tar det ikke to minutter en gang. Det går så raskt, og den gir så mye fuktighet at du kan være effektiv uten å ende opp full av kuttskader. Og det er akkurat det som har gjort at Intuition Sensitive Care ble min bestevenn i dusjen. Bladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann, og den inneholder både 100% naturlig aloe vera og E-vitamin. Skånsom barbering, og silkemyke legger på null komma niks. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For deg som ikke kjenner til Intuition Sensitive Care fra før, tenkte jeg å fortelle punktvis om fordelene ved høvelen: 
Intuition Sensitive Care er verdens første alt-i-ett barbersystem. Leggene blir både barbert og gitt fuktighet, og du trenger ikke smøre deg med fuktighetskrem etter barberingen en gang. 
De fire ultratynne bladene er omgitt av hudpleieenheten som jeg nevnte over her, og denne hindrer uttørking og gjør huden silkemyk og glatt. 
Bladene er også utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom. 
Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud, og hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. 
Høvelen er spesielt designet for kvinner, og skaftet på høvelen gjør at man får et godt grep og har full kontroll på barberingen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis du syns dette høres ut som et produkt verdt å teste ut, kan du nå bestille en gratis startpakke (porto 39 kroner)! Det gjør du enkelt og greit HER :-) 
 

DET ER GODT Å FÅ DET UT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dere som kjenner meg godt, kjenner også til paraplyene mine. Nå føler jeg at jeg har spart på disse lenge nok, det er på tide å slå dem ut og la regnværet drukne dem. I en verden full av kriser og alvor, er det viktig å ikke glemme de små tingene vi også kunne vært foruten ;-) 

 
Den lyse stemmen Khloe Kardashian lager når hun syns hun selv er søt. Har ikke så mye mer å si om dette punktet, egentlig. 

 Brune klær på Bik Bok. Du finner en dødsfin genser i din størrelse, hekter den av stativet, geleider den til prøverommet og... Ser at kragen er så brun at du aldri ville klart å matche den, selv ikke etter fire uker i Spania. Et supert tips er å enten dra uten sminke når man skal prøve klær som krever kontakt med ansiktet, eller å deponere på klærne og prøve dem hjemme når masken er fjernet for kvelden. Go for it! 

Mersalg. Altså. Jeg øver meg konstant på å si nei, men det er ikke så lett. Eksempler: frisøren som mener at håret ditt faller av snart hvis du ikke kjøper dette produktet, skoselgeren som prakker på deg en skokrem du vet du aldri kommer til å bruke - og så videre. Informer meg gjerne om produktet, men ikke stirr meg i senk til jeg sier "aahh, ja det burde jeg jo nesten ha, noe annet blir for dumt"
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Når du for eksempel er ute og spiser middag med én person, og denne personen vier all sin oppmerksomhet til iPhonen sin. Det gjør meg så sur at jeg alltid lover meg selv at det blir lenge til neste gang. Åh, sorry for at jeg satt her og fortalte deg noe, var ikke meningen å forstyrre tekstingen. Eller Instagram-scrollingen. Eller Pokémon-jakten.

 Sutrete menn. Faktisk så føler jeg meg som mannen i relasjonen når jeg etter én date får SMS hvor det står: vil du ikke treffes igjen? Gjorde jeg noe galt? Føler vi hadde så god kjemi. Ja, kanskje vi hadde det. Sikkert fordi du er en needy tenåringsjente, mens jeg er en selvstendig mann. 

 Kronisk sarkasme. I det siste har jeg kjent på at jeg er innmari lei av mennesker som har behov for å være sarkastiske og ironiske hele tiden. Jeg ser det som et tegn på usikkerhet, og det er himla mye jobb å skulle tolke hva som egentlig ligger bak. Jeg liker snille, glade mennesker! 

 Den nye Hotmail-innboksen. Herregud! Jeg vet ikke lengre hva som er lest, ulest, flagget eller slettet. For et himla rot - jeg liker virkelig ikke tekniske forandringer! Men det tar vel to uker, så har man heldigvis glemt at alt var så mye bedre før. 

 Bloggere med tre lesere som har egen manager, holder planleggingsmøter og har store, viktige ting som kommer til å skje i nærmeste framtid. Sorry, men noen måtte si det. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Puh... Er det noen av paraplyene du er enig i? Eller har du noen egne, kanskje? Please ikke si prinsesser med trutmunn og gullballonger! 

SKRIVESPERREN ER ET FAKTUM


Annonselenke: kjolen finnes her. Jeg likte den så godt at jeg kjøpte tre av den (en mørkeblå og to rosa). Hva da hamstrer? 

I går hadde jeg tidenes hyggeligste kveld med tre av mine beste jenter. Vi møttes hos meg på en Bulmers først, før vi gikk bort til Latter og så på Standup. Dere kan se for dere panikken da vi ble vist fram til første rad, og skulle sitte ti centimeter fra de hjerteløse, sarkastiske komikerne. Vi var ikke sikker på om vi fikk første rad fordi vi var sent ute og ingen andre ville sitte der, eller om det var fordi vi så ut som noen det er lett å gjøre narr av. Men det gikk bra, vi fikk nesten være i fred! Standup er så gøy, kunne gått på det hver dag. Humoren min er jo svart som natta, så det sier vel seg selv at jeg føler meg hjemme på et sted hvor det er lov til å tulle med alt. 

Etter standup gikk vi dessverre hjem til meg for å spille spill og drikke drinker... Jeg har ikke sovet én hel time i natt, fordi jeg var så redd for å forsove meg til dagens avtaler. Du vet når du har skrudd på 12 alarmer, og ligger klar med fingeren på skjermen - og i tillegg sperrer øynene opp hver halvtime for å sjekke at klokka ikke er kvart på fire neste ettermiddag. Yes. Så etter at jeg var ferdig med alt jeg skulle i dag, var jeg trøtt som en bærepose. Jeg rakk så vidt å legge et foundation-beskyttende teppe over min kritthvite sofa, før jeg sov i fem timer og våknet klokken ni på kvelden. Følte meg som tidenes taper da jeg våknet på sofaen en fredagskveld, og innså at kvelden kom til å bestå av posesuppe og Hart of Dixie. Men jeg koser meg. Alt er tipp topp, bortsett fra at jeg føler jeg har tidenes skrivesperre. Mener jeg ingenting lengre? Har jeg ingen følelser? Er livet mitt drit kjedelig? Mye mulig, men ting kan jo forandre seg. 

Og med det takker jeg for i dag - i tillegg til å vedde 500 spenn på at jeg ikke får sove. 

MINE FAVORITTSPILL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er ingenting som blir printscreenet like mye på min Snapchat som når jeg legger ut bilde av et spill. Hehe. Så i dag tenkte jeg å tipse dere om mine 5 favorittspill! 

Jeg velger en hyggelig spillkveld med venner og vin over å dra ut på byen, any day. Det er så koselig! Og så liker jeg best sånne spill hvor man må være litt kreativ og bruke humor - det sies jo at en god latter forlenger livet ;-) Så, her er mine 5 favoritter:

♥ Alias: det kan aldri slå feil med Alias! Jeg har partyversjonen også, men foretrekker den originale. Kort fortalt går det ut på å forklare/mime et ord uten å bruke ordet, og så skal partneren din gjette seg fram til svaret. Sanden i timeglasset renner, og det kan bli høylytt!
♥ Cards Against Humanity: a party game for horrible people, ooops. Vet ikke hvor bra det er at dette er et av mine favorittspill, haha! Spillet går ut på å lage de sykeste/morsomste kombinasjonene av kort, og det er bare dritmorsomt. 
♥ Anti Human: den norske versjonen av Cards Against Humanity. Troor kanskje jeg foretrekker den på norsk, engelsken har det med å krølle seg litt etter to glass vin! 
♥ Ryktet går: minner om den klassiske hviskeleken, bare at her skal man tegne. For å si det sånn: av dette spillet har jeg lært at jeg ikke kan tegne, og det kan ingen jeg kjenner heller. Men morsomt er det! 
♥ Ligretto: dette er et kortspill, som er veeeldig stressende. Jeg spiller det sjeldent fordi jeg ikke orker å forklare nybegynnere reglene, det er litt komplisert i starten, men seriøst det beste spillet når man kommer seg inn i det. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fleste spillene får du kjøpt i bokhandler, eller ved hjelp av et raskt google-søk. Anti Human kjøpte jeg hos en nettbutikk som heter Gamezone :-) Hvis du har tips til noen spill du tror vil falle i smak hos meg, så del gjerne i kommentarfeltet! Nå er det jo straks høst, og det blir mange spillkvelder i månedene som kommer. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårskveldens nyyydelige crew! Gruppebilder er og forblir en stor utfordring, hehe :-) Ikke glem å komme med spilltips til meg, da! 

SUMMERTIME SADNESS

Inneholder annonselenker
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Var det noen som så på Snapchat at jeg var ute i skogen og jogget med mamma og pappa i helgen? Altså. Mamma som nettopp har fylt 50 var sprekere enn meg, da hun insisterte på å gå tilbake for å løpe bakkene en gang til, ble jeg så sur at jeg kalte henne for en idiot og marsjerte hissig avgårde. Jeg ante ikke hvor jeg var hen og skogen var skummel som pokker, så flaks at mamma kom joggende etter og fant meg. HEHE. 

Nå har jeg kommet meg tilbake til Oslo igjen, og jeg kjenner at det er deilig selv om det er fint å være hjemme på besøk. Denne uken skal jeg gjøre masse sosialt å kose meg, nå er det snart slutt på fritid, sene netter og trege morninger. Selv om man er lei, så kan man jo nyte det? Vi vet jo alle hva vi kommer til å savne om to måneder.... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole: her Solbriller: her Veske: Chanel Sko: her 

Hjelp, nå begynte det å pøse ned utenfor her. Trodde nesten det snødde! Men  uheldige var vi heldigvis ikke. Jeg har besøk av en venninne, og vi hadde tenkt oss ut og trene på takterrassen. Spørs om det blir noe nå, men er ikke helt feil med filmkveld heller! Håper du får en fin kveld 

BEST SNACK EVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Har du testet vannmelon med pasjonsfrukt før? Hvis ikke burde du gjøre det ASAP! Tar null tid å lage, ikke usunt og smaker himmelsk. Søtt, surt og deilig! I perioder er jeg virkelig ikke noe frokostmenneske i det hele tatt, og blir direkte kvalm av tanken. Men dette var den perfekte snacken sammen med morgenkaffen for å starte dagen :-) 

Jeg har sovet hjemme i Tønsberg i natt, og lurer på om det blir en natt til. I kveld har jeg planer med mamsen og papsen, som jeg har sett lite til i det siste. Så vi skal bare henge og kose oss, gå på kino og lage mat. Men i morgen jeg tilbake til Oslo. Her har latskapen ingen grenser, og det er ostepop og sjokolade tilgjengelig til alle døgnets tider. Nesten litt slitsomt! 

Ønsker alle mine lesere en fin helg 

SÅNN ER DET EGENTLIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Værsågod. Siden bildene fra trappeløp på Holmenkollen var så jålete på mandag. Sånn her ser det ut i virkeligheten! Denne gangen kjempet jeg meg opp trappene syv ganger i stedet for fem, inkludert noen veldig klønete jump squats. Håper jeg bidro til at turistene som var tilstede følte at de fikk valuta for tidsbruken sin :-) 

Er det noen av dere som har testet Kollensvevet, forresten? Det ser innmari gøy ut, men kanskje litt dyrt for tjue sekunder i luften? Hvis dere som har prøvd det syns det var verdt det, så skal jeg vurdere det neste gang jeg er der oppe! Ser så deilig ut å sveve over der. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til og med denne sporty baben ble sliten, så jeg sier meg fornøyd med innsatsen. Det til høyre i bildet er forresten en kongle, var ingen av oss som ble  slitne. 

Nå skal jeg føne håret, pakke veska og sette snuten mot Tønsberg! Ikke bare for å klemme på mamma og pappa, men forhåpentligvis for å være vitne til noe veldig gøy og skummelt. Været bestemmer, snakkes senere! 

ACTION I HVERDAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Åååå, fader. Jeg tror jeg har gjort noe dumt. Etter tips fra en venninne, har jeg nettshoppet noen yogatights som er så komfortable at man føler seg mer enn naken. Nå er jeg redd jeg bare kan hive ut alt av vanlig tøy, for hvordan skal jeg klare å gå i noe annet igjen? Vel, det passet egentlig bra nå i kveld, for det var kosekveld som stod på planen uansett. En god venninne, dritgod sushi - og andre sesong av serien jeg tipset om i går. 

Ok, men nå gror jeg snart fast i denne sommerferien. Det er over to uker igjen av den, hvor skal jeg gjøre av meg?! Jeg kan ikke sitte her i yogatightsene mine og trykke maki inn i kjeften hver eneste kveld. La oss håpe at resten av uken byr på litt mer action! 

Hvem er det jeg prøver å lure, hver eneste dag i Oslo byr jo på masse action. Som i dag, da en måke gjorde et stup rett foran meg og sneiet babyhårene mine, og jeg ble sykt flau over hylet mitt fordi jeg gikk alene. For ikke å nevne den svenske turisten som rapet så høyt på bussen at jeg bare satt og ventet på at duften av taco eller krydderpølse skulle slå meg i bakken. Jo, det er masse action, hvis man bare legger godvilja til. 

Nå skal jeg sove, og i natt drømmer jeg forhåpentligvis ikke at jeg grer meg og mister alt håret (gjorde litt research på nettet, og i følge droemmetydning.org betyr det at "du er opptatt med aldring og ditt utseende".) Javel! 

NESTEN SOM SKAM


Endelig fant jeg en serie som er verdt både å se og tipse om! Den heter Portkod 1321, og jeg vil nesten kalle den for den svenske versjonen av Skam. Du vet, når du sitter med beina trukket oppunder deg i sofaen og kan kjenne deg både trist og irritert over noe som skjer på skjermen, fordi du kjenner vibbene så sykt godt igjen fra din egen tenåringstid - jeg elsker det! 

Portkod 1321 handler om to veldig forskjellige jenter som blir kjent fordi foreldrene deres dater. Turtelduene reiser vekk på turné sammen, og jentene blir overlatt til seg selv i en stor leilighet hele sommeren - og om det blir drama. 

Uff, jeg så hele første sesong i går kveld. Hater når det skjer! Du kan se serien gratis hos NRK her 

NEDE FOR TELLING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Smoothie: frosne bringebær, banan og tyrkisk yoghurt med vaniljesmak Topping: granola og kokosflak

God kveld! Her ligger jeg og uffer meg over stølheten som jeg har savnet så innmari mye. Følte meg som superwoman etter morgenkaffen i dag, da jeg satte musikk på ørene, knøyt joggeskoene og løp ut i naturen. Jeg løp og løp, helt til jeg ble så tørst at halsen kjentes ut som et knekkebrød. Og hvem tror du hadde glemt å ta med seg vannflaske på turen? Meg, så klart. Men jeg ville jo ikke snu, så da ble det powerwalk resten av turen. Å tur er undervurdert. Etter en og en halv time var jeg jammen svett, selv om det ble mest gange. 

Og ellers er jo byen tatt over av unge fotball-groupies som craver smoothies. Jeg beregnet en halvtime kø, og bestemte meg heller for å lage min egen. Angrer ikke, for den ble ganske smooth den óg. Har ikke noe mål på ingrediensene, når jeg lager smoothie så hiver jeg bare oppi det jeg har og håper at det blir bra ;-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld skal jeg ligge rett ut, se på serie og bare være støl. Den trappeløpingen drepte virkelig bena mine, hurra! 

TRAPPELØP PÅ HOLMENKOLLEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Å løpe trappene på Holmenkollen er en helt GENIAL form for trening. For det første så er det gratis. For det andre så er det helt grusomt! Så det er altså hvor jeg har tilbragt formiddagen, på Holmenkollen med min kjære Kjetil. Vi har begge tatt det heeelt med ro i sommer, og hva er vel bedre enn å hate livet litt i kor. For det var nettopp det vi gjorde, etter første runde opp trappene. Pusten sviktet og beina begynte å dirre. Fem ganger kom vi oss opp trappene - det er ikke mye, men det er en start 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blir sliten i lårene av å se på disse bildene. Jaja, det er deilig etterpå i hvertfall! Planene for kvelden er verken mange eller spennende. Gå meg en tur med musikk på ørene, sluke et par episoder av Hart of Dixie - og lage speltlompepizza. Yey! 

KLAR FOR EN SPORTY UKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilbake i Oslo! Det var deilig å koble av langt ute på landet, men man kan få nok av det også. Var merkelig tilfredsstillende å slenge seg i en taxi da jeg ankom byen i går kveld, hehe. 

Denne uken skal jeg faktisk bare være hjemme, og prøve å komme inn i litt rutiner igjen. Denne sommeren har vært så lat at jeg rett og slett føler meg skikkelig ufresh og pløsete. Savner følelsen av å være støl, og den lykkefølelsen jeg alltid får etter at jeg har trent. Jeg er jo så heldig at jeg føler meg som en toppidrettsutøver etter å ha trent én gang, så den gode selvfølelsen kommer nok raskt tilbake ;-) Men så er det ikke bare treningen disse rutinene handler om. SØVN er en stor del av det. Jeg må jobbe med døgnrytmen, og verken sove for mye eller for lite. Og så har vi jo maten, da. Jeg må slutte å kjøpe svindyr sushi flere ganger i uken, og kanskje lage min egen salat av og til. Men sånn bortsett fra det, holder jeg fast på at det faktisk er penger å spare på å spise ute hvis man er singel... Okei da, jeg skal bli litt flinkere til å lage mat hjemme også.

Tenker det er lurt å gi seg selv en myk start med rutinene, så blir det litt lettere når skolehverdagen plutselig er tilbake. Og tenk, jeg GLEDER meg til hverdagen igjen! Det gjør meg skikkelig happy at det nærmer seg. Jeg fikk timeplanen min i dag, og det blir en travel men morsom høst. Tenk at jeg skal begynne på mitt siste år allerede, tiden har seriøst flydd jagerfly. 

Vi snakkes senere, nå skal jeg lage lunsj. Flink, ja ;-)